#liquidmatte

86,853 posts

Loading...
NEW Divine Goddess Luminizing Highlighter Palette. Created with the help of our Global Creative Brand Ambassador Shay Mitchell, this trio of unique gel-to-powder highlighter complements all skin tones and delivers a radiant, sculpted glow | @buxomcosmetics . . . . . . . Thank You @buxomcosmetics #liquidlipstick #liquidmatte #mattelipstick #matteliquidlipstick #vmarksthespot #lipstickjunkie #lipstickaddict #lipsticklover #vavaplump #mascara #plumpingmascara #pinklipstick #buxom #buxombabe #buxomcosmetics #plumplinelipliner #lippolish #wildlywhipped #bandofbabes #beautyaddict #beautyjunkie #beautylover #bigtease #redlipstick #swatches #makeupswatches #liptopper #holographicnails #holographicmakeup #pillowpout
Thank you @kearra.dejack for making Christmas with Glameselle look so good! Kearra is wearing our liquid matte lipstick in "Adrianna". It's the red everyone needs for the holidays! Outfit designed by @c3fashions ๐Ÿ“ธ John Flynn . . . . . #glameselle #redlipstick #MerryChristmas #HappyHolidays #glameselle #liquidlipstick #liquidmatte #mattelipstick #professionalmakeup #mua #makeup
Berry Merry๐Ÿฅฐ๐Ÿ’‹ . . . . . Enjoy the seasonโ€™s festivities without worry. GC liquid matte lip-colors are easy to apply, transfer free, lightweight and infused with antioxidants to maintain hydration for your lips. . . . . Richly pigmented; sets matte. . . . . Click the tag to shop. #gabriellascosmetics #lipparty #wakeupandmakeup #liquidmatte #mattelips #mattelipstick #makeuplooks #seasonal #lipcolor #onlineshopping #shoppingonline #webshop #motd #makeuptrend #trendmood #potd
Direttamente dal #cliopopupnapoli ๐Ÿ˜ Esperienza magica condivisa con @rumy.woo ๐Ÿ’– 05/12/18 ore di fila, tra migliaia di persone.. Prova panico superata!!! Solo per la nostra amata @cliomakeup_official da sempre fonte di ispirazione per tante.. La prima da cui abbiam imparato i segreti del make up e che ha fatto nascere in noi questa passione.. Meriti il successo perchรฉ sei rimasta umile, sempre sorridente e continui a lanciare messaggi positivi ๐Ÿ’Œ Perchรฉ nel 2019 non si pensi che il make up sia una banalitร .. Il make up รจ passione, creativitร , e tanto altro! ๐ŸŽจ Nonostante io preferisca gli ombretti ai rossetti non potevo non avere ๐Ÿ’„Nude Sunday๐Ÿ’„un rossetto liquido matt super confortevole e di una colorazione difficile da trovare in giro che si adatta a qualsiasi tipo di look ๐Ÿ‘Œ #cliomakeup #cliopopupshop #liquidlove #liquidmatte #napoli #palazzocalabritto #cinquedicembre #passionmakeup #passionbeauty #friendship #magicexsperience #firstpost
Holiday Red ๐Ÿ’‹ MUA: @keairabmua ๐Ÿ“ธ: @jendayiasha
Halo eyes, full coverage bronzed matte base, and nude lips on the stunning Melissa for her brother wedding ๐Ÿ˜๐Ÿ”ฅโœจ @hudabeauty โ€˜Smokeyโ€™ Obsessions eyeshadow palette โœจ @shophudabeauty #liquidmatte lipstick in โ€˜Venusโ€™ โœจ @anastasiabeverlyhills Dip brow pomade in 'Medium brown' โœจ @modelrocklashes in style โ€˜Maria Mariaโ€™ โœจ @kkwbeauty dark/deep dark powder contour โœจ Look inspired by @makeupbymario x @kimkardashian โœจ . . . . . . . . . . . #hudabeauty #shophudabeauty #anastasiabeverlyhills #anastasiabrows #dipbrow #modelrocklashes #flawlessmakeup #mua #makeupartist #melbournemakeupartist #makeupartistaustralia #hk #hawrakhalil #wakeupandmakeup #makeupartistworldwide #haloeyeshadow #nudelips #hkhairandbeautylounge #salon #melbournesalon #hudabeautysmokeyobsessions #iraqi #beauty #kimkardashian #makeupbymario #kkwbeauty
Halo eyes, full coverage bronzed matte base, and nude lips on the stunning Melissa for her brother wedding ๐Ÿ˜๐Ÿ”ฅโœจ @hudabeauty โ€˜Smokeyโ€™ Obsessions eyeshadow palette โœจ @shophudabeauty #liquidmatte lipstick in โ€˜Venusโ€™ โœจ @anastasiabeverlyhills Dip brow pomade in 'Medium brown' โœจ @modelrocklashes in style โ€˜Maria Mariaโ€™ โœจ @kkwbeauty dark/deep dark powder contour โœจ Look inspired by @makeupbymario x @kimkardashian โœจ . . . . . . . . . . . #hudabeauty #shophudabeauty #anastasiabeverlyhills #anastasiabrows #dipbrow #modelrocklashes #flawlessmakeup #mua #makeupartist #melbournemakeupartist #makeupartistaustralia #hk #hawrakhalil #wakeupandmakeup #makeupartistworldwide #haloeyeshadow #nudelips #hkhairandbeautylounge #salon #melbournesalon #hudabeautysmokeyobsessions #iraqi #beauty #kimkardashian #makeupbymario #kkwbeauty
Penghujung akhir tahun set harian lagi promo, ada free toner dan tas cantik yang bisa di dapetin loh ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฎ Grab it fast, mumpung mash berlku loh ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Cek bio di atas ya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . #jafracosmetics #jafraindonesia #jafracirebon #jafrapamanukan #jafrasubang #jafrakarawang #jafrabekasi #jafratanggerang #jafrajogyakarta #jaframajalengka #jafraindramayu #jafrakuningan #skincare #dayilytreatment #weeklytretment #intensivetreatemnt #mudmask #masker #serumjafra #royaljelly #Makeup #Cremeblush #Foundationroyaljelly #Liquidmatte #hantaranjafra #tipscantik #tipskulit #tipsperawatan #tipssehat
Good Things Come in Small Packages ! This mini version of @klaracosmetics liquid matte lipstick is my current favourite. It's a kiss proof lipstick๐Ÿ˜˜, does not bleed and feels sooo soft on lips. It is compact, i can even carry it in my back pocket. Available in 8 shades at @sephora (in store and online) Online link given below: https://sephora.nnnow.com/klara-cosmetics-women-mini-kiss-proof-liquid-matte-lipstick-WAHMA7ZDGMX #imageconsultant #imagestylist #makeup #lipstick #nudelipstick #personalblogger #klaracosmetics #sephora #kissproof #liquidmatte #fashionblogger #beauty
#Repost @nindykaurcosmetics with @download_repost ใƒปใƒปใƒป A dramatic colour with a polished matte finish can grab the attention of everyone around you. Buy the shade DRAG from www.nindykaur.com #drag #lipshade #liquidmatte #premiumlipstick
A dramatic colour with a polished matte finish can grab the attention of everyone around you. Buy the shade DRAG from www.nindykaur.com #drag #lipshade #liquidmatte #premiumlipstick
KYLIE VELVET LIQUID LIPSTICK SET ๐Ÿ’ŽNOW ON SPECIAL OFFER PRICE!!!๐Ÿ’Ž . . Available now at Pearl.lk (Available. Not preorder) . Kindly Inbox for more details and orders as comments can get lost in notification. . ๐Ÿ“ฉInstagram: @pearl.lk . ๐Ÿ›Islandwide delivery available. ๐Ÿ›Bank Deposit / Ez Cash ๐Ÿ›Delivery Charge Applicable Based On Location. . #kylielipstick #kyliecosmetics #kylievelvetmini #specialoffer #liquidmattemini #makeupaddict #lipkit #kylie #liquidmattelipstick #lipstick #hudabeautymatte #liquidmatte #mua #colombomakeup #like #photooftheday #colomboonline #srilankaonline #lankanbeauty #picoftheday #colombostreetstyle #srilanka
KYLIE VELVET LIQUID LIPSTICK SET ๐Ÿ’ŽNOW ON SPECIAL OFFER PRICE!!!๐Ÿ’Ž . . Available now at Pearl.lk (Available. Not preorder) . Kindly Inbox for more details and orders as comments can get lost in notification. . ๐Ÿ“ฉInstagram: @pearl.lk . ๐Ÿ›Islandwide delivery available. ๐Ÿ›Bank Deposit / Ez Cash ๐Ÿ›Delivery Charge Applicable Based On Location. . #kylielipstick #kyliecosmetics #kylievelvetmini #specialoffer #liquidmattemini #makeupaddict #lipkit #kylie #liquidmattelipstick #lipstick #hudabeautymatte #liquidmatte #mua #colombomakeup #like #photooftheday #colomboonline #srilankaonline #lankanbeauty #picoftheday #colombostreetstyle #srilanka
JAFRA Balancing Advanced Dynamics Series JAFRA Balancing Advanced Dynamics Series merupakan rangkaian produk perawatan (skin care) harian yang ditujukan untuk jenis kulit normal/kulit kombinasi. Kalo kulitmu ngerasa berminyak tp hanya di area T zone aja, pastikan perawatan kulitmu menyesuaikan keadaan kulit yaa. Konsultasi sama siwi yuu ๐Ÿ˜˜ #bestversionofyou #jogjakarta #jafrajogja #jafrabandung #jafraindonesa #produkjafra #lipstikmurah #lipstikmatte #lipmatte #liquidmatte #lipstikjafra #jafrasemarang #jafrakendal #logojafra #konsultanjafra #mudmask #leaderjafra #siwipramudya #indonesia #mudmask #kulinerjogja #kulinerindonesia #makeupwedding #makeupsimple #makeupjafra #jualjafra #ayanadongsongo #triphemat #tipscantik #maskerjerawat
Kandungan ControlSMART Complex dalamย JAFRA Mattifying Advanced Dynamics Series membantu mengurangi minyak berlebih, menyamarkan noda jerawat, menyegarkan kulit, serta membantu mencerahkan warna kulit. Jadi, kalian ga perlu khawatir lagi, perawatan yg tepat disesuaikan sama jenis kulitnya yah darling. Konsultasi gratis sama siwi yaah ๐Ÿ’• #bestversionofyou #jogjakarta #jafrajogja #jafrabandung #jafraindonesa #produkjafra #lipstikmurah #lipstikmatte #lipmatte #liquidmatte #lipstikjafra #jafrasemarang #jafrakendal #logojafra #konsultanjafra #mudmask #leaderjafra #siwipramudya #indonesia #mudmask #kulinerjogja #kulinerindonesia #makeupwedding #makeupsimple #makeupjafra #jualjafra #ayanadongsongo #triphemat #tipscantik #maskerjerawat
Love, love, LOVE Victoriaโ€™s Secret velvet liquid matte lip stain ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ @victoriassecret @angelcandices #liquidmatte
New lip colors and a new website coming soon 2019 soon. #liquidmatte
Ga perlu khawatir lagi kalo kulitmu sensitif, pastikan pilihan skincare/perawatan untuk wajahmu sudah sesuai dgn keluhan kulitmu yaa. Advanced SensiSMART Complex yang terkandungย dalam JAFRA Soothing Advanced Dynamics Series meminimalisir kemerahan dan iritasi pada kulit serta membantu memenuhi kebutuhan dasar kulit sensitif. Mau konsultasi sama siwi dulu, boleeb ๐Ÿ’• #bestversionofyou #jogjakarta #jafrajogja #jafrabandung #jafraindonesa #produkjafra #lipstikmurah #lipstikmatte #lipmatte #liquidmatte #lipstikjafra #jafrasemarang #jafrakendal #logojafra #konsultanjafra #mudmask #leaderjafra #siwipramudya #indonesia #mudmask #kulinerjogja #kulinerindonesia #makeupwedding #makeupsimple #makeupjafra #jualjafra #ayanadongsongo #triphemat #tipscantik #maskerjerawat
I love my new Liquid Matte Lipstick's from @hello.lipslut ๐Ÿ’‹๐Ÿ’„๐Ÿ’‹ This time I picked up F*ck Kavanaugh & from Batch 001 Shade 2 ๐Ÿ’‹๐Ÿ’„๐Ÿ’‹ #hellolipslut #lipslut #lipslutfuckkavanaugh #liquidlipstick #liquidmatte #redlipstick #lippies #berrylipstick #indielipstick #womanowned #shopsmall #lipstickjunkie #givesback #lipstick #supportsmallbusiness #indiebeauty #shopindie #fucktrump #fuckkavanaugh #๐Ÿ’„ #๐Ÿ’‹ #kisses
Step mencerahkan! Pastinya ga ada yg nolak kalo ditawarin produk perawatan wajah yg bisa mencerahkan kulit wajah, bener ga ? Nah, kamu wajib nyoba cleanser wajah dr JAFRA yg satu ini. Teksturnya lembut, busanya sedikit, dan kandungannya itu lho, istimewaaaaa! Pastikan km rutin pakainya biar hasilnya jg maksimal. Cerah, glowing dan kenyal, kebanyakan yg dirasa para customer setelah memakai ini. #bestversionofyou #jogjakarta #jafrajogja #jafrabandung #jafraindonesa #produkjafra #lipstikmurah #lipstikmatte #lipmatte #liquidmatte #lipstikjafra #jafrasemarang #jafrakendal #logojafra #konsultanjafra #mudmask #leaderjafra #siwipramudya #indonesia #mudmask #kulinerjogja #kulinerindonesia #makeupwedding #makeupsimple #makeupjafra #jualjafra #ayanadongsongo #triphemat #tipscantik #maskerjerawat
Obsessed with this holiday look! And I will tell you what....that Red Rose Lip Kit seriously lasted all night with NO touch ups and NO transfer! And best of all...my lips felt so hydrated the whole time!
Mau lipstick matte yg gx bikin kering, atau pecah pecah, dan membuat bibir hitam. ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ Yuuk kepoin liquid matte by jafra, di jamin permasalah itu gx ada lagi. โคLipstick matte jafra ini teksturnya lembut, ringan di bibir yg pastinya warnanya tahan lama. Tanya JAFRA WA 085790304911 #matte ย #lipstikmattejafra ย #liquidjafra ย #lipstikmatte #liquidmatte ย #lipstick ย #mattelipstick ย #jafraindonesia #jafracosmetics ย #jafrabpom ย #jaframatt ย #jaframatte #jualanjafra ย #jualancosmetic #surabayaonlineshop #surabayatoday
Pas dโ€™idรฉes pour vos cadeaux de Noรซl ? Dahlia Beauty vous propose des boites cadeaux personnalisรฉes avec plusieurs produits 100% BIO, avec des petites surprises ๐ŸŽ๐ŸŽ…๐Ÿปโœจ Nโ€™hรฉsitez pas ร  nous ajouter sur snapchat : Dahlia.Beauty et sur notre Instagram : Dahlia.Beauty_ ๐Ÿ’‹๐Ÿƒ #love #makeup #christmas #noel #liquidlipstick #makeuptutorial #liquidmatte #makeupartist #fille #girl #france #likeforlikes #lille #maquillage #bio #cadeau #giftideas #giftbox #box
Tenemos para ti hermosos llaveros de Corazon brillantes rosado con dorado, por tan solo $2.00... Buscalos!!! VEN Y VISITANOS EN COUSEWAY DE AMADOR, ISLA PERICO #pty #keychain #llaveros #brillantes #cojines #labiales #labialeshuda #hudabeauty #liquidmatte #wallet #unicorns #panamaesmoda #ptyshopping #islaperico #maquillaje #gorras #lentesdesol #carteras #bags #ptymoda #ptyshop #makeup #monederos #cushion #sunglasses #panama #yokoshop #ptymakeup #ptybags #decompraspty
Shop the perfect ๐ŸŽ . . . . . GC #liquidmatte lip-colors are now available online at a whopping 5๏ธโƒฃ0๏ธโƒฃ% discounted rate! Free shipping for๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ญ; U$5.00 for the rest of the ๐ŸŒŽ . . . . Shop quality; shop happy; shop online๐ŸŒŸ . . . . . #gabriellscosmetics #sale #webshop #onlineshopping #freeshipping #matteliquidlipstick #liquidmatte #lipcolor #lipsense #lipgoals #motd #wakeupandmakeup #trendmood #makeuptrends
โ€œ Wipe the corners of my mouth so I work it when I walk down the hallway they canโ€™t say nothing โ€œ ..โค๏ธ ๐Ÿ’„๐ŸŽจ @c_drizzy LipType : WIFEY ๐Ÿ‘ธ๐Ÿพ #newbeautycosmetics #lipgloss #glittergloss #girlsworld #beautymug #liquidmatte #atl #tampa #artbasel #cardib #citygirls #southbeach #newyork #vegas #neworleans #tellafriend #beauty #skin #mattelipstick
Finally got a chance to swatch my @hudabeauty liquid matte lipsticks!!! These are just gorgeous!! Double tap if you love #hudabeauty โค๏ธ๐Ÿ˜๐Ÿ’„ . . . . @hudabeauty @shophudabeauty @sephora #hudabeauty #shophudabeauty #liquidlipstick #liquidmatte #lippie #beauty #swatches #wakeupandmakeup #nudelip
ืœื™ืงื•ื•ื™ื“ ืžืื˜ ืฉืœ ืื ืกื˜ืกื™ื” ื‘ื•ื•ืจืœื™ ื”ื™ืœืก !! ืขืžื™ื“ื™ื ื•ื ืขื™ืžื™ื ืขืœ ื”ืฉืคืชื™ื™ื !! ืžื‘ื™ืŸ ื”ื˜ื•ื‘ื™ื ื‘ื™ื•ืชืจ ! #abh #anastasiabeverlyhills #liquidmatte #lips #makeupartistsworldwide #makeup #instagood #l4l #f4follow
ืœื™ืงื•ื•ื™ื“ ืžืื˜ ืฉืœ ืื ืกื˜ืกื™ื” ื‘ื•ื•ืจืœื™ ื”ื™ืœืก !! ืขืžื™ื“ื™ื ื•ื ืขื™ืžื™ื ืขืœ ื”ืฉืคืชื™ื™ื !! ืžื‘ื™ืŸ ื”ื˜ื•ื‘ื™ื ื‘ื™ื•ืชืจ ! #abh #anastasiabeverlyhills #liquidmatte #lips #makeupartistsworldwide #makeup #instagood #l4l #f4follow
ืœื™ืงื•ื•ื™ื“ ืžืื˜ ืฉืœ ืื ืกื˜ืกื™ื” ื‘ื•ื•ืจืœื™ ื”ื™ืœืก !! ืขืžื™ื“ื™ื ื•ื ืขื™ืžื™ื ืขืœ ื”ืฉืคืชื™ื™ื !! ืžื‘ื™ืŸ ื”ื˜ื•ื‘ื™ื ื‘ื™ื•ืชืจ ! #abh #anastasiabeverlyhills #liquidmatte #lips #makeupartistsworldwide #makeup #instagood #l4l #f4follow
ืœื™ืงื•ื•ื™ื“ ืžืื˜ ืฉืœ ืื ืกื˜ืกื™ื” ื‘ื•ื•ืจืœื™ ื”ื™ืœืก !! ืขืžื™ื“ื™ื ื•ื ืขื™ืžื™ื ืขืœ ื”ืฉืคืชื™ื™ื !! ืžื‘ื™ืŸ ื”ื˜ื•ื‘ื™ื ื‘ื™ื•ืชืจ ! #abh #anastasiabeverlyhills #liquidmatte #lips #makeupartistsworldwide #makeup #instagood #l4l #f4follow
ืœื™ืงื•ื•ื™ื“ ืžืื˜ ืฉืœ ืื ืกื˜ืกื™ื” ื‘ื•ื•ืจืœื™ ื”ื™ืœืก !! ืขืžื™ื“ื™ื ื•ื ืขื™ืžื™ื ืขืœ ื”ืฉืคืชื™ื™ื !! ืžื‘ื™ืŸ ื”ื˜ื•ื‘ื™ื ื‘ื™ื•ืชืจ ! #abh #anastasiabeverlyhills #liquidmatte #lips #makeupartistsworldwide #makeup #instagood #l4l #f4follow
ืœื™ืงื•ื•ื™ื“ ืžืื˜ ืฉืœ ืื ืกื˜ืกื™ื” ื‘ื•ื•ืจืœื™ ื”ื™ืœืก !! ืขืžื™ื“ื™ื ื•ื ืขื™ืžื™ื ืขืœ ื”ืฉืคืชื™ื™ื !! ืžื‘ื™ืŸ ื”ื˜ื•ื‘ื™ื ื‘ื™ื•ืชืจ ! #abh #anastasiabeverlyhills #liquidmatte #lips #makeupartistsworldwide #makeup #instagood #l4l #f4follow
ืœื™ืงื•ื•ื™ื“ ืžืื˜ ืฉืœ ืื ืกื˜ืกื™ื” ื‘ื•ื•ืจืœื™ ื”ื™ืœืก !! ืขืžื™ื“ื™ื ื•ื ืขื™ืžื™ื ืขืœ ื”ืฉืคืชื™ื™ื !! ืžื‘ื™ืŸ ื”ื˜ื•ื‘ื™ื ื‘ื™ื•ืชืจ ! #abh #anastasiabeverlyhills #liquidmatte #lips #makeupartistsworldwide #makeup #instagood #l4l #f4follow
ืœื™ืงื•ื•ื™ื“ ืžืื˜ ืฉืœ ืื ืกื˜ืกื™ื” ื‘ื•ื•ืจืœื™ ื”ื™ืœืก !! ืขืžื™ื“ื™ื ื•ื ืขื™ืžื™ื ืขืœ ื”ืฉืคืชื™ื™ื !! ืžื‘ื™ืŸ ื”ื˜ื•ื‘ื™ื ื‘ื™ื•ืชืจ ! #abh #anastasiabeverlyhills #liquidmatte #lips #makeupartistsworldwide #makeup #instagood #l4l #f4follow
Merry Lips ๐Ÿ‘„.. which one is your fave?๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . . . . . . Shop GC dazzling lip colors and sparkle this holiday seasonโœจ . . . . . Click the link in our bio to shop๐Ÿ’ž . . . . #gabriellascosmetics #holidaylips #merrylips #redlips #redlipstick #liquidmatte #matteliquidlipstick #lipcolors #lipstick #lipgloss #lipsense #lipswatch #lipgoals #motd #makeupvideos #beautyposts #beautyhashtags
It has literally lasted ALL day, even with drinking coffee, having lunch etc. Itโ€™s only ยฃ5 from #avon ! ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž#plumpupthejam #liquidmatte #markcosmetics #purplelips #goth #gothgoth
Kenapa harus pake Lipmatte JAFRA ๐Ÿ˜‹ . ๐Ÿ’ Gak lengket ๐Ÿ’ Pigmented ๐Ÿ’ Gak berat, justru ringan banget. Serasa gak pake lipstik sama sekali ๐Ÿ’ Bahannya jg aman dan alami. So, bumil busui yg pengen pke lipstik dan tampil cantik gak bingung lagi nyari lipstik yg aman. Jadi cium cium baby gak khawatir kulitnya iritasi gegara lipstik kita ya moms. ๐Ÿ’ Gak kering, justru malah bikin bibir lembab, padahal tampilannya super matte ๐Ÿ’ Awet & tahan lama, udah makan minum juga, Walaupun bibir nempel di gelas atau sedotan tapi tetetp lipstiknya nempel di bibir . Udah banyak yang pakai ๐Ÿคญ kalau kamu kapan??? . Yuk di order ๐Ÿ˜˜ More info/order/join/konsul WA : 081310894363 . . #ratujafra #ratujafraconsultant #orderjafra #orderanjafra #repeatorder #ratukosmetik #ratukosmetikjafra #kosmetik #kosmetikjafra #lipmatte #lipmattejafra #liquidmattelipstick #liquidmattelipstickjafra #liquidmatte #lipstickmatte #lipstick #lipstik
Kenapa harus pake Lipmatte JAFRA ๐Ÿ˜‹ . ๐Ÿ’ Gak lengket ๐Ÿ’ Pigmented ๐Ÿ’ Gak berat, justru ringan banget. Serasa gak pake lipstik sama sekali ๐Ÿ’ Bahannya jg aman dan alami. So, bumil busui yg pengen pke lipstik dan tampil cantik gak bingung lagi nyari lipstik yg aman. Jadi cium cium baby gak khawatir kulitnya iritasi gegara lipstik kita ya moms. ๐Ÿ’ Gak kering, justru malah bikin bibir lembab, padahal tampilannya super matte ๐Ÿ’ Awet & tahan lama, udah makan minum juga, Walaupun bibir nempel di gelas atau sedotan tapi tetetp lipstiknya nempel di bibir . Udah banyak yang pakai ๐Ÿคญ kalau kamu kapan??? . Yuk di order ๐Ÿ˜˜ More info/order/join/konsul WA : 081310894363 . . #ratujafra #ratujafraconsultant #orderjafra #orderanjafra #repeatorder #ratukosmetik #ratukosmetikjafra #kosmetik #kosmetikjafra #lipmatte #lipmattejafra #liquidmattelipstick #liquidmattelipstickjafra #liquidmatte #lipstickmatte #lipstick #lipstik
Kenapa harus pake Lipmatte JAFRA ๐Ÿ˜‹ . ๐Ÿ’ Gak lengket ๐Ÿ’ Pigmented ๐Ÿ’ Gak berat, justru ringan banget. Serasa gak pake lipstik sama sekali ๐Ÿ’ Bahannya jg aman dan alami. So, bumil busui yg pengen pke lipstik dan tampil cantik gak bingung lagi nyari lipstik yg aman. Jadi cium cium baby gak khawatir kulitnya iritasi gegara lipstik kita ya moms. ๐Ÿ’ Gak kering, justru malah bikin bibir lembab, padahal tampilannya super matte ๐Ÿ’ Awet & tahan lama, udah makan minum juga, Walaupun bibir nempel di gelas atau sedotan tapi tetetp lipstiknya nempel di bibir . Udah banyak yang pakai ๐Ÿคญ kalau kamu kapan??? . Yuk di order ๐Ÿ˜˜ More info/order/join/konsul WA : 081310894363 . . #ratujafra #ratujafraconsultant #orderjafra #orderanjafra #repeatorder #ratukosmetik #ratukosmetikjafra #kosmetik #kosmetikjafra #lipmatte #lipmattejafra #liquidmattelipstick #liquidmattelipstickjafra #liquidmatte #lipstickmatte #lipstick #lipstik
Kenapa harus pake Lipmatte JAFRA ๐Ÿ˜‹ . ๐Ÿ’ Gak lengket ๐Ÿ’ Pigmented ๐Ÿ’ Gak berat, justru ringan banget. Serasa gak pake lipstik sama sekali ๐Ÿ’ Bahannya jg aman dan alami. So, bumil busui yg pengen pke lipstik dan tampil cantik gak bingung lagi nyari lipstik yg aman. Jadi cium cium baby gak khawatir kulitnya iritasi gegara lipstik kita ya moms. ๐Ÿ’ Gak kering, justru malah bikin bibir lembab, padahal tampilannya super matte ๐Ÿ’ Awet & tahan lama, udah makan minum juga, Walaupun bibir nempel di gelas atau sedotan tapi tetetp lipstiknya nempel di bibir . Udah banyak yang pakai ๐Ÿคญ kalau kamu kapan??? . Yuk di order ๐Ÿ˜˜ More info/order/join/konsul WA : 081310894363 . . #ratujafra #ratujafraconsultant #orderjafra #orderanjafra #repeatorder #ratukosmetik #ratukosmetikjafra #kosmetik #kosmetikjafra #lipmatte #lipmattejafra #liquidmattelipstick #liquidmattelipstickjafra #liquidmatte #lipstickmatte #lipstick #lipstik
Kenapa harus pake Lipmatte JAFRA ๐Ÿ˜‹ . ๐Ÿ’ Gak lengket ๐Ÿ’ Pigmented ๐Ÿ’ Gak berat, justru ringan banget. Serasa gak pake lipstik sama sekali ๐Ÿ’ Bahannya jg aman dan alami. So, bumil busui yg pengen pke lipstik dan tampil cantik gak bingung lagi nyari lipstik yg aman. Jadi cium cium baby gak khawatir kulitnya iritasi gegara lipstik kita ya moms. ๐Ÿ’ Gak kering, justru malah bikin bibir lembab, padahal tampilannya super matte ๐Ÿ’ Awet & tahan lama, udah makan minum juga, Walaupun bibir nempel di gelas atau sedotan tapi tetetp lipstiknya nempel di bibir . Udah banyak yang pakai ๐Ÿคญ kalau kamu kapan??? . Yuk di order ๐Ÿ˜˜ More info/order/join/konsul WA : 081310894363 . . #ratujafra #ratujafraconsultant #orderjafra #orderanjafra #repeatorder #ratukosmetik #ratukosmetikjafra #kosmetik #kosmetikjafra #lipmatte #lipmattejafra #liquidmattelipstick #liquidmattelipstickjafra #liquidmatte #lipstickmatte #lipstick #lipstik
Kenapa harus pake Lipmatte JAFRA ๐Ÿ˜‹ . ๐Ÿ’ Gak lengket ๐Ÿ’ Pigmented ๐Ÿ’ Gak berat, justru ringan banget. Serasa gak pake lipstik sama sekali ๐Ÿ’ Bahannya jg aman dan alami. So, bumil busui yg pengen pke lipstik dan tampil cantik gak bingung lagi nyari lipstik yg aman. Jadi cium cium baby gak khawatir kulitnya iritasi gegara lipstik kita ya moms. ๐Ÿ’ Gak kering, justru malah bikin bibir lembab, padahal tampilannya super matte ๐Ÿ’ Awet & tahan lama, udah makan minum juga, Walaupun bibir nempel di gelas atau sedotan tapi tetetp lipstiknya nempel di bibir . Udah banyak yang pakai ๐Ÿคญ kalau kamu kapan??? . Yuk di order ๐Ÿ˜˜ More info/order/join/konsul WA : 081310894363 . . #ratujafra #ratujafraconsultant #orderjafra #orderanjafra #repeatorder #ratukosmetik #ratukosmetikjafra #kosmetik #kosmetikjafra #lipmatte #lipmattejafra #liquidmattelipstick #liquidmattelipstickjafra #liquidmatte #lipstickmatte #lipstick #lipstik
Monday lip game strong ๐Ÿ™Œ๐Ÿผ๐Ÿ’‹ #edencosmetics #makeupforachange
๐ŸŒน Red is always a good idea ๐ŸŒน - โ€ข โ€ข โ€ข Pink eyes & red lips , Perfect match โœ”๏ธ. . ____________________________________________. . Used product: . ๐Ÿ’„ @sephora Sans transfert . ๐ŸŽจ @hudabeauty Desert palette . #makeup #makeuplife #makeuplifestyle #felizdia #sigueme #followers #makeupartist #red #redlips #classy #goodidea #lifestyle #paris #toulouse #madrid #hudabeauty #hudabeautypalette #hudabeautydesertdusk #sephora #sephorafrance #sanstransfert #liquidmatte
next page →