#loveAllah

231,151 posts

Loading...
If you feel bad about your past, that means you are on the way to be a better Muslim Insha'allah - just repent with your heart and Allah will forgive you! : Ya Allah! Pls forgive our past and future sins, whatever we've done in secret and in public. Ameen!🌹🤲🏼 : : 💠Follow me @samiisamadh 💠 : : : #islam #Allah #love #imaan #guidance #mercy #islamicquote #muslimah #quran #Alhamdulilahforeverthing #islamicpost #deenoverdunya #islamicreminder #loveallah #truelove #iloveuforthesakeofAllah #Jannah #tawakul #sunnah #faith #salah #dua #sujood #quran #prophet #Muhammad (sal)#Religiousness #&#pious #character #instapost #instagram
🍁Thanks for show me the truth....🍁 . . . . 📷cc & edit : @_iz.co_ #loveallah #truth
Skenario Tuhan😄😄 Rencana Allah itu indah walau kadang menyakitkan😊😊 #allahmahabaik #allahmahasayang #loveallah
It is reported from the Hadith of Abu Qatadah and Abud Dahma who said: ‘We came to a man from the people of the desert and asked him, did you hear a Hadith from the Messenger of Allah (sallallahu ‘alayhi wasallam)? He said: ‘I heard him saying,’ ‘You will never leave something for the sake of Allah, but Allah will give you something better in return.’ - - Reference and Authenticity This Hadith is recorded by Imam Ahmad (rahimahullah) in his Musnad a few times, vol.5 pgs.78, 79 & 363 with a reliable chain, as stated by ‘Allamah Haythami (rahimahullah). (Majma’uz Zawaid, vol.10 pg.296. Also see Kitabuz Zuhd of Ibnul Mubarak, Hadith: 1168 & Kitabuz Zud of Bayhaqi, Hadith: 875) - - - Tag your friends,family or anyone that can benefit. The prophet Muhammad peace be upon him said: "The one who guides to something good has a reward similar to the one doing it" [Sahih Muslim] ▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃ Feel free to repost/share Follow @muslim_daily_ for daily Islamic remimders, quotes, hadiths and many more! ▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃ #islam #muslim #ALLAHUAKBAR #dua #muslimah #ummah #pray #halal #sunnah #jannah #loveislam #instaislam #quran #hadith #followislam #islamic #islamicquotes #islamicquote #islamicpost #islamicreminder #allah #loveallah #islamicposts #motivationaltalk #islamicvideo #halalharam #haram #muslims
24jam hidupku di tanganMu❤️...Im yours😇❤️🙏 . . . . . . #AllahSWTistheGreatest #AllahuAkbar #Moeslem #loveAllah #red #iphonesia #likeforlikes #pictureoftheday #bracelets #AllahSWT ❤️
"karena sesungguhnya Aku dekat" 🤗 -Allah Yo guys 😎... Quote kali ini masih tentang kasih sayang Allah 😊😉 buat temen-temen yang ngerasa kesepian.. gak usah galau lagi karena dikesepian kamu.. ada Allah yang senantiasa menemanimu dan juga menyayangimu 😉😚 Betapa spesialnya manusia 😊 Allah senantiasa dekat dengan kita agar kita menjadi orang yang lebih baik 😎 Allah memberikan kita Raqib Atid agar kita senantiasa selalu berbuat baik 😉 Itu semua demi kebaikan kita.. 😉 Allah akan senang jika kita berdoa dan berzikir untuk menghargai kehadiranNya disetiap hembusan nafas ini 😊 Semoga kita termasuk hambaNya yang senantiasa bersyukur dan mencintaiNya dengan cara memperbaiki diri karena Allah 😉😉😉 Like n share jika kalian suka dengan postingan ini karena apresiasi antum adalah motivasi buat erul untuk terus menebar kebaikan 😙 makasih ya yang udah like 😉😉😉 #memperbaikidiri #shift #hijrah #anakhijrah #pemudahijrah #islam #muslimapp #muslimzamannow #muslimlove #muslim #lovehumankind #loveAllah #loveislam #lovemuhammad #bebetter #goodmoral #hadits #tafsir #dalil #quotescreatorapp #quotemuslim #almizan #mizangraphy
Your love for Prophet Muhammed SA should be more than anyone else in this world ♥️😭 #jannah #hadith #sahihbukhari #revelation #lifeinislam #islam #loveallah #allah #allahswt #hadithoftheday #thelearningmuslim #asteptowardsislam
what is destined for you will reach you, and what is not destined will not reach you.whatever is meant for you is coming your way, and you are directed towards it, what is not will be deflected from you and it turned aside from you. So Go easy on you, whatever is written is Allah's decree. If something is meant to be go else where, it will never come your way. if something is meant it cannot flee from you❣️ . . . . . #destiny #allahsplan #loveallah #allahloves #islam #deen #prophetmuhammadﷺ #Sunnah #Smile #islamicposts #Islamic #islamposts #islamicreminder #instamuslim #muslimah #mumin #bismillah #makkah #written #learnislamonline #learnislam #allahlovesyou #selfreminder #islamicquotes #instaposts #instaislamic
اَلْحَمْدُ ِللهِ اَللّٰهُمَّ كَمَا حَسَّنْتَ خَلْقِىْ  فَحَسِّـنْ خُلُقِىْ Segala puji bagi allah Ya Allah sebagaimana Engkau telah ciptakan aku dengan baik, maka perbaikilah akhlakku" 🙏🙏🙏 #selalubersyukur #selfreminder #pengingatdiri #bismilahirahmanirahim #sesungguhnyayangmahasempurnahanyaengkau #thanksgod #loveallah
Nikmat mana lagi yg kau dustakan😘😘 sempurna sekali ciptaan mu ya Allah walopun ke sempurnaan itu hanya milik Allah 🙏🙏💖💖 #LoveAllah ❤❤ #LoveNabilhAyu 💚💚 #NabilahRatnaAyuAzalia
Istiqomahkanlah aku dalam perjalananmu ya rabb🙏🙏🙏 #hijabers #wanitamuslimah #hijrah #bismillah #loveallah #allahmahabaik #allahmahabesar
Bismillah !! . Tips For Jomblo (TFJ) Jika kau ingin mendapatkan laki-laki yang baik seperti yang kau inginkan, maka janganlah kau mencari laki-laki tersebut. Tapi rubahlah dirimu sendiri terlebih dahulu untuk menjadi seperti laki-laki yang ingin kau dapatkan itu. Maka dengan cara mudah kau akan mendapatkan laki-laki tersebut, tanpa kau mencarinya dengan bersusah payah. Terapin ini mblo.. insyaAllah oke deh ^^ #shareilmu_ #ilmubermanfaat #do 'a #ampunan #loveallah #islamquotes #beraniberhijrah #indonesiaberdakwah #indonesiatanpapacaran #muslimahindonesia #jomblofiisabilillah #jomblohighquality
Kalo sama yg ABG ini,mirip jg gak?! #anyaafifah #momanddaughter #loveallah
Bismillah !! . Ku tau amalku tidak seberapa, dan ku tau dosaku terlalu banyak. Aku bukanlah ahli surga tapi ku juga tak mau masuk neraka. . Ku tau jika rahmat-Mu sungguh luas tiada tara, tak dapat terhitung, tak dapat dinominalkan, bahkan tak terhingga.. . Oleh sebab itu izinkan aku memohon ampunan kepada-Mu, hapus semua dosaku, dan ku mohon selalu jaga aku dalam istiqomah berada pada jalan-Mu. Ringankanlah aku untuk selalu berbuat kebaikan. Dan jauhkan aku dari kedzoliman. Buka pintu syurga bagiku, keluarga, dan sahabatku, haramkanlah pintu neraka untukku dan saudara semuslim (kami). Hidup dan matikan kami dalam keadaan beriman sedalam-dalamnya kepada-Mu. Aamiin #shareilmu_ #ilmubermanfaat #do 'a #ampunan #loveallah #islamquotes #beraniberhijrah #indonesiaberdakwah #indonesiatanpapacaran #muslimahindonesia #jomblofiisabilillah #jomblohighquality
Alhamdulillah hujan😇☔#yangmahapemurah #loveallah
TERSENYUMLAH, KARENA ENGKAU BERHAK BAHAGIA. . Tag temen kalian ya butuh disemangati dan di motivasi yaa . Follow Instagram kami 👇 @videodakwah88 @videodakwah88 . . credit @dakwahdalampuisi_ #videodakwah88 #satrio_herlambang954 #satrioherlambang954 #satrioherlambang #cinta #love #Allah #suci #lovestory #loveallah #dakwah #puisi #selfreminder
Ya Rabb, aku masih dengan rasa yg sama terhadap mu #penuhharap Aku tau,engkau lebih tau, aku cukup yakin dan terus merayu mu dengan sebait doaku.. Aku harap engkau kabulkan setiap rayuku #loveallah #shollualannabi Jangan lupa sholawat ya.. zikirnya juga 😍😘😊
( رَبِّ ٱجۡعَلۡنِى مُقِيمَ ٱلصَّلَوٰةِ وَمِن ذُرِّيَّتِى‌ۚ رَبَّنَا وَتَقَبَّلۡ دُعَآءِ (٤٠ “Rabbi-Ajal’ni muqeema salaati, wa min Dhurriyyati, rabbana wataqabbal duaa” O my Lord! make me one who establishes regular Prayer, and also (raise such) among my offspring O our Lord! and accept Thou my Prayer. [14:40] #quranicverseoftheday #charity #deen #quranic #sunnah #dua #charity #sisterhoodofdeen #umah #hajj #umrah #prophetmuhammad #loveallah #likes #follow
• 🌿One who recites Ayatul Kursi every morning will be in the protection, the safety of Allah until the night.🌿 •🌿 If a person recites it once, when going out of the home, Almighty Allah has a group of Angels to come and protect him/her. If recited twice, then two groups of Angels are assigned to do this. If recited thrice, Allah tells the Angels not to worry as the Almighty himself takes care of the person.🌿 •🌿 Allah Almighty told Hazrat Musa (A.S), “If one recites it after every Nimaz, the Almighty Allah will make his heart a thankful one, will give him a reward of the Prophets and his deeds will be like those of the truthful and nothing except death will stop will stop him from going into heaven.” Holy Prophet (SAW) said: “These things increase ones memory: sweets, the meat of an animal which is slaughtered in Islamic manner near the neck, Lentils, cold bread and recitation of Ayatul Kursi.”🌿 • 🌿Prophet Muhammad (PBUH) said: “If one recites Ayatul Kursi before going to sleep, Allah will send an Angel to come and look after you and protect.” One who recites Ayatul Kursi after every prayer, their Nimaz will be accepted, and they will remain in the safety of the Allah Almighty and He will protect them.🌿 • 🌿Frequent recitation of Ayatul Kursi makes one’s own death easy.🌿 • 🌿When someone is alone in the home, recitation of Ayatul Kursi will make him/her remain calm and will not fear.🌿 #Allahﷻ #Merciful #allahuakbar#subhanallah #loveAllah #alhamdulillahforeverything #Astaghfirullah   #prophetmuhammadﷺ   #quran #oneummah #instamuslim #islamicreminder   #sujood #sunnah #jihad   #dawah #Jannah #makkah #hijab #hijabi #niqabi   #instgram #instagood #ayshaa_shaikh
Tunjukkan aku jalanmu ya rabb... Jalan menuju ke taatan #wanitamuslimah #hijrah #bismillah #proses #thanksgod #loveallah
The Messenger of Allaah (peace and blessings of Allaah be upon him) said: “Those who came before you of the people of the Book split into seventy-two sects, and this ummah will split into seventy-three: seventy-two in Hell and one in Paradise, and that is the jamaa’ah (main body of Muslims).” Narrated by Abu Dawood (4597) #jamaa #charity #deen #quranic #quranicverseoftheday #abayafashion #donation #charity #ummah #sunnah #islam #muslims #sakeofallah #loveallah #loveislam #hijab #tarbiyah #homeschool #likes #follow
@Regran_ed from @wimar.adhitya - Mengapa lelah? Sementara tuhan selalu menyemangati dengan Hayya 'alal Falah, Bahwa jarak kemenangan hanya berkisar antara kening dan sajadah. . . 📷 Picture By : @splendid_vibe Bantu 20K dengan cara LIKE | FOLLOW | COMMENT | SHARE #wimaradhitya 🔎 Karena satu follow kalian sangat berarti bagi saya👌 My partner : 🌼 @sekecap_kata #Quotes #instagram #indonesia #love #quotesindonesia #loveallah #doa #tausiyahcinta #tausiyah #hijrah #muslimah #semangat #sastra #quoteislam #indopostgram #mood #moodbooster #fokus #katabijak #kata #puisi #islam - #regrann
I come from a family of the Concerned. I know wat to do if my Neighbor leaves this Earth. Islam guides me to be a relief. A "light" in the midst of the Storm. How blessed I am to be this "light." The Family thanked me profusely for representing, for showing a little bit of Love goes a looooong way. Trust and believe I love to be Allah's rep. Jagged as I am, today I feel Smooth. #oallahblessmuhammadandthefamilyofmuhammadjustasyoublessedabrahamandthefamilyofabrahamverilyyouarepraiseworthyandgloriousandsendyourbenedictiononmuhamm #blessthisfamily #guidethem #guideme #bringmybooback #loveallah #love #str8nochaser
There is a difference between self love and egotism. Having confidence, self esteem and loving your own soul is a great thing.... being egotistical, boastful, materialistic and conceited is not so good. Life is a journey not a competition. #buildothersup #lovelife #lifesajourney #losetheego #loveyoursoul #selflove #loveallah #confidence
Mengapa lelah? Sementara tuhan selalu menyemangati dengan Hayya 'alal Falah, Bahwa jarak kemenangan hanya berkisar antara kening dan sajadah. . . 📷 Picture By : @splendid_vibe Bantu 20K dengan cara LIKE | FOLLOW | COMMENT | SHARE #wimaradhitya 🔎 Karena satu follow kalian sangat berarti bagi saya👌 My partner : 🌼 @sekecap_kata #Quotes #instagram #indonesia #love #quotesindonesia #loveallah #doa #tausiyahcinta #tausiyah #hijrah #muslimah #semangat #sastra #quoteislam #indopostgram #mood #moodbooster #fokus #katabijak #kata #puisi #islam
"Begitu Indah Bentuk Partikel yg Telah di berikan Lantunan Ayat2 Allah . Masaru Emoto lahir 22 Juli 1943 dan meninggal tanggal 17 Oktober 2014, . ia juga mengeluarkan banyak Buku tentang penelitiannya, salah satunya 'The Hidden Message in Water' yg membahas Partikel kristal Air zam zam dan Recitation Al-Quran di dalam nya" . Nabi Muhammad Menyuruhmu utk meminum air dengan Basmalah, posisi jangan berdiri, ketika minum jangan sampai mengeluarkan Nafas ke air nya, . Nabi Muhammad ﷺ juga pernah membacakan (ayat Qur’an dan doa doa yangma’tsur) pada air untuk Tsabit bin Qais radhiallahu’anhu. . Lalu memerintahkan ia untuk memercikkan air tersebut pada dirinya. Sebagaimana diriwayatkan oleh Abu Daud dalam kitab Ath Thib dengan sanad yang hasan. . • • #islam #muslim #islampost #subhanallah #quran #allah #rasulullahﷺ #tawheed #islamic #pbuh #kajianislam #islamquotes #tariqjameel #tawakul #drzakirnaik #molana_tariq_jameel #islamicpost #lailahaillallah #loveallah #islamiquote #astaghfirullah #islamicreminder #islamismyway #islamicreminders #ummati
strengthen my heart above your religion. 💕😊 . #😯#😝#😜 #loveallah #janganlupabersyukur #selfie #likeforlike #like4likes #likeme #likelike #likephoto #likefoto
next page →