#luanavjollca

85,537 posts

Loading...
Many people thinks L.V. is for Louis Vuitton. No! It is for Luana Vjollca —————————————— #LV #LuanaVjollca #louisvuitton @luanavjollca ————————————— Selfmade edit; corrections and colours
Luana Vjollca, në fëmijëri dhe sot #luanavjollca
#luanahoney #luanators #luanator #benzina #shikokushluan #luanaqueen #luanavjollca tag please🙏Thank you for being the one that was always here for us, not physycially but spiritually! like this, i would not be sad, broken etc, because in my life is a person that loves every one, that helps everyone! We always feeld ur love and ur support Lu,.. u were and you will be always for us the first one! no matter what happens, no matter what others say, we will be always here for you, we will give you always support and love, we will never
Luana: dikur vogëlushe Luana: sot vajzë sexy Sa mendoni se ka ndryshuar? #luanavjollca #kingsal1
💣 Zbritje: 15€ 🔥🔥🔥 🔘 Super cilesi, ruan ngjyren, varese dore dhurate 🎁 🔘 Porosit ne insta-direct 🔘 Posta falas brenda Kosoves⠀ 🔘 Shqiperi posta 3€
💣 Oferte: 34.99€ 🔥🔥🔥 🔘 Cilesi e larte, nuk humb ngjyren, multifunksional ( te gjitha fushat/sustat aktive ) 🔘 Porosit ne insta-direct 🔘 Posta falas brenda Kosoves⠀ 🔘 Shqiperi posta 3€
Me nis me shkrujt për ty zemra ime nuk do më mjaftonin fletët e botës por unë po them vetëm dy fjalë! Lum familja që të ka! Je tepër e mirë, një vajzë e zgjuar, e kujdesshme dhe e palodhur. Nëse zoti do të më thonte shpreh dy dëshira dhe unë do ti plotësoj. E di se çfarë do zgjidhja? 1-që familja ime të jetë mirë! 2-të takoja ty dhe të përqafoja fort! Ti gjithmonë më viziton në ëndërrat e mia duke më thënë Te dua! Je jeta ime! Gjithçka që dua ti je! 🙏😍 Më thuaj ka fjalë më të bukur se kjo? Epo jo sepse këto fjalë janë ndryshe sepse rrjedhin nga thellësia e zemrës time për ty! 😍 Prandaj të dua kaq shumë prej momentit që të kam njohur sepse je një njeri i pastër në shpirt! Je dashuri! Je inspirim. SI LUANA SBO MA NANA! 😍♥️ Luana je e mrekullueshme sdi qka me than per ty per nje vajz princeshh e kaq te guximshme dhe e shpejtt tduu pa mase kur trritem dua tbehem sikur ti kaq vajzz tbukurr me karakterin tendd me at guximin tend ke mberritur deri ketuu tlumtt zemra jemm..Syt e tuu kaq tbukur sdi qysh me shpjegu dashnin qe kam per ty prej se tkam njohur kom kuptu se je nje vajzz e mahnitshmee..Fytyra jote e embel sii llokum me ara jee lumm ai qe tka ose qe tka met pass deshiraa ime mae madhe osht met takuu met perqafff Luana heart today I got the courage to write to you about the love I have for you. You are a wonderful woman you are like no one is the best female I have known and I will know. Your true princess, your courage and everything you like me a lot of moods. The beauty of the vote is Luana you probably do not know but you are inspiration for me (to us) To have you a breath of sea for you I have blood without you being able to live all I have you are proud of us, blessed, we love your fan and you life. @luanavjollca #bushraluana #luanator #luanavjollca #proudluana Luana me komento diçka ketu poshtt⬇⬇
Thank you I love you so much 😍❤️ @luanavjollca #luanavjollca #luanator
Blessed to have you Luanë! @luanavjollca #bushraluana #Luanator #luanavjollca
Good Night Dashuriii❤️😎 @luanavjollca #luanavjollca #luanator
💣 Zbritje: 20€ 🔥🔥🔥 🔘 Super cilesi, ruan ngjyren, varese dore dhurate 🎁 🔘 Porosit ne insta-direct 🔘 Posta falas brenda Kosoves⠀ 🔘 Shqiperi posta 3€
*faceswap*🌻 #luanavjollca #luanator
I'm blessed to have you Luan! @luanavjollca #bushraluana #luanator #luanavjollca
I'm blessed to have you Luan! @luanavjollca #bushraluana #luanator #luanavjollca
#askushsdotabesoje 1.5M #ai 1.7M #ejemja 2.1 M #luanet 4.8 M 😍🌎❤🍫 I'm blessed to have you Luan! @luanavjollca #bushraluana #luanator #luanavjollca
I'm blessed to have you Luan! @luanavjollca #bushraluana #luanator #luanavjollca
Loqka jem I'm blessed to have you Luan! @luanavjollca #bushraluana #luanator #luanavjollca
I'm blessed to have you Luan! @luanavjollca #bushraluana #luanator #luanavjollca
I'm blessed to have you Luan! @luanavjollca #bushraluana #luanator #luanavjollca
I'm blessed to have you Luan! @luanavjollca #bushraluana #luanator #luanavjollca
I'm blessed to have you Luan! @luanavjollca #bushraluana #luanator #luanavjollca
I'm blessed to have you Luan! @luanavjollca #bushraluana #luanator #luanavjollca
I'm blessed to have you Luan! @luanavjollca #bushraluana #luanator #luanavjollca
I'm blessed to have you Luan! @luanavjollca #bushraluana #luanator #luanavjollca
I'm blessed to have you Luan! @luanavjollca #bushraluana #luanator #luanavjollca
I'm blessed to have you Luan! @luanavjollca #bushraluana #luanator #luanavjollca
I'm blessed to have you Luan! @luanavjollca #bushraluana #luanator #luanavjollca
I'm blessed to have you Luan! @luanavjollca #bushraluana #luanator #luanavjollca
I'm blessed to have you Luan! @luanavjollca #bushraluana #luanator #luanavjollca
jeta ime dashuria ime ylli im bukuroshja ime gjithecka tkam bree @luanavjollca #bushraluana #luanator #luanavjollca
jeta ime dashuria ime ylli im bukuroshja ime gjithecka tkam bree @luanavjollca #bushraluana #luanator #luanavjollca
jeta ime dashuria ime ylli im bukuroshja ime gjithecka tkam bree @luanavjollca #bushraluana #luanator #luanavjollca
jeta ime dashuria ime ylli im bukuroshja ime gjithecka tkam bree @luanavjollca #bushraluana #luanator #luanavjollca
jeta ime dashuria ime ylli im bukuroshja ime gjithecka tkam bree @luanavjollca #bushraluana #luanator #luanavjollca
jeta ime dashuria ime ylli im bukuroshja ime gjithecka tkam bree @luanavjollca #bushraluana #luanator #luanavjollca
jeta ime dashuria ime ylli im bukuroshja ime gjithecka tkam bree @luanavjollca #bushraluana #luanator #luanavjollca
next page →