#lulusKKM

232,999 posts

Loading...
WOW!! DAHLA PROMO JIMAT, ADA FREE LIPGLOW LAGI!! . Hai peminat Jellyta! Jangan lepaskan peluang jimat banyak ni, Akak nak kasi JELLYTA DENGAN HARGA PROMO . Bukan tu je, ada lagi tau? Free lipglow wakk!! Nak Jellyta? Klik terus di link ig kami, 20 peminat terawal je tau. 😊 Slrrppp Slrppp terus onz! . #FeedbackJellyta #sayajualmurah #sayajual #wanyhasrita #igersmalaysia #TestimoniJellyta #terapiinstagram #ajimaura #nakcantik #jerawat #putihgebu #ProdukKecantikanMalaysia #luluskkm
NEW RECRUITING💡 ‼️We Want You‼️ . . Kelebihan menjadi AGENT LA BELLE SERUM : . 💖Kami akan promote anda sebagai Authorized Agents LA BELLE ❤️Positive Group Support (24/7) 💖Kongsi Rezeki Dalam Group ❤️Bahan Marketing & Testimoni Disediakan 💖Produk Kurang Persaingan ❤️Produk high demand. 💖Modal Serendah RM225 . KAMI AKAN AJAR👇. 💖Teknik Copywriting ❤️Teknik Closing Sale 💖Teknik Tambah IG Follower. ❤️Teknik Follow Up. 💖Teknik Simpan Database Customer ❤️Teknik Marketing Facebook & Instagram dan banyak lagi 😍 . . KAMI AKAN BAGI REWARD ACHIEVEMENT 🎁 . . Best kan join AGENT LA BELLE SERUM❓ . TUNGGU APE LAGI TU AWAK? REZEKI TAK DTG BERGOLEK KALAU KITA TAK BERUSAHA TAU. FAST ACTION FAST RESULT 😉 . . #labelleserum #serumbungasakura #sayajualserum #labelle #serum #serumkorea #bazaarpaknil #sayajualmurah #stokistwanted #agenwanted #agentneeded #pengedardiperlukan #mutiara #skincarekorea #sayajualskincare #luluskkm #halal #produkkorea
. . Emang lagi shantik🎵🎶 Jom cantik² sambil sihat dalaman dengan Susu Kambing Organik pulak tu Ada 5 bahan organik dalam SKKM iaitu Susu Kambing, Kurma, Madu, Krimer bukan Tenusu dan Gula TIADA KOLAGEN TIADA VITAMIN C Kulit makin sihat Putih gebu tau uolls Cerah hanya dengan SKKM Wawairfan sahaja . . . Murah je, sihat dapat, cantik pon dapat 😋😋 . . Jom Whatsapp Ayu utk order 📲+60173413848 📲+60173413848 📲+60173413848 . . atau klik link 👇🏻 www.wasap.my/60173413848/SKKM www.wasap.my/60173413848/SKKM www.wasap.my/60173413848/SKKM . . #SusuKambingKurmaMadu #Skkm #Susukambing #SusuKurma #Kurma #SkkmWawairfan #SusuKambingVanilla #SkkmOriginal #Organik #LulusKKM #CerahSeluruhBadan #SusuKambingBerkhasiat #SusuKambingTakHamis #SihatSeluruhBadan #MakananSunnah #IkhtiarHamil #Jerawat #Jeragat #KulitKusam #SusuKambingHQ #PutihMulus #PutihGebu #WawairfanResources #CodMentakab #CodTemerloh
INFO PENTING MENGENAI MYLEA FRECKLES SERUM YANG PERLU ANDA AMBIL TAHU. . #INFO1 . Mylea Freckles Serum dihasilkan KHAS untuk mengatasi masalah jeragat. Memudar, menghapus dan mencegah jeragat daripada muncul atau merebak bertambah banyak. . #INFO2 . Mylea Freckles Serum juga terbukti berkesan mengatasi masalah kulit wajah yang lain seperti jerawat, parut bekas jerawat, kulit berminyak, pori besar dan kulit kusam. . #INFO3 . Mylea Freckles Serum diformulasi daripada bahan-bahan semulajadi yang terbaik dan dengan fungsinya di mana ekstrak lemon dan delima menjadi bahan yang boleh memudarkan jeragat. Sementara minyak zaitun dan minyak kelapa dara bertindak memulihkan parut.Ekstrak timun pula membuatkan kulit lebih lembap dan menghilangkan kusam. . #INFO4 . Mylea Freckles Serum tiada kesan sampingan seperti pengelupasan atau menipiskan kulit sepanjang tempoh penggunaan serum mahupun selepas tidak mengamalkannya. . #INFO5 . Mylea Freckles Serum bebas daripada sebarang kimia merbahaya seperti sulfur, parabens, merkuri dan hydroquinone. Ternyata #LULUSKKM (NOT 160300607K). . #INFO6 . Mylea Freckles Serum berkesan seawal 7-14 hari jeragat makin pudar dan dengan sapuan kerap (konsisten) sebanyak 2 kali sehari untuk mendapatkan hasil yang lebih cepat dan pantas. . #INFO7 . Mylea Freckles Serum boleh dipakai dengan mana-mana krim siang atau malam tidak kira jenama apa yang anda gunakan sekalipun, yang penting jarakkan masa sekurang-kurangnya 15minit untuk memastikan serum telah meresap sempurna ke dalam kulit. (Anda dinasihatkan hindari produk yang mempunyai kandungan bahan kimia yang tinggi kerana akan merosakkan tisu kulit muka anda) #INFO8 . Mylea Freckles Serum kekal dengan keunikan fungsinya yang mampu menghapus dan memudarkan jeragat. Namun penerimaan atau keberkesanan serum ke atas setiap individu pastilah berbeza mengikut keadaan kulit dan hormon masing-masing. . INFO TAMBAHAN . ✔️ Berasaskan air, tidak melekit dan tidak berminyak ✔️ Tekstur serum pekat dan likat dan cepat meresap ke dalam kulit ✔️ Mesra wudhu (mudah dicuci) ✔️ Kandungan 30ml (Tahan 2 bulan) ✔️ Wangi bau lemon . Rugi Kalau Tak Cuba 😍😍
Korang tau tak BB Cushion Tyrarissa jauh lebih ringan berbanding BB Cream atau CC Cream yang lain. Rasa ringan je bila apply dekat muka. . Walaupun ringan, BB Cushion mampu menutup cela pada kulit muka, merawat dan memulihkan kesihatan kulit. . . Harga: BB CUSHION NEWLY INVENTED (NATURAL COLOUR) 15GM = RM 58 (WM) RM 60 (EM) . . 📱TO ORDER WHATSAPP ‭👉🏼 .‬ +60 19-536 0133 #tyrarissaskincare #skincare #faceprimer #bbcushion #kulitkusam #jerawat #jeragat #kulitcantik #kulitputih #kulitsihat #produkbuatanmalaysia #malayvine #kulitflawless #kulitglowing #antiaging #luluskkm #sayajual
Nak kulit licin tanpa jerawat.? kesan seawal 3 hari.. komen "DM" atau whatsapp 013-9846100 sekarang! Utk dapatkan MAGICAL SERUM penghapus jerawat dan parut no 1 malaysia tanpa rawatan laser. . ✔Tidak berminyak ✔Tidak melekit ✔Tidak menipiskan kulit!. ✔Tiada pengelupasan kulit!. ✔Dijamin selamat dan halal!. ✔Tanpa bahan kimia merbahaya!. ✔Tiada kesan sampingan yg memudhoratkan!. . Beribu-ribu feedback yang kami telah terima. Hanya sapu sahaja dibahagian yg bermasalah. . Dapatkan sekarang!.. Komen "DM" atau Whatsapp 013-9846100 untuk harga diskaun . #amierabeauty #magicalserum #scarserum #antijerawat #serumjerawat #serumparut #serumjeragat #terlaris #murah #berkesan #kesanseawal3hari #lulusKKM #neelofa #fatzura #fathialatiff #flawless #gebu #cantik
. . 💞 HUNA LIP CRUSH 💞 Mengandungi Aloevera & Vitamin E yang sangat bagus untuk bibir. . 💞KEBAIKAN HUNA LIP CRUSH💞 💁🏻‍♀️ Melembabkan bibir 💁🏻‍♀️ Merawat bibir kering 💁🏻‍♀️ Merawat bibir luka 💁🏻‍♀️ Merawat bibir mengelupas 💁🏻‍♀️ Merawat bibir pucat 💁🏻‍♀️ Menyihatkan bibir 💁🏻‍♀️ Memunggilkan bibir . 💞 Rm35.00 💞 4 gram 💞 Postage Fee : Rm7 ss | Rm10 sm 💞 2-3 bulan tahan lama penggunaan . Lindungi bibir dengan HUNA LIP CRUSH! 📲 WhatsApp 016 817 6597 . . . #trustedseller #agenhunasabah #agenhunakotakinabalu #hunaglowingbar #hunaaloeveragel #hunalipcrush #havg #hgb #hlc #hff #kkcity #umskk #ilpkk #uitmkk #organicskincare #hunasabah #jerawat #jeragat #parut #pelembab #lidahbuaya #aloevera #localproduct #organicproduct #organicskincare #luluskkm #kilanggmp #hunaskincareofficial #hunahq #hunaskincaresabah
SERUM UMIE TUYUT 💋Nak rawat masalah jerawat&parut jerawat 💋Nak tegangkan kulit wajah 💋Nak glowingkan kulit wajah 💋Nak kulit wajah kekal lembap 👉Meh BER SERUM VITAMIN C. pasti tidak mengecewakan anda.😍 #lulusKKM #SELAMAT OPEN DROPSHIP .Www.wasap.my/60109849136
7 TANDA USUS ANDA DIPENUHI KERAK NAJIS ----- . 1. Buncit 2. Sembelit 3. Mulut berbau 4. Badan berbau 5. Perut mengeras 6. Pening kepala 7. Lesu & tak bertenaga . . Jangan ingat lepas dah uh-uh perut jadi suci bersih. Mesti ada lagi saki baki yang tertinggal. Sebab tu usus kena selalu servis. . #UBAT CUCI USUS LULUS KKM ----- Mujur ada cara best nak buang kerak najis. Lepas dah cuci, baru perut kembali SLIM & STEADY bro. . Untuk info lanjut, whatsapp admin--> +6014.227.2229 . atau, PM--> m.me/syunawellness . . . . Solusi Buαsir No. 1 di Mαlαysiα . Syunα - Bαck To Nαturαl . . Jom dαpαtkαn SYUNA utk lαwαskαn nαjis. . Hαrgα : RM75 Qty : 30 vαgi Cαp utk 30 hαri gunα (Wiyhout postαge) . To order whαtαpp 👉 +6014 227 2229 . 💖IG UTAMA : @syuna.wellness . 💛Cαri αgent terdekαt - @syuna.info . 💖Testimoniαls - @syuna.testimonials . 💛Video - @syuna.videos . 💖Soαlαn lazim - @syuna.faq 💻 www.syuna.net #syuna #PakarBuasir #Kurus #bazaronline #bazarmalaysia #sembelit #aesthetics #fitness #gym #sado #kurus #stokis #ejen #muscle #fit #dropship #Detox #cikgu #buasir #Constipation #sakit #sayajual #cantik #Constipation #sakit #lulusKKM #ProdukBuatanMalaysia #diet #BukanProdukTimbangKilo
🙆COME TO ME SAYANG SAYANG SAYANG 🙆 . Lawa sangat warna klasik raya ni sampaikan stok semakin berkurang sebab customer asyik repeat order . Alhamdulillah sebab klasik raya ni boleh multiuse taw. shading boleh, ombre pun boleh kalau mix2 color taw sis. memang rugi la sapa tak pernah cuba lagi klasik raya by SoBella ni.. . Kalau tak nak rugi sebab belom cuba klasik raya ni tekan link kat bio ya 😘 #sobella #sobellasolawaa #sobellasquad #sobellaagent #sobellalipmatte #sobellalipstickviral2018 #luluskkm #cantiksambilmerawat #tahanlebih8jam #sobellacosmetic #lipstickviral #tutoriallipstick #jomcantik #teamsobella #teamdada
🙆COME TO ME SAYANG SAYANG SAYANG 🙆 . Lawa sangat warna klasik raya ni sampaikan stok semakin berkurang sebab customer asyik repeat order . Alhamdulillah sebab klasik raya ni boleh multiuse taw. shading boleh, ombre pun boleh kalau mix2 color taw sis. memang rugi la sapa tak pernah cuba lagi klasik raya by SoBella ni.. . Kalau tak nak rugi sebab belom cuba klasik raya ni tekan link kat bio ya 😘 #sobella #sobellasolawaa #sobellasquad #sobellaagent #sobellalipmatte #sobellalipstickviral2018 #luluskkm #cantiksambilmerawat #tahanlebih8jam #sobellacosmetic #lipstickviral #tutoriallipstick #jomcantik #teamsobella #teamdada
🙆COME TO ME SAYANG SAYANG SAYANG 🙆 . Lawa sangat warna klasik raya ni sampaikan stok semakin berkurang sebab customer asyik repeat order . Alhamdulillah sebab klasik raya ni boleh multiuse taw. shading boleh, ombre pun boleh kalau mix2 color taw sis. memang rugi la sapa tak pernah cuba lagi klasik raya by SoBella ni.. . Kalau tak nak rugi sebab belom cuba klasik raya ni tekan link kat bio ya 😘 #sobella #sobellasolawaa #sobellasquad #sobellaagent #sobellalipmatte #sobellalipstickviral2018 #luluskkm #cantiksambilmerawat #tahanlebih8jam #sobellacosmetic #lipstickviral #tutoriallipstick #jomcantik #teamsobella #teamdada
🙆COME TO ME SAYANG SAYANG SAYANG 🙆 . Lawa sangat warna klasik raya ni sampaikan stok semakin berkurang sebab customer asyik repeat order . Alhamdulillah sebab klasik raya ni boleh multiuse taw. shading boleh, ombre pun boleh kalau mix2 color taw sis. memang rugi la sapa tak pernah cuba lagi klasik raya by SoBella ni.. . Kalau tak nak rugi sebab belom cuba klasik raya ni tekan link kat bio ya 😘 #sobella #sobellasolawaa #sobellasquad #sobellaagent #sobellalipmatte #sobellalipstickviral2018 #luluskkm #cantiksambilmerawat #tahanlebih8jam #sobellacosmetic #lipstickviral #tutoriallipstick #jomcantik #teamsobella #teamdada
Adik ni baru consume 1 KOTAK dah turun 6KG tauu😘 . . Bahagia tak kalau kawan-kawan tegur dah kurus?? Pinggang pn dah kecil lepas ni kena cari seluar size S dah la kan?😍 Good luck utk box seterusnya. . Ada lagi yang nak pinggang kecil macam adik ni?? Jom chat dengan sis kita sembang pasal masalah korang. . In shaa Allah sis akan bantu korang dari tong gas kepada kerengga 🐜😋. . JOM KURUS TANPA BERBELANJA LEBIH💸 .Nak order??😘Whatsapp 📲60175535924/click link on bio.😉 . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #luluskkm #terbaik #cubalah #takrugicuba #demica_produk #nakkurus #alhamdulillah #yakin #selamat #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #cabarankurus
Jom makan jkm dikna ni. Yang mana ada masalah . Insyaallah boleh mengatasi... Tak Mahal pom 25 hengget jer. Jangan sayang duit Untuk diri sendri .. pasti cubaa. #luluskkm
Nak kabor ni. Ingat perempuan je ke yang layak beli skincare2 ni? Ingat perempuan je yg patut jaga kulit muka? NO NO NO! Lelaki pon sama hokehhh! Dan Diamond Gold Skincare dirumus khas utk lelaki dan perempuan! 😘 . So malam iniiiiiii, lisa belanje satu testimoni khas dari kaum Adam kita! Helokkk tak helokkkk kulit muka diaaa?! Haaa jgn cakap kakak tak payunggggg! 🤣 . Esok ade cod, ada postage! Serious buyer please whatsapp lisa segera! ❤️ . KLIK LINK DI BIO FOR FAST RESPOND . #diamondgoldskincare #dianzvitaminipoh #vitamilkbooster #nanolightener #myleaserum #agensah #codipoh #tambun #klebang #bercham #station18 #kampar #gopeng #botani #meru #tanjungrambutan #barbiedollfoundation #luasrezeki #luluskkm #dianzpinkcodipoh
Nak kabor ni. Ingat perempuan je ke yang layak beli skincare2 ni? Ingat perempuan je yg patut jaga kulit muka? NO NO NO! Lelaki pon sama hokehhh! Dan Diamond Gold Skincare dirumus khas utk lelaki dan perempuan! 😘 . So malam iniiiiiii, lisa belanje satu testimoni khas dari kaum Adam kita! Helokkk tak helokkkk kulit muka diaaa?! Haaa jgn cakap kakak tak payunggggg! 🤣 . Esok ade cod, ada postage! Serious buyer please whatsapp lisa segera! ❤️ . KLIK LINK DI BIO FOR FAST RESPOND . #diamondgoldskincare #dianzvitaminipoh #vitamilkbooster #nanolightener #myleaserum #agensah #codipoh #tambun #klebang #bercham #station18 #kampar #gopeng #botani #meru #tanjungrambutan #barbiedollfoundation #luasrezeki #luluskkm #dianzpinkcodipoh
Nak kabor ni. Ingat perempuan je ke yang layak beli skincare2 ni? Ingat perempuan je yg patut jaga kulit muka? NO NO NO! Lelaki pon sama hokehhh! Dan Diamond Gold Skincare dirumus khas utk lelaki dan perempuan! 😘 . So malam iniiiiiii, lisa belanje satu testimoni khas dari kaum Adam kita! Helokkk tak helokkkk kulit muka diaaa?! Haaa jgn cakap kakak tak payunggggg! 🤣 . Esok ade cod, ada postage! Serious buyer please whatsapp lisa segera! ❤️ . KLIK LINK DI BIO FOR FAST RESPOND . #diamondgoldskincare #dianzvitaminipoh #vitamilkbooster #nanolightener #myleaserum #agensah #codipoh #tambun #klebang #bercham #station18 #kampar #gopeng #botani #meru #tanjungrambutan #barbiedollfoundation #luasrezeki #luluskkm #dianzpinkcodipoh
🙆COME TO ME SAYANG SAYANG SAYANG 🙆 . Lawa sangat warna klasik raya ni sampaikan stok semakin berkurang sebab customer asyik repeat order . Alhamdulillah sebab klasik raya ni boleh multiuse taw. shading boleh, ombre pun boleh kalau mix2 color taw sis. memang rugi la sapa tak pernah cuba lagi klasik raya by SoBella ni.. . Kalau tak nak rugi sebab belom cuba klasik raya ni tekan link kat bio ya 😘 #sobella #sobellasolawaa #sobellasquad #sobellaagent #sobellalipmatte #sobellalipstickviral2018 #luluskkm #cantiksambilmerawat #tahanlebih8jam #sobellacosmetic #lipstickviral #tutoriallipstick #jomcantik #teamsobella #teamdada
🙆COME TO ME SAYANG SAYANG SAYANG 🙆 . Lawa sangat warna klasik raya ni sampaikan stok semakin berkurang sebab customer asyik repeat order . Alhamdulillah sebab klasik raya ni boleh multiuse taw. shading boleh, ombre pun boleh kalau mix2 color taw sis. memang rugi la sapa tak pernah cuba lagi klasik raya by SoBella ni.. . Kalau tak nak rugi sebab belom cuba klasik raya ni tekan link kat bio ya 😘 #sobella #sobellasolawaa #sobellasquad #sobellaagent #sobellalipmatte #sobellalipstickviral2018 #luluskkm #cantiksambilmerawat #tahanlebih8jam #sobellacosmetic #lipstickviral #tutoriallipstick #jomcantik #teamsobella #teamdada
🙆COME TO ME SAYANG SAYANG SAYANG 🙆 . Lawa sangat warna klasik raya ni sampaikan stok semakin berkurang sebab customer asyik repeat order . Alhamdulillah sebab klasik raya ni boleh multiuse taw. shading boleh, ombre pun boleh kalau mix2 color taw sis. memang rugi la sapa tak pernah cuba lagi klasik raya by SoBella ni.. . Kalau tak nak rugi sebab belom cuba klasik raya ni tekan link kat bio ya 😘 #sobella #sobellasolawaa #sobellasquad #sobellaagent #sobellalipmatte #sobellalipstickviral2018 #luluskkm #cantiksambilmerawat #tahanlebih8jam #sobellacosmetic #lipstickviral #tutoriallipstick #jomcantik #teamsobella #teamdada
🙆COME TO ME SAYANG SAYANG SAYANG 🙆 . Lawa sangat warna klasik raya ni sampaikan stok semakin berkurang sebab customer asyik repeat order . Alhamdulillah sebab klasik raya ni boleh multiuse taw. shading boleh, ombre pun boleh kalau mix2 color taw sis. memang rugi la sapa tak pernah cuba lagi klasik raya by SoBella ni.. . Kalau tak nak rugi sebab belom cuba klasik raya ni tekan link kat bio ya 😘 #sobella #sobellasolawaa #sobellasquad #sobellaagent #sobellalipmatte #sobellalipstickviral2018 #luluskkm #cantiksambilmerawat #tahanlebih8jam #sobellacosmetic #lipstickviral #tutoriallipstick #jomcantik #teamsobella #teamdada
🙆COME TO ME SAYANG SAYANG SAYANG 🙆 . Lawa sangat warna klasik raya ni sampaikan stok semakin berkurang sebab customer asyik repeat order . Alhamdulillah sebab klasik raya ni boleh multiuse taw. shading boleh, ombre pun boleh kalau mix2 color taw sis. memang rugi la sapa tak pernah cuba lagi klasik raya by SoBella ni.. . Kalau tak nak rugi sebab belom cuba klasik raya ni tekan link kat bio ya 😘 #sobella #sobellasolawaa #sobellasquad #sobellaagent #sobellalipmatte #sobellalipstickviral2018 #luluskkm #cantiksambilmerawat #tahanlebih8jam #sobellacosmetic #lipstickviral #tutoriallipstick #jomcantik #teamsobella #teamdada
STRESS KAN BILA ADA RESDUNG..😞 Hari2 mengadu hidung gatal, pastu asyik bersin je, Hidung pun selalu tersumbat.HUHU.. TAPI Selepas amalkan tablet resdung Masalah resdung dah selesai, Pagi2 dah tak bersin, Jerawat pun dah hilang, "Customer consume 2 botol TMCT terkejut sbb kulit makin cerah. Lendir semakin kurang. Alhamdulillah." - Achik Fitah- "Husband bila waktu pagi mesti bersin sampai terkencing. Kena amik wuduk semula. Lepas ambik 1 TMCT terus tak bersin dah. Alhamdulillah" -Akak Langkawi- Orang yg mengalami saja yg tahu peritnya bila ada resdung ni. Perhatikan juga anak2 kita. Kerna RESDUNG bukan saja penyakit orang tua, tetapi penyakit kanak2 jugak. Bawah ni semua feedback pengguna TMCT tau. Betul2 punya. Bukan Cobaaannn. ✔ Mengembalikan deria bau ✔ Nafas tidak berbau busuk ✔ Astma semakin pulih ✔ Lendir berkurangan ✔ Jerawat kecut dalam masa 2 minggu ✔ Mengurangkan Bersin & selsema waktu pagi ✔ Mengurangkan Gatal2 mata, telinga & badan ✔ Tiada lagi Kahak dan suara sengau ✔ Hidung dah tak tersumbat ✔ Tidur dah tak berdengkur kuat ✔ Consume secara konsisten, akan membuatkan kulit tampak cerah, bersih, tidak berminyak serta pori2 makin mengecil. ✔ Dah tak perlu pantang makan seafood Bestkan.... Hanya perlu kemam2 seperti gula2. Mudahkan?! Untuk umur seawal 7tahun hingga dewasa. klik link dibawah 👇🏻👇🏻👇🏻 www.wasap.my/60179029549/TMCT #TokMelahChewableTablet #LulusKKM #PenawarResdungViral #KesanSeawal3Hari
Kualiti atau keberkesanan sesuatu produk perlu diutamankan. Ianya dihasilkan dengan adanya teknologi dan bahan asas yang sudah pastinya organik, bermutu tinggi, halal. Wajah merupakan aset penting bagi wanita. Keutamaan ini menjadi tanggungjawab kami. Order Seven Serum Cepat-cepat WhatsApp +60104209383 +60104209383 +60104209383 #millenniummadehq #sevenserum #serum #serumviral #serumwajah #luluskkm #sayajualserum #cantik #jerawat #flawless #jeragat #kulitkusam #kulitsensitif #kulitcantik #kulitberminyak #tanpabahankimia #beautifulskin #tipskecantikan #produkkesihatan #produkkecantikan #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #dropshipmalaysia
Madu cinta hanya RM60 😍😍 (exclude postage) Jom Dapatkan Sekarang! Whatsapp ‭+60 11 2644 7768‬ untuk order atau click link http://pmhaseven7cepat2.wasap.my #maducinta #maducintaturki #maducintazuriatsuamiisteri #usahadgnmaducinta #usahazuriatmaducinta #hidupsihat #jagakesihatan #halal #luluskkm
Apa itu madu cinta? 🍯💘 Madu cinta merupakan peroduk yg berasal dari negara Turki 💯 natural, mendapat kelulusan dari KKM serta halal.Madu Cinta mengandungi Horny Goat Weed yg dpt membantu meningkatkan aliran darah dan meningkatkan fungsi seksual.Ia juga mengandungi phytoestrogens, bahan kimia yg bertindak spt estrogen hormon wanita yg mungkin mengurangkan kehilangan tulang pada wanita monopaus.Madu cinta sangat sesuai untuk pasangan suami isteri yg sedang berikhtiar untuk mendapatkan cahaya mata dan ia juga sesuai diamalkan oleh lelaki dan wanita bujang yg mementingkan kesihatan. InshaAllah madu cinta menjadi salah satu usaha bagi anda ❤️ Madu cinta hanya RM60 😍😍 (exclude postage) Jom Dapatkan Sekarang! Whatsapp ‭+60 11 2644 7768‬ untuk order atau click link http://pmhaseven7cepat2.wasap.my #maducinta #maducintaturki #maducintazuriatsuamiisteri #usahadgnmaducinta #usahazuriatmaducinta #hidupsihat #jagakesihatan #halal #luluskkm
*HYDRA FRESH CREAM CHARMS❗* Sis nak share pasal miss hydra ni. APA YANG SPECIAL Miss Hydra Fresh Cream ni you alls❓ Yang pasti, ianya Memberikan kelembapan yang pantas 10X lebih kelembapan😍. Tapi tak la sampai lembap lencun tau. ✅ Sesuai untuk mereka yang suka mekap ataupun tidak. ✅ Sesuai untuk mereka yang kerja dalam aircond ataupun outdoor. ✅ Menjadikan sapuan foundation selepas pakai Hydra Fresh lebih sebati dan sempurna. Best sangat! ✅ Boleh dijadikan sebagai primer (sapuan asas) sebelum bersolek. ✅ Mengandungi tabir suria SPF20 ✅ Mencerahkan kulit Testimoni miss hydra ni pun letops letops je tau. Kakak kawasan is happy 😘 Nak risik2 mai roger sis http://www.wasap.my/60172538384 #raiseyourlife #hydrafreshcream #naturalproduk #pelembapsiang #halalkosmetik #luluskkm #teamintancharms #teambondalyea
*HYDRA FRESH CREAM CHARMS❗* Sis nak share pasal miss hydra ni. APA YANG SPECIAL Miss Hydra Fresh Cream ni you alls❓ Yang pasti, ianya Memberikan kelembapan yang pantas 10X lebih kelembapan😍. Tapi tak la sampai lembap lencun tau. ✅ Sesuai untuk mereka yang suka mekap ataupun tidak. ✅ Sesuai untuk mereka yang kerja dalam aircond ataupun outdoor. ✅ Menjadikan sapuan foundation selepas pakai Hydra Fresh lebih sebati dan sempurna. Best sangat! ✅ Boleh dijadikan sebagai primer (sapuan asas) sebelum bersolek. ✅ Mengandungi tabir suria SPF20 ✅ Mencerahkan kulit Testimoni miss hydra ni pun letops letops je tau. Kakak kawasan is happy 😘 Nak risik2 mai roger sis http://www.wasap.my/60172538384 #raiseyourlife #hydrafreshcream #naturalproduk #pelembapsiang #halalkosmetik #luluskkm #teamintancharms #teambondalyea
*HYDRA FRESH CREAM CHARMS❗* Sis nak share pasal miss hydra ni. APA YANG SPECIAL Miss Hydra Fresh Cream ni you alls❓ Yang pasti, ianya Memberikan kelembapan yang pantas 10X lebih kelembapan😍. Tapi tak la sampai lembap lencun tau. ✅ Sesuai untuk mereka yang suka mekap ataupun tidak. ✅ Sesuai untuk mereka yang kerja dalam aircond ataupun outdoor. ✅ Menjadikan sapuan foundation selepas pakai Hydra Fresh lebih sebati dan sempurna. Best sangat! ✅ Boleh dijadikan sebagai primer (sapuan asas) sebelum bersolek. ✅ Mengandungi tabir suria SPF20 ✅ Mencerahkan kulit Testimoni miss hydra ni pun letops letops je tau. Kakak kawasan is happy 😘 Nak risik2 mai roger sis http://www.wasap.my/60172538384 #raiseyourlife #hydrafreshcream #naturalproduk #pelembapsiang #halalkosmetik #luluskkm #teamintancharms #teambondalyea
. . 💞 HUNA LIP CRUSH 💞 Mengandungi Aloevera & Vitamin E yang sangat bagus untuk bibir. . 💞KEBAIKAN HUNA LIP CRUSH💞 💁🏻‍♀️ Melembabkan bibir 💁🏻‍♀️ Merawat bibir kering 💁🏻‍♀️ Merawat bibir luka 💁🏻‍♀️ Merawat bibir mengelupas 💁🏻‍♀️ Merawat bibir pucat 💁🏻‍♀️ Menyihatkan bibir 💁🏻‍♀️ Memunggilkan bibir . 💞 Rm35.00 💞 4 gram 💞 Postage Fee : Rm7 ss | Rm10 sm 💞 2-3 bulan tahan lama penggunaan . Lindungi bibir dengan HUNA LIP CRUSH! 📲 WhatsApp 016 817 6597 . . . #trustedseller #agenhunasabah #agenhunakotakinabalu #hunaglowingbar #hunaaloeveragel #hunalipcrush #havg #hgb #hlc #hff #kkcity #umskk #ilpkk #uitmkk #organicskincare #hunasabah #jerawat #jeragat #parut #pelembab #lidahbuaya #aloevera #localproduct #organicproduct #organicskincare #luluskkm #kilanggmp #hunaskincareofficial #hunahq #hunaskincaresabah
*HYDRA FRESH CREAM CHARMS❗* Sis nak share pasal miss hydra ni. APA YANG SPECIAL Miss Hydra Fresh Cream ni you alls❓ Yang pasti, ianya Memberikan kelembapan yang pantas 10X lebih kelembapan😍. Tapi tak la sampai lembap lencun tau. ✅ Sesuai untuk mereka yang suka mekap ataupun tidak. ✅ Sesuai untuk mereka yang kerja dalam aircond ataupun outdoor. ✅ Menjadikan sapuan foundation selepas pakai Hydra Fresh lebih sebati dan sempurna. Best sangat! ✅ Boleh dijadikan sebagai primer (sapuan asas) sebelum bersolek. ✅ Mengandungi tabir suria SPF20 ✅ Mencerahkan kulit Testimoni miss hydra ni pun letops letops je tau. Kakak kawasan is happy 😘 Nak risik2 mai roger sis http://www.wasap.my/60172538384 #raiseyourlife #hydrafreshcream #naturalproduk #pelembapsiang #halalkosmetik #luluskkm #teamintancharms #teambondalyea
*HYDRA FRESH CREAM CHARMS❗* Sis nak share pasal miss hydra ni. APA YANG SPECIAL Miss Hydra Fresh Cream ni you alls❓ Yang pasti, ianya Memberikan kelembapan yang pantas 10X lebih kelembapan😍. Tapi tak la sampai lembap lencun tau. ✅ Sesuai untuk mereka yang suka mekap ataupun tidak. ✅ Sesuai untuk mereka yang kerja dalam aircond ataupun outdoor. ✅ Menjadikan sapuan foundation selepas pakai Hydra Fresh lebih sebati dan sempurna. Best sangat! ✅ Boleh dijadikan sebagai primer (sapuan asas) sebelum bersolek. ✅ Mengandungi tabir suria SPF20 ✅ Mencerahkan kulit Testimoni miss hydra ni pun letops letops je tau. Kakak kawasan is happy 😘 Nak risik2 mai roger sis http://www.wasap.my/60172538384 #raiseyourlife #hydrafreshcream #naturalproduk #pelembapsiang #halalkosmetik #luluskkm #teamintancharms #teambondalyea
Serum penting untuk merawat kulit kita yang semakin kurang kolagen,biasalah semakin meningkat usia. Koi lama kulit wajah lebih halus dan lembut. Hakak suka apply serum sebelum makeup untuk dapat effect makeup lebih flawless, tahan lama. Pilih serum yang sesuai dengan kulit kita hokeyy Tips : pilih serum yang sesuai dengan masalah kulit kita. Serum ni boleh dipakai selepas pakai toner okayy. Nak kulit sihat kenalah konsisten ye syg2, cara apply titis di wajah, Sapu dan ratakan ke seluruh wajah,buat urutan wajah perlahan2 sampai serum meresap ke dalam kulit. #qasehwhiteningserum #serumserbaguna #qasehwhiteningserumkedah #qasehwhiteningserumjitra #sayajualsayapakai #serumbebaskimia #luluskkm #promosimasihberjalan Berminat nak cuba tekan di bio ya😘
Serum penting untuk merawat kulit kita yang semakin kurang kolagen,biasalah semakin meningkat usia. Koi lama kulit wajah lebih halus dan lembut. Hakak suka apply serum sebelum makeup untuk dapat effect makeup lebih flawless, tahan lama. Pilih serum yang sesuai dengan kulit kita hokeyy Tips : pilih serum yang sesuai dengan masalah kulit kita. Serum ni boleh dipakai selepas pakai toner okayy. Nak kulit sihat kenalah konsisten ye syg2, cara apply titis di wajah, Sapu dan ratakan ke seluruh wajah,buat urutan wajah perlahan2 sampai serum meresap ke dalam kulit. #qasehwhiteningserum #serumserbaguna #qasehwhiteningserumkedah #qasehwhiteningserumjitra #sayajualsayapakai #serumbebaskimia #luluskkm #promosimasihberjalan Berminat nak cuba tekan di bio ya😘
Serum penting untuk merawat kulit kita yang semakin kurang kolagen,biasalah semakin meningkat usia. Koi lama kulit wajah lebih halus dan lembut. Hakak suka apply serum sebelum makeup untuk dapat effect makeup lebih flawless, tahan lama. Pilih serum yang sesuai dengan kulit kita hokeyy Tips : pilih serum yang sesuai dengan masalah kulit kita. Serum ni boleh dipakai selepas pakai toner okayy. Nak kulit sihat kenalah konsisten ye syg2, cara apply titis di wajah, Sapu dan ratakan ke seluruh wajah,buat urutan wajah perlahan2 sampai serum meresap ke dalam kulit. #qasehwhiteningserum #serumserbaguna #qasehwhiteningserumkedah #qasehwhiteningserumjitra #sayajualsayapakai #serumbebaskimia #luluskkm #promosimasihberjalan Berminat nak cuba tekan di bio ya😘
PESANAN PENAJA: Kurangkan gula dalam makanan, tambah gula pada senyuman! . . Hah gitu copywriting. Amacam? Pass tak? hehehe ✌️😁✌️
5 bahan utama didalam HMP PREMIUM FOUNDATION Argan Oil (Argania Spinosa) - Melindungi Dari kulit kering - Tidak membuatkan kulit berminyak - Boleh digunakan siang & malam Peppermint - Merawat kulit berminyak - Mengatasi jerawat - Pelindung sinar Matahari - Mengatasi masalah penuaan Leaf Extract (Lidah Buaya) - bersifat anti-bakteria, anti-oksida dan anti-penuaan - melembapkan dan menghidrasi kulit secara semulajadi - memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit Vitamin C - membuatkan kulit lebih cerah - membuatkan kulit lebih sihat dan bercahaya - membantu memperbaiki keadaan kulit yang kusam dan pucat - bertindak sebagai anti-oksidan - bertindak sebagai anti-penuaan Vitamin E - Kulit menjadi lebih LICIN, LEMBUT dan HALUS - Kulit jadi lebih GLOWING dan tak kusam - Membantu menghilangkan PARUT dan JERAWAT - Membantu kulit yang cepat SUNBURN - Melindung kulit dari uv/cahaya matahari & pencemaran - Mengurangkan masalah BLACKHEADS & WHITEHEADS . Harga : RM60 (tidak termasuk pos) Postage : +RM8 (semenanjung), +RM12 (sabah & sarawak) . #hmpcosmetics #hidemeplease #hmppremiumfoundation #produkmuslim #produkkecantikkan #luluskkm #selamat #sayajual #sayajualsayapakai
Masih lagi tercari2 skincare yg sesuai??? Apa kata uolls try diamond gold skincare Dijamin memuaskan.. Bukan setakat merawat jerawat dan jeragat,,malah mencerahkan kulit tanpa ada pengelupasan😍😍 Cuba skli mesti repeat order💕 #LULUSKKM #ORIGINAL100 % WhatsApp 0145322265 DGSC
Magic Jellyni tekstur diatak berminyak. Bila disapu cepat menyerap. Jadi tempat yang luka atau melecet yang disapu magic jelly akan rasa lebih nyaman 😊 . . Kandungan aloe vera nya membuatkan luka lebih cepat baik. . . Yang penting selamat ❤️ #magicjelly #natural #organic #jerawat #kulitkering #loveramalaysia #magicjellybyalin #magicjellylovera #sayajual #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #naturalskincare #ubatjeragat #jerawatnanah #jerawatparah #kulitcantik #kulitputih #kulitsihat #ubatparut #kulitflawless #kulitglowing #luluskkm
Kalau dulu muka kusam dan berjerawat , tp sekarang tidak lagi 😘 Ni penangan skincare youngecha lah uols 😍 . #skincareroutine #youngecha ❤️ #skincare #youngechafeedback #eskinoljapan #luluskkm #lelakiperempuanbolehpakai #seawal13tahun #viralvideos #murahjimat #tahan2bulan #cantikdansihat #viralskincare
Kalau dulu muka kusam dan berjerawat , tp sekarang tidak lagi 😘 Ni penangan skincare youngecha lah uols 😍 . #skincareroutine #youngecha ❤️ #skincare #youngechafeedback #eskinoljapan #luluskkm #lelakiperempuanbolehpakai #seawal13tahun #viralvideos #murahjimat #tahan2bulan #cantikdansihat #viralskincare
Kalau dulu muka kusam dan berjerawat , tp sekarang tidak lagi 😘 Ni penangan skincare youngecha lah uols 😍 #skincareroutine #youngecha ❤️ #skincare #youngechafeedback #eskinoljapan #luluskkm #lelakiperempuanbolehpakai #seawal13tahun #viralvideos #murahjimat #tahan2bulan #cantikdansihat #viralskincare
RM55 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! . Whatsapp 0192530305 . Kopi pooteh turbo FUNGSI : 1. Mencerahkan kulit 2. Memudarkan parut 3. Meningkatkan tahap kekebalan tubuh 4. Mencantikkan kulit 5. Kulit lebih lembab 6. Merawat kulit bersisik 7. Mengatasi masalah tumit merekah 8. Memberikan tahap kecerdasan maksima 9. Merawat masalah kulit seperti jerawat, panau, kurap dan sebagainya 10. Melembutkan kulit Bahan aktif ; 1. Arabic coffee 2. Pearl powder 3. Mix berry 4. Orange 5. Grape seed 6. Acai berry kandungan ; 15 sachet (Tahan sebulan) 1 Sachet boleh guna 2 kali 1 sachet untuk 2 hari sehari ambil setengah sachet sahaja cara pengambilan ; 1. Ambil 1/2 sachet kopi 2. Larutkan di dalam segelas air suam 3. Minum sekali sehari sebelum sarapan 4. Lebihkan pengambilan air kosong . . #berrystoberryhq #pootehturboocoffee #mukaglowing #kopiturbo #kulitcerah #kulitgebu #gebu #putihbersih #cantikmalaysia #putihsatubadan #antijerawat #antijeragat #kopiputihturbo #jeragat #jerawatpudar #jeragatpudar #kulithalus #kecantikanwajah #kecantikankulit #luluskkm #cerahgebu #cerah #sayajualmurah #shhazbeautymurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
RM56 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! . Whatsapp 0192530305 . PUDDING MONTOX SOAP MASKER. Menegangkan serta menganjalkan payudara serta punggung tahan hingga 6bulan keats - 👉🏻 KELEBIHAN 💜 MENAMBAH KEASLIAN ASET WANITA 💜 PAYUDARA/PUNGGUNG MENJADI MONTOK,PADAT DAN BERISI. 💜 MENEGANG DAN MENGANJALKAN 💜 MENGEMBALIKAN WARNA KULIT PAYUDARA DAN MENJADI GEBU. 💜 IA JUGA BOLEH DIJADIKAN MASKER UNTUK NIPPLE MNJADI (PINK). 💜 UTK KESAN YG LEBIH OHSEM.GOSOK SEBELUM TIDUR DAN BILAS KEESOKAN HARINYA 💜 WANGI SEOLAH2 PERFUM BADAN 💜 MENGHALUSKN KULIT 🌸 KESAN SEAWAL 7 HARI- BERGANTUNG PADA TINDAK BALAS INDIVIDU.SECARA PURATA AKAN MENGAMBIL MASA SEKITAR 20_30 HARI UNTUK MELIHAT KESAN YANG KETARA. DLM SEMINGGU PERTAMA PAYUDARA AKAN RSA SAKIT SEDIKIT SBB PROSES MENEGANG . ➡SESUAI DIGUNAKAN OLEH SETIAP WANITA BERUMUR 18TAHUN KEATS . 🌸 WANITA YANG SEDANG BERPANTANG DAN JUGA PERIOD ADALAH SANGAT DIGALAKKAN MENGGUNAKAN PUDDING MONTOX SOAP.IBU2 MENGANDUNG DAN MENYUSUKAN BAYI JUGA BOLEH AMALKAN.TIADA SBARANG PANTANG MAHUPON ALAHAN . 🌸 IBU YG MENYUSU JG DIGALAKKN KERANA DPT MENGALAKKN SUSU BADAN . Ingredients 🌹extract pueraria labota,vitamin e,distilled water . CARA GUNA 🌹ambil secolek puding brsama sedikit air,buihkn kemudian gosok pada payudara/punggung dgn urutan keats serta membulat biarkan selama 2 3 minit kemudian bilas . #berrystoberry #berrystoberryhq #berrystoberrymy #breastbesar #puddingmontox #payudarabesar #payudaraseksi #iamsexyladylotion #slimminglotion #kopiturbo #lotionkurus #lotionkurusmalaysia #kurus #bakarlemak #bakarlemakcepat #sabunkurus #gosok2kurus #losyenkurus #losyenajaib #kuruscepat #kuruscepatselamat #luluskkm #berkesan #krimkurus #badanslim #bazarpaknilmurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
RM68 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! . Whatsapp 0192530305 . SEXY SLIMMING EXPERT 2in1 . NEW FORMULA BERKESAN SEAWAL 24 JAM . 100% BERKESAN LEBIH ORGANIC. FORMULA TELAH DIPERBAHARUI DGN TAMBAHAN EXTRACT GLUTA DAN BAHAN BAKAR LEMAK YG LEBIH HEBAT DAN 18X LEBIH BERKESAN - KURUS TANPA PERLU BERDIET DAN BERSENAM.GOSOK2 JA DAH KURUS - TURUN 25KG BERAT ASAL 75KG-45KG SEXY SLIMMING EXPERT 2IN1 (I AM SEXYLADY LOTION+SEXY SKINNY SOAP WITH LOOFAH) . =EXTRA DOUBLE BURN FAT =EXTRA DOUBLE INCH LOSS =EXTRA DOUBLE WHITENING - APA KELEBIHAN UTAMA SEXYLADY LOTION YG BAHARU INI? ***lotion berwarna putih diperbaharui yg version terdahulu berwarna hijau . 1.MEMBAKAR LEMAK 2.MENURUNKAN BERAT BADAN 3.MELANGSINGKAN BADAN SERTA RESHAPE SEMULA BADAN 4.MERUNCINGKAN WAJAH 5.MENEGANGKAN KULIT (ANTI AGING) 6.MEMUTIHKAN KULIT HARI DEMI HARI 7.MEMUDARKAN PARUT 8.MENURUNKAN INCHI DALAM KADAR CEPAT spt PAHA LENGAN DAN PERUT 9.MENGHILANG BUNCIT SERTA BOROI 10.MEMBUANG ANGIN DALAM BADAN 11.MENGELUARKAN DAKI SERTA MERTA 12.MENCANTIKKAN KULIT SERTA MENGHALUSKAN KULIT 13.WANGI SANGAT2 BAU MCM CHEWGUM 14.TIDAK PANAS TAPI BERANGIN SEJUK 15.100% ORGANIC TANPA BAHAN KIMIA 16.HALAL SERTA BUATAN KILANG MALAYSIA BERTARAG GMP ===================== . =SEXY SKINNY SOAP WITH LOOFAH (Sabun khas utk pembakaran lemak semasa mandi) 1.MENURUNKAN BERAT BADAN 2.ANTI SELULIT,MENGHILANGKAN KEDUT2 3.MENCERAHKAN KULIT SERTA MENCANTIKKAN KULIT 4.MENCEGAH MASALAH KANSER KULIT 5.MENGHILANGKAN BUNCIT BERLEBIHAN 6.MENURUNKAN KADAR DAN PENGURANGAN INCI LEBIH CEPAT BERLAKU 🚫🚫🚫untuk kesan lebih cepat anda digalakkan guna bersama sexylady lotion selepas mandi - LULUS KKM . . #berrystoberry #berrystoberryhq #berrystoberrymy #iamsexyladylotion #slimminglotion #kopiturbo #lotionkurus #lotionkurusmalaysia #kurus #bakarlemak #bakarlemakcepat #sabunkurus #gosok2kurus #losyenkurus #losyenajaib #kuruscepat #kuruscepatselamat #luluskkm #berkesan #krimkurus #badanslim #pudingmontok #bazarpaknilmurah #cantikkurus #sayajualmurah #sexyladylotion #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapp 0192530305 . Shhaz booster whitening . Malas nk ambil suppliment hari2 tp nk putih cepat . ❓meh try #whiteningbooster ni. ✔4 hari ambil sbiji ❌ NORMAL PRICE RM80 ⭕NOW PROMO Rm68 sm / Rm71 ss INC.POS . . . 🌟Memutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal 🌟Putih sepantas injection 🌟Tidak Ada kesan sampingan 🌟Digalakkan Untuk Ibu menyusu bayi 🌟Menghapuskan toksin dlm badan 🌟Menaikkan seri rona merah jambu pada Kulit.(weewiit!) 🌟Mengecutkan jerawat 🌟Menghilangkan Parut hitam yg lame 🌟Kulit menjadi gebu ,putih Produk laku keras ooo.. 💥Kami jamin yg gelap boleh cerah .. yg berjerawat kulit muka boleh licin ...😍😍Parut pun boleh hilang tau💁 . Sape yg boleh makan?? ➿Ibu menyusu ➿Lelaki&Wanita yg ingin cantik ➿Yang mempunyai masalah kulit ➿Berparut ➿Berjerawat ➿Kulit gelap ➿Yang dah cerah nak cantik lagi boleh juga makan😘 ❌ Ibu mengandung DILARANG🙆 #shhazbeauty #boosterwhitening #shhazpremium #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #shaazbeauty #boosterwhitening #jualubatputih #boosterfeedback #sayajualonline #buatanmalaysia #halal #luluskkm #maeyrsbeautycutomerfeedback #ubatputihmurah #boosterwhiteningbyshaazbeauty #maeyrabeauty #jualonline #ubatmujarab #sayajualmurah #reviewfromcustomerboosterwhitening #shhazbeautymurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
TAK PERLU PILIH SALAH SATU! . . Dua dua pun boleh apply sekali.. Tak perlu nak pening lagi dah. Dua dua punyai fungsi yang bagus untuk kulit muka. To order⤵ Sms/ws +60122495987 Price⤵ . ❄BB JELLY 30ml Rm45 ❄LOVERA DAY CREAM Rm40 *special price for combo/promo pls contact me 😉 Cod⤵ Meru, Klang (Klang Parade/Bukit Raja/Klang Sentral), Setia Alam & Shah Alam seksyen 7 Postage seluruh Malaysia! Refer this # for more info #magicjellytestimonial #magicjellylovera #magicjellyauthorisedagent #magicjellybyeasypretty #acnesolution #acneproblem #poresolution #bbjelly #daycreamlovera #daycream #naturalproduct
READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapp 0192530305 . Shhaz booster whitening . Malas nk ambil suppliment hari2 tp nk putih cepat . ❓meh try #whiteningbooster ni. ✔4 hari ambil sbiji ❌ NORMAL PRICE RM80 ⭕NOW PROMO Rm68 sm / Rm71 ss INC.POS . . . 🌟Memutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal 🌟Putih sepantas injection 🌟Tidak Ada kesan sampingan 🌟Digalakkan Untuk Ibu menyusu bayi 🌟Menghapuskan toksin dlm badan 🌟Menaikkan seri rona merah jambu pada Kulit.(weewiit!) 🌟Mengecutkan jerawat 🌟Menghilangkan Parut hitam yg lame 🌟Kulit menjadi gebu ,putih Produk laku keras ooo.. 💥Kami jamin yg gelap boleh cerah .. yg berjerawat kulit muka boleh licin ...😍😍Parut pun boleh hilang tau💁 . Sape yg boleh makan?? ➿Ibu menyusu ➿Lelaki&Wanita yg ingin cantik ➿Yang mempunyai masalah kulit ➿Berparut ➿Berjerawat ➿Kulit gelap ➿Yang dah cerah nak cantik lagi boleh juga makan😘 ❌ Ibu mengandung DILARANG🙆 #shhazbeauty #boosterwhitening #shhazpremium #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #shaazbeauty #boosterwhitening #jualubatputih #boosterfeedback #sayajualonline #buatanmalaysia #halal #luluskkm #maeyrsbeautycutomerfeedback #ubatputihmurah #boosterwhiteningbyshaazbeauty #maeyrabeauty #jualonline #ubatmujarab #sayajualmurah #reviewfromcustomerboosterwhitening #shhazbeautymurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
OLICANDY 👉 SUMBER VITAMIN C UNTUK KULIT ANDA . . ✔Siapa nak kulit cantik?? 💃 . .✔Siapa nak kulit gebu?? 💃 .✔Siapa nak kulit sihat?? 💃 . .✔Siapa tak nak kulit kusam?? 💃 . .✔Siapa nak hilangkan jerawat?? 💃 . .✔Siapa nak hilangkan jeragat?? 💃 Semuanya Olicandy mampu buat untuk kulit anda.. insyaAllah..konsisten makan dan rajin minum air kosong 2 @ 3 liter sehari 😍 . Jom order olicandy anda..Rugi sangat tau bagi yang belum cuba. . Sekarang #promosi RM 99 (2 botol) free pos + free gift 😱 . .#olicandy #vsireh #beaumama #vslipglow #putrajaya #ayer8 #maydan #ajimaura #sayajual #fattzura #bazaarpaknil #poslaju #fattahamin #terapiinstagram #olicandypremium #olicandyxfattahamin #jeragat #acne #jerawat #pimple #parut #sunburn #supplementkulit #lulusKKM #halaljakim
Nk kulit bersih senang apply foundation mesti kene amalkan PEARLGLOW SKINCARE macam hakak cantik ni . Anda bila lagi nak cuba produk hebat ni???? . Jom whatsapp ke www.wasap.my/60182484806 #mulustanpasolekan #pearlglownaturalskincare #pearglow #bebasjerawat #bebasjeragat #skincaremalaysia #luluskkm
Masih tercari cari skrub yg sesuai dengan semua jenis kulit including kulit yg sensitif? Ni ha, Greentea Mint Facescrub kan hadoooo😘 . . Cepat-cepat wasap📲0122860830 untuk order ya!
Siapa yang nak buang MIGRAIN tu sekelip mata. Haa Aisyah suggest korang try apply #HaveHerbalSpray from @have.malaysia n mix dengan senyuman 😬 serious hasil dia. Zasss, macam ambil buang migrain korang. 💯 puas hati gaiss!! . Cepat komen SAYA NAK!! . #HaveMy #HalalLagiToyyib #luluskkm #halaljakim #resdung #resdungkronik #resdungmujarab #ejendiperlukan #buatduitdarirumah #cikgucikgu #haveforallKL #havekl #haverm37 #havesentul
Fungsi/kelebihan/kebaikan: 😘menstabilkn tekanan darah 😘membakar lemak dgn cpt 😘meningkatkn metabolisme tubuh 😘bdn lbh segar cergas & bertenaga 😘mengenyangkn & kawal selera makan 😘tinggi antioksidan utk awet muda 😘membuang toksin dlm badan 😘melancarkn sistem penghadaman www.wasap.my/60148108301 #stokissahkarisma #karismacosmetic #luluskkm #berkesan #jomslimgebugebas #pastiknprodukkcygoriginal #hanyadgndropshipagendanstokissahshj #tidakdijualdikedai2kosmetik Past....Chantikkk Sangatttt!!!!!!
Tq dear customers for your continued trust and support. Our stock is selling fast and stock is limited. Special promo on now BUY our cream for RM130 and get a FREE LUNA XPERT WHITENING SOAP WORTH RM10 + FREE POSTAGE. Order now 📱0129063153 or click on the whatsapp link at bio.
💎Kandungan Utama Blinq Beau Powder: ✔Kurma ✔Madu ✔Delima ✔Habbatus Sauda ✔Durian Belanda ✔Stevia Extract ✔Glutathione ✔Collagen ✔Vitamin C ✔Guarana ✔Garcinia ✔White Kidney Bean ✔Pearl Powder ✔Hyaluronic Acid #BLINQBEAUPOWDER #BYBLINQ #SUPLEMEN #CANTIK #IDEAL #SIHAT #TESTIMONIBLINQBEAUPOWDER #LULUSKKM #HALALJAKIM #BYALRAISHA
💎Kandungan Utama Blinq Beau Powder: ✔Kurma ✔Madu ✔Delima ✔Habbatus Sauda ✔Durian Belanda ✔Stevia Extract ✔Glutathione ✔Collagen ✔Vitamin C ✔Guarana ✔Garcinia ✔White Kidney Bean ✔Pearl Powder ✔Hyaluronic Acid #BLINQBEAUPOWDER #BYBLINQ #SUPLEMEN #CANTIK #IDEAL #SIHAT #TESTIMONIBLINQBEAUPOWDER #LULUSKKM #HALALJAKIM #BYALRAISHA
TAK APA BANG…JANGAN SEDIH.. SAYA DAH PUAS PUN.. Bisik isteri pada suaminya… . Ianya memang sangat mengecewakan.. Bila kita gagal lagi untuk memberi kepuasan pada isteri kita.. Walaupun pujuk rayu isteri, cuba untuk menjaga hati suami .. Tapi kita sebagai seorang lelaki sememangnya ingin beri yang terbaik pada isteri. Betul kan? Cuma tak tahu bagaimana caranya . Ingin tahan lebih lama? Hingga ke minit 60? Pun masih bertenaga & keras lagi? 100% LGB OIL mampu untuk meningkatkan tenaga bro supaya lebih tahan lama tanpa kesan sampingan! . Lebih ribuan testimony pengguna kami yang sangat berpuas hati, dah cuba produk ni Bro bila lagi?? . . ORDER SEKARANG UNTUK PROMO DISKAUN “Promo Lgb Oil” ke +6017 2395452 “Promo Lgb Oil” ke +6017 2395452 “Promo Lgb Oil” ke +6017 2395452 atau DM @minyaklintah_kuat @minyaklintah_kuat Sekarang! . . #kahwin #nikah #sanding #zakar #ubatkuat #luluskkm #malaysi #lgboil
💎Kandungan Utama Blinq Beau Powder: ✔Kurma ✔Madu ✔Delima ✔Habbatus Sauda ✔Durian Belanda ✔Stevia Extract ✔Glutathione ✔Collagen ✔Vitamin C ✔Guarana ✔Garcinia ✔White Kidney Bean ✔Pearl Powder ✔Hyaluronic Acid #BLINQBEAUPOWDER #BYBLINQ #SUPLEMEN #CANTIK #IDEAL #SIHAT #TESTIMONIBLINQBEAUPOWDER #LULUSKKM #HALALJAKIM #BYALRAISHA
BEST SANGAT AINAA SERUM & CLEANSER TAK MACAM LOCAL PRODUK YANG LAIN #TestimoniNSAbyAyu AINAA SERUM bersifat water-based Memang mudah sangat serap dalam kulit Tak melekit Tak berminyak Memang sangat best Apa kata #AinaaSerumLovers kali ni ✔️Best sangat Ainaa Serum dan Cleanser. Dulu jerawat cepat keluar, sekarang kerawat dan parut makin pudar dah ✔️Jerawat cepat kecut dan kering. Parut pon sekarang makin pudar, kulit makin sihat ✔️Cuci muka dengan Ainaa Cleanser, kulit jadi makin lembutttt. Serum pulak wangiiii Awak nak kulit cantik dan sihat? Mudah je🌸 Yang penting kena konsisten InsyaAllah dapat result yang baik 😘 . . . #Jerawat #Jeragat #KulitBerminyak #KrimJerawat #KulitBreakout #SerumJerawat #VitaminC #MengecilkanPori #MerawatKulit #MelembabkanKulit #BijiKolesterol #AloeVera #EkstrakLavender #EkstrakTimun #AinaSerum #AinaCleanser #NoSLES #NoParaben #LulusKKM #ProdukOrganik #ProdukLokal #Halal #NSAbeauty #SyafiqahAina #HafizMahamad #HalalkanHatiYangKucuri #RahsiaHatiPerempuan
Masih tercari cari skrub yg sesuai dengan semua jenis kulit including kulit yg sensitif? Ni ha, Greentea Mint Facescrub kan hadoooo😘 . . Cepat-cepat wasap📲0168437852 untuk order ya!
#TestimoniSkkmByAyuyu . . Sedap sangat SKKM ni 😎Kan dah cakap SKKM New Improvement ni lagiiiii sedap Dah rasa yang kotak dulu tu? Sedap kan ? Yang ni dalam jar lagiii sedap siap Extra 125 gram tau TOTAL 625 GRAM (Untuk penggunaan 3-4 minggu) . . ✔️Susu kambing BEST, tak rasa hamis, tak rasa nak termuntah minum susu, tak mual ✔️Bangun pagi badan rasa ringan ✔️Muka nampak lagi sihat dan cerah Alhamdulillah 🌸 . 😘😘 Memang berkesan kan amalkan SKKM 🌸💓 . . #SusuKambingKurmaMadu #Skkm #Susukambing #SkkmWawairfan #SusuKambingKurmaMaduVanilla #SkkmOriginal #Organik #LulusKKM #CerahSeluruhBadan #SusuKambingTakHamis #SihatSeluruhBadan #MakananSunnah #KuatkanGigiDanTulang #SihatDalaman #JerawatKurang #JeragatKurang #MasalahKulitKusam #VitaminC #Putih #SusuKambingHQ #WawairfanResources #WawairfanHQ #CodTemerloh #CodMentakab #TrustedSeller #SusuKambingLovers
. . 💞 HUNA LIP CRUSH 💞 Mengandungi Aloevera & Vitamin E yang sangat bagus untuk bibir. . 💞KEBAIKAN HUNA LIP CRUSH💞 💁🏻‍♀️ Melembabkan bibir 💁🏻‍♀️ Merawat bibir kering 💁🏻‍♀️ Merawat bibir luka 💁🏻‍♀️ Merawat bibir mengelupas 💁🏻‍♀️ Merawat bibir pucat 💁🏻‍♀️ Menyihatkan bibir 💁🏻‍♀️ Memunggilkan bibir . 💞 Rm35.00 💞 4 gram 💞 Postage Fee : Rm7 ss | Rm10 sm 💞 2-3 bulan tahan lama penggunaan . Lindungi bibir dengan HUNA LIP CRUSH! 📲 WhatsApp 016 817 6597 . . . #trustedseller #agenhunasabah #agenhunakotakinabalu #hunaglowingbar #hunaaloeveragel #hunalipcrush #havg #hgb #hlc #hff #kkcity #umskk #ilpkk #uitmkk #organicskincare #hunasabah #jerawat #jeragat #parut #pelembab #lidahbuaya #aloevera #localproduct #organicproduct #organicskincare #luluskkm #kilanggmp #hunaskincareofficial #hunahq #hunaskincaresabah
Abang2 kat luar sana semua wajib beli Biggest ni. Satu botol ni boleh mengubah hidup mu. Orang pempuan ni cakap je takot besar. Tapi kalau kecik dia menganjing plk. Jom kita ajar dia. _ 0135268568 0135268568 0135268568 #BiggestEnlargementOil #MinyakPembesarZakar #PembesarZakar #PenisEnlargementOil #AbangSapuSayangSedap #BiggestAlwaysKing #LulusKKM (NOT170900001K) #DropshipDiperlukan
next page →