#makan

2,646,186 posts

Loading...
MI KERITING AYAM PANGGANG by @indomie 🍝 Yaaasshhh! Premium Collection Indomie yg ke-tiga nih gengs!. Rasa ayam panggang. Dari ketiga mie yang udah w cobain. Ini yang terbaek. Mie nya curly dipadu dengan rasa" ayam panggang gitu dikit". Haha. Wajib cuba! - 🍽 : Curly Noodle with Grilled Chicken Flavour 📝 : 8.2/10 💰 : Rp. 3.900 - Let's hunt some FOOD! 🕵 - #FOODXHUNT #stayHUNT #foodenthusiast #food #makanan #makan #jktfoodbang @jktfoodbang #jktfooddestination @jktfooddestination #anakjajan @anakjajan #wtfoodies #riasukmawijaya #foodlovers #foodporn #awkarin #tiktok #foodgasm #foodvlogger #indomie #indomiecurlynoodle
Martabak yang pakai #bengbeng ya cuma di @martabroxx bro! Buruan kunjungi gerainya malam ini, atau pesan via grabfood kalo kamu males gerak. Yuk ah kuy! . . . . . #martabroxxlover #martabak #martabakmanis #jajananenak #jajanankotakupang #kupanghits #kulinerkotakupang #kuliner #makan #makanenak #terangbulan #yumyum #instafood #kulinerkekinian #weekend #kotakupang #enakbro
JIKA BOLEH MEMINTA, AKU MAU HASIL 2 GARIS TAHUN INI. Dear Bunda. Tahun 2018 sudah hadir. Apakah keinginan Bunda, sudah terwujud semua? Sudah menikah? Alhamdulillah sudah. Sudah punya rumah? Alhamdulillah sudah. Sudah punya bisnis baru? Alhamdulillah sudah juga Sudah punya anak????? Alhamdulillah belum Jangan berkecil hati Bunda.,konsultasi ke kami segera. Kami bantu cari solusi yang tepat. Agar segera mendapat 2 garis. Untuk dapat info medis dan jika ada pertanyaan seputar program cepat hamil silahkan ajukan via: #Regrann 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi ️✔ contact person : KONSULTASI Wa: 089699898645 ️
Makaroni keju pedas Manis asin pedas jadi satu ditambah wangi daun jeruk 🤤 100gram cuma 10ribuan ajaa 250gram lebih hemat dengan harga 25.000 😄 #makaroni #makaroni #pedas #keju #cemilanenak #cemilansehat #kuliner #jajan #makan #cisoka #tangerang #banten #tigaraksa #makaronipedas
Ini yang buatkan pekasam kami special dari yang lain.. Ada 3 perisa.. Biasa, madu, lada hitam.. Boleh letak sayur, petai pon boleh.. Yang penting cili & bawang perah limau kasturi.. Fuhhh.. Diet diet tu tolak tepi la dulu.. Betul x??? 😂😂😂😂 #cikmasjualpekasam #cikmaspekasam #pekasamperak #pekasam #pekasamviral #pekasamutara #pekasamdaging #bazarmakanan #bazarpaknil #meletop #malaysia #makan #akusuka #sismasak #isteribukanuntukdisewa #seriburindu #foodpornmalaysia #ctdk #mahn #laukkampung #laukpauk #dramasangat #mengidam #mengidampunyapasal #ibumengidam
Dinner be like... Nasi Goreng Hailam Ayam with Telur Mata.. #Diner #JalanHjMataim #Satok #Kuching #Sarawak #dinner #foodie #foodporn #makan #iamawesome
@Regran_ed from @dapur_inyongg - Assalamualaikum.. Selamat malam Post barengan sarapan barengan martabak bersama mom cantik bertalenta mba Devi @deviirwantari , juga sahabat terbaik mak ogut @makgadiis dan temen curhat tersabar mbu ari @lestarisahidin. Selamat berlibur jangan lupa berdoa sebelum memulai perjalanan Happy Weekend Teman-teman 🤗. . MARTABAK LENGGANG By @aniktriwina Source : Shenny Suzanna Bahan 250 gr tepung serbaguna 2 sdm gula pasir 1/2 sdt ragi instan 1 butir telur 500 ml air Sejumput garam Secukupnya pewarna makanan Bahan isian Sy seadanya kacang tanah yg disangrai cincang kasar, chocochip, dan unti kelapa. . Cara : Campur semua bahan, blender sampai halus, diamkan 1 jam. Bagi menjadi beberapa bagian dan taruh warna Panaskan teflon dgn api kecil tanpa oles minyak Tuang satu sendok sayur adonan, tidak perlu di goyang Masak sampai bagian atasnya tidak lengket Angkat dan isi dgn selai sesuai selera. Lipat dan rapatkan pinggirannya sambil ditekan. Selamat mencoba 😀simple dan yummy . . #martabaklenggang #martabakmanis #resepmasak #resepmakanan #resepmasakan #resepkue #reseprumahan #berbagiresep #resepfavorit #resepindonesia #resepsederhana #reseppraktis #resepkeluarga #resepbunda #resepcemilan #resepayam #resepmakanannusantara #makanannusantara #resepcake #resepbaking #reseplezat #resepkoki #masakanrumah #masakanindonesia #masakanrumahan #makananrumahan #resepsedap #makan #resepdapur
SEMPE LEO ... SNACK KHAS TEMPO DULU (RJM 1967).. ... Kuyy di order .. Harga 8k / kemasan Bisa bertahan sampe 5-6 bulan Lokasi : desa pucung kidul kecamatan kroya kabupaten cilacap Follow my partner : @yummyhappy.id #sempeleo #jajanjadul #jajanenak #cilacap #kroya #makan @kroya_keren @cilacap_event @wisata.cilacap @kulinercilacap @explore_cilacap @cilacapzone.id
Punya acara bareng2 rekan, sahabat, keluarga, dan kawan lama? disini bisa 😊 . @pastakangen.nusantara 📞Call/WA 📍Jl. Nusantara Raya no.124 Pancoranmas, Depok Jaya (Sebelah Idol Mart Nusantara, Dekat SMAN 1 Depok 📌GMaps: Pasta Kangen Nusantara - #pastakangen #nusantaradepok #tempatmakandepok #pastakangenfoodpedia #pastiabaliklagi #pasta #rotibakar #laperbaper #dinner #lunch #breakfast #food #delish #delicious #eat #hungry #foodgasm #foodstagram #foodie #pizza #burger #kuliner #fettuccine #makan #westernfood #foodstyling #foodgasm #jktfoodinfo #foodporn #foodphotography #photography
to say Thanks 😊😋🙏🏻 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 ☺️😋 come and find us at : . 📍 HOP Pluit. (Jl. Pluit Putra No.21) 🛵 gofood : Salt and Pepper Taiwanese Snacks. . don’t forget to Rate and Review us on @Zomato ! Link in Bio 😊 . . . . #saltandpepper #saltpepper #jktfoodbang #eatandtreats #anakjajan #makanmakan #gofood #gofoodjakarta #gofoodinaja #makan #snacks #gorengan #gorengantaiwan #kuliner #kulinerjakarta #streetfood #nightmarket #food #foodporn #foodgasm #goodfood #pergikuliner
. Ayo siapa yang lagi kasamaran nih? atau yang lagi berjuang buat dapatin si dia. Ayo mention dia mana tau bisa jadi Jawaban untuk hubungan kamu 😚😚😚 . . #omp #owmyplate #kekinian #hotplate #hangoutplace #gregetonbudget #everythingabouthotplate #allabouthotplate #beefblackpeppersauce #makan #makanan #food #foodie #foodist #foodgram #foodporn #kuliner #viral #kulinerindonesia #pergikuliner #instafood #instagood #indonesianfood #like #foodlike #amazingfood #enak
Wagyu Don Kesekian kali makan ini dan selalu enaaak 😭. @bitesnbowls #wagyu #wagyudon #steak #telorstengahmateng #kuliner #makan
#makan makan gaes🤣
Bagi yang sudah bersedia untuk mengubah & menjadi versi terbaik diri anda 🔥 . Diet & tak sempat nak rasa lapar 😅 ... Hanya dari rumah atau mana-mana anda berada. 100% secara dalam talian, kaedah mudah & berkesan ❤️ . Klik pautan di bio untuk maklumat lengkap . Apa beza anda diet sendiri dengan diet bersama COACH? . . ❌ Tak ada bimbingan Coach ❌ Tak tahu makanan apa yg sesuai ❌ Tak serius sebab tak ada orang monitor progress ❌ Tak tahu senaman yg sesuai ❌ Tak ada MOTIVASI ❌ Diet ikut orang ❌ Kebarangkalian naik berat badan semula lebih tinggi. . Apa yang #slimfitfromhome bersama @coach_idah offer utk anda? . . ✔ Meal plan 30 hari ✔ Group Coaching Online ✔ Sesi Topik Diet Sihat & Nutrisi ✔ Nutrisi Seimbang Peribadi ✔ Teknik LOCK BERAT BADAN ✔ Teknik Pecut Kurus ✔ Teknik Senaman Pecut Kurus ✔ Penghargaan Daripada Coach . P/s share dan tag rakan korang di ruangan komen untuk buat benda yang sama. UNTUK PERTANYAAN & PENDAFTARAN PROGRAM TURUN BERAT BADAN COACHING . DENGAN ONLINE PUN BOLEH KURUS! . p/s:"TURN NOTIFICATION"supaya anda tidak terlepas dengan info dan tips2 menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah! Tekan 👆di bio ig profile @coach_idah untuk daftar #slimfitsfromhome bersama @coach_idah #teamcoach_idah #slimfitsfromhome #workfromhome . Visi:ringan dan sihatkan bumi Allah . @coach_idah 0165777904 Tekan link 👇👇👇 http://30hariprogramkurus.wasap.my/ . #coachturunberatbadan #coachkurusonline #weightlossmadesimple #NakKurus #KurusCepat #TV3 #diet #onlinecoach #kurusdarirumah #turun5kg #gemukisawssome #jomkurus #juhkurusonline #tipskurus #menudiet #coachherbalifekuching #coachherbalife #kebayamerah #motifviral #montok #atasimasalahgemuk #atkin #makan #jubahmurah #dietseimbang
Yummy Japanese meal 1. Sashimi platter 2. Mushroom chawanmushi 3. Teriyaki yakisoba 4. Sashimi rice bowl 5. Salmon congee #eatingout #carimakan #makan #foodie #foodpics #instafood #instafoodie #foodporn #foodgasm #foodstagram #foodlover #foodphotography #japanesefood
Paling suka lihat dia makan, cute💙 #Kayla #Keyla #Makan #AyamGeprek
Bersempena Maulidur Rasul yang akan tiba, kami di Dapur Tembaga menawarkan promosi menarik!! RM5.50 Minimum order 30 orang Menu: nasi jagung, ayam kari, acar sayur PERCUMA!! air sirap selasih Minimum order 50 orang Menu: nasi jagung, ayam kari, acar sayur PERCUMA!! air sirap selasih, kuih bakar pandan Jangan tunggu lagi!! Pilih tarikh anda dan buat tempahan dengan kami Sila klik link utk whatsapp: https://www.wasap.my/601115419741 #kuihtradisional #kuihtraditizonal #kuihmelayu #johorbahru #jualonline #makanansedap #jbfooddelivery #makan
Apakabar food lovers ?? Semoga selalu dalam keadaan baik dan bahagia yaa 😘. . Nahhh malem ini kita nyemil dulu yuuuuuuuukkkksss.. 🍴 . . #shida #makan #makanenak #makanmakan #makanankekinian #makanterus #makananhits #makananpedas #mukbang #foodestination #food #foodphotography #foodjkt #foodie #foodblogger #foodindonesia #fooddestination #instagram #instafood
Mantoul kali 🔥🔥. 🍽 Bagan Mie 📍Jalan Deli Indah 1 dekat sekolah Sutomo 2 depan Les Arifin 💰 Rp 10.000/porsi 🙏🏻 NONHALAL #nomnommedan #kuliner #kulinermedan #kulinermantoul #kokogendut #kulinerkoko #makan #makanterus #makanbanyak #rakus #kokotopui #gilamakan #makanmakan #makanrakus
Waroeng isabella Rasta TTDI. @waroengisabella ni kedai @kupu_kupu .. rasa makanan yang tersangatlah padu walaupun angin sedang sepoi sepoi tapi peluhan akan terkeluar juga kerana kepedasan yang padu yang boleh diterima akal dan perut. Maka tertambah lah nasi walaupun tengah acah acah diet. #food #foodgasm #makan
🎈POP MIE GORENG PEDES GLEDEK... FIRST TIME COBA sesuai dengan request kalian,aku coba nyari mie ini di bintan .. suer ... ini aku gak suka,selain pedesnya yang gak jelas,bumbunya juga terlalu asin... bener” pedesnya gak asik dan gak bisa aku nikmatin... Gimana menurut kalian?? apa suka atau sama dengan ku?? . . . . . . . . . #mukbang #mukbangindonesia #dagelan #parodi #humor #indonesia #makananindonesia #foodie #foodies #palembang #kulinerbatam #kulinerindonesia #batam #kepri #indovidgram #ngakakkocak #kocak #makanmakan #indonesia #selebgrambatam #ivgdomedy #viral #viralvideos #viralindonesia #viralmalaysia #malaysia #asmr #endorse #eatingshow #eatingsounds #makan @agenkuliner_007 @prw.maryam @yesmukbang @mukbang.eatingshow @wowmukbang
👇👇👇👇👇👇👇👇 Mau SUKSES?? Jgn cuma cita2 doang.. Jgn cuma mimpi doang.. Jgn cuma angan2 doang.. . Berani ambil keputusan.. Usaha.. Jalani proses.. Wujudkan mimpimu.. Tanpa kata "Tapi".. . Tapi aku gaptek.. Tapi aku takut gagal.. Tapi aku blm punya pengalaman.. Tapi aku bla.. Bla.. Bla.. . Buang kata "Tapi".. Ganti kata "pasti bisa".. Aku pasti bisa sukses.. Aku pasti bisa memujudkan mimpiku.. . Langkal awal yg harus km ambil.. Join di @asrie.dropnshop Km akan dibimbing dan dipandu Sampai km berhasil.. Full back up.. Jgn takut melangkah... . Semua berawal dr mimpi.. Dan semua akan terwujud Dg usaha dan bukti..!! . Regard, Owner @dropnshop_top . #exploreindonesia #anakjajan #traveloka #indonesiabisa #indonesiajuara #mahasiswa #folkindonesia #mainsebentar #dagelan #localbrand #kekinian #belajar #pesonaindonesia #mtma #makanenak #lambeturah #bali #gelangyoga #baper #nongkrong #uploadkompakan #shabbychic #shabby #makan #jalanjalanmen #gelanganak #cheesecake #pillowcake #tahuacitegal #tahuaci
من یک موزیسین خیابونیم مگه ماهاچه مشکلی برامردم ایجادمیکنیم که هرجاباشیم سریع ازشهرداریوکلانتری میان براگرفتنه ما؟مگه مادزدی میکنیم؟غیرازاینه که بااهنگامون شایدبه خیلیاانرژی مثبت بدیم؟ماموزیسینامگه میتونیم شغله دیگه ای داشته باشیم؟بایدبتونیم ازهنرمون که پشتش 20سال زحمت کسب درامدکنیم؟چراماهازندگیه همدیگه رونابودمیکنیم؟ایرانه به این بزرگی ووسیعی چراخودمون قبرهمدیگه رومیکنیم؟جایگاه موزیسین باکسایی که ازراه حرام پول درمیارنوهزاراختلاسودزدی میکنن یعنی یکیه؟تواین وضعه اقتصادی میشه بایه شغل درامدداشت؟غیرازاینه که یه موزیسین به مخاطباش انرژیه مثبت میده ؟ماهاالگویه خیلیامیشیم که خیلیاشایدیادبگیرن به سمت راههای مثبت برن وباانتخاب هنربه سلامتیه روان وجسمشون کمک کنن سواره هاازپیاده هاخبرندارن!کی میفهمه تودله توچی میگذره مگه چقدقرارزندگی کنیدکه بابدبینی وحسادت وافکارالوده زندگیه هموخراب میکنید؟مگه چه ارزشی داره این دنیا؟مگه بهتون چه مدال افتخاری میدن که سدراه هم میشید که دیگران نتونن امرارمعاش کنن؟ کاش دنیاعدالت داشت تاهمه درکنارهم باشادی زندگی میکردنوهیچکس براهیچکس بدنمیخواست وهمه خوشحال میشدیم ازپیشرفت هم دیریازودباس بری زوره چیومیزنی تودنیا؟چیوداری جدی میگیری؟خیلیامون ادمایه احمقی هستیم که نمیدونیم ونمیپرسیم برایه چه میجنگیم !کاش روزی 20دقیثه تفکرمیکردیم که براچی داریم زندگی میکنیموته دنیاچیه!دنیااونقدبزرگه که براهمه جاهست چرابابدی هموخراب کنیم ... ehsankhajeamiri #masih #makan #makanband #seda #ehsas #masiharashap #amirmaghare # #mohsenebrahimzade #arashi #guitar #pop #arashap #پاشایی #saeidsalehi #saz #music #5usicvideo #صدا #music #ebi #best #shadmehr #piano #tonbak #daf #احساس #خوانندگی #makan #singer #singers #جک #
- NAK KURUS? TAPI TERINGIN MAKAN BIG MAC? . Bersedia lah anda untuk berjalan 100 minit untuk membakarnya semula. . "Tapi kalau makan Big Mac, mesti jalan2 sekali dlm mall kan? Biasanya sehari suntuk window shopping kat sana." . Alamak, agak2 biasanya jalan dalam mall terbakar lebih 500 kalori tak? . . PROGRAM TURUN BERAT BADAN ONLINE SESI 39 DAH BUKA tekan link di bio profile ig@coach_idah untuk daftar . Follow ig@coach_idah supaya tak tertinggal tips kurus . #teamcaoch_idah #slimfitfromhome . Visi:ringan dan sihatkan bumi Allah . Coach_idah 0165777904 . #NakKurus #KurusCepat #TV3 #diet #onlinecoach #kurusdarirumah #turun5kg #gemukisawssome #dietsihat #jomkurus #juhkurusonline #tipskurus #kurusbadan #menudiet #coachkurus #kebayamerah #motifviral #montok #atasimasalahgemuk #atkin #makan #jubahmurah #dietseimbang #sayanakkurus #tipsdiet #coachturunberatbadan #jalanjalancarimakan #coachherbalifemalaysia
cumi goreng tepung telur asin ala emak
Hungry, but only this what we found. Kali ini makan ini dulu, sebagai pengganjal perut. Sebelum makan besar lainnya, agar kuat gak pingsan di jalan. Food lovers, see the expression. Liatnya seperti enak banget, sampe ngiler jadinya....😜😝 #jajan #makan #makanringan #foody #eat #makansehat #besokdiet #makanterus
👇👇👇👇👇👇👇👇 Mau SUKSES?? Jgn cuma cita2 doang.. Jgn cuma mimpi doang.. Jgn cuma angan2 doang.. . Berani ambil keputusan.. Usaha.. Jalani proses.. Wujudkan mimpimu.. Tanpa kata "Tapi".. . Tapi aku gaptek.. Tapi aku takut gagal.. Tapi aku blm punya pengalaman.. Tapi aku bla.. Bla.. Bla.. . Buang kata "Tapi".. Ganti kata "pasti bisa".. Aku pasti bisa sukses.. Aku pasti bisa memujudkan mimpiku.. . Langkal awal yg harus km ambil.. Join di @asrie.dropnshop Km akan dibimbing dan dipandu Sampai km berhasil.. Full back up.. Jgn takut melangkah... . Semua berawal dr mimpi.. Dan semua akan terwujud Dg usaha dan bukti..!! . Regard, Owner @dropnshop_top . #exploreindonesia #anakjajan #traveloka #indonesiabisa #indonesiajuara #mahasiswa #folkindonesia #mainsebentar #dagelan #localbrand #kekinian #belajar #pesonaindonesia #mtma #makanenak #lambeturah #bali #gelangyoga #baper #nongkrong #uploadkompakan #shabbychic #shabby #makan #jalanjalanmen #gelanganak #cheesecake #pillowcake #tahuacitegal #tahuaci
[ Lunch Box Sabtu Ahad ] Esok dah Sabtu.. Lepas tu Ahad.. Ini je masa kita ada dengan family, kalau boleh memang nak lepak rumah je kan.. Malas nak keuar.. Tapi nak makan apa??? Sekarang tak perlu risau. Dapur Arisya menyediakan LUNCHBOX dengan menu yang digemari ramai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ♡Nasi Putih + Ayam Goreng Kunyit : RM5 ♡Nasi Putih + Ayam Goreng Kunyit + Telur Mata : RM6 *Setiap bungkusan disertakan Sambal Belacan + Kicap ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Jom dapatkan sekarang Hubungi/Whatsapp kami http://DapurArisya.wasap.my http://DapurArisya.wasap.my LEBIH MUDAH DM SAHAJA YA... #dapurarisya #makan #foodpack #foodpanda #ubereats #lunch #dinner #breakfast #supper #kenyang #makanmalam #sarapan #makantengahari #menumakan #masterchef #malaysiaviral #viral #freedelivery #makansedap #alakampung #selerakampung
Pitiks Roast Chicken is gently rubbed with our Chef’s secret recipe “PITIKSPICE”
👇👇👇👇👇👇👇👇 Mau SUKSES?? Jgn cuma cita2 doang.. Jgn cuma mimpi doang.. Jgn cuma angan2 doang.. . Berani ambil keputusan.. Usaha.. Jalani proses.. Wujudkan mimpimu.. Tanpa kata "Tapi".. . Tapi aku gaptek.. Tapi aku takut gagal.. Tapi aku blm punya pengalaman.. Tapi aku bla.. Bla.. Bla.. . Buang kata "Tapi".. Ganti kata "pasti bisa".. Aku pasti bisa sukses.. Aku pasti bisa memujudkan mimpiku.. . Langkal awal yg harus km ambil.. Join di @asrie.dropnshop Km akan dibimbing dan dipandu Sampai km berhasil.. Full back up.. Jgn takut melangkah... . Semua berawal dr mimpi.. Dan semua akan terwujud Dg usaha dan bukti..!! . Regard, Owner @dropnshop_top . #exploreindonesia #anakjajan #traveloka #indonesiabisa #indonesiajuara #mahasiswa #folkindonesia #mainsebentar #dagelan #localbrand #kekinian #belajar #pesonaindonesia #mtma #makanenak #lambeturah #bali #gelangyoga #baper #nongkrong #uploadkompakan #shabbychic #shabby #makan #jalanjalanmen #gelanganak #cheesecake #pillowcake #tahuacitegal #tahuaci
Abis hujan cari anget2 yang enak, besar, kenyel2. Langsung deh ke bakso Ria TDM. Memang andalan bakso satu ini.. #kupangfoodgram #makan #foodgram #kupangculinary #indonesianfood
Kedai Kokoho is coming soon in BINTARO ( sektor 7 ). . Meet the exciting KEDAI KOKO HO @kedai_kokoho , old-school Roti Gempal, coffee and other items typical kopitiam food that are worth raving! . Coming soon in BINTARO, after its arrival in Alam Sutera and Muara Karang. . Kedai Koko Ho’s specialty is Roti Gempal, it’s a kind of toast filled with classic fillings, aside from that they also serve Half Boiled Egg, Indomie creations, Pisang Srikaya, Fried Rice, and many choice of beverages from coffee based to no coffee based. . A preparation is on progress and will inform you about the exact opening. Keep in touch guys 😀😀😀 . #kokoho #kedai_kokoho #rotigempal #coffee #rotigandum #kulinerbintaro #bintaro #rotinougat #rotinogat #jktfoodbang #jktfoodporn #jktfoodies #pecintakopi #roti #kulinertangerang #kulinerserpong #kulinerjkt #jktfoodie #kulinerjakarta #makan #infojakarta #infokuliner #kulineryuk #kabarkuliner #bintarofood #bintarofoodies . @kedai_kokoho_bintaro
Sosok yang seperti ini lah yang di tunggu setiap seorang istri. Allah tidak akan diam selagi umat nya masih ingin berusaha. Serta di iri ngi dengan do'a karena sosok ini lah yang menjadi harta yang tak ternilai harganya. Untuk para bunda-bunda yang menantikan sosok seperti ini tapi belum kunjung berhasil.bisa konsultasi terlebih dahulu Dan temukan solusi nya bersama program BEE. Untuk dapat info medis dan jika ada pertanyaan seputar program cepat hamil silahkan ajukan via: BBM: D66F5B21 WA: 082233877977 ID Line: solusihamil86 Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!! . @susipudjiastuti115 @detikcom @tasyakamila @aniyudhoyono @zeezeeshahab @itsrossa910 #food #culinary #foodie #foodgasm #foodies #makan #yummy #kulinerjakarta #foodlover #kulinerbandung #instafood
Selamat malam @ayamasix lovers! 🍗✨🍗✨ . JIELLY CHICK SALTED EGG dan LOLY CHICK COCOL / REMUK ORIGINAL. Nasi hangat, ditambah ayam super crispy dan saus telur asin dan sambal original khas @ayamasixmargondadepok dijamin bikin kamu ketagihan deh 🤤🤤 . Harus banget rasain sambal original dan saus salted egg nya yang beda dari yang lain. Super nyumm banget deh pokoknya! ❤️✨ . Penasaran? Mampir segera ke @ayamasixmargondadepok yaa untuk makan malam disini! Sampai ketemu yaaa ❤️ . 📍 Jl. Margonda Raya No. 339 Pondok Cina, Beji, Kota Depok. . #ayamasix #ayamcocolasix #adacintadisetiaprasa #kuliner #kulinerindonesia #kulinerdepok #makan #makananenak #foodporn #foodlovers #jktfoodies
Jalan" 👣part 2 with sahabat👭 meskipun jauh tp tetep meluangkan waktu buat kumpul" qtime an Makasi bos luluk traktirannya smoga makin bnyak rejeki dan cpat dpat jodoh lgii ben cpet pnya dedek lagi heheh 😊...aminn #syankmereka #makan " #sahabatrasasodara 😆😉😍😘💋
PENDAFTARAN PROGRAM TURUN BERAT BADAN ONLINE UNTUK INTAKE BULAN OCTOBER DAH DIBUKA!!! 🔥 . . 🧕🏻 WANITA SAHAJA 🧕🏻 . ❌ tak tahu nak makan apa untuk bakar lemak? ❌ nak bersenam di rumah tapi tak tahu cara? ❌ sibuk jaga anak dan buat keje rumah sampai takde masa nak ke gym? ❌ nak kurus tapi orang sekeliling tak support? . Jangan risau program coaching #slimfitfromhome ada solution untuk masalah ni semua!!! . Ada add on value dalam program #slimfitfromhome bersama@coach_idah yang sangat BERNILAI untuk semua peserta yang mendaftar intake bulan NOVEMBER 2018. Anda kini boleh bersenam di rumah dengan bimbingan personal coach secara online 100%!!! 🔥🔥🔥 . Combo workout plan ni akan diberi pada peserta tanpa perlu bayar yuran extra 😱 TANPA YURAN EXTRA!!! 😱 . Pendaftaran intake bulan 11 akan berakhir pada 30 -10-2018. Click link di bio ig @coach_idah untuk book slot anda sebelum terlambat! 👆🏼 . . .P/s share dan tag rakan korang di ruangan komen untuk buat benda yang sama. UNTUK PERTANYAAN & PENDAFTARAN PROGRAM TURUN BERAT BADAN COACHING - DENGAN ONLINE PUN BOLEH KURUS! . Tekan link 👆di bio ig profile @coach_idah Untuk info dan daftar. .. Program Coaching yang anda dapat ▶️ Program diet online paling berkesan ▶️ Lengkap dgn meal plan dan menu diet ▶️ Support group yang positif ▶️ Guideline kurus secara sihat ▶️ Slot terhad setiap sesi (siapa cepat dia dapat) . . #teamcoach_idah #slimfitsfromhome #workfromhome . Visi:ringan dan sihatkan bumi Allah . @coach_idah 0165777904 . #coachturunberatbadan #coachkurusonline #weightlossmadesimple #NakKurus #KurusCepat #TV3 #diet #onlinecoach #kurusdarirumah #turun5kg #gemukisawssome #jomkurus #juhkurusonline #pahamelimpah #menudiet #coachherbalifekuching #coachherbalife #kebayamerah #motifviral #montok #atasimasalahgemuk #atkin #makan #jubahmurah #dietseimbang #coahherbalifemalaysia
. . . . Es kelapa dari kelapa asli,,,, Dipulau seribu belinya, padahal di tangerang dan bekasi ada, tp beda aja gtu makannya klo sama kamu.... *eeaaaaaaaaaaaaaaa . #food #view #look #see #video #hot #viral #makan #murah #lv5 #couple #goals #couplegoals #like #love #follow #ash #grey #hot #timelapse #tour #travel #pulauseribu
Yes we're now open at new location! Jl. Tanjung Duren Utara 10 No.903, area Ayam Bebek Mafia. Full Ac, Free Wifi, Children pool ball and Music. Cozy place for everyone 😘👌 - Pusat : 📍 Mangga Besar Jl. Mangga besar raya. Seberang PHD Cabang : 📍 Tanjung Duren Jl. Tanjung Duren Utara 10 No.903 ( lokasi Ayam Bebek Mafia ) 📍 Taman Palem Permata taman palem Blok D2 / 26 📍 Jelambar Area Nongkrong Boss Jl. Swadaya Raya no 46 📍 Bekasi Jl. K.H. Muchtar Tabrani Kav B No. 3 . 🛵 @gofoodjakarta & @grabfoodid - #indonesianfood #makanenak #jajananmalam #satetaichan #laperbaper #dietmulaibesok #anakjajan #makanan #viral #kulinerjabodetabek #kulinertanjungduren #makanmakan #enak #kulinernusantara #kulinerjakarta #jktculinary #makan2 #jktfoodies #jktfoodbang #rusuhstagram #pecandumakanan #lezatnikmat #jktfooddestination #makan #indonesianculinary #kuliner #sukamakan #foodnesia #satetaichanmpe
Nikmati menu - menu andalan dari TVJ Sambil duduk santai nikmatin juga view nya di srea outdoor... #tunjunganplaza #tastevanjava #delicious #deliciousfood #foodporn #photography #kepiting #lezat #traditional #indonesia #indonesianfood #potd #photooftheday #makan #enak #dinein
Brown Sugar Premium Milk Soufflé Pancake 😋 Enak Banget kayanya . 👆klik tombol biru "FOLLOW" di 👉@doyanmakan.inc ,biar kalian langsung dapetin up date video terbaru yaa gaess... 🤗 . Tag Sahabat-Sahabat kalian yang baik hati yaaa..☝️ . Makanan yg lagi viral dan Lezat, Mau tau??? 🤩 FOLLOW 👍 : 👉 : @doyanmakan.inc 👉 : @doyanmakan.inc 👉 : @doyanmakan.inc =============================== . #kuliner #kulinerbandung #kulinerjakarta #kulinersurabaya #kulinermedan #kulinerjogja #kulinerindonesia #kulinersemarang #makan #makanan #doyanmakan .inc #resepmasakan #resepyummy #reseprumahan #doyanmasak #resepmasakanindonesia #masakanindonesia #doyancooking #masakanrumah #masakan #instakuliner #doyanmakan #shareresep #makanankhasindonesia #resep_roemah #reseproemahan Cr: @food.hits
Nikmati menu - menu andalan dari TVJ Sambil duduk santai nikmatin juga view nya di srea outdoor... #tunjunganplaza #tastevanjava #delicious #deliciousfood #foodporn #photography #kepiting #lezat #traditional #indonesia #indonesianfood #potd #photooftheday #makan #enak #dinein
Masya Allah.... . . Yuk cek IG kami untuk dapat info medis dan seputar program kehamilan dengan tingkat keberhasilannya 95%, ayo tunggu apalagi sudah banyak yang berhasil mengikuti promil kami. Like, share and follow: @healthy_pregnancy_id @healthy_pregnancy_id @healthy_pregnancy_id Segera hubungi 👉 WA: 081529960347 KONSULTASI GRATIS #healthy_pregnancy_id #celemekbayi #generasiqurani #tempatpensil #perlengkapansekolah #kaosanakmuslim #zaskiamecca #instakuliner #ulangtahun #ultah #kabarsolo #makan #antingkorea #menusehat #bisnishalal #bisnismasadepan #celana #celanajeans #kadocantik #celanakulot #perlengkapanultah #pemutihkulitalami #beritaupdate #tiktok #dietsehat #dietcepat #seragamnikah #seragamkerja #seragambatik
Day 1..#holliday #makan #hotel #istirahat ☺️☺️😘🤗😔
SIFAT LEMAK.. boleh mengecil boleh membesar.. juga boleh beranak pinak.. . Sebab tuh bila diet turun berat badan dan bila stop diet duk makan makanan cara yg lama berat naik mencanak.. ini disebabkan lemak tuh still ada lagi, cuma ianya mengecil bila kita dah berdiet dgn betul, tukar cara makan yg sihat tapi akan mengembang semula bila kita tak jaga makan.. . Oleh itu, nak lock berat berat yg dah turun tuh mudah je perlu ada ilmu sedikit je lagi.. sebab lemak juga salah satu part yg badan perlukan utk kekalkan haba tubuh badan manusia.. cuma elakkan kepercayaan #mitos . Jom beljar lagi ilmu2 ini bersama2 coach. . . Apa beza anda diet sendiri dengan diet bersama COACH? . . ❌ Tak ada bimbingan Coach ❌ Tak tahu makanan apa yg sesuai ❌ Tak serius sebab tak ada orang monitor progress ❌ Tak tahu senaman yg sesuai ❌ Tak ada MOTIVASI ❌ Diet ikut orang ❌ Kebarangkalian naik berat badan semula lebih tinggi. . Apa yang #slimfitfromhome bersama @coach_idah offer utk anda? . . ✔ Meal plan 30 hari ✔ Group Coaching Online ✔ Sesi Topik Diet Sihat & Nutrisi ✔ Nutrisi Seimbang Peribadi ✔ Teknik LOCK BERAT BADAN ✔ Teknik Pecut Kurus ✔ Teknik Senaman Pecut Kurus ✔ Penghargaan Daripada Coach . P/s share dan tag rakan korang di ruangan komen untuk buat benda yang sama. UNTUK PERTANYAAN & PENDAFTARAN PROGRAM TURUN BERAT BADAN COACHING . DENGAN ONLINE PUN BOLEH KURUS! . p/s:"TURN NOTIFICATION"supaya anda tidak terlepas dengan info dan tips2 menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah!Tekan 👆di bio ig profile @coach_idah #teamcoach_idah #slimfitsfromhome #workfromhome . Visi:ringan dan sihatkan bumi Allah . @coach_idah 0165777904 . #coachturunberatbadan #coachkurusonline #weightlossmadesimple #NakKurus #KurusCepat #TV3 #diet #onlinecoach #kurusdarirumah #turun5kg #gemukisawssome #jomkurus #juhkurusonline #tipskurus #menudiet #coachherbalifekuching #coachherbalife #kebayamerah #motifviral #montok #atasimasalahgemuk #atkin #makan #jubahmurah #dietseimbang
Hidden gems 🤣🤣🤣 #gianyar #makan #airsungai
Musim hujan. Jangan lupa #makan 🌈
Cara2 mengawal nafsu makan😍 pun ada dalam group coaching tau. Makanan yang membantu rasa kenyang lebih lama 😍 wah wah wah jenis makanan yang perlu dihindari pun ada 😍 senang nya . . PROGRAM KURUS 30 HARI ✔️💯% online and effective ✔ Kurus dengan sihat ✔ Ilmu diet yang betul ✔ Tidak berlapar ✔ Tidak wajib bersenam ✔ Makan 5 kali sehari ✔️ mealplan mudah untuk kurus ✔️ coaching group awesome ✔️ daily mealcheck ✔ Hari2 boleh makan nasi😋 PIJA HERBALIFE COACH 👇👇👇 http://www.wasap.my/60168809639 http://www.wasap.my/60168809639 http://www.wasap.my/60168809639
next page →