#maketimeforlife

5,968 posts

Loading...
Kalau dekat curva um ada ekor topless tapi dekat curva anak beranak ada pantless ๐Ÿ˜‚! Sebab basah kene hujan kalau boleh diaper pun taknak pakai tu muka gitu tu baru lepas kene tukar diaper la tu lepas tu taknak pakai seluar pulak. Sabar je lah mommy tapinya kene la lepuk sedas dua ๐Ÿ˜†. Babah sempatttt ๐Ÿ‘๐Ÿผ haha . #AdukaBeta #AdukaArjunaBetaAtStadium #LoveLikeThis #MakeTimeForLife #AFFSuzukiCup2018
Si cilik #EkorHarimauSejati Cucunda akinda fauzi Tidur selok tak sedarkan diri Dlm lautan penonton mereka kalis bunyi ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜‚ . Punya la ibu mommy mama makteh papapajey makB walid membesar kat stadium masa aki kerja dgn #PahangFA , dia punya dah lali tu sampai cucu2 aki pun boleh rilex je tidur even stadium digegarkan oleh 88ribu - 100ribu orang tiap kali goal ke apa ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜‚ . Memang tak susah nak bawak deme ni pergi mana pun sbb deme senang nak adapt kat mana deme berada, hasil asuh dari kecik mak bapak hangkut anak2 tak pernah tinggal nak ke mana2 ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ‘๐Ÿฝ . Disclaimer : kami juga angkut anak2 ke masjid / surau sejak dari baby ye, cuma tak post gambar je.. Ye la, nak beribadat buat apa nak tayang kat orang kan, tapi ni kena gtau kat sini sbb ada jugak yg kecam โ€œstadium bawak, masjid pergi ke?โ€.. Again, jawapan dia YA kami bawak anak2 ke masjid dari baby lagi ๐Ÿ˜‘ . Okay lah, #BabiesOfRAFS nak sambung tidur.. Selamat malam ! . #Latergram #AFFsuzukiCup2018 #FinalRound1 #DemiMalaysia #TanahTumpahnyaDarahKu #HarimauMalaya #EkorHarimauMalaya #MakeTimeForLife #LoveLikeThis
Matchday ! ๐Ÿฏโšฝ๏ธ ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ vs ๐Ÿ‡ป๐Ÿ‡ณ . #AFFsuzukiCup2018 #FinalRound1 #DemiMalaysia #TanahTumpahnyaDarahKu #HarimauMalaya #EkorHarimauMalaya #MakeTimeForLife #LoveLikeThis
Merry Christmas Honey & Tea Locals, what are you doing tomorrow? I am excited to host my ONE vendor sale of the season at the Durham District School board Headquarters on Taunton in Whitby from 8:30-4:30 pm Joining me is my favourite local beekeeper Helen, from Scugog Island in Port Perry. She is bringing a variety of flavoured Honey ๐Ÿฏ & beeswax products (candles, food wraps, honey comb) I stole some tea kits (Be-You-Tea-ful, Island Tea Party, Breakfast at Tiffanyโ€™s) from one of the gift shops that still had products and am hoping to sell out ๐Ÿคž We could definitely use the extra money for Christmas with hubby being away Thanks for all your support ๐Ÿ•Š . . . . . . . . . #honeycomb #local #durhamregion #unitedway #honeyandtea #stockingstuffers #hostgifts #flavouredtea #foodie #delicious #maketimeforlife #christmasmarket #slimmingtea #energize #hydrate
THIS PLACE IS NOW MY HOME. ๐Ÿคฃ The design is unbelievable. Bathrooms, kids play area, the coffee, this chair..๐Ÿ’• EVERYTHING. Loved it. #stocklandbirtinya is a MUST visit! We could have stayed and played all day! This photo of Cali pretty much sums up how much she loved it too. ๐Ÿ˜‰ #moremummy
I prefer to describe myself as โ€œdelightfully difficultโ€. And it would be easier if you all agree with me. . . . . . . . . #KimmieEscapes #Brooklyn #BrooklynBridge #NewYork #TravelWithMe #GirlsThatTravel #damnitscoldoutside #maketimeforlife #TravelGram #Wanderlust #InstaTravel #traveltheworld #igtravel #ilovetravel #getaway #instago #Travelling
Do you still write Christmas Cards? As I was unpacking my decorations to brighten up our home for the holidays I was happily surprised to find Christmas cards we had received last year from friends and family. Reading these cards gave me such an overwhelming sense of gratitude and love, I can't remember the gifts I received but remembering the friends and family that made 2018 so special reminded me how blessed I am regardless of whats currently in my bank account or on my list of 'wants' from Santa. This year, due to my husbands 6 month RCMP training we have decided not to buy gifts for each other as we have had to adjust our income while He is away, but we will not be without GIFTS, having someone to hold and love, to laugh and sing with is and will always be the greatest gift of all! I am so thankful that Andrew will be home for 9 days over Christmas ... and I look forward to his Love Notes because that is a gift we can all give without any budget at all. โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € I love cards and notes, I keep them all and always enjoy re-reading them over the years to remind myself of all the good times โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € So get writing people, words have the power of life and death! Make Time for Life this Christmas ... and speak life over those you love the most ... they may not know exactly how you feel or how much you appreciate them, unless you spell it out~! โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € . . . . . . . . #gifts #fromtheheart #maketimeforlife #write #christmas #cards #wordsarepowerful #speaklife #encourage #inspire #honeyandtea #iloveyou #lovenotes #homemade #homemadecards
Time is precious! Be mindful of how you spend it!! maketime #maketimeforlife #myservicemarket #app #download #dubai #abudhabi #sharjah #uae #doha #qatar
Are you making time for the life you want to live? #maketime #maketimeforlife #myservicemarket #download #app #dubai #abudhabi #sharjah #uae #doha #qatar
Yeaaayyyyyy finale calling for ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿฏ !!!!! . Harimau Malaya kami selalu ada Walau di mana berada Kami di sini terus menjadi Ekor harimau sejatiiii Oooooo oooooo ooooooo ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿฏ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿฏ . #AdukaArjunaBeta #AdukaArjunaBetaAtStadium #LoveLikeThis #MakeTimeForLife #AFFSuzukiCup2018
Dear ๐Ÿฏ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ, jangan stress2 tengok #AFFsuzukiCup2018 โšฝ๏ธ ye, tenang2 aje ๐Ÿค— . Goal setakat ni semua cantik ๐Ÿคฉ, moga ada sinar ๐Ÿ’›๐Ÿ–ค . Padahal gua tengah sakit otak ni menghadap sambil mengharap ๐Ÿ’ช๐Ÿฝ๐Ÿฅด . #Latergram #TheFarabibs #FarabibsExtendingRoute #FarabibsAdventures #FarabibsBackpack #FarabibsGetaway #FarabibsTravels #FarabibsHatYaiSongkhlaBangkokLopBuri2018 #HatYaiSongkhlaBangkokLopBuriThailand #LoveLikeThis #MakeTimeForLife
Love finding philosophical views at the hotel breakfast bar... gotta go out after the good stuff! Last night had the chance to wait in line for 3.5 hrs to see President Bush lying in state at the capital... worth the wait! @hiltonhotels #hiltonbreakfast #philosophy #inspirationalquotes #presidentbush41 #uscapitol @uscapitol @uspresidenttrump @georgewbush #historical #adventure #maketimeforlife
Working on bring more space to my life with meditation. To feel more calm. More clear minded. More creativity and being present in the moment. . Too often, when people ask how I am, I respond with โ€œbusyโ€. . I want to get rid of the busy and focus on things I truly love. . Reading a fantastic book by @manoushz called โ€œBored and Brilliantโ€ has given me a good start. . Now for the practiceโ€ฆ Trying to make this a regular part of my day. Wish me luck! . Any tips for gaining more space? . . . #dowhatyoulove #maketimeforlife #boredandbrilliant #selfportrait #selfcare #slowdown #bemindful #feedyoursoul #mymeditation #happinessis #insearchofjoy #moodboost #livingyourbestlife #momentsofmine #personalgrowth #goals #currentreads #creativesoul #neverstoplearning #alifefulfilled #documentlife
WELP y'all know what time it is! It's time for another free 5 day challenge and this one I'm soooo ready for because who doesn't love a happy new rear? ๐Ÿ˜‰โฃ โฃ Here's what's gonna be included:โฃ โฃ Simple daily workoutsโฃ โฃ Daily micro challengesโฃ โฃ All the inspiration from meโฃ โฃ And a giveaway for those that participate!โฃ โฃ If you're interested in joining just to have a little fun and challenge yourself, like, comment, or message me and I'll get you added to the group!โฃ .โฃ .โฃ .โฃ โฃ#smallvictories #smallchangesbigresults #merrychristmas ๐ŸŽ„ #newyearnewgoals #freestuffrocks #giveawaytime #girlbosslife #wintermood #easyworkout #workoutchallenge #workoutforwomen #athomeworkout #dailyhabits #motivatedaily #newmonthnewgoals #dailyroutine #maketimeforlife #inspiretoaspire #alwaysstriving #bootygains ๐Ÿ‘ #loveyourjourney #newjourney #lubbock
Paling teringin nak travel naik ๐Ÿš‚ dari bujang lagi tapi masa tu duk busy dgn kerja dan focus pada benda lain (tapi apa yg gua busy sangat ek masa tu ? ๐Ÿค”๐Ÿคช) . Plan dgn orang nak travel sesama pun ada tapi macam tak biasa kan, apa yg di plan tu selalu nye payah nak jadi.. Ntah la kan kenapa ? ๐Ÿคท๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Oppsss ! ๐Ÿคญ . Lepas kahwin priority teralih pada family pulak especially pada anak2 tapi masih duk teringin2 lagi.. Travel jugak tapi memang tak pernah tinggal anak2.. Imma clingy mom liddat ๐Ÿ˜œ . Bila anak dah wean off baru rasa bebas sikit nak gerak sana sini, iols kengkonon acah mintak cuti from le hubsy nak me time lerrr.. Tapi sudahnya sekapal gua kena bawak, hello celah mana me time nye ? ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜… . But then its turned out okay backpacking with them โค๏ธ Best jugak ada geng jalan, gaduh, makan, tidur kan ? Apa2 pun #bucketlist checked ! โœ… Alhamdulillah, happy me happy ๐Ÿฅฐ . P/s : masih cari jalan nak #TravelSolo ni, pray for me ! ๐Ÿ’ช๐Ÿฝ๐Ÿ˜œ . #Latergram #AFSdreams #iAmAdreamFighter #AFSlifeIntermission #TheFarabibs #FarabibsExtendingRoute #FarabibsAdventures #FarabibsBackpack #FarabibsGetaway #FarabibsTravels #FarabibsHatYaiSongkhlaBangkokLopBuri2018 #HatYaiSongkhlaBangkokLopBuriThailand #LoveLikeThis #MakeTimeForLife
Tak kisah laa pergi mana, naik kenderaan apa pun, bila2 je, dari baby sampai sekarang ni, ibu akan prepare barang2 deme supaya tak boring dan tak peningkan kepala ibu ni ๐Ÿ˜… . Sbb tu masing2 bawak bag masing2.. Dlm bag tu macam2 la ada sikit lagi nak menyamai poket doraemon sbb ibu memang over dlm bab packing barang ni ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜‚ . Mujur backpack, kalau bawak bagasi dia ibarat ibu hangkut almari baju/rak kasut/rumah bila nak travel.. Hahahahaha ! Yes #MakARmemangHoverHokayyy ๐Ÿ˜๐Ÿคช . Dan bila tak nak play dgn toys yg ada, deme pandai la cari kawan nak main sama2.. Mula2 malu, bila dah panas enjin main tak hengat laa masing2, siap sedih lagi nak berpisah padahal baru je kenal ๐Ÿ˜… . #Latergram #FarabibJr #AnakndaAR #BabiesOfRAFS #TheFarabibs #FarabibsExtendingRoute #FarabibsAdventures #FarabibsBackpack #FarabibsGetaway #FarabibsTravels #FarabibsHatYaiSongkhlaBangkokLopBuri2018 #HatYaiSongkhlaBangkokLopBuriThailand #LoveLikeThis #MakeTimeForLife
Ingat semua senyum semua happy je ke ? Ada jugak adegan2 ni ye ๐Ÿ˜… ni yg ibu sempat dan ingat nak capture moment, kalau tak banyak lagi drama nye ๐Ÿ’†๐Ÿปโ€โ™€๏ธ . #Latergram #FarabibJr #AnakndaAR #BabiesOfRAFS #TheFarabibs #FarabibsExtendingRoute #FarabibsAdventures #FarabibsBackpack #FarabibsGetaway #FarabibsTravels #FarabibsHatYaiSongkhlaBangkokLopBuri2018 #HatYaiSongkhlaBangkokLopBuriThailand #LoveLikeThis #MakeTimeForLife
Alhamdulillah, we survived the long journey of 50hours+- ๐Ÿš‚ 4hours+- ๐ŸšŒ and 7hours+- ๐Ÿš— (especially the kids) in our very first time backpack travel ! ๐Ÿ™Œ๐Ÿฝ๐Ÿ’ช๐Ÿฝ๐Ÿ˜Ž (exclude ๐Ÿš• + ๐Ÿš— + ๐Ÿ›ต jalan2 visit places and round2 city) > 21st nov - 29th nov . Babah tu, balik dia sibuk nak fly, sikit2 buka apps nak book tiket, tapi ibu tak nak ! Dah la tiket tren habis, ibu punya gigih siap ajak naik bas sbb sebolehnya nak habiskan misi ni dgn jalan darat ๐Ÿ˜œ . Korang nak ikut sangat kan, kacau plan ibu nak solo trip kan, nak backpack pulak tu kan, nahhh rasakan ! ๐Ÿ˜‚ Yes, ibu is kejam liddat ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ˜„ . Bukan apa, naik kenderaan lain dah merasa, kita try yg belum kita naik.. Next kita nak naik apa pulak ? Cruise perhaps ? ๐Ÿค” . ๐Ÿš‚ route : Putrajaya- KL Sentral - Padang Besar - HatYai - Bangkok - LopBuri - Bangkok - HatYai - Padang Besar - Butterworth - ๐ŸšŒ - KL Sentral - Putrajaya . ๐ŸšŒ route : Penang Sentral - KL Sentral (suppose turun TBS tapi jalan jam so kami turun awal) . ๐Ÿš— route : Kuantan - Putrajaya - Kuantan . #Latergram #TheFarabibs #FarabibsExtendingRoute #FarabibsAdventures #FarabibsBackpack #FarabibsGetaway #FarabibsTravels #FarabibsHatYaiSongkhlaBangkokLopBuri2018 #HatYaiSongkhlaBangkokLopBuriThailand #LoveLikeThis #MakeTimeForLife
Join me as I attempt this start up journey. Working full time and trying this side hustle.Iโ€™m only 2 weeks in but so far learning a lot. Iโ€™ll be sharing soon! Feel free to share your own experience as many can learn as well. #startupjourney #startuplife #maketimeforlife #maketimeforlovedones #familytime #familysupport #takingabreak #alwaysmaketime #neverforgetwhatsimportant #raw #real
Now that I am not immersed in the insanity of a business I can see how I only found time to phone the people I love and care about when I was in the car or waiting for planes. These people are important to me and they deserve better and more than that. I deserve more than that. I commit to make the time for friends family my partner and me rather than finding the time. Make the time #makethetime #maketime #makethetimeforyou #makethetimeforothers #maketimeforothers #maketimeforyou #maketimeforfamily #maketimeforlife
Starting the holiday season with my girl. Absolutely nothing better than seeing the joy on her face when she sees Santa and says that she KNOWS he's the real one because his beard was real and he was the nicest man she had ever met. I just love the magic in the air ๐Ÿ’• . . . #santaclausiscomingtotown #familyweekend #familydays #familytimeisqualitytime #maketimeforlife #loveyourlifeorchangeit #alwayspositive #magicisintheair #christmasmagic #purejoy โค๏ธ #santaisreal #lubbock
Handsome boy ! . Cipta memori untuk anak. Sama macam papa mommy cipta memori kami adik beradik membesar dengan bola dan stadium masa kecik dedulu โ™ฅ๏ธ . #MuhammadAdukaTharwat #AdukaBeta #LoveLikeThis #MakeTimeForLife #AFFSuzukiCup2018
Semi #AFFSuzukiCup2018 ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ vs ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ญ . Minggu lepas bertiga je rasa krik krikk. Semalam ada adik-adik ikot so ada la teman bergaduh ๐Ÿ˜‚. Faris macam biasa sampai stadium jumpa geng lesap teros so takde gambar . #AdukaArjunaBetaAtStadium #BelovedRAFS #LoveLikeThis #MakeTimeForLife
The spirit for ๐Ÿฏ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ . #AdukaArjunaBetaAtStadium #LoveLikeThis #MakeTimeForLife #AFFSuzukiCup2018
Banyak pengalaman dan pengajaran yg iols dapat masa bermusafir di siam kelmarin. Best jugak naik tren, macam2 drama dunia yg iols saksikan. Ini kisah โ€˜mencari rezekiโ€™ berkaitan dgn โ€˜usahaโ€™. . Dalam tren di Thailand, biasanya akan ada orang yg menjual makanan. Deme naik dari satu station turun di station seterusnya dan ulang demi mencari rezeki. . Macam2 yg dijual, buah ada, nasi goreng ada, kuih muih ada, fast food macam sosej nugget tu ada tapi yg paling menarik perhatian iols pada aunty yg dalam gambar ni. . Aunty ni jual benda biasa je, meggi cup + kopi/milo instant dan lain2. Apa yg buat iols impress adalah aunty ni angkut sekali thermos air tu ke hulu ke hilir hujung tren ke hujung tren. . Kenapa iols impress? Sbb usaha aunty ni nak berniaga dlm masa yg sama nak beri orang makan. Ye la, kalau ada meggi cup tapi takde air panas how to makan kan? Berat kot angkut thermos tu dgn air panas sekali didalamnya. . Nampak kecil je kisah aunty ni, tapi iols nampak besar usaha dia dalam mencari rezeki. Sekarang orang macam berlumba2 nak tunjukkan dia la paling berusaha paling kuat bekerja dari orang lain sampai kondem pekerjaan orang lain. . Dimana kurangnya usaha masing2 dalam mencari rezeki? Kenapa suka nak persoalkan pekerjaan siapa lagi bagus siapa lagi menguntungkan? . Bagi iols, asalkan ada usaha ianya tetap sesuatu yg hebat yg dapat mereka lakukan demi kelangsungan hidup mereka. Tak perlu nak rendahkan pekerjaan orang lain dgn mendabik dada kerja kita lagi tinggi ranking nye. . Bukan ke rezeki masing2 dah ditentukan, yg tinggal hanyalah usaha. Selagi berusaha pasti ada laluan utk rezeki tu datang. Yg penting usaha kan? . Ini pandangan iols, iols memang optimist dalam kebanyakan perkara. Saje iols biar caption ni tergantung, bagi ruang sama2 gali apa tersirat disebaliknya. . P/s: rezeki tu dalam pelbagai bentuk, usaha cari wang mungkin dibalas dgn benda lain yg masih lagi dipanggil rezeki . #JustMy2Cents #iLoveToShare #EveryPerspectiveIsMatters #TheFarabibs #FarabibsExtendingRoute #FarabibsAdventures #FarabibsBackpack #FarabibsGetaway #FarabibsTravels #FarabibsHatYaiSongkhlaBangkokLopBuri2018 #HatYaiSongkhlaBangkokLopBuriThailand #LoveLikeThis #MakeTimeForLife
I got a quickie in today....... jokes, no I do not step foot in a gym on a weekend surprising im not a gym junkie like Iโ€™ve been called beofre ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ I never find my name on the most visit list at the gym itโ€™s all about quality over quantity I say getting in good quality sessions through the week thatโ€™s if itโ€™s possible, no my weekends are for my family and friends when we can catch up and thatโ€™s that so I usually donโ€™t post on a weekend but hereโ€™s a pic from yesterday cause I didnโ€™t want to post 3 times in a day ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ ๐Ÿ’ช #sorrynotsorry #qualityoverquantity #notagymjunkie #balanceisthekey #priorities #balancedlifestyle #flexiblelifestyle #daddylife #maketimeforlife #arms #flex #musclebros #familytimefirst
I lost my birthday buddy today. The guy who always had to take a picture on his ancient camera that took rolls of film but they managed to come out good even though the man was blind as a bat, it had to be talent or dumb luck who knows ๐Ÿคท๐Ÿผโ€โ™€๏ธ. The man who played me my first #record ever, which I remember like yesterday being introduced to #puffthemagicdragon by #peterpaulandmary . Wish I would have taken the time to go through his giant collection with him. Wish there were words I could say or jokes to crack with him but now Iโ€™ll just have to remember the good ones that I have. Like yesterday he said to my grandma โ€œLoretta get me some bourbonโ€ and she said sure thing and went and got his water cup and held it to his lips and then he responds by telling her โ€œitโ€™s a little weakโ€ ๐Ÿ˜‚ even on his way out he had jokes and was prepared to meet his maker. He said โ€œIโ€™m ready for Jesusโ€ yesterday and thatโ€™s when I knew he knew this was it and he held my hand the whole time I visited. He had no strength left but I could feel him squeezing my hand with everything he had. My heart goes out to all who have lost a grandparent, itโ€™s something that you canโ€™t ever be really prepared for or know when the last time will be so go visit your elders and the ones you care about more often. Listen to the same stories over and over and realize that they repeat them because those are the highlights of their life. Love family even if you donโ€™t agree. Family is one of those things you only get one chance at so cherish the ones you love ๐Ÿ’— #grandpa #Sawyer #loveoneanother #maketimeforlife #dontlivewithmistakes #spendtimewithfamily #cherish #love #family #birthdaybuddy #gonebutnotforgotten
#Repost @entrepreneurshipfacts โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข Everyone has a problem with time. We all have the same 24hrs. Sleep faster! Get 6hrs of sleep, now you are left with 18hrs. To work, spend time with family and learn something new. If it's important enough you will have time for it. If it isn't, you will always have an excuse๐Ÿ‘Š . . @prilaga #arnoldschwarzeneggerquotes #prilaga #maketimetoworkout #sleepfaster #maketimeforlife #sleepfasterworkharder #sleepfastertogetmoredone #maketimenotexcuses #maketimeforit #moretimetoread #arnoldswartzeneger #entrepreneurmindsets
Sรฅ blev der julehygget og pyntet op โค๏ธ๐ŸŽ„ #julehygge #kreativ #juletid #christmasindenmark #maketimeforlife #family
16hours+- ๐Ÿš‚ . Wish us ๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ฆ luck ๐Ÿ’ช๐Ÿฝ๐Ÿ˜„ . #TheFarabibs #FarabibsExtendingRoute #FarabibsAdventures #FarabibsBackpack #FarabibsGetaway #FarabibsTravels #FarabibsHatYaiSongkhlaBangkokLopBuri2018 #HatYaiSongkhlaBangkokLopBuriThailand #LoveLikeThis #MakeTimeForLife
Lemon Water is the first step in our Tea Cleanse ๐Ÿ‹ This practise along with the other steps in our program has cured me from a sour tummy in the morning! The idea of coffee first thing in the morning seems sooo romantic but it never makes me feel as hydrated and refreshed as simple lemon water. Start your mornings different ๐Ÿต . . . . . . . #honeyteacleanse #feelbetter #healthylifestyle #alkalinediet #alkalinewater #lemonwater #detox #teatox #tea #teaisbetterthancoffee #maketimeforlife
Our quality time with ๐Ÿฏ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ . #AdukaArjunaBeta #AdukaArjunaBetaAtStadium #LoveLikeThis #MakeTimeForLife #AFFSuzukiCup2018
Penalty 2nd goal ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿฏ . #AdukaArjunaBetaAtStadium #LoveLikeThis #MakeTimeForLife #AFFSuzukiCup2018
Nu skater! ๐Ÿค™ @zflexskateboards Perfect end to the most chill weekend with my favs. ๐Ÿ’•
๐Ÿ‘ช . ๐ŸŸ . ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ vs ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡ฒ . #AdukaArjunaBeta #AdukaArjunaBetaAtStadium #LoveLikeThis #MakeTimeForLife #AFFSuzukiCup2018
Excited to spend my evening with this one! ๐Ÿ’• Weโ€™ve both been working incredibly long hours the past few months itโ€™s been tough to spend any quality time together! AND we live together!! ๐Ÿ™Š๐Ÿ™ˆ๐Ÿ˜ฑ So on tonightโ€™s agenda is a lovely meal, a dog walk and a film ๐ŸŽฅ๐Ÿ’•๐Ÿ˜† Happy Saturday Everyone! ๐Ÿ™Œ #couples #couplesgoals #mysoulmate #himandi #lovehim #myhuman #happy #qualitytime #maketime #maketimeforlife #saturday #saturdaynight #cosynightin
3hari dah datang sini ni, senang cari makan dia kata, murah dan banyak pilihan.. Layaannn ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜‚ . #Sunset #NoFilter #TheFarabibs #FarabibsGetaway #FarabibsTravels #FarabibsBackpack #FarabibsHatYaiSongkhla2018 #HatYaiSongkhlaThailand #LoveLikeThis #MakeTimeForLife
HAPPY WEEKEND! ๐Ÿ’• #matchymatchy #mermaids @patpatshopping
My very first live warriors game... tall muscular men with skills. Why am I just discovering this now? JK. Go Warriors!! #interiordesignerslife #maketimeforlife #basketballskills #basketballnewbie
Bila kau nak #SoloTrip tapi semua nak ikut, akhirnya kau jadi tukang jaga bag ๐Ÿ™„๐Ÿ˜๐Ÿ’๐Ÿปโ€โ™€๏ธ #SisTakBerapaNakRedha ๐Ÿ˜… . #FarabibsGetaway #FarabibsTravels #FarabibsBackpack #LoveLikeThis #MakeTimeForLife
Sorry Iโ€™ve been MIA lately. With all of the heartbreak from the fires and the crazy smoke smothering San Francisco itโ€™s been hard to show up here sharing pretty pictures. We made the decision to get out of the city a few days ago and itโ€™s been so nice to really breath again. Iโ€™m lucky Iโ€™ve created a life where Iโ€™m able to leave town and work remotely for a couple days before we close up shop for the holiday. Iโ€™m probably going to be pretty quiet around here the rest of the week while I focus on soaking in the blue skies of Tahoe and spending down time with family. I hope that you get plenty of downtime with your loved ones!
Thereโ€™s just something about a leaf. . So simple, yet I am drawn the them again and again. . To collect them. Hold them in my hands. Smell them. Photograph them. . Tiny gifts from nature calling me to pause, slow down, breathe deep, and be grateful. . . . #fallleaves #autumnlight #novembermood #novemberstories #begrateful #slowdown #getoutside #gooutside #connectwithnature #fallingleaves #fallcolor #novemberdays #lovewhereyoulive #alifefulfilled #inspiredbynature #natureinspires #maketimeforlife #dowhatyoulove #insearchofjoy #happinessis #feelinggrateful #gratefulheart #meditateonnature #feedyoursoul #pnwbeauty #botanicalpickmeup #gloomandglow #seethebeauty #naturalbeauty #gatherwildthings
The older and matured i get, I started to realized that so many things we held back in life in order to be wise (or nice or even respected) person. By chance we can be those although we donโ€™t need to surrender things we want. . We worried about the consequences when making decision, we cared too much on the tiny little things, we hesitated to choose the simplest way, we couldnโ€™t speak up what we feel and the list goes on. . End up, all these unnecessary action pulling us from reaching something for instance the happiness. Please understand here, everyoneโ€™s happiness depending on their own definition. . This reminds me the game that we played in so called โ€œprofessional leadershipโ€ training years ago, when we completed a task, the trainer said โ€œyou guys made the task easier and you can finish it up faster compared than your senior (which is managerial level), they seems thinking too much in executingโ€. . Perhaps itโ€™s just a quick assumption but then when i made thorough observation, some studies and research towards it, and yes the trainer is totally right. Fight me if Iโ€™m wrong! . We only lives once, thus why canโ€™t us just do what we want to do? Why do we need to give up just because thereโ€™s a concrete reason on not doing it? Why canโ€™t we just let our dreams flight? And so on and so on. . Sometimes peoples and things around us are the most influenced element that dominating our lives. Especially if we want to achieve our life goals (again, your life goals depends on your own definition). Hence, is it fair to us? . I strongly believe that everything that we wanted in life is possible to attain and there must be a path to get it. Voice it out, ask, express it! If not, the answer is always no. . By doing so, you will never regret it, well at least, right? But bear in mind, decision leads the affects as well, so be prepared. Nothing can stop us to #LiveLifeToTheFullest ๐Ÿ’ช๐Ÿฝ . #LifeIntermission #DelayYourJudgement #EveryPerspectiveIsMatters #Throwback #IbundasBirthdayTrip #IbundasBirthdayTreats #FarabibsGetaway #FarabibsTravels #FarabibsTheBeachLover #FarabibsTheThallasophile #BeachVacation #CutiCutiMalaysia #FarabibsPulauRedang2018 #LoveLikeThis #MakeTimeForLife
Took these in the garden last week when the sun was shining. I thought I was out there for about 5 minutes when in fact it was closer to 50! Time flies when you let yourself fully be where you are. I was immersed in the simple joy of the colours in the light, admiring how beautifully nature had arranged the fallen leaves and apples just for me. . Autumn is a wonderful lesson in impermanence, itโ€™s glorious beauty is fleeting, in the backs of our minds we secretly worry about the approaching winter and lament the passing of summer. . But if we allow ourselves to truly be present in the now we can open ourselves up to appreciating what is happening right at this moment for no other moment exists except for this one. This Autumn I am truly here and the me thatโ€™s here is true. . โ€ฆDo you agree that it is still Autumn, how do you define the start of Winter? . . . . . . . . . . . . . . . #foundinthegarden #mindfulness #lovewhereyoulive #wexford #ireland #selfcare #seek ย #love #feelinggrateful ย #meditateonnature #gratitude #nature ย #irishyogi #yogawexford #mindfulyoga #yogaireland #inspiredbynature #impermanence #detachment #autumn #healedbynature ย #feedyoursoul #seethebeauty ย #slowdown #taketimetobreathe ย #explorenature #insearchofjoy #natureheals #mentalhealth #maketimeforlife
Living my best life ๐Ÿ™๐Ÿ’™ Sunrise yoga on the observation deck followed by this amazing pool and view โœŒ #foreverblessed #goodvibesonly #doyou #maketimeforlife #live #love #laugh #peace #adventures #singapore #marinabaysands
Lunch date with one of the besties earlier today....#maketimeforlife #mondaysbelike #baesandthegay #lunchin #friendsandfun
next page →