#makeupenthusiast

346,301 posts

Loading...
Soft smoked out eye #eyelook #makeup #lashes #morphe #morphegirl #love #makeupjunkie #makeupenthusiast #karity #anastasiabeverlyhills #dipbrowpomade #softeyes . . . . . . Brows @anastasiabeverlyhills #dipbrowpomade color:med Brown Eyes: @karity #justpeachy pallet colors, creamy, warm nโ€™ fuzzy, fruity, Lid color princess @morphebrushes #3502 pallet color: whiz on outer V Lashes @battingtonbeauty Monroe Silk lashes #battingtonqueen @boxycharm code in comments to save some money
In love with this shade by @sigmabeauty ๐Ÿ˜ โ™ฅ๏ธ Makeup Details โ™ฅ๏ธ @sigmabeauty (Use code โ€˜beautico55โ€™ to get 10% off) -GEL EYE LINER: WICKED -LIQUID PEN EYELINER - WICKED -EYESHADOW BASE PRIMERS: BUBBLY(Inner Corner Highlight) -AURA POWDER BLUSH: COR-DE-ROSA -CRรˆME DE COUTURE LIQUID LIPSTICK: FOX GLOVE โญ๏ธFace Makeup๐ŸŒŸ @nyxcosmetics_in Angel Veil Primer @lorealmakeup pro matte foundation @maybelline instant age rewind concealer @maccosmetics mineralized skin finish in Give Me Sun @maybelline master Chrome Metallic Highlighter in Molten Gold โญ๏ธLashesโญ๏ธ @glowmierebeauty lashes in Filmstar โญ๏ธEyebrowsโญ๏ธ @benefitindia Ka Brow in 04 . #sigmabeauty #sigmabrushes #sigmamakeup #sogood #boldwingedliner #wing #makeupenthusiast #makeupartistsworldwide #glowyskin #brightlip @undiscovered_muas @shimycatsmua @blazin__beauties #beautico
Em destaque,a paleta de sombras "Blossom Passion"๐ŸŒธ coleรงรฃo "Paradise" da @acebeaute ร‰ a paleta rosa perfeita!๐ŸŒธ O que eu mais estou amando nesse estojo sรฃo as sombras foscas cor de rosa ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธโค๐ŸŒธ#acebeautepalettes #acebeaute #blossompassionpalette #acebeauteparadisecollection #indiemakeup #makeupenthusiast #makeupnews #makeuppalette #lovemakeup #makeuphaul #eyeshadowpalette #makeupma๏ฌa #maquillaje #maquiagembrasil1 #maquiagemx #maquiagem #amomaquiagem #paletadesombras #loucaspormaquiagem_oficial #maquiagembrasil #mundodamaquiagem_oficial #makeupobsessed #loucaspormake_ #discoverunder5k
Here's your girl, who used to be so insecure with someone else's body. I though I was never enough for myself, hence I allowed people to treat me like I wasn't enough. It was until I discovered my WORTH- and being said, I slowly accepted my flaws and use it as my powerful ASSET to regain my CONFIDENCE. I believe that beauty comes in DIVERSITY and that every people in this world has its own flaws, but I confidently take PRIDE of it, be LOUD of it and believe that being different is what divides you from the REST. โค๏ธ #ColouretteCliqueAudition ______________________________________________ Eyes: @makeuprevolution @maybelline @anastasiabeverlyhills Face: @maybelline @anastasiabeverlyhills @katvondbeauty @sleekmakeupph Lip and Cheek: @colourette.cosmetics tint in shade LOLA (Team Matte) #makeupenthusiast #makeupartist #beauty #art #selflove #BeYOUtiful
Day 4๐Ÿ’—๐Ÿ–ค๐Ÿ’—๐Ÿ–ค๐Ÿ’—๐Ÿ–ค Not really the biggest fan of this eye makeup but I really loved how it looked as a whole๐Ÿ˜๐Ÿ˜ *will post complete product list later*
Close up from the eyes inspired by @mmmmitchell ๐Ÿ’Ž All shadows were done with the @jaclynhill and @morphebrushes shadows ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ PRODUCTS USED @maccosmeticsdeutschland @maccosmetics strobe cream, fix+ prep & prime goldlite, pro longwear concealer in NC15, studio fix pressed powder in NC20 @esteelauder double wear foundation in desert beige @lauramercier translucent powder @benefitgermany @benefitcosmetics precisely my brow pencil & gimme brow gel in shade 3, high brow pencil @makeuprevolution vivid baked highlighter golden lights @morphebrushes #thejaclynhillpalette #flawlesssdolls #bbdaretoshare #makeupadd ย  #maccosmetics #makeupaddict #makeupenthusiast #maccosmeticsde ย  #makeupblog #makeupinspo #makeupgoals #muafollowtrain #wakeupandmakeup #hudabeauty #esteelauder #hairmakeupdiary #morphebabe #morphebrushes #redcherrylashes #undiscovered_muas #macjunkies #benefit ย #benefitbrows #cutcrease #eyemakeup @macjunkies Unbezahlte Werbung wegen Markennennung
Bringing you all the ugly makeup faces in the one video ๐Ÿ˜‚ Clearly I forgot the camera was there? ๐Ÿค” Purple look from my previous post ๐Ÿ’œ EYES @morphebrushes @jaclynhill palette, @inglot_australia @inglot_cosmetics gel liner, @ardellbeauty @ardelllashesaus 'wispies' lashes, @modelspreferau @samantha_jade_music highlight palette BRUSHES mostly @morphebrushes @jaclynhill favourites set LIPS @rimmellondonuk stay matte liquid lip colour '110 blush' COMPLEXION @katvondbeauty lock it foundation, @nyxcosmetics pro highlight contour palette, @modelspreferau @samantha_jade_mysic highlight palette #makeup #makeuplife #makeupenthusiast #modelsprefersquad #morphe #jaclynhillpalette #elfcosmetics #nyxcosmetics #inglotgelliner #inglotcosmetics #aspiringinfluencer #purpleeyeshadow #followme #makeuppassion #highlighter #ardellwispies #ardelllashes #pricelinehaul
Burgundy eyes w/golden cut crease! โœจ ______________________________ . . ๐ŸŒธ Product Details: For priming the eyes I used the @oriflame Giordani Gold Mineral Foundation. @dermacol Compact Powder to set the primer. @maybelline SuperStay Liquid Lipstick in shade Voyager, I used a little bit and blended it over the entire eyelid. #sivannacolors Natural Eyeshadow Palette @makeuprevolution Iconic 2 Eyeshadow Palette @maybelline Gel Eyeliner @essencemakeup The False Lashes Mascara @minisopakistanofficial Eyeshadow blending brush . . ๐ŸŒŸ Do let me know what you think about this look. ______________________ #instablogger #bblogger #beautycommunity #pakistanblogger #beautybloggers #undiscoveredmuas #mua #eyemakeup #nightglam #glam #smokeyeyes #makeuplook #glam #pinkmakeup #cutcrease #bold #makeuprevolution #iconic2palette #makeuplooks #makeuplooksworldwide # #beautycommunity #pakistanblogger #artistandbloggersdiscovery #muasunited #makeupenthusiast
๐Ÿ“ฃ GIVEAWAY๐Ÿ“ฃ THE GIVEAWAY RULES CAN BE FOUND ON @myomakeup in the description attached to this pic. Good luck and don't forget to like and follow. #makeupenthusiast #mua #lashaesbeautyculture #indymua #calimua
Kapan lg ketemu foundie premium dg harga yg sangat affordable, yg mengandung royal jelly, yg bikin kulitmu sehat, kencang (manfaat dr royal jelly), bs dipake harian, ga bikin lengket kalo dipake dikulit normal/kering, ga bikin nempel2 di kerudung, ga bikin gerah, ga bikin cakey (pecah2 di kulit wajah saat makeup an), yg ringan dikulit, diuji secara klinis & dermatologis sehingga aman dipakai dikulit yg sensitif sekalipun, memiliki ijin edar bpom ri, yg bikin instan kulitmu glowing, sekaligus bs melindungi kulitmu dr paparan efek buruk sinar uv dg spf 20 nya? Jawabannya cm jafra royal jelly foundie spf 20 yg bisa๐Ÿ™Œ . For order Wa 083807635081 #blushonjafra #blushoncreamjafra #blushoncremejafra #blushonpanasdingin #cremeblushjafra #creamblushjafra #makeupjafra #makeupbranded #muajakarta #muabandung #makeupartistjakarta #makeupartistbandung #muatangerang #makeupartisttangerang #makeupartistbanjarbaru #makeupartistbalikpapan #makeupjunkie #makeupenthusiast #beautyvloggerindo #beautybloggerindo #beautyinfluencerindo #reviewjafra #blushondalam #blushondalamjafra #royaljellyjafra #foundationjafra #foundiejafra #foundieroyaljellyjafra #serumroyaljellyjafra #kulitglowing
Hereโ€™s the transformation โœจ
ะ ัƒะบะธ ะฒัะต ะฒ ั‚ะพะฝะต, ะฟะพะดะฒะพะดะบะต ะธ ะฟะพะผะฐะดะต๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ ัั€ะฐะทัƒ ะฟะพะฑะตะถะฐะปะฐ ัะฝะธะผะฐั‚ัŒ ัั‚ะพั‚ ะบั€ะฐัะธะฒะตะฝะฝั‹ะน ะผะตะนะบ๐Ÿ˜ ะบะฐะบ ะณะพะฒะพั€ะธั‚ัั ะฝะตั‚ ะฒั€ะตะผะตะฝะธ ะพะฑัŠััะฝัั‚ัŒ|ะผั‹ั‚ัŒ ั€ัƒะบะธ|๐Ÿ˜‚ . . . . . . #aspiringmua #nyxcosmetics #undescoveredmuas #undescovered_muas #uncensored_mua #makeup_daily #colorfullmakeup #fullfacemakeup #makeupoftheday #styleoftheday #flawlessdolls #makeupdollz #motd #makeupjunkie #makeupaddict #makeupenthusiast #underratedmuas #dramaticmakeup #cakeface #muasfeaturing #makeupinspo #glammakeup #gliwmakeup #cateyes #rest_in_cherkassy #top_che #people_in_che #ardellashes #maccosmetics
Cincy Beauty
#Repost @nindyz (@get_repost ) ใƒปใƒปใƒป Light is easy to love, show me your darkness. - R.Queen _ Setelah sekian lama ngga ikutan makeup collab, akhirnya mutusin buat bikin quick collab bareng temen2 syantiek berikut ini: @fiarevenian @esybabsy @reredini84 . I know it's not as smokey as my previous look. It's because the pigment is obviously different and I didn't wear black. But this can be your smokey alternative ๐Ÿ˜‰ Don't forget to check out other looks. Swipe, swipe! โ™ฅ _ PRODUCTS USED: @maybelline FIT ME Matte Foundation - True Beige @f2f.cosmetics Perfect Creamy Brow - Dark Brown @thebalmid Bahama Mama, Mary Lou, Instain Blush - Argyle @sariayu_mt Inspirasi Jakarta Eyeshadow Kit - J01 @tartecosmetics Tarteist Lip Paint - Soul @rtsyofficial Eyelashes #x2softlens Sanso - Pearl . . . . . #makeupcollab #bloggercollab #makeuplook #fotd #wakeupandmakeup #bunnyneedsmakeup #kbbvmember #bblogger #makeupblogger #undiscovered_muas #makeupenthusiast #makeuplover #beautygram #beautytime #smokeyeyes #smokeymakeup #smokeylook #holysmoke #darkmakeup #makeupinspo #makeupindo #hijabimakeup #makeuphijabindonesia
Cincy Beauty
Cincy Beauty
Si yo practicara mรกs fuera un palo ๐Ÿคฆ๐Ÿผโ€โ™€๏ธ Quick pictorial. This is the 2nd time doing this so is not perfect but I love it. โค๏ธ For the brow I used @nyxcosmetics eyebrow pomade in the shade #expresso and simulated the brow hair with a liquid black eyeliner. For the eye shadow I used my Zulu palette from @juviasplace my favorite so far ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ in the last picture i numbered the shades i used #makeup #makeuptutorial #colorful #universe #maquillajederretido #therealme #loveyourself #loveislove #pride #anastasiabeverlyhills #juviasplace #nyxcosmetics #hudabeauty #kyliecosmetics #curlyhair #curvygirl #naturalhair #naturalista #blacklips #newyork #makeupartist #makeupenthusiast #undiscovered_muas #pictorial #pictorials #art #painting #makeuppictorial
Apa sih JAFRA Long Wear Creme Blush? Alias blush on dalam bentuk krim. . Kalo kamu biasanya pake blush on dalam bentuk powder. Kamu harus tau kalo make up kece skrg itu pakainya creme blush lho.. Jadi jgn sampe KUDET ya (kurang update)๐Ÿ˜โœŒ Jadi kalo skrg kamu masih pake blush on yg powder segera hijrah ke creme blush JAFRA. HIGHLY RECOMMENDED โค . KELEBIHAN: ๐Ÿ’› 3 IN 1 ๐Ÿ˜ 1 barang 3 fungsi: blush on, lipstik & eyeshadow. HOLLY GRAIL MAKE UP aku banget ini mah๐Ÿ˜ wajib dibawa kapanpun kemanapun. Jadi ga harus bawa banyak makeup kalo pas bepergian. Secara aku ibu 2 anak, setiap pergi udah ky mau piknik๐Ÿ˜‚ sumpaaah! nolong bgt deh benda kesayangan ini. RINGKES๐Ÿ’ƒ ๐Ÿ’› warnanya intens bgt ๐Ÿ’› ga lengket ๐Ÿ’› nyerap minyak (jadi jenis kulit berminyak don't worry. u can use it) ๐Ÿ’› pas nge blend nya enak bgt (ga harus build up berkali2) ๐Ÿ’› tampilan satinnya bikin wajah GLOWING๐Ÿ˜ ๐Ÿ’› ringan diwajah (kaya ga pake apa2) ๐Ÿ’› staying power nya ok bgt (tahan lama, ga hrs retouch berkali2) ๐Ÿ’› ga bikin jerawatan, komedoan ๐Ÿ’› bisa dibikin natural & menor ๐Ÿ˜œ ๐Ÿ’› awet (sampe skrg udah 4 bulan pake belum habis2. Padahal sering bgt dipake) ๐Ÿ’› cocok bgt bagi si simple ๐Ÿ’› kemasannya JUARA (ada kaca nya, handable, ergonomis, simpel, elegant & ringan banget) ๐Ÿ’› hasil semi matte di bibir ๐Ÿ’› ga bikin kering bibir ๐Ÿ’› MURRAAHH untuk produk & hasil sekece ini๐Ÿ’ž . Cara pakai: ๐Ÿญ cuci tangan/jari dengan bersih ๐Ÿญ tap (sentuh) creme blush nya ๐Ÿญ apply ke tulang pipi/bibir/kelopak mata dengan gerakan di tap tap/baurkan/menepuk2 . Utk hasil maksimal pakai sebelum bedak (setelah foundie). . ๐Ÿ’กDONE ! Siap2 kamu tampil dengan kulit segar & terlihat bercahaya sepanjang hari dengan warna senada (pipi, bibir & kelopak mata)โค . Terdapat 3 shade: ๐Ÿ’ Mauve ๐Ÿ’ Peony ๐Ÿ’ Peach . Wajib punyaaa๐Ÿ’ƒ . #blushonjafra #blushoncreamjafra #blushoncremejafra #blushonpanasdingin #cremeblushjafra #creamblushjafra #makeupjafra #makeupbranded #muajakarta #muabandung #makeupartistjakarta #makeupartistbandung #muatangerang #makeupartisttangerang #makeupartistbanjarbaru #makeupartistbalikpapan #makeupjunkie #makeupenthusiast #beautyvloggerindo #beautybloggerindo #beautyinfluencerindo #reviewjafra #blushondalam #blushondalamjafra
Some Fun With Glitter โœจ โ€ข โ€ข Brows - @nyxcosmetics tame and frame brow pomade and their clear brow gel โ€ข Face - @smashbox primer water, @lagirlcosmetics pro foundation and @tartecosmetics tape shape concealer. @rimmellondonsa insta conceal and contour โ€ข Powder - @maybelline fit me powder and @swiitchbeauty matte bounce powder โ€ข Eyes - @morphebrushes 25C palette and @rimmellondonsa magnifโ€™eye palette (white shade). @zarcosmetics rainbow palette (orange shade under eye) โ€ข Mascara - @essence_cosmetics false lashes mascara and @zarcosmetics lashes. @essence liquid ink eyeliner โ€ข Blush - @morphebrushes 25C and @maybelline master chrome highlighter in Rose โ€ข Glitter - @diamonddustt chunky glitter in Fling and @zarcosmetics unicorn dreams glitter palette โ€ข Lips - @flormarsouthafrica silk matte liquid lipstick and @essence_makeup metal shock eye liquid in stars and stories โ€ข โ€ข โ€ข #mua #makeup #makeuplife #beauty #cosmetics #like #lb #dailypic #happy #makeuplover #photooftheday #featured_muas #instagood #brownskin #makeuplife #instagrammers #tag #makeupartistry #makeupgang #makeupblog #beautybulletin #makeupinspo #eyes #glow #love #makeupenthusiast #glitter #rimmelrebel
#makeupbyme on this beaut for a Friday night out ๐Ÿ’ƒ๐Ÿฝ We went for the classic glowy healthy skin, smokey eyes and a brownish nude lip ๐Ÿ‘„ no filter or edits โ˜บ๏ธ #softglampalette #anastasiabeverlyhills #ardelllashes #beccacosmetics #charlottetilbury #hudabeauty #makeupbymario #makeuplover #makeupaddict #makeupenthusiast #harrowmakeupartist #londonmakeupartist
URBAN DECAY Naked Eyeshadow Palette Naked Eyeshadow Palette with Doubled Ended Shadow/Blending Brush Well-coordinated, stay-true & trendy colors Fine, velvety texture & glides on skin smoothly gives striking, glamorous & versatile makeup results. #Indianonlinemakeup #onlinemakeupstore #indianonlinemakeupstore #makeupaddict #makeuphoarder #makeupstore #makeup #india #henaahainaa #mumbai #delhi #chennaibloggers #mumbaibloggers #indianbloggers #indianmakeupartist #indiamua #mua #makeupenthusiast #makeupfreak #delhimua #mumbai #delhi #authenticmakeup #originalbrands
(Ignore that glitter on my eyelashes๐Ÿ˜) Inspired by:- @glamazingbyiqra (this look is not that much perfect that she created... just a try) ใ€Product usedใ€‘ @zayfied mod skot palette @christinecosmetics sparkling dust in white gold @rimmellondonuk scandal eyes reloaded mascara @kryolanofficial aqua color eyeliner @nyxcosmetics_pk jambo eye pencil in milk @glamgirlzbymahwish pro matte foundation @glamgirlzbymahwish primer @glamgirlzbymahwish loose setting powder @zayfied shade Aisha as highlighter @urbandecaycosmetics all nighter setting spray @forever21 velvet lipstick caryon in shade natural . . . . . . . . #eyemakeup #Makeupenthusiast #selftaughtmua #glamgirlzbymahwish #zafied #forever21 #glamazingbyiqra #nyxcosmetics #urbandecay #lahore #blogger #hishasblog #skincare
๐Ÿ’œ Cheveux bouclรฉs ou cheveux lisses ?. . . ๐Ÿ’Ž Foundation: No filter / #colourpop . ๐Ÿ’Ž Concealer: No filter / #colourpop . ๐Ÿ’Ž Powder: No filter / #colourpop . ๐Ÿ’Ž Eyes: #abhxnorvina . ๐Ÿ’Ž Eyelashes: Paradise / #loreal . ๐Ÿ’Ž Eyebrows: KA-BROW / #benefit . ๐Ÿ’Ž Lip pencil : Trophy Wife / #hudabeauty . ๐Ÿ’Ž Gloss: Bomb / #fentybeauty . . . ๐Ÿฆ‹ GOOD DAY ๐Ÿฆ‹
Apa sih JAFRA Long Wear Creme Blush? Alias blush on dalam bentuk krim. . Kalo kamu biasanya pake blush on dalam bentuk powder. Kamu harus tau kalo make up kece skrg itu pakainya creme blush lho.. Jadi jgn sampe KUDET ya (kurang update)๐Ÿ˜โœŒ Jadi kalo skrg kamu masih pake blush on yg powder segera hijrah ke creme blush JAFRA. HIGHLY RECOMMENDED โค . KELEBIHAN: ๐Ÿ’› 3 IN 1 ๐Ÿ˜ 1 barang 3 fungsi: blush on, lipstik & eyeshadow. HOLLY GRAIL MAKE UP aku banget ini mah๐Ÿ˜ wajib dibawa kapanpun kemanapun. Jadi ga harus bawa banyak makeup kalo pas bepergian. Secara aku ibu 2 anak, setiap pergi udah ky mau piknik๐Ÿ˜‚ sumpaaah! nolong bgt deh benda kesayangan ini. RINGKES๐Ÿ’ƒ ๐Ÿ’› warnanya intens bgt ๐Ÿ’› ga lengket ๐Ÿ’› nyerap minyak (jadi jenis kulit berminyak don't worry. u can use it) ๐Ÿ’› pas nge blend nya enak bgt (ga harus build up berkali2) ๐Ÿ’› tampilan satinnya bikin wajah GLOWING๐Ÿ˜ ๐Ÿ’› ringan diwajah (kaya ga pake apa2) ๐Ÿ’› staying power nya ok bgt (tahan lama, ga hrs retouch berkali2) ๐Ÿ’› ga bikin jerawatan, komedoan ๐Ÿ’› bisa dibikin natural & menor ๐Ÿ˜œ ๐Ÿ’› awet (sampe skrg udah 4 bulan pake belum habis2. Padahal sering bgt dipake) ๐Ÿ’› cocok bgt bagi si simple ๐Ÿ’› kemasannya JUARA (ada kaca nya, handable, ergonomis, simpel, elegant & ringan banget) ๐Ÿ’› hasil semi matte di bibir ๐Ÿ’› ga bikin kering bibir ๐Ÿ’› MURRAAHH untuk produk & hasil sekece ini๐Ÿ’ž . Cara pakai: ๐Ÿญ cuci tangan/jari dengan bersih ๐Ÿญ tap (sentuh) creme blush nya ๐Ÿญ apply ke tulang pipi/bibir/kelopak mata dengan gerakan di tap tap/baurkan/menepuk2 . Utk hasil maksimal pakai sebelum bedak (setelah foundie). . ๐Ÿ’กDONE ! Siap2 kamu tampil dengan kulit segar & terlihat bercahaya sepanjang hari dengan warna senada (pipi, bibir & kelopak mata)โค . Terdapat 3 shade: ๐Ÿ’ Mauve ๐Ÿ’ Peony ๐Ÿ’ Peach . Wajib punyaaa ya yuuu order ke WA : 0895327068606 . #blushonjafra #blushoncreamjafra #blushoncremejafra #blushonpanasdingin #cremeblushjafra #creamblushjafra #makeupjafra #makeupbranded #muajakarta #muabandung #makeupartistjakarta #makeupartistbandung #muatangerang #makeupartisttangerang #makeupartistbanjarbaru #makeupartistbalikpapan #makeupjunkie #makeupenthusiast #beautyvloggerindo #beautybloggerindo #beautyinfluencerindo #reviewjafra
aaaaaaaaah Iโ€™m back after a few weeks ๐Ÿ˜ฉ had to go back to Manila even if I really didnโ€™t want to because class was about to start??? lol โž–โž–โž–โž–โž– Products used: . @fentybeauty Pro Filtโ€™r Foundation in the shade 290 // @juviasplace The Zulu Eyeshadow Palette // @benefitph Brow Zings in No. 5 // @carelineph Starlight Shine blush and Kiss Sticks in Vacay // @maccosmetics Hyper Real Glow โœจ โž–โž–โž–โž–โž– #wakeupandmakeup #beautyjunkie #eyeshadow #eyemakeup #beautybloggerph #benefitcosmetics #benefitph #benefitbrows #motd #undiscovered_muas #undertheradar_makeup #underratedmuas #underratedmakeupbabes #makeupoftheday #bretmansvanity #highlight #makeupmafia #muafollowtrain #makeupenthusiast
โœ–๏ธโœ–๏ธ$50 MAKEOVERS INCLUDING LASHES FOR A SHORT TIME ONLY & limited spots available๐Ÿ’„๐Ÿ’„ Wanting to experiment with new colours and glam looks to build my portfolio with new techniques ๐Ÿ‘ dm if youโ€™re needing your makeup done ๐Ÿ’‹
Want a breakdown of some of our latest launches? Check out @HaySparkle01 's blog post on her favourites! What are you loving from our latest product releases? โœจ๐Ÿ’ž #TechnicCosmetics
Tasya farasya using creme blush JAFRA ... . Yakin kamu ga mau samaan creme blushnya dengan Tasya๐Ÿ˜ ... . . KENAPA HARUS BANGET PUNYA BLUSH ON INI ... . . Tampilan makeup ala korea, dengan BLUSH ON DEMAM bikin wajah terlihat lebih segar dan pastinya akan terlihat beda lebih muda dari biasanya ๐Ÿ˜† . Terkturnya creamy, sudah jadi favorit para MUA dan beauty vlogger, punya 3 fungsi : Lipstik di bibir, eye shadow di mata, dan blush on di pipi tentunya.. Buruan diorder jangan sampai kehabisan lagi gaiiss ๐Ÿ™Œ๐Ÿ˜. . Telah direcomendasikan oleh banyak Mua Hits Tanah Air.. . Konsultasi + Order โฉ083821689920 . . #affjafra #jafrajaksel #jafraindonesia #blushonjafra #blushoncreamjafra #blushoncremejafra #blushonpanasdingin #cremeblushjafra #creamblushjafra #makeupjafra #makeupbranded #muajakarta #makeupartistjakarta #muatangerang #makeupartisttangerang #makeupartistbalikpapan #makeupjunkie #makeupenthusiast #beautyvloggerindo #beautybloggerindo #beautyinfluencerindo #reviewjafra
Underrated products 1) nivea bb cream Iโ€™ve in the shade fair has a natural coverage and it reduces dark spots on the skin 2) beauty uk wild and wonderful palette has such vibrant colours and totally love their pigmentation with v less fallouts ๐Ÿ’•๐Ÿ’• #makeupenthusiast #makeupreview #underratedproducts #niveabbcream #beautyuk #eyepalette #bathsandbodyworks #instalove #makeuplover #btsarmy
๐Ÿฆ‹๐ŸŒธ โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข @nyxcosmetics ultimate shadow palette & eyebrow gel @fentybeauty highlighter โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข #makeup #makeupart #makeuplife #makeupenthusiast #nyxcosmetics #fentybeautybyrihanna #sephorafrance #selfie #girl #eyes
Look at that glow @lucias.makeup ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ -C
Stunning pink liner by @alisartbeauty ๐Ÿ’– -C
JAFRA Long Wear Creme Blush? Alias blush on dalam bentuk krim. Kalo kamu biasanya pake blush on dalam bentuk powder. Kamu harus tau kalo make up kece skrg itu pakainya creme blush lho.. Jadi jgn sampe KUDET ya (kurang update)๐Ÿ˜โœŒ Jadi kalo skrg kamu masih pake blush on yg powder segera hijrah ke creme blush JAFRA. HIGHLY RECOMMENDED โค . KELEBIHAN: ๐Ÿ’› 3 IN 1 ๐Ÿ˜ 1 barang 3 fungsi: blush on, lipstik & eyeshadow. HOLLY GRAIL MAKE UP aku banget ini mah๐Ÿ˜ wajib dibawa kapanpun kemanapun. Jadi ga harus bawa banyak makeup kalo pas bepergian. Secara aku ibu 2 anak, setiap pergi udah ky mau piknik๐Ÿ˜‚ sumpaaah! nolong bgt deh benda kesayangan ini. RINGKES๐Ÿ’ƒ ๐Ÿ’› warnanya intens bgt ๐Ÿ’› ga lengket ๐Ÿ’› nyerap minyak (jadi jenis kulit berminyak don't worry. u can use it) ๐Ÿ’› pas nge blend nya enak bgt (ga harus build up berkali2) ๐Ÿ’› tampilan satinnya bikin wajah GLOWING๐Ÿ˜ ๐Ÿ’› ringan diwajah (kaya ga pake apa2) ๐Ÿ’› staying power nya ok bgt (tahan lama, ga hrs retouch berkali2) ๐Ÿ’› ga bikin jerawatan, komedoan ๐Ÿ’› bisa dibikin natural & menor ๐Ÿ˜œ ๐Ÿ’› awet (sampe skrg udah 4 bulan pake belum habis2. Padahal sering bgt dipake) ๐Ÿ’› cocok bgt bagi si simple ๐Ÿ’› kemasannya JUARA (ada kaca nya, handable, ergonomis, simpel, elegant & ringan banget) ๐Ÿ’› hasil semi matte di bibir ๐Ÿ’› ga bikin kering bibir ๐Ÿ’› MURRAAHH untuk produk & hasil sekece ini๐Ÿ’ž . Cara pakai: ๐Ÿญ cuci tangan/jari dengan bersih ๐Ÿญ tap (sentuh) creme blush nya ๐Ÿญ apply ke tulang pipi/bibir/kelopak mata dengan gerakan di tap tap/baurkan/menepuk2 . Utk hasil maksimal pakai sebelum bedak (setelah foundie). . ๐Ÿ’กDONE ! Siap2 kamu tampil dengan kulit segar & terlihat bercahaya sepanjang hari dengan warna senada (pipi, bibir & kelopak mata)โค . Terdapat 3 shade: ๐Ÿ’ Mauve ๐Ÿ’ Peony ๐Ÿ’ Peach . Wajib punyaaa๐Ÿ’ƒ . . #blushonjafra #blushoncreamjafra #blushoncremejafra #blushonpanasdingin #cremeblushjafra #creamblushjafra #makeupjafra #makeupbranded #muajakarta #muabandung #makeupartistjakarta #makeupartistbandung #muatangerang #makeupartisttangerang #makeupartistbanjarbaru #makeupartistbalikpapan #makeupjunkie #makeupenthusiast #beautyvloggerindo #beautybloggerindo #beautyinfluencer
JAFRA Long Wear Creme Blush? Alias blush on dalam bentuk krim. Kalo kamu biasanya pake blush on dalam bentuk powder. Kamu harus tau kalo make up kece skrg itu pakainya creme blush lho.. Jadi jgn sampe KUDET ya (kurang update)๐Ÿ˜โœŒ Jadi kalo skrg kamu masih pake blush on yg powder segera hijrah ke creme blush JAFRA. HIGHLY RECOMMENDED โค . KELEBIHAN: ๐Ÿ’› 3 IN 1 ๐Ÿ˜ 1 barang 3 fungsi: blush on, lipstik & eyeshadow. HOLLY GRAIL MAKE UP aku banget ini mah๐Ÿ˜ wajib dibawa kapanpun kemanapun. Jadi ga harus bawa banyak makeup kalo pas bepergian. Secara aku ibu 2 anak, setiap pergi udah ky mau piknik๐Ÿ˜‚ sumpaaah! nolong bgt deh benda kesayangan ini. RINGKES๐Ÿ’ƒ ๐Ÿ’› warnanya intens bgt ๐Ÿ’› ga lengket ๐Ÿ’› nyerap minyak (jadi jenis kulit berminyak don't worry. u can use it) ๐Ÿ’› pas nge blend nya enak bgt (ga harus build up berkali2) ๐Ÿ’› tampilan satinnya bikin wajah GLOWING๐Ÿ˜ ๐Ÿ’› ringan diwajah (kaya ga pake apa2) ๐Ÿ’› staying power nya ok bgt (tahan lama, ga hrs retouch berkali2) ๐Ÿ’› ga bikin jerawatan, komedoan ๐Ÿ’› bisa dibikin natural & menor ๐Ÿ˜œ ๐Ÿ’› awet (sampe skrg udah 4 bulan pake belum habis2. Padahal sering bgt dipake) ๐Ÿ’› cocok bgt bagi si simple ๐Ÿ’› kemasannya JUARA (ada kaca nya, handable, ergonomis, simpel, elegant & ringan banget) ๐Ÿ’› hasil semi matte di bibir ๐Ÿ’› ga bikin kering bibir ๐Ÿ’› MURRAAHH untuk produk & hasil sekece ini๐Ÿ’ž . Cara pakai: ๐Ÿญ cuci tangan/jari dengan bersih ๐Ÿญ tap (sentuh) creme blush nya ๐Ÿญ apply ke tulang pipi/bibir/kelopak mata dengan gerakan di tap tap/baurkan/menepuk2 . Utk hasil maksimal pakai sebelum bedak (setelah foundie). . ๐Ÿ’กDONE ! Siap2 kamu tampil dengan kulit segar & terlihat bercahaya sepanjang hari dengan warna senada (pipi, bibir & kelopak mata)โค . Terdapat 3 shade: ๐Ÿ’ Mauve ๐Ÿ’ Peony ๐Ÿ’ Peach . Wajib punyaaa๐Ÿ’ƒ . . #blushonjafra #blushoncreamjafra #blushoncremejafra #blushonpanasdingin #cremeblushjafra #creamblushjafra #makeupjafra #makeupbranded #muajakarta #muabandung #makeupartistjakarta #makeupartistbandung #muatangerang #makeupartisttangerang #makeupartistbanjarbaru #makeupartistbalikpapan #makeupjunkie #makeupenthusiast #beautyvloggerindo #beautybloggerindo #beautyinfluencer
JAFRA Long Wear Creme Blush? Alias blush on dalam bentuk krim. Kalo kamu biasanya pake blush on dalam bentuk powder. Kamu harus tau kalo make up kece skrg itu pakainya creme blush lho.. Jadi jgn sampe KUDET ya (kurang update)๐Ÿ˜โœŒ Jadi kalo skrg kamu masih pake blush on yg powder segera hijrah ke creme blush JAFRA. HIGHLY RECOMMENDED โค . KELEBIHAN: ๐Ÿ’› 3 IN 1 ๐Ÿ˜ 1 barang 3 fungsi: blush on, lipstik & eyeshadow. HOLLY GRAIL MAKE UP aku banget ini mah๐Ÿ˜ wajib dibawa kapanpun kemanapun. Jadi ga harus bawa banyak makeup kalo pas bepergian. Secara aku ibu 2 anak, setiap pergi udah ky mau piknik๐Ÿ˜‚ sumpaaah! nolong bgt deh benda kesayangan ini. RINGKES๐Ÿ’ƒ ๐Ÿ’› warnanya intens bgt ๐Ÿ’› ga lengket ๐Ÿ’› nyerap minyak (jadi jenis kulit berminyak don't worry. u can use it) ๐Ÿ’› pas nge blend nya enak bgt (ga harus build up berkali2) ๐Ÿ’› tampilan satinnya bikin wajah GLOWING๐Ÿ˜ ๐Ÿ’› ringan diwajah (kaya ga pake apa2) ๐Ÿ’› staying power nya ok bgt (tahan lama, ga hrs retouch berkali2) ๐Ÿ’› ga bikin jerawatan, komedoan ๐Ÿ’› bisa dibikin natural & menor ๐Ÿ˜œ ๐Ÿ’› awet (sampe skrg udah 4 bulan pake belum habis2. Padahal sering bgt dipake) ๐Ÿ’› cocok bgt bagi si simple ๐Ÿ’› kemasannya JUARA (ada kaca nya, handable, ergonomis, simpel, elegant & ringan banget) ๐Ÿ’› hasil semi matte di bibir ๐Ÿ’› ga bikin kering bibir ๐Ÿ’› MURRAAHH untuk produk & hasil sekece ini๐Ÿ’ž . Cara pakai: ๐Ÿญ cuci tangan/jari dengan bersih ๐Ÿญ tap (sentuh) creme blush nya ๐Ÿญ apply ke tulang pipi/bibir/kelopak mata dengan gerakan di tap tap/baurkan/menepuk2 . Utk hasil maksimal pakai sebelum bedak (setelah foundie). . ๐Ÿ’กDONE ! Siap2 kamu tampil dengan kulit segar & terlihat bercahaya sepanjang hari dengan warna senada (pipi, bibir & kelopak mata)โค . Terdapat 3 shade: ๐Ÿ’ Mauve ๐Ÿ’ Peony ๐Ÿ’ Peach . Wajib punyaaa๐Ÿ’ƒ . . #blushonjafra #blushoncreamjafra #blushoncremejafra #blushonpanasdingin #cremeblushjafra #creamblushjafra #makeupjafra #makeupbranded #muajakarta #muabandung #makeupartistjakarta #makeupartistbandung #muatangerang #makeupartisttangerang #makeupartistbanjarbaru #makeupartistbalikpapan #makeupjunkie #makeupenthusiast #beautyvloggerindo #beautybloggerindo #beautyinfluencerthailand
Bronze makeup inspired by : @cittaf . Product Used : . ๐Ÿฃ Eyes : Focallure eyeshadow Bright Lux, @viva.cosmetics eyebrow pencil dark brown, @wardahbeauty optimum Eye xpert liner black . ๐Ÿฃ Face : @maybelline Fit me (natural beige) 220, Focallure Highlight & contour 03, Focallure Highliter Glow Ultra Highlighter 04. Blossom, @Oriflame Giordani Gold Bronzing Pearls. . ๐Ÿฃ Lips : @makeoverid Intense matte Lip cream 015. Choquette, @wardahbeauty Exclusive matte lipcream 11. Oh so nude . #cittafgiveawayyay #makeupartist #makeupenthusiast #bronzemakeup #makeupbeginner #bunnyneedsmakeup #makeupartist #beautyentusiast #beautybloggerindonesia #beautychannelid #indobeautysquad #beautyguruindonesia
JAFRA Long Wear Creme Blush? Alias blush on dalam bentuk krim. Kalo kamu biasanya pake blush on dalam bentuk powder. Kamu harus tau kalo make up kece skrg itu pakainya creme blush lho.. Jadi jgn sampe KUDET ya (kurang update)๐Ÿ˜โœŒ Jadi kalo skrg kamu masih pake blush on yg powder segera hijrah ke creme blush JAFRA. HIGHLY RECOMMENDED โค . KELEBIHAN: ๐Ÿ’› 3 IN 1 ๐Ÿ˜ 1 barang 3 fungsi: blush on, lipstik & eyeshadow. HOLLY GRAIL MAKE UP aku banget ini mah๐Ÿ˜ wajib dibawa kapanpun kemanapun. Jadi ga harus bawa banyak makeup kalo pas bepergian. Secara aku ibu 2 anak, setiap pergi udah ky mau piknik๐Ÿ˜‚ sumpaaah! nolong bgt deh benda kesayangan ini. RINGKES๐Ÿ’ƒ ๐Ÿ’› warnanya intens bgt ๐Ÿ’› ga lengket ๐Ÿ’› nyerap minyak (jadi jenis kulit berminyak don't worry. u can use it) ๐Ÿ’› pas nge blend nya enak bgt (ga harus build up berkali2) ๐Ÿ’› tampilan satinnya bikin wajah GLOWING๐Ÿ˜ ๐Ÿ’› ringan diwajah (kaya ga pake apa2) ๐Ÿ’› staying power nya ok bgt (tahan lama, ga hrs retouch berkali2) ๐Ÿ’› ga bikin jerawatan, komedoan ๐Ÿ’› bisa dibikin natural & menor ๐Ÿ˜œ ๐Ÿ’› awet (sampe skrg udah 4 bulan pake belum habis2. Padahal sering bgt dipake) ๐Ÿ’› cocok bgt bagi si simple ๐Ÿ’› kemasannya JUARA (ada kaca nya, handable, ergonomis, simpel, elegant & ringan banget) ๐Ÿ’› hasil semi matte di bibir ๐Ÿ’› ga bikin kering bibir ๐Ÿ’› MURRAAHH untuk produk & hasil sekece ini๐Ÿ’ž . Cara pakai: ๐Ÿญ cuci tangan/jari dengan bersih ๐Ÿญ tap (sentuh) creme blush nya ๐Ÿญ apply ke tulang pipi/bibir/kelopak mata dengan gerakan di tap tap/baurkan/menepuk2 . Utk hasil maksimal pakai sebelum bedak (setelah foundie). . ๐Ÿ’กDONE ! Siap2 kamu tampil dengan kulit segar & terlihat bercahaya sepanjang hari dengan warna senada (pipi, bibir & kelopak mata)โค . Terdapat 3 shade: ๐Ÿ’ Mauve ๐Ÿ’ Peony ๐Ÿ’ Peach . Wajib punyaaa๐Ÿ’ƒ . . #blushonjafra #blushoncreamjafra #blushoncremejafra #blushonpanasdingin #cremeblushjafra #creamblushjafra #makeupjafra #makeupbranded #muajakarta #muabandung #makeupartistjakarta #makeupartistbandung #muatangerang #makeupartisttangerang #makeupartistbanjarbaru #makeupartistbalikpapan #makeupjunkie #makeupenthusiast #beautyvloggerindo #beautybloggerindo #beautyinfluencer
JAFRA Long Wear Creme Blush? Alias blush on dalam bentuk krim. Kalo kamu biasanya pake blush on dalam bentuk powder. Kamu harus tau kalo make up kece skrg itu pakainya creme blush lho.. Jadi jgn sampe KUDET ya (kurang update)๐Ÿ˜โœŒ Jadi kalo skrg kamu masih pake blush on yg powder segera hijrah ke creme blush JAFRA. HIGHLY RECOMMENDED โค . KELEBIHAN: ๐Ÿ’› 3 IN 1 ๐Ÿ˜ 1 barang 3 fungsi: blush on, lipstik & eyeshadow. HOLLY GRAIL MAKE UP aku banget ini mah๐Ÿ˜ wajib dibawa kapanpun kemanapun. Jadi ga harus bawa banyak makeup kalo pas bepergian. Secara aku ibu 2 anak, setiap pergi udah ky mau piknik๐Ÿ˜‚ sumpaaah! nolong bgt deh benda kesayangan ini. RINGKES๐Ÿ’ƒ ๐Ÿ’› warnanya intens bgt ๐Ÿ’› ga lengket ๐Ÿ’› nyerap minyak (jadi jenis kulit berminyak don't worry. u can use it) ๐Ÿ’› pas nge blend nya enak bgt (ga harus build up berkali2) ๐Ÿ’› tampilan satinnya bikin wajah GLOWING๐Ÿ˜ ๐Ÿ’› ringan diwajah (kaya ga pake apa2) ๐Ÿ’› staying power nya ok bgt (tahan lama, ga hrs retouch berkali2) ๐Ÿ’› ga bikin jerawatan, komedoan ๐Ÿ’› bisa dibikin natural & menor ๐Ÿ˜œ ๐Ÿ’› awet (sampe skrg udah 4 bulan pake belum habis2. Padahal sering bgt dipake) ๐Ÿ’› cocok bgt bagi si simple ๐Ÿ’› kemasannya JUARA (ada kaca nya, handable, ergonomis, simpel, elegant & ringan banget) ๐Ÿ’› hasil semi matte di bibir ๐Ÿ’› ga bikin kering bibir ๐Ÿ’› MURRAAHH untuk produk & hasil sekece ini๐Ÿ’ž . Cara pakai: ๐Ÿญ cuci tangan/jari dengan bersih ๐Ÿญ tap (sentuh) creme blush nya ๐Ÿญ apply ke tulang pipi/bibir/kelopak mata dengan gerakan di tap tap/baurkan/menepuk2 . Utk hasil maksimal pakai sebelum bedak (setelah foundie). . ๐Ÿ’กDONE ! Siap2 kamu tampil dengan kulit segar & terlihat bercahaya sepanjang hari dengan warna senada (pipi, bibir & kelopak mata)โค . Terdapat 3 shade: ๐Ÿ’ Mauve ๐Ÿ’ Peony ๐Ÿ’ Peach . Wajib punyaaa๐Ÿ’ƒ . . #blushonjafra #blushoncreamjafra #blushoncremejafra #blushonpanasdingin #cremeblushjafra #creamblushjafra #makeupjafra #makeupbranded #muajakarta #muabandung #makeupartistjakarta #makeupartistbandung #muatangerang #makeupartisttangerang #makeupartistbanjarbaru #makeupartistbalikpapan #makeupjunkie #makeupenthusiast #beautyvloggerindo #beautybloggerindo #beautyinfluencer
simple mais efficace haha โ€ข ( la vidรฉo du tuto sortira bientรดt sur ma chaรฎne youtube (dans ma bio ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹)) โ€ข SOURCILS: - @katvondbeauty @thekatvond super brow ยซย medium brownย ยป - @maybelline fit me concealer โ€ข YEUX: - @hudabeauty @shophudabeauty dรฉsert dusk palette - @sephoracollection @sephora @sephorafrance eye-liner noir - @amazon les faux-cils โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ . #maybelline #highlighter #fitmemaybelline #morphe #morphebrushes #morphepalette #makeup #makeupenthusiast #eyeliner #line #makeupartist #makeupart #blending #underratedmakeupbabes #lashes #false #falselashes #undiscovered_muas #essence #enillashare #marioncameleon #katvond #katvondbeauty #katvondmakeup #desertduskpalette #desertdusk #hudabeauty #hudabeautydesertdusk #hudabeautypalette
Quick pictorial. This is the 2nd time doing this so is not perfect but I love it. โค๏ธ For the brow I used @nyxcosmetics eyebrow pomade in the shade #expresso and simulated the brow hair with a liquid black eyeliner. For the eye shadow I used my Zulu palette from @juviasplace my favorite so far ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ in the last picture i numbered the shades i used #makeup #makeuptutorial #colorful #universe #maquillajederretido #therealme #loveyourself #loveislove #pride #anastasiabeverlyhills #juviasplace #nyxcosmetics #hudabeauty #kyliecosmetics #curlyhair #curvygirl #naturalhair #naturalista #blacklips #newyork #makeupartist #makeupenthusiast #undiscovered_muas #pictorial #pictorials #art #painting #makeuppictorial
Hiieeeeeeeeee Lovelies ! It's a MASKING VIDEO (With some makeup On just Like the YouTube Beauty Gurus)๐ŸŒ๐Ÿ’๐Ÿปโ€โ™€๏ธ. Since I was on a holiday I didn't wanted to be Bare Skin all the time, but also I didn't wanted to be in Makeup all time ! So this is what I used to do in the Evenings. . . Follow @madniyaa ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ. . . Spam me with "โค๏ธ". Let me know in the comments if you want to see some more content like this โ˜บ๏ธ. . . **PRODUCT DETAILS** โ€ขDeep Dive Cleansing Gel - @tartecosmetics. โ€ขSoothing Aloe Vera Water - @holistic.tatva. โ€ขGreen Tea and Jasmine Mask - @mynykaa @nykaabeauty. โ€ขEyes - Hudabeauty Desert Dusk Palette @hudabeauty @shophudabeauty. โ€ขBrows - Goof Proof Brow Pencil 04Medium @benefitindia. โ€ขLashes - @artoflashesproduct In Style "3D19". . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #makeupartist #makeuplife #makeuptime #makeupinfluencer #beautyinfluencer #makeupenthusiast #beautyblogger #makeupforbarbies #lashesandbrows #makeupartistsworldwide #underratedmuas #undiscovered_muas #glamourgoals #muasfeaturing #indianmakeupsociety #newartistcosmetics #benefitbrows @itsmylookbook @glamradaofficial #influenster #livetinted @sigmabeauty @kult.in #undiscoveredvideos #hudabeauty #hudabeautydesertdusk #shophudabeauty #wakeupandmakeup #mynykaa #nykaa @fbf_daily @muadrop @makeupartists.worldwide @makeupforbarbies #undiscoveredvideos @underratedmakeupbabes @undiscovered_muas @discovering.the.undiscovered #musically #glam #highlighteronfleek #makeuptutorial
Quick pictorial. This is the 2nd time doing this so is not perfect but I love it. โค๏ธ For the brow I used @nyxcosmetics eyebrow pomade in the shade #expresso and simulated the brow hair with a liquid black eyeliner. For the eye shadow I used my Zulu palette from @juviasplace my favorite so far ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ in the last picture i numbered the shades i used #makeup #makeuptutorial #colorful #universe #maquillajederretido #therealme #loveyourself #loveislove #pride #anastasiabeverlyhills #juviasplace #nyxcosmetics #hudabeauty #kyliecosmetics #curlyhair #curvygirl #naturalhair #naturalista #blacklips #newyork #makeupartist #makeupenthusiast #undiscovered_muas #pictorial #pictorials #art #painting #makeuppictorial
Confident females don't hate๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
Up practicing this early mornin... Was practicing my blending - so never mind the failed attempt at the cut crease... slow and steady wins the rage - so Iโ€™m not worried ๐Ÿ’ช๐Ÿผ๐Ÿ’ช๐Ÿผ... #natashadenona #brownbeauty #makeuplover #makeupenthusiast #makeupforwomenofcolor #islay #ilovemakeup #wakeupandmakeup #beatthatface #beattothegods
stila Glitter on the Go-All Shades Sparkling skin steals the show with our new Glitter & Glow Highlighterโ€”a water-infused, glittering highlighter. The complexion-enhancing formula contains a sheer base with a multi-color mix of pearls and visible flecks of glitter that lets skin shine. #Indianonlinemakeup #onlinemakeupstore #indianonlinemakeupstore #makeupaddict #makeuphoarder #makeupstore #makeup #india #henaahainaa #mumbai #delhi #chennaibloggers #mumbaibloggers #indianbloggers #indianmakeupartist #indiamua #mua #makeupenthusiast #makeupfreak #delhimua #blogger #bloggers #mumbai #delhi #fashionblogger #indianyoutubers #indianfashionblogger #authenticmakeup #originalbrands
๐ŸŒถ EXTRA SPICE ๐ŸŒถ Inspo: @katie_michaelis46 โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” โ€ข Eyeshadow: @sophdoesnails X @makeuprevolution extra spice palette. โ€ข Eyebrows: @nyxcosmetics tame and frame in espresso. โ€ข Highlight: @anastasiabeverlyhills X @amrezy Highlighter. โ€ข Lips: @anastasiabeverlyhills Liquid lip in American dream. โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
๐Ÿ’•๐Ÿ–ค
โœจ
next page →