#makeupforlife

109,409 posts

Loading...
Follow @glamwithangel (me) for more! ♡♡♡♡♡♡♡♡ Hey angels today's look is called "Back to school look" Today school started down here in Australia but I thought Tuesday was school but nvm.. This is not my everyday look . At my school I'm not aloud eyeshadow but this is for anybody that can wear it at school . Lol I know I didn't use setting powder On my forehead I forgot to hehe. Anyways enjoy and have a great day!! ♡♡♡♡♡♡♡♡ TAGS #makeup #mua #makeupvideo #makeupinsporatio #glam #beauty #beyourself #loveyourself #explorepage #makeuppassionate #makeupartist #makeupforlife #makeupobessed #love #beautycare #makeuplover #makeuptutorial #makeupsupporters #australian #anastastiabeverlyhills #bys #Mua #youngmau #tarte #fall #backtoschool #2018
Happy Monday InstaFam 💖🦄 • We have added new Morphe Brushes to our website. You can never go wrong with Morphe Brushes! Get a flawless application every time ✔ • R1: Deluxe Pointed Powder Brush M492: Duo Foundation Brush R12: Deluxe Fan Brush M356: Under Eye Bullet Brush M166: Oval Shadow Brush M579: Pro Flat Contour Brush R35: Deluxe Blender • Shop Online ⬆️ link in bio above • Or DM to place your order • All products are 100%Authentic
😍 💸 #TheMakeupLovers renginio Generalinis Rėmėjas - dermatologinės kosmetikos gamintojas @babelietuva !⠀ ⠀ 🎁 🎈 BABE kosmetika turi JUMS nepakartojamų dovanų! Swip'inkite į šoną ir sužinosite!⠀ ⠀ ❓ 🧐 Brangieji, ar naudojate BABE kosmetiką? ⠀ ▪ Taip, tada rašykite - 😍⠀ ▪ Jei ne, rašykite - ✌⠀ ⠀ #babelietuva #babelaboratorios #bionike #makiažas #makiazas #makeup #makeupmasterclass #themakeuplovers #makeuplovers #seminaras #dovanos #pamoka #vilnius #lithuaniangirl #lithuania #grozis #vizazistas #vizaziste #visaziste #makeupstore #makeupfactory #estatika fectday #makeup4ever #slaparis #oz #nyx #repost #makeupforlife #makiažogalia
First halloween look 🎃🎃🎃 Makeup deets⬇️⬇️⬇️ Eyeshadow - Morphe35O palette Wearing @thefleekfactory eyelashes in style "Marcus" im obsessed with these lashes 😍 Face- "Blue squid paint kit" and black gel liner . . . . . . . #makeup #makeupjunkie #halloweenmakeup #halloweenmakeup2018 #pumpkinface #orangemakeup #fallmakeup #morphe35o #makeupforlife #beauty #beautyinfluencer #makeupartist #undiscovered_muas #peachymakevpfeatures #anastasiabeverlyhills #ilovemakeup
LOVE a smudge-proof red lip! 👄🙌🏼❤️ This is our newest Limited Edition 💁🏻‍♀️ CRIMSON!! My first batch was gone within 2 days 🙈.. I've since restocked and even snagged one for my personal stash 😍 it's a must have for the party season. Let me know if you want to grab one before they're gone.. Kate x
❤️❤️❤️❤️❤️ Starring- Valentina Levina Photo & Retouch By Aung Myo Thant MUA - Jennii Huang (myself) Hair Stylist - Khin Nyo Thin Studio - SMA Makeup Academy #photograph #fashion #makeup #makeupartist #makeupartistworldwide #makeupartistmyanmar #myanmarmakeupartist #commercial #wakeupandmakeup #narcissist #anastasiabeverlyhills #makeupaddiction #makeupforlife
The new @toofaced Gingerbread palette 💕🎉 I have been using this palette for over 2 weeks now. I was so excited to receive this palette and this was the only palette that interested me from all the holiday releases so far but I have to be honest I was underwhelmed by it. For the most part the colours are pigmented & perform well. But nothing is outstanding. I prefer my urban decay born to run palette much more. I wish this did more for me so I'm sad about that but I'm happy to have it and I know I'll enjoy it. But now thinking back I think I shouldn't have bought it as its nothing special I was just expecting more from it. #toofaced #gingerbreadpalette #holidayshopping #holidaymakeup #holidaypalettes #makeupfix #makeupcollection #makeupforlife #palettehoarder #beautybloggers #beautyblues101 #makeupforever #makeuphaul #makeuplife
Snowy Body Lotion by Snowwhite Secret 💕 No. KKM--> (NOT 179794240K) dirumus khas untuk kesan pencerahan yg lebih ketara dgn hanya satu sapuan shja. ❌ melekit ❌ berminyak walaupun berpeluh 🌼 PUTIH 🌼GEBU 🌼LICIN KEBAIKAN SNOWY BODY LOTION : 💟 Mencerahkan kulit secara mendalam 💟 Melindungi kulit dari sinaran UV dengan SPF 💟 Membersihkan pori2 dan memberi oksigen pada kulit 💟 Menegangkan kulit badan 💟 Menghilangkan tompok2 hitam pada badan 💟 Melembapkan kulit yang kering 💟 Menjadikan kulit lebih sekata dan glowing 💟 Menyamaratakan tona kulit Advance SNOWY BODY LOTION Tahan sehingga sebulan lebih (50 ml) 💞Boleh di pakai pd muka 💞mengurangkan sunburn 💞jerawat cepat kecut dan hilang 💞tumit kaki yang kasar, pecah & merekah 💞parut-parut hitam kesan accident, minyak panas/gigitan 💞selulit yang teruk di paha dan perut 💞bahagian anggota yang kehitaman seperti leher, siku, lutut, perut, ketiak 💞ingin memutihkan bahagian kulit badan dengan selamat 💞masalah kulit kering, gatal &sensitif 💞kulit tangan gelap dan terbakar 💞mempunyai masalah bau badan 💞sebagai deodorant 💞membaiki dan membina sel-sel baru pada permukaan yang disapu Inilah adalah 🌺 SNOWY BODY LOTION 🌺 ⛄ Losyen pemutih yang berkesan utk mencerahkan kulit. ⛄ Baunya juga wangi bak perfume 😊 ⛄ Kesan PENCERAHAN 50x ganda ⛄ Tak melekit dan berminyak. ⛄ HANYA DENGAN 1 SAPUAN akan ada perubahan . . WhatsApp 018 254 4821 Facebook Wan Rasyiqah . . #jerawat #jeragat #mukakusam #breakout #detox #vitaminc #jerawatberpasir #parut #teamsnowygebu #snowwhitesecret #testimonisnowwhite #putihpinkish #mukalembab #moisturiser #antipenuaan #blackhead #whitehead #noinject #bazaarpaknil #umppekan #snowwhitecodpekan #snowwhitecodkuantan #snowwhitecodklang #mua #makeupforlife #koreanmakeup #putihsusu
apa beza snowy lotion dgn losyen jenama lain?? snowy lotion boleh pakai kat mukaa n tangan 🙈🙈🙈!! ace cek losyen hampaa boleh pakai kat muka atau x🙈🙈 . . WhatsApp 018 254 4821 Facebook Wan Rasyiqah . . #jerawat #jeragat #mukakusam #breakout #detox #vitaminc #jerawatberpasir #parut #teamsnowygebu #snowwhitesecret #testimonisnowwhite #putihpinkish #mukalembab #moisturiser #antipenuaan #blackhead #whitehead #noinject #bazaarpaknil #umppekan #snowwhitecodpekan #snowwhitecodkuantan #snowwhitecodklang #mua #makeupforlife #koreanmakeup #putihsusu
🌈Chibi Tints 🏷️For only 75php ------------------------------------------------------------------------------------------- 🌈Water Gel Tints 🏷️For only 120php+sf 💄#tintbeforeyouspeak 🍃Organic & Safe 🦄 Cruelty Free ✔️ FDA Approved 👌 Pigmented ------------------------------------------------------------------------------------------- #liptint #lipandcheektint #lipstick #lippieaddict #makeupaddict #mattelippies #nudelippies #fortheloveofmakeup #naturalmakeup #organicmakeup #crueltyfree #localmakeup #lovelocal #lookingforph #onlineshopping #makeupforlife #makeupphilippines #trendy #bloggerpinas #bloggersunited #tigasouthkaba #cosmeticsph #makeupjunkie #beautyjunkie #beautyguru #makeupguru #vlogger #southpeeps #makeupmania
M.I.N.I T.U.T.O.R.I.A.L the mini tutorial for the blue smokey make up look is up now.. 😍😍 ♡ Here it is, tutorial utk blue smokey make up look. Kalau dark circle agak parah, biasanya aku pake color corrector orange. Yg hijau bisa dipake utk nutupin merah2 diwajah. Enjoy the video.. ♡ Have a grweeeeeeeit Monday. Luvvv... ♡ #makeuppassion #makeuptime #makeuplooks #makeupsquad #makeupcantik #makeupindonesia #makeupforlife #makeupglam #makeupforever #makeuplover #makeuptransformation #makeupparty #makeupvlogger #makeupideas #makeupholic #makeupartist #makeupindo #indomakeupsquad #indobeautyblogger #indomakeup #indomakeupgeeks #indobeautysquad #beautyenthusiast #beautyguru #makeuponpoint #makeupgoals #makeupoftheday #makeupenthusiast #makeuptutorial
AINAA SERUM MEMANG THE BOOM💥" . . Mak aih dah 12 botol @nurulnajlaahmad_ pakai, patut la makin sihat je kulit dia kan? Siapa setuju bila pakai AINAA SERUM ni rasa best je kulit dia macam kulit baby😍🙌🏻 . Haaa yang tengah tengok ni tak rasa jealous ke dengan skin dia? Kena ingat tau penggunaan yang secara konsisten akan nampak hasilnya lagi-lagi bila guna AINAA SERUM dan AINAA CLEANSER yang terbukti daripada natural ingredients sahaja . So apa tunggu lagi? Pastikan korang grab AINAA SERUM dan AINAA CLEANSER ni tau💋 #nsabeautyofficial #IDahCantikYouBilaLagi #ainaaserum #ainaacleanser
I haven't been so obsessed with an eyeshadow palette since I discovered Juvia's Place. So happy I got my hands on the Blood Sugar palette. . . . . . . #eyemakeup #makeup #makeupartist #mua #redhead #freckles #glowup #glammasters #beautykiller #purple #aspiringmuas #discovermuas #colorfulmakeup #boldmakeup #makeupforlife #killerqueen #makeupaddict #makeupporn #muafollowtrain #makeupjunkie
#TIPSOFTHEDAY : Always remember to apply AINAA SERUM before you start your day and happy working❤️
*AINAA SERUM by Syafiqah Aina* . Serum ini terdiri daripada 5 bahan semulajadi seperti _*Timun, Lavender, Aloe Vera, Saponaria Officinalis / Soapworts,*_ dan _*Asparagopsis Armata.*_ . Banyak *KEBAIKAN* yang ada dalam serum ni. Jom baca! 😘 . *Kebaikan Timun* 1- Untuk kulit kita segar (hydration) 2- Kulit lebih nampak muda 3- Kulit nampak cerah 4- Mengurangkan eyebag 5- Melegakan sunburn 6- Melembabkan kulit 7- Melewatkan proses penuaan 8- Mengurangkan kedutan . *Kebaikan Lavender* 1- Anti Penuaan 2- Menyihatkan kulit 3- Sifat Anti Oksida untuk mengelakkan iritasi kulit 4- Sesuai untuk orang yang _kulit kering, ekzema, dan jerawat_ . *Kebaikan Aloe Vera* 1- Mengurangkan pigmentasi 2- Menghilangkan parut jerawat , jeragat 3- Melembabkan kulit wajah 4- Merawat luka external . *Kebaikan Saponaria Officinalis* 1- Merawat Psoriasis - Penyakit Kulit Bersisik 2- Merawat Ekzema - Penyakit kulit merah, gatal, dan merekah. Kebiasaanya disebabkan genetik. 3- Merawat Bisul 4- Merawat Jerawat . *Kebaikan Asparagopsis Armata* 1- Membantu membersihkan kulit dari dalam 2- Sekatakan tona wajah 3- Anti bakteria dan anti fungus di kulit wajah dan kulit kepala 4- Sesuai untuk _kulit berminyak_ dan _kulit kusam_ . .
Muka sensitif , then tersalah pilih produk !? Peerrgghhh, dia punya breakout , makan dalam siaakk 😭😭 Mna nak berdepan dengan orang lagi .. Lagi2 time kerja , berapa ramai mau hadap orang deyy 😩!! Choppp choppp!!!! Tu semua kisah lama kan ?? Awat nak diungkit .. Sekarangkan dah takde semua tuu , Berjerawat , Berjeragat , berminyak , berparut , sunburn , pori2 besar , senggugut , sakit itu sakit ini semua dah takdee babe !! 😋😍💕 Perut yang kedepan penuh dengan lemak duluu pun ghaib💃🏻
Kalau dulu kusam , Sekarang dah Glowing .. Kalau dulu berjerawat , Sekarang dah Hilang .. Kalau dulu berjeragat , Sekarang dah Kurang .. Kalau dulu sunburn , Sekarang dan Ceraahh .. 🤩 Sis bukan tipu2 nii .. Memang inilah hasil bila amalkan rawatan dari SW SkinCare untuk wajah kita 😍 Ramai memilih SW SkinCare untuk dapatkan rawatan wajah yang anjal 💕 Kalau kami dah pilih sw SkinCare , Korang bila lagi ?? 🤷🏻‍♀️ Cepaaatt2 pulihkan semula kulit wajah korang , whatsapp sekarang !! 🙇🏻‍♀️
Best sgt SW BY Norasyiema Eddy ni.. Snowylotion sesuai dipakai tak kira waktu ., Snowylotion losyen yg berfungsi untuk terus memberi kecerahan dengan serta merta setiap kali sapuann . Kulit kelihatan ekstrak putih . Lebih gebu dan lebih melepak 😊 . 🌸Snowy Body Lotion by Snowwhite Secret 🌸 Dirumus khas untuk kesan pencerahan yg lebih ketara dgn hanya satu sapuan sahaja!😍tak melekit😍tak berminyak walaupun berpeluh. . Kelebihan #SNOWYLOTION 🍓➡Cerahkan kulit⤵ 🍓➡Bersih kecilkan pori-pori⤵ 🍓➡Tangangkan kulit⤵ 🍓➡Hilangkan tompok hitam⤵ 🍓➡Lembabkan kulit⤵ 🍓➡Kulit lebih sekata dan glowing⤵ 🍓➡Tidak melekit⬅ .Yang penting baunya wangiii 🍓🍓🍓🍓 RM29 Harga mampu milik berbaloi . Brminat direct
Hey guys so this is one of the people that go to my school and I made a meme of him😂 • • • • • • • • • tags- @emily_m_888 #vines #meme #vinesforlife #funny #memes #makeameme #sofunny #lol #hilarious #fanpage #fanpages #late #followforfollow #likeforlike #makeup #makeupforlife #eyeshadow #fortnite #photography #clearslime #youtube #😂
@everskincare pretty young trio • I love these three products! They have quickly become part of my everyday skincare routine, and so far I’m loving them! • Beauty water • This makeup remover does a great job off getting all of my makeup off, it also does not irritate my skin or leave it feeling oily like some micellar waters 10/10 • Glowtion • This brightening gel is so amazing and refreshing! It leaves my skin glowing without just sitting on my skin I’m a thick layer like some of the products similar to this I have tried! 10/10 • Canvas • This priming moisturizer is so amazing! It has spf 30 which is great for everyone because even if we don’t think about putting on spf in the winter months the sun is still shining and our skin still needs to be protected! 10/10 I highly recommend this trio it’s truly amazing! @everskincare @everskincare @everskincare #makeup #makeuptutorial #12 #12yroldmakeup #makeupvids #makeupvid #makeupforlife #cecismakeup #cecidmakeup #makeup4life #instamakeup #justforfun #nohate
My makeup today ✨ คุณเจอาร์ ถ่ายภาพพรีเวดดิ้งวันนี้ 💕 ขอบคุณแฟนคุณเจอาร์เป็นพิเศษ หล่อ ใจดี ที่เลือกชายน์ไว้ใจเข้ามาใช้บริการครับ Hair by ปูเป้ ช่างแต่งหน้าทำผม ภูเก็ต #SHINE_COLLECTION #ALL #ABOUT #BEAUTY #MAKEUPSTUDIO #Makeupforlife #ช ่างแต่งหน้าเพื่อชีวิต #wakeupformakeup #ช ่างแต่งหน้าอารมณ์ดี #ช ่างแต่งหน้านิสัยดี #ช ่างแต่งหน้าน่ารัก #จ ับต้องได้และเข้าถึงง่าย #phuketmakeupartist #makeupartistphuket #ช ่างแต่งหน้าทำผม #ช ่างแต่งหน้าเจ้าสาว #mua #phuketmua #makeup #weddingphuket #makeupartist #ช ่างแต่งหน้ากรุงเทพ #ช ่างแต่งหน้าภูเก็ต #ช ่างแต่งหน้าภาคใต้ #ช ่างแต่งหน้าหล่อบอกต่อด้วย
❤️❤️❤️❤️❤️ Starring- Valentina Levina Photo & Retouch By Aung Myo Thant MUA - Jennii Huang (myself) Hair Stylist - Khin Nyo Thin Studio - SMA Makeup Academy #2018photograph #fashion #makeup #makeup #makeupartist #makeupartistworldwide #makeupartistmyanmar #myanmarmakeupartist #commercial #wakeupandmakeup #narcissist #anastasiabeverlyhills #makeupaddiction #makeupforlife
next page →