#makeupkit

272,209 posts

Loading...
Pernah tak beli makeup mahal2 lepas tu cuba je pakai tak lekat? 🤔 Dah la beli makeup satu satu..harga pulak tolak tambah jadi mahal 😔 Meh la cuba beauty kita dari khaf dulu,dah pakai mestiiiii puas hati,tak percaya boleh tanya kawan-kawan yang dah pakai 🥰🥰🥰 . #makeup #beauty #nakcantik #kosmetikviral #makeupkit #khafcosmetics
Siapa ada problem nak simpan brush korang yang banyak banyak tu? - Jom berkenalan dengan TEENY WEENY BRUSH SET ni sbb korang sebenarnya perlukan 5 brush ni je utk dapatkan makeup look yang WOWWW & boleh bawak kemana mana sebab size yang super cute ni! 😍💖 - Paling best korang bukan je dapat 5 brush TAPI dapat EXCLUSIVE TRAVEL BRUSH CASE 😍 . Whatsapp dayah for order & details 📲 0182244542 or click link on bio😉 . #caryacosmeticsagent #caryacosmeticslover #melaka #caryacosmetics #MakeupKit #makeupset #caryacosmeticsmelaka #caryacosmeticsmalaysia #makeupsimple #makeupmurah #teamfl #caryamelaka #caryacosmeticskrubong #caryakrubong #melakamall #tescocheng #emmamaembong #brushmakeup #makeupbrushes #flwarriors #agentcarya #agentcaryamelaka
Cantik giler kan warna contour dari khaf 😍 . pekat gilaa weyyy 😍 semua nya cantik😍 . Warna-warna kegilaan wanita. Sesuai untuk semua jenis kulit. . Sis nak bg harga terlajak murah. . .whatsapp +60102704059 +60102704059 +60102704059 . . #khaf #khafcosmetics #beauty #makeupkit #beautymakeupkit #makeupviral #cantik #instafamous #produkviral2018 #instaceleb #mekap #makeuptutorial #eyeshadow #muamalaysia #blusher #instashopmalaysia #terlajaklaris #kosmetik #lipmatte #foundationmalaysia #makeuplover #unicornbrush #sayajuamakeupmalaysia #beautylover #makeupartist #pretty #lawakkeder #mudahterhibur
READY LAGI Brush Slush 7pcs Harga :75.000 Enak banget dipakenya, Lembut, halus. This brush is salah satu best seller kita😘😘 #brushmakeupmurah #brushmakeup #tools #makeupkit #jualbrush #murahmeriah
Red chili color.. . Boleh guna untuk eyeshadow jugak.. nak guna untuk blusher pon boleh takde hal lahhh.. . Boleh dapatkan segera yeee.. . #msccosmetic #cosmeticmurah #makeupkit #muamalaysia #blusher #sayajualmakeupmalaysia #kakparah #makeupmurah #msclivery #produkviral #pujaanhatikanda #instaseleb #beautymakeupkit #terlajaklaris #cantik #jombeli #sayasukamakeup #kosmetikmalaysia
This eye makeup look can make your eye look large & full of stories. Follow this steps & get the most beautiful eye makeup for your date look 😍 . Product Details : TRUFFLE DARING MAKEUP KIT . Grab Laju2 guys 😍😘 Habis stock jangan menangis tepi bucu 😁 ITEM HOTTSSS 🔥 . Whatsap farra wasap.my./60177575596 . #makeupbybellaz #makeupbynurulmf #caryacosmetics #carya #caryacosmeticskl #caryacosmeticslover #caryacosmeticsselangor #caryacosmeticsklang #caryacosmeticsmelaka #caryacosmeticsjohor #muakl #muapenang #muajohor #makeupkit #likelike #likeforfollow #like4likes
Anyone want to help me cut up some lipsticks as I build my custom MAC lipstick palette? 😏 💪#maccosmetics #sydneymakeupartist #maclipstick
Hi Ladies ! . Harini admin nak share dengan korang type of eye makeup look depends on event yg korang nak attend. Korang tak perlu pening2 lepas ni okey 😍 . Whatsap Now ! wasap.my/60177575596 . #makeupbybellaz #makeupbynurulmf #caryacosmetics #carya #caryacosmeticskl #caryacosmeticslover #caryacosmeticsselangor #caryacosmeticsklang #caryacosmeticsmelaka #caryacosmeticsjohor #muakl #muapenang #muajohor #makeupkit #likelike #likeforfollow #like4likes
In most makeup styles, eyeshadow is the thing that changes the most. Everything is meant to blend in & look stunning altogether. . Follow this simple steps to achieve this gorgeous eye look ❤️ . Product Detail : COCOA CLASSIC MAKEUP KIT DRAMATIC LIQUID EYELINER . Grab lelajuuuu 💨 Siapa cepatt die dapatt 😍😘 . Whatsap Now ! wasap.my/60177575596 . #makeupbybellaz #makeupbynurulmf #caryacosmetics #carya #caryacosmeticskl #caryacosmeticslover #caryacosmeticsselangor #caryacosmeticsklang #caryacosmeticsmelaka #caryacosmeticsjohor #muakl #muapenang #muajohor #makeupkit #likelike #likeforfollow #like4likes
Apa tunggu lagi , takkan nak membazir beli alat makeup bermacam2 lagi kan 🤔 Guna carya kit sahaja awak dah jimat beratus ringgit 😍💥 . Berminat? Sekarang ada harga combo tau! . Whastapp Dayah📲01126187205 tuk trus dpt free gift menarik😍 . . #teamfl #FLWarriors #teamikais #agentcaryaklang #makeupmua #makeupkittravel #makeupkitmurah #tutorialmakeup #makeupkawin #muanurulmf #muabellaz #kosmetikmurah #kosmetikmua #bronzer #highlighter #caryamurah #makeupkit #tipscantik #sephoramalaysia #caryacosmeticskl #caryabanting #caryazaralovers #caryaselangor #caryacosmeticsshahalam #caryacosmeticklang #caryabangi #caryacosmeticbanting #caryacosmeticsubang
Last shot 📷 It’s a wrap 💫 #packlikeapro #katkitroad #katkitaircraft #katkitlocation ✂️💄
Best sangat pakai Khaf Cosmetic ni. Kejap je dah siap mekap. . Warna pon super pigmented. Letak sikit je color dah keluar. Itu yang kejap je dah siap mekap tu. . Yang penting, mekap tahan lama, tak comot & tak bercapuk. . Serious quality macam sama level dengan international punya product . Khaf Cosmetics 4 in 1 ni ada palette untuk: - eyeshadow - blusher - highlighter - contour . Sumbat ni je dalam handbag dah cukup lengkap untuk touchup mekap. . Paling best, sape yang dapatkan Khaf Cosmetic harini, Bakal dapat 2 FREE GIFT 1 - Blending Brush 2 - Mascara Limited Edition . Nak try Khaf Cosmetic harini? Dan dapatkan 2 FREE GIFT eksklusif tu? . Cepat watsapp sis 📲📲 di link bio ❗️ . #beauty #makeup #nakcantik #kosmetikviral #khafcosmetics #makeupkit #kosmetiknilai
Glittle bag come with Blinged brushes set for makeup. Total 10pcs essential #makeuptools included. Soft #veganhair & Blinged handle & gold ferrule. New for wholesale,small order is OK. $ 4.65 per set. #Makeupbrushes #brushes #makeupbrushset #Beauty #beautytools #cosmetics #eyeshadow #foundation #makeup #Glitter #Bling #beautybloger #brushset #makeupkit #pinsel #brush #brushesmakeup #essentials
NAILS & BROWS TURNS 5✨✨ This week marks five years since the launch of London’s first luxury concept nail and brow beauty boutique. Since sparking this new era of beauty in 2014, Nails & Brows Mayfair has evolved its team of beauty experts from 7 to 31 and created and launched an inclusive collection of brow products, @beautyeditmayfair Mayfair. To mark our 5th Anniversary, Nails & Brows Mayfair has created some exciting in-store and online promotions. Spend £300 at our Mayfair boutique and receive a beauty Gift Voucher for £100. (Products & courses not included). ✨✨✨✨ THNAK YOU Our Founder, @SherrilleRiley and all the team at Nails & Brows would like to say a huge THANK YOU to everyone who has supported us, worked with us, taken a chance on us and believed in us.
Makeup kit also available in red pink. A must have for every professional makeup artist and anyone who likes their makeup items organized and stored in one place for easy access. . . Price - 20k , trust me , this box is worth every penny. . . #makeupbox #makeupkit #guaranteeleft #durablemakeupkit #organizedmakeup #valueforless #lagosmua #muainlagos
Close up sikit Carya Kit Truffle Daring 😘 . Truffle Daring nim kalau yang jenis suka makeup smokey, bold, warm look mesti in love dengan makeup kit ni tau.. . Tambahan pulak semuanya pigmented.. jd klau awak makeup untuk event x luntur warna tau.. maintain cantik sampai ke petang malam.. 💞 . Whatsapp ika untuk pembelian 📲60135299560 . #caryacosmetics #teamfl #flwarriors #makeupkit #truffledaring #caryamakeupkit #caryabrush #agentcarya #caryaperak #caryakelantan #caryakl #caryaterengganu #caryasabah #caryasarawak #stokiscarya
Tq awak❤️ . Caryalovers grab #caryacosmetics 🤩 . Xragu2 lagi dgn #caryacosmetics pallete ni, dah cukup utk korang bawak kemana2 tau. Ada lipcream, eyeshadow, bronzer, highlighter, blusher. And, the best part is korang dpt FREE GIFT (EYEBROW PENCIL & VELVET POUCH) tau! BERBALOI SGT2! 🎉 . Whatsapp dayah for order & details 📲 0182244542 or click link on bio😉 . #caryacosmeticsagent #caryacosmeticslover #melaka #caryacosmetics #MakeupKit #makeupset #caryacosmeticmelaka #caryacosmeticsmelaka #caryacosmeticsmalaysia #makeupsimple #makeupmurah #teamfl #teamikais #caryamelaka #caryacosmeticskrubong #caryakrubong #flwarriors #agentcarya #agentcaryamelaka
• CONCEALER PALING BESTT UNTUK TUTUP JERAWAT!! • sapa yang tak kenal dengan brand truelooks? Yg awesome tuu. • Concealer 5 beradik berhantu calit2 je parut hilang dari radar flawless instant. Fuyoo!! • 5 code TruConceal utk pilihan tone yg sesuai dgn kulit korang • 👍🏻 Scarlet - shade paling cerah (boleh buat as highlighter) . • 👍🏼 Vanilla - shade utk org kulit cerah / kuning langsat . • 👍🏽 Taffeta- kod medium utk common skin tone (light to medium) . • 👍🏾 Amber - warm medium shade (tanned skin) . • 👍🏿 Caramel - utk skin deep tanned tone atau kulit gelap ( boleh buat corrector bawah mata / cover dark circle) . • • APA YANG BESTNYA TRUCONCEAL NI? • 🔅 ingredient yg kaya dgn oil ekstrak terbaik di dunia yg proven utk membantu kulit lebih cantik dan berseri. • 🔅 mengandungi vitamin yg baik utk kulit lebih anjal dan tampak muda. • 🔅 memberikan kesan hydration/ lembab pada kulit. • 🔅 tekstur yg pekat full coverage & mudah untuk blend. • 🔅 long lasting • Korang pakai code yg mana satu? 👆🏻👆🏻 • All code available bole grab sekarang tau 🤗 . ------------------------------------------------------- Retail Price RM69.00 exclude postage Add Postage rm12/SS , rm8/SM • 📫Postage Setiap Hari Seluruh Malaysia 🛵COD Area Kuantan • 💼AGEN & DROPSHIP WANTED . • Whatsapp 📲+60172035252 . Atau klik link whatsapp di bio 😉 • #trulooks #trulooksmalaysia #trulooksmalaysiahq #foundertrulooks #stokistrulooks @agentrulooksdiperlukan #agendiperlukan #dropshipdiperlukan #trulookskuantan #trulookspahang #truconcealer #makeuplover #makeupkit #makeup #makeupstuffs #mua #muamalaysia #makeupinfluencer #trustedseller #instafamous #instaseller #stokispahang #stokisprodukkecantikan #codareakuantan #codbandarkuantan #instaseller #trustedseller #trustedinstaseller #onlineshopping #eshopping #bazaarpaknil #igshop #originalproduct
• CONCEALER PALING BESTT UNTUK TUTUP JERAWAT!! • sapa yang tak kenal dengan brand truelooks? Yg awesome tuu. • Concealer 5 beradik berhantu calit2 je parut hilang dari radar flawless instant. Fuyoo!! • 5 code TruConceal utk pilihan tone yg sesuai dgn kulit korang • 👍🏻 Scarlet - shade paling cerah (boleh buat as highlighter) . • 👍🏼 Vanilla - shade utk org kulit cerah / kuning langsat . • 👍🏽 Taffeta- kod medium utk common skin tone (light to medium) . • 👍🏾 Amber - warm medium shade (tanned skin) . • 👍🏿 Caramel - utk skin deep tanned tone atau kulit gelap ( boleh buat corrector bawah mata / cover dark circle) . • • APA YANG BESTNYA TRUCONCEAL NI? • 🔅 ingredient yg kaya dgn oil ekstrak terbaik di dunia yg proven utk membantu kulit lebih cantik dan berseri. • 🔅 mengandungi vitamin yg baik utk kulit lebih anjal dan tampak muda. • 🔅 memberikan kesan hydration/ lembab pada kulit. • 🔅 tekstur yg pekat full coverage & mudah untuk blend. • 🔅 long lasting • Korang pakai code yg mana satu? 👆🏻👆🏻 • All code available bole grab sekarang tau 🤗 . ------------------------------------------------------- Retail Price RM69.00 exclude postage Add Postage rm12/SS , rm8/SM • 📫Postage Setiap Hari Seluruh Malaysia 🛵COD Area Kuantan • 💼AGEN & DROPSHIP WANTED . • Whatsapp 📲+60172035252 . Atau klik link whatsapp di bio 😉 • #trulooks #trulooksmalaysia #trulooksmalaysiahq #foundertrulooks #stokistrulooks @agentrulooksdiperlukan #agendiperlukan #dropshipdiperlukan #trulookskuantan #trulookspahang #truconcealer #makeuplover #makeupkit #makeup #makeupstuffs #mua #muamalaysia #makeupinfluencer #trustedseller #instafamous #instaseller #stokispahang #stokisprodukkecantikan #codareakuantan #codbandarkuantan #instaseller #trustedseller #trustedinstaseller #onlineshopping #eshopping #bazaarpaknil #igshop #originalproduct
• CONCEALER PALING BESTT UNTUK TUTUP JERAWAT!! • sapa yang tak kenal dengan brand truelooks? Yg awesome tuu. • Concealer 5 beradik berhantu calit2 je parut hilang dari radar flawless instant. Fuyoo!! • 5 code TruConceal utk pilihan tone yg sesuai dgn kulit korang • 👍🏻 Scarlet - shade paling cerah (boleh buat as highlighter) . • 👍🏼 Vanilla - shade utk org kulit cerah / kuning langsat . • 👍🏽 Taffeta- kod medium utk common skin tone (light to medium) . • 👍🏾 Amber - warm medium shade (tanned skin) . • 👍🏿 Caramel - utk skin deep tanned tone atau kulit gelap ( boleh buat corrector bawah mata / cover dark circle) . • • APA YANG BESTNYA TRUCONCEAL NI? • 🔅 ingredient yg kaya dgn oil ekstrak terbaik di dunia yg proven utk membantu kulit lebih cantik dan berseri. • 🔅 mengandungi vitamin yg baik utk kulit lebih anjal dan tampak muda. • 🔅 memberikan kesan hydration/ lembab pada kulit. • 🔅 tekstur yg pekat full coverage & mudah untuk blend. • 🔅 long lasting • Korang pakai code yg mana satu? 👆🏻👆🏻 • All code available bole grab sekarang tau 🤗 . ------------------------------------------------------- Retail Price RM69.00 exclude postage Add Postage rm12/SS , rm8/SM • 📫Postage Setiap Hari Seluruh Malaysia 🛵COD Area Kuantan • 💼AGEN & DROPSHIP WANTED . • Whatsapp 📲+60172035252 . Atau klik link whatsapp di bio 😉 • #trulooks #trulooksmalaysia #trulooksmalaysiahq #foundertrulooks #stokistrulooks @agentrulooksdiperlukan #agendiperlukan #dropshipdiperlukan #trulookskuantan #trulookspahang #truconcealer #makeuplover #makeupkit #makeup #makeupstuffs #mua #muamalaysia #makeupinfluencer #trustedseller #instafamous #instaseller #stokispahang #stokisprodukkecantikan #codareakuantan #codbandarkuantan #instaseller #trustedseller #trustedinstaseller #onlineshopping #eshopping #bazaarpaknil #igshop #originalproduct
In most makeup styles, eyeshadow is the thing that changes the most. Everything is meant to blend in & look stunning altogether . . Follow this simple steps to achieve this gorgeous eye look ❤ . . Product details :- . . COCOA CLASSIC MAKEUP KIT DRAMATIC LIQUID EYELINER
FLY AND KISS MAKEUP SET 💋 . >> Minimal tapi hasil mmg terbaik tak percaya tengok hasilnya makeup oleh Datin Nur Shahida ni..memang lawa!!! >>Malas nak bawak beg make up besar2 pegi ofis?😩 >>Nak make up simple, tapi tak tau nak pakai make up yg mane satu? . Set makeup ada 5 items: . 🌹Spray Collagen Rose Mist 🌹Foundation yang mengandungi serum, spf dan whitening (merawat pigmentasi) 🌹Eyeliner 🌹Bedak Compact natural ikut warna kulit jadi orang melayu, cina dan india semua boleh pakai, tak perlu risau. 🌹1 lipstick 2 warna 🌹Free Pouch makeup bag . Whatsapp cepat kalau nak harga special!! Limited stock!! Hanya terdapat dipasaran online sahaja. . CEPAT... Ready stock ! . http://pencarianejenaslegacy.wasap.my #aslegacy #makeup #simplemakeup #makeupkit #travelmakeup #naturalmakeup #makeupminimalis #simplemakeup #codmakeup #aslegacykelanajaya #codkelanajaya #codselangor #readystock #readytopos
Make up kit . . Spons bedak tabur tali, langsung dapatnya Bulat dan Persegi 😍. Barangnya sudah pasti bagusss banget, gak kasar . . Bisa km dapetin di Outlet HOW.R.U ya kak 💃💃 . . . . . . #howruaccessories #howruaksesoris #makeupkit #alatmakeuplengkap #sponswajah
Who have trouble sleeping? Here are some tips you can use 1. Recite doa quran before sleep 2. Wash your legs 3. Have some hot milk #caryacosmetics #eyeshadowpallete #FLAcademy #TipsCantik #bussinesswoman #mirafilzah #TeamFL #FLwarriors #muaselangor #unimas #makeupkit #beauty #skincaretips #makeuptips #sungaibuloh
. . Ingin berbelanja dgn LEBIH JIMAT? Kakfaz nk share dgn korang COMBO yang berbaloi2 ni!!! - Harga 1 MAKEUP KIT: RM99 - Nak lagi SAVE?? Beli 2 MAKEUP KIT dgn hanya RM89/each sahaja. Jom ajak bff, adik beradik or mak korang utk GRAB COMBO PRICE ni! . . GRAB YOURS NOW‼️ (Link in Bio) . +60165495663 / @caryacosmetics_kajang +60165495663 / @caryacosmetics_kajang +60165495663 / @caryacosmetics_kajang . #FLwarriors #teamFL #FLAcademy #teamkakfaz #CaryaCosmetics #CaryaCosmeticsMakeupKit #CaryaDramaticLiquidLiner #CaryaTeenyWeenyBrushSet #CaryaEyeliner #CaryaBrush #CaryaLovers #CaryaKajang #CaryaBangi #CaryaCheras #CaryaPutrajaya #CaryaCyberjaya #MakeupKit #TravelMakeupKit #MakeupKitMalaysia #MakeupKitAllInOne #makeupbynurulmf
Close up pulak bulus2 Carya Cosmetics ni..😉 . Set makeup brush carya ni yang best nya bulu berkualiti dan lembut tau.. datang pulak dengan saiz travel jd mudah untuk dibawa tau.. 🙆 . Dan yang best nya set makeup brush ni datang nya dengan beg sekali tau.. so xde la bersepah makeup brush awak bila ada beg boleh simpan brush.. 💞 . Whatsapp ika untuk pembelian 📲60135299560 . #caryacosmetics #teamfl #flwarriors #makeupkit #makeupbrush #caryakemaman #caryabrush #agentcarya #caryaipoh #caryakotabharu #caryasetapak #caryaterengganu #caryakotakinabalu #caryakuching #stokiscarya
. . Siapa #caryacosmeticslover  yang suka our DRAMATIC LIQUID EYELINER?! 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️ - Best & senang pakai kan? Lagi best bila korang grab Combo yg ada 2 EYELINER + 1 MAKEUP KIT ni sbb boleh jimat RM50!! - Tag kawan-kawan & family korang so diorang pun boleh purchase sekali! . . GRAB YOURS NOW‼️ (Link in Bio) . +60165495663 / @caryacosmetics_kajang +60165495663 / @caryacosmetics_kajang +60165495663 / @caryacosmetics_kajang . #FLwarriors #teamFL #FLAcademy #teamkakfaz #CaryaCosmetics #CaryaCosmeticsMakeupKit #CaryaDramaticLiquidLiner #CaryaTeenyWeenyBrushSet #CaryaEyeliner #CaryaBrush #CaryaLovers #CaryaKajang #CaryaBangi #CaryaCheras #CaryaPutrajaya #CaryaCyberjaya #MakeupKit #TravelMakeupKit #MakeupKitMalaysia #MakeupKitAllInOne #makeupbynurulmf
. . HEY LADIESS 💋 - We still have this PERFECT COMBO for you to save moreeeee! . Utk COMBO ni, korang just perlu bayar RM89 utk MAKEUP KIT and RM59 untuk EYELINER. Boleh mix COCOA CLASSIC / TRUFFLE DARING MAKEUP KIT 😍 . Do whatsapp me now to get THIS SUPER SAVE COMBO!!! 🎉🌈 . . +60165495663 / @caryacosmetics_kajang +60165495663 / @caryacosmetics_kajang +60165495663 / @caryacosmetics_kajang . #FLwarriors #teamFL #FLAcademy #teamkakfaz #CaryaCosmetics #CaryaCosmeticsMakeupKit #CaryaDramaticLiquidLiner #CaryaTeenyWeenyBrushSet #CaryaEyeliner #CaryaBrush #CaryaLovers #CaryaKajang #CaryaBangi #CaryaCheras #CaryaPutrajaya #CaryaCyberjaya #MakeupKit #TravelMakeupKit #MakeupKitMalaysia #MakeupKitAllInOne #makeupbynurulmf
Assalamualaikum kamurang Selamat petang . Sis mau belanja feedback Dari salah stu cust from carya cosmetics 💓😘 Tuk kamu yang masi confuse Mau beli make up apa dan dimana Jom grab carya cosmetics sekrang juga Di Www.wasap.my/+60199630324/carya+cosmetics #teamfl #teamikais #caryacosmetics #caryasabah #caryafeedback #sabahan #kotakinabalu #kkcity #sumandak #bebeh #makeuptutorial #makeupkit #sephoramalaysia #ainaserum #bizzybody #makeuptutorial #makeuallinone #makeupartist #kotakinabalu
Assalamualaikum kamurang Selamat petang . Sis mau belanja feedback Dari salah stu cust from carya cosmetics 💓😘 Tuk kamu yang masi confuse Mau beli make up apa dan dimana Jom grab carya cosmetics sekrang juga Di Www.wasap.my/+60199630324/carya+cosmetics #teamfl #teamikais #caryacosmetics #caryasabah #caryafeedback #sabahan #kotakinabalu #kkcity #sumandak #bebeh #makeuptutorial #makeupkit #sephoramalaysia #ainaserum #bizzybody #makeuptutorial #makeuallinone #makeupartist #kotakinabalu
Assalamualaikum kamurang Selamat petang . Sis mau belanja feedback Dari salah stu cust from carya cosmetics 💓😘 Tuk kamu yang masi confuse Mau beli make up apa dan dimana Jom grab carya cosmetics sekrang juga Di Www.wasap.my/+60199630324/carya+cosmetics #teamfl #teamikais #caryacosmetics #caryasabah #caryafeedback #sabahan #kotakinabalu #kkcity #sumandak #bebeh #makeuptutorial #makeupkit #sephoramalaysia #ainaserum #bizzybody #makeuptutorial #makeuallinone #makeupartist #kotakinabalu
SATU PALLETE UTK BERMACAM LOOK! MMG JIMAT HABIS. PIGMENTED X HINGAT 😍 NAD FALL IN LOVE TERUKSSSS! . . #caryacosmetics #eyeshadowpallete #FLAcademy #TipsCantik #bussinesswoman #mirafilzah #TeamFL #FLwarriors #muaselangor #unimas #makeupkit #beauty #skincaretips #makeuptips #sungaibuloh
Close up sikit Carya Kit Cocoa Classic.. . Kalau korang nak tau cocoa classic ni paling menjadi kegemaran tau sbb boleh makeup natural sesuai utk daily makeup & boleh makeup utk event2 jugak tau.. 😉 . Kalau tgk gmbar pun korang dah boleh cair dgn warna2 dia, dah beli dan tengak sendiri mesti lagi cair x sabar nak makeup 💞 . Whatsapp ika untuk pembelian 📲60135299560 . #caryacosmetics #teamfl #flwarriors #makeupkit #cocoaclassic #caryamakeupkit #caryabrush #agentcarya #caryaperak #caryakelantan #caryakl #caryaterengganu #caryasabah #caryasarawak #stokiscarya
Siapa yang nak try @khafcosmetic_hq boleh whatsapp sis ya ❗️ Sis 💯 agent untuk make up kit ni ☺️ . Makeup kit ni 4 in 1 function 👇 🌱eyeshadow x 6 🌱blusher x 2 🌱hightlighter x1 🌱countour x 1 🌱 brush x 1 🌱mirror x 1 🌱free gift 🎁 mascara + blendig brush . Pada RM99 anda akan dapat make up kit yang PIGMENTED dan berkualiti...harga tidak termasuk postage. Yang nak COD 📍 🚗 pun boleh ☺️ . #khafcosmetics #kosmetiknilai #makeupkit #beauty #nakcantik
#caryacosmeticslovess !❤️✨ harini kita feeling2 bride sikit hehe tak jemu tgk kalau makeup manis2 mcmni kan?💋 bersanding atas pelamin berjam2 pun takpe😂 - Makeup bahagian mata lebih nmpk menyerlah dgn menggunakan caryacosmetics DRAMATIC LIQIUD EYELINER yg SMUDGE PROOF, WATERPROOF & PIGMENTED ni!💯 - So tak payah risau lagi, makeup mesti ON POINT even shoot outdoor berjam2😉 Dengan mata pen pro to micro tip yg memudahkan korang everytime nak apply dkt mata👏🏻 - Jom CLICK WHATSAPP LINK ON BIO nowww‼️‼️‼️ anddd GRAB COMBO PRICE WHILE STOCKS LAST😱 . . #FLWarriors #teamikais #agentcaryaklang #makeupmua #makeupkittravel #makeupkitmurah #tutorialmakeup #makeupkawin #muanurulmf #muabellaz #kosmetikmurah #kosmetikmua #bronzer #highlighter #caryamurah #makeupkit #tipscantik #sephoramalaysia #caryacosmeticskl #MOTDcaryacosmetics #makeup #caryabanting #caryazaralovers #caryaselangor #caryacosmeticsshahalam #caryacosmeticklang #caryabangi #caryacosmeticbanting #caryacosmeticsubang
Apa tunggu lagi , takkan nak membazir beli alat makeup bermacam2 lagi kan 🤔 Guna carya kit sahaja awak dah jimat beratus ringgit 😍💥 . Berminat? Sekarang ada harga combo tau! . Whastapp Dayah📲01126187205 tuk trus dpt free gift menarik😍 . . #teamfl #FLWarriors #teamikais #agentcaryaklang #makeupmua #makeupkittravel #makeupkitmurah #tutorialmakeup #makeupkawin #muanurulmf #muabellaz #kosmetikmurah #kosmetikmua #bronzer #highlighter #caryamurah #makeupkit #tipscantik #sephoramalaysia #caryacosmeticskl #caryabanting #caryazaralovers #caryaselangor #caryacosmeticsshahalam #caryacosmeticklang #caryabangi #caryacosmeticbanting #caryacosmeticsubang
• SAKA MANIS LETING SAMPAI LAGI 😍😍 • Hari hari masuk order, hari hari stock masuk uollss 😁 • ReTaiL PriCe . 150ml ~ RM75.00 . 60ml ~ RM35.00 . • 📫Postage Setiap Hari Seluruh Malaysia 🛵COD Area Kuantan • 💼AGEN & DROPSHIP WANTED . • Whatsapp 📲+60172035252 . Atau klik link whatsapp di bio 😉 • #herv #hervnatural #hervcleanser #hervnewcleanser #stokisherv #hervkuantan #agendiperlukan #dropshipdiperlukan #teamkakamani #naturalmakeup #naturalskincare #stokiskuantan #makeuplover #skincarelover #skintreatments #treatyourskin #makeupstuffs #makeupkit #bazaarpaknil #sakamanisleting
• SAKA MANIS LETING SAMPAI LAGI 😍😍 • Hari hari masuk order, hari hari stock masuk uollss 😁 • ReTaiL PriCe . 150ml ~ RM75.00 . 60ml ~ RM35.00 . • 📫Postage Setiap Hari Seluruh Malaysia 🛵COD Area Kuantan • 💼AGEN & DROPSHIP WANTED . • Whatsapp 📲+60172035252 . Atau klik link whatsapp di bio 😉 • #herv #hervnatural #hervcleanser #hervnewcleanser #stokisherv #hervkuantan #agendiperlukan #dropshipdiperlukan #teamkakamani #naturalmakeup #naturalskincare #stokiskuantan #makeuplover #skincarelover #skintreatments #treatyourskin #makeupstuffs #makeupkit #bazaarpaknil #sakamanisleting
• SAKA MANIS LETING SAMPAI LAGI 😍😍 • Hari hari masuk order, hari hari stock masuk uollss 😁 • ReTaiL PriCe . 150ml ~ RM75.00 . 60ml ~ RM35.00 . • 📫Postage Setiap Hari Seluruh Malaysia 🛵COD Area Kuantan • 💼AGEN & DROPSHIP WANTED . • Whatsapp 📲+60172035252 . Atau klik link whatsapp di bio 😉 • #herv #hervnatural #hervcleanser #hervnewcleanser #stokisherv #hervkuantan #agendiperlukan #dropshipdiperlukan #teamkakamani #naturalmakeup #naturalskincare #stokiskuantan #makeuplover #skincarelover #skintreatments #treatyourskin #makeupstuffs #makeupkit #bazaarpaknil #sakamanisleting
• TRULOOKS TINTED MOISTURIZER MATTE FINISH . • 💋mengandungi Hyaluronic acid berkualiti dari korea 💋mengekalkan kelembapan sepanjang hari 💋SPF50 protection 💋makeup base 💋tahankan makeup 8hrs++ 💋sesuai utk kegunaan harian 💋Mengandungi extract Aloe vera dan juga Vit E. 💋Medium coverage & Creamy matte-finish 💋Tekstur ringan dan buildable 💋Suit to all skin type . 3 code pilihan warna utk kesesuaian dgn skintone anda : ✌🏻Vanilla- utk kulit cerah ✌🏼Taffeta- utk kulit medium ✌🏽Caramel- utk kulit gelap . Dapatkan sekarang lekaihhh 😍 • ---------------------------------------- Retail Price RM92.00 exclude postage Add Postage rm12/SS , rm8/SM • 📫Postage Setiap Hari Seluruh Malaysia 🛵COD Area Kuantan • 💼AGEN & DROPSHIP WANTED . • Whatsapp 📲+60172035252 . Atau klik link whatsapp di bio 😉 • #trulooks #trulooksmalaysia #trulooksmalaysiahq #foundertrulooks #stokistrulooks @agentrulooksdiperlukan #agendiperlukan #dropshipdiperlukan #trulookskuantan #trulookspahang #stokistrulooks #makeuplover #makeupkit #makeup #makeupstuffs #mua #muamalaysia #makeupinfluencer #trustedseller #instafamous #instaseller #stokispahang #stokisprodukkecantikan #codareakuantan #codbandarkuantan #instaseller #trustedseller #trustedinstaseller #onlineshopping #eshopping #bazaarpaknil #igshop #originalproduct
• TRULOOKS TINTED MOISTURIZER MATTE FINISH . Credit to @nursyafinazutagha • Apa yang bestnya Moisturizer ni? ☃️ Of coz la ingredients yang berkualiti dan memberikan manfaat kepada kulit. • 💧Mengandungi Hyaluronic acid dari korea yang bermutu tinggi. HA dapat membantu memberikan kelembapan yang maksima pada kulit. Pengunaan yg berteruskan dapat mmbntu manganjalkan kulit dan menjadikan kulit lebih smooth and sihat • 🌱Ekstrak Aloe vera dapat memberikan calming effect pada kulit yang dpt mgurangkan inflammation atau kemerahan pada kulit selain berfungsi sbg moisturizing agent • 💊Vitamin C & E masing2 mmpunyai kelebihan utk membantu kulit menjadi lebih sihat dan cantik. Vit c juga brtindak sbg antioxidant & anti-aging. Vit E pula dapat membantu merawat kulit yang rosak • ☀️Tinted Moisturizer Matte Finish mengandungi SPF50 prlindungan dr UV yang berbahaya pd kulit. Pengunaan SPF sangat diperlukan utk melindungi kulit dr terdedah kpd sinar UV yg mampu merosakkan kulit. • • Selain berfungsi sebagai makeup base / primer Tinted Moisturizer ni sangat2 bermanfaat kpd pengguna tau.. bukan sekadar nk makup nk cantik je.. . So korang wajib ada satu dalam handbag tau..easy carry nk apply pun cepat and mudah je • ---------------------------------------- Retail Price RM92.00 exclude postage Add Postage rm12/SS , rm8/SM • 📫Postage Setiap Hari Seluruh Malaysia 🛵COD Area Kuantan • 💼AGEN & DROPSHIP WANTED . • Whatsapp 📲+60172035252 . Atau klik link whatsapp di bio 😉 • #trulooks #trulooksmalaysia #trulooksmalaysiahq #foundertrulooks #stokistrulooks @agentrulooksdiperlukan #agendiperlukan #dropshipdiperlukan #trulookskuantan #trulookspahang #stokistrulooks #makeuplover #makeupkit #makeup #makeupstuffs #mua #muamalaysia #makeupinfluencer #trustedseller #instafamous #instaseller #stokispahang #stokisprodukkecantikan #codareakuantan #codbandarkuantan #instaseller #trustedseller #trustedinstaseller #onlineshopping #eshopping #bazaarpaknil #igshop #originalproduct
Seriously rugi kalau tak grab tengah ada promo ni ❤️ #carya #caryacosmetics #flwarriors #teamfl #makeupkit #travelkit #eyeliner
Seriously rugi kalau tak grab tengah ada promo ni ❤️ #carya #caryacosmetics #flwarriors #teamfl #makeupkit #travelkit #eyeliner #makeupbrushes
Seriously rugi kalau tak grab tengah ada promo ni ❤️ #carya #caryacosmetics #flwarriors #teamfl #makeupkit #travelkit #eyeliner
Seriously rugi kalau tak grab tengah ada promo ni ❤️ #carya #caryacosmetics #flwarriors #teamfl #makeupkit #travelkit #eyeliner
next page →