#makeupkit

250,413 posts

Loading...
PUBLICATION๐ŸŒ New Rockport campaign ad in @preventionaus Hair and Makeup by me . . . #sydneymakeupartist #makeupkit #rockportshoes
Mac professional make up kit 850/- #mumbaikar #makeupkit #mac #macprofessional
Dalam 1 pallete macam-macam LOOK boleh buat! Kaki-kaki make-up yang baru nak berjinak-jinak dalam dunia make-up WAJIB ya ade 1 pallete ni, sebab awak yang tak pandai make-up pun boleh jadi pandai make-up tau bila guna khaf cosmetics. Ala macam MUA BELLA tu. Nak TRAVEL? Bawak 1 pallete ni pun dah cukup PERFECT, COMPLETE SET ada dah tak payah nak bawak barang MAKE-UP lain! Highlighter, Shading, Eyeshadow dan Blusher semua ada.Jimat ruang, jimat masa. Lagi GEMPAK bila calit-calit je terus melekat! PIGMENTED gitu. www.wasap.my/60103772459/khaf #khafcosmetics #beauty #makeupkit #beautymakeupkit #makeupviral #cantik #instafamous #produkviral2018 #instaceleb #mekap #makeuptutorial #eyeshadow #muamalaysia #blusher #instashopmalaysia #terlajaklaris #kosmetik #lipmatte #foundationmalaysia #makeuplover
Jom grab 1 pallet @caryacosmetics_malaysia untuk mudahkan makeup harian anda + barang berani bg jaminan mmg puas hati dan kualiti setanding antarabangsa uollss ๐Ÿ’ƒ . Jangan lepaskan peluang selagi stok masih ada ๐Ÿ˜๐ŸŽ . Erghhh lupa nak ckp pulak ๐Ÿ˜ jika ada yg nak join dropship carya ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹ cepat2 klik pada link di bio @caryacosmetics_malaysia tau . . #myhananifamily #makeupkit #caryacosmetics #caryacosmeticskl #caryacosmeticsmelaka #caryacosmeticsselangor #caryacosmeticslover #caryacosmeticsnilai #caryacosmeticsagent #caryacosmeticsjohor #caryacosmeticsseremban #caryacosmrticssenawang #caryacosmeticsn9 #tipskecantikan #cantikglowing #bazaarpaknil #bazarpaknil #sayajualonline #bazaarpaknilmurah #terlajaklaris #meletop #sayajual #sayajualmurah #sendayutinggi #deejacosmetic #dnarsskincare #sihatcantik #dianzvitamin #symabeauty
Jom grab 1 pallet @caryacosmetics_malaysia untuk mudahkan makeup harian anda + barang berani bg jaminan mmg puas hati dan kualiti setanding antarabangsa uollss ๐Ÿ’ƒ . Jangan lepaskan peluang selagi stok masih ada ๐Ÿ˜๐ŸŽ . Erghhh lupa nak ckp pulak ๐Ÿ˜ jika ada yg nak join dropship carya ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹ cepat2 klik pada link di bio @caryacosmetics_malaysia tau . . #myhananifamily #makeupkit #caryacosmetics #caryacosmeticskl #caryacosmeticsmelaka #caryacosmeticsselangor #caryacosmeticslover #caryacosmeticsnilai #caryacosmeticsagent #caryacosmeticsjohor #caryacosmeticsseremban #caryacosmeticssenawang #caryacosmeticsn9 #makeupartist #makeuptunang #makeupnikah #makeupoutdoor #muamalaysia #muakl #muaselangor #muashahalam #makeupsanding #makeuprewedding #makeuppengantin #malayweeding #solemnization #muabangi #muaputrajaya #muaseremban
Jom grab 1 pallet @caryacosmetics_malaysia untuk mudahkan makeup harian anda + barang berani bg jaminan mmg puas hati dan kualiti setanding antarabangsa uollss ๐Ÿ’ƒ . Jangan lepaskan peluang selagi stok masih ada ๐Ÿ˜๐ŸŽ . Erghhh lupa nak ckp pulak ๐Ÿ˜ jika ada yg nak join dropship carya ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹ cepat2 klik pada link di bio @caryacosmetics_malaysia tau . . #myhananifamily #makeupkit #caryacosmetics #caryacosmeticskl #caryacosmeticsmelaka #caryacosmeticsselangor #caryacosmeticslover #caryacosmeticsnilai #caryacosmeticsagent #caryacosmeticsjohor #caryacosmeticsseremban #caryacosmeticssenawang #caryacosmeticsn9 #agent #agentwanted #agentwantedmalaysia #agentneededmalaysia #dropship #dropshipwanted #dropshipwantedmalaysia #dropshipneeded #dropshipneeded #dropshipdiperlukan #sayajual #sayanakcantik #jomcantik #jomjadicantik #bazarpaknil
ON โŒ ON โ“ . Dengan adanya CARYA COSMETICS dalam beg korang boleh ada perfet make up kit ๐Ÿค— . โœ… Mirror โœ… 3 colour eyeshadow โœ… 3 colour lip cream โœ… multipurpose brush โœ… lip cream brush โœ… bronzer โœ… blusher โœ… highlighter . Semua ni ๐Ÿ‘† hanya sekeping make up kit CARYA sahaja ๐Ÿ˜ต . Nak ke nak? . Meh order meh ๐Ÿ‘‡ . Whatssap only - 01155031342 (eni) . #caryacosmetics #caryajengka #caryacantik #makeupcantik #makeupkit #simplemakeup #beauty #caryacademy #jengka #pahang #bandarpusatjengka #kuantan #temerloh #mentakab #raub #bentong #cameronhighland #simplybeauty #caryahq #caryalanjewww #makeupcantik #malaysia
Farsali oil (use before applying foundation for perfect glow) Price 650โœ”โœ… No shipping charge๐Ÿ˜˜ Paytmโœ” Banktransferโœ” Cod โœ– #makeup #firstcopy #fashion #makeuplovers #delhimakeup #brandedcopies #kyliecosmetics #hudabeauty #pallete #lipshades #lipstick #makeupforever #follow #resellerwelcome #kit #makeupkit #formakeupartists #followmeplease ย  #giveaways #sellmakeup #copymakeup #bestqualitymakeup
Viva Queen Make Up Kit praktis & mudah dibawa dalam tas, berisi: * Two Way Cake * 6 Eye Shadow * 2 Blush On * 4 Lipstick & aplikatornya Dengan 3 pilihan warna : * Romantic * Classic * Fantasia Order WA 085867616134 atau Klik link di Bio #makeupkit #kosmetikviva #lipstick #bedak #blushon #eyeshadow #makeup #makeupsimpleandnatural #makeupsimple #simplemakeup #kosmetikmalang #kosmetikmurah #kosmetikmakassar #kosmetikmurahbanget #kosmetikmurahindonesia
*Bobbybrown* brushes (best quality) all types of brushes are there in this set You can buy this set for 2000 (no shipping charges on thisโœ”) Paytmโœ” Banktransferโœ” Cod โœ– #makeup #firstcopy #fashion #makeuplovers #delhimakeup #brandedcopies #kyliecosmetics #hudabeauty #pallete #lipshades #lipstick #makeupforever #follow #resellerwelcome #kit #makeupkit #formakeupartists #followmeplease ย  #giveaways #sellmakeup #copymakeup #bestqualitymakeup
. Bestnye join team dyxyโค . Benefit join team dyxy โœ… untung lumayan RM15-RM900 sebulan โœ…produk senang jual โœ… marketing fb & ig diberi โœ…1001 info dyxy & copywriting disediakan โœ… Reward bulanan disediakan utk yg capai target โœ…dropship hanya perlu promot sahaja . . Berminat whatsapp dayah๐Ÿค—๐Ÿ˜Š Atau tinggalkn fon number sy akan whatsapp awk dgn lebih lanjut . www.wasap.my/0182244542 . #dyxymasjidtanah #teamdyatam #teamfl #dyxymelaka #dyxykrubong #dyxy #dyxylover #dyxycosmetics #makeupkit #makeuplover #makeupsimple #produkmesrawuduk #birthdaypresent #hadiahharijadi #infineonmelaka #codmelaka #krubongmelaka #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #buatduit #incometepi #tanpamodal #usahawan #bokitta #bokittafarfalla #bedakasas #foundation #tugeda #tugedacarrier #babycarrier
Thanks sis cantik ๐Ÿ˜˜ . Review Khaf Cosmetics Beauty Make-up Kit ni! Kualiti setanding product antarabangsa! But, we are Malaysian product Bersolek dengan 1 pallet je dah boleh keluar jalan2. Wowww ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . Lots of โค . #khaf #khafcosmetics #beauty #makeupkit #beautymakeupkit #makeupviral #cantik #instafamous #produkviral2018 #instaceleb #mekap #makeuptutorial #eyeshadow #muamalaysia #blusher #instashopmalaysia #terlajaklaris #kosmetik #lipmatte #foundationmalaysia #makeuplover #unicornbrush #sayajualmakeupmalaysia #makeupmalaysia #beautylover
Hai semua apa khabar ๐Ÿค— Cuti sekolah ni nak bawak anak2 kemana ? Haa mesti nak jalan-jalan kan. Mesti leceh nak bawak barang makeup banyak-banyak. Kenapa nak susah kan diri. Khaf Cosmetics dah keluar kan pallet yang lengkap semua tunggu nak pakai saja ๐Ÿ˜‰ Jom kita dapatkan pallet ni. Kak Farah pun dah pakai tau. Hangpa tunggu apa lagi ๐Ÿ˜ . #khaf #khafcosmetics #beauty #makeupkit #beautymakeupkit #makeupviral #cantik #instafamous #produkviral2018 #instaceleb #mekap #makeuptutorial #eyeshadow #muamalaysia #blusher #instashopmalaysia #terlajaklaris #kosmetik #lipmatte #foundationmalaysia #makeuplover #unicornbrush #sayajuamakeupmalaysia #beautylover
Tudiaa kak farah buat makeup have2 uols. Cantik sangat kan hangpa ๐Ÿ˜ โค๏ธ sangat look ni kan. Korang taknak ke miliki pallet dari Khaf ni. Komen 'NAK' kalau anda nak dapatkan harga promosi kami ๐Ÿ˜˜ . #khaf #khafcosmetics #beauty #makeupkit #beautymakeupkit #makeupviral #cantik #instafamous #produkviral2018 #instaceleb #mekap #makeuptutorial #eyeshadow #muamalaysia #blusher #instashopmalaysia #terlajaklaris #kosmetik #lipmatte #foundationmalaysia #makeuplover #unicornbrush #sayajuamakeupmalaysia #beautylover
CARYA COSMETICS merupakan pilihan yg bijak. KENAPA? . Sebab lebih jimat tau. Senang dibawa. PIGMENTED weh๐Ÿ‘makeup pun bukan biashe2 je. Lawa๐Ÿ˜‹ . Tekan link di bio untuk order /pertanyaan ya sygโค๏ธ . #myhananifamily #trustedseller #caryacosmetics #makeupkit #makeupkitmurah #makeupkitmurahmalaysia #makeupmurah #makeupmurahmalaysia #selafazcinta #seriburindu
Order now and get your kit in time for Christmas ๐Ÿ’„๐ŸŒฒ link in bio โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข #makeup #makeupkit #makeupsydney #makeupla #concealor #eyeshadow #eyemakeup #makeuptutorial #lipgloss #featured #christmas #present #smokeyeye #daytimeface #bronzeface #shadow #brush #artist
Wahh gojes nya kak farah kita makeup harini. Nampak fresh sangat kan Haa yang lain tunggu apa lagi tu. Takkan tengok je orang lain berebut nak dapatkan pallet khaf ni. Stock dah habis jangan marah tau ๐Ÿ˜˜โ˜บ๏ธ . #khaf #khafcosmetics #beauty #makeupkit #beautymakeupkit #makeupviral #cantik #instafamous #produkviral2018 #instaceleb #mekap #makeuptutorial #eyeshadow #muamalaysia #blusher #instashopmalaysia #terlajaklaris #kosmetik #lipmatte #foundationmalaysia #makeuplover #unicornbrush #sayajuamakeupmalaysia #beautylover
This is makeup tutorial by our Lady boss with using Carya Makeup Palette. Part 1 #caryacosmetic #makeuppallete #makeuptutorial #makeup #makeupvideos #makeupkit #cosmetic #cosmeticmurah #makeupmurah #baazarpaknil #makeuppalette
Hye beautiful..happy friday! This is No.1 local makeup kit which consist of: 3 Colours Lip cream 3 Colours Eye shadow Bronzer Highlighter Blusher Multipurpose Brush Lipcream Brush Miror With only Rm99! Just in one PALETTE! Click Bio Link above to direct purchase. Happy Makeup Beauty๐Ÿ˜˜ #caryacosmetic #makeuppallete #makeuptutorial #makeup #makeupvideos #makeupkit #cosmetic #cosmeticmurah #makeupmurah #baazarpaknil
Wahh cantiknya sis kita ni! ๐Ÿ˜ Korang nak tahu tak sis ni makeup guna pallet apa?? Semestinya pallet dari Khaf Cosmetics tau ๐Ÿ˜˜ In โค sangat look macam ni kan. Kalau pergi kerja atau jalan-jalan mesti ramai girl lain jeles! Jom dapatkan pallet Khaf ni, kita cantik beramai-ramai ๐Ÿ˜‰ #khaf #khafcosmetics #beauty #makeupkit #beautymakeupkit #makeupviral #cantik #instafamous #produkviral2018 #instaceleb #mekap #makeuptutorial #eyeshadow #muamalaysia #blusher #instashopmalaysia #terlajaklaris #kosmetik #lipmatte #foundationmalaysia #makeuplover #unicornbrush #sayajuamakeupmalaysia #beautylover
Awak pon teringin nak pakai makeup ke comel..??? ๐Ÿ˜Š Alololo...comel je awk ni tenung asedow tu..๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… Awak cik ching pon suka ngan warna pallet khaf kan... kalau awak suka, sis2 kat luar sana tu lagi super duper sukaa ngn pallet khaf ni ๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“ Suka saje rugi taww... kalau suka ,harus pinang taw ! ๐Ÿ’‹ ๐Ÿ’‹ www.wasap.my/60149424920 #khaf #khafcosmetics #beauty #makeupkit #beautymakeupkit #makeupviral #cantik #instafamous #produkviral2018 #instaceleb #mekap #makeuptutorial #eyeshadow #muamalaysia #blusher #instashopmalaysia #terlajaklaris #kosmetik #lipmatte #foundationmalaysia #makeuplover #unicornbrush #sayajualmakeupmalaysia #beautylover
RM5 OFF + FREE POSTAGE + FREE GIFT. RM5 OFF + FREE POSTAGE + FREE GIFT !! . . Mudahkan SELFIE READY FOUNDATION STICK with BRUSH ni. 2 in 1 , bawa ni je dalam bag dah cukup . . . *foundation *concealer *powder . . . . Makeup sepantas 2 minit. @EXPRESS MAKEUP KIT @๐Ÿ’„Selfie Ready Stick Foundation with Brush @๐Ÿ’„Kiss and Blush Pigment @๐Ÿ’„Awake Mascara ( instant curl snd volume mascara) . . . ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Free Gift ๐ŸŽ ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Free Postage ๐Ÿš— ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Free Bubblewrap service ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Insurans jika kit sampai rosak, Kami akan tukar baru. . . ๐Ÿ“ฒ Order melalui Whatapp or Shopee.. ๐Ÿ“ฑKlik link di Bio Profile kami sekarang..๐Ÿ˜‰ . #makeuptutorial #makeup #mua #makeupkit #makeupmurah #putrajaya #selangor #tiktok #shop #AreYouSelfieReady #NoMakeupMakeupKit #NameeRoslanCosmetics #beautyandthebeast #freecod #nameeroslancosmeticpj #productkecantikan #selfie #muaputrajaya #muajb #stokisputrajaya #Legacy24k #TeamNR #nakcantik #iphonex #promosi
Calling all makeup artist in Malaysia!!! Get CARYACOSMETICS now for effortlessly natural makeup on your bride's face. ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ No more shoulder pain with caryacosmetics in your beg.. ๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– Its handy and complete!! cater just for what you need!! ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ Whatsapp ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ 0132918471 for further consultation ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #muamalaysia #makeupartist #makeupkit #makeupmalaysia #bridalmakeup #bridal
๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃYEAR END SALE DAH MENGHAMPIRI SAAT AKHIR! . Nak tahu apa yang best? . Bukan saja dapat jimat dengan FREE postage tapi ada extra RM5 OFF lagi tau!๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Cuba kira dapat jimat berapa banyak tu?๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Makeup sepantas 2 minit dengan #expressmakeupkit !๐Ÿ‘ . Express Makeup Kit โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– โœ”๏ธSelfie Ready Stick Foundation with Brush โœ”๏ธKiss and Blush Pigment โœ”๏ธAwake Mascara (instant curl and volume mascara) . Nak jimat?Grab peluang keemasan ni tau.๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘ . Whatsapp:0194305326(Athirah)/Klik link di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘† . . #raniaempire #nameecosmetics #makeuplover #simplemakeup #naturalmakeup #AreYouSelfieReady #NoMakeupMakeupKit #makeuptutorial #expressmakeup #naturallook #selfie #cantik #makeupnomakeuproutine #makeupbeginner #cantiksemulajadi #travelmakeupkit #makeup #makeupkit #foundation #concealer #lipmatte #blusher #mascara #freshmakeup #nakcantik #sayapakaisayajual #mua
. HERV DEEP & GLOW EXFOLIATOR . . . ๐ŸŒธ fungsi untuk buang sel mati(dead skin) yang meliputi kulit. Dead skin ni punca kulit kusam dan punca segala skincare (serum/moisturizer) yang kita pakai lambat berkesan atau tidak berkesan sebab dia halang produk untuk meresap ke lapisan epidermis kulit. . . . ๐ŸŒธ pakai 3-4 kali seminggu. Hasilnya kulit lebih sihat, tona lebih sekata dan memudarkan parut dan jerawat. . . . P/s: sesuai untuk semua jenis kulit untuk Lelaki & wanita . . RM69.00 sahaja boleh tahan 3-4 bulan . . Whatsapp ke +60173025252 . #hervnatural #hervnaturalkuantan #hervpahang #agenhervdiperlukan #hervessence #hervessencekuantan #codkuantan #stokisherv #agenherv #dropshipherv #exfoliatorherv #agendiperlukan #dropshipdiperlukan #codkuantan #cod #teamkakamani #makeuplover #makeupkit #makeup #makeupstuffs #mua #muamalaysia #makeupinfluencer #trustedseller #instafamous #instaseller #stokispahang #stokisprodukkecantikan
Share, Come Support, and Get your Artistikari Creations Non Toxic Cosmetics, Acrylic Paint, Art and Sign up for Classes and Events! This Saturday Dec 15th from 10am to 4pm at the Aspire Holiday Bazaar. 3635 N Williams Ave #artistikari #artistikaricreations #nontoxicProeyeshadow #beautiful #bebold #eyeshadowprimer #makeupartist #makeupkit #urbanglamour #vegan #holidaybazaar #organicingridients #holiday2018
These shades will have you feeling Mauve-lous!! Whatโ€™s your favorite shade from @liveglam.co #liveglam kiss me โ€œhome for the holidaysโ€ collectionโ‰๏ธ Available on @liveglam.co shop page ๐ŸŽ„ ๐Ÿ“ท by @mufavorites #makeup #makeupblog #makeupbloggers #beauty #beautyblog #beautybloggers #makeupkit #lipkit #holidaymakeup #lips #mauve #shades #makeupparty #makeupinspiration #beautytips #holiday2018 #lipshades #mattelip #mauvelip
. . HUUIIII. . . MENCANAK NAIK BULU MATA CHUOOLLSS ๐Ÿค—๐Ÿ’• 1MMM ADVANCE PREMIUM LAGI KEBABBOMM WEHH KALINI โ—โ— . . ๐ŸŒธ โœ”Flavor baru (Cadburry) โœ”Liquid baru (Magnetic Tech Formula) โœ”Lebih mudah APPLY new formula โœ”Lebih mudah REMOVE new formula โœ”Pengepit Colour Limited . . ๐Ÿ’ต Price : RM35.00 jer + FREE PENGEPIT BULU MATA pink uollss. . . ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Harga dah lah PROMO ,brg siap UPGRADE, Lagi Kebaaaboomm.. FREE PENGEPIT lagi.. Bile tahun nak dpt promo mcmni lagi chuollsss ๐Ÿ˜‰๐Ÿค—๐Ÿ’• . . . WhatsApp to Order ๐Ÿ“ฒ 0172035252 . . #1minutemiracle #oneminutemiracle #1mm #1mmmascara #1minutemiraclemascara #newproduct #produkbaru #produkbaru1minutemiracle #agendiperlukan #dropshipdiperlukan #makeupkit #makeupset #makeuplover #mua #muamalaysia #makeupinfluencer #instafamous #instaseller #trustedseller #trustedsellermalaysia #teamkakamani #leaderamani #stokisprodukkecantikan #stokispahang
RM5 OFF + FREE POSTAGE + FREE GIFT. RM5 OFF + FREE POSTAGE + FREE GIFT !! . . Mudahkan SELFIE READY FOUNDATION STICK with BRUSH ni. 2 in 1 , bawa ni je dalam bag dah cukup . . . *foundation *concealer *powder . . . . Makeup sepantas 2 minit. @EXPRESS MAKEUP KIT @๐Ÿ’„Selfie Ready Stick Foundation with Brush @๐Ÿ’„Kiss and Blush Pigment @๐Ÿ’„Awake Mascara ( instant curl snd volume mascara) . . . ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Free Gift ๐ŸŽ ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Free Postage ๐Ÿš— ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Free Bubblewrap service ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Insurans jika kit sampai rosak, Kami akan tukar baru. . . ๐Ÿ“ฒ Order melalui Whatapp or Shopee.. ๐Ÿ“ฑKlik link di Bio Profile kami sekarang..๐Ÿ˜‰ . #makeuptutorial #makeup #mua #makeupkit #makeupmurah #putrajaya #selangor #tiktok #shop #AreYouSelfieReady #NoMakeupMakeupKit #NameeRoslanCosmetics #beautyandthebeast #freecod #nameeroslancosmeticpj #productkecantikan #selfie #muaputrajaya #muajb #stokisputrajaya #Legacy24k #TeamNR #nakcantik #iphonex #promosi
Nak makeup dengan mudah? Pakai CARYA COSMETICS confirm cantik, lawa, tak pernah mengecewakan oii . So siapa yg belum cuba ape kata korang cuba sekarang. Tak menyesal ok . Tekan link di bio untuk order/pertanyaan ya sayangโค๏ธ . #myhananifamily #trustedseller #caryacosmetics #makeupkit #makeupkitmurah #makeupkitmurahmalaysia #makeupmurah #makeupmurahmalaysia #selafazcinta #seriburindu
Kalau Nani ,weekend lah โ€œme timeโ€ utk Nani ! Dari rambut sampai lah ke kaki nak kena bagi treatment๐Ÿ˜ฌ . Tapi weekdays tu kalau boleh spend some time for yourself too. Dont work too hard sampai tak terurus, lepastu nanti sakitโ˜น๏ธ . Kena cantik luar dan dlm juga especially skin korangโ˜ . Here are some step by step to guide #caryacosmeticslover ๐Ÿ’‹ Baik hati Kak Bal kan share mcm2 tips dgn korang demi nak cantik sama2๐Ÿ˜˜ hehe . . #myhananifamily #makeupkit #caryacosmetics #caryacosmeticskl #caryacosmeticsmelaka #caryacosmeticsselangor #caryacosmeticslover #caryacosmeticsnilai #caryacosmeticsagent #caryacosmeticsjohor #caryacosmeticsseremban #caryacosmrticssenawang #caryacosmeticsn9 #tipskecantikan #cantikglowing #bazaarpaknil #bazarpaknil #sayajualonline #bazaarpaknilmurah #terlajaklaris #meletop #sayajual #sayajualmurah #sendayutinggi #deejacosmetic #dnarsskincare #sihatcantik #dianzvitamin #symabeauty
BLUSHER & HIGHLIGHTER โœ… from @caryacosmetics_malaysia MAKEUP KIT for this beautiful bride makeup by our founder @makeupbynurulmf ๐Ÿ˜ . Nani gerenti terus cair hati bakal mak mertua tgk makeup sweet gini masa nak akad nikah tu tau๐Ÿ˜œ๐Ÿ’ฏ . JOM! Terus dapatkan MAKEUP KIT @caryacosmetic.co ni WHATSAPP 013-6517652 ๐Ÿ“ฒ or CLICK LINK ON BIO TO PURCHASE . . #myhananifamily #makeupkit #caryacosmetics #caryacosmeticskl #caryacosmeticsmelaka #caryacosmeticsselangor #caryacosmeticslover #caryacosmeticsnilai #caryacosmeticsagent #caryacosmeticsjohor #caryacosmeticsseremban #caryacosmeticssenawang #caryacosmeticsn9 #makeupartist #makeuptunang #makeupnikah #makeupoutdoor #muamalaysia #muakl #muaselangor #muashahalam #makeupsanding #makeuprewedding #makeuppengantin #malayweeding #solemnization #muabangi #muaputrajaya #muaseremban #muamelaka
ON โŒ ON โ“ . Dengan adanya CARYA COSMETICS dalam beg korang boleh ada perfet make up kit ๐Ÿค— . โœ… Mirror โœ… 3 colour eyeshadow โœ… 3 colour lip cream โœ… multipurpose brush โœ… lip cream brush โœ… bronzer โœ… blusher โœ… highlighter . Semua ni ๐Ÿ‘† hanya sekeping make up kit CARYA sahaja ๐Ÿ˜ต . Nak ke nak? . Meh order meh ๐Ÿ‘‡ . Whatssap only - 01155031342 (eni) . #caryacosmetics #caryajengka #caryacantik #makeupcantik #makeupkit #simplemakeup #beauty #caryacademy #jengka #pahang #bandarpusatjengka #kuantan #temerloh #mentakab #raub #bentong #cameronhighland #simplybeauty #caryahq #caryalanjewww #makeupcantik #malaysia
RM5 OFF + FREE POSTAGE + FREE GIFT. RM5 OFF + FREE POSTAGE + FREE GIFT !! . . Mudahkan SELFIE READY FOUNDATION STICK with BRUSH ni. 2 in 1 , bawa ni je dalam bag dah cukup . . . *foundation *concealer *powder . . . . Makeup sepantas 2 minit. @EXPRESS MAKEUP KIT @๐Ÿ’„Selfie Ready Stick Foundation with Brush @๐Ÿ’„Kiss and Blush Pigment @๐Ÿ’„Awake Mascara ( instant curl snd volume mascara) . . . ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Free Gift ๐ŸŽ ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Free Postage ๐Ÿš— ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Free Bubblewrap service ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Insurans jika kit sampai rosak, Kami akan tukar baru. . . ๐Ÿ“ฒ Order melalui Whatapp or Shopee.. ๐Ÿ“ฑKlik link di Bio Profile kami sekarang..๐Ÿ˜‰ . #makeuptutorial #makeup #mua #makeupkit #makeupmurah #putrajaya #selangor #tiktok #shop #AreYouSelfieReady #NoMakeupMakeupKit #NameeRoslanCosmetics #beautyandthebeast #freecod #nameeroslancosmeticpj #productkecantikan #selfie #muaputrajaya #muajb #stokisputrajaya #Legacy24k #TeamNR #nakcantik #iphonex #promosi
MAKE UP POUCH / MAKE ORGANIZER SERUT Material: Oxford Size: 55*66cm Detail: ยฐtidak mudah kusut ยฐwaterproof ยฐlebih tahan lama ยฐmuat lebih banyak ยฐalat make up nya tidak perlu ditata, tinggal masukin & serut ๐Ÿ˜œ . . . PRICE : Rp 55.000 / IDR 55k Order : LINE : gkk5622r ยฆ WA : 0896 0414 9194 ยฆ DM IG . โš SHIPPING DARI LUAR NEGERIโš  membutuhkan waktu 2-3minggu! Happy Shopping โค ___________ #makeup #brush #makeupbrush #brushmakeup # #bruahmakeupmurah #makeupmurah #kuasmakeupmurah #suppliermakeup #kuasmakeuplucu #makeupinspirarion #makeuptutorial #tutorialmakeup #brushmurah #jualkuasmakeup #kuasmakeupcantik #kuasmakeupset #makeupkit #makeupkitmurah #brushmurah #makeuppouch #pouchmakeup #makeuporganizer #makeuppouchmurah #puchmakeupmurah #makeuporganizermurah #organizermurah #tempatmakeup #tempatmakeupmurah
Newest addition to my kit! ๐Ÿ˜ Iโ€™ve been wanting an @hourglasscosmetics palette for so long & I finally caved! Canโ€™t wait to use this on my clients๐Ÿ’• โ€ผ๏ธSpots for New Years Eve still availableโ€ผ๏ธ #phillymakeupartist #njmakeupartist #phillymua #muakit #makeup #makeupkit #hourglasscosmetics #hourglassambientlightingpalette
Eyeshadow Make up kit ๐Ÿ’ธ40.000 #makeupkit #makeupdompetmurah #eyeshadowdompetmurah #anyland
Our majestic 2-IN-1 brush is the perfect brush to draw your brows, apply your eyeliner and lipliner ๐Ÿง™โ€โ™€๏ธ
EYE MAKE UP BRUSHES SET MOTIF MARBLE ๐Ÿ’„ Bahan kuas: Nylon Bahan pegangan: Plastik motif marble Quantity: 10 pcs Detail isi: ada digambar. . PRICE : Rp 50.000 / IDR 50k Order : LINE : @gkk5622r ยฆ WA : 0896 0414 9194 ยฆ DM IG . โš SHIPPING DARI LUAR NEGERIโš  membutuhkan waktu 2-3minggu! Happy Shopping โค ___________ #makeup #brush #makeupbrush #brushmakeup #kuasmakeup #bruahmakeupmurah #makeupmurah #kuasmakeupmurah #suppliermakeup #kuasmakeuplucu #makeupinspirarion #makeuptutorial #tutorialmakeup #brushmurah #jualkuasmakeup #kuasmakeupcantik #kuasmakeupset #makeupkit #makeupkitmurah #brushmurah
I just received my @summerseve #boxycharm and Iโ€™m so excited!! Canโ€™t wait to take close up pics! Thank you @pantsxodeals for sharing!! ๐Ÿ˜๐Ÿ™Œ๐Ÿฝ
It has taken me MONTHS to get THIS far in my collection. But, operation "Better Brand Collection" is under way. More is coming!!!!! Products are from @thecrayoncase @juviasplace @glittermecosmetics @jlaruecosmetics @kaoir @toofaced @beccacosmetics @anastasiabeverlyhills @lagirlcosmetics @blackradiancebeauty #makeupkit #makeupartist #makeuplover #makeupjunkie
~ quick lil chick look on @monikahaczkiewicz ~~~ ๐Ÿ”๐Ÿค๐Ÿฃ๐Ÿฅ~
next page →