#makeupmua

84,229 posts

Loading...
Here are more lol #galaxy #explorepage #makeupmua
✨✨✨REVIEW TIME✨✨✨ Okay guys despite being super disappointed by the recent delivery by @daraz.shopping @darazpk getting the bronzer blush in pieces had got me super angry and pissed off, I still couldn’t stop posting this review up on my feed kyunkeee kabhe kisiii kiii achiii cheez kiii beh tareef kerniii chaya, I ordered this highlighter by @iconic.london a few days ago; since you all know I love highlighters, the delivery time was pretty good; and it came in a very nice packaging however it was a mirror bottle thanks god it didn’t break. 🙏 So I recently used it and tbhhh, the pigment and the glow leaves a dewy look on your face which is the best part ever. ❤️😭 Badly wanted to get my hands on this since I’ve seen so many bloggers using it, searched it over @darazpk and found it, and my experience was good! So I’d totally recommend my girls to try this❤️ Will post swatches on my story soon✨ #makeupreviews #shophudabeauty #instagramblogger #ootdfashion #makeupreview #ootdfashion #instagramblogger #makeupreview #productreview #makeupmua #instagood #instadaily #mua #foodblogger #styleblogger #reviews #blogdaily #lifestyleblogger #streetstyle #prodcuts #iconiclondonilluminator
Bueno asi que a lo rapido 😅. Dejare ahi en las historias todo el proceso jij 🖤. . . . . . . . . . . . . #makeupartist #maquillaje #makeuptime #makeupaddicts #makeupofday #makeup #makeupmua #jeffreestar #beautykiller #arcticfoxhaircolor #red #insta #instachile #instapuq #instagram
Good morning Trapettes!!! ‼️NEW VLOGMAS video up now‼️ Link in BIO ✨ ✨ Earrings: @forever21
DAY 1🎄 • • PRODUCTS USED @benefitcosmetics -Ka-brow @nyxcosmetics -Brights pallete +white liner
APA MKN LIPMATTE TAK HILANG! Mkn bergoreng ke bermnyak pon mantai je lipmatte obsess ni! Tgok la founder amoi obsess makan cucur udang smpi merelip bibir 😂 Tak payah nak bukak mulut besar2 takot hilang lipmatte 24jam tgok cermin sbb nk touch up je annoying kan msti mympah.dngan obsess tak perlu dah cover! Meh la order😘DM or WHATSAPP 0173114841 or Click link bio dkat profile IG taw taw! #ObsessCosmetic #obsesscosmeticsselangor #agentobsesselangor #makeupmurah #makeupmua #MuaSelangor #Muakl #codeveryday #postageeveryday #squadsyiera #nanawarrior #obsesssunway #obsesssubangjaya #obsesspetalingjaya #obsesspuchong #obsessbandarbarubangi #obsesstamanmedan #obsesspantaidalam #obsessdamansara #obsessshahalam #obsessbangsar #obsesspantaidalam
Para hoy este maquillaje que propongo para estas fiestas🙌🏼 colores que me encantan😍 estrenando un labial mate de @nyxcosmetics_es caí rendida. Y sombras de @morphebrushes Desliza 👉🏼👉🏼👉🏼
Choose your shade from this Paese Silky Matt range of strong-lasting liquid matt lipsticks. Extremely light and powdery velvet formula makes these lip colors a perfect pick for everyday! #Paese #PaeseCosmetics #SilkyMattLiquidLipstick #Lipstick 💄 #LipMakeup #LipColors #MakeupLife #MakeupLover #InstaMakeup #Lipsticks #MakeupMua #LipsticksMua #LongLastingLipstick
Bday Diva🎂🎁🎉🎉Flesh like today’s wine 🍷#makeupartist #makeupmua #makeuptransformation ♥️ #makeuplover 💄 fotocredit 📷@zaraeweka
Musim Wedding kan sekarang! Tiap minggu ada wedding kan nak makan pon cover2 takot comot hbis ayu makan! Nak lipmatte tahan pakai obsess comfirm terletak elok dkt bibir munggil tu tak payah nk cover dah makan! Pakai sekali pon dah ckup jimat tak pyah touch up balik😍 Meh la order😘DM or WHATSAPP 0173114841 or Click link bio dkat profile IG taw taw! #ObsessCosmetic #obsesscosmeticsselangor #agentobsesselangor #makeupmurah #makeupmua #MuaSelangor #Muakl #codeveryday #postageeveryday #squadsyiera #nanawarrior #obsesssunway #obsesssubangjaya #obsesspetalingjaya #obsesspuchong #obsessbandarbarubangi #obsesstamanmedan #obsesspantaidalam #obsessdamansara #obsessshahalam #obsessbangsar #obsesspantaidalam
WOW! 11.000+ PCS TERJUAL HANYA DALAM 1 JAM SAJA 😱 Bener bener gak nyangka! 😍 Fine & Fairness Cream (FF Cream) produk baru dari B ERL yang bikin Heboooh 😂 Kalo kemarin terjual 20.000+ pcs dalam 1 malam, eh ternyata kemarin terjual 11.000+ pcs dalam SATU JAM 😱 SATU JAM LHO ini 😱 Artinya, produk ini memang THE BEST bangeeet... Bahkan fungsi dari FF Cream aja buanyaaak bangeeet 😍 Diantaranya : - Sebagai base make up/primer yang mencover wajah seharian - Mampu menyamarkan mata panda dan flek hitam - Menghasilkan riasan yang glowing bahkan meskipun sehabis berwudhu - Menghaluskan tekstur kulit wajah - Melindungi wajah dari sinar UV A dan UV B - Hasil riasan jadi flawles, smooth dan tidak cakey Dan bahan kandungan utama dari produk ini memang KECE BANGEEET 😱, yaitu : - Allantoin sebagai soothing agent atau menyejukkan kulit dan anti iritasi - Sunscreen atau tabir surya - Vitamin E sebagai anti oksidant yang menangkal zat radikal bebas sehingga mencegah dan memperbaiki sel-sel kulit yang rusak - Chromabright sebagai lightening agent yang mencerahkan kulit - Phenyl Trimethicone membuat permukaan kulit menjadi soft, kenyal dan glowing. Bahkan kulit kering dan bersisik bisa kembali lembap dan halus. Daripada nanti NGANTRI BERBULAN BULAN LAGI, mending miliki sekarang yaa 😁 Karena sekarang juga pengirimannya antri lho, makin ditunda makin Ngantrii 😭😭 Kalo mau kepoin lebih dalam, boleh japri kesini ya WA only 081244749545 😁😁😁 #finefairnesscream #berlcosmeticsbanjarmasin #berl #berlmakassar #pencerahwajah #makeupmua #depoejicollection
Pink Christmas 🎄💕——————————————————————————— @smashboxcosmetics photo finish foundation primer @narsissist natural radian longwear foundation (ARUBA) @katvondbeauty 24 hour supper brow (walnut) @morphebrushes 35v pallet @marcbeauty mascara @maccosmetics @patrickstarrr baby its gold outside @maccosmetics MATTE BRONZE brow zing powder @maybelline shine shot lip gloss @urbandecaycosmetics Makeup setting spray- oil control ——————————————————————————— #makeuptutorial #makeupartist #makeuplooks #makeuptutorial #makeuponfleek #mac #urbandecay #katvondbeauty #narsfoundation #fentybeauty #undiscoveredmuas #wakeupandmakeup #beauty #muacomunity #editorialmakeup #smashbox #girlnextdoor #makeupmua #blendtherules #morphebabe #morphe #morphe35vpalette #35v #deretocreate #mua #patrickstarrrxmac #makeupaddict #makeupaddiction
makasih ka rosssss😍😍😍😍😍 #makeupcikampekmua #makeupbandung #makeupmua #makeup #makeupLISNA #makeup
my brows have been shitty since I shaved them again and my foundation is way too dark for me primer: @glamglow mega illuminating moisturizer colour correction: @essencemakeup colour correcting liquid concealer foundation: @elfcosmetics concealer: @maybelline fit me! concealer powder: @maybelline fit me! loose finishing powder/ @nyxcosmetics HD studio photogenic finishing powder powder foundation: @lorealmakeup infallible pro-glow long wear powder contour/blush: @urbandecaycosmetics naked flushed / @artdeco_cosmetics rouge blush brows: @benefitcosmetics ka-brow and foolproof brow powder/ @essencemakeup clear lash and brow mascara eyes: @jeffreestarcosmetics blood sugar palette/ @anastasiabeverlyhills modern Renaissance/ @nyxcosmetics single shadow in venom eyeliner: @maybelline khol eyeliner matita occhi mascara: @milkmakeup kush mascara lips: @essencemakeup Holo wow dewy lip shine/ @maybelline baby lips highlight: @katvondbeauty alchemist holographic palette #makeup #makeupoftheday #makeupaccount #makeuptutorial #makeupartist #makeupmua #makeuptime #aspiringmakeupartist #aspiringmua #newmakeupartist #newmua #newmakeupaccount
Beautiful & creative look by @nnoamakeup ❤️🧡💛💚💙💜
January dibuka sekarang,siapa yg masih mencari bagaimana nak turun berat badan secara sihat,bleh terus ke bio ig Coach @ anizamuna._ . Jangan tunggu peluang keemasan ini,anda bleh trn 5-10kg sebulan.. . #Pendaftaran hya diberi pd booking dahulu.. . #menusihatsetiaphari #hidupsihat #tipskurus #sihatcantik #hijapstyle #kulitputih #cerahtanpasuntikan #putihsangat #manicure #makanansihat #dietmakannasi #meegorengmamak #pencucimulut #pengantin100hari #bajupengantin #pelaminakadnikah #jubahbesar #jualsoftlens #kasutmurah #makeupmua #dapurpanastv3 #begmurahcantik
Pixy two way cake Code 2 Rm15 Available 1 sahaja tinggal Self pick up area Trong Postage area lain . Cpat sapa cpat dia dpat Ada sebarang pertnyaan boley klik link kat bio #seriburindu #terbaikdariku #monalisa #kfcmalaysia #chocojarlicious #makeup #hudabeauty #nars #dermacol #beauty #girls #lawakbodoh #lawakjiwang #astrowarna #astoria #tv3malaysia #cantik #instagram #vivo #rtm2018 #sephoramalaysia #watsonmalaysia #rotikaya #penmerahdotcom #love #selafazcinta #bazarpaknil #makeupmua #makeupmurah
Cuando haces las cosas con pasion y amor todo fluye y todo llega en el momento perfecto💄💄💄 Agradecida con dios por tantas bendiciones. #makeupschool #maquillajedemoda #facemakeup #artista #makeupmua #modabogota #nigthmakeup
Me encantan las dos paletas Esmeralda ❤️ son súper prácticas para traerlas en la bolsa y pigmentan súper bien !!! Las consiguen en @renattacosmeticos tienda física y en línea para que lleguen a tu casita #Makeup la pag oficial @beautycreations.cosmetics @beautycreations_mx 😍 #undiscoveredmuas #undiscovered_muas #makeupmua #picoftheday #mexicanmuas #makeuptime #maquillaje #monterrey #angiegarza #brunette #latinas #latina #mexicana #sexylatina #maquillajes
I invite you to slide and continue to see the images for the realization of this cutcrease inspired by the ocean 🌊🌊☁️💎💎💎💎💎💎💎💎🔜🔜🔜🔜 #makeup #makeuptutorial #makeupartist #makeupmua #muaythai #mua #mưa #makeupjunkie #makeupbyme #makeuplover #makeuplover 💄 #beuti #beautif #beutifullday #dayofthedeadmakeup #makeupblue #bluemakeup #makeupforbrowneyes #eyelinertattoo #eyelinertutorial #eyelinergel #eyeslashes #eyeslashesextension #cejasnaturales
Flawless look as always ✨! ( Hey guys it’s @itsrenay.19 ! Follow me for more ! ) ✨ - - Face: Benefit | Hello Happy Foundation color .. 11 Dark Neutral . Benefit | Brow conditioning primer . Rimmel | eyebrow pencil OO4 dark brown. Anastasia | contour cream kit “deep” . e.l.f | moonlight pearls highlighter . Kiss secret | lipstick BBL . Mac | Fix plus clear prime . Ingolot | loose powder 3S . Pro.concealer | Natural concealer . Morphe | Plum eyeshadow palette ‘35P‘. Red cherry | eyelashes “ DW “ . @beautytvposts #makeupvideo #undiscovered_muas #bretmansvanity #malemuas #makeuptutorial #morphebabe #makeupmua #girlsonmakeup #makeupjunkie #featuremuas #jeffreestar #discovervideos #girlthatblend #anastasia #glamvideos #jamescharles #blendtherules #allmodernmakeup #lagirlproconcealer #itsmylookbookvid #makeupforbarbies #100daysofmakeup #limecrimemamakeup #Benefit #morphe #mac #hudabeauty @maggieagency
next page →