#malaysiafood

162,777 posts

Loading...
6 Khasiat Kacang Kuda Dalam Diet. 1. Membantu mengawal gula dalam darah 2. Meningkatkan rasa kenyang dan membantu mengurangkan berat badan 3. Membantu proses pencernaan disebabkan kandungan serat yang ringgit. 4. Membantu mengelakkan penyakit jantung dan kanser 5. Memberi vitamin dan mineral yang diperlukan 6. Sumber utama protein berasaskan tumbuhan. Nutrien yang terkandung dalam kacang kuda membuktikan bahawa ia merupakan makanan yang menakjubkan. Hanya secawan kacang kuda mengandungi(jumlah Harian Yg dicadangkan) Tips, Info & Program - Kurus, Diet & Sihat #makanpunkurus #uoc_onlinecoaching Klik link di BIO. . *❔ COACH DIYANA 0142439114* *#teamfitLZ * #mpotd_uoc . #coachdiyana #teamcoachmakan #teamedsos #malaysiafood #codalorsetar #carimakan #kalori #tipsdiet #jomkurus #nakkurus #tipskurus #awetmuda #coachonline #kurusonline #viralmalaysia #caradiet #syantik #pasarmalam #dietmudah #makananseimbang
- Orang skrg berkira sangat bila cakap nak kurus dan sihat, fikir macam-macam... - Beli benda lain lagi mahal ok jee...baju, handphone, kasut, beg, alat mekap... - Tapi...kita skrg kurang sangat kesedaran ttg apa kepentingan bila kita amalkan gaya hidup dan makan makanan sihat."You are what u eat". . Tips, Info & Program - Kurus, Diet & Sihat #makanpunkurus #uoc_onlinecoaching Klik link di BIO. . ❔ Nort Jiet 0175202168 #teamsyantik . #teamedsos #teamcoachmakan #mpotd_uoc #malaysiafood #codalorsetar #carimakan #kalori #tipsdiet #jomkurus #nakkurus #tipskurus #awetmuda #coachonline #kurusonline #viralmalaysia #caradiet #syantik #pasarmalam #dietmudah #bhonline #makananseimbang #fikir
Air putih atau air mineral sangat penting dalam tubuh manusia untuk memastikan tubuh sentiasa sihat dan bertenaga. Antara kesan kurang minum air adalah: Mudah Letih dan kurang tumpuan – Tubuh yang mengandungi toksin kerana kekurangan air apabila proses pengeluaran berlaku akan menyebabkan tubuh terasa letih. Ia juga menyebabkan individu kurang memberi tumpuan dengan baik ketika melakukan kerja atau aktiviti seharian. Jangan lupa minum air yang secukupnya k ^_^ . Tips, Info & Program - Kurus, Diet & Sihat #makanpunkurus #uoc_onlinecoaching Klik link di BIO. . ❔ Nort Jiet 0175202168 #teamsyantik . #teamedsos #teamcoachmakan #mpotd_uoc #malaysiafood #codalorsetar #carimakan #kalori #tipsdiet #jomkurus #nakkurus #tipskurus #awetmuda #coachonline #kurusonline #viralmalaysia #caradiet #syantik #pasarmalam #dietmudah #bhonline #makananseimbang
Langkah paling Susah untuk sihat adalah langkah pertama..pilihan ditangan anda 😘😘 Tips, Info & Program - Kurus, Diet & Sihat #makanpunkurus #uoc_onlinecoaching Klik link di BIO. . *❔ COACH DIYANA 0142439114* *#teamfitLZ * #mpotd_uoc . #coachdiyana #teamcoachmakan #teamedsos #malaysiafood #codalorsetar #carimakan #kalori #tipsdiet #jomkurus #nakkurus #tipskurus #awetmuda #coachonline #kurusonline #viralmalaysia #caradiet #syantik #pasarmalam #dietmudah #makananseimbang
Nak diet mkn nenas? -Nenas kaya dgn bromelain yg dpt melancarkan sistem pencernaan dan memiliki sifat anti-inflamansi. - Nenas juga mampu meningkatkan metabolisma badan. Tapi awas!!!nenas juga ada kalori di dalamnya.Ia akan menambah jumlah kalori jika diambil berlebihan, cukuplah hanya sepotong iaitu 100g bersamaan dgn 50kalori. . Tips, Info & Program - Kurus, Diet & Sihat #makanpunkurus #uoc_onlinecoaching Klik link di BIO. . ❔ Nort Jiet 0175202168 #teamsyantik . #teamedsos #teamcoachmakan #mpotd_uoc #malaysiafood #codalorsetar #carimakan #kalori #tipsdiet #jomkurus #nakkurus #tipskurus #awetmuda #coachonline #kurusonline #viralmalaysia #caradiet #syantik #pasarmalam #dietmudah #bhonline #makananseimbang #nenas
ADUIIIIII 🤭 Baru nak membako...🔥🔥🔥 Dan mengisi dalam 💋 lagiii😅 . . Alahai, kalori burn baru ckit je tapi yang masuk beribu. Selagi tak berlaku deficit dalam diet, berat takkan turun. . Fokus dulu pada pemakanan, senaman mulut, calorie in, berat pasti akan turun. Itulah caranya. Master your calorie in first! Ni Bagi Korang yg baru nk bermula .. Elakkan ke tempat makanan klu mmg tau anda x kuat semangat .. Klu dah lama skitt hati .. mata dah keball BARULAHHH NAK CAMPUR DGN SIAPA 2 pon x kisahh💪🔥🔥 . Pendaftaran sesi November dah dibuka . xoxo #coachanna8020 -018 2184185 Ingin tahu lebih lanjut🙋🏻‍♀️ ttg program kurus dari rumah 😄 TEKAN LINK DI BIO 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 👉🏻http://kurusdarirumahkelabsenyum.wasap.my/ ##programturunberat #dietkalori #bilanakkkurus #dietseimbang #gemokisawesome #coachkurus #kurus #kurustanpaberlapar #onlinecoaching #bajubesar #coachonline #iphone #jomdiet #baju #malaysiafood #carl makan #kalori #kurus #jomkurus #tipsdiet #nakkurus #turunlemak #herbalifenutrition #herbalifediet #sayanakkurus #azamkurus2018 #caradiet #jo
Ramai yg salah faham tentang water rentention. Ada yg cakap water retention ni terjadi kalau kita minum air terlalu banyak. . Jom fahamkan dulu basic water retention. Minum air mengikut keperluan badan masing-masing. Jangan kurang minum air sampai dehydrated. Sbbnya nanti once u all minum lepas tu, badan akan mula simpan air utk elakkan jadi dehydrated lagi. That's why berat tiba-tiba naik mendadak sbb badan dah simpan air yg kita minum tadi tu. . Untuk elakkan masalah ni, u all boleh minum air secukupnya supaya badan keep hydrated. Tapi bila dah minum banyak tu, kena la pandai-pandai buang balik.. jangan tahan kencing.. itu yg jadi bahaya balik. Boleh juga buat simple exercise utk keluarkan air melalui peluh dan pernafasan kita. . Coach Taufiq 013-3218716 . #teamahmadmizah #teamnickhinhussien . #dietsihat #tipsdiet #tiktokchallenge #polisevo2 #jomheboh2018 #akusuka #jjcmtv3 #malaysiafood #paskalthemovie #sakitsendi #kitapunya #uitmshahalam #kualalumpur #icanseeyourvoicemalaysia #sungaibesar #taufiqyunus #putrajaya #mediaprima #dramasangat #jomkurus1malaysia #bahagiabukanbidaan #cikreenencikngokngek #Lazadamalaysia #portlepak #jommakan #dietatkin #tv3
Janganlah sampai mcm ni sekali.. 😂 Hahaha.. diet ni sebenarnya takde pun sampai mcm ni.. cuma perlu kuat utk 21 hari pertama shj utk kita ubah habit kita.. InsyaAllah lps tu automatik badan kita dah boleh adapt cara pemakanan yg baru.. InsyaAllah akn rasa enjoy je nanti. 😁 . Coach Taufiq 013-3218716 . #teamahmadmizah #teamnickhinhussien . #dietsihat #tipsdiet #tiktokchallenge #polisevo2 #jomheboh2018 #akusuka #jjcmtv3 #malaysiafood #paskalthemovie #sakitsendi #kitapunya #uitmshahalam #kualalumpur #icanseeyourvoicemalaysia #sungaibesar #taufiqyunus #putrajaya #mediaprima #dramasangat #jomkurus1malaysia #bahagiabukanbidaan #cikreenencikngokngek #Lazadamalaysia #portlepak #jommakan #dietatkin #tv3
Assalammualaikum semua❤❤❤... Gerai Gadis Tebu menerima tempahan: 🔰Majlis kenduri 🔰Majlis tahlil 🔰Sarapan pagi 🔰Jamuan sekolah&jabatan&agensi kerajaan 💥Harga sangat berpatutan💥 Seberang pertanyaan boleh hubungi ditalian: ☎http://wassap.my/019-4524246 📞call: 019-4524246 #nasilemak #nasilemakkopio #nasilemakayam #resipi #jjcmtv3 #malaysiafood
Assalammualaikum semua❤❤❤... Gerai Gadis Tebu menerima tempahan: 🔰Majlis kenduri 🔰Majlis tahlil 🔰Sarapan pagi 🔰Jamuan sekolah&jabatan&agensi kerajaan 💥Harga sangat berpatutan💥 Seberang pertanyaan boleh hubungi ditalian: ☎http://wassap.my/019-4524246 📞call: 019-4524246 #kuihmuihfrozen #karipap #burgermalaysia #burger #kuihmuihtradisional #malaysiakini #malaysia #malaysiafood #cucurudang #Jjcmtv3
Kesihatan adalah nikmat yg harus selalu kita syukuri. - Kesihatan akan terganggu jika tubuh kita kekurangan nutrisi. - Nutrisi sangat penting agar tubuh dpt menjalankan fungsinya dgn baik. . Tips, Info & Program - Kurus, Diet & Sihat #makanpunkurus #uoc_onlinecoaching Klik link di BIO. . ❔ Nort Jiet 0175202168 #teamsyantik . #teamedsos #teamcoachmakan #mpotd_uoc #malaysiafood #codalorsetar #carimakan #kalori #tipsdiet #jomkurus #nakkurus #tipskurus #awetmuda #coachonline #kurusonline #viralmalaysia #caradiet #syantik #pasarmalam #dietmudah #bhonline #makananseimbang #nutrisi
Another iconic Ipoh must have is this bowl of comforting and delicious ‘Kai Si Hor Fun’ or literally shredded chicken with flat rice noodles in a rich prawn and chicken based broth. It’s so good we had so many rounds of it. Don’t forget to try the egg caramel custard while at Thean Chun too 😋😋😋 . . . . #ipohfood #IpohEats #theanchun #ipohmali #ipoh #kaisihorfun #horfun #chinesefood #asianfood #malaysiafood #nomnomnom #eeeeeats #noodlesoup #noodlelover #foodie #foodtrip #foodstagram #cameraeatsfirst #onthetable #thekitchn #allitravel #travelgram #travelasia #travelstoke #wanderlust #yummyintummy #burpple #exploremore #caramelcustard #鸡丝河粉
😍Memori "Jangan Ketawa"..Ni memang legend hokay . 😘Part last skali tu yg x boleh tahan🤣🤣 . Apapun minum lah bersederhana..sapa sini suka minum susu..✌ . #dietsihat #tipsdiet #tipskuruscepat #jeansbesar #shawlmurah #akusuka #jjcmtv3 #malaysiafood #nakkurus #sakitsendi #kitapunya #abpbh31 #kualalumpur #sizebesar #sungaibesar #taufiqyunus #putrajaya #mediaprima #bigstage #jomkurus1malaysia #gemok #eatclean #Lazadamalaysia #portlepak #jommakan #dietatkin #tv3
Nasi Kandar Hameediyah -beroperasi sebelum merdeka lagi -berbagai lauk yang surr padu beb -kami memilih menu special ayam ros ayam madu ayam goreng -di serta penambah selera telur masin dan papadom -pencuci mulut kami adalah Murtabak dengan isi tebal dan besar serta kuah dal Memang surrrr padu beb👍👍👍 xsia2 sapa yang beratur pnjng.. #malaysiareview #foodreview #layan #sedap #reviewsajasaja #makananterbaik #foodlover #foodpolice #malaysiafood #merecik #merecikhawau #betulbetulkaw #nasikandar #nasikandarhameediyah #superpadu #penangfood
“A yawn is a silent scream for coffee”. -Anon
Found my kind of food here - Matcha Smoothie bowl with apple, banana, flaxseed, Chia seed, granola, walnut, pumpkin seed, almond, dried blackcurrents, and dessicated coconut! ❤️🧡💛💚💙💜 Served in a coconut husk 🤤🤤 #matchalover #matchagreentea
special ingredients THORING GHANI FOOD composition of natural ingredients. without preservatives. Indonesian special taste raw material: cassava komposisi dari dari bahan-bahan alami. tanpa pengawet. cita rasa yang khas Indonesia Bahan baku dari ketela Produced by Khasanah Packed by GHANIFOOD Ponorogo Jawatimur Indonesia Rp 6.000 / pack ORDER 😍 +62 822 5768 8089 #makanan #makanankhasindonesia #indonesianfood #singaporefood #malaysiafood #taiwanfood #tailandfood #chinafood #ponorogofood #jawatimurfood #jawatengahfood #jawabaratfood #jakartafood #palembangfood #internationalfood #koreanfood #hongkongfood #australiafood #indonesiaspecialfood
THORING GHANI FOOD composition of natural ingredients. without preservatives. Indonesian special taste raw material: cassava komposisi dari dari bahan-bahan alami. tanpa pengawet. cita rasa yang khas Indonesia Bahan baku dari ketela Produced by Khasanah Packed by GHANIFOOD Ponorogo Jawatimur Indonesia Rp 6.000 / pack ORDER 😍 +62 822 5768 8089 #makanan #makanankhasindonesia #indonesianfood #singaporefood #malaysiafood #taiwanfood #tailandfood #chinafood #ponorogofood #jawatimurfood #jawatengahfood #jawabaratfood #jakartafood #palembangfood #internationalfood #koreanfood #hongkongfood #australiafood #indonesiaspecialfood
Siapa setuju 🙋‍♂️ Share & tag kepada kawan anda yang ada masalah obesiti 🔥 👉 Mencegah lebih baik dari mengubati 🔥Boleh klik biolink saya untuk langkah pertama untuk kurus🔥 . Coach fadzilshar📲+60123453425. . CERTIFIED PERSONAL TRAINER . #teamfadzil #misimengecil #jalanjalancarimaka #weightloss #fatloss #jomkurus #jomfit #gemok #jomsihat #Malaysiafood #fit #nakcantik #naksihat #nakkurus #slim &fit  #abambocey #youcanloseweightfromhome #bajubesar #jubahbesar   #TV3 #teamnickhinhussien #baju   #carimakan #kalori   #kurus #jomkurus   #tipsdiet #nakkurus #turunlemak
#印度飞饼 #roticanai #malaysia #malaysiafood #instalike #breakfast #instafood #rotibanjir Malaysia’s food always good to mix and match, i’m Malaysian.
NEW‼NEW!!NEW!! . Congo bar 12 inchi siap potong Dan ditambah topping drizzle Nutella 😍😍buka box terus makan! . . Rm70 😊 . Jom order dengan kami : 👉 www.wasap.my/60173524384 . Delivery area : KL / Selangor / Putrajaya (With delivery charges) . Follow Facebook page : 👇 https://www.facebook.com/TheIdzahlicious . Follow Instagram : 👉 www.instagram.com/theidzahlicious #sabrinabakery #agentsabrinabakery #ampang #deliverykualalumpur #birthdaycake #jjcm #foodporn #jalanjalancarimakan #klfoodie #malaysiafood #makansedap #putrajaya #deliveryteruskehati #cakes #cookies #sayajualkekmalaysia #kambingperap #foodlover #bazarpaknil #cintabukankristal #sayajualkek #lelakikirimantuhan #kulacake #tempahankekkawin #kekharijadi #kekkawin
A dream doesn’t become reality through magic; it takes sweat, determination and hard work. . Welcome to Beta KL and good luck to all the contestants for La Maison Cointreau International Final 2018. . Pipe Dream ~ Mount Gay Black Label | Mezcal | Pineapple | Sage | Lime | Celery Bitters . . #BetaKL #ModernMalaysian #KLRestaurant #MalaysiaBars #PipeDream #LaMaisonCointreau #InternationalFinal2018 #MountGay . . #restaurants #malaysiafood #kualalumpur #malaysia #klfood #klfoodie #eatdrinkkl #timeoutkl #bestrestaurant #trulyasia #cocktail #bar #klcocktails #MYcocktailbars #craftcocktails #bestbars #bartendersbible #bartendersmalaysia #mixology #imbibe #mytravelguide #mountgay #pipedream #lamaisoncointreau #internationalfinal2018
Cái tô to bằng cài nồi :)))) #penang #penangnoodle #malaysia #malaysiafood
Mlm2 xkan nk makan nasi ye dak..habis diet nanti 😂😂 Makan ringan2 baru puas hati Mana nak dapat makanan ringan ni?? Kami akan berada di BHP Taman Bolton mlm ni dari jam 8 - 10 malam ye... Siapa2 yang nk beli rempeyek boleh la datang nanti See you there 😉😉😉 Hubungi kami 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼 www.wasap.my/60183937370/nakrempeyek www.wasap.my/60176674051/nakrempeyek Instagram : https://www.instagram.com/dapur_rempeyek Facebook : https://facebook.com/dapurrempeyek88 #makanansedap #malaysiafood #crunchy #sajiansedap #rugikalautakcuba #lepak #takmahal
Carrots are an excellent source of beta-carotene, and contain high amount of fiber. Beta carotene is important for eyesight, skin health, and normal growth. Eat well and get healthy. #HakkaRangRestaurant #HakkaFood #HakkaCuisine #MalaysiaFood #Traditionalfood #Flatlay #Foodpornphotography #ChineseRestaurant #ChineseStyle #中餐 #中国菜
Ubat penghilang dahaga ketika cuaca panas lit lit 🔥👍🏻 Sirap Bandung Muar. . Pak Anjang Bariani Johore beroperasi SETIAP HARI ; 10.30 pagi - 9.30 malam 👨🏼‍🍳♨️ . Untuk sebarang tempahan meja / bungkusan / katering, hubungi: 📞 03-5524 0663 ATAU WhatsApp http://www.wasap.my/60162320085 . #bariani #instafood #photooftheday #yummy #eat #foodgasm #foodporn #food #rice #chicken #lamb #delicious #lunch #dinner #malaysia #selangor #shahalam #ayamgorengrempah #seksyen13 #foodmalaysia #jjcm #malaysiafood #tauhubakar #katering #kateringshahalam #cadanganmakan #restoran #restoranshahalam #shahalamresidents
Transform Dalam masa 2 bulan.. Mcm x percaya 😱😱 Dah beribu habis Duit 💵💵💵 X pernah2 kurus .. Kecewa Berserah saja.. Alhamdulillah Di pertemukan hanya dari Sahabatnya @suryanisharidan kepada Coach .. Percaya dan Follow kata Coach .. Semua berubah .. Baju semua dah bertukar saiz . Walau berat x lah turun banyak .. Tapi inci mmg banyakk .. Bayangkan x pernah kurus dari kecikk.. Klu @aidamainoe Bolehh Pasti Korang pon boleh💪💪🔥🔥 Makan nasi hari2 makan mcm2 hari2 satay, nuget, passembor, masak lemak Semua boleh makan Tapi anda turun 5-11kg sebulan Badan reshape Kesihatan improve Kulit muka semakin glow2 TAK NAK KE? RIBU2 ORG DAH DPT GOOD RESULT xoxo #coachanna8020 -018 2184185 Ingin tahu lebih lanjut🙋🏻‍♀️ ttg program kurus dari rumah 😄 TEKAN LINK DI BIO 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 👉🏻http://kurusdarirumahkelabsenyum.wasap.my/ ##programturunberat #dietkalori #bilanakkkurus #dietseimbang #gemokisawesome #coachkurus #kurus #kurustanpaberlapar #onlinecoaching #bajubesar #coachonline #iphone #jomdiet #baju #malaysiafood #carl makan #kalori #kurus #jomkurus #tipsdiet #nakkurus #turunlemak #herbalifenutrition #herbalifediet #sayanakkurus #azamkurus2018 #caradiet #jo
I prefer this brand. . 今夜出発🇯🇵 . お土産はこれが多いかな。 . このブランドじゃなきゃダメなのよ。 . 例の「#世界一美味しいインスタントラーメン 」の一番最初に出た類似だけど🤣スパイスとハーブの深みが断トツ上だから! . 騙されたと思って食べてみて💕 . 写真はシェフが作ってくれたやつ😆 . #マレーシア #インスタントラーメン #麺スタグラム #ラクサ #類似品でごめん #なかなか売ってない #malaysiafood #laksa #whitecurrymee #ibumie #foodporn #noodles
No gym membership, no problem. . No attitude, big problem. . Just cari ruang di rumah dan try workout ni. Any workout is good as long as you work it out😉 . #teamfronnyenie #onlinefatlossprogram . 📲Coach Fronn +60163544328 📲Coach Yenie +60192661282 . #malaysia #malaysiafood #nakkurus #turunlemak #bajuraya #misikurus #projekkurus #coaching #coachkurus #kurusCepat #kurus5kg #tv3 #jubahmoden #jubahbesar #erafm #astroawani #dietseimbang #sayanakslim #kevinzahri #saizbesar
Coming Soon "Bak Kut Teh" (Teochew Style) By Uncle Pang.. . . #singaporefood #malaysiafood #indonesiafood #nonya #delicious #bakkutteh #bakkutteh肉骨茶 #bakkut #porkborn #porkbornsoup #soup #souprecipe #garlic #pepper #delivery By Uncle Pang From Sambalacha Delivery Only
Faktor Badan Cepat Letih Kebanyakan individu yang bekerja sendiri dan juga tidak kira jantina selalu merungut pasal badan letih, lemah, lesu padahal kerja dalam bilik berhawa dingin, Ada tu yang banyak duduk dari berjalan dan berdiri. Jadi apa punca badan mudah sangat letihh??Antara yang mempengaruhi badan mudah less Dan letih:- * Diet kurang seimbang * Kurang minum Air kosong * sentiasa dihidrasi * tekanan emosi * tidak bersarapan * terlalu banyak kafien * kurang zat best Dan vitamin b12 Untuk mengatasi badan yang cepat Penat, letih, dan tidak bertenaga. Caranya adalah dengan mengamalkan diet Dan antivirus yg sihat setiap hari. Tips, Info & Program - Kurus, Diet & Sihat #makanpunkurus #uoc_onlinecoaching Klik link di BIO.Aaq . *❔ COACH DIYANA 0142439114* *#teamfitLZ * #mpotd_uoc . #coachdiyana #teamcoachmakan #teamedsos #malaysiafood #codalorsetar #carimakan #kalori #tipsdiet #jomkurus #nakkurus #tipskurus #awetmuda #coachonline #kurusonline #viralmalaysia #caradiet #syantik #pasarmalam #dietmudah #makananseimbang
Though not the cheapest but with the amount of seafood that came with the platter, it's pretty reasonable. Thai seafood steamboat platter @ Khunyai Thai Bbq & Mookata Steamboat, Taman Desa Petaling Thai MAMA Seafood Party @ RM99 (2pax) Pineapple Fried Rice @ RM12. 9 BBQ Pork Satay @ RM4/stick Thai Green Milk Tea & Thai Milk Tea@ RM5 (small) Total two of us spent: RM144 #thaifood #seafood #thaiseafood #tomyam #tomyamseafood #malaysiafood #klfoodie #klfoodhunter #desapetaling #spicy #steamboat
"Kok Kok Nonya food menu delivery tomorrow if more info please contact 063-9295615" . . #singaporefood #malaysiafood #indonesiafood #homekitchen #homecooking #Preorder #deicious #delivery #kapitan #newmenu By Uncle Pang From Sambalacha Delivery Only
Enough with Korean Food. Kembali ke pangkal jalan with ‘Kway Teow Ladna’ 🤤 Thick & creamy kuah, loads & loads of lauk, super yummy! 🔥 You can use any kind of lauk you have in your fridge 👌🏼 • Kway Teow Ladna Ingredients: Kway Teow Thin Soy Sauce Sweet Soy Sauce Garlic Chicken White Pepper Water Carrot Oyster Sauce Vinegar Thin Soy Sauce Sugar Soy Bean Paste Chinese Kale Cabbage Baby Corn Bok Choy Shimeji Mushroom Oyster Mushroom Cornstarch • #kwayteow #ladna #soup #stirfry #noodles #mushroom #veggies #ricenoodles #thaicuisine #malaysiafood #thaifood #foodporn #foodvideo #easyrecipe #recipe #instacook #instavideo #breakfast #supper #dinner #happytummy #goodmorning #foodie #thailand #malaysia #unitedkingdom #SundayWithAdam
Combo yang memudahkan anda yang ada event di office utk farewell, dinner, high tea, meetings, picnics, wedding, dessert buffet, birthday party celebration, aqiqah, berkat dan sebagainya.. . . Plus, Sesuai untuk indoor dan outdoor event!😍😍😍 . Jom order dengan kami : 👉 www.wasap.my/60173524384 . Delivery area : KL / Selangor / Putrajaya (With delivery charges) . Follow Facebook page : 👇 https://www.facebook.com/TheIdzahlicious . Follow Instagram : 👉 www.instagram.com/theidzahlicious #sabrinabakery #agentsabrinabakery #ampang #deliverykualalumpur #birthdaycake #jjcm #foodporn #jalanjalancarimakan #klfoodie #malaysiafood #makansedap #putrajaya #deliveryteruskehati #cakes #cookies #sayajualkekmalaysia #kambingperap #foodlover #bazarpaknil #cintabukankristal #sayajualkek #lelakikirimantuhan #kulacake #tempahankekkawin #kekharijadi #kekkawin
BULAN 12 NAK KAWIN !!! Badan chubby..,risau baju kawin xmuat dah ni !!!😭😭😭😭😭😭😭 .... CAMNE NAK PAKAI BAJU KAWIN NI 😢😢😢😭😭😭 ............ . . Jangan risau ye adik , hakak... masih ada masa lebih kurang 1 BULAN JE NI untuk kurus dan cantik di hari persandingan , hari bahagia .. 😊😊😊 . . Kalau seminggu sebelum majlis baru plan nak diet, haa...memang tinggal harapan jelah nak kurus sebelum majlis tuu 😱😱 . Mulakan sekarang okay? 😀 At least turunkan 3-10kg dalam November, da boleh nampak kecik da on Dec ...InsyaAllah 😘😘😍😍 . . Jom booking slot NOVEMBER INTAKE SEASON 39 SEKARANG !!! TEMPAT TERHAD TAU ... . boleh terus je klik kat link ig bio saya atau boleh gak teruss whatsapp sy . Sharifah Fahimah +6016 675 8595 +6016 675 8595 . #teamfadzil #misimengecil #jalanjalancarimakan #weightloss #fatloss #jomkurus #jomfit #gemok #jomsihat #Malaysiafood #fit #nakcantik #naksihat #nakkurus #slim &fit #abambocey #youcanloseweightfromhome #bajubesar #jubahbesar #TV3 #teamnickhinhussien #baju #carimakan #kalori #kurus #jomkurus #tipsdiet #nakkurus #turunlemak #nakkawin #nakcantik #wedding #weddingdress
Makk Aiiii berdesup whatsup admin utk remoah ni!!.. Ok stock ada 3 pack jer lagi!!sorry ya laku kerass, kpd yg nk whatsup admin and transfer utk lock order. Kalau dah habis admin mintak maaf , next week sampai stock ya , Ok harga rm7 satu paket kecik ni. X termasuk postage ,, postage hanya rm8 kuantiti bawah 500g,, memang jamin sedap Nk order mcm biasa whatsup 0145098189 or click link kat bio,, nk dm pon no prob!! #cookwithlove #instafood #foodgasm #luvCooked #homecooked #homemade #foodie #foodporn #food #alhamdulilalh #resepifakri #wajibCuba #sedapsangat #malaysia #food52 #foodbloger #foodblogg #malaysiafood #malaysian #foodphotography #foodtrip #foddiegram #thaipalmsugar #cookingwithhero #fakriicookingclass
Matcha x Black Sesame parfait with puffed rice, peanut shiratama, jelly, wasabi mochi and matcha biscuit 💚💚💚 only at RM 17 (+ RM1 for mixed flavour)! —- Worth it for the rich flavours and generous ingredients! #ujimatcha
Ramai orang berdiet tapi tidak sedar sebenarnya mereka sedang melakukan diet yang salah. . Roti sentiasa menjadi menu utama untuk menggantikan nasi atau makanan ruji lain bagi mereka yang ingin menurunkan berat badan. . Berhasil? Jarum penimbang masih di angka yang sama. Di manakah silapnya? Pasti stress bukan? . Sedarkah kita sebenarnya tidak semua roti itu sama dan sesuai untuk dijadikan pilihan diet. Nak kurus dengan makan roti boleh, tapi anda perlu tengok label belakang dulu di bungkusan roti. Pilih roti yang sesuai. Bukan semua roti sesuai. . Ramai juga yang ingat lagi bila bekalkan anak ke sekolah dengan roti wholemeal dah kira cukup sihat. . Tips simple yang saya boleh share untuk anda yang nak mula diet dan nak mencari roti yang lebih sesuai, pilih roti berdasarkan Glycemic Index (GI). Cari yang tulis LOW GI. Rendah GI. . Tips, Info & Program - Kurus, Diet & Sihat #makanpunkurus #uoc_onlinecoaching Klik link di BIO. . ❔ COACH SURAYA 0174087341 ❔ COACH AZAHARI 01139614810 #teamcoachmakan #mpotd_uoc . #teamedsos #malaysiafood #bawalcantik #codalorsetar #carimakan #kalori #tipsdiet #jomkurus #nakkurus #tipskurus #awetmuda #coachonline #kurusonline #viralmalaysia #caradiet #syantik #pasarmalam #dietmudah #blouselabuh #makananseimbang #rizalmanpreloved #makemalaysialighter
Wow baru post kejap dah tinggal 5 jer ,,cpt uolssss order kalau tak next week la kna tunggu @Regran_ed from @rizthailand - Makk Aiiii berdesup whatsup admin utk remoah ni!!.. Ok stock ada 5 pack jer lagi!!sorry ya laku kerass, kpd yg nk whatsup admin and transfer utk lock order. Kalau dah habis admin mintak maaf , next week sampai stock ya , Ok harga rm7 satu paket kecik ni. X termasuk postage ,, postage hanya rm8 kuantiti bawah 500g,, memang jamin sedap Nk order mcm biasa whatsup 0145098189 or click link kat bio,, nk dm pon no prob!! #cookwithlove #instafood #foodgasm #luvCooked #homecooked #homemade #foodie #foodporn #food #alhamdulilalh #resepifakri #wajibCuba #sedapsangat #malaysia #food52 #foodbloger #foodblogg #malaysiafood #malaysian #foodphotography #foodtrip #foddiegram #thaipalmsugar #cookingwithhero #fakriicookingclass - #regrann
Strictly NO DIET zone! Let’s get some fat tonight!!!! . . . . 💢 Big Galley's Cafe 💢 7 Ground Floor Kompleks Perniagaan LITC, Jalan Putra Mergong, 05150 Alor Setar, Kedah (In front of SMK Tunku Abdul Rahman STAR) (Same route as Maybank Jalan Putra) . . . . 🏎JUST WAZE "BIG GALLEYS CAFE" much more easier . . . . . 🕔Operation Hour: 🕔 5.00 pm - 12.30am (last call) . . . . . ☎️WHATSAPP/CALL/SMS ☎️ 016 619 9173 . . . . We’d love to see our customers are up to. Be sure to use the hashtag #biggalleyscafe and tag @biggalleyscafe so we can feature your photo on social media. . . . . #biggalleys #biggalleyscafe #alorsetarfood #alorsetarcafe #makansedap #malaysiafoodchannel #kedahwesternfood #kedahfood #kedahcafe #jjcm #jjcmtv3 #jjcmkedah #JalanJalanCariMakan #Foodie #Foodgasm #foodporn #FoodOfTheDay #FoodBlogger #FoodHunter #foodlover #malaysiafoodporn #malaysiafoodie #malaysiafood #kedahfoodporn #cheesytisfied #cheeselover #cheesekedah
next page →