#malaysiaku

195,270 posts

Loading...
👞Korean style ladies sneaker 👞 RM 52 inc pos sm📮 . 🌻ready stock 🌻black, pink, grey 🌻size: 35,36,37,38,39,40 🌻sneaker ni cutting kecil, kena ambil 1@2 saiz besar ☝🏻 . Follow @defazstore_ utk dptkn kasut handbag murah dan bergaya . For Order 📲SCREENSHOT & WHATSAPP 0179167782 - - #blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #naksentap #himpunanlawakmalays #malaysiaku #igshopmalaysia #rotikaya #siscuba #brocuba #videolawak #videogempak #paidreviewrm5 #kasutmurah #kasutperempuan #kasutkorea #begmurah #slingbagrm20
VANS OLD SKOOL CHECKERBOARD . Cantik kan? Tunggu apa lagi mana yang saiz 43-45 Boleh lah cepat2 dm or pm kami Sebelum 29/5!!🔥 . Place your order here⬇️ http://www.wasap.my/60178729554 http://www.wasap.my/60178729554 http://www.wasap.my/60178729554 . #viral #malaysia #koreanshoes #akuyangpakaikoyangpanas #ikutcarakita #viralvideos #naksentap #padubeb #kakishare #tiktokmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #kasut #sayajualkasut #maluapabossku #kasutraya #funtowear_ #babysayang #kasutvansmurah #specialprices
SAPA LAMBAT DIA MELEPAS🔥JUAL KASUT BUKAN POKOK BUNGA BELAKANG TU ▪ RM130 ▪ Gred 5A😱 bukan cikai pasar malam tau ▪ Size 41-45 sahaja ▪ Free postage, Free stokin, free lanyard ▪ Harga promo RM130, Harga asal RM150 Korang nilailah sendiri berapa banyak kami bagi potongan tu. Xnampak lagi tak tahu lah. Cepat order sebelom habis!!! ___ ___ Whatsapp www.wasap.my/60196464356 . . . #blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #koleksivideowhatsapp #kasutmurah #kasut270
PROMOSI RAYA DATANG LAGI 🔥come on xkan tgok ja kot org lain pkai ▪ RM280 ▪ Premium quality ▪ Size 40-44 ▪ Free postage, Free stokin, Free lanyard ▪ Harga promo RM280, Harga asal RM320 Cepat order sebelom habis!!! ___ ___ Whatsapp www.wasap.my/60196464356 😘 . . . #blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #koleksivideowhatsapp #kasutmurah #kasut270
Loafer Clarks🔥 kasut ni trending weh sekarang🤩 pakai dengan baju melayu baru korang tu en😍 . Harga Market Rm300-Rm350 tapi nak Raya punya pasal NIZZY bagi harga murah giler2 punya kat korang🤯😘 . Size available 40-45 je🙋🏻‍♂️ takkan perempuan minat kasut ni gak😆 . Berminat boleh DM atau klik link kt bio okay🤗 #blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalaya #kakishare #tolongdengar #lawak #heart #funny #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #paidreviewrm5 #maluapabossku
That's me... 😳
berkawan tu biarlah smpai mcm ni okay dah tak mntk bnyk pun sbnarnya hahahhah tag member korang yng korang rindu 🙂😘😿 . . . . . . jom follow @video_bangangabadi #lawakbakhang #lawakteroks #lawaksempoi #malaysiaku #malayboleh #bangabgabadi #videobangangabadi #lawakkawkaw
Vans Old Skool Black White🔥 Ni kasut paling laku and trending teroks wehh🤩‼️ kira SENIOR dalam Vans la katakan😆 . Harga Market Rm200-Rm250 tau tapi Promo Raya punya pasal NIZZY nak bagi harga Giler ii punya murah😱 . Size available 36-44👫 untuk couple pon sesuai weh😍 . Berminat boleh DM atau klik link kt bio okay🤗#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalaya #kakishare #tolongdengar #lawak #heart #funny #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #paidreviewrm5 #maluapabossku
🇲🇾 LEBIH 20 gerai menjual murtabak tumbuh bak cendawan di sekitar daerah ini setiap kali tiba Ramadan sehingga digelar daerah ini oleh orang ramai sebagai ‘bandar murtabak’. . Murtabak Jerantut bukan saja popular dalam kalangan penduduk tempatan, sebaliknya turut menarik perhatian pengunjung dari luar kerana kesedapannya berbanding di tempat lain. Pengusaha Murtabak Ferry, Abdul Ukhairi Abu Musa Saa’ri, 44, berkata, keenakan murtabak daerah itu didapati di pekan sehari, pasar malam serta ada kedai khusus menjual makanan itu seperti yang diusahakannya. . “Saya menggunakan resipi dan ramuan sendiri. Walaupun harga berbeza-beza dan bergantung kepada saiz, namun, permintaan diterima cukup tinggi terutama setiap kali Ramadan,” katanya. Selain Murtabak Ferry, antara yang terkenal di daerah ini ialah Murtabak Fauzi, Murtabak Syed, Murtabak Manja, Murtabak Saufi, Murtabak Sopi dan Murtabak Sabri. Seorang pengunjung dari Temerloh, Azrai Ahmad, 59, berkata, setiap kali ke Jerantut, dia pasti membeli murtabak di sini. . “Murtabak Jerantut lebih sedap berbanding di tempat lain kerana dagingnya yang banyak, penuh ramuan dan rempah ratus yang enak. . “Jadi, tidak hairanlah kenapa ramai orang memesan membeli murtabak setiap kali berkunjung ke sini,” katanya. - H.Metro Follow @besdunia 4 more Shocked news 💥🌍 . .
🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪 . . . . . . . . #blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #naksentap #himpunanlawakmalays #malaysiaku #igshopmalaysia #rotikaya #siscuba #brocuba #videolawak #videogempak #paidreviewrm5 #kasutmurah #kasutperempuan #kasutkorea #begmurah #slingbagrm20 #viralvideos
----- 🌻RM18/1PCS 🎈BELI 10PCS👉RM1X/1PCS - WHATSAPP/TELEGRAM (fast respond 11am-10pm) 📲+6014 959 6904 - 💬CHANEL TELEGRAM http://t.me/rm14jer (swipe highlight) - ❗❗SEBELUM ORDER/BORONG SCREENSHOT GAMBAR ITEM❗❗ (klik link di profile) - #sayajual #ootdfashion #bazaronlinemalaysia #tiktokmalaysia #shopee #musicallyinstafamous #ootd #supplierbaju #pemborongmalaysia #sayajualmurah #musicallymalaysia #pemborong #dropshipdiperlukan #reviewigshop #cap #murahmurah #streetstyle #ootdmen #shopeebuddy #streetwearmalaysia #hoodie #suppliermurah #streetwear #malaysiaku #merdeka #olshopmurah #giftreviewmalaysia #mirrorselfie #dropshipwanted
----- 🌻RM18/1PCS 🎈BELI 10PCS👉RM1X/1PCS - WHATSAPP/TELEGRAM (fast respond 11am-10pm) 📲+6014 959 6904 - 💬CHANEL TELEGRAM http://t.me/rm14jer (swipe highlight) - ❗❗SEBELUM ORDER/BORONG SCREENSHOT GAMBAR ITEM❗❗ (klik link di profile) - #sayajual #ootdfashion #bazaronlinemalaysia #tiktokmalaysia #shopee #musicallyinstafamous #ootd #supplierbaju #pemborongmalaysia #sayajualmurah #musicallymalaysia #pemborong #dropshipdiperlukan #reviewigshop #cap #murahmurah #streetstyle #ootdmen #shopeebuddy #streetwearmalaysia #hoodie #suppliermurah #streetwear #malaysiaku #merdeka #olshopmurah #giftreviewmalaysia #mirrorselfie #dropshipwanted
----- 🌻RM18/1PCS 🎈BELI 10PCS👉RM1X/1PCS - WHATSAPP/TELEGRAM (fast respond 11am-10pm) 📲+6014 959 6904 - 💬CHANEL TELEGRAM http://t.me/rm14jer (swipe highlight) - ❗❗SEBELUM ORDER/BORONG SCREENSHOT GAMBAR ITEM❗❗ (klik link di profile) - #sayajual #ootdfashion #bazaronlinemalaysia #tiktokmalaysia #shopee #musicallyinstafamous #ootd #supplierbaju #pemborongmalaysia #sayajualmurah #musicallymalaysia #pemborong #dropshipdiperlukan #reviewigshop #cap #murahmurah #streetstyle #ootdmen #shopeebuddy #streetwearmalaysia #hoodie #suppliermurah #streetwear #malaysiaku #merdeka #olshopmurah #giftreviewmalaysia #mirrorselfie #dropshipwanted
----- 🌻RM14/1PCS 🎈BELI 10PCS👉RM1X/1PCS - WHATSAPP/TELEGRAM (fast respond 11am-10pm) 📲+6014 959 6904 - 💬CHANEL TELEGRAM http://t.me/rm14jer (swipe highlight) - ❗❗SEBELUM ORDER/BORONG SCREENSHOT GAMBAR ITEM❗❗ (klik link di profile) - #sayajual #ootdfashion #bazaronlinemalaysia #tiktokmalaysia #shopee #musicallyinstafamous #ootd #supplierbaju #pemborongmalaysia #sayajualmurah #musicallymalaysia #pemborong #dropshipdiperlukan #reviewigshop #cap #murahmurah #streetstyle #ootdmen #shopeebuddy #streetwearmalaysia #hoodie #suppliermurah #streetwear #malaysiaku #merdeka #olshopmurah #giftreviewmalaysia #mirrorselfie #dropshipwanted
----- 🌻RM14/1PCS 🎈BELI 10PCS👉RM1X/1PCS - WHATSAPP/TELEGRAM (fast respond 11am-10pm) 📲+6014 959 6904 - 💬CHANEL TELEGRAM http://t.me/rm14jer (swipe highlight) - ❗❗SEBELUM ORDER/BORONG SCREENSHOT GAMBAR ITEM❗❗ (klik link di profile) - #sayajual #ootdfashion #bazaronlinemalaysia #tiktokmalaysia #shopee #musicallyinstafamous #ootd #supplierbaju #pemborongmalaysia #sayajualmurah #musicallymalaysia #pemborong #dropshipdiperlukan #reviewigshop #cap #murahmurah #streetstyle #ootdmen #shopeebuddy #streetwearmalaysia #hoodie #suppliermurah #streetwear #malaysiaku #merdeka #olshopmurah #giftreviewmalaysia #mirrorselfie #dropshipwanted
----- 🌻RM14/1PCS 🎈BELI 10PCS👉RM1X/1PCS - WHATSAPP/TELEGRAM (fast respond 11am-10pm) 📲+6014 959 6904 - 💬CHANEL TELEGRAM http://t.me/rm14jer (swipe highlight) - ❗❗SEBELUM ORDER/BORONG SCREENSHOT GAMBAR ITEM❗❗ (klik link di profile) - #sayajual #ootdfashion #bazaronlinemalaysia #tiktokmalaysia #shopee #musicallyinstafamous #ootd #supplierbaju #pemborongmalaysia #sayajualmurah #musicallymalaysia #pemborong #dropshipdiperlukan #reviewigshop #cap #murahmurah #streetstyle #ootdmen #shopeebuddy #streetwearmalaysia #hoodie #suppliermurah #streetwear #malaysiaku #merdeka #olshopmurah #giftreviewmalaysia #mirrorselfie #dropshipwanted
----- 🌻RM14/1PCS 🎈BELI 10PCS👉RM1X/1PCS - WHATSAPP/TELEGRAM (fast respond 11am-10pm) 📲+6014 959 6904 - 💬CHANEL TELEGRAM http://t.me/rm14jer (swipe highlight) - ❗❗SEBELUM ORDER/BORONG SCREENSHOT GAMBAR ITEM❗❗ (klik link di profile) - #sayajual #ootdfashion #bazaronlinemalaysia #tiktokmalaysia #shopee #musicallyinstafamous #ootd #supplierbaju #pemborongmalaysia #sayajualmurah #musicallymalaysia #pemborong #dropshipdiperlukan #reviewigshop #cap #murahmurah #streetstyle #ootdmen #shopeebuddy #streetwearmalaysia #hoodie #suppliermurah #streetwear #malaysiaku #merdeka #olshopmurah #giftreviewmalaysia #mirrorselfie #dropshipwanted
----- 🌻RM14/1PCS 🎈BELI 10PCS👉RM1X/1PCS - WHATSAPP/TELEGRAM (fast respond 11am-10pm) 📲+6014 959 6904 - 💬CHANEL TELEGRAM http://t.me/rm14jer (swipe highlight) - ❗❗SEBELUM ORDER/BORONG SCREENSHOT GAMBAR ITEM❗❗ (klik link di profile) - #sayajual #ootdfashion #bazaronlinemalaysia #tiktokmalaysia #shopee #musicallyinstafamous #ootd #supplierbaju #pemborongmalaysia #sayajualmurah #musicallymalaysia #pemborong #dropshipdiperlukan #reviewigshop #cap #murahmurah #streetstyle #ootdmen #shopeebuddy #streetwearmalaysia #hoodie #suppliermurah #streetwear #malaysiaku #merdeka #olshopmurah #giftreviewmalaysia #mirrorselfie #dropshipwanted
----- 🌻RM14/1PCS 🎈BELI 10PCS👉RM1X/1PCS - WHATSAPP/TELEGRAM (fast respond 11am-10pm) 📲+6014 959 6904 - 💬CHANEL TELEGRAM http://t.me/rm14jer (swipe highlight) - ❗❗SEBELUM ORDER/BORONG SCREENSHOT GAMBAR ITEM❗❗ (klik link di profile) - #sayajual #ootdfashion #bazaronlinemalaysia #tiktokmalaysia #shopee #musicallyinstafamous #ootd #supplierbaju #pemborongmalaysia #sayajualmurah #musicallymalaysia #pemborong #dropshipdiperlukan #reviewigshop #cap #murahmurah #streetstyle #ootdmen #shopeebuddy #streetwearmalaysia #hoodie #suppliermurah #streetwear #malaysiaku #merdeka #olshopmurah #giftreviewmalaysia #mirrorselfie #dropshipwanted
Kerana Cinta Ibarat Roda Yang Berputar Kadang2 mesra, pahit, manis & indah dan Kadang2 cemburu akan datang bila Bercinta n Percaya Lah Ketika Satu Cinta Pergi Meninggalkan Mu Maka Tuhan Sudah Menyediakan Cinta Yang Lain Di Syurga My Nanty 💕💘 #riazri @fastyleasiagroup #mensfashion #menswear #messistyle #fashion #styles #mensclothing #instapic #instadaly #instagood #stylish #taled #fashioninsta #fashioninsta #malaysiaku
----- 🌻RM18/1PCS 🎈BELI 10PCS👉RM1X/1PCS - WHATSAPP/TELEGRAM (fast respond 11am-10pm) 📲+6014 959 6904 - 💬CHANEL TELEGRAM http://t.me/rm14jer (swipe highlight) - ❗❗SEBELUM ORDER/BORONG SCREENSHOT GAMBAR ITEM❗❗ (klik link di profile) - #sayajual #ootdfashion #bazaronlinemalaysia #tiktokmalaysia #shopee #musicallyinstafamous #ootd #supplierbaju #pemborongmalaysia #sayajualmurah #musicallymalaysia #pemborong #dropshipdiperlukan #reviewigshop #cap #murahmurah #streetstyle #ootdmen #shopeebuddy #streetwearmalaysia #hoodie #suppliermurah #streetwear #malaysiaku #merdeka #olshopmurah #giftreviewmalaysia #mirrorselfie #dropshipwanted
----- 🌻RM18/1PCS 🎈BELI 10PCS👉RM1X/1PCS - WHATSAPP/TELEGRAM (fast respond 11am-10pm) 📲+6014 959 6904 - 💬CHANEL TELEGRAM http://t.me/rm14jer (swipe highlight) - ❗❗SEBELUM ORDER/BORONG SCREENSHOT GAMBAR ITEM❗❗ (klik link di profile) - #sayajual #ootdfashion #bazaronlinemalaysia #tiktokmalaysia #shopee #musicallyinstafamous #ootd #supplierbaju #pemborongmalaysia #sayajualmurah #musicallymalaysia #pemborong #dropshipdiperlukan #reviewigshop #cap #murahmurah #streetstyle #ootdmen #shopeebuddy #streetwearmalaysia #hoodie #suppliermurah #streetwear #malaysiaku #merdeka #olshopmurah #giftreviewmalaysia #mirrorselfie #dropshipwanted
----- 🌻RM18/1PCS 🎈BELI 10PCS👉RM1X/1PCS - WHATSAPP/TELEGRAM (fast respond 11am-10pm) 📲+6014 959 6904 - 💬CHANEL TELEGRAM http://t.me/rm14jer (swipe highlight) - ❗❗SEBELUM ORDER/BORONG SCREENSHOT GAMBAR ITEM❗❗ (klik link di profile) - #sayajual #ootdfashion #bazaronlinemalaysia #tiktokmalaysia #shopee #musicallyinstafamous #ootd #supplierbaju #pemborongmalaysia #sayajualmurah #musicallymalaysia #pemborong #dropshipdiperlukan #reviewigshop #cap #murahmurah #streetstyle #ootdmen #shopeebuddy #streetwearmalaysia #hoodie #suppliermurah #streetwear #malaysiaku #merdeka #olshopmurah #giftreviewmalaysia #mirrorselfie #dropshipwanted
----- 🌻RM14/1PCS 🎈BELI 10PCS👉RM1X/1PCS - WHATSAPP/TELEGRAM (fast respond 11am-10pm) 📲+6014 959 6904 - 💬CHANEL TELEGRAM http://t.me/rm14jer (swipe highlight) - ❗❗SEBELUM ORDER/BORONG SCREENSHOT GAMBAR ITEM❗❗ (klik link di profile) - #sayajual #ootdfashion #bazaronlinemalaysia #tiktokmalaysia #shopee #musicallyinstafamous #ootd #supplierbaju #pemborongmalaysia #sayajualmurah #musicallymalaysia #pemborong #dropshipdiperlukan #reviewigshop #cap #murahmurah #streetstyle #ootdmen #shopeebuddy #streetwearmalaysia #hoodie #suppliermurah #streetwear #malaysiaku #merdeka #olshopmurah #giftreviewmalaysia #mirrorselfie #dropshipwanted
----- 🌻RM14/1PCS 🎈BELI 10PCS👉RM1X/1PCS - WHATSAPP/TELEGRAM (fast respond 11am-10pm) 📲+6014 959 6904 - 💬CHANEL TELEGRAM http://t.me/rm14jer (swipe highlight) - ❗❗SEBELUM ORDER/BORONG SCREENSHOT GAMBAR ITEM❗❗ (klik link di profile) - #sayajual #ootdfashion #bazaronlinemalaysia #tiktokmalaysia #shopee #musicallyinstafamous #ootd #supplierbaju #pemborongmalaysia #sayajualmurah #musicallymalaysia #pemborong #dropshipdiperlukan #reviewigshop #cap #murahmurah #streetstyle #ootdmen #shopeebuddy #streetwearmalaysia #hoodie #suppliermurah #streetwear #malaysiaku #merdeka #olshopmurah #giftreviewmalaysia #mirrorselfie #dropshipwanted
----- 🌻RM14/1PCS 🎈BELI 10PCS👉RM1X/1PCS - WHATSAPP/TELEGRAM (fast respond 11am-10pm) 📲+6014 959 6904 - 💬CHANEL TELEGRAM http://t.me/rm14jer (swipe highlight) - ❗❗SEBELUM ORDER/BORONG SCREENSHOT GAMBAR ITEM❗❗ (klik link di profile) - #sayajual #ootdfashion #bazaronlinemalaysia #tiktokmalaysia #shopee #musicallyinstafamous #ootd #supplierbaju #pemborongmalaysia #sayajualmurah #musicallymalaysia #pemborong #dropshipdiperlukan #reviewigshop #cap #murahmurah #streetstyle #ootdmen #shopeebuddy #streetwearmalaysia #hoodie #suppliermurah #streetwear #malaysiaku #merdeka #olshopmurah #giftreviewmalaysia #mirrorselfie #dropshipwanted
----- 🌻RM14/1PCS 🎈BELI 10PCS👉RM1X/1PCS - WHATSAPP/TELEGRAM (fast respond 11am-10pm) 📲+6014 959 6904 - 💬CHANEL TELEGRAM http://t.me/rm14jer (swipe highlight) - ❗❗SEBELUM ORDER/BORONG SCREENSHOT GAMBAR ITEM❗❗ (klik link di profile) - #sayajual #ootdfashion #bazaronlinemalaysia #tiktokmalaysia #shopee #musicallyinstafamous #ootd #supplierbaju #pemborongmalaysia #sayajualmurah #musicallymalaysia #pemborong #dropshipdiperlukan #reviewigshop #cap #murahmurah #streetstyle #ootdmen #shopeebuddy #streetwearmalaysia #hoodie #suppliermurah #streetwear #malaysiaku #merdeka #olshopmurah #giftreviewmalaysia #mirrorselfie #dropshipwanted
----- 🌻RM14/1PCS 🎈BELI 10PCS👉RM1X/1PCS - WHATSAPP/TELEGRAM (fast respond 11am-10pm) 📲+6014 959 6904 - 💬CHANEL TELEGRAM http://t.me/rm14jer (swipe highlight) - ❗❗SEBELUM ORDER/BORONG SCREENSHOT GAMBAR ITEM❗❗ (klik link di profile) - #sayajual #ootdfashion #bazaronlinemalaysia #tiktokmalaysia #shopee #musicallyinstafamous #ootd #supplierbaju #pemborongmalaysia #sayajualmurah #musicallymalaysia #pemborong #dropshipdiperlukan #reviewigshop #cap #murahmurah #streetstyle #ootdmen #shopeebuddy #streetwearmalaysia #hoodie #suppliermurah #streetwear #malaysiaku #merdeka #olshopmurah #giftreviewmalaysia #mirrorselfie #dropshipwanted
----- 🌻RM14/1PCS 🎈BELI 10PCS👉RM1X/1PCS - WHATSAPP/TELEGRAM (fast respond 11am-10pm) 📲+6014 959 6904 - 💬CHANEL TELEGRAM http://t.me/rm14jer (swipe highlight) - ❗❗SEBELUM ORDER/BORONG SCREENSHOT GAMBAR ITEM❗❗ (klik link di profile) - #sayajual #ootdfashion #bazaronlinemalaysia #tiktokmalaysia #shopee #musicallyinstafamous #ootd #supplierbaju #pemborongmalaysia #sayajualmurah #musicallymalaysia #pemborong #dropshipdiperlukan #reviewigshop #cap #murahmurah #streetstyle #ootdmen #shopeebuddy #streetwearmalaysia #hoodie #suppliermurah #streetwear #malaysiaku #merdeka #olshopmurah #giftreviewmalaysia #mirrorselfie #dropshipwanted
Petai melimpah penuh sekuali ni haaa 🤤 __ Agent & dropship sgt3 dialu-alukan ❤️ __ Whatsapp 016-3706051 atau klik di bio utk order ☺️ __ Penghantaran seluruh Malaysia __ shopee.com.my/zzatipabli shopee.com.my/zzatipabli __ Cod area bangi/kajang/semenyih/beranang __ @sambaltempotai #sayajual #sambalgatei #sambaltempotai #sambaltempotaikajang #sambaltempotaisemenyih #sambaltempotaiberanang #sayajualsambaltempotai #sambaltempoyakpetai #bangi #kajang #semenyih #sambalijo #resepimasakan #instafood #makanansedap #malaysiaku #foodmalaysia #masak #resepimudah #padubeb #pedasgila #rugitakcuba #readytoeat #easytocook #kongsirezeki #sambalviral #sambalsedap #supportlocal #agentwanted #dropshipwanted
----- 🌻RM14/1PCS 🎈BELI 10PCS👉RM1X/1PCS - WHATSAPP/TELEGRAM (fast respond 11am-10pm) 📲+6014 959 6904 - 💬CHANEL TELEGRAM http://t.me/rm14jer (swipe highlight) - ❗❗SEBELUM ORDER/BORONG SCREENSHOT GAMBAR ITEM❗❗ (klik link di profile) - #sayajual #ootdfashion #bazaronlinemalaysia #tiktokmalaysia #shopee #musicallyinstafamous #ootd #supplierbaju #pemborongmalaysia #sayajualmurah #musicallymalaysia #pemborong #dropshipdiperlukan #reviewigshop #cap #murahmurah #streetstyle #ootdmen #shopeebuddy #streetwearmalaysia #hoodie #suppliermurah #streetwear #malaysiaku #merdeka #olshopmurah #giftreviewmalaysia #mirrorselfie #dropshipwanted
----- 🌻RM14/1PCS 🎈BELI 10PCS👉RM1X/1PCS - WHATSAPP/TELEGRAM (fast respond 11am-10pm) 📲+6014 959 6904 - 💬CHANEL TELEGRAM http://t.me/rm14jer (swipe highlight) - ❗❗SEBELUM ORDER/BORONG SCREENSHOT GAMBAR ITEM❗❗ (klik link di profile) - #sayajual #ootdfashion #bazaronlinemalaysia #tiktokmalaysia #shopee #musicallyinstafamous #ootd #supplierbaju #pemborongmalaysia #sayajualmurah #musicallymalaysia #pemborong #dropshipdiperlukan #reviewigshop #cap #murahmurah #streetstyle #ootdmen #shopeebuddy #streetwearmalaysia #hoodie #suppliermurah #streetwear #malaysiaku #merdeka #olshopmurah #giftreviewmalaysia #mirrorselfie #dropshipwanted
Dah cuba sahur ngan Tempotai ke korang. Goreng telur mata jeee makan ngan nasi panas2. Perghhh 🤤 __ Agent & dropship sgt3 dialu-alukan ❤️ __ Whatsapp 016-3706051 atau klik di bio utk order ☺️ __ Penghantaran seluruh Malaysia __ shopee.com.my/zzatipabli shopee.com.my/zzatipabli __ Cod area bangi/kajang/semenyih/beranang __ @sambaltempotai #sayajual #sambalgatei #sambaltempotai #sambaltempotaikajang #sambaltempotaisemenyih #sambaltempotaiberanang #sayajualsambaltempotai #sambaltempoyakpetai #bangi #kajang #semenyih #sambalijo #resepimasakan #instafood #makanansedap #malaysiaku #foodmalaysia #masak #resepimudah #padubeb #pedasgila #rugitakcuba #readytoeat #easytocook #kongsirezeki #sambalviral #sambalsedap #supportlocal #agentwanted #dropshipwanted
----- 🌻RM14/1PCS 🎈BELI 10PCS👉RM1X/1PCS - WHATSAPP/TELEGRAM (fast respond 11am-10pm) 📲+6014 959 6904 - 💬CHANEL TELEGRAM http://t.me/rm14jer (swipe highlight) - ❗❗SEBELUM ORDER/BORONG SCREENSHOT GAMBAR ITEM❗❗ (klik link di profile) - #sayajual #ootdfashion #bazaronlinemalaysia #tiktokmalaysia #shopee #musicallyinstafamous #ootd #supplierbaju #pemborongmalaysia #sayajualmurah #musicallymalaysia #pemborong #dropshipdiperlukan #reviewigshop #cap #murahmurah #streetstyle #ootdmen #shopeebuddy #streetwearmalaysia #hoodie #suppliermurah #streetwear #malaysiaku #merdeka #olshopmurah #giftreviewmalaysia #mirrorselfie #dropshipwanted
Boleh jee 😊. . ( Tag member korang ). . 😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳 #paidreviewrm5 #posttwitter #lawakkeder #videolawak #brocuba #siscuba #igshopmalaysia #rotikaya #malaysiaku #paidreviewmalaysia #paidreviewmurah #swapreviewfree #viral #mudahterhibur #funny #bf #lawak #student #perempuan #gf #swapreview #ikutcarakita #mudahterhibur #jangankecam #lelaki #igersmalaysia #kitapunyacerita #wanita 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺
----- 🌻RM18/1PCS 🎈BELI 10PCS👉RM1X/1PCS - WHATSAPP/TELEGRAM (fast respond 11am-10pm) 📲+6014 959 6904 - 💬CHANEL TELEGRAM http://t.me/rm14jer (swipe highlight) - ❗❗SEBELUM ORDER/BORONG SCREENSHOT GAMBAR ITEM❗❗ (klik link di profile) - #sayajual #ootdfashion #bazaronlinemalaysia #tiktokmalaysia #shopee #musicallyinstafamous #ootd #supplierbaju #pemborongmalaysia #sayajualmurah #musicallymalaysia #pemborong #dropshipdiperlukan #reviewigshop #cap #murahmurah #streetstyle #ootdmen #shopeebuddy #streetwearmalaysia #hoodie #suppliermurah #streetwear #malaysiaku #merdeka #olshopmurah #giftreviewmalaysia #mirrorselfie #dropshipwanted
Jaga kebersihan dan jangan main belakang ye guys. Anjing pun boleh muntah apatah lagi manusia yg berakal, kan? . . #gengLGBTpatutinsaf #kelakar #igersmalaysia #jangankecam #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #mudahterhibur #viral #malaysiaku #siscuba #brocuba #videolawak
----- 🌻RM18/1PCS 🎈BELI 10PCS👉RM1X/1PCS - WHATSAPP/TELEGRAM (fast respond 11am-10pm) 📲+6014 959 6904 - 💬CHANEL TELEGRAM http://t.me/rm14jer (swipe highlight) - ❗❗SEBELUM ORDER/BORONG SCREENSHOT GAMBAR ITEM❗❗ (klik link di profile) - #sayajual #ootdfashion #bazaronlinemalaysia #tiktokmalaysia #shopee #musicallyinstafamous #ootd #supplierbaju #pemborongmalaysia #sayajualmurah #musicallymalaysia #pemborong #dropshipdiperlukan #reviewigshop #cap #murahmurah #streetstyle #ootdmen #shopeebuddy #streetwearmalaysia #hoodie #suppliermurah #streetwear #malaysiaku #merdeka #olshopmurah #giftreviewmalaysia #mirrorselfie #dropshipwanted
----- 🌻RM18/1PCS 🎈BELI 10PCS👉RM1X/1PCS - WHATSAPP/TELEGRAM (fast respond 11am-10pm) 📲+6014 959 6904 - 💬CHANEL TELEGRAM http://t.me/rm14jer (swipe highlight) - ❗❗SEBELUM ORDER/BORONG SCREENSHOT GAMBAR ITEM❗❗ (klik link di profile) - #sayajual #ootdfashion #bazaronlinemalaysia #tiktokmalaysia #shopee #musicallyinstafamous #ootd #supplierbaju #pemborongmalaysia #sayajualmurah #musicallymalaysia #pemborong #dropshipdiperlukan #reviewigshop #cap #murahmurah #streetstyle #ootdmen #shopeebuddy #streetwearmalaysia #hoodie #suppliermurah #streetwear #malaysiaku #merdeka #olshopmurah #giftreviewmalaysia #mirrorselfie #dropshipwanted
----- 🌻RM14/1PCS 🎈BELI 10PCS👉RM1X/1PCS - WHATSAPP/TELEGRAM (fast respond 11am-10pm) 📲+6014 959 6904 - 💬CHANEL TELEGRAM http://t.me/rm14jer (swipe highlight) - ❗❗SEBELUM ORDER/BORONG SCREENSHOT GAMBAR ITEM❗❗ (klik link di profile) - #sayajual #ootdfashion #bazaronlinemalaysia #tiktokmalaysia #shopee #musicallyinstafamous #ootd #supplierbaju #pemborongmalaysia #sayajualmurah #musicallymalaysia #pemborong #dropshipdiperlukan #reviewigshop #cap #murahmurah #streetstyle #ootdmen #shopeebuddy #streetwearmalaysia #hoodie #suppliermurah #streetwear #malaysiaku #merdeka #olshopmurah #giftreviewmalaysia #mirrorselfie #dropshipwanted
----- 🌻RM14/1PCS 🎈BELI 10PCS👉RM1X/1PCS - WHATSAPP/TELEGRAM (fast respond 11am-10pm) 📲+6014 959 6904 - 💬CHANEL TELEGRAM http://t.me/rm14jer (swipe highlight) - ❗❗SEBELUM ORDER/BORONG SCREENSHOT GAMBAR ITEM❗❗ (klik link di profile) - #sayajual #ootdfashion #bazaronlinemalaysia #tiktokmalaysia #shopee #musicallyinstafamous #ootd #supplierbaju #pemborongmalaysia #sayajualmurah #musicallymalaysia #pemborong #dropshipdiperlukan #reviewigshop #cap #murahmurah #streetstyle #ootdmen #shopeebuddy #streetwearmalaysia #hoodie #suppliermurah #streetwear #malaysiaku #merdeka #olshopmurah #giftreviewmalaysia #mirrorselfie #dropshipwanted
----- 🌻RM14/1PCS 🎈BELI 10PCS👉RM1X/1PCS - WHATSAPP/TELEGRAM (fast respond 11am-10pm) 📲+6014 959 6904 - 💬CHANEL TELEGRAM http://t.me/rm14jer (swipe highlight) - ❗❗SEBELUM ORDER/BORONG SCREENSHOT GAMBAR ITEM❗❗ (klik link di profile) - #sayajual #ootdfashion #bazaronlinemalaysia #tiktokmalaysia #shopee #musicallyinstafamous #ootd #supplierbaju #pemborongmalaysia #sayajualmurah #musicallymalaysia #pemborong #dropshipdiperlukan #reviewigshop #cap #murahmurah #streetstyle #ootdmen #shopeebuddy #streetwearmalaysia #hoodie #suppliermurah #streetwear #malaysiaku #merdeka #olshopmurah #giftreviewmalaysia #mirrorselfie #dropshipwanted
This is when a man cries -| Tak tau kome sempat ke idok merasai bromance tottiXderossi nih, tapi min share sikit last speech dari el kapitano AS Roma yang akan meninggalkan kelab ni, Daniele De Rossi. . "Selamat tinggal dan terima kasih kepada fans, kelab dan mereka yang mula² bagi aku chance dan kepercayaan untuk beraksi di kelab yang cukup istimewa ni. Bukan senang, selalu & bertuah ramai orang dapat beraksi dengan idola mereka sepanjang 16 tahun, Totti my bro thanks selalu ada sebelah aku. Tugas el kapitan aku akan pass ke Alessandro Florenzi, teman yang aku rasa paling layak untuk galas sebab dia remind me of us dan dia Giallorossi sejak azali. Tq papi mami". . Tskk tskkk..basah skrin fon min taip ni. Lejen lejen, walaupon tak banyak menang piala tapi semangat cintakan bola sepak tu R.E.S.P.E.C.T🔥🔥🔥 . ----------------------------------------------------------------------- Caption disponsor : @bossjersi pemborong jersi termurah abad ini 👍👍 . Jom beli jersi kelab favourite korang dengan @bossjersi 👍 kenapa korang kena beli dengan @bossjersi 🤔 sebab korang akan dapat harga murah abad ini 😱 paling best sekarang ni tengah ada banyak promo tau 👍 baik korang usha & follow cepat 😉 . ✔️FOLLOW @sini.bolaa untuk news tak puas hati . 👉FOLLOW IG Backup: @sini.bolaav3 . . #negaraku #malaysiapower #malaysiaboleh #malaysiaku #malaysia #bolasepak #ligamalaysia #paidreview #bazaarpaknil #kakifutsal #igreview #kakibola #beritaterkini #igreviewmalaysia #infobola #infobolasepak #onlineshopmalaysia #kamiteammalaysia #teammalaysia #harimaumalaya #sayajualmurah #kasutbola #jersimurah #jersionline #jersibola #jersifutsal #futsal #igshopmalaysia
----- 🌻RM14/1PCS 🎈BELI 10PCS👉RM1X/1PCS - WHATSAPP/TELEGRAM (fast respond 11am-10pm) 📲+6014 959 6904 - 💬CHANEL TELEGRAM http://t.me/rm14jer (swipe highlight) - ❗❗SEBELUM ORDER/BORONG SCREENSHOT GAMBAR ITEM❗❗ (klik link di profile) - #sayajual #ootdfashion #bazaronlinemalaysia #tiktokmalaysia #shopee #musicallyinstafamous #ootd #supplierbaju #pemborongmalaysia #sayajualmurah #musicallymalaysia #pemborong #dropshipdiperlukan #reviewigshop #cap #murahmurah #streetstyle #ootdmen #shopeebuddy #streetwearmalaysia #hoodie #suppliermurah #streetwear #malaysiaku #merdeka #olshopmurah #giftreviewmalaysia #mirrorselfie #dropshipwanted
----- 🌻RM14/1PCS 🎈BELI 10PCS👉RM1X/1PCS - WHATSAPP/TELEGRAM (fast respond 11am-10pm) 📲+6014 959 6904 - 💬CHANEL TELEGRAM http://t.me/rm14jer (swipe highlight) - ❗❗SEBELUM ORDER/BORONG SCREENSHOT GAMBAR ITEM❗❗ (klik link di profile) - #sayajual #ootdfashion #bazaronlinemalaysia #tiktokmalaysia #shopee #musicallyinstafamous #ootd #supplierbaju #pemborongmalaysia #sayajualmurah #musicallymalaysia #pemborong #dropshipdiperlukan #reviewigshop #cap #murahmurah #streetstyle #ootdmen #shopeebuddy #streetwearmalaysia #hoodie #suppliermurah #streetwear #malaysiaku #merdeka #olshopmurah #giftreviewmalaysia #mirrorselfie #dropshipwanted
----- 🌻RM14/1PCS 🎈BELI 10PCS👉RM1X/1PCS - WHATSAPP/TELEGRAM (fast respond 11am-10pm) 📲+6014 959 6904 - 💬CHANEL TELEGRAM http://t.me/rm14jer (swipe highlight) - ❗❗SEBELUM ORDER/BORONG SCREENSHOT GAMBAR ITEM❗❗ (klik link di profile) - #sayajual #ootdfashion #bazaronlinemalaysia #tiktokmalaysia #shopee #musicallyinstafamous #ootd #supplierbaju #pemborongmalaysia #sayajualmurah #musicallymalaysia #pemborong #dropshipdiperlukan #reviewigshop #cap #murahmurah #streetstyle #ootdmen #shopeebuddy #streetwearmalaysia #hoodie #suppliermurah #streetwear #malaysiaku #merdeka #olshopmurah #giftreviewmalaysia #mirrorselfie #dropshipwanted
----- 🌻RM18/1PCS 🎈BELI 10PCS👉RM1X/1PCS - WHATSAPP/TELEGRAM (fast respond 11am-10pm) 📲+6014 959 6904 - 💬CHANEL TELEGRAM http://t.me/rm14jer (swipe highlight) - ❗❗SEBELUM ORDER/BORONG SCREENSHOT GAMBAR ITEM❗❗ (klik link di profile) - #sayajual #ootdfashion #bazaronlinemalaysia #tiktokmalaysia #shopee #musicallyinstafamous #ootd #supplierbaju #pemborongmalaysia #sayajualmurah #musicallymalaysia #pemborong #dropshipdiperlukan #reviewigshop #cap #murahmurah #streetstyle #ootdmen #shopeebuddy #streetwearmalaysia #hoodie #suppliermurah #streetwear #malaysiaku #merdeka #olshopmurah #giftreviewmalaysia #mirrorselfie #dropshipwanted
----- 🌻RM18/1PCS 🎈BELI 10PCS👉RM1X/1PCS - WHATSAPP/TELEGRAM (fast respond 11am-10pm) 📲+6014 959 6904 - 💬CHANEL TELEGRAM http://t.me/rm14jer (swipe highlight) - ❗❗SEBELUM ORDER/BORONG SCREENSHOT GAMBAR ITEM❗❗ (klik link di profile) - #sayajual #ootdfashion #bazaronlinemalaysia #tiktokmalaysia #shopee #musicallyinstafamous #ootd #supplierbaju #pemborongmalaysia #sayajualmurah #musicallymalaysia #pemborong #dropshipdiperlukan #reviewigshop #cap #murahmurah #streetstyle #ootdmen #shopeebuddy #streetwearmalaysia #hoodie #suppliermurah #streetwear #malaysiaku #merdeka #olshopmurah #giftreviewmalaysia #mirrorselfie #dropshipwanted
----- 🌻RM18/1PCS 🎈BELI 10PCS👉RM1X/1PCS - WHATSAPP/TELEGRAM (fast respond 11am-10pm) 📲+6014 959 6904 - 💬CHANEL TELEGRAM http://t.me/rm14jer (swipe highlight) - ❗❗SEBELUM ORDER/BORONG SCREENSHOT GAMBAR ITEM❗❗ (klik link di profile) - #sayajual #ootdfashion #bazaronlinemalaysia #tiktokmalaysia #shopee #musicallyinstafamous #ootd #supplierbaju #pemborongmalaysia #sayajualmurah #musicallymalaysia #pemborong #dropshipdiperlukan #reviewigshop #cap #murahmurah #streetstyle #ootdmen #shopeebuddy #streetwearmalaysia #hoodie #suppliermurah #streetwear #malaysiaku #merdeka #olshopmurah #giftreviewmalaysia #mirrorselfie #dropshipwanted
----- 🌻RM14/1PCS 🎈BELI 10PCS👉RM1X/1PCS - WHATSAPP/TELEGRAM (fast respond 11am-10pm) 📲+6014 959 6904 - 💬CHANEL TELEGRAM http://t.me/rm14jer (swipe highlight) - ❗❗SEBELUM ORDER/BORONG SCREENSHOT GAMBAR ITEM❗❗ (klik link di profile) - #sayajual #ootdfashion #bazaronlinemalaysia #tiktokmalaysia #shopee #musicallyinstafamous #ootd #supplierbaju #pemborongmalaysia #sayajualmurah #musicallymalaysia #pemborong #dropshipdiperlukan #reviewigshop #cap #murahmurah #streetstyle #ootdmen #shopeebuddy #streetwearmalaysia #hoodie #suppliermurah #streetwear #malaysiaku #merdeka #olshopmurah #giftreviewmalaysia #mirrorselfie #dropshipwanted
----- 🌻RM14/1PCS 🎈BELI 10PCS👉RM1X/1PCS - WHATSAPP/TELEGRAM (fast respond 11am-10pm) 📲+6014 959 6904 - 💬CHANEL TELEGRAM http://t.me/rm14jer (swipe highlight) - ❗❗SEBELUM ORDER/BORONG SCREENSHOT GAMBAR ITEM❗❗ (klik link di profile) - #sayajual #ootdfashion #bazaronlinemalaysia #tiktokmalaysia #shopee #musicallyinstafamous #ootd #supplierbaju #pemborongmalaysia #sayajualmurah #musicallymalaysia #pemborong #dropshipdiperlukan #reviewigshop #cap #murahmurah #streetstyle #ootdmen #shopeebuddy #streetwearmalaysia #hoodie #suppliermurah #streetwear #malaysiaku #merdeka #olshopmurah #giftreviewmalaysia #mirrorselfie #dropshipwanted
----- 🌻RM14/1PCS 🎈BELI 10PCS👉RM1X/1PCS - WHATSAPP/TELEGRAM (fast respond 11am-10pm) 📲+6014 959 6904 - 💬CHANEL TELEGRAM http://t.me/rm14jer (swipe highlight) - ❗❗SEBELUM ORDER/BORONG SCREENSHOT GAMBAR ITEM❗❗ (klik link di profile) - #sayajual #ootdfashion #bazaronlinemalaysia #tiktokmalaysia #shopee #musicallyinstafamous #ootd #supplierbaju #pemborongmalaysia #sayajualmurah #musicallymalaysia #pemborong #dropshipdiperlukan #reviewigshop #cap #murahmurah #streetstyle #ootdmen #shopeebuddy #streetwearmalaysia #hoodie #suppliermurah #streetwear #malaysiaku #merdeka #olshopmurah #giftreviewmalaysia #mirrorselfie #dropshipwanted
----- 🌻RM14/1PCS 🎈BELI 10PCS👉RM1X/1PCS - WHATSAPP/TELEGRAM (fast respond 11am-10pm) 📲+6014 959 6904 - 💬CHANEL TELEGRAM http://t.me/rm14jer (swipe highlight) - ❗❗SEBELUM ORDER/BORONG SCREENSHOT GAMBAR ITEM❗❗ (klik link di profile) - #sayajual #ootdfashion #bazaronlinemalaysia #tiktokmalaysia #shopee #musicallyinstafamous #ootd #supplierbaju #pemborongmalaysia #sayajualmurah #musicallymalaysia #pemborong #dropshipdiperlukan #reviewigshop #cap #murahmurah #streetstyle #ootdmen #shopeebuddy #streetwearmalaysia #hoodie #suppliermurah #streetwear #malaysiaku #merdeka #olshopmurah #giftreviewmalaysia #mirrorselfie #dropshipwanted
----- 🌻RM14/1PCS 🎈BELI 10PCS👉RM1X/1PCS - WHATSAPP/TELEGRAM (fast respond 11am-10pm) 📲+6014 959 6904 - 💬CHANEL TELEGRAM http://t.me/rm14jer (swipe highlight) - ❗❗SEBELUM ORDER/BORONG SCREENSHOT GAMBAR ITEM❗❗ (klik link di profile) - #sayajual #ootdfashion #bazaronlinemalaysia #tiktokmalaysia #shopee #musicallyinstafamous #ootd #supplierbaju #pemborongmalaysia #sayajualmurah #musicallymalaysia #pemborong #dropshipdiperlukan #reviewigshop #cap #murahmurah #streetstyle #ootdmen #shopeebuddy #streetwearmalaysia #hoodie #suppliermurah #streetwear #malaysiaku #merdeka #olshopmurah #giftreviewmalaysia #mirrorselfie #dropshipwanted
----- 🌻RM14/1PCS 🎈BELI 10PCS👉RM1X/1PCS - WHATSAPP/TELEGRAM (fast respond 11am-10pm) 📲+6014 959 6904 - 💬CHANEL TELEGRAM http://t.me/rm14jer (swipe highlight) - ❗❗SEBELUM ORDER/BORONG SCREENSHOT GAMBAR ITEM❗❗ (klik link di profile) - #sayajual #ootdfashion #bazaronlinemalaysia #tiktokmalaysia #shopee #musicallyinstafamous #ootd #supplierbaju #pemborongmalaysia #sayajualmurah #musicallymalaysia #pemborong #dropshipdiperlukan #reviewigshop #cap #murahmurah #streetstyle #ootdmen #shopeebuddy #streetwearmalaysia #hoodie #suppliermurah #streetwear #malaysiaku #merdeka #olshopmurah #giftreviewmalaysia #mirrorselfie #dropshipwanted
SAPA LAMBAT DIA MELEPAS🔥JUAL KASUT BUKAN POKOK BUNGA BELAKANG TU ▪ RM130 ▪ Gred 5A😱 bukan cikai pasar malam tau ▪ Size 41-45 sahaja ▪ Free postage, Free stokin, free lanyard ▪ Harga promo RM130, Harga asal RM150 Korang nilailah sendiri berapa banyak kami bagi potongan tu. Xnampak lagi tak tahu lah. Cepat order sebelom habis!!! ___ ___ Whatsapp www.wasap.my/60196464356 . . . #blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #koleksivideowhatsapp #kasutmurah #kasut270
🇲🇾 KUALA LUMPUR - Bayi perempuan yang mengidap kanser mulut ‘Germ Cell Tumor’, Ainul Mardhiah, selamat tiba di di London, hari ini untuk menjalani pemeriksaan dan rawatan di salah sebuah hospital di sana. . “Assalamualaikum, alhamdulillah syukur kepada Allah, kami selamat tiba di London,” demikian kemaskini terbaharu bapanya, Ahmad Safiuddin Ahmad Razak, 24, di laman Facebook, 2.35 petang waktu Malaysia. Bagaimanapun, setakat ini tidak dinyatakan bila dan di hospital mana Ainul akan dirujuk untuk mendapatkan pemeriksaan serta rawatan. Ahmad juga berkongsi kelegaan melihat anaknya berada dalam keadaan baik sepanjang penerbangan ke London. . “Ainul telah berjaya melepasi risiko di atas kapal terbang dengan jayanya tanpa sebarang masalah, doktor berjaya menjaganya dengan baik, awak seorang pejuang, sikit lagi kakak,” tulisnya. Dilaporkan perjalanan Ainul bersama bapa dan ibunya, Nurul Erwani Zaidi, 24, dari Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) menaiki pesawat Malaysia Airlines (MAS) semalam turut diiringi dua pakar bius dari hospital swasta di negara ini. Terdahulu, kes Ainul yang mendapat liputan meluas media tempatan, mendapat perhatian Dr Nur Amalina, doktor pakar pelatih surgikal kelahiran Malaysia yang bertugas di hospital United Kingdom. Dr. Amalina seterusnya menyatakan hasrat untuk membantu proses rawatan Ainul serta cuba mengubungi beberapa kenalannya daripada pelbagai bidang berkaitan masalah yang dihadapi bayi itu. - Kosmo Follow @besdunia 4 more Latest Update 💥🌍 . .
next page →