#malaysiamakeupartist

53,467 posts

Loading...
I simply cherish each and every relationship that I build with my client, working together to achieve my goal is more then just a job, this is about connection, understanding and compassion. @leeminmimi Thanks again for the awesome review 😘 #maeliewbridalmakeup #bridesreview #malaysiamakeupartist #bridalmakeupartist #makeup #hairstyling
⚠FAKE BURN MAKEUP⚠ 🔞🔞FAKE MAKEUP🔞🔞 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 . . . . WELCOME 2019 . . Dah lama tak buat effect makeup so kita mulakan dengan tahun baru dengan makeup tangan terbakar . . #aftereffect2019 #burninjury #lukaterbakar #makeupeffectsartist #terbakar #makeupeffects #specialeffect #malaysiaArt #munafik3 #malaysiamakeupartist #sekinchanonly #burn #BLOOD #creepy #ghost #monster #zombie #oldman #helloween #malaysiaboleh
FINAL EXAMS Day Bride -Warm Neutral colours Thank you @stephaniepubalan for coming all the way just to be my model ❤ #makeup #daybride #bridalmakeup #warmcolours #ilovemakeup #kryolan #jbmua #malaysiamakeupartist #makeupartistjb
新娘的一句「還好我選對化妝師了」讓我超暖心☺️☺️ 謝謝新郎也覺得新娘今天特別漂亮🥰 Makeup & Hairdo by @magicianjanet.makeup #magicbeautymiri #mirimakeupartist #sarawakmakeupartist #bintulumakeupartist #bruneimakeupartist #sabahmakeupartist #kkmakeupartist #malaysiamakeupartist #airbrushmakeupartist #airbrushmakeup #elementwoairbrushmakeup
新娘的一句「還好我選對化妝師了」讓我超暖心☺️☺️ 謝謝新郎也覺得新娘今天特別漂亮🥰 Makeup & Hairdo by @magicianjanet.makeup #magicbeautymiri #mirimakeupartist #sarawakmakeupartist #bintulumakeupartist #bruneimakeupartist #sabahmakeupartist #kkmakeupartist #malaysiamakeupartist #airbrushmakeupartist #airbrushmakeup #elementwoairbrushmakeup
This loose twisty chignon is a serious work of art, complete with a little flower headpiece 🌸 . . . Makeup & Hairdo • @asakiyok
Ongoing wedding makeup .....gorgeous bride wit can can Saree style ......book us for your Big day 😊😊😊Whatsapp now for enquires and package details 📲📲📲0143093921 #NOEDITS #nofilters elegant wedding makeover Make up by #NaliniBridal #makeupbyme #NanthiniKrishnan #makeup #makeuplover #indianbride #southindianbride #maccosmetics #macfoundation #makeupaddict #makeupartist #hudabeauty #dressyourface #anastasiabeverlyhills #makeup #makeupaddict #makeupgeek #makeup #mua #morphe #morphepalette #1stsaree #malaysiamakeupartist
Ini lah best seller di lynscosmetics iaitu Lynscosmetics glowing serum merupakan gel yg terus meresap ke dlm kulit, kalau dgr kata serum mesti semua akn fikir biasa. Tapi kelebihan yg ada dlm glowing serum ni memberikan kelainan serum lynscosmetics dgn serum-serum lain. Glowing serum ini mampu memberikan sedikit efek merah jambu pd kulit serta merta & glowing kan muka lepas pakai! Best kan? . . So ini lah kandungan dan details tentang lynscosmetics glowing serum! Wow bukan? Let’s try . . #trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka #sephora #mac #malaysia #glowingserum #dewiremaja #serum #foundation #muamalaysia #makeup #makeuptoturial #malaysiamakeupartist #alhaalfa
Bridal Makeup Makeover❤️ For appointment or any inquiry pls PM or contact~017-5448658 Facebook page: M&M Makeup Artist Instagram: meimeimakeupartist #bridalmakeup #bridalhairstyle #weddingmakeup #weddingmakeupartist #penangmakeupartist #malaysiamakeupartist #makeupandhairdobymeimei #新秘 #新娘造型 #新娘化妆
Makeup done for @arnndriana_mohd photoshoot.. Photographed also by me.. Thank you for your trust #babyzarina #makeover #makeup #makeupartist #penangmakeupartist #malaysiamakeupartist #muautara #muapenang #mua #portfolio
Was digging up last year's works and found this beauty!! I forgot I had pictures of Syazana's bridal makeup trial last May! Unfortunately the photos I took on her actual wedding day were ALL blurry with terrible lighting 😩 She is absolutely stunning and kinda reminds me of Leona Lewis! #tanskinmakeup #bridalmakeup #naturalmakeup #makeuptrial #malayweddingguide #malayweddingmakeupguide #makeupartistmalaysia #muamalaysia #malaysiamakeupartist #makeupartistkl #muakl #makeupartistselangor #muaselangor #makeupartistshahalam #muashahalam #makeupartistsubang #muasubang #malaysiabridalmakeupartist #makeupartistsingapore #singaporemakeupartist #makeupartistbrunei #bridalmakeupmalaysia
💃 不要問年齡,會被嚇si😂 . 拉丁舞蹈妝容 Full Video is coming🎬 . 2019-2021年👰🤵🏻 婚宴彩妝預約時間開放中 . Bridal Makeup appointment +6012-628 2898 . #malaysiamakeupartist #makeupartist #imagedesigner #makeup #stylish #klmakeup #jbmakeup #muarmakeup #化妝 #外坡服務 #整體造型 #服裝設計
First bride of 2019, Jessica is all set for her Engagement.... #galaxiebrides #gbs 😍👰 #malaysiamakeupartist #penangmua #malemakeup #indianbrides #indianweddingbuzz #bollywood #makeuptransformation
A very simple casual makeover for Ika... Sometimes a little effort in caring people around us brings lots of meaning to them, their happiness brings us to addiction of spreading the love and care without any prejudice...i really felt touched when she felt so beautiful from inside and out. I will continue this journey in making people feeling good and beautiful without any prejudice ♥️♥️♥️♥️ #indianbridalhairandmakeup #asianmua #ampangmua #malaysiamakeupartist #beforeandaftermakeup #innerbeauty #beautyfrominside #muablogger #asianbeauty #womenempowerment #women #indonesianbeauty #muakuantan #muasfeaturing #beautytransformation #instamakeup #makeuplooks #makeups #naturalmakeup #brownskingirls #eyemakeup #asianmakeup #kryolan #maccosmetics #sephora #nyxcosmetics #internationalmakeupartist #realtechniques
Siapa ada masalah kulit kering? Haih kalau kulit kering ni akan nampak muka kusam & kalau makeup pun senang crack, tapi lynscosmetics nak bagi beberapa tips utk korang amalkan ❤️ . . 1. Cara mengatasi kulit wajah kering dengan penggunaan buah dan sayur Buah dan sayur mempunyai kandungan antioksidan yang mampu melawan radikal bebas. Dengan meningkatkan penggunaan buah dan sayur, tidak hanya mendapatkan kult wajah yang lembab dan bercahaya, namun tubuh juga akan terasa fit dan sihat. . . 2. Cara mengatasi kulit wajah kering dengan air putih Minum air putih minimal 8 gelas sehari, akan membantu mengeluarkan racun dalam tubuh. Pengambilan air yang cukup akan membantu tubuh terhindar dari dehidrasi yang juga dapat menyebabkan kult wajah menjadi kering dan kusam. . . 3. Cara mengatasi kulit wajah kering dengan menghindari mandi dengan air panas Mandi menggunakan air yang terlalu panas ataupun air yang terlalu dingin akan membuat kulit kehilangan kelembapannya. Hindari amalan mandi menggunakan air panas, walaupun air panas sangat nyaman untuk tubuh, namun tidak baik untuk menjaga kelembapan kulit tubuh. . . 4. Cara mengatasi kulit wajah kering dengan menghindari menggosok muka Menggosok muka boleh bila-bila sahaja, asal jangan sampai berlebihan ya. Gerakan tangan yang terlalu kasar dalam membersihkan muka, terlebih jika menggunakan alat akan membuat kulit wajah teriritasi. . . 5. Cara mengatasi kulit wajah kering dengan menggunakan sabun muka Gunakan sabun yang khusus untuk muka, sabun mandi cenderung mempunyai ph yang sangat basa, hal ini boleh membuat kulit wajah menjadi kusam. Pilih sabun muka yang sesuai untuk kulit sihat contohnya lynscosmetics magic milky soap . . #trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka #sephora #mac #malaysia #glowingserum #dewiremaja #serum #foundation #muamalaysia #makeup #makeuptoturial #malaysiamakeupartist #alhaalfa #kulitkering
✨ 新娘晚宴造型 ✨ Wedding Day Bridal Makeup Service Any appointment /enquiry please inbox message or contact us .❤️ +0174532670 (Windy) #MakeupService #BridalMakeup #BridalHairstyling #MakeupService #MakeupArtist by #windycheah #penangmakeupartist #malaysiamakeupartist #bmmakeupartist #spmakeupartist #新娘化妆 #新娘造型
NO EDIT❌ 自然晚妆💄 平时和别人交谈,我都会先看眼睛,因为从对方的眼神可以看出她的真诚😋 VIGOUR BEAUTY #提供上门化妆服务 #serenemakeup #makeupartist #Malaysiamakeupartist #klmakeupartist #muakl #muamalaysia #makeupservice #bridalmakeupservice #吉隆坡化妆师 #马来西亚化妆师 #新娘化妆 #新娘化妆师 #新娘化妆服务 #化妆服务
Kerala Bride...sarees for the day..Saree to temple..saree for blessing ceremony..saree for wedding ceremony..and finally change saree before going to grooms hse.. . . #makeupartist #keralabride #bridesofkerala #keralawedding #natural makeup #simplemakeup #saree #hairdo #makeup #asianmakeup #malaysiamakeupartist #templewedding #weddingbell 🎊🎊
今日气质新娘婚照拍摄 自然造型 越看越耐看的😍 #airbrushmakeup #lightskinmakeup #naturaleyelook #weddingmakeup #weddinghairstyle #dinnerhairstyle #bridemakeup #bridehairstyle #bridalmakeup #weddingmakeupartist #weddingphotography #malaysiamakeupartist #perakmakeupartist #taipingmakeupartist #penangmakeupartist #penangmua #elynnmakeupstylist #elynnprofessionalmakeupstylist 化妝與造型:Elynn Xuan Instagram : elynn_211 Facebook pages : elynn professional makeup stylist
今日气质新娘婚照拍摄 自然造型 #airbrushmakeup #lightskinmakeup #naturaleyelook #weddingmakeup #weddinghairstyle #dinnerhairstyle #bridemakeup #bridehairstyle #bridalmakeup #weddingmakeupartist #weddingphotography #malaysiamakeupartist #perakmakeupartist #taipingmakeupartist #penangmakeupartist #penangmua #elynnmakeupstylist #elynnprofessionalmakeupstylist 化妝與造型:Elynn Xuan Instagram : elynn_211 Facebook pages : elynn professional makeup stylist
~22/12/2018Wedding Day~ Makeup artist : Cindy Tan Hair accessories by @hc_creation_accessories Like our FB:https://m.facehttp://instagram.com/book.com/hcprofessionalmakeupstudio/ Follow our IG : hcprofessionalmakeupstudio For appointment or inquiry Pls leave us a message or Email : hc.makeupstudio@gmail.com #hcprofessionalmakeupstudio #Cindy_HCProfessionaMakeupStudio #cindytanmakeupartist #cindytan_cindytan #WeddingMakeup #BridalMakeup #Bridalmakeupartist #Weddingstylist #Bride #Prewedding #actualweddingday #mua #bridalfashion #wedding #新娘秘書 #婚礼造型 #新娘化妆 #新娘 #新娘造型 #婚礼 #新娘化妆师 #penangmakeupartist #malaysiamakeupartist
next page →