#malaysianfood

581,908 posts

Loading...
Curry Laksa with tofu from @_bababoi. Great for this cold weather. Just the right amount of heat and so comforting. This was a huge bowl which I couldn’t finish. Great value for $13. 🍜🍜🍜 #bababoikitchenandbar #bababoidocklands #docklands #melbournedocklands #wtcwharf #malaysianfood #asianfood #noodlesoup #currylaksa #currynoodlesoup #noodles #tofu #curry #spicy #food #spicyfood #comfortfood #delicious #melbourne #blogger #melbourneblogger
This butter cake is rich in butter flavour and it serves 8-10 or even more! Pm for more info 😊 #buttercake #butter #cake
Budak balik sekolah lapaq.. me layan kerang rebus πŸ˜‹ #budaklapar #terketaqketaq #thaifood #malaysianfood #asianfoodthebest
Lepas lunch pi tengok wayang.. X plan en somi yang hajak kita suka la 😁😁 . . . . . #amyzayukitchen #foodlover #love #happy #malaysianfood #foodie #instaphoto #hangout #selerakampung #photooftheday #like4like #lunch #photography
This butter cake is rich in butter flavour and it serves 8-10 or even more! Pm for more info 😊 #buttercake #butter #cake
Ingin tahu Tips/Petua dari Adabi? . Follow akaun rasmi Facebook dan Instagram Adabi Consumer dan kami akan kongsikan pelbagai petua dan tips tentang dunia masakan . Petua hari ini: Hancurkan Biji Cili . #adabi #petuaadabi #tips #petua
Tastes nicer than it look. #abalone #glutinousrice #fatdieme #malaysianfood
SAYANG SAYANG NYONYA | Having a fix of Nyonya food can be a mood lifter (Nyonya food has such great flavors) especially on Sunday nights when the thought of Monday blues subconsciously come looming in our minds. πŸ˜… We had a minor suspicion that the restaurant may have started with the owners having a huge collection of antique furnitures and collectibles and decided to showcase it... by opening a restaurant β€” food taste was a little lacklustre and underwhelming in authenticity. We’d recommend this Nyonya restaurant if you are ok with subpar Nyonya cuisine but has appreciation for the generous antique collection on display. Pro-tip: There’s a 30% discount for weekday lunch and 20% discount for dinners. For weekends and public holidays, it is 20% off for lunch and 10% off for dinners. Swipe right ➑️: 1. Sotong sambal petai (Small- RM20.80) 2. Telur dadar cincaluk (Small-RM12.80) 3. Sup itik tim (Small- RM12.80) 4. Ayam Pongteh (Small- RM22.80) 5. Babi Kapitan (Small- RM20.80) 6. Kerabu Udang (Small- RM13.80) 7. Cendol (RM6) 8. Nasi bunga telang Opens daily. Cash and credit card. #cgyl_eats #foodspotting #foodie #foodgasm #foodporn #foodphotography #igfood #instafood #nyonyafood #cendol #tamanoug #kualalumpurfood #klfood #malaysianfood
We had such an amazing night at our homestay in Langkawi Island. Our hosts cooked us a dinner of Malay Lontong Soup and Chicken Satay. After dinner, their daughter played the ukelele and sang songs, and we finished the night with a belated birthday cake for @aitelhadj.med. We've gotten really attached to Langkawi Island and keep extending our stay. We've now been here 23 days and counting and still discovering new things to love! #Langkawi #Malaysia @bidadari_langkawi . . . . #inspiringwanderers #worldnomads #keepexploring #lifewelltravelled #backpackwithme #beautifulmatters #thetravelwomen #womenwhoexplore #traveldreamseekers Β #iamtb #femmetravel #homecooking #citizenfemme #damestravel #noodles Β #homestay #ladiesgoneglobal Β #malaysianfood #tropicaladdicted Β #tropicalwayoflife Β #malayfood Β #foodphtography #islandfever #lontong #satay #foodoftheworld #worldfood
Malaysian feast thanks to @madamwoonz - Prawn ginger garlic and chive dumplings - Grilled turmeric chicken skewers/ satay sauce/ pickled cucumber - Percik chicken hawker roti roll/ toasted coconut/ chilli/ fresh herbs - Malaysian 5spice roast duck/ cucumber/ cabbage/ peanuts/ chilli&lime dressing - Malaysia’s national dish NASI LEMAK/ coconut rice/ peanuts/ deep fried egg/ cucumber/ sambal sauce/ dried fish - Portuguese custard tarts ❀️❀️ #malaysianfood #asianfood #hawkerandroll #nasilemak #asianfeast #dumplings #sataychicken #roastduck #newzealandfood
Jumbo laksa (serves 3-4) totally worth it!! #hojiak #sydneyeats #laksa
Lama tak bersiaran. Telur Sambal Belacan. Masak hat simple saja hari ni untuk makan malam. Ceq tak pandai masak macam macam sangat serba mak nenek. Janji kenyang Alhamdulillah. Tengah lapaq, bau dia menyengat. Lagi la bertambah lapaq. Boh kicap sikit. Bila mau kurusss macam nih πŸ˜† #food #foodphotography #foodlover #yummy #delicious #marvelous #foodstagram #foodpics #foodstagram #lovefood #simple #sedap #recipes #eggs #malaysia #malaysianfood #serundingciksiah #ajimaura #terapiinstagram
Lama tak bersiaran. Telur Sambal Belacan. Masak hat simple saja hari ni untuk makan malam. Ceq tak pandai masak macam macam sangat serba mak nenek. Janji kenyang Alhamdulillah. Tengah lapaq, bau dia menyengat. Lagi la bertambah lapaq. Boh kicap sikit. Bila mau kurusss macam nih πŸ˜† #food #foodphotography #foodlover #yummy #delicious #marvelous #foodstagram #foodpics #foodstagram #lovefood #simple #sedap #recipes #eggs #malaysia #malaysianfood #serundingciksiah #ajimaura #terapiinstagram
πŸŽ‰Goodies/Doorgift πŸŽ‚ . πŸ’žBrownies. πŸ’žCongo Bar. πŸ’žButter/Marble cake. . Tempahan selewat2nya sebulan awal. . Min order 50pax . Harga:- πŸ‘‰ 50pax - 299pax RM2.30 πŸ‘‰ 300pax ke atas RM2 . Customize sticker add on RM0.20 each pax. . . Untuk tempahan boleh hubungi kami di www.wasap.my/60132919096/ . #singaporefood #malaysianfood #sayajual #babymeringue #babymacaron #kualalumpur #meringuekisses #ampang #macarons #doorgiftkahwin #doorgift #食飯 ! #candybuffetmalaysia #bruneifood #cheras #ampang #sayajualmeringue #shahalam #kuihraya2018 #pretzel #biskutraya #meringuekissesmurah #doorgiftmalaysia #biskutsedap #raya2018 #ajimaura #sifucilik
Timing was right. Just in time before the shop closed for lunch. The place is home made fermented winery expanded to add a restaurant a few years back. Was told by the boss that the place is frequented by Asian tourists before thy travelled on to Pangkor and Lumut. #foodpost #foodpics #malaysianfood
CANTIK TANPA RISIKO . Hanya dengan supplement organic PINKLADY Body Perfection, anda tidak perlu lagi mengambil risiko membuat breast implant, injection filler, mkn pil steroid hormon atau paksa syuben ramas hari2.. . Tindakbalas herba semulajadi yg terkandung di dalam kapsul PinkLady akan menstabilkan hormon dan estrogen di dalam badan anda. . 2biji kapsul setiap hari, kecantikkan dan keyakinan diri anda akan bertambah, ia adalah hak setiap wanita. . Cubalah sebotol utk merasai sendiri kehebatan PinkLady πŸ˜—πŸ˜—πŸ˜— . Just click link di bio 😍😍 . #tudungbawal #shahalam #maharajalawakmega #pinkladybodyperfection #pinkladyhq #usopmentor #hazama #mentormilenia #subangjaya #tudunglabuh #tudungmurah #terlajaklaris #payudarakencang #payudarapadat #payudaraideal #bodymantap #malaysianfood #selangor #lazada #jakel #kesihatan #breast #flawless #tudung #zalora #pinkladyfact
CANTIK TANPA RISIKO . Hanya dengan supplement organic PINKLADY Body Perfection, anda tidak perlu lagi mengambil risiko membuat breast implant, injection filler, mkn pil steroid hormon atau paksa syuben ramas hari2.. . Tindakbalas herba semulajadi yg terkandung di dalam kapsul PinkLady akan menstabilkan hormon dan estrogen di dalam badan anda. . 2biji kapsul setiap hari, kecantikkan dan keyakinan diri anda akan bertambah, ia adalah hak setiap wanita. . Cubalah sebotol utk merasai sendiri kehebatan PinkLady πŸ˜—πŸ˜—πŸ˜— . Just click link di bio 😍😍 . #tudungbawal #shahalam #maharajalawakmega #pinkladybodyperfection #pinkladyhq #usopmentor #hazama #mentormilenia #subangjaya #tudunglabuh #tudungmurah #terlajaklaris #payudarakencang #payudarapadat #payudaraideal #bodymantap #malaysianfood #selangor #lazada #jakel #kesihatan #breast #flawless #tudung #zalora #pinkladyfact
CANTIK TANPA RISIKO . Hanya dengan supplement organic PINKLADY Body Perfection, anda tidak perlu lagi mengambil risiko membuat breast implant, injection filler, mkn pil steroid hormon atau paksa syuben ramas hari2.. . Tindakbalas herba semulajadi yg terkandung di dalam kapsul PinkLady akan menstabilkan hormon dan estrogen di dalam badan anda. . 2biji kapsul setiap hari, kecantikkan dan keyakinan diri anda akan bertambah, ia adalah hak setiap wanita. . Cubalah sebotol utk merasai sendiri kehebatan PinkLady πŸ˜—πŸ˜—πŸ˜— . Just click link di bio 😍😍 . #tudungbawal #shahalam #maharajalawakmega #pinkladybodyperfection #pinkladyhq #usopmentor #hazama #mentormilenia #subangjaya #tudunglabuh #tudungmurah #terlajaklaris #payudarakencang #payudarapadat #payudaraideal #bodymantap #malaysianfood #selangor #lazada #jakel #kesihatan #breast #flawless #tudung #zalora #pinkladyfact
Drinking good wine with good food in good company is one of life’s most civilized pleasures. 🍷 🎢 ❀ 🍷 🎡 πŸ’š 🍷 🎢 πŸ’› 🍷 🎡 πŸ’œ 🍷 🎢 β™₯ #cafehopping #cafehop #cafehoppingmalaysia #cafehopmy #cafehopkl #klcafe #cafetime #igersmalaysia #igerscoffee #instacoffee #klcoffeespots #foodporn #foodphotography #foodie #foodstyling #foodvsco #malaysianfood #instalike #hungrygowhere #eatdrinkkl #healthylifestyle #healthyfood #sripetaling #crp45 #crp45cafe
Close friends contribute to our personal growth. They also contribute to our personal pleasure, making the music sound sweeter, the wine taste richer, the laughter ring louder because they are there. 🍷 🎢 ❀ 🍷 🎡 πŸ’š 🍷 🎢 πŸ’› 🍷 🎡 πŸ’œ 🍷 🎢 β™₯ #cafehopping #cafehop #cafehoppingmalaysia #cafehopmy #cafehopkl #klcafe #cafetime #igersmalaysia #igerscoffee #instacoffee #klcoffeespots #foodporn #foodphotography #foodie #foodstyling #foodvsco #malaysianfood #instalike #hungrygowhere #eatdrinkkl #healthylifestyle #healthyfood #sripetaling #crp45 #crp45cafe
So the Met Office has just issued an Amber heatwave warning for this week. Carry a bottle of water, a small fan etc to keep yourself cool in the tube, bus etc. If you don’t feel well get some help! Keep safe and stay cool everyone! Happy Monday xx #dapurlondon #menu #halal #malaysia #malayfood #malaysianfood #instafood #london #holborn #lambsconduitpassage
CANTIK TANPA RISIKO . Hanya dengan supplement organic PINKLADY Body Perfection, anda tidak perlu lagi mengambil risiko membuat breast implant, injection filler, mkn pil steroid hormon atau paksa syuben ramas hari2.. . Tindakbalas herba semulajadi yg terkandung di dalam kapsul PinkLady akan menstabilkan hormon dan estrogen di dalam badan anda. . 2biji kapsul setiap hari, kecantikkan dan keyakinan diri anda akan bertambah, ia adalah hak setiap wanita. . Cubalah sebotol utk merasai sendiri kehebatan PinkLady πŸ˜—πŸ˜—πŸ˜— . Whatsapp "PL" KE 0109794071 . #tudungbawal #shahalam #maharajalawakmega #pinkladybodyperfection #pinkladyhq #usopmentor #hazama #mentormilenia #subangjaya #tudunglabuh #tudungmurah #terlajaklaris #payudarakencang #payudarapadat #payudaraideal #bodymantap #malaysianfood #selangor #lazada #jakel #kesihatan #breast #flawless #tudung #zalora #pinkladyfact
Pssttt! Restoran Terapung D'Saji Titiwangsa menyediakan pakej "Daily Buffet Dinner with Cultural Show" bermula pukul 7.30pm - 10.00pm. . . Sekali sekala tu apa salahnya dinner bersama yang tersayang di sini, balik kerja terus ambil si dia bawak ke sini. Pasti suka!! ☎03-40210098 ☎03-26988302 #buffetdinner #familydinner #asianfood #malayfood #malaysianfood #titiwangsa #kl #dsaji #hanyayangterbaikuntukanda #feldadsaji #felda
Makku bosku masak serawa durian dagn pulut...#food #durianserawa #asiafoodfestival #malaysianfood #dessert #kuantanfood #worldfood
Had this yummy nasi kerabu with kambing bakar (grilled goat) in Kota Baru yesterday and they were so good and super cheap I want to cry just typing this out 😭😭😭😭 Screw what people are stereotyping Kelantan for but the food is delicious and cheap! . . #nasikerabu #kambingbakar #kelantanfood #kelantan #makananenak #makanmakan #jalanjalancarimakan #cafehop #cafemalaysia #eatdrinkkl #timeoutkl #foodhuntkl #foodporn #foodshare #malaysianfood #thehungrydayung
McDonalds Nasi Goreng. #malaysianfood πŸ—
CANTIK TANPA RISIKO . Hanya dengan supplement organic PINKLADY Body Perfection, anda tidak perlu lagi mengambil risiko membuat breast implant, injection filler, mkn pil steroid hormon atau paksa syuben ramas hari2.. . Tindakbalas herba semulajadi yg terkandung di dalam kapsul PinkLady akan menstabilkan hormon dan estrogen di dalam badan anda. . 2biji kapsul setiap hari, kecantikkan dan keyakinan diri anda akan bertambah, ia adalah hak setiap wanita. . Cubalah sebotol utk merasai sendiri kehebatan PinkLady πŸ˜—πŸ˜—πŸ˜— . Whatsapp "PL" KE 0135359187 Whatsapp "PL" KE 0135359187 Whatsapp "PL" KE 0135359187 . #tudungbawal #shahalam #maharajalawakmega #pinkladybodyperfection #pinkladyhq #usopmentor #hazama #mentormilenia #subangjaya #tudunglabuh #tudungmurah #terlajaklaris #payudarakencang #payudarapadat #payudaraideal #bodymantap #malaysianfood #selangor #lazada #jakel #kesihatan #breast #flawless #tudung #zalora #pinkladyfact
CANTIK TANPA RISIKO . Hanya dengan supplement organic PINKLADY Body Perfection, anda tidak perlu lagi mengambil risiko membuat breast implant, injection filler, mkn pil steroid hormon atau paksa syuben ramas hari2.. . Tindakbalas herba semulajadi yg terkandung di dalam kapsul PinkLady akan menstabilkan hormon dan estrogen di dalam badan anda. . 2biji kapsul setiap hari, kecantikkan dan keyakinan diri anda akan bertambah, ia adalah hak setiap wanita. . Cubalah sebotol utk merasai sendiri kehebatan PinkLady πŸ˜—πŸ˜—πŸ˜— . Whatsapp "PL" KE 0135359187 Whatsapp "PL" KE 0135359187 Whatsapp "PL" KE 0135359187 . #tudungbawal #shahalam #maharajalawakmega #pinkladybodyperfection #pinkladyhq #usopmentor #hazama #mentormilenia #subangjaya #tudunglabuh #tudungmurah #terlajaklaris #payudarakencang #payudarapadat #payudaraideal #bodymantap #malaysianfood #selangor #lazada #jakel #kesihatan #breast #flawless #tudung #zalora #pinkladyfact
CANTIK TANPA RISIKO . Hanya dengan supplement organic PINKLADY Body Perfection, anda tidak perlu lagi mengambil risiko membuat breast implant, injection filler, mkn pil steroid hormon atau paksa syuben ramas hari2.. . Tindakbalas herba semulajadi yg terkandung di dalam kapsul PinkLady akan menstabilkan hormon dan estrogen di dalam badan anda. . 2biji kapsul setiap hari, kecantikkan dan keyakinan diri anda akan bertambah, ia adalah hak setiap wanita. . Cubalah sebotol utk merasai sendiri kehebatan PinkLady πŸ˜—πŸ˜—πŸ˜— . Whatsapp "PL" KE 0135359187 Whatsapp "PL" KE 0135359187 Whatsapp "PL" KE 0135359187 . #tudungbawal #shahalam #maharajalawakmega #pinkladybodyperfection #pinkladyhq #usopmentor #hazama #mentormilenia #subangjaya #tudunglabuh #tudungmurah #terlajaklaris #payudarakencang #payudarapadat #payudaraideal #bodymantap #malaysianfood #selangor #lazada #jakel #kesihatan #breast #flawless #tudung #zalora #pinkladyfact
All our serviced apartment units are sea facing. A beautiful sight greeting you every morning.
CANTIK TANPA RISIKO . Hanya dengan supplement organic PINKLADY Body Perfection, anda tidak perlu lagi mengambil risiko membuat breast implant, injection filler, mkn pil steroid hormon atau paksa syuben ramas hari2.. . Tindakbalas herba semulajadi yg terkandung di dalam kapsul PinkLady akan menstabilkan hormon dan estrogen di dalam badan anda. . 2biji kapsul setiap hari, kecantikkan dan keyakinan diri anda akan bertambah, ia adalah hak setiap wanita. . Cubalah sebotol utk merasai sendiri kehebatan PinkLady πŸ˜—πŸ˜—πŸ˜— . Whatsapp "PL" KE 0135359187 Whatsapp "PL" KE 0135359187 Whatsapp "PL" KE 0135359187 . #tudungbawal #shahalam #maharajalawakmega #pinkladybodyperfection #pinkladyhq #usopmentor #hazama #mentormilenia #subangjaya #tudunglabuh #tudungmurah #terlajaklaris #payudarakencang #payudarapadat #payudaraideal #bodymantap #malaysianfood #selangor #lazada #jakel #kesihatan #breast #flawless #tudung #zalora #pinkladyfact
CANTIK TANPA RISIKO . Hanya dengan supplement organic PINKLADY Body Perfection, anda tidak perlu lagi mengambil risiko membuat breast implant, injection filler, mkn pil steroid hormon atau paksa syuben ramas hari2.. . Tindakbalas herba semulajadi yg terkandung di dalam kapsul PinkLady akan menstabilkan hormon dan estrogen di dalam badan anda. . 2biji kapsul setiap hari, kecantikkan dan keyakinan diri anda akan bertambah, ia adalah hak setiap wanita. . Cubalah sebotol utk merasai sendiri kehebatan PinkLady πŸ˜—πŸ˜—πŸ˜— . Whatsapp "PL" KE 0135359187 Whatsapp "PL" KE 0135359187 Whatsapp "PL" KE 0135359187 . #tudungbawal #shahalam #maharajalawakmega #pinkladybodyperfection #pinkladyhq #usopmentor #hazama #mentormilenia #subangjaya #tudunglabuh #tudungmurah #terlajaklaris #payudarakencang #payudarapadat #payudaraideal #bodymantap #malaysianfood #selangor #lazada #jakel #kesihatan #breast #flawless #tudung #zalora #pinkladyfact
CANTIK TANPA RISIKO . Hanya dengan supplement organic PINKLADY Body Perfection, anda tidak perlu lagi mengambil risiko membuat breast implant, injection filler, mkn pil steroid hormon atau paksa syuben ramas hari2.. . Tindakbalas herba semulajadi yg terkandung di dalam kapsul PinkLady akan menstabilkan hormon dan estrogen di dalam badan anda. . 2biji kapsul setiap hari, kecantikkan dan keyakinan diri anda akan bertambah, ia adalah hak setiap wanita. . Cubalah sebotol utk merasai sendiri kehebatan PinkLady πŸ˜—πŸ˜—πŸ˜— . Whatsapp "PL" KE 0135359187 Whatsapp "PL" KE 0135359187 Whatsapp "PL" KE 0135359187 . #tudungbawal #shahalam #maharajalawakmega #pinkladybodyperfection #pinkladyhq #usopmentor #hazama #mentormilenia #subangjaya #tudunglabuh #tudungmurah #terlajaklaris #payudarakencang #payudarapadat #payudaraideal #bodymantap #malaysianfood #selangor #lazada #jakel #kesihatan #breast #flawless #tudung #zalora #pinkladyfact
Untuk minum2 petang, kadang dah mati akal nak buat menu apa kan, apa sepcialnya Cucur udang ni? Selain dari lembut gebu gebas walau dah berjam2 digoreng, yang specialnya juga pada sos.. Ticer ajar 2 jenis sos. satu memang sos khas untuk cucur udang, yang satu lagi resepi piorrr sos kepok ganung... dapat mkn ngn kopok lekor panas, memang tak berenti makan.. tahan lama plak tu. so boleh buat banyak2, simpan dalam peti sejuk, nak makan tinggal ambik je.. kompem korang pasni dah tak pandang dah sos kepok yg peniaga sediakan skali time beli kepok lekor tu..huhuu #cucurudang #cucurudangngigau #cucurudangsedap #kelasamasakticerhasnah #kelasmasakonline #kelasmasakticer #kelasmasak #kelasmasakan #ilovebaking #homebaker #baking #bakingclass #recipe #recipes #foodporn #resepi #malaysianfood #foodlover #bruniefood #bruniefoodies #sayasukamakan #sayasukamasak #makanansedap #masakan . . . πŸ“²019.9769677
Alhamdulillah.. . Pelajari cara2 untuk buat kuih lopes dengan teknik yang super duper mudah, sebab sangat ramai yang suka makan kuih lopes ni, tapi bila pikir bab bercinta nak siapkan tu lebih ramai pilih utk beli je kan kan kan.. . Ni kita akan ajar teknik untuk buat production yang banyak, tapi dengan cara yang sangat mudah..πŸ€— . Berminat untuk PJJ kuih lopes? Whatsapp laju2 019-976 9677 #kuih lopes #kuihlopessedap #kuihlopessenangbuat #lopespandan #kelasmasakticerhasnah #kelasmasakonline #kelasmasakonline #kelasmasakticer #kelasmasak #kelasmasakan #ilovebaking #homebaker #baking #bakingclass #recipe #recipes #foodporn #resepi #malaysianfood #foodlover #bruniefood #bruniefoodies #sayasukamakan #sayasukamasak #makanansedap #masakan
IKAN TUNA KUAH KUNING #Haluskan 5 cabai besar, 6 bawang merah, 4 bawang putih dan 2 cm kunyit. #Tumis sampai harum dengan 2-3 daun salam dan 2 serai. #masukkan 1-2 ekor ikan tuna, aduk rata. #terakhir masukkan air asam jawa, gula, garam dan sedikit kecap manis. biarkan matang dan sajikan. #madebyme #homecooking #doyanmasak #homemade #instafood #dailyfood #mykitchen #Indonesianfood #malaysianfood #ikantunakuahkuning #cookingvideo #foodporn #cookingtutorial #myversion
Haiii olss.. Hari ni 5 bekas deliver to kuala lumpur dan sebekas lagi on the way to masai. Berjumpa dengan tuan puan masing2 yang sudi mengorder Thank you customer! Awak-awak kat sana tu yang mana nak merasa rendeng #dendeng kak ell ni moh lah ngoder. Order sentiasa terbuka. Jangan memalu dm / Whatapps #kakell ni cool ajeπŸ˜„ melayan inquiries awak-awak semua πŸ“žπŸ“žπŸ“ž012 9223304 / 017 4925606 #dendeng #rendangdendeng #makananmalaysia #makanantradisional #ilovefood #malaysianfood #taiping #kamunting #perak #kualalumpur #malaysia #makanmakan
Feedback dari customer Henkel shah alam. Terima kasih sebab suka dengan menu kami sampai buat group lagi 🀩🀩🀩 . . RM10 : - Nasi - Ayam lapis/Ayam goreng rempah - Mee goreng - Sambal goreng - Serunding - Ikan kering . . Tunggu apa lagi. Boleh rasa menu dari kami tanpa rasa ragu ragu. Kami akan memberikan servis yang terbaik. . . #missekitchen #homemade #westernmurah #jjcmtv3 #jalanjalancarimakan #gombak #motifviral #foodgasm #foodhunter #malaysianfood #fooddelivery #fooddeliverykl #malaysia #makananbarat #pastamalaysia #bazaarpaknil #bazaaronline #bazaar
Is it ? Hulk’s favourite ? #lasensacioncafe
Allow me to introduce you to the best pokΓ© bowl I’ve eaten in my life. Swipe πŸ‘ˆπŸ» β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ #food #foodporn #kleats #eating #eat #malaysianfood #hartamas #kl #malaysia #plazadamas #malaysian #vsco #vscocam #vscofood #interiors
πŸ‘©πŸ»ζ”Ύε·₯εŽπŸ‘§πŸ»ζ™šι₯­ε‰β˜•οΈπŸžπŸ§€#malaysianfood #ipohfood #chinesefood #whitecoffee #teatime
What’s your favourite dim sum? Some of our own favourites is the BBQ chicken pau, siew mai, foo chuk, ha gao.
TUMIS TAUGE dan TAUHU #Tumis 1 bawang bombay/holland dengan 5 bawang putih, 5 bawang merah, cabai (sesuai selera), 1 buah tomat, Tauhu goreng, sedikit terasi/belacan, dan 2-3 genggam tauge. #masak sebentar. #dan terakhir masukkan gula dan garam. sajikan. #madebyme #homecooking #doyanmasak #homemade #instafood #dailyfood #mykitchen #Indonesianfood #malaysianfood #tumistauge #gorengsayurtauge #cookingvideo #foodporn #cookingtutorial #myversion
We turned up the seafood factor for our NEW Nyonya Laksa. You can now enjoy this version that also has Mussels in addition to battered 🍀 and a deep fried soft shell crab πŸ¦€ Yum! πŸ˜‹ β†˜οΈ Book today at www.nasilemakkorner.com πŸ“ž (08) 9367 9925 - Como πŸ“ž (08) 9385 5162 - Mosman Park #nasilemakkorner
Nak ke tak nak,lepak mamak 🍴 #rotitisu #malaysianfood #crepe #haroldsbread #lunch
Dimsum / Penang Malaysia . I couldn't help myself! . #dimsum #malaysianfood #penangtrip #minions
HANDLE WITH CARE πŸ’—πŸ’—πŸ’— . . Ramai yang tanya Kak J Tak Pecah Ke Kalau Pos? Inshaallah Tak Pecah Dear...Kak J Balut Bubble Wrap + Kasih Sayang Gitewww πŸ˜‰ . . πŸ‘‰πŸ» Klik Link Whatsapp Di Bio Utk Tempahan Melalui [IG] Atau Klik Link Whatsapp Ini Utk Tempahan Melalui [FB] & [WA] http://www.wasap.my/60189584826/NakPopiaRollKakJ . . #PopiaRollKakJ #PopiaNestum_Original #PopiaNestumBersalutCoklat_1Malaysia #PopiaNestumBersalutCoklat_Chocolate #PopiaNestumBersalutCoklat_Strawberry #PopiaNestumBersalutCoklat_Nescafe #PopiaNestumBersalutCoklat_Pandan #PopiaNestumBersalutCoklat_White #KrupKrupRangupnya #LetsKrupKrup #PopiaNestumSedap #PopiaNestumViral #PopiaNestumRare #PopiaCoklatNestum #Homemade #PengeposanSeluruhMalaysia #EjenDiperlukan #EjenSeluruhMalaysia #MalaysianFood #Foodie #BiskutRaya #BiskutRaya2018 #SellingFast #HotSelling #InstaFood #KuihRaya #KuihRayaSedap #kekechallengemalaysia
Amek ko daun setompok. Rupa tak penting, yang penting kenyang. Ayam goreng halia. #malaysianfood
#atokcun #atokcunhomemade #homemade Tempahan β–  Biskut Suji β–  biskut Makmur β–  kacang Pilus #bestseller #hotitem Dibuka sekarang #freshfromtheoven #malaysianfood #hotitem βœ‰β˜ŽοΈπŸ“² Grab Now ●AVAILABLE ON POSTAGE
β˜‘ η΄«θœθ±†θ…ζ±€ β˜‘ ιŸ­θœη‚’θ›‹ β˜‘ ζΈ…η‚’ζ²ΉιΊ¦ #healthyfood #meal #lunchbox #lessoily #malaysianfood
next page →