#malaysiashopping

112,657 posts

Loading...
AMEENAH KEBAYA fursan material tak asing lagi sgt best material ni berat beralun dan selesa.. Kebaya potongan princess dari line atas Membuatkan si pemakai Tampak anggun dan ayu.. Saiz jgn risau semestinya sampai XS sehingga 5XL wow.. Jom dapatkan Ameenah kebaya yang sgt limited ni.. 📌 Material frusan 📌 Zip bf 12 inci 📌 Tgn lepas 📌 Pinggang getah keliling 📌 Kain lipat batik 📌 Potongan baju Princess 📌 HARGA RM95SM/RM100SS CARA ORDER WHATSAPP 0148460761 #kebaya #kebayaplain #kebayalonggar #kebayalabuh #wudhukfriendly #nursingfriendly #brideamaids #dulanggirls #kenduri #majlisrasmi #majliskenduri #majlissekolah #kebayabasic #kebayasimple #kebayabawahrm100 #onlineshopping #malaysiashopping
AMEENAH KEBAYA fursan material tak asing lagi sgt best material ni berat beralun dan selesa.. Kebaya potongan princess dari line atas Membuatkan si pemakai Tampak anggun dan ayu.. Saiz jgn risau semestinya sampai XS sehingga 5XL wow.. Jom dapatkan Ameenah kebaya yang sgt limited ni.. 📌 Material frusan 📌 Zip bf 12 inci 📌 Tgn lepas 📌 Pinggang getah keliling 📌 Kain lipat batik 📌 Potongan baju Princess 📌 HARGA RM95SM/RM100SS CARA ORDER WHATSAPP 0148460761 #kebaya #kebayaplain #kebayalonggar #kebayalabuh #wudhukfriendly #nursingfriendly #brideamaids #dulanggirls #kenduri #majlisrasmi #majliskenduri #majlissekolah #kebayabasic #kebayasimple #kebayabawahrm100 #onlineshopping #malaysiashopping
🌽BAWAL CORNSKIN BIDANG 45🌽 . 🍁Material cotton yang berkualiti.Lembut dan tidak keras kejung. 🍁Sangat senang di bentuk.Tak perlu tiup dan terletak elok 🍁Jahitan tepi yang kemas(baby seam). 🍁Tidak jarang. Tidak perlu risau nampak leher. 🍁Ironless. Sangat susah kedut. 🍁Terdapat lebih 20 color. HARGA RM 15 (tidak termasuk postage) CARA ORDE WHATSAPP 0148460761 #bawal #bawalcornskin #bawalbidang45 #bawalplain #bawalsenangbentuk #bawalmurah #sayajualtudung #sayajualtudungmurah2 #onlineshopping #malaysiashopping #tudungmurah2 #sayajualtudungonline
---------------------------------------- 🍃 BLOUSE ELORA 🍃 ---------------------------------------- 🌷 MATERIAL Kami menggunakan material soften korean como crepe yang sangat lembut, sangat selesa dan yang paling penting berkualiti tinggi. Uolls yang beli confirm akan repeat order lagi.. Material como crepe nie juga bersifat sejuk dan menyerap peluh.. Confirm selesa bila uolls pakai seharian 😇 🌷TRIPLE WITH 2 LAYER Dua kombinasi yang cukup menarik, glamour dengan chiffon dibahagian layer bawah, blouse yang menutup punggung dan menepati syariat yang ditetapkan.😉 🌷LOW MAINTENANCE NEEDED Takkan nampak buruk atau kusam walaupun banyak kali cuci, masuk mesin basuh pun okay je tau. Yang paling penting tak mudah kedut dan ironless 😍 🌷 JAHITAN YANG KEMAS Dah la tak payah bebulu mata tengok, jahitan INSHAALLAH *tiptop* dan *kemas* tau 🌷 CUTTING Cutting Blouse Elora nie kami rekakan khas untuk semua peringkat umur. Tak kira la tua ke muda ke semua boleh pakai uolls. Cutting yang cantik dan terletak, tak sampai 2 minit pakai, cutting nie pasti akan membuatkan uolls semua nampak selim melim jer tau.. Hihihi.. Confirm tak menyesal punya 😉 🌷 6 WARNA YANG MEMUKAU Warnanya MasyaAllah.. Confirm ada yang tak keruan bila fikirkan warna-warna yang ada. Semua HOT colour tau uolls😍 🌷 SIZE S/M/L/XL/XXL Arghhhh... Bestnya... Korang mesti suka kan sebab ada plus size. Yelakan yang chubby pun mesti la nak melawa jugak kan.. hihihi😆 🌷 CUSTOM DESIGN & HARGA MAMPU MILIK Blouse Elora nie mempunyai zip menegak untuk mommy yang nak menyusukan baby dan yang paling penting harga mesti la mampu milik tau ☺ ❤❤AMACAM, TERGODA TAK❤❤ . *Harga asal Rm79.00* *HARGA SEKARANG RM69.00 FREE DELIVERY* So jimat kan.. Whatsapp sekarang sebelum kuota habis.. P/S: ATTENTION!!! STOCK LIMITED TAU JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA YE. 💋 CARA ORDER WHATSAPP 0148460761 #blouse #blousekembang #blouselayer #miniblouse #bridesmaids #dulanggirls #kenduri #majlisrasmi #ootd #sayajualblousemurah2 #onlineshopping #malaysiashopping
Readystock—- delivery 2-3 working days RM75.00 PLAIN RAYON TOP & PRINTED SKIRT Sizes : S (36) FREE POSTAGE WITHIN PENINSULAR MALAYSIA TO ORDER, INBOX IMAGE OR WHATSAPP AT +60126297309 #gvinssarees #readymade #topwithskirt #topandskirt #topsandskirts #rayonskirt #rayontop #rayonkurti #shortkurti #skirtmurah #softtops #softkurtis #rayon #readymade #sale #offer #madeinindia #malaysiashopping #malaysiainstashop #bazaarpaknil #bajuraya #bajukurti #topskirt
AMEENAH KEBAYA fursan material tak asing lagi sgt best material ni berat beralun dan selesa.. Kebaya potongan princess dari line atas Membuatkan si pemakai Tampak anggun dan ayu.. Saiz jgn risau semestinya sampai XS sehingga 5XL wow.. Jom dapatkan Ameenah kebaya yang sgt limited ni.. 📌 Material frusan 📌 Zip bf 12 inci 📌 Tgn lepas 📌 Pinggang getah keliling 📌 Kain lipat batik 📌 Potongan baju Princess 📌 HARGA RM95SM/RM100SS CARA ORDER WHATSAPP 0148460761 #kebaya #kebayaplain #kebayalonggar #kebayalabuh #wudhukfriendly #nursingfriendly #brideamaids #dulanggirls #kenduri #majlisrasmi #majliskenduri #majlissekolah #kebayabasic #kebayasimple #kebayabawahrm100 #onlineshopping #malaysiashopping
AMEENAH KEBAYA fursan material tak asing lagi sgt best material ni berat beralun dan selesa.. Kebaya potongan princess dari line atas Membuatkan si pemakai Tampak anggun dan ayu.. Saiz jgn risau semestinya sampai XS sehingga 5XL wow.. Jom dapatkan Ameenah kebaya yang sgt limited ni.. 📌 Material frusan 📌 Zip bf 12 inci 📌 Tgn lepas 📌 Pinggang getah keliling 📌 Kain lipat batik 📌 Potongan baju Princess 📌 HARGA RM95SM/RM100SS CARA ORDER WHATSAPP 0148460761 #kebaya #kebayaplain #kebayalonggar #kebayalabuh #wudhukfriendly #nursingfriendly #brideamaids #dulanggirls #kenduri #majlisrasmi #majliskenduri #majlissekolah #kebayabasic #kebayasimple #kebayabawahrm100 #onlineshopping #malaysiashopping
🔥BAG DESIGN COOL AND LATEST !!🔥 MEMANG CANTIK AND SESUAI DIPAKAI .. DIBAWA KEMANA SAHAJA !!❤️❤️🔥🔥 COPI ORI WAIST BAG SUPREME Colour: Price sm RM 80 Price ss RM 80 POSTAGE PERCUMA !!!! PM NOW !! KLIK LINK DI BIO UNTUK DIRECT WHATSAPP NOW !!! SELLING#malaysia #bag #bags #tiktok #tiktokmalaysia #fitmalaysia #trend #diskaun #ootd #studentlife #bagmurah #bagviral #bagtranding #bagmurah #baglawa #totebagmurah #bagsekolahmurah #malaysiaonlineshop #malaysians #malaysiainstashop #malaysiainstashopmurah #malaysiakpopshop #malaysiaigshop #malaysiashopping #igshopmalaysia #malaysiaonlineshopping #igersmalaysia #bagsekolahmurahmalaysia
🌽BAWAL CORNSKIN BIDANG 45🌽 . 🍁Material cotton yang berkualiti.Lembut dan tidak keras kejung. 🍁Sangat senang di bentuk.Tak perlu tiup dan terletak elok 🍁Jahitan tepi yang kemas(baby seam). 🍁Tidak jarang. Tidak perlu risau nampak leher. 🍁Ironless. Sangat susah kedut. 🍁Terdapat lebih 20 color. HARGA RM 15 (tidak termasuk postage) CARA ORDE WHATSAPP 0148460761 #bawal #bawalcornskin #bawalbidang45 #bawalplain #bawalsenangbentuk #bawalmurah #sayajualtudung #sayajualtudungmurah2 #onlineshopping #malaysiashopping #tudungmurah2 #sayajualtudungonline
---------------------------------------- 🍃 BLOUSE ELORA 🍃 ---------------------------------------- 🌷 MATERIAL Kami menggunakan material soften korean como crepe yang sangat lembut, sangat selesa dan yang paling penting berkualiti tinggi. Uolls yang beli confirm akan repeat order lagi.. Material como crepe nie juga bersifat sejuk dan menyerap peluh.. Confirm selesa bila uolls pakai seharian 😇 🌷TRIPLE WITH 2 LAYER Dua kombinasi yang cukup menarik, glamour dengan chiffon dibahagian layer bawah, blouse yang menutup punggung dan menepati syariat yang ditetapkan.😉 🌷LOW MAINTENANCE NEEDED Takkan nampak buruk atau kusam walaupun banyak kali cuci, masuk mesin basuh pun okay je tau. Yang paling penting tak mudah kedut dan ironless 😍 🌷 JAHITAN YANG KEMAS Dah la tak payah bebulu mata tengok, jahitan INSHAALLAH *tiptop* dan *kemas* tau 🌷 CUTTING Cutting Blouse Elora nie kami rekakan khas untuk semua peringkat umur. Tak kira la tua ke muda ke semua boleh pakai uolls. Cutting yang cantik dan terletak, tak sampai 2 minit pakai, cutting nie pasti akan membuatkan uolls semua nampak selim melim jer tau.. Hihihi.. Confirm tak menyesal punya 😉 🌷 6 WARNA YANG MEMUKAU Warnanya MasyaAllah.. Confirm ada yang tak keruan bila fikirkan warna-warna yang ada. Semua HOT colour tau uolls😍 🌷 SIZE S/M/L/XL/XXL Arghhhh... Bestnya... Korang mesti suka kan sebab ada plus size. Yelakan yang chubby pun mesti la nak melawa jugak kan.. hihihi😆 🌷 CUSTOM DESIGN & HARGA MAMPU MILIK Blouse Elora nie mempunyai zip menegak untuk mommy yang nak menyusukan baby dan yang paling penting harga mesti la mampu milik tau ☺ ❤❤AMACAM, TERGODA TAK❤❤ . *Harga asal Rm79.00* *HARGA SEKARANG RM69.00 FREE DELIVERY* So jimat kan.. Whatsapp sekarang sebelum kuota habis.. P/S: ATTENTION!!! STOCK LIMITED TAU JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA YE. 💋 CARA ORDER WHATSAPP 0148460761 #blouse #blousekembang #blouselayer #miniblouse #bridesmaids #dulanggirls #kenduri #majlisrasmi #ootd #sayajualblousemurah2 #onlineshopping #malaysiashopping
Readystocks -- DELIVERY 2-3 DAYS SALE !!! RM120.00 Soft & cosy -- READYMADE PATIALA SUIT Size :- M-38 Free postage within Peninsular Malaysia To order, message image OR click below link: http://www.wasap.my/60126297309/SALEreadymadepatialasuit 🔥Top :- 👗JAM SILK COTTON 🍁Bottom:- 👖 PURE SILK 🔥Duppatta:-🧣 JARI BORDER NAZMEEN #gvinssarees #readymadesuit #readymade #patiyalasuits #partywear #cottonreadymade #cottonpatiala #beautifulpatiala #madeinindia #malaysiashopping #readystocksuit #indianwear #indianfestivewear #sayajualpunjabi #punjabisuit #patialasuit #onlineboutique #onlinesaree #softcotton #instashop #readymadesuits
Readystocks -- DELIVERY 2-3 DAYS SALE !!! RM120.00 Soft & cosy -- READYMADE PATIALA SUIT Size :- M-38 Free postage within Peninsular Malaysia To order, message image OR click below link: http://www.wasap.my/60126297309/SALEreadymadepatialasuit 🔥Top :- 👗JAM SILK COTTON 🍁Bottom:- 👖 PURE SILK 🔥Duppatta:-🧣 JARI BORDER NAZMEEN #gvinssarees #readymadesuit #readymade #patiyalasuits #partywear #cottonreadymade #cottonpatiala #beautifulpatiala #madeinindia #malaysiashopping #readystocksuit #indianwear #indianfestivewear #sayajualpunjabi #punjabisuit #patialasuit #onlineboutique #onlinesaree #softcotton #instashop #readymadesuits
Readystocks -- DELIVERY 2-3 DAYS SALE !!! RM120.00 Soft & cosy -- READYMADE PATIALA SUIT Size :- M-38 Free postage within Peninsular Malaysia To order, message image OR click below link: http://www.wasap.my/60126297309/SALEreadymadepatialasuit 🔥Top :- 👗JAM SILK COTTON 🍁Bottom:- 👖 PURE SILK 🔥Duppatta:-🧣 JARI BORDER NAZMEEN #gvinssarees #readymadesuit #readymade #patiyalasuits #partywear #cottonreadymade #cottonpatiala #beautifulpatiala #madeinindia #malaysiashopping #readystocksuit #indianwear #indianfestivewear #sayajualpunjabi #punjabisuit #patialasuit #onlineboutique #onlinesaree #softcotton #instashop #readymadesuits
AMEENAH KEBAYA fursan material tak asing lagi sgt best material ni berat beralun dan selesa.. Kebaya potongan princess dari line atas Membuatkan si pemakai Tampak anggun dan ayu.. Saiz jgn risau semestinya sampai XS sehingga 5XL wow.. Jom dapatkan Ameenah kebaya yang sgt limited ni.. 📌 Material frusan 📌 Zip bf 12 inci 📌 Tgn lepas 📌 Pinggang getah keliling 📌 Kain lipat batik 📌 Potongan baju Princess 📌 HARGA RM95SM/RM100SS CARA ORDER WHATSAPP 0148460761 #kebaya #kebayaplain #kebayalonggar #kebayalabuh #wudhukfriendly #nursingfriendly #brideamaids #dulanggirls #kenduri #majlisrasmi #majliskenduri #majlissekolah #kebayabasic #kebayasimple #kebayabawahrm100 #onlineshopping #malaysiashopping
AMEENAH KEBAYA fursan material tak asing lagi sgt best material ni berat beralun dan selesa.. Kebaya potongan princess dari line atas Membuatkan si pemakai Tampak anggun dan ayu.. Saiz jgn risau semestinya sampai XS sehingga 5XL wow.. Jom dapatkan Ameenah kebaya yang sgt limited ni.. 📌 Material frusan 📌 Zip bf 12 inci 📌 Tgn lepas 📌 Pinggang getah keliling 📌 Kain lipat batik 📌 Potongan baju Princess 📌 HARGA RM95SM/RM100SS CARA ORDER WHATSAPP 0148460761 #kebaya #kebayaplain #kebayalonggar #kebayalabuh #wudhukfriendly #nursingfriendly #brideamaids #dulanggirls #kenduri #majlisrasmi #majliskenduri #majlissekolah #kebayabasic #kebayasimple #kebayabawahrm100 #onlineshopping #malaysiashopping
Readystocks -- DELIVERY 2-3 DAYS SALE !!! RM120.00 EACH Soft & cosy -- READYMADE PATIALA SUIT Size :- L-40 Free postage within Peninsular Malaysia To order, message image OR click below link: http://www.wasap.my/60126297309/SALEreadymadepatialasuit Top :- Cotton satin Bottom :- Rayon with embroidery works Duppatta :- Nazneen #gvinssarees #readymadesuit #readymade #patiyalasuits #partywear #cottonreadymade #cottonpatiala #beautifulpatiala #madeinindia #malaysiashopping #readystocksuit #indianwear #indianfestivewear #sayajualpunjabi #punjabisuit #patialasuit #onlineboutique #onlinesaree #softcotton #instashop #readymadesuits
Readystocks -- DELIVERY 2-3 DAYS SALE !!! RM120.00 EACH Soft & cosy -- READYMADE PATIALA SUIT Size :- XL-42 Free postage within Peninsular Malaysia To order, message image OR click below link: http://www.wasap.my/60126297309/SALEreadymadepatialasuit Top :- Cotton satin Bottom :- Rayon with embroidery works Duppatta :- Nazneen #gvinssarees #readymadesuit #readymade #patiyalasuits #partywear #cottonreadymade #cottonpatiala #beautifulpatiala #madeinindia #malaysiashopping #readystocksuit #indianwear #indianfestivewear #sayajualpunjabi #punjabisuit #patialasuit #onlineboutique #onlinesaree #softcotton #instashop #readymadesuits
Readystocks -- DELIVERY 2-3 DAYS SALE !!! RM120.00 EACH Soft & cosy -- READYMADE PATIALA SUIT Size :- L-40, XL-42 Free postage within Peninsular Malaysia To order, message image OR click below link: http://www.wasap.my/60126297309/SALEreadymadepatialasuit Top :- Cotton satin Bottom :- Rayon with embroidery works Duppatta :- Nazneen #gvinssarees #readymadesuit #readymade #patiyalasuits #partywear #cottonreadymade #cottonpatiala #beautifulpatiala #madeinindia #malaysiashopping #readystocksuit #indianwear #indianfestivewear #sayajualpunjabi #punjabisuit #patialasuit #onlineboutique #onlinesaree #softcotton #instashop #readymadesuits
---------------------------------------- 🍃 BLOUSE ELORA 🍃 ---------------------------------------- 🌷 MATERIAL Kami menggunakan material soften korean como crepe yang sangat lembut, sangat selesa dan yang paling penting berkualiti tinggi. Uolls yang beli confirm akan repeat order lagi.. Material como crepe nie juga bersifat sejuk dan menyerap peluh.. Confirm selesa bila uolls pakai seharian 😇 🌷TRIPLE WITH 2 LAYER Dua kombinasi yang cukup menarik, glamour dengan chiffon dibahagian layer bawah, blouse yang menutup punggung dan menepati syariat yang ditetapkan.😉 🌷LOW MAINTENANCE NEEDED Takkan nampak buruk atau kusam walaupun banyak kali cuci, masuk mesin basuh pun okay je tau. Yang paling penting tak mudah kedut dan ironless 😍 🌷 JAHITAN YANG KEMAS Dah la tak payah bebulu mata tengok, jahitan INSHAALLAH *tiptop* dan *kemas* tau 🌷 CUTTING Cutting Blouse Elora nie kami rekakan khas untuk semua peringkat umur. Tak kira la tua ke muda ke semua boleh pakai uolls. Cutting yang cantik dan terletak, tak sampai 2 minit pakai, cutting nie pasti akan membuatkan uolls semua nampak selim melim jer tau.. Hihihi.. Confirm tak menyesal punya 😉 🌷 6 WARNA YANG MEMUKAU Warnanya MasyaAllah.. Confirm ada yang tak keruan bila fikirkan warna-warna yang ada. Semua HOT colour tau uolls😍 🌷 SIZE S/M/L/XL/XXL Arghhhh... Bestnya... Korang mesti suka kan sebab ada plus size. Yelakan yang chubby pun mesti la nak melawa jugak kan.. hihihi😆 🌷 CUSTOM DESIGN & HARGA MAMPU MILIK Blouse Elora nie mempunyai zip menegak untuk mommy yang nak menyusukan baby dan yang paling penting harga mesti la mampu milik tau ☺ ❤❤AMACAM, TERGODA TAK❤❤ . *Harga asal Rm79.00* *HARGA SEKARANG RM69.00 FREE DELIVERY* So jimat kan.. Whatsapp sekarang sebelum kuota habis.. P/S: ATTENTION!!! STOCK LIMITED TAU JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA YE. 💋 CARA ORDER WHATSAPP 0148460761 #blouse #blousekembang #blouselayer #miniblouse #bridesmaids #dulanggirls #kenduri #majlisrasmi #ootd #sayajualblousemurah2 #onlineshopping #malaysiashopping
AMEENAH KEBAYA fursan material tak asing lagi sgt best material ni berat beralun dan selesa.. Kebaya potongan princess dari line atas Membuatkan si pemakai Tampak anggun dan ayu.. Saiz jgn risau semestinya sampai XS sehingga 5XL wow.. Jom dapatkan Ameenah kebaya yang sgt limited ni.. 📌 Material frusan 📌 Zip bf 12 inci 📌 Tgn lepas 📌 Pinggang getah keliling 📌 Kain lipat batik 📌 Potongan baju Princess 📌 HARGA RM95SM/RM100SS CARA ORDER WHATSAPP 0148460761 #kebaya #kebayaplain #kebayalonggar #kebayalabuh #wudhukfriendly #nursingfriendly #brideamaids #dulanggirls #kenduri #majlisrasmi #majliskenduri #majlissekolah #kebayabasic #kebayasimple #kebayabawahrm100 #onlineshopping #malaysiashopping
AMEENAH KEBAYA fursan material tak asing lagi sgt best material ni berat beralun dan selesa.. Kebaya potongan princess dari line atas Membuatkan si pemakai Tampak anggun dan ayu.. Saiz jgn risau semestinya sampai XS sehingga 5XL wow.. Jom dapatkan Ameenah kebaya yang sgt limited ni.. 📌 Material frusan 📌 Zip bf 12 inci 📌 Tgn lepas 📌 Pinggang getah keliling 📌 Kain lipat batik 📌 Potongan baju Princess 📌 HARGA RM95SM/RM100SS CARA ORDER WHATSAPP 0148460761 #kebaya #kebayaplain #kebayalonggar #kebayalabuh #wudhukfriendly #nursingfriendly #brideamaids #dulanggirls #kenduri #majlisrasmi #majliskenduri #majlissekolah #kebayabasic #kebayasimple #kebayabawahrm100 #onlineshopping #malaysiashopping
🌽BAWAL CORNSKIN BIDANG 45🌽 . 🍁Material cotton yang berkualiti.Lembut dan tidak keras kejung. 🍁Sangat senang di bentuk.Tak perlu tiup dan terletak elok 🍁Jahitan tepi yang kemas(baby seam). 🍁Tidak jarang. Tidak perlu risau nampak leher. 🍁Ironless. Sangat susah kedut. 🍁Terdapat lebih 20 color. HARGA RM 15 (tidak termasuk postage) CARA ORDE WHATSAPP 0148460761 #bawal #bawalcornskin #bawalbidang45 #bawalplain #bawalsenangbentuk #bawalmurah #sayajualtudung #sayajualtudungmurah2 #onlineshopping #malaysiashopping #tudungmurah2 #sayajualtudungonline
❤️ Seriana Off Shoulder Top Also available in Burgandy and Black Size: Free Size Measurement: Shoulder 36, Bust 52-86, Sleeves Length 58, Length 33 Price: RM39 • 💌WhatsApp 017-3883249/ Wechat L53361118 to place order👯 • #ootd #fashion #clothes #shoppingmy #style #malaysianshop #shoponline #blogshopmy #malaysiaonlineboutique #igshop #igshopmalaysia #instashopmy #instashopmalaysia #malaysiaonlineshop #malaysiablogshop #malaysiashopping #offshouldertop #princesstop
AMEENAH KEBAYA fursan material tak asing lagi sgt best material ni berat beralun dan selesa.. Kebaya potongan princess dari line atas Membuatkan si pemakai Tampak anggun dan ayu.. Saiz jgn risau semestinya sampai XS sehingga 5XL wow.. Jom dapatkan Ameenah kebaya yang sgt limited ni.. 📌 Material frusan 📌 Zip bf 12 inci 📌 Tgn lepas 📌 Pinggang getah keliling 📌 Kain lipat batik 📌 Potongan baju Princess 📌 HARGA RM95SM/RM100SS CARA ORDER WHATSAPP 0148460761 #kebaya #kebayaplain #kebayalonggar #kebayalabuh #wudhukfriendly #nursingfriendly #brideamaids #dulanggirls #kenduri #majlisrasmi #majliskenduri #majlissekolah #kebayabasic #kebayasimple #kebayabawahrm100 #onlineshopping #malaysiashopping
🌽BAWAL CORNSKIN BIDANG 45🌽 . 🍁Material cotton yang berkualiti.Lembut dan tidak keras kejung. 🍁Sangat senang di bentuk.Tak perlu tiup dan terletak elok 🍁Jahitan tepi yang kemas(baby seam). 🍁Tidak jarang. Tidak perlu risau nampak leher. 🍁Ironless. Sangat susah kedut. 🍁Terdapat lebih 20 color. HARGA RM 15 (tidak termasuk postage) CARA ORDE WHATSAPP 0148460761 #bawal #bawalcornskin #bawalbidang45 #bawalplain #bawalsenangbentuk #bawalmurah #sayajualtudung #sayajualtudungmurah2 #onlineshopping #malaysiashopping #tudungmurah2 #sayajualtudungonline
🌽BAWAL CORNSKIN BIDANG 45🌽 . 🍁Material cotton yang berkualiti.Lembut dan tidak keras kejung. 🍁Sangat senang di bentuk.Tak perlu tiup dan terletak elok 🍁Jahitan tepi yang kemas(baby seam). 🍁Tidak jarang. Tidak perlu risau nampak leher. 🍁Ironless. Sangat susah kedut. 🍁Terdapat lebih 20 color. HARGA RM 15 (tidak termasuk postage) CARA ORDE WHATSAPP 0148460761 #bawal #bawalcornskin #bawalbidang45 #bawalplain #bawalsenangbentuk #bawalmurah #sayajualtudung #sayajualtudungmurah2 #onlineshopping #malaysiashopping #tudungmurah2 #sayajualtudungonline
AMEENAH KEBAYA fursan material tak asing lagi sgt best material ni berat beralun dan selesa.. Kebaya potongan princess dari line atas Membuatkan si pemakai Tampak anggun dan ayu.. Saiz jgn risau semestinya sampai XS sehingga 5XL wow.. Jom dapatkan Ameenah kebaya yang sgt limited ni.. 📌 Material frusan 📌 Zip bf 12 inci 📌 Tgn lepas 📌 Pinggang getah keliling 📌 Kain lipat batik 📌 Potongan baju Princess 📌 HARGA RM95SM/RM100SS CARA ORDER WHATSAPP 0148460761 #kebaya #kebayaplain #kebayalonggar #kebayalabuh #wudhukfriendly #nursingfriendly #brideamaids #dulanggirls #kenduri #majlisrasmi #majliskenduri #majlissekolah #kebayabasic #kebayasimple #kebayabawahrm100 #onlineshopping #malaysiashopping
NEW COLLECTION VAAMIKA-2431-2440 SERIES WITH PRICE LIST 👇 *SINGELS AVAILABLE-1822* Ship extra BEAUTIFUL MULTY COLORED HEAVY TRADITIONAL , ETHNIC LOOKING PARTY/FESTIVAL WEAR ART SILK SAREESWITH ZARI THREAD WORK ALONG WITH MATCHING BLOUSE #sareeindia #sareesoverseas #sareegermany #sareestyle #sareemalaysia #sareeaddicts #sareewomen #sareelovers #sareelove 😍 #saree #sareeblouse #indiashopping #malaysiashopping #worldshopping #world #tamilnadu #tamilnadushopping #delhishopping #gujaratshopping #actresses
-Z0015- 4 Different Patterns Canvas Tote Bag 1. Happy Cat 2. Let’s Run Away 3. I Hate’ Monday 4. Hello Cactus •Rm 25 #totebag #canvasbag #koreanfashion #koreangirl #koreanstyle #onlineshopping #boutiqueshopping #onlineboutique #boutiqueclothing #onlineboutique #malaysiaonlineshop #malaysiashopping #malaysiaonlinestore
BAWAL CHIFFON ORIGINAL Bidang 55/60 💖 HARGA RM18 SAHAJA 😱 ✔Material heavy chiffon Original (bukan heavy chiffon biasa) ✔ Gred AAA ✔ Buju : Tajam ✔ Brand -Hanan Scarves- ✔ Ukuran : +- 146½cm × +- 146½cm ✔ Terdpt 50 pilihan warna 😍 ✔ Tdak jarang tp untk warna2 yg agak cerah mgkin memerlukan inner. ✔ Mudah bentuk dan terletak ✔ Lembut dan flowy, tidak terlalu berat dan tidak terlalu ringan, tidak terlalu tebal dan tidak terlalu nipis ✔ Jahitan yang kemas ✔ Harga tidk termasuk posted CARA ORDER WHATSAPP 0148460761 #bawalchiffon #bawalchiffonoriginal #bawalchiffontebal #bawalchiffonplain #bawalchiffonbidang55 /60 #bawalchiffonlabuh #bawalchiffonbidangbesar #ootd #bridesmaids #dulanggirls #majlisrasmi #majlissekolah #majliskenduri #bawalchiffonmurah #bawalchiffonbidangbesarmurah #bawalchiffonlabuhmurah #onlineshopping #malaysiashopping #sayajualtudungmurah2
{KHAS PENGEMAR TEGAR BAJU KURUNG YG LONGGAR, DAN SEKELIP MATA MMBUATKAN ANDA TAMPIL MEMPERSONA DAN MENAWAN. ✨LIP LAP DIPENUHI GLITTER LACE GOLD TAMPAK MEWAH DAN SHINING GITU✨ MEMPERKENALKAN KELUARAN TERBARU SUPER EXCLUSIVE 🎊 •••••••••••••••••••••• SARI MENTARI •••••••••••••••••••••• 💥NEW ARRIVAL 2K18💥 ✨MATERIAL PEARL SKIN PLATINUM, dihiasi GLITTER LACE GOLD DI TANGAN DAN BAWAH BAJU ✨TERDAPAT 5 WARNA YANG CANTIK DAN HOT 🔥 ✨DESIGN KURUNG MODEN TERKINI, DUTT BELAKANG ✨Potongan yang labuh menutupi punggung ✨Super selesa, tak sendat di punggung, cutting loose. Tak melekap dibadan! ✨Kain DUYUNG,zip tepi sebelah kiri, getah separuh kiri dan kanan ✨SAIZ : S M L XL XXL ✨Sesuai Digayakan Ke Tempat Kerja dan Majlis Keraian 😘 [BRIDEMAIDS SPECIAL PRICE] DAPATKAN SEKARANG DENGAN HARGA KASIH SAYANG 💥 Sila ambil kira 5% hgga 10% wrna atas sbb faktor pencahayaan. 🔵HARGA🔵 RM125SM RM130SS CARA ORDER WHATSAPP 0148460761 #bajukurung #bajukurunglace #bajukuruplain #bajukurunglonggar #majlisrasmi #majliskenduri #majliskesyukuran #majlissekolah #bridesmaids #dulanggirls #kenduri #sayajualbajukurngmurah2 #malaysiashopping
{KHAS PENGEMAR TEGAR BAJU KURUNG YG LONGGAR, DAN SEKELIP MATA MMBUATKAN ANDA TAMPIL MEMPERSONA DAN MENAWAN. ✨LIP LAP DIPENUHI GLITTER LACE GOLD TAMPAK MEWAH DAN SHINING GITU✨ MEMPERKENALKAN KELUARAN TERBARU SUPER EXCLUSIVE 🎊 •••••••••••••••••••••• SARI MENTARI •••••••••••••••••••••• 💥NEW ARRIVAL 2K18💥 ✨MATERIAL PEARL SKIN PLATINUM, dihiasi GLITTER LACE GOLD DI TANGAN DAN BAWAH BAJU ✨TERDAPAT 5 WARNA YANG CANTIK DAN HOT 🔥 ✨DESIGN KURUNG MODEN TERKINI, DUTT BELAKANG ✨Potongan yang labuh menutupi punggung ✨Super selesa, tak sendat di punggung, cutting loose. Tak melekap dibadan! ✨Kain DUYUNG,zip tepi sebelah kiri, getah separuh kiri dan kanan ✨SAIZ : S M L XL XXL ✨Sesuai Digayakan Ke Tempat Kerja dan Majlis Keraian 😘 [BRIDEMAIDS SPECIAL PRICE] DAPATKAN SEKARANG DENGAN HARGA KASIH SAYANG 💥 Sila ambil kira 5% hgga 10% wrna atas sbb faktor pencahayaan. 🔵HARGA🔵 RM125SM RM130SS CARA ORDER WHATSAPP 0148460761 #bajukurung #bajukurunglace #bajukuruplain #bajukurunglonggar #majlisrasmi #majliskenduri #majliskesyukuran #majlissekolah #bridesmaids #dulanggirls #kenduri #sayajualbajukurngmurah2 #malaysiashopping
For a price tag of USD $19.99, #VTIN #Portable Bluetooth #Speaker is a pretty good deal! Usually retailed at USD $39.99, you can now pay #halfprice for the #waterproof portable speaker with HIFI sound quality, clear pitch and easy Bluetooth connection. With an average 4.7 rating on #Amazon for this speaker, you know you will be getting the best bang for the buck with VTIN Portable Bluetooth Speaker! Amazon ships this for #FREE within #US for orders above USD $25, so round your Amazon orders and get them all shipped to our warehouse, and we will bring them back straight to your door in Malaysia – all in one package! Check out the link in our bio to get the best #deals and #discounts ! #sayajual #shopandbehappy #Signup #malaysiashopping #onlineshoppingMY #instashopMY #myshopping #myshop #malaysiaonlineshop #MYBuyandShip #kedaionline #onlineshoppingsales #malaysiasaleonline #terapiinstagram #gadgetmalaysia #gadgetmurah #gadgetmurahmalaysia #speakermurah #gadgetsale
🔥BAG DESIGN COOL AND LATEST !!🔥 MEMANG CANTIK AND SESUAI DIPAKAI .. DIBAWA KEMANA SAHAJA !!❤️❤️🔥🔥 BAG PACK SUPREME (KALIS AIR) Colour: Price sm RM 80 Price ss RM 80 POSTAGE PERCUMA !!!! PM NOW !! KLIK LINK DI BIO UNTUK DIRECT WHATSAPP NOW !!! SELLING#malaysia #bag #bags #tiktok #tiktokmalaysia #fitmalaysia #trend #diskaun #ootd #studentlife #bagmurah #bagviral #bagtranding #bagmurah #baglawa #totebagmurah #bagsekolahmurah #malaysiaonlineshop #malaysians #malaysiainstashop #malaysiainstashopmurah #malaysiakpopshop #malaysiaigshop #malaysiashopping #igshopmalaysia #malaysiaonlineshopping #igersmalaysia #bagsekolahmurahmalaysia
🔥BAG DESIGN COOL AND LATEST !!🔥 MEMANG CANTIK AND SESUAI DIPAKAI .. DIBAWA KEMANA SAHAJA !!❤️❤️🔥🔥 BAG PACK STUSSY BLACK Colour: Price sm RM 80 Price ss RM 80 POSTAGE PERCUMA !!!! PM NOW !! KLIK LINK DI BIO UNTUK DIRECT WHATSAPP NOW !!! SELLING#malaysia #bag #bags #tiktok #tiktokmalaysia #fitmalaysia #trend #diskaun #ootd #studentlife #bagmurah #bagviral #bagtranding #bagmurah #baglawa #totebagmurah #bagsekolahmurah #malaysiaonlineshop #malaysians #malaysiainstashop #malaysiainstashopmurah #malaysiakpopshop #malaysiaigshop #malaysiashopping #igshopmalaysia #malaysiaonlineshopping #igersmalaysia #bagsekolahmurahmalaysia
Always love this kind of handmade things especially vintage papers. 💕 . I believe that every papers has its own beauty no matter how old it is. . The yellowish form of papers reminds me of my childhood. The music sheets. The tickets. The storybook I used to read. . We can't live in the past but we can choose to remembrance it in the bottom of our heart. . Thanks to kind-hearted @cherylshiewguan I get to feel all the beauty of the papers. Appreciate is much! 💕 . . . . . #quotes #calligraphy #calligraphymalaysia #letteringart #art #instadaily #instaart #insta #follower #follow #artwork #artistic #手寫 #planner #calligraphyvideo #nibpen #malaysiashopping #手帐 #planner #positivevibes #craft #journal #design #glasspen #waxseal #wax #手帐素材 #waxsealing #watercolor #washitape
{KHAS PENGEMAR TEGAR BAJU KURUNG YG LONGGAR, DAN SEKELIP MATA MMBUATKAN ANDA TAMPIL MEMPERSONA DAN MENAWAN. ✨LIP LAP DIPENUHI GLITTER LACE GOLD TAMPAK MEWAH DAN SHINING GITU✨ MEMPERKENALKAN KELUARAN TERBARU SUPER EXCLUSIVE 🎊 •••••••••••••••••••••• SARI MENTARI •••••••••••••••••••••• 💥NEW ARRIVAL 2K18💥 ✨MATERIAL PEARL SKIN PLATINUM, dihiasi GLITTER LACE GOLD DI TANGAN DAN BAWAH BAJU ✨TERDAPAT 5 WARNA YANG CANTIK DAN HOT 🔥 ✨DESIGN KURUNG MODEN TERKINI, DUTT BELAKANG ✨Potongan yang labuh menutupi punggung ✨Super selesa, tak sendat di punggung, cutting loose. Tak melekap dibadan! ✨Kain DUYUNG,zip tepi sebelah kiri, getah separuh kiri dan kanan ✨SAIZ : S M L XL XXL ✨Sesuai Digayakan Ke Tempat Kerja dan Majlis Keraian 😘 [BRIDEMAIDS SPECIAL PRICE] DAPATKAN SEKARANG DENGAN HARGA KASIH SAYANG 💥 Sila ambil kira 5% hgga 10% wrna atas sbb faktor pencahayaan. 🔵HARGA🔵 RM125SM RM130SS CARA ORDER WHATSAPP 0148460761 #bajukurung #bajukurunglace #bajukuruplain #bajukurunglonggar #majlisrasmi #majliskenduri #majliskesyukuran #majlissekolah #bridesmaids #dulanggirls #kenduri #sayajualbajukurngmurah2 #malaysiashopping
KURUNG AMINAH V2 ================= 💘material dari Luxury Korean Crepe yg berkualiti tinggi. Selesa, tidak panas serta less ironing 💘 Potongan Kurung Pahang yg sangat kemas. Tampak Ayu dan sopan. Corak 'Plain ' membuatkan si pemakai tampil kurus dan tinggi. 💘Design KURUNG PAHANG yang patuh syariah, longgar di bahagian punggung.Selesa sangat bila duduk. 💘Dilengkapi dengan zip di bahagian dada utk mudahkan pemakaian dan juga dapat bantu mommies menyusukan baby. 💘Terdapat butang comel di bahagian tangan yang mudah utk disinsing 💘kain lipat batik yg menjadi kegemaran setiap wanita, nampak ayu dan sopan sangat 💘 5 warna menarik yg mampu naikkan keyakinan sis ke setiap majlis. * warna mungkin ada 5-10% perbezaan dari warna asal atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin RM 95SM / RM98SS CARA ORDER WHATSAPP 0148460761 🔴FREE BROOCH(RANDOM)🔴 #bajukurung #bajukurungpahang #bajukurungpahangplain #bajukurungsimple #bajukurungplain #majlissekolah #majlisrasmi #majliskenduri #majliskesyukuran #majlissekolah #onlineshopping #malaysiashopping #bridesmaids #dulanggirls #wudhukfriendly #nursingfriendly #bajukurungbawahrm100 #bajujurungmurah2
KURUNG AMINAH V2 ================= 💘material dari Luxury Korean Crepe yg berkualiti tinggi. Selesa, tidak panas serta less ironing 💘 Potongan Kurung Pahang yg sangat kemas. Tampak Ayu dan sopan. Corak 'Plain ' membuatkan si pemakai tampil kurus dan tinggi. 💘Design KURUNG PAHANG yang patuh syariah, longgar di bahagian punggung.Selesa sangat bila duduk. 💘Dilengkapi dengan zip di bahagian dada utk mudahkan pemakaian dan juga dapat bantu mommies menyusukan baby. 💘Terdapat butang comel di bahagian tangan yang mudah utk disinsing 💘kain lipat batik yg menjadi kegemaran setiap wanita, nampak ayu dan sopan sangat 💘 5 warna menarik yg mampu naikkan keyakinan sis ke setiap majlis. * warna mungkin ada 5-10% perbezaan dari warna asal atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin RM 95SM / RM98SS CARA ORDER WHATSAPP 0148460761 🔴FREE BROOCH(RANDOM)🔴 #bajukurung #bajukurungpahang #bajukurungpahangplain #bajukurungsimple #bajukurungplain #majlissekolah #majlisrasmi #majliskenduri #majliskesyukuran #majlissekolah #onlineshopping #malaysiashopping #bridesmaids #dulanggirls #wudhukfriendly #nursingfriendly #bajukurungbawahrm100 #bajujurungmurah2
BAWAL CHIFFON ORIGINAL Bidang 55/60 💖 HARGA RM18 SAHAJA 😱 ✔Material heavy chiffon Original (bukan heavy chiffon biasa) ✔ Gred AAA ✔ Buju : Tajam ✔ Brand -Hanan Scarves- ✔ Ukuran : +- 146½cm × +- 146½cm ✔ Terdpt 50 pilihan warna 😍 ✔ Tdak jarang tp untk warna2 yg agak cerah mgkin memerlukan inner. ✔ Mudah bentuk dan terletak ✔ Lembut dan flowy, tidak terlalu berat dan tidak terlalu ringan, tidak terlalu tebal dan tidak terlalu nipis ✔ Jahitan yang kemas ✔ Harga tidk termasuk posted CARA ORDER WHATSAPP 0148460761 #bawalchiffon #bawalchiffonoriginal #bawalchiffontebal #bawalchiffonplain #bawalchiffonbidang55 /60 #bawalchiffonlabuh #bawalchiffonbidangbesar #ootd #bridesmaids #dulanggirls #majlisrasmi #majlissekolah #majliskenduri #bawalchiffonmurah #bawalchiffonbidangbesarmurah #bawalchiffonlabuhmurah #onlineshopping #malaysiashopping #sayajualtudungmurah2
MILEY 🕶 +FREE POUCH & CLOTH ❗️. - Variation : Champagne. Price : RM 12 Excl Postage. - UPGRADE !. Free Pouch ➡️ Eye Box. +RM 6 ONLY (NP : RM 10). - To Order, Whatsapp +601136321554 (Melody) OR Simply Click Link On Bio 🌊 . - xx, Melody 🧜🏼‍♀️ #sayajualshades #sayajualcerminmata #sayajualsunglasses #shadesmalaysia #shadesmurahmalaysia #cerminmatamalaysia #cerminmatamurah #sunglasses #sunglassesmalaysia #sunglassmalaysia #sayajual #accessoriesmalaysia #onlineshoppingmalaysia #instashopmalaysia #kacamatamurah #kacamata #instashopmalaysia #malaysiashopping #onlineshoppingmalaysia #malaysiaonlinestore #igshopmalaysia #sayajualonline #bazaarpaknil #bazaaronline #sayajualmurah
MILEY 🕶 +FREE POUCH & CLOTH ❗️. - Variation : Yellow. Price : RM 12 Excl Postage. - UPGRADE !. Free Pouch ➡️ Eye Box. +RM 6 ONLY (NP : RM 10). - To Order, Whatsapp +601136321554 (Melody) OR Simply Click Link On Bio 🌊 . - xx, Melody 🧜🏼‍♀️ #sayajualshades #sayajualcerminmata #sayajualsunglasses #shadesmalaysia #shadesmurahmalaysia #cerminmatamalaysia #cerminmatamurah #sunglasses #sunglassesmalaysia #sunglassmalaysia #sayajual #accessoriesmalaysia #onlineshoppingmalaysia #instashopmalaysia #kacamatamurah #kacamata #instashopmalaysia #malaysiashopping #onlineshoppingmalaysia #malaysiaonlinestore #igshopmalaysia #sayajualonline #bazaarpaknil #bazaaronline #sayajualmurah
🔻PRE-ORDER🔻 LV Purse 58108  ️L19*H10cm  ️ Box & Dust Bag  ️1:1 Quality  brand LV  Black, red, white  Size 19x10  Model 58108  Lv  New Special Delivery Counter } Color Matching Triple Fold Cabinet Fashion Practical Classics } a beautiful girl must have } Price: RM 1xx WHATSAPP 018-2561887 #lvmurahmalaysia ##lvhandbag #bagmalaysia #begcantik #bag #bagsforsale #handbags #handbagmurah #bagmurah #baglover #lvwallet #wallet #luxury #guccibelt #belt #fashion #fashionistas #guccibagmurah #guccifashion #onlineshopping #onlinestoremalaysia #onlineshop #onlinebagshop #malaysiaonlineshop #coachbag #coachbagmurah #begmurah #begmurahcantik #begmurahmalaysia #malaysiashopping
Bose fokus kepada inovasi untuk keselesaan pendengar. Perincian rekaan khas dibentuk untuk bentuk telinga supaya dapat menyekat apa-apa bunyi-bunyi yang tidak diingini. Koleksi gadget dari BOSE memberi kepastian dalam kualiti pendengar menjadi keutamaan. Anda akan dapat menghayati bunyian ataupun muzik dengan keselesaan dan juga dapat memberi ketenangan pada suasana pengdengaran anda, tanpa merosakkan gegendang telinga anda. . Boseini yang sememangnya ‘fun’ dan ‘exciting’ untuk si pemakai yang sudah lama tidak dapat menghayati keenakan pendengaran. Ia boleh didapati terus dari laman utama Amazon Bose, gunakan alamat gudang BuyandShip Amerika Syarikat untuk penjimatan caj penghantaran. . #sayajual #shopandbehappy #Signup #malaysiashopping #onlineshoppingMY #instashopMY #myshopping #myshop #malaysiaonlineshop #MYBuyandShip #kedaionline #malaysiasaleonline #terapiinstagram #personalshopper #bajubaru #bajubudak #bajuanak #bajuanakbranded #bajuanakbrandedmurah
BAWAL CHIFFON ORIGINAL Bidang 55/60 💖 HARGA RM18 SAHAJA 😱 ✔Material heavy chiffon Original (bukan heavy chiffon biasa) ✔ Gred AAA ✔ Buju : Tajam ✔ Brand -Hanan Scarves- ✔ Ukuran : +- 146½cm × +- 146½cm ✔ Terdpt 50 pilihan warna 😍 ✔ Tdak jarang tp untk warna2 yg agak cerah mgkin memerlukan inner. ✔ Mudah bentuk dan terletak ✔ Lembut dan flowy, tidak terlalu berat dan tidak terlalu ringan, tidak terlalu tebal dan tidak terlalu nipis ✔ Jahitan yang kemas ✔ Harga tidk termasuk posted CARA ORDER WHATSAPP 0148460761 #bawalchiffon #bawalchiffonoriginal #bawalchiffontebal #bawalchiffonplain #bawalchiffonbidang55 /60 #bawalchiffonlabuh #bawalchiffonbidangbesar #ootd #bridesmaids #dulanggirls #majlisrasmi #majlissekolah #majliskenduri #bawalchiffonmurah #bawalchiffonbidangbesarmurah #bawalchiffonlabuhmurah #onlineshopping #malaysiashopping #sayajualtudungmurah2
{KHAS PENGEMAR TEGAR BAJU KURUNG YG LONGGAR, DAN SEKELIP MATA MMBUATKAN ANDA TAMPIL MEMPERSONA DAN MENAWAN. ✨LIP LAP DIPENUHI GLITTER LACE GOLD TAMPAK MEWAH DAN SHINING GITU✨ MEMPERKENALKAN KELUARAN TERBARU SUPER EXCLUSIVE 🎊 •••••••••••••••••••••• SARI MENTARI •••••••••••••••••••••• 💥NEW ARRIVAL 2K18💥 ✨MATERIAL PEARL SKIN PLATINUM, dihiasi GLITTER LACE GOLD DI TANGAN DAN BAWAH BAJU ✨TERDAPAT 5 WARNA YANG CANTIK DAN HOT 🔥 ✨DESIGN KURUNG MODEN TERKINI, DUTT BELAKANG ✨Potongan yang labuh menutupi punggung ✨Super selesa, tak sendat di punggung, cutting loose. Tak melekap dibadan! ✨Kain DUYUNG,zip tepi sebelah kiri, getah separuh kiri dan kanan ✨SAIZ : S M L XL XXL ✨Sesuai Digayakan Ke Tempat Kerja dan Majlis Keraian 😘 [BRIDEMAIDS SPECIAL PRICE] DAPATKAN SEKARANG DENGAN HARGA KASIH SAYANG 💥 Sila ambil kira 5% hgga 10% wrna atas sbb faktor pencahayaan. 🔵HARGA🔵 RM125SM RM130SS CARA ORDER WHATSAPP 0148460761 #bajukurung #bajukurunglace #bajukuruplain #bajukurunglonggar #majlisrasmi #majliskenduri #majliskesyukuran #majlissekolah #bridesmaids #dulanggirls #kenduri #sayajualbajukurngmurah2 #malaysiashopping
KURUNG AMINAH V2 ================= 💘material dari Luxury Korean Crepe yg berkualiti tinggi. Selesa, tidak panas serta less ironing 💘 Potongan Kurung Pahang yg sangat kemas. Tampak Ayu dan sopan. Corak 'Plain ' membuatkan si pemakai tampil kurus dan tinggi. 💘Design KURUNG PAHANG yang patuh syariah, longgar di bahagian punggung.Selesa sangat bila duduk. 💘Dilengkapi dengan zip di bahagian dada utk mudahkan pemakaian dan juga dapat bantu mommies menyusukan baby. 💘Terdapat butang comel di bahagian tangan yang mudah utk disinsing 💘kain lipat batik yg menjadi kegemaran setiap wanita, nampak ayu dan sopan sangat 💘 5 warna menarik yg mampu naikkan keyakinan sis ke setiap majlis. * warna mungkin ada 5-10% perbezaan dari warna asal atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin RM 95SM / RM98SS CARA ORDER WHATSAPP 0148460761 🔴FREE BROOCH(RANDOM)🔴 #bajukurung #bajukurungpahang #bajukurungpahangplain #bajukurungsimple #bajukurungplain #majlissekolah #majlisrasmi #majliskenduri #majliskesyukuran #majlissekolah #onlineshopping #malaysiashopping #bridesmaids #dulanggirls #wudhukfriendly #nursingfriendly #bajukurungbawahrm100 #bajujurungmurah2
BAWAL CHIFFON ORIGINAL Bidang 55/60 💖 HARGA RM18 SAHAJA 😱 ✔Material heavy chiffon Original (bukan heavy chiffon biasa) ✔ Gred AAA ✔ Buju : Tajam ✔ Brand -Hanan Scarves- ✔ Ukuran : +- 146½cm × +- 146½cm ✔ Terdpt 50 pilihan warna 😍 ✔ Tdak jarang tp untk warna2 yg agak cerah mgkin memerlukan inner. ✔ Mudah bentuk dan terletak ✔ Lembut dan flowy, tidak terlalu berat dan tidak terlalu ringan, tidak terlalu tebal dan tidak terlalu nipis ✔ Jahitan yang kemas ✔ Harga tidk termasuk posted CARA ORDER WHATSAPP 0148460761 #bawalchiffon #bawalchiffonoriginal #bawalchiffontebal #bawalchiffonplain #bawalchiffonbidang55 /60 #bawalchiffonlabuh #bawalchiffonbidangbesar #ootd #bridesmaids #dulanggirls #majlisrasmi #majlissekolah #majliskenduri #bawalchiffonmurah #bawalchiffonbidangbesarmurah #bawalchiffonlabuhmurah #onlineshopping #malaysiashopping #sayajualtudungmurah2
{KHAS PENGEMAR TEGAR BAJU KURUNG YG LONGGAR, DAN SEKELIP MATA MMBUATKAN ANDA TAMPIL MEMPERSONA DAN MENAWAN. ✨LIP LAP DIPENUHI GLITTER LACE GOLD TAMPAK MEWAH DAN SHINING GITU✨ MEMPERKENALKAN KELUARAN TERBARU SUPER EXCLUSIVE 🎊 •••••••••••••••••••••• SARI MENTARI •••••••••••••••••••••• 💥NEW ARRIVAL 2K18💥 ✨MATERIAL PEARL SKIN PLATINUM, dihiasi GLITTER LACE GOLD DI TANGAN DAN BAWAH BAJU ✨TERDAPAT 5 WARNA YANG CANTIK DAN HOT 🔥 ✨DESIGN KURUNG MODEN TERKINI, DUTT BELAKANG ✨Potongan yang labuh menutupi punggung ✨Super selesa, tak sendat di punggung, cutting loose. Tak melekap dibadan! ✨Kain DUYUNG,zip tepi sebelah kiri, getah separuh kiri dan kanan ✨SAIZ : S M L XL XXL ✨Sesuai Digayakan Ke Tempat Kerja dan Majlis Keraian 😘 [BRIDEMAIDS SPECIAL PRICE] DAPATKAN SEKARANG DENGAN HARGA KASIH SAYANG 💥 Sila ambil kira 5% hgga 10% wrna atas sbb faktor pencahayaan. 🔵HARGA🔵 RM125SM RM130SS CARA ORDER WHATSAPP 0148460761 #bajukurung #bajukurunglace #bajukuruplain #bajukurunglonggar #majlisrasmi #majliskenduri #majliskesyukuran #majlissekolah #bridesmaids #dulanggirls #kenduri #sayajualbajukurngmurah2 #malaysiashopping
KURUNG AMINAH V2 ================= 💘material dari Luxury Korean Crepe yg berkualiti tinggi. Selesa, tidak panas serta less ironing 💘 Potongan Kurung Pahang yg sangat kemas. Tampak Ayu dan sopan. Corak 'Plain ' membuatkan si pemakai tampil kurus dan tinggi. 💘Design KURUNG PAHANG yang patuh syariah, longgar di bahagian punggung.Selesa sangat bila duduk. 💘Dilengkapi dengan zip di bahagian dada utk mudahkan pemakaian dan juga dapat bantu mommies menyusukan baby. 💘Terdapat butang comel di bahagian tangan yang mudah utk disinsing 💘kain lipat batik yg menjadi kegemaran setiap wanita, nampak ayu dan sopan sangat 💘 5 warna menarik yg mampu naikkan keyakinan sis ke setiap majlis. * warna mungkin ada 5-10% perbezaan dari warna asal atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin RM 95SM / RM98SS CARA ORDER WHATSAPP 0148460761 🔴FREE BROOCH(RANDOM)🔴 #bajukurung #bajukurungpahang #bajukurungpahangplain #bajukurungsimple #bajukurungplain #majlissekolah #majlisrasmi #majliskenduri #majliskesyukuran #majlissekolah #onlineshopping #malaysiashopping #bridesmaids #dulanggirls #wudhukfriendly #nursingfriendly #bajukurungbawahrm100 #bajujurungmurah2
#geniebrasitiaunishoppe ORIGINAL GENIE BRA PRICE 1 SET = RM35 (FREE POS SM. SS ADD RM10) 1 SET = 3 PCS PROMO PRICE : RM60 SM / RM68 SS (FOR 2 SET) PROMO PRICE : RM85 SM / RM93 SS (FOR 3 SET) PROMO PRICE : RM115 SM / RM125 SS (FOR 4 SET) PROMO PRICE : RM130 SM / RM140 SS (FOR 5 SET) PROMO PRICE : RM150 SM / RM160 SS (FOR 6 SET) TERMASUK POSTAGE ADAKAH ANDA MENGHADAPI MASALAH SEPERTI BERIKUT :- • Tali bra atau strap selalu terlucut • Kain gatal dan tidak selesa • Susah nak cari bra yang betul2 fit dengan saiz dada anda • Rumit nak jaga atau maintain bra • Berbekas tali bra kalau badan kita berlemak KEBAIKAN GENIE BRA:- • Sesuai dengan semua peringkat umur. • Kain tidak gatal , selesa dan bergaya. • Pengudaraan yang bagus. • Menambah keyakinan diri. • Nampak lebih muda. • Boleh dibasuh guna mesin. • Boleh dikeringkan guna dryer / spin. • Tahan lasak dan senang jaga. • Mudah dipakai. • Tak perlu risau badan naik ke turun. • Yang paling penting bra ini mampu dimiliki semua. Material : 90% NYLON 10% ELASTANE . ~ Saiz dari yang terkecil hingga saiz paling besar XS-3XL. (PM/WhatsApp utk saiz dan measurement chart) . Untuk order/pertanyaan, boleh WhatsApp : 018-3763639 #kurungmoden #igshopmalaysia #malaysiashopping #instashopmalaysia #geniebra #sportbra #sayajualdress #sayajualmurah #sayajualonline #sayajual #dresscantik #dresswanita #dressmurah #jubahmurah #geniebramalaysia #sportbramalaysia #geniebraoriginal #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaaronline #originalgeniebra #originalgeniebramalaysia #bajuwanita #sayajualblouse #sportsbramalaysia #uum #uitm #upm #ukm
READY STOCK SIZE S,M,L Y7 Abaya ☑️RM 230.00 ❎RM 250.00 ❤️❤️❤️❤️ Abaya Type : Open Front with free matching shayla Material : Nidha Fabric, exclusive lace design #readystockbylovenini ##abayabylovenini #style #gaya #beauty #muslimfashionshop #malaysiashop #malaysiashopping #malaysiatrending #ootd #malaysia
#Google has just launched its new #gadget – Google #HomeHub which lets you control all your #smartdevices on one home #display or with your #voice . Google Home Hub is compatible with more than 5000 smart devices – lights, #cameras , #TVs and more. The new piece arrives in a wide range of hues, including a pastel “Aqua” and a peachy “Sand,” as well as classic tones like “Chalk” and “Charcoal.” Google Home Hub is available for pre-order at USD $149 on #US #GoogleStore , you can get it shipped to our US warehouse for #free . Sign up with Buyandship now. Check out the link in our bio to get the best #deals and #discounts ! #sayajual #shopandbehappy #malaysiashopping #onlineshoppingMY #instashopMY #myshopping #myshop #malaysiaonlineshop #MYBuyandShip #kedaionline #onlineshoppingsales #malaysiasaleonline #terapiinstagram #smartdevice #gadgetmalaysia #gadgetmurah #gadgetmurahmalaysia
next page →