#malaysiaweddingphotographer

178,247 posts

Loading...
Reception of Azahari & Hamizah For inquiries and booking Contact Call/whatsup : 01126101754 instagram : amirullazan facebook : amirullazan facebook page : amirullazan photography email : amirul.lazan@gmail.com portfolio : www.flickr.com/photos/amirullazan #eventphotographer #jurugambar #photographer #photographerkl #photographerkualalumpur #budgetphotographer #amirullazanphotography #malaysiaweddingphotographer #photographermalaysia #photographerkualalumpur #photographyservice #photographermurah #photographerselangor #Birthdayphotographer #Weddingphotographer #Weddingphotographer
Reception of Azahari & Hamizah For inquiries and booking Contact Call/whatsup : 01126101754 instagram : amirullazan facebook : amirullazan facebook page : amirullazan photography email : amirul.lazan@gmail.com portfolio : www.flickr.com/photos/amirullazan #eventphotographer #jurugambar #photographer #photographerkl #photographerkualalumpur #budgetphotographer #amirullazanphotography #malaysiaweddingphotographer #photographermalaysia #photographerkualalumpur #photographyservice #photographermurah #photographerselangor #Birthdayphotographer #Weddingphotographer #Weddingphotographer
Reception of Azahari & Hamizah For inquiries and booking Contact Call/whatsup : 01126101754 instagram : amirullazan facebook : amirullazan facebook page : amirullazan photography email : amirul.lazan@gmail.com portfolio : www.flickr.com/photos/amirullazan #eventphotographer #jurugambar #photographer #photographerkl #photographerkualalumpur #budgetphotographer #amirullazanphotography #malaysiaweddingphotographer #photographermalaysia #photographerkualalumpur #photographyservice #photographermurah #photographerselangor #Birthdayphotographer #Weddingphotographer #Weddingphotographer
Reception of Azahari & Hamizah For inquiries and booking Contact Call/whatsup : 01126101754 instagram : amirullazan facebook : amirullazan facebook page : amirullazan photography email : amirul.lazan@gmail.com portfolio : www.flickr.com/photos/amirullazan #eventphotographer #jurugambar #photographer #photographerkl #photographerkualalumpur #budgetphotographer #amirullazanphotography #malaysiaweddingphotographer #photographermalaysia #photographerkualalumpur #photographyservice #photographermurah #photographerselangor #Birthdayphotographer #Weddingphotographer #Weddingphotographer
Reception of Azahari & Hamizah For inquiries and booking Contact Call/whatsup : 01126101754 instagram : amirullazan facebook : amirullazan facebook page : amirullazan photography email : amirul.lazan@gmail.com portfolio : www.flickr.com/photos/amirullazan #eventphotographer #jurugambar #photographer #photographerkl #photographerkualalumpur #budgetphotographer #amirullazanphotography #malaysiaweddingphotographer #photographermalaysia #photographerkualalumpur #photographyservice #photographermurah #photographerselangor #Birthdayphotographer #Weddingphotographer #Weddingphotographer
Reception of Azahari & Hamizah For inquiries and booking Contact Call/whatsup : 01126101754 instagram : amirullazan facebook : amirullazan facebook page : amirullazan photography email : amirul.lazan@gmail.com portfolio : www.flickr.com/photos/amirullazan #eventphotographer #jurugambar #photographer #photographerkl #photographerkualalumpur #budgetphotographer #amirullazanphotography #malaysiaweddingphotographer #photographermalaysia #photographerkualalumpur #photographyservice #photographermurah #photographerselangor #Birthdayphotographer #Weddingphotographer #Weddingphotographer
Reception of Azahari & Hamizah For inquiries and booking Contact Call/whatsup : 01126101754 instagram : amirullazan facebook : amirullazan facebook page : amirullazan photography email : amirul.lazan@gmail.com portfolio : www.flickr.com/photos/amirullazan #eventphotographer #jurugambar #photographer #photographerkl #photographerkualalumpur #budgetphotographer #amirullazanphotography #malaysiaweddingphotographer #photographermalaysia #photographerkualalumpur #photographyservice #photographermurah #photographerselangor #Birthdayphotographer #Weddingphotographer #Weddingphotographer
Reception of Azahari & Hamizah For inquiries and booking Contact Call/whatsup : 01126101754 instagram : amirullazan facebook : amirullazan facebook page : amirullazan photography email : amirul.lazan@gmail.com portfolio : www.flickr.com/photos/amirullazan #eventphotographer #jurugambar #photographer #photographerkl #photographerkualalumpur #budgetphotographer #amirullazanphotography #malaysiaweddingphotographer #photographermalaysia #photographerkualalumpur #photographyservice #photographermurah #photographerselangor #Birthdayphotographer #Weddingphotographer #Weddingphotographer
Reception of Azahari & Hamizah For inquiries and booking Contact Call/whatsup : 01126101754 instagram : amirullazan facebook : amirullazan facebook page : amirullazan photography email : amirul.lazan@gmail.com portfolio : www.flickr.com/photos/amirullazan #eventphotographer #jurugambar #photographer #photographerkl #photographerkualalumpur #budgetphotographer #amirullazanphotography #malaysiaweddingphotographer #photographermalaysia #photographerkualalumpur #photographyservice #photographermurah #photographerselangor #Birthdayphotographer #Weddingphotographer #Weddingphotographer
Pre wedding ArtWork 2018 I am a wedding photographer i like astistic shooting too hope you all like my art works Please give a (LIKE+Share) to support me.请大家支持好作品,给个(LIKE)谢谢大家. PM THANKS .#Malaysiaweddingphotographer #Actulday #weddingphoto #Prewedding #wedding #art
OPEN BOOKING !!! OPEN BOOKING !!! OPEN BOOKING !!! . We still have a few slots OCTOBER - DECEMBER 2018 ,, and yeahhh we also OPEN BOOKING for 2019🤗🤗 .. . . Keep calm and hire us as your Official Photographer😄😄📸📸 ... Thank you for the support & don't forget to hit the like button if you like the picture😜😄 .. . . plz do LIKE & SHARE : Cerita kita photographyvideography ( K.KINABALU , SABAH ) Cerita kita ideal studio ( KLANG , SELANGOR ) #convocation #kkcity #storyteller #moments #wedding #solemnization #reception #nikah #sanding #gambarkahwin #jurugambar #malaywedding #photographer #kkPhotographer #sabahPhotographer #weddingphotographer #borneophotographer #sabahweddingphotographer #malaysiaweddingphotographer #asiaweddingphotographer #weddingideas #weddingguide #weddinginspiration #vsco #instapost #instafamous #candidmoment #ceritakitaphotographyvideography #ceritakita #ourstory
"To love is nothing. To be loved is something. But to love and be loved, that’s everything." -T. Tolis . for any inquiry kindly whatsapp http://hellophotographer.wasap.my or ☎ 0166748202 . #wedding #portraiture #Lifestyle
Z/P: Never..Leaf..
🌙🌙 FLASH OKTOBER SALE🌙🌙 . . Alhamdulillah & Terima kasih sebab COD dengan admin 😍😍☺️ . Kenapa orang nak beli iPhone mesti cari @gadget.hots je eak??? Kualiti iPhone kami yang tiptop macam Daiyan Trisha 😂😂 dengan harga sangat-sangat berbaloi dan mampu milik. Tambah pulok dengan 10freegift yang bernilai RM500+ korang akan dapat taw 🤤🤤. Apa tunggu lagi? Stor kami makin lama, makin luas ni 😱😱 . . Nak order iPhone termurah di ALAM MAYA klik je link di bio❤️ . . #malaysiafashion #malaysianhair #malaysianwedding #malaysianvirginhair #malaysiashop #prilaga #malaysiainstashop #malaysiaweddingphotographer #malaysiakpopshop #malaysiaigshop #malaysia #malaysiawedding #malaysianfood #malaysiaonlineshop #malaysiaphotographer #malaysiaonlinestore #malaysianbodywave #malaysiatrulyasia #malaysiafood #malaysianig #malaysiaboleh #malaysian #malaysiaonline #malaysiaairlines #malaysiaonlineshopping #malaysiancafes
. 🕊Khairi + Yana🕊 📸Photo by @idahangah . . 💕Nikah + Sanding💕 2 Hari bermula rm8xx ✔️Free outdoor (same day) ✔️Free Pra Wedding . ⚠️Screenshot this photo to redeem your pra wedding 😍 . . Tengah servey photographer perempuan ? Jom kita borak dlm whatsapp terus 😉 01127770159 malas nak save nombor angh , tekan je link whstapp kat profil ats 🤗 . Bila nak whatsapp angh tu , alang2 da bagi salam trus bg detail awk ok , senang angah nk deal kot2 tarikh tu da penuh ke 👀 ⬇️⬇️⬇️ . 👫 Nama : 📆 Tarikh : 🎊 Majlis : 📍 Lokasi : . . 🌷 follow @aaphotographerjb @aaphotographerjb @aaphotographerjb . #photographermurah #photographerjohor #photographerjb #jbphotographer #johorphotographer #vscophotography #malaysiaweddingphotographer #malayweddingphotographer #photographermuslimah #photographerwanita #photographerperempuan #albummurah #pakejphotographermurah #skudaiphotographer #pontianphotographer #photobookmurah #albumbajet #pelaminmurahjohor #pelaminnikah #vscowedding #femalephotographer #vscophotography #tunangmurah #melakaphotographer #mersingphotographer #muarphotographer #kluangphotographer
Assalamualaikum • Art Capture Expert -PAANPICTURES- •1 Photographer on duty •1 Exclusive Pro Photobook •1 Large Frame •1 Free Exclusive Album Box •2 Free Outdoor Stylo After Event •Free Pendrive Of All Photos •Unlimited shoot •High Resolution Images • •Gua Shoot Foto Kawen Lu Jadi Styo jai😜 • . Location : Tepi jalan dekat puchong . OPEN FOR BOOKING. 📱0136684732 📱0136684732 📱0136684732 The Wedding Style Art Of Wedding Pictures FEEL FUNKY FUNNY WEDDING PICTURES Itulahhhhhh kami✌🏻️ @paanpictures @paanpictures @paanpictures . . Drop your inquiry paanpictures87@yahoo.com _________________________________________________________________ #paanpictures #malaysiaweddingguide #singaporewedding #malaysiaphotography #weddingideasmalaysia #gambarkahwin #malayweddingguide #weddinginspiration #malayweddingphotographer #kahwinsingapura #sgwedding #weddingmalaysia #malaywedding #weddingplanner #weddingdress #malaysiaweddingphotographer #jurugambar #malaysianwedding #bridesmaids #perkahwinanmalaysia #singapore #funnywedding #bridalsg #weddingmurah #preweddingphoto #pengantinmalaysia #malaysiaphotographer #malaysia
Gambar kahwin ni makin lama makin berharga tau, tak caya? Cer gi try tgk album kahwin mak ayah kita. Mesti korg tersengeh2 tgk mak ayah kita muda2 dulu naik pelamin. Setiap gambar ada cerita tersendiri 😘 . . Nak gambar dan video kahwin cantik? Pilihlah @faridismproduction 😉 . . 10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI? . ✅ Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka. ✅ Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu. ✅ Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari. ✅ Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan! ✅ BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati. ✅ Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome. ✅ Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO. ✅ Photographer Professional yang berpengalaman lebih 8 tahun. ✅ Style of Editing gambar yang mengikut trend terkini. ✅ Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menepati masa. ✅ Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami. ✅ Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai . . . Booking hanya RM200 sahaja dan boleh buat bayaran ansuran 3 kali tauu. Mudah kan?? Haa so jom jadi #PengantinFP 😘 . . Untuk booking boleh klik link di BIO. Booking hanya RM200 📢📢📢 . . #malayweddingguide #malaysiaweddingphotographer #malaysiawedding #handbouquet #singaporewedding #weddingphotographer #weddingbrunei #weddingindonesia #MUA #weddingideas #bruneiwedding #weddingdiarieskl #weddingvideographer #dais #weddingday #weddingdetails #weddingguide #pelaminsanding #pelaminnikah #bridegroom
Gambar kahwin ni makin lama makin berharga tau, tak caya? Cer gi try tgk album kahwin mak ayah kita. Mesti korg tersengeh2 tgk mak ayah kita muda2 dulu naik pelamin. Setiap gambar ada cerita tersendiri 😘 . . Nak gambar dan video kahwin cantik? Pilihlah @faridismproduction 😉 . . 10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI? . ✅ Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka. ✅ Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu. ✅ Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari. ✅ Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan! ✅ BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati. ✅ Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome. ✅ Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO. ✅ Photographer Professional yang berpengalaman lebih 8 tahun. ✅ Style of Editing gambar yang mengikut trend terkini. ✅ Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menepati masa. ✅ Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami. ✅ Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai . . . Booking hanya RM200 sahaja dan boleh buat bayaran ansuran 3 kali tauu. Mudah kan?? Haa so jom jadi #PengantinFP 😘 . . Untuk booking boleh klik link di BIO. Booking hanya RM200 📢📢📢 . . #malayweddingguide #malaysiaweddingphotographer #malaysiawedding #handbouquet #singaporewedding #weddingphotographer #weddingbrunei #weddingindonesia #MUA #weddingideas #bruneiwedding #weddingdiarieskl #weddingvideographer #dais #weddingday #weddingdetails #weddingguide #pelaminsanding #pelaminnikah #bridegroom
Gambar kahwin ni makin lama makin berharga tau, tak caya? Cer gi try tgk album kahwin mak ayah kita. Mesti korg tersengeh2 tgk mak ayah kita muda2 dulu naik pelamin. Setiap gambar ada cerita tersendiri 😘 . . Nak gambar dan video kahwin cantik? Pilihlah @faridismproduction 😉 . . 10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI? . ✅ Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka. ✅ Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu. ✅ Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari. ✅ Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan! ✅ BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati. ✅ Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome. ✅ Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO. ✅ Photographer Professional yang berpengalaman lebih 8 tahun. ✅ Style of Editing gambar yang mengikut trend terkini. ✅ Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menepati masa. ✅ Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami. ✅ Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai . . . Booking hanya RM200 sahaja dan boleh buat bayaran ansuran 3 kali tauu. Mudah kan?? Haa so jom jadi #PengantinFP 😘 . . Untuk booking boleh klik link di BIO. Booking hanya RM200 📢📢📢 . . #malayweddingguide #malaysiaweddingphotographer #malaysiawedding #handbouquet #singaporewedding #weddingphotographer #weddingbrunei #weddingindonesia #MUA #weddingideas #bruneiwedding #weddingdiarieskl #weddingvideographer #dais #weddingday #weddingdetails #weddingguide #pelaminsanding #pelaminnikah #bridegroom
Touch. . . . By: @haqanaphotography_
. -HIDAYAH + EFPYZUL .MUAR JOHOR. . OP: @Dinarrekaphotoworks BRIDAL: @izzahbridalhouse MUA: . FOR MORE DETAIL, PLEASE CONTACT OUR ADMIN AT +6010-2930624 (Pn.Asz)/ call +60 11-6290 4384 (office/studio) . ▶ : www.instagram.com/dinarrekaphotoworks 📲: http://www.wasap.my/60102930624 📩: dinarreka@gmail.com DINARREKAPHOTOWORKS STUDIO DINARREKAPHOTOWORKS STUDIO 20-1, Pusat Perniagaan Abdul Rahman, Jalan Abdul Rahman, 84000 Muar, Johor #dinarrekaphotoworks #dinarrekastudio #dinarrekadesign #jurugambarperkahwinan #whitestudio #pertunangan #muarstudio #weddingphotographer #dinarreka #muarstudio #muarphotographers #malaywedding #pengantin #perkahwinanmelayu #bridalfair #gambarcun #pameranpengantinmuar #malaysiaweddingphotographer #malayweddingguide #mwppmalaysia #outdoorphotoshoot #weddingideas #malaysiawedding #muar #johor #melaka #kualalumpur #malaysia #weddingdiarieskl
. -HIDAYAH + EFPYZUL .MUAR JOHOR. . OP: @Dinarrekaphotoworks BRIDAL: @izzahbridalhouse MUA: . FOR MORE DETAIL, PLEASE CONTACT OUR ADMIN AT +6010-2930624 (Pn.Asz)/ call +60 11-6290 4384 (office/studio) . ▶ : www.instagram.com/dinarrekaphotoworks 📲: http://www.wasap.my/60102930624 📩: dinarreka@gmail.com DINARREKAPHOTOWORKS STUDIO DINARREKAPHOTOWORKS STUDIO 20-1, Pusat Perniagaan Abdul Rahman, Jalan Abdul Rahman, 84000 Muar, Johor #dinarrekaphotoworks #dinarrekastudio #dinarrekadesign #jurugambarperkahwinan #whitestudio #pertunangan #muarstudio #weddingphotographer #dinarreka #muarstudio #muarphotographers #malaywedding #pengantin #perkahwinanmelayu #bridalfair #gambarcun #pameranpengantinmuar #malaysiaweddingphotographer #malayweddingguide #mwppmalaysia #outdoorphotoshoot #weddingideas #malaysiawedding #muar #johor #melaka #kualalumpur #malaysia #weddingdiarieskl
. -HIDAYAH + EFPYZUL .MUAR JOHOR. . OP: @Dinarrekaphotoworks BRIDAL: @izzahbridalhouse MUA: . FOR MORE DETAIL, PLEASE CONTACT OUR ADMIN AT +6010-2930624 (Pn.Asz)/ call +60 11-6290 4384 (office/studio) . ▶ : www.instagram.com/dinarrekaphotoworks 📲: http://www.wasap.my/60102930624 📩: dinarreka@gmail.com DINARREKAPHOTOWORKS STUDIO DINARREKAPHOTOWORKS STUDIO 20-1, Pusat Perniagaan Abdul Rahman, Jalan Abdul Rahman, 84000 Muar, Johor #dinarrekaphotoworks #dinarrekastudio #dinarrekadesign #jurugambarperkahwinan #whitestudio #pertunangan #muarstudio #weddingphotographer #dinarreka #muarstudio #muarphotographers #malaywedding #pengantin #perkahwinanmelayu #bridalfair #gambarcun #pameranpengantinmuar #malaysiaweddingphotographer #malayweddingguide #mwppmalaysia #outdoorphotoshoot #weddingideas #malaysiawedding #muar #johor #melaka #kualalumpur #malaysia #weddingdiarieskl
. To Love and Be Loved is to feel the sun from both sides. . The Portraiture or Haziq & Fatin. . #benjumah #benjumahphotography
. -HIDAYAH + EFPYZUL .MUAR JOHOR. . OP: @Dinarrekaphotoworks BRIDAL: @izzahbridalhouse MUA: . FOR MORE DETAIL, PLEASE CONTACT OUR ADMIN AT +6010-2930624 (Pn.Asz)/ call +60 11-6290 4384 (office/studio) . ▶ : www.instagram.com/dinarrekaphotoworks 📲: http://www.wasap.my/60102930624 📩: dinarreka@gmail.com DINARREKAPHOTOWORKS STUDIO DINARREKAPHOTOWORKS STUDIO 20-1, Pusat Perniagaan Abdul Rahman, Jalan Abdul Rahman, 84000 Muar, Johor #dinarrekaphotoworks #dinarrekastudio #dinarrekadesign #jurugambarperkahwinan #whitestudio #pertunangan #muarstudio #weddingphotographer #dinarreka #muarstudio #muarphotographers #malaywedding #pengantin #perkahwinanmelayu #bridalfair #gambarcun #pameranpengantinmuar #malaysiaweddingphotographer #malayweddingguide #mwppmalaysia #outdoorphotoshoot #weddingideas #malaysiawedding #muar #johor #melaka #kualalumpur #malaysia #weddingdiarieskl
. -HIDAYAH + EFPYZUL .MUAR JOHOR. . OP: @Dinarrekaphotoworks BRIDAL: @izzahbridalhouse MUA: . FOR MORE DETAIL, PLEASE CONTACT OUR ADMIN AT +6010-2930624 (Pn.Asz)/ call +60 11-6290 4384 (office/studio) . ▶ : www.instagram.com/dinarrekaphotoworks 📲: http://www.wasap.my/60102930624 📩: dinarreka@gmail.com DINARREKAPHOTOWORKS STUDIO DINARREKAPHOTOWORKS STUDIO 20-1, Pusat Perniagaan Abdul Rahman, Jalan Abdul Rahman, 84000 Muar, Johor #dinarrekaphotoworks #dinarrekastudio #dinarrekadesign #jurugambarperkahwinan #whitestudio #pertunangan #muarstudio #weddingphotographer #dinarreka #muarstudio #muarphotographers #malaywedding #pengantin #perkahwinanmelayu #bridalfair #gambarcun #pameranpengantinmuar #malaysiaweddingphotographer #malayweddingguide #mwppmalaysia #outdoorphotoshoot #weddingideas #malaysiawedding #muar #johor #melaka #kualalumpur #malaysia #weddingdiarieskl
. -HIDAYAH + EFPYZUL .MUAR JOHOR. . OP: @Dinarrekaphotoworks BRIDAL: @izzahbridalhouse MUA: . FOR MORE DETAIL, PLEASE CONTACT OUR ADMIN AT +6010-2930624 (Pn.Asz)/ call +60 11-6290 4384 (office/studio) . ▶ : www.instagram.com/dinarrekaphotoworks 📲: http://www.wasap.my/60102930624 📩: dinarreka@gmail.com DINARREKAPHOTOWORKS STUDIO DINARREKAPHOTOWORKS STUDIO 20-1, Pusat Perniagaan Abdul Rahman, Jalan Abdul Rahman, 84000 Muar, Johor #dinarrekaphotoworks #dinarrekastudio #dinarrekadesign #jurugambarperkahwinan #whitestudio #pertunangan #muarstudio #weddingphotographer #dinarreka #muarstudio #muarphotographers #malaywedding #pengantin #perkahwinanmelayu #bridalfair #gambarcun #pameranpengantinmuar #malaysiaweddingphotographer #malayweddingguide #mwppmalaysia #outdoorphotoshoot #weddingideas #malaysiawedding #muar #johor #melaka #kualalumpur #malaysia #weddingdiarieskl
. -IZZATY+AFIQ- .MUO JHR. . FOR MORE DETAIL , CONTACT OUR ADMIN AT +6010-2930624 (Pn.Asz)/ call +60 11-6290 4384 (office/studio) . ▶ : www.instagram.com/dinarrekaphotoworks 📲: http://www.wasap.my/60102930624 📩: dinarreka@gmail.com DINARREKAPHOTOWORKS STUDIO 20-1, Pusat Perniagaan Abdul Rahman, Jalan Abdul Rahman, 84000 Muar, Johor #dinarrekaphotoworks #dinarrekastudio #dinarrekadesign #jurugambarperkahwinan #whitestudio #pertunangan #muarstudio #weddingphotographer #dinarreka #muarstudio #muarphotographers #malaywedding #pengantin #perkahwinanmelayu #bridalfair #gambarcun #pameranpengantinmuar #malaysiaweddingphotographer #malayweddingguide #mwppmalaysia #outdoorphotoshoot #weddingideas #malaysiawedding #muar #johor #melaka #kualalumpur #malaysia #weddingdiarieskl #malampersalinan #gambarkahwin
. -IZZATY+AFIQ- .MUO JHR. . FOR MORE DETAIL , CONTACT OUR ADMIN AT +6010-2930624 (Pn.Asz)/ call +60 11-6290 4384 (office/studio) . ▶ : www.instagram.com/dinarrekaphotoworks 📲: http://www.wasap.my/60102930624 📩: dinarreka@gmail.com DINARREKAPHOTOWORKS STUDIO 20-1, Pusat Perniagaan Abdul Rahman, Jalan Abdul Rahman, 84000 Muar, Johor #dinarrekaphotoworks #dinarrekastudio #dinarrekadesign #jurugambarperkahwinan #whitestudio #pertunangan #muarstudio #weddingphotographer #dinarreka #muarstudio #muarphotographers #malaywedding #pengantin #perkahwinanmelayu #bridalfair #gambarcun #pameranpengantinmuar #malaysiaweddingphotographer #malayweddingguide #mwppmalaysia #outdoorphotoshoot #weddingideas #malaysiawedding #muar #johor #melaka #kualalumpur #malaysia #weddingdiarieskl #malampersalinan #gambarkahwin
. -IZZATY+AFIQ- .MUO JHR. . FOR MORE DETAIL , CONTACT OUR ADMIN AT +6010-2930624 (Pn.Asz)/ call +60 11-6290 4384 (office/studio) . ▶ : www.instagram.com/dinarrekaphotoworks 📲: http://www.wasap.my/60102930624 📩: dinarreka@gmail.com DINARREKAPHOTOWORKS STUDIO 20-1, Pusat Perniagaan Abdul Rahman, Jalan Abdul Rahman, 84000 Muar, Johor #dinarrekaphotoworks #dinarrekastudio #dinarrekadesign #jurugambarperkahwinan #whitestudio #pertunangan #muarstudio #weddingphotographer #dinarreka #muarstudio #muarphotographers #malaywedding #pengantin #perkahwinanmelayu #bridalfair #gambarcun #pameranpengantinmuar #malaysiaweddingphotographer #malayweddingguide #mwppmalaysia #outdoorphotoshoot #weddingideas #malaysiawedding #muar #johor #melaka #kualalumpur #malaysia #weddingdiarieskl #malampersalinan #gambarkahwin
[Pre-Wedding Ticket] Dexter + Angela.
THE MOMENTS BEFORE... I love those last moments before the bride walks down the isle, nobody has seen the dress yet and the groom can't wait to see his new wife for what seems like the first time!! Magical!! _______________________________________________________ Visit my website for the full portfolio and other works at http://www.djparkervisionphotography.com _______________________________________________________ . . . . . #weddingphotographersingapore #weddingphotographysingapore #engagementphotographersingapore #engagementphotographysingapore #djparkervisionphotography #sgwedding #sgweddings #sgprewedding #sgpreweddingphotography #sgengagement #singaporeweddingphotographer #singaporeweddingphotography #singaporeengagementphotographer #singaporeengagementphotography #singaporewedding #singaporeweddings #singaporephotographer #baliweddingphotographer #baliweddingphotography #malaysiaweddingphotographer #indonesiaweddingphotographer #destinationweddingphotographer #baliweddingplanner #weddingphotographer #weddingphotography #weddingphotos #bride #groom
Pic by Skcuts Visit us at: Facebook Profile: https://www.facebook.com/Skcutsmediaworks Facebook Page: www.skcuts.com Youtube : http://www.youtube.com/theSKcuts Contact us for more information :- Shashi 017-5401355 Email: skcuts@gmail.com #skcutsmediaworks #skcuts #Makeup #Bridal #Indian #Love #Smile #Girl #Beautiful #Dinner #Smile #indianweddingphotographer #Wedding #malaysianindianwedding #malaysia #kl #Indian #Photographer #Photography #Temple #Nikon #Canon #malaysiaindianbride #malaysianwedding #engagement #indianwedding #hinduwedding #malaysiaweddingphotographer #weddingphotographer #weddingphotography
Lawanya..mmeh pakat pakai emas adik akak.
CYBERSALES ‼️ CYBERSALES ‼️ CYBERSALES ‼️📢📢📢 PAKEJ VIDEO SAHAJA ‼️ BOLEH JIMAT RM100 ‼️😱😱😱 . . Nak gambar dan video kahwin cantik? Pilihlah @faridismproduction 😉 . . 10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI? . ✅ Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka. ✅ Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu. ✅ Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari. ✅ Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan! ✅ BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati. ✅ Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome. ✅ Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO. ✅ Photographer Professional yang berpengalaman lebih 8 tahun. ✅ Style of Editing gambar yang mengikut trend terkini. ✅ Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menepati masa. ✅ Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami. ✅ Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai . . . Booking hanya RM200 sahaja dan boleh buat bayaran ansuran 3 kali tauu. Mudah kan?? Haa so jom jadi #PengantinFP 😘 . . Untuk booking boleh klik link di BIO. Booking hanya RM200 📢📢📢 . . #malayweddingguide #malaysiaweddingphotographer #malaysiawedding #handbouquet #singaporewedding #weddingphotographer #weddingbrunei #weddingindonesia #MUA #weddingideas #bruneiwedding #weddingdiarieskl #weddingvideographer #dais #weddingday #weddingdetails #weddingguide #pelaminsanding #pelaminnikah #bridegroom
CYBERSALES ‼️ CYBERSALES ‼️ CYBERSALES ‼️📢📢📢 PAKEJ VIDEO SAHAJA ‼️ BOLEH JIMAT RM100 ‼️😱😱😱 . . Nak gambar dan video kahwin cantik? Pilihlah @faridismproduction 😉 . . 10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI? . ✅ Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka. ✅ Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu. ✅ Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari. ✅ Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan! ✅ BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati. ✅ Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome. ✅ Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO. ✅ Photographer Professional yang berpengalaman lebih 8 tahun. ✅ Style of Editing gambar yang mengikut trend terkini. ✅ Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menepati masa. ✅ Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami. ✅ Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai . . . Booking hanya RM200 sahaja dan boleh buat bayaran ansuran 3 kali tauu. Mudah kan?? Haa so jom jadi #PengantinFP 😘 . . Untuk booking boleh klik link di BIO. Booking hanya RM200 📢📢📢 . . #malayweddingguide #malaysiaweddingphotographer #malaysiawedding #handbouquet #singaporewedding #weddingphotographer #weddingbrunei #weddingindonesia #MUA #weddingideas #bruneiwedding #weddingdiarieskl #weddingvideographer #dais #weddingday #weddingdetails #weddingguide #pelaminsanding #pelaminnikah #bridegroom
CYBERSALES ‼️ CYBERSALES ‼️ CYBERSALES ‼️📢📢📢 PAKEJ VIDEO SAHAJA ‼️ BOLEH JIMAT RM100 ‼️😱😱😱 . . Nak gambar dan video kahwin cantik? Pilihlah @faridismproduction 😉 . . 10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI? . ✅ Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka. ✅ Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu. ✅ Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari. ✅ Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan! ✅ BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati. ✅ Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome. ✅ Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO. ✅ Photographer Professional yang berpengalaman lebih 8 tahun. ✅ Style of Editing gambar yang mengikut trend terkini. ✅ Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menepati masa. ✅ Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami. ✅ Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai . . . Booking hanya RM200 sahaja dan boleh buat bayaran ansuran 3 kali tauu. Mudah kan?? Haa so jom jadi #PengantinFP 😘 . . Untuk booking boleh klik link di BIO. Booking hanya RM200 📢📢📢 . . #malayweddingguide #malaysiaweddingphotographer #malaysiawedding #handbouquet #singaporewedding #weddingphotographer #weddingbrunei #weddingindonesia #MUA #weddingideas #bruneiwedding #weddingdiarieskl #weddingvideographer #dais #weddingday #weddingdetails #weddingguide #pelaminsanding #pelaminnikah #bridegroom
next page →