#malaysiaweddingphotographer

193,003 posts

Loading...
Wedding Sharifuddin & Razlin Photographer: Fasz Creative Lensa Image by: Acai Location: Dewan Perkim, Shah Alam Date: 12 Januari 2019 Contact no: 0172530552 (Aleef) Call @ WhatsApp : 017-2530552 #faszcreative #faszcreativeweddings #faszcreativelensa #weddingphotographer #weddingday #malaywedding #reception #solemnization #malaysiaweddingphotographer #malayphotographer #photographermalaysia #selangorweddingphotographer #kualalumpurweddingphotographer #prewedding #postwedding #nikah #sanding #love #weddingalbum #albumkahwin #vscocam #vsco
Wedding Sharifuddin & Razlin Photographer: Fasz Creative Lensa Image by: Acai Location: Dewan Perkim, Shah Alam Date: 12 Januari 2019 Contact no: 0172530552 (Aleef) Call @ WhatsApp : 017-2530552 #faszcreative #faszcreativeweddings #faszcreativelensa #weddingphotographer #weddingday #malaywedding #reception #solemnization #malaysiaweddingphotographer #malayphotographer #photographermalaysia #selangorweddingphotographer #kualalumpurweddingphotographer #prewedding #postwedding #nikah #sanding #love #weddingalbum #albumkahwin #vscocam #vsco
Wedding Sharifuddin & Razlin Photographer: Fasz Creative Lensa Image by: Acai Location: Dewan Perkim, Shah Alam Date: 12 Januari 2019 Contact no: 0172530552 (Aleef) Call @ WhatsApp : 017-2530552 #faszcreative #faszcreativeweddings #faszcreativelensa #weddingphotographer #weddingday #malaywedding #reception #solemnization #malaysiaweddingphotographer #malayphotographer #photographermalaysia #selangorweddingphotographer #kualalumpurweddingphotographer #prewedding #postwedding #nikah #sanding #love #weddingalbum #albumkahwin #vscocam #vsco
. 🕊Nurul + Hazim🕊 📸OP by @idahangah . . 💕Nikah + Sanding💕 RM14xx / 2 HARI 😱Free outdoor (same day)😱 😱Free Pra Wedding before wedding😱 😱Exclusive Album😱 😱Large Frame😱 😱Softcopy In pendrive😱 😱Unlimited Photo😱 😱3 Kali bayaran😱 . ⚠️Screenshot this photo to redeem your pra wedding 😍 . . Tengah servey photographer perempuan ? Jom kita borak dlm whatsapp terus 😉 01127770159 malas nak save nombor angh , tekan je link whstapp kat profil ats 🤗 . Bila nak whatsapp angh tu , alang2 da bagi salam trus bg detail awk ok , senang angah nk deal kot2 tarikh tu da penuh ke 👀 ⬇️⬇️⬇️ . 👫 Nama : 📆 Tarikh : 🎊 Majlis : 📍 Lokasi : . . 🌷 follow @aaphotographerjb @aaphotographerjb @aaphotographerjb . #photographermurah #photographerjohor #photographerjb #jbphotographer #johorphotographer #vscophotography #malaysiaweddingphotographer #malayweddingphotographer #photographermuslimah #photographerwanita #photographerperempuan #albummurah #pakejphotographermurah #skudaiphotographer #pontianphotographer #photobookmurah #albumbajet #pelaminmurahjohor #pelaminnikah #vscowedding #femalephotographer #vscophotography #tunangmurah #melakaphotographer #mersingphotographer #muarphotographer #kluangphotographer
. 🕊Nurul + Hazim🕊 📸OP by @idahangah . . 💕Nikah + Sanding💕 RM14xx / 2 HARI 😱Free outdoor (same day)😱 😱Free Pra Wedding before wedding😱 😱Exclusive Album😱 😱Large Frame😱 😱Softcopy In pendrive😱 😱Unlimited Photo😱 😱3 Kali bayaran😱 . ⚠️Screenshot this photo to redeem your pra wedding 😍 . . Tengah servey photographer perempuan ? Jom kita borak dlm whatsapp terus 😉 01127770159 malas nak save nombor angh , tekan je link whstapp kat profil ats 🤗 . Bila nak whatsapp angh tu , alang2 da bagi salam trus bg detail awk ok , senang angah nk deal kot2 tarikh tu da penuh ke 👀 ⬇️⬇️⬇️ . 👫 Nama : 📆 Tarikh : 🎊 Majlis : 📍 Lokasi : . . 🌷 follow @aaphotographerjb @aaphotographerjb @aaphotographerjb . #photographermurah #photographerjohor #photographerjb #jbphotographer #johorphotographer #vscophotography #malaysiaweddingphotographer #malayweddingphotographer #photographermuslimah #photographerwanita #photographerperempuan #albummurah #pakejphotographermurah #skudaiphotographer #pontianphotographer #photobookmurah #albumbajet #pelaminmurahjohor #pelaminnikah #vscowedding #femalephotographer #vscophotography #tunangmurah #melakaphotographer #mersingphotographer #muarphotographer #kluangphotographer
. 🕊Nurul + Hazim🕊 📸OP by @idahangah . . 💕Nikah + Sanding💕 RM14xx / 2 HARI 😱Free outdoor (same day)😱 😱Free Pra Wedding before wedding😱 😱Exclusive Album😱 😱Large Frame😱 😱Softcopy In pendrive😱 😱Unlimited Photo😱 😱3 Kali bayaran😱 . ⚠️Screenshot this photo to redeem your pra wedding 😍 . . Tengah servey photographer perempuan ? Jom kita borak dlm whatsapp terus 😉 01127770159 malas nak save nombor angh , tekan je link whstapp kat profil ats 🤗 . Bila nak whatsapp angh tu , alang2 da bagi salam trus bg detail awk ok , senang angah nk deal kot2 tarikh tu da penuh ke 👀 ⬇️⬇️⬇️ . 👫 Nama : 📆 Tarikh : 🎊 Majlis : 📍 Lokasi : . . 🌷 follow @aaphotographerjb @aaphotographerjb @aaphotographerjb . #photographermurah #photographerjohor #photographerjb #jbphotographer #johorphotographer #vscophotography #malaysiaweddingphotographer #malayweddingphotographer #photographermuslimah #photographerwanita #photographerperempuan #albummurah #pakejphotographermurah #skudaiphotographer #pontianphotographer #photobookmurah #albumbajet #pelaminmurahjohor #pelaminnikah #vscowedding #femalephotographer #vscophotography #tunangmurah #melakaphotographer #mersingphotographer #muarphotographer #kluangphotographer
. PROMOSI 2019!!! . Nak gambar dan video kahwin cantik? Pilihlah kami ZENUZ PHOTOWORKS . . 10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI? . . ✅ Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda happy. ✅ Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu. ✅ Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja Sehari. ✅ Servis & kualiti gambar yang Standard pada harga yang sangat berpatutan dan berbaloi. ✅ Outdoor Session kami akan shoot sampai korang puas hati ✅ Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar korang nampak awesome sepanjang majlis korang. ✅ Zenuz Photoworks adalah syarikat yang berdaftar di SSM ✅ Photographer, Videographer dan Designer Professional yang berpengalaman lebih 8 tahun. ✅ Gambar, Editing dan Style terkini. ✅ Team Zenuz Photoworks yang kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menepati masa. ✅ Kami sentiasa dapat feedback yang positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami. ✅ Kepuasan hati pelanggan adalah keutamaan kami. . . Untuk sebarang pertanyaan atau mahu review artwork kami : . 📱 Whatsapp l http://zenuzphotoworks.wasap.my/ 🖥 Instagram l www.instagram.com/zenuz_photoworks 💻 Page l https://web.facebook.com/ZenuzPhotoworks 📋 SSM Code l (JR00076064-V) 📩 Email l zenuz.photoworks08@gmail.com 📫 Address l S10, Tingkat 2 Hotel Summit Signature, Batu Pahat, Johor . #jurugambarkahwin #ProfessionalPhotographer #Solemnization #Reception #Portraiture #batupahatphotographer #johorphotographer #malaysiaphotographer #photographer #weddingphotography #weddingphotographer #weddingjohor #weddingmalaysiaphotographer #malaysiawedding #malaysiaweddingphotographer #wedding #weddingplanner #weddingplannermalaysia #weddingdress #malaysiafestival #bride #groom #singaporewedding #indonesiawedding #bruneiwedding #malaysiaweddingfestival #weddinguide #prewedding #postwedding
. PROMOSI 2019!!! . Nak gambar dan video kahwin cantik? Pilihlah kami ZENUZ PHOTOWORKS . . 10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI? . . ✅ Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda happy. ✅ Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu. ✅ Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja Sehari. ✅ Servis & kualiti gambar yang Standard pada harga yang sangat berpatutan dan berbaloi. ✅ Outdoor Session kami akan shoot sampai korang puas hati ✅ Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar korang nampak awesome sepanjang majlis korang. ✅ Zenuz Photoworks adalah syarikat yang berdaftar di SSM ✅ Photographer, Videographer dan Designer Professional yang berpengalaman lebih 8 tahun. ✅ Gambar, Editing dan Style terkini. ✅ Team Zenuz Photoworks yang kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menepati masa. ✅ Kami sentiasa dapat feedback yang positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami. ✅ Kepuasan hati pelanggan adalah keutamaan kami. . . Untuk sebarang pertanyaan atau mahu review artwork kami : . 📱 Whatsapp l http://zenuzphotoworks.wasap.my/ 🖥 Instagram l www.instagram.com/zenuz_photoworks 💻 Page l https://web.facebook.com/ZenuzPhotoworks 📋 SSM Code l (JR00076064-V) 📩 Email l zenuz.photoworks08@gmail.com 📫 Address l S10, Tingkat 2 Hotel Summit Signature, Batu Pahat, Johor . #jurugambarkahwin #ProfessionalPhotographer #Solemnization #Reception #Portraiture #batupahatphotographer #johorphotographer #malaysiaphotographer #photographer #weddingphotography #weddingphotographer #weddingjohor #weddingmalaysiaphotographer #malaysiawedding #malaysiaweddingphotographer #wedding #weddingplanner #weddingplannermalaysia #weddingdress #malaysiafestival #bride #groom #singaporewedding #indonesiawedding #bruneiwedding #malaysiaweddingfestival #weddinguide #prewedding #postwedding
. PROMOSI 2019!!! . Nak gambar dan video kahwin cantik? Pilihlah kami ZENUZ PHOTOWORKS . . 10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI? . . ✅ Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda happy. ✅ Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu. ✅ Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja Sehari. ✅ Servis & kualiti gambar yang Standard pada harga yang sangat berpatutan dan berbaloi. ✅ Outdoor Session kami akan shoot sampai korang puas hati ✅ Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar korang nampak awesome sepanjang majlis korang. ✅ Zenuz Photoworks adalah syarikat yang berdaftar di SSM ✅ Photographer, Videographer dan Designer Professional yang berpengalaman lebih 8 tahun. ✅ Gambar, Editing dan Style terkini. ✅ Team Zenuz Photoworks yang kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menepati masa. ✅ Kami sentiasa dapat feedback yang positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami. ✅ Kepuasan hati pelanggan adalah keutamaan kami. . . Untuk sebarang pertanyaan atau mahu review artwork kami : . 📱 Whatsapp l http://zenuzphotoworks.wasap.my/ 🖥 Instagram l www.instagram.com/zenuz_photoworks 💻 Page l https://web.facebook.com/ZenuzPhotoworks 📋 SSM Code l (JR00076064-V) 📩 Email l zenuz.photoworks08@gmail.com 📫 Address l S10, Tingkat 2 Hotel Summit Signature, Batu Pahat, Johor . #jurugambarkahwin #ProfessionalPhotographer #Solemnization #Reception #Portraiture #batupahatphotographer #johorphotographer #malaysiaphotographer #photographer #weddingphotography #weddingphotographer #weddingjohor #weddingmalaysiaphotographer #malaysiawedding #malaysiaweddingphotographer #wedding #weddingplanner #weddingplannermalaysia #weddingdress #malaysiafestival #bride #groom #singaporewedding #indonesiawedding #bruneiwedding #malaysiaweddingfestival #weddinguide #prewedding #postwedding
I want to be your favorite place to go when you're had a bad day or good day #bohowedding Celebrating Youk Ying & Zhuo Bin Photography by @anson_kc89 Pampas & bouquet by @spring_cottage MUA by @megankhor
Group photo with Deputy Prime Minister YAB Dato' Seri Dr Wan Azizah before entering the event hall. . Reception ceremony of Nabil Dr Saupi & Farahin Dato' Mazlan . Photographed and edited by #haziqyazie . . For any inquiries or booking, you can contact me at: 📱 011-2709 4539 (Whatsapp available) Or easily click the link on my bio.
Gambar dan video cantik, sharp, dan jelas itu 3 perkataan yg client kami label kan kami. Betul ke? . . Pakej kami tak mahal pun jgn takut nk tny 😝 . . Nak gambar dan video kahwin cantik? Pilihlah @faridismproduction 😉 .m . 10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI? .mmk ✅ Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka. ✅ Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu. ✅ Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari. ✅ Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan! ✅ BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati. ✅ Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome. ✅ Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO. ✅ Photographer Professional yang berpengalaman lebih 8 tahun. ✅ Style of Editing gambar yang mengikut trend terkini. ✅ Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menepati masa. ✅ Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami. ✅ Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai . . . Booking hanya RM300 sahaja dan boleh buat bayaran ansuran 3 kali tauu. Mudah kan?? Haa so jom jadi #PengantinFP 😘 . . Untuk booking boleh klik link di BIO. Booking hanya RM300 📢📢📢 . . #malayweddingguide #malaysiaweddingphotographer #malaysiawedding #handbouquet #singaporewedding #weddingphotographer #weddingbrunei #weddingindonesia #MUA #weddingideas #bruneiwedding #weddingdiarieskl #weddingvideographer #dais #weddingday #weddingdetails #weddingguide #pelaminsanding #pelaminnikah #bridegroom #klwedding #muakl #bridesmaidkl
Gambar dan video cantik, sharp, dan jelas itu 3 perkataan yg client kami label kan kami. Betul ke? . . Pakej kami tak mahal pun jgn takut nk tny 😝 . . Nak gambar dan video kahwin cantik? Pilihlah @faridismproduction 😉 .m . 10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI? .mmk ✅ Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka. ✅ Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu. ✅ Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari. ✅ Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan! ✅ BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati. ✅ Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome. ✅ Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO. ✅ Photographer Professional yang berpengalaman lebih 8 tahun. ✅ Style of Editing gambar yang mengikut trend terkini. ✅ Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menepati masa. ✅ Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami. ✅ Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai . . . Booking hanya RM300 sahaja dan boleh buat bayaran ansuran 3 kali tauu. Mudah kan?? Haa so jom jadi #PengantinFP 😘 . . Untuk booking boleh klik link di BIO. Booking hanya RM300 📢📢📢 . . #malayweddingguide #malaysiaweddingphotographer #malaysiawedding #handbouquet #singaporewedding #weddingphotographer #weddingbrunei #weddingindonesia #MUA #weddingideas #bruneiwedding #weddingdiarieskl #weddingvideographer #dais #weddingday #weddingdetails #weddingguide #pelaminsanding #pelaminnikah #bridegroom #klwedding #muakl #bridesmaidkl
Gambar dan video cantik, sharp, dan jelas itu 3 perkataan yg client kami label kan kami. Betul ke? . . Pakej kami tak mahal pun jgn takut nk tny 😝 . . Nak gambar dan video kahwin cantik? Pilihlah @faridismproduction 😉 .m . 10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI? .mmk ✅ Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka. ✅ Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu. ✅ Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari. ✅ Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan! ✅ BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati. ✅ Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome. ✅ Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO. ✅ Photographer Professional yang berpengalaman lebih 8 tahun. ✅ Style of Editing gambar yang mengikut trend terkini. ✅ Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menepati masa. ✅ Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami. ✅ Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai . . . Booking hanya RM300 sahaja dan boleh buat bayaran ansuran 3 kali tauu. Mudah kan?? Haa so jom jadi #PengantinFP 😘 . . Untuk booking boleh klik link di BIO. Booking hanya RM300 📢📢📢 . . #malayweddingguide #malaysiaweddingphotographer #malaysiawedding #handbouquet #singaporewedding #weddingphotographer #weddingbrunei #weddingindonesia #MUA #weddingideas #bruneiwedding #weddingdiarieskl #weddingvideographer #dais #weddingday #weddingdetails #weddingguide #pelaminsanding #pelaminnikah #bridegroom #klwedding #muakl #bridesmaidkl
KYOMASS PHOTOGRAPHER AND WEDDING PLANNER. 017-5531782 (KAK MASS ) www.wasap.my/+60175531782kakmass/ www.instagram.com/Kyomass/ KYOMASSPHOTOGRAPHER/photos/ 017-5035081 ( WhatsApp,Sms,Call ) My Fb (kyo mas) E-mail : KYOMASSPHOTOGRAPHER@gmail.com #malaysiaweddingphotographer #weddingphotographer #jurugambarperkahwinan #kyomassphotographerandweddingplanner #lovestory #kerjakahwin #savethedate #malaysiawedding #prewedding #postwedding #perkahwinan #newborn #ipohphotographer #pulaupinangphotographer #kualalumpurphotographer #kualakangsarphotographer #canonmalaysia #langkawi #taipingperak #kamunting
KYOMASS PHOTOGRAPHER AND WEDDING PLANNER. 017-5531782 (KAK MASS ) www.wasap.my/+60175531782kakmass/ www.instagram.com/Kyomass/ KYOMASSPHOTOGRAPHER/photos/ 017-5035081 ( WhatsApp,Sms,Call ) My Fb (kyo mas) E-mail : KYOMASSPHOTOGRAPHER@gmail.com #malaysiaweddingphotographer #weddingphotographer #jurugambarperkahwinan #kyomassphotographerandweddingplanner #lovestory #kerjakahwin #savethedate #malaysiawedding #prewedding #postwedding #perkahwinan #newborn #ipohphotographer #pulaupinangphotographer #kualalumpurphotographer #kualakangsarphotographer #canonmalaysia #langkawi #taipingperak #kamunting
KYOMASS PHOTOGRAPHER AND WEDDING PLANNER. 017-5531782 (KAK MASS ) www.wasap.my/+60175531782kakmass/ www.instagram.com/Kyomass/ KYOMASSPHOTOGRAPHER/photos/ 017-5035081 ( WhatsApp,Sms,Call ) My Fb (kyo mas) E-mail : KYOMASSPHOTOGRAPHER@gmail.com #malaysiaweddingphotographer #weddingphotographer #jurugambarperkahwinan #kyomassphotographerandweddingplanner #lovestory #kerjakahwin #savethedate #malaysiawedding #prewedding #postwedding #perkahwinan #newborn #ipohphotographer #pulaupinangphotographer #kualalumpurphotographer #kualakangsarphotographer #canonmalaysia #langkawi #taipingperak #kamunting
KYOMASS PHOTOGRAPHER AND WEDDING PLANNER. 017-5531782 (KAK MASS ) www.wasap.my/+60175531782kakmass/ www.instagram.com/Kyomass/ KYOMASSPHOTOGRAPHER/photos/ 017-5035081 ( WhatsApp,Sms,Call ) My Fb (kyo mas) E-mail : KYOMASSPHOTOGRAPHER@gmail.com #malaysiaweddingphotographer #weddingphotographer #jurugambarperkahwinan #kyomassphotographerandweddingplanner #lovestory #kerjakahwin #savethedate #malaysiawedding #prewedding #postwedding #perkahwinan #newborn #ipohphotographer #pulaupinangphotographer #kualalumpurphotographer #kualakangsarphotographer #canonmalaysia #langkawi #taipingperak #kamunting
KYOMASS PHOTOGRAPHER AND WEDDING PLANNER. 017-5531782 (KAK MASS ) www.wasap.my/+60175531782kakmass/ www.instagram.com/Kyomass/ KYOMASSPHOTOGRAPHER/photos/ 017-5035081 ( WhatsApp,Sms,Call ) My Fb (kyo mas) E-mail : KYOMASSPHOTOGRAPHER@gmail.com #malaysiaweddingphotographer #weddingphotographer #jurugambarperkahwinan #kyomassphotographerandweddingplanner #lovestory #kerjakahwin #savethedate #malaysiawedding #prewedding #postwedding #perkahwinan #newborn #ipohphotographer #pulaupinangphotographer #kualalumpurphotographer #kualakangsarphotographer #canonmalaysia #langkawi #taipingperak #kamunting
KYOMASS PHOTOGRAPHER AND WEDDING PLANNER. 017-5531782 (KAK MASS ) www.wasap.my/+60175531782kakmass/ www.instagram.com/Kyomass/ KYOMASSPHOTOGRAPHER/photos/ 017-5035081 ( WhatsApp,Sms,Call ) My Fb (kyo mas) E-mail : KYOMASSPHOTOGRAPHER@gmail.com #malaysiaweddingphotographer #weddingphotographer #jurugambarperkahwinan #kyomassphotographerandweddingplanner #lovestory #kerjakahwin #savethedate #malaysiawedding #prewedding #postwedding #perkahwinan #newborn #ipohphotographer #pulaupinangphotographer #kualalumpurphotographer #kualakangsarphotographer #canonmalaysia #langkawi #taipingperak #kamunting
KYOMASS PHOTOGRAPHER AND WEDDING PLANNER. 017-5531782 (KAK MASS ) www.wasap.my/+60175531782kakmass/ www.instagram.com/Kyomass/ KYOMASSPHOTOGRAPHER/photos/ 017-5035081 ( WhatsApp,Sms,Call ) My Fb (kyo mas) E-mail : KYOMASSPHOTOGRAPHER@gmail.com #malaysiaweddingphotographer #weddingphotographer #jurugambarperkahwinan #kyomassphotographerandweddingplanner #lovestory #kerjakahwin #savethedate #malaysiawedding #prewedding #postwedding #perkahwinan #newborn #ipohphotographer #pulaupinangphotographer #kualalumpurphotographer #kualakangsarphotographer #canonmalaysia #langkawi #taipingperak #kamunting
KYOMASS PHOTOGRAPHER AND WEDDING PLANNER. 017-5531782 (KAK MASS ) www.wasap.my/+60175531782kakmass/ www.instagram.com/Kyomass/ KYOMASSPHOTOGRAPHER/photos/ 017-5035081 ( WhatsApp,Sms,Call ) My Fb (kyo mas) E-mail : KYOMASSPHOTOGRAPHER@gmail.com #malaysiaweddingphotographer #weddingphotographer #jurugambarperkahwinan #kyomassphotographerandweddingplanner #lovestory #kerjakahwin #savethedate #malaysiawedding #prewedding #postwedding #perkahwinan #newborn #ipohphotographer #pulaupinangphotographer #kualalumpurphotographer #kualakangsarphotographer #canonmalaysia #langkawi #taipingperak #kamunting
KYOMASS PHOTOGRAPHER AND WEDDING PLANNER. 017-5531782 (KAK MASS ) www.wasap.my/+60175531782kakmass/ www.instagram.com/Kyomass/ KYOMASSPHOTOGRAPHER/photos/ 017-5035081 ( WhatsApp,Sms,Call ) My Fb (kyo mas) E-mail : KYOMASSPHOTOGRAPHER@gmail.com #malaysiaweddingphotographer #weddingphotographer #jurugambarperkahwinan #kyomassphotographerandweddingplanner #lovestory #kerjakahwin #savethedate #malaysiawedding #prewedding #postwedding #perkahwinan #newborn #ipohphotographer #pulaupinangphotographer #kualalumpurphotographer #kualakangsarphotographer #canonmalaysia #langkawi #taipingperak #kamunting
KYOMASS PHOTOGRAPHER AND WEDDING PLANNER. 017-5531782 (KAK MASS ) www.wasap.my/+60175531782kakmass/ www.instagram.com/Kyomass/ KYOMASSPHOTOGRAPHER/photos/ 017-5035081 ( WhatsApp,Sms,Call ) My Fb (kyo mas) E-mail : KYOMASSPHOTOGRAPHER@gmail.com #malaysiaweddingphotographer #weddingphotographer #jurugambarperkahwinan #kyomassphotographerandweddingplanner #lovestory #kerjakahwin #savethedate #malaysiawedding #prewedding #postwedding #perkahwinan #newborn #ipohphotographer #pulaupinangphotographer #kualalumpurphotographer #kualakangsarphotographer #canonmalaysia #langkawi #taipingperak #kamunting
KYOMASS PHOTOGRAPHER AND WEDDING PLANNER. 017-5531782 (KAK MASS ) www.wasap.my/+60175531782kakmass/ www.instagram.com/Kyomass/ KYOMASSPHOTOGRAPHER/photos/ 017-5035081 ( WhatsApp,Sms,Call ) My Fb (kyo mas) E-mail : KYOMASSPHOTOGRAPHER@gmail.com #malaysiaweddingphotographer #weddingphotographer #jurugambarperkahwinan #kyomassphotographerandweddingplanner #lovestory #kerjakahwin #savethedate #malaysiawedding #prewedding #postwedding #perkahwinan #newborn #ipohphotographer #pulaupinangphotographer #kualalumpurphotographer #kualakangsarphotographer #canonmalaysia #langkawi #taipingperak #kamunting
KYOMASS PHOTOGRAPHER AND WEDDING PLANNER. 017-5531782 (KAK MASS ) www.wasap.my/+60175531782kakmass/ www.instagram.com/Kyomass/ KYOMASSPHOTOGRAPHER/photos/ 017-5035081 ( WhatsApp,Sms,Call ) My Fb (kyo mas) E-mail : KYOMASSPHOTOGRAPHER@gmail.com #malaysiaweddingphotographer #weddingphotographer #jurugambarperkahwinan #kyomassphotographerandweddingplanner #lovestory #kerjakahwin #savethedate #malaysiawedding #prewedding #postwedding #perkahwinan #newborn #ipohphotographer #pulaupinangphotographer #kualalumpurphotographer #kualakangsarphotographer #canonmalaysia #langkawi #taipingperak #kamunting
KYOMASS PHOTOGRAPHER AND WEDDING PLANNER. 017-5531782 (KAK MASS ) www.wasap.my/+60175531782kakmass/ www.instagram.com/Kyomass/ KYOMASSPHOTOGRAPHER/photos/ 017-5035081 ( WhatsApp,Sms,Call ) My Fb (kyo mas) E-mail : KYOMASSPHOTOGRAPHER@gmail.com #malaysiaweddingphotographer #weddingphotographer #jurugambarperkahwinan #kyomassphotographerandweddingplanner #lovestory #kerjakahwin #savethedate #malaysiawedding #prewedding #postwedding #perkahwinan #newborn #ipohphotographer #pulaupinangphotographer #kualalumpurphotographer #kualakangsarphotographer #canonmalaysia #langkawi #taipingperak #kamunting
KYOMASS PHOTOGRAPHER AND WEDDING PLANNER. 017-5531782 (KAK MASS ) www.wasap.my/+60175531782kakmass/ www.instagram.com/Kyomass/ KYOMASSPHOTOGRAPHER/photos/ 017-5035081 ( WhatsApp,Sms,Call ) My Fb (kyo mas) E-mail : KYOMASSPHOTOGRAPHER@gmail.com #malaysiaweddingphotographer #weddingphotographer #jurugambarperkahwinan #kyomassphotographerandweddingplanner #lovestory #kerjakahwin #savethedate #malaysiawedding #prewedding #postwedding #perkahwinan #newborn #ipohphotographer #pulaupinangphotographer #kualalumpurphotographer #kualakangsarphotographer #canonmalaysia #langkawi #taipingperak #kamunting
Custom album 8x20 Kotak album Frame 12x18 Crystral frame 10x15 2in1miniframe 5x7 Pendrive case 4x4.5 -shoot tanpa had⛔ -cepat.mesra.berbaloi☺ Majlis Anda Kami Rakam Detiknya Jom pakat2 Call/whatsapp ke 017.309.7677 SEKARANG #gambarnikah #jurufotomelayu #weddingphotography #weddingday #weddingmoments #weddingceremony #gambarkahwin #gambarcantik #raikancinta #pelamin #pakejbajet #pakejmurah #picoftheday #malaysiaweddingphotographer #malaysiawedding #vscowedding #jurufotoperkahwinan #rashidcandidpictures #butikperkahwinan #customalbum #pakejterlajakmurah #candid #pakejfotografiperkahwinan #pakejkahwinmurahkl #nqwedding
🔥🔥SALE NEW YEAR LIT🔥🔥 . . iP 5 32GB ROSEGOLD dah ada owner baru. Thanks a lot sebab berurusan dengan Admin 😍. Sis yg chomel siap cakap service team admin baik, peramah , tanya apa je semua team admin bantu 🤩, yes admin sentiasa mahu bagi yg terbaik utk customer admin 😋, biar korang hepi admin pun hepi 😍 . . Nak order phone termurah di ALAM MAYA klik je link di bio @gadget.hots ❤️ . . #malaysiafashion #malaysianhair #malaysianwedding #malaysianvirginhair #malaysiashop #prilaga #malaysiainstashop #malaysiaweddingphotographer #malaysiakpopshop #malaysiaigshop #malaysia #malaysiawedding #malaysianfood #malaysiaonlineshop #malaysiaphotographer #malaysiaonlinestore #malaysianbodywave #malaysiatrulyasia #malaysiafood #malaysianig #malaysiaboleh #malaysian #malaysiaonline #malaysiaairlines #malaysiaonlineshopping #malaysiancafes
{Sunset Romance} Ray Loh © 2018 Ray Studio Wedding Collection Sila WASSAP KAMI SEBELUM HOTDATE 2019 full nanty. for any inquiry kindly whatsapp www.wasap.my/60164221225 www.wasap.my/60164221225 www.wasap.my/60164221225 Nama Pengantin: Tarikh Majlis: Lokasi Majlis: Sila like and follow kami utk update artwork & info yg terbaru FB:https://www.facebook.com/RayStudioWeddingCollection IG:https://www.instagram.com/raystudiowedding/ #malaysiaweddingphotographer #penang #wedding #weddingguide #weddingphoto #yourweddingphotographer #malaywedding #malayphotographer #malayweddingguide #malayphotographerwedding #PhotographerUtara #PhotographerParitBuntar #PhotographerBaganSerai #PhotographerKerian #kedah
{Sunset Romance} Ray Loh © 2018 Ray Studio Wedding Collection Sila WASSAP KAMI SEBELUM HOTDATE 2019 full nanty. for any inquiry kindly whatsapp www.wasap.my/60164221225 www.wasap.my/60164221225 www.wasap.my/60164221225 Nama Pengantin: Tarikh Majlis: Lokasi Majlis: Sila like and follow kami utk update artwork & info yg terbaru FB:https://www.facebook.com/RayStudioWeddingCollection IG:https://www.instagram.com/raystudiowedding/ #malaysiaweddingphotographer #penang #wedding #weddingguide #weddingphoto #yourweddingphotographer #malaywedding #malayphotographer #malayweddingguide #malayphotographerwedding #PhotographerUtara #PhotographerParitBuntar #PhotographerBaganSerai #PhotographerKerian #kedah
{Sunset Romance} Ray Loh © 2018 Ray Studio Wedding Collection Sila WASSAP KAMI SEBELUM HOTDATE 2019 full nanty. for any inquiry kindly whatsapp www.wasap.my/60164221225 www.wasap.my/60164221225 www.wasap.my/60164221225 Nama Pengantin: Tarikh Majlis: Lokasi Majlis: Sila like and follow kami utk update artwork & info yg terbaru FB:https://www.facebook.com/RayStudioWeddingCollection IG:https://www.instagram.com/raystudiowedding/ #malaysiaweddingphotographer #penang #wedding #weddingguide #weddingphoto #yourweddingphotographer #malaywedding #malayphotographer #malayweddingguide #malayphotographerwedding #PhotographerUtara #PhotographerParitBuntar #PhotographerBaganSerai #PhotographerKerian #kedah
next page →