#malaysiaweddingphotographer

166,088 posts

Loading...
PAKEJ UNTUK AKAD SERTA SANDING SEKALI DALAM SATU HARGA!! ๐Ÿ‘‰๐Ÿป PAKEJ A HANYA. RM500 ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป ๐Ÿ‘‰๐Ÿป PAKEJ B HANYA RM800 ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป ๐Ÿ‘‰๐Ÿป PAKEJ C HANYA RM1200 ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป #gambarkahwin #freegift #outdoors #sanding #kuchingsarawak #samarahan #borneo #maleywedding #pakejmurah #banyak #gambasanding #gambaakad #fotographermurah #weddingphotographers #bridestory #jurugambarperkahwinan #jomkahwin #malaysiaweddingphotographer
Assalam dan salam sejahtera guys. Kali ni admin ada buat harga runtuh bagi yang ingin dapatkan hasil sentuhan dari kami.. Promosi terbaru adalah seperti berikut :- . Wedding Package - 2 Photographer - 1 Exclusive Photobook [10x12] 40 pages - 1 Pendrive - 1 Pendrive Box - 1 Album Box - 1 Woven Bag - Free Outdoor/ Potraiture - Free All High Resolution Image - Free High Quality Paper Photobook - Free Transportation (Lembah Klang) - Pictures are to be chosen by customers for editing . 1 event : RM1450 harga asal (RM1650) 2 event : RM2000 harga asal (RM2250) 3 event : RM2750 harga asal (RM2950) . Korang nak amik pakej just beritahu berapa event kita lock date terus โ˜บ๏ธ . #irfanfaizproduction #sanding #outdoor #wedding #malaysiaweddingphotographer #malayweddingguide #malaywedding #muslimweddingideas #malaysiawedding #weddingdiarieskl #songketmelayu #pakejmurah #pakejkahwin #photographer #nikah #photoby #photobyirfanfaiz #bridetobe #selangorwedding #malaysiaphotographer #bajukurung #jomkahwin #gambarcantik #pakejmurah
Aug prewedding fever sales! RM3,xxx nett Unlimited gown selections Professional Makeup/hairdo Signature leather album All softcopies returned* Canvas, frame n many more freebies No hidden fees/Additional makeup charges Location : Petaling Jaya , SS2 Walk in/by appointment on weekend Business Hours: 11:00am - 6:00pm (Monday Closed), Sunday 11am - 7pm โ˜Ž๏ธwhatasapp 6012 2222519 / 6016 2860216 / 6012 8083689 #weddingfair #weddingpromotion #prewed #SS2 #ss2bridalhouse #twoofus #bridal #makeup #styling #photography #Oversea #localprewedding #premium #signaturegowns #twoOFusSignatureStudio #malaysiaweddingphotographer #malaysiaprewedding #bridalcouture #malaysiaprewedding #rusticprewedding
18.08.18 ! 18.08.18 ! 18.08.18 ! 18.08.18 ! . PROMO 18.08.18!!!! . Kepada bakal pengantin di luar sana jangan lepaskan peluang anda untuk PROMO 18.08.18 INI !!!! . . -------------------------- ๐Ÿ“ฑ+601137389550 (Zaid) ๐Ÿ’ป sales@faridism.com -------------------------- #malayweddingguide #malaysiaweddingphotographer #malaysiawedding #handbouquet #singaporewedding #weddingphotographer #weddingbrunei #weddingindonesia #MUA #weddingideas #bruneiwedding #weddingdiarieskl #weddingvideographer #dais #weddingday #weddingdetails #weddingguide #pelaminsanding #pelaminnikah #bridegroom
18.08.18 ! 18.08.18 ! 18.08.18 ! 18.08.18 ! . PROMO 18.08.18!!!! . Kepada bakal pengantin di luar sana jangan lepaskan peluang anda untuk PROMO 18.08.18 INI !!!! . . -------------------------- ๐Ÿ“ฑ+601137389550 (Zaid) ๐Ÿ’ป sales@faridism.com -------------------------- #malayweddingguide #malaysiaweddingphotographer #malaysiawedding #handbouquet #singaporewedding #weddingphotographer #weddingbrunei #weddingindonesia #MUA #weddingideas #bruneiwedding #weddingdiarieskl #weddingvideographer #dais #weddingday #weddingdetails #weddingguide #pelaminsanding #pelaminnikah #bridegroom
18.08.18 ! 18.08.18 ! 18.08.18 ! 18.08.18 ! . PROMO 18.08.18!!!! . Kepada bakal pengantin di luar sana jangan lepaskan peluang anda untuk PROMO 18.08.18 INI !!!! . . -------------------------- ๐Ÿ“ฑ+601137389550 (Zaid) ๐Ÿ’ป sales@faridism.com -------------------------- #malayweddingguide #malaysiaweddingphotographer #malaysiawedding #handbouquet #singaporewedding #weddingphotographer #weddingbrunei #weddingindonesia #MUA #weddingideas #bruneiwedding #weddingdiarieskl #weddingvideographer #dais #weddingday #weddingdetails #weddingguide #pelaminsanding #pelaminnikah #bridegroom
Reception ceremony of Niena & Aslam . I'm still free on SEPT, OCT, NOV and slots for 2018 are now open!!
W E D D I N G S | ZUL + NAJA ๐Ÿ“ KANGAR, PERLIS Any inquiries about wedding photography packages. Reach us via โ˜Ž๏ธ019 599 7577 ____________________________________________________ #wedding #photographer #album #malaysiaweddingphotographer #reception #solemnization #weddingphotographer #rajasehari #groom #bride #detail #bridal #ratusehari #weddings #weddingsmalaysia #culturalwedding #jurugambar #jurufotokahwin #kahwin #perkahwinan #albumkahwin #portraiture #weddingstories #weddingdiaries #lifestyle #perlis #langkawi #kedah #penang #thailand
The little stretch of coastline that weโ€™ve been exploring is known as the Coast of the Gods and itโ€™s not hard to see why, from the islands and volcano that line the horizon, to the endless little white sand coves dotted along the shore. Calabria has taken me by surprise again and again ๐Ÿ˜ Weโ€™re heading home tomorrow and although Iโ€™d rather stay here getting fat and tanned, more adventures await! It looks like Iโ€™ll be in Singapore and Malaysia mid-September for a cheeky wedding and to see my favourite @rebeccawienerr ๐Ÿ›ซ Iโ€™d love to fit in another shoot or three while Iโ€™m there, so if youโ€™re around, let me know and letโ€™s make some photo magic together!! ๐Ÿ“ธ
. Photo by @idahangah . . Pakej Bajet Tunang bermula Rm3xx-Rm6xx ๐Ÿ“†lock date serendah rm100 . . . Tengah servey photographer perempuan ? Jom kita borak dlm whatsapp terus ๐Ÿ˜‰ 01127770159 malas nak save nombor angh , tekan je link whstapp kat profil ats ๐Ÿค— . Bila nak whatsapp angh tu , alang2 da bagi salam trus bg detail awk ok , senang angah nk deal kot2 tarikh tu da penuh ke ๐Ÿ‘€ โฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธ . ๐Ÿ‘ซ Nama : ๐Ÿ“† Tarikh : ๐ŸŽŠ Majlis : ๐Ÿ“ Lokasi : . ๐Ÿ“… Lock date serendah rm100 , tertakluk terma & syarat ๐ŸŒฑ . . ๐ŸŒท follow @aaphotographerjb @aaphotographerjb @aaphotographerjb . #photographermurah #photographerjohor #photographerjb #jbphotographer #johorphotographer #vscophotography #malaysiaweddingphotographer #malayweddingphotographer #photographermuslimah #photographerwanita #photographerperempuan #albummurah #pakejphotographermurah #skudaiphotographer #pontianphotographer #photobookmurah #albumbajet #pelaminmurahjohor #pelaminnikah #vscowedding #femalephotographer #vscophotography #tunangmurah #photographertunang
Photographer by : @jukimee WhatsApp : +6019-3371776 Feel Free to Whatsapp for special price!! https://www.facebook.com/blackphotographymy
Our beautiful bride came from UK & she's getting ready! Flower : Les Bouquet Wedding Design : Ooh la la Videographer : Sim Hun Seng McComas Lee Makeup & Styling : Anddrey Jude Matthew Ezra www.patrickkok.com
Love is blind, not literally and entirely, but rather, two people in love made a choice to focus on what makes their relationship work rather than what doesnโ€™t.
Harga Pelamin RM 299!!! Pelamin harga Rm599 after Diskaun Rm299 sahaja hanya untuk pelamin ini sahaja. Tarikh majlis sehingga bulan december 2018 Pelamin Saiz: backdrop max 15feet, karpet shaggy warna beige sebanyak 2 keping (1 keping saiz 6x8 kaki), kerusi bole tukar, lighting putih terang (150 watt) dan TIADA stage Untuk pertanyaan/tempahan whatsapps 012-5734568 #minidais #weddingdais #minipelamin #pelaminmini #pelaminmurah #pelaminnikah #pelamin #pelaminbajet #pelamindiy #pelamindewan #pelamintunang #pelaminsanding #pelaminrumah #pelaminkahwin #pelaminbudget #pelamincantik #pelaminexclusive #pelaminsimple #pelaminmini #pelaminkhemah #malaywedding #malaysiawedding #jurufotoperkahwinan #malayweddingphotographer #malaysiaweddingphotographer #pesonapengantin #malayweddingguide #solemnization #mahligaicinta #weddingdiarieskl
Harga Pelamin RM 299!!! Pelamin harga Rm599 after Diskaun Rm299 sahaja hanya untuk pelamin ini sahaja. Tarikh majlis sehingga bulan december 2018 Pelamin Saiz: backdrop max 15feet, karpet shaggy warna beige sebanyak 2 keping (1 keping saiz 6x8 kaki), kerusi bole tukar, lighting putih terang (150 watt) dan TIADA stage Untuk pertanyaan/tempahan whatsapps 012-5734568 #minidais #weddingdais #minipelamin #pelaminmini #pelaminmurah #pelaminnikah #pelamin #pelaminbajet #pelamindiy #pelamindewan #pelamintunang #pelaminsanding #pelaminrumah #pelaminkahwin #pelaminbudget #pelamincantik #pelaminexclusive #pelaminsimple #pelaminmini #pelaminkhemah #malaywedding #malaysiawedding #jurufotoperkahwinan #malayweddingphotographer #malaysiaweddingphotographer #pesonapengantin #malayweddingguide #solemnization #mahligaicinta #weddingdiarieskl
Pelamin harga Rm1299 after Diskaun Rm599 sahaja hanya untuk pelamin ini sahaja. Tarikh majlis bulan April 2018 hingga bulan december 2018 Bole tukar warna bunga (fully hydrengea), kerusi bole tukar, lighting putih terang (150-200 watt) Pelamin Saiz: backdrop max 15feet, Wall flower 8x8kaki karpet shaggy warna beige sebanyak 4 keping (1 keping saiz 6x8 kaki), stage max 4x8 kaki. Untuk pertanyaan/tempahan whatsapps 012-5734568 #minidais #weddingdais #minipelamin #pelaminmini #pelaminmurah #pelaminnikah #pelamin #pelaminbajet #pelamindiy #pelamindewan #pelamintunang #pelaminsanding #pelaminrumah #pelaminkahwin #pelaminbudget #pelamincantik #pelaminexclusive #pelaminsimple #pelaminmini #pelaminkhemah #malaywedding #malaysiawedding #jurufotoperkahwinan #malayweddingphotographer #malaysiaweddingphotographer #pesonapengantin #malayweddingguide #solemnization #mahligaicinta #weddingdiarieskl
Pelamin harga Rm999 after Diskaun Rm599 sahaja hanya untuk pelamin ini sahaja. Tarikh majlis bulan April 2018 hingga bulan december 2018 Bole tukar warna bunga (fully hydrengea), kerusi bole tukar, lighting putih terang (150-200 watt) Pelamin Saiz: backdrop max 15feet, karpet shaggy warna beige sebanyak 4 keping (1 keping saiz 6x8 kaki), stage max 4x8 kaki. Untuk pertanyaan/tempahan whatsapps 012-5734568 #minidais #weddingdais #minipelamin #pelaminmini #pelaminmurah #pelaminnikah #pelamin #pelaminbajet #pelamindiy #pelamindewan #pelamintunang #pelaminsanding #pelaminrumah #pelaminkahwin #pelaminbudget #pelamincantik #pelaminexclusive #pelaminsimple #pelaminmini #pelaminkhemah #malaywedding #malaysiawedding #jurufotoperkahwinan #malayweddingphotographer #malaysiaweddingphotographer #pesonapengantin #malayweddingguide #solemnization #mahligaicinta #weddingdiarieskl
Pelamin harga Rm999 after Diskaun Rm499 sahaja hanya untuk pelamin ini sahaja. Tarikh majlis bulan April 2018 hingga bulan december 2018 Bole tukar warna bunga (fully hydrengea), kerusi bole tukar, lighting putih terang (150-200 watt) Pelamin Saiz: backdrop max 15feet, karpet shaggy warna beige sebanyak 4 keping (1 keping saiz 6x8 kaki), stage max 4x8 kaki. Untuk pertanyaan/tempahan whatsapps 012-5734568 #minidais #weddingdais #minipelamin #pelaminmini #pelaminmurah #pelaminnikah #pelamin #pelaminbajet #pelamindiy #pelamindewan #pelamintunang #pelaminsanding #pelaminrumah #pelaminkahwin #pelaminbudget #pelamincantik #pelaminexclusive #pelaminsimple #pelaminmini #pelaminkhemah #malaywedding #malaysiawedding #jurufotoperkahwinan #malayweddingphotographer #malaysiaweddingphotographer #pesonapengantin #malayweddingguide #solemnization #mahligaicinta #weddingdiarieskl
Pelamin harga Rm799 after Diskaun Rm399 sahaja hanya untuk pelamin ini sahaja. Tarikh majlis bulan April 2018 hingga bulan december 2018 Bole tukar warna bunga (fully hydrengea), kerusi bole tukar, lighting putih terang (150-200 watt) Pelamin Saiz: backdrop max 15feet, karpet shaggy warna beige sebanyak 4 keping (1 keping saiz 6x8 kaki), stage max 4x8 kaki. Untuk pertanyaan/tempahan whatsapps 012-5734568 #minidais #weddingdais #minipelamin #pelaminmini #pelaminmurah #pelaminnikah #pelamin #pelaminbajet #pelamindiy #pelamindewan #pelamintunang #pelaminsanding #pelaminrumah #pelaminkahwin #pelaminbudget #pelamincantik #pelaminexclusive #pelaminsimple #pelaminmini #pelaminkhemah #malaywedding #malaysiawedding #jurufotoperkahwinan #malayweddingphotographer #malaysiaweddingphotographer #pesonapengantin #malayweddingguide #solemnization #mahligaicinta #weddingdiarieskl
Pelamin harga Rm799 after Diskaun Rm399 sahaja hanya untuk pelamin ini sahaja. Tarikh majlis bulan April 2018 hingga bulan december 2018 Bole tukar warna bunga (fully hydrengea), kerusi bole tukar, lighting putih terang (150-200 watt) Pelamin Saiz: backdrop max 15feet, karpet shaggy warna beige sebanyak 4 keping (1 keping saiz 6x8 kaki), stage max 4x8 kaki. Untuk pertanyaan/tempahan whatsapps 012-5734568 #minidais #weddingdais #minipelamin #pelaminmini #pelaminmurah #pelaminnikah #pelamin #pelaminbajet #pelamindiy #pelamindewan #pelamintunang #pelaminsanding #pelaminrumah #pelaminkahwin #pelaminbudget #pelamincantik #pelaminexclusive #pelaminsimple #pelaminmini #pelaminkhemah #malaywedding #malaysiawedding #jurufotoperkahwinan #malayweddingphotographer #malaysiaweddingphotographer #pesonapengantin #malayweddingguide #solemnization #mahligaicinta #weddingdiarieskl
Pelamin harga Rm799 after Diskaun Rm399 sahaja hanya untuk pelamin ini sahaja. Tarikh majlis bulan April 2018 hingga bulan december 2018 Bole tukar warna bunga (fully hydrengea), kerusi bole tukar, lighting putih terang (150-200 watt) Pelamin Saiz: backdrop max 15feet, karpet shaggy warna beige sebanyak 4 keping (1 keping saiz 6x8 kaki), stage max 4x8 kaki. Untuk pertanyaan/tempahan whatsapps 012-5734568 #minidais #weddingdais #minipelamin #pelaminmini #pelaminmurah #pelaminnikah #pelamin #pelaminbajet #pelamindiy #pelamindewan #pelamintunang #pelaminsanding #pelaminrumah #pelaminkahwin #pelaminbudget #pelamincantik #pelaminexclusive #pelaminsimple #pelaminmini #pelaminkhemah #malaywedding #malaysiawedding #jurufotoperkahwinan #malayweddingphotographer #malaysiaweddingphotographer #pesonapengantin #malayweddingguide #solemnization #mahligaicinta #weddingdiarieskl
Pelamin harga Rm799 after Diskaun Rm399 sahaja hanya untuk pelamin ini sahaja. Tarikh majlis bulan April 2018 hingga bulan december 2018 Bole tukar warna bunga (fully hydrengea), kerusi bole tukar, lighting putih terang (150-200 watt) Pelamin Saiz: backdrop max 15feet, karpet shaggy warna beige sebanyak 4 keping (1 keping saiz 6x8 kaki), stage max 4x8 kaki. Untuk pertanyaan/tempahan whatsapps 012-5734568 #minidais #weddingdais #minipelamin #pelaminmini #pelaminmurah #pelaminnikah #pelamin #pelaminbajet #pelamindiy #pelamindewan #pelamintunang #pelaminsanding #pelaminrumah #pelaminkahwin #pelaminbudget #pelamincantik #pelaminexclusive #pelaminsimple #pelaminmini #pelaminkhemah #malaywedding #malaysiawedding #jurufotoperkahwinan #malayweddingphotographer #malaysiaweddingphotographer #pesonapengantin #malayweddingguide #solemnization #mahligaicinta #weddingdiarieskl
Pelamin harga Rm799 after Diskaun Rm399 sahaja hanya untuk pelamin ini sahaja. Tarikh majlis bulan April 2018 hingga bulan december 2018 Bole tukar warna bunga (fully hydrengea), kerusi bole tukar, lighting putih terang (150-200 watt) Pelamin Saiz: backdrop max 15feet, karpet shaggy warna beige sebanyak 4 keping (1 keping saiz 6x8 kaki), stage max 4x8 kaki. Untuk pertanyaan/tempahan whatsapps 012-5734568 #minidais #weddingdais #minipelamin #pelaminmini #pelaminmurah #pelaminnikah #pelamin #pelaminbajet #pelamindiy #pelamindewan #pelamintunang #pelaminsanding #pelaminrumah #pelaminkahwin #pelaminbudget #pelamincantik #pelaminexclusive #pelaminsimple #pelaminmini #pelaminkhemah #malaywedding #malaysiawedding #jurufotoperkahwinan #malayweddingphotographer #malaysiaweddingphotographer #pesonapengantin #malayweddingguide #solemnization #mahligaicinta #weddingdiarieskl
Pelamin harga Rm799 after Diskaun Rm399 sahaja hanya untuk pelamin ini sahaja. Tarikh majlis bulan April 2018 hingga bulan december 2018 Bole tukar warna bunga (fully hydrengea), kerusi bole tukar, lighting putih terang (150-200 watt) Pelamin Saiz: backdrop max 15feet, karpet shaggy warna beige sebanyak 4 keping (1 keping saiz 6x8 kaki), stage max 4x8 kaki. Untuk pertanyaan/tempahan whatsapps 012-5734568 #minidais #weddingdais #minipelamin #pelaminmini #pelaminmurah #pelaminnikah #pelamin #pelaminbajet #pelamindiy #pelamindewan #pelamintunang #pelaminsanding #pelaminrumah #pelaminkahwin #pelaminbudget #pelamincantik #pelaminexclusive #pelaminsimple #pelaminmini #pelaminkhemah #malaywedding #malaysiawedding #jurufotoperkahwinan #malayweddingphotographer #malaysiaweddingphotographer #pesonapengantin #malayweddingguide #solemnization #mahligaicinta #weddingdiarieskl
Pelamin harga Rm799 after Diskaun Rm399 sahaja hanya untuk pelamin ini sahaja. Tarikh majlis bulan April 2018 hingga bulan december 2018 Bole tukar warna bunga (fully hydrengea), kerusi bole tukar, lighting putih terang (150-200 watt) Pelamin Saiz: backdrop max 15feet, karpet shaggy warna beige sebanyak 4 keping (1 keping saiz 6x8 kaki), stage max 4x8 kaki. Untuk pertanyaan/tempahan whatsapps 012-5734568 #minidais #weddingdais #minipelamin #pelaminmini #pelaminmurah #pelaminnikah #pelamin #pelaminbajet #pelamindiy #pelamindewan #pelamintunang #pelaminsanding #pelaminrumah #pelaminkahwin #pelaminbudget #pelamincantik #pelaminexclusive #pelaminsimple #pelaminmini #pelaminkhemah #malaywedding #malaysiawedding #jurufotoperkahwinan #malayweddingphotographer #malaysiaweddingphotographer #pesonapengantin #malayweddingguide #solemnization #mahligaicinta #weddingdiarieskl
I always believe that food is a great conversation starter, a way to spend quality time over and a way to recount the memories weโ€™ve had with one another...over food.
Salam jumaat Penghulu segala hari. Insyallah pada hari yang mulia ini Dibuka semua pintu rezeki insyallah. Amin. Kepada awak2 semua jangan lepaskan peluang dengan harga promo kami ni ye sebelum SST naik nanti kang ha terlepas pulak. Boleh kalau nak book dulu nak khawin tahun depan pun tak apa yang penting venue dan juga tarikh anda tu kami takut clash dengan customer lain. Jadi sebelum terjadinya semua perkara di atas cepat2 slot in booking ๐Ÿ‘Œ ok. pelaminjimatlawa #jomkhawin #hargamurah #malaysiaweddingphotographer #malaysiawedding #khawin2018 #cateringmurah #malaywedding
Princess teringin nak melaram lawa-lawa dgn aksesori yg cantik dan berkualiti? Tapi bajet terpaksa ketat ๐Ÿ˜ฃ . Aloo jgn sedih-sedih. Di Afrah kami ada bnyak koleksi crown bawah RM40 tau.! ๐Ÿ˜ Contoh mcm crown D008 nie. Cantik lagi menawan, corak bunga-bunga comel sesuai utk di pakai nikah dan sanding. Walaupun simple tapi tetap nampak cantik dan lawa bila di pakai. . Yang bestnya harga D008 tak sampai RM40 tau, RM38 bukan, RM39 pun bukan ooo. Giler jimat sbb dgn harga yg murah bukan uolls dapat crown cap ayam naaa . Sebarang pertanyaan atau pembelian whatsapp ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ 0169610594 (Admin Aisya) ATAU Boleh terus tekan link di BIO . ๐Ÿ‘‘ Kod : D008 ๐Ÿ’ Events : Dinner, Tunang, Nikah, Sanding & Photoshoot ๐Ÿ“ฎPostage : Sm Rm7, Ss Rm10 . #afrahexclusive #crownpengantin #crowntunang #crownnikah #crownsanding #tiaranikah #headchainmurah #bajubridesmaidmurah #dressnikah #bajunikah #bajusanding #gaunpengantinmurah #nikahattire #muapahang #muaterengganu #muakl #muashahalam #muaraub #muajohor #muakluang #pelamincantik #malaysiaweddingphotographer #malaywedding #weddingkl
Ha merdeka nak dekat dah ni. Orchid ada post aritu ada yang sempat baca tak? Ha ni bulan merdeka tau nak nak pulak tu bulan bebas cukai! Sekarang semua harga mampu milik lepas ni orchid tak tahu tau! Ok siapa nak tahu! Ok orchid start dari RM13PAX ha mana nak cari tapi tertakluk kepada terma dan syarat tau hehe. Nk pulak tetiba orchid nak bagi hadiah misteri! Eh bestnya, korangkan baru khawin jadi orchid nak bagilah hadiah dekat uolls. Yang penting bila korang tgk hadiah tu mesti setia ingat orchid hehe. Orchid nak bagi tv ni aduhai tv pun tak ke ? Ha orchid x tipu orchid cakap betul2 ni. Nak pulak orchid bagi pulak pakej 13k lengkap ha apa lagi nak? Tp sampai 31 aug je tau and 10 orang terawal sahaja. Cepat click link bawah ok! ๐Ÿ‘Œ http://www.wassap.my/0139250665/berminatpakage #jomtunang #doorgiftmurah pelaminjimatlawa #jomkhawin #hargamurah #malaysiaweddingphotographer #malaysiawedding #khawin2018 #cateringmurah #merdeka #pakagemerdeka
DAPATKAN HARGA YG MURAH BAGI PROMOSI PAKEJ INI, PAKEJ UNTUK AKAD SERTA SANDING SEKALI DALAM SATU HARGA!! ๐Ÿ‘‰๐Ÿป PAKEJ A HANYA. RM500 ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป ๐Ÿ‘‰๐Ÿป PAKEJ B HANYA RM800 ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป ๐Ÿ‘‰๐Ÿป PAKEJ C HANYA RM1200 ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป #gambarkahwin #freegift #outdoors #sanding #kuchingsarawak #samarahan #borneo #maleywedding #pakejmurah #banyak #gambasanding #gambaakad #fotographermurah #weddingphotographers #bridestory #jurugambarperkahwinan #jomkahwin #malaysiaweddingphotographer
Hai Selamat petang semua. Ok orchid nak bagitahu ni ha orchid dah buat pakej gempak melantun lantun dah ni siapa nak bagi harga dekat uolls macam ni ha.bpastikan jangan terlepas slot dengan orchid ok. Kalau nak tahu kawasan mana orchid cover sila tekan link dekat bio tau! Tekan laju2 and msg orchid cepat untuk cek tarikh korang. Kalau korang nak book tapi khawin next year pun boleh taknada hal yangbpenting cek available dlu tau! Orchid takut tarikh korang tu orang lain dah amik. Manalah orchid nak tolong hehehe ok enjoyyy #jomtunang #doorgiftmurah pelaminjimatlawa #jomkhawin #hargamurah #malaysiaweddingphotographer #malaysiawedding #khawin2018 #cateringmurah
Assalamualaikum semua. Selamat berhari minggu ye selamat bercuti. Orchid pun cuti juga tp jangan lupa orchid ada buat offer tau cepat2 uolls yang nak kan harga durian runtuh nak nak pulak bulan ni bulan โ€œBEBAS CUKAIโ€ ha nanti dah ada SST orchid tak tau lah apa yang akak berubah ye. Sebelum semua itu sampai baik cepat2 book ok! Ok dekat atas ni orchid ada buat perkhidmatan โ€œPELAMIN NIKAHโ€ ini include catering juga tau pakej ni so korang jangan lepaskan peluang ok. Yang penting harga orchid bagi hanya harga ekonomi so tak payah la uolls nak pening2 nak cari kan! Mana nak cari bajet pulak kan! Ok apa lagi Tekan link di bawah untuk tahublebih lanjut ok. Tertakluk kepada terma dan syarat. http://www.wassap.my/0139250665/berminatpakage #jomtunang #doorgiftmurah pelaminjimatlawa #jomkhawin #hargamurah #malaysiaweddingphotographer #malaysiawedding #khawin2018 #cateringmurah
Assalamualaikum semua. Selamat berhari minggu ye selamat bercuti. Orchid pun cuti juga tp jangan lupa orchid ada buat offer tau cepat2 uolls yang nak kan harga durian runtuh nak nak pulak bulan ni bulan โ€œBEBAS CUKAIโ€ ha nanti dah ada SST orchid tak tau lah apa yang akak berubah ye. Sebelum semua itu sampai baik cepat2 book ok! Ok dekat atas ni orchid ada buat perkhidmatan โ€œPELAMIN TUNANGโ€ ini include catering juga tau pakej ni so korang jangan lepaskan peluang ok. Yang penting harga orchid bagi hanya harga ekonomi so tak payah la uolls nak pening2 nak cari kan! Mana nak cari bajet pulak kan! Ok apa lagi Tekan link di bawah untuk tahublebih lanjut ok. Tertakluk kepada terma dan syarat. http://www.wassap.my/0139250665/berminatpakage #jomtunang #doorgiftmurah pelaminjimatlawa #jomkhawin #hargamurah #malaysiaweddingphotographer #malaysiawedding #khawin2018 #cateringmurah
Assalamualaikum semua. Selamat berhari minggu ye selamat bercuti. Orchid pun cuti juga tp jangan lupa orchid ada buat offer tau cepat2 uolls yang nak kan harga durian runtuh nak nak pulak bulan ni bulan โ€œBEBAS CUKAIโ€ ha nanti dah ada SST orchid tak tau lah apa yang akak berubah ye. Sebelum semua itu sampai baik cepat2 book ok! Ok dekat atas ni orchid ada buat perkhidmatan โ€œDOORGIFTโ€ untuk Birthday event, kenduri kendara, perkhawinan,pernikahan dan lain lain Yang penting harga orchid bagi hanya harga ekonomi so tak payah la uolls nak pening2 nak cari kan! Mana nak cari bajet pulak kan! Ok apa lagi Tekan link di bawah untuk tahublebih lanjut ok. Tertakluk kepada terma dan syarat. http://www.wassap.my/0139250665/berminatpakage pelaminjimatlawa #jomkhawin #hargamurah #malaysiaweddingphotographer #malaysiawedding #khawin2018 #cateringmurah #pelaminnikah #jomtunang #doorgift
NAK CARI PAKEJ SERBA LENGKAP. Berjimat dalam masa yang sama puas hati ๐Ÿ˜ Itulah gunanya orchid ni, kami sentiasa akan guide para2 pegantin supaya tak membebankan diri masing2 faham khawin bukan banyak kali sekali je tp kena ingat juga bajet2kan. So orchid akan jalankam tugas untuk bantu awak2 ni supaya tak perlu susah nak cari nak fikir semua ada dengan orchid. Kami ada pelamin dan dekorasi yang semuanya ALL IN! Dan yang paling penting semua design cantik dan trending. Berminat? Meh Whatsapp kami laju lajuuu. Slot terhad. Lambat-lambat kang date majlis korang tu full booked pulak. Menangis tak berlagu lah korang nanti. Hehe. http://www.wassap.my/0139250665/berminatpakage http://www.wassap.my/0139250665/berminatpakage http://www.wassap.my/0139250665/berminatpakage NOTE: Bagi memastikan kami dapat membalas segala pertanyaan korang dengan lebih pantas, dan mengelakkan kami terlepas pandang PM korang, kami hanya menerima urusan melalui Whatsapp sahaja. Terima kasih. :) Jangan lupa LIKE dan FOLLOW kami di Facebook dan Instagram ye. Kami akan post design-design terbaru pelamin, photobooth dan lain-lain dekorasi dari semasa ke semasa. Dan kami akan update kalau ada apa-apa promo nanti. Stay tuned!! pelaminjimatlawa #jomkhawin #hargamurah #malaysiaweddingphotographer #malaysiawedding #khawin2018 #cateringmurah
NAK CARI PAKEJ SERBA LENGKAP. Berjimat dalam masa yang sama puas hati ๐Ÿ˜ Itulah gunanya orchid ni, kami sentiasa akan guide para2 pegantin supaya tak membebankan diri masing2 faham khawin bukan banyak kali sekali je tp kena ingat juga bajet2kan. So orchid akan jalankam tugas untuk bantu awak2 ni supaya tak perlu susah nak cari nak fikir semua ada dengan orchid. Kami ada pelamin dan dekorasi yang semuanya ALL IN! Dan yang paling penting semua design cantik dan trending. Berminat? Meh Whatsapp kami laju lajuuu. Slot terhad. Lambat-lambat kang date majlis korang tu full booked pulak. Menangis tak berlagu lah korang nanti. Hehe. http://www.wassap.my/0139250665/berminatpakage http://www.wassap.my/0139250665/berminatpakage http://www.wassap.my/0139250665/berminatpakage NOTE: Bagi memastikan kami dapat membalas segala pertanyaan korang dengan lebih pantas, dan mengelakkan kami terlepas pandang PM korang, kami hanya menerima urusan melalui Whatsapp sahaja. Terima kasih. :) Jangan lupa LIKE dan FOLLOW kami di Facebook dan Instagram ye. Kami akan post design-design terbaru pelamin, photobooth dan lain-lain dekorasi dari semasa ke semasa. Dan kami akan update kalau ada apa-apa promo nanti. Stay tuned!! pelaminjimatlawa #jomkhawin #hargamurah #malaysiaweddingphotographer #malaysiawedding #khawin2018 #cateringmurah
Salam jumaat Penghulu segala hari. Insyallah pada hari yang mulia ini Dibuka semua pintu rezeki insyallah. Amin. Kepada awak2 semua jangan lepaskan peluang dengan harga promo kami ni ye sebelum SST naik nanti kang ha terlepas pulak. Boleh kalau nak book dulu nak khawin tahun depan pun tak apa yang penting venue dan juga tarikh anda tu kami takut clash dengan customer lain. Jadi sebelum terjadinya semua perkara di atas cepat2 slot in booking ๐Ÿ‘Œ ok. pelaminjimatlawa #jomkhawin #hargamurah #malaysiaweddingphotographer #malaysiawedding #khawin2018 #cateringmurah
NAK CARI PAKEJ SERBA LENGKAP? Halamak janganlah jadi mcm dekat atas ni sangat. Berjimat dalam masa yang sama puas hati ๐Ÿ˜ Itulah gunanya orchid ni, kami sentiasa akan guide para2 pegantin supaya tak membebankan diri masing2 faham khawin bukan banyak kali sekali je tp kena ingat juga bajet2kan. So orchid akan jalankam tugas untuk bantu awak2 ni supaya tak perlu susah nak cari nak fikir semua ada dengan orchid. "Fuhhh. Majlis dah nak dekat, tapi pelamin belum tempah lagi. Survey harga pelamin semua over budget. Ada yang harga okay, tapi design pulak tak cantik. Stress nyaaaa!!" Relax awak2. Kami ada offer baekkk punya untuk awak2. Kami ada pelamin dan dekorasi yang semuanya ALL IN! Dan yang paling penting semua design cantik dan trending. Berminat? Meh Whatsapp kami laju lajuuu. Slot terhad. Lambat-lambat kang date majlis korang tu full booked pulak. Menangis tak berlagu lah korang nanti. Hehe. http://www.wassap.my/0139250665/berminatpakage http://www.wassap.my/0139250665/berminatpakage http://www.wassap.my/0139250665/berminatpakage NOTE: Bagi memastikan kami dapat membalas segala pertanyaan korang dengan lebih pantas, dan mengelakkan kami terlepas pandang PM korang, kami hanya menerima urusan melalui Whatsapp sahaja. Terima kasih. :) Jangan lupa LIKE dan FOLLOW kami di Facebook dan Instagram ye. Kami akan post design-design terbaru pelamin, photobooth dan lain-lain dekorasi dari semasa ke semasa. Dan kami akan update kalau ada apa-apa promo nanti. Stay tuned!! pelaminjimatlawa #jomkhawin #hargamurah #malaysiaweddingphotographer #malaysiawedding #khawin2018 #cateringmurah
next page →