#marykaymakeup

177,384 posts

Loading...
PROMOÇÃO Batom 💄Matte at play De 37,90 por 29,90 Somente esse mês Corra e garanta o seu #marykaybrasil #marykaymakeup #maquiagem #promocao #make #batom
5️⃣ Ramai yg selalu confuse nak pilih antara Mineral Powder dengan Translucent Powder . Jom tengok perbezaan antara dua ni🤔😊😊 🎀Mary Kay Mineral Powder Foundation🎀 . 👉🏻Bedak mineral jenis serbuk yang halus, ringan, dan MATTE coverage (no shine) fungsinya lebih kepada untuk tutup garis-garis halus, kedutan, dan cela/parut pada wajah . 👉🏻Yang bestnya formula dia x mudah cair & tak bercapuk walaupun kita pakai seharian . 👉🏻Bila berpeluh pun makin blend dengan kulit, jadi wajah tetap berseri sepanjang hari . 👉🏻Sangat sesuai kalau ada masalah kulit berminyak sebab dia adalah oil- control ,dapat kurangkan kilatan kat muka & untuk yang ada masalah parut/jeragat sebab dia more coverage . 👉🏻Mineral powder foundation ni ada 6 color, jadi kene pilih warna yg sesuai dengan kulit . 🎀Translucent powder🎀 . 👉🏻Translucent powder ni sebenarnya adalah bedak yang best. Sebab apa tau, sebab tak perlu lagi pening-pening nak match kan dengan warna kulit . 👉🏻Bedak ni sesuai dipakai untuk semua jenis kulit & semua jenis warna kulit! samada kulit gelap ke, cerah or putih, bedak ni akan blend well dengan warna kulit kita . 👉🏻Tak akan buatkan kulit jadi kelabu atau kusam . 👉🏻Selain tu, translucent powder pun ringan & oil control jugak dan yang best dia ada Sheer effect, bila sapu kat muka akan nampak lebih sihat & GLOWING . ✌🏻Cantik sangat kalau kita guna as Finishing Powder..😍😍😍💋💋 . 💋Love Noor Wahidah www.watsap.my/60124836311 #marykay_by_armanwida
SKIN-SATIONAL GIVING SET . BUY 1x TIMEWISE AGE MINIMIZE 3D (Non SPF) DAY CREAM & TIMEWISE REPLENISH SERUM C . ❤️GET FREE❤️ 1x CRISMAS SEQUIN CLUCTH . Price : RM388 Only! . . Jom cepat grab 🤩. Whatsapp Zaty untuk free consultation ❤️. . Setiap pembelian akan dapat :- 🎁 Free postage 🎁 Free gift 🎁 Free MK sample 🎁 Free MK catalogue . Love, Izzaty | MaryKay Beauty Consultant ❤️ +60194760432 @ link in bio #marykay #marykaymalaysia #marykayskincare #marykaymakeup #marykaypromotion
Tadaaa ni diaa Set yang membantu uols yang ada masalah kulit muka berjerawat. Set Clear Proof Acne System by MaryKay. Ia dirumuskan dengan 2% asid salisilik, product ini menembusi pori untuk membersihkan minyak dan debu yang terperangkap di dalam pori, membantu membersihkan kecelaan akne dan mengawal minyak yang berlebihan. . . #MaryKay #marykaymalaysia #MaryKayMelaka #MaryKayMerlimau #marykaymakeup #marykaylovers #marykaycosmetics #MaryKayBeautyConsultant #marykaybc #beauty #skinvigorate #skinvi #skincare #beautiful #beautifulskin #healthyskin #healthyskin #timewise3D #tw3d #MKtimewise3D #marykayMalaysia #Botanical #BotanicalEffects #clearproof #clearproofmarykay #clearproofmask #clearproofset #clearproof #clearproofmarykay #clearproofmask #clearproofset #clearproofcharcoalmask #clearproofacnesystem #clearproofset
LIMITED EDITION - SATIN HAND PAMPERING SET . BUY SATIN HAND PAMPERING POMEGRANATE SET . ❤️GET FREE❤️ 1 x BLISSFULL POMEGRANATE SATIN HANDS (Worth RM41) . Price : RM156 Only! . . Set limited edition ni termasuk dalam december special.. Ada Y.E.S. punya discount lagi.. Tak kan nak lepaskan peluang ni uols ? Limited edition taw.. Hanya release bulan ini sahaja. Bulan depan takde dah pomegranate smell ni. . Kalau melepas bulan ni, menangis tepi bucu katil la uolss 😭😭😭 . Jom cepat grab 🤩. Whatsapp Zaty untuk free consultation ❤️. . Setiap pembelian akan dapat :- 🎁 Free postage 🎁 Free gift 🎁 Free MK sample 🎁 Free MK catalogue . Love, Izzaty | MaryKay Beauty Consultant ❤️ +60194760432 @ link in bio #marykay #marykaymalaysia #marykayskincare #marykaymakeup #marykaypromotion #marykaysatinhands
Contoh pemakaian Sheer Dimensions Powder. Cantiknyeeeeee!!😍😍 . 2 in 1 (Blusher dan powder) 🔮SHEER DIMENSIONS POWDER PEARL Mary Kay🔮 . Rumusan mewah untuk menyerlah penampilan anggun wanita. efek kilauan dari formulanya menjafikan wajah anda fotogenik di depan kamera. . ✔boleh digunakan sebagai pemerah pipi dan juga sbg kemasan terakhir wajah..ianya membetikan efek glowing . ✔Menyediakan kemasan terakhir yang sempurna. . ✔Teknologi inovatif membolehkan reka bentuknya yang luar biasa dan kesan visual yang menakjubkan. . ✔Warna sangat tulen dan berkilau, setiap sentuhan shading berfungsi dengan baik pada setiap tona kulit. . (terdapat dalam promosi September 2018) . Nak test produk free & tahu info lebih lanjut? kindly contact me . 🌸Tyka Iskandar 📲0192670309 👩🏻‍💼Beauty Consultant Mary Kay Malaysia🇲🇾 . #marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykayklang #skincareterbaik #acneproneskin #beautyconsultant #skincareclass #blackheadremover #botanicaleffects #organicskincare #TimewiseSkincare #makeupmarykay #timewiseskincare #skincaresihat #jeragat #melacepskincare #lipstick #marykaymakeup #berusmuka #MatteLipstick #skinvigoratepurple #gelsemishinelipstick #nadsharetestimoni
Cuci mata sebelum tidur, Semoga termimpi mimpi malam nanti. . GEL SEMI SHINE LIPSTICK . Warna yang menggoda iman wanita² diluar sana. Sangat sesuai untuk dipakai harian atau acara tertentu! . Teknologi gel membuatkan sapuan lipstick lebih lancar dan ringan namun mampu melembapkan bibir. . Lipstick Semi shine ni termasuk dalam december special.. Ada Y.E.S. punya discount lagi.. Tak kan nak lepaskan peluang ni uols ? . Jom cepat grab 🤩. Whatsapp Zaty untuk free consultation ❤️. . Setiap pembelian akan dapat :- 🎁 Free postage 🎁 Free gift 🎁 Free MK sample 🎁 Free MK catalogue . Love, Izzaty | MaryKay Beauty Consultant ❤️ +60194760432 @ link in bio #marykay #marykaymalaysia #marykaysemishinelipstick #marykaymakeup #marykaypromotion #yearendsale #yes
GEL SEMI LIPSTICK MODOF PROMOTION . BUY ANY 2x SHADES OF GEL SEMI MATTE LIPSTICK . ❤️GET FREE❤️ 1x RED LIPSTICK CASE . Price : RM104 Only! . Jom cepat grab 🤩. Whatsapp Zaty untuk free consultation ❤️. . Setiap pembelian akan dapat :- 🎁 Free postage 🎁 Free gift 🎁 Free MK sample 🎁 Free MK catalogue . Love, Izzaty | MaryKay Beauty Consultant ❤️ +60194760432 @ link in bio #marykay #marykaymalaysia #marykayskincare #marykaymakeup #marykaypromotion #marykaysemishinelipstick
Siapa belum ada makeup remover cpt beli ya Syg mata Xnak cpt nampak tua Kena rajin cuci mata Bhgian sekeliling mata lebih nipis dr kulit muka yang lain Dia ada lapisan sebum dan collagen yg nipis Jadi makin berusia collagen makin berkurangan maka mata akan nampak ke dalam Cer cek mata masing2 Masih teguh cantik ke dah cengkung? Kalau hampir nak cengkung Rajin2 amalkan pakai makeup remover ya Tambah kalau ada pakai makeup mata WAJIBBBB CUCI Pepatah orang tua tua Dari mata turun ke hati Itulah penting penjagaan mata dari sekarang Kalau nak beli makeup remover kat luar Mesti goncang2 dulu Kalau banyak buih yes itu makeup remover yang baik Tahan lama Dan mudah nak tanggalkan makeup mata tu 😍😍😍 . Boleh wasep saya Ika zalika http://www.wasap.my/601110782134/kerjayamk Mary kay . #marykay #marykaymakeup #marykaylife #marykayskincare #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #marykaygallery #marykaylovers #marykayproducts #marykayproducts #marykayproduk #malaysiaskincare #skincaremalaysia
Masalah bekas jerawat berlubang & Pori besar ? Ada penyelesaiannya 😍. . Masalah bekas jerawat berlubang selalunya berpunca daripada jerawat yang besar dan meninggalkan kesan kan ? Dan ia perlukan rawatan khusus untuk kembalikan tekstur kulit yang lebih rata dan halus. . . Dalam set ni ada 2 jenis produk je... . 1)Microdermabrasion refine 😍. Pencuci yg bukan macam pencuci biasa dan bukan macam scrub biasa...Ianya khusus dan istimewa untuk sesiapa yang ada parut jerawat yg lekuk2 dan lubang dalam2 tu. Microdermabrasion refine ni Merawat kulit dengan pengelupasan yg lembut. Ia untuk mengurangkan penampilan garis halus, parut2 lekuk dan dalam. . 2)PORE MINIMIZER Bertindak sbg serum yang dapat Mengetatkan penampilan pori2 kulit...Menentang penampilan pori2 yang ketara... Menenangkan kulit dan mengurangkan tampilan kemerahan pada wajah.Menambahbaik teksture kulit yang berparut...Seterusnya Kulit nampak lebih muda Mary Kay adalah International product yg ada research & development dijalankan bertahun2 , bukan rebranding Product Okies 😘 dan bahan utama yang digunakan adalah daripada bahan botani 1st gred bahan botani yang berkualiti. . 🌸Pilihlah yang Terbaik untuk skin uolss🌸. . Boleh wasep saya Ika zalika http://www.wasap.my/601110782134/kerjayamk Mary kay . #marykay #marykaymakeup #marykaylife #marykayskincare #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #marykaygallery #marykaylovers #marykayproducts #marykayproducts #marykayproduk #malaysiaskincare #skincaremalaysia
Oiii! Quer dica boa? Eu te dou! Quem aqui não gosta de iluminação e contorno na hora da make? Todo mundo, né? Com o o corretivo Perfecting Concealer Mary Mary você pode ter ambos com um preço justo. O produto possui 7 tonalidades, neutraliza as olheiras, ilumina a área dos olhos e não acumula em linhas finas. Perfeito como todo corretivo deve ser. Os tons que estão na imagem são os que eu uso na minha pele, onde o mais claro é utilizado para iluminação e o mais escuro para o contorno. #marykaymakeup #marykay #marykaybrasil #make #corretivo #corretivomarykay #iluminação #contornofacial
Processo que todos maquiadores passaram até ser profissional! 🔸️ 🔸️ 🔸️ #boutikyonline #lojaonline 📲 #makeup #makehinode #hinodebrasil #hinodemakeup #hinodecosmeticos #marykay #marykaybrasil #marykaymakeup #vemsomar #sqv #gratidao #makebeautiful
promo dec.. jom jom order sblm sold out.. BC inaz bg FREE POSTAGE.. DM lelaju k.. #marykaypetalingjaya #marykayrawang #marykaymakeup #marykayskincare #marykaymalaysia
promo dec.. jom jom order sblm sold out.. BC inaz bg FREE POSTAGE.. DM lelaju k.. #marykaypetalingjaya #marykayrawang #marykaymakeup #marykayskincare #marykaymalaysia
promo dec.. jom jom order sblm sold out.. BC inaz bg FREE POSTAGE.. DM lelaju k.. #marykaypetalingjaya #marykayrawang #marykaymakeup #marykayskincare #marykaymalaysia
promo dec.. jom jom order sblm sold out.. BC inaz bg FREE POSTAGE.. DM lelaju k.. #marykaypetalingjaya #marykayrawang #marykaymakeup #marykayskincare #marykaymalaysia
promo dec.. jom jom order sblm sold out.. BC inaz bg FREE POSTAGE.. DM lelaju k.. #marykaypetalingjaya #marykayrawang #marykaymakeup #marykayskincare #marykaymalaysia
promo dec.. jom jom order sblm sold out.. BC inaz bg FREE POSTAGE.. DM lelaju k.. #marykaypetalingjaya #marykayrawang #marykaymakeup #marykayskincare #marykaymalaysia
Sobre ontem.... Nossa última reunião de unidade MARY KAY do ano. E que reunião eim... comecei 2018 sem muita perspectiva, sem metas ou sonhos. Na minha cabeça eu iria ser apenas mãe , já que foi por esse motivo que eu deixei a minha carreira de lado, mesmo amando meu trabalho, minhas colegas amadas, meus excelente chefe e a minha curiosidade em aprender mais é mais. Mas como era um grande sonho ser mae, amamentar, ver e ensinar suas primeiras palavras e passos. Foi incrível mas MUITO cansativo. Um ano após o nascimento do nosso grande amor, percebi que havia me anulado, era apenas a mãe da Laura, a esposa do Jean, a dona de casa e que havia perdido muitos desejos que eu tinha. Mas como Deus é incrível e maravilhoso, Ele conhece os desejos do meu coração, colocou no meu caminho novamente a minha amiga e diretora Marina C. F. Duarte que me apresentou essa oportunidade de trabalhar com a Laura, fazer meus horários e poder ter uma renda extra e o melhor- poder comprar pra mim. Muito incrível, o ano começou sem perspectiva e está terminando com o coração CHEIO de gratidão por tudo que Deus fez nesse ano, as coisas ruins e as coisas boas. As coisas difíceis me tornaram mais forte e geraram crescimento e as boas, me deram mais entusiasmo e ansiedade pra começar logo o ano. 2019 vem aí cheeeeeeeeio de NOVIDADES maravilhosas. 2017 e 2018 muito obrigada, aprendi muito, cresci muito, me redescobri muito. 2019 aquele ano que colocaremos tudo em prática e FORA do papel. Já fez seu cartaz de metas para 2019? #escolhimarykay 💖 #marykaybrasiloficial #consultoramarykay #marykaymakeup #escolhimarykay #mãeempresária #maeempreendedora #maedemenina #maecoruja #vocepode #umamulherpode #mulherdegarra #maemarykay #maeemtempointegral #amominhafamilia #tempoprafamilia #rendaextraordinaria #rendaextraemcasa #juntassomosmaisfortes #realizandosonhos #trabalhodivertido #trabalhoemequipe #trabalhoextra #empresacomprincipios #deusfamiliaecarreira #empresacomvalores #vocepode #facavocemesmo #deoprimeiropasso 👣
Для элегантных джентльменов👔, отвязных байкеров🏍, успешных бизнесменов💸, спортсменов🏋 и путешественников🏖🗻 – для любых мужчин, вне зависимости от их стиля жизни, подойдут средства по уходу за кожей из коллекции MKMen®💘. ⠀ Прошли те времена, когда из всех косметических продуктов мужчины использовали только мыло. Сегодня в их распоряжении: очищающее средство для лица, улучшенный увлажняющий крем для лица с SPF 30, улучшенный крем для кожи вокруг глаз и, конечно, пена для бритья. Все средства созданы с учетом потребностей и нюансов мужской кожи. Милые дамы💃, пора подвинуть свои тюбики и освободить немного пространства на туалетном столике для представителей сильной половины человечества! 💪 ⠀ #marykay #marykayrussia #satinhands #mk #мерикей #длярук #кремдлярук #скраб #скрабдлярук #marykay #marykaylive #marykaylife #marykayrussia #mkrussia #marykaymakeup #палитра #тени #makeup #мейкап #консультантмэрикэй #marykayмосква #marykaymoscow #косметика #бытьухоженнойлегко #бытькрасивой #marykay_уход #уходдлямужчин #мужскаякосметика #formen
JERAGAT? . Kita pudarkan jeragat dgn set MALACEP SKINCARE! . You deserve to feel beautiful! . Wassup Bye untuk detail consultation bg yg tiada beauty consultant lagi ❤️0139535765 . 🌹freeconsultation 🌹freemakeupclass 🌹freeskincareclass 🌹freesample . #Decemberpromo # lipmatte#marykay #marykaymalaysia #beautyconsultant #botanicaleffects #makeupmarykay #timewise3D #skinvigoratebrush #melacepskincare #marykaymakeup #marykaymascara #timewisereplenishingserumc #hantarankahwin #skinprotection #marykayscrub #translucentloosepowder #makeupbrush #marykayfinishingspray #marykaydenaialam #marykaybukitsubang #marykayshahalam #marykaysubangbestari
Untuk wanita yang berkejaya dan surirumah yang sememangnya hebat pilihan TIMEWISE REPAIR adalah tepat untuk wanita hebat diluar sana. . Penat bekerja dan mengurus rumah jom rehat dan tenangnan diri dgn skincare penentang usia ini. . You deserve to feel beautiful! . Wassup Bye untuk detail consultation bg yg tiada beauty consultant lagi ❤️0139535765 . 🌹freeconsultation 🌹freemakeupclass 🌹freeskincareclass 🌹freesample . #Decemberpromo # lipmatte#marykay #marykaymalaysia #beautyconsultant #botanicaleffects #makeupmarykay #timewise3D #skinvigoratebrush #melacepskincare #marykaymakeup #marykaymascara #timewisereplenishingserumc #hantarankahwin #skinprotection #marykayscrub #translucentloosepowder #makeupbrush #marykayfinishingspray #marykaydenaialam #marykaybukitsubang #marykayshahalam #marykaysubangbestari
Pilihan terbaik untuk kulit matang berusia 25 tahun ke 40 tahun😉 . Dalam TIMEWISE 3D ni ada kologen booster ye kesayangan so jangan pelik bila pakai sebulan kulit makin cantik😘 . Set best saller untuk mereka yang nak repair kulit😉 . You deserve to feel beautiful! . Wassup Bye untuk detail consultation bg yg tiada beauty consultant lagi ❤️0139535765 . 🌹freeconsultation 🌹freemakeupclass 🌹freeskincareclass 🌹freesample . #Decemberpromo # lipmatte#marykay #marykaymalaysia #beautyconsultant #botanicaleffects #makeupmarykay #timewise3D #skinvigoratebrush #melacepskincare #marykaymakeup #marykaymascara #timewisereplenishingserumc #hantarankahwin #skinprotection #marykayscrub #translucentloosepowder #makeupbrush #marykayfinishingspray #marykaydenaialam #marykaybukitsubang #marykayshahalam #marykaysubangbestari
Hai adik adik! . Ada masalah kulit muka berjerawat? . Cuba set ni jom❤️ . InshaALLAH formula terbaik untuk masalah kulit adik-adik😘 . You deserve to feel beautiful! . Wassup Bye untuk detail consultation bg yg tiada beauty consultant lagi ❤️0139535765 . 🌹freeconsultation 🌹freemakeupclass 🌹freeskincareclass 🌹freesample . #Decemberpromo # lipmatte#marykay #marykaymalaysia #beautyconsultant #botanicaleffects #makeupmarykay #timewise3D #skinvigoratebrush #melacepskincare #marykaymakeup #marykaymascara #timewisereplenishingserumc #hantarankahwin #skinprotection #marykayscrub #translucentloosepowder #makeupbrush #marykayfinishingspray #marykaydenaialam #marykaybukitsubang #marykayshahalam #marykaysubangbestari
Untuk kulit yg breakout ini jawapannya❤️ . You deserve to feel beautiful! . Wassup Bye untuk detail consultation bg yg tiada beauty consultant lagi ❤️0139535765 . 🌹freeconsultation 🌹freemakeupclass 🌹freeskincareclass 🌹freesample . #Decemberpromo # lipmatte#marykay #marykaymalaysia #beautyconsultant #botanicaleffects #makeupmarykay #timewise3D #skinvigoratebrush #melacepskincare #marykaymakeup #marykaymascara #timewisereplenishingserumc #hantarankahwin #skinprotection #marykayscrub #translucentloosepowder #makeupbrush #marykayfinishingspray #marykaydenaialam #marykaybukitsubang #marykayshahalam #marykaysubangbestari
Sekarang semua org pakai makeup. And mostly mestilah kena ada peralatan yg lengkap. Jgn ambil mudah soal brushes yg kita pakai. Ia mungkin diperbuat drpd bahan yg terlarang (bulu khinzir) atau akan merosakkan kulit (menyebabkan allergy). Jd pengguna yg bijak, utamakan kualiti drpd harga semata2. 😊 . For more info on the products, free skincare class and skin consultation, kindly DM or whatsapp to 0165059490. 😘 . #marykay #marykayskincare #marykaymakeup #marykaymalaysia #marykaywangsamaju #marykayampang #marykaypromo #marykayrawang #marykaysetiawangsa #marykayukayperdana #marykaybukitantarabangsa #marykaysrirampai #marykaykl #peluangkerjaya #sideincomemalaysia #bisnesdarirumah #love #beautiful #cute #instagood
Presenteie com Mary Kay, você não precisa sofrer com aquele transtorno de final de ano. Eu te ajudo nessa missão, vou até você 🙌😉 #eusouconsultoramarykay #escolhimarykay #personalshopper #marykaymakeup #presenteiecommarykay
Sekarang semua org pakai makeup. And mostly mestilah kena ada peralatan yg lengkap. Jgn ambil mudah soal brushes yg kita pakai. Ia mungkin diperbuat drpd bahan yg terlarang (bulu khinzir) atau akan merosakkan kulit (menyebabkan allergy). Jd pengguna yg bijak, utamakan kualiti drpd harga semata2. 😊 . For more info on the products, free skincare class and skin consultation, kindly DM or whatsapp to 0165059490. 😘 . #marykay #marykayskincare #marykaymakeup #marykaymalaysia #marykaywangsamaju #marykayampang #marykaypromo #marykayrawang #marykaysetiawangsa #marykayukayperdana #marykaybukitantarabangsa #marykaysrirampai #marykaykl #peluangkerjaya #sideincomemalaysia #bisnesdarirumah #love #beautiful #cute #instagood
Mary Kay CC Cream with spf 15. Antara item yang paling best seller dekat MaryKay. Sangat ringan dan memang sangat selesa kepada si pemakai tau! . . Memberi 8 manfaat dalam satu langkah yang mudah:- . ✔ Melindungi ✔ Mencerah ✔ Membetul dengan pelitupan yang ringan ✔ Meminimumkan kemerahan ✔ Melitupi ✔ Menghidrat ✔ Mengurangkan tanda-tanda penuaan ✔ Mempertahan . Sesuai untuk semua tona dan jenis kulit termasuk kulit jerawat dan kulit sensitif. 👍🏻😍 . Jom cepat grab 🤩. Whatsapp Zaty untuk free consultation ❤️. . Setiap pembelian akan dapat :- 🎁 Free postage 🎁 Free gift 🎁 Free MK sample 🎁 Free MK catalogue . Love, Izzaty | MaryKay Beauty Consultant ❤️ +60194760432 @ link in bio #marykay #marykaymalaysia #marykaycccream #marykaymakeup #marykaypromotion
Swipe to see her before👉 Amaka took us to owerri for her wedding and of course on demand,asked that her bridal shower glam be very light,and we turned her full brows to perfection 😀 Thanks for making us part of your big day Makeup @reestouch_ Brows @davis018 Lips @zaroncosmetics Powder @hcfayregoldcosmetics Glow @hudabeauty Lashes @voanbeauties #melaninpop #bridalglow #bridalshower #bellanaija #igbobride #owerriweddings #Nigerianweddings #queen #hudabeauty #brows #pallete #marykaymakeup
. . PROMOTION DECEMBER ⭐️ . MK MEN Daily Facial Wash & MK MEN Advanced Eye Cream 👨 • Untuk siapa ya? 💋 Untuk mereka yang berumur 23 Tahun ke atas dan muka berminyak • Sesuai untuk dijadikan hadiah kepada suami 🙈 Sesuai juga untuk yang mahu muka kelihatan sentiasa fresh dan kurangkan minyak dimuka 😉 • • Only for this month! Grab yours now 😉 Free pouch lg tu, boleh letak 2 barang tu didalam ☺ . . #marykaybeautyconsultant #marykaylipstick #marykayshahalam #marykaylipmatte #marykaymalaysia #marykaykulim #marykayapplause #marykayisthebest #marykaypromotion #marykaynationalsalesdirectors #marykaymakeup #marykaykotakinabalu #marykaytraining #marykaysabah #marykaylovers #marykaylife #enrichingwomenslives #top5brandskincareandcosmeticintheworld #top2cosmeticsworldwide
Go CRAZY with these shades this Christmas!!! 😜🎄🎁🎉🎉🎉 ================== MESSAGE US FOR MORE INFO💖💞 . . . . . #marykay #marykaymakeup #makeup #christmas #lips #lipstick #liquidlipstick #beauty #cosmetics #mettalics #metallic #metalliclipstick #semimattelipstick #semimatte #love #happiness #gocrazy
MARY KAY ADALAH BRAND TOP 5 TERBAIK DUNIA ❤ Kalau kulit korang naik jerawat lepas pakai Mary Kay? BERSYUKURLAH!💖💖💖 . . 🌈Sebab Mary Kay sedang membantu mengeluarkan segala sisa sisa yang termendap dalam kulit awak tu.. biar dibuang terus dari kulit. 🌈Jerawat, kalau hadir utk mengeluarkan/excess out chemical from our skin, it's a POSITIVE SIGN, right?? Yes! Right!❤❤❤ So be happy! Kejap je jerawat tu.. . 🌈Products Mary Kay dihasilkan dengan kajian menyeluruh selama 5 tahun & 300,000 sehingga 500,000 kali testings, barulah dikeluarkan di pasaran. Inj merupakan standard asas prosedur products Mary Kay. Jadi, apa lagi keraguan?? . . 🌟🌟🌟 Sebab itulah, KAMI SEBAGAI BEAUTY CONSULTANT MEMANG TAHU APA ITU PRODUCTS MARY KAY. . . 🌟🌟🌟 SUPAYA KAMI MAMPU MENYAMPAIKAN MESEJ INI KEPADA ANDA DI LUAR SANA. . . 🌟🌟🌟 PERCAYA PADA COMPANY PERCAYA PADA PRODUK *😊PERCAYA PADA DIRI ANDA! MARY KAY IS THE VERY BEST!! . . #marykay #marykaymakeup #malaysia #malaysian #skincare #topskincarebrand #seriburindu #bazarpaknil #rahsiahatiperempuan #timewise3d #skinvigorate #timewiseserum #taiping #baganserai #perak #melaka
Uolss guna ape ye makeup based? Saya guna Primer Foundation & Liquid Foundation!! Fuhhhh.. tak payah pakai bedak pun tak pe! . . Foundation Matte Saya ni mampu membuatkan kulit halus mulus licin sempurna dan paling penting tak bercapuk pun!! Peluh-peluh mak nenek tak merosakkan makeup saya!! . . Hot selling ni tau uolss!! Saya dah memakainya 4 bulan! So hari ni ia masih banyak lagi!! tertanya-tanya juga bila nak habis ni.. hihi.. Bagus sesangat! Tahan lama.jimat!! . . Dahla lawa.. jimat pulak tu! Kualiti lagi. Barang branded!!! Aduii.. best gile. . . Nak? whatsapp segera!!! . 🗝🗝🗝🗝🗝Farah🗝🗝🗝🗝 📲http://farahrich.wasap.my/ 📲http://farahrich.wasap.my/ 📲http://farahrich.wasap.my/ ⚘Mary Kay Beauty Consultant⚘ . #marykayfoundation #markay #marykaymattefoundation #marykayorganik #marykaymakeup #marykaysetapakklcodarea
🍀Skincare untuk mata🍀 Kawasan mata kawasan yang mengandungi lemak dan elastin yang nipis dan sensitif. Jadi, penjagaan kawasan mata perlu dititikberatkan supaya mata tidak nampak lebih tua daripada usia. Sebarang skincare yang tidak sesuai utk mata boleh mengakibatkan kawasan mata jadi lebih teruk. Hargailah mata kerana organ ini paling cantik di kawasan wajah kita. 😊 Pilih skincare mata yang sesuai mengikut usia, keperluan mata dan masalah yang dialami. 😊 Ask me for more consultation Nabihah www.wasap.my/0196957660 #marykaybeautyconsultant #marykayterengganu #marykaykualanerus #marykaymakeup #marykaymysg #marykayterengganubeautyconsultant #marykaykualaterengganu #marykay
Hi,guys! Nak beritahu ni,mary kay ada buat promo beli lips stick dapat free kotak bag make up.korang suka ke tak? Jom cepat2 grab sementara promo masih berjalan ni..kalau dah kehabisan jg menangis tekup bantal kt muka dah lar ye. Boeh wasap 0147193711 utk order.... #marykay #marykaymakeup
Timewise Liquid Foundation tested & approved by Make-up Artist Professional. Bukan simply manufactured & dipasarkan terus. Perlu jalani test & survey dulu tau. . . Liquid Foundation Mary Kay lain dari yang lain sebab ianya dirumus khas mengikut jenis kulit kita. Ada dua formula, iaitu: . 1️⃣ Luminous-Wear - Untuk kulit Kering/Dry . 2️⃣ Matte-Wear - Untuk kulit Normal/Oily/Combination . . Best kan? Kalau foundation lain susah kita nak jumpa yang ikut jenis kulit kita. One for all katanya! Satu untuk semua! Mana boleh cenggitu? Kulit lain-lain. Mana ada sama. 😅 . . Korang tak rasa terseksa masa pakai Timewise Liquid Foundation Mary Kay sebab teksturnya sangat ringan, senang blend dengan kulit & full coverage even pakai sikit je. . . Bukan je full coverage tapi tahan lama, tak mudah cair bila terkena panas, tak bercapuk & tak mengeringkan kulit. Malah memberi kelembapan - mencantikkan kulit korang. Makin lama korang pakai, makin cantik kulit korang. . . Nak kulit sihat? Nak awet muda? Pakailah foundation Mary Kay 😊 . . Spread the love, Nabihah www.wasap.my/0196957660 #marykaybeautyconsultant #marykayterengganu #marykaykualanerus #marykaymakeup #marykaymysg #marykayterengganubeautyconsultant #marykaykualaterengganu #marykay
Matte and metallic? Untuk anda matte lover 😊 Tapi, dpt extra warna berkilau ibarat metallic. Yang pasti, tak keringkan bibir langsung dan sgt ringan. Macam tak pakai apa2 kt bibir. Saya mmg allergic dgn lipstik jenis lipmatte tapi bila try lipmatte Mary Kay At Play ni kesannya wallahhhhh superb...😂 Apa lagi uolls? Jom rebut peluang yg ada buy 4 free 1 hanya bulan ini sahaja... Ya, bulan ni je tau ada lipmatte ni..😅 . . Spread the love, Nabihah www.wasap.my/0196957660 #marykaybeautyconsultant #marykayterengganu #marykaykualanerus #marykaymakeup #marykaymysg #marykayterengganubeautyconsultant #marykaykualaterengganu #marykay
#thebest #concealer #forever The best waterproof concealer RETURN this Holiday 🎄🎅 with a #special Free Christmas 🎁 1 Pillaten Collagen Lip Mask #limitedstock #chooseyourcolor #creamyformulation #waterproof #fastdelivery Hurry !!! Limited Stock in our #ebaystore Buy 2 Get 1 with 60%off or Buy 1 Get 1 with 45%of - Mix&Match Tap to Shop 🛒or Buy in Bio link #makeuplovers #waterproofconcealer #sale #beautygifts #beautybloggers #streetlife #fashionblogger #fashionlovers #marykaymakeup #bestseller #freeshippingusa 🇺🇸
Untuk yang betul2 ada jerawat batu, jerawat bernanah. . Set Clear Proof Mary Kay for acne prone skin! 🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃🌿 Set acne prone skin ini terdiri daripada ; 1) Clarifying Cleansing Gel - Pencuci muka berunsur gel mampu membersih secara mendalam untuk menyingkirkan lebihan minyak dan membantu menyingkirkan sel kulit mati 2) Deep Cleansing Charcoal Mask - Mask arang berfungsi 3 dalam 1 iaitu seperti magnet yg menyedut kotoran yg menyumbat pori, menyerap minyak berlebihan yg menjadi punca jerawat seterusnya mengawal kilatan pada wajah 3) Blemish Control Toner - Penyegar yang tidak mengeringkan kulit, membersih dengan sempurna dan mengawal kilatan. Ia meninggalkan kesan lembut dan terawat. 4) Acne treatment gel / Spot solution - Mengandungi tumbuhan yang mampu membasmi kuman jerawat sehingga ke akarnya untuk menghalang kehadiran jerawat dari berulang 5) Pore Purifying Serum - Lapisan nipis serum mengandungi tumbuhan yg menyejukkan serta membantu mengecilkan saiz pori wajah di samping mengawal kilatan pada wajah 6) Oil Free Moisturiser - Langkah terakhir penjagaan wajah anda dengan menyapu pelembab bebas minyak untuk menghasilkan lembapan kulit yang seimbang tanpa memberi kesan berminyak atau melekit. Apa kandungan di dalam set Clear Proof ni?? 1) Acid Salicilic - agen pembasmi kuman jerawat yang berkesan tanpa meninggalkan kesan parut jerawat 2) Canadian Willowherb, Burdock Root and Sea Heather - Tumbuhan ini dikenali mempunyai faktor yang dapat mengurangkan kemerahan yang dihasilkan oleh jerawat 3) Charcoal Mask - arang sememangnya dikenali sebagai agen yang mampu membersihkan pori2x muka yang tersumbat dgn menyedut kotoran di dalam pori 4) Kaolin And Bentonite Clays - tanah liat yg mampu menyerap lebihan minyak yg menjadi punca wajah kelihatan berkilat 5) Honeysuckle And Navy Bean extract - Kedua tumbuhan itu memberi kebaikan untuk menyejukkan kulit yg mengalami keradangan dan seterusnya menghalang parut jerawat meninggalkan kesan hitam pada wajah. Hebat kan set Clear Proof Mary Kay untuk kulit berjerawat ni?? . To purchase & for more details, contact Tira ye 🙋🏻‍♀️ . ☎️012-484 0774 ☎️012-484 0774 ☎️012-484 0774 .
PLEASE CONSIDER YOUR TYPE OF MAKE UP. CHOOSE MINERAL BASED/ NON COMEDOGENIC 👍 For Mary Kay consultation and product information contact me 😉 011-19776624 www.wasap.my/601119776624 #marykay #marykaykl #makeuptips #makeup #marykaymalaysia #marykaykelantan #sayajual #sayajualmurah #sayajualmarykay #marykaymurah #marykayoffer #marykaymakeup #hantaran #kerjakahwin #hantarankahwin #suprisegift #hadiahunik #makeupmurah #makeuplovers #lipstick #lipstickmarykay #lipstickmurah #lipstickmatte #lipsticklover #tipskecantikankulit
Botanical Effects System. Exclusively for you. See how smooth it works on your skin! Grab your now. For every purchase of this Botanical Effects System Set, stand a chance to own your own free Mary Kay Lip Gloss for free!💋🌿 Be a wise consumer, be a Mary Kay user! . . Further details, pls contact Tira okay? I’m here to assist ❤️ . . ☎️012-484 0774 ☎️012-484 0774 ☎️012-484 0774 . . With love, TYRA YUSOFF 💞 Your Mary Kay Beauty Consultant . . . . #marykayputrajaya #marykaykelantan #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayperak #uitmshahalam #marykayipoh #marykaypenang #marykayseberangjaya #marykayjohorbahru #marykayklang #marykayshahalam #marykayjohor #marykaymysg #love #instagood #instadaily #lipstickmarykay #beautycare #marykayjohor #penang #marykaysabah #skinvigoratebrush #kulitlicin #foundationmarykay #botanicaleffectsmarykay #minaz #mascaramarykay #marykaymakeup #surprisedeliverykl
TOP5 LOVED BY FANS! 5- MARY KAY LASH INTENSITY MASCARA ❤️ . Mascara paling best dari Mary Kay! . . Pakai mascara ni dah tak payah dah pakai fake lashes. Mudah kan kerja? Untuk mak andam a.k.a MUA memang sangat2 dibah recommend pakai mascara ni. kan kadang kadang ada orang yang x boleh pakai fake eye lashes. Mascara ni as alternative la.. . Dengan Mary Kay Lash Intensity™ Mascara ni dengan sekali pakai je bulu mata anda semua dah lebat, panjang, orang cakap High Intensity la kan..Sambil tu mascara ni mampu memanjangkan bulu mata anda dan melebatkan bulu mata anda secara semulajadi hokey!! waaa bestnyaa. 😍 . . Spread the love, Nabihah www.wasap.my/0196957660 #marykaybeautyconsultant #marykayterengganu #marykaykualanerus #marykaymakeup #marykaymysg #marykayterengganubeautyconsultant #marykaykualaterengganu #marykay
Have your own Mary Kay Timewise Repair. They have choose Mary Kay! Let’s be one of our best customer too. Get free gifts from me for every purchase of Mary Kay Timewise Repair. . . Further details, silakan contact Tira ye 🙋🏻‍♀️ . ☎️012-484 0774 ☎️012-484 0774 ☎️012-484 0774 . . With love, TYRA YUSOFF 💞 Your Mary Kay Beauty Consultant . . . . #marykayputrajaya #marykaykelantan #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayperak #uitmshahalam #marykayipoh #marykaypenang #marykayseberangjaya #marykayjohorbahru #marykayklang #marykayshahalam #marykayjohor #marykaymysg #love #instagood #instadaily #lipstickmarykay #beautycare #marykayjohor #penang #marykaysabah #skinvigoratebrush #kulitlicin #foundationmarykay #botanicaleffectsmarykay #minaz #mascaramarykay #marykaymakeup #surprisedeliverykl
next page →