#marykaymakeup

156,016 posts

Loading...
Ahad lepas hari yang pack dengan aktiviti Mary Kay. Settlekan 2 appointment cust yang nak personal session dengan Fi. Start awal pagi dekat Pulau Indah, pastu lari ke session petang pulak dekat Cheras.. __ Abes 2nd session tu singgah kejap Publika jumpa dengan my senior director kak Jumirdah Bahtiar.. Sempatlah coaching kejap sambil ternak lemak..😜Thankyouuu kak jumi blanja semalam😋😋 __ Alhamdulillah everything semua okay n cust lagi puas hati sebab dpt try dulu barang apa yang dorang plan nak beli kan.. Yang lagi best both feedback kata dorang baru betul2 faham macam mana nak jaga kulit, nak pilih item yg sesuai utk kulit.. Selama ni dok beli dekat drugstore tapi takde ilmu n tak tahu nak refer siapa even after beli tu.,Padahal regime skincare semua dah complete siap ada full set including serum..But still tak faham kenapa kulit kusam n masih ade parut2...Now im sure dorang dah makin faham kan.. Hopefully session semalam banyak membantu🤗💕 __ Thankyou support bisnes kecik Fi ni💕 For those yang nak tanya2 tentang Mary Kay, tanyala Fi ye.. jangan segan2. __ Sharing with 💕, Your Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia Fildza Farhana +60173727034 __ #ilovemymarykay #mymklife #marykay #beautyofconfidence #Marykayturns100 #marykaymalaysia #beautyconsultant #marykaydamansara #marykayklang #marykaycheras #marykayrawang #marykaygombak #marykayshahalam #marykaymakeup #healthyskin #skincare #cosmetics #kulitsihat #minaz #bellaammara #leeyanarahman #leeyanaraya2018 #calaqisya #bazar #bazarpaknil #malaysia #malaysiainstashopping
Base ✔️ Delineador ✔️ Pó compacto de contorno ✔️ Sombra expresso pra correção de sobrancelhas ✔️ E prontaaa!!! 😆❤️ . . . #marykay #marykaymakeup #marykaybrasil #marykaylovers #make #batom #maquiagemx #maquiagembrasil #tutorial #loucaspormaquiagem #universodamaquiagem_oficial #auroramakeup #maquiadora #cabelo #pausaparafeminices #beleza
Nak bagitauuuuu something excited to my followers !!! Mary Kay Timewise 3D dah launch !!! Lebih advance 😱. Siapa tak suka something yang advance kan !!! ANTI AGING & BRIGHTENING IN ONE SET !!! 😭❤️. . . Jom upgrade skincare anda kepada Timewise 3D yang terbaru di Mary Kay! Set ini didatangkan dengan ⤵️. . 1️⃣ Cleanser. 2️⃣ Day Cream SPF30. 3️⃣ Night Cream. 4️⃣ Eye Cream. . D- Defends (mempertahan). D- Delays (melambatkan). D- Delivers (menghasilkan). . Sangat bagus untuk golongan yg baru nak memulakan langkah penjagaan kulit setelah berumur 25tahun keatas. Sebab umur 25 kita kulit sudah memulai proses penuaan. Jom awet muda & cerah sekataaaaa with Timewise 3D !!! You will Love it !! ❤️❤️❤️. saya dh grab 6 set utk 1st batch, klu awk nk masuk order for 2nd batch, bole DM laju2.. set ni BEST SELLER.. dpt percuma toner + pouch bag lagi tau.. spe xnak mmg rugi 🤪 #hantaranmarykay #marykayrawang #marykayskincare #marykaypetalingjaya #marykaymakeup
Nak bagitauuuuu something excited to my followers !!! Mary Kay Timewise 3D dah launch !!! Lebih advance 😱. Siapa tak suka something yang advance kan !!! ANTI AGING & BRIGHTENING IN ONE SET !!! 😭❤️. . . Jom upgrade skincare anda kepada Timewise 3D yang terbaru di Mary Kay! Set ini didatangkan dengan ⤵️. . 1️⃣ Cleanser. 2️⃣ Day Cream SPF30. 3️⃣ Night Cream. 4️⃣ Eye Cream. . D- Defends (mempertahan). D- Delays (melambatkan). D- Delivers (menghasilkan). . Sangat bagus untuk golongan yg baru nak memulakan langkah penjagaan kulit setelah berumur 25tahun keatas. Sebab umur 25 kita kulit sudah memulai proses penuaan. Jom awet muda & cerah sekataaaaa with Timewise 3D !!! You will Love it !! ❤️❤️❤️. saya dh grab 6 set utk 1st batch, klu awk nk masuk order for 2nd batch, bole DM laju2.. set ni BEST SELLER.. dpt percuma toner + pouch bag lagi tau.. spe xnak mmg rugi 🤪 #hantaranmarykay #marykayrawang #marykayskincare #marykaypetalingjaya #marykaymakeup
上班上課📖其實可以很簡單 大濃妝花時間❗️ 防曬沒有氣色❓ 那就來點輕薄底妝吧💯 展現自然氣色❤️ #裸妝 #飾底乳 #cc霜 #上班 #上課 #輕薄 #自然 #好氣色 #護唇脂 #護唇膏 #canmake #marykay #marykaymakeup #maybelline #sheabutter #cccream #cccreammarykay #foundationprimer #facepowder _ 📥歡迎小盒子來預約免費膚質檢測 🐻【小粉茉Q&A】等你來提問 📲留言告訴我你的想法或建議 ❤️對分享之產品有興趣也可詢問❤️ 🌸招募小粉茉🌸 提問或愛心都是茉莉最好的動力
Nak bagitauuuuu something excited to my followers !!! Mary Kay Timewise 3D dah launch !!! Lebih advance 😱. Siapa tak suka something yang advance kan !!! ANTI AGING & BRIGHTENING IN ONE SET !!! 😭❤️. . . Jom upgrade skincare anda kepada Timewise 3D yang terbaru di Mary Kay! Set ini didatangkan dengan ⤵️. . 1️⃣ Cleanser. 2️⃣ Day Cream SPF30. 3️⃣ Night Cream. 4️⃣ Eye Cream. . D- Defends (mempertahan). D- Delays (melambatkan). D- Delivers (menghasilkan). . Sangat bagus untuk golongan yg baru nak memulakan langkah penjagaan kulit setelah berumur 25tahun keatas. Sebab umur 25 kita kulit sudah memulai proses penuaan. Jom awet muda & cerah sekataaaaa with Timewise 3D !!! You will Love it !! ❤️❤️❤️. saya dh grab 6 set utk 1st batch, klu awk nk masuk order for 2nd batch, bole DM laju2.. set ni BEST SELLER.. dpt percuma toner + pouch bag lagi tau.. spe xnak mmg rugi 🤪 #hantaranmarykay #marykayrawang #marykayskincare #marykaypetalingjaya #marykaymakeup
En Dallas, TX #marykaymakeup www.maykay.com/mmars1
O iluminador em bastão é mais intenso, já o compacto tem certa naturalidade!!! Amamos os dois, depende da ocasião 😍😍😍 . . . . . #marykay #marykaymakeup #marykaybrasil #marykaylovers #make #batom #maquiagemx #maquiagembrasil #tutorial #loucaspormaquiagem #universodamaquiagem_oficial #auroramakeup #maquiadora #cabelo #pausaparafeminices #beleza
Maravilhoso, uma cor mais linda que a outra, todas sensacionais!!!! #consultoramarykay #marykay #marykaybrasil #marykaymakeup #coleçãonova #coresnovas #batonsnovos #apricot #mauve
Morning ☀️ . Sharing dari our SSD iqah 💗 👉 2 tahun Lepas beliau cuba Mary kay dan beliau kata pada diri nya. Ini last dia nak try Produk muka. After this Kalau tak jadi jugak dia akan give up. . Sebab beliau dah penat cuba Pelbagai jenis produk 😭. . So beliau bagi peluang muka beliau dirawat dengan marunkay Selama 1 tahun. Dan kalau positif feedback, beliau akan terus guna Mary kay ♥️ . Nak tahu tak ape kesudahannya. Finally beliau jatuh hati pada Mary Kay. Ia bukan setakat bagi kulit yang lebih Cantik dan sihat. Ia juga tambah income beliau jugak. . Mary kay merubah hidup Wanita semua 😍 . 💗Wannys 📲 013-4911908 . #marykaymakeup #marykaylovers #marykaycheras #marykayuser #marykaykosmetik #marykaylipstick #marykaymurah #marykaysabah #marykayproducts #marykaymalaysia #marykay #marykayshahalam #marykayselangor #marykaysg #marykayputrajaya #marykaysubang #marykaydenaialam #marykayjohor #marykaypulaupinang #marykaymelaka #marykayseremban #marykaykelantan #marykaysarawak #marykayperak #marykaypahang #marykayoriginal #marykayterengganu #marykaykl
Hazte consultora y vive esta hermosa experiencia. #marykaymakeup
Ur daily coverage! PLEASE CONSIDER YOUR TYPE OF MAKE UP. CHOOSE MINERAL BASED/ NON COMEDOGENIC 👍 For Mary Kay consultation and product information contact me 😉 011-19776624 www.wasap.my/601119776624 #marykay #marykaykl #makeuptips #makeup #marykaymalaysia #marykaykelantan #sayajual #sayajualmurah #sayajualmarykay #marykaymurah #marykayoffer #marykaymakeup #hantaran #kerjakahwin #hantarankahwin #suprisegift #hadiahunik #makeupmurah #makeuplovers #lipstick #lipstickmarykay #lipstickmurah #lipstickmatte #lipsticklover #tipskecantikankulit
Skin Analyzer in action! Ni adalah blackhead di kawasan hidung! Ngeri! So, please pakai mask botanical untuk best result. Takkan nak biar je blackhead ni terperap kat wajah tu?😨😨😨 Your skin needs maintanance too! http://www.wasap.my/60199795343 #marykaymalaysia #marykaynegerisembilan #marykaykualapilah #marykaytampin #marykayseremban #marykaymakeup #marykayproducts #marykaybeautyconsultant #marykaylover #freegiftmarykay #freeskincareclass #marykayterengganu
PLEASE CONSIDER YOUR TYPE OF MAKE UP. CHOOSE MINERAL BASED/ NON COMEDOGENIC 👍 For Mary Kay consultation and product information contact me 😉 011-19776624 www.wasap.my/601119776624 #marykay #marykaykl #makeuptips #makeup #marykaymalaysia #marykaykelantan #sayajual #sayajualmurah #sayajualmarykay #marykaymurah #marykayoffer #marykaymakeup #hantaran #kerjakahwin #hantarankahwin #suprisegift #hadiahunik #makeupmurah #makeuplovers #lipstick #lipstickmarykay #lipstickmurah #lipstickmatte #lipsticklover #tipskecantikankulit
Set rawatan 😘 PLEASE CONSIDER YOUR TYPE OF MAKE UP. CHOOSE MINERAL BASED/ NON COMEDOGENIC 👍 For Mary Kay consultation and product information contact me 😉 011-19776624 www.wasap.my/601119776624 #marykay #marykaykl #makeuptips #makeup #marykaymalaysia #marykaykelantan #sayajual #sayajualmurah #sayajualmarykay #marykaymurah #marykayoffer #marykaymakeup #hantaran #kerjakahwin #hantarankahwin #suprisegift #hadiahunik #makeupmurah #makeuplovers #lipstick #lipstickmarykay #lipstickmurah #lipstickmatte #lipsticklover #tipskecantikankulit
PLEASE CONSIDER YOUR TYPE OF MAKE UP. CHOOSE MINERAL BASED/ NON COMEDOGENIC 👍 For Mary Kay consultation and product information contact me 😉 011-19776624 www.wasap.my/601119776624 #marykay #marykaykl #makeuptips #makeup #marykaymalaysia #marykaykelantan #sayajual #sayajualmurah #sayajualmarykay #marykaymurah #marykayoffer #marykaymakeup #hantaran #kerjakahwin #hantarankahwin #suprisegift #hadiahunik #makeupmurah #makeuplovers #lipstick #lipstickmarykay #lipstickmurah #lipstickmatte #lipsticklover #tipskecantikankulit
PLEASE CONSIDER YOUR TYPE OF MAKE UP. CHOOSE MINERAL BASED/ NON COMEDOGENIC 👍 For Mary Kay consultation and product information contact me 😉 011-19776624 www.wasap.my/601119776624 #marykay #marykaykl #makeuptips #makeup #marykaymalaysia #marykaykelantan #sayajual #sayajualmurah #sayajualmarykay #marykaymurah #marykayoffer #marykaymakeup #hantaran #kerjakahwin #hantarankahwin #suprisegift #hadiahunik #makeupmurah #makeuplovers #lipstick #lipstickmarykay #lipstickmurah #lipstickmatte #lipsticklover #tipskecantikankulit
Selamat pagi semuaaa ! 🤗. . . Basic skincare yang perlu kita guna ada 5 benda. Dah cukup basic skincare ke belum ☺ ? Atau masih guna pencuci sahaja ?🤔😔. . . Sayangilah kulit wajah kita 🤗 jagalah sebaiknya, perkara pertama yang orang akan tengok adalah skin kita kan ? Nak kulit awet muda tapi guna sabun mandi 😭😱 yang bukan dikhaskan untuk muka . Apoooo 😂🤣😭😱! Ya ada ! Jangan tekezut!. . . Credit : Syahira Farzana. . Basic skincare routine for DRY/DEHYDRATED SKIN:. . Gentle cleanser. - Elakkan pakai cleanser yang boleh mengeringkan kulit, choose for a low pH cleanser or moisturizing cleanser. . Hydrating toner. - Elakkan pakai toner yang mengandungi "drying" alcohol, witch hazel & parfum. Better yet choose for hydrating toner. . Moisturizer. - Pilih pelembab yang mempunyai cream texture sebab moisture tu boleh tahan lagi lama kat kulit compares to gel or lightweight moisturizer. . Sunscreen. - Choose for zinc oxide sunscreen & sunscreen yang hydrating. Alcohol kalau boleh elak, tapi kalau ada pun make sure kedudukan dia kat bottom of the ingredient list (lower percentage). . Exfoliant (once a week). - Elakkan pakai scrub yang mempunyai biji biji skrub kasar sebab dry skin ni kulit dia sensitif. Cari texture scrub yang halus or pakai peeling gel. 👉nak tahu skincare jenis apa yg sesuai dengan kulit anda? 👉Sesuai dengan bajet anda? 👉Inginkan pandangan atau nasihat ttg kukit anda secara percuma? 💌Boleh terus DM atau wassap di 0167770290 💕Free consultant 💕Free postage #marykay #marykaybotanikaldanmineral #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysiabeautyconsultant #marykaymalaysiaoriginal #marykaymalaysia #marykayperak #marykaybebaskimia #marykayipohbeauty #marykayprodukselamat #marykayparitbuntar #marykaytaipingperak #marykaymakeup #marykaylovers #marykaykosmetik #marykaylifestyle
Ni Ema tunjuk real testimoni. One of my SCC customer. Lepas pakai mask, tengok apa ada pada facial cloth ni😨 Mask ni best sgt tau. Bila pakai, dia akan exfoliate sel kulit mati. Kulit u kusam gelap, boleh jadi cerah berseri! Kulit banyak whitehead and blackhead? Confirm selesai masalah dengan mask botanical ni! Jangan biak whitehead lelama! Wassap Ema skrg. RM 80 untuk setahun. Berbaloi sangat! http://www.wasap.my/60199795343 #marykaymalaysia #marykaynegerisembilan #marykaykualapilah #marykaytampin #marykayseremban #marykaymakeup #marykayproducts #marykaybeautyconsultant #marykaylover #freegiftmarykay #freeskincareclass #marykayterengganu
Cuba sentuh hidung, ada rasa biji biji kasar? Tengok cermin, nampak bintik bintik hitam berleluasa? Malunya. Nanti bila sembang,orang duk tengok tang hidung kita je🙈 Nah, the best item in MaryKay Botanical mask! http://www.wasap.my/60199795343 #marykaymalaysia #marykaynegerisembilan #marykaykualapilah #marykaytampin #marykayseremban #marykaymakeup #marykayproducts #marykaybeautyconsultant #marykaylover #freegiftmarykay #freeskincareclass #marykayterengganu
☝ciksha bukan nak cakap satu malaysia . ☝ciksha nak cakap belakang tu kwang soo 😆😜 . Kakak jangan negok kwang soo jer...negok la ciksha yang tantikk ni 😄 . Negok make up ciksha setelah berpusing satu zoo make up ciksha tak crack pun..dan ciksha jugak bukan pandai make up pun... . Tapi dengan MARY KAY tak pandai make up pun nampak macam expert gilerr...contoh terdekat ciksha laa...😂 😉 . Ehh kakak jangan pikir lama sangat tau kan jiran kakak lagi cepat cantik dari kakak 😉 . Ciksha 😘 0176445605 . #marykayuser #marykaylover #marykaybeautyconsultant #marykaymakeup #marykayperak #marykaypenang #marykaymalaysia #flawlessskin #kulitsihat #kulitcantik #kulitbebasjeragat #naturalproduct #noedit #noncomedogenic #selamat #rahsiakulitsihatdancantik #duittepi #income #careeropportunity
Morning sweetie Throw back event booth semalam We are Marykay lover 😍😍😍😍 www.Wasap.My/60194507881 #marykay_azreensah #marykayskincare #marykaymakeup #marykayproducts #marykaymalaysia #marykaylovers #marykaybeautyconsultant #marykaysgbuloh #marykayselangor
PROMOTION 15 % untuk kulit sihat 😍😍 . 📌mary kay TimeWise miracle set 📌 Apa itu TimeWise Miracle set?🤔 Anda kini boleh mengalami apa itu namanya keajaiban 🔮 Koleksi TimeWise ini berfungsi membekalkan faedah yang anda perlukan ‼untuk kulit kelihatan muda .mary kay membawakan semua faedah ini dalam satu set lengkap yang disokong oleh data klinikal untuk membekalkan hasil yang menakjubkan 😘 Set TimeWise ni boleh bantu anda mendapatkan kulit yang tegang cerah bersih dan yang penting sihat 😘 sila baca di bawah ni ye 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 . 💠pembersih Untuk menanggalkan kotoran pada kulit 💠 timewise age fighting moisturizer dapat melembapkan kulit anda sehingga 10 jam . 📌Fungsi yang sangat menakjubkan . mary kay TimeWise membantu melicinkan,membantu mengurangkan garis halus diwajah,mengurangkan garis halus dan kedutan,menegang,melembutkab,mencergaskan,membina semula dab membekalkan kemasan tanpa cela . 📌bagaimana TimeWise bertindak📌 Apabila lapisan sel kulit mati,kotoran dan bahan cemar berlaku pada muka setiap hari.faktor ini yang menyebabkan keserian kesegaran kulit muka rosak .sebab itu TimeWise mampu membantu anda menstabilkan kulit anda berpanjangan 😘😘😘 . perlukan consultation?? pm ciktin..ciktin akn bantu uols tau 😉😉 . http://marykayciktin.wasap.my/ . #win #marykay #marykaycheras #marykaykajang #marykaybangi #marykayserikembangan #marykayserdang #marykayupm #marykayterengganu #marykaymakeup #beautyconsultant #bellaammara
BUY 1 FREE 1..Jom ajak kawan2 beli cc cream..xrugi tau..senang blend dgn muka kita.. . Cc Cream Mary Kay . Sambil cantik boleh rawat dan protect skin . Best tak ?! Mestilah best 😍😍 . KEBAIKAN CC CREAM 1.Melawan garisan halus dan tanda penuaan. 2. Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit. 3. Melindungi kulit dari sinaran UVA atau UVB (SPF15). 4. Menutup cela, memelihara kulit yang berjerawat serta menenangkan kulit bermasalah. 5. Mencerah dan menyerikan tona kulit tidak sekata dengan segera. 6.Mengurangkan kemerahkan pada kulit kesan daripadan bahan kimia lepas yang berbahaya. 7. Mempertahankan kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida . ADA 4 TONA WARNA UNTUK DISESUAIKAN DENGAN KULIT ANDA 😙 . Love ciktin 0145218127 http://marykayciktin.wasap.my/.. . #win #marykay #marykaycheras #marykayselangor #marykaymakeup #marykayskincare #marykayserikembangan #marykayserdang #marykayupm #marykaykajang #marykaybangi #beautyconsultant #bellaammara #hilangkanjeragat #letscantik #ariani #love #lipstick #ctdk #bazarpaknil #skincare #foundation #acne #kulitsihat #parutjerawat
Os detalhes dessa linda make 💖 Agende já o seu horário (61)98541-3296 ☎ #make_up #makediva #makiê #maquiagem_insta #maquiagembrasil #maquiagemcristalina #marykaymakeup #loucaspormaquiagem
SAYA HANYA POST TESTIMONI REAL SAHAJA 😊 Saya pun bergambar dengan akak ni sebab nak share dengan my dear followers 😍😍 . Akak suraya ada skin problem yang agak serius kan ? 😊 namun sekarang kak suraya dah cantik sangat, kulit sangat licin.. Alhamdulillah ❤️😊 . 💕💕 ✨ dulu jerawat kak su sangat teruk 😭😭 alhamdulillah berkat sabar dengan Mary Kay , kulit kak su sangat sangat sihat ☺️. kak su sendiri pon dah jadi consultant sebab Mary Kay bukan setakat bagi kulit cantik , kak su jugak dapat side income . Yang penting , sabar membawa ganjaran lebih besar 😆😆 tak menyesal sabar 😚😚 . If you ask me why Mary Kay ada testimoni letops, i believe it was because QUALITY OF THE PRODUCTS💋🌸 . Ada juga yang bagu diluar sana, Mary Kay is one of them.. sometime you pakai skincare lain, keberkesanan berbeza berbanding MK disebabkan kualiti berbeza😘😘 . Apapun kalau taknak mk, jangan mencari skincare yg boleh buat uolls flawless dalam sebulan dua sebab mostly ada bahan2 terlarang☹️☹️ . Macam yang kkm lately announce , mula2 okay ke kan ? Bila banyak feedback negatif , then at that moment baru keluarkan announcement ada merkuri and so on 😭😭 kesian pengguna .. yang oenting selidik betul2 😘😘 . Mary Kay antara top 5 skincare in the world😎😎 . Bukan setakat berkesan, ia jugaa sangat2 selamat untuk digunakan untuk semua peringkat usia even #pregnantMom pon boleh guna 😍😍 . Anyone nak bantuan kami consultant 🙋🏻🙋🏻nak tahu macam mana nak rawat kulit ? 💃🏻💃🏻jom whatsapp kami akan berikan percuma nasihat kecantikan untuk anda semua 💋💋 . share with Love,💋💋💋 Iqah 0182710227💄💄💄 http://iqamarykay.wasap.my/ . . #marykaybeautyconsultant #ilovemarykay #marykaymalaysia #marykaykajang #marykaybangi #marykaysemenyih #marykayserdang #marykaybalakong #marykaypetalingjaya #marykaypuchong #marykaysubangjaya #marykaykl #marykayjeli #marykayselangor #marykayshahalam #marykaygombak #marykaybatucaves #marykayselayang #marykaykepong #marykayputrajaya #marykayjeli #marykaytanahmerah #marykaykualabalah #marykaypasirmas #marykayampang #marykaytamanimpianihsan #marykaybalakongjaya #marykayskincare #marykaymakeup
Stay tune you all. Eye shadow ni akan release November nanti😊. SBC Hasni❤. Aurora Glitz Unit. #Repost @tamaraduartte • • • • • Novidades do mês! #marykaymakeup #sombrasmarykay #lancamentomarykay #maiomesdasmaes #make #euescolhimarykay
Melhor do que se transformar è realçar o que já temos de melhor😍😍
🌸 Mary Kay Intense Moisturizing Cream 🌸 . Tahu tak kulit yang KERING boleh menyebabkan kekedutan pada kulit muka 😱 . . Tak kan korang nk tua sebelum usia kan? 😣 . Jom la rawat sebelum melarat . Fungsi Krim ini adalah :- . 😉 Kulit serta-merta kelihatan berseri, membelai dengan sungguh halus dan lembut . 😉 Melembapkan kulit sehingga 10 jam . 😉 Sesuai untuk kulit sensitif . ●●Sapu selepas menggunakan pelembap biasa anda waktu pagi dan malam . 📲📲 014-9043617 . #marykaypenang #marykaymakeup #muautara #muautaramurah #muapenang #marykaymurah #marykay #promomarykay
🌸 Mary Kay Intense Moisturizing Cream 🌸 . Tahu tak kulit yang KERING boleh menyebabkan kekedutan pada kulit muka 😱 . . Tak kan korang nk tua sebelum usia kan? 😣 . Jom la rawat sebelum melarat . Fungsi Krim ini adalah :- . 😉 Kulit serta-merta kelihatan berseri, membelai dengan sungguh halus dan lembut . 😉 Melembapkan kulit sehingga 10 jam . 😉 Sesuai untuk kulit sensitif . ●●Sapu selepas menggunakan pelembap biasa anda waktu pagi dan malam . 📲📲 014-9043617 . #marykaypenang #marykaymakeup #muautara #muautaramurah #muapenang #marykaymurah #marykay #promomarykay
💄 "Красная помада, как тебе я рада Как тебе я рада, любимая моя Красная помада, ты моя отрада Без тебя, наверно, буду я не я, я не я! " 💋Группа Лицей, 1996г ❤💟❤ Оказывается столько песен посвящено помаде💄, просто не реально количество! А тем временем, наша вечеринка посвященная помадам-состоялась!🔥😊 Благодарю гостей, 🌹что нашли на себя время. А кто не решился, у кого не получилось-не расстраивайтесь, следите за анонсами и записывайтесь Напоминаю, что так же вы можете записаться на индивидуальную встречу,👉 пишите в Direct
🌸 Mary Kay Intense Moisturizing Cream 🌸 . Tahu tak kulit yang KERING boleh menyebabkan kekedutan pada kulit muka 😱 . . Tak kan korang nk tua sebelum usia kan? 😣 . Jom la rawat sebelum melarat . Fungsi Krim ini adalah :- . 😉 Kulit serta-merta kelihatan berseri, membelai dengan sungguh halus dan lembut . 😉 Melembapkan kulit sehingga 10 jam . 😉 Sesuai untuk kulit sensitif . ●●Sapu selepas menggunakan pelembap biasa anda waktu pagi dan malam . 📲📲 014-9043617 . #marykaypenang #marykaymakeup #muautara #muautaramurah #muapenang #marykaymurah #marykay #promomarykay
. PINK SALES?!! 😱😱 . October PROMO UP TO 15% 🔥🔥 Promo ini hanya sah sehingga 31 Oct 2018 & selagi stok masih ada. Jom jom grab sebelum stok habis.😘 Sangat JIMAT bila beli time sale kan... Sebarang pertanyaan boleh wasap akak okay! . ❤️ AinMK 011-10797710 . . #marykay #marykaymalaysia #marykaycosmetics #marykayproduk #marykayproducts #marykaykelantan #marykayskincare #marykaymakeup #marykaylovers #ilovemarykay #marykayusers #marykaymurah #marykayconsultant #marykaylife
Assalamualaikum...Good morning ladies.. Gel Semi-Matte Lipstick Apa yg best sangat pasal MARY KAY GEL SEMI-MATTE LIPSTICK nie? Formula gel yang ringan, teknologi 'Cushion Matrix' terkini iaitu menagndungi mikrosfera silika yang amat kecil untuk penyerapan dan tahan lama, kesan focus yang lembut dan menutupi masalah bibir gelap atau tona tak sekata, mengandungi minyak bunga matahari dan estrak jojoba untuk melembabkan bibir dan ianya didatangkan dalam bekas 'clear top window' untuk memudahkan anda memilih warna lipstick kegemaran dengan lebih mudah. Ada 8 warna hebat! 💋 BASHFUL YOU 💋 RICH TRUFFLE 💋 MAUVE MOMENT 💋 POWERFUL PINK 💋 ALWAYS APRICOT 💋 POPPY PLEASE 💋 MIDNIGHT RED 💋 CRUSHED BERRY - ONE CUSHIONY, FEEL-GOOD FORMULA, EIGHT INTENSE, STAY-TRUE SHADES- Berminat nak tahu lebih lanjut? Hubungi saya sekarang! Kiss sket, mmuuuuaaahh Lina Beauty Consultant Mary Kay ☎️📞www.wasap.my/60192355456 #marykaybeautyconsultant #marykaymakeup #marykaykl #marykayputrajaya #marykaybangi #marykaypuchong #marykayN9 #ilovemarykay #sayajualmarykay #botanicalbasedskincare #letscantik #jomcantik #marykaytimewiserepair #MaryKaySkinvigorateBrush #marykaylipstick #marykaytimewise3d #marykayundereyes #marykaygombak #marykaysetapak #marykaybangi #marykaypuchong #marykaysepang #MaryKayFoundation #MaryKayCcCream #MaryKayTimewide3D #freeskincareclass #freemakeupclass
Selamat pagi...sebelum gi keje, pakai lipstik dulu....bila dah knal marykay..terus jtuh cinta😍jom intai2 ig sya...mna tahu ada berkenan😉 #marykaymalaysia#marykaymakeup #marykayjohorbahru Jgn malu2 wasap ida 0197168162
Assalamualaikum & good morning... nak share Kuasa Serum Lumivie 😘😘 Nah tengok la jeragat makin berkurangan... 😘😘😘 . . Jom rawat masalah kulit wajah dgn Mary Kay! Siapa ade masalah kulit tapi tak tahu set mane yg sesuai??? 🤷🏻‍♀️pm sis skrg 😊☺️ . #marykaydamansara #produkbebasmercury #marykaykotadamansara #marykaymakeup #beautyconsultant #marykaymalaysia . Mk_ecah ☘️ www.wasap.my/60193849877 Independent Beauty Consultant Mary Kay
Come play Mary Kay bingo to win awesome Mary Kay prizes and to try some of our products💋💄#marykay #marykaymakeup
We are fall-ing in love with our new Matte Lipstick in Red Roma! 🍁🍂 #fallinlove #marykaymakeup #marykay #fall #makeup #red
Dica de hoje... top Sombra Chromafusion . . 📍 Alta pigmentação 📍12 horas de fixação da cor. 📍 17 tons disponíveis
Only for the month of October, if you purchase Mary Kay's limited edition Lash Love mascara $1 will be donated to the Mary Kay Foundation which supports research for cancer affecting women and also women's shelters and survivors of domestic violence. You can make your orders at www.marykay.com/jmercado2029 Thank you for the support. #MaryKay #beautiful #belleza #beautiful_world #women #men #ladies #mujer #mujeres #Marykayjanet #lucebella #Natural #marykaycosmetics #marykaymakeup #ilovemarykay #marykayskincare #marykaylovers
next page →