#marykaypuncakalam

18,931 posts

Loading...
Siapa tak pernah langsung untk ber mask muka πŸ˜… muka sentiasa kelihatan kusam? Kurang berseri walaupun makeup dah tebal betul? Warna kulit tidak sekata? . Jom Cuba mask BE ni . Cnfrm uolls jatuh cinta! ☺️ . Mask muka perlu dilakukan secara rutin samada sekali atau dua kali seminggu. Jgn risau sbb Mask BE ni tahan setahun tau. Jimat!! x payah nk beli tiap2 bulan. setahun sekali jer. . Fungsi Utama mask BE adalah untuk membantu :- 1) Menanggalkan sel2 kulit mati 2) Mengecilkan pori2, membersihkan pori2 tersumbat 3) Menganjalkan kulit..jika kita consistent pakai mask pipi kita akn jadi anjal . 4) Membersihkan wajah dari white head dan black head . 5) Juga membantu memudarkan parut jerawat dan jeragat 6) Jg boleh dijadikan sbgai skrub wajah. 7) mencerahkan kulit. . Tak guna x tau..bile cuba br tahu😁😁 bg peluang dkt diri untk kenal dgn product Mary Kay πŸ€— πŸ‘‰Skincare Mary Kay bukan produk yang pakai seminggu dah cantik gebu gebas πŸ™ƒ . Jom grab satu untk kulit cantik Dan sihat πŸ’•πŸ˜Ž Pilih yang BERKUALITI, Pilihlah yang SELAMAT 😊 . Xoxo, AishahNash|016-2539327 http://shahmaryk.wasap.my Beauty Consultant Mary Kay πŸ‡²πŸ‡Ύ #marykaymalaysia #bizonline #bizig #marykayshahalam #marykayklang #marykayampang #marykaycheras #marykayselangor #marykaybukitraja #marykaypuncakalam #marykaysetiaalam #marykayskincare #testimonimarykay #beautyconsultantmarykay #basicsetmarykay #skinvigoratebrush #marykayuitmshahalam #marykayunisel #marykaymsu #sayasuka #skincare
Hai uolsss!! Siapa yang nak belajar makeup ahad ni di Ramza Studio? Jom jom! Limited seats. Siapa nak boleh pm saya terus yaaaa. Yg nk tanya details dlu pon boleh. Brg disediakan including door gift. . Hana 0143695746 (Link on bio) . #marykaymalaysia #BotanicalEffectsMaryKay #makeupclass #shahalam #aeonshahalam #batutigashahalam #icityshahalam #MaryKaySelangor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #TrendyHijabista #uitmshahalam #seksyen7shahalam #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #SayaJualKosmetik #marykaypuncakalam #palam #uitmpuncakAlam #uitmpalam #makeuptutorial #uitm #makeupideas #setiaalam #uitmpuncakperdana
TESTIMONI BERJAYA πŸ˜πŸ’ƒπŸ‘ . SABAR & KONSISTEN KUNCI UTAMA . Mary Kay bukan product Yg menjanjikan kulit anda akan nampak Cantik dalam masa yng singkat. . Tapi untuk dapat kulit yang sihat itu tidak mustahil 😍 . Follow consultation yg betul, dan pakai dengan lengkap secara konsisten, inshaAllah sangat membantu. . Lebihkan SABAR dalam merawat jerawat. . Ada masalah Jerawat, Jeragat, kulit Berminyak , kulit kering ? Jom saya bantu 😘✌ . . Nak pakai Mary Kay tapi budget? Jangan risau,hana ada cara!😘 Nak FREE postage FREE smple FREE consultation meh pm hana cepat . 0143695746 (link on bio) . #BotanicalEffects #BotanicalEffectsMaryKay #blackhead #affsuzukicup #affsuzukicup2018 #affsuzukifinal #MaryKayMalaysia #MaryKaySelangor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #affsuzukicup18 #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #SayaJualKosmetik #marykaypuncakalam #palam #uitmpuncakAlam #uitmpalam #uitmshahalam #uitm #skincare #setiaalam #uitmpuncakperdana
Nak tau tak Masker nie penting juga dalam rutin penjagaan wajah kita. Untuk buang sel kulit mati dan juga utk melembapkan kulit kita. Kulit pon akan jd lebih lembut,gebu dan licin kalau kita rajin guna masker. In fact,Masker juga membantu melambatkan proses penuaan tauuu..ha..tunggu ape lagi.. Kita cuma peruntukkan seminggu 3x shj selama 15 minit utk memakai Masker..mudah kan? Jom pilih Masker yg bersesuaian utk kulit awak 😘😘 Pilihan Shana semestinya Gel Mask & Botanical Effects Mask..bile pegang pipi rasa best je tauπŸ’‹ Nak tau lebih lanjut?Jom consult dengan Shana..FREE consultation..boleh cuba produk for FREE gak😘😘 Shana Alwiey http://www.wasap.my/60172928160 Mary Kay Beauty Consultant #maskmarykay #produkberkualiti &selamat #top5internationalkosmetikbrand #marykaypuncakalam #marykayklang #marykaygombak #love #ilovemarykay
Tau x yg d best skincare routine ade 5 crucial steps? N salah satu dripadenya is EXFOLIATING, which is also the second step of those routine. Tau x ape tu? Exfoliating ni secara ringkasnya adelah, membersih muka dgn lebih mdlm untuk mbuang sel kulit mati, membersihkan pori yg tsumbat n memecahkan pembentukan whiteheads, semua ni ade lah punca yg mnyebabkan kulit kusam n kering dan berjerawat Cara terbaik n mudah untuk exfoliate our skin is through mask/scrub. All the little particles in mask n scrub can deeply cleanse our skin n pde mase yg same mlncarkan predaran darah pde kulit, yg nnti akn mghasilkan that GLOW yg kite nak. . My fovourite mask is of course dri set botanical effects from Mary Kay yg mmg sngt ohsem. Dgn sekali pnggunaan je dah rase beza sngt2. Dan lagi best, scrub die pon boleh jadi mask tau. Nmpk x? Dgn 1 item ade double usage. Botanical plak tu! Klu korang nk rasai sendri perbezaannya or nak free consultation, just wasap je okey 😘 Hana 0143695746 Mary Kay My #marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykayrawang #marykaygombak #marykayampang #uitmjengka #skincareterbaik #hijabistatrend #acneproneskin #marykaygombak #marykaymelaka #iope #pobling #blackheads #aprilskin #uitmpuncakalam #marykayshahalam #organicskincare #TimewiseSkincare #blackheads #tutorialmakeup #marykaypuncakalam #marykayskinvigorate #marykayKL #lipstick #marykaymakeup #hantaran #botanicaleffects #kuruscepat
LIMITED EDITION MATTE METALLIC LIPMATE! Kemasan matte tapi dgn effects metallic for glamorous look! Mmg sangat cantik! Jommm cuba! 😍 . Special prizes, special gift, free items!! . Ask me for more details! . Hana 0143695746 . #BotanicalEffects #BotanicalEffectsMaryKay #blackhead #affsuzukicup #affsuzukicup2018 #affsuzukifinal #MaryKayMalaysia #MaryKaySelangor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #affsuzukicup18 #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #SayaJualKosmetik #marykaypuncakalam #palam #uitmpuncakAlam #uitmpalam #uitmshahalam #uitm #skincare #setiaalam #uitmpuncakperdana
Jom kita lihat apakah ciri-ciri produk pemutih dan kosmetik yang mengandungi merkuri :- . πŸ”₯ 1.Warna krim lebih terang dan menyerlah πŸ”₯ 2.Bau krim agak kuat dan menyengat πŸ”₯ 3.Krim pemutih yang mengandungi merkuri menyebabkan kulit wajah menjadi lebih berkilat πŸ”₯ 4.Kulit muka menjadi putih pucat dan mudah tbakar atau pedih πŸ”₯ 5.Krim memiliki tekstur kasar, mlekit dan bergumpal πŸ”₯ 6.Memutihkan kulit dalam waktu yang sangat singkat (kurang seminggu) πŸ”₯ 7.Tidak timbul jerawat. Ini disebabkan lapisan epidermis kulit telah rosak dan kulit sudah tidak lagi mengandungi protein dan melanin yang berfungsi untuk melindungi kulit dari sinaran matahari(kulit pramatang). πŸ”₯ 8.Pada pemakaian awal produk menyebabkan iritasi pada kulit, merah-kemerahan atau penggelupasan. Jadi, jika muka anda menjadi sangat cantik dan tidak langsung ditumbuhi jerawat, namun kembali naik jerawat setelah berhenti menggunakan produk tersebut, ia berkenaan dengan kerosakan lapisan kulit akibat dari penggunaan racun merkuri ini.Muka menjadi licin kerana bakteria tidak dapat hidup di atas lapisan kulit yang telah mengalami kerosakan akibat merkuri ini. Muhasabah diri kita..dimana kita letakkan masa depan kulit wajah kita. Special prizes, special gift, free items!! . Ask me for more details! . Hana 0143695746 . #BotanicalEffects #BotanicalEffectsMaryKay #blackhead #affsuzukicup #affsuzukicup2018 #affsuzukifinal #MaryKayMalaysia #MaryKaySelangor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #affsuzukicup18 #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #SayaJualKosmetik #marykaypuncakalam #palam #uitmpuncakAlam #uitmpalam #uitmshahalam #uitm #skincare #setiaalam #uitmpuncakperdana
Boleh buat eyeshadow jugakk kayyy. Cantik ke cantikk?? 😍😍
😻*MaryKay Makeup Finishing Spray*πŸ’‹πŸ’‹ Risau makeup tak tahan lama? Pagi makeup, tengah hari makeup dah hilang? Makeup bercapuk akibat berpeluh? Jangan risau dengan adanya Makeup Finishing Spray ini.. . YANG PENTING KENA CUBA BARU TAHU πŸ”₯πŸ”₯ . Untuk tahu detail harga produk just tekan link kat bio...πŸ’“πŸ’“πŸ’“. . BELIEVE ❀ BEAUTIFUL ❀ CONFIDENCE ❀ . www.wasap.my/60134023063/KulitSihat . Shahirah | 0134023063 Beauty Consultant Mary Kay . COD di Glenmarie / Menara TM / Cova Square / Subang Bestari / Denai Alam / Saujana Utama / Sri Gombak / Kota Damansara / KLCC . #marykaymalaysia #kulitsihatitucantik #kulitsensitif #kulitjerawat #marykaypuncakalam #IAmBeautyConsultantMarykay #marykayselangor #marykayshahalam #marykaykedah #marykayperlis #marykaysungaibuloh #marykaysgbuloh #marykaysubangbestari #marykayglenmarie #marykaydenaialam #marykaygombak #tropicanahospital #marykaykotadamansara #marykaysaujanautama #marykaymenaratelekom #setmicromabrasion #setkecilkanliangpori #mengetatkanliangpori #jeragat #marykaysrigombak #marykaymurahgila #marykaymurahsangat #marykaymurah #likeforlikes #likeforfollow
😻*MaryKay Makeup Finishing Spray*πŸ’‹πŸ’‹ Risau makeup tak tahan lama? Pagi makeup, tengah hari makeup dah hilang? Makeup bercapuk akibat berpeluh? Jangan risau dengan adanya Makeup Finishing Spray ini.. . YANG PENTING KENA CUBA BARU TAHU πŸ”₯πŸ”₯ . Untuk tahu detail harga produk just tekan link kat bio...πŸ’“πŸ’“πŸ’“. . BELIEVE ❀ BEAUTIFUL ❀ CONFIDENCE ❀ . www.wasap.my/60134023063/KulitSihat . Shahirah | 0134023063 Beauty Consultant Mary Kay . COD di Glenmarie / Menara TM / Cova Square / Subang Bestari / Denai Alam / Saujana Utama / Sri Gombak / Kota Damansara / KLCC . #marykaymalaysia #kulitsihatitucantik #kulitsensitif #kulitjerawat #marykaypuncakalam #IAmBeautyConsultantMarykay #marykayselangor #marykayshahalam #marykaykedah #marykayperlis #marykaysungaibuloh #marykaysgbuloh #marykaysubangbestari #marykayglenmarie #marykaydenaialam #marykaygombak #tropicanahospital #marykaykotadamansara #marykaysaujanautama #marykaymenaratelekom #setmicromabrasion #setkecilkanliangpori #mengetatkanliangpori #jeragat #marykaysrigombak #marykaymurahgila #marykaymurahsangat #marykaymurah #likeforlikes #likeforfollow
Best sangat pakai foundation Mary Kay ni. Bila pakai ringan jer tak rasa muka mcm makeup seinci. Nampak natural macam tak pakai foundation. Yang best tak melekit. Sapu sapu terus meresap ke kulit. Wajah pun nampak glowing & shining jer. Yang paling best senang nak cuci. Tak ada lah rasa was was kalau berwudhu tu. Foundation ni tahan sampai 8 bulan tau. Berbaloilah beli kan sebab tahan lama. Shana pakai Shana share kat korang semua.. #foundationmarykay #bestfoundation #produkberkualiti #sambilpakaisambilrawat #marykaybeautyconsultant #marykaypuncakalam #marykayklang #marykaygombak #love #ilovemarykay
Berikutan lambakan order di online selling website πŸ˜… No warranty 90hari. No consultation πŸ’“ Maybe barang lama , Maybe let go item 😣 Muka rosak jangan salah kn produk tapi tepok dada tanya diri why pilih di sana sedang kan boleh dapatkan free consultation sekali dengan service follow up semua dr beauty consultant berdaftar 😍 Kulit nk pakai hari hari bukan hari ni pkai esok lusa tahun dpn simpan dalam Tupperware! Baju kasut yg pakai buruk tu pon sanggup beli Mahal mahal end up simpan tersadai dalam almari. πŸ˜… . Beli dari saya, Beauty consultant yg berdaftarbdan certified by Mary Kay Malaysia 😍 .ada warranty, ade free postage, ade free samples, ade free gift yg penting produk fresh dan original! . Hana 0143695746 Your trusted beauty consultant . #marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykayrawang #marykaygombak #marykayampang #bebasjerawat #skincareterbaik #hijabistatrend #acneproneskin #beautyconsultant #skincareclass #iope #pobling #blackheads #aprilskin #uitmpuncakalam #marykayshahalam #organicskincare #TimewiseSkincare #menskincare #tutorialmakeup #marykaypuncakalam #kulitcantik #skinvigoratebrush #cccream #lipstick #marykaymakeup #berusmuka
Gel Semi Shine Lipstik..membuatkan bibir anda lembap & menawan sepanjang masa.. Bulan ni dengar kata Mary Kay ade bagi FREE lipstik case yang comel menawan untuk pembelian 2 batang lipstik.. So, let's pick now your favourite colour😍 #promodecember #buy2freelipcase #lipstikmarykay #produkberkualiti &selamat #top5internationalbrandkosmetik #marykaymalaysia #marykaypuncakalam #marykayklang #marykaygombak #love #ilovemarykay
Still cleansing by hands? You are definately missing a lot! Why? Heres why. . MANFAAT SKINVIGORATE. . πŸ’‹Menanggalkan 85% makeup lebih baik dari menggunakan jari. πŸ’‹Menghaluskan garis halus dan kedutan serta mengecilkan liang-liang pori. πŸ’‹Memperbaiki penampilan kulit dengan cepat supaya tona kulit menjadi sekata dan kulit menjadi lembut berseri. πŸ’‹Menanggalkan kulit mati, menghilangkan blackhead/whitehead, memudarkan parut jerawat dan menjadikan wajah lebih cerah berseri. Selain itu, skinvi juga mengurut muka kita mbuatkan predaran darah dikawasan muka kite mnjadi lebih baik n teratur. Secara automatik muka pon akan mjadi lebih glowing n bseri! For more details or nk free consultation just wasap ya! Hana 0143695746 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykayrawang #marykaygombak #marykayampang #bebasjerawat #skincareterbaik #hijabistatrend #acneproneskin #beautyconsultant #skincareclass #iope #pobling #blackheads #aprilskin #uitmpuncakalam #marykayshahalam #organicskincare #TimewiseSkincare #blackheads #tutorialmakeup #marykaypuncakalam #kulitcantik #marykayskinvigorate #cccream #lipstick #marykaymakeup #berusmuka #botanicaleffects #kuruscepat
One crucial step of a good skincare regime is exfoliating. Exfoliating ni secara ringkasnya adalah, membersih muka dgn lebih mdlm untuk mbuang sel kulit mati, membersihkan pori yg tsumbat n memecahkan pembentukan whiteheads. Cara terbaik n mudah untuk exfoliate our skin is through mask. Haa cuba tgok gambar ni untuk tengok kenapa pentingnya pemakaian mask. Boleh nampak serta merta tau bila pkai Mask Botanical Effects ni trus skin jadi lebih cerah dan nampak lebih firm. Sebabnya kulit mati kita td dah pon dibuang. So imagine klu kita gunakan mask ni setiap minggu! Mesti wow kan hasilnya!! 😍😍😍 Klu korang nk rasai sendri perbezaannya or nak free consultation, just wasap je okey 😘 - Fatin 01126755968 Mary Kay My #marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykayrawang #marykaygombak #marykayampang #uitmjengka #skincareterbaik #hijabistatrend #acneproneskin #marykaygombak #marykaymelaka #iope #pobling #blackheads #aprilskin #uitmpuncakalam #marykayshahalam #organicskincare #TimewiseSkincare #blackheads #tutorialmakeup #marykaypuncakalam #marykayskinvigorate #marykayKL #lipstick #marykaymakeup #hantaran #botanicaleffects #kuruscepat
Lipsmate Mary Kay yg mampu milik. Hrga xsampai RM40 pn. Esok last offer yaa sebelum 12pm πŸ˜‰ . Beli 4 percuma 1 Beli 1 pun boleh. . Cepat klik link kt bawahh πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ http://www.wasap.my/60135393454/lipmatteMK . #marykaybeautyconsultant #marykayhomespa #MaryKayUtara #marykayperlis #marykaykedah #marykayselangor #marykaypuncakalam #marykaybukitberuntung #marykayMalaysia #MaryKayuser #Marykaylover
Assalamualaikum semua kesayangan ambee 😁 . TIPS KECANTIKAN - KEPENTINGAN PAKAI MASK . Hari ni aishah nak share sikit pasal masker muka..siapa tak nak muka cantik kan. Semua nak cantik semua nak nmpk kemas 😍 Kebiasaannya, kalau kita cuci muka, kotoran hanya hilang di permukaan muka saja tetapi tidak di bawah kulit..so, fungsi masker untuk membantu exfoliates sel-sel kulit yang dah mati dan memastikan pori kita sentiasa bersih.. . Bila kita jadikan rutin masking ni 2x seminggu, penggunaan pencuci muka, penyegar, krim dan serum dapat berfungsi dengan lebih baik sebab pori dah bersih πŸ˜‡ . Ada mcm2 jenis masker, tapi masker idaman hati Aishah ialah Masker Botanical Effect..sebab selain kulit jadi lembut dan licin, masalah whitehead kat hidung saya pun solved bila apply masker ni..memang best ☺️ . So untuk korang yang tercari-cari masker yang super awesome macam ni, meh try yang ni..memang dijamin puas hati. . Xoxo, AishahNash|016-2539327 http://shahmaryk.wasap.my Beauty Consultant Mary Kay πŸ‡²πŸ‡Ύ #marykaymalaysia #bizonline #bizig #marykayshahalam #marykayklang #marykayampang #marykaycheras #marykayselangor #marykaybukitraja #marykaypuncakalam #marykaysetiaalam #marykayskincare #testimonimarykay #beautyconsultantmarykay #basicsetmarykay #skinvigoratebrush #marykayuitmshahalam #marykayunisel #marykaymsu #sayasuka #skincare
4 daripada 9 warna lipstick semi-shine Mary Kay yg promo bulan ni. . . Dalam banyak2 lipstick,semi-shine ni antara yg paling favorite sebab teksturnya sangat lembut dan tidak mengeringkan bibir.Walaupun ada β€˜shine’ tu tapi still nampak natural je tidak terlalu menonjol. . . #marykay #marykayportklang #marykayshahalam #marykaypuncakalam #marykaypuncakperdana #marykaykayanganheights #marykaymalaysia #marykaymakeup #marykaylipstick #semishinelipstick #december #promo #12122018
Hai uolsss!! Siapa yang nak belajar makeup ahad ni di Ramza Studio? Jom jom! Limited seats. Siapa nak boleh pm saya terus yaaaa. Yg nk tanya details dlu pon boleh. Brg disediakan including door gift. . Hana 0143695746 (Link on bio) . #marykaymalaysia #BotanicalEffectsMaryKay #makeupclass #shahalam #aeonshahalam #batutigashahalam #icityshahalam #MaryKaySelangor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #TrendyHijabista #uitmshahalam #seksyen7shahalam #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #SayaJualKosmetik #marykaypuncakalam #palam #uitmpuncakAlam #uitmpalam #makeuptutorial #uitm #makeupideas #setiaalam #uitmpuncakperdana
Morning !! SubuhΒ² ni meh nak share πŸ˜‰ Siapa tak pernah langsung untk ber mask muka πŸ˜… muka sentiasa kelihatan kusam kan? Kurang berseri walaupun makeup dah tebal betul? Warna kulit tidak sekata? . Jom Cuba mask BE ni . Cnfrm uolls jatuh cinta! ☺️ . Mask muka perlu dilakukan secara rutin samada sekali atau dua kali seminggu. Jgn risau sbb Mask BE ni tahan setahun tau. Jimat!! x payah nk beli tiap2 bulan. setahun sekali jer. . Fungsi Utama mask BE adalah untuk membantu :- 1) Menanggalkan sel2 kulit mati 2) Mengecilkan pori2, membersihkan pori2 tersumbat 3) Menganjalkan kulit..jika kita consistent pakai mask pipi kita akn jadi anjal . 4) Membersihkan wajah dari white head dan black head . 5) Juga membantu memudarkan parut jerawat dan jeragat 6) Jg boleh dijadikan sbgai skrub wajah. 7) mencerahkan kulit. . Tak guna x tau..bile cuba br tahu😁😁 bg peluang dkt diri untk kenal dgn product Mary Kay πŸ€— πŸ‘‰Skincare Mary Kay bukan produk yang pakai seminggu dah cantik gebu gebas πŸ™ƒ . Jom grab satu untk kulit cantik Dan sihat πŸ’•πŸ˜Ž Pilih yang BERKUALITI, Pilihlah yang SELAMAT 😊 . Xoxo, AishahNash|016-2539327 http://shahmaryk.wasap.my Beauty Consultant Mary Kay πŸ‡²πŸ‡Ύ #marykaymalaysia #bizonline #bizig #marykayshahalam #marykayklang #marykayampang #marykaycheras #marykayselangor #marykaybukitraja #marykaypuncakalam #marykaysetiaalam #marykayskincare #testimonimarykay #beautyconsultantmarykay #basicsetmarykay #skinvigoratebrush #marykayuitmshahalam #marykayunisel #marykaymsu #sayasuka #skincare
Apa itu 'Skinvigorate Cleansing Brush?' . βœ… Ia adalah peranti pembersih wajah yg mencuci 85% lebih baik dan bersih dari menggunakan tangan. . βœ… 400 putaran seminit mampu membantu mengurut keseluruhan wajah serta melancarkan perjalanan darah. Perjalanan darah yang baik di bawah kulit dapat memberi kulit wajah yang sihat dan lebih berseri. . βœ… Kulit wajah mempunyai 20,000 pori-pori. Jerawat akan terhasil apabila pori-pori tersumbat dgn kotoran & minyak. Berus pencuci skinvigorate ini diciptakan khas dimana berusnya juga mempunyai sebanyak 20,000 berus nipis & sgt kecil, sgt kecil dari pori-pori di kulit wajah kita khasnya utk mencuci kotoran sehingga ke dlm pori-pori. . βœ… Berus Pencuci Skinvigorate ini mempunyai 1 tahun tempoh warranty. . βœ… Mampu milik!! Sangat berbaloi jika anda beli Berus Pencuci Skinvigorate ini berbanding jenama lain diluar sana & mmg tidak dinafikan tdpt byk jenama2 lain di pasaran skrg dan yg murah tapi ianya pasti berbeza krn berus yg murah agak kasar pada kulit wajah. . Special prizes, special gift, free items!! . Ask me for more details! . Hana 0143695746 . #BotanicalEffects #BotanicalEffectsMaryKay #blackhead #whitehead #blackheadremover #whiteheadremover #MaryKayMalaysia #MaryKaySelangor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #Blackheads #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #SayaJualKosmetik #marykaypuncakalam #palam #uitmpuncakAlam #uitmpalam #uitmshahalam #uitm #skincare #setiaalam #uitmpuncakperdana
Hai uolsss!! Siapa yang nak belajar makeup ahad ni di Ramza Studio? Jom jom! Limited seats. Siapa nak boleh pm saya terus yaaaa. Yg nk tanya details dlu pon boleh. Brg disediakan including door gift. . Hana 0143695746 (Link on bio) . #marykaymalaysia #BotanicalEffectsMaryKay #makeupclass #shahalam #aeonshahalam #batutigashahalam #icityshahalam #MaryKaySelangor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #TrendyHijabista #uitmshahalam #seksyen7shahalam #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #SayaJualKosmetik #marykaypuncakalam #palam #uitmpuncakAlam #uitmpalam #makeuptutorial #uitm #makeupideas #setiaalam #uitmpuncakperdana
Nah, nak belanja testimoni pengguna Mary Kay Skincare. Jerawat and parut jerawat jelas berkurang😍 . Anda ada masalah macam nie? Jom cuba skincare Mary Kay. Best tau pakai skincare Mary Kay. Selain dari terjamin kualiti dan keselamatan nya, customer juga dijanjikan jaminan kepuasan pelanggan. Kalau tak serasi boleh tukar dengan skincare/cosmetics lain for FREE! Plus ada Beauty Consultant yang akan follow up skin anda sampai benar-benar sihat dan cantik selagi anda menggunakan Mary Kay!😍 . 🌸 Special prizes, special gift, free items!! . Ask me for more details! . Hana 0143695746 . #BotanicalEffects #BotanicalEffectsMaryKay #blackhead #whitehead #blackheadremover #whiteheadremover #MaryKayMalaysia #MaryKaySelangor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #Blackheads #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #SayaJualKosmetik #marykaypuncakalam #palam #uitmpuncakAlam #uitmpalam #uitmshahalam #uitm #skincare #setiaalam #uitmpuncakperdana
Promotion item this month!! πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» , 🌺Replenishing serum C🌺 90% kata kulit tampak lebih elok 89% kata kulit terangkat dan cepat pulih 86% kulit lebih sihat Apa kerja serum c ni? 1. Kaya antioksidan bermakna..kulit lebih sihat dan tak mudah teroksidan. 2. Bantu kekalkan kolagen yang sedia ada..dalam kulit dah ada kolagen ni..kena jaga dan pakai serum c ni supaya kekal anjal dan tidak terurai.. 3. Ada bahan semula jadi yang bantu kekalkan elastin(yg beri keanjalan pada kulit-kesan macam spring kat kulit). Apa ramuannya(ekstrak botanic) 1. Argan 2. Ekstrak delima- kaya vitamin dan antioksidan 3. Kakadu plum - kepekatan vitamin c paling tinggi 4. Camu camu - kedua tertinggi kepekatan vitamin c..ni ada kat hutan hujan amerika 5. Ceri acerola - kaya vit c dan vit A.antioksidan yang kuat 6. Beri anggur hitam - kaya vitamin c . Special prizes, special gift, free items!! . Ask me for more details! . Hana 0143695746 . #BotanicalEffects #BotanicalEffectsMaryKay #blackhead #whitehead #blackheadremover #whiteheadremover #MaryKayMalaysia #MaryKaySelangor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #Blackheads #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #SayaJualKosmetik #marykaypuncakalam #palam #uitmpuncakAlam #uitmpalam #uitmshahalam #uitm #skincare #setiaalam #uitmpuncakperdana
Hai uolsss!! Siapa yang nak belajar makeup ahad ni di Ramza Studio? Jom jom! Limited seats. Siapa nak boleh pm saya terus yaaaa. Yg nk tanya details dlu pon boleh. Brg disediakan including door gift. . Hana 0143695746 (Link on bio) . #marykaymalaysia #BotanicalEffectsMaryKay #makeupclass #shahalam #aeonshahalam #batutigashahalam #icityshahalam #MaryKaySelangor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #TrendyHijabista #uitmshahalam #seksyen7shahalam #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #SayaJualKosmetik #marykaypuncakalam #palam #uitmpuncakAlam #uitmpalam #makeuptutorial #uitm #makeupideas #setiaalam #uitmpuncakperdana
TIMEWISE REPLENISHING SERUM+C🍊 . Naura pakai, Naura jual πŸ˜‰
‼️‼️Limited Edition Lipmatte liquid datang lagi uolls‼️‼️ This time Mary Kay keluarkan dalam bentuk metalic plak.. So, jom rock ladies dapatkan promo ni secepat mungkin..nanti habis jangan nangis tepi bucu katil lak..😎 Much love❀️ Shana Alwiey http://www.wasap.my/60172928160/lipmatte MK Beauty Consultant #promodecember #lipmattelimitededition #lipstikmarykay #berkualiti &selamatdipakai #marykaypuncakalam #marykayklang #marykaygombak #love #ilovemarykay
Still cleansing by hands? You are definately missing a lot! Why? Heres why. . MANFAAT SKINVIGORATE. . πŸ’‹Menanggalkan 85% makeup lebih baik dari menggunakan jari. πŸ’‹Menghaluskan garis halus dan kedutan serta mengecilkan liang-liang pori. πŸ’‹Memperbaiki penampilan kulit dengan cepat supaya tona kulit menjadi sekata dan kulit menjadi lembut berseri. πŸ’‹Menanggalkan kulit mati, menghilangkan blackhead/whitehead, memudarkan parut jerawat dan menjadikan wajah lebih cerah berseri. Selain itu, skinvi juga mengurut muka kita mbuatkan predaran darah dikawasan muka kite mnjadi lebih baik n teratur. Secara automatik muka pon akan mjadi lebih glowing n bseri! For more details or nk free consultation just wasap ya! Najwa 0188701229 Beauty Consultant #marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykayrawang #marykaygombak #marykayampang #bebasjerawat #skincareterbaik #hijabistatrend #acneproneskin #beautyconsultant #skincareclass #iope #pobling #blackheads #aprilskin #uitmpuncakalam #marykayshahalam #organicskincare #TimewiseSkincare #blackheads #tutorialmakeup #marykaypuncakalam #kulitcantik #marykayskinvigorate #cccream #lipstick #marykaymakeup #berusmuka #botanicaleffects #kuruscepat
Mask Botanical Effect Mary Kay πŸŒΊπŸƒπŸŒΊπŸƒπŸŒΊπŸƒπŸŒΊπŸƒπŸŒΊπŸƒπŸŒΊπŸƒπŸŒΊπŸƒπŸŒΊπŸƒ Adakah anda mengalami masalah seperti : β€’ Pori - Pori besar β€’ Black & Whitehead yg banyak β€’ Pipi & Bawah Dagu Menggeleper β€’ Tona kulit tidak sekata β€’ Jerawat di bawah lapisan kulit wajah Ohhh tidakkkk..!! JANGAN PENING KEPALA NAK PIKIR.. Jom dapatkan Botanical Effects Mask yg : β€’ tiada bahan kimia yg merbahaya serta tidak menipiskan kulit β€’ tahan utk 10-13 bulan penggunaannya β€’ sangat berkesan dgn pemakaian yg kosisten β€’ yg pastinya produk paling laku kerasπŸ˜„ Jangan la takut bila pakai mask naik jerawat. Fungsi mask salah satu ialah menyedut segala kotoran yg tpendam ada di bawah lapisan kulit. . YANG PENTING KENA CUBA BARU TAHU πŸ”₯πŸ”₯ . Untuk tahu detail harga produk just tekan link kat bio...πŸ’“πŸ’“πŸ’“. . BELIEVE ❀ BEAUTIFUL ❀ CONFIDENCE ❀ . www.wasap.my/60134023063/KulitSihat . Shahirah | 0134023063 Beauty Consultant Mary Kay . COD di Glenmarie / Menara TM / Cova Square / Subang Bestari / Denai Alam / Saujana Utama / Sri Gombak / Kota Damansara . #marykaymalaysia #kulitsihatitucantik #kulitsensitif #kulitjerawat #marykaypuncakalam #IAmBeautyConsultantMarykay #marykayselangor #marykayshahalam #marykaykedah #marykayperlis #marykaysungaibuloh #marykaysgbuloh #marykaysubangbestari #marykayglenmarie #marykaydenaialam #marykaygombak #tropicanahospital #marykaykotadamansara #marykaysaujanautama #marykaymenaratelekom #setmicromabrasion #setkecilkanliangpori #mengetatkanliangpori #jeragat #marykaysrigombak #marykaymurahgila #marykaymurahsangat #marykaymurah #likeforlikes #likeforfollow
Mask Botanical Effect Mary Kay πŸŒΊπŸƒπŸŒΊπŸƒπŸŒΊπŸƒπŸŒΊπŸƒπŸŒΊπŸƒπŸŒΊπŸƒπŸŒΊπŸƒπŸŒΊπŸƒ Adakah anda mengalami masalah seperti : β€’ Pori - Pori besar β€’ Black & Whitehead yg banyak β€’ Pipi & Bawah Dagu Menggeleper β€’ Tona kulit tidak sekata β€’ Jerawat di bawah lapisan kulit wajah Ohhh tidakkkk..!! JANGAN PENING KEPALA NAK PIKIR.. Jom dapatkan Botanical Effects Mask yg : β€’ tiada bahan kimia yg merbahaya serta tidak menipiskan kulit β€’ tahan utk 10-13 bulan penggunaannya β€’ sangat berkesan dgn pemakaian yg kosisten β€’ yg pastinya produk paling laku kerasπŸ˜„ Jangan la takut bila pakai mask naik jerawat. Fungsi mask salah satu ialah menyedut segala kotoran yg tpendam ada di bawah lapisan kulit. . YANG PENTING KENA CUBA BARU TAHU πŸ”₯πŸ”₯ . Untuk tahu detail harga produk just tekan link kat bio...πŸ’“πŸ’“πŸ’“. . BELIEVE ❀ BEAUTIFUL ❀ CONFIDENCE ❀ . www.wasap.my/60134023063/KulitSihat . Shahirah | 0134023063 Beauty Consultant Mary Kay . COD di Glenmarie / Menara TM / Cova Square / Subang Bestari / Denai Alam / Saujana Utama / Sri Gombak / Kota Damansara . #marykaymalaysia #kulitsihatitucantik #kulitsensitif #kulitjerawat #marykaypuncakalam #IAmBeautyConsultantMarykay #marykayselangor #marykayshahalam #marykaykedah #marykayperlis #marykaysungaibuloh #marykaysgbuloh #marykaysubangbestari #marykayglenmarie #marykaydenaialam #marykaygombak #tropicanahospital #marykaykotadamansara #marykaysaujanautama #marykaymenaratelekom #setmicromabrasion #setkecilkanliangpori #mengetatkanliangpori #jeragat #marykaysrigombak #marykaymurahgila #marykaymurahsangat #marykaymurah #likeforlikes #likeforfollow
New Packaging Replenishing Serum +C with affordable price!!!! REPLENISHING SERUM +C . ✳Induk dan ibu segala serum ini dirumus utk menggalakkan penghasilan kolagen baru serta membantu mengekalkan kolagen sedia ada supaya tidak terurai! Juga mempunyai ramuan dan protein yg membentuk keanjalan kulit atau 'spring' kpd kulit. . πŸ€”Tahukah anda serum adalah seperti makanan kulit, dapat memperbaiki kulit kita yang selama ini tidak dijaga dengan baik.Ia mengandungi banyak nutrient yang sgt diperlukan oleh kulit. . πŸ€”Tahukah anda hanya serum dapat masuk ke bahagian dermis kulit . Barangan lain selain serum tidak dapat masuk ke bahagian berikut.Vitamin C pula merupakan pencerahan semulajadi , membantu kulit awet muda, tegang Dan menyembunyikan usia sebenar setiap wanita . πŸ”†Inilah kunci utama kulit wajah yang lebih licin, cerah, muda, elok, sihat dan terangkat! Kesannya seperti BOTOX dan SUNTIKAN VIT C! 😱 Tetapi ianya jauh lebih selamat dan lebih murah berbanding botox dan suntikan! . Ada yg nak cuba? πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹ Free tester tauuu, ingat watson guardian jeke ada free tester hehehe . PM Naura k kalau nk cuba percuma πŸ˜‰ . Your Indp. Beauty Consultant Naura | 0135393454
Mary kay skinvigorate brush, berada dalam carta TOP 5 WORLD BEST CLEANSING BRUSH oii. Dunia ok, bukn malaysia je tau.. . . Skinvigorate MK ni murah berbanding international brand yg lain, sepadan juga dengan kehebatannya. Cuba lah korang bezakan hrga dengn geng2 yang lain, yang setaraf je la ok. Tak aci r klo compare dgn yg CAP AYAM punya 😝😝😝 . . Ke korang memang suka compare ferrari dengn kancil???kurang2 ferrari lawan lamborgini kan...bru betol πŸ’ƒπŸ˜πŸ˜˜ . . Berminat nak dapatkan cleansing tools mary kay meh whatsapp sis 017-5767954
Harini Sha nak sharing mengenai fungsi dan kepentingan BOTANICAL MASK Mary Kay. . βœ…MASK RM80SHJ: Fungsinya untuk membantu 1) menanggalkan sel2 kulit mati. 2) mengecilkan pori2. membersihkan pori2 tersumbat. 3) menganjalkan kulit..jika kita consistent pakai mask pipi kita akn jd anjal seperti di cucuk botaxπŸ˜‰πŸ˜„πŸ˜„. . Mask sgt penting bagi wanita yg benar2 nak jaga kecantikan dan ia sgt wajip di miliki..πŸ˜‰. . Nak merasai kehebatan produk kecantikan botanical Mary Kay boleh roger Sha ya...πŸ‘πŸ‘πŸ‘. . YANG PENTING KENA CUBA BARU TAHU πŸ”₯πŸ”₯ . Untuk tahu detail harga produk just tekan link kat bio...πŸ’“πŸ’“πŸ’“. . BELIEVE ❀ BEAUTIFUL ❀ CONFIDENCE ❀ . www.wasap.my/60134023063/KulitSihat . Shahirah | 0134023063 Beauty Consultant Mary Kay . COD di Glenmarie / Menara TM / Cova Square / Subang Bestari / Denai Alam / Saujana Utama / Sri Gombak / Kota Damansara . #marykaymalaysia #kulitsihatitucantik #kulitsensitif #kulitjerawat #marykaypuncakalam #IAmBeautyConsultantMarykay #marykayselangor #marykayshahalam #marykaykedah #marykayperlis #marykaysungaibuloh #marykaysgbuloh #marykaysubangbestari #marykayglenmarie #marykaydenaialam #marykaygombak #tropicanahospital #marykaykotadamansara #marykaysaujanautama #marykaymenaratelekom #setmicromabrasion #setkecilkanliangpori #mengetatkanliangpori #jeragat #marykaysrigombak #marykaymurahgila #marykaymurahsangat #marykaymurah #likeforlikes #likeforfollow
Harini Sha nak sharing mengenai fungsi dan kepentingan BOTANICAL MASK Mary Kay. . βœ…MASK RM80SHJ: Fungsinya untuk membantu 1) menanggalkan sel2 kulit mati. 2) mengecilkan pori2. membersihkan pori2 tersumbat. 3) menganjalkan kulit..jika kita consistent pakai mask pipi kita akn jd anjal seperti di cucuk botaxπŸ˜‰πŸ˜„πŸ˜„. . Mask sgt penting bagi wanita yg benar2 nak jaga kecantikan dan ia sgt wajip di miliki..πŸ˜‰. . Nak merasai kehebatan produk kecantikan botanical Mary Kay boleh roger Sha ya...πŸ‘πŸ‘πŸ‘. . YANG PENTING KENA CUBA BARU TAHU πŸ”₯πŸ”₯ . Untuk tahu detail harga produk just tekan link kat bio...πŸ’“πŸ’“πŸ’“. . BELIEVE ❀ BEAUTIFUL ❀ CONFIDENCE ❀ . www.wasap.my/60134023063/KulitSihat . Shahirah | 0134023063 Beauty Consultant Mary Kay . COD di Glenmarie / Menara TM / Cova Square / Subang Bestari / Denai Alam / Saujana Utama / Sri Gombak / Kota Damansara . #marykaymalaysia #kulitsihatitucantik #kulitsensitif #kulitjerawat #marykaypuncakalam #IAmBeautyConsultantMarykay #marykayselangor #marykayshahalam #marykaykedah #marykayperlis #marykaysungaibuloh #marykaysgbuloh #marykaysubangbestari #marykayglenmarie #marykaydenaialam #marykaygombak #tropicanahospital #marykaykotadamansara #marykaysaujanautama #marykaymenaratelekom #setmicromabrasion #setkecilkanliangpori #mengetatkanliangpori #jeragat #marykaysrigombak #marykaymurahgila #marykaymurahsangat #marykaymurah #likeforlikes #likeforfollow
Dulu kurang hensem , sekarang bertambah hengsemmmm πŸ‘πŸΌ . . Ni semua punca Set Mkmen πŸ˜† sujud syukur brader ni sekarang muke dah peloles mengalahkan anuar zain.. . . Siapa lagi nak hensem , meh pm sis trah 017-5767954 πŸ˜›
MARY KAY MEN FOR HIM πŸ™ŽπŸ»β€β™‚οΈ! . . Bukan pompuan je nak cantik cantik, lelaki pun kena jaga kulit jugak ! Skincare khas untuk lelaki keluaran mary kay, iaitu MK Men , ada promo bulan ni tau! . . Promo MK Men Cleanser dan Eye Cream berserta PERCUMA beg sekali, sangat berbaloi ! Beg cantik dan bergaya sesuai untuk cik abang kitaa . . Sementara stok masih ada sahaja. Promo barang lelaki ni selalu nya laku keras ! Jangan cakap sis tak payung β˜”οΈ . . TirahAbdullah 017-5767954
Buy 2 get FREE casing 😱 yup! Promo bulan ni dapat lipstick casing secara PERCUMA je.Siapa yg ada problem lipstick selalu hilang atau bersepah2 dlm handbag,this is definitely for u darling ☺️ . . Harga?semestinya mampu milik utk semua rakyat marhaen. . . . . . #limitededition #marykay #marykayshahalam #marykaypadangjawa #marykaypuncakalam #marykaypuncakperdana #belofa #lipstick #promo #march #lipsticksemishinemarykay #lipsticksemishine #lipstickmarykay #marykaypuncakperdana #shahalamresident #selangor #marykayselangor #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #cod #halal #tv3 #marykaylipstick #gelsemishine
Apa 3 active ingredients paling power dlm Timewise 3D yg boleh menjanjikan kesan dlm 4 minggu??? πŸ€”πŸ˜± . 1. Encapsulated resveratrol - Resveratrol adalah antioksida yg pling bagus yg boleh dsapu pde permukaan skin kita. Dlm bdn kita ade natural antioksida tpi kita perlukan lebih banyak lagi antioksida untuk bntu lawan radikal bebas. Resveratrol ni kita extracts dri buah anggur and japanese knotweed. Dia akan bekerjasama dgn antioksida dlm skin kita . 2. Vitamin B3 - vitamin 2in1 - dia brightening agent yg bertindak sebgai antioksida so dia dpt merawat wrinkles dand juga hyperpigmentation dlm satu masa - Selain tu vitamin b3 juga dpt merawat jerawat and kulit berminyak . 3. Age Defying Peptide - Elastin ibarat spring dlm tilam dan kologen ibrat span, mkin lama tilam tu mkin kendur spring n span kan? Sama juga kulit kita, mkin kita berusia elastin and kologen kita pon bkurang so peptide ni lah yg akan support dri skin kita dri jad lembik n kendur juga n supaya kekal toink toink! . Special prizes, special gift, free items!! . Ask me for more details! . Hana 0143695746 . #BotanicalEffects #BotanicalEffectsMaryKay #blackhead #whitehead #blackheadremover #whiteheadremover #MaryKayMalaysia #MaryKaySelangor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #Blackheads #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #SayaJualKosmetik #marykaypuncakalam #palam #uitmpuncakAlam #uitmpalam #uitmshahalam #uitm #skincare #setiaalam #uitmpuncakperdana
My fav lipstick-gel semi shine!finishing semi shine ni tidak lah terlalu shining/merelit dari jauh boleh nampak tu uolls.Sebab tu dia bagi nama semi-shine.Ala kadar je shine dia tu..sangat syariah compliant tau. . . Jangan imagine shine ni mcm glossy efek pula tau.Semi-shine ni mcm alah malu je kilat dia tu.Bagi efek basah manja kt bibir kita.Looks like a very decent girl u know.Sebab tu jadi fav i especially those coral color.☺️ . . #limitededition #marykay #marykayshahalam #marykaypadangjawa #marykaypuncakalam #marykaypuncakperdana #lipstick #promo #march #lipsticksemishinemarykay #lipsticksemishine #lipstickmarykay #marykaypuncakperdana #shahalamresident #selangor #marykayselangor #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #cod #halal #tv3 #marykaylipstick #gelsemishine #marykaycodkl #marykayportklang #marykayrajamusa #marykayrajaudaklang
My most favourite duo! Day and Night cream from Timewise 3D range! Ini merupakan serum + moisturizer yg telah dgabungkan dlm 1 tube! So senang sangat sangat step skincare kita. . Dua dua ni kaya dengan encapsulates resveratrol yg kaya dgn antioksidan, vitamin B3 yg mngnandungi pelbagai manfaat dan age defying peptide yg melambatkan penuaan. Ktiga tiga bhan utama ni akn mnghasilkan kulit yg tampil awet muda, anjal, tegang, mengurangkan kedutan serta mencerahkan! Awesomee kannn? . Special prizes, special gift, free items!! . Ask me for more details! . Hana 0143695746 . #BotanicalEffects #BotanicalEffectsMaryKay #blackhead #whitehead #blackheadremover #whiteheadremover #MaryKayMalaysia #MaryKaySelangor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #Blackheads #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #SayaJualKosmetik #marykaypuncakalam #palam #uitmpuncakAlam #uitmpalam #uitmshahalam #uitm #skincare #setiaalam #uitmpuncakperdana
Mary Kay Gel Semi-Shine Lipsticks Formula gel yang ringan, teknologi 'Cushion Matrix' terkini iaitu mengandungi mikrosfera silika yang amat kecil untuk penyerapan dan tahan lama, kesan focus yang lembut dan menutupi masalah bibir gelap atau tona tak sekata. . . Ada 9 warna hebat! πŸ’‹ ROSEWOOD πŸ’‹ TRANQUIL TOFFEE πŸ’‹ LUMINOUS LILAC πŸ’‹ ROMANTIC PINK πŸ’‹ MOD PINK πŸ’‹ RASPBERRY ICE πŸ’‹ HAUTE PINK πŸ’‹ SCARLET RED πŸ’‹ RED SMOLDER . . #limitededition #marykay #marykayshahalam #marykaypadangjawa #marykaypuncakalam #marykaypuncakperdana #belofa #lipstick #promo #march #lipsticksemishinemarykay #lipsticksemishine #lipstickmarykay #marykaypuncakperdana #shahalamresident #selangor #marykayselangor #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #cod #halal #tv3 #marykaylipstick
Tak pasti kulit jenis apa? Nak tahu lebih details jom book date dengan Azy. Boleh juga test produk Mary Kay secara Percuma sajaπŸ’— WhatsApp 013-3483318 #testkulit #scankulit #kulitsihat #skincarebyazymk #skinanalyzer #marykaypuncakalam #cantik #mua #sukamekap #tipsmekap
Tak pasti kulit jenis apa? Nak tahu lebih details jom book date dengan Azy. Boleh juga test produk Mary Kay secara Percuma sajaπŸ’— WhatsApp 013-3483318 #testkulit #scankulit #kulitsihat #skincarebyazymk #skinanalyzer #marykaypuncakalam #cantik #mua #sukamekap #tipsmekap
Tak pasti kulit jenis apa? Nak tahu lebih details jom book date dengan Azy. Boleh juga test produk Mary Kay secara Percuma sajaπŸ’— WhatsApp 013-3483318 #testkulit #scankulit #kulitsihat #skincarebyazymk #skinanalyzer #marykaypuncakalam #cantik #mua #sukamekap #tipsmekap
Saya sedang mencari wanita yg berkriteria di bawah untuk dijadikan business partner saya: . 1. Berhati kental 2. Mahukan perubahan dalam hidup 3. Target utk dapatkan financial freedom 4. Suka berniaga 5. Sukakan kecantikan 6. Suka membantu wanita lain 7. Sukakan hadiah dan penghargaan 8. Rajin dan tak mudah mengalah Sekiranya anda ada kriteria dia atas, saya akan guide dan mempersiap anda utk menjadi perunding kecantikan yg berjaya. Notakaki: untuk wanita yg sudah punya anak, jgn bimbang sekiranya anak kecil utk menghalang anda. Anak kecil itu sepatutnya menjadi SEBAB UTAMA anda mahu berusaha mencari rezki. Sy pun ada anak kecil juga. Dan sye tidak mengalah! Anak saya, inspirasi saya. Mari sertai saya! PM OR WHATSAPP SAYA FOR MORE INFO. Najwa 0188701229 . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #gegarvaganza5 #aesthetic #rayyanhaya #bellaamara #amyrarosli #minaz #paskal #kulitcantik #marykayselamat #marykaykelantan #marykaypahang #sideincome #janganmengata #janaincome #MaryKayPuncakAlam #marykaybatucaves #tambahpendapatan #marykaydamansara #marykaygombak #marykaysetiawangsa #agentdiperlukan #agentdropshipwanted #dsiempire #maykaygombak
Morning ! ❀️ Ni Charcoal Mask Mary Kay ! Apa je yg best dgn charcoal mask ni? Hebat ke ? Selamat ke? Yes ! Sgt ohsem and it's safe ! Apa kelebihan yg ada dgncharcoal mask ni? Jom Kita check πŸ˜‰πŸ‘‡ . β–ͺ menghidrat Kulit Anda β–ͺ Menghilangkan minyak berlebihan β–ͺ Menarik kekotoran β–ͺ bersih ke dalam mnarik keluar minyak daripada pembersih β–ͺ Membuat kulit lebih cerah dan glowing β–ͺ Mengurangkan penampilan liang-liang pori 🌚 Perbezaan Charcoal PEEL OFF Topeng? ⬇ ❌ Merosak, mengoyak, dan membesar lagi liang ❌ Membuang lapisan pertama kulit rasa sakit ❌ 🌚 Ciri ciri KHAS MENGENAI MK CHARCOAL MASK? ⬇ β–ͺ Arang diaktifkan mengikat kepada kotoran, toksin, kekotoran, dan bakteria membolehkan proses yang dikenali sebagai penjerapan (tidak menyerap) untuk mengambil tempat dengan membawa segala-galanya ke permukaan. (Lihat bintik gelap pada gambar tersebut? Itulah tempat yang mengambil proses penyerapan kotoran minyak ! EEee ...tetapi sejuk semasa memakai mask ) β–ͺLiang pori menjadi kurang kelihatan kerana kotoran dan minyak menjadikan mereka kelihatan lebih besar β–ͺIt tidak mengandungi gam, supaya anda bilas mask- mengelakkan merosakkan kulit. . Soooo... Apa tunggu lagi. Jom grab satu untk kulit cantik Dan sihat πŸ’•πŸ˜Ž Pilih yang BERKUALITI, Pilihlah yang SELAMAT 😊 . Xoxo, AishahNash|016-2539327 http://shahmaryk.wasap.my Beauty Consultant Mary Kay πŸ‡²πŸ‡Ύ #marykaymalaysia #bizonline #bizig #marykayshahalam #marykayklang #marykayampang #marykaycheras #marykayselangor #marykaybukitraja #marykaypuncakalam #marykaysetiaalam #marykayskincare #testimonimarykay #beautyconsultantmarykay #basicsetmarykay #skinvigoratebrush #marykayuitmshahalam #marykayunisel #marykaymsu #sayasuka #skincare
Still cleansing by hands? You are definately missing a lot! Why? Heres why. . MANFAAT SKINVIGORATE. . πŸ’‹Menanggalkan 85% makeup lebih baik dari menggunakan jari. πŸ’‹Menghaluskan garis halus dan kedutan serta mengecilkan liang-liang pori. πŸ’‹Memperbaiki penampilan kulit dengan cepat supaya tona kulit menjadi sekata dan kulit menjadi lembut berseri. πŸ’‹Menanggalkan kulit mati, menghilangkan blackhead/whitehead, memudarkan parut jerawat dan menjadikan wajah lebih cerah berseri. Selain itu, skinvi juga mengurut muka kita mbuatkan predaran darah dikawasan muka kite mnjadi lebih baik n teratur. Secara automatik muka pon akan mjadi lebih glowing n bseri! For more details or nk free consultation just wasap ya! Hana 0143695746 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykayrawang #marykaygombak #marykayampang #bebasjerawat #skincareterbaik #hijabistatrend #acneproneskin #beautyconsultant #skincareclass #iope #pobling #blackheads #aprilskin #uitmpuncakalam #marykayshahalam #organicskincare #TimewiseSkincare #blackheads #tutorialmakeup #marykaypuncakalam #kulitcantik #marykayskinvigorate #cccream #lipstick #marykaymakeup #berusmuka #botanicaleffects #kuruscepat
Kering atau berminyak? Mana satu keadaan kulit uolss? Masih tercari cari moisturizer yg sesuai dengan skin type uolss? Jangan risau, 2 cream yg berbeza dicipta khas oleh Mary Kay tetapi manfaat yg sama dan luar biasaπŸ˜‰ πŸ’–Intense Moisturizing CreamπŸ’– πŸ’«Menjadikan kulit berasa dihidrat sehingga 10jam kerana ia menyejut kulit dgn ekstrak marin, vit E dan mineral πŸ’«membantu menyuburkan kulit πŸ’«Sesuai utk kulit kering . πŸ’–Oil Free Hydrated GelπŸ’– Minyak dan lembapan adalah 2 perkara berbeza. Kulit berminyak juga blh kehilangan lembapan dan menjadi kulit yg kering . Kelebihan OFHG: πŸ’«Gel yg tdk berminyak πŸ’«Menyerap ke dlm kulit wajah dgn cpt πŸ’«Menyejukkan dan menyegarkan kulit wajah πŸ’«Menghidrasi kulit sehingga 10jam πŸ’«Melicin, melembut dan menghaluskan kulit wajah πŸ’«Juga sesuai utk kulit Berminyak πŸ’«Juga sesuai untuk dijadikan sebagai base mekap, supaya mekap anda tambak lebih cantik dan kekal lama. Tak tahu nak pilih yg mana satu sesuai dgn kulit uolss? Meh Shana bantu..πŸ€— Much loveπŸ’œ Shana Alwiey http://www.wasap.my/60172928160 Mary Kay Beauty Consultant #ofhg #imc #marykaypuncakalam #marykayklang #marykaygombak #marykayuser #love #ilovemarykay
Bulan ni banyak buat Y.E.S kann? . Naura pn nak buat lah. Tapii nk bagi special gift dkt customer yg shopping Mary kay dgn Naura bulan ni. . Free gift dia SET MAKEUP BRUSH sekali beg tauu. Onzz tak onnz? πŸ‘‡ . . (MK BRUSH COLLECTION worth RM200+) πŸ’ƒ
Bulan ni banyak buat Y.E.S kann? . Naura pn nak buat lah. Tapii nk bagi special gift dkt customer yg shopping Mary kay dgn Naura bulan ni. . Free gift dia SET MAKEUP BRUSH sekali beg tauu. Onzz tak onnz? πŸ‘‡ . . (MK BRUSH COLLECTION worth RM200+) πŸ’ƒ
Weekend ni la keje saya πŸ€— tak perlu buang duit pergi spa tiap minggu kan πŸ˜… dkt rumah pun dah cukup. Jimat masa Dan paling best Jimat duit 🀭 Charcoal Mask more to DEEP CLEANSING. . Bertindak membersih kulit seperti magnet sebanyak 3kali ganda menarik kotoran hingga ke liang roma. Charcoal Mask ni juga boleh menarik keluar minyak yg berlebihan dlm kulit muka kita πŸ˜‡ . Jom grab satu untk kulit cantik Dan sihat πŸ’•πŸ˜Ž Pilih yang BERKUALITI, Pilihlah yang SELAMAT 😊 . Xoxo, AishahNash|016-2539327 http://shahmaryk.wasap.my Beauty Consultant Mary Kay πŸ‡²πŸ‡Ύ #marykaymalaysia #bizonline #bizig #marykayshahalam #marykayklang #marykayampang #marykaycheras #marykayselangor #marykaybukitraja #marykaypuncakalam #marykaysetiaalam #marykayskincare #testimonimarykay #beautyconsultantmarykay #basicsetmarykay #skinvigoratebrush #marykayuitmshahalam #marykayunisel #marykaymsu #sayasuka #skincare #sparkledaisychallenge
Saya sedang mencari wanita yg berkriteria di bawah untuk dijadikan business partner saya: . 1. Berhati kental 2. Mahukan perubahan dalam hidup 3. Target utk dapatkan financial freedom 4. Suka berniaga 5. Sukakan kecantikan 6. Suka membantu wanita lain 7. Sukakan hadiah dan penghargaan 8. Rajin dan tak mudah mengalah Sekiranya anda ada kriteria dia atas, saya akan guide dan mempersiap anda utk menjadi perunding kecantikan yg berjaya. Notakaki: untuk wanita yg sudah punya anak, jgn bimbang sekiranya anak kecil utk menghalang anda. Anak kecil itu sepatutnya menjadi SEBAB UTAMA anda mahu berusaha mencari rezki. Sy pun ada anak kecil juga. Dan sye tidak mengalah! Anak saya, inspirasi saya. Mari sertai saya! PM OR WHATSAPP SAYA FOR MORE INFO. Hana 0143695746 . Hana 014 3695746 . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #gegarvaganza5 #aesthetic #rayyanhaya #bellaamara #amyrarosli #minaz #paskal #kulitcantik #marykayselamat #marykaykelantan #marykaypahang #sideincome #janganmengata #janaincome #MaryKayPuncakAlam #marykaybatucaves #tambahpendapatan #marykaydamansara #marykaygombak #marykaysetiawangsa #agentdiperlukan #agentdropshipwanted #dsiempire #maykaygombak
Comel sungguh lipstick case dia warna merah plak tuuu. Menjadi kegilaaan ramai wanita. Takut plak eh kalau stock habis ni πŸ˜‚ . Mai maii pilih kaih nakk kaler apa πŸ’„ boleh tengok contoh gambar yg Naura pakai semua ada 9 pilihan warna. . Buy 2 free 1 lipstick case 🎁 . Ind. Beauty Consultant Naura Mary Kay http://www.wasap.my/60135393454/promoYES - #marykaybeautyconsultant #marykayhomespa #MaryKayUtara #marykayperlis #marykaykedah #marykayselangor #marykaypuncakalam #marykaybukitberuntung #marykayMalaysia #MaryKayuser #Marykaylover
next page →