#marykaypuncakalam

20,287 posts

Loading...
Selamat Pagi semua. ๐Ÿ˜Š โ€ข Dah cuci muka tak pagi ni? Cuci dengan apa tu? Jangan pakai sabun mandi je tau. ๐Ÿ˜‘ โ€ข Cleanser/pencuci muka adalah langkah pertama kulit cantik & sihat. ๐Ÿ˜Š Sebab tu pentingnya pilih cleanser/pencuci yang sesuai dengan kulit kita. - Timewise 3D 4-in-1 Cleanser & Melacep Foaming Cleanser yg best sgt tau! Kenapa Watie cakap 2 cleanser ni sangat best? . โ˜‘๏ธTimewise 3D Cleanser ni boleh mengembalikan keremajaan dan mengurangkan tanda2 penuaan awal. So, sapa nak nampak muda, wajib pakai cleanser ni. โ€ข โ˜‘๏ธMelacep Foaming Cleanser ni boleh membantu kurangkan masalah tona tak sekata, sunburn, jeragat & parut hitam. So, sapa nk kulit cerah & putih bak snow tu... kene pakai Melacep Cleanser ni ok... โ€ข Yang paling best, cleanser ni tahan dekat 5 bulan tau. Jimat kan?? โ€ข Tunggu apa lagi?? โ€ข DM/Whatsapp Watie utk dapatkan FREE CoNSULtation & nak order ok ๐Ÿ˜˜ โ€ข ๐Ÿ”–Watie Ambia ๐Ÿ“ฑ019 2636954 ๐Ÿ”–Mary Kay Beauty Consultant . #MaryKayCyberjaya #MaryKaySetiaAlam #MaryKayKLIA2 #MaryKayKLIA #MaryKayPutrajaya #MaryKayShahAlam #MaryKayMeru #MaryKayKlang #MaryKayPuncakAlam #MaryKayKolejMaraBanting #MaryKaySkinCare #jomcantik #kulitcantiksihat
YOUTHFINITY serum. Serum anti penuaan paling advance, paling latest and paling exclusives di Mary Kay. Serum paling mewah. Sesuai untuk yang berusia 30 ke atas. Siap paperbag. Free Masker BiO-cellulose bernilai RM264 ! Syok weyyy! Kesan seawal sekali penggunaan ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . Hana 0143695746 Mary Kay My #marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykayrawang #marykaygombak #marykayampang #uitmjengka #skincareterbaik #hijabistatrend #acneproneskin #marykaygombak #marykaymelaka #pobling #blackheads #aprilskin #uitmpuncakalam #marykayshahalam #organicskincare #TimewiseSkincare #blackheads #tutorialmakeup #marykaypuncakalam #marykayskinvigorate #marykayKL #lipstick #marykaymakeup #hantaran #botanicaleffects #freeskincareclass #marykaywangsamaju
@Regrann from @nakoyanakoyi.maryk - Saya sedang mencari wanita yg berkriteria di bawah untuk dijadikan business partner saya: . 1. Berhati kental 2. Mahukan perubahan dalam hidup 3. Target utk dapatkan financial freedom 4. Suka berniaga 5. Sukakan kecantikan 6. Suka membantu wanita lain 7. Sukakan hadiah dan penghargaan 8. Rajin dan tak mudah mengalah Sekiranya anda ada kriteria dia atas, saya akan guide dan mempersiap anda utk menjadi perunding kecantikan yg berjaya. Notakaki: untuk wanita yg sudah punya anak, jgn bimbang sekiranya anak kecil utk menghalang anda. Anak kecil itu sepatutnya menjadi SEBAB UTAMA anda mahu berusaha mencari rezki. Sy pun ada anak kecil juga. Dan sye tidak mengalah! Anak saya, inspirasi saya. Mari sertai saya! PM OR WHATSAPP SAYA FOR MORE INFO. Hana 0143695746 . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #aesthetic #rayyanhaya #bellaamara #amyrarosli #minaz #paskal #kulitcantik #marykayselamat #marykaykelantan #marykaypahang #sideincome #janganmengata #janaincome #MaryKayPuncakAlam #marykaybatucaves #tambahpendapatan #marykaydamansara #marykaygombak #marykaysetiawangsa #agentdiperlukan #agentdropshipwanted #dsiempire #kankukejarcintakamu #nur2
YOUTHFINITY serum. Serum anti penuaan paling advance, paling latest and paling exclusives di Mary Kay. Serum paling mewah. Sesuai untuk yang berusia 30 ke atas. Siap paperbag. Free Masker BiO-cellulose bernilai RM264 ! Syok weyyy! Kesan seawal sekali penggunaan ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . Hana 0143695746 Mary Kay My #marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykayrawang #marykaygombak #marykayampang #uitmjengka #skincareterbaik #hijabistatrend #acneproneskin #marykaygombak #marykaymelaka #pobling #blackheads #aprilskin #uitmpuncakalam #marykayshahalam #organicskincare #TimewiseSkincare #blackheads #tutorialmakeup #marykaypuncakalam #marykayskinvigorate #marykayKL #lipstick #marykaymakeup #hantaran #botanicaleffects #freeskincareclass #marykaywangsamaju
Kan dah cakap tote beg ni sebijik beg dari obersea. Yang Harrods tu kita punye ๐Ÿ˜ Cepat grab perfume lelaju boleh dapatkan beg obersea ni dengan harga hanya RM19.90 sahaja tau๐Ÿ˜˜ Material dan kualiti comfirm sebijik. Harga asal tote beg oversea ni mahal oii. Kita punya Harrods pun adik yang belanja๐Ÿ˜ Wasap ๐Ÿ“ฒ: http://www.wasap.my/60123047950 #marykaymeru #marykaypuncakalam #marykayshahalam #marykayklang #marykayselangor #marykaymalaysia #beautyconsultant #beautyconsultantmarykay #swanarea
PROMOTION APRIL ๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š PROMOTION APRIL ๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š . ๐Ÿ€ Promo 1 BUY 1 Youthfinityยฎ Serum ๐Ÿ†“ TimeWiseยฎ Repair Lifting Bio-Cellulose Mask, 4pcs/pk (Jimat RM 264 ๐Ÿ˜ฑ) . ๐Ÿ€ Promo 2 Botanical Effects Set (10% off) ๐Ÿ˜ฑ (4 items that complete skincare regime) . ๐Ÿ€ Promo 3 BUY 1 TimeWiseยฎ Moisture Renewing Softener, GET 1 TimeWiseยฎ Moisture Renewing Softener with 30%off ๐Ÿ˜ฑ . โ˜˜๏ธSale Limited Edition ๐Ÿ”นEnchanted Wishยฎ Eau De Toilette, 60ml๐Ÿ”น Once dah habis takkan keluar lagi! Bau yg sangat harum dan manis! . โ˜˜๏ธ Extra Income! Bina kerjaya d Mary Kay dgn pendaftaran serendah RM70!!! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . Free postageโค๏ธ free gift โค๏ธ free consultationโค๏ธ free samples โค๏ธ free skin analysis Hana 0143695746 (Link on bio) . #marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykayrawang #marykaygombak #marykayampang #uitmjengka #skincareterbaik #hijabistatrend #acneproneskin #marykaygombak #marykaymelaka #iope #pobling #blackheads #aprilskin #uitmpuncakalam #marykayshahalam #sitiawe #organicskincare #TimewiseSkincare #blackheads #tutorialmakeup #marykaypuncakalam #marykayskinvigorate #marykayKL #lipstick #marykaymakeup #hantaran #botanicaleffects #kuruscepat #intermittentfasting
AGING WITHOUT & WITH GOOD SKIN CARE . Ada orang kata biarlah nanti lama2 tua juga. Yes memang tak di nafikan, kita akan tua. Tapi kita boleh memilih sama ada untuk membiarkan sahaja proses itu berlaku atau melambatkan proses tersebut dengan penggunaan skincare yang terbaik dan age beautifully. . Anda sudah berumur 23 tahun dan keatas? Sudah masanya ada pilih skincare terbaik utk melambatkan proses penuaan anda! Kenapa? Sebab proses penuaan berlaku seawal 23tahun tau! Jadi, nak biarkan sahaja kite menua atau nak cantik sampai tua? Mestilah nak cantik kan? Jadi apa tunggu lagi.. . Mary Kay Timewise 3D boleh membantu anda. WhatsApp saya untuk konsultasi kulit secara percuma ๐Ÿ˜‰ Hana 0143695746 Mary Kay My #marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykayrawang #marykaygombak #marykayampang #uitmjengka #skincareterbaik #hijabistatrend #acneproneskin #marykaygombak #marykaymelaka #pobling #blackheads #aprilskin #uitmpuncakalam #marykayshahalam #organicskincare #TimewiseSkincare #blackheads #tutorialmakeup #marykaypuncakalam #marykayskinvigorate #marykayKL #lipstick #marykaymakeup #hantaran #botanicaleffects #freeskincareclass #marykaywangsamaju
Mempunyai MASALAH kulit terlalu berminyak? Izinkan Botanical Effect F3 bantu atasi masalah awak ๐Ÿฅฐ Promosi jimat bulan ni..jadi, JANGAN biarkan kulit awak terus berminyak!! Cepat2 miliki set mampu milik ni SEKARANG!! Nak order? Just klik no kat bio tu yer๐Ÿ‘† Salam sayang๐Ÿ’— Shana | 0172928160 Mary Kay Beauty Consultant #promoapril #botanicaleffects #kulitsihat #kulitcantik #skincare #marykaybeautyconsultant #marykayuser #marykaypuncakalam #marykayklang #marykaygombak #love #ilovemarykay
April special for New Beauty Consultant. Register bulan ni. Dapat reedem Pink Voucher Rm50. Sangat-sangat jimat๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Looking for New Business Partner! Siapa minat buat bisnes atau sedang mencari bisnes apa nak mula? Meh hana share sikit tentang Mary Kay.. Kenapa hana suka Mary Kay.. . Mary Kay satuยฒ syarikat yang mengamalkan balance priorities . โค๏ธ God First โค๏ธ Family Second โค๏ธ Career Third . selain tu Mary Kay juga menawarkan peningkatan kerjaya kita semua beauty consultant tidak kita dari background apa pun. Full time atau Part Time. . ๐Ÿ’‹ Recognition ๐Ÿ’‹ Hadiah bertimbun-timbun ๐Ÿ’‹ Career Car / Pink Car ๐Ÿ’‹ Diamond Ring ๐Ÿ’‹ Education . Education ni paling menarik.. Sebabnya tak ramai yang mula bisnes tapi tidak di beri latihan. Di Mary Kay anda di berikan free education secara online dan juga offline. Blended. . Anda kaki online? Atau anda suka face to face? Its up to you.. Your choice. . . Kenapa lihat saja sedangkan pilihan terbuka luas! Cantik dapat, side income pon dapat! . Daftar harini hanya RM 189 SAHAJA! . So apa tunggu lagi...pm cecepat sebelom lambat . . . Hanaโค 0143695746 (tekan link dibio) . #marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykayrawang #marykaygombak #marykayampang #uitmjengka #skincareterbaik #hijabistatrend #acneproneskin #marykaygombak #marykaymelaka #iope #pobling #blackheads #aprilskin #uitmpuncakalam #marykayshahalam #organicskincare #TimewiseSkincare #blackheads #nur2 #marykaypuncakalam #marykayskinvigorate #marykayKL #lipstick #marykaymakeup #hantaran #botanicaleffects #kuruscepat
Saya sedang mencari wanita yg berkriteria di bawah untuk dijadikan business partner saya: . 1. Berhati kental 2. Mahukan perubahan dalam hidup 3. Target utk dapatkan financial freedom 4. Suka berniaga 5. Sukakan kecantikan 6. Suka membantu wanita lain 7. Sukakan hadiah dan penghargaan 8. Rajin dan tak mudah mengalah Sekiranya anda ada kriteria dia atas, saya akan guide dan mempersiap anda utk menjadi perunding kecantikan yg berjaya. Notakaki: untuk wanita yg sudah punya anak, jgn bimbang sekiranya anak kecil utk menghalang anda. Anak kecil itu sepatutnya menjadi SEBAB UTAMA anda mahu berusaha mencari rezki. Sy pun ada anak kecil juga. Dan sye tidak mengalah! Anak saya, inspirasi saya. Mari sertai saya! PM OR WHATSAPP SAYA FOR MORE INFO. Hana 0143695746 . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #aesthetic #rayyanhaya #bellaamara #amyrarosli #minaz #paskal #kulitcantik #marykayselamat #marykaykelantan #marykaypahang #sideincome #janganmengata #janaincome #MaryKayPuncakAlam #marykaybatucaves #tambahpendapatan #marykaydamansara #marykaygombak #marykaysetiawangsa #agentdiperlukan #agentdropshipwanted #dsiempire #kankukejarcintakamu #nur2
Promosi Gel-Semi Shine Lipstick ๐Ÿ’„ . ๐Ÿ’‹ BELI 3 PERCUMA 1 ๐Ÿ’‹ Normal Price RM52 each, now ONLY RM39 EACH! Gel Semi-Shine Lipstick by Mary Kayยฎ โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € ๐ŸŒผ Melembapkan bibir sepanjang hariโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € ๐ŸŒผ Kilauan sederhana yang menawanโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € ๐ŸŒผ Warna warna pigmented dengan pilihan natural hingga boldโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € ๐ŸŒผ Mampu menutup cela pada bibir, seperti masalah bibir hitam.โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Cepat grab sebelum terlambat! Promosi berakhir 30hb April ini! โ € . โค๏ธQuariza Amiruddin โค๏ธ Mary Kay Beauty Consultant ๐Ÿ“ฑ #0124037909 . #marykaymalaysia #marykayselangor #marykaymysg #marykaysgbuloh #marykaysaujanautama #marykaypuncakalam #marykay #marykayskincare #marykaymakeup #marykayproducts #marykaycosmetics #marykayskinvigorate #marykaylipstick #marykaymurah #marykaylover #marykayproduk #marykaycccream #marykayfoundation #marykaylipstick #marykaylipstik #marykaylipmatte #marykayeyeshadow #marykaymascara #marykaytimewise #marykaytimewiserepair #marykaytimewise3d #terlajaklaris #sparkledaisy #emmamaembong #syafiqkyle
Beauty is being comfortable and confident in your own skin Happy advance teachers day to all teachers Thank you SMK Puncak Alam because invited us today ๐Ÿฅฐ Warga Puncak Alam nak check your skin? Just let us know yerrrr ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #puncakalam #marykaypuncakalam #beautyconsultantmarykay #skingoals #sayajualmakeup #sayajuallipstick
๐—๐—ข๐—œ๐—ก ๐— ๐—”๐—ฅ๐—ฌ ๐—ž๐—”๐—ฌ ๐—ฅ๐— ๐Ÿณ๐Ÿฌ ๐—ข๐—ก๐—Ÿ๐—ฌ . BEST KAN?? Start your business now with zero risk. Modal permulaan yang sangat2 rendah, tapi business model yang mantap. . Andddd ๐—ฅ๐—  ๐Ÿฏ๐Ÿญ๐Ÿฑ ๐—ฉ๐—ข๐—จ๐—–๐—›๐—˜๐—ฅ๐—ฆ special untuk semua New Consultant yang join bulan ni ๐Ÿ˜ . Siapa cepat, dia dapat! Rugi tak grab now ๐Ÿคญ . โ™ฅ๏ธ, Fatin Your Beauty Consultant ๐Ÿ“ฒ 0173595691 @ click link at profile โ˜๏ธ
Eauuuuuu.. So cuteee!! Bila bertutup macam reben,bila bukak macam dress pulak๐Ÿ˜‚ Bau dia pun sweet tau. Macam awak! Eh๐Ÿคญ #sijangkangmarykay #marykayselangor #marykaypuncakalam #marykayklang #marykaymeru #marykaybanting #perfume
PROMOTION APRIL ๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š PROMOTION APRIL ๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š . ๐Ÿ€ Promo 1 BUY 1 Youthfinityยฎ Serum ๐Ÿ†“ TimeWiseยฎ Repair Lifting Bio-Cellulose Mask, 4pcs/pk (Jimat RM 264 ๐Ÿ˜ฑ) . ๐Ÿ€ Promo 2 Botanical Effects Set (10% off) ๐Ÿ˜ฑ (4 items that complete skincare regime) . ๐Ÿ€ Promo 3 BUY 1 TimeWiseยฎ Moisture Renewing Softener, GET 1 TimeWiseยฎ Moisture Renewing Softener with 30%off ๐Ÿ˜ฑ . โ˜˜๏ธSale Limited Edition ๐Ÿ”นEnchanted Wishยฎ Eau De Toilette, 60ml๐Ÿ”น Once dah habis takkan keluar lagi! Bau yg sangat harum dan manis! . โ˜˜๏ธ Extra Income! Bina kerjaya d Mary Kay dgn pendaftaran serendah RM70!!! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . Free postageโค๏ธ free gift โค๏ธ free consultationโค๏ธ free samples โค๏ธ free skin analysis Hana 0143695746 (Link on bio) . #marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykayrawang #marykaygombak #marykayampang #uitmjengka #skincareterbaik #hijabistatrend #acneproneskin #marykaygombak #marykaymelaka #iope #pobling #blackheads #aprilskin #uitmpuncakalam #marykayshahalam #sitiawe #organicskincare #TimewiseSkincare #blackheads #tutorialmakeup #marykaypuncakalam #marykayskinvigorate #marykayKL #lipstick #marykaymakeup #hantaran #botanicaleffects #kuruscepat #intermittentfasting
Sponsored trip by my mary kay senior! ๐Ÿ˜ tq! โค๏ธ Hadiah debut sebagai sales director! Baru dpt pergi tahun ni sbb tunggu bgilir gilir beranak ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . Krabi Day one! Hari ni bergambar cik ketam. Lepas tu makan malam die floating restaurant Naik long tail boat. total makan sehari ni 1600 baht ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Seven eleven dia berhantu betul. Nnti kita blnja gmbar . Dan kini, ada peluang untuk anda yg tercari cari extra income atau business. ๐Ÿ˜jomlahhh cuba! Siapa tahu hidup anda jugak akan berubah ๐Ÿ˜ . Hana 0143695746 . #marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykayrawang #marykaygombak #marykayampang #uitmjengka #skincareterbaik #hijabistatrend #acneproneskin #marykaygombak #marykaymelaka #iope #pobling #blackheads #aprilskin #uitmpuncakalam #marykayshahalam #organicskincare #TimewiseSkincare #blackheads #tutorialmakeup #marykaypuncakalam #marykayskinvigorate #marykayKL #lipstick #marykaymakeup #hantaran #botanicaleffects #kuruscepat
Looking for New Business Partner! Siapa minat buat bisnes atau sedang mencari bisnes apa nak mula? Meh sis share sikit tentang Mary Kay.. Kenapa sis suka Mary Kay.. . Mary Kay satuยฒ syarikat yang mengamalkan balance priorities . โค๏ธ God First โค๏ธ Family Second โค๏ธ Career Third . selain tu Mary Kay juga menawarkan peningkatan kerjaya kita semua beauty consultant tidak kita dari background apa pun. Full time atau Part Time. . ๐Ÿ’‹ Recognition ๐Ÿ’‹ Hadiah bertimbun-timbun ๐Ÿ’‹ Career Car / Pink Car ๐Ÿ’‹ Diamond Ring ๐Ÿ’‹ Education . Education ni paling menarik.. Sebabnya tak ramai yang mula bisnes tapi tidak di beri latihan. Diย  Mary Kay anda di berikan free education secara online dan juga offline. Blended. . Anda kaki online? Atau anda suka face to face? Its up to you.. Your choice. . Komen / DM / Wassap sis jika anda berminat untuk bersama-sama sis di Mary Kay. . Together We Achieve More . XoXo, @aishah.maryk Beauty Consultant Mary Kay http://shahmaryk.wasap.my #marykaymalaysia #malaysia #marykayshahalam #marykaybukitraja #marykaypuncakalam #marykaysetiaalam #marykayskincare #kerjadarirumah #marykayseremban #sideincomemalaysia #marykayuitmshahalam #marykayunisel #sayasuka
Wajah Wajah Kesayangan Saya. โค . Kami datang dari background Dan keluarga yang berbezaยฒ. . Tapi hariยฒ boleh berbicara seperti adik beradik. Bkn membawang tauu tapi berbicara tentang future Dan goal masingยฒ. . Plan and Action is a MUST ! . Thank You My Kesayangan #Sparkledaisy , kita tua cantikk bersamaยฒ ye! โค . ๐’œ๐’พ๐“ˆ๐’ฝ๐’ถ๐’ฝ๐‘€๐’ถ๐“‡๐“Ž๐“€ ๐Ÿ’ž http://shahmaryk.wasap.my Beauty Consultant Mary Kay #marykaymalaysia #malaysia #marykayshahalam #marykaybukitraja #marykaypuncakalam #marykaysetiaalam #testimonimarykay #bajuraya #marykayseremban2 #sideincomemalaysia #marykayuitmshahalam #marykayunisel #sayasuka #malaysia #bajuraya2019
Cc Cream Mary Kay . Best Item Uolsss ! Sambil cantik boleh rawat dan protect skin . Best tak ?! Mestilah best dan yang paling penting sangat jimat ! Tahan penggunaan 3bulan dan ke atas . Lets Flawless with Mary Kay CC CREAM . . Siapa suka simple ? ๐Ÿ™‹๐Ÿป Tapi nak nampak flwless dan glowing ? ๐Ÿ™‹๐Ÿป this is for u ! CC CREAM MARY KAY. I Love CC CREAM MARY KAY. KEBAIKAN CC CREAM 1.Melawan garisan halus dan tanda penuaan. 2. Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit. 3. Melindungi kulit dari sinaran UVA atau UVB (SPF15). 4. Menutup cela, memelihara kulit yang berjerawat serta menenangkan kulit bermasalah. 5. Mencerah dan menyerikan tona kulit tidak sekata dengan segera. 6.Mengurangkan kemerahkan pada kulit kesan daripadan bahan kimia lepas yang berbahaya. 7. Mempertahankan kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida ADA 4 TONA WARNA UNTUK DISESUAIKAN DENGAN KULIT ANDA ๐Ÿ˜™ I Am Mary Kay Beauty Consultant 0193583944 ๐Ÿ†“ Gift ๐Ÿ†“ Consultantion #marykaypuncakalam #alifahmarykay #marykaymysg #roadtobeautyskin #setbotanicaleffect #setbotanicalmarykay #settimewise3D #settimewiserepair #setbotanicalevo #setclearproof #setmelacep #marykayskincare #marykaymakeup #allaboutmarykayproduct #marykayskinvigorate #marykayserumc #marykayfoudation #marykaycccream #marykaylipstick #MaryKayMalaysia #SkinCare #LoveYourSkin
Mary Kay CC Cream SPF15 memang terbaik! . Apa beza CC cream dan BB cream? ๐Ÿ‘‰BB cream ialah sejenis cairan yang mengabungkan fungsi pelembap, Primer, Sun Protector, Foundation dan juga Anti Aging Cream. ๐Ÿ‘‰CC cream pula lebih advanced dari BB cream. CC cream itu sendiri adalah singkatan dari Colour Correction atau Complextion Correction. . Ia bebas minyak dan teksturnya lebih ringan dari BB cream. Oleh kerana itu ia sangat sesuai kegunaan harian anda. ๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ . I Am Mary Kay Beauty Consultant 0193583944 ๐Ÿ†“ Gift ๐Ÿ†“ Consultantion #marykaypuncakalam #alifahmarykay #marykaymysg #roadtobeautyskin #setbotanicaleffect #setbotanicalmarykay #settimewise3D #settimewiserepair #setbotanicalevo #setclearproof #setmelacep #marykayskincare #marykaymakeup #allaboutmarykayproduct #marykayskinvigorate #marykayserumc #marykayfoudation #marykaycccream #marykaylipstick #MaryKayMalaysia #SkinCare #LoveYourSkin
๐ŸŒธCC CREAM MARY KAY๐ŸŒธ . โœ… Litupannya agak nipis dari Liquid foundation. Tapi boleh bergabung. Lagi cun. โœ… Nampak natural look. โœ… Ada SPF15 so dapat melindungi kulit wajah dr UV sinaran matahari. โœ… Sesuai untuk semua jenis kulit. . I Am Mary Kay Beauty Consultant 0193583944 ๐Ÿ†“ Gift ๐Ÿ†“ Consultantion #marykaypuncakalam #alifahmarykay #marykaymysg #roadtobeautyskin #setbotanicaleffect #setbotanicalmarykay #settimewise3D #settimewiserepair #setbotanicalevo #setclearproof #setmelacep #marykayskincare #marykaymakeup #allaboutmarykayproduct #marykayskinvigorate #marykayserumc #marykayfoudation #marykaycccream #marykaylipstick #MaryKayMalaysia #SkinCare #LoveYourSkin
Salah satu sebab kenapa kita kena KENAL kulit kita dan juga GUNA skin care mengikut JENIS KULIT. Setiap jenis cleanser akan berbeza mengikut jenis kulit. ๐ŸŒธ Kulit kering sesuai untuk texture yang lembut dalam bentuk milky foam yang cair. ๐ŸŒธ Kulit kombinasi juga dalam bentuk milky foam yang sedikit pekat berbanding formula untuk kulit kering.Kebiasaannya orang kulit normal dan kombinasi fokusnya adalah untuk balancekan kandungan minyak dan lembapan kulit ๐ŸŒธKulit berminyak pulak teksturnya seperti gel.Untuk kawalan minyak dan juga atasi masalah jerawat. So clear tak kenapa kena ambil cleanser ikut jenis kulit? #botanical effect #cleanserbotani #jerawat #kulitsensitif #marykaysijangkang #marykayjenjarom #marykaybanting #marykaypuncakalam #marykaykualaselangor
Kalau tanya apa yang paling saya suka sangat tentang Company saya sekarang? terlalu banyak untuk di senaraikan ๐Ÿ˜โค ni adalah Salah satu sebab yg kukuh untuk saya terus stay Di Mary Kay๐Ÿ”ฅ๐Ÿ˜ . โœ… Kelas kelas Percuma. TQ kepada mentorยฒ yg sudi share ilmu dgn kami๐Ÿ˜ mmg berbaloi semua classยฒ free disediakan ๐Ÿ’ž . Terlaluuuuu banyak dan tak mampu untuk saya senarai kan ๐Ÿ˜ paling best Mary Kay bukan sekadar lipstick tauu ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ”ฅ it's a career ! ๐Ÿค— . Jom jadi sebahagian kebahagian kami di Sparkledaisy๐Ÿคœ๐Ÿป๐Ÿค›๐Ÿป come and join us now ! Hanya BERMODALKAN RM70 SAHAJA ๐Ÿ˜ฑ . ๐’œ๐’พ๐“ˆ๐’ฝ๐’ถ๐’ฝ๐‘€๐’ถ๐“‡๐“Ž๐“€ ๐Ÿ’ž http://shahmaryk.wasap.my Beauty Consultant Mary Kay #marykaymalaysia #malaysia #marykayshahalam #readystock #marykaybukitraja #marykaypuncakalam #marykaysetiaalam #testimonimarykay #marykayseremban2 #sideincomemalaysia #marykayuitmshahalam #marykayunisel #sayasuka
Beauty , to me , is about being comfortable in your own skin . In some ways , makeup can contribute to our success . That , or a kick-ass red lipstick . #marykaymakeup #marykaysaujanautama #marykaymasai #marykayserialam #marykaytasek #marykayhillpark #marykayshahalam #marykaypuncakalam
Lebih advance untk memenuhi keperluan kulit ๐Ÿ˜ฑ ANTI AGING & BRIGHTENING IN ONE SET !!! ๐Ÿ˜ฑโค In one set tau! Dah jimat dah untk awet muda dan kulit sekata ! ๐Ÿคช Sangat bagus untuk golongan yg baru nak memulakan langkah penjagaan kulit setelah berumur 25tahun keatas.ย Sebab umur 25 kulit kita sudahย memulai proses penuaan ๐Ÿ˜– . Jom upgrade skincare anda kepada Timewise 3D yang terbaru di Mary Kay! Set ini didatangkan dengan ๐Ÿ‘‡ *4 in 1 Cleanser* Mampu bertindak untuk (1) menghilangkan kekotoran pada kulit dan (2) menghasilkan kulit yang bersih (3) membuang kulit mati dan (4) mencerahkan kulit *TimeWise Age Minimize 3D Day Cream SPF 30 Broad Spectrum Sunscreen* memberi kelembapan pada kulit disamping menyediakan perlindungan spektrum luas UVA / UVB. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, membantu mengurang kelihatan garis-garis halus. *TimeWise Age Minimize 3D Night Cream* bertindak untuk membantu membina semula kulit. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, kelihatan muda dan membantu mengurang kelihatan garis-garis halus dan kedutan. Ia juga meningkatkan daya kekuatan pada kulit. *TimeWise Age Minimize 3D Eye Cream* membantu mengurangkan tanda penuaan, termasuk penampilan lingkaran hitam, bengkak, garis halus dan kedutan. Selain itu, ia mengekalkan kelembapan di kawasan mata selama 12 jam. . Jom awet muda & cerah sekataaaaa with Timewise 3D !!! You will Love it !! โคโค . AN INVESTMENT IN GOOD SKIN CARE PRODUCT IS THE BEST WAY FOR YOUR GREAT SKIN ๐Ÿ™†๐Ÿปโ€โ™€ . Click link di bio untk lamar set skincare anda ๐Ÿ˜˜ ๏ผธ๏ฝ๏ฝ˜๏ฝ, ๐’œ๐’พ๐“ˆ๐’ฝ๐’ถ๐’ฝ๐‘€๐’ถ๐“‡๐“Ž๐“€ ๐Ÿ’ž @aishah.maryk Beauty Consultant Mary Kay http://shahmaryk.wasap.my #marykaymalaysia #marykayshahalam #readystock #marykaybukitraja #marykaypuncakalam #marykaysetiaalam #marykayskincare #malaysia #sideincomemalaysia #testimonimarykay #marykayseremban2 #marykayuitmshahalam #marykayunisel #sayasuka
Tak ramai yang tahu Mary Kay ad sediakan peluang kerjaya taw, dan yang pasti ramai je suri rumah bekerjaya mcm saya. Kerja cantik2 kan orang, siap pakai blazer kemas cantik naw. . . Jangan pandang suri rumah sebelah mata je taw. Suri rumah ni duk rumah jaga anak, masak, kerja cantikkan orang, hujung bulan dapat payslip 5 figures ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ . . Saya pon bermula dari bawah, dari black jacket yang sangat selemuih muka tu, then upgrade ke red jacket now dah jadi sales director mary kay. Yang penting saya grab segala peluang yang mary kay berikan. NEXT is my career car, doakan ye ๐Ÿ˜๐Ÿ˜Š๐Ÿš™๐Ÿš— . . Nak tau mcm mana saya buat? Mehla risik. Whatsapp tirah 017-5767954 . . #careeropportunity #kerjaya #MaryKaySelangor #marykaybeautyconsultant #marykaypuncakalam #bandarpuncakalam #uitmpuncakperdana #uitmpuncakalam #peluangkerjaya
Assalamualaikum.. Morning! ๐Ÿ˜ . Pagi ni dah cuci muka ke? โ˜บ๏ธ . PROMO BOTANICAL EFFECTS SET KEMBALI LAGI๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ 10% OFF . BOTANICAL EFFECTS DIRUMUS KHAS BAGI MEMENUHI SETIAP KEPERLUAN KULIT DAN JUGA BAJET ANDA. . Terdapat 3 Formula ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ โค FORMULA 1 -DRY SKIN โค FORMULA 2 -NORMAL SKIN โค FORMULA 3 -OILY SKIN . ๐ŸŒน CLEANSER, 113g - Membersih dengan lembut tanpa menjejaskan elemen-elemen penting dalam kulit. . ๐ŸŒน HYDRATE, 88ml - Meresap cepat dan memberi penyeimbangan kulit. . ๐ŸŒน FRESHEN, 147ml - Rumusan tidak mengeringkan ini bertindak lembut untuk menyingkirkan minyak berlebihan dan kekotoran daripada kulit. . ๐ŸŒนMASK,113g - Tanggalkan kotoran dengan lembut dan mudah ditanggalkan dengan air. Mengelupas dengan lembut dan tambahkan penghidratan. Kulit jadi licin dan sel mati tertanggal. . WhatsApp me to get yours !! . ๐ŸŽ€ Quariza Amiruddin ๐ŸŽ€ Mary Kay Beauty Consultant ๐Ÿ“ฑ #0124037909 . . #marykaymalaysia #marykayselangor #marykaymysg #marykaysgbuloh #marykaysaujanautama #marykaypuncakalam #marykay #marykayskincare #marykaymakeup #marykayproducts #marykaycosmetics #marykayskinvigorate #marykaylipstick #marykaymurah #marykaylover #marykayproduk #marykaycccream #marykayfoundation #marykaylipstick #marykaylipstik #marykaylipmatte #marykayeyeshadow #marykaymascara #marykaytimewise #marykaytimewiserepair #marykaytimewise3d #terlajaklaris #sparkledaisy #emmamaembong #syafiqkyle
Kulit normal tapi banyak blackhead ane whitehead ๐Ÿ™‹ ๐Ÿ™‹ .. Jom guna ni ๐Ÿ‘‡ PROMO BULAN APRIL SAHAJA ๐Ÿ“ข SET BOTANICAL EFFECTS UNTUK PENJAGAAN KULIT SEIMBANG Ramai yg mengadu kulit berminyak, dengan jerawat lagi, tak selesa. Kurang keyakinan bila berdepan dgn org ramai. Yg ramai tak sedar, set yg diambil perlu khusus kpd jenis, masalah dan keperluan kulit masing-masing Sbb itu, Mary Kay adalah yg terbaik. Set Botanical Effects ada 3 jenis ikut kesesuaian kulit awak; Kering, Normal, Kombinasi, atau Berminyak Pada yang; 1 - Jerawat sangat banyak 2 - Kulit terlalu kering/berminyak 3 - Oily dekat T-zone 4 - Liang pori besar 5 - Banyak whitehead/blackhead 6 - Muka gelap kesan sunburn 7 - Kulit rosak sbb salah pakai produk Botanical Effects paling sesuai utk awak Tak wajib ambil set, boleh ambil loose. Tapi highly recommended ambil set sbb setiap item membantu satu sama lain utk hasilkan kulit yg sihat Tahan penggunaan sehingga 6 bulan! Nak consultation kulit secara PERCUMA? Meh sini whatsapp Akma๐Ÿ˜๐Ÿ˜. Sedia membantu . Akma, Mary Kay Beauty Consultant 0137057242 . #marykayselangor #marykayshahalam #marykaygombak #marykayserdang #marykayupm #marykaypuncakalam #marykayselayang #marykayrawang #marykaysubangjaya #marykayshaalam #beautyconsultantmarykay #kerjaya #bellammara #mirafilzah #dramasangat #jeragat #jerawat #viral #produkviral #marykaymysg #marykayproduk #top5globalcosmetic #kulitsihat #kulitsihat #kerjayamarykay #fulltime #partimebisnes #dermatologist #makeup #foundation #skincareclass
Kesan pengunaan Serum C seawal 1 bulan. Hebat kan . . Tak perlu cucuk botox kat muka. Hanya sapu2 terus tegang. Best kan. Kulit lebih sihat & cantik. Fresh ja muka. . Jangan risau semua produk Mary Kay tiada bahan kimia, tiada ujian pada haiwan, di uji pada manusia perpuluh ribu kali sebelum dikeluarkan. Lulus ujian dari Makmal Kanser dunia. . Untung siapa yang dan mencuba. . Jangan cemburu tau kalau org lain nmpk lbh cantik. Jangan merungut tau klau org lain lbh berjaya dr kita. Kurangkan alasan, tingkatkan wawasan. . YANG PENTING KENA CUBA BARU TAHU ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . Untuk tahu detail harga produk just tekan link kat bio...๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“. . BELIEVE โค BEAUTIFUL โค CONFIDENCE โค . www.wasap.my/60134023063/KulitSihat . Shahirah | 0134023063 Beauty Consultant Mary Kay . COD di Glenmarie / Subang Bestari / Denai Alam / Saujana Utama / Cheras / Kota Damansara . #marykaymalaysia #kulitsihatitucantik #kulitsensitif #kulitjerawat #marykaypuncakalam #IAmBeautyConsultantMarykay #marykayselangor #marykayshahalam #marykaykedah #marykayperlis #marykaysungaibuloh #marykaysgbuloh #marykaysubangbestari #marykayglenmarie #marykaydenaialam #marykaycheras #tropicanahospital #marykaykotadamansara #marykaysaujanautama #marykaymenaratelekom #setmicromabrasion #setkecilkanliangpori #mengetatkanliangpori #jeragat #marykaysrigombak #marykaymurahgila #marykaymurahsangat #marykaymurah #likeforlikes #likeforfollow
Kesan pengunaan Serum C seawal 1 bulan. Hebat kan . . Tak perlu cucuk botox kat muka. Hanya sapu2 terus tegang. Best kan. Kulit lebih sihat & cantik. Fresh ja muka. . Jangan risau semua produk Mary Kay tiada bahan kimia, tiada ujian pada haiwan, di uji pada manusia perpuluh ribu kali sebelum dikeluarkan. Lulus ujian dari Makmal Kanser dunia. . Untung siapa yang dan mencuba. . Jangan cemburu tau kalau org lain nmpk lbh cantik. Jangan merungut tau klau org lain lbh berjaya dr kita. Kurangkan alasan, tingkatkan wawasan. . YANG PENTING KENA CUBA BARU TAHU ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . Untuk tahu detail harga produk just tekan link kat bio...๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“. . BELIEVE โค BEAUTIFUL โค CONFIDENCE โค . www.wasap.my/60134023063/KulitSihat . Shahirah | 0134023063 Beauty Consultant Mary Kay . COD di Glenmarie / Subang Bestari / Denai Alam / Saujana Utama / Cheras / Kota Damansara . #marykaymalaysia #kulitsihatitucantik #kulitsensitif #kulitjerawat #marykaypuncakalam #IAmBeautyConsultantMarykay #marykayselangor #marykayshahalam #marykaykedah #marykayperlis #marykaysungaibuloh #marykaysgbuloh #marykaysubangbestari #marykayglenmarie #marykaydenaialam #marykaycheras #tropicanahospital #marykaykotadamansara #marykaysaujanautama #marykaymenaratelekom #setmicromabrasion #setkecilkanliangpori #mengetatkanliangpori #jeragat #marykaysrigombak #marykaymurahgila #marykaymurahsangat #marykaymurah #likeforlikes #likeforfollow
Seryesly tak boleh tinggal skinvigorate brush ni. . Cuci muka dengan tangan je tak cukup bersih tau. Sebab korang akan perasan, bila pakai softener, dekat kapas masih ada kotoran. Kan? . Kalo dengan skinvigorate ni, sure korang tak jumpa kotoran tu sebab dah habis kene cuci. Mekap sume pon senang sangat tanggal. Memang boleh nampak dekat brush heads tu. . Yang korang akan perasan, if selalu guna, skin jadi licin bersih. Kat hidung tu dah takde bukit2 kecik tu hikhik. . Rugiiiiii korang tak cuba tau. Kene lah cuba sekarang! ๐Ÿ˜ . โ™ฅ๏ธ, Fatin Your Beauty Consultant ๐Ÿ“ฒ 0173595691 @ click link at profile โ˜๏ธ
CARA GUNA SKINVIGORATE BRUSH 1) Tanggalkan mekap mata dan bibir dulu dengan Mary Kay Oil Free Makeup Remover. 2) Basahkan sikit muka dan brush dengan air. 3) Sapu or dot-dot kan Cleanser kat muka. 4) Tekan butang On/Off Skinvi dan tekan Speed Control ikut kelajuan yang sis nak. 5) Mula proses membersih dari pipi, membersihkan setiap pipi selama 15 saat. 6) Gerakkan brush ke kawasan hidung dan dagu dan membersih selama 15 saat. 7) Dan tamatkan proses pembersihan di kawasan dahi selama 15 saat. 8) Cuci muka dan bilas head brush dengan air atau shampoo/shower gel. 9) Sesuai untuk 2x sehari, elakkan kawasan mata dan rambut๐Ÿ˜˜
KENAPA SEMUA ORANG PERLU ADA SKINVIGORATE ? 1. Skinvi mencuci kulit you 85% lagi effective dari cuci muka guna tangan. 2. Skinvi boleh berputar 400 kali putaran SEMINIT sambil mengurut kulit, jadi bagus sangat utk blood circulation. Blood circulation yang baik boleh bantu you untuk dapat kulit sihat dan lebih radiant. 3. Kita ada sebanyak 20,000 pores di seluruh muka. Jerawat akan tumbuh bilamana pores tersumbat dengan debu and minyak. Brush Skinvi memang sengaja di-design dengan saiz yang teramat kecik, lagi kecik dari saiz pores kita, jadi bristle Skinvi dapat masuk dalam dan bersihkan pores yang tersumbat. 4. Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk yang berkulit sensitif, sebab bristles-nya tersangatlah soft. 5. Sesuai untuk orang yang selalu busy, sebab you hanya perlukan paling lama 2 minit. 6. Banyak cleansing yang ada kat pasaran cepat rosak kalau terkena air, tapi Skinvi adalah bersifat waterproof. 7. Cara cuci brush tersangatlah senang. Cuci je dengan shower gel atau shampoo right after lepas guna dan bilas bersih. Selamat. 8. Jauh affordable berbanding brand yang lain. Sila compare dengan produk yang tinggi kualitinya. Yang lebih murah dari Mary Kay, adalah lebih baik you guna berus gigi je pada kulit sebab lagi murah harganya, lagi kasar bristle-nya (your choice). 9. Ringan dan ada dua tahap kelajuan yang you boleh pilih. I biasa guna yang laju untuk sental bahagian hidung. 10. Skinvi boleh capai lebih dari 400 putaran SEMINIT dengan urutan lembut dan jauh lebih bersih. Last but not least, kalau guna berterusan, akan terasa perbezaan dia. Tona sekata, pori mengecik, kulit rasa cergas dan segar, and kulit nampak lagi cerah berbanding cuci pakai cleanser dengan tangan. . . My favourite! ๐Ÿ˜ . . โ™ฅ๏ธ, Fatin Your Beauty Consultant ๐Ÿ“ฒ 0173595691 @ click link at profile โ˜๏ธ
Yang terkini, TIMEWISE 3D skincare yang focus kepada DEFENDS, DELAY, DELIVERS untuk menentang penuaan sebelom usia ๐Ÿ‘๐Ÿฝ Jom nampak muda Dari usia ๐Ÿ˜ . Click link di bio untk lamar Perunding Kecantikan anda ๐Ÿ˜˜ HIGHLY RECOMMENDED ๐Ÿ’ฏ . Pilih yang BERKUALITI, Pilihlah yang SELAMAT ๐Ÿ˜Š AN INVESTMENT IN GOOD SKIN CARE PRODUCT IS THE BEST WAY FOR YOUR GREAT SKIN โ˜บ๏ธโœŒ๏ธ . ๏ผธ๏ฝ๏ฝ˜๏ฝ, ๐’œ๐’พ๐“ˆ๐’ฝ๐’ถ๐’ฝ๐‘€๐’ถ๐“‡๐“Ž๐“€ ๐Ÿ’ž http://shahmaryk.wasap.my Beauty Consultant Mary Kay #marykaymalaysia #malaysia #marykayshahalam #readystock #marykaybukitraja #marykaypuncakalam #marykaysetiaalam #testimonimarykay #marykayseremban2 #sideincomemalaysia #marykayuitmshahalam #marykayunisel #sayasuka #timewise3d #careeropportunity
Morning ๐Ÿคฉ Nak share something yg best dan excited to my followers ! Simple step untuk penjagaan kulit muka ๐Ÿค— aishah menggunakan Mary Kay Timewise 3D untuk rutin harian Dan set ni lebih advance tau ๐Ÿ˜ฑ โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Siapa tak suka something yang advance betul !!! ANTI AGING & BRIGHTENING IN ONE SET !! ๐Ÿ˜ญโค Jom upgrade skincare anda kepada Timewise 3D yang terbaru di Mary Kay! โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Memilih skincare yg tepat untk regimen yang lengkap dan sesuai dengan keperluan kulit perlu dititik beratkan. Miracle can happen if u gaiss konsisten dan sabar tau ๐Ÿ˜˜ hasilnya kulit yang lebih muda dari usia sebenar ๐Ÿ˜โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Yang terkini, TIMEWISE 3D skincare yang focus kepada DEFENDS, DELAY, DELIVERS untuk menentang penuaan sebelom usia๐Ÿ‘๐Ÿฝ Jom awet muda & cerah sekataaaaa with Timewise 3D !!! You will Love it !! โคโคโค โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Click link di bio untk lamar Perunding Kecantikan anda ๐Ÿ˜˜ HIGHLY RECOMMENDED ๐Ÿ’ฏโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Pilih yang BERKUALITI, Pilihlah yang SELAMAT ๐Ÿ˜Š AN INVESTMENT IN GOOD SKIN CARE PRODUCT IS THE BEST WAY FOR YOUR GREAT SKIN โ˜บ๏ธโœŒ๏ธโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € ๏ผธ๏ฝ๏ฝ˜๏ฝ,โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € ๐’œ๐’พ๐“ˆ๐’ฝ๐’ถ๐’ฝ๐‘€๐’ถ๐“‡๐“Ž๐“€ ๐Ÿ’ž โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € http://shahmaryk.wasap.myโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Beauty Consultant Mary Kayโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € #marykaymalaysia #malaysia #marykayshahalam #readystock #marykaybukitraja #marykaypuncakalam #marykaysetiaalam #testimonimarykay #marykayseremban2 #sideincomemalaysia #marykayuitmshahalam #marykayunisel #sayasuka #timewise3d #careeropportunity
Jenis2 PENCUCI MUKA Mary Kay..Setiap kulit mempunyai masalah BERBEZA..Thats why Mary Kay keluarkan skincare ikut KEPERLUAN kulit wajah kita.. . . Yang tengah mencari skincare yang sesuai dengan skin awak?Meh Shana bantu๐Ÿค— . . Salam sayang๐Ÿ’— Shana | 017-2928160 Mary Kay Beauty Consultant #cleansermarykay #kulitsihat #kulitbersih #marykaybeautyconsultant #marykaypuncakalam #marykayklang #marykaygombak #marykayuser #love #ilovemarykay
CAREER OPPORTUNITY ๐Ÿคฉ ADA BERITA BAIK ! . UNTUK MEMULAKAN KERJAYA BERSAMA MARY KAY HANYA DENGAN BERMODALKAN RM70 SAHAJA ๐Ÿ˜ฑ . DAN ANDA BERPELUANG UNTUK MENDAPAT VOUCHER LEBIH DARI RM300 BARANGAN MARY KAY ๐Ÿคฉ . . ๐Ÿ“Minat berniaga sebagai kerjaya ๐Ÿ“Mencari side income/gaji kedua ๐Ÿ“For financial freedom ๐Ÿ“Minat bidang kecantikan ๐Ÿ“Suri rumah/student/part time/full time ๐Ÿ“Nak keluar drpd zon selesa ๐Ÿ“Nak kejar impian dan big why . . Jom sertai kami di Mary Kay! Dengan hanya RM70 sahaja anda boleh memulakan kerjaya anda sebagai Perunding Kecantikan Mary Kay. For more info about Mary Kay career๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป Feel free to contact me ๐Ÿ’ž . ๏ผธ๏ฝ๏ฝ˜๏ฝ, ๐’œ๐’พ๐“ˆ๐’ฝ๐’ถ๐’ฝ๐‘€๐’ถ๐“‡๐“Ž๐“€ ๐Ÿ’ž http://shahmaryk.wasap.my Beauty Consultant Mary Kay #parttimecareer #bestcareer #marykaymalaysia #malaysia #marykayklang #igbiz #bizonline #marykaysungaibuloh #marykaybukitraja #marykaypuncakalam #marykaysetiaalam #testimonimarykay #marykaykgjawa #marykayseremban2 #kerjadarirumah #sideincomemalaysia #projek50ksehari
SEMI Shine Lipstick Mary Kay mmg WOw!!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ ๐ŸŒผ๐ŸŒผSemi-Filrty, Semi-Serious, Semi-Shine Always Perfect๐ŸŒผ๐ŸŒผ . Ada beberapa jenis/warna yang dapat anda gayakan dengan lipstick mary kay๐Ÿ‘ KENAPA anda WAJIB guna lipstick mary kay?????๐Ÿ˜˜ . SEBAB: ๐ŸŒนLipstick Mary tidak menghitamkan bibir ( tanpa plumbum ) ๐ŸŒนMengandungi minyak bunga matahari dan estrak jojoba membantu melembabkan bibir ๐ŸŒนStruktur selembut baldu ๐ŸŒนTidak menjadikan bibir anda kering ๐ŸŒนMembantu anda senyum dengan lebih yakin ๐ŸŒนPilihan warna lain yang menarik๐Ÿ‘๐Ÿ˜‰ Jom cuba ๐Ÿ˜ . I Am Mary Kay Beauty Consultant 0193583944 ๐Ÿ†“ Gift ๐Ÿ†“ Consultantion #marykaypuncakalam #alifahmarykay #marykaymysg #roadtobeautyskin #setbotanicaleffect #setbotanicalmarykay #settimewise3D #settimewiserepair #setbotanicalevo #setclearproof #setmelacep #marykayskincare #marykaymakeup #allaboutmarykayproduct #marykayskinvigorate #marykayserumc #marykayfoudation #marykaycccream #marykaylipstick #MaryKayMalaysia #SkinCare #LoveYourSkin
. *GEL SEMI-SHINE LIPSTICK* . . Jom, review dulu warna-warna hot gel semi-shine bila apply dekat bibir. Cantik kan?? Yang penting baik utk bibir & super selamat untuk kita ๐Ÿ˜ . . ๐Ÿ’„ Warna pigmen yang kekal lebih dari 24 jam untuk kesan warna yang mulus. ๐Ÿ’„ Gincu ini berasaskan gel lutsinar yang dapat memperkayakan kesan warna yangmendalam. ๐Ÿ’„ Permukaan pigmen disalut khas untuk mengubah texture lipstick menjadi gel yang melembapkan bibir! ๐Ÿ’„ Advanced Matrix Technology menggunakan ultrafine silica microspheres untuk membenamkan & mengekalkan warna di permukaan bibir. ๐Ÿ’„ 9 warna menarik untuk dipadankan dengan mod atau gaya korang! ๐Ÿ’„ Pigmen yang berkekalan, tahan lama dan memberi kesan shimmering yang sangat cantik pada bibir. . . 9 kaler hotโฌ‡ ๐Ÿ’‹ Luminous Lilac ๐Ÿ’‹ Tranquil Toffee ๐Ÿ’‹ Romantic Pink ๐Ÿ’‹ Scarlet Red ๐Ÿ’‹ Rosewood ๐Ÿ’‹ Haute Pink ๐Ÿ’‹ Mod Pink ๐Ÿ’‹ Red Smolder ๐Ÿ’‹ Raspberry Ice . . I Am Mary Kay Beauty Consultant 0193583944 ๐Ÿ†“ Gift ๐Ÿ†“ Consultantion #marykaypuncakalam #alifahmarykay #marykaymysg #roadtobeautyskin #setbotanicaleffect #setbotanicalmarykay #settimewise3D #settimewiserepair #setbotanicalevo #setclearproof #setmelacep #marykayskincare #marykaymakeup #allaboutmarykayproduct #marykayskinvigorate #marykayserumc #marykayfoudation #marykaycccream #marykaylipstick #MaryKayMalaysia #SkinCare #LoveYourSkin
Kenapa mesti memiliki lipstick Gel Semi Shine Mary Kay? . . ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ’‹ Menggunakan teknologi canggih utk menghasilkan lipstick skincare yang mampu merawat disamping mencantikkan. ๐Ÿ’‹ Mengandungi Vit E dan Vit c utk membantu melindungi daripada radikal bebas punca kedutan. ๐Ÿ’‹ Bebas pewangi ๐Ÿ’‹ Efek shining yang tidak berlebihan tetapi sempurna. ๐Ÿ’‹ Impak warna maksimum sepanjang hari. ๐Ÿ’‹ Warna yang sekata ๐Ÿ’‹ Meluncur licin apabila disapu . ๐Ÿ”ณSangat๐Ÿ™†๐Ÿป di syorkan untuk golongan: ๐Ÿ’  Yang inginkan penampilan bibir yang menawan dengan warna yang memukau tetapi tidak keterlaluan.. . . I Am Mary Kay Beauty Consultant 0193583944 ๐Ÿ†“ Gift ๐Ÿ†“ Consultantion #marykaypuncakalam #alifahmarykay #marykaymysg #roadtobeautyskin #setbotanicaleffect #setbotanicalmarykay #settimewise3D #settimewiserepair #setbotanicalevo #setclearproof #setmelacep #marykayskincare #marykaymakeup #allaboutmarykayproduct #marykayskinvigorate #marykayserumc #marykayfoudation #marykaycccream #marykaylipstick #MaryKayMalaysia #SkinCare #LoveYourSkin
Haii. Selamat tengah hari ๐Ÿ˜ Fatin nak share skit 1 tips untuk kulit sihat dan cantik! Okey, Tahu tak penjagaan muka yg salah dan tidak lengkap dan kulit yang tidak dibersihkan dengan baik akn menyebabkan penuaan kulit blaku lebih awal dri yg sepatutnye malah kulit juga akn tdedah kepada masalah seperti jerawat, blackheads dan sebgainya?? Sebab tu paling penting untuk memiliki regime lengkap penjagaan muka dan cara membersihkan muka dengan betul. Dan Penjagaan muka yang baik bermula dengan cara kita membersihkan skin kita, yelah, kalau xbersih, nanti serum, pelembap yang kite pakai tu akan akan terhalang oleh kotoran yg tak bersih tu. Sebab tu yang terbaik bg hana adalah cleanser yg berasaskan botani serta diformulasikan khusus mngikut kperluan kulit dan super duper skinvi brush! Ia mermbersih jauh kedalam pori dengan pusingan lembut 400x putaran seminit selain cleanser yg mengandungi anti penuaan. So, klu korang masih tercari cari skincare yang baik, nak belajar teknik penjagaan muka yang baik or nak free skin consultation, do contact me ya ๐Ÿ˜˜ - - Fatin 01126755968 Your trusted beauty consultant #marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykayrawang #marykaygombak #marykayampang #uitmjengka #skincareterbaik #hijabistatrend #acneproneskin #marykaygombak #marykaymelaka #iope #pobling #blackheads #aprilskin #uitmpuncakalam #marykayshahalam #organicskincare #TimewiseSkincare #blackheads #tutorialmakeup #marykaypuncakalam #famecosmetics #marykayskinvigorate #marykayKL #lipstick #marykaymakeup #hantaran #botanicaleffects #kuruscepat
Ada dua jenis lipstick dalam Mary Kay. Matte akan bagi finishing yang kering. Shine akan bagi finishing yang berkilat. So which want you prefer? #lipstick #marykaylipstick #lipstickmarykay #raya2019 #marykaysijangkang #marykaypuncakalam #marykayklang #marykayshahalam #marykaybanting
Raya nanti ada sebulan kan? Sehari satu colour lipstick apa salahnya dik nun๐Ÿคญ Meh lah borong semua sekali. Ada PROMOSI Buy 3 Free 1 tau! #lipstick #marykaylipstick #lipstickmarykay #raya2019 #marykaysijangkang #marykaypuncakalam #marykayklang #marykayshahalam #marykaybanting
Ada beza ke softener dan toner? ๐Ÿค” . . Mary Kay Timewise Softener ni ALCOHOL-FREE, bermakna tak mengandungi alcohol seperti toner ๐Ÿ˜Š . . Softener pula mengandungai Asid Hyaluronik yg sangat baik untuk kulit ๐Ÿ˜Š tambah lagi jenis dry skin kerana HA ini berupaya mengekalkan kelembapan dalam wajah kita. Hebat kan ? Tak percaya boleh google Asid Hyaluronik. . . Kalau anda mahukan kulit yg licin dan pori yg kecil -anda wajib masukkan softener dlm skincare rutin. . . . #marykay #marykayshahalam #marykaypadangjawa #marykayklang #marykaykgjawaklang #marykaypuncakalam #marykaypuncakperdana #marykaymalaysia #marykayselangor #sayajual #natashadenona #shahalamresiden #timewisemarykay #selangor #cjwowshop #goshop #beautyconsultantmarykay #promo #softenermarykay #sunscreen #marykayportklang #marykayselangor
๐ŸŒธMicrodermabrasion Plus set Mary Kay๐ŸŒธ Parut-parut jerawat yang lama boleh hilang??! BOLEH. ๐Ÿ˜ Dengan Microdermabrasion set ni, parut-parut lama dapat dihilangkan. Selain itu, dapat mencerahkan dan juga menganjalkan kembali kulit anda. Dalam set ni ada: 1. Timewise microdermabrasion refine (scrub) 2. Timewise pore minimizer (serum) Set lengkap untuk PARUT JERAWAT BERLUBANG dan juga untuk PORI-PORI TERBUKA. Bila pori dimuka semakin mengecil, nak makeup pon nampak smooth je kan? Kulit pun nampak licin dan sekata ๐Ÿ˜ I Am Mary Kay Beauty Consultant 0193583944 ๐Ÿ†“ Gift ๐Ÿ†“ Consultantion #marykaypuncakalam #alifahmarykay #marykaymysg #roadtobeautyskin #setbotanicaleffect #setbotanicalmarykay #settimewise3D #settimewiserepair #setbotanicalevo #setclearproof #setmelacep #marykayskincare #marykaymakeup #allaboutmarykayproduct #marykayskinvigorate #marykayserumc #marykayfoudation #marykaycccream #marykaylipstick #MaryKayMalaysia #SkinCare #LoveYourSkin
๐Ÿ’šTIMEWISE MICRODERMABRASION PLUS SET๐Ÿ’š . Produk ajaib dari Mary Kay, macam tak percaya Set Microdermabrasion Refine ni boleh meratakan kulit akibat KESAN PARUT JERAWAT yang berlubang macam permukaan bulan ๐ŸŒš... . Dan ia turut membantu merapatkan pori-pori muka yang terbuka luas dan jelas.. ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•Mulakan dgn Microdermabrasion Refine utk membersihkan kotoran dlm poriยฒ, ๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“ kemudian gunakan Pore Minimizer utk mengecilkan tampilan pori2. . Gandingan mantap..Microdermabrasion Refine + Pore Minimizer I Am Mary Kay Beauty Consultant 0193583944 ๐Ÿ†“ Gift ๐Ÿ†“ Consultantion #marykaypuncakalam #alifahmarykay #marykaymysg #roadtobeautyskin #setbotanicaleffect #setbotanicalmarykay #settimewise3D #settimewiserepair #setbotanicalevo #setclearproof #setmelacep #marykayskincare #marykaymakeup #allaboutmarykayproduct #marykayskinvigorate #marykayserumc #marykayfoudation #marykaycccream #marykaylipstick #MaryKayMalaysia #SkinCare #LoveYourSkin
TIMEWISE Microdermabrasion Plus Set ๐Ÿ’•๐Ÿ’• Parut-parut jerawat yang lama boleh hilang??! Parut berlekuk pun boleh ratakan??? Liang pori terbuka pun boleh dikecilkan??? . Dengan Microdermabrasion set ni, parut-parut lama dapat dihilangkan. Selain itu, dapat mencerahkan dan juga menganjalkan kembali kulit anda. I Am Mary Kay Beauty Consultant 0193583944 ๐Ÿ†“ Gift ๐Ÿ†“ Consultantion #marykaypuncakalam #alifahmarykay #marykaymysg #roadtobeautyskin #setbotanicaleffect #setbotanicalmarykay #settimewise3D #settimewiserepair #setbotanicalevo #setclearproof #setmelacep #marykayskincare #marykaymakeup #allaboutmarykayproduct #marykayskinvigorate #marykayserumc #marykayfoudation #marykaycccream #marykaylipstick #MaryKayMalaysia #SkinCare #LoveYourSkin
Dengan pendaftaran RM70 je sebagai Beauty Consultant Mary Kay boleh mengubah kehidupan kita semua. Tapi dengan usaha la kan.. Kalau idok, tak dapat nak nolong eh๐Ÿ˜‚ Lepas je daftar RM70, dapat pulak #voucher bernilai RM315. boleh digunakan untuk beli barang MK. berbaloi sangat kan..untung bebenor. rugi tau kalau tak grab lelajus๐Ÿ˜š Http://www.wasap.my/60123047950 #marykaylover #mymarykayjourney #beautyconsultantmarykay #basicmakeup #penjagaanwajah #makeup #skincare #marykaymalaysia #marykayselangor #marykayklang #marykaymeru #marykaypuncakalam #marykayshahalam
๐ŸŒธMary Kay CC Cream SPF15๐ŸŒธ Antara product Mary Kay yg terlaris dan mendapat Anugerah Cantik EH!... Sebutlah makeup foundation, semua perempuan confirm tahu. Tapi agak-agak, kalau sebut CC Cream, korang semua tau tak? Mula-mula, akk assume kaki makeup je yang tahu. Tapi sebenarnya, CC Cream lah antara my best seller! Setiap hari mesti ada yang bertanyakan CC Cream. So bila akk tanya balik cemana dapat info pasal CC Cream semua, dia cakap, 'Saya refer ig dan facebook page sis...' I melting habis you ols. Sebab dia sudi follow update Mary Kay ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Meh nk cite lg... Teksturnya bersifat lebih ringan berbanding segala jenis foundation. Di-formulasi macam skincare, bertindak macam makeup. Tahu apa maksudnya? Haaa, melalui kelebihan dia kat bawah ni, korang akan faham kenapa akk cakap macam tu. Lindung kulit dari kerosakan sinaran UVA dan UV dgn spektrum luas SPF15. 3-in-1... FYI, kalau korang jenis yang malas nak tempek banyak-banyak kat muka or korang jenis busy bebeno tapi nak perfect skin, good news here! CC Cream dah sedia ada Moisturizer, SPF dan CC Cream itself adalah Foundation Cream ber-tekstur ringan. Apply CC Cream je dapat 3 benefits. Serikan kulit dan cerah tona kulit dengan cepat. CC Cream mampu tutup cela, lingkaran hitam dan pada masa yang sama, teradun baik dengan tona kulit korang. CC Cream ni boleh hidratkan kulit korang selama 10 jam. Rasa lembap yang lega tu, tapi tak berminyak or lekit pun sbb dia slowly meresap dalam kulit sebaik saja korang apply. CC Cream diformulasikan untuk kurangkan fine lines, kecikkan pori yang terbukak dan improve tekstur kulit. Bestkn CC Cream... jom wassap akk ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Love, Anie Mary Kay Beauty Consultant https://www.wasap.my/60174606195 . #marykaybandarpenawar #marykaykempas #marykaykotatinggi #marykayJB #marykayjohorbahru #marykayskudai #marykayshahalam #marykaybangi #marykaypasirgudang #marykaypermasjaya #marykaynusajaya #marykaypontian #marykaybukitindah #cccream #marykaykl #marykaysrialam #marykaysenibong #marykaybukitrinting #marykayplentong #marykaykulim #marykayalorsetar #marykayklang #cccreammk #marykaydamansara #marykaybbu #marykaysunway #marykaypuncakalam #marykayterbrau #cccreammk #cccreammarykay
Welcome my new beauty consultant to miracle swan unit ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜
Welcome my new beauty consultant to miracle swan unit ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜
Dalam hati ada taman. ๐ŸŒธ . Siapa je yang kat dunia ni tak suka kan hadiah kan? Ada ke ada ke? Mesti lah sukaaa kannn. . Sape yang tak suka tu, meh sini, cuba dapat sekotak cantik macam ni yang terisi penuh dengan barang2 Mary Kay. . Confirm uols suka sangat sampai kejang rahang sebab tak henti henti senyum. ๐Ÿ˜„ . Ada yang mintak Kak Merikay bungkuskan elok2 cantik2 sebab nak bagi hadiah dekat insan tersayang. . Ofkos Kak Merikay boleh buatkan. Special untuk uols. Muah ciked ๐Ÿ˜˜ . Yang ni VVIP client beli untuk sendiri tau, tak penah fail untuk jatuh cinta dengan Mary Kay. TQ Kak Asz ๐Ÿ’Ÿ . โ™ฅ๏ธ, Fatin Your Beauty Consultant ๐Ÿ“ฒ 0173595691 @ click link at profile โ˜๏ธ
Terima kasih semua my lovely customer. Tunggu barang sampai depan rumah ye ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜
Terima kasih semua my lovely customer. Tunggu barang sampai depan rumah ye ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜
*ENCHANTED WISHยฎ EAU DE TOILETTE, 60ML LIMITED EDITION* . *FANTASI BERMULA...* Mulakan impian anda dengan ledakan kesegaran buah-buahan epal hijau . *Tanggapan pertama:* Epal Hijau, Minyak Oren Brazil (orange oil Brazil) dan Nenas Putih (white pineapple) yang digabungkan bersama kelopak karamel (candied petals) . *HATI MULA DIPERKENALKANโ€ฆ* Diperkenalkan seperti lagenda, lili Stargazer (Stargazer lily) membuka sensasi baru dan meluahkan kuasa magik yang mengelilingi anda Pada hati : lili Stargazer (Stargazer lily), bunga peony, ozon segar dan buah markisa . *IMPIAN YANG MENJADI KENYATAAN...* Wangian gula perang menakjubkan dan menggembirakan dengan sentuhan kehangatan yang membisikkan impian anda pasti akan menjadi kenyataan *Tanggapan yang berkekalan* : Gula perang, warm amber, dan musk terang (illuminating musk) . . ๐ŸŽ€ Quariza Amiruddin ๐ŸŽ€ Mary Kay Beauty Consultant ๐Ÿ“ฑ #0124037909 . #marykaymalaysia #marykayselangor #marykaymysg #marykaysgbuloh #marykaysaujanautama #marykaypuncakalam #marykay #marykayskincare #marykaymakeup #marykayproducts #marykaycosmetics #marykayskinvigorate #marykaylipstick #marykaymurah #marykaylover #marykayproduk #marykaycccream #marykayfoundation #marykaylipstick #marykaylipstik #marykaylipmatte #marykayeyeshadow #marykaymascara #marykaytimewise #marykaytimewiserepair #marykaytimewise3d #terlajaklaris #sparkledaisy #marykayperfume
๐Ÿ†ˆ๐Ÿ…พ๐Ÿ†„๐Ÿ†ƒ๐Ÿ…ท๐Ÿ…ต๐Ÿ…ธ๐Ÿ…ฝ๐Ÿ…ธ๐Ÿ†ƒ๐Ÿ†ˆยฎ ๐Ÿ†‚๐Ÿ…ด๐Ÿ†๐Ÿ†„๐Ÿ…ผ . . Ia dimantapkan dengan Kompleks Ros ekslusif untuk mempertahankan kulit dari radikal bebas yang mempengaruhi kecantikan muka dari luar dan dalam. . . Kompleks Ros Ekslusif membantu untuk menguatkan daya tahan kulit, membantu pemulihan matrik protein dengan kadar yang cepat dan membantu kulit kelihatan muda remaja. . . Merupakan serum terkini bagi membantu kulit kekal remaja ๐Ÿ˜ . . Jom lihat apakah kandungan utama dalam serum ini . Kandungan utama yang di panggil ๐—œ๐—ก๐—™๐—œ๐—ก๐—œ๐—ง๐—œ ๐—ฅ๐—ข๐—ฆ๐—˜ ๐—–๐—ข๐— ๐—ฃ๐—Ÿ๐—˜๐—ซ terdiri dari 3 bahan utama: . . ๐‘๐ž๐ฌ๐ข๐ฌ๐ญ (Pertahanan) : ๐˜Œ๐˜ฌ๐˜ด๐˜ต๐˜ณ๐˜ข๐˜ฌ ๐˜™๐˜ฐ๐˜ด ๐˜ˆ๐˜ญ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ฏ membantu membebaskan kulit dari faktor luaran yang mempengaruhi kulit anda seperti perncemaran udara. . ๐‘๐ž๐ฃ๐ฎ๐ฏ๐ž๐ง๐š๐ญ๐ž (Meremajakan) : ๐˜Œ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜—๐˜ณ๐˜ช๐˜ฎ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ด๐˜ฆ membantu mengembalikan keremajaan kulit, kesannya anda tampak muda selalu. . ๐‘๐ž๐๐ฎ๐œ๐ž (Mengurangkan): ๐˜๐˜ฏ๐˜ง๐˜ช๐˜ฏ๐˜ช๐˜ต๐˜ฆ ๐˜›๐˜ณ๐˜ช๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ฑ๐˜ต๐˜ช๐˜ฅ๐˜ฆ โ€“ Bersama teknologi terkini dapat mengekalkan keanjalan kulit, kesannya anda akan merasakan keremajaan kulit muka anda dengan jelas. . Selepas penggunaan 3 minggu , kulit anda : . . ๐ŸŒท Bertambah tegang dan sekata ๐ŸŒท Garis garis halus dan kedut semakin berkurang ๐ŸŒท Wajah dan kulit anda kelihatan lebih berseri (radiance) . . This month PROMO: ๐ŸŒธ FREE TIMEWISE REPAIR BIO-CELLULOSE MASK ๐ŸŽญ . . โ™ฅ๏ธ, Fatin Your Beauty Consultant ๐Ÿ“ฒ 0173595691
Alamak , patut selama ni cuci muke tapi muke kusam jugak ๐Ÿ˜‚ takut tengok berus tu wehhhh . Marilah kita tukar habit ! Saya dah ๐Ÿ˜˜ #marykaysaujanautama #marykaymasai #marykayserialam #marykaytasek #marykayhillpark #marykayshahalam #marykaypuncakalam
CAREER OPPORTUNITY ๐Ÿคฉ ADA BERITA BAIK ! . UNTUK MEMULAKAN KERJAYA BERSAMA MARY KAY HANYA DENGAN BERMODALKAN RM70 SAHAJA ๐Ÿ˜ฑ . DAN ANDA BERPELUANG UNTUK MENDAPAT VOUCHER LEBIH DARI RM300 BARANGAN MARY KAY ๐Ÿคฉ . . ๐Ÿ“Minat berniaga sebagai kerjaya ๐Ÿ“Mencari side income/gaji kedua ๐Ÿ“For financial freedom ๐Ÿ“Minat bidang kecantikan ๐Ÿ“Suri rumah/student/part time/full time ๐Ÿ“Nak keluar drpd zon selesa ๐Ÿ“Nak kejar impian dan big why . . Jom sertai kami di Mary Kay! Dengan hanya RM70 sahaja anda boleh memulakan kerjaya anda sebagai Perunding Kecantikan Mary Kay. For more info about Mary Kay career๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป Feel free to contact me ๐Ÿ’ž . ๏ผธ๏ฝ๏ฝ˜๏ฝ, ๐’œ๐’พ๐“ˆ๐’ฝ๐’ถ๐’ฝ๐‘€๐’ถ๐“‡๐“Ž๐“€ ๐Ÿ’ž http://shahmaryk.wasap.my Beauty Consultant Mary Kay #parttimecareer #bestcareer #marykaymalaysia #malaysia #marykayklang #igbiz #bizonline #marykaysungaibuloh #marykaybukitraja #marykaypuncakalam #marykaysetiaalam #testimonimarykay #marykaykgjawa #marykayseremban2 #kerjadarirumah #sideincomemalaysia #duitraya
Kadang2 korang yg ada skin problem mesti cepat je cair bila tengok orang iklan: . ." Kulit cerah & pinkish dalam 5hari.." ." Jerawat hilang dalam 3hari.." . .Berduyun duyun nak beli. RM300 satu set tahan 2 bulan pun korang sanggup beli. Tapi, pernah teropong tak secantik mana kulit korang after produk cepat cantik tu? ๐Ÿ˜ซ๐Ÿ˜ซ๐Ÿ˜ซ Nampak sakit kan? . .Korang tau tak sebenarnya kulit yang boleh putih pinkish akibat high chemical product sebenarnya buat kulit korang lebih ber risiko untuk kanser kulit?๐Ÿ˜ฐ . .Sudah sudah lah terpedaya dengan produk yang tak selamat. Mary Kay ada treatment set untuk perbaiki kulit breakout bawah RM300 TAPI BOLEH TAHAN SEHINGGA 6BULAN๐Ÿ˜ฑ. . .Siapa lagi belum pernah teropong keadaan SEBENAR kulit korang, meh wasap mira utk appointment๐Ÿ’• . .๐Ÿ’‹ 019-2082844 .Love, Mira .Your trusted beauty consultant .Mary Kay Malaysia . #marykayselangor #freemakeupclass #freefacial #freeskincareclass #freemakeuptutorial #freegift #marykayproducts #freetrial #marykayshahalam #marykayklang #marykaypuchong #marykaydamansara #marykaysubang #marykaysunway #marykaysubangjaya #marykayputraheights #marykayusjheights #marykayreadystock #marykaypromo #marykayshahalam #marykayklang #marykaypuchong #marykaydamansara #marykaysubang #marykaysunway #marykaysubangjaya #marykayputraheights #marykayusjheights #marykayreadystock #marykayputrajaya #marykaycyberjaya #marykayserdang #marykaybangi #marykayserikembangan #marykaysetiaalam #marykaypuncakalam #marykayalamimpian
โœจโœจ APRIL PROMOTION โœจโœจโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Best Solution for your skin type ๐Ÿ’ž SET BOTANICAL EFFECT DENGAN HARGA 10% OFF RM266 (NP: RM296) Jangan lepaskan peluang untuk grab this one set yaa ! ๐Ÿ˜™โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € DIRUMUS KHAS BAGI MEMENUHI SETIAP KEPERLUAN KULIT DAN JUGA BAJET ANDA.โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Kompleks eksklusif dalam rumusan setiap produk Botanical Effects terdiri daripada dua jenis botani utama yang bermanfaat untuk semua jenis kulit.โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Silymarin (milk thistle) ialah antioksidan handal yang membantu melindungi kulit daripada elemen persekitaran di sampong melegakan dan menyegarkan kulit. โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Luo Han Guo juga dikenali sebagai buah "Kelanjutan hayat", terkenal dengan antioksidan yang amat berkesan dan dipercayai berupaya merangsang kesihatan dan kesempurnaan kulit.โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Anyone yg Ada masalah Breakout, atau Ada yg nak bertukar skincare kpd skincare Mary Kay, Apa tunggu lagi. Jom grab untk kulit cantik Dan sihat ๐Ÿ’•๐Ÿ˜Ž โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Pilih yang BERKUALITI, Pilihlah yang SELAMAT ๐Ÿ˜Š AN INVESTMENT IN GOOD SKIN CARE PRODUCT IS THE BEST WAY FOR YOUR GREAT SKIN โ˜บ๏ธโœŒ๏ธโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € ๏ผธ๏ฝ๏ฝ˜๏ฝ,โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € ๐’œ๐’พ๐“ˆ๐’ฝ๐’ถ๐’ฝ๐‘€๐’ถ๐“‡๐“Ž๐“€ ๐Ÿ’ž โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € http://shahmaryk.wasap.myโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Beauty Consultant Mary Kay ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € #marykaymalaysia #bizonline #bizig #marykayshahalam #marykayklang #marykaybukitraja #marykaypuncakalam #marykaysetiaalam #marykayskincare #testimonimarykay #nur2 #marykayseremban2 #sideincome #botanicaleffect #marykayunisel #marykaymsu #sayasuka
lJom cuciยฒ Mata dgn testimoni pengguna yg menggunakan Set Basic Botanical Effect dr Mary Kay ! Sangat suka dgn perubahan pd kulit sendiri ! Dan paling peting kene SABAR DAN KONSISTEN ! Keep using untuk dapatkan result yg anda impikan ๐Ÿ˜‡โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Sy percaya dan yakin setiap salah sorg dr anda ada masalah JERAWAT, BREAKOUT dan mcmยฒ lg masalah kulit kan. Yg sikit. Yg teruk dok beranak pinak kat muka pun hade. Yg lepas satuยฒ jerawat muncul. Sekiranya anda ada masalah seperti ini boleh dapatkan FREE consultation dr aishah terlebih dahulu ye ! โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Dengan adanya Set Botanical Effect ni, Alhamdulillah, now she is a happy lady! Her skin got so much better than before! Sy juga akan happy sekiranya result anda juga begini satu hari nt ๐Ÿค— sabar itu mmg sgt indah kan ๐Ÿ˜‡โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € To those yang masih mencari solution for your beauty skin, PM aishah SEKARANG SEBAB ADA YANG MENARIK MENANTI ANDA!! ๐Ÿ˜ 10% OFF untk Set Botanical Effect ni ๐Ÿ˜ฒโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Ingat !! Pilih yang BERKUALITI, Pilih yang SELAMAT ๐Ÿ˜Š AN INVESTMENT IN GOOD SKIN CARE PRODUCT IS THE BEST WAY FOR YOUR GREAT SKIN โ˜บ๏ธโœŒ๏ธโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € ๏ผธ๏ฝ๏ฝ˜๏ฝ,โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € ๐’œ๐’พ๐“ˆ๐’ฝ๐’ถ๐’ฝ๐‘€๐’ถ๐“‡๐“Ž๐“€ ๐Ÿ’ž โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € http://shahmaryk.wasap.myโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Beauty Consultant Mary Kay ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € #marykaymalaysia #bizonline #bizig #marykayshahalam #marykayklang #marykaypadangjawa #marykayselangor #marykaybukitraja #marykaypuncakalam #marykaysetiaalam #marykayskincare #testimonimarykay #marykayseremban #basicsetmarykay #marykayuitmshahalam #marykayunisel #marykaymsu #sayasuka #marykaykotakemuning
Apa lagi yg kita nak selain nak cantik betul ? Tapi nak cantik buat dgn cara yg betul ๐Ÿค— jgn main tepek je hapeยฒ krim dkt muka tau. No..no.. noo.. Hakak takut sgt bila adikยฒ muda ni berani untk try product mcm tu. Jgn ye adikยฒ ๐Ÿ˜ญ nt nyesal tak suda parahhh ๐Ÿคฆโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € SET BOTANICAL EFFECTS UNTUK PENJAGAAN KULIT SEIMBANG . Hanya RM266 ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € ๏ฟฝ Mary Kay terkenal sebab produknya Mineral-Based. Maksudnya kandungannya terasa ringan bila pakai, tak melekit dan tiada side effects walaupun anda decide tak nak pakai dah. Ini yang kita cari dalam semua produk .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € ๏ฟฝ Ramai yang mengadu kulit dorang merah2, gatal2, dan naik jerawat lepas pakai whitening and peeling produk. Sebenarnya sis dulu pun camtu jugak. Tapi Tolong ingat ya, itu tanda bahan kimia yang tinggi . Nyesal rasanya....โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € ๏ฟฝ Sebab itu, Mary Kay adalah yang terbaik. Set Botanical Effects ada 3 formula khusus iaitu untuk kulit kering, normal dan berminyak .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € So, sesapa yang ada masalah seperti kat bawah, wajib sangat pakai set botanical effects niโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € 1.Jerawat sangat banyak .๏ฟฝโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € 2.Kulit terlalu kering/berminyak .๏ฟฝโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € 3.Oily dikawasan T-zone .๏ฟฝโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € 4.Liang pori besar .๏ฟฝโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € 5.Banyak whitehead/blackhead .๏ฟฝโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € 6.Muka gelap kesan sunburn .๏ฟฝโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € 7.Kulit kusam .๏ฟฝโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € 8.Kulit rosak punca salah pakai produk .๏ฟฝโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Soooo... Apa tunggu lagi. Jom grab satu untk kulit cantik Dan sihat ๐Ÿ’•๐Ÿ˜Ž Pilih yang BERKUALITI, Pilihlah yang SELAMAT ๐Ÿ˜Š โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Xoxo,โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € @aishah.maryk โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € http://shahmaryk.wasap.myโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Beauty Consultant Mary Kay ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € #marykaymalaysia #bizonline #bizig #marykayshahalam #marykayklang #marykaybukitraja #marykaypuncakalam #sayasuka #skincare
PROMO BOTANICAL EFFECT SET SUDAH KEMBALI LAGI ๐Ÿ˜ฒ DGN 10% OFF ANDA BOLEH DPT 4ITEM DIBAWAH ๐Ÿ˜ PROMO PRICE RM266 only !โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € DIRUMUS KHAS BAGI MEMENUHI SETIAP KEPERLUAN KULIT DAN JUGA BAJET ANDA.โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Penjagaan kulit tersgtlah mudah dan senang ini khusus untk anda !! ๐Ÿ˜‡ Membantu untk menyerlahkan keserian dan kulit yg sihat ๐Ÿคฉโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Kompleks eksklusif dalam rumusan setiap produk Botanical Effects terdiri daripada dua jenis botani utama yang bermanfaat untuk semua jenis kulit.โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Silymarin (milk thistle) ialah antioksidan handal yang membantu melindungi kulit daripada elemen persekitaran di sampong melegakan dan menyegarkan kulit. โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Luo Han Guo juga dikenali sebagai buah "Kelanjutan hayat", terkenal dengan antioksidan yang amat berkesan dan dipercayai berupaya merangsang kesihatan dan kesempurnaan kulit.โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Terdapat 3 Formula :โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โค FORMULA 1 (KERING)โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โค FORMULA 2 (NORMAL)โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โค FORMULA 3 (BERMINYAK)โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Botanical Effects mengandungi 4 produk :โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € ๐ŸŒน CLEANSER, 113gโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € - Membersih dengan lembut tanpa menjejaskan elemen-elemen penting dalam kulit.โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € ๐ŸŒน HYDRATE, 88mlโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € - Meresap cepat dan memberi penyeimbangan kulit.โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € ๐ŸŒน FRESHEN, 147mlโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € - Rumusan tidak mengeringkan ini bertindak lembut untuk menyingkirkan minyak berlebihan dan kekotoran daripada kulit.โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € ๐ŸŒน MASKER, 113gโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € - Membersihkanโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € kotoran dengan lembut sambul menyegarkan dan mempermuda kulit.โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Anyone yg Ada masalah Breakout, atau Ada yg nak bertukar skincare kpd skincare Mary Kay, Apa tunggu lagi gaiss. Jom grab untk kulit cantik Dan sihat ๐Ÿ’•๐Ÿ˜Ž Pilih yang BERKUALITI, Pilihlah yang SELAMAT ๐Ÿ˜Šโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € ๏ผธ๏ฝ๏ฝ˜๏ฝ,โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € ๐’œ๐’พ๐“ˆ๐’ฝ๐’ถ๐’ฝ๐‘€๐’ถ๐“‡๐“Ž๐“€ ๐Ÿ’ž โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € http://shahmaryk.wasap.myโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Beauty Consultant Mary Kay ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € #marykaymalaysia #bizonline #bizig #marykayshahalam #marykayklang #bisnessdarirumah #sideincomemalaysia #marykaybukitraja #marykaypuncakalam #marykaysetiaalam #testimonimarykay #marykayseremban2 #botanicaleffectmarykay #sayasuka
Tak sabar nak pimpin tangan korang naik pentas debut sebagai Sales Director Mary Kay, Aamiinn InsyaAllah. . Moga Allah permudahkan segenap urusan kita ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ . I love you all my miracle swan unit ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜
Tak sabar nak pimpin tangan korang naik pentas debut sebagai Sales Director Mary Kay, Aamiinn InsyaAllah. . Moga Allah permudahkan segenap urusan kita ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ . I love you all my miracle swan unit ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜
next page →