#masih

290,984 posts

Loading...
#Masih sendiri
از مسیح و عارچ گرامی درخواست میشه این کارو باما نکن😭😐 بخدا تا 2 ماه دگ پست نمیزارم قول میدم😂😐 @masihmusic @arashap_music #masih #arash #ap #kktos 🌵
اجرای فوق العاده با احساس چه قشنگ از آرش 😍😍😍😍😍😍😍😍😍 کنسرت رشت @arashap_music @masihmusic #masih_music @masih.arash -music #masih_adlparvar #masihadlparvar #masihadlparvarmusic #masih #masiharashap #masih_music 🎶🎵🎧 #masiharash #masiharashmusic #masih_arash_ap #masiharashap 🎧 #arash_ap #arashmasih #arashadlparvar
Masih anak sekolahan😂😂 #Masih SMA
уσυ ¢αи ¢σρу мє вυт уσυ ¢αи иєνєя вє мє ♰⚆ ميتونى از من تقليد كنى، اما هيچوقت نميتونى من باشى♱∞ #masih
#arashap #masih #bia #bazam نظرتون؟
inti nmah nyekar ka alamrhum (wawang) #smoga tenang #masih ada
Sudah Super kenyang Alhamdulillah.....Wueleh3x ....#Masih disuruh habisin juga Maknyusss. ...#@Sate Klathak Mak Adi......
كنسرت رشت 🌹🌹 . photos by : @its.unknownartist . . . #masiharashap #arashap #masihmusic #adlparvarist 🤘💪😍 #music #band #concert #arashmasih #masih #arash_ap #arashap_music #masihmusic 🎧 https://t.me/jazebe_zan/29476 🎤 ‎#مسيح_آرش #آرش_عدل_پرور 🌹🌹🧢👑
#Masih pantaskah dia kuu sebut teman? Ketika AIB kuuu di jadikan oleh mereka bahan ketertawaan dan kekurangankuu mereka jadi candaan?:)
Go follow this crazy gurl😂 She's kind too💕 #masih single niii😂 @andishahwani
مسيح اينجا چقدر شبيه آقاي عدل پرور هستش درسته باباشه ولي اينجا خيلي شبيه ❤️❤️ @masihmusic @aliyasini #adl parvari #masih
#masih disi
Shop for Royal Oak Automatic Black Dial 18kt Rose Gold Bracelet Men's Watch 15400OROO1220OR01 by Audemars Piguet at JOMASHOP for only Price : $45,450.00! #مسیح #مسیح_عدل_پرور #آرش_عدل_پرور #آرش_ای_پی #ارش_ای_پی #masih #masihmusic #arashap #arashadlparvar #masihadlparvar #masih_arash_ap #arashap_masih #arashap_music @masihmusic @arashap_music
#masih bersama walau selalu bertengkar # loveu my husband 🤗🤗🤗🤗😆😆😆😆😆😆😍😍😍😍😍😍😍😍
بليت فروشي كنسرت بزرگ مسيح و آرش در شهر بروجرد شروع شد جهت تهيه بليت به سايت آراد كنسرت https://aradconcert.com/booking/saets/3345 و يا باجه هاي بليت فروشي سطح شهر به آدرس هاي: ١-فروشگاه حميدي رايانه - ميدان بهار روبروي بانك مسكن ٢-فروشگاه شهر كتاب - خيابان تختي روبروي بانك ملي مراجعه فرماييد شماره روابط عمومي اين كنسرت: ٠٩١٢٠٩١٥٧٣٧ #كنسرت #بروجرد #لرستان #concert #consert #masih #arashap #masiharashap #مسيح_آرش #تهيه_كننده #برگزاركننده #اجاره_تلویزیون #اجاره_تلويزيون_شهري #اجاره_تلويزيون_فضاي_باز #اجاره_تلويزيون_فضاي_بسته #اجاره_نمايشگر #اجاره_نمايشگر_شهري #نمايشگر #نمايشگر_شهري #نمايشگرشهري #تلويزيون #تلويزيون_شهري #شركت_تابان_صنعت #led #rental_led_display #rental_led_display_indoor #rental_led_display_outdoor concert #فرزادحافظي
Rip Savege😪😭 .@realmobilelegendsid .#masih nood .suhu @nova.segarawindu
#Masih seputar kampung flory#tempat edukasi yg recomended#kami semua happy#
Dah 1 bulan Cik Bunga berusaha keras😅😅😅#ada perbezaan tak#ke perasan sendiri je nii#Masih kuat bertahan 💃💃💃
#Masih ada sisa terakhir#
#masih dengan kehidupan kita.... Untuk apa qt diciptakan.... #RA
💎 وسط اجرا هم حواسشون به همه هس و دوس دارن دل همه رو شاد کنن😍 مهربونای دوس داشتنی 😌👑 @masihmusic @arashap_music #masih #arashap #masiharashap #masiharash #مسیح_آرشap
#رعنا 😂 اجرای آهنگ رعنا تو کنسرت رشت ٢۶آبان . (……………………………………………) @arashap_music@masihmusic 💙 (……………………………………………) #arash_ap #arashmasih #arashapmusic #arash_masih #arashap_music #arashap #masih #masih_arash #masih_music #masihmusic #masih_arashap #masiharash #masiharashapofficialfans #masihadlparvar #arashadlparvar
. چقدر باید دروغ بگم به این و اون ... :( #Naro #ArashAp #Masih
آررررش مهربووون😍😍 آرش:مراقب باش😍😭 خنده هاش فقط😍 . پ.ن: من آرشو ببینم وضعم خعلی بدتر از این دوتاس😐 و خدانکنه کسی اون لحظه فیلم بگیره😐😂 . . @arashap_music @masihmusic #arash #arashap #arashadlparvar #masih #masihadlparvar #arashomasih #adlparvarist #concert #arash_adlparvar
و تکرارِ عجیبِ روزهای من صبح از نو ، دوست داشتنت از نو ...!😍 #Masih #Masihmusic @masihmusic 💜
🖤🖤🖤🖤. @masihmusic اگه بازم بياى ميبينى پر نشده جاى خاليت بيا ببين اين روزا واست پر ميكشم با يه حالى..🕊✨ #masih#مسيح @masihmusic ❤️
#MASIH BELAJAR
Walau badai menghadang Ingatlah ku kan slalu setia menjagamu Berdua kita lewati jalan yg berliku tajam #masih #adaband #telatrekam @donniesibarani mantul 😀
Aku tunggu kamu wisuda Biar bisa bertemu orangtuamu #masih #mahasiswaum
Eksekusi bolen pisang buat camilan bsok libur an tunggu 10 menit masuk oven lg baru deh mateng#masih belajar#
#Ketika Lelah Datang #Penat Menghampiri #Tempat Bersandar Pun Sibuk Dengan Pekerjaan Nya #Masih Ada Lantai Untuk Ku Ber Sujud 💪😇 #semngatDamelNaKasep 😘
Ingat! "Setinggi-tingginya burung bangau terbang, tidak akan pernah ikut olimpiade"👑 . . . 📷: @achmadjuli #kutipan #katakatamutiara #dari #seorang #gangstar #kambuhan #kalo #masukangin #juga #masih #kerokan #ini #pose #biar #keren #aja
#masih bersekolah
#مسیح :از این جلو تا اون تهههه همتونو دوس داریم🤤♥️ قیافه #ارشم اصن از دست ندید وقتی اون طرفدارای باحالو میبینه😍😅 واقعا کیف کردم حرکت این دوتا رو دیدم #دمشون_گرم 👊😉 منبع🎥 @arash.masih_music همه فیلمات عالی بود♥️ ورق بزنید و عکس مربوط ب فیلمو ببینید منبع📷 @its.unknownartist 💙 @arashap_music @arashap_music @masihmusic @masihmusic #arash_ap #arashadlparvar #masih #masih_music #masihadlparvar #masiharashap #masiharash #masiharashmusic #arashapmasih #masih_adlparvar #masih_arash_ap # #arashmasih #مسيح_آرش #مسيح_آرش_اي_پي #مسيح #آرش #آرش_اي_پي #آرش_مسيح #آرش_عدل_پرور #مسيح_عدل_پرور #masiharashapofficialfans #arashap #masih #arashap_music #کنسرت #concert
##masih tetap yg terindah..😇😇😇
#masih perlu introspeksi 😑
Masih aja bingung cari branding service ?? . Bi9erz mensupport marketing media sosial untuk artis, usaha dan bisnis anda. Kami akan memajukan usaha dan bisnis anda melalui medsos (instagram, facebook, dll) . Info n order : WA 0895 4127 52925 . Bi9erz #masih #aja #bingung #cari #branding #service #marketing #medsos #boost #artis #usaha #bisnis #jasa #profesional #promo #brand #promosi #produk #project #thebest #bestofthebest #effective #great #promotion #beautiful #artist #pusing
#Jangan ladenin omongan orang syirik #buang buang waktu tau ga #masih banyak hal yang lebih penting dari pada harus ladenin mereka
اجرای #رعنا در رشت ☺ یکی از جذابیتهای کنسرتای رشته 😍 @arashap_music @masihmusic #masih #masihmusic #arashap #arashap_music
😂😂 . #آرش : مادربزرگم واسمون میخوند😍 #مسیح : حفظ نیستی نه ؟🤣 #آرش : همراهی کنیدااا بریممم😄😃 . و در آخر هم بازم اشتباه خوند 😁😆 عاشقتممم یعنی ❤❤ . #گیلان گیلان گل سبزه زار گیلان سرخه گول سپیده گل مرز کناره گیلان جانم همیشه بهاره گیلان می دیله قراره #گیلان ❤ . @arashap_music @masihmusic #masih_music #masih_adlparvar #masihadlparvar #masihadlparvarmusic #masih #masiharashap #masiharash #masiharashmusic #masih_arash_ap #masiharashap 🎧 #arash_ap #arashmasih #arashadlparvar #کنسرت_رشت #۲۶_آبان . Video aval by : @arash.masih_music
. تو میتونی بمونی ... :) #ToKeNistiPishm #ArashAp #Masih
لطفا کپی نکنید❌🖤 اخی نگا کنین چقدر مظلوم با چشم سلام میکنه🤦🏻‍♀️ اونایی که مسیحو دیدن میدونن مسیح ببینه یواشکی دارن ازش فیلم میگیرن خیلی زود میفهمه اینجام فهمید ولی دید مودب بهش سلام کردن مهربون ری اکشن نشون داد😭❤ @masihmusic #masihmusic  #masih_music #masihadlparvar   #masih_adlparvar #masih #arashap #arashap_music #arash_ap #arashadlparvar #masiharashap #masiharash  #masiharashmusic #arashapmasih #arashmasih #مسيح_آرش #مسيح_آرش_اي_پي #مسيح #آرش #آرش_اي_پي #آرش_مسيح #آرش_عدل_پرور #مسيح_عدل_پرور #حواشی #هنرمندان_ایرانی #حاشیه #اخبار #جدید #اهنگ
Diatas langit masih ada langit.🐾 Merendahlah ngkau sampai tdk ada seseorang yang merendahkanmu🍃💢 . . Jadilah pribadi seperti bunga mawar 🌹 .Mempunyai duri untuk melindungi 💫🔥 Bukan untuk menyakiti 💯💨 . . #jiensho #ikspikerasakti #bidadariikspi #diataslangitmasihadalangit #likeforlikes #likeforlikes #ikspi #ikspinusantara_ikspi #diatas #langit #masih #ada #langit #salamjiensho
next page →