#mawaddahizzati

12,036 posts

Loading...
Special deal Bridesmaid Off RM50 untuk pembelian 3-4helai & off RM80 untuk pembelian 5helai keatas. Boleh campur item, warna dan saiz tau ! Dm/klik link di bio untuk orderπŸ˜‰ #specialdealbridesmaid #shawlbridesmaid #wideshawlbridesmaid #mawaddahizzati #MIsisters #bymi100
Bawal Sakura Plain kaler mocha πŸ˜‰ . . Available bidang 50 dan 60 ❀ . . Jom grab Kombo 4 RM100 freepostage πŸ˜‰ . . Details blh Wasap Kak Syu 011-2884 7622 atau klik link di bio atas πŸ’₯ . . #bawallabuh #bawalinstant #bawal #bymirasya #chiffonsakura #bawalsquare #bawalbidang55 #bawalbidang60 #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #tudungbawal #masyarabia #bentong #shawllabuh #hijabgaleria #elsajida #uswah #bymirasya #mawaddahizzati #wardhatulbaydha #properhijab #bawalchiffon #tudungbawal #shawllabuh #bawallabuhborong #tudungbawallabuh #bawalbidang50
Warna bawal aulia yang mana kesukaan korang?? Ada banyak lagi pilihan warna tp stok dah terhad. Bidang 50 & 60. rm35/helai rm100/3helai - tak termasuk pos #bawalAuliaRuqza
BRIDESMAID SPECIAL DEAL Dapatkan mana2 koleksi #mawaddahizzati dgn penjimatan berganda😱✨ βœ…Pembelian any 3pcs dgn diskaun Rm50 βœ…Pembelian any 5pcs dgn diskaun Rm80 Jom order dgn aisyah di wassap 0193614125 atau clik no wassap di link bio @teyaisyah atau dm sahaja #misisters #hijabiukhti #sayajualtudunglabuh #sayajualtudungpatuhsyariah #tudunglabuh #tudungpatuhsyariah #tudungbawallabuh #wideshawl #wideshawllabuh #tudunginstantlabuh #tudunginstant #mibloomingsquare #mielshabaesic #miixorawideshawl #milaurainstant #mimawaddahinstant #mawaddahinstant
Cuti sekolah dah nak bermula. So mesti banyak family sedara mara yang buat majlis kan? Pening nak cari tudung/shawl sedondon? Specialdeal for bridesmaid! Harga yang jimat untuk pembelian lebih. Off sehingga RM80!! #bridesmaidshawl #wideshawl #tudungbridesmaid #tudunglabuh #shawllabuh #mawaddahizzati #bymi100 #MIsisters
Ixora wideshawl Ada offer harga kombo yang best tau! Stay tuneπŸ˜‰ #ixorawideshawl #bridemaidshawl #wideshawl #wideshawllabu #mawaddahizzati #bymi100 #MIsisters
BRIDESMAID SPECIAL DEAL Dapatkan penjimatan berganda, lagi banyak anda beli lagi banyak anda untung! Contohnya ,jika beli 3 pcs (boleh campur design mana-mana pun) boleh dapat diskaun RM50 taw. Ya Allah mana nak dapat kekakak adik kesayangan semua! Untuk waktu terhad saja yew. Siapa cepat dia dapat sehingga stok terhad. Whatsapp Baha πŸ“² 01152895304 atau tekan link di bio πŸ’• #mawaddahizzati #bahascarves #MIsisters #dropshiptudung #tudunglabuh #semiinstantshawl #bawalinstant #wideshawl #shawl #shawlhook #bawalplain #bawaldiamond #tudungbawal #bridesmaids #hijab #hijabsale
It's coming BRIDESMAID SPECIAL DEAL πŸ‘° 22.11.2018 - 25.11.2018 Discounts up to RM50 😱 Whatsapp Baha πŸ“² 01152895304 atau tekan link di bio πŸ’• #mawaddahizzati #bahascarves #MIsisters #dropshiptudung #tudunglabuh #semiinstantshawl #bawalinstant #wideshawl #shawl #shawlhook #bawalplain #bawaldiamond #tudungbawal #bridesmaids #hijab #hijabsale
Yes!! HARGA COMBO untuk awak semua. Masih belum terlambat nak dapatkan tudung nak pergi kenduri saudara, kawan2. Lahaii boleh sedondon gitu haa.. manis ja tau. Orang Penang kata boria la kalau hangpa pakai sama..hihi.. bukan selalu idokk 🀭 Jom jom ajak saudara mara, kawan2, orang kampung beli ramai2, jimat poket hangpa 🀩 . . Whatsapp kak Hana 0134013091 atau klik je link bio di @yuhana_hijabs . . #bridesmaidspecialday #tudung #shawl #hijab #bawal #instant #tudunglabuh #shawllabuh #hijabmuslimah #bawallabuh #instantshawllabuh #MIsister #yuhanami189 #yuhanahijabs #mawaddahizzati
BRIDESMAID SPECIAL DEAL Dapatkan penjimatan berganda, lagi banyak anda beli lagi banyak anda untung! Contohnya ,jika beli 3 pcs (boleh campur design mana-mana pun) less RM50 !! Ya Allah mana nak dapat kekakak adik kesayangan semua! Untuk waktu terhad saja yew. Siapa cepat dia dapat sehingga stok terhad πŸ˜ƒ . . JOM WHATSAPP KAK HANA SEKARANG πŸ“² 0134013091 atau klik je link bio di page ni . . #bridesmaidspecialday #tudung #shawl #hijab #bawal #instant #tudunglabuh #shawllabuh #hijabmuslimah #bawallabuh #instantshawllabuh #MIsister #yuhanami189 #yuhanahijabs #mawaddahizzati
[NEW LAUNCHING: LUNA BLOUSE πŸ’₯] - "AWAK SEJENIS YANG SUKA PAKAI BLOUSE, TAPI NAK YANG SIMPLE2 JA UTK PAKAI PI KERJA & JALAN2? LUNA BLOUSE, BLOUSE PALING MAMPU MILIK & SELESA PAKAI! . . β€œYeayyy ada blouse baru lagiii. Warna2 baru yang fresh 😍 Boleh tambah koleksiiiii lagi ni" . . ==== 5 CIRI LUNA BLOUSE πŸ’₯ ==== . . (1) DESIGN BAJU YANG PLAIN, SIMPLE & SESUAI UTK KE MANA2 . Cutting ala-ala peplum, tapi longgar dan labuh.. memang selesa pakai & nampak cantik walaupun simple, . (2) POKET KANAN BAJU . Design baju berpoket buatkan hidup awak lebih mudahkan! Siyesly senang, nak simpan kunci atau handphone no problems awak. . (3) MATERIAL HIGH QUALITY COMO CREPE . Tidak jarang, sangat selesa, mudah iron sebab menggunakan hight quality utk COMO CREPE. Material ni buat customer sanggup repeat 10 helai baju tau! SUPER SELESA katanya. . (4) BF & WUDHU’ FRIENDLY . Luna Blouse ada ZIP utk mommy yang nak BF Baby & wudhu’ friendly. . (5) 7 WARNA PILIHAN πŸ’Salmon πŸ’Blue πŸ’Maroon πŸ’Thistle πŸ’Plum πŸ’Dark blue πŸ’ Yellow . Berminat nak order? Whatsapp warna pilihan dan size ke 011-2884 7622 atau klik link di bio atas πŸ˜‰ . #codbentong #blousemuslimah #tunicmurah #tuniclabuh #blouselabuhmalaysia #jubahmuslimahmalaysia #jubahmurahmalaysia #utp #usim #blousemurahmalaysia #qamissqa #jelitawardrobe #blouselabuh #emerald #sayajualmurahmalaysia #blouselabuhmurah #mardinasafiyahijab #masyarabia #applescarf #ukm #bajulabuh #nursingblouse #bffriendly #handsock #nursingzip #milalaattire #mawaddahizzati #sayajualmurahmalaysia #bentong #tshirtlabuh
PENGUMUMAN πŸ“£ PENGUMUMAN πŸ“£ Berita baik untuk BRIDESMAID ada SPECIAL DAY untuk korang Tak lama dah nak cuti sekolah, tentu ada yang nak walimah, masih tak jumpa lagi tudung apa yg sesuai untuk dayang2 di hari bahagia korang? Usah risau, kak Hana boleh bantu korang. Ada sesuatu yang special untuk dayang2. Tunggu 🀩 !!!!!! . . Whatsapp kak Hana 0134013091 atau klik je link bio kat @yuhana_hijabs ni πŸ‘ˆ . .#bridesmaidspecialday #laurainstant #tudung #shawl #hijab #bawal #instant #tudunglabuh #shawllabuh #hijabmuslimah #bawallabuh #instantshawllabuh #MIsister #yuhanami189 #yuhanahijabs #mawaddahizzati
Elsha Basic Tudung square yang nampak mewah dengan material mate chiffon seakan-akan satin tapi bukan satin Available bidang 50 & 60 RM49/pc Combo 2pcs only RM90 Dm/klik link di bio untuk order πŸ˜‰ #elshabasic #MIelshabasic #tudungbawal #tudungbawallabuh #tudunglabuh #tudungbidang50 #tudungbidang60 #mawaddahizzati #bymi100 #MIsisters
Bestnya kalau ada tudung instant macam ni.. You should try this! if u are lazy and you wanna look good.. 😍 . . Effortless! Tak perlu guna pin byk2, sarung je cantik, boleh terus keluar rumah.. Ni kalau bangun lambat tak perlu risau dah kotak pin terabur.. 😎 . . πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯YEAR END SALEπŸ’₯πŸ’₯ RM55 ONLY RM55 ONLY RM55 ONLY . NORMAL PRICE RM75 . . Left comment down below, if u want us to dm & give details.. . . #tudung #bawal #shawl #wideshawl #instantbawal #khimar #bawalshawl #purdah #niqob #yearendsale #promosiakhirtahun #promosi #promositudung #niqobmalaysia #tudungmalaysia #tudunginstant #tudunginstantmalaysia #promositudunglabuh #tudungsyarie #imanishijab #mawaddahizzati #izzahzakiah #bymirasya #properhijab #hijabgaleria #qatnusouq #bawallovers
Assalamualaikum.. nite sista! Jom al-Mulk πŸ˜‰ . . . . . . Bawal Plain kod warna Honeydew bidang 50 dan 60 ❀ . . Jangan lupa grab Kombo 4 RM100 πŸ˜‰ . . Details blh Wasap Kak Syu atau klik link di bio atas πŸ’₯ . . #bawallabuh #bawalinstant #bawal #bymirasya #chiffonsakura #bawalsquare #bawalbidang55 #bawalbidang60 #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #tudungbawal #masyarabia #bentong #shawllabuh #hijabgaleria #elsajida #uswah #bymirasya #mawaddahizzati #wardhatulbaydha #properhijab #bawalchiffon #tudungbawal #shawllabuh #bawallabuhborong #tudungbawallabuh #bawalbidang50
Sarung Imanina Sarung je dah siap! Ada version berdagu dan tak berdagu. Material ironless & tak melekap RM49/pc Dm/klik link di bio untuk order πŸ˜‰ #sarungimanina #MIsarungimanina #tudungimanina #tudungsarung #tudungsarunglabuh #tudungsarungsiap #mawaddahizzati #MIsisters #bymi100
SOFT SOFT SOFT.. WARNA PALING MUDAH NAK MATCHY MATCHY.. 😍😍😍 . . Warna ni masih available.. Meh whatsapp cepat.. Jangan lepaskan peluang.. Terlambat sikit sold out.. Jangan salahkan kita pula yea.. 😜😜 . . πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯YEAR END SALEπŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ RM29 ONLY. NORMAL PRICE RM45. . . Do whatsapp for more details.. . . #bawal #bawallovers #imanislovers #imanishijab #bymirasya #hijabgaleria #properhijab #mawaddahizzati #bawalendcurve #bawalbucutajam #yearendsale #tudungbawalmalaysia #tudungbawalmurah
Brooch selalu hilang? Pin tudung merata-rata? Dah tak perlu risau dengan adanya Bella Hook 😁 Pinless Broochless Tak jarang Wideshawl yang diattachkan dengan hook, dah tak perlu brooch or pin. 2in1 style shawl lagi tau! Dm/klik link di bio untuk order πŸ˜‰ #bellahook #MIbellahook #wideshawl #wideshawlhook #shawlhook #instantshawl #shawllabuh #mawaddahizzati #bymi100 #MIsisters
Nak tudung cantik macam ni, pinless, broochless mai sini whatsapp kak Hana lekaih, kami baru restock tu pun dah koi susut stok πŸ˜… . . Whatsapp kak Hana 0134013091 nak mudah klik ja link bio di @yuhana_hijabs ni . . #bellahookMI #tudung #shawl #hijab #bawal #instant #tudunglabuh #shawllabuh #hijabmuslimah #bawallabuh #instantshawllabuh #MIsister #yuhanami189 #yuhanahijabs #mawaddahizzati
Tq pretty @myshalyabdaziz wearing bawal colour dark purple πŸ˜‰ . Colour ni masih available both bidang 50 dan 60 ❀ . . Jangan lupa grab Kombo 4 RM100 πŸ˜‰ . . Details blh Wasap Kak Syu atau klik link di bio atas πŸ’₯ . . #bawallabuh #bawalinstant #bawal #bymirasya #chiffonsakura #bawalsquare #bawalbidang55 #bawalbidang60 #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #tudungbawal #masyarabia #bentong #shawllabuh #hijabgaleria #elsajida #uswah #bymirasya #mawaddahizzati #wardhatulbaydha #properhijab #bawalchiffon #tudungbawal #shawllabuh #bawallabuhborong #tudungbawallabuh #bawalbidang50
Elsha Diamond 2.0 yg simple ditaburi batuan berkilau. Sesuai digayakan ke pejabat, travel, kenduri dan apa jua acara 😊 berminat? Boleh dapatkan dgn kak Hana. Whatsapp je 0134013091 atau klik link bio di @yuhana_hijabs . . #elshadiamond2 .0 #tudung #shawl #hijab #bawal #instant #tudunglabuh #shawllabuh #hijabmuslimah #bawallabuh #instantshawllabuh #MIsister #yuhanami189 #yuhanahijabs #mawaddahizzati
Nak kongsi cikit... . Pengguna Sabun Tomato Hajar dan Serum Tomato Hajarβ€οΈβ€οΈβ€οΈβ€οΈβ€οΈβ€οΈβ€οΈβ€οΈβ€οΈβ€οΈπŸ…πŸ…πŸ…πŸ…πŸ…πŸ…πŸ….. . Pernah juga sebelum ni guna serum.tapi jauh beza... Serum Tomato Hajar πŸ…..pekat likat bau pior buah2an..sekali pam dah rata..mudah resap ke dlm kulit...yg penting xberminyak.sejuk je kt muka..best..best... . Jom la cuba..kulit jadi glow2 je bila pakai makeup 😘 . #serumorganik #wardatulbaydhahijab #calaqisya #ejstyle #jubahsouq #naelofar #serumjerawat #serumjeragat #serumglowing #serumparut #mawaddahizzati #hijabistahub #lmkcosmetics #ohmychocolate #lovelieebyasyalliee #pakejperkahwinan #pakejpercutian #radiusite #bellaammara #duckscarves #tudungpeople #hellopeachplease #fashionvalet #tudungruffle #bibiaqbybellaz #leeyanarahman #duckcosmetics #elrahexclusive #bellazbeauty #sabunorganik
Nak kongsi cikit... . Pengguna Sabun Tomato Hajar dan Serum Tomato Hajarβ€οΈβ€οΈβ€οΈβ€οΈβ€οΈβ€οΈβ€οΈβ€οΈβ€οΈβ€οΈπŸ…πŸ…πŸ…πŸ…πŸ…πŸ…πŸ….. . Pernah juga sebelum ni guna serum.tapi jauh beza... Serum Tomato Hajar πŸ…..pekat likat bau pior buah2an..sekali pam dah rata..mudah resap ke dlm kulit...yg penting xberminyak.sejuk je kt muka..best..best... . Jom la cuba..kulit jadi glow2 je bila pakai makeup 😘 . #serumorganik #wardatulbaydhahijab #calaqisya #ejstyle #jubahsouq #naelofar #serumjerawat #serumjeragat #serumglowing #serumparut #mawaddahizzati #hijabistahub #lmkcosmetics #ohmychocolate #lovelieebyasyalliee #pakejperkahwinan #pakejpercutian #radiusite #bellaammara #duckscarves #tudungpeople #hellopeachplease #fashionvalet #tudungruffle #bibiaqbybellaz #leeyanarahman #duckcosmetics #elrahexclusive #bellazbeauty #sabunorganik
Nak kongsi cikit... . Pengguna Sabun Tomato Hajar dan Serum Tomato Hajarβ€οΈβ€οΈβ€οΈβ€οΈβ€οΈβ€οΈβ€οΈβ€οΈβ€οΈβ€οΈπŸ…πŸ…πŸ…πŸ…πŸ…πŸ…πŸ….. . Pernah juga sebelum ni guna serum.tapi jauh beza... Serum Tomato Hajar πŸ…..pekat likat bau pior buah2an..sekali pam dah rata..mudah resap ke dlm kulit...yg penting xberminyak.sejuk je kt muka..best..best... . Jom la cuba..kulit jadi glow2 je bila pakai makeup 😘 . #serumorganik #wardatulbaydhahijab #calaqisya #ejstyle #jubahsouq #naelofar #serumjerawat #serumjeragat #serumglowing #serumparut #mawaddahizzati #hijabistahub #lmkcosmetics #ohmychocolate #lovelieebyasyalliee #pakejperkahwinan #pakejpercutian #radiusite #bellaammara #duckscarves #tudungpeople #hellopeachplease #fashionvalet #tudungruffle #bibiaqbybellaz #leeyanarahman #duckcosmetics #elrahexclusive #bellazbeauty #sabunorganik
・・・ Tudung Imanina Express yang sangat praktikal untuk aktiviti outdoor & aktiviti lain jugak 😁 Sarung saja dah terletak elok & tak rimas walaupon pakai tengah tengah panas! Lagi best tudung iron-free. Terus sarung dah siap! Dm/klik link di bio untuk orderπŸ˜‰ #MIimaninaekspress #imaninaexpress #tudungimanina #tudungsarung #tudungexpress #mawaddahizzati #MIsisters #byMI737
Wahhh..somebody dah falling in luv with instant shawl Bella Hook by #mawaddahizzati 😍 tu namanya belum cuba belum tahu..sekali cuba je da ❀️❀️❀️ thank you sister for your feedback #misisters #hijabiukhti
2in1 style shawl Bella Hook! Hanya satu shawl dengan 2 style. Labuh & flowy semestinya. Pilihan warna yang menari & dah tak payah risau brooch yang hilang dan pin tudung yang merata-rata. Pinless & broochless! Available saiz M& XL. DM/klik link di bio untuk order πŸ˜‰ #bellahook #MIbellahook #pinlessshawl #shawllabuh #wideshawl #pinlesswideshawl #instantshawl #shawlhook #plainshawl #mawaddahizzati #bymi100 #MIsisters
Mic ni ada byk jenis ye anak2. Kalau nak beli meh tengok detail setiap satu dulu. Nampak sama tapi ada bezanya #ws1816 RM55 paling tinggi berkualiti. Speaker yang power dan ada LED & boleh record. Design pun cantik #microphoneq7 rm39 sound kualiti yang rendah, tak ada LED dan tak boleh record #microphoneq9 rm45 medium quality for sound, tak ada LED dan tak boleh record #microphonews858 RM48 boleh record n play, high quality dan ada LED UNTUK ORDER AWAK BOLEH DM TERUS YE WHATSAP SAYA TAK GUNA FOR BISNES HANYA DM DM DM DM DM DM DM DM FOR ORDER . . . #microphonemurah #motifviral #magneticcasemurah #mawaddahizzati #musically_instafamous #tiktokmalaysia #tudunginstantmurah #jamtanganmurah #instaxminimurah #instaxprintermurah
Broochless Pinless Labuh Tak jarang Hanya sarung Bella Hook, dah siap! Pilihan warna yang menarik untuk pilihan anda. 2 style in 1 shawl. Loose flare style or stay style. Available saiz M & XL #bellahook #MIbellahook #shawlinstant #instantshawl #instantshawlhook #instantshawlpinless #shawllabuh #shawlinstant #mawaddahizzati #bymi100 #MIsisters
Bawal Aulia RM100 untuk 3helai (RM35/pc) Tak jarang, senang bentuk & flowy Dm/klik link di bio untuk orderπŸ˜‰ #bawalaulia #MIbawalaulia #tudungaulia #tudunglabuh #tudungbawal #bawallabub #bawalplain #tudungBidang50 #tudungbidang60 #mawaddahizzati #bymi100 #MIsisters
Assalamualaikum. Selamat pagi cinta MI ❀️ Semoga ukhuwah ini mendekatkan kita dengan Allah SWT. . . Sapa suka pakai tudung, baju yang sama dgn BFF, saudara. Cer angkat πŸ™Œ nampak sweet je kan.. orang Penang kata boria kalau pakai sama ni πŸ˜„ . . #ixorawideshawl #tudung #shawl #hijab #bawal #instant #tudunglabuh #shawllabuh #hijabmuslimah #bawallabuh #instantshawllabuh #MIsister #yuhanami189 #yuhanahijabs #mawaddahizzati
Cantik ke idoook Bella Hook Wideshawl nie?? Bukan setakat cantik malah sangat praktikal sebab tidak memerlukan pin mahupun brooch. Dah jimat duit tak payah susah-susah nak beli brooch (marah orang niaga brooch kat MI)😝 Nak suh kami restock colour apa nie?? Habaq mai sikit. ☺️ . #wideshawl #tudunglabuh #sayajualtudunglabuh #tudungpatuhsyariah #sayajualtudungpatuhsyariah #mawaddahizzati #instantshawllabuh #instantshawl #instantshawlmalaysia
Pakai la produk mahal mana pun, pakai la pencuci mahal mana pun, pakai la mekap mahal mana pun, kalau nak tahu scrub atau masker adalah benda wajib kalau nak kesannya superberrrr k ! . Jangan orang pakai mekap sephora nampak cantik je, kita pakai sephora macam kak limah jugak hasilnya. . Orang pakai sephora rajin scrub, kita pakai sephora tapi seumur hidup tak pernah scrub memang kak limah la hasilnya,adess πŸ’†πŸ» . #mkbeautyscrub #scrubhomemade #scrubkunyit #maskerwajah #wardatulbaydhahijab #calaqisya #ejstyle #jubahsouq #naelofar #maskerorganik #scrubwajah #scruborganik #scrubmuka #mawaddahizzati #hijabistahub #lmkcosmetics #ohmychocolate #lovelieebyasyalliee #pakejperkahwinan #pakejpercutian #radiusite #bellaammara #duckscarves #tudungpeople #hellopeachplease #fashionvalet #tudungruffle #leeyanarahman #duckcosmetics #elrahexclusive
Pakai la produk mahal mana pun, pakai la pencuci mahal mana pun, pakai la mekap mahal mana pun, kalau nak tahu scrub atau masker adalah benda wajib kalau nak kesannya superberrrr k ! . Jangan orang pakai mekap sephora nampak cantik je, kita pakai sephora macam kak limah jugak hasilnya. . Orang pakai sephora rajin scrub, kita pakai sephora tapi seumur hidup tak pernah scrub memang kak limah la hasilnya,adess πŸ’†πŸ» . #mkbeautyscrub #scrubhomemade #scrubkunyit #maskerwajah #wardatulbaydhahijab #calaqisya #ejstyle #jubahsouq #naelofar #maskerorganik #scrubwajah #scruborganik #scrubmuka #mawaddahizzati #hijabistahub #lmkcosmetics #ohmychocolate #lovelieebyasyalliee #pakejperkahwinan #pakejpercutian #radiusite #bellaammara #duckscarves #tudungpeople #hellopeachplease #fashionvalet #tudungruffle #leeyanarahman #duckcosmetics #elrahexclusive
Pakai la produk mahal mana pun, pakai la pencuci mahal mana pun, pakai la mekap mahal mana pun, kalau nak tahu scrub atau masker adalah benda wajib kalau nak kesannya superberrrr k ! . Jangan orang pakai mekap sephora nampak cantik je, kita pakai sephora macam kak limah jugak hasilnya. . Orang pakai sephora rajin scrub, kita pakai sephora tapi seumur hidup tak pernah scrub memang kak limah la hasilnya,adess πŸ’†πŸ» . #mkbeautyscrub #scrubhomemade #scrubkunyit #maskerwajah #wardatulbaydhahijab #calaqisya #ejstyle #jubahsouq #naelofar #maskerorganik #scrubwajah #scruborganik #scrubmuka #mawaddahizzati #hijabistahub #lmkcosmetics #ohmychocolate #lovelieebyasyalliee #pakejperkahwinan #pakejpercutian #radiusite #bellaammara #duckscarves #tudungpeople #hellopeachplease #fashionvalet #tudungruffle #leeyanarahman #duckcosmetics #elrahexclusive
Bawal Aulia masih available! RM35/pc & kombo RM100 for 3pcs! Material tak jarang, labuh & senang bentuk. Available bidang 50 & 60 Jom grab sekarang! Dm/klik link di bio untuk order πŸ˜‰ #bawalaulia #MIbawalaulia #bawallabuh #tudungbawal #bawalplain #tudungbidang50 #tudungbidang60 #mawaddahizzati #bymi100 #MIsisters
πŸ“£πŸ“£peminat tudung bawal mesti tak nak terlepas grab Elsha Diamond 2.0 from #mawaddahizzati ni tau 😱πŸ’₯masa MI keluarkan Elsha Diamond first batch dlm kurang 24 jam sold out🌟 dan ramai request restock! ✨😱 βœ…material: matte chiffon βœ…size:bidang 50 & 60 βœ…design: susunan swarovski yg gorgeous πŸ“Harga: Rm59 (tdk termasuk postage) grab melalui aisyah di wassap 0193614125 atau clik no wassap di link bio @teyaisyah #hijabiukhti #misisters #tudungbawallabuh #sayajualtudungbawallabuh #tudungpatuhsyariah #sayajualtudungpatuhsyariah
Subhanallah cantiknya adik manis Salwa Nadia pakai Elsha Diamond, warna Boysen Berry 😍 Sapa nak warna ni kena cepat, Elsha Diamond2.0 tak akan restock dah kalau habis πŸ˜… . . Whatsapp kak Hana 0134013091 atau klik je link bio di @yuhana_hijabs . . #elshadiamond2 .0 #bawal #tudung #hijab #shawl #instant #tudunglabuh #bawallabuh #instantshawllabuh #shawllabuh #MIsister #yuhanami189 #yuhanahijabs #mawaddahizzati
Ada yg masih tercari2 instant shawl yg labuh,awning on point & yg penting sarung je da siap semudah ABC? Jom risik2 Laura Instant by #mawaddahizzati niπŸ˜‰ βœ…material: awning dari lycra cotton (senang bentuk) & body dari chiffon nasigi yg tdk jarang βœ…size: M (2m x 0.7m) XL (2m x 0.9m) πŸ“Œprice: M Rm55 XL Rm59 order melalui aisyah di whatsapp 0193614125 atau clik no wassap di link bio @teyaisyah #misisters #hijabiukhti #tudunginstantlabuh #sayajualtudunglabuh #tudunglabuh #tudungpatuhsyariah #sayajualtudungpatuhsyariah #milaurainstant #laurainstant
Imanina tetap menjadi pilihan terutamanya bila travel, tak perlu usung iron ke sana sini dah. Tak kedut, tak payah dok gosok dah. Pakai Imanina pun tetap cun adik cantik ni 😍 Hanya RM49 saja. . . Whatsapp kak Hana 0134013091 atau klik link bio di @yuhana_hijabs . . #imaninaexpresshijab #instant #hijab #tudung #shawl #bawal #MIsister #yuhanami189 #yuhanahijabs #mawaddahizzati
β™₯️Prelovedβ™₯️Mawaddahizzati Tudung Express Imanina XL in Azure . Belum pernah pakai kecuali try je. RM35, pos RM8 . WA +60194937472 . #imanina #tudungsarungimanina #bymi #mawaddahizzati #tudungimaninamawaddahizzati #tudungimaninabymi
Tudung express imanina dari #mawaddahizzati ni memang best pakaiπŸ˜ƒterletak helok je..yg penting tak yah ironπŸ™ŠπŸ˜±sebab menggunakan material lycra cotton yg superb bestπŸ’₯🌟 cara order:wassap aisyah di 0193614125 atau clik no wassap di link bio @teyaisyah #misisters #mitudungexpressimanina #mitudungexpressameena #hijabiukhti #tudunglabuh #sayajualtudunglabuh #tudungpatuhsyariah #sayajualtudungpatuhsyariah #tudungexpressmurah #tudungexpresslabuh #tudungexpress
.Update version dari version seblm. Lebih pantas dan resolution warna print yang lebih padu . Original by Fujifilm, warranty 1 tahun by Fujifilm Malaysia . 🧐Kena pakai ink ke? TAK PERLU, pakai Polaroid paper sahaja . 🧐Phone apa yang boleh? Semua smart phone boleh . 🧐Boleh print warna? YES BOLEH . Apa dalam box 1️⃣ 1 x unit Fujifilm printer 2️⃣ 1 x Manual guide 3️⃣ 1 x battery 1️⃣ 1 x usb cable . ADA FREE GIFT 🎁 YE 1️⃣ Pack of instant Film mini 20s 2️⃣ 1 x color pen 3️⃣ Instant pouch 4️⃣ instant nov- woven carrying back . RM 590 RM 590 RM 590 . πŸ’³TERIMA BAYARANG ANSURAN SERENDAH RM 50 SEBULAN . . DM terus .harga tidak termasuk postage. Sem RM 8 Ss RM 11 . DM FOR ORDER DM DM DM DM DM DM DM . #inaiviralmurah #instagood #palaroidmurah #palaroidmurahmalaysia #palaroidrm1 #instaxminimurah #paperangmurah #iphonemurah #gadgetmurahmalaysia #studentmalaysia #tiktokmalaysia #musicallymalaysia #samyangmurah #ramenmurah #hpmurahmalaysia #giveawayiphone #hijabgaleria #hijabbyhanami #smartwatchmurah #motifviral #properhijab #samyangbaru #semusimdibarzakh #bajukahwinmurah #bajukahwinsewa #mawaddahizzati #handbagmurah
"Cantik ke idoook Bella Hook Wideshawl nie?? Bukan setakat cantik malah sangat praktikal sebab tidak memerlukan pin mahupun brooch. Dah jimat duit tak payah susah-susah nak beli brooch (marah orang niaga brooch kat MI)😝 . . Berminat meh sini whatsapp kak Hana 0134013091 atau klik link bio di @yuhana_hijabs . . #bellahookMI #tudung #shawl #hijab #bawal #instant #instantshawllabuh #tudunglabuh #bawal5060 #hijabmuslimah #shawllabuh #yuhanami189 #yuhanahijabs #MIsister #mawaddahizzati
Selamat petang semua ! Okay harini mira nak share tutorial tudung macam biasa β™₯ haa nanti boleh la gayakan dengan tudung Mawaddah Izzati hihihihi 😘 - To order tudung letops MawaddahIzzati : - Dm @ ws 0143475047 - mira . . #tudungpromo #mawaddahizzati #bawalniqab #bawallabuh #tudunglawa #tudungselesa #cantik #lawa #sayajual #senangbentuk #selesa #terlajaklaris #bazarpaknil #tutorial #tudung #niqab #purdah #tutorialshawl #shawltutorial #tutorialhijab #tutorialtudung #tutorialbawal #tutorialheavychiffon #tutorialshawlbuble #tutorialhijabers #hijabista #hijabstyle #tutorialhijabers #tutorialtudungbawal
Tudung Imanina Express yangvsangat praktikal untuk aktiviti outdoor & aktiviti lain jugak 😁 Sarung saja dah terletak elok & tak rimas walaupon pakai tengah tenfah panas! Lagi best tudung iron-free. Terus sarung dah siap! Dm/klik link di bio untuk orderπŸ˜‰ #MIimaninaekspress #imaninaexpress #tudungimanina #tudungsarung #tudungexpress #mawaddahizzati #MIsisters #bymi100
RepostBy @mawaddahizzati : "Kita payung tutorial Bella Hook Wideshawl malam nie. Yup! Tak perlu brooch atau pin jarum, sangat praktikal untuk dibawa bercuti ke mana-mana sahaja.πŸ€œπŸ»πŸ€›πŸ»" (via #RepostIG + @AppsKottage ) jom order dgn aisyah di wassap atau clik no wassap di link bio @teyaisyah #misisters #hijabiukhti #wideshawl #tudunglabuh #sayajualtudunglabuh #tudungpatuhsyariah #sayajualtudungpatuhsyariah #mawaddahizzati #instantshawllabuh #instantshawl #instantshawlmalaysia
Bella Hook in ruby Labuh dan selesa digayakan! Pinless Tak jarang Available saiz M & XL Dm/klik link di bio untuk orderπŸ˜‰ #MIbellahook #bellahook #instantshawlpinless #instantshawllabuh #shawllabuh #shawlplain #shawlhook #mawaddahizzati #MIsisters #bymi100
Assalamualaikum semua. Salam Jumaat penghulu segala hari. Ada yang akan bercuti panjang ke?😜 . . #MIbloomingsquare #tudung #hijab #shawl #bawal #instant #MIsister #yuhanami189 #yuhanahijabs #mawaddahizzati
Siapa dah grab Bella Hook Wideshawl warna Ruby? πŸ™‹πŸ»β€β™€οΈ Nampak tak,shawl nie memang labuh di depan dan juga belakang. Cepat-cepat shopping di @yuhana_hijabs sebelum kehabisan stok.πŸ’…πŸ» . . Meh sini whatsapp kak Hana 0134013091, nak mudah klik je link di @yuhana_hijabs πŸ˜‰ . . #bellahookMI #tudunglabuh #tudung #shawl #shawllabuh #hijab #instant #bawal #MIsister #yuhanami189 #yuhanahijabs #mawaddahizzati
next page →