#mawaddahizzati

13,830 posts

Loading...
Alhamdulillah cantiknya Puan Izzati pakai humaira abaya cardigan without belt✨. Yang sedang preggy sesuai sangat. Pakai longgar-longgar baby pun senang gerak kanπŸ˜„. . Humaira boleh pakai pelbagai gaya tau. Nak tampak elegant just wear the free beltπŸ’• . | Humaira in Dusty Pink RM59 | . P/s: Khaulah dah restock🀩. Bila korang kami open order? . . #jubahlawa #abayacardigan #mawaddahizzati #abayacardiganbynursyahida #bajulabuh #bajumuslimah #casualwear
Thalia Semi Instant ni tak perlu iron pun dah memang cantik terbentuk! Oleh kerana dia bukan fully instant, korang boleh gayakan tudung ni dengan pelbagai styles mengikut citarasa sendiri best ke tak πŸ˜‹ Cepat pm sis sebelum sold out!
She's donning MI Thalia Semi Instant ❀️Memang jatuh terletak dan cantik. Say bye to hijab bad days! Boleh order dengan saya, hanya perlu tekan link di instagram dan dijamin fast response 😘
Alhamdulillah cantik sangat sis Aprena pakai tudung MI kan 😍πŸ”₯ Sis2 taknak try satu ke?? 😘 . . Donning Thalia Semi Instant warna Libya Brown -material tak perlu iron -broochless (tak perlu pin) -2 in 1 ( inner + shawl)
Selamat pagi semua ! Okay harini mira nak share tutorial tudung macam biasa β™₯ haa nanti boleh la gayakan dengan tudung Mawaddah Izzati hihihihi 😘 - To order tudung letops MawaddahIzzati : - Dm @ ws 0143475047 - mira . . #tudungpromo #mawaddahizzati #bawalniqab #bawallabuh #tudunglawa #tudungselesa #cantik #lawa #sayajual #senangbentuk #selesa #terlajaklaris #bazarpaknil #tutorial #tudung #niqab #purdah #tutorialshawl #shawltutorial #tutorialhijab #tutorialtudung #tutorialbawal #tutorialheavychiffon #tutorialshawlbuble #tutorialhijabers #hijabista #hijabstyle #tutorialhijabers #tutorialtudungbawal
Selamat pagi semua, Warna Mango Walls Bawal Squircle nie secantik bunga matahari bila dipakai oleh MI kesayangan semua.Ops! Jauh nak datang ke butik? Click jew link Kat bio untuk effortless shopping experience. #MI758 #mawaddahizzati #misister #bawalsquircle
Assalamualaikum.. Morning sista 😍 . Bawal Sakura awning behave! Clearance! Clearance! . . πŸ”₯ RM13 sehelai exc pos πŸ”₯ . . Details blh Wasap Kak Syu 011-2884 7622 atau klik link di bio atas πŸ’₯ . . #bawallabuh #bawalinstant #bawal #bymirasya #chiffonsakura #bawalsquare #bawalbidang55 #bawalbidang60 #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #tudungbawal #masyarabia #bentong #shawllabuh #hijabgaleria #elsajida #uswah #bymirasya #mawaddahizzati #wardhatulbaydha #properhijab #bawalchiffon #tudungbawal #shawllabuh #bawallabuhborong #tudungbawallabuh #bawalbidang50murah
&& ofcourse, thalia semi instant in milan black πŸ–€πŸ˜ #thaliasemiinstant #mawaddahizzati
PARUT 20 TAHUN PUN PUDAR! 😱😱 . ini bukanlah kisah dongeng. Bukan juga sembang semata². . Ini feedback jujur lagi ikhlas dari pengguna mk beauty scrub sendiri. . Produk, kalau tak bagus mana ada orang nak puji melayang macamni. . So, ni kategori bagus ke terlebih bagus nih. . Alhamdulillah tahniahh founder kita yang hebat keluarkan produk yang sungguh hebat. . 25 hengget je pengeras dia uols, janganlah simpan lagi parut yang bertahun² tu. Ish! . #mkbeautyScrub #scrubhomemade #scrubkunyit #maskerwajah #wardatulbaydhahijab #calaqisya #ejstyle #jubahsouq #naelofar #maskerorganik #scrubwajah #scruborganik #scrubmuka #mawaddahizzati #hijabistahub #lmkcosmetics #ohmychocolate #lovelieebyasyalliee #pakejperkahwinan #pakejpercutian #radiusite #bellaammara #duckscarves #tudungpeople #hellopeachplease #fashionvalet #tudungruffle #leeyanarahman #duckcosmetics #elrahexclusive
PARUT 20 TAHUN PUN PUDAR! 😱😱 . ini bukanlah kisah dongeng. Bukan juga sembang semata². . Ini feedback jujur lagi ikhlas dari pengguna mk beauty scrub sendiri. . Produk, kalau tak bagus mana ada orang nak puji melayang macamni. . So, ni kategori bagus ke terlebih bagus nih. . Alhamdulillah tahniahh founder kita yang hebat keluarkan produk yang sungguh hebat. . 25 hengget je pengeras dia uols, janganlah simpan lagi parut yang bertahun² tu. Ish! . #mkbeautyScrub #scrubhomemade #scrubkunyit #maskerwajah #wardatulbaydhahijab #calaqisya #ejstyle #jubahsouq #naelofar #maskerorganik #scrubwajah #scruborganik #scrubmuka #mawaddahizzati #hijabistahub #lmkcosmetics #ohmychocolate #lovelieebyasyalliee #pakejperkahwinan #pakejpercutian #radiusite #bellaammara #duckscarves #tudungpeople #hellopeachplease #fashionvalet #tudungruffle #leeyanarahman #duckcosmetics #elrahexclusive
PARUT 20 TAHUN PUN PUDAR! 😱😱 . ini bukanlah kisah dongeng. Bukan juga sembang semata². . Ini feedback jujur lagi ikhlas dari pengguna mk beauty scrub sendiri. . Produk, kalau tak bagus mana ada orang nak puji melayang macamni. . So, ni kategori bagus ke terlebih bagus nih. . Alhamdulillah tahniahh founder kita yang hebat keluarkan produk yang sungguh hebat. . 25 hengget je pengeras dia uols, janganlah simpan lagi parut yang bertahun² tu. Ish! . #mkbeautyScrub #scrubhomemade #scrubkunyit #maskerwajah #wardatulbaydhahijab #calaqisya #ejstyle #jubahsouq #naelofar #maskerorganik #scrubwajah #scruborganik #scrubmuka #mawaddahizzati #hijabistahub #lmkcosmetics #ohmychocolate #lovelieebyasyalliee #pakejperkahwinan #pakejpercutian #radiusite #bellaammara #duckscarves #tudungpeople #hellopeachplease #fashionvalet #tudungruffle #leeyanarahman #duckcosmetics #elrahexclusive
Ada yang ask for new ke? . Jap kita pos satu satu.. . . Siapa nak cepat siap bila suami ajak keluar? 🀨 Kami ada set tak payah gosok 😍 . Ramai dah cuba then feedback cakap sedap pakai kainnya pun. 😱 . Warna pun senang matching 🀩 . Jom try satu set.. 😁 #blousewanita #blousetakpayahgosok #blouseloose #blousemenyusu #blousemuslimah #blousenursingfriendly #blousemurah #blouseberpoket #bawalbidang50 #bawalbidang55 #bawalchiffonbidang60 #bawalbidanglabuh #bawalbidang50 #tudunglabuh #tudungmuslimah #tudungbawalcotton #tudunglabuhchiffon #tudungturkilabuh #tudungmurah #tudungmuslimah #hijabgaleria #naelofarhijab #mawaddahizzati #tudungtudunglabuh #tudungmurah #tudungpastellabuh #empayartudunglabuh #kankukejarcintamu #selafazcinta #bazarpaknil #tudungkhimar
Assalamualaikum. Good morning kesayangan ambe ❀️ . . Meh kita main teka teki. Cer teka tudung apa nie?? Siapa betul, kak Hana bagi 🌻🌻 . . #bellahookMI #tudung #shawl #hijab #bawal #instant #tudunglabuh #shawllabuh #hijabmuslimah #bawallabuh #instantshawllabuh #MIsister #yuhanami189 #yuhanahijabs #mawaddahizzati
Jatuh cinta dengan kombinasi warna nie kan kan kan..mainan rona warna pastel di lengkapkan dengan tudung bawal squircle warna Baskin peach. Confirm suami suka!😝 . . Berminat, jom Whatsapp kak Hana πŸ“² 0134013091 atau klik je link bio di @yuhana_hijabs . . #tudung #shawl #hijab #bawal #instant #tudunglabuh #shawllabuh #hijabmuslimah #bawallabuh #instantshawllabuh #MIsister #yuhanami189 #yuhanahijabs #mawaddahizzati
Dah ada pakaian yang menyenangkan lagi menjimatkan, apa lagi say babaiii baju berkedut! πŸ˜† Esok release warna baru ye awak. Boleh ready sesiap pegang henpon whatsapp terus link di bio. #blousetakpayahgosok #blousetravel #blouselabuh #blousecantik #blousemuslimah #blousenursing #blouseberpoket #blouseviral #blousecikgu #blousemurah #bangisentral #brunei #singapore #uitm #usm #kuis #unisas #kuin #insaniah #wadiadra #wardatulbaydhahijab #mawaddahizzati #naelofarhijab #galeriariani
3 warna yang cun teruk! Nie kalau pakai dengan bestie mesti nampak keakraban friendship kita! Hikhik . . To order tudung letops MawaddahIzzati : - Dm @ ws 0143475047 - mira . . #tudungpromo #mawaddahizzati #bawalniqab #bawallabuh #tudunglawa #bawalmurah #tudungselesa #cantik #lawa #sayajual #senangbentuk #selesa #rayahaji #makkah #janganbencicintaku #jalanjalan #tudunginstant #tudungsarung #terlajaklaris #bazarpaknil #tutorial #shawl #bawal #tudung #niqab #purdah #viral #sayajualtudung
Selamat petang semua ! Okay harini mira nak share tutorial tudung macam biasa β™₯ haa nanti boleh la gayakan dengan tudung Mawaddah Izzati hihihihi 😘 - To order tudung letops MawaddahIzzati : - Dm @ ws 0143475047 - mira . . #tudungpromo #mawaddahizzati #bawalniqab #bawallabuh #tudunglawa #tudungselesa #cantik #lawa #sayajual #senangbentuk #selesa #terlajaklaris #bazarpaknil #tutorial #tudung #niqab #purdah #tutorialshawl #shawltutorial #tutorialhijab #tutorialtudung #tutorialbawal #tutorialheavychiffon #tutorialshawlbuble #tutorialhijabers #hijabista #hijabstyle #tutorialhijabers #tutorialtudungbawal
Antara bawal signature MI dari dulu, kali nie repeat untuk kali ketiga, masih mendapat sambutan yang superb hangat. Jika anda adalah peminat bawal, ini ialah your must have item in your wardrobe! Jangan malu2 untuk tekan link dan pm sis kalau berminat ataupun nak bertanya okay 😊
THALIA SEMI INSTANT IN THE HOUSE YAWWW! . . Anda tercari-cari instant shawl yang cantik dan labuh, dalam masa yang sama mudah dipakai? Thalia Semi Instant ada jawapannya! Cuba dulu baru tahu πŸ˜πŸ˜‰ banyak warna baru yang cantik termasuk warna hitam yang paling susah MI nak restock. Jangan terlepas untuk dapatkannya. 😘 - To order tudung letops MawaddahIzzati : - Dm @ ws 0143475047 - mira . . #tudungpromo #mawaddahizzati #bawalniqab #bawallabuh #tudunglawa #bawalmurah #tudungselesa #cantik #lawa #sayajual #senangbentuk #selesa #rayahaji #makkah #janganbencicintaku #jalanjalan #tudunginstant #tudungsarung #terlajaklaris #bazarpaknil #tutorial #shawl #bawal #tudung #niqab #purdah #viral #sayajualtudung
Assalammualaikum. Selamat pagi 😍 hai lawa2 ni nak ke mana tu kakak manis, tambah berseri gayakan Blooming Square. Terima kasih kak @salina_suhaimi74 yang selalu support @yuhana_hijabs ❀ . . #bloomingsquare #tudung #shawl #hijab #bawal #instant #tudunglabuh #shawllabuh #hijabmuslimah #bawallabuh #instantshawllabuh #MIsister #yuhanami189 #yuhanahijabs #mawaddahizzati
Ramainya akak tengok yg ada jeragat😍 kt luar sana. Muda2 pon ramai dh jeragat. . Tapi akak segan nk syorkan Sabun Tomato Hajar..takut2 terasa..harap2 ada la dalam friend list fb akak ni,terbuka hati nya utk mencuba..πŸ˜‰ . Jommmzzz buang jeragat dengan menggunakan sth πŸ… . #serumorganik #wardatulbaydhahijab #calaqisya #ejstyle #jubahsouq #naelofar #serumjerawat #serumjeragat #serumglowing #serumparut #mawaddahizzati #hijabistahub #lmkcosmetics #lovelieebyasyalliee #pakejperkahwinan #pakejpercutian #radiusite #bellaammara #duckscarves #tudungpeople #hellopeachplease #fashionvalet #tudungruffle #bibiaqbybellaz #leeyanarahman #duckcosmetics #elrahexclusive #bellazbeauty #sabunorganik #scruborganik
Ramainya akak tengok yg ada jeragat😍 kt luar sana. Muda2 pon ramai dh jeragat. . Tapi akak segan nk syorkan Sabun Tomato Hajar..takut2 terasa..harap2 ada la dalam friend list fb akak ni,terbuka hati nya utk mencuba..πŸ˜‰ . Jommmzzz buang jeragat dengan menggunakan sth πŸ… . #serumorganik #wardatulbaydhahijab #calaqisya #ejstyle #jubahsouq #naelofar #serumjerawat #serumjeragat #serumglowing #serumparut #mawaddahizzati #hijabistahub #lmkcosmetics #lovelieebyasyalliee #pakejperkahwinan #pakejpercutian #radiusite #bellaammara #duckscarves #tudungpeople #hellopeachplease #fashionvalet #tudungruffle #bibiaqbybellaz #leeyanarahman #duckcosmetics #elrahexclusive #bellazbeauty #sabunorganik #scruborganik
Ramainya akak tengok yg ada jeragat😍 kt luar sana. Muda2 pon ramai dh jeragat. . Tapi akak segan nk syorkan Sabun Tomato Hajar..takut2 terasa..harap2 ada la dalam friend list fb akak ni,terbuka hati nya utk mencuba..πŸ˜‰ . Jommmzzz buang jeragat dengan menggunakan sth πŸ… . #serumorganik #wardatulbaydhahijab #calaqisya #ejstyle #jubahsouq #naelofar #serumjerawat #serumjeragat #serumglowing #serumparut #mawaddahizzati #hijabistahub #lmkcosmetics #lovelieebyasyalliee #pakejperkahwinan #pakejpercutian #radiusite #bellaammara #duckscarves #tudungpeople #hellopeachplease #fashionvalet #tudungruffle #bibiaqbybellaz #leeyanarahman #duckcosmetics #elrahexclusive #bellazbeauty #sabunorganik #scruborganik
Wow best giler pakai MK Masker Scrub❗️❗️ . Sebab apa best ? πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» . βœ…Tektur scrub yang halus dan pekat. βœ… Bau wangi madu lebah,kunyit hidup, herbaΒ² & beras panggang. βœ… Senang sental kulit mati βœ… Senang cuci dan kesan kuning dari kunyit senang hilang βœ… Scrub dah dibancuh . Murah je awak ❗️RM25 je πŸ€— . #MKMaskerScrub #scrubhomemade #scrubkunyit #maskerwajah #wardatulbaydhahijab #calaqisya #ejstyle #jubahsouq #naelofar #maskerorganik #scrubwajah #scruborganik #scrubmuka #mawaddahizzati #hijabistahub #lmkcosmetics #ohmychocolate #lovelieebyasyalliee #pakejperkahwinan #pakejpercutian #radiusite #bellaammara #duckscarves #tudungpeople #hellopeachplease #fashionvalet #tudungruffle #janganmengataskincare #bizzybody
next page →