#mbakfotokopi

102,415 posts

Loading...
Don't stop. Live your DREAMS. This DAY is yours, so make it STAND OUT from the rest! Type "YES" if you're ready to rock Monday! 🍻💪🏻⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #myfunfoodiary ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #firstcrackcoffee #baristadaily #manmakecoffee #hobikopi #baristaindonesia #thingsaboutcoffee utcoffee #baristagram #baristadiary #mbakfotokopi #happyboringlife #howiseemycoffee #caffeinemag #talkaboutcoffee #pergikuliner #jktfoodbang #tablesituation #goodguyscoffee #coffeeeveryday #kopinusantara #coffeeshopcorners #coffeesesh #cupsinframe #masfotokopi #anakkopi #coffeeprops #coffeevibes #sweettoothsatisfied #whati8today #hautescuisines
“Do not be impressed by money, followers, degrees and titles. Be impressed by kindness, integrity, humility and generosity.” . Good Morning ! Have a good Monday ! . 📍 @simplicity.coffee . . 📷 with Nikon D750 paired with AF-S Nikkor 50mm f1.8 G #nikonindonesia #iamindonesia #davidliusman . . - mon, 23th apr [07.35]. - . #masfotokopi #mbakfotokopi #anakkopi #baristadaily #manualbrew #peoplebrewcoffee #coffee #hobikopi #indocoffeegram #coffeegram #instagood #coffeetime #coffeedaily #coffeestory #coffeelovers #igerscoffee #coffeestyle #coffeeaddict #manmakecoffee #photooftheday
Monday. Worry not, you will have sun shine 🌞 on a cloudy day (📸: @littlebirdieeats )
Good Morning / Selamat Pagi / Guten Morgen / Bonjour / おはよう/ Buongiorno / صباح الخير / доброе утро / 早上好 / chào buổi sáng / қайырлы таң / Bom dia / सुप्रभात / goeie môre / 좋은 아침 / Magandang Umaga / buenos días / dzień dobry / ສະບາຍດີ / günaydın / อรุณสวัสดิ์ / صبح به خیر / காலை வணக்கம் / Goedenmorgen / hyvää huomenta / Guete Morge / God Morgon / დილა მშვიდობისა / Καλημέρα (Fotokopi by @annemaxzuid )
Semua hal-hal besar dimulai dari hal-hal kecil yang dilakukan dengan kesungguhan besar 💪🏻 / Paket PRAMUDA, Paket PRATAMA, Paket BIJAK, Paket PETUALANG, Paket PEJUANG, Paket AMANAT dan Paket KOPIKAMU hanya di halo@harapandjaya.id INDONESIA 1st COROASTING SPACE . #HarapanDjaya #KitaAdalahHarapan #BersamaKitaRoasting #CoRoastingSpace #masfotokopi #mbakfotokopi #manmakecoffee #proudofyourlocalcoffeeshop
No need caption for this cute place 😛 good morning..have a good Monday 💙💙 . . . #coffee #coffeetime #coffeeshop
Credits: @ermansenturk
Credits @ermansenturk
Credits: @ermansenturk
Credits: @ermansenturk
The perfect Sunday morning.
coffee today. Kau tak suka kopi pun tak mengapa, asal jangan kau bandingkan dia dengan teh atau susu. Jelas tidak sama, jelas tidak ada yg lebih baik atau lebih buruk. Kau boleh tak suka kopi, asal kau mau menemani aku minum kopi. Lalu.. Kita akan duduk dan minum bersama.. Kau dgn kopimu, dan aku dgn teh.. Dan..diluar hujan... #anakkopi #masfotokopi #mbakfotokopi #coffeeshopsolo #instacoffee #coffeegram #stilllifecoffee #coffeeinframe #fotokopi
'How come my coffee tastes like strawberry?' Human tongue as taste receptor is very close to nasal cavity - which means, whatever you smell is pretty much what you will taste, and vice-versa. So how do things work in tasting coffee then? Different volatile chemical compounds contribute to how your coffee will smells and tastes like. In third-wave coffee culture, which we are very familiar to fruity tasting-note, a volatile compounds called ß-Damascenone appears to be the aromatic compound we often meet with. . 'Kok kopiku rasanya bisa kayak strawberry sih?' Lidah sebagai indera pengecap kita deket banget sama rongga hidung kita, yang artinya rasa apapun yang kita kecap adalah representasi dari aroma yang kita cium - begitu pula sebaliknya. Nah, kalo kita ngerasain kopi nih, kandungan komponen kimia volatil dalam kopi akan mempengaruhi rasa dan aromanya. Ketika kita bisa nangkep rasa buah-buahan di kopi misalnya, itu karena ada kandungan komponen volatil ß-Damascenone. #mengHAYATI #mengHAyaTI
Can you imagine how warm ambience is in #PunikaDeli ? The ambience here can enhance your quality convo with your family. . Come to #PunikaDeli , and bring your hotel parking ticket to the cashier, stamp it and your parking fee will be free.
Besok #LutieCoffee bakal launching di @grabfoodid . . So untuk memeriahkan itu Tanggal 23 April 2018 - 6 Mei 2018 Ada diskon up to 50% Untuk pembelian Coffee based dan Non-Coffee based . Hanya untuk pembelian melalui #GRABFOOD ya! Untuk info tentang promo ini lebih lanjut cek di apps GRAB FOOD besok ya!
Terimakasih @ubrukopi terbukti #perempuanharusmelek dari kemarin hingga hari ini! Ratusan cup es kopi susu telah terbagi kepada para pengunjung perempuan @harapandjaya dan semuanya Bahagia! @lydiaoey . Sampai jumpa lagi! 😘 #kartini #ubrukopi #harapandjaya #ubruxharjay . #HarapanDjaya #KitaAdalahHarapan #BersamaKitaRoasting #CoRoastingSpace #masfotokopi #mbakfotokopi #manmakecoffee #proudofyourlocalcoffeeshop
Coffee break ☕️ или вкусный #illy :)
One to spend time in the weekend.
📍 @commitcoffee - Hello, Sunday! Jangan lupa mampir ke Commit Coffee sebelum besok beraktifitas kembali kawan. Ada varian menu yang wajib kalian cicipi. Ayo mampir ! . ________________________________________________ Yuk di follow 👇 @wisatangopi . Stay tune terus dipostingan @wisatangopi kawan, salam hangat penikmat kopi Indonesia. . Repost? 🔜Tag ig @wisatangopi 🔜Hastag #wisatangopi ________________________________________________ . #commitcoffee #commitcoffeebdg #coffeeshop #coffeeshopbandung #coffeeaddict #coffeehouse #cappuccino #cupcoffee #kopi #kopimalam #kopibanget #kopibandung #kopibanget #anakkopi #masfotokopi #mbakfotokopi #kopiindonesia #kopinusantara
Everyone you meet is fighting a battle you know nothing about @reverendsfinecoffeeandbar be kind. Always! / Fotokopi by @almanac_coffee
Pretty excited because tomorrow I'll finally have some time to drink coffee in a coffeeshop for real ☕ Not just in my Instagram 😂🤣 . Happy Sunday! Enjoy your weekend before Monday strikes again 🍸 . 📷: @andre_t_c . . . #coffee #manualbrew #manualbrewonly #books #onthetable #onmytable #tablesituation #howiseemytable #agameoftones #liveauthentic #anakkopi #HobiKopi #baristadaily #baristaloveco #masfotokopi #mbakfotokopi #manmakecoffee #coffeeshots #coffeesesh #happyboringlife #indocoffee #indocoffeegram #hustletouch #badguyscoffee #appleandcoffee #iphone #coffeeshop #cafe #moody #dark
Hello, Sunday! Jangan lupa mampir ke Commit Coffee sebelum besok beraktifitas kembali kawan. Ada varian menu yang wajib kalian cicipi. Ayo mampir ! #commitcoffee #commitcoffeebdg #coffeeshop #coffeeshopbandung #coffeeaddict #coffeehouse #cappuccino #cupcoffee #kopi #kopimalam #kopibanget #kopibandung #kopibanget #anakkopi #masfotokopi #mbakfotokopi #kopiindonesia #kopinusantara #wisatangopi #ehayokngopi
There are so many different types of organic acids in coffee: citric, malic, phosphoric, quinic, tartaric, lactic And each one will produce a different taste sensation. Being able to recognise the different acids, and describe them, will help you to further understand and appreciate your coffee.
i wrote a very long caption trying to tell the world how i feel to day .. then i flipped the table instead and said " F*^%# it " .. wont let this sad world brings me down to my worst ever again ! - - - - - - * sips coffee as my remedy * - - - - - - - - - - #instacoffee #indocoffeegram #manmakecoffee #masfotokopi #mbakfotokopi #coffeexample #coffeefeature #coffee #baristadaily #cappucino #ehayokngopi #ehayokngopi #gs_coffee #thingsaboutcoffee #cupsinframe #coffeehouse #latteart #igerscoffee #hobikopi #anakkopi #foodinhand #handsinframe belong to : @azimarta #coffeeinblack #fotohgraphers_world #coffeeinblack #darlingweekend
After long time , im using back my camera 😂😂 . 🏰 @coffee_locale . 📍 jl . T amir hamzah no 48 (sebelah griya futsal) . . . #yourcoffeeLOCALE
Kenalin, aku "Piccolo", kopi asli dari Indonesia tapi ala2 Spanyol gitu. Pernah coba? Mungkin tau bedanya dengan yang lain 😁 . . Nah, kalau lagi mampir ke sini, yang mana nih kopi favoritmu? 😋 . . 📌 @blackbeautycarwash ⏰ 7AM - 11PM (everyday) 📞 087836242785 🏤️ Jl. Raya Rawa Buntu No.168B . . . . . . #blackbeauty #carwash #carwashbsd #carwashserpong #carwashtangerang #cucimobil #cucimobilbsd #cucimobilserpong #cucimobiltangerang #roboticcarwash #vacuummobil #carspa #cars #mobil #cleanwash #autodetailing #cardetailing #enginedetailing #bodydetailing #interiordetailing #hydrocoat #wax #waxmobil #carwax #perawatanmobil #salonmobil #bsdcity #carcare
No more worries #Ethikopians our menu are already available on Go-Jek Apps. Check it out! ----- The price in the Apps and our shop is the same, no additional price. ----- Enjoy @Ethikopia everywhere, everytime. #gofoodinaja
[PENDAFTARAN MASIH DIBUKA!] Siapa yang pengen belajar Latte Art Coffee? Yuk! Ikutan aja MOMENT BELAJAR NGOPI #4 ‘LATTE ART BASIC’ Rabu 25 April 2018 Start jam 15.00 - Selesai Bersama @ardianto.kris (@kelas.kopi ) Mobile Photography For Business oleh @mokapos dan Penampilan Akustik dari band @fattykattytrio • Biaya registrasi cuma 50.000 (Free Moment Ice Coffee & French Fries) Khusus untuk 25 orang saja! So? Buruan daftar sekarang juga ke via whatsapp 082138353655 (Mirza) Terima kasih #momentbareng
Mohon maaf, malam ini kami tutup. Buka kembali besok malam. . . See you tomorrow.. . . Temukan kopi di sini . . #singleorigincoffee #coffeeinframe #anakkopi #hobikopi #masfotokopi & #mbakfotokopi #kopiindonesia #sangatta #kronologi #temukankopidisini #janganlupangopi ☕☕
Greentea for Sunday 👍
ตัวแสบของแดดิ 💙 @_amornthip_ 💞
next page →