#mdw

1,424,566 posts

Loading...
When you get to the terminal 7min before your flight boards, get through #TSA and to your gate in 8min. And I thought #RIC was easy to get in and out of. See you next year #MDW ! #rva #chicago #worktravel
after concert selfie with one of our great coaches - Michaela Reingruber ♥️ we are very grateful for her relentless support and happy to work with such a great musician 🎷🎶 #aureumsaxophone #love #christmasspirit #afterconcertpic #musicianslife #weloveourjob #saxophone #music #vienna #mdw #patchwork #christmasvibes
Breakfast in Chicago Midway airport at Windy City Taphouse in Terminal B... It was simple but good. It was a kinda of eggs Benedict with scrambled eggs, bacon and jalapeños. #breakfast #windycitytaphouse #midway #chicagomidway #airportfood #desayuno #food #freeflymovi #freefly #181219 #mdw #eggs #breakfast #chicago #iphonexsmax #iphone
#피아니스트김지애 #피아니스트김정원 #repost #리포스트그램 한국을 대표하는 피아니스트 부부께서 사용하고 계신다고 하니 영광입니다. 두 분의 아름다운 음악에 많은 감동을 받고 있답니다. @pianistin_alma 내면뿐 아니라 외면까지 아름다우신 💐김지애님의 앞으로의 행보도 피아니스트링이 열심히 응원합니다 #pianistring #피아니스트링 #김지애님 #피아니스트 #피아니스트부부 #빈국립음대 #mdw
MDW Open Forum akan kembali digelar besok, dengan tema yang tetap menarik. Silahkan daftar dan ikutan, kita bangun dan tingkatkan kapasitas masyarkat sipil untuk Maluku yang lebih maju. Bantu share info ini, agar banyak partisipan. #MDW
Ini adalah poin kelima dari lima tuntutan #SavePulauSeram kepada pemerintah. Bantu share adalah bagian dari perjuangan untuk kepentingan rakyat Maluku lewat media sosial. #SavePulauSeram #MDW
Ini adalah poin keempat dari lima tuntutan #SavePulauSeram kepada pemerintah. Bantu share adalah bagian dari perjuangan untuk kepentingan rakyat Maluku lewat media sosial. #SavePulauSeram #MDW
Ini adalah poin ketiga dari lima tuntutan #SavePulauSeram kepada pemerintah. Bantu share adalah bagian dari perjuangan untuk kepentingan rakyat Maluku lewat media sosial. #SavePulauSeram #MDW
Kesiannya anak mama 😭😭...rambut dah macam lelaki dah.. rambutnya nipis sangat sampai nampak kulit kepala.. kalau keluar mesti orang tanya laki ke perempuan.. Nasib baiklah ada hamba Allah ni promot minyak pelebat rambut y viral ni. Dah la murah,berkesan pulak tu, berbaloi sangat dgn harga dia.. Sekarang dah boleh bergaya dah anak mama ni ☺ Mana ibu2 y ada masalah sama mcm sy, wajib simpan sebotol minyak ni kat rumah. Ramai y bertanyakan psl minyak ni, boleh tinggalkn no fon kt komen, nnt sy wasap sorg2 #mamadontworry #pelebatrambutorganik #pelebatrambutbayi #minyakrambutsemulajadi #bahanorganik #minyakrambutbaby #rambutkepok² #MDW #PelebatRambutBayi #SayaGunaSayaJual #AgentWanted #DropshipWanted #0199330614
Currently part of our auto service specials: $199 cleaning detail service - expires 12/31. Come into Smythe Volvo for this and other service specials! https://www.smythevolvocars.com/specials/service.htm
Outraged Also I was asked if I worked for one of the airlines. Yes. Yes I do. I fly the plane. #mdw #chicagomidway #pizza #deepdish #airport #disappointment #sad #letdown #whytho #chicago
December is always high season for musicians. At the moment I am playing every day. However, I can not complain. It is amazing and I am so happy about it. But it is also quite exhausting having concert at night, coming home late and getting up at 6 a.m. to go to Uni or rehearsal. Besides of that, I teach for 20 hours per week in the music school. I am definitely not getting bored. 😂😏
Traveling this holiday season? Need something with a little bit extra leg room? Book This 2018 Chevy Equinox today! #rentawreck #chevy #rental #carrental #burbank #midwayairport #mdw
Although it's still not Chicago style, this pizza is much better than the kind we had last time we passed through the airport 🍕😋 Now we're on the last leg home. ✈️ ✈️ ✈️ ✈️ ✈️ #plushie #toyalien #disneygram #pizza #woodgrainpizza #airportfood #chicagomidway #mdw #stuffedanimalsofinstagram #stuffedanimals #plushiesofinstagram
Prometheus S.S. Playa Paraíso 2018 #BoxManWarriorCrew #MexicanDubWarriors #MDW #SoundSystemCulture
|| Darling don’t ever be too shy to dance your heart out.” – Audrey Hepburn 💃🏻
Baton & Pepper Spray Training 29th November 2018 Cape Town Presented by Mark Human. #MDW #Baton_and_Pepper_Spray_Training
Baton & Pepper Spray Training 19 November 2018 Presented by Mark Human #MDW #Baton_and_Pepper_Spray_Training
Крупные зарубежные бренды отличаются умением ярко использовать коллаборации с художниками в целях рекламы. Например, инсталляция Limbo от итальянца @jacopo_foggini для парфюмерии @ferragamo. Розовый отлично дополняет арочную архитектуру, а сама конструкция напоминает цветение сакуры. Итальянец Jacopo Foggini — новатор: он славится умением создавать необычную, одновременно технологичную мебель и инсталляции из такого непростого материала как метакрилат, который он плавит при температуре 200 градусов. Более двадцати лет изучая возможности метакрилата, дизайнер неповторимо и талантливо раскрывает потенциал синтетического вещества. В его руках материал превращается в уникальные световые скульптуры и композиции, которые уже выставлялись более шестидесяти раз в галереях и музеях по всему миру. ⠀ ______ ⠀ Large foreign brands are distinguished by the ability to use collaborations with artists for advertising purposes. For example, the installation Limbo by @jacopo_foggini for @ferragamo perfumes. Pink perfectly complements the arched architecture, and the design itself resembles the flowering of sakura. The Italian Jacopo Foggini is an innovator: he is famous for his ability to create unusual, at the same time technological furniture and installations from such a difficult material as methacrylate, which he melts at a temperature of 200 degrees. More than twenty years studying the possibilities of methacrylate, the designer uniquely and talentedly reveals the potential of synthetic substance. In his hands, the material turns into unique light sculptures and compositions that have already been exhibited more than sixty times in galleries and museums around the world. ⠀ #maltsevinspiration #jacopofoggini #modernart #inspiration #mdw #milanodesignweek #milandesignweek #ferragamo #modernart #installation #installarions #installationart #art #modesnartist #artist #artists #decor #interior #interiors #interiordecor #interiordesign #design #italiandesign
Happy Migrant’s Day to the migrant domestic workers who attend classes and trainings at our center in Chiyah. Every Saturday and Sunday they join classes, activities, life skill trainings, or simply spend their private time together: make friends, exchange life-lessons, be served for a change, and share moments and laughter with each other. Here is a glimpse of what usually happens at our 'Amel Chiyah' center: http://amel.org/my-day-of-the-week/ #InternationalMigrantsDay #migrantscontribute #MigrantsDay #mdw
Vieni a scoprire la@nostra collezione di ceramiche! @lappartamentodiroots ❤️
Interviewed by the super argentina @gabilopezinteriordesign for @infobae during the last #mdw18 about the way I design and I connect with objects. Link in bio for the full interview ☝🏻 #milano #mdw #fuorisalone2018 #gabilopez #argentina #design #interiordesign
🍃🍃🍃 . Kandungan di dalam Garlic Balm Garlic Balm RM25 Postage : 📮 SM RM8 📮 SS RM10 Order / Inquiry : 💌 0199521090 Atau klik je link kat bio k 🌹 #garlicbalmmalaysia #garlicbalm #garlicbalmviral #mdw #mamadontworry #lemonbath #naturallemonbath #bumbumoil #teamamy
🍃🍃🍃 . Garlic Balm RM25 Postage : 📮 SM RM8 📮 SS RM10 Order / Inquiry : 💌 0199521090 Atau klik je link kat bio k 🌹 #garlicbalmmalaysia #garlicbalm #garlicbalmviral #mdw #mamadontworry #lemonbath #naturallemonbath #bumbumoil #teamamy
🍃🍃🍃 . Garlic Balm RM25 Postage : 📮 SM RM8 📮 SS RM10 Order / Inquiry : 💌 0199521090 Atau klik je link kat bio k 🌹 #garlicbalmmalaysia #garlicbalm #garlicbalmviral #mdw #mamadontworry #lemonbath #naturallemonbath #bumbumoil #teamamy
Promosi YEAR END SALE for MAMA DONT WORRY 😱 . start now untill end of dec 2018 je promosi harga nie so jgn lepas kan peluang ye mommies semua . sape ade masalah rambut / rambut anak lambat panjang / baby cukur bantal ? meh WA saya (click je link kt BIO pages @kidzone.my ) . MAMA DONT WORRY sgt la membantu . #mamadontworry #mamadontworryjb #mamadontworrysingapura #mamadontworrypasirgudang #mdw #mdwjb #mdwpsirgudang #yes2018 #minyakrambut #organic #tonicrambut #baby #babygirl #kidzonemy
Promosi YEAR END SALE for MAMA DONT WORRY 😱 . start now untill end of dec 2018 je promosi harga nie so jgn lepas kan peluang ye mommies semua . sape ade masalah rambut / rambut anak lambat panjang / baby cukur bantal ? meh WA saya (click je link kt BIO pages @kidzone.my ) . MAMA DONT WORRY sgt la membantu . #mamadontworry #mamadontworryjb #mamadontworrysingapura #mamadontworrypasirgudang #mdw #mdwjb #mdwpsirgudang #yes2018 #minyakrambut #organic #tonicrambut #baby #babygirl #kidzonemy
Promosi YEAR END SALE for MAMA DONT WORRY 😱 . start now untill end of dec 2018 je promosi harga nie so jgn lepas kan peluang ye mommies semua . sape ade masalah rambut / rambut anak lambat panjang / baby cukur bantal ? meh WA saya (click je link kt BIO pages @kidzone.my ) . MAMA DONT WORRY sgt la membantu . #mamadontworry #mamadontworryjb #mamadontworrysingapura #mamadontworrypasirgudang #mdw #mdwjb #mdwpsirgudang #yes2018 #minyakrambut #organic #tonicrambut #baby #babygirl #kidzonemy
Lepas bersalin dulu rambut gugur teruk gila, anak dah setahun pun rambut gugur lagi.. Sampai terasa rambut dah semakin menipis, suami tegur sebab nmpak depan kepala macam dah botak sikit.. Ingatkan sebab syampoo ke apa, bertukar tukar syampoo pon tak setel masalah, sampai lah akak sedara recommend minyak MDW ni.. Alhamdulillah, mana rambut y makin nipis tu da start naik anak rambut balik 😭. Dah kurang dah rambut gugur.. Mana2 mommies y baru lepas bersalin tu wajib simpan sebotol kat rumah 😁, sgt2 recommend minyak ni.. Ramai sgt dah bertanya minyak ni, boleh tinggalkn no wasap nnt sy pm sorg2.. #mamadontworry #pelebatrambutorganik #pelebatrambutbayi #minyakrambutsemulajadi #bahanorganik #minyakrambutbaby #rambutkepok² #MDW #PelebatRambutBayi #SayaGunaSayaJual #AgentWanted #DropshipWanted #0199330614
Here’s the final pics of the bar. This thing turned out amazing. Here are the materials: - Bar top Wood: @lumberliquidators maple butcher block Stain: @varathane Kona Epoxy: #eastcoastresin Crystal Clear - base Wood: Maple exterior, pine interior Paint: White wash Finish: @rustoleum satin sealant . . . Check my prior posts for the in process directions. Let me know if you have any questions! #collaborationovercompetition . . . #metrodetroitwoodworks #mdw #customwoodwork #maker #makermovement #industrial #custombar #barideas #handmade #local #madeinamerica #madeinmichigan #madeindetroit #supportlocal #buylocal #irwintools #irwinclamps @dewalttough #dewalt #dewaltclamps #resin #resinpours @ryobipowertools #woodworkingtips @lumberliquidators
Last step in the process is your heat element. This is key for successful curing. You’re going to have bubbles and I’ve found the best way to pop them is a torch or heat gun. Both work and it’s up to your preference! Let me know if you have any questions or need some help! . . . . . . Applicator: squeegee & cheap brush Finish: #eastcoastresin crystal clear Heat Gun: @wagnerspraytech Furno 300 . #metrodetroitwoodworks #mdw #customwoodwork #maker #makermovement #industrial #custombar #barideas #handmade #local #madeinamerica #madeinmichigan #madeindetroit #supportlocal #buylocal #irwintools #irwinclamps @dewalttough #dewalt #dewaltclamps #resin #resinpours @ryobipowertools #woodworkingtips @lumberliquidators
💯 #MDW
#MDW miss u yr
Es hat wieder mal Spaß gemacht!!! ❤️ * * * * * #percussion #percussionists #marimba #concert #haydn #saal #mdw #pepi * * * * * #contemporary #music #somuchfun #ultimatum * * * * * #and #ofcourse #bestphotographer #ever #❤️
#klassenabend #mdw ich kann sicher Hoffmeister Konzert nicht schaffen … immer
🍓🍋🍓🍋🍓🍋 . Year End Sale!!! . Bum Bum Oil Combo Price : 🐣 BBO X OMAR HANA Lemon 🐣 BBO X OMAR HANA Strawberry 🐣 BBO Roll Kit Price : RM100 INC POSTAGE Order / Inquiry : 💌 0199521090 Atau klik je link kat bio k 🐝 #mamadontworry #mdw #garlicbalm #garlicbalmmalaysia #garlicbalmviral #bumbumoil #lemonbath #naturallemonbath #sayajual #teamamy
🍓🍋🍓🍋🍓🍋 . Bum Bum Oil X Omar & Hana Price : RM35 Postage : 📮 SM RM8 📮 SS RM10 . 🔹30ml 🔹Lemon 🍋 & Strawberry 🍓 flavor Order / Inquiry : 💌 0199521090 Atau klik je link kat bio k 🐝 #mamadontworry #mdw #garlicbalm #garlicbalmmalaysia #garlicbalmviral #bumbumoil #lemonbath #naturallemonbath #sayajual #teamamy
🍋🍓🍋🍓🍋🍓 . Bum Bum Oil . 🔹Roll On 🔹10ml each bottle . 🔹Ada 2 flavor 🍋 Lemon & 🍓 Strawberry Price : RM28 Postage : 📮 SM RM8 📮 SS RM 10 Order / Inquiry : 💌 0199521090 Atau klik je link kat bio k 🌹 #mamadontworry #mdw #garlicbalm #garlicbalmmalaysia #garlicbalmviral #bumbumoil #lemonbath #naturallemonbath #sayajual #teamamy
Happy Bill of Rights Day 227 years and counting #billofrights #billofrightsday #2a #wethepeople #gilposemafia #gilposemafiaapproved #mdw
next page →