#mediablogger

23,833 posts

Loading...
#CHYTEA ☕️: Come On, @beyonce is such a baddie! I love this picture of her! (Yes I see Jay, but, do you see his wife) 😍 ••• ••• #Radiopersonality ‪#Bloggers #MediaBlogger #blackmedia #BloggerHive #Hiphopculture #CHYTEA #Music #BlackGirlMagic #BlackBoyJoy #GirlBoss #hov #beyhive #backstage #BlackBloggers ‬ #beyonce #jayz #twins #family #otr #concert #blueivy #444 #lemonade #legend #otrii
#CHYTEA ☕️: Upcoming rapper and friend to the page @kilovasquez215 is dropping a new #EP titled “Yung Og 2x” dropping #LaborDay 🙌🏾 ••• Kilo would love for the @sipchytea audience to stay posted! ••• ••• #Radiopersonality ‪#Bloggers #MediaBlogger #blackmedia #BloggerHive #Hiphopculture #CHYTEA #Music #Upcoming #BlackGirlMagic #kilo #rapper #meekmill #rapmonster #rappers #newmusicalert #album #instagood #BlackBoyJoy #GirlBoss #BlackBloggers ‬ #august #philly #philadelphia #hiphop #rapperswanted #phl
#CHYTEA ☕️: Hot Mama! @nikimurphy got me wanting to be in my late 40’s just so I can be this fine! Lol 😍 ••• Captured by @krishphotos 📸 ••• #Radiopersonality ‪#Bloggers #MediaBlogger #blackmedia #BloggerHive #Hiphopculture #CHYTEA #Music #Upcoming #BlackGirlMagic #BlackBoyJoy #GirlBoss #BlackBloggers ‬ #august #baddies #milf #nicolemurphy #fitness #fine #blackdontcrack
#MAHGUL launches #SummerFormals #ThePearl collection inspired by the purity and integrity of the pearl this collection empowers the wearer with airy fabric that glint, gleam and scintillate with every turn. @mahgulofficial #LuxuryFormals #Luxury #Trends #mawrahocane #urwafarhan #urwahocane #MayaAli #pakistanicelebrities #PakistaniLegends #mediablogger #likesforlikes #hot #love #pakistanimalemodel
A great pleasure having @sonu_sood with @zenofar_fathima for a “live” interview sharing his views about kids who spends too much time on the internet😈👿👾 . #dubai #uae #malaysia #peril2 #bollywood #socialawareness #socialmedia #socialmediamarketing #media #mediablogger #likeforfollow #likeforlikes #likeforlikeback #like4follow #likes
Yeaa bestnya Qeram berjaya selesaikan semua misi di roadshow Dumex Dugro. Excited Qeram dapat buat aktiviti yang menarik dan menyeronokkan. Mamanya pun happy sebab dapat spend time yang berkualiti dan bermakna dengan anak mama 😘 Korang boleh datang ke roadshow Dumex Dugro di IOI City Mall, Putrajaya hari ini hingga Ahad untuk mengembara serta pelbagai aktiviti-aktiviti menarik untuk anak-anak di sana. #DumexDugro #LebihLagiDetikBermaknaBersama #MamaJueStory #mamajuedotcom #DumexDugro #MalaysiaBlogger #ParentingBlogger #MediaBlogger #MamaJueReview
In Loving memory of Aretha Franklin. A strong black woman who left a positive impact on the world through her voice. A true legend. What's your gift and what are you using it for?! #impact #legend #blackwoman #strong #arethafranklin #media #mediablogger #nigerianblogger #nigerianmedia #msdmultimedia
Good morning... Make a smart decision this week. MSD multimedia is here to serve you. #goodmorning #msdmultimedia #media #mediablogger #nigerianmediaprofessional #nigeria #news #advert #advertisment #documentaries #pr
So excited to see my favorite talk show host tonight!! Lovvvvve Wendy since she was on the radio in NY! Check out my stories to see all the fun! Congratulations @wendyshow for 10 yes!! Be sure for season premiere September 10th! #howyoudoin #wendy10 #showtime . . . . . #lightcameraaction #wendywilliams #wendyshow #fblogger #atlantablogger #atlblogger #mediablogger #funtimes #mymoments #atlanta #thewendywilliamsshow #daytimetv #atlevents #plussizefashion #plussizeblogger #instagood #photooftheday
“INILAH RUPANYA LIP MATTE YG ADIK SY DOK REPEAT BELI SAMPAI 5-6 KALI!!! BEST SGT DIA KATAAA!” . . Sis, bukan repeat 5-6 kali je.... ada #ephyralipslovers repeat sampai berpuluh kali! Mana taknya... setiap kali beli, adik nak. Setiap kali beli, kawan opis kata cantik, suruh belikan lagi... . . Memang pun! Ni EPHYRA LIPS dgn 12 pilihan warna yg cun meletop! Confirm rambang mata nk pilih mana feveret kan? . Tu yg sekali beli confirm bukan 1-2. Kenkadang kumpul sampai semua color!! Dengan harga yg sgt berbaloi ngan kualiti mcm brand international - mmg bleh beli semua color ni!!! . ❤️Harga setiap satu : RM30 . . ☎Call/Whspp/Msgger: ✔kak zie 017-9152308 ✅ www.wasap.my/60179152308 . . 🏢Blh dtg terus cod di: ✔SK PASIR PANJANG KUALA TERENGGANU . . 🚕Cod area Marang, Kemaman, K. Nerus & K.Trg 🚐Poslaju seluruh Mlysia,Sabah & Sarawak 🚉Pos KTMB seluruh Singapore . . #ephyralips #longlastinglipmatte #lipmattemalaysia #makeupartist #makeuptutorial #ephyracosmetic #lipstick #Ephyra #EphyraLovers #SkinCare #Beauty #BeautyAddict #Review #ProductReview #PicOfTheDay #InstaLike #InstaDaily #InstaGood #SocialMedia #Influencer #Media #MediaMalaysia #MediaBlogger #MummyBlogger #FullTimeBlogger #PinkyMommaDotCom #ephyraterengganu #ephyramurah #ephyradealers
“INILAH RUPANYA LIP MATTE YG ADIK SY DOK REPEAT BELI SAMPAI 5-6 KALI!!! BEST SGT DIA KATAAA!” . . Sis, bukan repeat 5-6 kali je.... ada #ephyralipslovers repeat sampai berpuluh kali! Mana taknya... setiap kali beli, adik nak. Setiap kali beli, kawan opis kata cantik, suruh belikan lagi... . . Memang pun! Ni EPHYRA LIPS dgn 12 pilihan warna yg cun meletop! Confirm rambang mata nk pilih mana feveret kan? . Tu yg sekali beli confirm bukan 1-2. Kenkadang kumpul sampai semua color!! Dengan harga yg sgt berbaloi ngan kualiti mcm brand international - mmg bleh beli semua color ni!!! . ❤️Harga setiap satu : RM30 . . ☎Call/Whspp/Msgger: ✔kak zie 017-9152308 ✅ www.wasap.my/60179152308 . . 🏢Blh dtg terus cod di: ✔SK PASIR PANJANG KUALA TERENGGANU . . 🚕Cod area Marang, Kemaman, K. Nerus & K.Trg 🚐Poslaju seluruh Mlysia,Sabah & Sarawak 🚉Pos KTMB seluruh Singapore . . #ephyralips #longlastinglipmatte #lipmattemalaysia #makeupartist #makeuptutorial #ephyracosmetic #lipstick #Ephyra #EphyraLovers #SkinCare #Beauty #BeautyAddict #Review #ProductReview #PicOfTheDay #InstaLike #InstaDaily #InstaGood #SocialMedia #Influencer #Media #MediaMalaysia #MediaBlogger #MummyBlogger #FullTimeBlogger #PinkyMommaDotCom #ephyraterengganu #ephyramurah #ephyradealers
“INILAH RUPANYA LIP MATTE YG ADIK SY DOK REPEAT BELI SAMPAI 5-6 KALI!!! BEST SGT DIA KATAAA!” . . Sis, bukan repeat 5-6 kali je.... ada #ephyralipslovers repeat sampai berpuluh kali! Mana taknya... setiap kali beli, adik nak. Setiap kali beli, kawan opis kata cantik, suruh belikan lagi... . . Memang pun! Ni EPHYRA LIPS dgn 12 pilihan warna yg cun meletop! Confirm rambang mata nk pilih mana feveret kan? . Tu yg sekali beli confirm bukan 1-2. Kenkadang kumpul sampai semua color!! Dengan harga yg sgt berbaloi ngan kualiti mcm brand international - mmg bleh beli semua color ni!!! . ❤️Harga setiap satu : RM30 . . ☎Call/Whspp/Msgger: ✔kak zie 017-9152308 ✅ www.wasap.my/60179152308 . . 🏢Blh dtg terus cod di: ✔SK PASIR PANJANG KUALA TERENGGANU . . 🚕Cod area Marang, Kemaman, K. Nerus & K.Trg 🚐Poslaju seluruh Mlysia,Sabah & Sarawak 🚉Pos KTMB seluruh Singapore . . #ephyralips #longlastinglipmatte #lipmattemalaysia #makeupartist #makeuptutorial #ephyracosmetic #lipstick #Ephyra #EphyraLovers #SkinCare #Beauty #BeautyAddict #Review #ProductReview #PicOfTheDay #InstaLike #InstaDaily #InstaGood #SocialMedia #Influencer #Media #MediaMalaysia #MediaBlogger #MummyBlogger #FullTimeBlogger #PinkyMommaDotCom #ephyraterengganu #ephyramurah #ephyradealers
“KAU MEMANG TAK SAYANG KULIT EK?” . Perghhh! Menusuk kalbu ayat Jue kat Sari. Jue memang pantang kalau tengok kawan dia suka hati je beli produk timbang kilo ni. . Sari pulak jenis cepat terpengaruh. Nampak je org lain pakai sekejap dah jadi putih. Sari memang obses nak putih je. . Lain dengan Jue. Jue tak kisah kalau kulit tak putih. Yg penting kulit sihat dan dari situ akan muncul ‘healthy glow’ nya. Itu lebih penting. . Nasib Sari tak baik. Selama ni macam2 jenama dia pakai bertukar2 memang elok je. Sampai satu tahap dia pakai produk yg membuat kulit menggelupas dan menipis. . Mmg betul putih tapi kulit Sari jadi perit. Tak boleh tergaru sikit, terus luka. Sensitif betul. Sekali Sari stop, jerawat memang berlumba2 tumbuh, tak kasi chance kulit nak bernafas. . Masa tu Sari dah takde cara dah nak pulihkan kulit. Kali ni baru dia rasa, tak kisah kulit tak putih. Yg penting nak sihat je. . Nasib ada Jue. Jue memang pakai produk semulajadi je. Takde merkuri2 ni. Yg paling serasi dgn Jue, Ephyra Skin Care Series. . Sari pakai dgn niat nak kulit pulih macam biasa. Biar tak putih tak glowing takpe. Alhamdulillah selama nak dkt 4 bulan pakai, bukan setakat kulit dah jadi mcm dulu. Ephyra bagi lebih, kulit lebih cerah sekata, healthy glow dan flawless! . Takyah nak makeup tempek foundation tebal2 dah. Settle. . Korang boleh share masalah kulit dgn beauty consultant kita, nanti dorang akan guide step by step. . WhatsApp 0179152308 (Kak zie) . #Ephyra #EphyraSkinSnow #EphyraSkinCareSeries #EphyraLovers #SkinCare #Beauty #BeautyAddict #Review #ProductReview #PicOfTheDay #Igers #InstaLike #InstaDaily #InstaGood #SocialMedia #Influencer #Media #MediaMalaysia #MediaBlogger #Blogger #BloggerMalaysia #LifestyleBlogger #MummyBlogger #FullTimeBlogger #PinkyMommaDotCom #ephyraterengganu #ephyramurah #ephyraskinbar #ephyradealers #ephyratestimoni
“KAU MEMANG TAK SAYANG KULIT EK?” . Perghhh! Menusuk kalbu ayat Jue kat Sari. Jue memang pantang kalau tengok kawan dia suka hati je beli produk timbang kilo ni. . Sari pulak jenis cepat terpengaruh. Nampak je org lain pakai sekejap dah jadi putih. Sari memang obses nak putih je. . Lain dengan Jue. Jue tak kisah kalau kulit tak putih. Yg penting kulit sihat dan dari situ akan muncul ‘healthy glow’ nya. Itu lebih penting. . Nasib Sari tak baik. Selama ni macam2 jenama dia pakai bertukar2 memang elok je. Sampai satu tahap dia pakai produk yg membuat kulit menggelupas dan menipis. . Mmg betul putih tapi kulit Sari jadi perit. Tak boleh tergaru sikit, terus luka. Sensitif betul. Sekali Sari stop, jerawat memang berlumba2 tumbuh, tak kasi chance kulit nak bernafas. . Masa tu Sari dah takde cara dah nak pulihkan kulit. Kali ni baru dia rasa, tak kisah kulit tak putih. Yg penting nak sihat je. . Nasib ada Jue. Jue memang pakai produk semulajadi je. Takde merkuri2 ni. Yg paling serasi dgn Jue, Ephyra Skin Care Series. . Sari pakai dgn niat nak kulit pulih macam biasa. Biar tak putih tak glowing takpe. Alhamdulillah selama nak dkt 4 bulan pakai, bukan setakat kulit dah jadi mcm dulu. Ephyra bagi lebih, kulit lebih cerah sekata, healthy glow dan flawless! . Takyah nak makeup tempek foundation tebal2 dah. Settle. . Korang boleh share masalah kulit dgn beauty consultant kita, nanti dorang akan guide step by step. . WhatsApp 0179152308 (Kak zie) . #Ephyra #EphyraSkinSnow #EphyraSkinCareSeries #EphyraLovers #SkinCare #Beauty #BeautyAddict #Review #ProductReview #PicOfTheDay #Igers #InstaLike #InstaDaily #InstaGood #SocialMedia #Influencer #Media #MediaMalaysia #MediaBlogger #Blogger #BloggerMalaysia #LifestyleBlogger #MummyBlogger #FullTimeBlogger #PinkyMommaDotCom #ephyraterengganu #ephyramurah #ephyraskinbar #ephyradealers #ephyratestimoni
“KAU MEMANG TAK SAYANG KULIT EK?” . Perghhh! Menusuk kalbu ayat Jue kat Sari. Jue memang pantang kalau tengok kawan dia suka hati je beli produk timbang kilo ni. . Sari pulak jenis cepat terpengaruh. Nampak je org lain pakai sekejap dah jadi putih. Sari memang obses nak putih je. . Lain dengan Jue. Jue tak kisah kalau kulit tak putih. Yg penting kulit sihat dan dari situ akan muncul ‘healthy glow’ nya. Itu lebih penting. . Nasib Sari tak baik. Selama ni macam2 jenama dia pakai bertukar2 memang elok je. Sampai satu tahap dia pakai produk yg membuat kulit menggelupas dan menipis. . Mmg betul putih tapi kulit Sari jadi perit. Tak boleh tergaru sikit, terus luka. Sensitif betul. Sekali Sari stop, jerawat memang berlumba2 tumbuh, tak kasi chance kulit nak bernafas. . Masa tu Sari dah takde cara dah nak pulihkan kulit. Kali ni baru dia rasa, tak kisah kulit tak putih. Yg penting nak sihat je. . Nasib ada Jue. Jue memang pakai produk semulajadi je. Takde merkuri2 ni. Yg paling serasi dgn Jue, Ephyra Skin Care Series. . Sari pakai dgn niat nak kulit pulih macam biasa. Biar tak putih tak glowing takpe. Alhamdulillah selama nak dkt 4 bulan pakai, bukan setakat kulit dah jadi mcm dulu. Ephyra bagi lebih, kulit lebih cerah sekata, healthy glow dan flawless! . Takyah nak makeup tempek foundation tebal2 dah. Settle. . Korang boleh share masalah kulit dgn beauty consultant kita, nanti dorang akan guide step by step. . WhatsApp 0179152308 (Kak zie) . #Ephyra #EphyraSkinSnow #EphyraSkinCareSeries #EphyraLovers #SkinCare #Beauty #BeautyAddict #Review #ProductReview #PicOfTheDay #Igers #InstaLike #InstaDaily #InstaGood #SocialMedia #Influencer #Media #MediaMalaysia #MediaBlogger #Blogger #BloggerMalaysia #LifestyleBlogger #MummyBlogger #FullTimeBlogger #PinkyMommaDotCom #ephyraterengganu #ephyramurah #ephyraskinbar #ephyradealers #ephyratestimoni
EPHYRA SBG SUPPLEMENT TAMBAH SUSU BADAN? . . Susu badan sangat diperlukan untuk tumbesaran bayi. Terutama dalam merangsang perkembangan fizikal dan minda bayi. . . EPHYRA membantu dengan gabungan 9 bahan anti-oksida yg sgt bagus dan berkhasiat dngan menyeimbangkan hormon dalam badan. . . Apabila hormon stabil, secara tak langsung body akan merembeskan hormon prolaktik supaya susu lebih banyak. . . Ibu-ibu yg dah mencuba minum EPHYRA memang confirm puas hati & terus maintain dgn EPHYRA. . Ephyra Collagen 30 Sachet PROMOSI RM140 Free shaker dan free poslaju ❤️❤️❤️❤️ . Whatsapp 0179152308 utk info dan order. . #Ephyra #EphyraSkinSnow #EphyraSkinCareSeries #EphyraLovers #SkinCare #Beauty #BeautyAddict #Review #ProductReview #PicOfTheDay #Igers #InstaLike #InstaDaily #InstaGood #SocialMedia #Influencer #Media #MediaMalaysia #MediaBlogger #Blogger #BloggerMalaysia #LifestyleBlogger #MummyBlogger #FullTimeBlogger #PinkyMommaDotCom #ephyraterengganu #ephyramurah #ephyraskinbar #ephyradealers #ephyratestimoni
EPHYRA SBG SUPPLEMENT TAMBAH SUSU BADAN? . . Susu badan sangat diperlukan untuk tumbesaran bayi. Terutama dalam merangsang perkembangan fizikal dan minda bayi. . . EPHYRA membantu dengan gabungan 9 bahan anti-oksida yg sgt bagus dan berkhasiat dngan menyeimbangkan hormon dalam badan. . . Apabila hormon stabil, secara tak langsung body akan merembeskan hormon prolaktik supaya susu lebih banyak. . . Ibu-ibu yg dah mencuba minum EPHYRA memang confirm puas hati & terus maintain dgn EPHYRA. . Ephyra Collagen 30 Sachet PROMOSI RM140 Free shaker dan free poslaju ❤️❤️❤️❤️ . Whatsapp 0179152308 utk info dan order. . #Ephyra #EphyraSkinSnow #EphyraSkinCareSeries #EphyraLovers #SkinCare #Beauty #BeautyAddict #Review #ProductReview #PicOfTheDay #Igers #InstaLike #InstaDaily #InstaGood #SocialMedia #Influencer #Media #MediaMalaysia #MediaBlogger #Blogger #BloggerMalaysia #LifestyleBlogger #MummyBlogger #FullTimeBlogger #PinkyMommaDotCom #ephyraterengganu #ephyramurah #ephyraskinbar #ephyradealers #ephyratestimoni
EPHYRA SBG SUPPLEMENT TAMBAH SUSU BADAN? . . Susu badan sangat diperlukan untuk tumbesaran bayi. Terutama dalam merangsang perkembangan fizikal dan minda bayi. . . EPHYRA membantu dengan gabungan 9 bahan anti-oksida yg sgt bagus dan berkhasiat dngan menyeimbangkan hormon dalam badan. . . Apabila hormon stabil, secara tak langsung body akan merembeskan hormon prolaktik supaya susu lebih banyak. . . Ibu-ibu yg dah mencuba minum EPHYRA memang confirm puas hati & terus maintain dgn EPHYRA. . Ephyra Collagen 30 Sachet PROMOSI RM140 Free shaker dan free poslaju ❤️❤️❤️❤️ . Whatsapp 0179152308 utk info dan order. . #Ephyra #EphyraSkinSnow #EphyraSkinCareSeries #EphyraLovers #SkinCare #Beauty #BeautyAddict #Review #ProductReview #PicOfTheDay #Igers #InstaLike #InstaDaily #InstaGood #SocialMedia #Influencer #Media #MediaMalaysia #MediaBlogger #Blogger #BloggerMalaysia #LifestyleBlogger #MummyBlogger #FullTimeBlogger #PinkyMommaDotCom #ephyraterengganu #ephyramurah #ephyraskinbar #ephyradealers #ephyratestimoni
#CHYTEA ☕️: Mrs. Wade came through Drippin’ 💦 Actress @gabunion captured by @darrylomar 📸 ••• ••• #Radiopersonality ‪#Bloggers #MediaBlogger #blackmedia #BloggerHive #Hiphopculture #CHYTEA #Music #Upcoming #BlackGirlMagic #BlackBoyJoy #GirlBoss #BlackBloggers ‬ #August #dwyanewade #summer #melaninpoppin #gabrielleunion #chocolate
#CHYTEA ☕️: “#PHILLY where the best of the best Live” Upcoming rapper and friend to the page @waleezus__ released a new track titled #TheGoodandBad 🙌🏾 ••• Waleezus would love for the @sipchytea audience to check it out! Please feel free to join the comment section below and give your honest feedback on the record! If you like it please like, and follow 🙌🏾 ••• ••• #Radiopersonality ‪#Bloggers #MediaBlogger #blackmedia #BloggerHive #Hiphopculture #CHYTEA #Music #Upcoming #BlackGirlMagic #kevinhart #rapper #meekmill #instagood #BlackBoyJoy #GirlBoss #BlackBloggers ‬ #august #instagood #philadelphia #hiphop #goodandbad #phl
Omg! Who knew about the budding romance between @champagnepapi & @athiyashetty ?! 🤔 Definitely didn't see this one coming. 📸 courtesy: @etribune ============================================== #athiyashetty #drake #romance #gossip #starkids #news #entertainment #Bollywood #hollywood #actress #singer #leads #film #movie #indiancinema #magazine #instalove #cinema #production #filmproduction #socialgram #mahinnoor #m5 #mediablog #mediablogger #blog #India #bts #lahore
#CHYTEA ☕️: “The Queen of Soul” #ArethaFranklin passed away today at the age of 76. May we keep her family, friends and fans in our prayers. #LEGEND 🙏🏾 ••• ••• #Radiopersonality ‪#Bloggers #MediaBlogger #blackmedia #BloggerHive #Hiphopculture #CHYTEA #Music #Upcoming #BlackGirlMagic #BlackBoyJoy #GirlBoss #BlackBloggers ‬ #August #restinpeace #queen #soul #icon #legend #rip #prayers #condolences #breakingnews
#CHYTEA ☕️: Happy 27th Birthday to rapper, singer, songwriter, and record producer #YoungThug 🎉 ••• ••• #Radiopersonality ‪#Bloggers #MediaBlogger #blackmedia #BloggerHive #Hiphopculture #CHYTEA #Music #Upcoming #BlackGirlMagic #BlackBoyJoy #GirlBoss #BlackBloggers ‬ #august #leoleoseason #atl #rapper #thuggerthugger #birthdayboy
#CHYTEA ☕️: It’s MUVA’S Birthday!!!!! Happy 60th Birthday to my favorite Actress! #AngelaBassett 🎉 ••• ••• #Radiopersonality ‪#Bloggers #MediaBlogger #blackmedia #BloggerHive #Hiphopculture #CHYTEA #Music #Upcoming #BlackGirlMagic #BlackBoyJoy #GirlBoss #BlackBloggers ‬ #august #leo #leoseason #icon #legend #birthdaygirl #blackdontcrack
#CHYTEA ☕️: I do not condone violence, you’ll never see that on my page! But I COULD NOT let this one slip! He took his whole legs off! & still f*cked shit up! 😂 ••• ••• #Radiopersonality ‪#Bloggers #MediaBlogger #blackmedia #BloggerHive #Hiphopculture #CHYTEA #Music #Upcoming #BlackGirlMagic #BlackBoyJoy #GirlBoss #BlackBloggers ‬ #august #fight #worldstar #holdmylegsbro #memes #memesdaily #memevideos #ctfu
Are you C.H.I.C? Drop an emoji in the comments and let me know ☺️
#CHYTEA ☕️: @toyawright and her baby girl @reign_beaux are always twinning! Where do they get all of their matching outfits?! 😍 ••• ••• #Radiopersonality ‪#Bloggers #MediaBlogger #blackmedia #BloggerHive #Hiphopculture #CHYTEA #Music #Upcoming #BlackGirlMagic #BlackBoyJoy #GirlBoss #BlackBloggers ‬ #august #momlife #sisters #family #lilwayne #toyawright #atlanta #mommyandme #twins
Seems like we have a new debutant up for script grabs in B-Town. 📃 @shwetabachchan shoots with her daughter @navyananda for the cover of a renowned magazine. 📸📓 =============================================== #navyanavelinanda #navyananda #shwetabachan #starkids #Bollywood #actress #still #BTS #leads #actress #film #movie #indiancinema #shoot #bachan #magazine #covershoot #covergirls #cinema #production #filmproduction #mahinnoor #m5 #mediablog #mediablogger #blog #India #bts #lahore
#CHYTEA ☕️: Happy 48th Birthday to actor, comedian, writer, and game show host @anthonyanderson 🎉 ••• ••• #Radiopersonality ‪#Bloggers #MediaBlogger #blackmedia #BloggerHive #Hiphopculture #CHYTEA #Music #Upcoming #BlackGirlMagic #BlackBoyJoy #GirlBoss #BlackBloggers ‬ #august #blackish #comedian #funny #leo #leoseason #grownish #actor #anthonyanderson
These wonder photos were taken by Kenyan girls in the Tehani Photo Workshop, sponsored by @canon @canonafrica which was aimed at raising awareness about child marriage in Sub-sahara Africa and the world at large. @stephanieclairpix @tooyongtowed Cc @cnnafrica #media #news #tooyoungtowed #msdmultimedia #mediablogger #cnnafrica #canon #nigeriamedia #africa #kenya
next page →