#melaka

3,221,844 posts

Loading...
Rayban made in italy . Worry if it is fake? Don not worry because we got you 100% refund . . Details. NEW Wayfarer RB2132 901 55mm Frame Color : Black Lens Color : Green . Market price.. Our price . What will get if you buy. 1. Serial bar code 2. Hard case 3. Booklet 4. Soft rayban cloth 5. Rayban box 6. Rayban paper bag. . Click for orderโคต๏ธโคต๏ธ https://goo.gl/BqdQ1s http://www.wasap.my/+60166930712/sayanaktanyaharga . Follow me www.instagram.com/tempayan_sepet Full set include: serial barcode - casing - Booklet - Soft RanBan Cloth - Rayban Box - Rayban Paperbag #rayban #tempayansepet #clubmaster #aviator #wayfarer #raybanmalaysia #shades #raybanoriginal #raybanmurah #accessories #bestseller #igshop #abangsepet #kacamatahitam #abangsepet #sepetrayban #buyongsepet #empayarsepet raybanoriginalmurah #raybanorimurah #kelantan #johor #perak #kualalumpur #kedah #perlis #negerisembilan #melaka #selangor #terengganu #sabah #sarawak
Nutellatart fresh from the oven.. . Setiap hari kami buat utk custmr ksygn..๐Ÿ˜๐Ÿ˜. . Premium quality ๐Ÿ˜‹๐Ÿ’ฏnutella ontop ๐Ÿ˜‹Purebutter . Penghantaran sekitar Melaka shj . ๐Ÿ“ฒ 01123099500 utk order #Nutellatart #tart #cookies #kuih #sedap #murah #doorgift #premiumquality #melaka #cheng #melakafood #melakacake #foodie
ANNALISE BEADS & LACE KURUNG RM140 EXC POSTAGE +POSTAGE RM9 SM/RM14 SS Material: Dull Satin (Satin Kualiti Bagus, Tebal, Senang Iron, Tak Panas) Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 ๐ŸŒŸBelakang & Tangan (Zip Sorok) ๐ŸŒŸSkirt Umbrella Cut - Pinggang Kiri & Kanan > Getah ๐ŸŒŸManik - Hiasan ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ macam mana nak oder? pastikan anda minta saiz ukuran yg sesuai sila screenshot gambar dan whatsapp ๐Ÿ“ฒ 0196548357 Klu sis suka barangan yg ada di @gerobok_manis ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ tolong share dgn kawan2 yer๐Ÿ˜๐Ÿค— #blousemuslimah #uitmpuncakalam #bajukurung #dress #peplum #bajusantai #bajucantikmurah #hargakasihsayang #bazaaronline #onlineseller #peplumkurung #kurungmoden #blouselabuh #minikurung #hargamurah #temerloh #kb #besut #pangkor #melaka #n9 #uia #uum #usm #kedah
@jamparingtrip . Mau liburan di Bandung ?? Yukkk....rencanakan magnificent holiday kamu Jampiers bareng Jamparing๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Tersedia Paket Tour, Paket Hotel Transport, Paket Magnificent of Bandung (All In)..mulai dari Rp 249rb /pax 2D1N (Kontak kami untuk detail paket). . Ayoooo...bookinggg sekarang jugaaa ..... ๐Ÿ˜Š . follow us @jamparingtrip Our Services : *Private Trip *Honeymoon *Rent Car *Gathering *Outbound *Study Tour *Meeting Package Full Board *Exhibition *Event ________________________ โ˜•Personalized Services Kami sangat mengerti bahwa jalan-jalan sudah semestinya menjadi sesuatu yang menyenangkan tanpa kekhawatiran, yang memberikan sentuhan personal yang akan teringat sebagai kenangan yang terbaik yang akan Anda bawa sepanjang hidup Anda. . โณKami hadir dari sebuah passion yang terlahir dari pengalaman 20th di perhotelan, 13th di event, 5th di tour travel, aktif di asosiasi organisasi pariwisata khususnya Bandung serta sertifikasi MICE dari UFI (International Exhibition Association). _______________________ JAMPARING TRIP - "Live In The Magnificent" (Tour Travel & MICE Bandung) Info dan Reservasi :ย  wa : (+62)853-2408-7901 line ID : jamparingtrip email : jamparingtrip@gmail.com _________________________ photo by warman wardhani
โคColourful Viralโค . ๐Ÿ‘‰ Lover Must Try This Firsts. . ๐Ÿ‘‰ ButterCake Gebu Gebas Very Delicious ๐Ÿ˜‹ . ๐Ÿ‘‰ RM 28 only . ๐Ÿ‘‰ Delivery With Charged ๐Ÿ‘‰ Depend On Your Location . ๐Ÿ‘‰ Any Inquiry Or For Order ๐Ÿ‘‰ WhatsApp For Fast Respond . ๐Ÿ“ฒ 011-11671350 ๐Ÿ“ฒ 011-11671350 ๐Ÿ“ฒ 011-11671350 . ๐Ÿ‘‰ @zazafida_brownieslinsepet ๐Ÿ‘‰ @zazafida_brownieslinsepet ๐Ÿ‘‰ @zazafida_brownieslinsepet . #setapak #selayang #batucaves #sentul #gombak #keramat #danaukota #tamanmelati #setiawangsa #kualalumpur #selangor #melaka #delivery #delivert #deliveryklselangor #deliveryservic #deliverydays #codkl #codklcc #desserts #sedapgiler #sayajualbrowniesmurah #sayadelivery #makan #kek
PRELOVED ITEMโ—๏ธ Brand : STUDIO by Brands Outlet Size : L Condition : 10/10 Price : RM30 Postage : RM8sm RM11ss . . . Whatsapp 0127992465 . . . #preloved #preloveditem #preloveditemmalaysia #prelovedmurah #preloveditemmurah #preloveditemmelaka #melaka #afamosa #politeknikmerlimau #
@jamparingtrip . Mau liburan di Bandung ?? Yukkk....rencanakan magnificent holiday kamu Jampiers bareng Jamparing๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Tersedia Paket Tour, Paket Hotel Transport, Paket Magnificent of Bandung (All In)..mulai dari Rp 249rb /pax 2D1N (Kontak kami untuk detail paket). . Ayoooo...bookinggg sekarang jugaaa ..... ๐Ÿ˜Š . follow us @jamparingtrip Our Services : *Private Trip *Honeymoon *Rent Car *Gathering *Outbound *Study Tour *Meeting Package Full Board *Exhibition *Event ________________________ โ˜•Personalized Services Kami sangat mengerti bahwa jalan-jalan sudah semestinya menjadi sesuatu yang menyenangkan tanpa kekhawatiran, yang memberikan sentuhan personal yang akan teringat sebagai kenangan yang terbaik yang akan Anda bawa sepanjang hidup Anda. . โณKami hadir dari sebuah passion yang terlahir dari pengalaman 20th di perhotelan, 13th di event, 5th di tour travel, aktif di asosiasi organisasi pariwisata khususnya Bandung serta sertifikasi MICE dari UFI (International Exhibition Association). _______________________ JAMPARING TRIP - "Live In The Magnificent" (Tour Travel & MICE Bandung) Info dan Reservasi :ย  wa : (+62)853-2408-7901 line ID : jamparingtrip email : jamparingtrip@gmail.com _________________________ photo by warman wardhani
COD HARDRUN : KLEBANG . Semalam selesai COD di ๐Ÿ”ฐ 1 unit di Kg. Batang Tiga, Klebang Alhamdulillah. . Tq customer. Saya jual ๐Ÿ˜Š . . SELAMAT BERJUANG PERWIRAโ— . . Berminat? Whatsapp 0137014793 . kalau malas nak save nombor phone saya, KLIK wasap.my/60137014793 KLIK wasap.my/60137014793 KLIK wasap.my/60137014793 . ๐ŸššPOSTAGE/COD AVAILABLE . . #hardrunmelaka #ubatkuatmelaka #melaka #codmelaka #dorekohardrun #ubatkuatpower #hardrun #kerasitupasti
"SENANG NAK CUCI, TAKDE MASALAH HITAM BAWAH MATA". Kenapa WAJIB pakai MEGA VOLUME MASCARA : ๐Ÿ’‹WUDUK FRIENDLY ๐Ÿ’‹2 IN 1 BRUSH (JUMBO + SKINNY) ๐Ÿ’‹EASY TRAVEL ๐Ÿ’‹WATERPROOF "OMG!SAYA NAK SEKARANG JUGAK SIS! TAK KIRA..!" Okay, good! Yg SERIOUS shj.. lambat kena tinggal.. Kalau SOLD OUT.. Jangan nyesal weh! Hehe Jadi, apa yg anda tunggu? PM kami sekarang atau tinggalkan no phone anda. Ini HOT ITEMS TAU. Cepat dapatkan sekarang. #kedahan #kedahdarulaman #kedahseratarata #mvm #norafurla #vogue #osm #orangesleepingmask #malaysia #malaysian #johor #melaka #terengganu #pahang #perak #selangor #kualalumpur #kelantan #perlis #penang #sabah #sarawak #makeup #makeuptutorial #makeupartist
When you upload an Instagram worthy picture on Instagram, it doesn't make you an Instagram model instantly. . . . . . . . . . . . #travelgram #travel #traveling #melaka #malacca #malaysia #์—ฌํ–‰ #์—ฌํ–‰์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ #๋ง๋ ˆ์ด์‹œ์•„
โคBrownies Viralโค . ๐Ÿ‘‰ Lover Must Try This Firsts. . ๐Ÿ‘‰ Chocolate Brownies Walnut With Nutella Very Delicious ๐Ÿ˜‹ . ๐Ÿ‘‰ RM 40.00 only . ๐Ÿ‘‰ Delivery With Charged ๐Ÿ‘‰ Depend On Your Location . ๐Ÿ‘‰ Any Inquiry Or For Order ๐Ÿ‘‰ WhatsApp For Fast Respond . ๐Ÿ“ฒ 011-11671350 ๐Ÿ“ฒ 011-11671350 ๐Ÿ“ฒ 011-11671350 . ๐Ÿ‘‰ @zazafida_brownieslinsepet ๐Ÿ‘‰ @zazafida_brownieslinsepet ๐Ÿ‘‰ @zazafida_brownieslinsepet . #setapak #selayang #batucaves #sentul #gombak #keramat #danaukota #tamanmelati #setiawangsa #kualalumpur #selangor #melaka #delivery #delivert #deliveryklselangor #deliveryservic #deliverydays #codkl #codklcc #desserts #sedapgiler #sayajualbrowniesmurah #sayadelivery #makan #kek
Here to kills my Monday blues~ Refreshing juice all day favourite ๐ŸŒผ #mondayblues #kidscastlemelaka #melaka #kidscastle
#alhamdulillah ๐Ÿ˜‡ . panggilan pulau....hahahaha....putu piring atas permintaan...๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Kak Cheentha niii....macam2 pandai kann๐Ÿ˜‹ hahaha...macam doremon...๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . sape suka makan putu piring? kena pulak gula melaka asli...kelapa masin2 sikit.. perrghhh.... . #cheenthafemes #putupiringmelaka #ilovemyjob #airtangankakcheentha #kendurikendara #majliskahwin #goodies #insta #femes #malaysia #homemade #orangmelaka #orangkampung #love #gulamelaka #melaka #sahabat #meleTOP #tv3malaysia #morehtv3
JUBAH BELLA RM100 EXC POSTAGE +POSTAGE RM8 SM/RM12 SS โœ”๏ธJubah princes cut dengan jahitan pleated memberi effect slim โœ”๏ธ Cutting sopan dan loose serta sangat selesa digayakan โœ”๏ธMaterial heavy como crepe yang berkualiti tinggi โœ”๏ธZip di lengan untuk wudhuk โœ”๏ธZip di bahagian depan untuk breastfeeding โœ”๏ธPilihan saiz dari S>XXL ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ macam mana nak oder? pastikan anda minta saiz ukuran yg sesuai sila screenshot gambar dan whatsapp ๐Ÿ“ฒ 0196548357 Klu sis suka barangan yg ada di @gerobok_manis ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ tolong share dgn kawan2 yer๐Ÿ˜๐Ÿค— #blousemuslimah #uitmpuncakalam #bajukurung #dress #peplum #bajusantai #bajucantikmurah #hargakasihsayang #bazaaronline #onlineseller #peplumkurung #kurungmoden #blouselabuh #minikurung #hargamurah #temerloh #kb #besut #pangkor #melaka #n9 #uia #uum #usm #kedah
Haiii korang ๐Ÿค—, sudah banyak testimony dan customer yang beli dari kami @browniesmonster_bros ๐Ÿค—๐Ÿซ. Semuanya Alhamdulillah puas hati dengan rasa Browniesmonster ni dan service dari kami โœ…. - . Kami boleh COD di Ipoh, Shah Alam dan Melaka. So kepada korang yang nak dapat kan Browniesmonster ๐Ÿซni boleh cepat2 whatsapp no di Bio ye ๐Ÿค—, kami akan Cod secepat mungkin ๐Ÿ’ก - . #testimoni #sayajual #sayajualmurah2 #rare #viral #brownies #browniesmonster #chocolate #darkchocolate #cake #igers #Malaysia #perak #ipoh #ipohfood #ipohawesomecity #ipohcityawesome #shahalam #puncakalam #puncakperdana #melaka #uitm #msu #mmu
Alhamdulillah, 3biji bantal PhD. Terima kasih cust๐Ÿ˜‰ . . Dengan RM100 dah blh dapat 3biji teman tidur . . Nak order? Jom ws 0137366292
"Sassy Fuchsia" pilihan utk hari ini... . . #MaryKay #eUsahawan #Melaka
menang klah adat permainan....so jgn mengaku klah melaka....go...melaka go... #kessuma18 #melaka
MusTanG jeans est.1932 First European Denim Brand from Germany ๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡ช Today at YUNUS store Boutique Dataran Pahlawan Megamall Melaka . Comfort Fit / Tappered Skinny / Slim Fit #butikyunusstore #yssince1982 #mustangjeans #mustang #branded #oldschool #germany #dataranpahlawan #melaka #malaysia
When I Wearing spec๐Ÿ˜Žpeople say I look more mature and more wisdom... however Wisdom not by age nor how you look, but by overcome every challenge in life, and learn from all the valuable experience!! . We can wear a spec, but we canโ€™t simply see people differently and simply judge people. . ๆˆ‘ไปฌๅฏไปฅๆˆด็œผ้•œ๏ผŒๅฏๆ˜ฏไธๅฏไปฅๅธฆๆœ‰่‰ฒ็œผๅ…‰็œ‹ไบบใ€‚ ๅ› ไธบๆฏไธชไบบ็š„็”Ÿๅ‘ฝ้ƒฝๆœ‰่‡ชๅทฑ็š„ๆ•…ไบ‹๏ผŒ่‡ชๅทฑ็š„้€‰ๆ‹ฉใ€‚ . ๆˆ‘ไปฌๅฟ…้กปๆ‡‚ๅพ—ๅฐŠ้‡๏ผŒๆ‡‚ๅพ—ๆฌฃ่ต๏ผŒๆ‡‚ๅพ—ๆŽฅๅ—ใ€‚ไฝ ๆœ‰ไฝ ็ฒพๅฝฉ๏ผŒๆˆ‘ๆœ‰ๆˆ‘่‡ชๅœจ็š„ๅฟซไนใ€‚ #็”Ÿๅ‘ฝ็š„ๅฏŒ่ถณๅ› ไธบๆˆ‘ไปฌ็œŸๅฟƒ ใ€#็ๆƒœๅ’Œๆ„Ÿๆฉ ๏ผ . #wisdom #ๆ•ฌ็•่€ถๅ’Œ่ฏๆ˜ฏๆ™บๆ…ง็š„้–‹็ซฏ #ๆ‡‚ๅพ—ๆ„Ÿๆฉ #ๆ‡‚ๅพ—ๆŽฅๅ— #ๆ‡‚ๅพ—ๅฐŠ้‡ #fitcoachjas0162182169 #melaka #iLoveJesus #iLoveMyLife โ™ฅ๏ธ
*X Gear Original* *Waterproof* Material : Rubber Condition : NEW Gender : men Free box X Gear ==================== Spec Ringkas : โœ” 1 year Warranty mesin โœ” Batery watch โœ” Original (Hong kong Brand ) โœ” Digital n analog function โœ” *Water Proof* ๐Ÿ’ฒHarga :Rm90 ๐Ÿ“ฎS/Malaysia add Rm Free ๐Ÿ“ฎSabah Sarawak add Rm5 BR Share & Tag Plz.... More Details -> WhatsApp๐Ÿ“ฑ www.whatsapp.com.my/60183657185 #Perak #Melaka #NegeriSembilan #Selangor #Perlis #Kedah #Terengganu #Kelantan #Pahang #Johor #Sabah #Sarawak #Malaysia #gadget #bangkitbersam #kitasamahero #astro #sinarfm #hotfm #erafm #pencintajam #gilajam #copyori
*X Gear Original* *Waterproof* Material : Rubber Condition : NEW Gender : men Free box X Gear ==================== Spec Ringkas : โœ” 1 year Warranty mesin โœ” Batery watch โœ” Original (Hong kong Brand ) โœ” Digital n analog function โœ” *Water Proof* ๐Ÿ’ฒHarga :Rm90 ๐Ÿ“ฎS/Malaysia add Rm Free ๐Ÿ“ฎSabah Sarawak add Rm5 BR Share & Tag Plz.... More Details -> WhatsApp๐Ÿ“ฑ www.whatsapp.com.my/60183657185 #Perak #Melaka #NegeriSembilan #Selangor #Perlis #Kedah #Terengganu #Kelantan #Pahang #Johor #Sabah #Sarawak #Malaysia #gadget #bangkitbersam #kitasamahero #astro #sinarfm #hotfm #erafm #pencintajam #gilajam #copyori
READY STOCK ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ 3 in 1 PREMIUM 88 BOWING BAG - - MAIN BAG : 26.5CM(L)x13CM(W)x17CM(H) POUCH : 18.5CM(L)x12CM(H) CARD POUCH : 11.5CM(L)x8CM(H) RED,BLACK,GOLD - - RM 35 set RM 7 SM / RM 10 SS - - BERMINAT DM @ WS 0174419293 - - #bagsets #readystock #handbag #koreabag #handbagset #beg #begtanganmurah #setbag #shoulderbag #womenbags #bucket #sling #bagmurahmalaysia #begcombo #perak #perlis #kedah #pulaupinang #melaka #pahang #johor #terengganu #kelantan #kualalumpur #selangor #negerisembilan #malaysia #kitaok #sayajual #trustedseller
โคBrownies Viralโค . ๐Ÿ‘‰ Lover Must Try This Firsts. . ๐Ÿ‘‰ Chocolate Brownies Walnut With Half Nutella & Salted Caramel Very Delicious ๐Ÿ˜‹ . ๐Ÿ‘‰ RM 40.00 only . ๐Ÿ‘‰ Delivery With Charged ๐Ÿ‘‰ Depend On Your Location . ๐Ÿ‘‰ Any Inquiry Or For Order ๐Ÿ‘‰ WhatsApp For Fast Respond . ๐Ÿ“ฒ 011-11671350 ๐Ÿ“ฒ 011-11671350 ๐Ÿ“ฒ 011-11671350 . ๐Ÿ‘‰ @zazafida_brownieslinsepet ๐Ÿ‘‰ @zazafida_brownieslinsepet ๐Ÿ‘‰ @zazafida_brownieslinsepet . #setapak #selayang #batucaves #sentul #gombak #keramat #danaukota #tamanmelati #setiawangsa #kualalumpur #selangor #melaka #delivery #delivert #deliveryklselangor #deliveryservic #deliverydays #codkl #codklcc #desserts #sedapgiler #sayajualbrowniesmurah #sayadelivery #makan #kek
๐Ÿšš: Kami sedia membekal, menjual & menerima tempahan utk hari-hari perayaan & pelbagai jenis majlis . ๐Ÿ“ฑWS ONLY: 016 544 7391 Zaima / 016 615 6046 Hamid / 012 945 4952 Fatin . #semenyih #kajang #melaka #kelantan #shahalam
Kanchipuram Silk Cotton Pink and blue korvai with plain body design and korvai border. Pallu and blouse in blue colour . Price:**Rm 295 ** /**$110 sgd ** -special offer , cheapest deal ever in town . #malaysiaindianbride #saree #sareesandstories #silkcotton #banarasi #silk #tamilwedding #jb #kl #seremban #penang #melaka #sareesandstories #tamil #sareeoftheday #jewellery #kanchipuramsaree #indianmua #klang #pattusaree #kalyanam #handloom #southindianwedding #malaysia #singapore #affordable #onlinesareeshopping #inikalilah #shishodiyacouture #keepcalmandsareeon
I was afraid at first. Knowing that I was hurt real bad coz the other guy done me wrong. Thought my heart was done with love for sure. But after a while being with you, I started to trust again, I felt the love again, and I'm able to love someone back. It's the most beautiful feeling ever and I'm grateful that I found you | TH ๐Ÿ’• . . #throwback #2018 #july #friday #meet #my #oneandonly #love #im #blessed #alhamdulillah #beautiful #day #beach #pantaiputeri #melaka #picoftheday #instagram #photo #edited
***TERIMA KASIH SUDI LIKE&SHARE&FOLLOW***JOM PAKAT BELI DENGAN KAWAN2 NANTI ADMIN BAGI SPECIAL PRICE*** ADIDAS SANDAL Size 40-45 Rm49 Harga termasuk pos ss/sm ***sebarang pertanyaan atau oder sila screenshot gambar dan whatsapp/dm/telegram kpd admin 0196548357 #peminatkasut #kasutsukan #peralatansukan #budakkereta #budakmoto #matmot #koleksikasut #kasutbola #kasutbola #kasutjogging #kasutmurah #kasutjalan #kasutkeje #kasutbranded #kasutbaru #kasutbundle #raya2k18 #aidilfitri2018 #shoppingraya #hargabudjetmurah #uitm #besut #uia #melaka #n9 #temerloh #pestadurian
Rezeki setiap individu dtg berbeza cara, bentuk dan keadaan. Apabila melihat rezeki yg berjaya, pasti dihati terpalit rasa ingin sedemikian juga, ingin merasai rezeki yg mudah juga. Percaya la, nawaitu dan hati kita kena tetap kuat dan bersih. Negatif perlu dihindari , positif perlu dikecapi. Baru la berjaya. Kekita yg guna #AvenysSkincare dan berjaya wajah sihat tu pun dikira rezeki sebab masalah kulit wajah diselesaikan. Tambahan avenys dpt pengiktirafan halal dan ada kkm approval. Kualiti bagus. Nak dpt rezeki mmg perlukan semangat dan rajin konsisten. Insya allah. Alhamdulilah. Rata2 customer2 Avenys memberi feedback positif. Jika uolls nak, boleh dptkan Avenys sekarang Tinggalkan je number atau klik wasap.my/60172620362/avenys Peluang menjadi Agent Avenys bawah team yuyu, masih dibuka peluang.. Jom ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜„ #avenys #avenysperak #avenysnegerisembilan #avenysmalaysia #avenysmostwanted #selangor #melaka #aleeyazailan #avenysstokisyuyu #awaksukasayatak #iloveyoustupid #organicskincare #avenystestimoni #acne #jerawat #malaysia #lookgood #precious #youdeservetofeelbeautiful #malaysiamemilih #setiabersama #halalcertified #kkmapproval
Jangan dah habis baru tanya ๐Ÿค— SAPA CEPAT DIA DAPAT COOL BRO ๐Ÿ˜Ž ๐Ÿ‘• ๐Ÿ‘– โœ”๏ธBELI 3 RM 99.00 โœ”๏ธ BELI 1 RM 45.00 โœ”๏ธsaya faham akan perasaan lelaki kacak ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ WHATSAPP 013-3804030 #obeymalaysia #ripndipmalaysia #hufmalaysia #palacemalaysia #suprememalaysia #quiksilvermalaysia #bilabongmalaysia #ripcurlmalaysia #vansmalaysiamurah #bajumurahmalaysia #volcommalaysia #lordsofsataytown #pulauperhentian #pulaumabulsempornasabah #portdicson #johor #pulaupinang #kualalumpur #stussymalaysia #puchong #pahang #terengganu #melaka #kelantan #kajang #cyberjaya #putrajaya #sabah #kotakinabalu #dropship
Jangan dah habis baru tanya ๐Ÿค— SAPA CEPAT DIA DAPAT COOL BRO ๐Ÿ˜Ž ๐Ÿ‘• ๐Ÿ‘– โœ”๏ธBELI 3 RM 99.00 โœ”๏ธ BELI 1 RM 45.00 โœ”๏ธsaya faham akan perasaan lelaki kacak ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ WHATSAPP 013-3804030 #obeymalaysia #ripndipmalaysia #hufmalaysia #palacemalaysia #suprememalaysia #quiksilvermalaysia #bilabongmalaysia #ripcurlmalaysia #vansmalaysiamurah #bajumurahmalaysia #volcommalaysia #lordsofsataytown #pulauperhentian #pulaumabulsempornasabah #portdicson #johor #pulaupinang #kualalumpur #stussymalaysia #puchong #pahang #terengganu #melaka #kelantan #kajang #cyberjaya #putrajaya #sabah #kotakinabalu #dropship
New colour ! Readystok Stok terhad limited saiz Harga asal RM179 exclude pos Now offer ! RM149 free pos seluruh malysia KURUNG ADELIA Persis doll. Sentuhan kurung versi peplum yang masih kelihatan sopan dan kelihatan comel. Pasti tak kelip mata. KEISTIMEWAAN KURUNG ADELIA - Menggunakan fabrik Como Crepe yang berkualiti tinggi. - Design yang diberi sentuhan moden tapi masih kelihatan sopan. - Potongan yang longgar, tidak mengikut bentuk badan. - Kelihatan flowy bila dipakai, persis doll - Pastinya sangat selesa dipakai, tidak panas dan tidak mudah renyuk. - Nursing friendly. Disediakan zip sorok dibahagian dada. - Wuduk friendly. Zip di kedua-dua pergelangan tangan. - Shoulder pad di bahu buat tampak lebih kemas. - 7 pilihan warna yang buat awk rambang mata!! - Ada 5 saiz, S hingga XXL. . Screenshot gambar yang anda minat kemudian wasap cik dm di 017 872 4540 #bajuraya #kurungsongket #kebaya #kurungdokoh #kurungcotton #sareemurah #kebayamoden #kebayalace #kurunglace #dropship #dropshipbaju #bajucantik #kurungcantik #kenduri #malaysia #ctdk #cantik #sweet #johor #melaka #selangor #putrajaya #cyberjaya #klang #penang #kedah #perak #kualalumpur
Still from our Melaka trip, these Chicken Rice balls are different from the usual chicken rice we have in Singapore (in their own way of course). Though the chicken is tastier and smaller, which we like! #travelgram #foodtravel #food #foodie #chickenrice #melaka #makan #travelling #eat
READY STOCK ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ UNICORN ROUND SLING BAG - - SOFT PU 19CM(L)x6CM(W)x19CM(H) A) FLOWER HOTPINK B) CIRCLE CELADON C) PLAIN CELADON - - RM 30 RM 7 SM / RM 10 SS - - BERMINAT DM @ WS 0174419293 - - #bagsets #readystock #handbag #koreabag #handbagset #beg #begtanganmurah #setbag #shoulderbag #womenbags #bucket #sling #bagmurahmalaysia #begcombo #perak #perlis #kedah #pulaupinang #melaka #pahang #johor #terengganu #kelantan #kualalumpur #selangor #negerisembilan #malaysia #kitaok #sayajual #trustedseller
CHOCTOP CHARLIES EDITION WEDGES Saiz 35-41 HARGA = RM99 SS ADD RM10 ___________________ Material suede 4 inci Nude Brown Black How to orderโ“ Screenshot๐Ÿ‘‰Whatsapp 0178815393 #agenshoozbyediza #jualkasut #sayajualkasut #originalchoctop #kasutmurah #freepostage #kelantan #malaysia #melaka #johor #perak #singapore #bazaarpaknil #bazaaronlineshop
1๏ธโƒฃ5๏ธโƒฃ0๏ธโƒฃ7๏ธโƒฃ2๏ธโƒฃ0๏ธโƒฃ1๏ธโƒฃ8๏ธโƒฃ Today marks my virgin #gokart racing at #AKExtremeMotorsportsStation in #Melaka . Feeling like a #winner already after 10 mins of thrill on the track l, even โ€˜tho I werenโ€™t the one behind the wheel - wait, I was behind the wheel, werenโ€™t I? ๐Ÿค” This is SO #thrilling , going home is the last thing on my mind. ๐ŸŽ . Iโ€™m loving what being a 3YO brings me since Iโ€™ve unlocked milestones! ๐Ÿค—#LittleJulianXMilestones ๐Ÿ”“ . #lerstravelogue #LittleJuliangoestoMelaka #gokartracing #Malacca #milestones #achievementunlocked
Me ft. my crooked peace fingers๐Ÿ˜… Surprised to see so many foreign tourists at this mosque waiting for sunset. The weather was quite cloudy on this particular day but on some days, apparently you can witness pretty amazing sunsets. . . Hope everyone had a great weekend; though..it's not over yet! Big night for sports tonight; Wimbledon men's finals and FIFA World Cup finals. Rooting for the underdog in both events๐Ÿ’ช
next page →