#melayu

377,952 posts

Loading...
#Repost @selfitta_indonesia (@get_repost ) ・・・ #Repost @selfitta_soppeng Assalamualaikum Wr. Wb Hai #Selfitta Dimnapun Berada Jangan Lupa Saksikan Penampilan Idola Kita @lida_selfi07 Di Malam Result Show Top 10 Grup 1 D'Academy Asia 4 Hari/Tanggal : Kamis, 13 Desember 2018 Pukul : 19.30 WIB Tempat : Studio 5 Indosiar Jakarta Barat #daa4 #dacademyasia4 #selfilida #selfidaa4 #selfiindonesia #indonesia #selfitta #selfittaindonesia #thepowerofselfi #top30 #indosiar #like4likes #like4follow #dangdut #melayu #rock #pop #asia
Nyiur melambai ————— - - - Like comment n share ya kawan Biar makin banyak yang tau dan pingin ke natuna by : @qq_pictures #natunaisindonesia #kikipoenya #natuna #mavicpro #iphone6splus #kepri #melayu #batam #bintan #karimun #tanjungpinang #lingga #anambas
Get well soon bu Ayu 💪🙏 Semua sayang bu ayu @ayutingting92 💙 @Regran_ed from @aytingtalents - 😍#beautiful as always 👌💚 lg kecapean gara" kemarin terlalu diporsir ya cantik? cepet bugar lagi ya... jutaan pasang mata & padatnya job on air selalu setia menanti kejutan disetiap penampilan ciamik yg selalu kau suguhkan 💖🌸💙 ----------------------------------🎼#goyang2jari #havana . 🎙@ayutingting92 #shopee1212 . #officialmusicvideo 👉 https://youtu.be/bjLGkDxcy9w #SingleBaruAyu #JanganGituDong #AyutingtingNewSingle #talentedartist #indonesia #respect_aytingtalents . . . . . . . . . . . . . . . #ayutingting #musicvideo #ayutingting92 #musically #talented #singer #pop #dangdut #melayu #hindi #instamood #musician #indomusikgram #musikindonesia #womenempowerment #instagood #instavideo #strongwomen #instamusic
[Share] AMARAN PEDAS!!! sedia untuk dimakan teknik masak "double hot boil" 📲www.wasap.my/+60105305837 Sambal Goreng Tersandaq (❌bukan sambal belacan na) . ✔️Sambal ayam penyet ✔️Sambal serbaguna . Klik link dibawah👇📲 www.wasap.my/+60105305837 . Sesuai untuk dibawa 🔴Berkelah🏖 🔴Melancong🚗 🔴Umrah 🔴Haji . Amat dicadangkan untuk 🚹Orang bujang 🚺🚻Surirumah tak sempat masak (Masak nasi,goreng ikan ka,telur ka..ayam goreng lagi sedap...koyak packing tuang atas lauk..siap dah nasi ayam penyek) . Oder sekarang..tekan link wasap di bawah👇📲 www.wasap.my/+60105305837 . #sambalgoreng #sambal #sambalgorengtersandaq #ayampenyet #umrah #bangleh #penduduksungaipetani #pendudukkedah #kualalumpur #jjcmsungaipetani #codsungaipetani #malaysia #doublehotboil #sedap #orangbujang #sibukkerja #taksempatmasak #makan #makannasi #surirumahtangga #berkelah #melancong #travel #makananheritage #makanan #melayu #malaysia #sungaipetani *tanpa pengawet *makan dengan roti canai / capati pun boleh *buat inti ikan bakaq pun boleh *makan dengan mee/bihun pun sedap *campuq dalam mee segera pun ok. Pendek kata ikut suka citarasa hangpa sendiri..nak buat macamana pun.. *packing yang dipertingkatkan untuk ketahanan. *packing kecik RM 6.00 *packing besaq RM 10.00 *kos pos RM 10.00 (semenanjung)
Alhamdulillah periuk elektrik mini dh smpai bole la order ya #trustedseller 100% confirm smpai pnya 👍👍👍 harga mampu milik je smua orng mampu beli 😉😉😉😉😉 Harga Sebenar ~ Rm 70.00 Harga Prmosi ~ Rm 39.00 Postage ~ Rm 10 Sm ~ Rm 20 Ss #periukserbaguna #malaysia #sabah #sarawak #selangor #melayu #bisnessonline #jualonline #hargapromosi
[Share] AMARAN PEDAS!!! sedia untuk dimakan teknik masak "double hot boil" 📲www.wasap.my/+60105305837 Sambal Goreng Tersandaq (❌bukan sambal belacan na) . ✔️Sambal ayam penyet ✔️Sambal serbaguna . Klik link dibawah👇📲 www.wasap.my/+60105305837 . Sesuai untuk dibawa 🔴Berkelah🏖 🔴Melancong🚗 🔴Umrah 🔴Haji . Amat dicadangkan untuk 🚹Orang bujang 🚺🚻Surirumah tak sempat masak (Masak nasi,goreng ikan ka,telur ka..ayam goreng lagi sedap...koyak packing tuang atas lauk..siap dah nasi ayam penyek) . Oder sekarang..tekan link wasap di bawah👇📲 www.wasap.my/+60105305837 . #sambalgoreng #sambal #sambalgorengtersandaq #ayampenyet #umrah #bangleh #penduduksungaipetani #pendudukkedah #kualalumpur #jjcmsungaipetani #codsungaipetani #malaysia #doublehotboil #sedap #orangbujang #sibukkerja #taksempatmasak #makan #makannasi #surirumahtangga #berkelah #melancong #travel #makananheritage #makanan #melayu #malaysia #sungaipetani *tanpa pengawet *makan dengan roti canai / capati pun boleh *buat inti ikan bakaq pun boleh *makan dengan mee/bihun pun sedap *campuq dalam mee segera pun ok. Pendek kata ikut suka citarasa hangpa sendiri..nak buat macamana pun.. *packing yang dipertingkatkan untuk ketahanan. *packing kecik RM 6.00 *packing besaq RM 10.00 *kos pos RM 10.00 (semenanjung)
[Share] AMARAN PEDAS!!! sedia untuk dimakan teknik masak "double hot boil" 📲www.wasap.my/+60105305837 Sambal Goreng Tersandaq (❌bukan sambal belacan na) . ✔️Sambal ayam penyet ✔️Sambal serbaguna . Klik link dibawah👇📲 www.wasap.my/+60105305837 . Sesuai untuk dibawa 🔴Berkelah🏖 🔴Melancong🚗 🔴Umrah 🔴Haji . Amat dicadangkan untuk 🚹Orang bujang 🚺🚻Surirumah tak sempat masak (Masak nasi,goreng ikan ka,telur ka..ayam goreng lagi sedap...koyak packing tuang atas lauk..siap dah nasi ayam penyek) . Oder sekarang..tekan link wasap di bawah👇📲 www.wasap.my/+60105305837 . #sambalgoreng #sambal #sambalgorengtersandaq #ayampenyet #umrah #bangleh #penduduksungaipetani #pendudukkedah #kualalumpur #jjcmsungaipetani #codsungaipetani #malaysia #doublehotboil #sedap #orangbujang #sibukkerja #taksempatmasak #makan #makannasi #surirumahtangga #berkelah #melancong #travel #makananheritage #makanan #melayu #malaysia #sungaipetani *tanpa pengawet *makan dengan roti canai / capati pun boleh *buat inti ikan bakaq pun boleh *makan dengan mee/bihun pun sedap *campuq dalam mee segera pun ok. Pendek kata ikut suka citarasa hangpa sendiri..nak buat macamana pun.. *packing yang dipertingkatkan untuk ketahanan. *packing kecik RM 6.00 *packing besaq RM 10.00 *kos pos RM 10.00 (semenanjung)
Ahooii Deli Serdang... Ada info penting ni guys, Agrowisata Paloh Naga untuk sementara ini kami tutup! . Nah kalian yang belum pernah datang ke Agrowisata Paloh Naga jangan khawatir, nanti di akhir tahun ini bakalan kami buka lagi kok dan pastinya udah ada spot spot baru yang lebih kece dari yang sekarang ini. 😉😉 . Oiya buat kalian yang udah pernah datang dan foto di Agrowisata Paloh Naga buruan upload foto terkece kalian di media sosial, karena kami sedang melakukan giveaway dengan hadiah super waow!! Caranya : 1. Upload foto di instagram dan facebook 2. Tag min 3 org teman kalian 3. Gunakan hastag #comeandvisitdeliserdang dan #agrowisatapalohnaga 4. Follow akun ig @wisata_kampoeng_lama dan @agrowisatapalohnaga Yang datang pada saat Louncing pakai Tengkulok Akan mendapatkan souvenir cantik dari kami😉 . . . @pariwisatadeliserdangkab @faisalarifnasution74 @suriadi1205 @taukotembung @genpi_id @genpisumut_ @kemenpar @wisata_kampoeng_lama @agrowisatapalohnaga @explorewisatasumut #comeandvisitdeliserdang #wisata #agrowisata #agrowisatapalohnaga #visit #deliserdang #wisatadeliserdang #melayu #melayudeli #melayuserdang #melayudeliserdang #melayuriau #melayumalaysia #bajumelayu #deliserdang #medan #sumut #sumaterautara #wonderfulindonesia #pesonaindonesia #kemenpar #indonesia
#malayproverb #melayu berakit-rakit ke hulu berenang-renang ketepian, bersakit-sakit dahulu bersenang-senang kemudian.
#Repost @selfitta_soppeng Assalamualaikum Wr. Wb Hai #Selfitta Dimnapun Berada Jangan Lupa Saksikan Penampilan Idola Kita @lida_selfi07 Di Malam Result Show Top 10 Grup 1 D'Academy Asia 4 Hari/Tanggal : Kamis, 13 Desember 2018 Pukul : 19.30 WIB Tempat : Studio 5 Indosiar Jakarta Barat #daa4 #dacademyasia4 #selfilida #selfidaa4 #selfiindonesia #indonesia #selfitta #selfittaindonesia #thepowerofselfi #top30 #indosiar #like4likes #like4follow #dangdut #melayu #rock #pop #asia
Buah cempedak diluar pagar Ambik galah tolong julokan Saye budak barok belajar Kalau salah tolong tunjokan #perkumpulanlawangkekayun #melayu #ketapang #kalbar #melayujayejayesempurne
Assalamualaikum Wr. Wb Hai #Selfitta Dimnapun Berada Jangan Lupa Saksikan Penampilan Idola Kita @lida_selfi07 Di Malam Result Show Top 10 Grup 1 D'Academy Asia 4 Hari/Tanggal : Kamis, 13 Desember 2018 Pukul : 19.30 WIB Tempat : Studio 5 Indosiar Jakarta Barat #daa4 #dacademyasia4 #selfilida #selfidaa4 #selfiindonesia #indonesia #selfitta #selfittaindonesia #thepowerofselfi #top30 #indosiar #like4likes #like4follow #dangdut #melayu #rock #pop #asia
Stok dah masuk. CHOP MOHOR. ________________________ Saat ramai antara kita yang masih dibayangi identiti bangsa lain, sebahagian daripada kita membawa identiti bangsa ke mana saja. Bukankah kita sudah merdeka? Mengapa malu jadi diri sendiri.Mengapa malu dengan bahasa sendiri. Serlahkan Diri Tuan Hamba Yang Sebenar. Di Mana Jua. _______________________ Siri Kelarai CHOP MOHOR Gildan Raglan XS-S-M-L-XL-2XL RM60 Stok : 😉 Online : Whatsapp +60102145040. Siri Kelarai menampilkan desain berunsur motif lama Melayu dalam penjelmaan moden. Yang ini adalah dari Chop Mohor kerajaan Melayu lama. RANDUK adalah jenama tempatan yang memperkasa wajah Tanah Melayu kala orang lain memperkosa wajah Tanah Melayu. Kedai ada di Uptown Kota Damansara. Serlahkan Diri Tuan Hamba Yang Sebenar. Bersama Memperkasa Wajah Tanah Melayu. #randuk #tempatan #pondokranduk #uptownkotadam #uptownkotadamansara #lokalah #melayu #merdeka #malaya #malaysia #shahalqm #takmelayuhilangdidunia #tanahmelayu #sapotlokal #lokalkampus #lokalbrands #bahasa #bahasamelayu #semarakjawi #jawi #malaysiadistro #chopmohor #turki
Hmmm.. . Nak masak apa yaa...Plan nak guna dapur INDUCTRIO Cuckoo ni.. Bersih & moden tanpa mengurangkan rasa masakan. . SERONOKNYA‼ . . #cuckoobrotherhood #cuckoooffer #cuckoosquad #cuckooclub #cuckoodihati #cuckoobeyondstandards #cuckoomalaysia #cuckoonation #cuckoopromotion #masak #lauk #melayu #dapur #menu #sedap #masakanhariini
Biarlah ku pergi bawa hati lara..doa kau temui insan yg lebih sempurna..tidak ku tangisi perpisahan ini..itulah terbaik buat diriku, dirimu... #syukurselalu #mall #photoshoot #asians #asian #asianguy #cuteguy #like4like #like #likeforfollow #selfie #photography #photogrid #instagood #instagram #melayu #malaymix #bae #fashion #shopping #beachresort #ootd #luxury #vacation #ikeacheras #ikea #ootd #gucci #guccigeng #kualalumpur
😍#beautiful as always 👌💚 lg kecapean gara" kemarin terlalu diporsir ya cantik? cepet bugar lagi ya... jutaan pasang mata & padatnya job on air selalu setia menanti kejutan disetiap penampilan ciamik yg selalu kau suguhkan 💖🌸💙 ----------------------------------🎼#goyang2jari #havana . 🎙@ayutingting92 #shopee1212 . #officialmusicvideo 👉https://youtu.be/bjLGkDxcy9w #SingleBaruAyu #JanganGituDong #AyutingtingNewSingle #talentedartist #indonesia #respect_aytingtalents . . . . . . . . . . . . . . . #ayutingting #musicvideo #ayutingting92 #musically #talented #singer #pop #dangdut #melayu #hindi #instamood #musician #indomusikgram #musikindonesia #womenempowerment #instagood #instavideo #strongwomen #instamusic
from @islambersatupadu - 5 Fase, kita sekarang inj berada pada Fase ke 4 - Ust.Zulkifli Muhammad Ali . . Mengenai Akhir Zaman tersebut, Rasulullah secara spesifik membaginya lagi menjadi lima masa. Rasulullah bersabda dalam hadist berikut: . Dari Nu’man bin Basyir dari Hudzaifah bin al-Yaman r.a, berkata: Rasulullah SAW, bersabda: “Masa kenabian itu berada di tengah-tengah kalian, adanya atas kehendak Allah, kemudian Allah mengangkatnya apabila Dia menghendaki untuk mengangkatnya. Selanjutnya adalah masa Khilafah yang mengikuti jejak kenabian (Khilafah ’ala minhaj an-nubuwwah), adanya atas kehendak Allah, kemudian Allah mengangkatnya apabila Dia menghendaki untuk mengangkatnya. Selanjutnya masa kerajaan yang menggigit (Mulkan ’Adhan), adanya atas kehendak Allah, kemudian Allah mengangkatnya apabila Dia menghendaki untuk mengangkatnya. Setelah itu, masa kerajaan yang sombong (Mulkan Jabariyyan), adanya atas kehendak Allah, kemudian Allah mengangkatnya apabila Dia menghendaki untuk mengangkatnya. Selanjutnya adalah masa Khilafah yang mengikuti jejak kenabian (Khilafah ’ala minhaj an-nubuwwah). Kemudian beliau (Nabi) diam,” (H.R Ahmad). Hadis diatas diriwayatkan Ahmad, 4/273, dishahihkan oleh Asy-Syaikh Al-Albani dalam Ash-Shahihah no. 5) . . Follow @islambersatupadu #alquran #belajartiadahenti #akhirzaman #langkahhijrah #hijrahbersama #bersamameraihsyurga #ustadzhannanattaki #ustadadihidayat #ustadzarifinilham #ustadzzulkiflimuhammadali #ustadzfelixsiauw #ustadzhaikalhassan #ustadzumarmitha #aagym #ustadzkhalidbasalamah #ustadzabdulsomadlcma #ustadzabdulsomad #ustadzbachtiarnasir #ustadzabdullahhadhrami #muzammilhb #buyayahya #indonesiabertauhid #melayu #minangkabau #ranahminang #negerisembilan #ruqyah #muallaf #repostsumbar #tauhid
Pantangan orang zaman dulu 😅 - - - - Tak ngerti dengan video diatas ? Cobe ulang lagi - - - Ade lagi tambahan ? Kalau ade comment kat bawah👌 - - - Salam kami dari #serojateam #serojatakebat - - Nantikan juge Film "CYBER BULLY" dichannel youtube kami 👌 - - #lfl #tanjungbatu #kundur #tanjungpinang #bintan #batam #barelang #pekanbaru #natuna #anambas #bengkalis #melayu #melayukelat #lanonbetanjak #vidgram #videoinstagram #youtube #indonesiacreator #old
Barakallahu laka wabaraka 'alaika wajama'a bainakuma fii khair Semoga menjadi keluarga sakinah mawaddah warahmah Mas @afrezaakbar89 dan Istri Photo by @ramadhan_s_putra #melayu #melayuwedding #wedding #malaywedding #tanjungpinang #barakallah #walimatulursy
Membantu melegakan kesakitan dengan pantas! . Promo masih onzzz sampai 31.12.2018 tau. Ajomsss pantass. JIMAT Rm12 tau. . Nak try? . http://www.wasap.my/60175449372/NakCubaMMG (Klik terus di bio) . #Jerawat #Ctdk #sipipimerah #selafazcinta #manjung #Lenguh #lavender #drama #review #ibuberpantang #ibuhamil #follower #instafamous #instaboom #MinyakUrutModen #minyakangin #MinyakUrut #astro #shopee #sale #promo #murah #agenwanted #perak #melayu #bola #harimaumalaya #GoShop #wowshop
Membantu melegakan kesakitan dengan pantas! . Promo masih onzzz sampai 31.12.2018 tau. Ajomsss pantass. JIMAT RM12 tau. . Nak try? . http://www.wasap.my/60175449372/NakCubaMMG (Klik terus di bio) . #Jerawat #Ctdk #sipipimerah #selafazcinta #manjung #Lenguh #lavender #drama #review #ibuberpantang #ibuhamil #follower #instafamous #instaboom #MinyakUrutModen #minyakangin #MinyakUrut #astro #shopee #sale #promo #murah #agenwanted #perak #melayu #bola #harimaumalaya #GoShop #wowshop
Alhamdulillah MMG membantu!. Manfaat Lavender dalam MMG. . 🌸 Menghalau serangga. 🌸 Anti radang kesan gigitan serangga. 🌸 Mengurangkan tekanan dan keletihan. 🌸 Membantu mengurangkan migrain dan sakit kepala. 🌸 Mengecutkan jerawat. 🌸 Mengurangkan rasa sakit. 🌸 Melancarkan pembuangan air kecil. 🌸 Memperbaiki sistem pernafasan. 🌸 Anti kutu. . Nak try? . http://www.wasap.my/60175449372/NakCubaMMG (Klik terus di bio) . #Jerawat #Ctdk #sipipimerah #selafazcinta #manjung #Lenguh #lavender #drama #review #ibuberpantang #ibuhamil #follower #instafamous #instaboom #MinyakUrutModen #minyakangin #MinyakUrut #astro #shopee #sale #promo #murah #agenwanted #perak #melayu #bola #harimaumalaya #GoShop #wow #wowshop
Alhamdulillah masalah resdung makin berkurang! Pakej period makin teratur. . Manfaat Lavender dalam MMG. . 🌸 Menghalau serangga. 🌸 Anti radang kesan gigitan serangga. 🌸 Mengurangkan tekanan dan keletihan. 🌸 Membantu mengurangkan migrain dan sakit kepala. 🌸 Mengecutkan jerawat. 🌸 Mengurangkan rasa sakit. 🌸 Melancarkan pembuangan air kecil. 🌸 Memperbaiki sistem pernafasan. 🌸 Anti kutu. . Nak try? . http://www.wasap.my/60175449372/NakCubaMMG (Klik terus di bio) . #Jerawat #Ctdk #sipipimerah #selafazcinta #manjung #Lenguh #lavender #drama #review #ibuberpantang #ibuhamil #follower #instafamous #instaboom #MinyakUrutModen #minyakangin #MinyakUrut #astro #shopee #sale #promo #murah #agenwanted #perak #melayu #bola #harimaumalaya #GoShop #wow #wowshop
@deenamadeena23 Jadi penyanyi melayu dulu ya ... “Muara Kasih Bunda” ... #melayu #dangdut #bunda #ibu #mama #mami #nyokap #muara #da #kdi #karaoke #sing #singer #voice
⛵BANDAR SERAI RIAU⛵ . Terima Kasih adik adik dari @ninerspekanbaru , sudah mau berbagi opininya, dalam wawancara exclusif tentang kelistrikan. Datanya mimin masukan di kompetisi Nasional, tunggu vidio nya di channel yah...💕🌈 Lokasi : MTQ Foto By: #kamparsky ============================================================================== #pku #pkukeren #pkucity #ninerspekanbaru #sman9pekanbaru #masasma #sma9pku #harilistriknasional #picsart #riau #riauku #indonesia #infopku #melayu #genpi
Alhamdulillah. Thanks effa! Manfaat Lavender dalam MMG. . 🌸 Menghalau serangga. 🌸 Anti radang kesan gigitan serangga. 🌸 Mengurangkan tekanan dan keletihan. 🌸 Membantu mengurangkan migrain dan sakit kepala. 🌸 Mengecutkan jerawat. 🌸 Mengurangkan rasa sakit. 🌸 Melancarkan pembuangan air kecil. 🌸 Memperbaiki sistem pernafasan. 🌸 Anti kutu. . Nak try? . http://www.wasap.my/60175449372/NakCubaMMG (Klik terus di bio) . #Jerawat #Ctdk #sipipimerah #selafazcinta #manjung #Lenguh #lavender #drama #review #ibuberpantang #ibuhamil #follower #instafamous #instaboom #MinyakUrutModen #minyakangin #MinyakUrut #astro #shopee #sale #promo #murah #agenwanted #perak #melayu #bola #harimaumalaya #GoShop #wow #wowshop
Special feedback dari kes kebas-kebas. Manfaat Lavender dalam MMG. . 🌸 Menghalau serangga. 🌸 Anti radang kesan gigitan serangga. 🌸 Mengurangkan tekanan dan keletihan. 🌸 Membantu mengurangkan migrain dan sakit kepala. 🌸 Mengecutkan jerawat. 🌸 Mengurangkan rasa sakit. 🌸 Melancarkan pembuangan air kecil. 🌸 Memperbaiki sistem pernafasan. 🌸 Anti kutu. . Nak try? . http://www.wasap.my/60175449372/NakCubaMMG (Klik terus di bio) . #Jerawat #Ctdk #sipipimerah #selafazcinta #manjung #Lenguh #lavender #drama #review #ibuberpantang #ibuhamil #follower #instafamous #instaboom #MinyakUrutModen #minyakangin #MinyakUrut #astro #shopee #sale #promo #murah #agenwanted #perak #melayu #bola #harimaumalaya #GoShop #wow #wowshop
Special untuk penyakit kebas-kebas tau. Manfaat Lavender dalam MMG. . 🌸 Menghalau serangga. 🌸 Anti radang kesan gigitan serangga. 🌸 Mengurangkan tekanan dan keletihan. 🌸 Membantu mengurangkan migrain dan sakit kepala. 🌸 Mengecutkan jerawat. 🌸 Mengurangkan rasa sakit. 🌸 Melancarkan pembuangan air kecil. 🌸 Memperbaiki sistem pernafasan. 🌸 Anti kutu. . Nak try? . http://www.wasap.my/60175449372/NakCubaMMG (Klik terus di bio) . #Jerawat #Ctdk #sipipimerah #selafazcinta #manjung #Lenguh #lavender #drama #review #ibuberpantang #ibuhamil #follower #instafamous #instaboom #MinyakUrutModen #minyakangin #MinyakUrut #astro #shopee #sale #promo #murah #agenwanted #perak #melayu #bola #harimaumalaya #GoShop #wow #wowshop
Bersantailah Lokasi : Desa Tanjung Kuring Pali • • • ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Foto by @wandira_ircha ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ • • • Jangan lupa follow isntagram @bujanggadismuaraenim @bujanggadismuaraenim @bujanggadismuaraenim Kirim foto dan Video terbaik kamu 👍 . . #bujanggadismuaraenim #pali #mom #fashion #melayu #fotoofheday #eksis #ootd #picootd #muaraenim #lahat #tanjungenim #pagaralam #palembang #baturaja #perahu #selow
Special feedback untuk selalu kebas-kebas anggota badan. . Manfaat Lavender dalam MMG. . 🌸 Menghalau serangga. 🌸 Anti radang kesan gigitan serangga. 🌸 Mengurangkan tekanan dan keletihan. 🌸 Membantu mengurangkan migrain dan sakit kepala. 🌸 Mengecutkan jerawat. 🌸 Mengurangkan rasa sakit. 🌸 Melancarkan pembuangan air kecil. 🌸 Memperbaiki sistem pernafasan. 🌸 Anti kutu. . Nak try? . http://www.wasap.my/60175449372/NakCubaMMG (Klik terus di bio) . #Jerawat #Ctdk #sipipimerah #selafazcinta #manjung #Lenguh #lavender #drama #review #ibuberpantang #ibuhamil #follower #instafamous #instaboom #MinyakUrutModen #minyakangin #MinyakUrut #astro #shopee #sale #promo #murah #agenwanted #perak #melayu #bola #harimaumalaya #GoShop #wow #wowshop
Manfaat Lavender dalam MMG. . 🌸 Menghalau serangga. 🌸 Anti radang kesan gigitan serangga. 🌸 Mengurangkan tekanan dan keletihan. 🌸 Membantu mengurangkan migrain dan sakit kepala. 🌸 Mengecutkan jerawat. 🌸 Mengurangkan rasa sakit. 🌸 Melancarkan pembuangan air kecil. 🌸 Memperbaiki sistem pernafasan. 🌸 Anti kutu. . Nak try? . http://www.wasap.my/60175449372/NakCubaMMG (Klik terus di bio) . #Jerawat #Ctdk #sipipimerah #selafazcinta #manjung #Lenguh #lavender #drama #review #ibuberpantang #ibuhamil #follower #instafamous #instaboom #MinyakUrutModen #minyakangin #MinyakUrut #astro #shopee #sale #promo #murah #agenwanted #perak #melayu #bola #harimaumalaya #GoShop #wow #wowshop
Manfaat Lavender dalam MMG. . 🌸 Menghalau serangga. 🌸 Anti radang kesan gigitan serangga. 🌸 Mengurangkan tekanan dan keletihan. 🌸 Membantu mengurangkan migrain dan sakit kepala. 🌸 Mengecutkan jerawat. 🌸 Mengurangkan rasa sakit. 🌸 Melancarkan pembuangan air kecil. 🌸 Memperbaiki sistem pernafasan. 🌸 Anti kutu. . Nak try? . http://www.wasap.my/60175449372/NakCubaMMG (Klik terus di bio) . #Jerawat #Ctdk #sipipimerah #selafazcinta #manjung #Lenguh #lavender #drama #review #ibuberpantang #ibuhamil #follower #instafamous #instaboom #MinyakUrutModen #minyakangin #MinyakUrut #astro #shopee #sale #promo #murah #agenwanted #perak #melayu #bola #harimaumalaya #GoShop #wow #wowshop
Special feedback dari maktang. Manfaat Lavender dalam MMG. . 🌸 Menghalau serangga. 🌸 Anti radang kesan gigitan serangga. 🌸 Mengurangkan tekanan dan keletihan. 🌸 Membantu mengurangkan migrain dan sakit kepala. 🌸 Mengecutkan jerawat. 🌸 Mengurangkan rasa sakit. 🌸 Melancarkan pembuangan air kecil. 🌸 Memperbaiki sistem pernafasan. 🌸 Anti kutu. . Nak try? . http://www.wasap.my/60175449372/NakCubaMMG (Klik terus di bio) . #Jerawat #Ctdk #sipipimerah #selafazcinta #manjung #Lenguh #lavender #drama #review #ibuberpantang #ibuhamil #follower #instafamous #instaboom #MinyakUrutModen #minyakangin #MinyakUrut #astro #shopee #sale #promo #murah #agenwanted #perak #melayu #bola #harimaumalaya #GoShop #wow #wowshop
Do you know about Rokan Hilir ?? Berbicara mengenai Rokan Hilir, menilik sedikit history sejarah nya, bahwa negeri ini berasal dari 3 Kenegerian dan 3 kerajaan yaitu : -Kerajaan Kubu -Kerajaan Bangko -Kerajaan Tanah Putih Rokan Hilir merupakan salah satu kabupaten yang terletak di Bagian Pesisir Provinsi Riau,Negeri yang Berjuluk Negeri Seribu Kubah ini memiliki Luas Wilayah 8.881,59 Km. Rokan Hilir merupakan Negeri nan kaya, baik di darat dan di laut, di darat di buktikan dengan Hasil Migasnya yaitu dengan ada nya Blok Rokan, dan di laut meraih Kejayaan nya pada medio 1990an sekaligus Ibukota nya yaitu Bagansiapi api di nobat kan menjadi salah satu daerah penghasil ikan terbesar di dunia.Nah..Pemerintah selalu berkomitmen dalam memaksimalkan Sumber Daya Alam (SDA) dan pembangunan serta pematangan pada Sumber Daya Manusia (SDM) nya. Berbicara Pariwisata nya, siapa sih yang tidak tahu dengan Even Wisata nya yang telah Mendunia, yaa.. Even Wisata Tahunan Bakar Tongkang yang sudah sangat terkenal di kalangan turis lokal dan Mancanegara, ada Pulau Jemur(Salah Satu dari 9 gugusan di kepulauan Arwah),Konsevasi Penyu Hijau, Festival Danau Napangga, Festival Pulau Tilan, Kenduri Kerang, Wisata Religi Tolak Bala Keramat di Rambai,Situs Peninggalan Sejarah Bagan Heritage,dan Masih banyak lagi. Satu yang mesti kalian tahu Bahwa Kemajemukan Masyarakat Rokan Hilir merupakan bukti Toleransi yang sudah tidak di Ragukan lagi... •Jalan jalan kekota Bagan •Orang nya ramah pandai besyair •Kalau Hendak Menantu Idaman •Carilah Orang dari Rokan Hilir #negeriseribukubah #MTQXXXVII #idpr #dutapariwisatariau #bujangdararohil #bujangdarariau #bujangdara #budarrohil #melayu #pembukaanmtq #Bangko #Kububabussalam #kubu #tanahputih #tanahputihtanjungmelawan #sinaboi #bangkopusako #pasirlimaukapas #rimbamelintang #pujud #simpangkanan #batuhampar #rantaukopar #balaijaya #bagansinembah #bagansinembahraya #pekaitan #tanjungmedan
Ya Allah serius ke adik ni baru 16 tahun? Cute sangat la you all ni 😘 Coach doakan you all berdua kekal selamanya ♥️ . Guys, kalau rasa diorg ni mmg cute together, bagi ♥️ skit kat ruang komen. . Ramai yg pm coach tanya boleh tak nak kurus sebelum kawen? . Boleh..intake Januari dah bukak ni. Daftar cepat2 ye sbb dah nak penuh! . Coach Fatihah 0195755972 7 thn pengalaman dlm Online Weightloss coaching. Ibu 4 anak, umur 37. Turun 40kg* . #tiktok #pengantin #wedding #malay #perkahwinan #melayu #bride #groom #malaysia #couple #sweet #love #cinta #kurussebelumkahwin #misikurus #mua #kenduri #pelamin #bajupengantin #fit #cantik #menusihat #resepidiet #diet #kebaya #sayang #syantik #sitibadriah #karaoke #viral
Suasana penonton pada saat event #pesonaBICC2018 Batam international culture carnival 8-9 desember 2018 Photo by : @qq_pictures #natunaisindonesia #kikipoenya #natunaku #mavicpro #iphone6splus #kepri #melayu #batam #bintan #karimun #tanjungpinang #lingga #anambas #nikonindonesia
Masak lomak cili api, Campur dgn daun turi, Hari rayo kolumpo sopi, Tinggal penyamun dongan pencuri... Selamat hari raya semua... Selamat bercuti... Berhati-hati dgn kadar kolestrol korang di musim perayaan ini...
next page →