#melodi

129,162 posts

Loading...
Morning Snacking - Kreativiti decoration dari peserta😍 #teamcoachmasayu - @coachmasayu +60122624498 - Follow IG Pertama saya @coachmasayu utk dapat info dan tips kurus🤩🤩 - #BilaKurusLagiCantik 💞 - TURN ON NOTIFICATION utk info.. - 'TAG' kawan-kawan korg yang sedang berdiet atau yang sedang mencari solusi untuk turunkan berat badan😢😢 - - #nakkurus #jomkurus #turunberat #langsing #slimming #bajubesar #tipsdiet #tipskurus #tipsturunberat #atkins #diet #eatclean #bodyfat #cardio #plussize #obatkurus #jk1m #herbalifemalaysia #shawl #melodi #hotfm #lazada #kevinzahri #jubahbesar #gemokisawesome #kalori #neelofa #proton
Morning Snacking 😍😍 . . - #teamcoachmasayu - @coachmasayu +60122624498 - Follow IG Pertama saya @coachmasayu utk dapat info dan tips kurus🤩🤩 - #BilaKurusLagiCantik 💞 - TURN ON NOTIFICATION utk info.. - 'TAG' kawan-kawan korg yang sedang berdiet atau yang sedang mencari solusi untuk turunkan berat badan😢😢 - - #nakkurus #jomkurus #turunberat #langsing #slimming #bajubesar #tipsdiet #tipskurus #tipsturunberat #atkins #diet #eatclean #bodyfat #cardio #plussize #obatkurus #jk1m #herbalifemalaysia #shawl #melodi #hotfm #lazada #kevinzahri #jubahbesar #gemokisawesome #kalori #neelofa #proton
uda lama ga ngecover 😀😀 ...KARNA SU SAYANG... #gitarcover #gitarakustik #karnasusayang #melodi #ukuleleindonesia
Salah satu permainan #frasa /#motif #repertoar #gondang #hatasopisik yang dimainkan pada meter 7/8 oleh : #LaeRegar -> @burhan.__rk pada #rhytem (#kajon )& #Kintong pada #melodi (#hasapi ) Di #alunalun #etnomusikologiusu
Nak kurus tak perlu pun fokus makan ikan mahal2 Ikan selayang,ikan kembung pun ok untuk yang berdiet Tak perlu pilih yang mahal2 cuma untuk yang dalam program lose weight hanya perlu fokus lebihkan ikan laut Dan untuk yang betul2 serius nak lajukan progress untuk berat dan lemak boleh lebihkan protien dari ikan dalam menu diet harian Ikan dari laut tinggi lemak omega 3 yang bagus untuk tubuh kita Untuk yang betul2 nak kecutkan lemak pada bahagian perut dan pinggul boleh lebihkan makan protien ikan dan fokus pada masakan rebus,kukus dan bakar..juga kurangkan pengambilan garam dan perasa tambahan Turun 5-8kg dgn mealplan diet dan guide yg betul Tanpa perlu berlapar dan diet ikat perut Kurus dgn hanya program inline coaching Intake untuk season 39 season november masih ada kekosongan Utk detail lebih klik link⬇️⬇️ http://JOINSAYAUNTUNKURUSDENGANSIHAT.wasap.my EiWAN 📲 0128009302 YANA 📲 0199304658 #teamjomkurusonline #kuruscepat #testimonikurus #kurus #kecilkanpeha #senaman #tipkurus #ikan #jomkurus #nakkurus #meletop #motifviral #bajubesar #lazada #turunberat #sado #bajukahwin #surirumah #produkkurus #CoachingOnline #AtkinsDiet #produkherbalife #menudiet #azam2018 #paskal #gegarvaganza #terengganu #malaysia #astro #melodi
Nak makan sorang tapi taknak yang besar nanti membazir plak kan. So slice version pun ada tau nutella cheese tart ni . Rm7/slice . Ajak kawan kongsi order lagi jimat uols. Klik link whatsapp di bio @dessert.meletop.sb untuk order . #AgentMamasab #agentsabrinabakery #deliverykek #deliverykl #deliveryselangor #alamatnyacinta #myfullhouse #samarinda #bahagiabukanbidaan #Akasia #cintabukankristal #megadrama #Meletop #melodi #DramaSangat #FoodLover #FoodDeliveryKl
SLICE RED VELVET . Haa, jangan risau kalo yang nak makan sorang² tu boleh order slice punya. Tapi tak berbaloi uolss kalo nak delivery 1 slice je so jom cuba slice kek lain jugak 😉 . RM10 . Nak tanya, nak order just klik link di bio @dessert.meletop.sb okey! . . #samarinda #SemerahCintaHumairah #JanganBenciCintaKu #akasia #bukancintakristal #CintaKokoCoklat #CikSempurna #RedVelvet #KekRedVelvet #deliverykl #deliveryselangor #DessertKl #Fattzura #meletop #melodi #sayangimalaysiaku #deliveryselayang #deliverykepong #deliverysegambut #deliveryklang #deliveryshahalam #deliverypuchong #deliverygombak #deliverydamansara #deliveryputrajaya
Test cover lagu hits jaman now dengan bermodalkan suara apa adanya dan diiringi suara gitar yang agak embrewoww karna baru belajar ngejreng" dan belum hafal kunci honestly. 😂 #karnasusayang #coverlagu #coverlaguindonesia #melodi #suarahati #musicallyindonesia #musicvideo #sopran #vokal #vokaliscewek
. . . 💃NEW ARRIVAL 💃 👜CHANEL 8190 🏷️Size : 30 (L) x 25.5 (H) cm 🔖Gred :AAA 💵Rm86 sm / Rm91 ss 🛍️Ready stock 📦Include postage 📲Whatsapp +60139111505 atau klik link di bio . . #begkoreastyle #begviralmurah #begviral #begkorea #handbagmurah #handbangmurahmalaysia #begmurahmalaysia #begkoreastyle #begmalaysia #handbag #handbagkoreamurahmalaysia #beggalas #handbags #barangviral #lazadastyle #melodi #padangterap #padangterapkedah #pendangkedah #muapendang #pokoksena #sikkedah #yankedah #muajitra #uitmmerbokkedah #padangserai #kotakualamuda
Kami dari TEAMSUPERLADY💥 ingin membantu anda cari side income.. Tak perlu modal pon malah tak perlu susah2 pegi restok, then nak pos. Semua management yg uruskan. Anda cuma submit order saja . Beli 1 item pon dpt less 30% Dengan hanya belian minimum rm200 layak jadi ahli. Tak perlu yuran2 lain dah. Dapat free starterkit barangan moorlife 😀 . Kenapa perlu join team kami..?! . ✔️bimbingan daripada 3 leader Hebat ✔bahan iklan, gambar, semua disediakan ✔Teammate yg supportive each other ✔️bisnes tanpa modal ✔️tak perlu simpan stok ✔Tak perlu pos barang ✔️tiada minimum order ✔️pulangan lumayan ✔Ada rewards & freegifts bagi setiap target sale . Order/Pertanyaan 📲Whatsapp 017-4841856 (link wasap dibio ☝) . #teamsuperlady 💥 #moorlife #moorlifemalaysia #moorlifepj #moorlifeshahalam #moorlifehq #koleksibekasplastik #tupperware #bekasmakanan #meletop #bentomalaysia #dramasangat #sayajualmoorlife #bazaarpaknil #bekasminuman #moorlifemurah #ruangrezekihanania #fattzura #agendiperlukan #agentwanted #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #sayajualmurah #ikimfm #melodi #dramasangat #gegarvaganza #cikreenencikngokngek #sideincome #freemembership #bisnestanpamodal
. . CODE: SO601 . . ✅Colour : 🔸Black 🔸Grey 🔸Red 🔸Coffee 🔸Blue 🔸White 🔸Pink 🔸Brown . . RM50.00 . . ✅Height Front 2cm . . ✅Heel 2.5 cm . . ✅Width=9.5cm . . . ✅FREE POSTGE . . ✅SAIZ 🔸4/35=22.8CM 🔸5/36=23.5CM 🔸6/37=24.1CM 🔸7/38=24.7CM 🔸8/39=25.2CM 🔸9/40=26CM . . Berminat sila hubungi WHATSAPP /SMS +60176053612 +60176053612 +60176053612 ATAU KLIK LINK WHATSAPP DI BIO . . P/S :- SCREENSHORT KASUT DAN WARNA YANG BERMINAT UNTUK ORDER . . 🍁 FOLLOW INSTAGRAM/PAGE KAMI UNTUK KASUT TERBARU DAN PROMOSI TERKINI... 🌹🌹
حالم خوش نیست!! این توفیق اجباری روی دستم مانده... زندگی را میگویم نوش باشد این قهوه ی تلخ روزمرگی! ... (با🎧گوش کنین❤) #zendegi #guitar #melodi #ritmguitar #melodiguitar #navazande #eshgh #ehsas #deli #dep #gitarist #honar #honardoostan #ahange #music #müzik #bikalam #🎸❤️
Wahhh jangan malu2 tau untuk PM sis www.wasap.my/+60164745488 testimoni: #testidianzbyitaabdullah #morningmotivation #morning #moraessentials #melodi #jannanick #aydajebat #twins #tiktok #musicallymalaysia
#. Ne voяам nedeкi zaкоn ..! _ _ _ #. Ele vaяlığıм Вlaтnoуdu меniм ..! ___________ 👇 #. Oxuyub keçme 🚬 ..! 👇 #. Fikir bildir 2'cöömt at 😌☝ çoxdusa sox içive 🌜👑 #dijanim #aligator #azgatram #dijanyeniodasinda #melodi #dijanation #azerbaijan #a #aktiv #aktivite #elbise #avengers 🌜👑
Sona qeder sevecem deyen c*riq ne oldu indi deyirsen men sevmeyi bacarmadim ??. Indi ged s*kdir yerivi tutan var . . . . #music #musically #listen #list #müzik #melodi #mp3 #cars #musiqi #musicleest #ekme #sexsidi @musicleest @musicleest @musicleest Kaydet edin❤ Admin @qaranliq_zindan_
Folow:@gif.dm _________________ ------------------------------------ 🎶Music🎶 ? 🎶 ------------------------------------ _________________ #netflix #natgeo #nature #natgeotravel #djjanim #ultraslan #ultra #av #listening #mmc #ufc #ufc229 #ayakkabi #altima #melons #melodi #gif #trap #plotagraph #photography #gifmusic #musicgif #melankolia #aztagram #azerbaycan #isveç #norveç #irlanda #gence
Music: Лотос- The limba↩✌ . . . . . #music #rington #populyr #hit #novinki #grustno #melodi #✌
آی ستاره آی ستاره بی تو شب نوری نداره این ترانه تا همیشه تورو یاد من میاره ❤ #setare #music #shadmehr #shadmehraghili #masuod #karimi #guitar #guitarist #melodi #qazvin #qazvincity #masoud #karimi
Today's sesh, meet us @stratosphereskateboards for the brody @downsouthinhell xx Years of boarding @volcomskate 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 #eatshitsb #stratosphere #melodi #volcom #skate #skateboard
Väggbonad från tak till golv, upphängd på kardborrskena med lite distans från en spaljé. #tapetserarverkstad #möbeltyg #ljungbergstextil #berghemsväveri #syatelje #stiglindberg #melodi #
Bestnya kurus bila ada coach,ilmu & team support.. . Makan nasi hari2 pon tetap berat boleh turun..mcm mana yew??jom join advance coaching.. . . Klik di link bio ig @_sitibaizurakamaruzaman_ utk pertanyaan tentang program. . Wasap coach baizura 01111557911 Transformasi kurus online . . #baju #jubah #seluar #handbags #kurung #moden #kek #pasta #pastry #chef #masak #makan #jjcm #pehamelimpah #peluang #melodi #akasia #rumah
“kabına sığmaz olunca bana koşardı eskiden, şimdi bunu yapmıyor; kırgın. kırgınlığının nedenini çözemiyorum bir türlü, artık gözleri çok uzaklaştı, okunmuyor. " Ölü Zaman Gezginleri | Hasan Ali Toptaş 📸#kendiçekimim @moisfleur #hasanalitoptaş #ölüzamangezginleri #mısra #satırarası #piano 🎹 #çal #melodi #müzikkutusu #müzik #instagood #like4likes #instalike
Selamlar herkese 👋 Bestemin tamamını dinlemek isterseniz ve destek olmak isterseniz https://youtu.be/6GTcgi5QJ1E adresine giderek videoyu beğenip paylaşabilirsiniz. 👍🎸🎬🎤🤘
Folow:@gif.dm _________________ ------------------------------------ 🎶Music🎶 ? 🎶 ------------------------------------ _________________ #netflix #natgeo #nature #natgeotravel #djjanim #ultraslan #ultra #av #listening #mmc #ufc #ufc229 #ayakkabi #altima #melons #melodi #gif #trap #plotagraph #photography #gifmusic #musicgif #melankolia #aztagram #azerbaycan #isveç #norveç #irlanda #gence
ابراهیم تاتلیس 👌 👌 👌 👌👍👍👍😍😍💛💖💚💜❤💜🌷🌷🎹🎵🎹🎵🎹🎵 🎹 🎵 🎹 🎵 🎹 🎵 🎹 🎵 🎹 🎵 🎹 🎵 🎹 🎵 🎹 🎵 🎹 🎵 #تبریز #لایک #کامنت #موسیقی #نظر #آذربایجان #ایران #تهران #ارگنوازی #ارگ #کیبوردنوازی #کیبورد #نوازندگی #عروس #tabriz2018 #nafas #iran #mas #max #melodi #orkesdangdut #musically #muzic #tehran #korg #kament
. . . 💃NEW ARRIVAL 💃 👜Prada 6061 🏷️Size : 28 (L) x 24 (H) cm 🔖Gred :AAA 💵Rm70 sm / Rm75 ss 🛍️Ready stock 📦Include postage 📲Whatsapp +60139111505 atau klik link di bio . . #begkoreastyle #begviralmurah #begviral #begkorea #handbagmurah #handbangmurahmalaysia #begmurahmalaysia #begkoreastyle #begmalaysia #handbag #handbagkoreamurahmalaysia #beggalas #handbags #barangviral #lazadastyle #melodi #padangterap #padangterapkedah #pendangkedah #muapendang #pokoksena #sikkedah #yankedah #muajitra #uitmmerbokkedah #padangserai #kotakualamuda
Mainan Edukasi Dan Musikal Bayi Model Gitar/Melodi/HP Doraemon (1226) Harga Rp 91.000 -. Berat kiriman : 1kg -. Dimensi gitar : 30cm x 11cm (Ukuran lainnya bervariasi) -. Gitar : Ada 7 macam musik (Ada On/Off) -. HP : Ada suara orang, musik dan nada HP -. Piano : Ada suara musik dan Do re mi (Tombol di atas untuk merubah fungsinya) -. Tidak menyala lampu -. Sangat baik untuk mengasah kreatifitas, imajinasi dan motorik anak -. Sangat cocok digunakan sebagai kado/hadiah -. Warna dan model yang sangat menarik -. Kami melayani pengiriman ke seluruh wilayah Indonesia -. Ekspedisi : Gojek/Grab/JNE/Wahana/J&T/Pos Indonesia -. Syarat dan ketentuan berlaku ya Hubungi kami di : WA : 0819 05057305 (No Call ya) Jl. Jelambar Barat 2E No.425B, Jak Bar (Konfirmasi terlebih dahulu ya) Transaksi juga bisa di OLShop lainnya (Konfirmasi via WA terlebih dahulu ya) #anekamainan #doraemon #gitar #gitarmainan #hadiahmainan #handphone #hpmainan #jualgitar #jualhp #jualmainan #jualmainananak #jualmainanbayi #jualmainanmurah #kadomainan #kadounik #mainan #mainananak #mainanbayi #mainanedukasi #mainanjakarta #mainanmotorik #mainanmurah #mainanmusik #mainanmusikal #melodi #musik #olshopjakarta #tokojakarta #tokomainan #toys
Huzurunuzun ve sağlığınızın tadını, aileniz ve sevdikleriniz ile geçirdiğiniz güzel bir pazar olsun.. Keyifle dinlemeniz dileğiyle 🌹 @kenandogulu ❤ ❤ ❤ #istanbul #türkiye #ankara #antalya #bursa #izmir #rize #trabzon #dizi #bazıkelimelerçokgüzel #wien #musik #vienna #türkü #müzik #youtube #akım #instagood #mahni #aze #aşk #şiirsokakta #melodi #2018 #musikgram #dornbirn #çukur #lustenau #sanat #art
Sis... Lagi bagus amik 1 ke 2 biji eh kalau nak cepat nampak kesan.. / Ramai betul tanya soalan ni. Semua nak cepat slim. Ok benda pertama sekali uols kena clear tau fungsi Baby Burn ni apa. / Kerja dia ni sebagai booster atau nama lain tukang tolong cepatkan lagi proses bakar lemak. Kerja no 2 dia ni pulak tukang control selera makan uols. Kerja no 3 dia pulak sebagai pendorong untuk uols minum air kosong tanpa disuruh sbb mmg automatik haus nak air kosong. Kerja no 4 dia ialah tolong basah lencunkan baju uols. Peluh keluar begitu meriah lagi lagi kalau uols banyak jalan, banyak guna tangga, kalau workout tu macam mandi hujan dah baju. Ok setakat ni clear ya? / Jadiii, try dulu amik 1 biji sebelum sarapan. Tengok 1 hari tu selera makan macam mana still kebulur macam selalu atau dah start siuman sikit seleranya. Kalau siuman ok proceed je 1 biji sehari. Kalau selera still tak makan saman kena up amik 2 biji sehari terus (amik sebelum sarapan) / Kalau harini awak nak workout ptg atau mlm, sebelum workout amik lagi 1 biji (dlm 15min sebelum start workout) yang ni utk booster time uols tgh bekerja keras bakar lemak. Make sure standby air kosong tau takut uols dehydrated nnt. / Kalau pagi tu dah telan terus 2 biji, nak workout malam, malam tu takyah amik Baby Burn lagi. Max sehari 2 biji. Ok clear ya? / Stok Baby Burn sampai minggu dpn dlm Rabu Khamis macam tu so boleh order dekat kakmin terus elak kehabisan stok. Stok seciput je dapat kali ni. / 🎀Free skipping rope (random colour) . 📲Whatsapp 0133698864 untuk detail dan order. . . #sayajual #visitmyig #fattzura #fattahaminz #produkwanita #cintatiadaganti #cikreenencikngokngek #villaghazara #kekasihpaksarela #melodi #babyburn #babyburnmurah #babyburns #ubatkurus #produkkurus #slimmingproduct #slim #kurus #kecilkankaki #kecilkanpeha #nakkurus #nakkuruskanbadan #kempiskanperut #babyburnSH #halalgap #halalfatburner #daretobefit #babyburn #halalfatburner #jomkurus #fitmalaysia
- #teamcoachmasayu - @coachmasayu +60122624498 - Follow IG Pertama saya @coachmasayu utk dapat info dan tips kurus🤩🤩 - #BilaKurusLagiCantik 💞 - TURN ON NOTIFICATION utk info.. - 'TAG' kawan-kawan korg yang sedang berdiet atau yang sedang mencari solusi untuk turunkan berat badan😢😢 - - #nakkurus #jomkurus #turunberat #langsing #slimming #bajubesar #tipsdiet #tipskurus #tipsturunberat #atkins #diet #eatclean #bodyfat #cardio #plussize #obatkurus #jk1m #herbalifemalaysia #shawl #melodi #hotfm #lazada #kevinzahri #jubahbesar #gemokisawesome #kalori #neelofa #proton
next page →