#memesunda

17,823 posts

Loading...
Sok ah Calon Ibu Geura Dialajar masak :( . 👌👍Tag, Like, Repost, ka kabogoh, babaturan, keluarga, mantan jeung tatangga mararaneh. Jangan lupa folow @baladocon . #Kekinian #dagelan #dagelansunda #HumorSunda #Sunda #Majalaya #Majalayakekinian #Bandung #Sumedang #madlipz #Banyol #AnakHits #Lucu #Videolucu #meme #memesunda #memecomic #dagelanjabar #humor #instasunda #indonesia #madlipzsunda #baladocon #Lucu #kocak #sundalucu #sisindiransunda
back at it again with the anti-vax memes😤 Tag your friends!! ✔️ @ww.zucc @ww.zucc @ww.zucc
repost this for me plz Tag your friends!! ✔️ @ww.zucc @ww.zucc @ww.zucc
How did he do it I’m twisted 🥴 Tag your friends!! ✔️✔️ @ww.zucc @ww.zucc @ww.zucc
Lamun tos nyaah biasa na najan geus nyeuri hate tetep weh ngadoa anu hade sakeur manehna, tapi mending tinggalkeun mun tos kamalinaan mah nya . . . #subuhbilang #sunda #basasunda #katakatasunda #katasundabijak #ngakak #sundangakak #memesunda #banyolan #banyolansunda #urangsunda #pepeling #pepelingsunda #geulgram #motifasi #motifasihidup #motivasisunda #motivasisemangat
Taulah Kamu deket2 akutu cuma biar didéngéin curhatannya kan ;))) iyatau akujuga. . Wilujeng Rebo nyunda~ . Remaker @alwaysdadas . #quotes #memesunda #quotessunda #remaker #rebonyunda
™ Sanajan rejeki leutik, nupenting boga elmu loba, komo tiap hari diajar, geus jiga ujian unggal poe. Tapi mun tos boga elmu, tong gede hulu~ bikeun nubisa dibikeun, meh hirup sateh mangpaat! Bati mah moal pahili, rejeki moal patuker, elmu abadi nepika paeh~ gowkeun milarian usaha, mugi ngudag eta cita cita bahagia~ ☠💀☠ . ⏫Follow/tag/share⏫ Usahakeun komen, damoal meakeun kuota! Buat info merch follow: @padulianying ( pake y ) Line: @tsz3575c ( pake @ ) . #padulianjing #instasunda #memesunda #dagelan #memeindonesia #memecomicindonesia #bandung #bandungjuara #bdg #nuhunkangemil #etaterangkanlah
. Wilujeng enjing netijen Nu sakola diajar sing bener Nu digawe gawe sing getol Nu nyopet geura tobat Nu nganggur hayu jadi reseller produk urang nyaeta karpil (karet pilihan) Geus sakitu we uing rek neangan heula karet.. Kade ulah poho ngopi.. Salam sukses #sunda #hereuysunda #memesunda #bodorsunda #sumedangbanget #inimahsumedang #sumedang #chalenge10years
are anti-vax memes ban worthy? Tag your friends :) ✔️ @ww.zucc @ww.zucc @ww.zucc
Follow @___memeries___ for more.
Sad case my guy Tag your friends!! ✔️ @ww.zucc @ww.zucc @ww.zucc
Facts 😂😂 Tag your friends!! ✔️ @ww.zucc @ww.zucc @ww.zucc
™ Keur usum!!! Miluan #10yearchallenge Basa eta ketika admin masi menimba ilmu diperguruan tiongkok, bersama bibi lung, membasmi siluman siluman pencuri korek ajg! Ayeuna waktos tos berobah, kamera hape beuki caranggih maradeppp, filter teu dinu roko wae, ayeuna muncul dikamera, biasa tea demi menutupi kerutan wajah meh kaciri ngora! Aslina loba nipu jaman ayeuna, katimbang bareto. Jadul mah, nukasep kasep, nugeulis geulis, nu goreng patut jiga kami, wajah degradasi paneri. Tapina jujur, apa adanya, teu dijieun jieun! Coba ayeuna, dinu foto oke, pas panggih K.O 🤳 ☠💀☠ . ⏫Follow/tag/share⏫ Usahakeun komen, damoal meakeun kuota! Buat info merch follow: @padulianying ( pake y ) Line: @tsz3575c ( pake @ ) . #padulianjing #instasunda #memesunda #dagelan #memeindonesia #memecomicindonesia #bandung #bandungjuara #bdg #nuhunkangemil #etaterangkanlah
Dek naon atuh sombong nya, da anu ku urang boga eta tibang titipan😚 Jeung ulah tanggah wae ningali ka ayaan sareng kamampuan . . . #subuhbilang #sunda #basasunda #katakatasunda #katasundabijak #ngakak #sundangakak #memesunda #banyolan #banyolansunda #urangsunda #pepeling #pepelingsunda #geulgram #motifasi #motifasihidup #motivasisunda #motivasisemangat
Aslina da mimin oge mening cape ngomong dipada bersentuhan sama sieta :( eh teu ketang bageur miminmah tara gelut :( . . . #sabandungeuns #persibbandung #persib #mantan #bandungjuara #memesunda #komiksunda #bobotoh #katakatabijak #quotesoftheday #quotes #sunda #maunggelis #tentangcinta #rindu
next page →