#memesunda

16,273 posts

Loading...
#Repost @karasa818 ・・・ Urang lain barista anu bisa nyieun rasa nu sesuai selera jeung nyuguhkeun dina meja anu mesen na... Lamun hayang rasa nu sarua jeung selera,sok datang ka barista na anu sakirana geus ka tempo bisa jeung apal rasa... Ah teuing keur ngacaprak urang ieu ngetik😅😅😅naon maksud teu apal urang oge!! Follow #karasa818 Follow @karasa818 __ __ #karasa818 #karasadadas #karasa #hateaing #karasapeurih #banyolansunda #quotessunda #dagelanregion #regionjabar #capruksunda #caprukbdg #capruk #katasunda #memesunda #indoquotes #bacakusia #lainpapatah #dadas #sundalucu #jabarjuara #tasikmalaya #tasikmahgaya #hayukatarasik
Mun hayang saukur deukeut mah sawajarna wé atuh lah, Lin saukur dékét tapi kalah ngomongkeun masalah nikah, Bari jeung teu sah sah, Ari geus kiyeu kadon sili salah, . . Paribasa terlalu bapéran, Paribasa terlalu gééran, Mun sakirana apal bapéran, Mun sakirana apal gééran, Naha atuh beut sok méréan, . . Auah lelah mikiran kamu mah Hayangna téh selalu menang mung mengalah, . . Tapi ngomong ngomong aya nu pernah ngalaman ?? 😂 . . #meme #memesunda #qoutes #quotessunda #nyunda #urangsunda #tatarsunda #sundagalau #sundanese #dagelanjabar #jawabarat #bandunghits #korbanphp #korbanjanji #dadas #cinta #kapanggihdeh
Urang lain barista anu bisa nyieun rasa nu sesuai selera jeung nyuguhkeun dina meja anu mesen na... Lamun hayang rasa nu sarua jeung selera,sok datang ka barista na anu sakirana geus ka tempo bisa jeung apal rasa... Ah teuing keur ngacaprak urang ieu ngetik😅😅😅naon maksud teu apal urang oge!! Follow #karasa818 Follow @karasa818 __ __ #karasa818 #karasadadas #karasa #hateaing #karasapeurih #banyolansunda #quotessunda #dagelanregion #regionjabar #capruksunda #caprukbdg #capruk #katasunda #memesunda #indoquotes #bacakusia #lainpapatah #dadas #sundalucu #jabarjuara #tasikmalaya #tasikmahgaya #hayukatarasik
Wih canggih euy #KangCartoon
Ulah sok ngomongkeun persahabatan mun maneh masih mengeluh ketika udud hiji deui terus aya nu ngomong "ieu udud saha euy? Keur aing bae?" . . . #motivasi #meme #memesunda #banyolansunda #sunda #banyolan #bijak #pernahwawuh #heurey #sundanese #majalengkahits #besoksenin #besokseninco #pw #quotesoftheday #quotes #majalengkapisan #majalengkatoday #majalengkakeren #majalengkarepost
#Repost @karasa818 ・・・ BAE NU PENTING URANG JEUNG MANEH BISA KENEH SEURI BARENG...NAJAN HATE MANEH NU AYEUNA GEUS MILIK MANEHNA tong poho follow @karasa818 __ __ #karasa818 #karasadadas #karasa #dagelanregion #dadas #regionjabar #hateaing #quotes #tentanghate #quotessunda #kacau_army #simpelquotes #bacakusia #katasunda #memesunda #capruk #capruksunda #caprukbdg #tasikmahgaya #mangunreja #singaparna . . Ingin konten kalian kami repost? Tag #kacau_army atau @kacau_army
I’m a big fan of this
This is how I spend my nights
Sweet. . Follow @___memeries___ for more.
Wilujeng enjing maju ka siang baraya sadaya🍃 #Repost @tembangsunda ・・・ Lembur tempatna panineungan.. Jauh nu namina pencemaran.. Asa tiis ceuli hérang soca... . . Cikan baraya nineung teu kalembur sono teu kalembur . . Nu nuju di pangumbaraan pasti bakal sono . . Duhhhh waraas pisan duh ✋ . . Vidio kenging nambut ti pangersa @_urang.sunda . . #tembangsunda #papatahsunda2 #padulianjing #instasunda #memesunda #dagelan #memeindonesia #memecomicindonesia #bandung #vidiosunda #kampungsunda #vidiobandung #vidiosumedang #sumedang #sumedanghits #tanjungsari #tanjungsarihits #sawah #munding
Basically
*Flosses*
Huge facts
Moal wae balikan th? 😄 . . TAG POPOTANGAN MANÉH . . . 👌👍Tag, Like, Repost, ka kabogoh, babaturan, keluarga, mantan jeung tatangga mararaneh. Jangan lupa folow @baladocon . #Kekinian #dagelan #dagelansunda #HumorSunda #Sunda #Majalaya #Majalayakekinian #Bandung #Sumedang #madlipz #Banyol #AnakHits #Lucu #Videolucu #meme #memesunda #memecomic #dagelanjabar #humor #instasunda #indonesia #madlipzsunda #baladocon #Lucu #kocak #sundalucu #sisindiransunda #dagelan
#PART1 . SINGKATAN DAERAH LEMBANG !!! . nuhun kangge rekan : @hardolin_member @herunuryana24 @dewiyulistiani_ @fauzi.nasrulloh @muhamadupayy22 @nyundavidgram @nurwahidhalim . Bilih aya masukan kangge part 2 na mangga tulis di kolom komentar 😊 ⬇⬇⬇ . #memesunda #lembang #bandung #lembangbandung #nyundavidgram #vidgram #dagelanjabar #dagelan #dagelanregion #dagelanlembang #videosunda
RIP to the legend. F in the chat.
Honestly
Janghul ini sungguh nikmat #the_bogalakon #meme #memeindonesia #memesunda
Kadang bahagia teh teu sakabeh na ku materi...cukup ku nyabak pipi bari seuri,, Tag babaturan/atawa sidia saha we...tapi nu pipina kebi...nu tirus mah ulah,sok tereh kolot😅😅hampura banyol Follow @karasa818 __ __ #karasa818 #karasadadas #karasa #karasapeurih #dadas #quotessunda #dagelansunda #regionjabar #memesunda #katasunda #sundalucu #heureuysunda #heureuy #caprukbdg #capruk #capruksunda #indoquotes #guratku #gogoblogan #baraya .sadulur
Sneaky bastards. . Follow @___memeries___ for more.
™ Moal pahili, mun kuduna juara mah. Sanajan minim, maksimalkeun heula weh pertandingan nuaya! Tetep berdoa, tawakal, plus berusaha sib 🙏 🐅🐯🐅 . --------------------------*PERSIB*-------------------------- × supported by: @padulianjing jepret by: 📷 @google "eweuh nanaon, tapi aya naon? follow >> @univ1933 !" [ repost ] sikat weh, omat ulah dileungitkeun kontributorna 🙏 × ------------------------------1933------------------------------ . - N U H U N  C E ' E S √  L E S G O W  H E ' E S - #univ1933 #padulianjing #instasunda #memesunda #dagelan #memepersib #memecomicindonesia #bandung #bandungjuara #bdg #nuhunkangemil #persib #persibday #maung #maungbandung #bobotoh #waningadu #tilupoin #hijiogemaung #pengeranbiru #etaterangkanlah
™ "UNGGAL POE" . Karena dapur kudu tuluy ngebul, Hirup kudu tuluy jalan, janten nikmati~ Saencan awak ripuh, selagi tanagi pinuh. Semangat anggeur kudu berkobar, tong males. Gasskeun nepika rangsak, lain waktos nyantei. Maksimalkeun potensi nu aya, Seepkeun nepika~ eweuh sesa. Hepi hepi mah bisa isuk deui, Ayeuna fokus hirup mandiri! ☠💀☠ . ⏫Follow/tag/share⏫ Usahakeun komen, damoal meakeun kuota! Buat info merch follow: @padulianying ( pake y ) Line: @tsz3575c ( pake @ ) . #padulianjing #instasunda #memesunda #dagelan #memeindonesia #memecomicindonesia #bandung #bandungjuara #bdg #nuhunkangemil #etaterangkanlah
Will Smith has left the chat. • • • • • • • • • ———————————————— While you’re down here don’t forget to cheack out my other account @fezthekid 👈🏽 don’t forget to give my SoundCloud a listen @FeztheKid why not it’s free......🤷🏽‍♂️💯 ———————————————— #memestgram #memesdaily #hiphopnews #tylerthecreator #jadensmith #memesunda
Semangat poe senen..!!! Kuy poe senen deui nya...urang rek kasawah macul,rek ngarambet jeung nyacar galengan sawah😄 Follow @karasa818 Follow @sauyunan_cianjur ___ ___ #karasa818 #karasadadas #karasa #lainpapatah #katasunda #sunda #memesunda #capruk #capruksunda #dagelanregion #regionjabar #jabarjuara #quotessunda
Rip
Where is it
This really got me
Look whos all grown up. . Follow @___memeries___ for more.
this is real
Same brother
Understandable
Nepi savage dicolok tah mata...!!!!leheng mun penting mah..... #gamebandung #memesunda
Im slump as hell
Anu enggeus mah enggeus ulah sok loba ngahayal bisa balik deui, ibarat kaca mun geus pepeus najan di benerkeun gé angger retak! . . . #bogornyunda #bogorpisan #bogohkabogor #bogorhits #bogorjuara #dagelanjabar #dagelan #barayasunda #banyolansunda #memesunda #quotessunda #sunda
Jadi lamun nawaran kopi kapal api,tong poho nya keur urang mah di kocekeun nana paneuri lamun rek deukeut kana dedek na.... #karasa818 #karasadadas #karasa #dagelanjabar #regionjabar #sunda #katasunda #kaalamanpisan #katakatasunda #urangsunda #banyolansunda #memesunda #lainpapatah #bacakusia #tentanghate #hateaing #katahate #indoquotes
words to live by
it’s too late for this
™ Happy weekend, geus di imah weh usum hujan! Ning liliwetan, puguh mun dipondasikeun awak jargjag. Meh isukan strong mayunan hirup~ cuaca nuju teu tangtu, sarua jiga sieta nucan puguh! ☠💀☠ . ⏫Follow/tag/share⏫ Usahakeun komen, damoal meakeun kuota! Buat info merch follow: @padulianying ( pake y ) Line: @tsz3575c ( pake @ ) . #padulianjing #instasunda #memesunda #dagelan #memeindonesia #memecomicindonesia #bandung #bandungjuara #bdg #nuhunkangemil #etaterangkanlah
This meme trend is it
next page →