#midvalley

278,106 posts

Loading...
🎪🤹🏻‍♀️🤹🏻‍♂️🥁 Fun Carnival X’mas style 🎡 『聖誕嘉年華🎄🎁好熱鬧🎉寶貝們看得很開心💋』 #marvin .kiki #09122018 #bro_sis #7Y8M #5Y11M #midvalley #carnival #xmasiscoming #心肝寶貝們 🌺✨ #thaihousek #準備最後一衝 ✈️ #這間泰國餐好好吃 🌶️(竟然還有泰式兒童餐😬)
Detox Day 1 success. Alhamdulillah ❤ . . Day 1️FIBRE🍃 ----- SALAD & FRUITS Meal Semua sayur HIJAU BERDAUN shj dan buah sebiji (contoh epal) Pagi Lunch makan raw Malam mkn steam . , WHY? Untuk buang solid waste dan regulate bowel movement (sistem hadaman dan buangan badan jadi normal) . . #sayajualshaklee #sayajual #sayajualvitamin #agenShakleeKL #pengedarshakleeKL #readystockShakleeKL #bazarpaknil #vivixmurah #vivixShaklee #codMenaraTM #codVistaAngkasa #codKLSentral #midvalley #klgatewaymall #food #bentojulieali #kurus #diet #natural #beauty #health #IngatShakleeIngatJulie #detoxbyjulieali #detox2018 #detoxday1 #gengdetoxsantai #gengdetox #detoxberjemaah
Detox Day 1 success. Alhamdulillah ❤ . . Day 1️FIBRE🍃 ----- SALAD & FRUITS Meal Semua sayur HIJAU BERDAUN shj dan buah sebiji (contoh epal) Pagi Lunch makan raw Malam mkn steam . , WHY? Untuk buang solid waste dan regulate bowel movement (sistem hadaman dan buangan badan jadi normal) . . #sayajualshaklee #sayajual #sayajualvitamin #agenShakleeKL #pengedarshakleeKL #readystockShakleeKL #bazarpaknil #vivixmurah #vivixShaklee #codMenaraTM #codVistaAngkasa #codKLSentral #midvalley #klgatewaymall #love #smile #food #bentojulieali #kurus #diet #natural #beauty #health #IngatShakleeIngatJulie #detoxbyjulieali #detox2018 #detoxday1 #gengdetoxsantai #gengdetox
Freehold New Launch Luxury Condo! 3 mins to UTAR! Attractive Price from Rm400/sf Early Bird Package 🔹Booking RM1,000 only 🔸Rebate 10%(Zero Downpayment) 🔹Cash Rebate Up to RM40k-RM80k 🔸Free All Legal Fees 🔹Free 1yr Maintenance Fee 🔸Free 2 - 4 Carparks 💥 Freehold 💥 1469sqft /1483sqft /1665sqft/ 1717sqft/ 1933sqft/1945sqft (Condo - 3+1r 3b - 4+1r 5b) 💥 Total 493 Units 💥 Luxury Condo Facilities 🏡 SHOW UNIT READY FOR VIEWING PM PM PM WHATSAPP WHATSAPP 0146929467 Kevin #malaysia #kualalumpur #melaka #malacca #seremban #seremban2 #petalingjaya #pj #klcc #midvalley #pavillionkl #kuchailama #pudu #selangor #cheras #tamandesa #salaksouth #klcity #kl #klproperty #218klproperty #bukitbintang #subangjaya #subang #klia #klia2 #malaysian
👌 Our tart. & tagline Always fresh from ovan gitu Alhamdulillah siap Sedang berkerja keras Tart roll tart original byhanglipur Nenas jem 🍍🍍🍍🍍 Rm17 26pcs Tart cadbury with limpahan vannila sauce pon ada tau NAK or terliur pls text us 01137059243 ..sapa nk DM kami COD : blh bincang utk klang valley area OK Or mana2 station lrt/monorel/MRT/shopping complex Our product too Tart nenas putri hanglipur 💛biskutrare💛biskutlagend💛ari2_ pon Ada tau Buat kudap2 pon blh...hantaran &,gift pon cantek Sgt 100% mgunakn buttercup & making penuh kasihsayang ... #tartgulung #tartnenas #klmu #biskut #um #gebu #sayajual #bazarpaknil #upm #ceras #maluri #nanding #hululangat #sgbesi #mrt #lrt #tartgebu #midvalley #segi #kajang #hukm #hkl #pavilion #maryk #dyxy #codcheras #codklcc Tempahan always Dibuka
Bagi yang nak request delivery boleh whatsapp link di profile ye. Utk area KL & sekitar caj RM5-RM10. . . Min order 2 balang. 200gm Rm10 1kg Rm35 . . Self-collect di Kepong. . . #kepong #tamanehsan #desajaya #kepongsentral #jinjang #frim #tamanlayanglayang #desaparkcity #tescoselayang #jalankuching #klcc #klsentral #bangsar #brickfields #midvalley #nusentral #jalantunrazak #jalanampang #jalanduta #jalanipoh
School annual concert performance. 😍 #schoolannualconcert #midvalley #thegardens #aryssgoh
Chicken Teppanyaki for dinner earlier. Gotta day, the cooks certainly weren’t stingy with the greens! #midvalley #midvalleymegamall #dinner #dinneroutside #food #like #delicious #teppanyaki #lotsofvegetables
BBST➡️ KLIA ➡️KL my happiest weekend..Dearest my bff Dr Nurulain..thanks a lot for today and for you,safe flight & kenang daku dlm doamu😊 #bff #midvalley #weekend #kl #abudhabi #terbangkehatiawak ✈️
YANG SINGLE PUN BOLEH GUNA TAU . Tak semestinya nak guna Lintah Gunung Belacak Oil ni, hanya untuk orang yang berkahwin sahaja tahu. Selain dari fungsi produk ni untuk meningkatkan performance anda, ia juga berfungsi untuk merawat yang ada masalah zakar, seperti . 🚫Nak berkahwin (Persediaan malam pertama) 🚫LEMAH tenaga batin 🚫Zakar tak cukup PANJANG dan BESAR 🚫Zakar tak cukup KERAS dan TEGANG 🚫Kencing tak lawas 🚫Darah tak mengalir ke zakar dengan lancar 🚫Zakar cepat layu . Dan banyak lagi! Macam customer saya kata atas ni, beli untuk kesihatan. Sebab zakar layu, tak aktif macam dahulu. Lepas guna beberapa hari, dah makin aktif dah “adik’ tu 😅 “Pagi2 pun bangun awal”. Ini dikira tanda yang bagus, sebab bila zakar menegang keras dengan sendirinya setiap pagi, aliran urat darah sedang mengalir dengan lancar! . Best kan? Nak cuba 1 botol? Sebotol pun dah cukup padu sangat2. Whatsapp terus ya “klik link Di Bio @minyak_lintahofficials . . #sayang #sayajual #sayajualonline #kualalumpur #pantaidalam #pantaihillpark #bangsar #bangsarsouth #bangsarvillage #malaysia #petalingjaya #subang #damansara #shahalam #klcc #kl #kesihatan #bazaarpaknil #bazariapantai #postage #shhiloveyou #kuat #tegang #belacak #lintahgunung #minyaklintah #minyakbelacak #midvalley #puchong #minyaklintah #minyakbelacak #andainyatakdir #pantaidalam #bazaarpaknil #midvalley #belacak
Date with Family 💕 #midvalley #christmasdecor
Shopping moment at #MidValley with my boys ... Nice Xmas deco too .. #xmastree #xmas #xmasdecor #shopping #myboys #myson
It's beginning to taste a lot like Christmas! . Spend RM150 and enjoy Diamond Prosecco DOC at 50% off (rrp: RM160) (Sparkling wine) . or . Angove Long Row Chardonnay at RM70! (White wine) . T&C Apply . Promotion period: 1 Dec – 31 Dec 2018 All prices shown are nett. *Applicable for food only ------------------------------------------ 📍 Location: Mid Valley Megamall (Same row as Maybank, the pondok polis and Starbucks) . #chucktwosons #midvalley #pork #midvalleymegamall #lunch #thegardensmall #delicious #delish #kerabu #seafood #nyonya #nyonyafood #nyonyacuisine #salad #penang #penangfood #food #foodie #foodporn #refreshing
Thank you @number76_jasonhow my miracle worker when it comes to hair colors and best suggestions that fits you... love it Jason! Truly grateful. Anyone’s looking for a great consultation look for him... ... . • • • #ombre #milbon #olaplextreatment #bleach #curls #76goals #midvalley #hair #fashion #number76midvalley #number76my #saturdate #birthday #birthdaymonth
一个人的晚餐......可是这是一个人的份吗!?😉😉 #dinner #midvalley #alone #afterfoodfair #tired #吃饱饱好上路 😆😆 #饱到吐血
Apa perasaan kalau korang kena macam ni? 😭😭😭. • DM admin lawak korang untuk free shoutout.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ •⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 01129313632 for paid review HANYA RM5 !!! . #paidreview #paidreviewrm5 #lawak #hambar #funny #paidreviewmurah #malaysia #kl #selangor #kelakar #ootd #fattahamin #fazura #kelakar #midvalley #johor #kualalumpur #lelakivsperempuan #hatikecai #nakkongsi #lawakgram #igbudaknakal #lawakhambar #igersmalaysia #himpunanlawakmalays
Taken after a storm whilst I was walking around the outside of #MidValley shopping mall. #KualaLumpur #Malaysia
A morning view from my hotel off #TheGardensMall , #KualaLumpur #MidValley #Malaysia
The daily 5pm storm in #MidValley , #KualaLumpur
没钱出国看雪花,唯有在家听歌吧!😅 #圣诞节 #唱诗班 #xmastree #ip6 #xmasdecor #midvalley #xmasshopping
Nak ‘menang’ sesuatu, kena tepat ‘direction’nya.. Cubaan memujuk mmy gagal. Lalu, cuba memujuk ddy. Negotiation skill, good presentation, siap ada beza dimension&scale tanpa tengok price value. Ddy ok, tapi mmy berkeras taknak terima proposal abg sebab koleksi #LEGO dah mengalahkan koleksi tudung. At last, ddy terima sebab usaha abg “propose, present & promise” yg tak give up😀 #boxofbricks
Family Christmas shopping day #midvalley #christmas
black🖤
👌 Our tart. & tagline Always fresh from ovan gitu View of tart cadbury Tart roll tart original byhanglipur Nenas jem 🍍🍍🍍🍍 Rm17 26pcs Tart cadbury with limpahan vannila sauce pon ada tau NAK or terliur pls text us 01137059243 ..sapa nk DM kami COD : blh bincang utk klang valley area OK Or mana2 station lrt/monorel/MRT/shopping complex Our product too Tart nenas putri hanglipur 💛biskutrare💛biskutlagend💛ari2_ pon Ada tau Buat kudap2 pon blh...hantaran &,gift pon cantek Sgt 100% mgunakn buttercup & making penuh kasihsayang ... #tartgulung #tartnenas #klmu #biskut #um #gebu #sayajual #bazarpaknil #upm #ceras #maluri #nanding #hululangat #sgbesi #mrt #lrt #tartgebu #midvalley #segi #kajang #hukm #hkl #pavilion #maryk #dyxy #codcheras #codklcc Tempahan always Dibuka
YEAR END CLEARANCE SALES at METROJAYA MIDVALLEY 1st FLOOR MENS DEPARTMENT from 6 DEC till 17 DEC, 10.00am to 9.30pm. For those who miss out previously, come visit us now before is too late. EXTRA CHEAP WITH THE YEAR END CLEARANCE SALE! If you are looking for mobile casing, headphones, powerbank, camera bag, daily bag and more, STOP looking elsewhere and join our MOBILE PREMIER ACCESSORIES CLEARANCE FAIR! With the sweetest deals in town, you can enjoy EXTRA SAVINGS at LOW Prices at the MOBILE PREMIER ACCESSORIES CLEARANCE FAIR on 6 Dec to 17 Dec 2018, 10 am to 9.30 pm at Metrojaya Midvalley 1st Floor Mens Department! Deals from as LOW as RM 1 Early Bird Cheap Deals AND MORE! ⭐Mobile Case ⭐Tablet Case ⭐BackPack ⭐Sleeve ⭐Messenger Bag ⭐Tote Bag ⭐Cable ⭐Power Bank ⭐Star Wars Limited Edition Rotary Watch ⭐Headphones ⭐Earphones AND SO MUCH MOREEE! Save the date and come on over! *Terms and conditions apply *While stock last #igers #igersmalaysia #iphone #samsung #iphone5 #iphone5s #iphonecase #samsungcase #motd #instatech #instagram #iphone6 #iphone6s #iphone6splus #iphone7plus #iphone7 #iphone8plus #iphone8 #iphonex #clearance #sales #sale #fair #cheap #metrojaya #midvalley #midvalleymegamall
Spot the Blue Longines Santa Claus with Watatime! Once you catch the blue Santa in action, take a picture with him at the Hydroconquest prop and post it on your Facebook and Instagram with the hashtags - #watatime #longines #hydroconquest #Longinesmyxmaswishlist He will be at the following locations on these dates! 8, 9, 15, 16, 22, 23 December 2018- 11am IOI City Mall 1pm Sunway Pyramid 3pm Mid Valley 5pm 1 Utama The 5 funniest pictures will win away a mystery gift from Longines. What out for other deals as well this festive season! #watatime #watch #kualalumpur #petalingjaya #malaysia #midvalley #pavilionkl #1utama #sunwaypyramid #ioicity #horology #shopping #style #fashion #jamtangan #longines #hydroconquest #Longinesmyxmaswishlist
Anda mempunyai masalah dengan home button iphone anda? Susah nak tekan home button andav Jumpa kami untuk menukar home button yang baharu.📞⠀ .⠀ ⠀ Iphone anda mempunyai masalah ?⠀ Tapi anda taktahu kat mana nak baiki?Jangan risau kerana kami akan membantu anda menyelesaikan masalah anda.📞⠀ .⠀ ⠀ Untuk membuat appointment atau ingin menanyakan segala pertanyaan tentang masalah iphone anda boleh terus whatsapp kami +6012-6624878. 📞⠀ .⠀ ⠀ Home Button Replacement⠀ ⠀ IPHONE 4 & 4S - RM 40⠀ IPHONE 5 - RM 40⠀ IPHONE 5S - RM 40⠀ IPHONE 6 - RM 50⠀ IPHONE 6PLUS - RM 50⠀ IPHONE 6S - RM50⠀ IPHONE 6SPLUS - RM50⠀ IPHONE 7 - RM70⠀ IPHONE 7PLUS - RM70⠀ .⠀ ⠀ Hubungi/WhatsApp kami untuk sebarang pertanyaan (+6012-6624878) #iphonefixkl #repairiphone #iphonerosak #iphoneuser #apple #appleMY #facetofacerepair #kl #kualalumpur #iphone6 #iphone5 #COD #sayajual #klsentral #nusentral #midvalley #kgbharu #setapak #serikembangan #bangsar #chowkit #wangsamaju #malaysia #instashop #alhamdulillah #syukur
Nothing more satisfying than seeing happy customers 🙌 • #happybirthdaytcc
Christmas is coming to town 😂 #jinglebells #christmas #MalaysiaMajmuk #midvalley
Yummy tealive :p #tealive #midvalley
Body iphone anda bengkok? Banyak sangat calar manja? Tiba masanya untuk tukar body yang baharu.📞⠀ .⠀ ⠀ Iphone anda mempunyai masalah ?⠀ Tapi anda taktahu kat mana nak baiki?Jangan risau kerana kami akan membantu anda menyelesaikan masalah anda.📞⠀ .⠀ ⠀ Untuk membuat appointment atau ingin menanyakan segala pertanyaan tentang masalah iphone anda boleh terus whatsapp kami +6012-6624878. 📞⠀ .⠀ ⠀ BACK HOUSING.⠀ ⠀ IPHONE 4 & 4S - RM 30 (BACK GLASS)⠀ IPHONE 5 - RM 120⠀ IPHONE 5S - RM 120⠀ IPHONE 6 - RM 180⠀ IPHONE 6PLUS - RM 180⠀ IPHONE 6S - RM200⠀ IPHONE 6SPLUS - RM200⠀ IPHONE 7 - RM 250⠀ IPHONE 7PLUS - RM 350⠀ .⠀ ⠀ Hubungi/WhatsApp kami untuk sebarang pertanyaan (+6012-6624878) #iphonefixkl #repairiphone #iphonerosak #iphoneuser #apple #appleMY #facetofacerepair #kl #kualalumpur #iphone6 #iphone5 #COD #sayajual #klsentral #nusentral #midvalley #kgbharu #setapak #serikembangan #bangsar #chowkit #wangsamaju #malaysia #instashop #alhamdulillah #syukur
Linacornz... slime and squishy . Another young business lady .. come visit her at Red Balloon #slimemalaysiamurah #slimeputrajaya #slimeselangor #squishymalaysia #slimemalaysia #midvalley #midvalleymegamall @linacornz_slimesquishy
_ 不能說很好吃,也不能說不好吃的一間店 #蝦肉生煎包 #豬肉生煎包 | 再來叫了沒辣味的麻辣米線,對於想吃麻辣又不能吃辣的朋友絕對是適合 😂 好吧,有興趣的朋友可以去試試 💁‍♀️ #eatandrepeatying #midvalley #klfoodie #foodie #hominsan
Tastefully Food & Beverage 7-9 December 2018 Mid Valley Exhibition Centre #eventorganizer #dekaevent #boothplanner #tastefully #midvalley #worldwide
和妈妈在一起的日子❤ #Clara #随便生活 #Midvalley
It’s Sunday morning here in #Malaysia when wonderful experience eat in @littlepenangkafe in Mid Valley. They served most local food which they bring in from Penang. The taste were good and taste. I choose very traditional and famous dish, Chicken Nasi Lemak. The rice were perfectly cooked, the chicken were soft and tender coated with sambal. Fantastic. #morning #sunday #breakfast #cheatmeal #penang #famous #food #midvalley #food #review #critic #jjcm #hunter #good #food #kl #foodie #foodphotography #foodporn #girl #travel #traveller #foodandtravel #followme #nyc #foodinsider
next page →