#milanibakedblush

13,618 posts

Loading...
@Regran_ed from @gorgeousloox - FOCALLURE FA17 BAKED BLUSHER . 💰60.000/pcs ❤ Ready : #1  #2  #3  #4  #5 . ❤ - Ultra-luxurious, silky powder - Mineral oil and paraben-free formulation - baking technology creates a soft, creamy powder How to ? Using a Retractable Baked Powder Brush, apply and blend from the apples of your cheeks, up towards the hairline. . Ini Teksturenya soft creamy powder gitu..bisa sebagai blusher dan bisa juga dipakai dikelopak mata sbg eyeshadow ya. . . FAST RESPONSE Order atau tanya-tanya? Line : @aoq8998w (use @) Wa : 081289196513 . Produk Focallure Lainnya Tap #focallureingorgeousloox . Produk Sejenis Lainnya Tap #blushgorgeousloox . . . #milanibakedblush #jualmilanibakedblush #jualblushfocallure #focallureblushhighlighter #focallurecontour #jualfocallureblushhighlightcontour #jualsleekeyeandcheek #sleekeyeandcheek #nyxsohoglam #jualnyxsohoglam #jualnyxpalette #jualcitycolorglowproblush #citycolorglowproblush #citycolorblush #jualcitycolorpowderblush #juallagirlglazed #focallurebakedblush #jualblushfocallure #jualfocallurebakedblush
Always love me some ‘natural’ radiant skin ✨⁣ ⁣⁣⁣ On my good skin days I always prefer low coverage and dewy skin⁣ ⁣ ⁣⁣⁣⁣Products used 💄⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ @cetaphil_mexico daily facial moisturiser ⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ @nivea_mexico sun anti-age protection face sun cream high SPF 30 and the daily essentials BB cream 5 in 1 beautifying moisturiser in the color Light⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ @maybelline master strobing liquid in the color Medium⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ @maccosmetics in the spotlight strobe cream in the color Goldlite and the pearl matte face powder in the color Mother O’ Pearl⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ @nyxcosmetics stay matte but not flat liquid foundation in the color SMF13 - Cinnamon Spice, the worth the hype mascara in the color Brownish Black and the powder puff lippie in the color Best Buds⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ @esteelauder the double wear stay in place concealer in color 02⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ @lauramercier loose setting powder Translucent⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ @milanicosmetics baked powder blush in the color Rosa Romantica⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ @anastasiabeverlyhills dipbrow pomade in the color Medium Brown⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ @fentybeauty gloss bomb in the color Fenty Glow⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ ______⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣ ⁣#naturalmakeup #glowy #glowgoals #beauty #abh #makeupartist #mua #nyxcosmetics #maccosmetics #maybellinemakeup #nivea #fentybeauty #glossbomb #dailymakeup #nyxcosmeticsmx #milanibakedblush #mexicomakeup #monterreymakeup #makeupbyjanajetten #wakeupandmakeup #makeupvideos #anastasiabeverlyhills #makeuplover #dressyourface
My daily makeup routine ⁣⁣💁🏻‍♀️🔁 ⁣⁣ On daily use I don’t like to wear high coverage ⁣foundation, I prefer a BB cream or a tinted moisturiser, which still evens out my skin tone but doesn’t clogs my skin. For the spots where I need more coverage I’ll use a concealer. ⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣Products used 💄⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ @cetaphil_mexico daily facial moisturiser ⁣⁣ ⁣⁣ @nivea_mexico sun anti-age protection face sun cream high SPF 30 and the daily essentials BB cream 5 in 1 beautifying moisturiser in the color Light⁣⁣ ⁣⁣ @maybelline master strobing liquid in the color Medium⁣⁣ ⁣⁣ @maccosmetics in the spotlight strobe cream in the color Goldlite and the pearl matte face powder in the color Mother O’ Pearl⁣⁣ ⁣⁣ @nyxcosmetics stay matte but not flat liquid foundation in the color SMF13 - Cinnamon Spice, the worth the hype mascara in the color Brownish Black and the powder puff lippie in the color Best Buds⁣⁣ ⁣⁣ @esteelauder the double wear stay in place concealer in color 02⁣⁣ ⁣⁣ @lauramercier loose setting powder Translucent⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣ @milanicosmetics baked powder blush in the color Rosa Romantica⁣⁣ ⁣⁣ @anastasiabeverlyhills dipbrow pomade in the color Medium Brown⁣⁣ ⁣⁣ @fentybeauty gloss bomb in the color Fenty Glow⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ ______⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣ ⁣#naturalmakeup #glowy #glowgoals #beauty #abh #makeupartist #mua #nyxcosmetics #maccosmetics #maybellinemakeup #nivea #fentybeauty #glossbomb #dailymakeup #nyxcosmeticsmx #milanibakedblush #mexicomakeup #monterreymakeup #makeupbyjanajetten #wakeupandmakeup #makeupvideos #anastasiabeverlyhills #makeuplover #dressyourface
Milani baked blush idr. 125.000 #milanibakedblush #milanicosmetics #jualmilani
@Regran_ed from @gorgeousloox - Regrann from @lavinesshop - . FOCALLURE FA20 BLUSH HIGHLIGHT CONTOUR . 💰69000 ❤Highlight Bronzing Dou Powder Palette Highlighter and Bronzer Face Powder Velvet Whitening Texture in a Palette . ❤Highlight, color and contour with this versatile, easy-to-use, dynamic duo that contains a velvety-smooth luminizing powder for pro-highlighting and a matte bronzing powder for perfectly contoured, bronze cheeks. This unique formula is oil, fragrance, and talc free and great for all skin types. Complete with a super-size mirror, this glamorous compact is perfect for an on-the-go Red Carpet glow! . ❤3 colors in a palette, one shimmer color for highlighting, one matte Bronzing Powder for Bronze cheeks. Oil control ingredient Ultra-fine powder creating a natural no show makeup finish Net:8.4g . . FAST RESPONSE Order atau tanya-tanya? Line : @aoq8998w (use @) Wa : 081289196513 . Produk Focallure Lainnya Tap #focallureingorgeousloox . Produk Sejenis Lainnya Tap #highlightgorgeousloox #blushgorgeousloox . . #milanibakedblush #jualmilanibakedblush #jualblushfocallure #focallureblushhighlighter #focallurecontour #jualfocallureblushhighlightcontour #jualsleekeyeandcheek #sleekeyeandcheek #nyxsohoglam #jualnyxsohoglam #jualnyxpalette #jualcitycolorglowproblush #citycolorglowproblush #citycolorblush #jualcitycolorpowderblush #juallagirlglazed
Yesterday’s lewk 🖤🦄 my lighting was playing me and it washed out the eyeshadow so check my last post for a close up 🙌🏼 Product List: Lips - @hudabeauty @shophudabeauty demi matte lipstick ‘day slayer’ Eyes - @sosu_bysuzannejackson x @keilidhmua urban bible palette @peachesmakeup pearl, prin and fantasy pigments @urbandecaycosmetics ‘glam rock’ heavy metal liner @inglotireland 77 gel liner @lagirlcosmetics @lagirlcosmeticsirl ‘mermaid blue’ glide pencil @sosu_bysuzannejackson x @keilidhmua EGO eyelashes ✨ brows are @anastasiabeverlyhills brow definer ‘dark brown’ Skin - @lagirlcosmetics HD illuminating foundation @makeuprevolution conceal and define concealer @katvondbeauty shade and light palette @bboldtan contour kit @lauragellerbeauty ‘gilded honey’ highlight @milanicosmetics ‘luminoso’ blush #milani #urbandecay #haloeye #spotlighteye #abh #anastasiabeverlyhills #anastaisa #norvina #browdefiner #glowgoals #lauragellar #gildedhoney #milaniblush #milanibakedblush #urbandecaycosmetics #sosu #sosume #lagirl #katvond #katvondbeauty #shadeandlight #makeuprevolution
Sunday Glow from the drugstore! Who else loves @milanicosmetics & @lorealmakeup • I can’t get enough of both. _____________________________________ BPAMC.com has a bunch of Milani blush swatches compared & all the Glotions swatched. Link in bio _____________________________________ #drugstorebeauty #drugstoremakeup #drugstoreblush #blushcrush #liquidhighlighter #dewymakeup #dewyprimer #glowingskincare #glowingskin #lorealglotion #loreal #highlighter #blushaddict #affordablemakeup #ultahaul #targetstyle #targetbeauty #milaniblush #milanibakedblush #milanicosmetics
RIMMEL STAY MATTE FOUNDATION Foundation ini bagus banget buat yang punya wajah berminyak! Punya banyak pemilihan warna juga,dari pink undertone sampe yellow ada kok. Cocok banget buat kulit orang indonesia. Buruan di pesan! Untuk pemesanan: WA:089605195568 (tidak untuk telepon.) Fix pemesanan: Nama lengkap Alamat(lengkap) No telp Kode pos Kode barang Pesanan yang preorder paling lambat satu bulan, jika lebih dari itu maka uang akan di refund. Untuk pembayaran diawal bisa bayar 50% dari harga barang. #jualmakeupmurah #jualmakeupori #jualbeautycreationseyeshadow #beautycreationsirresistible #irresistibleeyeshadow #jualnatrep #gurlgangbeautycreations #milaniblush #milaniblushrose #milanicoralcove #blushonmilani #milanibakedblush #milaniluminoso #jualblushmilanimurah #milanihighlighter #milanistrobelightglow #maybellinefitme #jualmaybelline #maybellinefitmemurah #concealermaybelline #rimmelstaymatte #rimmelfoundation #jualrimmelstaymatte #rimmel_bukatutup
TONY MOLY DELIGHT TINT siapa yang gatau lip tint ini? Wah kalau ga tau kebangetan banget nih. Pokoknya lip timt ini tuh termasuk must have lip tint banget deh, harganya murah, kualitasnya juga bagus. Ga heran cewek cewek pasti punya nih lip tint. Yuk segera di pesan! Untuk pemesanan: WA:089605195568 (tidak untuk telepon.) Fix pemesanan: Nama lengkap Alamat(lengkap) No telp Kode pos Kode barang Pesanan yang preorder paling lambat satu bulan, jika lebih dari itu maka uang akan di refund. Untuk pembayaran diawal bisa bayar 50% dari harga barang. #jualmakeupmurah #jualmakeupori #jualbeautycreationseyeshadow #beautycreationsirresistible #irresistibleeyeshadow #jualnatrep #gurlgangbeautycreations #milaniblush #milaniblushrose #milanicoralcove #blushonmilani #milanibakedblush #milaniluminoso #jualblushmilanimurah #milanihighlighter #milanistrobelightglow #maybellinefitme #jualmaybelline #maybellinefitmemurah #concealermaybelline #tonymolydelighttint #jualtonymoly #tonymoly_bukatutup
MAYBELLINE FIT ME LOOSE POWDER ini semua beauty guru suka kali ya sama nih product, udah dupenya chanel poudre universelle libre natural finish loose powder,dengan harga yang sangat affordable yang jadiin loose powder dari maybelline ini banyak yang suka. Harganya sama chanel juga jomplang jauh banget.tunggu apa lagi yuk buruan order! Untuk pemesanan: WA:089605195568 (tidak untuk telepon.) Fix pemesanan: Nama lengkap Alamat(lengkap) No telp Kode pos Kode barang Pesanan yang preorder paling lambat satu bulan, jika lebih dari itu maka uang akan di refund. Untuk pembayaran diawal bisa bayar 50% dari harga barang. Credit video: Kiaraleswara's youtube #jualmakeupmurah #jualmakeupori #jualbeautycreationseyeshadow #beautycreationsirresistible #irresistibleeyeshadow #jualnatrep #gurlgangbeautycreations #milaniblush #milaniblushrose #milanicoralcove #blushonmilani #milanibakedblush #milaniluminoso #jualblushmilanimurah #milanihighlighter #milanistrobelightglow #maybellinefitme #jualmaybelline #maybellinefitmemurah #concealermaybelline
APIEU WATER LIGHT TINT Belakangan ini lip tint dari apieu lagi banyak di omongin orang Orang, yang kayanya bagus!!! Selain pilihan warna yang cantik, tekturnya yang cukup nge moisture your lips, finish yang masih ada glossnya dikit which is itu nge buat bibir kalian kelihatan lebih sehat dan natural apieu ini punya packaging yg cantik banget!!! Hologram gituu cantik banget kan? Cantik luar dalam pula. Yuk segera pesan!! . Untuk product ini,untung pembelian 2 barang harganya : 75.000/pcs. Untuk pemesanan: WA:089605195568 (tidak untuk telepon.) Fix pemesanan: Nama lengkap Alamat(lengkap) No telp Kode pos Kode barang Pesanan yang preorder paling lambat satu bulan, jika lebih dari itu maka uang akan di refund. Untuk pembayaran diawal bisa bayar 50% dari harga barang. #jualmakeupmurah #jualmakeupori #jualbeautycreationseyeshadow #beautycreationsirresistible #irresistibleeyeshadow #jualnatrep #gurlgangbeautycreations #milaniblush #milaniblushrose #milanicoralcove #blushonmilani #milanibakedblush #milaniluminoso #jualblushmilanimurah #milanihighlighter #milanistrobelightglow #maybellinefitme #jualmaybelline #maybellinefitmemurah #concealermaybelline #apieuliptint #apieuwaterlighttint #jualliptintapieu #jualliptintapieumurah #apieu_bukatutup
MAYBELLINE FIT ME CONCEALER shade : 10,15,20,25,30,35 Gak usah ditanya lagi gimana bagusnya concealer ini,banyak banget beauty guru yang pake product ini for their daily makeup.ringan dipakai buat sehari hari, coveragenya medium to full tapi tetap ringan kalau dipakai. Untuk pemesanan: WA:089605195568 (tidak untuk telepon.) Fix pemesanan: Nama lengkap Alamat(lengkap) No telp Kode pos Kode barang Pesanan yang preorder paling lambat satu bulan, jika lebih dari itu maka uang akan di refund. Untuk pembayaran diawal bisa bayar 50% dari harga barang. #jualmakeupmurah #jualmakeupori #jualbeautycreationseyeshadow #beautycreationsirresistible #irresistibleeyeshadow #jualnatrep #gurlgangbeautycreations #milaniblush #milaniblushrose #milanicoralcove #blushonmilani #milanibakedblush #milaniluminoso #jualblushmilanimurah #milanihighlighter #milanistrobelightglow #maybellinefitme #jualmaybelline #maybellinefitmemurah #concealermaybelline #maybelline_bukatutup
MILANI LIP TREATMENT MILANI KEEP IT SWEET SUGAR LIP SCRUB - idr 155.000/pc Untuk mengangkat kulit mati di bibir agar bibir terlihat lebih bersih dan halus Bisa di pake 2-3 kali dalam seminggu MILANI KEEP IT SMOOTH LUXE LIP TREATMENT - idr 155.000/pc Produk ini membuat bibir lebih halus, dan agar tidak kering Diperkaya dengan Shea Butter and six Ultra-Hydrating Oils—Coconut, Olive, Sweet Almond, Macadamia, Jojoba, and Argan MILANI KEEP IT CLEAN LONGWEAR LIP COLOR REMOVER - idr 130.000/pc Lip remover ini bisa menghilangkan sisa sisa lipstik yang gak terangkat oleh pembersih wajah Dan membuat bibir menjadi lebih lembab -------------- TANYA2 - ORDER PILIH SALAH SATU Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id) Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS) -------------- FIX ORDER ? -FORMAT ORDER- Nama : Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) : No telp : Kode barang (ada di caption setiap gambar) : -------------- #milaniori #milanioriginal #milanimurah #milaniindonesia #milaniblush #milaniblushes #milaniblushon #milanipowderblush #milanipowder #jualmilani #jualmilanimurah #jualmilaniori #jualmilaniblush #jualmilanioriginal #jualmilaniblushon #jualmilanipowder #jualmilanipowderblush #jualmilanirosepowderblush #jualmilaniroseblush #jualmilanirosepowderblush #milanibakedblush #milanibakedblushmurah #milanibakedblushes #jualmilanibakedblush #jualmilanibakedblushmurah
After the last two personal therapy session posts, here's a variation of that but much more fun:) In a mood to balance my real life chats/DIY fashion posts with some beauty posts soo yea I think that's what this account is going to turn into! ❣#hudabeautyoverachiever concealer - I'm used to color correcting and/or layering concealer on. I have VERY dark circles that are at least 5x darker than my skin tone. This is the first liquid concealer that gets it and covers my dark circles completely and brightens in one go. Love the cooling effect of the metal applicator. Overachiever is the perfect name. I use the shade Caramel Corn. It's so darn expensive so I've been rationing it. Aaannnd I think I need a winter shade. ❣other faves tagged. ________________ #makeup #makeupforwoc #mented #mentedcosmetics #nudelala #vanities #shelfie #makeupshelfie #makeuptable #claudianour #milanibakedblush #stilaglitterandglow #lorealglotion
Milani Baked Blush ☺️🌸🌸 Milani既Baked blush出名好用 顏色多 易上色亦唔會過左幾個鐘就溶曬🤤🤤 我自己常用都有三粒😳🙈 現貨優惠價有以下三款喔 01 Dolce Pink 🌸 皮膚白既女仔必備 好靚既櫻花色 nars orgasm既dupe 03 Berry Amore 🍂 有氣質既啡紅色 (sold out) 08 Corallina 🔥🔥 連milani都話係最靚既色 帶閃粉既啡橙色 輕輕掃上適合日常妝 上多兩下就岩濃妝♠️♥️ - 💰$68(現貨優惠價🤤) 落單可DM/ whatsapp 65795039 接受中銀/渣打/payme/ wechat pay/ AlipayHK - #hkig #hkonlineshop #美國代購 #外國代購 #英國代購 #dbplazahk #hongkong #hkcosmetics #cosmeticshk #elfhk #benefithk #benefitcosmeticshk #benefitcosmetics #benetinthk #benefitcheeknlipstainhk #narshk #narsorgasm #narsorgasmblush #narsblush #milani #milanicosmetics #milanimakeup #blushhk #milanibakedblush #現貨 #化妝品代購 #護膚品代購 #泰國代購
Testing.. 😊 baru belajar.. . . Left side vs right side _Foundi : maybelline fit me sandy beige 210 VS lt pro hd perfect image _Concealer : maybelline fit me light leger 10 _Eyebrow : kiss beauty eyebrow brown VS black _Eyeshadow : focallure Salmon matte, indianred, wine, ruby VS salmon matte, carbon, dubai _Mascara : loreal paris false lash waterproof _Powder : Ponds magic powder bb warna pink botolnya _Blush on: milani baked blush rose d'ore VS makeover face contour dark brown _Under eye : emina pop rouge eyeshadow warna putih _Lipstik : Maybelline color jolt matte intense lip paint bittersweet mandarin VS emina cream matte no 03 mix maybelline chocoholic lipstik _Highlighting : wet & wild megaglo highlighting powder _Face mist : lt pro face mist . Tanpa softlens, tanpa cukur alis, tanpa bulmat palsu.. 😊 . #makeup #makeupnatural #maybelline #lipstick #ltpro #eyeshadow #blushon #girl #selfie #eyebrow #highlights #mascara #focallure #lorealparis #emina #highlightingpowder #milanibakedblush #makeover #ponds #powder
Just a little glimpse of my copper smokey eye tutorial. Check out the full video on my YouTube channel! 🎥 Don’t forget to enter the giveaway to get your very own Too Faced Gingerbread palette!!! 🎉 If you already followed all the rules and left a comment in my previous post you are already entered. Good luck loves! 🧡 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Giveaway Rules: ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 1. Subscribe to my YouTube Channel ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 2. Follow me on Instagram ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 3. Leave a comment down below letting me know you want to enter! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ *Only residents in the contiguous U.S. are eligible to enter ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ *Winner will be announced on December 9th!!!! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Good luck!!!🍀 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Link in the bio! 🎥 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #smoorebeauty #toofaced #toofacedgingerbread #toofacedgingerbreadpalette #toofacedgingerbreadspice #makeuptutorial #smokeyeye #coppereyeshadow #warmeyeshadow #warmeye #warmsmokeyeye #duochromeeyeshadow #fallmakeup #holidaymakeup #ofracosmetics #ofraliquidlipstick #ofraamericano #doseofcolors #doseofcolorsfuego #clinique #cliniquefoundation #giveaway #makeupgiveaway #eyeshadowpalettegiveawuay #boldlips #wingedliner #peachblush #milanibakedblush #milaniluminoso #luxiebrushes
New video is now live on this look on my YouTube channel! Link is in the bio! ________________________________________________ *MAKEUP DETAILS* ■Foundation: #kohgendo #moisturefoundation in 112 ■Concealer: #loreal #truematch super blendable concealer in N1-2-3 and #maybelline #masterconceal camouflaging concealer in 10 fair ■Powder: #maybelinefitme loose finishing powder in fair and #physiciansformula multi colored pressed powder in translucent ■Contour/Bronzer: #milani #bronzerxl all over glow in fake tan ■Blush: #milanibakedblush in #luminoso Highlight: #revolutionmakeup #revolutionxsoph highlighter palette ■Eyeshadow: #morphe #35M #bossmood palette in stroke of luck, hello sunshine, fired up, light of the party, bold moves, bright eyes, express yo'self, nude tude, red carpet, play it cool, and popstar ■Eyeliner: #maybellineultraliner in black ■Mascara: #maybellinelashsensational in black ■Brows: #nyx #microbrowpencil in ash brown and #lorealbrowstylist boost and set in dark brown ■Lips: #lorealinfallible pro matte gloss in 314 nude allude #youtubemakeup #beautyyoutuber #makeuptutorial @kohgendo_official @kohgendo @lorealmakeup @lorealusa @maybelline @physiciansformula @milanicosmetics @makeuprevolution @makeuprevolutionusa @morphebrushes @sophdoesnails @nyxcosmetics
This palette SHOOK ME TO THE CORE!! If you are looking for warm essentials palette, and don’t mind investing in quality shadows then this #natashadenona #sunset #palette is for you! ______________________________________________________________________ PRODUCTS USED: Foundation: @hudabeauty @shophudabeauty Concealer: @maybelline #maybellineinstantagerewind Bronzer: #natashadenonamakeup Blush: @milanicosmetics #milanibakedblush #milaniluminoso Highlighter: @pixibeauty #pixibeauty Mascara: @toofaced #toofacedbetterthansex Setting Spray: @urbandecaycosmetics #urbandecayallnighter ____________________________________________________________________ #makeup #makeuptutorial #makeupvideos #makeupartist #natashadenonapalette #natashadenonasunsetpalette #luxurylifestyle #copper #makeupaddict #makeupjunkie
NEW VIDEO ALERT: On Youtube Channel (link in my bio) https://youtu.be/k9uR7-xhE60 This palette SHOOK ME TO THE CORE!! If you are looking for warm essentials palette, and don’t mind investing in quality shadows then this #natashadenona #sunset #palette is for you! ______________________________________________________________________ PRODUCTS USED: Foundation: @hudabeauty @shophudabeauty Concealer: @maybelline #maybellineinstantagerewind Bronzer: #natashadenonamakeup Blush: @milanicosmetics #milanibakedblush #milaniluminoso Highlighter: @pixibeauty #pixibeauty Mascara: @toofaced #toofacedbetterthansex Setting Spray: @urbandecaycosmetics #urbandecayallnighter ____________________________________________________________________ #makeup #makeuptutorial #makeupvideos #makeupartist #natashadenonapalette #natashadenonasunsetpalette #luxurylifestyle #copper #makeupaddict #makeupjunkie #glittereyeshadow #glittermakeup #glitter #glow #glowup
Milani Baked Blush IDR 125.000 Available : Berry Amore Bella Rosa Bellisimo Bronze Rosa Romantica Baked blush favorit dari dulu sampai skrg. Packagingnya simple, trdapat 2 container di milani baked blush ini. Yg atas adalah baked blushnya, yg bwh ad include cermin beserta aplikator brush kecil. Tekstur lembut dan velvety, halus dan sgt pigmented, sekali apply wrna lgsg keluar. Baked blush ini hasilny lbh ke shimmery bukan glittery. Please do remember shimmer berbeda dgn glitter. Shimmer dari milani baked blush justru membuat wajah kmu trlihat glowing tnpa terkesan berlebihan. Secara tidak lgsg blush ini jg bs berfungsi sbgai soft highlighter. . Hasilnya sangat natural. Warna2 blush on ini rata2 bs masuk ke smua skintone. Utk detail swatchesnya silahkan geser ke kiri. #jualblushon #jualblushonmilani #jualmilanibakedblush #jualmilanibakedblushmurah #jualbakedblush #jualbakedblushmilani #milanibakedblush #jualmilaniluminoso #jualmilanimurah #jualmilanidolcepink #jualmilanirosaromantica
Finally seeing some great results from the #curlygirlmethod Using @aussiehairusa “Miracle Curls” Co Wash, Conditioner, and detangling milk. Also @ouidad “Advanced Climate Control Heat & Humidity Gel. This is Day 3 hair using #marisasrefresh #curlyhair #swavyhair #aussiehair #devacut #curlyhairdontcare #amrezyhighlighter #hudabeauty #tarteshapetape #cotyairspun #milanibakedblush #physiciansformulabutterbronzer #50fitandfab #50andfabulous #instagramover50 #instatips #hudabeautynewnude #maybelline
Blush on paling banyak di review sama beauty2 vlogger . Milani baked blush Harga: 135.000 . Richly pigmented and highly buildable, the beautiful matte and shimmery shades of Baked Blush are the perfect cheeky pop of color for every skin tone. Sunbaked on Italian terracotta tiles, the warm finish adds a radiance that is the very essence of beauty. Shape, contour and highlight your best features. . Available color: Luminoso (best seller di indo) Corallina Berry Amore . #3ce #3ceori #3cejakarta #3ceoriginal #3ceready #3cereadystock #jual3ceori #jual3cemurah #jual3cemattelipcolor #jualliptint #liptintori #jual3celiptint #jual3cevelvettint #koreanmakeup #makeupkorea #etudehouse #liptintetude #jualetudehouse #peripera #periperaid #jualperipera #periperaori #milanibakedblush #luminosomilani
Milani Baked Vaigu sārtumi Attēla centrā kolekcijas varonis Luminoso 🍑🍑🍑 #lovemakeuplatvija #milani #milanicosmetics #milanicosmeticsbaltics #milanicosmeticslatvia #milaniluminoso #milanibakedblush
✨Shout out to @tabathas.mark.on.beauty ✨ Thanks for helping my eyes pop with the Moonstruck Epic waterproof mascara! I love how it’s buildable, fans and lengthens my lashes so soft, STAYS ON in my sweaty intense workouts and easy to come off with my Herbalife skincare!! 😍 • This mascara is definitely worth every penny and gets better every time I use it! Thank you lady!! 💁🏽‍♀️💕 . . . . #getzaazaafit #transformationtuesday #younique #moonstruckepicmascara #nofoundationmakeup #herbalifeskincare #nomorecysticacne #justscars #wnwhighlighter #milanibrowpomade #milanibakedblush #tarteconcealer #naturallookingmakeup #babyhairsonfleektho
READY STOCK MILANI ROSE POWDER BLUSH PALETTE No 1 No 2 Total 12 gr ya isi nya Rp 270.000 Line : @julsbeautyid Whatsapp : +6281287275667 #jualmilaniblush #milanibakedblush #jualblush #jualmilanimurah #jualbakedblush #milanibakedblush
This is my new favorite palette @dominiquecosmetics “Berries & Cream” There’s just so many beautiful colors and they all perform amazingly well. This dark blue was so easily blended with no fall out. Also using @anastasiabeverlyhills “Amrezy” highlighter, it’s beautiful and doesn’t accentuate the fine lines. #makeupaddict #dominiquecosmetics #christendominique #anastasiabeverlyhills #amrezyhighlighter #tartecosmetics #tarteshapetape #milanibakedblush #loraccosmetics #peptides #wetnwildbeauty #physiciansformula #instamakeup #instatips #instagramover50 #50fitandfab #50andfabulous #solotica #fiveheadgang #noupperlip #curlygirlmethod #swavyhair
F I R E … Look inspired by @adirjacob using @natashadenona #natashadenonasunsetpalette ________________________________________________________________________ Products Used: FOUNDATION: @shophudabeauty #hudabeautyfoundation CONCEALER: @maybelline #maybellineinstantagerewind POWDER: #maybellinefitme BRONZER: #sculptandglow BLUSH: @milanicosmetics #milanibakedblush #milaniluminoso HIGHLIGHTER: @pixibeauty #pixibeauty SETTING SPRAY: #fresh MASCARA: @toofaced #toofacedbetterthansex Lips: @narsissist #narsorgasm ________________________________________________________________________ #makeup #makeupvideos #makeuptutorial #makeupaddict #makeupparty #makeupjunkie #coppereyeshadow #sunset #natashadenona #natashadenonapalette #foiledeyeshadows
#latepost Loving this blue eyeliner 💙 Ecclesiastes 3:9‭-‬11, 14-15 NLT What do people really get for all their hard work? I have seen the burden God has placed on us all. Yet God has made everything beautiful for its own time. He has planted eternity in the human heart, but even so, people cannot see the whole scope of God’s work from beginning to end. And I know that whatever God does is final. Nothing can be added to it or taken from it. God’s purpose is that people should fear him. What is happening now has happened before, and what will happen in the future has happened before, because God makes the same things happen over and over again. #amateurmakeup #blueeyeliner #wingliner #makeuplook #makeup #makeupoftheday #makeuplover #makeupjunkie #ilovemakeup #selfie #makeupaddict #makeupdolls #wakeupandmakeup #eyelook #eyeshadow #dominiquecosmetics #lemonadepalette #lorealinfallible #lorealinfalliblepaintseyeliner #milanicosmetics #milanistayputbrow #tartecosmetics #tartelightscameralashes #maybelline #maybellinesuperstayfoundation #makeoverid #makeovertranslucentpowder #milanibakedblush #madforlipstick in shade Alpha
My copper smokey eye tutorial featuring the Too Faced Gingerbread Spice palette is now live! I am giving away a free Too Faced Gingerbread palette to one of you! 🧡 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Giveaway Rules: ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 1. Subscribe to my YouTube Channel ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 2. Follow me on Instagram ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 3. Leave a comment down below letting me know you want to enter! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ *Only residents in the contiguous U.S. are eligible to enter ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ *Winner will be announced on December 9th!!!! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Good luck!!!🍀 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Link in the bio! 🎥 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #smoorebeauty #toofaced #toofacedgingerbread #toofacedgingerbreadpalette #toofacedgingerbreadspice #makeuptutorial #smokeyeye #coppereyeshadow #warmeyeshadow #warmeye #warmsmokeyeye #duochromeeyeshadow #fallmakeup #holidaymakeup #ofracosmetics #ofraliquidlipstick #ofraamericano #doseofcolors #doseofcolorsfuego #clinique #cliniquefoundation #giveaway #makeupgiveaway #eyeshadowpalettegiveaway #boldlips #wingedliner #peachblush #milanibakedblush #milaniluminoso #luxiebrushes
Got bored and started playing with some makeup. I’m loving my #elfbronzer and #milanibakedblush
Some classics are featuring in today's makeup look. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ @toofaced Chocolate Bar Palette which to me is still one of the best. @milanicosmeticsuk Baked Blush in Luminoso. Fabulous shade that brings life and soul to my skin. @maccosmeticsuk maccosmetics Creamsheen Lipstick in Shy Girl - a nude that's now become a second favourite after being knocked off the top spot by Charlotte Tilbury's Bitch Perfect. @hourglasscosmetics Ambient Lighting Bronzer in Nude Bronze Light - works well for contouring as well as a Bronzer . . . . .#makeupoftheday #motd #makeupflatlay #sundayvibes #makeuptime #chocolatebarpalette #milanibakedblush #macshygirl #beccaambientbronzer #makeupblogger #makeupcollection #makeupobsessed #allmodernmakeup #over40beauty #40plusblogger #beautybloggeruk #beautyproducts #sundaymakeup
F I R E … Look inspired by @adirjacob using @natashadenona #natashadenonasunsetpalette ________________________________________________________________________ Products Used: FOUNDATION: @shophudabeauty #hudabeautyfoundation CONCEALER: @maybelline #maybellineinstantagerewind POWDER: #maybellinefitme BRONZER: #sculptandglow BLUSH: @milanicosmetics #milanibakedblush #milaniluminoso HIGHLIGHTER: @pixibeauty #pixibeauty SETTING SPRAY: #fresh MASCARA: @toofaced #toofacedbetterthansex Lips: @narsissist #narsorgasm ________________________________________________________________________ #makeup #makeupvideos #makeuptutorial #makeupaddict #makeupparty #makeupjunkie #coppereyeshadow #sunset #natashadenona #natashadenonapalette #foiledeyeshadows
i should hate you but even then that would be way more than you actually deserve and so i'll give you nothing to match the nothing you gave me in return ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🥀 face: @benefitcosmetics #theporefessional primer @wetnwildbeauty #photofocusfoundation in soft ivory @catrice.us #liquidcamouflageconcealer in light natural #cotyairspun translucent powder #benefitcosmetics #hoolabronzer @ultabeauty baked bronzer in radiance @milanicosmetics #milanibakedblush in #luminoso @jeffreestarcosmetics #skinfrost in ice cold @elfcosmetics highlighter in #moonlightpearls @mariobadescu #mariobadescu rose water facial spray 🥀 eyes: @tartecosmetics #tarteshapetape in fair @morphebrushes #morphe39a palette @eylureofficial #eyluredefinition 126 lashes @julepbeauty #julepbeauty #julepeyeliner in blackest black @covergirl #covergirl #flourishmascara 🥀 brows: #elfcosmetics #elfeyebrowkit in medium #covergirlmade #easybreezybrow powder
Oi amigas que gostam de make, comprei esse blush da Milani no Paraguai, na cor Bella Bellini. É um tom rosado/pêssego com brilho dourado. Na foto na mão não dá pra ver a beleza real desse blush. Eu tenho resenha de outro da Milani aqui no feed. Nos EUA têm pra vender nas farmácias e nos supermercados essa marca. Dica pra quem vai viajar pra lá e os preços são muito bons. @milanicosmetics #dicasbyfran #resenhadicasbyfran #milanidicasbyfran #blush #milanicosmetics #milanibakedblush #bellabellini #instabeauty #beautyblog #beautygram
This Milani luminoso blush looks absolutely gorgeous! Haven’t tried and tested baked blush, so this will be my first time, must say color looks absolutely gorgeous @milanicosmetics #milaniluminoso #bakedblush #milanibakedblush #loveforblushes #makeupmusthaves
Had a mini shopping spree/haul at the drugstore yesterday☺️ Pictured: @milanicosmetics “Baked Blush” in “Luminoso” @milanicosmetics “Rose Powder Blush” in “Tea Rose” @maybelline “FaceStudio Master Chrome Metallic Highlighter” in “Molten Gold” @maybelline “Lash Sensational” Mascara #makeup #highlighter #blush #mascara #maybelline #maybellinehighlighter #milani #milanicosmetics #milaniblush #milanibakedblush #milaniroseblush #lashsensational #lashsensationalmascara #masterchromehighlighter
Champagne Dreams Full Face @anastasiabeverlyhills Brow Pomade in Ash Brown @anastasiabeverlyhills Sugar Glow Kit in Butterscotch for highlight @jeffreestarcosmetics Blood Sugar Palette @mbacosmetics Chromalights Glitter in the shade Bubbly @maybelline Cat Eyes Mascara in Glam Black @ardellbeauty Double Up Demi Wispies @wetnwildbeauty MegaLiner Liquid Liner in Black @urbandecaycosmetics 24/7 Eyeliner in Zero @catrice.us HD Coverage Liquid Foundation in the shade 010 Light Beige @collectionlove 2000 Concealer in Fair @milanicosmetics Double XL Bronzer @elfcosmetics Matte Liquid Lipstick in Praline @italiadeluxemakeup Ultra Fine Lip Liner in Natural Beige @milanicosmetics Baked Blush in Red Vino #catrice #catricehd #milanibakedblush #ardelllashes #ardelldoubleup #anastasiasugarglowkit #anastasiabrowpomade #cutcreasegoals #glameyes #glamcutcrease #holidaymakeup #newyearsevemakeup #glittercutcrease #greeneyes #mbacosmetics #mbachromalights #glittereyemakeup #holidaymakeup #anastasiahighlight #anastasiabutterscotch #undiscoveredmuas #undiscovered_mua #unknownmua #aspiringmua #jeffreestar #jeffreestarbloodsugar #jeffreestarbloodsugarpalette
Some of you lovelies have been asking me about the blush that I use for everyday/heavy glam makeup look. This is the only blush by @milanicosmetics that I’ve been using since a year! My favourite shade is “Luminiso” and that’s what I use for all my looks. It’s really pigmented and has a rosy pink tone which makes your cheeks pop and looks very natural. These blushes have some shine in it which works as a highlighter too. Isn’t that amazing? A two in one combo by @milanicosmetics 😊💕 . . What’s your favourite one? . . . . . @milanicosmetics . #torontomakeup #makeupblogger #milanicosmetics #milani #milanibakedblush #luminuso #lovemakeup #makeupparty #makeupideas #makeupblog #makeuplife #makeupcollection #makeupobsessed #torontobloggers #makeupartist #bestmakeupproducts #makeupaddiction #makeuptime #makeupgoals #makeupinspiration #makeuplover #makeupart #canadianbloggers #makeupbloger #makeupmafia
Wore this look the other day. I’m really enjoying #colourpopdisneycollection Princesses 👸🏻 eyeshadow palette 🎨. #nyxglittergoals in Polish Pin Up is brilliant ✨. #milanibakedblush in Dolce Pink gives such a healthy flush to the cheeks 🥰. #fotd #makeupoftheday #makeupofinstagram #careysmakeupuseup #ilovepretty #beauty
Hello thursday night... Stay blessed all of you... Look at these cheeky blushes... Fell in love with theses... @milanicosmetics #milanibakedblush . . . . . Follow and #dm me if you want to get special discounts on your favourite brands...↔@best_fashionbrand . . #Fashion #OOTD #Style #InstaFashion #Vintage #FashionBlogger #Fashionista #StreetStyle #Stylish #MensFashion #WomensFashion #InstaStyle #LookBook #WhatIWore #FashionDiaries #StyleInspo #FashionBlogger #LookBook #WIWT #FashionWeek #FashionStyle #StyleBlog #Blog #StyleBlogger #StreetFashion #OutfitOfTheDay
next page →