#milkandhoney

349,275 posts

Loading...
Ostatnie dni szczฤ™ล›cia โ˜€๏ธ๐Ÿ‰๐Ÿธ#summertime #sunny #blonde #tattoo #thebelljar #milkandhoney
2018.09.15 ่ฌๅˆ†ๆ„Ÿ่ฌ #ไบบ็พŽๅฟƒๆ›ด็พŽ ็š„ @waawei ใ€‚ ๅœจ08.26 #milkandhoney #ๅญ•ๆœŸ้™ๅฎšๆผ”ๅ”ฑๆœƒ ๆฒ’ๆœ‰่ฒทๅˆฐ้™ๅฎšๅ•†ๅ“๏ผŒๆœ‰ไบ›ๅคฑ่ฝ๏ผŒๅพŒไพ†็ง่จŠๅจƒๅจƒ้–‹ๆ”พ่จ‚่ณผ๏ผŒๅจƒๅจƒ่ฑช้‚ๅœฐ็ญ”ๆ‡‰๏ผ ้Žไบ†ไธ‰ๅ€‹ๆ˜ŸๆœŸ็š„ๆ—ฅๅญ๏ผŒ็œ‹ๅˆฐๅจƒๅจƒ็š„่จŠๆฏ๏ผŒ็ตๆŸๅทฅไฝœ๏ผŒๆ‰‹ๅˆ€ๅฅ”ๅˆฐ @hineidou ๏ผŒๅพž่ถ…ๆœ‰็ฆฎ่ฒŒ็š„ๅบ—ๅ“กๆ‰‹ไธญ่ฒทไธ‹่ถ…ๆœ‰่ณชๆ„Ÿ็š„ #ๅญ•ๆœŸ้™ๅฎš ๅ•†ๅ“ใ€‚ ๅจƒๅจƒ้‚„ๅ› ็‚บๅฟซ็”Ÿๅฏถๅฏถ๏ผŒไพ†ๅ€‹ไฝ›ๅฟƒๅคงๆธ…ๅ€‰๏ผๅ–œๆญก๏ฝž ้žๅธธๆ„Ÿ่ฌๅจƒๅจƒ๏ผŒไบบ็พŽๅฟƒๆ›ด็พŽ็š„ๅชฝๅชฝใ€‚
Comment ๐Ÿฏ if Milk and Honey is your fav! . โฉnatural products free from chemicals โฉclean and safe for your skin โฉHot selling product๐Ÿ˜ . โ™ DM or whatsapp on 03484601571 to place your order __________________________________ ๐Ÿ“ŠDiscounted prices ๐Ÿ“‚ Cash on delivery available ๐Ÿš” Fastest overnight delivery ๐ŸŒŽ Shipping nationwide ๐ŸŒŸBest Quality Products๐Ÿ’ฏ . ๐Ÿ“ถShipping across All over Pakistan๐ŸŽถ ๐Ÿ’ Shipping timings : 5-6 working days __________________________________ . . . . . . . #Oriflame #skincare #haircare #skincareproducts #haircareproducts #fashion #brandedmakeup #oriflamepakistan #health #beauty #affordablefashion #affordablemakeup #oriflameonme #oriflameshop #oriflameskincare #onlineshopping #pakistanifashion #pakistanistyle #pakistanionlineshopping #islamabadstreetstyle #theoneoriflame #ecobeauty #giordanigold #tendercare #wellnessbyoriflame #oriflamechangeslife #novage #lovenature #browcara #MilkandHoney @oriflame @oriflame.pk123 @oriflameturkiye @oriflame_ru @oriflameindia @id.oriflame @oriflame_sweden_eg @oriflameromania @oriflamenigeria @oriflamesrbija @oriflame_official_kz @oriflame_am_official
Good morning to a my lovely followers โ˜•๐Ÿ˜˜ Sending you all some positive affirmations. ๐ŸŒป Wishing you all have a great day ๐Ÿ˜Š . . .. โ˜•๏ธ๐Ÿ‚ โ˜€๏ธ #goodmorning #flowerlovers #happywednesday #youareamazing #bees #sunflowers #kindnessmatters #sunandherflowers #livehappily #rumi #PositiveVibes #Inspire #love #Selflove #Selfcare #Spirituality #womenempowerment #happiness #anxietyawareness #mentalwellness #coffee #affirmations #Stressfree #Meditation #mindfulness #yellow #happiness #kindness #poetry #milkandhoney
Milk and Honey ๐Ÿฏ...The other day at the @joojitup with @_ledi.n . . . . . . . . . . . . . #stylechic #fashioninsta #southafricanblogger #somatologist #joojitup #allthingsfiery #milkandhoney
Kulit nya KERING? butuuh kelembapan extra? Wajib cobain yang ini lhoooh Milk and Honey Gold Noutrising Hand & Body Cream dan soap bar nya. Penuh nutrisi dengan pelembab yang memanjakan untuk menjaga kulit dari kekeringan, membantu merawat kulit dengan intensif, menjadikan terasa lembut, kenyal harum dan terhidrasi sepanjang hari Promo SEPTEMBER 2018 #promodiskon yaa.. #bodycream #bodycreamoriflame #milkandhoney #bodycreammilkandhoney #oriflameid #oriflame #oriflameindonesia #oriflamesemarang #oriflamejakarta #lfl ๐Ÿ’› #oriflamesweden #likes #skincarealami #skincareproducts #jualoriflame #makeupaddict #like4like #likeforlike
๐Ÿฅ€ ๐Ÿฅ€ ๐Ÿฅ€ lo stupro ti strapperร  in due ma non ti cancellerร  #rebelreader #rupikaur #milkandhoney #ilferire #bastaviolenza #noallaviolenzasulledonne #laforzadelledonne #educhiamoinostrifigli #wednesday
โœŠ๐Ÿ’œ๐Ÿ‘‘ #rupikaur #poetry #milkandhoney
i shared with you the parts of me which i never even shared with myself before...//19.09.18 follow @poetryofdhiman for more words, quotes and thoughts on love and life.๐Ÿ๐Ÿ
"the way you speak of yourself The way you degrade yourself Into smallness Is abuse." -Rupi Kaur . . Bagaimana rupi kaur mengubah rasa sakit akan luka dan kekerasan yang dialami perempuan dalam sebuah bentuk puisi dan serpihan sajak sangat mengagumkan.. Sebenernya pas tau buku ini diterjemahin ke bahasa indonesia, gua agak ga yakin feelnya bakal sedapet ketika baca versi inggris nya, tapi pas mulai rasanya sulit untuk berhenti, selalu penasaran apa sih isi halaman selanjutnya, tapi tetep yang namanya puisi dari bahasa asing, jauh lebih asik bila dibaca menggunakan bahasanya sendiri. . (+) buat lu yang ingin menikmati puisi dengan genre yang berbeda dan sedikit dewasa. (-) yang belum terbiasa membaca puisi dan sajak dengan kata kata vulgar . . Title: Milk and Honey (17+) Writer: Rupi Kaur Rating: 7/10 . #bookstagram #bookish #bookstagramfeature #bookaddict #bookphotography #readingtime #bookrecomendation #indoreadgram #instabook #bookstagrammer #bookjunkie #bookporn #nerd #milkandhoney #readersofinstagram #bookquotes #rupikaur #poetry
Bรกsniฤky v tejto kniลพke - pohladenia aj noลพe do chrbta. Uลพ som sa zaฤพรบbila. #bookstagram #booklover #dnescitam #viccasunacteni #rupikaur #milkandhoney #poem #girlwithbooks #goodreadsreadingchallenge
Halsduk frรฅn @gestuz โœจ#musthave ~ ~ #milkandhoney #fashion #gestuz #ootd
Camoklรคnning & kjol frรฅn @justfemale ๐Ÿ’™ Hatt frรฅn @parttwo 450kr ~ ~ #milkandhoney #musthaves #fashion #justfemale
Here is my delicious breakfast ๐ŸŒ๐Ÿถ๐Ÿฏ๐Ÿคฉ๐Ÿ˜ Follow me for more healthy food ideas ๐Ÿ’ก๐Ÿฅ—๐Ÿ๐Ÿฅฆ๐Ÿฅ’๐Ÿฅ•๐Ÿด๐Ÿฝ๐Ÿถ . . . #healthylifestyle #healthyfood #staystrong #healthyeating #healthy #healthyrecipes #recipes #recipe #breakfast #breakfastideas #breakfastrecipes #food #goodfood #healthyfood #healthyfoodideas #healthyfoodporn #foodporn #stayfit #fit #fitness #fitnessmotivation #fitnessgirl #fitnessfood #banana #oats #oatmeal #rasberries #milk #oatmilk #milkandhoney #honey
You will find me here // @robyn.neary photo // #softtop #findmehere #togood #milkandhoney
ok back to work . . . . . . #milkandhoney #rupikaur #poetry
Milk & Honey GOLD Smoothing Sugar Scrub๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž Exfoliates & Smoothes Skin๐Ÿ’†๐Ÿ’†๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž Milk & Honey Gold smoothing Sugar Scrub is a luxury sugar scrub infused with organically sourced extracts of milk and honey and a natural origin exfoliant. Buffs away dead skin cells to leave skin soft, supple and wonderfully fragrant. Inbox for Orders OR What'sapp@ 03347006621๐Ÿ‘๐Ÿ‘ #staybeautifulwithoriflameclub #tropicalflair #sugarscrub #oriflame #islamabad #karachi #lahore #oriflame #oriflamePK #theone #milkandhoney
Customer Order๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž ๐Ÿ’ฅMilk & Honey Shampoo Rs.699/-๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘ง ๐Ÿ’ฅCoconut Oil Rs.699/-๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘ง ๐Ÿ’ฅThe ONE BB Cream (Medium) Rs.899/-๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š ๐Ÿ’ฅThe ONE Lip Spa (Natural Pink) Rs.699/-๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ ๐Ÿ’ฅThe ONE Aqua Boost Foundation (Fair Nude) Rs.1199/-๐Ÿ’†๐Ÿ’† ๐Ÿ’ฅOptimals Body Anti-Cellulite Gel Rs.1099/-๐Ÿ™‚๐Ÿ™‚ ๐Ÿ’ฅThe ONE 5in1 Wonder Last Mascara Rs.579/-๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Inbox For Orders OR What'sapp@ 03347006621๐Ÿ“ฉ๐Ÿ‘ #staybeautiful #tropicalflair #theone #oriflametheone #oriflamewithoriflameclub #bbcream #milkandhoney #oriflame #optimalsbody #islamabad #karachi #lahore #oriflame
๐Ÿ’›
SPECIAL ALERT- a pork and fennel sausage, silver beet, sweet onions, pickled chilli, capers, parsley #pizza #milkandhoney #sausage #mullumbimby
Owww jongens, wat een kadootje is het toch, dat heerlijke weer! Ik kan mij er nog niets bij voorstellen dat het over een aantal maanden alweer winter is en dat er een kerstboom in huis staat! Ps: wat een heerlijk grietje he, op de foto ๐Ÿ’› . . . #babyshooting #babyshoot #babyphotoshoot #ig_babygirl #ig_babyoftheday #thebloomforum #milkandhoney #lifestylephotographer #nikonnl #nikonphotographer #natuur #nature #oudersvannu #kekmama #zoomnl #cameranu_nl #fotograafinbreda #dutchconnextion #mastbos #momswithcameras #kidsportraits #babyportraits #urbanjungle #fotoshoot #greatshot
The latest blog is up and about on my website. It's about how sometimes we embrace change and sometimes we go kicking and screaming. At the moment I'm embracing change by going chemical free and diving head first into the land of milk and honey - milk and honey for my skin, that is! #chemfree #healthyliving #goodforyou #happyskin #embracingchange #youdeserveit #selfworth #youcandoit #milkandhoney #ibelieveinyou #letsdoittogetger #positiveliving #kayscubby #yougothis #changeyourlife #itstime
- - Milk & Honey GOLD Smoothing Sugar Scrub๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž Exfoliates & Smoothes Skin๐Ÿ’†๐Ÿ’†๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž Milk & Honey Gold smoothing Sugar Scrub is a luxury sugar scrub infused with organically sourced extracts of milk and honey and a natural origin exfoliant. Buffs away dead skin cells to leave skin soft, supple and wonderfully fragrant. Inbox for Orders dm us #staybeautifulwithoriflameclub #tropicalflair #sugarscrub #oriflame #islamabad #karachi #lahore #oriflame #oriflamePK #theone #milkandhoney - -
MILK & HONEY GOLD BODY CREAM . .. ... Uda tau kan ya manfaat madu dan susu buat kulit? Nah, sekarang ada kemasan praktisnya lhowh... Selain bisa melembabkan selama 24 jam, body cream genthong ini membantu melembutkan dan mencerahkan warna kulit lhowh... ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Yuk cobain sekarang... --- 250 ml --- WA: 085740761191 #jualoriflamemurah #jualorifamesemarang #jualoriflamejogja #jualoriflame #jualbodycream #jualbodycreammurah #jualbodycreamoriflame #jualbodycreamoriflamemurah #bodycreamoriflamemurah #bodycreamoriflame #milkandhoney #milkandhoneybodycream
TESTIMONI MILK & HONEY BODY CREAM . .. ... SAY NO TO STRETCHMARK yah... Buat bu ibu & mbak sis yg uda punya anak pasti tau banget rasanya tiba-tiba kulit mulus lenyap digantikan stretch mark dimana-mana. Dulu aku sempet siyok buanget krn dr dada, perut, pantat sampe paha tiba-tiba ada stretch mark. Padahal ya, waktu hamil tu jagaaaa banget jgn sampe garuk-garuk. Nahan gatel sampe nangis juga oernah saking gak mau ntr ada stretch mark. Yatapi gimana, teteup aja muncul tu stretch mark. Stretch mark aku tu selain yg putih parut-parut juga ada yg item. Beneran ne badan rasanya kayak abia digaruk macan. Item-item panjang gitu & kasar ๐Ÿ˜ญ Mau cuek tapi gak bisa ๐Ÿ˜ข Namanya juga wanita, mencintai keindahan kan ya ๐Ÿ˜˜ Sempet pake oil-oil buat ilangin stretch mark, tapi nihil. Gak ngaruh blas ketepaasssss. Trus pernah juga dilaser. Mahal gelaaakkkk. Hamba menyerah ๐Ÿ˜… Uda gitu pas dilaser sakit, kulit kayak disentliki. Cekit-cekit, cethak-cethak gitu lho rasanya. Kl ada yg bilang laser gak ada rasanya, itu dusta pemirsa ๐Ÿ˜‚ Ada yg saranin luluran pake kopi + madu + susu ๐Ÿ˜ Ya mana sempet ๐Ÿค” Keburu baby rewel kan ya. Setelah 2 th berlalu akhirnya mulai mencoba cuek dgn keadaan badan-bekas-garuk-macan ini. Inget banget, bulan November 2017, liat testi ttg *Milk & Honey Hand & Body Cream* by *Oriflame* ini. Yah namanya uda hopeless, semua dicobalah. Tanpa ekspektasi berlebih. Pas uda mau abis, sekitar, 2bln pemakaian, mau beli lagi baru ngeh kalo ternyata itu bekas garukan macan uda gak ada lho pemirsa. Walau gak mulus banget, tapi uda super happy. Akhirnya selalu repeat order, terutama kalo lagi diskon kayak bulan ini. Langsung deh stok yg banyak ๐Ÿคฉ Sekarang kalau kumpul sm temen sesama ibu muda apsti kan suka tu saling pamer perut ๐Ÿ‘ป Trus selalu pada komen "Kok perut kamu mulus sih ?" ๐Ÿ˜ฑ Bangga donk yaaaa ๐Ÿคญ โค๏ธ --- WA: 085740761191 #jualoriflamemurah #jualorifamesemarang #jualoriflamejogja #jualoriflame #jualbodycream #jualbodycreamoriflame #jualbodycreammurah #jualbodycreamoriflamemurah #bodycreamoriflamemurah #bodycreamoriflame #milkandhoney #milkandhoneybodycream
Pas banget body cream favorit ini pas tiris, pas lagi discount pula bulan ini๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Temen2 mau tau apa saja manfaat Milk & Honey Hand and Body Cream ini? Baca di slide2 berikut nya yaaa daaan Anda pasti jatuh cinta akan segala manfaat nya๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Cobain sekarang yuk... #handandbodycream #milkandhoney #oriflameid #oriflameonme #love
Especially during the Era of Trump. @rupikaur_ . ____________________ #Poetry #rupikaur #milkandhoney #Wordsofwisdom #WordstoLiveby #Poems #bibliophile #bookquotes
Gianmaria B&B breakfast la nostra colazione "inglese" con tutti i prodotti tricaricesi. #localproduct #fruits #eggandbaconsandwich #focaccia #torta #milkandhoney
Milk & Honey Gold Moisturising Hand Cream Hand cream mewah yang menutrisi secara intensif dengan keharuman Milk & Honey yang memanjakan, untuk kulit yang terasa lembut dan kenyal. HANYA Rp79.900 (75ml) ORDER NOWโ†’DM/WA 081283766990 Atau klik link di Bio . #milkandhoney #milkandhoneygold #milkandhoneygoldbodycare #milkandhoneysugarscrub #milkandhoneygoldoriflame #milkandhoneyshowercream #milkandhoneygoldhandcream #milkandhoneyhandcream #milkandhoneysoapbar #milkandhoneyliquidhandsoap #honey #madu #honeycream #krimtangan #handcreammurah #handcreamimpor #handcreamimport #sabunmadu #krimmadu #madumurah #madujakarta #handcream
your favorite oil is back in stock. ๐Ÿ’ง tap our Story to learn more about this multitasking, must-have hero product.
#Repost @rupikaur_ (@get_repost ) ใƒปใƒปใƒป page 127 from #milkandhoney
Milk & Honey Gold Softening Creamy Soap Bar Sabun mewah yang menutrisi secara intensif dengan keharuman Milk & Honey yang memanjakan, untuk kulit yang terasa lembut dan kenyal. HANYA Rp42.900 (100gr) ORDER NOWโ†’DM/WA 081283766990 Atau klik link di Bio . #milkandhoney #milkandhoneygold #milkandhoneygoldbodycare #milkandhoneygoldscrub #milkandhoneygoldoriflame #milkandhoneygoldshowercream #milkandhoneygoldhandcream #milkandhoneygoldsoapbar #milkandhoneygoldliquidhandsoap #honey #madu #honeysoap #honeysoapbar #sabunmadu #sabunbatang #sabunmandi #sabunbadan #krimmadu #madumurah #madujakarta #soapbar
โฅ‰ โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” โฅ‰ Follow @glossbaddiess for more posts! ๐Ÿคช โฅ‰ โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” โฅ‰ DO NOT SELF PROMO: All self promo will be deleted & blocked. โฅ‰ โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” โฅ‰ Other account(s): @glossattire โฅ‰ โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” โฅ‰ THIS IS ORIGINAL CONTENT: If you want to repost, you MUST give proper tagging, either a tag in a photo or a tag in the caption. Thankyou! ๐Ÿ’ž โฅ‰ โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” โฅ‰ Hashtags: #aesthetic #threads #selfcarethreads #selflovethreads #threadstories #helpfulthreads #lifehacks #captionideas #inspiration #art #moodboard #healthcare #nailinspo #glowup #glowing #goldenhour #cloutgang #threadsstyling #summer #itscominghome #milkandhoney #schoolessentials #schoolseries #skincare #skincarethreads #clearskin #clearskintips #dogs #cats
๐Ÿ˜Šwas requested. โฅ‰ โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” โฅ‰ Follow @glossbaddiess for more posts! ๐Ÿคช โฅ‰ โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” โฅ‰ DO NOT SELF PROMO: All self promo will be deleted & blocked. โฅ‰ โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” โฅ‰ Other account(s): @glossattire โฅ‰ โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” โฅ‰ THIS IS ORIGINAL CONTENT: If you want to repost, you MUST give proper tagging, either a tag in a photo or a tag in the caption. Thankyou! ๐Ÿ’ž โฅ‰ โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” โฅ‰ Hashtags: #aesthetic #threads #selfcarethreads #selflovethreads #threadstories #helpfulthreads #lifehacks #captionideas #inspiration #art #moodboard #healthcare #nailinspo #glowup #glowing #goldenhour #cloutgang #threadsstyling #summer #itscominghome #milkandhoney #schoolessentials #schoolseries #skincare #skincarethreads #clearskin #clearskintips #dogs #cats
Milk & Honey Gold Softening Liquid Hand Soap Handwash mewah yang menutrisi secara intensif dengan keharuman Milk & Honey yang memanjakan, untuk kulit yang terasa lembut dan kenyal. HANYA Rp95.000 (300ml) ORDER NOWโ†’DM/WA 081283766990 Atau klik link di Bio . #milkandhoney #milkandhoneygold #milkandhoneygoldbodycare #milkandhoneyscrub #milkandhoneygoldoriflame #milkandhoneyshowercream #milkandhoneyhandcream #milkandhoneysoapbar #milkandhoneyhandsoap #honey #madu #honeysoap #sabun #sabuncucitangan #handwash #sabuncair #liquidhandwash #sabuncucitangancair #sabunmadu #krimmadu #madumurah #madujakarta #handsoap
p.63 from #theroadofus
Milk & Honey Gold Nourishing Hand & Body Cream Body Cream mewah yang menutrisi secara intensif dengan keharuman Milk & Honey yang memanjakan, untuk kulit yang terasa lembut dan kenyal. PROMOโ†’Hanya Rp79.900 (250ml) (Harga normal Rp139.000) ORDER NOWโ†’DM/WA 081283766990 Atau klik link di Bio . #milkandhoney #milkandhoneygold #milkandhoneygoldbodycare #milkandhoneygoldscrub #milkandhoneygoldoriflame #milkandhoneygoldshowercream #milkandhoneygoldhandcream #milkandhoneygoldsoapbar #milkandhoneygoldliquidhandsoap #honey #madu #oriflameid #oriflame #oriflamejakarta #skincare #bodycreammadu #bodycreammurah #bodycreamimpor #bodycreamimport #sabunmadu #krimmadu #madumurah #madujakarta #bodycream
#Repost @rupikaur_ with @get_repost ใƒปใƒปใƒป page 127 from #milkandhoney
"'This is the recipe of life', said my mother as she held me in her arms as I wept. 'Think of those flowers you plant in the garden each year. They will teach you that people too must wilt, fall, root, rise, in order to bloom'" -Rupi Kaur.//
โ€ข ๐š’ ๐š ๐š’๐š•๐š• ๐š—๐šŽ๐šŸ๐šŽ๐š› ๐šž๐š—๐š๐šŽ๐š›๐šœ๐š๐šŠ๐š—๐š ๐š ๐š‘๐šข ๐šข๐š˜๐šž ๐š‘๐šŽ๐š•๐š ๐š–๐šŽ ๐š’๐š ๐šข๐š˜๐šž ๐š ๐šŽ๐š›๐šŽ ๐šŠ๐š๐š›๐šŠ๐š’๐š ๐š˜๐š ๐š ๐šŠ๐š›๐š–๐š๐š‘ ๐˜บ๐˜ฐ๐˜ถ ๐˜ด๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ญ๐˜ฅ ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ท๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ธ๐˜ฏ ๐˜ช ๐˜ธ๐˜ข๐˜ด ๐˜ข ๐˜ง๐˜ช๐˜ณ๐˜ฆ ๐Ÿฏ - ๐š›๐šž๐š™๐š’ ๐š”๐šŠ๐šž๐š›, ๐š–๐š’๐š•๐š” ๐šŠ๐š—๐š ๐š‘๐š˜๐š—๐šŽ๐šข . . . . . . . . #quotes #quotesoftheday #poems #poetry #rupikaur #igers #igersph #igersmelbourne #instagood #love #bookquotes #accessories #rings #milkandhoney
Since my instagram is growing, I thought I would share some of the most random facts about myself that I could think of while writing this. Need I remind you.... I grew up in a house of 7. My siblings and I use to try and catch our farts in jars ๐Ÿ˜‚ there was never such thing as privacy or too much information. I enjoy being transparent about my life it has helped built my confidence, and my business. . I genuinely enjoy eating alone. Iโ€™m an awful dancer. I change my outfit on average 3 times a day. I donโ€™t wear socks.... ever. a bra is debatable and I most definitely havenโ€™t worn underwear since I was like 12. Where my free ballers at!? I love cold pizza. I donโ€™t cap my toothpaste ๐Ÿ˜ฌ and a lot of times I use Safeway sacks as trash bags. I hate cleaning my room but love making my bed. My squatty potty changed my life ( donโ€™t knock it till you try it). I love salty over sweet. Condiments are everything, just donโ€™t ever put cilantro on my food and we will be fine. Iโ€™m better at dating then anyone I know. Ive been on approximately 25 dates since January. Things are going great ๐Ÿ˜‚ I may have just listed majority of the reasons why Iโ€™m single as a Pringle. Do white buffalos like pringles? . . #buffalo #whitebuffalo #alaskaseniorphotographer #kristianireyphotography #milkandhoneylash #networking #consulting #esthetician #business #businesswoman #esthetics #anchoragealaska #anchoragelashes #alaskalashartist #alaskalashes #utahlashes #sirenelash #beauty #sublime #milkandhoney #lashes #volume #blog #lifeblogger #interiordesign #design #entrepreneur #life #alaska
"acima de tudo ame como se fosse a รบnica coisa que vocรช sabe fazer no fim do dia isso tudo nรฃo significa nada esta pรกgina onde vocรช estรก seu diploma seu emprego o dinheiro nada importa exceto o amor e a conexรฃo entre as pessoas quem vocรช amou e com que profundidade amou como vocรช tocou as pessoas รก sua volta e quanto vocรช se doou a elas". ๐Ÿ’›๐ŸŒป . . . . . #rupikaur #outrosjeitosdeusaraboca #poesia #text #rupi #editoraplaneta #book #girassol #milkandhoney
#milkandhoney ๐Ÿ–ค
i was not made with a fire in my belly so i could be put out #rupikaur #milkandhoney
next page →