#milocubesmurah

24,433 posts

Loading...
Tutorial Video Resepi Sandwich Teloq Cheesebomb.🥪 . Nak tau x, Cheesebomb ni tak semestinya boleh pakai sebagai sos pencicah je. Korang boleh juga guna untuk masakan mengikut creativity korang. Nak buat Mac & Cheese add on Cheesebomb pun boleh guyss. Selamat Mencuba. . . #popchiz #popchizmalaysia #popchizkeramat #pophizwangsamaju #popchizsetiawangsa #popchizampang #popchizmelawati #popchizsetapak #popchizkl #pengedardiperlukan #popchizcukupkesebalang #cukupkesebalang #cheesebomb #cheesebombkl #kerepekpopiacheese #laparbah #wondercheese #cheesebombkeramat #cheesebombsetiawangsa #milocube #milocubemurah #milocubemalaysia #soscheese #milocubesmurah #cheesebombampang #cheesebombwangsamaju #cheesepowder #mukbang #mukbangasmr #mukbangmalaysia
MILO CUBES READY TANPA PO - Kemasan 100pcs 275gr Rp.150.000 Kemasan 50pcs 137,5gr Rp.95.000 ❗️ada label HALAL ❗️ - Pengiriman disarankan menggunakan JNE YES / SICEPAT BEST untuk menjaga kualitas - ⚠️ ORDER Line : evelyntania WA : 0877 7665 8176 #milocubes #milocubesg #snackimport #snackmurah #snackenak #snackimportmurah #snackimpor #snackimportjakarta #snackimportsingapore #snackimportthailand #snackimportready #snackimportmurahjakarta #cemilanimport #cemilanimportmurah #cemilanimpor #snackmurah #milocubesjakarta #milocubesmurah #milocubesmurmer #milocubeshalal #milocubesready #milocubesindonesia #milocubestick #milocubesurabaya #milocubesviral #
MILO CUBES READY TANPA PO - Kemasan 100pcs 275gr Rp.150.000 Kemasan 50pcs 137,5gr Rp.95.000 ❗️ada label HALAL ❗️ - Pengiriman disarankan menggunakan JNE YES / SICEPAT BEST untuk menjaga kualitas - ⚠️ ORDER Line : evelyntania WA : 0877 7665 8176 #milocubes #milocubesg #snackimport #snackmurah #snackenak #snackimportmurah #snackimpor #snackimportjakarta #snackimportsingapore #snackimportthailand #snackimportready #snackimportmurahjakarta #cemilanimport #cemilanimportmurah #cemilanimpor #snackmurah #milocubesjakarta #milocubesmurah #milocubesmurmer #milocubeshalal #milocubesready #milocubesindonesia #milocubestick #milocubesurabaya #milocubesviral #
MILO CUBES READY TANPA PO - Kemasan 100pcs 275gr Rp.150.000 Kemasan 50pcs 137,5gr Rp.95.000 ❗️ada label HALAL ❗️ - Pengiriman disarankan menggunakan JNE YES / SICEPAT BEST untuk menjaga kualitas - ⚠️ ORDER Line : evelyntania WA : 0877 7665 8176 #milocubes #milocubesg #snackimport #snackmurah #snackenak #snackimportmurah #snackimpor #snackimportjakarta #snackimportsingapore #snackimportthailand #snackimportready #snackimportmurahjakarta #cemilanimport #cemilanimportmurah #cemilanimpor #snackmurah #milocubesjakarta #milocubesmurah #milocubesmurmer #milocubeshalal #milocubesready #milocubesindonesia #milocubestick #milocubesurabaya #milocubesviral #
Comel je cust lpas dpt brg tros pack2kan mcm nie 👍👍 #milocube #milocubesmurah
Milo cubessss 100 pcs. Murah murah jee uolssss kita kasi harga kawan kawan okay ? 😚 boleh tkn link ws untuk order dan ptanyaan. 🙆🙆🙆 #milocubes #milocubesmalaysia #milocubesmurah #milocubeshargastudent #milocubesnilai #milocubesmantin #milocubesbangi #milocubesviral #milocubessedap 1pack / 100pcs = RM25 inc postage sm / add RM5 ss
MILO CUBES READY TANPA PO - Kemasan 100pcs 275gr Rp.150.000 Kemasan 50pcs 137,5gr Rp.95.000 ❗️ada label HALAL ❗️ - Pengiriman disarankan menggunakan JNE YES / SICEPAT BEST untuk menjaga kualitas - ⚠️ ORDER Line : evelyntania WA : 0877 7665 8176 #milocubes #milocubesg #snackimport #snackmurah #snackenak #snackimportmurah #snackimpor #snackimportjakarta #snackimportsingapore #snackimportthailand #snackimportready #snackimportmurahjakarta #cemilanimport #cemilanimportmurah #cemilanimpor #snackmurah #milocubesjakarta #milocubesmurah #milocubesmurmer #milocubeshalal #milocubesready #milocubesindonesia #milocubestick #milocubesurabaya #milocubesviral #
MILO CUBES READY TANPA PO - Kemasan 100pcs 275gr Rp.150.000 Kemasan 50pcs 137,5gr Rp.95.000 ❗️ada label HALAL ❗️ - Pengiriman disarankan menggunakan JNE YES / SICEPAT BEST untuk menjaga kualitas - ⚠️ ORDER Line : evelyntania WA : 0877 7665 8176 #milocubes #milocubesg #snackimport #snackmurah #snackenak #snackimportmurah #snackimpor #snackimportjakarta #snackimportsingapore #snackimportthailand #snackimportready #snackimportmurahjakarta #cemilanimport #cemilanimportmurah #cemilanimpor #snackmurah #milocubesjakarta #milocubesmurah #milocubesmurmer #milocubeshalal #milocubesready #milocubesindonesia #milocubestick #milocubesurabaya #milocubesviral #
MILO CUBES READY TANPA PO - Kemasan 100pcs 275gr Rp.150.000 Kemasan 50pcs 137,5gr Rp.95.000 ❗️ada label HALAL ❗️ - Pengiriman disarankan menggunakan JNE YES / SICEPAT BEST untuk menjaga kualitas - ⚠️ ORDER Line : evelyntania WA : 0877 7665 8176 #milocubes #milocubesg #snackimport #snackmurah #snackenak #snackimportmurah #snackimpor #snackimportjakarta #snackimportsingapore #snackimportthailand #snackimportready #snackimportmurahjakarta #cemilanimport #cemilanimportmurah #cemilanimpor #snackmurah #milocubesjakarta #milocubesmurah #milocubesmurmer #milocubeshalal #milocubesready #milocubesindonesia #milocubestick #milocubesurabaya #milocubesviral #
[PRE-ORDER & READY] Milo Cube isi 50 50.000/Pack PO READY: 26 Desember ______________________ 🎉READY STOCK: 55.000/Pack ______________________ Mau? Yuk Chat kita! (Klik link di bio) Line : @ OEZ4951P(pakai @) WA : 0819 3224 7114 ______________________ #milocube #milocubejakarta #milocubemurah #milocubeready #milocubereadystock #jualmilocube #jualmilocubejakarta #milocubejkt #permenmilo #milocubes #milocubesmurah #permenmilomurah #milocubesready #pomilocube
HARGA PROMO!!! MILO CUBE!! Milo cube made in Nigeria. Tapi tenang ini udh ada label halalnya ko😊 Kami jual eceran😊 5pcs = 10.000 10pcs = 15.000 15pcs = 22.500 20pcs = 30.000 30pcs = 45.000 50 pcs= 60.000 turun harga dari 75.000 100 pcs = 100.000 turun harga dari 110 000 Kalian pasti bingung ko harga cemilannya mahal banget sih? disini kita udh pangkas banget harganya😉 Buat yang belum coba/tau rasanya pasti deh ragu buat beli cemilan yang satu ini. Tapi kalau yang udh coba dan tau rasanya pasti deh bakal ketagihan terus😅 makannya buat kalian yang belum coba yuks WAJIB banget kalian coba cemilan unik yang satu ini. Milo cube ini belum ada dipasaran indonesia ya. Kalian cari dimana dmana pasti deh gaada😂 Grab it fast💕 #milocube #milocubemurah #milocubebandung #milo #milocubes #milocubes #milocubesmurah #milocubemurahmeriah #milocubebdg #milocubebandungmurah #milodadu #milohits #milobooming #miloenergycube #milocubenigeria #milocubeimport #makanan #cemilanmurah #cemilahenak #cemilanenakmurah #jualanmilocube #milocubereadystock #milocubeenergy #sneakmurah #sneakenak #jualmilocubemurah #jualmilocubehalal #milocubehalal
HARGA PROMO!!! MILO CUBE!! Milo cube made in Nigeria. Tapi tenang ini udh ada label halalnya ko😊 Kami jual eceran😊 5pcs = 10.000 10pcs = 15.000 15pcs = 22.500 20pcs = 30.000 30pcs = 45.000 50 pcs= 60.000 turun harga dari 75.000 100 pcs = 100.000 turun harga dari 110 000 Kalian pasti bingung ko harga cemilannya mahal banget sih? disini kita udh pangkas banget harganya😉 Buat yang belum coba/tau rasanya pasti deh ragu buat beli cemilan yang satu ini. Tapi kalau yang udh coba dan tau rasanya pasti deh bakal ketagihan terus😅 makannya buat kalian yang belum coba yuks WAJIB banget kalian coba cemilan unik yang satu ini. Milo cube ini belum ada dipasaran indonesia ya. Kalian cari dimana dmana pasti deh gaada😂 Grab it fast💕 #milocube #milocubemurah #milocubebandung #milo #milocubes #milocubes #milocubesmurah #milocubemurahmeriah #milocubebdg #milocubebandungmurah #milodadu #milohits #milobooming #miloenergycube #milocubenigeria #milocubeimport #makanan #cemilanmurah #cemilahenak #cemilanenakmurah #jualanmilocube #milocubereadystock #milocubeenergy #sneakmurah #sneakenak #jualmilocubemurah #jualmilocubehalal #milocubehalal
HARGA PROMO!!! MILO CUBE!! Milo cube made in Nigeria. Tapi tenang ini udh ada label halalnya ko😊 Kami jual eceran😊 5pcs = 10.000 10pcs = 15.000 15pcs = 22.500 20pcs = 30.000 30pcs = 45.000 50 pcs= 60.000 turun harga dari 75.000 100 pcs = 100.000 turun harga dari 110 000 Kalian pasti bingung ko harga cemilannya mahal banget sih? disini kita udh pangkas banget harganya😉 Buat yang belum coba/tau rasanya pasti deh ragu buat beli cemilan yang satu ini. Tapi kalau yang udh coba dan tau rasanya pasti deh bakal ketagihan terus😅 makannya buat kalian yang belum coba yuks WAJIB banget kalian coba cemilan unik yang satu ini. Milo cube ini belum ada dipasaran indonesia ya. Kalian cari dimana dmana pasti deh gaada😂 Grab it fast💕 #milocube #milocubemurah #milocubebandung #milo #milocubes #milocubes #milocubesmurah #milocubemurahmeriah #milocubebdg #milocubebandungmurah #milodadu #milohits #milobooming #miloenergycube #milocubenigeria #milocubeimport #makanan #cemilanmurah #cemilahenak #cemilanenakmurah #jualanmilocube #milocubereadystock #milocubeenergy #sneakmurah #sneakenak #jualmilocubemurah #jualmilocubehalal #milocubehalal
Sudah tau apa itu MILO CUBE? . Milo Cube cemilan terHITS di negara2 besar saat ini termasuk juga THAILAND, PHILIPINA, MALAYSIA & INDONESIA. . mau tau manfaat nya??? 💚 Menambah TINGGI badan 💚 Menambah energi pada tubuh 💚 Menjaga stamina agar tetap fit 💚 Selain itu, bisa membuat nafsu makan mu lebih selera. . Cemilan sehat ini cocok untuk anak2 & dewasa. Cocok juga buat yg masih dalam masa penyembuhan. MILO CUBE bikin perut mu terasa kenyang. Jadi, cocok dikonsumsi saat sarapan pagi. Bila tidak sempat makan, MILO CUBE solusi nya! . Cara mengkonsumsinya bisa dimakan langsung atau dicampur dengan air hangat atau dingin. Lebih nikmat lagi dijadikan toping minuman favorit kamu. . siapa lagi yang ingin merasakan nikmat dan sehatnya Milo Cube? . . Info lanjut dan pemesanan hubungi: 📲 Whattsap 089684892754 atau klik link bio di atas. . . . . . #milocube #milocubemurah #jualmilocube #milocubeindo #milocubejakarta #milocubejakartamurah #jualmilocubemurah #milocubeindonesia #suppliermilocube #agenmilocube #milocube #milocube #milocubes #milocubesmurah #milocubesmurah #milocube #milocubemurah #jualmilocube #milocube #snackimport #snackimportmurah #minuman #minumanimport
MILO CUBES READY TANPA PO - Kemasan 100pcs 275gr Rp.150.000 Kemasan 50pcs 137,5gr Rp.95.000 ❗️ada label HALAL ❗️ - Pengiriman disarankan menggunakan JNE YES / SICEPAT BEST untuk menjaga kualitas - ⚠️ ORDER Line : evelyntania WA : 0877 7665 8176 #milocubes #milocubesg #snackimport #snackmurah #snackenak #snackimportmurah #snackimpor #snackimportjakarta #snackimportsingapore #snackimportthailand #snackimportready #snackimportmurahjakarta #cemilanimport #cemilanimportmurah #cemilanimpor #snackmurah #milocubesjakarta #milocubesmurah #milocubesmurmer #milocubeshalal #milocubesready #milocubesindonesia #milocubestick #milocubesurabaya #milocubesviral #
MILO CUBES READY TANPA PO - Kemasan 100pcs 275gr Rp.150.000 Kemasan 50pcs 137,5gr Rp.95.000 ❗️ada label HALAL ❗️ - Pengiriman disarankan menggunakan JNE YES / SICEPAT BEST untuk menjaga kualitas - ⚠️ ORDER Line : evelyntania WA : 0877 7665 8176 #milocubes #milocubesg #snackimport #snackmurah #snackenak #snackimportmurah #snackimpor #snackimportjakarta #snackimportsingapore #snackimportthailand #snackimportready #snackimportmurahjakarta #cemilanimport #cemilanimportmurah #cemilanimpor #snackmurah #milocubesjakarta #milocubesmurah #milocubesmurmer #milocubeshalal #milocubesready #milocubesindonesia #milocubestick #milocubesurabaya #milocubesviral #
MILO CUBES READY TANPA PO - Kemasan 100pcs 275gr Rp.150.000 Kemasan 50pcs 137,5gr Rp.95.000 ❗️ada label HALAL ❗️ - Pengiriman disarankan menggunakan JNE YES / SICEPAT BEST untuk menjaga kualitas - ⚠️ ORDER Line : evelyntania WA : 0877 7665 8176 #milocubes #milocubesg #snackimport #snackmurah #snackenak #snackimportmurah #snackimpor #snackimportjakarta #snackimportsingapore #snackimportthailand #snackimportready #snackimportmurahjakarta #cemilanimport #cemilanimportmurah #cemilanimpor #snackmurah #milocubesjakarta #milocubesmurah #milocubesmurmer #milocubeshalal #milocubesready #milocubesindonesia #milocubestick #milocubesurabaya #milocubesviral #
Best nye kalau begini.😂 . . Sementara masih ada sales ni borong coklat banyak banyak ye gaiss.😂 . . #chocolovers #foodporn #milocubemalaysia #milocubesmurah #kurussihat #ubatkurus #milkamurah #milkamalaysia #milkadaim #coklatlangkawi #tiktokmalaysia #kekdaimviral #makananviral #kekdaimpenang
Peminat coklat Daim angkat tangan.🙋🏻‍♀️ . . . Jangan lepaskan combo Daim ni. Siapa cepat dia dapat. Whatsapp admin for order. . . #daimcake #kekdaimpenang #daimlovers #daimmalaysia #milocubesmurah #ubatkurus #jomkurus #coklatimportmurah #coklatlangkawi #tiktokmalaysia #dropshipwanted #dropshipmalaysia #cantikviral
[PRE-ORDER & READY] Milo Cube isi 50 50.000/Pack PO READY: 26 Desember ______________________ 🎉READY STOCK: 55.000/Pack ______________________ Mau? Yuk Chat kita! (Klik link di bio) Line : @ OEZ4951P(pakai @) WA : 0819 3224 7114 ______________________ #milocube #milocubejakarta #milocubemurah #milocubeready #milocubereadystock #jualmilocube #jualmilocubejakarta #milocubejkt #permenmilo #milocubes #milocubesmurah #permenmilomurah #milocubesready #pomilocube
MILO CUBES READY TANPA PO - Kemasan 100pcs 275gr Rp.150.000 Kemasan 50pcs 137,5gr Rp.95.000 ❗️ada label HALAL ❗️ - Pengiriman disarankan menggunakan JNE YES / SICEPAT BEST untuk menjaga kualitas - ⚠️ ORDER Line : evelyntania WA : 0877 7665 8176 #milocubes #milocubesg #snackimport #snackmurah #snackenak #snackimportmurah #snackimpor #snackimportjakarta #snackimportsingapore #snackimportthailand #snackimportready #snackimportmurahjakarta #cemilanimport #cemilanimportmurah #cemilanimpor #snackmurah #milocubesjakarta #milocubesmurah #milocubesmurmer #milocubeshalal #milocubesready #milocubesindonesia #milocubestick #milocubesurabaya #milocubesviral #
MILO CUBES READY TANPA PO - Kemasan 100pcs 275gr Rp.150.000 Kemasan 50pcs 137,5gr Rp.95.000 ❗️ada label HALAL ❗️ - Pengiriman disarankan menggunakan JNE YES / SICEPAT BEST untuk menjaga kualitas - ⚠️ ORDER Line : evelyntania WA : 0877 7665 8176 #milocubes #milocubesg #snackimport #snackmurah #snackenak #snackimportmurah #snackimpor #snackimportjakarta #snackimportsingapore #snackimportthailand #snackimportready #snackimportmurahjakarta #cemilanimport #cemilanimportmurah #cemilanimpor #snackmurah #milocubesjakarta #milocubesmurah #milocubesmurmer #milocubeshalal #milocubesready #milocubesindonesia #milocubestick #milocubesurabaya #milocubesviral #
MILO CUBES READY TANPA PO - Kemasan 100pcs 275gr Rp.150.000 Kemasan 50pcs 137,5gr Rp.95.000 ❗️ada label HALAL ❗️ - Pengiriman disarankan menggunakan JNE YES / SICEPAT BEST untuk menjaga kualitas - ⚠️ ORDER Line : evelyntania WA : 0877 7665 8176 #milocubes #milocubesg #snackimport #snackmurah #snackenak #snackimportmurah #snackimpor #snackimportjakarta #snackimportsingapore #snackimportthailand #snackimportready #snackimportmurahjakarta #cemilanimport #cemilanimportmurah #cemilanimpor #snackmurah #milocubesjakarta #milocubesmurah #milocubesmurmer #milocubeshalal #milocubesready #milocubesindonesia #milocubestick #milocubesurabaya #milocubesviral #
New!! 'Milo Energi Cubes' atau juga dikenal sebagai 'choco Milo' adl kubus kecil cookie cokelat -. padat, kubus kecil crunchiest cookie cokelat, soo amazzzinngggg! Jangan tertipu oleh ukurannya yang kecil tapi rasanya sangat lezat! Dan bikin ketagihan! Biasanya hanya dapat ditemukan di Dubai, Nigeria, Ghana, Inggris dan beberapa negara terpilih. Tapi sekarang hadir di Indonesia Ukuran Milo Cube yg menggemaskan 0.8cm x 0.8cm x 0.8cm MUST TRY ITEM ! 1paket isi 100 cubes Price 145.000 1paket isi 50 cubes Price 85.000 . #milocubesjakarta #milocubesmurah #milocubejakarta #milocubemurah #milocube50 #milocube50pcs #milocube100pcs #snackimportjakarta #snackimportmurah
New!! 'Milo Energi Cubes' atau juga dikenal sebagai 'choco Milo' adl kubus kecil cookie cokelat -. padat, kubus kecil crunchiest cookie cokelat, soo amazzzinngggg! Jangan tertipu oleh ukurannya yang kecil tapi rasanya sangat lezat! Dan bikin ketagihan! Biasanya hanya dapat ditemukan di Dubai, Nigeria, Ghana, Inggris dan beberapa negara terpilih. Tapi sekarang hadir di Indonesia Ukuran Milo Cube yg menggemaskan 0.8cm x 0.8cm x 0.8cm MUST TRY ITEM ! 1paket isi 100 cubes Price 145.000 1paket isi 50 cubes Price 85.000 . #milocubesjakarta #milocubesmurah #milocubejakarta #milocubemurah #milocube50 #milocube50pcs #milocube100pcs #snackimportjakarta #snackimportmurah
New!! 'Milo Energi Cubes' atau juga dikenal sebagai 'choco Milo' adl kubus kecil cookie cokelat -. padat, kubus kecil crunchiest cookie cokelat, soo amazzzinngggg! Jangan tertipu oleh ukurannya yang kecil tapi rasanya sangat lezat! Dan bikin ketagihan! Biasanya hanya dapat ditemukan di Dubai, Nigeria, Ghana, Inggris dan beberapa negara terpilih. Tapi sekarang hadir di Indonesia Ukuran Milo Cube yg menggemaskan 0.8cm x 0.8cm x 0.8cm MUST TRY ITEM ! 1paket isi 100 cubes Price 145.000 1paket isi 50 cubes Price 85.000 . #milocubesjakarta #milocubesmurah #milocubejakarta #milocubemurah #milocube50 #milocube50pcs #milocube100pcs #snackimportjakarta #snackimportmurah
Nak tau x kenapa Cheesebomb ni x sama mcm sos cheese lain. Cheese dia rasa berapi sangat dan sangat2 addicted. Sebab tu dah x payah makan dengan sos cili. Cheesebomb je dah ada 2 dalam 1. . Ready Stok Available. Sebotol = RM18 3 botol = RM50 . Klik link whatsapp di bio untuk order. . Free delivery Keramat/WangsaMaju . . #popchiz #popchizmalaysia #popchizkeramat #pophizwangsamaju #popchizsetiawangsa #popchizampang #popchizmelawati #popchizsetapak #popchizkl #pengedardiperlukan #popchizcukupkesebalang #cukupkesebalang #cheesebomb #cheesebombkl #kerepekpopiacheese #laparbah #wondercheese #cheesebombkeramat #cheesebombsetiawangsa #milocube #milocubemurah #milocubemalaysia #soscheese #milocubesmurah #cheesebombampang #cheesebombwangsamaju #cheesepowder #moodrepublik2018
Tak tau nak terlioq dengan cheesebomb atau bunyi ayam tu. 😂 . Tapi sis nak cakap makan cheesebomb ni memang best giler dengan ayam goreng yg panas2. Sebab cheesebomb ni pedas sangat, bila makan dengan ayam goreng panas lagi terasa padu cheese tu. 🔥🔥🔥 . Berminat? Macam biasa la ye, klik link whatsapp di bio. . #popchiz #popchizmalaysia #popchizkeramat #pophizwangsamaju #popchizsetiawangsa #popchizampang #popchizmelawati #popchizsetapak #popchizkl #pengedardiperlukan #popchizcukupkesebalang #cukupkesebalang #cheesebomb #cheesebombkl #kerepekpopiacheese #laparbah #wondercheese #cheesebombkeramat #cheesebombsetiawangsa #milocube #milocubemurah #milocubemalaysia #soscheese #milocubesmurah #cheesebombampang #cheesebombwangsamaju #cheesepowder #moodrepublik2018
MILO CUBES READY TANPA PO - Kemasan 100pcs 275gr Rp.150.000 Kemasan 50pcs 137,5gr Rp.95.000 ❗️ada label HALAL ❗️ - Pengiriman disarankan menggunakan JNE YES / SICEPAT BEST untuk menjaga kualitas - ⚠️ ORDER Line : evelyntania WA : 0877 7665 8176 #milocubes #milocubesg #snackimport #snackmurah #snackenak #snackimportmurah #snackimpor #snackimportjakarta #snackimportsingapore #snackimportthailand #snackimportready #snackimportmurahjakarta #cemilanimport #cemilanimportmurah #cemilanimpor #snackmurah #milocubesjakarta #milocubesmurah #milocubesmurmer #milocubeshalal #milocubesready #milocubesindonesia #milocubestick #milocubesurabaya #milocubesviral #
MILO CUBES READY TANPA PO - Kemasan 100pcs 275gr Rp.150.000 Kemasan 50pcs 137,5gr Rp.95.000 ❗️ada label HALAL ❗️ - Pengiriman disarankan menggunakan JNE YES / SICEPAT BEST untuk menjaga kualitas - ⚠️ ORDER Line : evelyntania WA : 0877 7665 8176 #milocubes #milocubesg #snackimport #snackmurah #snackenak #snackimportmurah #snackimpor #snackimportjakarta #snackimportsingapore #snackimportthailand #snackimportready #snackimportmurahjakarta #cemilanimport #cemilanimportmurah #cemilanimpor #snackmurah #milocubesjakarta #milocubesmurah #milocubesmurmer #milocubeshalal #milocubesready #milocubesindonesia #milocubestick #milocubesurabaya #milocubesviral #
MILO CUBES READY TANPA PO - Kemasan 100pcs 275gr Rp.150.000 Kemasan 50pcs 137,5gr Rp.95.000 ❗️ada label HALAL ❗️ - Pengiriman disarankan menggunakan JNE YES / SICEPAT BEST untuk menjaga kualitas - ⚠️ ORDER Line : evelyntania WA : 0877 7665 8176 #milocubes #milocubesg #snackimport #snackmurah #snackenak #snackimportmurah #snackimpor #snackimportjakarta #snackimportsingapore #snackimportthailand #snackimportready #snackimportmurahjakarta #cemilanimport #cemilanimportmurah #cemilanimpor #snackmurah #milocubesjakarta #milocubesmurah #milocubesmurmer #milocubeshalal #milocubesready #milocubesindonesia #milocubestick #milocubesurabaya #milocubesviral #
Siapa lagi tak rasa Sos Cheese Pedas yg power gila rasa dia ni. Sis dah cuba makan cheesebomb ni dengan ayam Texas, KFC, MCD, Burger Ramli & Chicken Chop. Sangat2 best gila makan dengan Cheesebomb ni, tak payah dah makan dengan sos cili biasa. Yg paling best skg sis bawa cheesebomb ni ke mana je. Dah x blh hidup xde cheesebomb. 😂 . Ready Stok Available. Sebotol = RM18 3 botol = RM50 . Klik link untuk order http://www.wasap.my/601137046009 . #popchiz #popchizmalaysia #popchizkeramat #pophizwangsamaju #popchizsetiawangsa #popchizampang #popchizmelawati #popchizsetapak #popchizkl #pengedardiperlukan #popchizcukupkesebalang #cukupkesebalang #cheesebomb #cheesebombkl #kerepekpopiacheese #laparbah #wondercheese #cheesebombkeramat #cheesebombsetiawangsa #milocube #milocubemurah #milocubemalaysia #soscheese #milocubesmurah #cheesebombampang #cheesebombwangsamaju #cheesepowder #moodrepublik2018
Nak cari kudapan? Duduk area Keramat/Wangsa Maju? Nak harga diskaun? . Jom order Popchiz dengan sis. Sis agent Popchiz Keramat yg sah tau. Area Keramat & Wangsa Maju ada free delivery juga. . Nak jadi agent? Nak borong? Hantar ke Sabah/Sarawak/Brunei? - Boleh juga. 💪🏻 . Whatsapp sis ke http://www.wasap.my/601137046009 . #popchiz #popchizmalaysia #popchizkeramat #pophizwangsamaju #popchizsetiawangsa #popchizampang #popchizmelawati #popchizsetapak #popchizkl #pengedardiperlukan #popchizcukupkesebalang #cukupkesebalang #cheesebomb #cheesebombkl #kerepekpopiacheese #laparbah #wondercheese #cheesebombkeramat #cheesebombsetiawangsa #milocube #milocubemurah #milocubemalaysia #soscheese #milocubesmurah #cheesebombampang #cheesebombwangsamaju #cheesepowder #moodrepublik2018
HARGA PROMO!!! MILO CUBE!! Milo cube made in Nigeria. Tapi tenang ini udh ada label halalnya ko😊 Kami jual eceran😊 5pcs = 10.000 10pcs = 15.000 15pcs = 22.500 20pcs = 30.000 30pcs = 45.000 50 pcs= 60.000 turun harga dari 75.000 100 pcs = 100.000 turun harga dari 110 000 Kalian pasti bingung ko harga cemilannya mahal banget sih? disini kita udh pangkas banget harganya😉 Buat yang belum coba/tau rasanya pasti deh ragu buat beli cemilan yang satu ini. Tapi kalau yang udh coba dan tau rasanya pasti deh bakal ketagihan terus😅 makannya buat kalian yang belum coba yuks WAJIB banget kalian coba cemilan unik yang satu ini. Milo cube ini belum ada dipasaran indonesia ya. Kalian cari dimana dmana pasti deh gaada😂 Grab it fast💕 #milocube #milocubemurah #milocubebandung #milo #milocubes #milocubes #milocubesmurah #milocubemurahmeriah #milocubebdg #milocubebandungmurah #milodadu #milohits #milobooming #miloenergycube #milocubenigeria #milocubeimport #makanan #cemilanmurah #cemilahenak #cemilanenakmurah #jualanmilocube #milocubereadystock #milocubeenergy #sneakmurah #sneakenak #jualmilocubemurah #jualmilocubehalal #milocubehalal
HARGA PROMO!!! MILO CUBE!! Milo cube made in Nigeria. Tapi tenang ini udh ada label halalnya ko😊 Kami jual eceran😊 5pcs = 10.000 10pcs = 15.000 15pcs = 22.500 20pcs = 30.000 30pcs = 45.000 50 pcs= 60.000 turun harga dari 75.000 100 pcs = 100.000 turun harga dari 110 000 Kalian pasti bingung ko harga cemilannya mahal banget sih? disini kita udh pangkas banget harganya😉 Buat yang belum coba/tau rasanya pasti deh ragu buat beli cemilan yang satu ini. Tapi kalau yang udh coba dan tau rasanya pasti deh bakal ketagihan terus😅 makannya buat kalian yang belum coba yuks WAJIB banget kalian coba cemilan unik yang satu ini. Milo cube ini belum ada dipasaran indonesia ya. Kalian cari dimana dmana pasti deh gaada😂 Grab it fast💕 #milocube #milocubemurah #milocubebandung #milo #milocubes #milocubes #milocubesmurah #milocubemurahmeriah #milocubebdg #milocubebandungmurah #milodadu #milohits #milobooming #miloenergycube #milocubenigeria #milocubeimport #makanan #cemilanmurah #cemilahenak #cemilanenakmurah #jualanmilocube #milocubereadystock #milocubeenergy #sneakmurah #sneakenak #jualmilocubemurah #jualmilocubehalal #milocubehalal
HARGA PROMO!!! MILO CUBE!! Milo cube made in Nigeria. Tapi tenang ini udh ada label halalnya ko😊 Kami jual eceran😊 5pcs = 10.000 10pcs = 15.000 15pcs = 22.500 20pcs = 30.000 30pcs = 45.000 50 pcs= 60.000 turun harga dari 75.000 100 pcs = 100.000 turun harga dari 110 000 Kalian pasti bingung ko harga cemilannya mahal banget sih? disini kita udh pangkas banget harganya😉 Buat yang belum coba/tau rasanya pasti deh ragu buat beli cemilan yang satu ini. Tapi kalau yang udh coba dan tau rasanya pasti deh bakal ketagihan terus😅 makannya buat kalian yang belum coba yuks WAJIB banget kalian coba cemilan unik yang satu ini. Milo cube ini belum ada dipasaran indonesia ya. Kalian cari dimana dmana pasti deh gaada😂 Grab it fast💕 #milocube #milocubemurah #milocubebandung #milo #milocubes #milocubes #milocubesmurah #milocubemurahmeriah #milocubebdg #milocubebandungmurah #milodadu #milohits #milobooming #miloenergycube #milocubenigeria #milocubeimport #makanan #cemilanmurah #cemilahenak #cemilanenakmurah #jualanmilocube #milocubereadystock #milocubeenergy #sneakmurah #sneakenak #jualmilocubemurah #jualmilocubehalal #milocubehalal
HARGA PROMO!!! MILO CUBE!! Milo cube made in Nigeria. Tapi tenang ini udh ada label halalnya ko😊 Kami jual eceran😊 5pcs = 10.000 10pcs = 15.000 15pcs = 22.500 20pcs = 30.000 30pcs = 45.000 50 pcs= 60.000 turun harga dari 75.000 100 pcs = 100.000 turun harga dari 110 000 Kalian pasti bingung ko harga cemilannya mahal banget sih? disini kita udh pangkas banget harganya😉 Buat yang belum coba/tau rasanya pasti deh ragu buat beli cemilan yang satu ini. Tapi kalau yang udh coba dan tau rasanya pasti deh bakal ketagihan terus😅 makannya buat kalian yang belum coba yuks WAJIB banget kalian coba cemilan unik yang satu ini. Milo cube ini belum ada dipasaran indonesia ya. Kalian cari dimana dmana pasti deh gaada😂 Grab it fast💕 #milocube #milocubemurah #milocubebandung #milo #milocubes #milocubes #milocubesmurah #milocubemurahmeriah #milocubebdg #milocubebandungmurah #milodadu #milohits #milobooming #miloenergycube #milocubenigeria #milocubeimport #makanan #cemilanmurah #cemilahenak #cemilanenakmurah #jualanmilocube #milocubereadystock #milocubeenergy #sneakmurah #sneakenak #jualmilocubemurah #jualmilocubehalal #milocubehalal
HARGA PROMO!!! MILO CUBE!! Milo cube made in Nigeria. Tapi tenang ini udh ada label halalnya ko😊 Kami jual eceran😊 5pcs = 10.000 10pcs = 15.000 15pcs = 22.500 20pcs = 30.000 30pcs = 45.000 50 pcs= 60.000 turun harga dari 75.000 100 pcs = 100.000 turun harga dari 110 000 Kalian pasti bingung ko harga cemilannya mahal banget sih? disini kita udh pangkas banget harganya😉 Buat yang belum coba/tau rasanya pasti deh ragu buat beli cemilan yang satu ini. Tapi kalau yang udh coba dan tau rasanya pasti deh bakal ketagihan terus😅 makannya buat kalian yang belum coba yuks WAJIB banget kalian coba cemilan unik yang satu ini. Milo cube ini belum ada dipasaran indonesia ya. Kalian cari dimana dmana pasti deh gaada😂 Grab it fast💕 #milocube #milocubemurah #milocubebandung #milo #milocubes #milocubes #milocubesmurah #milocubemurahmeriah #milocubebdg #milocubebandungmurah #milodadu #milohits #milobooming #miloenergycube #milocubenigeria #milocubeimport #makanan #cemilanmurah #cemilahenak #cemilanenakmurah #jualanmilocube #milocubereadystock #milocubeenergy #sneakmurah #sneakenak #jualmilocubemurah #jualmilocubehalal #milocubehalal
Haiii guys !! Milo cubess 100pcs. Murah je tauuuuu free postage. Boleh dm atau ws okay. Thnkyou 😍 #milocubes #milocubesmalaysia #milocubesmurah #milocubeshargastudent #milocubesnilai #milocubesmantin #milocubesbangi #milocubesviral #milocubessedap 1pack/100pcs = Rm25 inc postage sm/ ss add Rm5.
next page →