#miniskirt

581,931 posts

Loading...
. 🌹 KEBAYA UMAIRA🌹 . Mengunakan material lembut dn tahan lasak. Menjadi pilihan wanita bekerjaya -material PEARLSKIN GREED AAA -warna yang menawan dan memukau -design KEBAYA MODEN -cutting loose dan berdutt belakang -jenis kain kembang payung -pinggang bergetah -saiz XS S M L XL XXL XXXL Nursing friendly, ade hidden zip di depan baju . ×jarang ×kecut ×renyuk √mudah digosok √sejuk dan selesa dipakai √tahan lasak & tak mudah luntur √tampil cantik & menawan dengan design simple √sesuai untuk majlis keramaian Set combo 2 psg RM120 SM /RM125 SS WhatsApp 0173538924 #bazaarpaknil #visitmyig #bajukurung #kurungmoden #bajukurungmoden #top #palazzo #tudung #tudungmurah #bajukurungmodenmurah #kurta #blouse #bajukanakkanak #skirt #tudung #tudungmurah #miniskirt #handsock #handsockmurah #sayajualbaju #sayajualtudung #sayajualbajukurung #bazaaronline #ruangrezekihanania #petuanenek #pujaanhatikanda #jikamasihadarindu #promosi #promosiraya #riangriaraya #yearendsale #merdekasale
FELOLES SKIRT 👗 __ COLOR:White PRICE:RM29 exclude postage COMBO: 3pcs RM85 FREE POSTAGE 💕 MATERIAL: Premium Como Crepe SIZE: Free Size (fit until XXL) #miniskirt #mikaminiskirt #miniskirtarary #miniskirtmurah #miniskirtmuslimahmurah #extendedskirtmurah #extendedskirtmurahgila #bazaarpaknill #basicminiskirt #felolesminiskirt
. 🌹 KEBAYA UMAIRA🌹 . Mengunakan material lembut dn tahan lasak. Menjadi pilihan wanita bekerjaya -material PEARLSKIN GREED AAA -warna yang menawan dan memukau -design KEBAYA MODEN -cutting loose dan berdutt belakang -jenis kain kembang payung -pinggang bergetah -saiz XS S M L XL XXL XXXL Nursing friendly, ade hidden zip di depan baju . ×jarang ×kecut ×renyuk √mudah digosok √sejuk dan selesa dipakai √tahan lasak & tak mudah luntur √tampil cantik & menawan dengan design simple √sesuai untuk majlis keramaian Set combo 2 psg RM120 SM /RM125 SS WhatsApp 0173538924 #bazaarpaknil #visitmyig #bajukurung #kurungmoden #bajukurungmoden #top #palazzo #tudung #tudungmurah #bajukurungmodenmurah #kurta #blouse #bajukanakkanak #skirt #tudung #tudungmurah #miniskirt #handsock #handsockmurah #sayajualbaju #sayajualtudung #sayajualbajukurung #bazaaronline #ruangrezekihanania #petuanenek #pujaanhatikanda #jikamasihadarindu #promosi #promosiraya #riangriaraya #yearendsale #merdekasale
FELOLES SKIRT 👗 __ COLOR:White PRICE:RM29 exclude postage COMBO: 3pcs RM85 FREE POSTAGE 💕 MATERIAL: Premium Como Crepe SIZE: Free Size (fit until XXL) #miniskirt #mikaminiskirt #miniskirtarary #miniskirtmurah #miniskirtmuslimahmurah #extendedskirtmurah #extendedskirtmurahgila #bazaarpaknill #basicminiskirt #felolesminiskirt
. 🌹 KEBAYA UMAIRA🌹 . Mengunakan material lembut dn tahan lasak. Menjadi pilihan wanita bekerjaya -material PEARLSKIN GREED AAA -warna yang menawan dan memukau -design KEBAYA MODEN -cutting loose dan berdutt belakang -jenis kain kembang payung -pinggang bergetah -saiz XS S M L XL XXL XXXL Nursing friendly, ade hidden zip di depan baju . ×jarang ×kecut ×renyuk √mudah digosok √sejuk dan selesa dipakai √tahan lasak & tak mudah luntur √tampil cantik & menawan dengan design simple √sesuai untuk majlis keramaian Set combo 2 psg RM120 SM /RM125 SS WhatsApp 0173538924 #bazaarpaknil #visitmyig #bajukurung #kurungmoden #bajukurungmoden #top #palazzo #tudung #tudungmurah #bajukurungmodenmurah #kurta #blouse #bajukanakkanak #skirt #tudung #tudungmurah #miniskirt #handsock #handsockmurah #sayajualbaju #sayajualtudung #sayajualbajukurung #bazaaronline #ruangrezekihanania #petuanenek #pujaanhatikanda #jikamasihadarindu #promosi #promosiraya #riangriaraya #yearendsale #merdekasale
FELOLES SKIRT 👗 __ COLOR:White PRICE:RM29 exclude postage COMBO: 3pcs RM85 FREE POSTAGE 💕 MATERIAL: Premium Como Crepe SIZE: Free Size (fit until XXL) #miniskirt #mikaminiskirt #miniskirtarary #miniskirtmurah #miniskirtmuslimahmurah #extendedskirtmurah #extendedskirtmurahgila #bazaarpaknill #basicminiskirt #felolesminiskirt
. 🌹 KEBAYA UMAIRA🌹 . Mengunakan material lembut dn tahan lasak. Menjadi pilihan wanita bekerjaya -material PEARLSKIN GREED AAA -warna yang menawan dan memukau -design KEBAYA MODEN -cutting loose dan berdutt belakang -jenis kain kembang payung -pinggang bergetah -saiz XS S M L XL XXL XXXL Nursing friendly, ade hidden zip di depan baju . ×jarang ×kecut ×renyuk √mudah digosok √sejuk dan selesa dipakai √tahan lasak & tak mudah luntur √tampil cantik & menawan dengan design simple √sesuai untuk majlis keramaian Set combo 2 psg RM120 SM /RM125 SS WhatsApp 0173538924 #bazaarpaknil #visitmyig #bajukurung #kurungmoden #bajukurungmoden #top #palazzo #tudung #tudungmurah #bajukurungmodenmurah #kurta #blouse #bajukanakkanak #skirt #tudung #tudungmurah #miniskirt #handsock #handsockmurah #sayajualbaju #sayajualtudung #sayajualbajukurung #bazaaronline #ruangrezekihanania #petuanenek #pujaanhatikanda #jikamasihadarindu #promosi #promosiraya #riangriaraya #yearendsale #merdekasale
FELOLES SKIRT 👗 __ COLOR:White PRICE:RM29 exclude postage COMBO: 3pcs RM85 FREE POSTAGE 💕 MATERIAL: Premium Como Crepe SIZE: Free Size (fit until XXL) #miniskirt #mikaminiskirt #miniskirtarary #miniskirtmurah #miniskirtmuslimahmurah #extendedskirtmurah #extendedskirtmurahgila #bazaarpaknill #basicminiskirt #felolesminiskirt
. 🌹 KEBAYA UMAIRA🌹 . Mengunakan material lembut dn tahan lasak. Menjadi pilihan wanita bekerjaya -material PEARLSKIN GREED AAA -warna yang menawan dan memukau -design KEBAYA MODEN -cutting loose dan berdutt belakang -jenis kain kembang payung -pinggang bergetah -saiz XS S M L XL XXL XXXL Nursing friendly, ade hidden zip di depan baju . ×jarang ×kecut ×renyuk √mudah digosok √sejuk dan selesa dipakai √tahan lasak & tak mudah luntur √tampil cantik & menawan dengan design simple √sesuai untuk majlis keramaian Set combo 2 psg RM120 SM /RM125 SS WhatsApp 0173538924 #bazaarpaknil #visitmyig #bajukurung #kurungmoden #bajukurungmoden #top #palazzo #tudung #tudungmurah #bajukurungmodenmurah #kurta #blouse #bajukanakkanak #skirt #tudung #tudungmurah #miniskirt #handsock #handsockmurah #sayajualbaju #sayajualtudung #sayajualbajukurung #bazaaronline #ruangrezekihanania #petuanenek #pujaanhatikanda #jikamasihadarindu #promosi #promosiraya #riangriaraya #yearendsale #merdekasale
. 🌹 KEBAYA UMAIRA🌹 . Mengunakan material lembut dn tahan lasak. Menjadi pilihan wanita bekerjaya -material PEARLSKIN GREED AAA -warna yang menawan dan memukau -design KEBAYA MODEN -cutting loose dan berdutt belakang -jenis kain kembang payung -pinggang bergetah -saiz XS S M L XL XXL XXXL Nursing friendly, ade hidden zip di depan baju . ×jarang ×kecut ×renyuk √mudah digosok √sejuk dan selesa dipakai √tahan lasak & tak mudah luntur √tampil cantik & menawan dengan design simple √sesuai untuk majlis keramaian Set combo 2 psg RM120 SM /RM125 SS WhatsApp 0173538924 #bazaarpaknil #visitmyig #bajukurung #kurungmoden #bajukurungmoden #top #palazzo #tudung #tudungmurah #bajukurungmodenmurah #kurta #blouse #bajukanakkanak #skirt #tudung #tudungmurah #miniskirt #handsock #handsockmurah #sayajualbaju #sayajualtudung #sayajualbajukurung #bazaaronline #ruangrezekihanania #petuanenek #pujaanhatikanda #jikamasihadarindu #promosi #promosiraya #riangriaraya #yearendsale #merdekasale
. 🌹 KEBAYA UMAIRA🌹 . Mengunakan material lembut dn tahan lasak. Menjadi pilihan wanita bekerjaya -material PEARLSKIN GREED AAA -warna yang menawan dan memukau -design KEBAYA MODEN -cutting loose dan berdutt belakang -jenis kain kembang payung -pinggang bergetah -saiz XS S M L XL XXL XXXL Nursing friendly, ade hidden zip di depan baju . ×jarang ×kecut ×renyuk √mudah digosok √sejuk dan selesa dipakai √tahan lasak & tak mudah luntur √tampil cantik & menawan dengan design simple √sesuai untuk majlis keramaian Set combo 2 psg RM120 SM /RM125 SS WhatsApp 0173538924 #bazaarpaknil #visitmyig #bajukurung #kurungmoden #bajukurungmoden #top #palazzo #tudung #tudungmurah #bajukurungmodenmurah #kurta #blouse #bajukanakkanak #skirt #tudung #tudungmurah #miniskirt #handsock #handsockmurah #sayajualbaju #sayajualtudung #sayajualbajukurung #bazaaronline #ruangrezekihanania #petuanenek #pujaanhatikanda #jikamasihadarindu #promosi #promosiraya #riangriaraya #yearendsale #merdekasale
. 🌹 KEBAYA UMAIRA🌹 . Mengunakan material lembut dn tahan lasak. Menjadi pilihan wanita bekerjaya -material PEARLSKIN GREED AAA -warna yang menawan dan memukau -design KEBAYA MODEN -cutting loose dan berdutt belakang -jenis kain kembang payung -pinggang bergetah -saiz XS S M L XL XXL XXXL Nursing friendly, ade hidden zip di depan baju . ×jarang ×kecut ×renyuk √mudah digosok √sejuk dan selesa dipakai √tahan lasak & tak mudah luntur √tampil cantik & menawan dengan design simple √sesuai untuk majlis keramaian Set combo 2 psg RM120 SM /RM125 SS WhatsApp 0173538924 #bazaarpaknil #visitmyig #bajukurung #kurungmoden #bajukurungmoden #top #palazzo #tudung #tudungmurah #bajukurungmodenmurah #kurta #blouse #bajukanakkanak #skirt #tudung #tudungmurah #miniskirt #handsock #handsockmurah #sayajualbaju #sayajualtudung #sayajualbajukurung #bazaaronline #ruangrezekihanania #petuanenek #pujaanhatikanda #jikamasihadarindu #promosi #promosiraya #riangriaraya #yearendsale #merdekasale
. 🌹 KEBAYA UMAIRA🌹 . Mengunakan material lembut dn tahan lasak. Menjadi pilihan wanita bekerjaya -material PEARLSKIN GREED AAA -warna yang menawan dan memukau -design KEBAYA MODEN -cutting loose dan berdutt belakang -jenis kain kembang payung -pinggang bergetah -saiz XS S M L XL XXL XXXL Nursing friendly, ade hidden zip di depan baju . ×jarang ×kecut ×renyuk √mudah digosok √sejuk dan selesa dipakai √tahan lasak & tak mudah luntur √tampil cantik & menawan dengan design simple √sesuai untuk majlis keramaian Set combo 2 psg RM120 SM /RM125 SS WhatsApp 0173538924 #bazaarpaknil #visitmyig #bajukurung #kurungmoden #bajukurungmoden #top #palazzo #tudung #tudungmurah #bajukurungmodenmurah #kurta #blouse #bajukanakkanak #skirt #tudung #tudungmurah #miniskirt #handsock #handsockmurah #sayajualbaju #sayajualtudung #sayajualbajukurung #bazaaronline #ruangrezekihanania #petuanenek #pujaanhatikanda #jikamasihadarindu #promosi #promosiraya #riangriaraya #yearendsale #merdekasale
FELOLES SKIRT 👗 __ COLOR:White PRICE:RM29 exclude postage COMBO: 3pcs RM85 FREE POSTAGE 💕 MATERIAL: Premium Como Crepe SIZE: Free Size (fit until XXL) #miniskirt #mikaminiskirt #miniskirtarary #miniskirtmurah #miniskirtmuslimahmurah #extendedskirtmurah #extendedskirtmurahgila #bazaarpaknill #basicminiskirt #felolesminiskirt
FELOLES SKIRT 👗 __ COLOR:White PRICE:RM29 exclude postage COMBO: 3pcs RM85 FREE POSTAGE 💕 MATERIAL: Premium Como Crepe SIZE: Free Size (fit until XXL) #miniskirt #mikaminiskirt #miniskirtarary #miniskirtmurah #miniskirtmuslimahmurah #extendedskirtmurah #extendedskirtmurahgila #bazaarpaknill #basicminiskirt #felolesminiskirt
. 🌹 KEBAYA UMAIRA🌹 . Mengunakan material lembut dn tahan lasak. Menjadi pilihan wanita bekerjaya -material PEARLSKIN GREED AAA -warna yang menawan dan memukau -design KEBAYA MODEN -cutting loose dan berdutt belakang -jenis kain kembang payung -pinggang bergetah -saiz XS S M L XL XXL XXXL Nursing friendly, ade hidden zip di depan baju . ×jarang ×kecut ×renyuk √mudah digosok √sejuk dan selesa dipakai √tahan lasak & tak mudah luntur √tampil cantik & menawan dengan design simple √sesuai untuk majlis keramaian Set combo 2 psg RM120 SM /RM125 SS WhatsApp 0173538924 #bazaarpaknil #visitmyig #bajukurung #kurungmoden #bajukurungmoden #top #palazzo #tudung #tudungmurah #bajukurungmodenmurah #kurta #blouse #bajukanakkanak #skirt #tudung #tudungmurah #miniskirt #handsock #handsockmurah #sayajualbaju #sayajualtudung #sayajualbajukurung #bazaaronline #ruangrezekihanania #petuanenek #pujaanhatikanda #jikamasihadarindu #promosi #promosiraya #riangriaraya #yearendsale #merdekasale
. 🌹 KEBAYA UMAIRA🌹 . Mengunakan material lembut dn tahan lasak. Menjadi pilihan wanita bekerjaya -material PEARLSKIN GREED AAA -warna yang menawan dan memukau -design KEBAYA MODEN -cutting loose dan berdutt belakang -jenis kain kembang payung -pinggang bergetah -saiz XS S M L XL XXL XXXL Nursing friendly, ade hidden zip di depan baju . ×jarang ×kecut ×renyuk √mudah digosok √sejuk dan selesa dipakai √tahan lasak & tak mudah luntur √tampil cantik & menawan dengan design simple √sesuai untuk majlis keramaian Set combo 2 psg RM120 SM /RM125 SS WhatsApp 0173538924 #bazaarpaknil #visitmyig #bajukurung #kurungmoden #bajukurungmoden #top #palazzo #tudung #tudungmurah #bajukurungmodenmurah #kurta #blouse #bajukanakkanak #skirt #tudung #tudungmurah #miniskirt #handsock #handsockmurah #sayajualbaju #sayajualtudung #sayajualbajukurung #bazaaronline #ruangrezekihanania #petuanenek #pujaanhatikanda #jikamasihadarindu #promosi #promosiraya #riangriaraya #yearendsale #merdekasale
. 🌹 KEBAYA UMAIRA🌹 . Mengunakan material lembut dn tahan lasak. Menjadi pilihan wanita bekerjaya -material PEARLSKIN GREED AAA -warna yang menawan dan memukau -design KEBAYA MODEN -cutting loose dan berdutt belakang -jenis kain kembang payung -pinggang bergetah -saiz XS S M L XL XXL XXXL Nursing friendly, ade hidden zip di depan baju . ×jarang ×kecut ×renyuk √mudah digosok √sejuk dan selesa dipakai √tahan lasak & tak mudah luntur √tampil cantik & menawan dengan design simple √sesuai untuk majlis keramaian Set combo 2 psg RM120 SM /RM125 SS WhatsApp 0173538924 #bazaarpaknil #visitmyig #bajukurung #kurungmoden #bajukurungmoden #top #palazzo #tudung #tudungmurah #bajukurungmodenmurah #kurta #blouse #bajukanakkanak #skirt #tudung #tudungmurah #miniskirt #handsock #handsockmurah #sayajualbaju #sayajualtudung #sayajualbajukurung #bazaaronline #ruangrezekihanania #petuanenek #pujaanhatikanda #jikamasihadarindu #promosi #promosiraya #riangriaraya #yearendsale #merdekasale
#miniskirt #goldskirt $26 US 6-8 available 💯👍🏻 #fashiondailyonline
FELOLES SKIRT 👗 __ COLOR:White PRICE:RM29 exclude postage COMBO: 3pcs RM85 FREE POSTAGE 💕 MATERIAL: Premium Como Crepe SIZE: Free Size (fit until XXL) #miniskirt #mikaminiskirt #miniskirtarary #miniskirtmurah #miniskirtmuslimahmurah #extendedskirtmurah #extendedskirtmurahgila #bazaarpaknill #basicminiskirt #felolesminiskirt
FELOLES SKIRT 👗 __ COLOR:White PRICE:RM29 exclude postage COMBO: 3pcs RM85 FREE POSTAGE 💕 MATERIAL: Premium Como Crepe SIZE: Free Size (fit until XXL) #miniskirt #mikaminiskirt #miniskirtarary #miniskirtmurah #miniskirtmuslimahmurah #extendedskirtmurah #extendedskirtmurahgila #bazaarpaknill #basicminiskirt #felolesminiskirt
R771 harga RP. 110.000 bahan katun twill tebal Katun twillnya import Lingkar pinggang 64 cm - 82 cm pinggang belakang karet panjang 71 cm rok ini lebar ya say keliling rok nya sekitar 2.7 meter keliling, bkn lebar kancing hanya pajangan tidak bisa dibuka ada resleting di samping . .. Format order Nama Alamat lengkap No hp Kode & warna. ~ All Items Ready stock Order via : Line : @cdl0349e (pakai @ ) WA : 081905869989. #bangkokstyle #maxiskirt #rokpanjang #jualrok #miniskirt #roklebar #olshopmurah #likeforlike #bajumurah #rok #jualrok #skirt #roklucu #rokmurah #roktutu #flareskirt #skirtmurah #jualskirt #rokmurmer #roklevis #jualrokmurah #rokpendek #hotpants #roktutu #rokpolos #rokhitam #rokpanjangpolos #olshopjkt #rokpolospendek #rokspan #rokprisket
R809 harga Rp. 100.000 Bahan : Otoment stretch tebal bahan tebal dan stretch tidak nerawang ​nyaman dipakai beb Pinggang : 68-80cm Pinggul : 74-94cm Panjang : 67cm Resleting di belakang Belahan di samping Free belt . . Format order Nama Alamat lengkap No hp Kode & warna. ~ All Items Ready stock Order via : Line : @cdl0349e (pakai @ ) WA : 081905869989. #bangkokstyle #maxiskirt #rokpanjang #jualrok #miniskirt #roklebar #olshopmurah #likeforlike #bajumurah #rok #jualrok #skirt #roklucu #rokmurah #roktutu #flareskirt #skirtmurah #jualskirt #rokmurmer #roklevis #jualrokmurah #rokpendek #hotpants #roktutu #rokpolos #rokhitam #rokpanjangpolos #olshopjkt #rokpolospendek #rokspan #rokprisket
Falda a $50.00 del 14 al 19 de Enero, y aunque en todas las tiendas encontrarás ofertas, jamás como las que te ofrecemos en @elclosetde_demi y lo mejor, son ofertas de la nueva temporada de Primavera. Así que ya puedes ir preparando tu guardarropa para esos días soleados ☀️ Esta mini falda es totalmente stretch, las flores en tono rosa le dan cierta ternura que puede combinarse con tenis o sandalias. ¿Ya te la imaginaste puesta? ** Su precio es de $110.00 y sólo por la semana del 14 al 19 de Enero, puedes comprarla por $50.00 . . . . . #falda #faldacorta #skirt #miniskirt #bazar #secondhand #2hand #2handshop #2handshopping #shop2hand #secondhandpremium #ropadesegundamano #reciclandomoda #reciclando #modasustentable #elclosetdedemi #shopclothes #clothes2hand #flowerskirt #ropademujer #tennegers #ootd #fashionclothes #fashionclothesoutlet #outlet
💥BACK IN STOCK💥 “Marco Skirt” in all 3 colors 🙌🏻 Use Code: CFXO for 15% Off @shopcabannafashion
Our best selling skinny pants are on sale now! Stretchable and stylish 😍 Only $15.30 for one now! Grab one now before the best deals end. Visit us now at www.obdesign.sg #obdesign #orangebear #fashion #offer #sale #discount #ladies #jeans #holiday #timesale #skirt #miniskirt #tops #shopping #promotion #casual #dress #shirts #cardigan #special #megasale #newyear #2019 #happyholidays #cny
Selamat pagi 😘😘😘 . Korang nak pakai miniskirt tapi tak nak yang simple2?? 🤔🤔🤔 Boleh tak ada masalah 😉😉😉 meh try miniskirt flovi yang baru nie 😘😘😘 Harga tak payah cakap la sangat2 murah 😎😎😎 RM25 sahaja sehelai tambah postage rm8 sem, rm10 ss 😚😚😚 . 🌸Available color: -Black -Silver -Blueblack -Dusty Pink -Cream -White . Apa yang anda dapat dengan miniskirt muslimah @miniskirtmuslimahrm12 🤔 🌸baju tak mudah terangkat 🌸Peha akan tertutup rapi 🌸Tiada lagi masalah baju singkat 🌸Baju singkat dapat dipakai semula 🌸2 in 1 (dapat follow the trend n menutup aurat) . Masalah baju singkat??? 😕😕😕 Say no more 😉😉😉 . Whatsapp 0189129182 untuk order tau 😬😬😬 rm25 sahaja sehelai 😄😄😄 . Jenis : Flovi Miniskirt #floviminiskirt #miniskirtflovi Warna : Black, Silver, Blueblack, Dusty Pink, White, Cream Harga : RM25.00 Size : Free Size . #miniskirt #miniskirtmurah #miniskirtmuslimah #miniskirtmuslimahmurah #miniskirtmalaysia #miniskirtmurahmalaysia #lotsoflove #masalahbajusingkat #shirtextender #cantik #msminiskirtmurah #shirtextender #shirtextendermurah #shirtextendermuslimah #shirtextendermalaysia #uniszapastitahu #unisza #umt #umk #uum #utm #usm #usim #upsi #ukm #uitm #unimap #politeknik #um
Code : Maroon . Ukuran size . Pinggang - 14 cm - 19 cm ( muat sehingga 48inc ) Pinggul boleh muat sehingga 60inc . RM29/sehelai . Jimat berganda dengan pembelian combo #miniskirt #skirtriadah #skirtzumba
. Jeans and tshirt macam selalu sangat dah pakai kan? Bosanlahhhh 😥 . . Apa kata pakai dengan Flare Skirt. Ehhh terus nampak penmpilan lebih cunsss dari biasa. Kannn kannn kannn 😍😍 . . . Berminat whatsapp 01121004478 Tiada COD . #skirtmuslimah #extendedskirt #skirt #miniskirt #sayajual #murah #skirtlabuh #tutupaurat #bajumuslimah #kualalumpur #kedah #outfit #ootd #blousemuslimah #blouse #tshirt
Wear it your way 👉 FOR THE STORY SKIRT can be styled buttoned up or unbuttoned ✨ Shop link in profile #cmeocollective #denim #denimmini #thebirdcageboutique
R833 harga Rp. 105.000 Bahan : cotton catty bahan tidak stretch, motifnya stripe lingkar pinggang : 66-80cm lingkar pinggul : 100cm panjang 80 cm . . Format order Nama Alamat lengkap No hp Kode & warna. ~ All Items Ready stock Order via : Line : @cdl0349e (pakai @ ) WA : 081905869989. #bangkokstyle #maxiskirt #rokpanjang #jualrok #miniskirt #roklebar #olshopmurah #likeforlike #bajumurah #rok #jualrok #skirt #roklucu #rokmurah #roktutu #flareskirt #skirtmurah #jualskirt #rokmurmer #roklevis #jualrokmurah #rokpendek #hotpants #roktutu #rokpolos #rokhitam #rokpanjangpolos #olshopjkt #rokpolospendek #rokspan #rokprisket
R832 harga Rp. 97.000 bahannya seperti perpaduan softjeans dan katun denim Lingkar pinggang 66-78 cm pinggang belakang karet Panjang 106 cm ada resleting di samping . . Format order Nama Alamat lengkap No hp Kode & warna. ~ All Items Ready stock Order via : Line : @cdl0349e (pakai @ ) WA : 081905869989. #bangkokstyle #maxiskirt #rokpanjang #jualrok #miniskirt #roklebar #olshopmurah #likeforlike #bajumurah #rok #jualrok #skirt #roklucu #rokmurah #roktutu #flareskirt #skirtmurah #jualskirt #rokmurmer #roklevis #jualrokmurah #rokpendek #hotpants #roktutu #rokpolos #rokhitam #rokpanjangpolos #olshopjkt #rokpolospendek #rokspan #rokprisket
R835 harga RP. 96.000 Bahan : rami lingkar pinggang : 64-80cm panjang : 62cm pinggang belakang karet, free tali untuk diikat di pinggang, Bahan : rami lingkar pinggang : 64-80cm panjang : 62cm pinggang belakang karet, free tali untuk diikat di pinggang, . . Format order Nama Alamat lengkap No hp Kode & warna. ~ All Items Ready stock Order via : Line : @cdl0349e (pakai @ ) WA : 081905869989. #bangkokstyle #maxiskirt #rokpanjang #jualrok #miniskirt #roklebar #olshopmurah #likeforlike #bajumurah #rok #jualrok #skirt #roklucu #rokmurah #roktutu #flareskirt #skirtmurah #jualskirt #rokmurmer #roklevis #jualrokmurah #rokpendek #hotpants #roktutu #rokpolos #rokhitam #rokpanjangpolos #olshopjkt #rokpolospendek #rokspan #rokprisket
🖤 The Royal. Our modern take on the high low skirt The Mini Maxi Mini in the front, maxi in the back
Hai uollss... #naylaaluxebawal still available 💕 Tapi DUSTYMINT dah sold out tau 😵 yg lain limited pieces je tinggal 😆 Bidang 50 / RM38 💕 Tak pekak 💕 Tak panas 💕 Senang bentuk Cepat2 order sebelum melepas lagi batch kali ni 😆 ws 0177075152, tekan link di bio 😘 #naylaaluxébawal #babeau #skincare #shawlmurah #babeauskincare #serum #bawalmurah #bidang50 #uia #ukm #uitm #uum #miniskirt #extender #sayajual #miniskirtmurah #coverbymeera #mattesatin #muslimah #miniskirtmuslimah #tudungmurah #dyanadise #mattesatin #innerneck #moisturizer #azfaagent #skirtbykakdy #cleanser #daycream
✨1/16(wed)12:00〜✨ NEW ARRIVAL❤ . 上品コーデにマストなツイードスカート入荷❤ リュクスなトップス&売り切れ必至のアクセも販売開始❤ ▼掲載ITEMはこちら💕 ✔Tweed Mini Skirt¥7,800+tax . ITEM詳細は写真をタップしてCHECK❤ ONLINE STOREはプロフィールのURLよりチェック💕 . #riinacouture #リーナクチュール #桜井莉菜 #さくりな #fashion #newcollection #coordinate #ootd #ootdfashion #ootdstyle #spring #springfashion #Tweed #Skirt #miniskirt #frill #ツイード #ミニスカート #スカート #フリル
Hai uollss... Korang selalu tak tukar2 skincare? Sebenarnye boleh je tukar2 sbb utk cari yg sesuai dgn kulit kite kan 😊 . Tapiiiii..... . Ada caranye tau, ni mira share tips tukar produk baru supaya kulit kite x terkejut pakai bahan2 yg lain dri sebelumnye pula 😆 . Selamat mencuba 😉 . Korang ada masalah kulit berjerawat atau kulit kering? Meh ws mira 0177075152, tekan link di bio 😘 . #naylaaluxébawal #babeau #skincare #shawlmurah #babeauskincare #serum #bawalmurah #bidang50 #uia #ukm #uitm #uum #miniskirt #extender #sayajual #miniskirtmurah #coverbymeera #mattesatin #muslimah #miniskirtmuslimah #tudungmurah #dyanadise #mattesatin #innerneck #moisturizer #azfaagent #skirtbykakdy #cleanser #daycream #toner #squaddyanadise
The older I get the more I find myself wearing less jewelry, less patterns and loving darker colors. Could be that I have an eleven month old baby. Lol But I do like me a calm, clean, classy outfit! Was a fun day out shooting with my sisters. . . . . #womensuits #natural #blondeHair #fashion #pose #camera #photoshoot #like #comment #connect #favoritethings #black #gray #beige #tan #khaki #white #skirt #tights #miniskirt #montgomery
Super Cindy Skirt . . -Yuk pakai Rok yang lagi Hot ini, dijamin deh kamu makin di lirik😍 Harga Normal 219.000/Pc (Dari harga 320.000) . . STOK TERBATAS! Promo Special Beli 2 Hanya 338.000 (Sudah Ongkir) Hanya utk 25 Pembeli Pertama Order Wa 081254995151 Atau klik link di atas Produk Import Kualitas Terjamin Dijamin Nyaman dan Puas Waist/Pinggang 64-108cm (pake karet ditarik) Hip/Pinggul bisa sampe 270cm (flare sekali) Length/Pj 60 cm Warna Ready (Tanyakan dlu) RED/MERAH CABE BEIGE/ CREAM WINE/MARUN NAVY/BIRU DONGKER BLACK/HITAM DARK GREEN/ HIJAU TUA #beauty #beautyfashion #beautyfashionindonesia #skirt #miniskirt #murah #promo #Cindyskirt #testimoni #testi #barangterima #produkasli #pemutih
Super Cindy Skirt . . -Yuk pakai Rok yang lagi Hot ini, dijamin deh kamu makin di lirik😍 Harga Normal 219.000/Pc (Dari harga 320.000) . . STOK TERBATAS! Promo Special Beli 2 Hanya 338.000 (Sudah Ongkir) Hanya utk 25 Pembeli Pertama Order Wa 081254995151 Atau klik link di atas Produk Import Kualitas Terjamin Dijamin Nyaman dan Puas Waist/Pinggang 64-108cm (pake karet ditarik) Hip/Pinggul bisa sampe 270cm (flare sekali) Length/Pj 60 cm Warna Ready (Tanyakan dlu) RED/MERAH CABE BEIGE/ CREAM WINE/MARUN NAVY/BIRU DONGKER BLACK/HITAM DARK GREEN/ HIJAU TUA #beauty #beautyfashion #beautyfashionindonesia #skirt #miniskirt #murah #promo #Cindyskirt #testimoni #testi #barangterima #produkasli #pemutih
Super Cindy Skirt . . -Yuk pakai Rok yang lagi Hot ini, dijamin deh kamu makin di lirik😍 Harga Normal 219.000/Pc (Dari harga 320.000) . . STOK TERBATAS! Promo Special Beli 2 Hanya 338.000 (Sudah Ongkir) Hanya utk 25 Pembeli Pertama Order Wa 081254995151 Atau klik link di atas Produk Import Kualitas Terjamin Dijamin Nyaman dan Puas Waist/Pinggang 64-108cm (pake karet ditarik) Hip/Pinggul bisa sampe 270cm (flare sekali) Length/Pj 60 cm Warna Ready (Tanyakan dlu) RED/MERAH CABE BEIGE/ CREAM WINE/MARUN NAVY/BIRU DONGKER BLACK/HITAM DARK GREEN/ HIJAU TUA #beauty #beautyfashion #beautyfashionindonesia #skirt #miniskirt #murah #promo #Cindyskirt #testimoni #testi #barangterima #produkasli #pemutih
SELAMAT PAGI! . Terima apa yang sudah terjadi, Ikhlaskan apa yg tidak bisa diubah Betulkan apa yg masih boleh diperbaiki☺❤ . #teamdropshipcoverly #teamdropshipcoverlymy #teamagentcoverly #miniskirt #miniskirtmurah #miniskirtmuslimah #miniskirtmuslimahmurah
🎶🌸⚬SALE ⚬🌸🎶 🌸SunShinee TopSkirt 🌸Size : 1-2t 🌸Price : IDR 135.000 SALE IDR 70.000 . . . . #missrhieana #headband #flower #babygirl #pita #pink #green #love #purple #baby #babygirl #ootd #ootdbaby #ootdbabyindo #ootdbabygirl #miniskirt #mini #babycute #bandana #bandanagirl #fashion #fashionbaby #fashionbabygirl #rok #rokbaby
Red is for revenge and power #velvet #rouge #forever21 « What makes me different is what make me standout and be successful. So I Take a stand to #defense my race, the human race.. > good conversation is like #miniskirt , short enough to keep people entertained and long enough to #cover the #subject >>
next page →