#mnm

224,230 posts

Loading...
Happy 1st Anniversary Husband If you have any further inqueries, Do not hesitate to contact us. 014-9679252 012-4244211 Email : akidcookies@yahoo.com Instagram : akidcookies Facebook page : akidcookies #akidcookies #doorgift #gift #goodies #berkat #sayajual #sayajualdoorgift #sayajualcookies #sayajualbiskut #biskut #sujicrystal #mnm #mnmcokies #kahwin #tunang #aqiqah #cukurjambul #khatan #khatam #wedding #engagement #visitmyig #bazarpaknil #birthday #gift #bouquetconvo #uitm
[ MIKKAE CACAO POWDER ] . Iollss nak kongsikan apa yang boleh dibuat dengan Mikkae Cacao Powder ni. Baaaaanyakkk saaangat..... . ↪Buat minuman panas/sejuk yang berasaskan coklat – Hot/Iced Chocolate, Mocha, Smoothies dan sebagainya. Tambah chocolate bar bagi lebih umpphh. ↪Pengganti ‘milo’ versi sihat. Bancuh siap2 3 cups MIKKAE Milk powder + 1 cup sugar + 1 cup MIKKAE Cacao Powder. Simpan bekas kedap udara. Rasa nak minum milo, bancuh lah time tu nak tambah susu pekat or krimer or madu boleh adjust ikut selera kesesuaian masing2. ↪Chocolate Sauce. Choc Sauce ni macam2 boleh guna- buat makan dengan biskut, roti, bancuh dengan air susu jadi air coklat susu. Curah atas smoothies or eskrem, topping dessert, gaul dengan kacang2 or makan dengan kurma/kismis. Macam2! 1 cup plain water/MIKKAE milk + /4 cup sugar = 3/4 cup mikkae cacao powder + 1/8tsp pink salt. Satukan semua panaskan kejap je jadi likat macam sos. ↪Baking – any dessert yang memerlukan serbuk koko, iollss guna MIKKAE Cacao Powder. Contoh – kekcoklat, cookies, brownies, kek batik, cupcake, pancake, puding, aiskrim, donut, roti, muffin, cupcake, biscuits, puding, dadih, quickbread, choc ganache, choc truffle dan banyak lagi. Seriously, guna mikkae cacao powder, bantu dessert rasa lebih sedappppp!! ↪As skincare – masker muka,tangan,badan, scrub, dll . Coming soon InsyaAllah Puan founder nak keluarkan mikkae chewable perasa coklat dan minuman susu kambing perasa coklat menggunakan Mikkae Cacao Powder 😲 Takkk zzzabarr rasanya nak cuba new products. Sebab apa ? Sebab semuanya diyakini makanan sihat dan selamat dan sedap !😉 . Mikkae Cacao Powder – 100% serbuk cacao tanpa gula, Tinggi anti-oksidan dan vitamin, Sumber hebat untuk magnesium, potassium, iron dan kalsium, Raw superfood! . #mikkae #MNM #momsfavoritechoice #mommynoahmikail #MikkaeMomsFavoriteChoice #mikkaecacaopowder #cacaopowder #superfood #promosi #susukambing #susukambingmikkae #serbuksusukambingorganik #serbukcacao #malaysia #makanansihat #serbuksusukambing #smoothies #hotchoc #mocha #dessert #brownies #cookies #cupcake #puding #kekbatik #kekcoklat #donut
One Pac ☝🏾 •✌🏾Two pac • 3pac 4 • One Pac • 2pac• You’re Pac he’s Pac Youre PAC NONE. #iconic iff ya seen the movie comment down your favorite part. • • • • • • • • • • • • • • • • • #biggiesmalls #8mile #mnm #Eminem #early2000s #2000s #movies #destinychild #itsalmostchristmas #1990s #90s #early2000s #2000s #90sfashion #90sfashion #90sflava #throwback #Nostalgia_killz #nostalgia #throwback #oldvideos #moives #early2000smoives
Oh, Harrison. 😂 . . . Cr: @hazosterfield , @gregjbirks
Yuk cek IG kami, seputar kesehatan reproduksi PASUTRI. Membantu supaya cepat hamil atau mempunyai momongan dengan metode yang relatif singkat, apapun penghalangnya seperti : KISTA MIOM SIKLUS HAID TIDAK LANCAR TUBA FALOPI OBESITAS /KEGEMUKAN KEKURUSAN KELAINAN RAHIM & MULUT RAHIM INVEKSI VAGINA (keputihan) KURET BERULANG-ULANG PCOS/PCO ENDOMETRIOSIS VARIKOKEL SPERMA ENCER TORCH(virus/bakteri), dll. Kami punya solusi yang cepat tepat efektif dan sehat (aman). TERBUKTI KEBERHASILANNYA. #celana #rok #celanamurah #atasan #baju #ecer #kaos #jaket #celanapanjang #kemeja #jualcelana #celanajeans #jogger #khloesroom #haylie #MnM #forever8 #luvmolly #vivere #celanacewek #sugarkleren #celanajogger #celanakatun #pants #celanapendek #celanacowok #dressmurmer #celanakerja #bajuhijab #celanahamil
Jason and I purposely went to this light display because it said 12. Our daughter didn't get the 12 in the picture, but she did catch this gem. 😂 I expect this picture to be displayed at our 50th great anniversary party. #12yearaanniversary #12years #MnM
I’m in total shock #rip 🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿my brother #mnm #manuelbrown #dfwangel @funkytownmnm #jazzyladyent4life
Woah 🤯😦😱 Can you guess how many M&M are in there ? Comment down below your answer and tag 3 friends?!? Picking a winner ! . . Follow @roman.atwoodvlog . . . . . . #Smilemore #Eminem #Mnm #mm #candy #chocolate #happines #positivevibes #sunday #selfie #throwback #noahatwood #kaneatwood #coraatwood #brittneysmith #brittneyatwood #romanatwood #romanatwoodgopro #romanatwoodvlogs #vlog #like #movie #beautiful #youtube #newyork #dallas #losangeles
» promise me if I cave in and break and leave myself open, that I wont be makin' a mistake « 🌇 #mnm #nyc
Why am I so differently wired ? #eminem #marshallmathers #mnm #legacy #legend #god #rapgod #king
Memory Hall just got more cramped with these new additions!🕺 . . . . . . . #MnM #songfilledweekend #morethanunimates
Ginagawa nyueee😍😍 #@mikslmnc #markreyes #mnm
M&M Chocolate World Shanghai #동생보러상하이 #mnm #상하이 #여행
휴...너무 귀엽다 너란남자...🤦🏻‍♀️ . . . . . . 이모 감사해요 🧡 #손유안일상 #생후74일
Duet maut MnM Gardener dan MnM Kisses Tinggi 14 dan 15 cm Kondisi bisa diliat sendiri Muluss no minusss Sepaket 100k ajaa deh Harga akhir tahun hehee Fast respon via WA okayy😊 #koleksimnm #kolektormnm #jualmnm #kolpri #mnmlovers #mnmaddict #mnmcandy #mnmlover #candydispenser #mnmcandydispenser #mnmcollection #jualmnmdispenser #mainanimpor #mnmmobil #mnm #mnmlangka
Give your body a good Vitamin C, Vitamin K & protein and enjoy our hot n delicious coriander soup. To try out our delectable soup's; Order online OR call us on 📲9167011789. . . . . . #munchiesnmore #happymunching #happysaturday #sundaynight #midnightfooddelivery #midnightcravings #zomato #neversleephungry #thanenightlife #latenightfood #mumbaifoodjunkie #whenhungerstrikes #foodgram #foodlover #foodies #foodblogger #soup #pasta #paneer #chicken #healthyfood #yummyfood #spicy #thanefoodie #mnm
m
❌SOLD❌ Mnm Basketball Big Size Tinggi 30 cm Kondisi bisa diliat sendiri Sedikit yellowing di tangan dan tanpa tutup belakang 125k ajaa deh Khusus kolektor MnM aja ya agar paham Fast respon via WA okayy😊 #koleksimnm #kolektormnm #jualmnm #kolpri #mnmlovers #mnmaddict #mnmcandy #mnmlover #candydispenser #mnmcandydispenser #mnmcollection #jualmnmdispenser #mainanimpor #mnmmobil #mnm #mnmlangka
❌SOLD❌ Mnm Roller Coaster Salah satu Masterpiece dari ratusan seri MnM dispenser figure Lumayan langka nih Big Size Dimensi 26 x 20 x 8 cm Kondisi bisa diliat sendiri Muluss no minuss 300k ajaa deh Khusus kolektor MnM aja ya agar paham Fast respon via WA okayy😊 #koleksimnm #kolektormnm #jualmnm #kolpri #mnmlovers #mnmaddict #mnmcandy #mnmlover #candydispenser #mnmcandydispenser #mnmcollection #jualmnmdispenser #mainanimpor #mnmmobil #mnm #mnmlangka
Apakah Penyebab PCOS ? Penyebab PCOS yang pasti belum diketahui, faktor yang diduga berperan ialah : Turunan/genetik. Tingginya kadar insulin dalam darah. Insulin adalah hormon yang diproduksi pankreas untuk mengendalikan gula darah. Apakah Faktor Resiko Terjadi PCOS ? Faktor resiko PCOS ialah : Obesitas, salah satu pemicu resistensi insulin Riwayat diabets dalam keluarga Apakah Gejala PCOS ? Gejala PCOS beragam, namun yang paling sering dikeluhkan pasien ialah : Gangguan siklus haid yaitu siklus haid jarang dan tidak teratur Gangguan kesuburan dimana yang bersangkutan menjadi sulit hamil (subfertile) Tumbuh bulu yang berlebihan dimuka, dada, perut, anggota badan dan rambut mudah rontok (hirsutisme) Banyak jerawat kegemukan (obesitas) Pada USG ditemukan banyak kista di ovarium Yuk cek IG kami seputar program kehamilan dan kesehatan #grosir #ecer #reseller #grosirbaju #baju #murah #dropship #rok #olshopmurah #eceran #atasan #grosirmurah #grosirbandung #forever8 #khloesroom #aksesoris #haylie #MnM #sugarkleren #vivere #luvmolly #olshop #firsthand #supplier #jakarta #bajuhijab #grosirbajumurah #jaketbandung #supplierbangkok #distributor
Instant throw back to my youth 😎 #mnm #mnm1000
❌SOLD❌ Mnm Movie Date Salah satu Masterpiece dari ratusan seri MnM dispenser figure Lumayan langka nih Big Size Dimensi 20 x 14 x 10 cm Kondisi bisa diliat sendiri Muluss ga ad minus 300k ajaa deh Khusus kolektor MnM aja ya agar paham Fast respon via WA okayy😊 #koleksimnm #kolektormnm #jualmnm #kolpri #mnmlovers #mnmaddict #mnmcandy #mnmlover #candydispenser #mnmcandydispenser #mnmcollection #jualmnmdispenser #mainanimpor #mnmmobil #mnm #mnmlangka
Cho xin chút ý kiến nha mọi người_Cô ấy là tất cả thế giới đối với tôi. #Màunướcmắt #sing #song #MNM #cover #follow4followback #follow4followback #flowers #girl #like4like #guy #guy #loveboy #likeforlikes #boy #boy #girl #omg #sml #instargram #love
ooooff this is amazing
i wonder if he regrets ditching his son all those years back
Kebahagiaan sebuah keluarga adalah hadirnya seorang anak. Rezeki mengalir deras ikut datang bersama anak. Anak adalah harta yang tak ternilai harganya, bahkan harta sekaligus. Namun apa jadinya apabila sampai sekrang masih banyak pasutri yang belum juga mendapatkan momongan. KENAPA?? karena jelas lama menikah, aktif berhubungan bdan, tak pakai kb PASTI ada penghambat kehamilannya. Yuk bun ketahui apa yang jadi penghambat kehamilan bunda 😊. Menunda=menghilangkan kesempatan? KEHAMILAN KOK DITUNGGU?? JEMPUT DONGG...😊😘😘 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 👉 KONSULTASI GRATIS👇 Whatsapp: 083849077548
diamond ball 💕 ( จิวสแตนเลส ใส่แล้วไม่ลอกนะคะ) น่ารัก วิ้งๆ ✨ price : คู่ละ 120 บาท color : white, pink size :4 mm • earring > #jpegearring
Ade yang cravingg chocolate M&M’s ke petang petang ni?👀 . Jom usha ig wall bang j ▶️ @j.storemy manetahu ade yang berkenan boleh kita bercinta kejap kat dm/wassep 😝 . Dm ▶️ for more details Ws ▶️ 0142368626 or click link on bio 📲 . . #bundle #bundlemurah #bundlemalaysia #bundlebaju #bajumurah #vintage #vtg #vintagenightmarket #jrb #jalanrajabot #champion #championmalaysia #bundlechampion #fila #filamalaysia #bundlefila #sayajualmurah #streetwear #streetstyle #skate #nascar #skateboardingisfun #lolife #tiktok #cucimata #mnm #90sfashion #80sfashion
Advent ⭐️
M&M , Twix , Snickers , Mars 🍫🍫🤟💜🍫🤟🍫💚🤟🍫💙🤟🍫💛🤟🧡🍫🤟💗 WHAT'S Your Favorite?? Reply in Comments⌨🗨⬜ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Follow 📖 @readerzpoint for latest posts. Follow: @readerzpoint Follow: # readerzpoint . . #chocolate #chocolates #chocolatelovers #choco #chocolatelove #instachocolate #chocolategram #chocolove #marschocolate #mnmchocolate #mnm #ilovechocolate #ilovechocolates #chocoholic #chocolate 🍫 #chocolatelife #chocolateislife #chocolateislove #chocolat #chocolove #birthdaygifts #chocolatelover #lovechocolate #lovechocolates #lovechocolate 🍫
當年Mandy 同我一齊窮遊UK 買 #M &M 送既 毛毛氈 ,我終於 捨得 開黎氈下啦😂😂 。 。 #uk #london #chocolate #mnm #starwars #hkiger #hk #sleep #warm #relax
Favorites ❤️ #skittles #mnm
완성은 m&m Thank's M&M Creative director @rosewoohana Nail artist @ann_beautylab #channel #rosewoo #hana #model #designer #creative #director #dj #bj #mnm
pure dot set price : 240 b. / set silver 925 เงินแท้ earring > #jpegsilver silver 92.5 > #jpegsilver
what got you into eminem? comment down below. so basically i grew up listening to eminem since i have an older brother who’s 8 years older and he was obsessed with eminem at the time and so was i, at the age of five. so all through my childhood he was an adult figure that i could look up to, someone that i adored and he has helped me through all the struggles and tough times through his rhymes and i’m eternally grateful for that.
The finished product 🙌 ready to be handed out to classmates 🎄 #endofyear #treat #mnm #tubes #merrychristmas #classmate #gifts #chocolate #partyfavors #sweetemspartytreats
respect
Glad to have witnessed the union of our dear friends, Mark and Myra Dela Cruz. We celebrate with you on your new season! God bless your marriage! . #MnM #MaiForeverNaSiMark #2Misbetterthan1
omg why ,, i feel bad for the child 😂 i think she said we can build it again another time ¿ ? - ⇒@hong_sound 🙆‍♀️ ⇒he's eating biscuits 🤤🤤🤤 - ignore the hashtags below ↷↷↷ #mukbang #asmr #eating #eatingsounds #food #eatingshow #asmreating #asmrmukbang #asmreatingshow #satisfying #yummy #slurp #crunch #koreanfood #delicious #foodstagram #foodlove #foodporn #gingerbreadhouse #biscuit #biscuits #cracker #crackers #crunchy #candyhouse #biscuithouse #cute #adorable #chocolate #mnm
THIS ASSHOLE WROTE A SONG CALLED "CLEANIN OUT THE CLOSET" IN WHICH HE ABUSED HIS OWN MOTHER AND SOLD THIS SONG ON ALBUM AND IN LIVE PERFORMANCES...THEN 10 OR 12 YEARS LATER HE APOLOGIZES TO HIS MOM IN THE SONG "HEADLIGHTS"...WHAT THE FUCK MAN??.. TO SELL YOUR MUSIC YOU WILL ABUSE YOUR MOM AND THEN YOU'LL APOLOGIZE TO HER ASSHOLE?? IF SHE WAS BAD WHY DID YOU APOLOGIZE???HUH?? BECAUSE YOU KNEW YOU WERE WRONG AND THEN YOU CAME TO YOUR SENSES....WHAT IF SHIVAA THE DESTROYER OF WORLDS [ GOD ] COMES TO KNOW THAT THE YOU ABUSED A WOMAN?? AND DON'T TELL ME THAT SONG WAS JUST A JOKE LIKE THAT SONG "KILL YOU" NO!! NOT AT ALL YOU ABUSED YOUR OWN MOTHER AND APOLOGIZED TO HER JUST TO SELL YOUR MUSIC....WHAT NOW ARE YOU SELLING YOUR MOM NOW YOU FUCKER?? ASSHOLE?? DO YOU EVEN KNOW WHAT A MOTHER IS?? ASSHOLE ?? SHE GAVE YOU LIFE FUCKKERR!!.. DON'T FUCKIN' ABUSE AT LEAST YOUR OWN MOTHER THAT TOO FOR MONEY AND FAME!! I UDERSTAND MUSICIANS GET FRUSTRATED BUT WHAT KIND OF FRUSTRATION IS THIS ??YOUR OWN MOTHER??WHAT KIND OF SON ARE YOU?? WHICH GOD WILL FORGIVE YOU?? AND WE ARE YOUR FANS YOU HAVE SURVIVED BECAUSE OF US YOU ASSHOLE!! IF YOU USE ABUSIVE LANGUAGE AGAINST US WE WILL GIVE YOU BACK AT LEAST I WILL IF NOT ANYONE ELSE YOU ASSHOLE!!...MESSAGE FROM A FUCKING PSYCHO!!😬😬👹👿.. RESPECT YOUR FANS EMINEM!!....#EMINEM #MARSHALLMATHERS #EMINEMFANS #MNM #THEEMINEMSHOW #slimshady
I dragged Stu to a m&m popup! Showcasing their new m & m bars. #m &m #newyork #newyorkcity #mnm #mandms #mandm
If you are feasting today, I hope it is filled with all of the love you can handle. #heartshapedfood #foodoflove #lovefood #hearts #fresh #organic #mnm #heartshapedmnm #family #feast #remembertherealityunderlyingourcreatedworld
next page →