#moisturizer

599,070 posts

Loading...
Dot K Whipped Body Butter. Keeps your skin feeling soft and silky with a fragrance that lasts throughout the day. ❤️❤️❤️. Visit www.dotkproducts.com to check out the Dot K Products Collection.
Nature Republic Aloe vera 92% Soothing Gel Price: Rp. 118.000,- Tube 250 ML Kandungan dan manfaat tetap sama dengan yang kemasan jar,namun lebih simple dan lebih higienis, dan pastinya lebih mudah di bawa kemana-mana. Produk iniboomingdi pasaran karena manfaatnya yang banyak dan produknya terbuat dari bahan-bahan alami. Dengan kadar aloe vera sebesar 92%, bahan utama produk ini diambil langsung dari perkebunan aloe vera di California. Produk ini juga memiliki sertifikat California Certified Organic Farmes (CCOF) yang menunjukan bahwa aloe vera gel ini terbuat dari bahan-bahan organik. Aloe vera gel dari Nature Republic dapat digunakan oleh semua tipe kulit dan punya banyak manfaat loh. Kamu bisa menggunakannya untuk berbagai macam perawatan mulai dari ujung kepala hingga ujung. Made in korea Note : Semua produk kami adalah 100% ORIGINAL !!! Tidak ada produk replika, KW , tiruan atau semacamnya. Barang ini asli dikirim dari Korea. Jangan mudah tertipu dengan harga yang lebih murah! Yuukk pesan sekarang juga😄😄 #naturerepublickorea #naturerepublicaloevera92 #naturerepublicaloevera #naturerepublicoriginal #naturerepublictube #naturerepublicshootinggel #naturerepublic #madeinkorea #skincare #skincarekorea #skincareroutine #aloevera #moisturizer #perfect #natural
☺️ หลังล้างหน้าทุกครั้ง อย่าลืมเติมความชุ่มชื้นให้กับผิวด้วยนะคะ ..................................... #haewon #เป ็นสิว #คร ีมบำรุงผิวหน้า #แฮวอน #truffle #moisturizer #antiwrinkle #waterdrops #daycream #nightcream #ผ ิวบอบบาง #jejublossom #jejujolitdaecha #atimose3ga #koreangoldenbellfruitflower #คร ีมหน้าใส #skincare #naturalskincare #brightening #facialcream #ลดร ิ้วรอย #hydrafacial #healthyskin #qualitygaranteed #largepores #frackles #ผ ิวสวย #ผ ิวกระจ่างใส #สวยครบจบในกระป ุกเดียว #ผ ิวแพ้ง่ายใช้ได้ ...................................... Haewon 1 กระปุก 15g ใช้ได้ 1-1 เดือนครึ่งค่ะ ราคา 690 บาท ฟรี EMS .................... ครีมกันแดด 1 หลอด 15ml ราคา 399 บาท ฟรี EMS .................... สนใจติดต่อ line id : sichakaew 😊 ...................................... Haewon 15g = 85RM, EMS 7RM Bio Black Pearl Sun Screen 15ml = 50RM, EMS 7RM
Sephora masque lèvres un soin biocellulose pour prendre soin des lèvres et leur contour en 15 minutes (hydratant et adoucissant). Disponible chez #Ouzishop ■prix: 60 dhs #sephora #sephoracollection #lipmask #moisturizer #hydratant #usa #europe #paris #nyc #Rabat #Casablanca #Marrakesh #Agadir #mohammedia #tanger #tetouan #meknes #fes #maroc #morocco #shop @ouzishop
#pondokbip Untuk pembelian 1. Bisa menghubungi WA 0812.9687.0897 2. @tokopedia : https://www.tokopedia.com/pondok-bip/seger-snow-skin-lightening-cream-35gr?utm_source=Copy&utm_campaign=Product&utm_medium=Android%20Share%20Button 3. @bukalapak : SEGER SNOW Skin Lightening Cream 35gr via @bukalapak https://www.bukalapak.com/p/perawatan-kecantikan/produk-kecantikan-lainnya/6uwvg-jual-seger-snow-skin-lightening-cream-35gr?utm_source=apps 4. @shopee_id : SEGER SNOW Skin Lightening Cream 35g seharga Rp5.500. beli di Shopee! https://shopee.co.id/bpriady/93328978 #ShopeeGratisOngkir #BeliSemuadiShopee #segersnow #skinlighteningcream #skinlightening #vanishing #vanishingcream #moisturizing #moisturizingcream #moisturizer #moisturizercream #segerbaby #segergliserin #gliserin #pelembab #pelembabkulit #perawatankulit #perawatanwajah #segerkemiri #kemiri #segerurangaring #urangaring #uban #rambutrontok #rambutberuban
This @clinique gift-set makes me VERY HAPPY 💕 . . . . All this for £42 @bootsuk . *150ml 2-in-1 Micellar Gel + Light makeup remover *50ml Clinique Smart SPF Custom Moisturizer *Chubby Stick Sculpting Highlight *High Impact Mascara *Chubby Stick Moisturizing Lip Balm Super Strawberry *Take The Day Off Remover for Lids, Lashes & Lips *Clinique Pep-Start Pout Restoring Night Mask *Chubby Stick Shadow Tint for Eyes Bountiful Beige *Clinique Head Band Some of the items I wanted and now I get a few added treats. . . . . #winterweather #skincare #skincareroutine #clinique #chubbystick #mascara #makeupremover #cleanser #highlighter #moisturizer #makeupaddict #makeupjunkie #love #pink #lifestyle #blog #bblogger #blogger #londongirl #travels #makeuplove #pinklover #fblogger #lifestyleblogger #travelblogger #bargain 🎀💕🍓
#productempties Would I repurchase? @huxley_us #toner was pricey but great! WOULD REPURCHASE but not in a rush due to price @mariobadescu #facewash is great mild #creamcleanser I WOULD REPURCHASE @pixibeauty #moisturizer is lovely I WOULD ABSOLUTELY REPURCHASE @intelligentnutrients #facescrub was terrible. This tube isn’t empty, but I’m tossing it WOULD NOT REPURCHASE #dongsdish #crueltyfree #crueltyfreeskincare #skincare #skincareroutine #beautyobsessed #lovetheskinyourein
Do you have dry skin? If yes here are some tips that can help you, - Don't wash your face with hot water - Use a mild cleanser, that contain moisturizing agents - Always use sun block. هل بشرتك جافة ؟ اذا كانت اجابتك نعم، فأليك هذا النصائح لمساعدتك - تجنبي غسل الوجه بالماء الحار -استخدمي غسول معتدل يحتوي على مكونات مرطبة - احرصي على استخدام كريم الحماية من اشعة الشمس. #dryskin #skincare #tips #beauty #moisturizer #sunblock #cleanse #ammanjordan #البشرة #البشرةالجافة #بشرة_صحية #حمايةمن_الشمس #تنظيف_بشره #الاردن_عمان
หน้าใส ไร้สิว ผิวหน้าแข็งแรง ไว้วางใจให้พีแคร์ดูแลผิวหน้าเท่านั้น ราคา 1,180 จาก 1,210 บาท #ส ่งฟรีems จ้า Line :@hwi9692q (มี@ด้วยจ้า) ยินดีให้คำปรึกษาดูแลแบบตรงจุดจ้า📌 #pcareskincare #onyxsoap #skincare #whiteskin #white #ขาว #ขาวใส #snailwhite #serum #acne #antiacne #moisturizer #sale #ตามหา #bestseller #shopping #shop #pantip #beauty #jeban #thailand #cute #fashion #lynaround
Happy Sunday! ☀️❤️ Little reminder why we only produce raw Shea butter! 😘 Because Shea butter’s moisturizing and healing properties get significantly reduced or completely removed in the refining process, which can often include bleaching and deodorizing. We promised at the very beginning that we will never refine it and we stay true to our statement. FairTaleGhana’s Shea butter has been handcrafted in a traditional style without any further refining, heating or chemical processing. We ship our butter out of the factory exactly the same way it has been used for centuries! And it stays like this! 🌰🌰🌰
หน้าใส ไร้สิว ผิวหน้าแข็งแรง ไว้วางใจให้พีแคร์ดูแลผิวหน้าเท่านั้น ราคา 1,180 จาก 1,210 บาท #ส ่งฟรีems จ้า Line :@hwi9692q (มี@ด้วยจ้า) ยินดีให้คำปรึกษาดูแลแบบตรงจุดจ้า📌 #pcareskincare #onyxsoap #skincare #whiteskin #white #ขาว #ขาวใส #snailwhite #serum #acne #antiacne #moisturizer #sale #ตามหา #bestseller #shopping #shop #pantip #beauty #jeban #thailand #cute #fashion #lynaround
TRUE ISLAND HONEY BEE ALL DAY FIXING MIST Postage: add RM 7 SM/ RM 11 SS KELEBIHAN HONEY BEE ALL DAY FIXING MIST Diperkaya dengan ekstrak madu Jeju, ekstrak jeli diraja dan ekstrak propolis ini memberikan penghidratan dan mengimbangi kehilangan kelembapan kulit Makeup tahan lama dan kulit sentiasa segar Untuk penjagaan kulit yang sihat dengan memperbaiki masalah kulit Ekstrak kapur memberikan vitamin C kepada kulit dan memulihkan kulit secara semula jadi. Meningkatkan kecerahan kulit. Mempunyai efek anti-penuaan yang kuat dan meningkatkan kesempurnaan nada kulit dengan kesan cerah keseluruhan. #honeybeevenom #sethoneybeevenom #honeybeevenomcleanser #honeybeevenomserum #honeybeevenommoisturizer #cleanser #serum #moisturizer #hbv #sethbv #honeybeevenommurah #hbvmurah #honeybeevenomoriginal #nafura #nafuraproduct #trueisland #scrub #smoothinggel #halus #skincare #almondsgommage #fixingmist #facemist #honeybeevenomfixingmist
TRUE ISLAND HONEY BEE VENOM LOOSE ITEM Postage: add RM 7 SM/ RM 11 SS Cleanser: RM 58 Scrub: RM 58 Fixing Mist: RM 58 Moisturizer: RM 78 Serum: RM 99 HARGA COMBO Cleanser + Moisturizer: RM 115 Cleanser + Serum: RM 125 Moisturizer + Serum: RM 140 Cleanser + Moisturizer + Serum: RM 185 #honeybeevenom #sethoneybeevenom #honeybeevenomcleanser #honeybeevenomserum #honeybeevenommoisturizer #cleanser #serum #moisturizer #hbv #sethbv #honeybeevenommurah #hbvmurah #honeybeevenomoriginal #nafura #nafuraproduct #trueisland #scrub #smoothinggel #halus #skincare #almondsgommage #fixingmist #facemist #honeybeevenomfixingmist #hbvlooseitem #looseitem #honeybeevenomlooseitem
Alhamdulillah.. Customer yg udah coba Jafra pada puas & repeat order lagi malam ini 🤗 tq sis 😘 Rata-rata testimoni para customer ku, abis pakai Jafra jadi lebih lembut, cantik & sehat 😍 dari ujung rambutmu sampai ujung kaki. Kamu mau beralih pakai #jafra originalnya juga.. Yuk, konsultasi dan order silakan hubungi : Aldilla Sofyadewi WA 081322607191 BBM D364F803 #repeat #order #lipstik #stayon #mocca #rich #moisturizer #peach #cream #original #halal #lulus #uji #bpom #cantik #sehat #jual #kosmetik
SET HONEY BEE VENOM BY TRUE ISLAND Postage: add RM 7 SM/ RM 11 SS 1 x Nutri Cleansing Foam (CLEANSER) 1 x Honey Bee Venom Multi Solution Cream (MOISTURIZER) 1 x Royal Propolis Solution (SERUM) CLEANSER *Pembersih wajah yang berasaskan ekstrak madu, ekstrak Royal Jelly, ekstrak propolis yang dapat menyuburkan sel2 kulit wajah. *Ianya tidak mengeringkan kulit selepas pembersihan dilakukan dan menjadikan kulit sentiasa lembut. *Satu-satunya pembersih yang kaya dan berkrim dengan zarah buih2 micro berkesan membuang segala kekotoran tanpa mendatangkan masalah pada kulit. *Bagi yang berkulit sensitif, Honey Bee Cleansing Foam sangat sesuai untuk anda. MOISTURIZER ✔ 99% sesuai untuk semua jenis kulit ✔ Tahan Penggunaan 3 – 4 Bulan ✔ Membuatkan kulit cerah berseri ✔ Melembapkan & merawat kulit muka kusam ✔ Menghilangkan jerawat dan parut jerawat ✔ Memudarkan segala jenis parut ✔ Menyembuhkan luka melecur @ melecet ✔ Menghilangkan kesan sunburn (selaran matahari) ✔ Sesuai digunakan utk kulit sensitive ✔ Memudar & menghilangkan stretch mark ✔ Mengawal kulit berminyak ✔ Make up tahan lebih lama ✔ Merawat bibir kering dan sensitif ✔ Meremajakan kulit muka ✔ Memperbaiki kulit yg rosak akibat sinaran UV ✔ Mengganti & memperbaharui sel kulit yang rosak ✔ Kedutan semakin pudar dan hilang (anti penuaan) CARA PAKAI HONEY BEE VENOM MOISTURIZER -Calit sedikit Honey bee venom & sapu rata diseluruh kawasan muka -Digunakan sebagai pelembap -Pakai Sebelum makeup & sebelum tidur. SERUM Sesiapa yang dah jatuh cinta dengan Honey Bee Venom pasti teruja nak try sekali serumnya kan? Serum ni semestinya diperkaya dengan Honey, Royal Jelly and active ingredients yang bersifat anti bakteria yang dapat merawat kerengsaan juga jerawat. *Apa effectnya bila kita pakai sekali serum ni setiap hari? -Kulit makin LEMBUT -Kulit makin LEMBAB -Kulit makin HALUS -Kulit makin CERAH -Jerawat dah segan-segan nak naik -Mempercepatkan proses awet muda -Merawat sunburn dengan lebih BERKESAN #honeybeevenom #sethoneybeevenom #honeybeevenomcleanser #honeybeevenomserum #honeybeevenommoisturizer #cleanser #serum #moisturizer #hbv #sethbv #honeybeevenommurah #hbvmurah #honeybeevenomoriginal #nafura
Need a moisturizer but hate the heavy and sticky feeling? Our #Goodal Moisture Barrier Fresh Gel Cream is the perfect one for you. This oil-free gel moisturizer refreshes your skin while creating a protective moisture barrier that will give you firmer, revitalized and radiant #skin . . . . . #skincare #skincareph #skinph #Goodalph #moisturizer #beauty #kbeauty #kbeautyph #koreanbeauty #musthave #instagood
Ready Stock laneige lip sleeping mask 3ml. Original Korea 100% . Lip Sleeping Mask terbaru yang lembut menghancurkan sel-sel kulit mati dan membuat bibir terasa halus dan elastis selama tidur. . . . . 💸 only 60.000😍 Buruan diorder sebelum kehabisan beauties 😘 #laneige #laneigeori #sleepingmask #laneigesleepingmask #watersleepingmask #etudehouse #etudejakarta #laneigejakarta #lipmask #lipmasklaneige #laneigelipmask #moisturizer #laneigeoriginal #laneigeorimurah #nightcream #lipsleepingmask #laneige murah #lipsleepingmasklaneige
It's a pleasure to be the face of this amazing Stem cell cream by @fiskinlondon #RUPA - it's a pot of gold and the best moisturiser I have ever used. Have a read below... . . - Photo @beingmrbrown Make-Up @eszterhercsik Rupa known in Hinduism and Buddhism Sanskrit meaning ‘outer appearance’, and physical form, and in India the name represents beauty and femininity. The Phenomena of the physical, and natural essence of earth and environment, life and energy was our Formula’s focus to use a formidable plant that sources stem cells that will ultimately repair, renew and grow like nature’s dynamic force itself. Stem cells are cells to which life is born…they are apart of all living things which restore a more ‘youthful form’. Inherent characteristics of the meristems vitality and healing properties are distinctive within the Centella Asiatica’s plants origin. Regenerative in its approach to healing skin tissue, forming and accelerating new healthy cell production and being. The ‘magical’ medicinal herb Centella Asiatica stem cells are composed of rich amino acids, vitamins, polysaccharides and phytosterols that will help maintain moisture offering enriched nutrients to skin making our ‘outer appearance’ flawless and ready for the day ahead embraced with confidence. Also known as (Gotu Kola) and referred to as the ‘fountain of youth’ and native to Southeast Asia and Africa, the biological properties that control inflammation and aid in nourishing the blood vessels that deliver oxygen, potent and powerful in effect, homeopathic and Ayurvedic medicines have been used as a ‘spiritual herb’ since the 17th Century. Few medicinal plants have long a history as Centella Asiatica. Listed as the ‘miracle elixirs of life’ and mentioned in old legends tales as the ‘herb’ that helped a famous sage live past 200 years. . . . . #skincare #model #moisturizer #face #facecream #stemcell #stemcellcream #antiage #model #skin #skincare #antiagecream #rupa #fiiskinlondon #blackandwhite #beauty #singer #somgwriter #dj #artist #mermaidpunk
Ready Stock laneige water sleeping mask 15ml. Original 100% from Korea! Real pict geser➡️➡️➡️ . Melembabkan dan merevitalisasi kulit seakan-akan Anda telah tidur dengan nyenyak selama 8 jam! Anda sangat sibuk karena kekurangan waktu. Bahkan jika Anda tidak tidur nyenyak semalam, kulit Anda tidak perlu memperlihatkan hal itu. Buat kulit Anda terevitalisasi. ✔️memurnikan kulit saat Anda sedang tidur ✔️melembabkan kulit sepanjang malam ✔️mengandung bahan2 yg membuat kulit nyaman ✔️aromatik membantu Anda santai saat tidur . . . . 💸 only 60.000 Buruan diorder sebelum kehabisan beauties 😘 #laneige #laneigeori #sleepingmask #laneigesleepingmask #watersleepingmask #etudehouse #etudejakarta #laneigejakarta #lipmask #lipmasklaneige #laneigelipmask #moisturizer #laneigeoriginal #laneigeorimurah #nightcream
《Heather's Hydrators》😁 . . In this predominantly cold, dry weather here in the US it is no surprise that it wrecks havoc on skin! Loss of firmess, elasticity, dull skin, and fine lines are't just signs of aging skin, but also loss of moisture levels in skin which starts dropping around age 18! The signs of this loss usually doesn't manifest until 30s-40s. #preventioniskey ❕ Hydrating skin IS an anti-aging treatment! While I am a firm believer that everyone can benefit from deeply hydrating skin with a Hyaluronic Acid serum, my focus today is on the final step products that add moisture to skin and seal in hydration. . . I have combo skin and prefer to use multiple light layers instead of one occlusive, heavy cream at the end. I am extremely picky about my moisturizer! I like for the product to have a purpose other than just plain moisturizing, like an Active ingredient. (peptides, retinol, growth factors, Vitamin C derivatives, etc.) It is nice to have at least one true barrier repair product without Actives in case of a reaction, sensitivity, or irritation. I think choosing a moisturizer, like choosing a cleanser, is completely personal preference. What texture do you like? An oil, lotion, cream, gel, a balm? Does the moisturizer fit your skin type? Personally, I don't like products where shea butter is high on the inci. Causes clogged pores and possible breakouts for me, but others may love it! Another factor for me is packaging. The only open jars above are samples. Packaging in an airless container is a big deal for me, especially when Actives are involved, but some may not mind an open jar. Everyone has to find their sweet spot! . . . Really think about it...what do you expect out of your moisturizer? And what is your preference? Experimenting with different textures and formulas is the only way to discover what will truly work best for your skin! . . .👇🏼👇🏼Moisturizers for Combo/Oily Skin👇🏼 . #moisturizer #hydration #winterskin #instaskin #skincareblogger #skincaretips
Mima tu piel con las cremas hidratantes de Clinique.💆 ¡Encuentra la que más vaya con tu piel y tus necesidades en nuestras tiendas, y déjate aconsejar!🔝 #perfumeriaprieto #Clinique #skincare #rostro #cuidadofacial #MoistureSurge #hidratacion #hidratante #cremahidratante #hydrobar #hydration #moisture #moisturizer #aguaparatupiel #skinhydration
I really love when you guys share your opinions to help out one another. _Please help out guys, I would appreciate it #skin #skincare #acne #pimples #blemishes #darkspots #dark #spots #tips #ticks #tipsandtricks #grape #aloe #aloevera #tumeric #greentea #acne #whiteheads #blackheads #moisturizer #smoothskin #smooth #eczma #cetaphil #acne #blemish #blemishes
#NEW #FORMULA !! . Skin Bright Natural Face Moisturizer . 🌸 Dengan Tambahan Carrot Seed Eo yang mampu memulihkan kulit bopeng akibat jerawat (bekas jerawat yg berlubang), memperlambat penuaan dini, dan banyak manfaat lainnya . Pelembab wajah harian skin bright untuk kulit kering/normal/sensitif, dengan minyak aprikot, almond, alpukat, jojoba, alpha arbutin, glutathione, aloevera, essential oil lavender, merawat kulit, melembabkan, menutrisi, sekaligus mencerahkan. . Face moisturizer diperkaya dengan protein oat untuk memperlambat dan mengurangi tanda-tanda penuaan. . Gunakan 2x sehari setelah mandi pagi dan malam sebelum tidur untuk kulit lebih sehat dan cerah, biidznillaah. . Face moisturizer skin bright bebas paraben, alkohol, dan kimia berbahaya. . 99,5% natural IDR 105K/15gr . . *simpan dikulkas untuk memperpanjang daya simpan. Disuhu ruang tahan 4 bulan. Habiskan segera setelah kemasan dibuka. . #javaremedies #lotionpencerah #maskerorganik #pelembabwajah #skinbright #facemask #javaremedieslovers #javaremediesjakarta #pelembabalami #pelembab #sabunwajah #sabunpencerah #teatime #hairspainjar #naturalmoisturizer #moisturizer
Not just one but eight! Here's a helpful illustration of the uses of Nature Republic Aloe Vera Soothing Gel! ALOE-AMAZING! . . . 💋 PRICE : 36 AED only 💙Like us on Facebook:BizNiks UAE ‼️💯✈️🇰🇷AUTHENTIC. 💌DM or whatsapp 050-6766958 ___ #bizniks #abudhabionlineshop #abudhabionlineshopping #abudhabionlineseller #koreanproduct #koreanbeauty #kskincare #instaskincare #kpop #naturerepublic #aloeverasoothinggel #bestkoreanproduct #mydubai #dubaiblogger #abudhabiblogger #wheninabudhabi #uaeonlineshopping #uaeonlineshop #beauty #skincare #haircare #nailcare #natural #bestseller #moisturizer #nature #green #aloe #quote #beauty #skincare #skin #bestseller #beauty #skincare
#pondokbip Untuk pembelian 1. Bisa menghubungi WA 0812.9687.0897 2. @tokopedia : https://www.tokopedia.com/pondok-bip/seger-urang-aring?utm_source=Copy&utm_campaign=Product&utm_medium=Android%20Share%20Button 3. @bukalapak : SEGER Urang-Aring 30ml via @bukalapak https://www.bukalapak.com/p/kesehatan-2359/obat-suplemen/obat-obatan/k1kto-jual-seger-urang-aring-30ml?utm_source=apps 4. @shopee_id : SEGER Urang-Aring minyak rambut 30ml seharga Rp5.500. Ayo beli di Shopee! https://shopee.co.id/bpriady/93552478 #ShopeeGratisOngkir #BeliSemuadiShopee #segersnow #skinlighteningcream #skinlightening #vanishing #vanishingcream #moisturizing #moisturizingcream #moisturizer #moisturizercream #segerbaby #segergliserin #gliserin #pelembab #pelembabkulit #perawatankulit #perawatanwajah #segerkemiri #kemiri #segerurangaring #urangaring #uban #rambutrontok #rambutberuban
Lugna och stärk torr och irriterad hud med klairs midnight blue calming cream. Den 💙 reparerar solskador 💙 dämpar rödhet och irritation 💙 bibehåller en jämn hudton genom att förebygga pigmentering💙lugnar irritation och fnasighet 💙 stärker hudbarriären. Den blåa färgen kommer från guaizulene som utvinns från blomman kamomill🌼 och som ger krämen dess blåa färg. För att undvika artificiella färgämnen som kan irritera huden lämnar man ibland extrakten i sitt naturliga tillstånd i formuleringsprocessen, vilket i detta fall ger en färg som ser artificiell ut men i själva verket är helt naturlig💙💙💙 Tips! Mixa med fördel med klairs rich moist soothing cream för att få en bra mix av återfuktad, lugnad och stärkt hud💪
Formula magjike per rritjen dhe ushqyerjen e flokut ndodhet ne serumin tone me mente! Siguron acidet yndyrore dhe vitaminat e nevojshme per te ndaluar renien e flokeve, nxitjen e formimit te folikulave te reja, perkujdeset per skalpin dhe i jep ndjesi freskie, parandalon zbokthin, stimulon qarkullimin e gjakut dhe garanton rritje prej 2cm ne jave nese perdoret sic duhet. Rezultate te garantuara! - SASI E LIMITUAR VETËM ME POROSI deri në 28 shkurt! #handmade #hairgrowth #hairserum #hair #haorgrowthserum #moisturizer #soft #smooth #aromatherapy #essencialoils #essencetirana #organic #vegan #calendula #healthy #natural #fresh #bio #bioproducts #organicproduct #vitamins #vitamine #oliveoil #sensitiveskin #sensitiveskincare #dryskin #hydration #silkysmooth #albania #tirana
🎀Nature Republic Soothing & Moisture Aloe Vera 90% Toner 160ml - 1 more Stock left‼️ . . . ✔️6 free system : Paraben, Talc, Animal material, Mineral Oil, Benzophenone, Artificial dyes. An ultra-moisturizing & soothing facial toner-Features a fresh non-sticky texture for fast absorption-Formulated with 90% fresh aloe vera to effectively soothe skin-Provides intensely moisturizing & nutritive benefits-Instantly reduces skin redness & inflammation-Leaves skin calm soft smooth & comfortable-Perfect for all skin types-Free of parabens talc mineral oils benzophenone & artificial coloring . . 💋Price: 50 aed 💯Authentic from Korea ⬆️🛍 Order thru our Facebook Shop link in Bio or directly whatsapp 050 6766958 . . Suggested Use: ✔️After washing face, get appropriate amount on cotton puff or hands and gently apply onto face. ✔️Pat face with palms until fully absorbed. ___ #bizniks #bizniksuae #abudhabionlineshop #abudhabionlineshopping #abudhabionlineseller #koreanproduct #koreanbeauty #kskincare #instaskincare #kpop #naturerepublic #aloeverasoothinggel #aloevera #moisturizer #bestkoreanproduct #mydubai #dubaiblogger #abudhabiblogger #wheninabudhabi #uaeonlineshopping #uaeonlineshop #beauty #skincare #haircare #nailcare #natural #bestseller #toner #aloeveratoner #moisturizer
Sis ni dulu pernah guna lovera, dah lama teringat pulak nak guna balik. Kenapa ek? Lovera memang buat memori indah kulit sihat tau. ☺️
DID YOU KNOW 🌿| 100% USDA Certified Organic 🌿| 100% Pure Therapeutic Grade 🌿| 100% Natural 🌿| 100% Guaranteed 🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱 #livebare #YORhealth #bareoils #glowing #faceOil #naturalSkinCare #allNatural #parabenfree #crueltyFree #essentialoils #vegan #organic #NOchemicals #skinCare #moisturizer #orgaincSkinCare #antiAging #veganSkinCare #veganMakeup #healthyLife #bareOils #health #active #lifestyle
DID YOU KNOW 🌿| 100% USDA Certified Organic 🌿| 100% Pure Therapeutic Grade 🌿| 100% Natural 🌿| 100% Guaranteed 🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱 #livebare #YORhealth #bareoils #glowing #faceOil #naturalSkinCare #allNatural #parabenfree #crueltyFree #essentialoils #vegan #organic #NOchemicals #skinCare #moisturizer #orgaincSkinCare #antiAging #veganSkinCare #veganMakeup #healthyLife #bareOils #health #active #lifestyle
DID YOU KNOW 🌿| 100% USDA Certified Organic 🌿| 100% Pure Therapeutic Grade 🌿| 100% Natural 🌿| 100% Guaranteed 🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱 #livebare #YORhealth #bareoils #glowing #faceOil #naturalSkinCare #allNatural #parabenfree #crueltyFree #essentialoils #vegan #organic #NOchemicals #skinCare #moisturizer #orgaincSkinCare #antiAging #veganSkinCare #veganMakeup #healthyLife #bareOils #health #active #lifestyle
DID YOU KNOW 🌿| 100% USDA Certified Organic 🌿| 100% Pure Therapeutic Grade 🌿| 100% Natural 🌿| 100% Guaranteed 🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱 #livebare #YORhealth #bareoils #glowing #faceOil #naturalSkinCare #allNatural #parabenfree #crueltyFree #essentialoils #vegan #organic #NOchemicals #skinCare #moisturizer #orgaincSkinCare #antiAging #veganSkinCare #veganMakeup #healthyLife #bareOils #health #active #lifestyle
DID YOU KNOW 🌿| 100% USDA Certified Organic 🌿| 100% Pure Therapeutic Grade 🌿| 100% Natural 🌿| 100% Guaranteed 🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱 #livebare #YORhealth #bareoils #glowing #faceOil #naturalSkinCare #allNatural #parabenfree #crueltyFree #essentialoils #vegan #organic #NOchemicals #skinCare #moisturizer #orgaincSkinCare #antiAging #veganSkinCare #veganMakeup #healthyLife #bareOils #health #active #lifestyle
DID YOU KNOW 🌿| 100% USDA Certified Organic 🌿| 100% Pure Therapeutic Grade 🌿| 100% Natural 🌿| 100% Guaranteed 🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱 #livebare #YORhealth #bareoils #glowing #faceOil #naturalSkinCare #allNatural #parabenfree #crueltyFree #essentialoils #vegan #organic #NOchemicals #skinCare #moisturizer #orgaincSkinCare #antiAging #veganSkinCare #veganMakeup #healthyLife #bareOils #health #active #lifestyle
🎀Nature Republic - Soothing & Moisture Aloe Vera Foam Cleanser 150ml 💋 PRICE : 35 AED only 💙Like us on Facebook:BizNiks UAE ‼️💯✈️🇰🇷AUTHENTIC. 💌DM or whatsapp 050-6766958 . . . 👌The foam cleanser removes impurities from your skin with its creamy foam, which contains aloe vera extract. ⁉️How to Use: Squeeze cleaner onto hand, ad water and work into a rich lather. Gently massage on face and rinse throughly with warm water. _ #bizniks #abudhabionlineshop #abudhabionlineshopping #abudhabionlineseller #koreanproduct #koreanbeauty #kskincare #instaskincare #kpop #naturerepublic #aloeverasoothinggel #bestkoreanproduct #mydubai #dubaiblogger #abudhabiblogger #wheninabudhabi #uaeonlineshopping #uaeonlineshop #beauty #skincare #haircare #nailcare #natural #bestseller #moisturizer #nature #aloe #quote #beauty #skincare #skin #skin #beauty #nature #aloe #aloesoothinggelnaturerepublic
DID YOU KNOW 🌿| 100% USDA Certified Organic 🌿| 100% Pure Therapeutic Grade 🌿| 100% Natural 🌿| 100% Guaranteed 🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱 #livebare #YORhealth #bareoils #glowing #faceOil #naturalSkinCare #allNatural #parabenfree #crueltyFree #essentialoils #vegan #organic #NOchemicals #skinCare #moisturizer #orgaincSkinCare #antiAging #veganSkinCare #veganMakeup #healthyLife #bareOils #health #active #lifestyle
DID YOU KNOW 🌿| 100% USDA Certified Organic 🌿| 100% Pure Therapeutic Grade 🌿| 100% Natural 🌿| 100% Guaranteed 🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱 #livebare #YORhealth #bareoils #glowing #faceOil #naturalSkinCare #allNatural #parabenfree #crueltyFree #essentialoils #vegan #organic #NOchemicals #skinCare #moisturizer #orgaincSkinCare #antiAging #veganSkinCare #veganMakeup #healthyLife #bareOils #health #active #lifestyle
L Rp76.000 Jellys Cream pure. 100 % DI JAMIN ORIGINAL. . Cream jelly berkonsentrasi 100 % putih . " Aura White dalam waktu 3 menit . " Menunda penuaan dini pada kulit. Mengencangkan, memudarkan noda pada kulit dan bintik-bintik, mengontrol minyak yang menyebabkan jerawat. Cocok untuk yang ingin memutihkan kulit tampak sehat dan berseri-seri. Antioxidant, essential vitamin dan mineral yang bermanfaat bagi kulit tanpa bahan kimia. Hasil yang diperoleh dari penggunaan sabun jelly berkonsentrasi 100 % putih : - Kulit putih sehat 90 % . - Mengurangi keriput. Mengangkat dengan 85% - Membantu membuat kulit Anda halus dan lembut - Mengurangi warna hitam pada ketiak, siku, lutut, dan dark spot lainnya. - Melindungi kulit dari radikal bebas. Bagaimana untuk hasil maksimal? pakailah cream nya tiap dua hari :) Pada pemakaian pertama hasil yang terlihat adalah kulit halus dan mengkilap. TrueLife putih merata dengan Jellys CREAM . #Moisturizer #purejellyscream #purejellyscreammurah #purejellys #purejellysmurah #purecreammurah #purecream #purecreamasli #purecreambyjellys #purecreamjelly #purecreamoriginal #purecreamjellys #purecreambyjellysmurah #purecreambyjelly #jellyscream #jellyscreammurah #jellyspure #jellyspuremurah #jellyspurecream
#pondokbip Untuk pembelian 1. Bisa menghubungi WA 0812.9687.0897 2. @tokopedia : https://www.tokopedia.com/pondok-bip/seger-snow-vanishing-cream-33gr?utm_source=Copy&utm_campaign=Product&utm_medium=Android%20Share%20Button 3. @bukalapak : SEGER SNOW Vanishing Cream 33gr via @bukalapak https://www.bukalapak.com/p/perawatan-kecantikan/produk-kecantikan-lainnya/6ux3m-jual-seger-snow-vanishing-cream-33gr?utm_source=apps 4. @shopee_id : SEGER SNOW Vanishing Cream 35g seharga Rp3.500. di Shopee! https://shopee.co.id/bpriady/93536906 #ShopeeGratisOngkir #BeliSemuadiShopee #segersnow #skinlighteningcream #skinlightening #vanishing #vanishingcream #moisturizing #moisturizingcream #moisturizer #moisturizercream #segerbaby #segergliserin #gliserin #pelembab #pelembabkulit #perawatankulit #perawatanwajah #segerkemiri #kemiri #segerurangaring #urangaring #uban #rambutrontok #rambutberuban
I've put together a facial skin care box for those that are looking for products to combat troubled skin. This box includes a Tea Tree Facial Cleanser, Turmeric and Blue Agave Facial Mask, Facial Serum and Brown Sugar and Cinnamon Facial Scrub. This is my go to treatment for acne and other skin issues. Customer favorites!!! @earthspresence for orders. #natural #plantbased #nochemicals #facemask #facescrub #blacksoap #moisturizer
I've put together a facial skin care box for those that are looking for products to combat troubled skin. This box includes a Tea Tree Facial Cleanser, Turmeric and Blue Agave Facial Mask, Facial Serum and Brown Sugar and Cinnamon Facial Scrub. This is my go to treatment for acne and other skin issues. Customer favorites!!! @earthspresence for orders. #natural #plantbased #nochemicals #facemask #facescrub #blacksoap #moisturizer
Morning Sunday! Woke up with dry throat and dry lips. The Sunday home spa is dedicated to dry lips treatment with a 3 step routine made of DIY recipes. On Instastories tonight 🌠 . . . #sundayfacial #homespa #sunday #lipstick #diybeauty #beauty #skincaretips #skincareroutine #beautytutorial #beautycommunity #instastories #lipstreatment #drylips #exfoliation #moisturizer #lipsmask #mask
I N N E R | L I G H T Aveda’s inner light™ mineral tinted moisturizer is radiance-infused oil-free. It’s so lightweight that it feels as if you're wearing nothing. Yet it gives a smooth, even finish-and helps protect your skin with our mineral-derived, broad-spectrum sunscreen. Protection, moisturizing and a beautiful glow, thanks to this amazing product🙏🏽 — #aveda #makeupartist #innerlight #tinted #moisturizer #6colors #avedamakeup #spf15 #nonacnegenic #noparaben #recycling #laurentsalonenspa #lookslikechocolate
DID YOU KNOW 🌿| 100% USDA Certified Organic 🌿| 100% Pure Therapeutic Grade 🌿| 100% Natural 🌿| 100% Guaranteed 🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱 #livebare #YORhealth #bareoils #glowing #faceOil #naturalSkinCare #allNatural #parabenfree #crueltyFree #essentialoils #vegan #organic #NOchemicals #skinCare #moisturizer #orgaincSkinCare #antiAging #veganSkinCare #veganMakeup #healthyLife #bareOils #health #active #lifestyle
There is only one happiness in this life, To love & be loved #2018 #gogreen 🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱 #livebare #YORhealth #bareoils #glowing #faceOil #naturalSkinCare #allNatural #parabenfree #crueltyFree #essentialoils #vegan #organic #NOchemicals #skinCare #moisturizer #orgaincSkinCare #antiAging #veganSkinCare #veganMakeup #healthyLife #bareOils #health #active #lifestyle
Nature Republic Aloe Vera 92% Soothing Gel merupakan gel menenangkan dengan kandungan 92% organic aloe vera yang dapat digunakan untuk melembapkan semua bagian tubuh dari mulai wajah, badan hingga rambut. (Tersedia dalam bentuk JAR & TUBE) . Jar 350 ml/Tube 250 ml Aloe Vera Shooting Gel Mist 150 ml . Aplikasi Pemakaian: Oleskan pada bagian kulit yang membutuhkan kelembapan. Suitable for: Semua jenis kulit Price : JAR Aloe vera 92% Shooting Gel @120.000 TUBE Aloe vera 92% Shooting Gel @110.000 Aloe Vera 92% Shooting Gel Mist @105.000 . OPEN PO sampai 1 Maret 2018 . Minat, hubungi Contact di BIO. ~HAVE A GOOD DAY~ #Naturerepublic #2018 #PO #Olshop #sakosid #murah #ori #skincareroutine #moisturizer #koreancosmetics
😱😱😱😱 Can Foot Hydration Socks by @luxaderme be so effective??? 🧦🧦🧦🧦 Check it out...how deeply it moisturises. Waiting for my next pair. 🧦🧦🧦🧦🧦 #dryfeet #moisturizer #skincareroutine #footcare #skincarecommunity #socks
@cerave PM Facial Moisturizer worked amazingly well this recent holiday. It was my main moisturizer for both morning and night. Just cannot say enough good things about how hydrating and soothing it is! Proof that some basic essentials in your skincare routine don't have to cost an arm and a leg! . . . . #beauty_unplugged #cerave #dryskin #moisturizer #koreanbeautyblogger #abbeatthealgorithm #skincare #skincareblog #skincareroutine #skincarediary #skincareblogger #beautycommunity #instabeauty #discoverunder100k #beautyreview #skincarecommunity #scffinder #뷰티 #스킨케어 #인스타뷰티 #뷰티스타그램 #뷰티그램 #피부관리
@drbotanicalsfrance Moroccan rose superfood facial oil 🌸 Review: I honestly love this stuff, by far the best facial oil I have used. I would say the rose scent is very strong but as soon as it’s settled into the skin the scent goes. After the first week of using I had noticed that my skin tone had became more even and brighter and even moisturises the skin. Fully recommended Www.brandalley.co.uk £55 #skincare #skincareroutine #facialoil #moisturizer #skin #drbotanicals #superfood #cosmetics #skincare #amazing #love #beauty #therapist #influencer #work #reviewer #cosmeticslover #face #facemask #skintone #brighten #pink #pretty
جرجنزلوشن 400مل مرطب للبشرة الجافة جدا .... ☁️🌚🌞 يستعمل يومياً ليجعل البشرة تبدو أكثر صحة وأنعم بفضل زيادة محتوى الرطوبة. دللي بشرتك 💯 بـ لوشن الجسم الناعم واللطيف الخاص للبشرة المتعبة. محضر من صبّار وخيار وأوكاليبتوس طبيعي المعروف بقدرته على تلطيف وتهدئة وإنعاش البشرة الجافة.✔️✔️✔️ Get it now @ #ladymixz Available ✔️ To make order please send dm ✉️ Or send WhatsApp 01022863093 Telegram @ladymixz #Jergens #bodylotion #aloevera #skincare #4dryskin #Dailycare #moisturizer #nourishment #جرجنز #لوشن #الصبار #عنايةالبشرة #البشرةالجافة #ترطيب #نعومة #تغذية
Yesterday, I posted about three of my fave AM products for getting rid of dry patches. This time, I’m posting some of my heavier creams which I use in my PM routines. These three are my current go-to products for taking care of dry skin. Along with my face oils, these are the products I’ve been reaching for the most. ⠀ Any of you currently experiencing dry skin due to the weather? ⠀ Products in photo: @purearth Rose and Seabuck Face Cream, @aesopskincare Camellia Nut Facial Hydrating Cream, @earthsrecipe Moisture Bound Cream* 🖤 ⠀ *Gifted/Sent for review
next page →