#muakuantan

92,923 posts

Loading...
Ready stock sist Bulumata atas type M2 ➡Mudah di pakai ➡Lentur dan ringan ➡Sangat cocok buat makeup sehari hari,maekup artis,makeup pengantin Whatsapp +6285641136641 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Jangan lupa follow @maylashesbeauty @maylashesbeauty ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #maylashesbeauty #mekapmalaysia #mekap #mekapartis #muamalaysia #muakualalumpur #muakuantan #muapetalingjaya #mua #muatangerang #muajakarta #muabandung #muadepok #muadenpasar #muabekasitimur #muajohorbahru #muajohorbaru #muabintaro #muabalikpapanmurah #muabatam #muamakasar #muaambon #muajawa #muajawatimur #makeupriaspengantin #makeup #makeupartist #muasemarang #muajogja #muakalimantantengah
Ready stock sist Bulumata atas R25 ➡Mudah di pakai ➡Lentur dan ringan ➡Sangat cocok buat makeup sehari hari,maekup artis,makeup pengantin Whatsapp +6285641136641 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Jangan lupa follow @maylashesbeauty @maylashesbeauty ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #maylashesbeauty #mekapmalaysia #mekap #mekapartis #muamalaysia #muakualalumpur #muakuantan #muapetalingjaya #mua #muatangerang #muajakarta #muabandung #muadepok #muadenpasar #muabekasitimur #muajohorbahru #muajohorbaru #muabintaro #muabalikpapanmurah #muabatam #muamakasar #muaambon #muajawa #muajawatimur #makeupriaspengantin #makeup #makeupartist #muasemarang #muajogja #muakalimantantengah
Ready stock sist Bulumata atas type 62G ➡Mudah di pakai ➡Lentur dan ringan ➡Sangat cocok buat makeup sehari hari,maekup artis,makeup pengantin Whatsapp +6285641136641 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Jangan lupa follow @maylashesbeauty @maylashesbeauty ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #maylashesbeauty #mekapmalaysia #mekap #mekapartis #muamalaysia #muakualalumpur #muakuantan #muapetalingjaya #mua #muatangerang #muajakarta #muabandung #muadepok #muadenpasar #muabekasitimur #muajohorbahru #muajohorbaru #muabintaro #muabalikpapanmurah #muabatam #muamakasar #muaambon #muajawa #muajawatimur #makeupriaspengantin #makeup #makeupartist #muasemarang #muajogja #muakalimantantengah
Hai guys ! Kami dah buka order for LIPMATTE RAYA EDITION , OBSESS COSMETIC ni tau ! - Siapa² yang pernah cuba pakai , mesti dh tau betapa bestnya lipmatte Obsess ni 😘 - Rm40 / 10ml - WhatsApp to order : 011-19920024 - Yang belum dapat gaji lagi boleh pre-order dulu😘 - #obsesskuantan #obsesscosmeticpahang #obsesscosmetic #obsesscosmetickuantan #obsessedwithyou #concealer #blusher #kuantan #pahang #terengganu #cantikbersama #murah #ump #uitmshahalam #kuipsas #uitmkuantan #uiam #inderamahkota #dewiremaja #muapahang #muakuantan #dropshipwanted #miniagentwanted #agentwanted #squadmaya #squadsyiera #majalahremaja #foundation #sayajual #sayapakai
NRC COMPACT POWDER adalah compact powder mineral-based yang diperkaya dengan Hiney Bee Venom, Vitamin C dan vitamin E untuk membantu memulih, menelihara dan mencantikkan kulit wajah anda 😍😍😍 siapa yang da cuba ? #nrckuantan #nrcfoundation #codkuantan #codinderamahkota #codinderasempurna #codinderapura #postageseluruhmalaysia #agendiperlukan #dropshipdiperlukan #mua #muakuantan #muamalaysia #makeupflatlay #instabeauty #makeupaddict #makeuplover #instamakeup #iheartmakeup #igbeauty #wakeupandmakeup #makeupdolls #beautyjunkie #makeuptutorial #kosmetikmurahmalaysia #kosmetikoroginal
Selalunya waktu bersanding or majlis kahwin korang mesti teremosi ke, menangis terharu ke, or berpeluh bila layan tetamu kan?? Lepastu tau2 je makeup korang dah comot 😱 Nak ambik gambar pun dah takda mood 😩😩 - Tp korang jgn risau kayyh sbb DRAMATIC LIQUID EYELINER ni WATERPROOF & SMUDGE PROOF!! So korang akan maintain GORGEOUS sepanjang majlis 😉😉 - Whatsapp 0184674072 sekarang tau! 😉 - 🚘 COD : Sekitar kawasan PEKAN KUANTAN . . 📦 Postage setiap hari (Isnin-Jumaat) . #makeupbynurulmf #caryacosmetics #caryacosmeticskuantan #makeupkit #muakuantan #teamFL #FLWarrios #caryalovers 💋
Lepas makeup sis ni gaya adibah nor la😆.. Muka sis ni putih so makeup die light2 je nmpk lembut😘 Makeup dinner 20/4 (kuantan) 😍 tq kak . minta maaf kalau ade kekurangan ye.. Dah booking makeup dengan sis belum? Sis sediakan pakej makeup bajet yang mane nak jimat2 tu boleh lah booking dngn sis🙈 dari rm35 shingga rm100 uoll murah bukan? Harga tak termasuk transport ke sana ya.. ...🎉🎉🎉 Harga serendah ni hnya sis buat before raya shj.sesiapa nak pakej murah ni boleh wssp sis terus.lepas raya sis up skit dah harga❤.... Cover area pekan-kuantan.... info lebih lanjut boleh follow IG&FB dibawah ni untuk tngk fback dngn video ya.. Facebook before ni ( hidayah armani ii) IG👉 @hidayaharmanii_ @Mua_hidayaharmanii http://Www.wasap.my/601133704335 #makeuppekan #makeupkuantan #muapekan #muakuantan #dinner #tunang #nikah #sanding #bridesmaids
Lepas makeup sis ni gaya adibah nor la😆.. Muka sis ni putih so makeup die light2 je nmpk lembut😘 Makeup dinner 20/4 (kuantan) 😍 tq kak . minta maaf kalau ade kekurangan ye.. Dah booking makeup dengan sis belum? Sis sediakan pakej makeup bajet yang mane nak jimat2 tu boleh lah booking dngn sis🙈 dari rm35 shingga rm100 uoll murah bukan? Harga tak termasuk transport ke sana ya.. ...🎉🎉🎉 Harga serendah ni hnya sis buat before raya shj.sesiapa nak pakej murah ni boleh wssp sis terus.lepas raya sis up skit dah harga❤.... Cover area pekan-kuantan.... info lebih lanjut boleh follow IG&FB dibawah ni untuk tngk fback dngn video ya.. Facebook before ni ( hidayah armani ii) IG👉 @hidayaharmanii_ @Mua_hidayaharmanii http://Www.wasap.my/601133704335 #makeuppekan #makeupkuantan #muapekan #muakuantan #dinner #tunang #nikah #sanding #bridesmaids
SAVE UP TO RM90!! - Yasss girls you heard it right! Team #caryacosmetics sayang sgt kat korang so kitorang bagi DISCOUNT GILA2 & paling GEMPAK utk the FIRST & EXCLUSIVE CARYA COSMETICS WAREHOUSE SALE ni!! - Jom grab cepat2 sebelum terlambat! - #caryacosmeticsSUPERSURPRISE #caryacosmeticslanjeww #caryacosmeticsWAREHOUSESALE #flwarriors #teambyby #caryacosmeticspekan #caryapekan #caryakuantan #caryacosmeticskuantan #caryakemaman #caryacosmeticskemaman #caryadungun #caryacosmeticsdungun #makeuppengantin #muapekan #muakuantan #muakemaman #muadungun
Makeup dinner 20/4 (pekan ) 😍 tq kak Zanariah Ana minta maaf kalau ade kekurangan ye.. Dah booking makeup dengan sis belum? Sis sediakan pakej makeup bajet yang mane nak jimat2 tu boleh lah booking dngn sis🙈 dari rm35 shingga rm100 uoll murah bukan? Harga tak termasuk transport ke sana ya.. ...🎉🎉🎉 Harga serendah ni hnya sis buat before raya shj.sesiapa nak pakej murah ni boleh wssp sis terus.lepas raya sis up skit dah harga❤.... Cover area pekan-kuantan.... info lebih lanjut boleh follow IG&FB dibawah ni untuk tngk fback dngn video ya.. Facebook before ni ( hidayah armani ii) IG👉 @hidayaharmanii_ @Mua_hidayaharmanii http://Www.wasap.my/601133704335 #makeuppekan #makeupkuantan #muapekan #muakuantan #dinner #tunang #nikah #sanding #bridesmaids
Makeup dinner 20/4 (pekan ) 😍 tq kak Zanariah Ana minta maaf kalau ade kekurangan ye.. Dah booking makeup dengan sis belum? Sis sediakan pakej makeup bajet yang mane nak jimat2 tu boleh lah booking dngn sis🙈 dari rm35 shingga rm100 uoll murah bukan? Harga tak termasuk transport ke sana ya.. ...🎉🎉🎉 Harga serendah ni hnya sis buat before raya shj.sesiapa nak pakej murah ni boleh wssp sis terus.lepas raya sis up skit dah harga❤.... Cover area pekan-kuantan.... info lebih lanjut boleh follow IG&FB dibawah ni untuk tngk fback dngn video ya.. Facebook before ni ( hidayah armani ii) IG👉 @hidayaharmanii_ @Mua_hidayaharmanii http://Www.wasap.my/601133704335 #makeuppekan #makeupkuantan #muapekan #muakuantan #dinner #tunang #nikah #sanding #bridesmaids
CC cream with sun protrection ni antara benda paling wajib akak bawak pergi mana mana. Sapu je dekat muka terus jadi berseri lain macemm✨Lagi best CC cream ni mampu merawat kulit kita jugak tau!! Harga tak sampai RM80 sayang 😉 . . Akak cuma nak sharing power of rezeki. Balik kampung kalini memang akak tak promot pon sebab memang betul betul nak rehat nak cuti dengan family. Tapiii tadi akak baru jual CC Cream power ni 😃 Makcik akak datang rumah terus tanya ada bedak or krim muka tak? Akak bagi je makcik try sapu dekat muka terus dia grab. Ye akak berani jamin sebab CC cream ni #bukanbeshebeshe 😂 #marykaykuantan #marykaypahang #marykaypekan #marykaymersing #marykayrompin #muakuantan #muapekan
SEPAHTU REUNION . Shuib. . 19/4/19 . Dia mintak buat kening panjang Dan bercantum.. ok Kita layannn... . #MuaPekan #MuaKuantan #MuaRompin #MuaPahang #MuaTerengganu #MuaKualaLumpur #MuaMalaysia #iymakeupartistteam #MuaCelebrity #MakeupArtistMalaysia . www.wasap.my/601132388562
Ready stock sist Bulumata atas type 747M ➡Mudah di pakai ➡Lentur dan ringan ➡Sangat cocok buat makeup sehari hari,maekup artis,makeup pengantin Info order ➡WhatsApp +6285658676438 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #muamalaysia #muakualalumpur #muakuantan #muapetalingjaya #mua #muatangerang #muajakarta #muabandung #muadepok #muadenpasar #muabekasitimur #muajohorbahru #muajohorbaru #muabintaro #muabalikpapanmurah #muabatam #muamakasar #muaambon #muajawa #muajawatimur #makeupriaspengantin #makeup #makeupartist #muasemarang #muajogja #muakalimantan #muawamena #muabogor #makeupindo #makeuptutorialindonesia
Ready stock sist Bulumata atas type3D ➡Mudah di pakai ➡Lentur dan ringan ➡Sangat cocok buat makeup sehari hari,maekup artis,makeup pengantin Info order ➡WhatsApp +6285658676438 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #muamalaysia #muakualalumpur #muakuantan #muapetalingjaya #mua #muatangerang #muajakarta #muabandung #muadepok #muadenpasar #muabekasitimur #muajohorbahru #muajohorbaru #muabintaro #muabalikpapanmurah #muabatam #muamakasar #muaambon #muajawa #muajawatimur #makeupriaspengantin #makeup #makeupartist #muasemarang #muajogja #muakalimantan #muawamena #muabogor #makeupindo #makeuptutorialindonesia
Ready stock sist Bulumata atas type G7 ➡Mudah di pakai ➡Lentur dan ringan ➡Sangat cocok buat makeup sehari hari,maekup artis,makeup pengantin Info order ➡WhatsApp +6285658676438 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #muamalaysia #muakualalumpur #muakuantan #muapetalingjaya #mua #muatangerang #muajakarta #muabandung #muadepok #muadenpasar #muabekasitimur #muajohorbahru #muajohorbaru #muabintaro #muabalikpapanmurah #muabatam #muamakasar #muaambon #muajawa #muajawatimur #makeupriaspengantin #makeup #makeupartist #muasemarang #muajogja #muakalimantan #muawamena #muabogor #makeupindo #makeuptutorialindonesia
. Wow eyebrow on fleek! 😍 . Mestilah on fleek uols dah kalau pakai Okaya Eyebrow Gel! Waterproof tau so kalau nak berpeluh sakan pun no hal lah. Tapi uols jgn risau, nak cuci pun mudah sgt, pakai je wet tissue tuh haa. So cepat dapatkan sekarang okeyy 😘 . . 📫Postage Setiap Hari Seluruh Malaysia 🛵COD Area Kuantan . 💼AGEN & DROPSHIP WANTED . . Whatsapp 📲+60172035252 . Atau klik link whatsapp di bio 😉 . . #okaya #okayamalaysia #berusokaya #okayakuantan #codkuantan #codinderamahkota #codinderasempurna #codinderapura #codbandarkuantan #codareakuantan #codookayakuantan #mua #muakuantan #muapahang #muamalaysia #makeuplover #makeupartist #makeupinfluencer #makeupkit #makeupstuffs #makeuptutorial #makeuphacks #bazaaronline #teamkakamani #berusmekap #sarangburungwaletprimer #primerwaletokaya
. Nak mekap ringan jer sebab nak pakai untuk pergi pasar je kan. Nak tepek foundation kang org kata tak kene tempat nak melawa 😅 . Nahh uols serlahkan jer kecantikan semula jadi uols tuh, oles sikit je Okaya Instant Powder nih, memang tertutup lah uols punye cela tuh. 🤩🤩🤩Tak caye kene cuba sendiri lah kan, baru tahu best nya mcm mana 😉 . . 📫Postage Setiap Hari Seluruh Malaysia 🛵COD Area Kuantan . 💼AGEN & DROPSHIP WANTED . . Whatsapp 📲+60172035252 . Atau klik link whatsapp di bio 😉 . . #okaya #okayamalaysia #berusokaya #okayakuantan #codkuantan #codinderamahkota #codinderasempurna #codinderapura #codbandarkuantan #codareakuantan #codookayakuantan #mua #muakuantan #muapahang #muamalaysia #makeuplover #makeupartist #makeupinfluencer #makeupkit #makeupstuffs #makeuptutorial #makeuphacks #bazaaronline #teamkakamani #berusmekap #sarangburungwaletprimer #primerwaletokaya
. Aduhh kulit muka kering, pakai lah moisturiser pun, tapi kalau pakai Foundation yang terlalu matte memang kering jugak muka, nak blend foundation pun payah kalau tekstur kulit cmnih 😭😫 . Okey uols kalau ada masalah mcm nih memang wajib trylah Okaya Liquid Foundation, bukan matte finishing tau, tapi semi-matte untuk bg kulit tak terlalu kering dan tak berminyak tau 😍😍😍 . And dont worry pakai lama pun takkan mampu minyakkan muka uols okey 😉 Tak percaya kene lah cuba sendiri. Jom dapatkan sekarang 😘 . . 📫Postage Setiap Hari Seluruh Malaysia 🛵COD Area Kuantan . 💼AGEN & DROPSHIP WANTED . . Whatsapp 📲+60172035252 . Atau klik link whatsapp di bio 😉 . . #okaya #okayamalaysia #berusokaya #okayakuantan #codkuantan #codinderamahkota #codinderasempurna #codinderapura #codbandarkuantan #codareakuantan #codookayakuantan #mua #muakuantan #muapahang #muamalaysia #makeuplover #makeupartist #makeupinfluencer #makeupkit #makeupstuffs #makeuptutorial #makeuphacks #bazaaronline #teamkakamani #berusmekap #sarangburungwaletprimer #primerwaletokaya
. . Jangan lupa untuk jadi fabulous hari ni bersama Okaya. Manjakan kulit uols tu dengan high quality produk from Okaya okay sayang! 😉 . Dari primermya yang diperbuat daripada sarang burung, liqiud foundation yang superb lembut dan senang nak blen dimuka😱 Compact powder pula tak kurang hebat tau sekali pakai je dah smooth sgt nampak kt kulit tuhh 😍 . So bila uols nak cuba? Penat dah Mua Bella buat live duk kata kehebatan Okaya tauu! Jom dapatkan sekarang 😘 . . 📫Postage Setiap Hari Seluruh Malaysia 🛵COD Area Kuantan . 💼AGEN & DROPSHIP WANTED . . Whatsapp 📲+60172035252 . Atau klik link whatsapp di bio 😉 . . #okaya #okayamalaysia #berusokaya #okayakuantan #codkuantan #codinderamahkota #codinderasempurna #codinderapura #codbandarkuantan #codareakuantan #codookayakuantan #mua #muakuantan #muapahang #muamalaysia #makeuplover #makeupartist #makeupinfluencer #makeupkit #makeupstuffs #makeuptutorial #makeuphacks #bazaaronline #teamkakamani #berusmekap #sarangburungwaletprimer #primerwaletokaya
. . Okaya Perfect Liquid Foundation ni memang ringan uols 😉 Nak blend pun senang je. Masalah kulit kering memang sesuai sangat sebab produk ni akan lembapkan kulit uols! 🤩 . Takdek lahh mekap korang jadi tak sekata sebab kulit kering dan kasar kan, apapun paling penting kene prep dulu muka sebelum apply foundation..barulah hasilnya lebih smooth je 😘😘😘 . . 📫Postage Setiap Hari Seluruh Malaysia 🛵COD Area Kuantan . 💼AGEN & DROPSHIP WANTED . . Whatsapp 📲+60172035252 . Atau klik link whatsapp di bio 😉 . . #okaya #okayamalaysia #berusokaya #okayakuantan #codkuantan #codinderamahkota #codinderasempurna #codinderapura #codbandarkuantan #codareakuantan #codookayakuantan #mua #muakuantan #muapahang #muamalaysia #makeuplover #makeupartist #makeupinfluencer #makeupkit #makeupstuffs #makeuptutorial #makeuphacks #bazaaronline #teamkakamani #berusmekap #sarangburungwaletprimer #primerwaletokaya
. . Ha tak sempat nak makeup cantik2 hari ni sebab bangun lambat! 😣 . Bukak beg, pakai Okaya Perfect Liquid Foundation, pakai Okaya Instant Powder, setel! Dah cukup kebaboom dah uols nnti. Must try lah uols kalau nak urusan harian korang jadi lebih mudah dah cepat 😉 . . 📫Postage Setiap Hari Seluruh Malaysia 🛵COD Area Kuantan . 💼AGEN & DROPSHIP WANTED . . Whatsapp 📲+60172035252 . Atau klik link whatsapp di bio 😉 . . #okaya #okayamalaysia #berusokaya #okayakuantan #codkuantan #codinderamahkota #codinderasempurna #codinderapura #codbandarkuantan #codareakuantan #codookayakuantan #mua #muakuantan #muapahang #muamalaysia #makeuplover #makeupartist #makeupinfluencer #makeupkit #makeupstuffs #makeuptutorial #makeuphacks #bazaaronline #teamkakamani #berusmekap #sarangburungwaletprimer #primerwaletokaya
. Dgr kata sis nih, semua berus mekap untuk pelbagai kegunaan Okaya ada tau 😉 Pilih je mana berus mekap yang korang tak ada, Okaya ada okeyy 😘 . Yang pasti kualiti berus memang terjaga, senang nak blend mekap untuk hasil yang lebih smooth 😉 . . ===================================== . 📫Postage Setiap Hari Seluruh Malaysia 🛵 COD SEKITAR KUANTAN . 💼Agen & Dropship diperlukan Moh ler join team kami 💋 . Whatsapp 📲+60172035252 . Atau klik link whatsapp di bio . . . #okaya #okayamalaysia #berusokaya #okayakuantan #codkuantan #codinderamahkota #codinderasempurna #codinderapura #codbandarkuantan #codareakuantan #codookayakuantan #mua #muakuantan #muapahang #muamalaysia #makeuplover #makeupartist #makeupinfluencer #makeupkit #makeupstuffs #makeuptutorial #makeuphacks #bazaaronline #teamkakamani #berusmekap #sarangburungwaletprimer #primerwaletokaya
Yg xde masa g spa, GUD NEWS for u gurls esp gurls di Terengganu.. . Body Scrub full body is ON😘😘.. Boleh selit sekali dlm pakej facial k😊 . Customer biasanya akan body scrub dulu then facial.. Segar gile rasa badan & muka tu😊 . Boleh booking slot facial & body scrub ngan Aten cepat-cepat 😎 . . #atenbeauty #facialathome #bodyscrub #beautycartel #beautycartelterengganu #facialdungun #facialpaka #facialkerteh #facialkemaman #hannanmedispakemaman #facialkijal #facialkotabharu #muadungun #facialmurah #muaterengganu #muakuantan
. Woww dua tahun menjadi pengguna setia..tak tukar lain dah 😍🤩 . Ofcoz lah tak tukar sebab dah jumpa produk terbaik kan..bukan stakat untuk mencantikkan wajah, tapi untuk membantu korang rawat wajah tuh haa 😉 Uols bila pula nak cuba? . . ===================================== . 📫Postage Setiap Hari Seluruh Malaysia 🛵 COD SEKITAR KUANTAN . 💼Agen & Dropship diperlukan Moh ler join team kami 💋 . Whatsapp 📲+60172035252 . Atau klik link whatsapp di bio . . . #okaya #okayamalaysia #berusokaya #okayakuantan #codkuantan #codinderamahkota #codinderasempurna #codinderapura #codbandarkuantan #codareakuantan #codookayakuantan #mua #muakuantan #muapahang #muamalaysia #makeuplover #makeupartist #makeupinfluencer #makeupkit #makeupstuffs #makeuptutorial #makeuphacks #bazaaronline #teamkakamani #berusmekap #sarangburungwaletprimer #primerwaletokaya
. 🌸 OKAYA Eyebrow Gel🌸 Setanding jenama antarabangsa‼️ Dah cuba ke belum? Rugi tau sape tak pernah cuba. RUGIII GILA 🤭 Sape yg selalu lukis kening sinchan tu wajib beli sbb warna brown okaya eyebrow memang sesuai untuk semua warna kulit wanita ASIA. EYEBROW GEL by OKAYA best ; ✅ Mudah di apply ✅ Waterproof - tidak cair dengan peluh or kene hujan ! ✅ Kualiti setanding jenama antarabangsa ✅ Harga sangat BERPATUTAN Setiap box uols akan dapat 1 Eyebrow Gel + FREE berus 😘 Jom order sekarang! 👇🏻 . . ===================================== Retails Price: RM49 . 📫Postage Setiap Hari Seluruh Malaysia 🛵 COD SEKITAR KUANTAN . 💼Agen & Dropship diperlukan Moh ler join team kami 💋 . Whatsapp 📲+60172035252 . Atau klik link whatsapp di bio . . . #okaya #okayamalaysia #berusokaya #okayakuantan #codkuantan #codinderamahkota #codinderasempurna #codinderapura #codbandarkuantan #codareakuantan #codookayakuantan #mua #muakuantan #muapahang #muamalaysia #makeuplover #makeupartist #makeupinfluencer #makeupkit #makeupstuffs #makeuptutorial #makeuphacks #bazaaronline #teamkakamani #berusmekap #sarangburungwaletprimer #primerwaletokaya
my beautiful bride,, 👰tq share photo,. outdoor pun makeup still on point😉 #makeupsanding for any inquiry/booking contact me 📲 Farah Faisal http://www.wasap.my/60179186743 #farahfaisal #makeuptunang #makeupnikah #makeupsanding  #makeupbridemaids #makeupkonvo #muapahang #muapadangtengku #muakualalipis #muaraub #muabentong #muajerantut #muajengka #muatemerloh #muabera #muamaran #muakuantan #muamalaysia #anyevent #makeupservices #muawillingtotravel 💙✌
It’s the day!! - Our FIRST & EXLUSIVE CARYA COSMETICS WAREHOUSE SALE starts today at 10am! - 1. Makeup Kit: RM99 ➡️ RM79 2. Dramatic Liquid Eyeliner: RM79 ➡️ RM49 3. Teeny Weeny Brush Set: RM165 ➡️ RM145 - Jgn risau, jgn nangis uolls kalau tak dpt dtg harini sbb promosi sampai jumaat Yeayy!!! - Turn on your notification so that you won’t miss any update from us 😉😉 - #caryacosmeticsSUPERSURPRISE #caryacosmeticslanjeww #caryacosmeticsWAREHOUSESALE #makeupbynurulmf #caryacosmetics #caryacosmeticskuantan #makeupkit #muakuantan #teamFL #FLWarrios #caryalovers 💋
Yayyyy! Selain drpd special guests, Carya Cosmetics Warehouse Sale ada byk activities utk uolss yg datang nanti! - Akan ada PRELOVED PARTY, and SPIN & WIN utk korang menang FREE makeup products & mcm2 aktiviti lain tau! - Yg paling BEST korang dpt peluang menang IPHONE, CASH RM1,000 & PAKEJ PERCUTIAN bila korang shopping masa WAREHOUSE SALE ni!! Best kann??! - #caryacosmeticsSUPERSURPRISE #caryacosmeticslanjeww #caryacosmeticsWAREHOUSESALE #makeupbynurulmf #caryacosmetics #caryacosmeticskuantan #makeupkit #muakuantan #teamFL #FLWarrios #caryalovers 💋
Excitednya nak share dgn korang special guests yg korang boleh jumpa masa CARYA COSMETICS WAREHOUSE SALE nanti! 💃🏻💃🏻 - Kami jemput khas utk #caryacosmeticslover tau!! - Agak2 korang siapakah SPECIAL GUEST terakhir yg nk jemput nnt? - #caryacosmeticsSUPERSURPRISE #caryacosmeticslanjeww #caryacosmeticsWAREHOUSESALE #makeupbynurulmf #caryacosmetics #caryacosmeticskuantan #makeupkit #muakuantan #teamFL #FLWarrios #caryalovers 💋
Iman tahu korang nk sgt FREE MAKEUP DEMO dari team #caryacosmetics kan? - So korang kena datang tau #caryacosmeticsWAREHOUSESALE ni beramai-ramai utk experience sendiri mcm mana wajah korang lepas di "transform" oleh #caryacosmeticsTEAM ! - Jom TAG kawan2, adik, kakak, mak, makcik,officemate yg korang nk ajak experience FREE MAKEUP TRANSFORMATION ni 😘😘 - #caryacosmeticsSUPERSURPRISE #caryacosmeticslanjeww #caryacosmeticsWAREHOUSESALE credit: @caryacosmetics #makeupbynurulmf #caryacosmetics #caryacosmeticskuantan #makeupkit #muakuantan #teamFL #FLWarrios #caryalovers 💋
Hai #caryacosmeticslover 💋 Selama ni korang pakai blusher ikut suka korang je kan? Hehehe.. So harini Sis nak share tips pakai blusher ikut bentuk muka uolss! - Jangan lupa try guna blusher @caryacosmetic MAKEUP KIT yg memang jadi favourite ramai ni tau! Let’s #berCarya ✨ - #caryacosmeticstips #caryacosmetics #caryacosmeticslover #jomberCarya #motdcaryacosmetics #makeupbynurulmf #caryacosmetics #caryacosmeticskuantan #makeupkit #muakuantan #teamFL #FLWarrios #caryalovers 💋
Kadang2 hari Ahad ni malas keluar kan? So duduk rumah pakai baju kelawar & shopping je #caryacosmetics 😉 - Bila dah tau nk order apa, WHATSAPP je kitorang by clicking the link in our bio or contact our fabulous AUTHORIZED AGENTS 📲 0184674072 - Let’s #berCarya ! - #caryacosmetics #caryacosmeticslover #jomberCarya #motdcaryacosmetics #makeupbynurulmf #caryacosmetics #caryacosmeticskuantan #makeupkit #muakuantan #teamFL #FLWarrios #caryalovers 💋
Good morning ladies!! 🌸 - With all #caryacosmetics products, you can save more time in the morning & enjoy your quality breakfast before you start your Saturday ! ❤ - #caryacosmetics #caryacosmeticslover #jomberCarya #motdcaryacosmetics #makeupbynurulmf #caryacosmetics #caryacosmeticskuantan #makeupkit #muakuantan #teamFL #FLWarrios #caryalovers 💋
3 MORE DAYS!! 🔥🔥🔥 - Dah ready ke uolls nk datang ke our first & exclusive #caryacosmeticsWAREHOUSESALE ? - Inilah masanya untuk korang shopping products #caryacosmetics dgn harga yg berbaloi-baloi! Mmg rugi kalau tak dtg ke WAREHOUSE SALE kami! - #caryacosmeticsSUPERSURPRISE #caryacosmeticslanjeww #caryacosmeticsWAREHOUSESALE #makeupbynurulmf #caryacosmetics #caryacosmeticskuantan #makeupkit #muakuantan #teamFL #FLWarrios #caryalovers 💋
FIRST & EXCLUSIVE!! - Here's the first look of our #caryacosmetics SHOWROOM!! - We're sooo excited to share the sneak peak of our VENUE for CARYA COSMETICS WAREHOUSE SALE. - Don't forget to share this good news with your BFF, girlfriend, mom, sister, auntie kayhh! - Korang boleh shop till drop & akan ada byk sgt activities menarik nanti! 😉😉😉😉 - #caryacosmeticsSUPERSURPRISE #caryacosmeticslanjeww #caryacosmeticsWAREHOUSESALE #makeupbynurulmf #caryacosmetics #caryacosmeticskuantan #makeupkit #muakuantan #teamFL #FLWarrios #caryalovers 💋
The BIGGEST REVEAL is here!! We present to you our FIRST & EXCLUSIVE #caryacosmeticsWAREHOUSESALE - Date: 22 April 2019 - 5 Mei 2019 Time: 10am - 6pm (weekdays), 10am - 10pm (weekends) - Khas utk #caryacosmeticslover yg setia & tak putus2 bagi support pada kami ❤❤❤ - Save the date! Nanti kitorang reveal the VENUE okay!! - #caryacosmeticsSUPERSURPRISE #caryacosmeticslanjeww #caryacosmeticsWAREHOUSESALE #makeupbynurulmf #caryacosmetics #caryacosmeticskuantan #makeupkit #muakuantan #teamFL #FLWarrios #caryalovers 💋
next page →