#muakuantan

79,712 posts

Loading...
. HURRY UP GUYS!! GET YOUR ALHAALFA COSMETICS NOW🤗 . . ✔COD ✔POSTAGE ➡️WHATSAPP : 019-9898028 ⬅️ 👉CLICK LINK DI BIO👈 . ATAU . WALK IN TIMIKA BOUTIQUE 👉Lokasi di IM7 👉Butik berhadapan Sri Manja Boutique Hotel 👉Landmark cari MYNY cafe / Dobi Aquanano berhadapan dengan hotel 👉Naik tangga sebelah dobi Aquanano : ✔OPEN MONDAY - SATURDAY 🕧 11 A.M - 7 P.M ❌ SUNDAY CLOSE❌ : : #sayajual #alhaalfacosmetics #alhaalfakuantan #kuantan #royalpropolisfoundationkuantan #codkuantan #ohanakuantan #butikkuantan #alhaalfapekan #alhaalfakemaman #muakuantan #alhaalfajohor #stokiskuantan #okayakuantan #hervkuantan #follow4follow #like4like #instalike #igers #picoftheday #makeupkuantan #instadaily #instafollow #followme #instagood #bestoftheday #instacool #follow #style #swag8
GILA MEMANG GILA... . Terlebih dahulu min nak mohon maaf kerana telah buat sis semua menjadi gila...Ye la highlighter #LOVEIT yang LAWA GILER...Dengan design yg unik.. . Kalau sis masih lagi Giler Bayang dgn produk MUST HAVE 2018, grab skarg sebab stok sgt2 limited... 💋 . #muamalaysia #muautara #sgbeauty #makeupartistsingapore #muaselangor #muabrunei #muasingapore #muasabah #muasarawak #muanegerisembilan #muamelaka #muapahang #muakuantan #muakelantan #muakotabharu #muaterengganu #makeupmurahmalaysia #makeupmurah #makeupmalaysiamurah #sayajualmakeupmurah #makeupviral #muacheras #muampang #beautysg #muashahalam #highlightermurah #sgbeautyblogger
Luminous Silk Daily Foundation ni kalau pakai, Makin lama makin glowing. Tidak bercapuk . Tahan Lama . Ada protection UV SPF35 . Merawat kulit kusam parut jerawat sekaligus ! Full coverage . Dewy finishing . ____ ____ #laherafoundation #makeupmalaysia #produkmalaysia #foundationmalaysia #muamalaysia #muaterengganu #muakelantan #muakuantan #muaselangor #muajohor #makeuplovers #malasyiaproduct #foundationmakeup #sephoramy #settingmistmalaysia #muakl #facemistmalaysia #kualaterengganu #foundationmakeup #muasabah #muajohor
Bibir yang menawan pasti terukir senyuman yang menawan . Gunakan lah lipstick Dari kami agar senyuman mu kekal menawan hingga ke petang. Hehehehehe Ajooommm la try... KLIK SINI https://wa.me/60196497196 https://wa.me/60196497196 https://wa.me/60196497196 #teamFL #usahawandyxy #bccreamfoundationmalaysia #bccreams #bccream #dyxy #foundationmalaysia #dyxyfeedback #bccreambydyana #dyxybccream #usahawanDYXY #dyxykuantan #dyxyklsentral #dyxybandartasikselatan #teamfl #teamfizasaiza #FLAcademy #foundationmalaysia #muabandartasikselatan #muacheras #muaklsentral #muaampang #muakuantan
Bertandang | Sakina ❤️ bride request makeup soft2 je sesuai dgn busana yg dipakai😘😘 . . . Instagram : www.instagram.com/ctieyhusna Whatsapp link : http://www.wasap.my/+60179857289/Bookmakeup #makeupbyctieyhusna #ctieyhusnamua #muajengka #muatemerloh #muamentakab #muajerantut #muamaran #mualanchang #muakuantan #muapahang #muamalaysia #muatravel #makeuppengantin #bridal #makeup #makeupsanding #makeupmurah #makeupaddict #makeupnikah #makeupkahwin #photoshot #makeupservice #makeuplovers
Perempuan dengan Cosmetik memang Tak boleh di pisahkan. Bukan untuk mencantik sahaja malah untuk merasakan Keyakinan diri dalam kerjaya Dan memberi aura positive kepada diri mereka. So meh la try !!!! Klick di sini: https://wa.me/60196497196 https://wa.me/60196497196 https://wa.me/60196497196 #teamFL #usahawandyxy #bccreamfoundationmalaysia #bccreams #bccream #dyxy #foundationmalaysia #dyxyfeedback #bccreambydyana #dyxybccream #usahawanDYXY #dyxykuantan #dyxyklsentral #dyxybandartasikselatan #teamfl #teamfizasaiza #FLAcademy #foundationmalaysia #muabandartasikselatan #muacheras #muaklsentral #muaampang #muakuantan
Reception | Asma Zura @ Lata kasah, jerantut ❤️ Kening bride agak lebat, ni just guna teknik gam jer 😘😘 TQ ambik 2x mekap dgn una😘😘 . . . Instagram : www.instagram.com/ctieyhusna Whatsapp link : http://www.wasap.my/+60179857289/Bookmakeup #makeupbyctieyhusna #ctieyhusnamua #muajengka #muatemerloh #muamentakab #muajerantut #muamaran #mualanchang #muakuantan #muapahang #muamalaysia #muatravel #makeuppengantin #bridal #makeup #makeupsanding #makeupmurah #makeupaddict #makeupnikah #makeupkahwin #photoshot #makeupservice #makeuplovers
Solemnization | Amar Yusna Hj Rahman @ jengka 9 ❤️ peramah sgt bride nie.. request nak mekap sweet2 je 😘😘😘 . . . Instagram : www.instagram.com/ctieyhusna Whatsapp link : http://www.wasap.my/+60179857289/Bookmakeup #makeupbyctieyhusna #ctieyhusnamua #muajengka #muatemerloh #muamentakab #muajerantut #muamaran #mualanchang #muakuantan #muapahang #muamalaysia #muatravel #makeuppengantin #bridal #makeup #makeupsanding #makeupmurah #makeupaddict #makeupnikah #makeupkahwin #photoshot #makeupservice #makeuplovers
E-day Teyha'a Khalid @ kuala krau❤️ mekap seawal 6 pagi so teyha bersiap sendiri 😘😘 tq teyha bg kerjasama dgn baik ❤️❤️ TQ for having me syg 🤗 . . . Instagram : www.instagram.com/ctieyhusna Whatsapp link : http://www.wasap.my/+60179857289/Bookmakeup #makeupbyctieyhusna #ctieyhusnamua #muajengka #muatemerloh #muamentakab #muajerantut #muamaran #mualanchang #muakuantan #muapahang #muamalaysia #muatravel #makeuppengantin #bridal #makeup #makeupsanding #makeupmurah #makeupaddict #makeupnikah #makeupkahwin #photoshot #makeupservice #makeuplovers
Korang tak salah baca. Ianya benar benar belaka! . Dengan pembelian SET DYXY , anda berpeluang FREE loose item DYXY . Mana yang dari dulu dok teragak agak nak beli ke tak ke beli ke DYXY ni, haaa, sekarang masanya utk korang grab. Tak perlu nak teragak agak dah. . Sekarang gaiss! . Dapatkan Extra Diskaun dan FREE produk DYXY dari setiap pembelian... . 🚗COD PEKAN / KUANTAN DAN SEKITAR DENGAN NYA . . Berminat nk order? . www.wasap.my/60184674072 #teamFL #usahawandyxy #teamIMAN #FLAcademy #bccreamfoundationmalaysia #bccreams #bccream #dyxy #foundationmalaysia #dyxyfeedback #bccreambydyana #dyxybccream #agentwanted #agentneeded #drophipwanted #dyxysale #yes #yearendsale #muakuantan #muapekan #dyxypekan #dyxykuantan #dyxykualalumpur
. Setiap mempelai yg nak naik pelamin, mesti dr awal buat preparation kan? tak kira dr segi kewangan, hantaran, makanan termasuk la kuruskan badan & dptkan skin yg flawless bukan? . . . Selain menjaga pemakanan, pemilihan skincare yg tepat juga memainkan peranan yg penting. Apabila skin kita sihat, nak mekap pon smooth je. bila skin kita kurang sihat, mekap tebal tp masih tak mampu nak cover jerawat @ masalah lain. . . Jum rawat skin dgn Set Botanical Effects yg terbukti berkesan ni. terdapat 3 formula yg sesuai mengikut jenis kulit uols. . . Berminat nak dptkan skin consultation, meh wasap FY. kita chit chat 🤗. . . . Sincerely, FY 💋. . ☎️ 013 3775809 | Fariha Yusof. 👑 Ind. Beauty Consultant . . ——————————————— . #bcmkkuantan #marykaykuantan #kuantanparade #eastcoastmall #marykaymaran #marykaytemerloh #marykaylover #weddingplannerkuantan #muakuantan #rawatjerawat #parutjerawat #umpgambang #uitmjengka #marykaytamantas #marykaychini #marykayjayagading #marykaypaka #marykaytanjunglumpur #marykayneram #sendayutinggi
TREATMENT CUSHION FOUNDATION ❤ . Ada 3 code tau.. so awak boleh pilih ikut kesesuaian kulit masing-masing 😊 . 💞LIGHT - Untuk kulit cerah/ kuning langsat 💞MEDIUM - sesuai untuk tanned skin, sawo matang 💞 DARK - sesuai untuk kulit ala -ala Dayang nurfaizah 😊😊 . Haa korang code yang mana tu? WHATSAPP 01123030724 #obsesskotasas #OBSESSCOSMETICSPAHANG #Obsesscosmeticsmalaysia #obsesscosmeticspahang #OBSESSCOSMETICSKUANTAN #agentobsesscosmetics #Agentobsesskuantan #Agentobsesspahang #agentobsesscosmeticskuantan #agentobsesscosmeticspahang #SQUADSYIERA #muamalaysia #muakuantan #muaviral #makeupartist #makeupkuantan #makeuptutorial #makeupartistkuantan #wawacosmetics #dexandra #dewiremaja1819 #dewiremaja2018 #tartecosmetics #duckcosmetics #koreanlookmakeup #naturalmakeup
8 Dec 2018 Makeup baru2 ni utk interview stewardess ❤️ jadi sis bg makeup yg sesuai utk Yaa 👩🏻‍✈️ Dan Yaa dah ready eyelashs extension, jd lala tk pakai sebarang fake eyelashes pun kat dia. Thankyou so much Yaa, repeat lg makeup dgn Lala 😘 @erasuhira . wasap.my/60179523213 #makeupservice #muakuantan #muapahang #makeupbylalazmn #touchbylz #touchbylalazmn #muaktn #muamalaysia #engagementmakeup #solemnizationmakeup #receptionmakeup #bridalmalaysia #wedding #bridesmaidsmakeup #sandingmakeup #nikahmakeup #tunangmakeup #weddingmalaysia #photoshootmakeup #makeupservismurah #muakampung #malaywedding #freelancemakeup #dinnermakeup #makeupdinner
8 Dec 2018 Makeup baru2 ni utk interview stewardess ❤️ jadi sis bg makeup yg sesuai utk Yaa 👩🏻‍✈️ Dan Yaa dah ready eyelashs extension, jd lala tk pakai sebarang fake eyelashes pun kat dia. Thankyou so much Yaa, repeat lg makeup dgn Lala 😘 @erasuhira . wasap.my/60179523213 #makeupservice #muakuantan #muapahang #makeupbylalazmn #touchbylz #touchbylalazmn #muaktn #muamalaysia #engagementmakeup #solemnizationmakeup #receptionmakeup #bridalmalaysia #wedding #bridesmaidsmakeup #sandingmakeup #nikahmakeup #tunangmakeup #weddingmalaysia #photoshootmakeup #makeupservismurah #muakampung #malaywedding #freelancemakeup #dinnermakeup #makeupdinner
Hai selamat pagi syantik syantik semua...... Meh lengkap kan pagi awak awak semua dgn lipmatte from Obsess....lagi syantikkk dan menyihatkan bibir sebab dia ade argan oil....😘 #TeamGodzillaEsumilynns #muajb #muajohor #muakuantan #muakedah #muaperak #muautara #muamalaysia #muaputrajaya #muajerantut #mekapartis #mekaptunang #mekapmurah #mekapnikah #mekapdinner #mekappengantin #makeupartist #makeuptutorial #ObsessCosmetics #lipmatte #seriburindu @esumilynns
Siapa yang dah cuba NRC TREATMENT FOUNDATION?! . foundation yang mencantikkan sambil merawat ni mengandungi 👉honey bee venom 👉vitamin c 👉vitamin e 👉argan extract dan yang paling penting MINERAL BASED tauuuuu. . so foundation ni tidak; 👉menyumbat pori pori 👉membahayakan kulit wajah 👉mengandungi bahan yang merosakkan kulit . yang paling penting, ia boleh; 👉match kulit wajah asia 👉 membuatkan makeup tahan lama 👉tahan lama selepas dibuka 👉merawat kulit wajah 👉memberikan finishing dewy dan fresh tauuu 💕💕💕 #nrckuantan #nrcfoundation #codkuantan #codinderamahkota #codinderasempurna #codinderapura #postageseluruhmalaysia #agendiperlukan #dropshipdiperlukan #mua #muakuantan #muamalaysia #makeupflatlay #instabeauty #makeupaddict #makeuplover #instamakeup #iheartmakeup #igbeauty #wakeupandmakeup #makeupdolls #beautyjunkie #makeuptutorial #kosmetikmurahmalaysia #kosmetikoroginal
Morninggg ♥️ . . Sale sampai 31/12/18 Jangan terlepas pulakk . . Postage available seluruh malaysia RM8SM/RM11SS COD available & caj dikenakan mengikut kwsan sekitar kuantan shj ☺️ Walk in ke @timikaboutique.spa di IM7 kuantan. Buka pada setiap ISNIN-SABTU (11am-7pm) . . #famelovers #famekuantan #famemattelipcream #agentfamekuantan #agentsahfame #agentsahfamecosmetic #mua #muakuantan
Siapa yang dah cuba NRC TREATMENT FOUNDATION?! . foundation yang mencantikkan sambil merawat ni mengandungi 👉honey bee venom 👉vitamin c 👉vitamin e 👉argan extract dan yang paling penting MINERAL BASED tauuuuu. . so foundation ni tidak; 👉menyumbat pori pori 👉membahayakan kulit wajah 👉mengandungi bahan yang merosakkan kulit . yang paling penting, ia boleh; 👉match kulit wajah asia 👉 membuatkan makeup tahan lama 👉tahan lama selepas dibuka 👉merawat kulit wajah 👉memberikan finishing dewy dan fresh tauuu 💕💕💕 #nrckuantan #nrcfoundation #codkuantan #codinderamahkota #codinderasempurna #codinderapura #postageseluruhmalaysia #agendiperlukan #dropshipdiperlukan #mua #muakuantan #muamalaysia #makeupflatlay #instabeauty #makeupaddict #makeuplover #instamakeup #iheartmakeup #igbeauty #wakeupandmakeup #makeupdolls #beautyjunkie #makeuptutorial #kosmetikmurahmalaysia #kosmetikoroginal
Siapa yang dah cuba NRC TREATMENT FOUNDATION?! . foundation yang mencantikkan sambil merawat ni mengandungi 👉honey bee venom 👉vitamin c 👉vitamin e 👉argan extract dan yang paling penting MINERAL BASED tauuuuu. . so foundation ni tidak; 👉menyumbat pori pori 👉membahayakan kulit wajah 👉mengandungi bahan yang merosakkan kulit . yang paling penting, ia boleh; 👉match kulit wajah asia 👉 membuatkan makeup tahan lama 👉tahan lama selepas dibuka 👉merawat kulit wajah 👉memberikan finishing dewy dan fresh tauuu 💕💕💕 #nrckuantan #nrcfoundation #codkuantan #codinderamahkota #codinderasempurna #codinderapura #postageseluruhmalaysia #agendiperlukan #dropshipdiperlukan #mua #muakuantan #muamalaysia #makeupflatlay #instabeauty #makeupaddict #makeuplover #instamakeup #iheartmakeup #igbeauty #wakeupandmakeup #makeupdolls #beautyjunkie #makeuptutorial #kosmetikmurahmalaysia #kosmetikoroginal
amelia bertandang 8.12.2018 Endau,JDT #mua #muapahang #muarompin #muamersing #muaendau #muakuantan
Siapa kata orang kulit sawo matang susah nak makeup🤔...RP FOUNDATION alhaalfa ni ada 5 shades tau..so dah tak susah dah nak padankan dengan skin tone uolss😚 . ✔COD ✔POSTAGE ➡️WHATSAPP : 019-9898028 ⬅️ 👉CLICK LINK DI BIO👈 . ATAU . WALK IN TIMIKA BOUTIQUE 👉Lokasi di IM7 👉Butik berhadapan Sri Manja Boutique Hotel 👉Landmark cari MYNY cafe / Dobi Aquanano berhadapan dengan hotel 👉Naik tangga sebelah dobi Aquanano : ✔OPEN MONDAY - SATURDAY 🕧 11 A.M - 7 P.M ❌ SUNDAY CLOSE❌ : : #sayajual #alhaalfacosmetics #alhaalfakuantan #kuantan #royalpropolisfoundationkuantan #codkuantan #ohanakuantan #butikkuantan #alhaalfapekan #alhaalfakemaman #muakuantan #alhaalfajohor #stokiskuantan #okayakuantan #hervkuantan #follow4follow #like4like #instalike #igers #picoftheday #makeupkuantan #instadaily #instafollow #followme #instagood #bestoftheday #instacool #follow #style #swag8
Terima Kasih sudi beli DYXY 😘 . Apa tu SPF? S= Sun P= Protector F= Factor . Contoh krim awak ada spf 15, 15 x 10 = 150 minit (2.5 jam) Maksudnya 2.5 jam tempoh dia lindung kulit dr matahari. . BC CREAM ada SPF 50 50 x 10 = 500 minit. (8 jam) . Dari pagi sampai petang dia lindung kulit awk. Sebab tu kalau pakai muka tak hangusss.😎 Jom cek krim awak spf berapa? ☺ . Utk direct whatsApp order klik link pada bio 👆🏻 . 0199939836 / @dyxykuantan_outlet 0199939836 / @dyxykuantan_outlet 0199939836 / @dyxykuantan_outlet . #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxylipstik #dyxybccream #dyxyfeedback #dyxytestimonials #foundationmurah #dyxycheras #dyxyampang #dyxykuantan #dyxyklsentral #dyxybandartasikselatan #teamfl #teamfizasaiza #foundation #foundationmalaysia #muabandartasikselatan #muacheras #muaklsentral #muaampang #muakuantan #dropshipwanted #dropshipneeded #agentneeded #agentwanted
DYXY MURAH MURAH ‼️‼️ . BOLEH BUAT MIMPI NGERI JIKA TIDAK GRAB SEKARANG . PROMOSI GILA-GILA‼️ . Setiap pembelian akan dapat potong harga sehingga RM50. Hadiah menarik akan diberikan sebagai tanda penghargaan untuk awak. . . . Whatsapp 0184674072 cecepat untuk dapatkan harga promosi & freegift menarik sekarang ni 🙋🏼‍♀️ . 🚗COD KAWASAN PEKAN DAN KUANTAN . . #FLAcademy #usahawanDYXY #teamIMAN #teamFL #naturalbeauty #dyxycosmetic #skincare #dyxyskincare #muakuantan #muapekan #muakualalumpur #lipstickmatte #lipstickdyxy #foundationmalaysia
Yang PALING prnting nak bagi tahu Kat sini. Maskara Ni mesra wuduk ,KALAU yang pomouan KALAU g travel time boleh solat Kan selalunya leceh nak bersihkan muke dulu la apa, so bila pakai maskara from DYXY Ni Tak payah bersihkan sangat pon day boleh berwuduk Dan solat Seperti biasa. Sebab app die mesra wuduk So app tunggu lagi ,mudahkan yang dusah, mudahkan yang mudah. Aajoommm let order Satu WS: 019-6497196 019-6497196 019-6497196 #teamFL #usahawandyxy #bccreamfoundationmalaysia #bccreams #bccream #dyxy #foundationmalaysia #dyxyfeedback #bccreambydyana #dyxybccream #usahawanDYXY #dyxykuantan #dyxyklsentral #dyxybandartasikselatan #teamfl #teamfizasaiza #FLAcademy #foundationmalaysia #muabandartasikselatan #muacheras #muaklsentral #muaampang #muakuantan
See..... Cantikkan... Cantik menarik tertarik terbaik Dari DYXY TAU PERGI MANA2 MESTI PAKAI DYXY BARU LA NAMPAK CONFIDENT JE NAK JUMPA ORANG. Kebaikan maskara Ni: 1. Mesra wuduk 2. Memanjangkan bulu mata 3. Melebatkan bulu mata 4. Tak hitamkan bawah bulu mata. #teamFL #usahawandyxy #bccreamfoundationmalaysia #bccreams #bccream #dyxy #foundationmalaysia #dyxyfeedback #bccreambydyana #dyxybccream #usahawanDYXY #dyxykuantan #dyxyklsentral #dyxybandartasikselatan #teamfl #teamfizasaiza #FLAcademy #foundationmalaysia #muabandartasikselatan #muacheras #muaklsentral #muaampang #muakuantan
Maskara the best Kekal lama Tau maskara Ni Bulu mata Dan mudah melentik bila gunakannya Apa tggu lagi try dulu baru tahu, Tak try Mana nak tahu Lagi Satu,, KALAU korang jenis yang selalu berpeluh bawah mata ,... Haaaa... Yang ni sangat sesuai untuk korang. So pakai dulu Barru tahu Meh la was akak ye.. Aajoommm Lew.... 0196497196 #teamFL #usahawandyxy #bccreamfoundationmalaysia #bccreams #bccream #dyxy #foundationmalaysia #dyxyfeedback #bccreambydyana #dyxybccream #usahawanDYXY #dyxykuantan #dyxyklsentral #dyxybandartasikselatan #teamfl #teamfizasaiza #FLAcademy #foundationmalaysia #muabandartasikselatan #muacheras #muaklsentral #muaampang #muakuantan
Preweeding. Thank you for having me 😊. #muakuantanmurah #muakuantan #muaterengganumurah #muachini #muapekan
Muka breakout? Jeragat, jerawat penuh satu muka? Buntu? Tak tahu nak pakai apa lagi untuk tutup cela-cela tu? . TREATMENT CUSHION FOUNDATION Mampu merawat dan bantu tingkatkan keyakinan . . Iffah nak bantu 5 orang terawal yang betul-betul nak ubah penampilan 😍 RM20 discount dan macam-macam lagi iffah nak bagi 😍 WHATSAPP 01123030724 #obsesscosmeticspahang #obsesskuantan #Obsesscosmeticsmalaysia #obsesscosmeticskuantan #agentobsesscosmetics #Agentobsesspahang #agentobsesscosmeticskuantan #agentobsesscosmeticspahang #SQUADSYIERA #muamalaysia #muakuantan #muaviral #makeupartist #makeupartistkuantan #alhaalfa #sephora #syedewa #tartecosmetics #duckcosmetics #itcosmetics #dewiremaja1819 #dyxycosmetics #vivyyusof #naturalmakeup
Tb gambar semalam.. Fifi | de rhu resort | dinner Tq for having me.. 😊 #makeupbymyrahusin #touchbymyrahusin #makeupmurahkuantan #muakuantan #muagambang #muapekan #muabalok #muapahang #muamalaysia
Bukak bukak je dapat note “hi beautiful” tak ke made my day tu 😘. Cepat cepat loose powder ni memang essential . #waniempire #squadsyiera #maisquad #muakuantan #loosepowder #makeupsetting #hantarankawin #hantarannikah #fullcoveragefoundation #muakuantan #kuantan #codkuantan
NRC LUXURY FACE MIST 100ML HARGA : RM69 Luxury Face Mist diperkaya dengan Vitamin C dan Peppermint Extract Spray sebelum mekap for cooling & hydrating your skin. Kasi muka lembap & apply moisturizer/ primer. Rilex dulu baru pakai foundation. Pores korang akan mengecil dan korang juga akan dapat rasa extra freshness & cooling effect daripada extract peppermint dalam face mist ni! So makeup u'olls tak akan 'cakey', 'crack' dan tahan lama. Wajib guna bagi yang open pores sebab dapat mengurangkan minyak dan shine selain membantu mengecilkan lubang2 kawah di muka 😬 Bau dia juga sangat harum so korang mesti jatuh centaa!!! #nrckuantan #nrcfoundation #codkuantan #codinderamahkota #codinderasempurna #codinderapura #postageseluruhmalaysia #agendiperlukan #dropshipdiperlukan #mua #muakuantan #muamalaysia #makeupflatlay #instabeauty #makeupaddict #makeuplover #instamakeup #iheartmakeup #igbeauty #wakeupandmakeup #makeupdolls #beautyjunkie #makeuptutorial #kosmetikmurahmalaysia #kosmetikoroginal
Jangan risau siskur loose powder ni translucent so dia tak jejaskan warna foundation kita. Jangan risau okeis 😘#waniempire #squadsyiera #maisquad #muakuantan #loosepowder #makeupsetting #hantarankawin #hantarannikah #fullcoveragefoundation #muakuantan #kuantan #codkuantan
Cuba share code foundation anda dengan NRC💕 . NRC TREATMENT FOUNDATION merupakan foundation yang merawat dan mencantikkan kulit wajah anda dalam jangka masa panjang. Foundation MINERAL BASE ini juga mengandungi; 👉argan oil 👉honey bee venom 👉 vitamin c 👉 vitamin e . Didatangi dengan 6 kod sesuai dengan kulit wajah orang Asia, ia memberikan dewy and fresh finishing kepada sang pemakai ! #nrckuantan #nrcfoundation #codkuantan #codinderamahkota #codinderasempurna #codinderapura #postageseluruhmalaysia #agendiperlukan #dropshipdiperlukan #mua #muakuantan #muamalaysia #makeupflatlay #instabeauty #makeupaddict #makeuplover #instamakeup #iheartmakeup #igbeauty #wakeupandmakeup #makeupdolls #beautyjunkie #makeuptutorial #kosmetikmurahmalaysia #kosmetikoroginal
Korang tak salah baca. Ianya benar benar belaka! . YEAR END SALE KEMBALI😱 Offer terpaling gila DISEMBER NI!! . Mana yg dulu teragak agak nak beli ke tak DYXY ni, haaa, sekarang masanya utk korang grab. Tak perlu nak teragak agak dah. . Sekarang gaisss!!! . Dapatkan Extra Diskaun dan FREE produk DYXY dari setiap pembelian... . Utk direct whatsapp order klik link kt bio☝️ . 0179337126 / @dyxybeauty.in 0179337126 / @dyxybeauty.in 0179337126 / @ dyxybeauty.in . #usahawanDYXY #dyxykuantan #dyxyklsentral #dyxybandartasikselatan #teamfl #teamfizasaiza #FLAcademy #foundationmalaysia #muabandartasikselatan #muacheras #muaklsentral #muaampang #muakuantan #yearendsale #yes #dyxysale
Tb gambar semalam.. Customer tetap sis ni.. Tq along for having me.. 😘 #makeupbymyrahusin #touchbymyrahusin #makeupmurahkuantan #muakuantan #muagambang #muapekan #muabalok #muapahang #muamalaysia
✍️ QOUTES OF THE DAY ✍️ . . Jangan lupa tekan button FOLLOW IG @dyxybyiman . Hari hari admin akan share quotes simple untuk anda setiap hari . . Love yourself 🌸 . #FLAcademy #usahawanDYXY #teamIMAN #teamFL #naturalbeauty #dyxycosmetic #skincare #dyxyskincare #muakuantan #muapekan #muakualalumpur #lipstickmatte #lipstickdyxy #foundationmalaysia
Beep beep . 😫concealer berkedut ? . 😭foundation cakey? . 😰makeup bercapuk? . 😘jangan risau siskur dengan OBSESS COSMETICS MINERAL LOOSE POWDER settle semua masalah awak . . 🥨INGREDIENTS: 🐚talc 🐚boron nitrate 🐚hydrogen dimenthicone 🐚tocopheryl acetate 🐚sequalane (olive) 🐚fragrance CLAIM; 🌸feather-like. Lights reflecto glow translucent powder . ✅Our goals . 🐚glowy finishing gives natural radiant glow . It’s all about the glow sisku glow✨ . 🐚Instant brightening🌞 . 🐚redefine skin by blurring fine lines🧐 . 🐚set make up to last longer 🕛 . 🐚oil control❌ . 👉🏻what r u waiting for siskur click link in my bio to order nowww🌸 #waniempire #squadsyiera #maisquad #muakuantan #loosepowder #makeupsetting #hantarankawin #hantarannikah #fullcoveragefoundation #muakuantan #kuantan #codkuantan
Tb gambar makeup semalam.. Efa | bukit rangin | dinner Tq for having me.. 😘 #makeupbymyrahusin #touchbymyrahusin #makeupmurahkuantan #muakuantan #muagambang #muapekan #muabalok #muapahang #muamalaysia
next page →