#muamelaka

187,392 posts

Loading...
Dinner | thnkyou sis ni kali kedua sis ni datang mekap kat sha. Dia kata dia suka mekap sha kena degan citer rasa dia. Terimakasih banyak โค๏ธโค๏ธ๐Ÿ˜Š . . - Klik di bio untuk booking ๐Ÿ“ฒ #mampucantik #dandanbyschaa #mekapsis #makeuptunang #mekapnikah #mekapsanding #mekapbertandang #mekapdinner #mekapmodel #mekapshoot #mekapmekap #muamelaka #muamuda #makepkonvo #makeupbyme #mampucantik
Dinner | thnkyou sis ni kali kedua sis ni datang mekap kat sha. Dia kata dia suka mekap sha kena degan citer rasa dia. Terimakasih banyak โค๏ธโค๏ธ๐Ÿ˜Š . . - Klik di bio untuk booking ๐Ÿ“ฒ #mampucantik #dandanbyschaa #mekapsis #makeuptunang #mekapnikah #mekapsanding #mekapbertandang #mekapdinner #mekapmodel #mekapshoot #mekapmekap #muamelaka #muamuda #makepkonvo #makeupbyme #mampucantik
The Reception Dr.Nabilah Theme : Classic & Golden Rustic Venue : MITC GRAND BALLROOM Main Dais & Deco : @jasamoureconcept Photographer : @elmi_photography โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”- We would love to help you to have a Beautiful, Unique and stress-free wedding day. Contact us to find out how we can help.! โค - http://www.wasap.my/60196641675 http://www.wasap.my/60196641675 http://www.wasap.my/60196641675 - - #jasamoureconcept #jasayangproduction #weddingdeco #weddinginspiration #weddingplanner #weddingphotography #weddingdress #weddingdais #malaywedding #malayweddingguide #weddingstylist #weddingplannermelaka #malayweddingdress #pelaminnikah #pelaminsanding #muakl #pelamindewan #muamelaka #bridalmelaka #pelamintunang #pelaminsimple #dyanajasni
๐Ÿ˜ Just look at how gorgeous her eyeshadows! Macam ni baru hot meletop ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ˜†. Fun facts ya, Smokey eyes ni is very classic yet mmg kalau buat dengan betul macam MUA ira ni, make up korang akn bertambah 15574252 SASSSSS! . stock mmg dh tak banyak yunkk! . Walk in to our store . ONNIEMONNIE MELAKA NO 19, JALAN PLAZA MERDEKA, PLAZA MERDEKA, 75000 MELAKAโ €โ € .โ €โ € Opened: โ €โ € Monday- Sunday 10am - 9pm . atau ๐Ÿ“ž 0127908511 . #melaka #onniemonnie #conceptboutique #boutiquevendor #bazarpaknil #igshopmalaysia #sayajual #jubahmuslimah #blousemalaysia #mua #muamelaka #makeup #makeupartist #makeupaddict #rosetyara #makeupmelaka #makeupmurahmalaysia #uitmmelaka #utem #uitmlendu #jonkerwalk #kosmetikmelaka #melakafood #jonkerstreet #makeupconvo #muamelaka #makeupmelakamurah #inaimelaka
Fuh tak menahan banyak nauuu. Yang ni exclusive yaaa! ๐Ÿ˜† Lauriene Cosmetic : Nude Glam Edition Yang ni best jugak! Untuk gegirls yang tak suka bold look and prefer simple, classy, and nude look, this palette is perfect you! Sesuai dipakai untuk kemana sajaaaa grab now tau!!๐Ÿ˜โค . Walk in to our store . ONNIEMONNIE MELAKA NO 19, JALAN PLAZA MERDEKA, PLAZA MERDEKA, 75000 MELAKAโ €โ € .โ €โ € Opened: โ €โ € Monday- Sunday 10am - 9pm . atau ๐Ÿ“ž 0127908511 . #melaka #onniemonnie #conceptboutique #boutiquevendor #bazarpaknil #igshopmalaysia #sayajual #jubahmuslimah #blousemalaysia #mua #muamelaka #makeup #makeupartist #makeupaddict #rosetyara #makeupmelaka #makeupmurahmalaysia #uitmmelaka #utem #uitmlendu #jonkerwalk #kosmetikmelaka #melakafood #jonkerstreet #makeupconvo #muamelaka #makeupmelakamurah #inaimelakaarea
KENAPA PERLU KE SPA BILA DAH ADA WAWA? . . wawawax home SPA paling practical ,Senang nak guna Dan tak perlu di panaskan. . Sangat sangat lah membantu melicinkan bulu anda sehingga ke akar. Bulu tumbuh selepas 14hari pengunaan .Dah tak perlu risau bercukur Hari hari.cukup sebulan sekali je Wax bulu tu. . . Stock available but limited cepat grab sekarang ๐Ÿ™†๐Ÿ™†. 3langkah bebas bulu tak sampai 5minit pun. . . meh wasap Kak Erni bantu ๐Ÿ“ฒ+60127903374๐Ÿ“ฒ tekan link kat bio tu. . . . . #organichairremoval #bululebat #bakalpengantin #ketiakhitam #produkorganik #wawawax #muautara #makeupmurah #muaampang #muamelaka #muabangi #muakajang #muaselangor #bridetobe2019 #brazillian #norahwax #candywax #skincaremalaysia #nakcantik #tampilcantik #dramasangat #sayajual #onlineshopmalaysia #wawawaxcheras #wawawaxlovers #wawawaxkajang #wawawaxbangi #candywax
S A N D I N G ๐Ÿ‘ฐ๐Ÿผ brides attire by ๐“ถ๐“ช๐“ด๐“ฎ๐“พ๐“น ๐“ซ๐”‚ | Julieana Jamaludin๐Ÿ‘‰๐Ÿปmakeup service available โค๏ธ makeup sanding โค๏ธ makeup nikah โค๏ธ makeup bertunang โค๏ธ makeup bridesmaid โค๏ธ DLL http://www.wasap.my/60183544416 โค๏ธ #muaipoh #muaperak #makeupartist #muamalaysia #makeupmurah #casaimpian #muatelukintan #muakampar #muamanjung #mualumut #muatravel #muatelukintan #muakl #muaevent #makeupgeek #mac #makeupbollywood #muakl #muamelaka #muacheras #muakualakangsar #mualumut #bollywoodmakeupartist
Nak hilang hitam bawah mata? Nak jerawat hilang dan tak timbul2?ย  Nak awet muda?ย  Nak hilangkan jeragat? Nak kecilkan liang pori2? Nak hilangkan minyak berlebihan kat muka? Nak kulit muka gebu?ย  Nak kulit muka glowing ja? Hampa nak apa lagi mai habaq? . Semua tu boleh ja denganย #TREATMENTCREAM ย by Pลซteri Ratลซ ni ๐Ÿ˜ beli sekali pasti nak beli lagi . So tunggu apa lagi guys? Dah tahu nak buat macam mana..nak try?ย  Cecepat Klik biow wasap Or wasap 0174860733 0174860733 0174860733 Harga rm20 Harga rm20 Harga rm20 . #treatmentcreammelaka ย #puteriratumelaka ย #melaka #creamjerawat ย #krimjerawat ย #krimjeragat ย #puteriratu #treatmentcream ย #syenakcantik ย #krimantikusam #bazarpaknil ย #janganbencicintaku ย #naklawa ย #muamelaka #agentwanted ย #modalrendah ย #ajimaura ย #terapiinstagram
Please include the following information for makeup quotation: ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป . ๐Ÿ„ NAME: ๐Ÿ„ DATE: ๐Ÿ„ TIME OF EVENT: ๐Ÿ„ TYPES OF EVENT: ๐Ÿ„ LOCATION: ๐Ÿ„ SAMPIN FOR GROOM: YES / NO __________________________๐Ÿฆ‹๐Ÿฆ‹๐Ÿฆ‹__________________________ WhatsApp me ๐Ÿ“ฒ+60132883604 for any inquiries and makeup booking __________________________๐Ÿฆ‹๐Ÿฆ‹๐Ÿฆ‹__________________________ #sentuhbywawasanusi #engagement #solemnization #receptionmakeup #bridal #bridalmakeup #wedding #malaywedding #muabangi #muakajang #muasemenyih #muahululangat #muarawang #muaampang #muashahalam #muaselayang #muakualaselangor #muaselangor #muakl #muaputrajaya #muaseremban #muanegerisembilan #muamelaka
The Reception Dr.Nabilah Theme : Classic & Golden Rustic Venue : MITC GRAND BALLROOM Main Dais & Deco : @jasamoureconcept Photographer : @elmi_photography โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”- We would love to help you to have a Beautiful, Unique and stress-free wedding day. Contact us to find out how we can help.! โค - http://www.wasap.my/60196641675 http://www.wasap.my/60196641675 http://www.wasap.my/60196641675 - - #jasamoureconcept #jasayangproduction #weddingdeco #weddinginspiration #weddingplanner #weddingphotography #weddingdress #weddingdais #malaywedding #malayweddingguide #weddingstylist #weddingplannermelaka #malayweddingdress #pelaminnikah #pelaminsanding #muakl #pelamindewan #muamelaka #bridalmelaka #pelamintunang #pelaminsimple #dyanajasni
Minn nak bagitahu kalau korang tak purchase sekarang set ni korang akan rugi! - Rugi berkali ganda tau ๐Ÿ˜ญ Sebab hanya bulan raya ni je HQ bagi harga sangattttt murah ni.. Harap korang tak lee terlepas peluang k ๐Ÿ˜ - DISCOUNT RM20 OFF ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ - Nak orderโคต๏ธ Klik di link profile @ ๐Ÿ“ฒ 017-2014624 . #hudabeauty #muabellaz #muakl #skincareroutine #caryacosmeticsmelaka #caryacosmeticseremban #caryacosmeticssemenyih #caryacosmeticsjb #caryacosmeticsselangor #caryacosmeticsshahalam #caryacosmeticsklang #kekasihlipmatte #caryamelaka #caryakedah #caryasemenyih #obsesscosmetics #FLwarriors #teamfl #teamikais #caryacosmetics #sendayutinggi #aslegacymalaysia #beautifulwomen #wawapremiumrayakit #dyxycosmetics #wawacosmetics #sephoramalaysia #makeuptutorial #muajb #muamelaka
Throwback Class Glamour Raya dengan @bykakmek โค๏ธ . . Sponsor barang semasa class berlangsung : . @gadizcosmetics_hq . Everyone dalam gambar ni pakai GADIZ EVEN TONE PRIMER dulu before makeup tau! ๐Ÿ˜˜ onz kan makeup diorang? . Nak makeup yang onz mcm diorg JOM CEPAT CEPAT GRAB GADIZ EVEN TONE PORELESS PRIMER! . Nanti lambat2 tak sempat nak melawa ke open house ni! Klik je link kat bio untuk sambar primer kegemaran korang tu!๐Ÿ˜ . #gadizcosmetics #eventonecolorchangingporelessprimer #gadizprimer #makeupprimermalaysia #makeupraya #agentneededmalaysia #projekduitraya #ehehbazaar #sayajualmakeup #glowingmakeup #rayalook #muamelaka #muakl #makeupmalaysiamurah #muamalaysia #makeupbrushmurah #makeupclassmalaysia
Nak hilang hitam bawah mata? Nak jerawat hilang dan tak timbul2? Nak awet muda? Nak hilangkan jeragat? Nak kecilkan liang pori2? Nak hilangkan minyak berlebihan kat muka? Nak kulit muka gebu? Nak kulit muka glowing ja? Hampa nak apa lagi mai habaq? . Semua tu boleh ja dengan #TREATMENTCREAM by Pลซteri Ratลซ ni ๐Ÿ˜ beli sekali pasti nak beli lagi . So tunggu apa lagi guys? Dah tahu nak buat macam mana..nak try? Cecepat Klik biow wasap Or wasap 01126514945 01126514945 01126514945 Harga rm20 Harga rm20 Harga rm20 . #treatmentcreammelaka #puteriratumelaka #melaka #creamjerawat #krimjerawat #krimjeragat #puteriratu #treatmentcream #syenakcantik #krimantikusam #bazarpaknil #janganbencicintaku #naklawa #muamelaka #agentwanted #modalrendah #ajimaura #terapiinstagram
BEFORE I AFTER . . . S U H A I L I ๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป. . . Wedding Reception | Desa Pinggiran Putra . Please include the following information for makeup quotation: ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป . ๐Ÿ„ NAME: ๐Ÿ„ DATE: ๐Ÿ„ TIME OF EVENT: ๐Ÿ„ TYPES OF EVENT: ๐Ÿ„ LOCATION: ๐Ÿ„ SAMPIN FOR GROOM: YES / NO __________________________๐Ÿฆ‹๐Ÿฆ‹๐Ÿฆ‹__________________________ WhatsApp me ๐Ÿ“ฒ+60132883604 for any inquiries and makeup booking __________________________๐Ÿฆ‹๐Ÿฆ‹๐Ÿฆ‹__________________________ #sentuhbywawasanusi #engagement #solemnization #receptionmakeup #bridal #bridalmakeup #wedding #malaywedding #muabangi #muakajang #muasemenyih #muahululangat #muarawang #muaampang #muashahalam #muaselayang #muakualaselangor #muaselangor #muakl #muaputrajaya #muaseremban #muanegerisembilan #muamelaka
SkinBooster paling bestttt tau! I dah pakai 4 botol dear! Memang betul mujarab la I cakap. Parut jerawat semua memudar! . Walk in to our store . ONNIEMONNIE MELAKA NO 19, JALAN PLAZA MERDEKA, PLAZA MERDEKA, 75000 MELAKAโ €โ € .โ €โ € Opened: โ €โ € Monday- Sunday 10am - 9pm . atau ๐Ÿ“ž 0127908511 . #melaka #onniemonnie #conceptboutique #boutiquevendor #bazarpaknil #igshopmalaysia #sayajual #jubahmuslimah #blousemalaysia #mua #muamelaka #makeup #makeupartist #makeupaddict #rosetyara #makeupmelaka #makeupmurahmalaysia #uitmmelaka #utem #uitmlendu #jonkerwalk #kosmetikmelaka #melakafood #jonkerstreet #makeupconvo #muamelaka #makeupmelakamurah #inaimelakaarea
Pelamin tunang by us โค๏ธ Full package by @artistichouseofbridal Pm us for more detail! ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป www.wasap.my/60123574286 www.wasap.my/60123574286 www.wasap.my/60123574286 #artistichouse #pelamin #malaywedding #pelaminan #pelaminkahwin #pelaminnikah #pelamintunang #minipelamin #makeup #muamelaka #muamalaysia #mua #makeupartis #bellamakeup #makeupnikah #makeuptunang #makeupsanding #solemnization #berkat #goodies #hantaran #gubahanhantaran #dais #minidais
๐ŸŽŠTahniah๐ŸŽŠ ๐ŸŽŠTahniah๐ŸŽŠ ๐ŸŽŠTahniah๐ŸŽŠ Lulus Pinjaman #10RIBU . Pinjaman Senang Dan Mudah Sahaja.. Sila Pilih Syarikat Kami, Kami Akan Memberikan Perkhidmatan Yang Terbaik.. Hubungi Kami Dengan Segera: www.wasap.my/601110604533/pmloan #mitcmelaka #mcdonaldmelakamall #mmumelaka #melakabutik #melakariver #melakadessert #melakaunited #mphtjmelaka #melakaphotographer #melakamall #muamelaka #mameemelaka #melakafood #mydinmelaka #melakacafe #melaka #melakafm #melakadyxy #melakavendor #melakatrip #mydinmitcmelaka #mbmbmelaka #melakadelivery #aeonbandarayamelaka #ayerkeroh #tescomelaka #tescochengmelaka #teamrayamelaka
Transformation ๐Ÿคฉ . Get this look by using the SILKYGIRL bb cushion. Model is using code 02, natural medium โ˜บ๏ธ . Lips by BIBIR Skin + Fear @syedfaizalbeauty . Makeup by me Muslimah Makeup Artist ๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60133180258 . #muajohor #muajb #muamelaka #muakl #makeupartistjohor #muabandarpenawar #muakotatinggi #muadesaru #sooc #silkygirlbbcushion #muatemerloh #muapengerang
Transformation ๐Ÿคฉ . Get this look by using the SILKYGIRL bb cushion. Model is using code 02, natural medium โ˜บ๏ธ . Lips by BIBIR Skin + Fear @syedfaizalbeauty . Makeup by me Muslimah Makeup Artist ๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60133180258 . #muajohor #muajb #muamelaka #muakl #makeupartistjohor #muabandarpenawar #muakotatinggi #muadesaru #sooc #silkygirlbbcushion #muatemerloh #muapengerang
Transformation ๐Ÿคฉ . Get this look by using the SILKYGIRL bb cushion. Model is using code 02, natural medium โ˜บ๏ธ . Lips by BIBIR Skin + Fear @syedfaizalbeauty . Makeup by me Muslimah Makeup Artist ๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60133180258 . #muajohor #muajb #muamelaka #muakl #makeupartistjohor #muabandarpenawar #muakotatinggi #muadesaru #sooc #silkygirlbbcushion #muatemerloh #muapengerang
One of our customer share feedback menggunakan carya cosmetics ๐Ÿ˜ - - Kenapa CArya cosmetics jadi pilihan ramai orang sekarang ni? Dalam 1 pallet ni awk akan dapat mcm2 item makeup jd mudahkan keje awk.. - Lagi 1 carya cosmetics bukan sebarangan cosmetics, founder kita sendiri muaa artis & gunakan untuk makeupkan artis2 malaysia ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Jadi awak xperlu ragu2 tau dgn #caryacosmetics ๐Ÿค— - - Nak orderโคต๏ธ Klik di link profile @ ๐Ÿ“ฒ 0172586042 . . #bazarpaknil #muamelaka #muakl #muaklang #caryacosmetics #caryacosmeticslover #caryacosmeticskepong #bukancintaaku #caryacosmeticsmelaka #tipsmakeup #caryacosmeticsbangi #teamfl #teamikais #flwarriors
One of our customer share feedback menggunakan carya cosmetics ๐Ÿ˜ - - Kenapa CArya cosmetics jadi pilihan ramai orang sekarang ni? Dalam 1 pallet ni awk akan dapat mcm2 item makeup jd mudahkan keje awk.. - Lagi 1 carya cosmetics bukan sebarangan cosmetics, founder kita sendiri muaa artis & gunakan untuk makeupkan artis2 malaysia ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Jadi awak xperlu ragu2 tau dgn #caryacosmetics ๐Ÿค— - - Nak orderโคต๏ธ Klik di link profile @ ๐Ÿ“ฒ 0172586042 . . #bazarpaknil #muamelaka #muakl #muaklang #caryacosmetics #caryacosmeticslover #caryacosmeticskepong #bukancintaaku #caryacosmeticsmelaka #tipsmakeup #caryacosmeticsbangi #teamfl #teamikais #flwarriors
One of our customer share feedback menggunakan carya cosmetics ๐Ÿ˜ - - Kenapa CArya cosmetics jadi pilihan ramai orang sekarang ni? Dalam 1 pallet ni awk akan dapat mcm2 item makeup jd mudahkan keje awk.. - Lagi 1 carya cosmetics bukan sebarangan cosmetics, founder kita sendiri muaa artis & gunakan untuk makeupkan artis2 malaysia ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Jadi awak xperlu ragu2 tau dgn #caryacosmetics ๐Ÿค— - - Nak orderโคต๏ธ Klik di link profile @ ๐Ÿ“ฒ 0172586042 . . #bazarpaknil #muamelaka #muakl #muaklang #caryacosmetics #caryacosmeticslover #caryacosmeticskepong #bukancintaaku #caryacosmeticsmelaka #tipsmakeup #caryacosmeticsbangi #teamfl #teamikais #flwarriors
One of our customer share feedback menggunakan carya cosmetics ๐Ÿ˜ - - Kenapa CArya cosmetics jadi pilihan ramai orang sekarang ni? Dalam 1 pallet ni awk akan dapat mcm2 item makeup jd mudahkan keje awk.. - Lagi 1 carya cosmetics bukan sebarangan cosmetics, founder kita sendiri muaa artis & gunakan untuk makeupkan artis2 malaysia ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Jadi awak xperlu ragu2 tau dgn #caryacosmetics ๐Ÿค— - - Nak orderโคต๏ธ Klik di link profile @ ๐Ÿ“ฒ 0136432110 . . #bazarpaknil #muamelaka #muakl #muaklang #caryacosmetics #caryacosmeticslover #caryacosmeticskepong #bukancintaaku #caryacosmeticsmelaka #tipsmakeup #caryacosmeticsbangi #teamfl #teamikais #flwarriors
Suami tegur kaki bebulu dah macam lelaki ? . . Malu nak tampil sexy dengan suami sebab bulu banyak ? . . Jangan risau wawawax bantu anda bebas bulu sehingga ke akar. Tak perlu berhabis duit ke SPA semata mata nak buang bulu. . Wawawax tak sampai RM50 boleh tahan sehingga 6bulan pengunaan. Dan membantu mencerahkan kawasan hitam cela di ketiak akibat bercukur. . . Stock available but limited cepat grab sekarang ๐Ÿ™†๐Ÿ™†. 3langkah bebas bulu tak sampai 5minit pun. . . meh wasap Kak Erni bantu ๐Ÿ“ฒ+60127903374๐Ÿ“ฒ tekan link kat bio tu. . . . . #organichairremoval #bululebat #bakalpengantin #ketiakhitam #produkorganik #wawawax #muautara #makeupmurah #muaampang #muamelaka #muabangi #muakajang #muaselangor #bridetobe2019 #brazillian #norahwax #candywax #skincaremalaysia #nakcantik #tampilcantik #dramasangat #sayajual #onlineshopmalaysia #wawawaxcheras #wawawaxlovers #wawawaxkajang #wawawaxbangi #candywax
#wawawax wax yang mudah di gunakan tak perlu di panaskan atau di cairkan. . . Dengan 3 cara mudah anda dah bebas dari masalah bevulus yang membuat anda kemurungan. . โžกPICIT โžก SAPU โžก TARIK. . . Masih nak dapatkan Special promo ?ziss limit kan 100wax sahaja. . 3langkah bebas bulu tak sampai 5minit pun. . . ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅDAH WAWA BARU RAYA๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ . . #organichairremoval #bululebat #bakalpengantin #ketiakhitam #produkorganik #wawawax #muautara #makeupmurah #muaampang #muamelaka #muabangi #muakajang #muaselangor #bridetobe2019 #brazillian #norahwax #candywax #skincaremalaysia #nakcantik #tampilcantik #dramasangat #sayajual #onlineshopmalaysia #wawawaxcheras #wawawaxlovers #wawawaxkajang #wawawaxbangi #candywax
First pelamin minggu ini! Full package Rumah standard by @weddingsbyelamour โค๏ธ sesuai untuk Pengantin yang suka kan minimal deco dan budget perkahwinan yang terhad๐Ÿ”ฅ - http://www.wasap.my/60104358507/ http://www.wasap.my/60104358507/ http://www.wasap.my/60104358507/ - - #malaywedding #malayweddingguide #bridalguide #pelamin #pelaminmelaka #pelaminsanding #pelaminsandingmelaka #pelaminnikah #pelaminnikahmelaka #pelamintunang #pelamintunangmelaka #melaka #pelaminmini #muamelaka #muakl #pelamindewan #pelamindewanmelaka #makeupnikah #makeupsanding #makeupmelaka #makeupmanis #sayajual #sayajualservis #mac #nars #inglot #lauramercier #makeupmanis #bridalmelaka #makandammelaka
First pelamin minggu ini! Full package Rumah standard by @weddingsbyelamour โค๏ธ sesuai untuk Pengantin yang suka kan minimal deco dan budget perkahwinan yang terhad๐Ÿ”ฅ - http://www.wasap.my/60104358507/ http://www.wasap.my/60104358507/ http://www.wasap.my/60104358507/ - - #malaywedding #malayweddingguide #bridalguide #pelamin #pelaminmelaka #pelaminsanding #pelaminsandingmelaka #pelaminnikah #pelaminnikahmelaka #pelamintunang #pelamintunangmelaka #melaka #pelaminmini #muamelaka #muakl #pelamindewan #pelamindewanmelaka #makeupnikah #makeupsanding #makeupmelaka #makeupmanis #sayajual #sayajualservis #mac #nars #inglot #lauramercier #makeupmanis #bridalmelaka #makandammelaka
Hi Guysss!!! YANG MANA NAK KULIT BAGAI DIKUPAS TELUR,KULIT BOLEH BUAT CERMIN, NAK KUKIT BEBAS JERAWAT/JERAGAT SHOULD TRY THIS TREATMENT!! LEPAS BUAT COMFIRM SENYUM SAMPAI KE TELINGA OKEY!! JERAWAT PUN MALU NAK TUMBUH! PORI2 SEMUA TERTUTUP RAPAT INSTANT RESULT!!! (link whatsapp di bio) โ›” NO DM โ›” NO PM Fast respon WHATSAPP ONLY!! #nosefillermurah #nosefillermalaysia #nosefillerkualalumpur #nosefillerjohor #nosefilleripoh #lipsfillermalaysia #lipsfillerjohor #chinfillermurah #chinfillermalaysia #chinfilleripoh #chinfillerpenang #chinfillerkualalumpur #chinfillershahalam #muajohor #muasunway #muacheras #muaselangor #muaselangormurah #muaserdang #muamelaka #muanegerisembilan #muapd #muatanjungmalim #muajb #eyelashextensionpuchong
Hi Guysss!!! YANG MANA NAK KULIT BAGAI DIKUPAS TELUR,KULIT BOLEH BUAT CERMIN, NAK KUKIT BEBAS JERAWAT/JERAGAT SHOULD TRY THIS TREATMENT!! LEPAS BUAT COMFIRM SENYUM SAMPAI KE TELINGA OKEY!! JERAWAT PUN MALU NAK TUMBUH! PORI2 SEMUA TERTUTUP RAPAT INSTANT RESULT!!! (link whatsapp di bio) โ›” NO DM โ›” NO PM Fast respon WHATSAPP ONLY!! #nosefillermurah #nosefillermalaysia #nosefillerkualalumpur #nosefillerjohor #nosefilleripoh #lipsfillermalaysia #lipsfillerjohor #chinfillermurah #chinfillermalaysia #chinfilleripoh #chinfillerpenang #chinfillerkualalumpur #chinfillershahalam #muajohor #muasunway #muacheras #muaselangor #muaselangormurah #muaserdang #muamelaka #muanegerisembilan #muapd #muatanjungmalim #muajb #eyelashextensionpuchong
Hi Guysss!!! YANG MANA NAK KULIT BAGAI DIKUPAS TELUR,KULIT BOLEH BUAT CERMIN, NAK KUKIT BEBAS JERAWAT/JERAGAT SHOULD TRY THIS TREATMENT!! LEPAS BUAT COMFIRM SENYUM SAMPAI KE TELINGA OKEY!! JERAWAT PUN MALU NAK TUMBUH! PORI2 SEMUA TERTUTUP RAPAT INSTANT RESULT!!! (link whatsapp di bio) โ›” NO DM โ›” NO PM Fast respon WHATSAPP ONLY!! #nosefillermurah #nosefillermalaysia #nosefillerkualalumpur #nosefillerjohor #nosefilleripoh #lipsfillermalaysia #lipsfillerjohor #chinfillermurah #chinfillermalaysia #chinfilleripoh #chinfillerpenang #chinfillerkualalumpur #chinfillershahalam #muajohor #muasunway #muacheras #muaselangor #muaselangormurah #muaserdang #muamelaka #muanegerisembilan #muapd #muatanjungmalim #muajb #eyelashextensionpuchong
Close-up on eyelook for @syazek ๐Ÿ˜ Aโ€™isya ni pemalu org nya.. tu yg susah nak pandang camera ๐Ÿ˜ but dr tepi pn we can tell sheโ€™s pretty rite! โค๏ธโค๏ธโค๏ธ . Makeup & Hijabstyling for Aโ€™isya ! . For booking / any enquiries please wassap +60102208290๐Ÿ“ž Yes darlingsss i do travel~ โœˆ๏ธ๐Ÿš˜๐Ÿš . #maisyamua #makeupbymaisya #makeupartist #makeupartistmalaysia #makeupartistbrunei #makeupartistsingapore #muamalaysia #muasingapore #muabrunei #malaywedding #malayweddingguide #makeuppengantin #makeupnikah #makeupsanding #muakedah #muamelaka #muaampang #muashahalam #muanegerisembilan #muaperak #muaterengganu #muajohor #muapahang #sephoramalaysia #benefitcosmetics #muaputrajaya #muacyberjaya #muaseremban
Nak tengok tk full tutorial look ni dgn step by step?? Pergi dekat IG STORY sara sekarang!! Selagi masih ada dalam 24 jam nnti akan hilang. Cepat2 tengok k!! ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ˜ . . Makeup by @xmakeupby_sara . WhatsApp 0177903933 . . #bridalmakeupclass #makeupclass #makeupclassjb #tutorialmakeup #makeup #makeupjb #makeupmelaka #muajb #muamelaka #muajohor #mua #cantik #makeuppengantin #makeupdinner #makeupmelaka #mua #makeupnatural #makeupsweet #makeupdinner #muakl #makeupartistkl #muamelaka #makeupmelaka #kelasmakeupmelaka #melaka #makeuptunang #makeupkahwin
Makeup Gorgeous sangat!! By @princesssagittarius Ha chuols yg nak cari servis makeup meletop letop boleh contact akk @princesssagittarius tauu! Barang2 makeup yg dia pakai semua yg palingggggggg torbaik! Confirm korang puas hati! . Bagi yg mencari barang cosmetic boleh cari kami tau! ๐Ÿ˜˜ . Walk in to our store . ONNIEMONNIE MELAKA NO 19, JALAN PLAZA MERDEKA, PLAZA MERDEKA, 75000 MELAKAโ €โ € .โ €โ € Opened: โ €โ € Monday- Sunday 10am - 9pm . atau ๐Ÿ“ž 0127908511 . #melaka #onniemonnie #conceptboutique #boutiquevendor #bazarpaknil #igshopmalaysia #sayajual #jubahmuslimah #blousemalaysia #mua #muamelaka #makeup #makeupartist #makeupaddict #rosetyara #makeupmelaka #makeupmurahmalaysia #uitmmelaka #utem #uitmlendu #jonkerwalk #kosmetikmelaka #melakafood #jonkerstreet #makeupconvo #muamelaka #makeupmelakamurah #inaimelaka
. When CLASSY meets SIMPLICITY ๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป . #teaser . Introducing ADD-ON Your RTW to our existing Bridals Ready-To-Wear by @sitishukri.rtw ๐Ÿคฉ . Featuring our EMBUN Bridals embellished with beaded #whitelace & #swarovski stones ๐Ÿฅฐ . Pre-Order (DELIVERY WITHIN 5 WORKING DAYS) . Color : OFFWHITE (other color can be requested with our CUSTOM-YOUR-RTW ๐Ÿ‘Œ๐Ÿปโ˜บ๏ธ) . Available in sizes S, M & L (special sizes can also be requested with our CUSTOM-YOR-RTW) . Material : SOFT DUCHESS for the outfit & NET #veil . BE MODEST but SIGNIFICANT โœจ . We Design Dream โœจ . DM or whatsapp ๐Ÿ“ฒ010-2355336 / 016-2175336 or ๐Ÿ“ž 06-6775336 for appointment with us ๐Ÿ’ . #bride #pengantin #klwedding #weddingdress #whiteweddingdress #malaywedding #perkahwinan #bajunikah #nikah #seremban #bangi #melaka #malaysianwedding #modest #bajusanding #bajubertandang #dress #bajutunang #malayweddingguide #rtw #akadnikah #solemnization #muaseremban #muakl #muamelaka #bajunikahmurah #bajutunang
Alhamdulillah... Kalau suke like lah cket..๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ Caaakkkk..makeup bertandang perantin comel aishah.. mudahnye makeup perantin yg xkisah ni.. orgnye mmg dah comel..tq so much aishah hire mkeup dri lia.. alhamdulillah.. Utk semua bakal2 perantin lia..kdg lia set kn time makeup awal tu..lia tau ade yg risau takot makeup "cair" .. ade tu pulak nak makeup awal2 pagi sebab nk siap awal.. lg bgus.. hehe.. korang sume jgn risau k.. setiap Mua korang tau nk setkn ape yg sesuai kt muka custmr dorang... Yg penting ikut ape yg mua pesan lps makeup.. n smestnya lia akn sediakn asisstntn Mua lia untk siapkn n jage perantin.. Big thnks to my asisstnt Mua @mua.eqajumari ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐ŸŒป๐ŸŒป #muajohor #muaseremban #muamuar #muamelaka #muanegerisembilan #muasingapore #muakl #weddingmakeup #travelmua #makeupclass #makeupdinner #pmwsaplia0172459430
. When CLASSY meets SIMPLICITY ๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป . #teaser . Introducing ADD-ON Your RTW to our existing Bridals Ready-To-Wear by @sitishukri.rtw ๐Ÿคฉ . Featuring our EMBUN Bridals embellished with beaded #whitelace & #swarovski stones ๐Ÿฅฐ . Pre-Order (DELIVERY WITHIN 5 WORKING DAYS) . Color : OFFWHITE (other color can be requested with our CUSTOM-YOUR-RTW ๐Ÿ‘Œ๐Ÿปโ˜บ๏ธ) . Available in sizes S, M & L (special sizes can also be requested with our CUSTOM-YOR-RTW) . Material : SOFT DUCHESS for the outfit & NET #veil . BE MODEST but SIGNIFICANT โœจ . We Design Dream โœจ . DM or whatsapp ๐Ÿ“ฒ010-2355336 / 016-2175336 or ๐Ÿ“ž 06-6775336 for appointment with us ๐Ÿ’ . #bride #pengantin #klwedding #weddingdress #whiteweddingdress #malaywedding #perkahwinan #bajunikah #nikah #seremban #bangi #melaka #malaysianwedding #modest #bajusanding #bajubertandang #dress #bajutunang #malayweddingguide #rtw #akadnikah #solemnization #muaseremban #muakl #muamelaka #bajunikahmurah #bajutunang
next page →