#muamurah

362,689 posts

Loading...
Alhamdulillah selesai Fitting Baju Pengantin utk majlis 30hb mac.. Moga semua berjalan dgn sempurna n di berkati Allah.. Aminn. jmp Hari majlis nnt.. pada rakan2 yg masih tercari cari pakej2 yg murah n mengikut bajet yg ada bole whatsapp fila www.wasap.my/60177323841 #muajbarea #muatiram #muapg #muascientex #muafilla #muamurah #pelaminbajet #pelaminmurah #pelaminnikah
Siapa belum ada our super best selling concealer wajib wajib perlu ada! Boleh di gunakan sebagai corrector dan or course ANAS Concealer “conceal” kesemua cela pada wajah agar nampak lebih flawless dan formula yang creamy dan mudah nak blend membuatkan wajah anda lebih glowing — A must have! Soon at SaSa Malaysia dan boleh juga membuat pembelian dekat @anasism.bynurain — Ada 5 shades yang sangat cantik serta boleh mix colours! New tutorial soon! 😍 . #bynurain #ANAS #ANASism #ANASConcealer #bazaarpaknil #teamstarsANAS #codjohor #iwearANAS #anasismbynurain #bynurainlovelies #concealer #makeuptutorial #makeupguru #makeupgeek #flatlay #muamurah #muashahalam #muakl #potd #motd #fotd #vscocam #dinnermakeup #makeuptunang
Abidah Aziz| Reception . . . . . Any booking just dm @ wassup me Www.wasap.my/60179569197 #mua #muajengka #muajerantut #muatemerloh #muakuantan #muapahang #muakualalumpur #muamurah
Abidah Aziz| Reception . . . . . Any booking just dm @ wassup me Www.wasap.my/60179569197 #mua #muajengka #muajerantut #muatemerloh #muakuantan #muapahang #muakualalumpur #muamurah
@abidah_aziz | Reception . . . . . Any booking just dm @ wassup me Www.wasap.my/60179569197 #mua #muajengka #muajerantut #muatemerloh #muakuantan #muapahang #muakualalumpur #muamurah
Paket Makeup & Hairdo @beautybytheaolivia • Makeup + Hairdo all in ✨ 💗Party 400rb (PROMO wisuda berdua =700rb. Bisa sama orangtua/temen) 💗Sangjit/Lamaran 500rb 💗Makeup Photoshoot 500rb 💗Makeup Prewedding 500rb 💗Mama/Sister Wedding 500rb 💗Wedding 1.5jt - 1.9jt • 🔥HARGA PROMO🔥🤗 untuk harga rombongan keluarga/bridesmaid/wisuda bisa kurang sampai di 300-350rb (tergantung banyaknya orang yaaa). • Detail : ✔️makeup sudah include hairdo. Bisa request look makeup & rambut. Bawa orang hairdo sendiri, supaya bisa fokus & maksimal makeupnya. ✔️makeup flawless dan super rapi, pakai medium-highend (high end complexion : prepare skin, setting spray, primer, foundation, bedak) ✔️bulu mata premium, lentik natural, tidak berat di mata. • Whatsapp : 0813 153 99116 Line id : theaaoliviaa Atau DM instagram @beautybytheaolivia
Paket Makeup & Hairdo @beautybytheaolivia • Makeup + Hairdo all in ✨ 💗Party 400rb (PROMO wisuda berdua =700rb. Bisa sama orangtua/temen) 💗Sangjit/Lamaran 500rb 💗Makeup Photoshoot 500rb 💗Makeup Prewedding 500rb 💗Mama/Sister Wedding 500rb 💗Wedding 1.5jt - 1.9jt • 🔥HARGA PROMO🔥🤗 untuk harga rombongan keluarga/bridesmaid/wisuda bisa kurang sampai di 300-350rb (tergantung banyaknya orang yaaa). • Detail : ✔️makeup sudah include hairdo. Bisa request look makeup & rambut. Bawa orang hairdo sendiri, supaya bisa fokus & maksimal makeupnya. ✔️makeup flawless dan super rapi, pakai medium-highend (high end complexion : prepare skin, setting spray, primer, foundation, bedak) ✔️bulu mata premium, lentik natural, tidak berat di mata. • Whatsapp : 0813 153 99116 Line id : theaaoliviaa Atau DM instagram @beautybytheaolivia
Paket Makeup & Hairdo @beautybytheaolivia • Makeup + Hairdo all in ✨ 💗Party 400rb (PROMO wisuda berdua =700rb. Bisa sama orangtua/temen) 💗Sangjit/Lamaran 500rb 💗Makeup Photoshoot 500rb 💗Makeup Prewedding 500rb 💗Mama/Sister Wedding 500rb 💗Wedding 1.5jt - 1.9jt • 🔥HARGA PROMO🔥🤗 untuk harga rombongan keluarga/bridesmaid/wisuda bisa kurang sampai di 300-350rb (tergantung banyaknya orang yaaa). • Detail : ✔️makeup sudah include hairdo. Bisa request look makeup & rambut. Bawa orang hairdo sendiri, supaya bisa fokus & maksimal makeupnya. ✔️makeup flawless dan super rapi, pakai medium-highend (high end complexion : prepare skin, setting spray, primer, foundation, bedak) ✔️bulu mata premium, lentik natural, tidak berat di mata. • Whatsapp : 0813 153 99116 Line id : theaaoliviaa Atau DM instagram @beautybytheaolivia
❤ COMBO C (JIMAT RM20)❤ . 1 set lengkap dollywax akan dapat macam gambar diatas : 🍯1 pack dollywax 🍯1 unit warmer 🍯FREE 4 batang stick 🎁FREE EXTRA wax & SPECIAL FREE gift. . WARMER adalah mesin pencair wax. Sangat recomanded untuk yang bekerja, tak ada masa and terlalu sibuk. Lebih mudah, tak perlu susah2 nak double boil di dapur dah. . WOODEN STICK adalah kayu yang digunakan untuk sapu wax di kulit. Tak ada stick tu, tak kan nak sapu wax guna tangan kan ? Stick dapat free 4 batang. Nak lebih boleh beli, sis ada jual😊 . Belum cuba wax viral ni ? Meh whatsapp 01116800480 cepat 💕 . . . . . . #waxmalaysiamurah #waxmalaysia #hardwaxbeanshop #hardwaxbeansmurah #dollywaxbangsar #dollywax #waxbangsar #dollywaxpetalingjaya #waxingmalaysia #dollywaxbangsar #dollywaxpetalingjaya #waxkl #hardwaxbeansmurah #hardwaxmurah #waxmurah #waxing #waxmalaysia #hardwaxmalaysiamurah #bluewaxmalaysia #hardwaxbeanmalaysia #waxingmurah #waxmalaysiamurah #bluewaxmalaysia #bluewaxmurah #waxmalaysia #hardwaxbeansmurah #waxing #hardwaxmalaysiamurah #hardwaxbeanmalaysia #waxmalaysia #waxingmurah #waxingmalaysia #norawaxshahalam #norahwaxmurah #malaysiainstashop #muamurah #likeforfollow #like4follow #wawawax #fynawax #candywax
MUA murmer 💃🏼 party / b’day 👰🏻 prewedding 📸 photoshoot 👩🏻‍🎓graduation 💍 engangement 💰 90k 📲 massager 📲 ID line : adefebri51 📲 DM 🏠 jl.soekarno hatta perumahan griya indah blok c no.1 RT.06 RW.02 kel sukabumi indah kec sukabumi bandar lampung * Dm dulu nanti lanjut ke WA ya sista 😘 #mualampung #muabandarlampung #mua #makeupwisuda #makeuplampung #bandarlampung #makeuppartty #makeupartistlampung #MUAmurah #mualamaranlampung
"Pernikahan bukan kata benda, tapi itu kata kerja. Itu bukan sesuatu yang Anda dapatkan. Itulah cara Anda mencintai pasangan setiap hari" Wedding makeup today for mba @citra_wulan87 ❤️❤️ #Riaspengantinmalang #Riaspengantinbatu #MUAbatumalang #MUAmurah #MUApreweddingbatumalang #MUAwisudabatumalang #Sewakebayagaunmurahbatumalang #Sewabajupengantin #Makeover #Dekormalangbatu #Teropdekormurah #LTpro #WisudaMalang #MUAwisudamurah #Riaswisuda Harga, booking dan tanya hub.082233166348 / 085100122525
Here's a before and after pic after hardwaxing 😍. Very simple, very quick, very efficient and very painless. ⠀ .⠀ Sesiapa yang nak buat hardwax treatment di rumah tanpa susah2 pergi salon kena tebalkan muka minta brazilian wax, bikini wax bagai, boleh cuba our wax ni ye 😊. ⠀ .⠀ ⠀ Tekan terus link di bio untuk sebarang pertanyaan dan order 💜 . #waxmalaysiamurah #waxmalaysia #hardwaxbeansmurah #dollywaxbangsar #dollywax #waxbangsar #dollywaxpetalingjaya #waxingmalaysia #dollywaxbangsar #dollywaxpetalingjaya #waxkl #hardwaxbeansmurah #hardwaxmurah #waxmurah #waxmalaysia #hardwaxmalaysiamurah #bluewaxmalaysia #hardwaxbeanmalaysia #waxingmurah #waxmalaysiamurah #bluewaxmalaysia #bluewaxmurah #waxmalaysia #hardwaxbeansmurah #hardwaxmalaysiamurah #hardwaxbeanmalaysia #waxmalaysia #waxingmurah #waxingmalaysia #norahwaxshahalam #norahwaxmurah #malaysiainstashop #muamurah #likeforfollow #like4follow #wawawax #fynawax #candywax #walimatuluruselfaris #elfaris
Makeup by @monicumakeup and coached by @natcha_makeupstudio ✨ . . Makeup : @monicumakeup Coach by : @natcha_makeupstudio . Muse : @jeejennyy All product using : @ran_cosmetic_indonesia . . Ps : btw i loveeeee this compact so much, u guys should buy (review zuzur no boong boong) . . For pricelist and appoinment, please contact LINE : princessmonichu // Whatsapp : 081274072555. . . Btw, we use our premium & special makeup brand for your beautiful makeup💕💕 #muabekasi #muajakarta #makeupartistjakarta #makeupartisbekasi #muajabodetabek #muajaktim #muajakpus #muajakbar #muapondokgede #muamurah #muabridemaids #muagraduationjakarta #muagraduationbekasi #muabts #muajakartamurah #muabekasimurah #muabekasibarat #muabekasitimur #muabekasiselatan #muabekasiutara #muajakartautara #muajakartatimur #muajakartabarat #muajakartapusat #muajakartaselatan #muatebet #muacikini #muamenteng #muacawang #muagraduation
Okay, ni tanpa bantuan ringlight.. just cahaya matahari je hehe.. . Indah | USJ | Bertandang ✅Simple natural & nice look😘 . . Whatsapp / DM : 019-2722403 booking for nice, smooth & beauty touch ❤️ . #muakl #muaselangor #muamurah #makeupbysyasyaed #makeupbysyasya #makeuphargaberpatutan #muaampang #muakualalumpur #muacheras #muahululangat #muashahalam #muaklang #muakualalumpur #makeup30minjerrrr
Okay, ni tanpa bantuan ringlight.. just cahaya matahari je hehe.. . Indah | USJ | Bertandang ✅Simple natural & nice look😘 . . Whatsapp / DM : 019-2722403 booking for nice, smooth & beauty touch ❤️ . #muakl #muaselangor #muamurah #makeupbysyasyaed #makeupbysyasya #makeuphargaberpatutan #muaampang #muakualalumpur #muacheras #muahululangat #muashahalam #muaklang #muakualalumpur #makeup30minjerrrr
Okay, ni tanpa bantuan ringlight.. just cahaya matahari je hehe.. . Indah | USJ | Bertandang ✅Simple natural & nice look😘 . . Whatsapp / DM : 019-2722403 booking for nice, smooth & beauty touch ❤️ . #muakl #muaselangor #muamurah #makeupbysyasyaed #makeupbysyasya #makeuphargaberpatutan #muaampang #muakualalumpur #muacheras #muahululangat #muashahalam #muaklang #muakualalumpur #makeup30minjerrrr
Indah | USJ | Bertandang ✅Simple natural & nice look😘 . . Whatsapp / DM : 019-2722403 booking for nice, smooth & beauty touch ❤️ . #muakl #muaselangor #muamurah #makeupbysyasyaed #makeupbysyasya #makeuphargaberpatutan #muaampang #muakualalumpur #muacheras #muahululangat #muashahalam #muaklang #muakualalumpur #makeup30minjerrrr
Selamat malam..nak tahu kenapa makeup Dato @alhaalfa cantik dan kemas..?? ehem..ehem.... . . ❤❤ BENEFIT❤❤ ✔Full Coverage! ✔Menjadikan kulit muka flawless sekelip mata! ✔Menjadikan kulit muka ‘glowing’ tanpa dipinta”Jalan mudah”untuk makeup dengan cepat! ✔Tidak berminyak Tahan selama 12 jam ! (diuji tahap minyak) ✔Tidak bercapuk ✔Tidak merekah ✔Menutup parut jerawat,jeragat serta tanda lahir ✔Memutihkan kulit muka dengan kandungan Vitamin C ✔Menutup lingkaran hitam bawah mata ✔Merawat jerawat,jeragat dan lingkaran gelap bawah mata ✔Sesuai untuk semua jenis kulit ✔Mudah dicuci Boleh dibawa solat ✔Melembapkan kulit wajah ✔Merawat kulit kusam ✔Senang di pakai ✔Kualiti Antarabangsa pada harga mampu milik! . . . Sapa nak dapatkan produk @alhaalfa , @scrubdistrict @auralens_hq @magnificent.lens.offical @syokmaskara blh dm @ whtsapp sy #0175789890 Visit my ig & page👉 lensviral.ciksarah . . #moisturizeralhaalfa #serumboosteralhaalfa #alhaalfakl #alhaalfaseremban #alhaalfakedah #foundationalhaalfa #propolisfoundationalhaalfa #foundationpropolisalhaalfa #eyeshadowalhaalfacosmetics #loosepowderalhaalfa #makeupalhaalfa #mascaraalhaalfa #concealeralhaalfa #alhaalfapendang #alhaalfacosmetics #alhaalfajitra #skinboosteralhaalfa #alhaalfagombak #serumalhaalfa #alhaalfaampang #blusheralhaalfa #alhalfa #mua #trustedonlinemalaysia #muamurah #alhaalfamattelipstick #trustedonlineseller #alhaalfalipstick #makeupmalaysiamurah
Siapa yg rasa dia takda bulu mata tu ha meh try yg ni dulu. Lps pkai confirm ada weh! Insanely Long Mascara 🌺 Berusnya halus dan tersusun MEMUDAHKAN pemakaian Mascara di bahagian bawah mata 🌺 Mengandungi Micro Fibre yg dpt memanjang dan MELEBATKAN bulu mata 🌺MUDAH DICUCI dan tidak menghitamkan bawah mata .#obsesscosmetics #dewiremaja #squadsyiera #squadlovebeauty #codkelanajaya #coddamansara #codpetalingjaya #mascaramurah #codtamanmedan #codsrimanja #codrawang #bajuraya #makeupraya #uitm #butikpengantin #diypelamin #muakl #muaselangor #muamurah #emmamaembong #jubahmuslimah #bajupengantinmurah #fattzura #cateringmurah #pelaminmurah #makeupmurah #bajusanding #kuihraya #codrawang
Insanely Long Mascara 🌺 Berusnya halus dan tersusun MEMUDAHKAN pemakaian Mascara di bahagian bawah mata 🌺 Mengandungi Micro Fibre yg dpt memanjang dan MELEBATKAN bulu mata 🌺MUDAH DICUCI dan tidak menghitamkan bawah mata .#obsesscosmetics #dewiremaja #squadsyiera #squadlovebeauty #codkelanajaya #coddamansara #codpetalingjaya #mascaramurah #codtamanmedan #codsrimanja #codrawang #bajuraya #makeupraya #uitm #butikpengantin #diypelamin #muakl #muaselangor #muamurah #emmamaembong #jubahmuslimah #bajupengantinmurah #fattzura #cateringmurah #pelaminmurah #makeupmurah #bajusanding #kuihraya #codrawang
Zuraidah | Bangsar | Dinner . . Whatsapp / DM : 019-2722403 booking for nice, smooth & beauty touch ❤️ . #muakl #muaselangor #muamurah #makeupbysyasyaed #makeupbysyasya #makeuphargaberpatutan #muaampang #muakualalumpur #muacheras #muahululangat #muashahalam #muaklang #muakualalumpur #makeup30minjerrrr
Zuraidah | Bangsar | Dinner . . Whatsapp / DM : 019-2722403 booking for nice, smooth & beauty touch ❤️ . #muakl #muaselangor #muamurah #makeupbysyasyaed #makeupbysyasya #makeuphargaberpatutan #muaampang #muakualalumpur #muacheras #muahululangat #muashahalam #muaklang #muakualalumpur #makeup30minjerrrr
Zuraidah | Bangsar | Dinner . . Whatsapp / DM : 019-2722403 booking for nice, smooth & beauty touch ❤️ . #muakl #muaselangor #muamurah #makeupbysyasyaed #makeupbysyasya #makeuphargaberpatutan #muaampang #muakualalumpur #muacheras #muahululangat #muashahalam #muaklang #muakualalumpur #makeup30minjerrrr
Zuraidah | Bangsar | Dinner . . Whatsapp / DM : 019-2722403 booking for nice, smooth & beauty touch ❤️ . #muakl #muaselangor #muamurah #makeupbysyasyaed #makeupbysyasya #makeuphargaberpatutan #muaampang #muakualalumpur #muacheras #muahululangat #muashahalam #muaklang #muakualalumpur #makeup30minjerrrr
Zuraidah | Bangsar | Dinner . . Whatsapp / DM : 019-2722403 booking for nice, smooth & beauty touch ❤️ . #muakl #muaselangor #muamurah #makeupbysyasyaed #makeupbysyasya #makeuphargaberpatutan #muaampang #muakualalumpur #muacheras #muahululangat #muashahalam #muaklang #muakualalumpur #makeup30minjerrrr
Zuraidah | Bangsar | Dinner . . Whatsapp / DM : 019-2722403 booking for nice, smooth & beauty touch ❤️ . #muakl #muaselangor #muamurah #makeupbysyasyaed #makeupbysyasya #makeuphargaberpatutan #muaampang #muakualalumpur #muacheras #muahululangat #muashahalam #muaklang #muakualalumpur #makeup30minjerrrr
Nadzirah | Kajang | Bertandang ✅natural look ❌no fake lashes . Thankss sayangsss booked dgn syasya lagi hehe 😘 Orangnya memang suka jenis natural look gittew🥰 . Whatsapp / DM : 019-2722403 booking for nice, smooth & beauty touch ❤️ . #muakl #muaselangor #muamurah #makeupbysyasyaed #makeupbysyasya #makeuphargaberpatutan #muaampang #muakualalumpur #muacheras #muahululangat #muashahalam #muaklang #muakualalumpur #makeup30minjerrrr
Nadzirah | Kajang | Bertandang ✅natural look ❌no fake lashes . Thankss sayangsss booked dgn syasya lagi hehe 😘 Orangnya memang suka jenis natural look gittew🥰 . Whatsapp / DM : 019-2722403 booking for nice, smooth & beauty touch ❤️ . #muakl #muaselangor #muamurah #makeupbysyasyaed #makeupbysyasya #makeuphargaberpatutan #muaampang #muakualalumpur #muacheras #muahululangat #muashahalam #muaklang #muakualalumpur #makeup30minjerrrr
Nadzirah | Kajang | Bertandang ✅natural look ❌no fake lashes . Thankss sayangsss booked dgn syasya lagi hehe 😘 Orangnya memang suka jenis natural look gittew🥰 . Whatsapp / DM : 019-2722403 booking for nice, smooth & beauty touch ❤️ . #muakl #muaselangor #muamurah #makeupbysyasyaed #makeupbysyasya #makeuphargaberpatutan #muaampang #muakualalumpur #muacheras #muahululangat #muashahalam #muaklang #muakualalumpur #makeup30minjerrrr
Nadzirah | Kajang | Bertandang ✅natural look ❌no fake lashes . Thankss sayangsss booked dgn syasya lagi hehe 😘 Orangnya memang suka jenis natural look gittew🥰 . Whatsapp / DM : 019-2722403 booking for nice, smooth & beauty touch ❤️ . #muakl #muaselangor #muamurah #makeupbysyasyaed #makeupbysyasya #makeuphargaberpatutan #muaampang #muakualalumpur #muacheras #muahululangat #muashahalam #muaklang #muakualalumpur #makeup30minjerrrr
Nadzirah | Kajang | Bertandang ✅natural look ❌no fake lashes . Thankss sayangsss booked dgn syasya lagi hehe 😘 Orangnya memang suka jenis natural look gittew🥰 . Whatsapp / DM : 019-2722403 booking for nice, smooth & beauty touch ❤️ . #muakl #muaselangor #muamurah #makeupbysyasyaed #makeupbysyasya #makeuphargaberpatutan #muaampang #muakualalumpur #muacheras #muahululangat #muashahalam #muaklang #muakualalumpur #makeup30minjerrrr
Nadzirah | Kajang | Bertandang ✅natural look ❌no fake lashes . Thankss sayangsss booked dgn syasya lagi hehe 😘 Orangnya memang suka jenis natural look gittew🥰 . Whatsapp / DM : 019-2722403 booking for nice, smooth & beauty touch ❤️ . #muakl #muaselangor #muamurah #makeupbysyasyaed #makeupbysyasya #makeuphargaberpatutan #muaampang #muakualalumpur #muacheras #muahululangat #muashahalam #muaklang #muakualalumpur #makeup30minjerrrr
Mimi | Bangsar | Tunang ✅Natural minimalis makeup look Mimi ni kulit jenis berjerawat sikit. Tapi alhamdulillah dgn prepping yg okay , boleh cover semua 🙈😘 . . Whatsapp / DM : 019-2722403 booking for nice, smooth & beauty touch ❤️ . #muakl #muaselangor #muamurah #makeupbysyasyaed #makeupbysyasya #makeuphargaberpatutan #muaampang #muakualalumpur #muacheras #muahululangat #muashahalam #muaklang #muakualalumpur #makeup30minjerrrr
Rasanya pengen upload semua foto kemanjahan wanita ini ❤ . Muse @jihaaan.s Makeup @devi.herfiana Coached @garnesiainesmakeup Attire @devi.herfiana -------------------------------------------------------- Info pricelist makeup lsg wa y beb : WA : 081212195558 . -------------------------------------------------------- #tanpacukuralis #makeupwisuda #makeupparty #makeupkondangan #makeuphijab #muatangsel #muatangerangselatan #muatangerang #muapamulang #muapasarkemis #makeuplamaran #promomakeup   #makeupwedding   #makeuptangerangselatan #makeupservice   #jasamakeup   #jasamakeupmurah #makeupbsd   #muaindonesia #makeuplamaran   #makeuptangerang   #muamurah #inspirasimakeup #makeupflawles   #naturalmakeup   #makeuppesta #makeupmurah   #belajarmakeup
next page →