#muasgbesar

2,049 posts

Loading...
Shira 9/12/18
FarLina | Dinner | Urban 360, kl . Ini awek cendol??? Tetapi bukan dia 😜 . Request cut crease. . Any bookings & inquiries makeup, do whatsapp . www.wasap.my/60183746009 . #mekapampang #fejidasolek #mekapjawi #muajawi #mekapnibongtebal #muanibongtebal #mekapdinnermurah #mekapkepong #muakepong #mekapbatucaves #muabatucaves #mekapgombak #muagombak #muakl #mekapkl #muakulim #mekapkulim #muapenang #mekappenang #mekapkualaselangor #muakualaselangor #mekapsgbesar #muasgbesar
FarLina | Dinner | Urban 360, kl . Ini awek cendol??? Tetapi bukan dia 😜 . Request cut crease. . Any bookings & inquiries makeup, do whatsapp . www.wasap.my/60183746009 . #mekapampang #fejidasolek #mekapjawi #muajawi #mekapnibongtebal #muanibongtebal #mekapdinnermurah #mekapkepong #muakepong #mekapbatucaves #muabatucaves #mekapgombak #muagombak #muakl #mekapkl #muakulim #mekapkulim #muapenang #mekappenang #mekapkualaselangor #muakualaselangor #mekapsgbesar #muasgbesar
FarLina | Dinner | Urban 360, kl . Ini awek cendol??? Tetapi bukan dia 😜 . Request cut crease. . Any bookings & inquiries makeup, do whatsapp . www.wasap.my/60183746009 . #mekapampang #fejidasolek #mekapjawi #muajawi #mekapnibongtebal #muanibongtebal #mekapdinnermurah #mekapkepong #muakepong #mekapbatucaves #muabatucaves #mekapgombak #muagombak #muakl #mekapkl #muakulim #mekapkulim #muapenang #mekappenang #mekapkualaselangor #muakualaselangor #mekapsgbesar #muasgbesar
FarLina | Dinner | Urban 360, kl . Ini awek cendol??? Tetapi bukan dia 😜 . Request cut crease. . Any bookings & inquiries makeup, do whatsapp . www.wasap.my/60183746009 . #mekapampang #fejidasolek #mekapjawi #muajawi #mekapnibongtebal #muanibongtebal #mekapdinnermurah #mekapkepong #muakepong #mekapbatucaves #muabatucaves #mekapgombak #muagombak #muakl #mekapkl #muakulim #mekapkulim #muapenang #mekappenang #mekapkualaselangor #muakualaselangor #mekapsgbesar #muasgbesar
Lina | Dinner | Urban 360, kl . Ini awek cendol??? Tetapi bukan dia 😜 . Request cut crease. . Any bookings & inquiries makeup, do whatsapp . www.wasap.my/60183746009 . #mekapampang #fejidasolek #mekapjawi #muajawi #mekapnibongtebal #muanibongtebal #mekapdinnermurah #mekapkepong #muakepong #mekapbatucaves #muabatucaves #mekapgombak #muagombak #muakl #mekapkl #muakulim #mekapkulim #muapenang #mekappenang #mekapkualaselangor #muakualaselangor #mekapsgbesar #muasgbesar
Lina | Dinner | Urban 360, kl . Ini awek cendol??? Tetapi bukan dia 😜 . Request cut crease. . Any bookings & inquiries makeup, do whatsapp . www.wasap.my/60183746009 . #mekapampang #fejidasolek #mekapjawi #muajawi #mekapnibongtebal #muanibongtebal #mekapdinnermurah #mekapkepong #muakepong #mekapbatucaves #muabatucaves #mekapgombak #muagombak #muakl #mekapkl #muakulim #mekapkulim #muapenang #mekappenang #mekapkualaselangor #muakualaselangor #mekapsgbesar #muasgbesar
Lina | Dinner | Urban 360, kl . Ini awek cendol??? Tetapi bukan dia 😜 . Request cut crease. . Any bookings & inquiries makeup, do whatsapp . www.wasap.my/60183746009 . #mekapampang #fejidasolek #mekapjawi #muajawi #mekapnibongtebal #muanibongtebal #mekapdinnermurah #mekapkepong #muakepong #mekapbatucaves #muabatucaves #mekapgombak #muagombak #muakl #mekapkl #muakulim #mekapkulim #muapenang #mekappenang #mekapkualaselangor #muakualaselangor #mekapsgbesar #muasgbesar
Lina | Dinner | Urban 360, kl . Ini awek cendol??? Tetapi bukan dia 😜 . Request cut crease. . Any bookings & inquiries makeup, do whatsapp . www.wasap.my/60183746009 . #mekapampang #fejidasolek #mekapjawi #muajawi #mekapnibongtebal #muanibongtebal #mekapdinnermurah #mekapkepong #muakepong #mekapbatucaves #muabatucaves #mekapgombak #muagombak #muakl #mekapkl #muakulim #mekapkulim #muapenang #mekappenang #mekapkualaselangor #muakualaselangor #mekapsgbesar #muasgbesar
Siapa yg minat makeup mesti akan suka this brush and brush cleanser.. ❤❤⠀ ⠀ Siapa yg dulu suka beli brush murah pastu bila nak pakai eyeshadow color mcm tak lekat kat mata sebabkan quality brush yg rendah.. Pastu kite mesti teringin nak beli brush yg dekat butik makeup tp nak beli original dari sephora tu 1 batang brush je dah seratus lebih kan.. Tp dgn mary kay u will get 1 set dgn harga yg berpatutan.. Tp boleh jugak beli loose means boleh beli satu satu ikut ape yg u alls nak.. Like seriously brush die sgt lembut and paling best siapa grab cleanser bruah tu lagila senang nak basuh brush just spray kat tisu and uols just bersihkan je brush kat situ anddd tadaaaaaa dah bersih.. Tak perlu nak rendam rendam brush pastu dah basuh gugur pulak bulu bulu brush.. Tidak lagi dgn mary kay brush + mary kay brush cleanser.. ⠀ berminat??⠀ ⠀ Jom wassap tyqa borak borak lagi tentang kecantikan https://buff.ly/2EgFKqp⠀ ⠀ #marykay #marykaymalaysia #marykaypuncakalam #marykayshahlam #marykayselangor #marykaykualalumpur #beautyconsultant #muaselangor #muakl #muamurah #muapuncakalam #muapuncakperdana #muasgbuloh #muasaujanautama #muameru #muakapar #muashahalam #muabanting #muakualalangat #muasgbesar#muaputrajaya #muacyberjaya #muarawang #muaselayang #muaampang
Siapa kat sini masih belajar utk buat kening and mesti akan buat kening kalau keluar mana mana? ⠀ ⠀ Same goes to me tooooo.. Bagi tyqa kening ni wajib.. Sebab bile lukis kening tyqa akan lebih rasa confident.. ⠀ ⠀ So dgn set ni kening akan jadi lebih perfect, terletak and kemas.. Yg paling penting tak perlu nak asah pencil dah pusing pusing je naik mata celak tu terus lukis and ratakan pastu boleh letak browcara tu utk kemaskan bulu.. Siapa peminat ni angkat tangan??⠀ ⠀ Jom wassap tyqa borak borak lagi tentang kecantikan https://buff.ly/2EgFKqp⠀ ⠀ #marykay #marykaymalaysia #marykaypuncakalam #marykayshahlam #marykayselangor #marykaykualalumpur #beautyconsultant #muaselangor #muakl #muamurah #muapuncakalam #muapuncakperdana #muasgbuloh #muasaujanautama #muameru #muakapar #muashahalam #muabanting #muakualalangat #muasgbesar#muaputrajaya #muacyberjaya #muarawang #muaselayang #muaampang
SET MELACEP 😍😍😍⠀ ⠀ Set melaCEP + ni consists of what?⠀ ⠀ 💓Pencuci muka. Bantu mencerah dan menghaluskan kulit wajah.⠀ ⠀ 💓Toner. Bantu kecutkan pori dan sediakan wajah agar dapat menyerap serum & pelembap dengan kemampun yg lebih maksimum.⠀ ⠀ 💓Mask. Penggunaan 2-3 kali seminggu anda akan nampak kulit wajah semakin cerah dari hari ke hari.⠀ ⠀ 💓Ultimate serum. Serum mampu meresap lebih jauh hingga ke lapisan Dermis kulit kita, berbanding krim pelembap atau pencuci atau masker yang hanya bertindak di lapisan epidermis kulit. So serum is the most powerful item to be used bagi menghasilkan kesan mencerah kulit sejernih berlian. 💎⠀ ⠀ 💓Ultimate cream. Krim yang melembap dan dalam masa yang sama mencerah dengan sangat efektif.⠀ ⠀ So, jangan sedih ok anda masih boleh cerahkan sikit kulit tu dengan set melaCEP ni. Don't worry, produk Mary Kay tak ada ❌KIMIA BERBAHAYA yang akan menghakis kulit anda. ⠀ ⠀ Nak cantik?? dalam masa yang sama kita akan dpat kulit yg sihat dan yakin??⠀ ⠀ Jom wassap tyqa borak borak lagi tentang kecantikan https://buff.ly/2EgFKqp⠀ ⠀ #marykay #marykaymalaysia #marykaypuncakalam #marykayshahlam #marykayselangor #marykaykualalumpur #beautyconsultant #muaselangor #muakl #muamurah #muapuncakalam #muapuncakperdana #muasgbuloh #muasaujanautama #muameru #muakapar #muashahalam #muabanting #muakualalangat #muasgbesar#muaputrajaya #muacyberjaya #muarawang #muaselayang #muaampang
Congratulations to me and all my team!! 🎊🎊🎊 Alhamdulillah tyqa dpt merasa jadi Queen Of Sales selama 2 bulan berturut turut.. Thanks to all yg mendoakan utk tyqa lagi lagi kawan kawan dalam unit and my lovely director yg selalu bagi semangat tak pernah putus.. Ni semua hadiah yg tyqa dpt utk bulan 11 & 12.. Banyak kan?? Tp sebenarnya tak jadi queen pun akan dpt hadiah.. So act tyqa dah banyak dpt gift dalam mary kay lagi lagi gift dalam unit yg my director bagi.. Sape kate mary kay tu tak best?? Anda silap tau.. Dgn gift nila yg buatkan kite lagi semangat and semestinya kita akan rasa dihargai bile diberikan mcm mcm hadiah kan.. Siapa nak join team tyqa? Dialu alukan sangat.. Insyaallah kite berjaya sama sama.. Sama sama naik sama sama berjaya capai kejayaan dalam mary kay.. Berminat dgn mary kay? Nak jadi cantik dalam masa kita perolehi kejayaan?? Jom wassap tyqa borak borak lagi tentang kecantikan http://www.wasap.my/601138981359 #marykay #marykaymalaysia #marykaypuncakalam #marykayshahlam #marykayselangor #marykaykualalumpur #beautyconsultant #muaselangor #muakl #muamurah #muapuncakalam #muapuncakperdana #muasgbuloh #muasaujanautama #muameru #muakapar #muashahalam #muabanting #muakualalangat #muasgbesar #muaputrajaya #muacyberjaya #muarawang #muaselayang #muaampang
PROMO!!⠀ PROMO!!⠀ PROMO!!⠀ ⠀ Siapa sini ada masalah kulit kering, mengelupas and sebagainya?? utk bulan December ni mary kay datangkan Limited Edition Set Satin Hands in new Flavor iaitu Pomegranate.. Ya allah!! Sangat wangi ibarat mcm tak payah pakai perfuma dah wahai wanita.. Boleh bayangkan wangi mcm mana tak? Malah mampu mengatasi masalah sunburn, melembapkan. Menyingkan kulit mati and kulit kering paling penting terasa segar sepanjang hari.. ⠀ ⠀ Jom grab sebelum out of stock guys.. In love sangat ni.. ⠀ ⠀ Nak cantik?? dalam masa yang sama kita akan dpat kulit yg sihat dan yakin??⠀ ⠀ Jom wassap tyqa borak borak lagi tentang kecantikan https://buff.ly/2EgFKqp⠀ ⠀ #marykay #marykaymalaysia #marykaypuncakalam #marykayshahlam #marykayselangor #marykaykualalumpur #beautyconsultant #muaselangor #muakl #muamurah #muapuncakalam #muapuncakperdana #muasgbuloh #muasaujanautama #muameru #muakapar #muashahalam #muabanting #muakualalangat #muasgbesar#muaputrajaya #muacyberjaya #muarawang #muaselayang #muaampang
PROMO!!⠀ PROMO!!⠀ PROMO!!⠀ ⠀ Siapa peminat lipmatte mesti korang suka promo bulan ni.. Dalah pigment color, tahan lama pastu ade sheer lagi.. lagila menyerlah bibir bile pakai nanti tau.. ⠀ ⠀ Gambar yg tyqa post 3 color bibir tu best seller tau.. Tp lipmatte ni hanya utk bulan ni je.. So sgt limited.. siapa cepat die dpt.. Cepat cepat la grab promo bulan ni.. ⠀ ⠀ Nak cantik?? dalam masa yang sama kita akan dpat kulit yg sihat dan yakin??⠀ ⠀ Jom wassap tyqa borak borak lagi tentang kecantikan https://buff.ly/2EgFKqp⠀ ⠀ #marykay #marykaymalaysia #marykaypuncakalam #marykayshahlam #marykayselangor #marykaykualalumpur #beautyconsultant #muaselangor #muakl #muamurah #muapuncakalam #muapuncakperdana #muasgbuloh #muasaujanautama #muameru #muakapar #muashahalam #muabanting #muakualalangat #muasgbesar#muaputrajaya #muacyberjaya #muarawang #muaselayang #muaampang
PROMO!!⠀ PROMO!!⠀ PROMO!!⠀ ⠀ Siapa kata perempuan je yg perlu cantik?? Lelaki pun kena tau.. So lelaki yg ingin mencuba product skincare dari mary kay inilah masanya.. Didatangkan khas utk lelaki buy 2 product u will get men toiletry Pouch.. So pada perempuan yg ingin hadiahkan utk lelaki boleh buy this mesti dorang happy.. didatangkan 2 product iaitu Mk Men Daily Facial Wash & Mk Men Advanced Eye Cream.. ⠀ ⠀ - Bagi lelaki yang bekerja bile balik mesti rasa muka taj bermaya and berminyak kan lagi lagi yg kerja tgh panas lagila minyak tak tau nk ckp mcm mana kan so pencuci muka mk men ni sgy sesuai mampu mengawal minyak dimuka and membersihkan kotoran dimuka..⠀ ⠀ -Bagi eye cream pulak boleh dipakai pada sianh and malam juga.. Pada yg bekerja akan selalu terdedah dgn panas, penat, tido tak cukup, mengadap laptop and sebagainya akan membuatkan nampak garisan halus dibahagian mata so akan nampak lagi tua dari usia yg sebenar.. So eye cream ni bantu mengatasi masalah berikut.. ⠀ ⠀ Nak cantik?? dalam masa yang sama kita akan dpat kulit yg sihat dan yakin??⠀ ⠀ Jom wassap tyqa borak borak lagi tentang kecantikan https://buff.ly/2EgFKqp⠀ ⠀ #marykay #marykaymalaysia #marykaypuncakalam #marykayshahlam #marykayselangor #marykaykualalumpur #beautyconsultant #muaselangor #muakl #muamurah #muapuncakalam #muapuncakperdana #muasgbuloh #muasaujanautama #muameru #muakapar #muashahalam #muabanting #muakualalangat #muasgbesar#muaputrajaya #muacyberjaya #muarawang #muaselayang #muaampang
Perbezaan Serum dan Pelembap 1. Pelembap 💧mempunyai molekul yg besar 💧tidak boleh menembusi lapisan kulit dgn cepat 💧pelembap membekalkan air & kelembapan utk mengelakkan kekeringan kulit 💧pelembap adalah benda wajib 💧pelembap adalah lock selepas semua supplement & benda wajib yg kita pakai 2. Serum ➕ adalah supplement atau nutrien tambahan untuk kulit ➕ boleh meresap trus dan cepat ke dalam kulit ➕ tekstur yg sangat halus dan ringan ➕ serum diaplikasikan pada kulit selepas toner sebelum pelembap ➕ dihasilkan berbentuk gel, cecair, minyak dan krim ➕ waktu terbaik adalah disapu pada waktu malam ➕ kandungan biasa dlm serum adalah retinol, peptides, kolagen ekstrak tumbuhan, mekstrak sintetik, vitamin c, vitamin e, vitamin a dan bahan pencerah. So nampak tak dua dua adalah penting utk skin kita tau.. Nak glass skin kite kena rajin and mmg kena jaga betul betul.. Nak cantik?? dalam masa yang sama kita akan dpat kulit yg sihat dan yakin?? Jom wassap tyqa borak borak lagi tentang kecantikan http://www.wasap.my/601138981359 #marykay #marykaymalaysia #marykaypuncakalam #marykayshahlam #marykayselangor #marykaykualalumpur #beautyconsultant #muaselangor #muakl #muamurah #muapuncakalam #muapuncakperdana #muasgbuloh #muasaujanautama #muameru #muakapar #muashahalam #muabanting #muakualalangat #muasgbesar #muaputrajaya #muacyberjaya #muarawang #muaselayang #muaampang
PROMO!! PROMO!! PROMO!! Ladiessss this is for you!!! Mosturizer 3d + serum C🍊🍊🍊 = sequin bag🤤🤤🤤🤤 Make me melting... biasala pompuan kan... This is booster skincare to make your skin kekal anjal dan yg penting halus.. Buy this 2 product u will get sequin clutch.. Sgtla cantik bag ni.. U cantik sihat dalam masa yg sama u dpt free bag yg boleh tambahkan ceria hidup uols tau.. Siapa tak suka dpt bag free kan?? Siapa yg teringin nak cuba product mary kay u boleh grab this 2 product yg sgt mengancam ni.. Nak cantik?? dalam masa yang sama kita akan dpat kulit yg sihat dan yakin?? Jom wassap tyqa borak borak lagi tentang kecantikan http://www.wasap.my/601138981359 #marykay #marykaymalaysia #marykaypuncakalam #marykayshahlam #marykayselangor #marykaykualalumpur #beautyconsultant #muaselangor #muakl #muamurah #muapuncakalam #muapuncakperdana #muasgbuloh #muasaujanautama #muameru #muakapar #muashahalam #muabanting #muakualalangat #muasgbesar #muaputrajaya #muacyberjaya #muarawang #muaselayang #muaampang
PROMO!! PROMO!! PROMO!! Siapa sini lipstick lover angkat tangan?? Samala dgn tyqa kalau masuk mana mana kedai mesti cari lipstick dulu tau.. Tp utk bulan December ni special sbb u guys buy 2 get 1 free lipstick case.. So takde nk risau dah lipstick terbuka kena handbag ke, lipstick bersepah sana sini.. Just amik case ni bukak and terus pakai sbb ade mirror sekali dalam case ni tau.. So comel.. 😍😍 Boleh juga dijadikan hadiah utk yg tersayang.. ❤ Kelebihan semi shine ni, ✅matte yang melembapkan ✅banyak color yang soft dan nude ✅ringan ✅tak mengering kan dan tak menghitamkan bibir ✅sekiranya anda mempunya bibir yang gelap di sebab kan jarang scrub bibir anda atau penggunaan lipstik sebelum ni yang tinggi plumbum(akan menghitamkan bibir) semi shine ini sangat sesuai untuk bibir anda! *tiada lagi masalah bibir hitam tak boleh pakai lipstik pink! color pink tetap jelas kelihatan* 💝 Nak cantik?? dalam masa yang sama kita akan dpat kulit yg sihat dan yakin?? Jom wassap tyqa borak borak lagi tentang kecantikan http://www.wasap.my/601138981359 #marykay #marykaymalaysia #marykaypuncakalam #marykayshahlam #marykayselangor #marykaykualalumpur #beautyconsultant #muaselangor #muakl #muamurah #muapuncakalam #muapuncakperdana #muasgbuloh #muasaujanautama #muameru #muakapar #muashahalam #muabanting #muakualalangat #muasgbesar #muaputrajaya #muacyberjaya #muarawang #muaselayang #muaampang
Alhamdulillah Rezki darinya.. Masih ade yg berminat hasil karya jari jemariku... Syukur... Tahniah.. Wat adik safika dri blok A tanah lesen sawah sempadan tg karang.. Atas majlis pertunagan awak.. Terima Kasih wat family Sebb masih berminat hasil karya Abam ni.. Mule2 wat kan wedding pakcik, Lpastu makcik.. Now turn anak buah plak.. Wow!! 1 ketrununan amik ngn kite.. Hehhee.. Adik Ni request nak makeup yg simple Tapi menarik, X nak tebal n Bulu Mata tebal.... So Abam cuba lah..BTW thanks sangt2 ❤❤❤agak2 ramai x yg love❤❤ hasil karya jari jemariku ni... Klo berminat blh pm @ dm k.. Harge pasti berpuas Hati ngn hasil yg dimiliki... #makeupartist #freelancemakeupartist #makeupartistsworldwide #muaselangorkl #muashahalam #muapetalingjaya #muakualeselangor #muatgkarang #muasekinchan #muasekinchan #muasgbesar #muasabakbernam #abamcuba 💪 #pastiberpuashati 👍👍👍
next page →