#muasgbesar

2,722 posts

Loading...
BASIC MAKEUP CLASS || SG BESAR 15|5|19 Ni pulak hasil makeup masa practical. student makeup muka sendiri. Sis hanya bantu sikit2 sahaja. Terima kasih sudi join class πŸ™πŸ»πŸ˜Š ❀️ #mua πŸ’„ #makandamselangor #makeupartist #muakualasel #muasgbesar #muasel #muakl #muasekinchan #muashahalam #muaklang #muasabakbernam #mualife #makeupsel #makeupkl #makeupnikah #makeupsanding #makeuptandang #makeupkahwinmalaysia g #muaijok #muabestarijaya #muabatangberjuntai #muameru #muakapar #muasetiaalam #muashahalam #muapuncakalam #muapuncakalamfasadua #muapuncakperdana
BASIC MAKEUP CLASS || SG BESAR 15|5|19 Ni pulak hasil makeup masa practical. student makeup muka sendiri. Sis hanya bantu sikit2 sahaja. Terima kasih sudi join class πŸ™πŸ»πŸ˜Š ❀️ #mua πŸ’„ #makandamselangor #makeupartist #muakualasel #muasgbesar #muasel #muakl #muasekinchan #muashahalam #muaklang #muasabakbernam #mualife #makeupsel #makeupkl #makeupnikah #makeupsanding #makeuptandang #makeupkahwinmalaysia g #muaijok #muabestarijaya #muabatangberjuntai #muameru #muakapar #muasetiaalam #muashahalam #muapuncakalam #muapuncakalamfasadua #muapuncakperdana
BASIC MAKEUP CLASS || SG BESAR 15|5|19 Ni pulak hasil makeup masa practical. student makeup muka sendiri. Sis hanya bantu sikit2 sahaja. Terima kasih sudi join class πŸ™πŸ»πŸ˜Š ❀️ #mua πŸ’„ #makandamselangor #makeupartist #muakualasel #muasgbesar #muasel #muakl #muasekinchan #muashahalam #muaklang #muasabakbernam #mualife #makeupsel #makeupkl #makeupnikah #makeupsanding #makeuptandang #makeupkahwinmalaysia g #muaijok #muabestarijaya #muabatangberjuntai #muameru #muakapar #muasetiaalam #muashahalam #muapuncakalam #muapuncakalamfasadua #muapuncakperdana
BASIC MAKEUP CLASS || SG BESAR 15|5|19 Ni pulak hasil makeup masa practical. student makeup muka sendiri. Sis hanya bantu sikit2 sahaja. Terima kasih sudi join class πŸ™πŸ»πŸ˜Š ❀️ #mua πŸ’„ #makandamselangor #makeupartist #muakualasel #muasgbesar #muasel #muakl #muasekinchan #muashahalam #muaklang #muasabakbernam #mualife #makeupsel #makeupkl #makeupnikah #makeupsanding #makeuptandang #makeupkahwinmalaysia g #muaijok #muabestarijaya #muabatangberjuntai #muameru #muakapar #muasetiaalam #muashahalam #muapuncakalam #muapuncakalamfasadua #muapuncakperdana
BASIC MAKEUP CLASS || SG BESAR 15|5|19 Ni pulak hasil makeup masa practical. student makeup muka sendiri. Sis hanya bantu sikit2 sahaja. Terima kasih sudi join class πŸ™πŸ»πŸ˜Š ❀️ #mua πŸ’„ #makandamselangor #makeupartist #muakualasel #muasgbesar #muasel #muakl #muasekinchan #muashahalam #muaklang #muasabakbernam #mualife #makeupsel #makeupkl #makeupnikah #makeupsanding #makeuptandang #makeupkahwinmalaysia g #muaijok #muabestarijaya #muabatangberjuntai #muameru #muakapar #muasetiaalam #muashahalam #muapuncakalam #muapuncakalamfasadua #muapuncakperdana
BASIC MAKEUP CLASS || SG BESAR 15|5|19 Ni pulak hasil makeup masa practical. student makeup muka sendiri. Sis hanya bantu sikit2 sahaja. Terima kasih sudi join class πŸ™πŸ»πŸ˜Š ❀️ #mua πŸ’„ #makandamselangor #makeupartist #muakualasel #muasgbesar #muasel #muakl #muasekinchan #muashahalam #muaklang #muasabakbernam #mualife #makeupsel #makeupkl #makeupnikah #makeupsanding #makeuptandang #makeupkahwinmalaysia g #muaijok #muabestarijaya #muabatangberjuntai #muameru #muakapar #muasetiaalam #muashahalam #muapuncakalam #muapuncakalamfasadua #muapuncakperdana
BASIC MAKEUP CLASS || SG BESAR 15|5|19 Ni pulak hasil makeup masa practical. student makeup muka sendiri. Sis hanya bantu sikit2 sahaja. Terima kasih sudi join class πŸ™πŸ»πŸ˜Š ❀️ #mua πŸ’„ #makandamselangor #makeupartist #muakualasel #muasgbesar #muasel #muakl #muasekinchan #muashahalam #muaklang #muasabakbernam #mualife #makeupsel #makeupkl #makeupnikah #makeupsanding #makeuptandang #makeupkahwinmalaysia g #muaijok #muabestarijaya #muabatangberjuntai #muameru #muakapar #muasetiaalam #muashahalam #muapuncakalam #muapuncakalamfasadua #muapuncakperdana
BASIC MAKEUP CLASS || SG BESAR 15|5|19 Ni pulak hasil makeup masa practical. student makeup muka sendiri. Sis hanya bantu sikit2 sahaja. Terima kasih sudi join class πŸ™πŸ»πŸ˜Š ❀️ #mua πŸ’„ #makandamselangor #makeupartist #muakualasel #muasgbesar #muasel #muakl #muasekinchan #muashahalam #muaklang #muasabakbernam #mualife #makeupsel #makeupkl #makeupnikah #makeupsanding #makeuptandang #makeupkahwinmalaysia g #muaijok #muabestarijaya #muabatangberjuntai #muameru #muakapar #muasetiaalam #muashahalam #muapuncakalam #muapuncakalamfasadua #muapuncakperdana
BASIC MAKEUP CLASS || SG BESAR 15|5|19 Ni pulak hasil makeup masa practical. student makeup muka sendiri. Sis hanya bantu sikit2 sahaja. Terima kasih sudi join class πŸ™πŸ»πŸ˜Š ❀️ #mua πŸ’„ #makandamselangor #makeupartist #muakualasel #muasgbesar #muasel #muakl #muasekinchan #muashahalam #muaklang #muasabakbernam #mualife #makeupsel #makeupkl #makeupnikah #makeupsanding #makeuptandang #makeupkahwinmalaysia g #muaijok #muabestarijaya #muabatangberjuntai #muameru #muakapar #muasetiaalam #muashahalam #muapuncakalam #muapuncakalamfasadua #muapuncakperdana
SEPERTI YANG DIJANJIKAN! πŸ‘‰ SWIPE Uolls, sesiapa nak makeup , tapi kening serabut atau lebat macam ni,jangan risau,akak langsung tak cukur kening uolls tau.. So jangan takut.. Uolls boleh panggil akak makeup untuk berbuka puasa, any event masa bulan ramadhan atau apa apa majlis pun. . Pada uolls pulak yang nak tahu teknik akak pakai, and nak buat makeup kening tapi asyik tak jadi je..? Nak belajar makeup, boleh pm akak. Special price for you guys yang berada di PERAK okay !! So uolls boleh la melaram masa raya.. Bukan selalu kan!! 😍 . Yang ni, akak buat cut crease brown brown gituuuww. Gambar ni,lighting akak, akak pakai ringlight...😊 #makeupbyPuteriZubaidillah #makeupsanding #makeupnikah #makeupphotoshoot #muaperak #muataiping #muapantairemis #muamanjung #muakualakangsar #mualekir #muasitiawan #muaayertawar #muakgkoh #muabatutiga #muasegari #mualumut #muaipoh #muatelukintan #muasgbesar #muasabakbernam
Alhamdulillah, dapat juga customer yang kening macam ni. Dah lama tunggu. Insyallah akak buat yang terbaik, nanti kita tengok transform dia macam mana ya😍😍 Akak tak kan cukur kening okeyyyy πŸ˜…πŸ™…β€β™€ #makeupbyPuteriZubaidillah #makeupphotoshoot #makeupsanding #makeupnikah #muaperak #muamanjung #muapantairemis #muataiping #mualekir #muaipoh #muatelukintan #muasabakbernam #muasgbesar
ENGAGEMENT || SG BESAR 4|5|2019 Azira req nak look orangey peachy macam AlhaAlfa.. nervous sis heheheh.. nak tiru sebijik2 tak mampu lah tapi tiru warna lebih kurang skit2 tu boleh la.. Alhamdulilah penutup sebelum puasa dan raya. Sebulan la kita tutup beg.. hehehhe Terima kasih Azira ❀️ #mua πŸ’„ #makandamselangor #makeupartist #muakualasel #muasgbesar #muasel #muakl #muasekinchan #muashahalam #muaklang #muasabakbernam #mualife #makeupsel #makeupkl #makeupnikah #makeupsanding #makeuptandang #makeupkahwinmalaysia g #muaijok #muabestarijaya #muabatangberjuntai #muameru #muakapar #muasetiaalam #muashahalam #muapuncakalam #muapuncakalamfasadua #muapuncakperdana
ENGAGEMENT || SG BESAR 4|5|2019 Azira req nak look orangey peachy macam AlhaAlfa.. nervous sis heheheh.. nak tiru sebijik2 tak mampu lah tapi tiru warna lebih kurang skit2 tu boleh la.. Alhamdulilah penutup sebelum puasa dan raya. Sebulan la kita tutup beg.. hehehhe Terima kasih Azira ❀️ #mua πŸ’„ #makandamselangor #makeupartist #muakualasel #muasgbesar #muasel #muakl #muasekinchan #muashahalam #muaklang #muasabakbernam #mualife #makeupsel #makeupkl #makeupnikah #makeupsanding #makeuptandang #makeupkahwinmalaysia g #muaijok #muabestarijaya #muabatangberjuntai #muameru #muakapar #muasetiaalam #muashahalam #muapuncakalam #muapuncakalamfasadua #muapuncakperdana
ENGAGEMENT || SG BESAR 4|5|2019 Azira req nak look orangey peachy macam AlhaAlfa.. nervous sis heheheh.. nak tiru sebijik2 tak mampu lah tapi tiru warna lebih kurang skit2 tu boleh la.. Alhamdulilah penutup sebelum puasa dan raya. Sebulan la kita tutup beg.. hehehhe Terima kasih Azira ❀️ #mua πŸ’„ #makandamselangor #makeupartist #muakualasel #muasgbesar #muasel #muakl #muasekinchan #muashahalam #muaklang #muasabakbernam #mualife #makeupsel #makeupkl #makeupnikah #makeupsanding #makeuptandang #makeupkahwinmalaysia g #muaijok #muabestarijaya #muabatangberjuntai #muameru #muakapar #muasetiaalam #muashahalam #muapuncakalam #muapuncakalamfasadua #muapuncakperdana
Alhamdulillah... Rezki sntiasa dimurahkn darinya... Syukur... 🀲🀲 Ingat kan.. Last week ade lah job terakhir sebelom sambut bulan puasa... Rupanya ade lagi yg masih memerlukan perkhidmatan dri sye.πŸ™ˆπŸ™ˆ. Thanks wat Ustazah Siti Jarinah.dri SRA BT11 TG KARANG.. .sudi hired deco pentas untok pertandingan AMAL ISLAMI PERINGKAT NEGERI SELANGOR 2019..At Sekolah RENDAH agama integrasi banjar Baru KUALA SELANGOR.. Alhamdulillah.. 🀲🀲Walaupon x ckop tdor, disebabkan faktor kerja Duty malam..πŸ˜…πŸ˜… Dapat juga membuatnya Demi Ustazah ni.. REQUEST wrne ala2 merah2 meron pink2 gitewww 😘😘 jadi kite cube turutkan.. Hope Ustazah n Team berpuas hati dengan perkhidmatan n hasil karya jari jemari sye.. Terlebih kurang Minta halal dunia akhirat yeah πŸ™πŸ™ Ustazah2 semua.. Berminat nak dapat kan Pakej perkahwinan Mampu milik.. Ade 3 hari lagi.. Rm900 shaja..😱😱😱 murah kan??!!! Bg area tg Karang, sekinchan n Kuala Selangor SEKITARNYA.. Jadi ape tggu lagi.. Murah!! Murah!! Cepat2 pm k.. Nak. Booking untok lpas raya majlis bertunang ke, Nikah ke, Baby berendoi ke.. Pon Blh.. Insyaallah sye cuba Bantu... πŸ‘πŸ‘ Jadi cepat2lah pm k... #pelamimurah #pelaminmampumilik #andamanpengantin #bridalmakeup #bridalmelayu #makeupartist #freelancemakeupartist #MUA #Muaselangor #Muashahalam #muapetalingjaya #Muakualaselangor #Muatgkarang #muasekinchan #Muasgbesar #Muasabakbernam #muatravel #Jurusoleklelaki #jurusolektravel #jurusolekmammpumilik #cubayangterbaik #insyaallah ... πŸ™πŸ‘πŸ‘
MAKEUP BERTANDANG | SYUHADA Date:27/4/2019 Lokasi:Seksyen 19 Shah Alam Client berhak nk pilih tema color apa,makeup yg mcmne sbb dia yg bayar kita kann..tp kita kne la pandai sesuaikan satu2 look tu dgn majlis,skin dan busana client..xnk lipstik pink,xnk sedo pink,xnk kening gelap sgt..itu mmg dh lumrah client request mcm2,klu kita sendiri pun kita demand jgk kann..kita byr hokay hahah🀣 Alhamdulillah,kakak cuba buat apa yg trmampu utk memuaskan hati pengantin2 kakak😘😘tqsm atas feedback positif adik manis❀❀ Busana by:AdamDaniyal #MuaMalaysia #MekapBertandang #mua #muaselangor #muashahalam #muapj #muapuchong #muaputrajaya #muakl #muaklang #muadamansara #muaampang #muacheras #muasgbesar #muasabakbernam #muabanting #makeupartistmalaysia #eventmakeup #tunang #nikah #sanding #bertandang #mekapmampumilik #mekapmurahmalaysia #makeupbyfiezamohdhussain
BEFORE πŸ‘‰ AFTER Makeup untuk adik Aqilah. Adik ni ada pertandingan menyanyi peringkat sekolah sekolah. Jadi, teka kul berapa akak kena makeup dia? PUKUL 6 pagi! Hahaha kesian adik nii bertabah makeup sambil ngantuk πŸ˜‚ . Okay,, siapa nak akak makeupkan untuk event atau apa apa majlis, cepat whatsapp akak, sebab, SPECIAL OFFER untuk warga Perak tau!! SPECIAL PRICE until 10 customer terawal!! . Meh whatsapp akak, bagi date kita book! Www.wasap.my/60182166733 #makeupbyPuteriZubaidillah #makeupevent #makeupeventmurah #muaperak #muamanjung #muasitiawan #mualekir #muapantairemis #muasegari #mualumut #muataiping #muaipoh #muasabakbernam #muasgbesar #muaselangor
MAJLIS HARI GURU || TG KARANG 29|4|2019 Seawal 6am start makeup Cikgu Huda sempena sambutan majlis hari guru Sek Ren Dato Manan.. tadi makeup dekat sekolah.. alahaii rindunyaaa zamannn kecik2 pepagi kena perhimpunan.. klu la ade pintu doremon πŸ˜‚ Terima kasih cikgu sebab ambik servis dengan saya.. Selamat Hari GuruπŸ₯° . #mua πŸ’„ #makandamselangor #makeupartist #muakualasel #muasgbesar #muasel #muakl #muasekinchan #muashahalam #muaklang #muasabakbernam #mualife #makeupsel #makeupkl #makeupnikah #makeupsanding #makeuptandang #makeupkahwinmalaysia g #muaijok #muabestarijaya #muabatangberjuntai #muameru #muakapar #muasetiaalam #muashahalam #muapuncakalam #muapuncakalamfasadua #muapuncakperdana
MAJLIS HARI GURU || TG KARANG 29|4|2019 Seawal 6am start makeup Cikgu Huda sempena sambutan majlis hari guru Sek Ren Dato Manan.. tadi makeup dekat sekolah.. alahaii rindunyaaa zamannn kecik2 pepagi kena perhimpunan.. klu la ade pintu doremon πŸ˜‚ Terima kasih cikgu sebab ambik servis dengan saya.. Selamat Hari GuruπŸ₯° . #mua πŸ’„ #makandamselangor #makeupartist #muakualasel #muasgbesar #muasel #muakl #muasekinchan #muashahalam #muaklang #muasabakbernam #mualife #makeupsel #makeupkl #makeupnikah #makeupsanding #makeuptandang #makeupkahwinmalaysia g #muaijok #muabestarijaya #muabatangberjuntai #muameru #muakapar #muasetiaalam #muashahalam #muapuncakalam #muapuncakalamfasadua #muapuncakperdana
MAJLIS HARI GURU || TG KARANG 29|4|2019 Seawal 6am start makeup Cikgu Huda sempena sambutan majlis hari guru Sek Ren Dato Manan.. tadi makeup dekat sekolah.. alahaii rindunyaaa zamannn kecik2 pepagi kena perhimpunan.. klu la ade pintu doremon πŸ˜‚ Terima kasih cikgu sebab ambik servis dengan saya.. Selamat Hari GuruπŸ₯° . #mua πŸ’„ #makandamselangor #makeupartist #muakualasel #muasgbesar #muasel #muakl #muasekinchan #muashahalam #muaklang #muasabakbernam #mualife #makeupsel #makeupkl #makeupnikah #makeupsanding #makeuptandang #makeupkahwinmalaysia g #muaijok #muabestarijaya #muabatangberjuntai #muameru #muakapar #muasetiaalam #muashahalam #muapuncakalam #muapuncakalamfasadua #muapuncakperdana
WEDDING || SG BESAR 27|4|2019 . . Sec bride.. Req nak lipstick merah, teringin katanya xpernah pakai merah..yg ni pun majlis bertandang belah lelaki.. . Terima kasih Zai sebab ambik servis makeup dengan saya ❀️ . Selamat pengantin baru ✨ Full package @yanieyunus_bridal . . #mua πŸ’„ #makandamselangor #makeupartist #muakualasel #muasgbesar #muasel #muakl #muasekinchan #muashahalam #muaklang #muasabakbernam #mualife #makeupsel #makeupkl #makeupnikah #makeupsanding #makeuptandang #makeupkahwinmalaysia g #muaijok #muabestarijaya #muabatangberjuntai #muameru #muakapar #muasetiaalam #muashahalam #muapuncakalam #muapuncakalamfasadua #muapuncakperdana
WEDDING || SG BESAR 27|4|2019 . . Sec bride.. Req nak lipstick merah, teringin katanya xpernah pakai merah..yg ni pun majlis bertandang belah lelaki.. . Terima kasih Zai sebab ambik servis makeup dengan saya ❀️ . Selamat pengantin baru ✨ Full package @yanieyunus_bridal . . #mua πŸ’„ #makandamselangor #makeupartist #muakualasel #muasgbesar #muasel #muakl #muasekinchan #muashahalam #muaklang #muasabakbernam #mualife #makeupsel #makeupkl #makeupnikah #makeupsanding #makeuptandang #makeupkahwinmalaysia g #muaijok #muabestarijaya #muabatangberjuntai #muameru #muakapar #muasetiaalam #muashahalam #muapuncakalam #muapuncakalamfasadua #muapuncakperdana
WEDDING || SG BESAR 27|4|2019 . . Sec bride.. Req nak lipstick merah, teringin katanya xpernah pakai merah..yg ni pun majlis bertandang belah lelaki.. . Terima kasih Zai sebab ambik servis makeup dengan saya ❀️ . Selamat pengantin baru ✨ Full package @yanieyunus_bridal . . #mua πŸ’„ #makandamselangor #makeupartist #muakualasel #muasgbesar #muasel #muakl #muasekinchan #muashahalam #muaklang #muasabakbernam #mualife #makeupsel #makeupkl #makeupnikah #makeupsanding #makeuptandang #makeupkahwinmalaysia g #muaijok #muabestarijaya #muabatangberjuntai #muameru #muakapar #muasetiaalam #muashahalam #muapuncakalam #muapuncakalamfasadua #muapuncakperdana
WEDDING || SEKINCHAN 27|4|2019 . . Makeup seawal 8am.. Tak ada req apa2 pun.. Nurul tadah muka je.. majlis bertandang belah lelaki.. . Terima kasih Nurul sebab ambik servis makeup dengan sis ❀️ . Selamat pengantin baru ✨ . . #mua πŸ’„ #makandamselangor #makeupartist #muakualasel #muasgbesar #muasel #muakl #muasekinchan #muashahalam #muaklang #muasabakbernam #mualife #makeupsel #makeupkl #makeupnikah #makeupsanding #makeuptandang #makeupkahwinmalaysia g #muaijok #muabestarijaya #muabatangberjuntai #muameru #muakapar #muasetiaalam #muashahalam #muapuncakalam #muapuncakalamfasadua #muapuncakperdana
WEDDING || SEKINCHAN 27|4|2019 . . Makeup seawal 8am.. Tak ada req apa2 pun.. Nurul tadah muka je.. majlis bertandang belah lelaki.. . Terima kasih Nurul sebab ambik servis makeup dengan sis ❀️ . Selamat pengantin baru ✨ . . #mua πŸ’„ #makandamselangor #makeupartist #muakualasel #muasgbesar #muasel #muakl #muasekinchan #muashahalam #muaklang #muasabakbernam #mualife #makeupsel #makeupkl #makeupnikah #makeupsanding #makeuptandang #makeupkahwinmalaysia g #muaijok #muabestarijaya #muabatangberjuntai #muameru #muakapar #muasetiaalam #muashahalam #muapuncakalam #muapuncakalamfasadua #muapuncakperdana
WEDDING || SEKINCHAN 27|4|2019 . . Makeup seawal 8am.. Tak ada req apa2 pun.. Nurul tadah muka je.. majlis bertandang belah lelaki.. . Terima kasih Nurul sebab ambik servis makeup dengan sis ❀️ . Selamat pengantin baru ✨ . . #mua πŸ’„ #makandamselangor #makeupartist #muakualasel #muasgbesar #muasel #muakl #muasekinchan #muashahalam #muaklang #muasabakbernam #mualife #makeupsel #makeupkl #makeupnikah #makeupsanding #makeuptandang #makeupkahwinmalaysia g #muaijok #muabestarijaya #muabatangberjuntai #muameru #muakapar #muasetiaalam #muashahalam #muapuncakalam #muapuncakalamfasadua #muapuncakperdana
next page →