#muashahalam

291,753 posts

Loading...
๐ŸŽ–First class craftsmanship. . ๐Ÿš€Free shipping worldwide . ๐Ÿš€Delivery in 7 days . ๐Ÿ’ตPayment accept : western union / Moneygram / bank wire . โœ…Any inquires contact Whatsapp . WE GUARANTEE : WHAT YOU SEE IS WHAT YOU GET! . WE SEND THE ACTUAL BAG YOU SEEN ON THE PHOTOS. . WE CARE VERY MUCH FOR OUR REPUTATION. . PLEASE BUY WITH CONFIDENCE, IT IS RISK FREE ๐Ÿค . โœ…Any inquires pls contact us via whatsap : +8613129034772, we will send you price and more photos plus product info. .
PANAS PANAS FEEDBACK ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฃ . Alhamdulillah rata rata customer SANGAT SANGAT berpuashati dgn produk and servis sis. Inshaa Allah, sis cuba yg terbaik, sebab sis pn pengguna #bccreamfoundation selama setahun and sy akan cuba guide uolls dari cara pembelian sampai cara pemakaian yg betul utk cuba meyelesaikan masalah uolls๐Ÿค—๐Ÿ’• . Yg pnting bagi yg tak biasa makeup atau pakai apa apa di muka korg, dia yg plg wajib try nih ๐Ÿ‘๐Ÿ’• Mmg best, serius tak nmpk over sampai segan nk keluar rumah, sebab makeup kte look naturally tau uolls ๐Ÿ˜๐Ÿ’ซ . Cepat2 sapa cepat dia dapat ,stok terhad sangat ni ramai yang dh grab ๐Ÿ˜ฑ . Jom sape nak parcel korg smpi sepantas kilat whatsapp terus ok ๐ŸŒน . ๐Ÿ“ฒ 0183734182 ๐Ÿ“ฒ 0183734182 ๐Ÿ“ฒ 0183734182 . #dyxygreenteafacemist #dyxy #dyxybccream #bccreamdyxy #foundationmalaysia #foundationmurah #dyxyfacemistgreentea #dyxybccreamfoundation #muamalaysia #muatutorial #muashahalam #dyxyshahalam #muamurah #foundationkorea #facemistgreentea #supportlocal #lipstickmurah #basicmakeup #brushmurahmalaysia #brushmurah #lipsmatte #bccreambydyana #concelearmalaysia #concelearmurah #lipstickmatte #lipstickmurahmalaysia
PANAS PANAS FEEDBACK ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฃ . Alhamdulillah rata rata customer SANGAT SANGAT berpuashati dgn produk and servis sis. Inshaa Allah, sis cuba yg terbaik, sebab sis pn pengguna #bccreamfoundation selama setahun and sy akan cuba guide uolls dari cara pembelian sampai cara pemakaian yg betul utk cuba meyelesaikan masalah uolls๐Ÿค—๐Ÿ’• . Yg pnting bagi yg tak biasa makeup atau pakai apa apa di muka korg, dia yg plg wajib try nih ๐Ÿ‘๐Ÿ’• Mmg best, serius tak nmpk over sampai segan nk keluar rumah, sebab makeup kte look naturally tau uolls ๐Ÿ˜๐Ÿ’ซ . Cepat2 sapa cepat dia dapat ,stok terhad sangat ni ramai yang dh grab ๐Ÿ˜ฑ . Jom sape nak parcel korg smpi sepantas kilat whatsapp terus ok ๐ŸŒน . ๐Ÿ“ฒ 0183734182 ๐Ÿ“ฒ 0183734182 ๐Ÿ“ฒ 0183734182 . #dyxygreenteafacemist #dyxy #dyxybccream #bccreamdyxy #foundationmalaysia #foundationmurah #dyxyfacemistgreentea #dyxybccreamfoundation #muamalaysia #muatutorial #muashahalam #dyxyshahalam #muamurah #foundationkorea #facemistgreentea #supportlocal #lipstickmurah #basicmakeup #brushmurahmalaysia #brushmurah #lipsmatte #bccreambydyana #concelearmalaysia #concelearmurah #lipstickmatte #lipstickmurahmalaysia
Hai semua, I dah open pre order lipmatte by @obsess.cosmetics raya edition punya. Booking RM20 sahaj. inshallah awal bulan 5 dah sampai stok. Meh pakat order sebelum terlambat & stok soldout. ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ ____________________________________________________ #obsesstakehatyai # #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmetics #obsessddcushion #obsesscosmeticsshahalam #lipstickmatte #bbcushion #laneige #hudabeauty #muakl #muaselangor #muashahalam #makeupmurah #makeupcantik #makeupartismalaysia #makeupartisshahalam #makeupartiskl #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #sayajualmekap #uitm #shahalam #codsetiaalam #squadobsessbynina #sobella #dewiremaja2018 #dyxy #obsesswave #obsesskebandung
๐ŸŒธ R I E N A ๐ŸŒธ NIKAH I SEGAMBUT, KL I SATURDAY, 20.04.2019 (NO FAKE EYELASHES) . . โ˜Ž๏ธFor Booking / Any Enquiries please WhatsApp +60122550035 ๐Ÿ“ž๐Ÿ“ฑ Iโ€™m provide Quality & Premium Makeup Service with Reasonable Price & Yes i do travel darlingsss โœˆ๏ธ๐Ÿš˜๐ŸšŠ๐Ÿš . . #makeupnikah #shuuemura #maccosmetics #muaampang #muakepong #muacheras #muajinjang #muagombak #muasentul #muaselayang #muaputrajaya #muashahalam #muadamansara #muapj #muakeramat #muasetiawangsa #muapuchong #muarawang #muasgbuloh #muasgbesi #muabangi #muawangsamaju #muasetapak #muasegambut #muaklmurah #makeupdinnermurah #makeupeventmurah #makeupsandingmurah #makeupnikahmurah #makeuptunangmurah
Swipe left for before & after ๐ŸŒธ Makeup 30 minit untuk Kak Hasnah sebab last minute booking untuk attend dinner @as_legacymalaysia ๐Ÿ˜š Macam lipas kudung jugak la kita. Tp makeup still on point ok. Alhamdulillah Kak Hasnah suka dgn look smokey ni. Sorry la cahaya mmg terlebih oren ๐Ÿ™๐Ÿ˜ฉ #makeupartist #makeupkotadamansara #makeuppetalingjaya #makeupkl #makeupbajet #makeupmurah #kelasmakeup #makeupdamansara #makeupselangor #makeupconvo #makeupkhawin #makeupartistkl #muadamansara #muakotadamansara #muasungaibuloh #muashahalam #muaselangor #muakualalumpur #muaklangvalley #muabajetmurah #muapetalingjaya
Makeup 30 minit untuk Kak Hasnah sebab last minute booking untuk attend dinner @as_legacymalaysia ๐Ÿ˜š Macam lipas kudung jugak la kita. Tp makeup still on point ok. . Alhamdulillah Kak Hasnah suka dgn look smokey ni. Sorry la cahaya mmg terlebih oren ๐Ÿ™๐Ÿ˜ฉ . #makeupartist #makeupkotadamansara #makeuppetalingjaya #makeupkl #makeupbajet #makeupmurah #kelasmakeup #makeupdamansara #makeupselangor #makeupconvo #makeupkhawin #makeupartistkl #muadamansara #muakotadamansara #muasungaibuloh #muashahalam #muaselangor #muakualalumpur #muaklangvalley #muabajetmurah #muapetalingjaya
Makeup 30 minit untuk Kak Hasnah sebab last minute booking untuk attend dinner @as_legacymalaysia ๐Ÿ˜š Macam lipas kudung jugak la kita. Tp makeup still on point ok. . Alhamdulillah Kak Hasnah suka dgn look smokey ni. Sorry la cahaya mmg terlebih oren ๐Ÿ™๐Ÿ˜ฉ . #makeupartist #makeupkotadamansara #makeuppetalingjaya #makeupkl #makeupbajet #makeupmurah #kelasmakeup #makeupdamansara #makeupselangor #makeupconvo #makeupkhawin #makeupartistkl #muadamansara #muakotadamansara #muasungaibuloh #muashahalam #muaselangor #muakualalumpur #muaklangvalley #muabajetmurah #muapetalingjaya
NAEMAH | AQIQAH ๐Ÿ‘ถ๐Ÿป . Takde request pape pun janji simple je. Hehe thank makeup dgn yana yee ๐Ÿฅฐ . . . Makeup for any occasion just dm/whatsapp link in bio ๐Ÿ“ฉ . . . #muaselangor #muasekinchan #muasungaibesar #muatanjongkarang #muasabakbernam #muakualaselangor #mua #muashahalam #muakl #muakotadamansara #muasubang #muasubangbestari #muasungaibuloh #makeupbyliyanaj #muaijok #muajeram #makeupartist #makeup #makeuppengantin #makeupconvo
NAEMAH | AQIQAH ๐Ÿ‘ถ๐Ÿป . Takde request pape pun janji simple je. Hehe thank makeup dgn yana yee ๐Ÿฅฐ . . . Makeup for any occasion just dm/whatsapp link in bio ๐Ÿ“ฉ . . . #muaselangor #muasekinchan #muasungaibesar #muatanjongkarang #muasabakbernam #muakualaselangor #mua #muashahalam #muakl #muakotadamansara #muasubang #muasubangbestari #muasungaibuloh #makeupbyliyanaj #muaijok #muajeram #makeupartist #makeup #makeuppengantin #makeupconvo
NAEMAH | AQIQAH ๐Ÿ‘ถ๐Ÿป . Takde request pape pun janji simple je. Hehe thank makeup dgn yana yee ๐Ÿฅฐ . . . Makeup for any occasion just dm/whatsapp link in bio ๐Ÿ“ฉ . . . #muaselangor #muasekinchan #muasungaibesar #muatanjongkarang #muasabakbernam #muakualaselangor #mua #muashahalam #muakl #muakotadamansara #muasubang #muasubangbestari #muasungaibuloh #makeupbyliyanaj #muaijok #muajeram #makeupartist #makeup #makeuppengantin #makeupconvo
See perbezaan selepas dan sebelum memakai eyebrow obsess cosmetics ๐Ÿ˜Š. Kening nampak terurus jew kan. . Brow Definer : DARK BROWN (1 code warna sahaja) . Sesuai untuk semua tona kulit.๐Ÿ˜˜ . NAK RESPONSE PANTAS? wasap.my/60193168479 klik jew link kt bio tu taw ๐Ÿ˜‰. . โœ”MINI AGENT & DROPSHIP WANTED. . #obsesscosmetics #squadsyiera #syuwarrior #fiedafighter #obsesscosmeticscod #dewiremaja1819 #obsesscosmeticmalaysia #obsessddcushion #lipstickmatte #bbcushion #codbangsarsouth #hudabeauty #muakl #muaselangor #miniagentwanted #muashahalam #makeupmurah #klsentral #codklgateway #makeupartismalaysia #makeupartisshahalam #makeupartiskl #sayajualprodukkecantikan #codselangor #dyxy #anasismrevival #codkl #codpantaidalam #coduniversitimalaya #codbangsar
Wanita Harus Cuba Love Potion & Wonder Bloom Untuk Mengikat Kasih Suami Pernah dengar suami cemburu tengok Miss B gadis lagi jambu dan gebu ? Rasa rendah diri dan tak keruan memikirkan cara montokkan Miss B ? Dengan formulasi terbaik Love Potion & Wonder Bloom di perbuat dari tumbuhan. Dikilangkan di kilang berstatus GMP Ini lah solusi terbaik buat wanita tampil lebih montok & gebu di depan suami Memberi layanan terbaik pada suami itukan pahala & sunnah. Supaya elak suami cari lain dan makan luar Apa tunggu lagi. Whatsapp sekarang supaya dapat bantu sis dengan free consultation & produk yang padu ni . Whatsapp: 011-16932954 #Wonderbloombyhushhush #lovepotionbyhushhush #bajutunang #makeuppengantin #muakl #muashahalam #pelaminsimple #minaz #personaltrainer #gymworkout #elfaris #motifviral #melaka #krimpayudara #breastenglargement #bridesmaids #ainahariz #weddingoftheyear #bajupengapit #dahliarizal #photographywedding #puabu #hanaazraa
โคโคFEEDBACKS FROM STUDENTโคโค #KELASMAKEUPBAJET #KMBBASIC . Terima kasih atas feedback! ๐Ÿ˜˜ Kebanyakan yg join #kelasmakeupbajet sangat berpuas hati dengan servis yang diberi. Yang penting ilmu makeup yg dapat sangat berharga & semuanya lengkap dan disediakan. ๐Ÿ˜๐Ÿ‘ . Kepada yg nak join class boleh terus whatsapp kami di 019-2831782 untuk tahu maklumat lebih lanjut ๐Ÿ˜Šโค . Nak buat makeup class? Boleh ke @kmbmakeupstudio untuk menyewa tempat makeup class dengan harga yg berbaloi! ๐Ÿ˜ . #kmbbasic #kmbpreview #kelasmakeupbajet #kelasmakeupkotadamansara #kelasmakeupmurah #kelasmakeupselangor #kelasmakeupkl #kelasmakeuppj #kelasmakeupshahalam #makeupclassmurah #makeupclasskl #makeupclassselangor #makeupclasspj #makeupclassshahalam #makeupclassbajet #schoolofmakeup #makeupartist #makeuptutorial #muakl #muaselangor #muapj #muadamansara #muashahalam #bestmakeup #polisevo2 #paskalthemovie #adibreakpants
๐Ÿ›๐ŸŽ€๐Ÿ’–๐Ÿ‘‘Affordable luxury handbags ๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘‘๐Ÿ’๐Ÿ’œ ๐Ÿš€Free shipping ๐Ÿš€Delivery in 7 days ๐Ÿ’ตPayment accept : western union / Moneygram / bank wire โœ…Any inquires contact Whatsapp, please find the nunber in the photo WE SEND THE ACTUAL BAG YOU SEEN ON THE PHOTOS. PLEASE BUY WITH CONFIDENCE, IT IS RISK FREE ๐Ÿค
Ok last utk makeup sanding @farahana_ todayyyyy๐Ÿฅณ Congrats again babe! Semoga bahagia sampai syurga๐Ÿฅฐ . . . #photoshoot #makeuptunang #makeupnikah #makeupsanding #makeupnikah #makeupakad #makeup #makeupdinner #muakl #muashahalam #muaselangor #motd #potd #convocation #convocationmakeup #makeupevents #malaywedding
Halah2..lentik giler bulu mata awak tu.. . . Melentik tak hingat okey...nak order boleh direct whatsapp kak bella.. . Tekan je link kat bio whatsapp..
Makan pun tak hilang kalau pakai lipmatte obses ๐Ÿ˜ makan banyak tapii tahan lama still tak hilang . Rugi kalau korang tak cuba lipmate obses sbb dah ramai cust puas hati pakai lipmate obses , warna pun cantik2 korang bole pilih yang mana korang rasa sesuai dgn bibir korang . COD area : Nu Central, Pantai Dalam, Bangsar, Petaling Jaya, KL Central, Ampang, Cheras, Hkl ๐Ÿ“ฌPostage Setiap Hari . www.wasap.my/0139922904 #obsesscosmeticscod #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmetics #obsessfiza #mascaramalaysia #lipstickmatte #bbcushion #laneige #hudabeauty #neelofa #lipmattemalaysia #muakl #muaselangor #muashahalam #muabellaz #makeupcantik #makeupartismalaysia #makeupartisshahalam #makeupartiskl #glowingskin #sayajualprodukkecantikan #sunwayvelocity #klcc #codselangor #codampang
Makan pun tak hilang kalau pakai lipmatte obses ๐Ÿ˜ makan banyak tapii tahan lama still tak hilang . Rugi kalau korang tak cuba lipmate obses sbb dah ramai cust puas hati pakai lipmate obses , warna pun cantik2 korang bole pilih yang mana korang rasa sesuai dgn bibir korang . COD area : Nu Central, Pantai Dalam, Bangsar, Petaling Jaya, KL Central, Ampang, Cheras, Hkl ๐Ÿ“ฌPostage Setiap Hari . www.wasap.my/0139922904 #obsesscosmeticscod #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmetics #obsessfiza #mascaramalaysia #lipstickmatte #bbcushion #laneige #hudabeauty #neelofa #lipmattemalaysia #muakl #muaselangor #muashahalam #muabellaz #makeupcantik #makeupartismalaysia #makeupartisshahalam #makeupartiskl #glowingskin #sayajualprodukkecantikan #sunwayvelocity #klcc #codselangor #codampang
Makan pun tak hilang kalau pakai lipmatte obses ๐Ÿ˜ makan banyak tapii tahan lama still tak hilang . Rugi kalau korang tak cuba lipmate obses sbb dah ramai cust puas hati pakai lipmate obses , warna pun cantik2 korang bole pilih yang mana korang rasa sesuai dgn bibir korang . COD area : Nu Central, Pantai Dalam, Bangsar, Petaling Jaya, KL Central, Ampang, Cheras, Hkl ๐Ÿ“ฌPostage Setiap Hari . www.wasap.my/0139922904 #obsesscosmeticscod #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmetics #obsessfiza #mascaramalaysia #lipstickmatte #bbcushion #laneige #hudabeauty #neelofa #lipmattemalaysia #muakl #muaselangor #muashahalam #muabellaz #makeupcantik #makeupartismalaysia #makeupartisshahalam #makeupartiskl #glowingskin #sayajualprodukkecantikan #sunwayvelocity #klcc #codselangor #codampang
๐ŸŒธ D A I S Y D A H L I A ๐ŸŒธ Haaa. Unik kan Name die.. @_daisydahlia Kalau korg nak tahu Name betul die p lagi DM! Pssstttt.. Die S I N G L E lagi tu. Hahahahah ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ ๐Ÿ“ธ @dakteropong Client @teeqa.co . . . . . . . #blushbysyafiqah #makeupbyblushbysyafiqah #blushblush #bilekakblushmakeup #makeupartistmalaysia #makeupartist #makeuplook #mua #muakl #muashahalam #muaselangor #malaysianmakeupartist #makeupkahwin #makeupnikah #makeuptunang #makeupevent #potd #fotd #motd #malayweddingguide #malaywedding #reception #solemnization #engagement #event
LE BEAUTรˆ BY JIBS SALIM . . Siapa tak tengok lagi LAGU CINTA KITA Boleh tengok kt youtube Dah episode 2 dah guys . Week ni kita buat tatarias & dandanan utk kakak @nanamahazan Outfit dari kakak @armacouture Tatagaya dari @cintaisaryna Thank u mak๐Ÿ“ panggil adik . . Juri tetap dia @haelhusaini & @schaalyahya #lagucintakita #tv3malaysia . . Contact now for services 0192027410 . #monolidsbyjibsalim #transformation #makeover #mua #muaselangor #muakl #muashahalam #makeupartistmalaysia #makeupclass #muamalaysia #makeupartist #malaywedding #malayweddingguide #bridalmakeupmalaysia #narsissistic #maccosmetics #macmalaysia #makeupforever #lauramercier #stilacosmetics #giorgioarmanibeauty #UDMalaysia #cliniquemakeup #charlottetilbury #tomfordbeauty #anastasiabeverlyhills
BEFORE I AFTER . . ๐ŸŒธ R I E N A ๐ŸŒธ NIKAH I SEGAMBUT, KL I SATURDAY, 20.04.2019 (NO FAKE EYELASHES) . . โ˜Ž๏ธFor Booking / Any Enquiries please WhatsApp +60122550035 ๐Ÿ“ž๐Ÿ“ฑ Iโ€™m provide Quality & Premium Makeup Service with Reasonable Price & Yes i do travel darlingsss โœˆ๏ธ๐Ÿš˜๐ŸšŠ๐Ÿš . . #makeupnikah #shuuemura #maccosmetics #muaampang #muakepong #muacheras #muajinjang #muagombak #muasentul #muaselayang #muaputrajaya #muashahalam #muadamansara #muapj #muakeramat #muasetiawangsa #muapuchong #muarawang #muasgbuloh #muasgbesi #muabangi #muawangsamaju #muasetapak #muasegambut #muaklmurah #makeupdinnermurah #makeupeventmurah #makeupsandingmurah #makeupnikahmurah #makeuptunangmurah
Thank you Kak Aza, KL Sorry pada yg bertanya 27 April - 6 May @makeuponfleek_chacha tak available for booking ๐Ÿ™. Tapi nak booking tarikh lain, sila2 la roger whatsapp dkt bio instagram ๐Ÿ˜˜ Kindly click Whatssap no at bio ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ‘‰wedding ๐Ÿ‘ฐ ๐Ÿ‘‰engagement๐Ÿ’ ๐Ÿ‘‰konvo๐ŸŽ“ ๐Ÿ‘‰bridesmaid๐Ÿ‘ญ ๐Ÿ‘‰Pre Wed ๐Ÿ’‘ ๐Ÿ‘‰photoshoot ๐Ÿ“ธ . #makeupbridesmaid #makeupdinner #makeupdolls #makeuptunang #makeupsanding #makeupkonvo #makeupnikah #makeupmanismanis #makeupdolls #makeupprewed #makeupmurah #makeupmampumilik #muaKL #muasetapakjaya #muasentul #muagombak #muasetiawangsa #muamelawati #muakeramat #muawangsamaju #muaselangor #muacheras #muabangi #muakajang #muabangi #muaputrajaya #muaseremban #muacheras #muashahalam #muaklangvalley #muanegerisembilan
Superwoman of the day, tak sempat amik gambar makeup hari ni ๐Ÿ˜…, so kita throwback aritu punya look, Makeup for dinner, area KL. Witch theme ๐Ÿ˜. Dukun look requested by the customer. Book your slot now! . #makeuptips #tipsmakeup #makeup #makeuptutorial #makeupartist #makeuptransformation #mua #muakl #muaselangor #muashahalam #muakotadamansara #makeupartistmalaysia #hairstylistmalaysia #hairstylistkl #hairstylistselangor #makeupservice #dinner #tunang #nikah #sanding #convocation #makeupconvo #makeupdinner #dukun
Thank you Kak Aza, KL Sorry pada yg bertanya 27 April - 6 May @makeuponfleek_chacha tak available for booking ๐Ÿ™. Tapi nak booking tarikh lain, sila2 la roger whatsapp dkt bio instagram ๐Ÿ˜˜ Kindly click Whatssap no at bio ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ‘‰wedding ๐Ÿ‘ฐ ๐Ÿ‘‰engagement๐Ÿ’ ๐Ÿ‘‰konvo๐ŸŽ“ ๐Ÿ‘‰bridesmaid๐Ÿ‘ญ ๐Ÿ‘‰Pre Wed ๐Ÿ’‘ ๐Ÿ‘‰photoshoot ๐Ÿ“ธ . #makeupbridesmaid #makeupdinner #makeupdolls #makeuptunang #makeupsanding #makeupkonvo #makeupnikah #makeupmanismanis #makeupdolls #makeupprewed #makeupmurah #makeupmampumilik #muaKL #muasetapakjaya #muasentul #muagombak #muasetiawangsa #muamelawati #muakeramat #muawangsamaju #muaselangor #muacheras #muabangi #muakajang #muabangi #muaputrajaya #muaseremban #muacheras #muashahalam #muaklangvalley #muanegerisembilan
Makeup dating for her. Alhamdulillah dpt cover scar n dark spot , client ckp semua kesan drpd salah produk. Don't worry makeup can build confident level. Terima sudi makeup dgn zyla. Touch by @makeupbyzylas โค๏ธ . . Any enquiry/booking details, please WhatsApp Zyla 0173771209. ๐Ÿ’„๐Ÿ’‹Follow ig @makeupbyzylas . Nak tengok hasil makeup click #makeupbyzyla . . . #makeupartist #weddingmakeup #weddingdiaries #weddingdiarieskl #make #makeup #makeupdinner #makeuptutorial #hudabeauty #slave2beauty #makeuptutorialsxox #wedding #maquiagem #maquiagembrasill #anastasiabeverlyhills #bruna #model #makeupbyzyla #makeupjunkies #mua #makeuppengantin #muapj #muaselangor #muashahalam #muaputrajaya #muapetalingjaya #makeuptunang #muasubangjaya #muausj
Sape suka makeup simple and natural? I do โค๏ธ But since ramai yg ws sis request for โ€˜makeup simple2 jeโ€™ and hope for harga pon ikot โ€˜simpleโ€™ la kan.. so sis kena explain sikit..I offer price FIXED on type of occassion regards whatever look u prefer.. and be reasonable la.. u mintak rm 50 for bridal makeup.. sis speachless tau ๐Ÿ˜… FYI, mostly, sis guna high end product..these product berharga yahud but surely will give high end result jgk la kan and not to forget my effort.. not to worry my price still mampu milik and tak ada lg client yg tak puas hati dgn hasil kerja i ๐Ÿ˜Œ lastly, utk quotation jgn sesegan click bio k ๐Ÿ˜‰ . . . #muaklang #muashahalam #muashahalammurah #muaklangmurah #muaselangor #eventmakeupmurah #makeupklang #makeupklangmurah #muasetiaalam #muabukitraja #bridalmakeup #makeuppengantinmurah #makeuppengantinshahalam #makeuppengantinklang #makeuptunangmurah #makeuptunang #makeuptunangshahalam #makeuptunangklang
๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃOPEN ORDER ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ . Lipmatte Raya Edition ada 7 colors yang boleh buat semua orang in love ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . ๐Ÿ’‹Available 7 codes colour ๐Ÿ’‹Improve formula ๐Ÿ’‹Argan oil / Vitamin E ๐Ÿ’‹Lighweight & creamy texture ๐Ÿ’‹Not sticky at all ๐Ÿ’‹Moisturizing ๐Ÿ’‹Long lasting wear . Open order with half payment & syaa akan bagi free gifts๐ŸŽ . ๐Ÿ“ฃWhatsapp syaa to order 013-7025084 (click link on bio) . ๐Ÿš˜COD - MERU * KAPAR * JERAM * SETIA ALAM * PUNCAK ALAM * SHAH ALAM * UTHM * PAGOH . ๐Ÿ’Œ POSTAGE EVERYDAY . #agentklang #obsesscosmetics #obsesscosmeticklang #mascara #elyamor #mascaraobsesscosmetics #squadsyiera #lipmatte #lipmatteobsesscosmetics #obsesswave #eyeshadowstick #anasism #neelofa #vivyyusof #muakl #muaselangor #muashahalam #makeupmurah #makeupartismalaysia #makeupartiskl #sayajualmurah #codsetiaalam #leolaglowserum #ddcushionobsesscosmetics #eyebrowobsess #obsesscosmeticmeru #obsesscosmeticpagoh #ddcushion #liptint #liptintobsesscosmetics #obsesswave
Lipmatte Obsess Cosmetics new colors of RAYA EDITION ๐Ÿ’„๐Ÿ’‹. . . ๐Ÿ’„Code Sirap๐Ÿท Sekarang 10ml tapi harga masih sama rm40 sahaja. . . Tunggu ape lagi??? Meh cepat2 order sebab stock LIMITED tau!!! . COD area TELUK INTAN | LANGKAP | KAMPAR dan yang berdekatan. Postage setiap hari WHATSAPP 0146374079 atau klik link di bio #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmetics #obsessddcushion #obsesscosmeticsshahalam #lipstickmatte #bbcushion #laneige #hudabeauty #neelofa #vivyyusof #muakl #muaselangor #muashahalam #makeupmurah #makeupcantik #makeupartismalaysia #makeupartisshahalam #makeupartiskl #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #sayajualmekap #codkampar #telukintan #codtelukintanperak #squadsyiera #leolaglowserum #squadsyiera #dyxy
Y a y a | H i t e a Task yang ni pula kena makeup dalam gelap๐Ÿ˜˜ . . . Any booking makeup service/makeup class just dm or whatsapp ๐Ÿ“ฑ0102492694 . . . . . #makeupbyatiqah #makeupsanding #makeupbertandang #makeupnikah #makeuptunang #makeupevent #bookingavailable #mua #muaklselangor #muashahalam #muasabak #muakl #muaselangor
Y a y a | H i t e a Task yang ni pula kena makeup dalam gelap๐Ÿ˜˜ . . . Any booking makeup service/makeup class just dm or whatsapp ๐Ÿ“ฑ0102492694 . . . . . #makeupbyatiqah #makeupsanding #makeupbertandang #makeupnikah #makeuptunang #makeupevent #bookingavailable #mua #muaklselangor #muashahalam #muasabak #muakl #muaselangor
Finallyyyyyyyyyy, congrats mek @farahana_ ๐Ÿ˜˜ Dah jd bini org dah kawan kita sorang niiii . Alhamdulillah berseri2 dia malam td๐Ÿ˜ Makeup nikah done by yours truly๐Ÿ’‹ Ada yg suka tak dgn look ni? Bagi โค๏ธ banyak cikitttttt okehhh๐Ÿฅณ๐Ÿ˜‹ #makeupbyelyaaaaa . . . #photoshoot #makeuptunang #makeupnikah #makeupsanding #makeup #makeupdinner #muakl #muashahalam #muaselangor #motd #potd #convocation #convocationmakeup #makeupevents #malaywedding #solemnazation #weddingmakeup
Comel ke idok warna lipmatte dari @obsess.cosmetics ? semuanya comel belaka ! match sangat dengan any skin type tau. paling best iannya tahan lama & selesa tidak melekit atau kebaskan bibir korang ๐Ÿคญ๐Ÿคญ Jum booking dulu dengan hanya RM20 sahaja, harga jualan RM40 . balance boleh bayar lepas barang dah sampai nanti , yeaayy ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ ____________________________________________________ #obsesstakehatyai # #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmetics #obsessddcushion #obsesscosmeticsshahalam #lipstickmatte #bbcushion #laneige #hudabeauty #muakl #muaselangor #muashahalam #makeupmurah #makeupcantik #makeupartismalaysia #makeupartisshahalam #makeupartiskl #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #sayajualmekap #uitm #shahalam #codsetiaalam #squadobsessbynina #sobella #dewiremaja2018 #dyxy #obsesswave #obsesskebandung
next page →