#murahmurah

1,690,678 posts

Loading...
SALE❗RM28 SEM/RM33 SS FREE POS❗BLN SLINGBAG[ READY STOCK ] MATERIAL : SYNTHENTIC LEATHER SIZE : 17CM x 21CM x 12CM 🌸🌸🌸CARA SUBMIT ORDER🌸 📖BACA DETAILS HARGA/MATERIAL/UKURAN 📷SREENSHOOT GAMBAR 📲WHATSAP 0132678170/ 0137257463 FOR ORDER(FAST RESPOND) 📝*STOCK ADA BAYAR TERUS.NO BOOKING.SIAPA CEPAT,DIA DAPAT*‼‼ . . #bajukurungmurah #bajukurung #dress #dressmurah #dresscantik #dresscantikmurah #ootd #ootdterkini #freepostage #freepostagemalaysia #bridesmaid #bajubridesmaidmurah #bajubridesmaid #bajubridemaids #murahmurah #jualbajumurah #bazarpaknil #surihatimrpilot #lofattah #ilofayou #awaksukasayatak #fattzura ##slingbag #slingbagmurah #peacewanis #begmurah #begmurahmurah
SALE❗RM28 SEM/RM33 SS FREE POS❗BLN SLINGBAG[ READY STOCK ] MATERIAL : SYNTHENTIC LEATHER SIZE : 17CM x 21CM x 12CM 🌸🌸🌸CARA SUBMIT ORDER🌸 📖BACA DETAILS HARGA/MATERIAL/UKURAN 📷SREENSHOOT GAMBAR 📲WHATSAP 0132678170/ 0137257463 FOR ORDER(FAST RESPOND) 📝*STOCK ADA BAYAR TERUS.NO BOOKING.SIAPA CEPAT,DIA DAPAT*‼‼ . . #bajukurungmurah #bajukurung #dress #dressmurah #dresscantik #dresscantikmurah #ootd #ootdterkini #freepostage #freepostagemalaysia #bridesmaid #bajubridesmaidmurah #bajubridesmaid #bajubridemaids #murahmurah #jualbajumurah #bazarpaknil #surihatimrpilot #lofattah #ilofayou #awaksukasayatak #fattzura ##slingbag #slingbagmurah #peacewanis #begmurah #begmurahmurah
SALE❗RM28 SEM/RM33 SS FREE POS❗BLN SLINGBAG[ READY STOCK ] MATERIAL : SYNTHENTIC LEATHER SIZE : 17CM x 21CM x 12CM 🌸🌸🌸CARA SUBMIT ORDER🌸 📖BACA DETAILS HARGA/MATERIAL/UKURAN 📷SREENSHOOT GAMBAR 📲WHATSAP 0132678170/ 0137257463 FOR ORDER(FAST RESPOND) 📝*STOCK ADA BAYAR TERUS.NO BOOKING.SIAPA CEPAT,DIA DAPAT*‼‼ . . #bajukurungmurah #bajukurung #dress #dressmurah #dresscantik #dresscantikmurah #ootd #ootdterkini #freepostage #freepostagemalaysia #bridesmaid #bajubridesmaidmurah #bajubridesmaid #bajubridemaids #murahmurah #jualbajumurah #bazarpaknil #surihatimrpilot #lofattah #ilofayou #awaksukasayatak #fattzura ##slingbag #slingbagmurah #peacewanis #begmurah #begmurahmurah
SALE❗RM28 SEM/RM33 SS FREE POS❗BLN SLINGBAG[ READY STOCK ] MATERIAL : SYNTHENTIC LEATHER SIZE : 17CM x 21CM x 12CM 🌸🌸🌸CARA SUBMIT ORDER🌸 📖BACA DETAILS HARGA/MATERIAL/UKURAN 📷SREENSHOOT GAMBAR 📲WHATSAP 0132678170/ 0137257463 FOR ORDER(FAST RESPOND) 📝*STOCK ADA BAYAR TERUS.NO BOOKING.SIAPA CEPAT,DIA DAPAT*‼‼ . . #bajukurungmurah #bajukurung #dress #dressmurah #dresscantik #dresscantikmurah #ootd #ootdterkini #freepostage #freepostagemalaysia #bridesmaid #bajubridesmaidmurah #bajubridesmaid #bajubridemaids #murahmurah #jualbajumurah #bazarpaknil #surihatimrpilot #lofattah #ilofayou #awaksukasayatak #fattzura ##slingbag #slingbagmurah #peacewanis #begmurah #begmurahmurah
Ready ya termos mickey. Cuma 35K loo. Ucul beuddd 😍 #termosmickeymouse #termoslucu #termosmurah #olshopngawi #olshopngawimurah #murahmurah
Selamat pagi semua bidadari-bidadari @wardobelawo 😘😘. . . Kak swed nak promosi Tunic Qaisara harini ☺☺. . . RM 69 JE SEHELAI‼ KALAU BELI DUA HELAI RM 130‼FREE POSTAGE 😱😱. . . 🌹 MATERIAL Kain como crepe. High quality yang diterbangkan khas dari negara luar sana. Kain yang paling sesuai dengan cuaca Malaysia. Confirm material yang bidadari-bidadari kak swed akan repeat lagi 😘. . 🌹 WARNA 5 pilihan warna yang terkini dan warna yang senang untuk mix and matchkan dengan tudung dalam almari bidadari-bidadari semua. Warna-warna ni confirm akan membuatkan semua rambang mata nak pilih. Biru, maroon, dark purple, emerald dan mint. Serius! Kak swed tengok pun dah rambang mata nak pilih. Cantik sangat-sangat 😍😍. . 🌹STRAIGHT A CUT Marvellous !! Jenis cutting yang tak terlalu ketat dan tak terlalu besar, memang tip top punyalah❗. . 🌹WUDHU DAN NURSING FRIENDLY Don't worry sis! Ni memang elemen penting dalam design kami. Very easy and friendly kalau nak ambil wudhu. Nak breastfeed ❓❓ Boleh, mudah sangat-sangat‼ So mommy² nak pakai jenjalan tu boleh sangat lah..Tak perlu risau dah 😉. . . Nak order la‼ Tak sabar nak pakai Tunic Qaisara ni 😍😍. . . Boleh share dengan kawan-kawan, adik beradik, sedara mara 🤗🤗. . . Jom whatsapp or klik jer 👇👇👇 . . https://www.wasap.my/60139904605 https://www.wasap.my/60139904605 https://www.wasap.my/60139904605 Atau klik link kat bio @wardrobelawo sekarang ‼ #blousemurah #blousecantik #blouse #murahmurah #muslimahattire #murahmurahje #noradanish #neyney #miasaranasuha
Selamat pagi semua bidadari-bidadari @wardobelawo 😘😘. . . Kak swed nak promosi Tunic Qaisara harini ☺☺. . . RM 69 JE SEHELAI‼ KALAU BELI DUA HELAI RM 130‼FREE POSTAGE 😱😱. . . 🌹 MATERIAL Kain como crepe. High quality yang diterbangkan khas dari negara luar sana. Kain yang paling sesuai dengan cuaca Malaysia. Confirm material yang bidadari-bidadari kak swed akan repeat lagi 😘. . 🌹 WARNA 5 pilihan warna yang terkini dan warna yang senang untuk mix and matchkan dengan tudung dalam almari bidadari-bidadari semua. Warna-warna ni confirm akan membuatkan semua rambang mata nak pilih. Biru, maroon, dark purple, emerald dan mint. Serius! Kak swed tengok pun dah rambang mata nak pilih. Cantik sangat-sangat 😍😍. . 🌹STRAIGHT A CUT Marvellous !! Jenis cutting yang tak terlalu ketat dan tak terlalu besar, memang tip top punyalah❗. . 🌹WUDHU DAN NURSING FRIENDLY Don't worry sis! Ni memang elemen penting dalam design kami. Very easy and friendly kalau nak ambil wudhu. Nak breastfeed ❓❓ Boleh, mudah sangat-sangat‼ So mommy² nak pakai jenjalan tu boleh sangat lah..Tak perlu risau dah 😉. . . Nak order la‼ Tak sabar nak pakai Tunic Qaisara ni 😍😍. . . Boleh share dengan kawan-kawan, adik beradik, sedara mara 🤗🤗. . . Jom whatsapp or klik jer 👇👇👇 . . https://www.wasap.my/60139904605 https://www.wasap.my/60139904605 https://www.wasap.my/60139904605 Atau klik link kat bio @wardrobelawo sekarang ‼ #blousemurah #blousecantik #blouse #murahmurah #muslimahattire #murahmurahje #noradanish #neyney #miasaranasuha
Happy independence day ! Tgl 17-21 akan ada promo 17% all item kecuali yang sudah promo tanpa minimal order loh. Yuk buruan pesan Order?? ⬇️⬇️ Line : @pkh9937n (pakai @) Carousel : fashionbyshine Wa : 087891607136 . . . . . . #sepatuvishop #jualsepatu #jualsepatumurah #promo17agustus #jualsemua #murahmeriah #sepatu #sendal #highheels #trustedseller #trustedolshop #sepatucewe #addidas #shopping #murahmurah #sepatucewek #promo #followme #jualsepatu #sepatumurah #olshop #trusted #supplierhighheels #jualansepatu #suppliersepatumurah #balerinashoes #followforfollow #fff #shoes #InstaTags4Likes
Happy independence day ! Tgl 17-21 akan ada promo 17% all item kecuali yang sudah promo tanpa minimal order loh. Yuk buruan pesan Order?? ⬇️⬇️ Line : @nyw0339d (pakai @) Buka lapak : vishopss Carousel : vi.shopss Wa : 087891607136 . . . . . . #sepatuvishop #jualsepatu #jualsepatumurah #promo17agustus #jualsemua #murahmeriah #sepatu #sendal #highheels #trustedseller #trustedolshop #sepatucewe #addidas #shopping #murahmurah #sepatucewek #promo #followme #jualsepatu #sepatumurah #olshop #trusted #supplierhighheels #jualansepatu #suppliersepatumurah #balerinashoes #followforfollow #fff #shoes #InstaTags4Likes
Selamat pagi semua bidadari-bidadari @wardobelawo 😘😘. . . Kak swed nak promosi Tunic Qaisara harini ☺☺. . . RM 69 JE SEHELAI‼ KALAU BELI DUA HELAI RM 130‼FREE POSTAGE 😱😱. . . 🌹 MATERIAL Kain como crepe. High quality yang diterbangkan khas dari negara luar sana. Kain yang paling sesuai dengan cuaca Malaysia. Confirm material yang bidadari-bidadari kak swed akan repeat lagi 😘. . 🌹 WARNA 5 pilihan warna yang terkini dan warna yang senang untuk mix and matchkan dengan tudung dalam almari bidadari-bidadari semua. Warna-warna ni confirm akan membuatkan semua rambang mata nak pilih. Biru, maroon, dark purple, emerald dan mint. Serius! Kak swed tengok pun dah rambang mata nak pilih. Cantik sangat-sangat 😍😍. . 🌹STRAIGHT A CUT Marvellous !! Jenis cutting yang tak terlalu ketat dan tak terlalu besar, memang tip top punyalah❗. . 🌹WUDHU DAN NURSING FRIENDLY Don't worry sis! Ni memang elemen penting dalam design kami. Very easy and friendly kalau nak ambil wudhu. Nak breastfeed ❓❓ Boleh, mudah sangat-sangat‼ So mommy² nak pakai jenjalan tu boleh sangat lah..Tak perlu risau dah 😉. . . Nak order la‼ Tak sabar nak pakai Tunic Qaisara ni 😍😍. . . Boleh share dengan kawan-kawan, adik beradik, sedara mara 🤗🤗. . . Jom whatsapp or klik jer 👇👇👇 . . https://www.wasap.my/60139904605 https://www.wasap.my/60139904605 https://www.wasap.my/60139904605 Atau klik link kat bio @wardrobelawo sekarang ‼ #blousemurah #blousecantik #blouse #murahmurah #muslimahattire #murahmurahje #noradanish #neyney #miasaranasuha
BIBIR MERAH BAK DELIMA . . . SET COMBO LIPCARE (RM60) set ni lengkap.ada ketiga2 warna mini jellytint 👍 . Anda akan dapat : 🌼 3 pcs mini jellytint (boleh pilih warna) 🌼 1 lipbalm (boleh pilih wrna) 🌼 1 lipscrub (boleh pilih perisa) 🌼 1 lip therapy . RM60 exc pos Pos sm rm8/ss rm12 . Whatsapp +61403311397 atau tekan je bio. . #bibirgelap #bibirmenggelupas #bibirkering #bibircantik #bibirmerah #liptint #lipbalm #lipbalmmurah #lipbalmhomemademalaysia #lipbalmmurah #lipscrubmurah #lipscruborganic #kuantan #kemaman #pahang #testimonicustomer #lipmatte #lipstick #bibirlembab #lembapbibir #hudabeauty #makeuptutorial #makeupmurah #murahmurah #makeupmurahmalaysia
G-SHOCK GOLD LIMITED Gender: UNISEX Description: ✅Grade 1:1 Copy Ori ✅All Functions ✅Stainless Steel Strap ✅Autolight ✅Digital ✅Free Box G-Shock Full Set Rm200 Whatsapp +60173900710 #gszw #jam #jamtangan #jammurah #jamtanganmurah #jammurahmalaysia #jamtanganmalaysia #murah #murahmurah #terlajaklaris #laris #jamtanganwanita #igshop #igshopmurah #igshopjam #igshopjammurah #tiktok #malaysia #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazarpaknil #jamlelaki #jamperempuan #jamlelakimurah #jamperempuanmurah #promo #promosi #lelong
BIBIR MERAH SEMULAJADI . . SET COMBO GIANT Besar,berbaloi2.. khas Untuk yg minat lipcare #MAERA_SECRET 😉. yg ni serius tak rugi kalau beli.kalau pi drugstore pun rm80 tu dpt dalam 2 btg lipstick.yg ni siap dapat lipscrub,lipbalm,lip therapy lagi..complete set uolss.. . Anda akan dapat 👇 ❤ 2pcs chubby jellytint (boleh pilih warna) ❤ 1 giant lipscrub ❤ 1 lip therapy ❤ 1 lipbalm madu (oren/merah) . RM80 exc pos Pos sm rm8//ss rm12 . Whatsapp +61403311397 ❤ #bibirgelap #bibirmenggelupas #bibirkering #bibircantik #bibirmerah #liptint #lipbalm #lipbalmmurah #lipbalmhomemademalaysia #lipbalmmurah #lipscrubmurah #lipscruborganic #kuantan #kemaman #pahang #testimonicustomer #lipmatte #lipstick #bibirlembab #lembapbibir #hudabeauty #makeuptutorial #makeupmurah #murahmurah #makeupmurahmalaysia
Ddk mascara viral ready stok!! 1 box dpt 2 pcs mcm dlm gmbr.. RM 20 #barangmakeupmurah #hargarendah #murahmurah #barangmakeup #makeupmurah
. AMILY PRELOVED STORE . DM & screenshot pic for order Fast respon. Click link pada bio for order.. 🔝🔝🔝. . Booking 24hours..⏳ . Komen LOCK untuk Lock Fast Payment (LFP) dalam 24 jam selepas terima total dari kami. No refund No return.🚫 . . #preloved #baju #bundle #bundles #bundledeals #bajubundle #bajubundlemurah #preloveditem #preloveditems #preloveditemsmalaysia #dress #blouse #bundledress #bundleblouse #bundledeals #bundles #bundlesale #bundledeal #hoodie #hoodie #hoodiebundle #bundlemurah #bundlemalaysiamurah #bundlemalaysia #sayajual #jualmurah #murahmurah #sale #tiptop #bajumurah
Selain sedap dan manis...madu ni bnyak khasiatnya..baik utk wanita dan lelaki ..yg tua dan juga yg muda... Cubalah ..insyaallah..kesihatan terjaga..😀😀😍😍🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝 . FREE POSTAGE SM FREE COD AREA MELAKA WS 01120909709 . #sarangmaduasli #sarangmadu #sarangmadujb #sarangmadujohor #madumurah #sarangmadumurah #madulebah #murah #sedap #honeycomb #beehive #johorbahru #malaysia #ladanglebah #makansarangmadu #murahmurah #kesihatan #kecantikan #kenikmatan #naturalhoney #organichoney #penawar #feedbackmhoney #customerfeedbackmhoney
Semoga tempatnya segera beres biar jualannya lancar bosku, terimakasih bapak yg dari Banyuwangi udah belanja🙏🏼 . Skypiea Teknik Jl Daraulin No.53 . Telp. 0822-8444-8882 Bandung, Jawa Barat Indonesia . Gausah ragu, langsung telpon Official kontak kita di 0822-8444-8882 pom mini berkualitas, termurah dan tentunya bergaransi . #pommini #pomminidigital #pomminimurah #pomminitermurah #murah #murahmurah #termurah #termurahbandung #berkualitas #bergaransi #pertamini #pertaminidigital #pertaminimurah #pertaminiindonesia #garansi #jawatengah #jawabarat #jawatimur #pom #pombergaransi #cikarang #jakarta #jawatengah #jawatimur #bali #peluangusaha #peluangbisnis #banyuwangi #banyuwangihits
Whatpps yer 0139333738 Regrann from @alhaalfacosmetics_kelantan - ・・・ nahh! 🤩combination royal propolos fd code morri dan waterproof fd+concealer code aurora.. cantikk suka makeup nampak mampan? jum lah try WATERPROOF foundation + CONCEALER ni~~ meletop hokehhh👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 . . harga : rm89.90 sahaja tau 😚 . aurora- cerah . brulee- medium . sable - dark . . Walk in Boutique 👠 . #alhaalfalens #alhaalfawaterprooffoundation #waterprooffoundation #royalpropolisfoundation #royalpropolis #royalpropolisfoundationbyalhaalfa #foundation #alhaalfa #mattefoundation #alhaalfacosmetics #alhaalfacosmeticskelantan #alhaalfacosmeticsputrajaya #alhaalfaputrajaya #alhaalfakelantan #makeup #makeuplife #letsmakeup #onlineshopping #onlineboutique #sayajualprodukkecantikan #bazarpaknil #jombeli #murahmurah #rugitakbelimmgmurahsangattau - #regrann
(02) . Readystock! . 👟 Shoes : Nike Epic React Element Undercover Grey 🌟 Grade : Copy Ori 📏 Size : 40 - 44 Eu 💰 Price : RM230 + Free Postage! (Terhad untuk 5 orang terawal sahaja!) . Kalau anda berminat, anda boleh screenshot dan terus whatsapp kami di 013-5522665 atau tekan link di bio. #sayajualkasut #sayajualmurah #sayajualonline #sayabagimurah #sayajual #ikutcarakita #kasutjalan #kasutbaru #lokalah #sapotlokal #kasutsukan #bazaaronline #sneakersmurah #murahmurah #kasutraya #bazarpaknil #bazaar #kedaikasut #jualanku #murahgila #bazaarpaknil #kasut #kasutcantik #lokalbrand #kasutmurah #ootdmalaysia #kasutlelaki #hargamurah #kasutperempuan
AssalammuAlaikum 🙏🙏 salam semua Apa khabar ?? Sihat 💪💪 . Jika anda berminat until dapatkan Aurora sx premium. Blh WhatsApp sy 📲0174876004. Free postage all over Malaysia 😘😘😘 #aurora_putrajaya #aurorasxpremium #aurora #murahmurah
😍Diformulakan dengan Vitamin C, vitamin E dan Argan Oil untuk perlindungan radikal bebas. 😍 Mencipta gaya solekan yang tampak licin, semula jadi & bercahaya 😍Diserap dgn lebih natural pd kulit langsung memberikan keselesaan pd kulit 😍Solekan anda pasti tampak hidup dengan efek.lembap #makeup #paka #dungun #terengganu #terengganukite #malaysia #makeupmalaysia #airizskinz#airizskinzterengganu #airizskinz #airizserumfoundation #airizserumlipmatte #lipmatte #makeup #raya #2018 #rayaraya #raya2018 #viral #murahmurah #murah #malaysia #fashion #foundation #glowing #skincare
Assalamualaikum. Alhamdulillah, Jumaat sudah. Perbanyakkan selawat ya. 😊 . Mesti ramai dah balik kampung sempena dengan Hari Raya Aidiladha tak lama lagi. Di doakan semoga selamat pulang ke kampung halaman. Hati-hati memandu di jalan raya.☺️ . Gambar polaroid 9 keping rm6 shj tidak termasuk postage. Boleh whatsapp di 016 5565189 untuk sebarang tempahan. 💕 . #polaroid #cucigambar #print #printgambar #printgambarmurah #polaroidmurah #gambarmurah #gambarpolaroid #polaroidmurahmalaysia #polaroidmalaysia #printing #polaroidphoto #polaroidprintingservice #cucigambarpolaroid #murahmurah #printingpolaroid #haqiemrusli #hajat #datoaliffsyukri
Teh luar biasa dari biasa... Slimming detox dan kakicantiq tea mampu mengubah kehidupan anda.. Dari size xxxl kpd s ..perghh magic betul.. Pelik tapi benar.. Follow testimoni kami jom.. COMBO SET : RM 40 (ADA 2 PACK TEH) 👉1)SLIMMING DETOX TEA™ RM15 👉2)KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25 👉POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) WA 0193705174 #bycikelina #fedbackcikelina #slimminglotion #detoxteamalaysia #skinnytea #murahmurah #nakcantik #nakkurus #visitmyig #cikguseo #sayajualmurah #sayajualbodyless #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #teamwanaziera #nakkuruskanbadan #teamilafazila
KEBAIKAN FD JUICE : . . 1. Membantu mengawal selera makan . 2. Membaiki sistem pengahadaman. . 3. Membantu meningkatkan metabolisme dan meningkatkan pembakaran lemak dalam badan . 4. Menghilangkan lemak-lemak pada bahagian yang kritikal seperti peha, punggung, bawah dagu, lengan dan perut . 5. Memberikan tenaga tambahan sepanjang hari . 6. Membuang toksin dan racun dalam badan 7. Detox . 8. Membantu mengekalkan berat badan secara sihat (untuk yang dah kurus) . 9. Membantu mencantikan dan mencerahkan tona kulit . 10. Anti-aging. . #SelimMereciks #TeamAA #AuraAnnieAngelEmpire #FDjuice #AnnieAngel #Kurus #Bengkung #BengkungSelimMereciks #malaysia #petalingjaya #shahalam #poslaju #kurus #kurussihat #fdjuicemalaysia #bengkung #bengkungmalaysia #bengkungmoden #bengkungbersalin #bengkungviral #bengkungmodenmurah #kurusbadan #jomkurus #produkkurus #kurussihatcantik #kurusdancantik #kurusdanlangsing #produkkurus #murah #murahmurah
KEBAIKAN FD JUICE : . . 1. Membantu mengawal selera makan . 2. Membaiki sistem pengahadaman. . 3. Membantu meningkatkan metabolisme dan meningkatkan pembakaran lemak dalam badan . 4. Menghilangkan lemak-lemak pada bahagian yang kritikal seperti peha, punggung, bawah dagu, lengan dan perut . 5. Memberikan tenaga tambahan sepanjang hari . 6. Membuang toksin dan racun dalam badan 7. Detox . 8. Membantu mengekalkan berat badan secara sihat (untuk yang dah kurus) . 9. Membantu mencantikan dan mencerahkan tona kulit . 10. Anti-aging. . #SelimMereciks #TeamAA #AuraAnnieAngelEmpire #FDjuice #AnnieAngel #Kurus #Bengkung #BengkungSelimMereciks #malaysia #petalingjaya #shahalam #poslaju #kurus #kurussihat #fdjuicemalaysia #bengkung #bengkungmalaysia #bengkungmoden #bengkungbersalin #bengkungviral #bengkungmodenmurah #kurusbadan #jomkurus #produkkurus #kurussihatcantik #kurusdancantik #kurusdanlangsing #produkkurus #murah #murahmurah
KEBAIKAN FD JUICE : . . 1. Membantu mengawal selera makan . 2. Membaiki sistem pengahadaman. . 3. Membantu meningkatkan metabolisme dan meningkatkan pembakaran lemak dalam badan . 4. Menghilangkan lemak-lemak pada bahagian yang kritikal seperti peha, punggung, bawah dagu, lengan dan perut . 5. Memberikan tenaga tambahan sepanjang hari . 6. Membuang toksin dan racun dalam badan 7. Detox . 8. Membantu mengekalkan berat badan secara sihat (untuk yang dah kurus) . 9. Membantu mencantikan dan mencerahkan tona kulit . 10. Anti-aging. . #SelimMereciks #TeamAA #AuraAnnieAngelEmpire #FDjuice #AnnieAngel #Kurus #Bengkung #BengkungSelimMereciks #malaysia #petalingjaya #shahalam #poslaju #kurus #kurussihat #fdjuicemalaysia #bengkung #bengkungmalaysia #bengkungmoden #bengkungbersalin #bengkungviral #bengkungmodenmurah #kurusbadan #jomkurus #produkkurus #kurussihatcantik #kurusdancantik #kurusdanlangsing #produkkurus #murah #murahmurah
KEBAIKAN FD JUICE : . . 1. Membantu mengawal selera makan . 2. Membaiki sistem pengahadaman. . 3. Membantu meningkatkan metabolisme dan meningkatkan pembakaran lemak dalam badan . 4. Menghilangkan lemak-lemak pada bahagian yang kritikal seperti peha, punggung, bawah dagu, lengan dan perut . 5. Memberikan tenaga tambahan sepanjang hari . 6. Membuang toksin dan racun dalam badan 7. Detox . 8. Membantu mengekalkan berat badan secara sihat (untuk yang dah kurus) . 9. Membantu mencantikan dan mencerahkan tona kulit . 10. Anti-aging. . #SelimMereciks #TeamAA #AuraAnnieAngelEmpire #FDjuice #AnnieAngel #Kurus #Bengkung #BengkungSelimMereciks #malaysia #petalingjaya #shahalam #poslaju #kurus #kurussihat #fdjuicemalaysia #bengkung #bengkungmalaysia #bengkungmoden #bengkungbersalin #bengkungviral #bengkungmodenmurah #kurusbadan #jomkurus #produkkurus #kurussihatcantik #kurusdancantik #kurusdanlangsing #produkkurus #murah #murahmurah
KEBAIKAN FD JUICE : . . 1. Membantu mengawal selera makan . 2. Membaiki sistem pengahadaman. . 3. Membantu meningkatkan metabolisme dan meningkatkan pembakaran lemak dalam badan . 4. Menghilangkan lemak-lemak pada bahagian yang kritikal seperti peha, punggung, bawah dagu, lengan dan perut . 5. Memberikan tenaga tambahan sepanjang hari . 6. Membuang toksin dan racun dalam badan 7. Detox . 8. Membantu mengekalkan berat badan secara sihat (untuk yang dah kurus) . 9. Membantu mencantikan dan mencerahkan tona kulit . 10. Anti-aging. . #SelimMereciks #TeamAA #AuraAnnieAngelEmpire #FDjuice #AnnieAngel #Kurus #Bengkung #BengkungSelimMereciks #malaysia #petalingjaya #shahalam #poslaju #kurus #kurussihat #fdjuicemalaysia #bengkung #bengkungmalaysia #bengkungmoden #bengkungbersalin #bengkungviral #bengkungmodenmurah #kurusbadan #jomkurus #produkkurus #kurussihatcantik #kurusdancantik #kurusdanlangsing #produkkurus #murah #murahmurah
KEBAIKAN FD JUICE : . . 1. Membantu mengawal selera makan . 2. Membaiki sistem pengahadaman. . 3. Membantu meningkatkan metabolisme dan meningkatkan pembakaran lemak dalam badan . 4. Menghilangkan lemak-lemak pada bahagian yang kritikal seperti peha, punggung, bawah dagu, lengan dan perut . 5. Memberikan tenaga tambahan sepanjang hari . 6. Membuang toksin dan racun dalam badan 7. Detox . 8. Membantu mengekalkan berat badan secara sihat (untuk yang dah kurus) . 9. Membantu mencantikan dan mencerahkan tona kulit . 10. Anti-aging. . #SelimMereciks #TeamAA #AuraAnnieAngelEmpire #FDjuice #AnnieAngel #Kurus #Bengkung #BengkungSelimMereciks #malaysia #petalingjaya #shahalam #poslaju #kurus #kurussihat #fdjuicemalaysia #bengkung #bengkungmalaysia #bengkungmoden #bengkungbersalin #bengkungviral #bengkungmodenmurah #kurusbadan #jomkurus #produkkurus #kurussihatcantik #kurusdancantik #kurusdanlangsing #produkkurus #murah #murahmurah
CARA BAGUS BENGKUNG SELIM MERECIKS . Nak tengok dekat2 cara basuh Bengkung Selim Mereciks, meh sini belanja video dengan jelas admin tunjukkan. . All ready stock saiz S M L XL XXL XXXL dengan warna hitam itu menawan. 🔥 . Apa tunggu lagi meh WhatsApp sekarang +601126514762 . Ko Pakai Ko Selim #SelimMereciks #TeamAA #AnnieAngel #Kurus #BengkungSelimMereciks #Bengkung #BengkungSajat #malaysia #petalingjaya #shahalam #poslaju #kurus #kurussihat #fdjuicemalaysia #bengkung #bengkungmalaysia #bengkungmoden #bengkungbersalin #bengkungviral #bengkungmodenmurah #kurusbadan #jomkurus #produkkurus #kurussihatcantik #kurusdancantik #kurusdanlangsing #produkkurus #murah #murahmurah
CARA BAGUS BENGKUNG SELIM MERECIKS . Nak tengok dekat2 cara basuh Bengkung Selim Mereciks, meh sini belanja video dengan jelas admin tunjukkan. . All ready stock saiz S M L XL XXL XXXL dengan warna hitam itu menawan. 🔥 . Apa tunggu lagi meh WhatsApp sekarang +601126514762 . Ko Pakai Ko Selim #SelimMereciks #TeamAA #AnnieAngel #Kurus #BengkungSelimMereciks #Bengkung #BengkungSajat #malaysia #petalingjaya #shahalam #poslaju #kurus #kurussihat #fdjuicemalaysia #bengkung #bengkungmalaysia #bengkungmoden #bengkungbersalin #bengkungviral #bengkungmodenmurah #kurusbadan #jomkurus #produkkurus #kurussihatcantik #kurusdancantik #kurusdanlangsing #produkkurus #murah #murahmurah
CARA BAGUS BENGKUNG SELIM MERECIKS . Nak tengok dekat2 cara basuh Bengkung Selim Mereciks, meh sini belanja video dengan jelas admin tunjukkan. . All ready stock saiz S M L XL XXL XXXL dengan warna hitam itu menawan. 🔥 . Apa tunggu lagi meh WhatsApp sekarang +601126514762 . Ko Pakai Ko Selim #SelimMereciks #TeamAA #AnnieAngel #Kurus #BengkungSelimMereciks #Bengkung #BengkungSajat #malaysia #petalingjaya #shahalam #poslaju #kurus #kurussihat #fdjuicemalaysia #bengkung #bengkungmalaysia #bengkungmoden #bengkungbersalin #bengkungviral #bengkungmodenmurah #kurusbadan #jomkurus #produkkurus #kurussihatcantik #kurusdancantik #kurusdanlangsing #produkkurus #murah #murahmurah
CARA BAGUS BENGKUNG SELIM MERECIKS . Nak tengok dekat2 cara basuh Bengkung Selim Mereciks, meh sini belanja video dengan jelas admin tunjukkan. . All ready stock saiz S M L XL XXL XXXL dengan warna hitam itu menawan. 🔥 . Apa tunggu lagi meh WhatsApp sekarang +601126514762 . Ko Pakai Ko Selim #SelimMereciks #TeamAA #AnnieAngel #Kurus #BengkungSelimMereciks #Bengkung #BengkungSajat #malaysia #petalingjaya #shahalam #poslaju #kurus #kurussihat #fdjuicemalaysia #bengkung #bengkungmalaysia #bengkungmoden #bengkungbersalin #bengkungviral #bengkungmodenmurah #kurusbadan #jomkurus #produkkurus #kurussihatcantik #kurusdancantik #kurusdanlangsing #produkkurus #murah #murahmurah
CARA BAGUS BENGKUNG SELIM MERECIKS . Nak tengok dekat2 cara basuh Bengkung Selim Mereciks, meh sini belanja video dengan jelas admin tunjukkan. . All ready stock saiz S M L XL XXL XXXL dengan warna hitam itu menawan. 🔥 . Apa tunggu lagi meh WhatsApp sekarang +601126514762 . Ko Pakai Ko Selim #SelimMereciks #TeamAA #AnnieAngel #Kurus #BengkungSelimMereciks #Bengkung #BengkungSajat #malaysia #petalingjaya #shahalam #poslaju #kurus #kurussihat #fdjuicemalaysia #bengkung #bengkungmalaysia #bengkungmoden #bengkungbersalin #bengkungviral #bengkungmodenmurah #kurusbadan #jomkurus #produkkurus #kurussihatcantik #kurusdancantik #kurusdanlangsing #produkkurus #murah #murahmurah
CARA BAGUS BENGKUNG SELIM MERECIKS . Nak tengok dekat2 cara basuh Bengkung Selim Mereciks, meh sini belanja video dengan jelas admin tunjukkan. . All ready stock saiz S M L XL XXL XXXL dengan warna hitam itu menawan. 🔥 . Apa tunggu lagi meh WhatsApp sekarang +601126514762 . Ko Pakai Ko Selim #SelimMereciks #TeamAA #AnnieAngel #Kurus #BengkungSelimMereciks #Bengkung #BengkungSajat #malaysia #petalingjaya #shahalam #poslaju #kurus #kurussihat #fdjuicemalaysia #bengkung #bengkungmalaysia #bengkungmoden #bengkungbersalin #bengkungviral #bengkungmodenmurah #kurusbadan #jomkurus #produkkurus #kurussihatcantik #kurusdancantik #kurusdanlangsing #produkkurus #murah #murahmurah
CARA BAGUS BENGKUNG SELIM MERECIKS . Nak tengok dekat2 cara basuh Bengkung Selim Mereciks, meh sini belanja video dengan jelas admin tunjukkan. . All ready stock saiz S M L XL XXL XXXL dengan warna hitam itu menawan. 🔥 . Apa tunggu lagi meh WhatsApp sekarang +601126514762 . Ko Pakai Ko Selim #SelimMereciks #TeamAA #AnnieAngel #Kurus #BengkungSelimMereciks #Bengkung #BengkungSajat #malaysia #petalingjaya #shahalam #poslaju #kurus #kurussihat #fdjuicemalaysia #bengkung #bengkungmalaysia #bengkungmoden #bengkungbersalin #bengkungviral #bengkungmodenmurah #kurusbadan #jomkurus #produkkurus #kurussihatcantik #kurusdancantik #kurusdanlangsing #produkkurus #murah #murahmurah
CARA BAGUS BENGKUNG SELIM MERECIKS . Nak tengok dekat2 cara basuh Bengkung Selim Mereciks, meh sini belanja video dengan jelas admin tunjukkan. . All ready stock saiz S M L XL XXL XXXL dengan warna hitam itu menawan. 🔥 . Apa tunggu lagi meh WhatsApp sekarang +601126514762 . Ko Pakai Ko Selim #SelimMereciks #TeamAA #AnnieAngel #Kurus #BengkungSelimMereciks #Bengkung #BengkungSajat #malaysia #petalingjaya #shahalam #poslaju #kurus #kurussihat #fdjuicemalaysia #bengkung #bengkungmalaysia #bengkungmoden #bengkungbersalin #bengkungviral #bengkungmodenmurah #kurusbadan #jomkurus #produkkurus #kurussihatcantik #kurusdancantik #kurusdanlangsing #produkkurus #murah #murahmurah
CARA BAGUS BENGKUNG SELIM MERECIKS . Nak tengok dekat2 cara basuh Bengkung Selim Mereciks, meh sini belanja video dengan jelas admin tunjukkan. . All ready stock saiz S M L XL XXL XXXL dengan warna hitam itu menawan. 🔥 . Apa tunggu lagi meh WhatsApp sekarang +601126514762 . Ko Pakai Ko Selim #SelimMereciks #TeamAA #AnnieAngel #Kurus #BengkungSelimMereciks #Bengkung #BengkungSajat #malaysia #petalingjaya #shahalam #poslaju #kurus #kurussihat #fdjuicemalaysia #bengkung #bengkungmalaysia #bengkungmoden #bengkungbersalin #bengkungviral #bengkungmodenmurah #kurusbadan #jomkurus #produkkurus #kurussihatcantik #kurusdancantik #kurusdanlangsing #produkkurus #murah #murahmurah
Item Name: Ardiana Jubah Dress - Price: RM90 (excluding shipping) Shipping rate: RM9 SM | RM12 SS - Material: Como Heavy Crepe Size: XXS-XL Hiddr front zip & at the sleeve - Kindly WhatsApp us at +6017-209 8474 for measurement & further details 💛 - #puntumproject #sayajual #sayajualblouse #blousemurah #bajukurung #bajukurungplain #bajukurungmoden #bajukurungmurah #bazaaronline #bazaarpaknil #kualalumpur #murahmurah #lokalah #shoppingrollmy #vscocam #vsco #igmy #sayajualmurah #igermalaysia #igshopmalaysia #photooftheday #sayajualbaju #jubahmurah #kualalumpur #malaysia #kebaya #kebayamurah #sayajualkebaya #igers #pictureoftheday
PROMOSI FM for wedding custom 1000pcs FREE MIX DESIGN FREE MIX EVENT 6cm x 6cm Free design custom Free brown tag Free packing Freegift (tnc) Free delivery (tnc) Ws for discount and good dealing +6017 356 3234 or click our link whatsapp P/s: don't copy and paste my photos product to other supplies..tq n lets order #fridgemagnet #fridgemagnets #fridgemagnetmurah #fridgemagnetkahwin #fridgemagnetcute #fridgemagnetunik #fridgemagnetcantik #fridgemagnetaqiqah #fridgemagnetkahwin #fridgemagnetmurah #fridgemagnetmurahmalaysia #doorgiftkahwin #doorgiftmurah #doorgift #doorgiftaqiqahmurah #doorgift #doorgifts #doorgiftmagnet #doorgiftfridgemagnet #fridgemagnetkarikatur #karikaturmurah #murahmurah #reunion #merdeka #jomkahwin #fridgemagnetreunion #birthday #birthdayfridgemagnetsgiftgift
Blouse pre-order .. Size 38-52.. #blouse #blausmurah #blausplusize #fabriksejuk #murahmurah Whatsapp/call : 0142665209
Fila Mindbreaker Uncage Red🔥🔥🔥🔥 Price : RM95 Size : 40-44 euro Harga Murah, Kualiti TipTop 💯💯 Siapa Cepat, Dia Dapat! 📞 DM kalau berminat 😍😍 #kasutmurah #kasutmurahmalaysia #kasutlawa #sneakersforsale #sneakersmurah #supportlocal #murahmurah #adidas #nike #puma #fila
SALE ‼️ ‼️ ‼️ KURUNG SONGKET ARA . PRICE : RM67 ADD POS RM8SM/RM12SS . Measurements : Top Shoulder : 15" Bust :38" Sleeve length : 22.5" Length :27" . Skirt : Waist : 27-32" (fully getah) Hips : 32-36" Length : 40" . -free size( fit to L ) -Material quality premium crepe -x jarang - hidden zip di dada dan tangan . #kurungsongketara #kurungsongket #kurungsongketmurah #sale #jualanmurah #lelong #lelongmurah #kurungsongketmalaysia #minikurungonline #minikurung #minikurungraya #minikurungonline #bazarpaknil #bazarlelaki #bazarwanita #cikgu #pelajar #ootdfashion #ootd #iraagen #ggagent #janganbencicintaku #murahmurah #surihatimrpilot #lofattah #awaksukasayatak #fattzura #jbeag #bajukurungmurah #bajukurung #dress #ootd
Fila Mindbreaker Uncage All Black🔥🔥🔥🔥 Price : RM95 Size : 40-44 euro Harga Murah, Kualiti TipTop 💯💯 Siapa Cepat, Dia Dapat! 📞 DM kalau berminat 😍😍 #kasutmurah #kasutmurahmalaysia #kasutlawa #sneakersforsale #sneakersmurah #supportlocal #murahmurah #adidas #nike #puma #fila
Fila Mindbreaker Uncage Black White🔥🔥🔥🔥 Price : RM95 Size : 40-44 euro Harga Murah, Kualiti TipTop 💯💯 Siapa Cepat, Dia Dapat! 📞 DM kalau berminat 😍😍 #kasutmurah #kasutmurahmalaysia #kasutlawa #sneakersforsale #sneakersmurah #supportlocal #murahmurah #adidas #nike #puma #fila
Fila Mindbreaker Uncage Maroon🔥🔥🔥🔥 Price : RM95 Size : 40-44 euro Harga Murah, Kualiti TipTop 💯💯 Siapa Cepat, Dia Dapat! 📞 DM kalau berminat 😍😍 #kasutmurah #kasutmurahmalaysia #kasutlawa #sneakersforsale #sneakersmurah #supportlocal #murahmurah #adidas #nike #puma #fila
Fila Mindbreaker Uncage All White🔥🔥🔥🔥 Price : RM95 Size : 40-44 euro Harga Murah, Kualiti TipTop 💯💯 Siapa Cepat, Dia Dapat! 📞 DM kalau berminat 😍😍 #kasutmurah #kasutmurahmalaysia #kasutlawa #sneakersforsale #sneakersmurah #supportlocal #murahmurah #adidas #nike #puma #fila
Sandal Fila Disruptor All Black🔥🔥🔥🔥 Price : RM95 Size : 40-45 euro Harga Murah, Kualiti TipTop 💯💯 Siapa Cepat, Dia Dapat! 📞 DM kalau berminat 😍😍 #kasutmurah #kasutmurahmalaysia #kasutlawa #sneakersforsale #sneakersmurah #supportlocal #murahmurah #adidas #nike #puma #fila
Sandal Fila Disruptor White🔥🔥🔥🔥 Price : RM95 Size : 40-45 euro Harga Murah, Kualiti TipTop 💯💯 Siapa Cepat, Dia Dapat! 📞 DM kalau berminat 😍😍 #kasutmurah #kasutmurahmalaysia #kasutlawa #sneakersforsale #sneakersmurah #supportlocal #murahmurah #adidas #nike #puma #fila
next page →