#musimhaji

2,955 posts

Loading...
You can now get this at Sri Munawwarah Design TTDI!! Regrann from @miswak.toothbrush - Berus gigi Miswak kini boleh didapati dalam saiz Travel! Paling sesuai untuk mereka yang akan mengerjakan haji, umrah dan juga untuk yang gemar melancong 😁 Sesuatu yang perlu ada dalam setiap beg tangan dan poket! Tak Perlu Ubat Gigi! . The Miswak Toothbrush now comes in Travel size! Perfect for those about to perform hajj, umrah and everyone who loves to travel! 😁 A must have in every handbag and pocket! No Need Toothpaste! . . #miswak #miswaktoothbrush #miswakmalaysia ##haji #umrah #pakejhaji #pakejumrah #hajj #tabunghaji #rayahaji2018 #haji2018 #umrah2018 #musimhaji #mekah #madinah #pakejpercutian #kakitravel #pakejpercutianmurah #backpackers #travellers #sunah #sunahnabi #siwak #sayajual #sayajualonline #friday #friyay #travelkit #doorgift
Musim haji 2018 sudah dimulai. Beberapa jemaah asal Madura memiliki cara unik dalam memberi tanda koper haji mereka. Simak selengkapnya di website www.liputan6.com #Haji #MusimHaji #HajiIndonesia #Liputan6dotcom
#Repost from @khalisa.s It’s here!!! Yeyyyyy! @tempoyakjiwakacau happinesss. 😍😍 . Yeayyy alhamdulillah sempat jua sampai di Miri... nervous jugak kami sebab sis Khalisa mau fly balik Europe nak bawak balik sekali sambal @tempoyakjiwakacau ni, poslaju lately servis kemain slow... risau juga tak sempat sampai on time. Thank you so much ye sis sudi support us... hope you enjoy our TJK di perantauan ya 😊💞 . Lots of LOVE, #teamTJK #tempoyakjiwakacau #gerentijiwakacau #readytoeat #travelfriendly #traditionalhomemade #panggilanhaji #musimhaji #sambaltempoyak #tempoyakkacau #sambaltempoyakviral #sambaltempoyakbilis #laukkampung #hantupetai #lauksahur #igshopmalaysia #mahalberbaloi #laukpotluck #duriankampung #duriand24 #jjcm #juadahberbuka #tempoyak #sambaltempoyakbilispetai #sayajualsambal #sayajual #vscofood #sambaltempoyakikanbilispetai #supportmalaysianproducts
. #GaleriShafira . . ...."Yang kita keluarkan, pasti dikembalikan" Sahabat Shafira, Setujukah kalian dengan pernyataan tersebut. Allah adalah sebaik-baiknya pemberi rezeki. Biaya yang kita keluarkan untuk ibadah Umroh/ Haji Plus, baik di dunia ataupun di akhirat, Inshaallah pasti dikembalikan. . “Pembiayaan dalam haji sama dengan pembiayaan dalam berjihad di jalan Allah swt; akan dibalas dengan pahala 700 kali lipat.” [HR. Ahmad]. . النفقة في الحج كالنفقة في سبيل الله: الدرهم بسبعمائة ضعف . Excellent Service For Excellent People 👍🏼 ㅤㅤㅤ Hubungi : SHAFIRA SAMPANG ================ 🏢 : Jl. Jaksa Agung Suprapto No 90 Sampang - Madura ☎ : ( 0323 ) 321345 ☎ : ( 0323 ) 3325114 📱 : + 62 821 41022255( Faris ) 📱 : +62 812 17026391 ( Lia ) 📱 : +62 838 52860353 ( Lilif ) ⏰ : 08.00 - 16.00 📆 : Senin - Sabtu ( tanggal merah tutup ) 📧 : sampangshafira@gmail.com ================================ Nikmati Umroh & Haji tak terlupakan Dijamin berangkat Harga paling hemat ================================ ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ #shafiratours #shafiratourstravel #besttravel #ayoberhaji #umrohhajiplus #bestservice #mabrur #hajiplus #shafirahajiplus #musimhaji #jamaahhajiplusshafira #hajiplusshafira #hajiplusindonesia #greatshafira #greatumrohhajj #Ilikeshafira #shafirasampang #travelumrohmadura #hajiumrohmadura #travelumroh #travelmadura #travelumrohsampang #hajiumrohsampang #shafirasampang
. #GaleriShafira SALE SALE SALE . Nyamankan umroh berkelas Bareng Paket Zamzam 13 hr ⭐⭐⭐⭐⭐ Depan pelataran masjid Mulai Rp. 35.999rb Quad Penerbangan direct Madinah by Saudia Diskon 1 juta . . Excellent Service For Excellent People 👍🏼 Buruan Book Now 💃🏻💃🏻💃🏻 Informasi brosur 👇 ㅤㅤㅤ Hubungi : SHAFIRA SAMPANG ================ 🏢 : Jl. Jaksa Agung Suprapto No 90 Sampang - Madura ☎ : ( 0323 ) 321345 📱 : + 62 821 41022255( Faris ) 📱 : +62 812 17026391 ( Lia ) 📱 : +62 838 52860353 ( Lilif ) ⏰ : 08.00 - 16.00 📆 : Senin - Sabtu ( tanggal merah tutup ) 📧 : sampangshafira@gmail.com ================================ Nikmati Umroh & Haji tak terlupakan Dijamin berangkat Harga paling hemat ================================ ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ #shafiratours #shafiratourstravel #besttravel #ayoberhaji #umrohhajiplus #bestservice #mabrur #hajiplus #shafirahajiplus #musimhaji #jamaahhajiplusshafira #hajiplusshafira #hajiplusindonesia #greatshafira #greatumrohhajj #Ilikeshafira #shafirasampang #travelumrohmadura #hajiumrohmadura #travelumroh #travelmadura #travelumrohsampang #hajiumrohsampang #shafirasampang
Guna memastikan kelancaran ibadah haji, Menteri Haji dan Umroh Arab Saudi Muhammad Saleh Bin Taher Benten melakukan inspeksi ke Kantor Agen Terpadu di Terminal Haji Bandara Internasional King Abdulaziz Jeddah. #news #kabarhaji #infohaji #haji2018 #hajiindonesia #hajidanumroh #hajiumroh #musimhaji #jemaahhaji #hajisaudi #saudiarabia
. #GaleriShafira Kenyamanan umroh terbaik Bareng travel yang terbaik ㅤㅤㅤ Umroh best seller Paket Zamzam 10 hr Mulai Rp 31.999rb Quad Service ⭐⭐⭐⭐⭐ Menikmati 4 mlm Madinah-Makkah Penerbangan langsung Madinah Tanpa transit, tanpa capek Hotel dekat, ibadah nikmat Buruann book now 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻 Mumpung masih tersedia diskon 😍 ㅤㅤㅤ Hubungi : ㅤㅤㅤ SHAFIRA SAMPANG ================ 🏢 : Jl. Jaksa Agung Suprapto No 90 Sampang - Madura ☎ : ( 0323 ) 321345 📱 : +62 821 41022255( Faris ) 📱 : +62 812 17026391 ( Lia ) 📱 : +62 838 52860353 ( Lilif ) ⏰ : 08.00 - 16.00 📆 : Senin - Sabtu ( tanggal merah tutup ) 📧 : sampangshafira@gmail.com ================================ Nikmati Umroh & Haji tak terlupakan Dijamin berangkat Harga paling hemat ================================ 🎁 Daftar dan dapatkan voucher belanjanya 🎁 =================================== ㅤㅤㅤ #shafiratours #shafiratourstravel #besttravel #ayoberhaji #umrohhajiplus #bestservice #mabrur #hajiplus #shafirahajiplus #musimhaji #jamaahhajiplusshafira #hajiplusshafira #hajiplusindonesia #greatshafira #greatumrohhajj #Ilikeshafira #shafirasampang #travelumrohmadura #hajiumrohmadura #travelumroh #travelmadura #travelumrohsampang #hajiumrohsampang #shafirasampang #shafiramagazine
Semoga dipermudahkan segala urusan kepada semua bakal jemaah haji & mendapat haji yang mabrur.. . . 4 org sahabat yg dikenali terpilih menjadi tetamu Allah tahun ini. Seorang daripadanya bakal berlepas hari ini hari Jumaat yg penuh barakah. Beruntung & bertuah sungguh terpilih menjadi tetamu Allah pada usia sekarang dlm keadaan sihat & masih kuat.. . . Seronok, excited, teruja, sayu, sebak segala rase ade bila teringatkan Kota Madinah & Mekah Almukaramah...rindu nak kesane lagi . . #1439h #musimhaji #rindumekah #rindumadinah #umrah2015 #umrah2013 #semogamenjaditetamuallahlagi #insyaallah #aamiin
Semangat baru...👍🏼 #musimhaji
SALE ‼️‼️ . . . 🌸 CLARA KURUNG 🌸 . . 👉🏻5 pilihan warna ( Brown, Blue, Green, Cream, Grey ) 👉🏻Material Korean Cotton Gred AAA 👉🏻Size XS, S, M, L, XL 👉🏻Wudhu' Friendly ( Hidden Zip ) 👉🏻Kain Cutting A ( Bergetah Kiri Kanan) 👉🏻Ukuran dalam inch' 👉🏻Ukur dahulu sebelum place order . . 🔴 : RM100 SM / RM105 SS 🔴 LIMITED STOCK (NO BOOK) . . Whatsapp 0129552569 #sales #rayahajisales #RAYA2018 #bajurayahaji2018 #prelovedmalaysia #bajukurungmoden #bajukurungcorak #bajukurungcotton #koreancotton #cottonkorea #janganbencicintaku #peplumdoublelayered #peplumkebayamurah #kebarung #kebayamurah #barangmurah #minikurungmoden #minikurungMurah #musimhaji #haji #pakejhaji #bajukurungmalaysia #bajumurah #sedondonibudananak #bajubudakmurah #ootdraya2018
SALE ‼️‼️ . . . 🌸 CLARA KURUNG 🌸 . . 👉🏻5 pilihan warna ( Brown, Blue, Green, Cream, Grey ) 👉🏻Material Korean Cotton Gred AAA 👉🏻Size XS, S, M, L, XL 👉🏻Wudhu' Friendly ( Hidden Zip ) 👉🏻Kain Cutting A ( Bergetah Kiri Kanan) 👉🏻Ukuran dalam inch' 👉🏻Ukur dahulu sebelum place order . . 🔴 : RM100 SM / RM105 SS 🔴 LIMITED STOCK (NO BOOK) . . Whatsapp 0129552569 #sales #rayahajisales #RAYA2018 #bajurayahaji2018 #prelovedmalaysia #bajukurungmoden #bajukurungcorak #bajukurungcotton #koreancotton #cottonkorea #janganbencicintaku #peplumdoublelayered #peplumkebayamurah #kebarung #kebayamurah #barangmurah #minikurungmoden #minikurungMurah #musimhaji #haji #pakejhaji #bajukurungmalaysia #bajumurah #sedondonibudananak #bajubudakmurah #ootdraya2018
SALE ‼️‼️ . . . 🌸 CLARA KURUNG 🌸 . . 👉🏻5 pilihan warna ( Brown, Blue, Green, Cream, Grey ) 👉🏻Material Korean Cotton Gred AAA 👉🏻Size XS, S, M, L, XL 👉🏻Wudhu' Friendly ( Hidden Zip ) 👉🏻Kain Cutting A ( Bergetah Kiri Kanan) 👉🏻Ukuran dalam inch' 👉🏻Ukur dahulu sebelum place order . . 🔴 : RM100 SM / RM105 SS 🔴 LIMITED STOCK (NO BOOK) . . Whatsapp 0129552569 #sales #rayahajisales #RAYA2018 #bajurayahaji2018 #prelovedmalaysia #bajukurungmoden #bajukurungcorak #bajukurungcotton #koreancotton #cottonkorea #janganbencicintaku #peplumdoublelayered #peplumkebayamurah #kebarung #kebayamurah #barangmurah #minikurungmoden #minikurungMurah #musimhaji #haji #pakejhaji #bajukurungmalaysia #bajumurah #sedondonibudananak #bajubudakmurah #ootd
Masa ramadhan hari tu semua pakat nak turunkan berat badan. Betul? . . Tup tup raya, semua dibalunnya ! Rendang, nasi empet, lemang. aihhh banyak lah. . . Jenis badan pulak senang gemok lambat kurus. Dah habis raya pun berat tak turun. Haishh lagi lah pening dibuatnya 😣 . . Apa kata awak try Set Kurus Shaklee ni😄 . . Dalam 1 set ni, semua benda dia boleh buat. Dia yang BURN LEMAK, dia yang FLUSH LEMAK KELUAR, dia yang bagi awak KENYANG BERPANJANGAN tanpa perlu makan secara berlebihan. . . Haaa baru lah body shantiks macam kerengga 🐜 . . Berminat ke tuww?? Biela nak bagi harga DURIAN TERGOLEK !! Wasap Biela SEKARANG OKAY ! 😉 0195240374 . . (( link di bio )) #shakleejohor #shakleejohorbahru #shakleesingapore #shakleepasirgudang #shakleemasai #shakleesetkurus #slim #obesiti #cantik #rayahaji #musimhaji
Masa ramadhan hari tu semua pakat nak turunkan berat badan. Betul? . . Tup tup raya, semua dibalunnya ! Rendang, nasi empet, lemang. aihhh banyak lah. . . Jenis badan pulak senang gemok lambat kurus. Dah habis raya pun berat tak turun. Haishh lagi lah pening dibuatnya 😣 . . Apa kata awak try Set Kurus Shaklee ni😄 . . Dalam 1 set ni, semua benda dia boleh buat. Dia yang BURN LEMAK, dia yang FLUSH LEMAK KELUAR, dia yang bagi awak KENYANG BERPANJANGAN tanpa perlu makan secara berlebihan. . . Haaa baru lah body shantiks macam kerengga 🐜 . . Berminat ke tuww?? Biela nak bagi harga DURIAN TERGOLEK !! Wasap Biela SEKARANG OKAY ! 😉 0195240374 . . (( link di bio )) #shakleejohor #shakleejohorbahru #shakleesingapore #shakleepasirgudang #shakleemasai #shakleesetkurus #slim #obesiti #cantik #rayahaji #musimhaji
Masa ramadhan hari tu semua pakat nak turunkan berat badan. Betul? . . Tup tup raya, semua dibalunnya ! Rendang, nasi empet, lemang. aihhh banyak lah. . . Jenis badan pulak senang gemok lambat kurus. Dah habis raya pun berat tak turun. Haishh lagi lah pening dibuatnya 😣 . . Apa kata awak try Set Kurus Shaklee ni😄 . . Dalam 1 set ni, semua benda dia boleh buat. Dia yang BURN LEMAK, dia yang FLUSH LEMAK KELUAR, dia yang bagi awak KENYANG BERPANJANGAN tanpa perlu makan secara berlebihan. . . Haaa baru lah body shantiks macam kerengga 🐜 . . Berminat ke tuww?? Biela nak bagi harga DURIAN TERGOLEK !! Wasap Biela SEKARANG OKAY ! 😉 0195240374 . . (( link di bio )) #shakleejohor #shakleejohorbahru #shakleesingapore #shakleepasirgudang #shakleemasai #shakleesetkurus #slim #obesiti #cantik #rayahaji #musimhaji
Sekarang sedang musim orang berangkat ke Baitullah (Mekkah-Madinah) dengan baju ikhromnya Apa daya yang pernah saya lakukan hanya pakai baju toga ke Baiturrahman(Aceh) Minimal saya sudah berusaha dulu ke "Serambi Mekkah" semoga Tuhan memberkati untuk segera memijakkan kaki di Mekkah beserta kedua orang tua Menyelesaikan tanggungan hutang lebih utama karena itu sesuatu yang akan diturunkan kepada keturunan kita #serambimekah #musimhaji #baiturrahman #baitullah #aceh #visitaceh #toga #wisuda #latepost #jomblotraveler #celotehpagi
Nak dm tanya apa-apa ke, tanya lah. Saya tarak sombong punya orang maaaa 😅 Oh yang ni tiara peplum tau? Kain cotton lembut jew uols. Harga pun alahhhh murahnya siap ada FREE GIFT. Haaa tepukkkk!!! 👏🏼 Tiara peplum RM59 tidak termasuk postage Jemput order ye? 😘 #bazarpaknilmurah #sayajualbaju #sayajual #unisza #uitm #utm #poli #map #mum #mumslife #musimhaji #babyattire #bfeed #baby #bajurayahaji #sayajualbaju #b #sayajualonline #bajukurung #bajukurungbudak #peplummurah #peplumbudak #peplumbudakmurahmalaysia
DAFTAR SBG DROPSHIP KASUT TAWAF SAIE VENKO SEKARANG . Kasut venko dah terjual lebih dari 3k pasang. Dah terjual sehingga brunei dan singapore. . Demand yang tinggi. Setiap hari ada org menunaikan umrah. Dan bulan ini bulan Haji! . Jom Jana pendapatan sambilan dari rumah. Hanya menggunakan hp atau laptop. . Tak perlu simpan stok. Tak perlu postage barang Tak perlu buat poster semua. . Anda hanya perlu promote saja. . . Berminat? Pendaftaran hanya RM10 saja. Anda akan dpt semua gambar2 dan marketing tool cara nak jawab soalan dari customer. . Daftar sekarang. . WhAtsapp kami sekarang >> www.wasap.my/60162680904/daftardropship #dropship #dropshipkasut #umrahhaji #kasuttawafmelaka #kasuttawafbrunei #kasuttawafsaie #venko #venkoshoes #haji2018 #musimhaji
Kangen banget ya Robb, apapun yg terjadi hamba tetap sangat bersyukur untuk nikmat2 sampai hr ini begitu besar pd hamba. Semoga hamba bisa bertamu lg ya Robb membawa segala rindu dan doa , bersama pr merindumu yg lain yg rindu bersimpuh drumahmu min #makkah #madinah #umroh #haji #zulhijjah #zulqokdah #harirayaqurban #musimhaji
Sore ini pemberangkatan Jamaah Haji Kloter 9 asal Kota Tangerang diberangkatkan menuju Tanah Suci Makkah. Dan Saya bersama kepala kantor wilayah Kemenag Kota Tangerang melepas prosesi pemberangkatan Jamaah Haji yang berkumpul di Masjid Raya Al-Azhom. Semoga dalam seluruh persiapan yang telah dilakukan Jamaah Haji asal Kota Tangerang diberikan kemudahan dan kelancaran selama Beribadah di Tanah suci, dan tentu saja bisa kembali dengan selamat sehat walafiat lagi ke Tanah air serta menjadi Haji yang mabrur. Aamiin. #tanahsuci #musimhaji #tangerangkota #kotatangerang #tangerangayo #jemaahhaji #jamaahhaji #berangkathaji #2018
Pastikan ada sehelai untuk ke tanah suci.. . . ❤SUIT HAJI & UMRAH❤️ . . ✔Material daripada abaya, tidak memeri, sedap, sejuk aje.. . . ✔Longgar dan selesa utk dipakai . . ✔Bf & Nursing Friendly . . ✔Pinggang seluar full getah . . ✔Inovasi terbaru..bahagian dalam seluar ada lipatan bergetah utk memudahkan pemakai . . ✔Ada 5 warna menarik . . ✔Harga termasuk pos hanya RM119..sgt murah jika dibandingkan dengan kualiti material . . 🔰Dewasa RM119 INC POSTAGE . . 📢📢 Bertindak segera sebelum saiz habis. Tekan link di BIO untuk order 😍😍😍 . . 🌹warna pada gambar mungkin 10% berbeza disebabkan effect lighting semasa photoshoot dan tetapan skrin . . 🌹 Tiada penukaran saiz dibenarkan . . #officesuit #jubahseluar #sayajualjubahseluar #nur #musimhaji #haji #umrah #mekah #madinah #ootdmalaysia #malaysiabaru #bajuraya #mmbasiclovers #marissasuit #aidijumalovers #sugarscarflovers #naelofarhijab #arianilovers #bellaammaralovers #bokittalovers #minazlovers #arianirtwlovers #raya2018 #kelate
🤔 yang ni cantik taw kalau nak buat raya🙈haji Kalau berkenan wassap sis cepat3 #whitepetals #anggerikbywhitepetals #tudung #sarungsarungdahcantik #bazarpaknil #murmurje #cepatcepat #sarung #rayahaji #rayaraya #musimhaji
Penjagaan kesihatan merupakan satu elemen yang sangat penting dalam melaksanakan ibadah haji. . Ini kerana, berbanding dengan ibadah-ibadah lain, haji bukan sahaja memerlukan kekuatan rohani, malahan kekuatan jasmani. . Oleh itu, dengan tahap kesihatan yang optimum, bakal-bakal haji dapat menjalankan ibadah haji dengan lebih sempurna. . Ini adalah senarai set vitamin yang saya cadangkan kepada bakal haji untuk dibawa bersama ke Tanah Suci . http://lydzar.wasap.my . #persediaanhaji #sethajidanumrah #musimhaji #shakleeshahalam #codshahalam #vitaminshaklee
"Terima kasih tolong buatkan tempoyak sedap2 utk kami hehe. Lama tak makan." Terima kasih kembali kepada sis Herlena yang jauh di perantauan for keep on supporting @tempoyakjiwakacau 💝 . TJK July Month Special Promotion!!! 💃🏻😍😍😍 . Beli 4 botol sambal TJK get 15% discount, yeay! 🤗🤗🤗 Offer sah pembelian TJK direct dengan HQ sahaja. Postage pada setiap hari Isnin dan Selasa. Cepat dapatkan harga promosi sekarang!!! 😁 . Untuk pertanyaan atau order sila Whatsapp ke 016-6992983 atau klik link wasap in bio, terima kasih 💞 . Lots of LOVE, #teamTJK #tempoyakjiwakacau #gerentijiwakacau #readytoeat #travelfriendly #traditionalhomemade #panggilanhaji #musimhaji #tabunghaji #sambaltempoyak #tempoyakkacau #sambaltempoyakviral #sambaltempoyakbilis #laukkampung #hantupetai #lauksahur #igshopmalaysia #mahalberbaloi #laukpotluck #duriankampung #duriand24 #jjcm #juadahberbuka #tempoyak #sambaltempoyakbilispetai #sayajualsambal #sayajual #vscofood #sambaltempoyakikanbilispetai #supportmalaysianproducts
. #GaleriShafira SALE SALE SALE . Nggak hanya hemat tetapi juga nikmat Bareng Umroh Paket Hemat Nikmat 13 Hari Umroh nyaman, terjangkau, hotel dekat . Pesawat direct Surabaya-Medinah By Saudia Airlines tanpa transit 😍 Hotel bintang 4 5mlm Madinah, 6mlm Makkah Service Shafira 👍👍 Makan 3x sehari Bis terbaru istimewa Perlengkapan komplit Audio hajj terbaru dan tercanggih Tour leader dan guide yang sabar dan berpengalaman. . Buruan 💃🏻💃🏻💃🏻 Tersedia diskon 1 juta . Quad: Rp. 27.999rb Triple: Rp. 29.999rb Double: Rp. 31.999rb Single: Rp. 38.999 . . Excellent Service For Excellent People 👍🏼 ㅤㅤㅤ Hubungi : SHAFIRA SAMPANG ================ 🏢 : Jl. Jaksa Agung Suprapto No 90 Sampang - Madura ☎ : ( 0323 ) 321345 📱 : + 62 821 41022255( Faris ) 📱 : +62 812 17026391 ( Lia ) 📱 : +62 838 52860353 ( Lilif ) ⏰ : 08.00 - 16.00 📆 : Senin - Sabtu ( tanggal merah tutup ) 📧 : sampangshafira@gmail.com ================================ Nikmati Umroh & Haji tak terlupakan Dijamin berangkat Harga paling hemat ================================ ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ #shafiratours #shafiratourstravel #besttravel #ayoberhaji #umrohhajiplus #bestservice #mabrur #hajiplus #shafirahajiplus #musimhaji #jamaahhajiplusshafira #hajiplusshafira #hajiplusindonesia #greatshafira #greatumrohhajj #Ilikeshafira #shafirasampang #travelumrohmadura #hajiumrohmadura #travelumroh #travelmadura #travelumrohsampang #hajiumrohsampang #shafirasampang
@omjeen tebak-tebakan yuk.. yang menang om jeen kasih satu permintaan.... 👇 setelah #PialaDunia dan #MusimHaji alasan apalagi yg akan dipakai pemerintah ? 😉😉
. . ❤️MARISSA SUIT❤️ SUIT HAJI & UMRAH . . ✔️Material daripada abaya ✔️Longgar dan selesa utk dipakai ✔️Bf & Nursing Friendly ✔️Pinggang seluar full getah ✔️Inovasi terbaru, bhg dalam seluar ada lipatan bergetah utk memudahkan pemakai . ✔️Ada 5 warna menarik : 📌dusty pink 📌 black 📌off white 📌purple cadbury 📌navy blue . Harga : RM137 Free postage . Pastikan sepasang marissa suit utk anda bawa beribadah di sana.. . Warna gambar ada sedikit dengan warna sebenar atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin gajet anda . . Whatapps ➡️ 0122645769 Whatapps ➡️ 0122645769 Whatapps ➡️ 0122645769
Halooo... ketemu lagi sama Om Jeen... 🤗🤗🤗 tebak-tebakan yuk.. yang menang om jeen kasih satu permintaan.... 👇 setelah #PialaDunia dan #MusimHaji alasan apalagi yg akan dipakai pemerintah ? 😉😉
Inovasi seluar yang berpotongan selesa dan tidak 'fit' bagi memudahkan pergerakan, tetapi pada masa yang sama menjamin aurat tetap terjaga di Tanah Suci.. . . Order segera sebelum saiz habis. Tekan sahaja link di bio kami. . . #marissasuit #pakaianhaji #pakaianumrah #telekung #sitikhadijah #haji #umrah
. #GaleriShafira SALEEEE ❤️❤️❤️ . Umroh Paket Super Hemat 10 hari Siap ✈ 20 November 2018 & 15 Januari 2019 Pesawat SAUDIA direct surabaya langsung Medinah tanpa transit 😍 Hotel bintang 3 Service shafira Makan prasmanan menu indonesia Bis istimewa Perlengkapan keren ala shafira ❤️ Audio hajj super canggih Tour leader dan guide yg sabar dan berpengalaman. . Buruan 💃🏻💃🏻💃🏻 Hanya ada keberangkatan sekali sebulan Book Now !!! Mulai Rp.22.999rb Quad ㅤㅤㅤ Hubungi : SHAFIRA SAMPANG ================ 🏢 : Jl. Jaksa Agung Suprapto No 90 Sampang - Madura ☎ : ( 0323 ) 321345 📱 : + 62 821 41022255( Faris ) 📱 : +62 812 17026391 ( Lia ) 📱 : +62 838 52860353 ( Lilif ) ⏰ : 08.00 - 16.00 📆 : Senin - Sabtu ( tanggal merah tutup ) 📧 : sampangshafira@gmail.com ================================ Nikmati Umroh & Haji tak terlupakan Dijamin berangkat Harga paling hemat ================================ ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ #shafiratours #shafiratourstravel #besttravel #ayoberhaji #umrohhajiplus #bestservice #mabrur #hajiplus #shafirahajiplus #musimhaji #jamaahhajiplusshafira #hajiplusshafira #hajiplusindonesia #greatshafira #greatumrohhajj #Ilikeshafira #shafirasampang #travelumrohmadura #hajiumrohmadura #travelumroh #travelmadura #travelumrohsampang #hajiumrohsampang #shafirasampang
. #GaleriShafira SALE- SALE- SALE . Umroh Paket Super Hemat 13 Hari Lebih Lama - Lebih Hemat Mulai Rp 22.999rb Quad Bisa 2x umroh 5 mlm Madinah, 5 mlm Makkah . Penerbangan by Scoot SUB-SIN-JED Menu makan Indonesia 3x sehari Bis ziarah istimewa Perlengkapan keren lengkap ala shafira ❤ Audio hajj super canggih Tour leader dan guide yg sabar dan berpengalaman 😍 . Excellent Service For Excellent People 👍🏼 ㅤㅤㅤ Hubungi : SHAFIRA SAMPANG ================ 🏢 : Jl. Jaksa Agung Suprapto No 90 Sampang - Madura ☎ : ( 0323 ) 321345 📱 : + 62 821 41022255( Faris ) 📱 : +62 812 17026391 ( Lia ) 📱 : +62 838 52860353 ( Lilif ) ⏰ : 08.00 - 16.00 📆 : Senin - Sabtu ( tanggal merah tutup ) 📧 : sampangshafira@gmail.com ================================ Nikmati Umroh & Haji tak terlupakan Dijamin berangkat Harga paling hemat ================================ ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ #shafiratours #shafiratourstravel #besttravel #ayoberhaji #umrohhajiplus #bestservice #mabrur #hajiplus #shafirahajiplus #musimhaji #jamaahhajiplusshafira #hajiplusshafira #hajiplusindonesia #greatshafira #greatumrohhajj #Ilikeshafira #shafirasampang #travelumrohmadura #hajiumrohmadura #travelumroh #travelmadura #travelumrohsampang #hajiumrohsampang #shafirasampang
. #GaleriShafira Mau umroh hemat budget jelang akhir tahun? Alhamdulillah, bisa banget ❤❤ Book Now Umroh Super Hemat 9 hr Mulai Rp 20.499rb Quad . Termurah, Terhemat, dan pasti nikmat bersama yang Terbaik 😍 . Excellent Service For Excellent People 👍🏼 ㅤㅤㅤ Hubungi : SHAFIRA SAMPANG ================ 🏢 : Jl. Jaksa Agung Suprapto No 90 Sampang - Madura ☎ : ( 0323 ) 321345 📱 : + 62 821 41022255( Faris ) 📱 : +62 812 17026391 ( Lia ) 📱 : +62 838 52860353 ( Lilif ) ⏰ : 08.00 - 16.00 📆 : Senin - Sabtu ( tanggal merah tutup ) 📧 : sampangshafira@gmail.com ================================ Nikmati Umroh & Haji tak terlupakan Dijamin berangkat Harga paling hemat ================================ ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ #shafiratours #shafiratourstravel #besttravel #ayoberhaji #umrohhajiplus #bestservice #mabrur #hajiplus #shafirahajiplus #musimhaji #jamaahhajiplusshafira #hajiplusshafira #hajiplusindonesia #greatshafira #greatumrohhajj #Ilikeshafira #shafirasampang #travelumrohmadura #hajiumrohmadura #travelumroh #travelmadura #travelumrohsampang #hajiumrohsampang #shafirasampang
Malang: Menteri Pertanian (Mentan) Andi Amran Sulaiman menilai, harga telur ayam yang menyentuh harga Rp30 ribu per kilogram bersifat sementara. Menurutnya, kenaikan harga karena bersamaan dengan musim haji. "Naik sedikit. Sekali-kali naik sedikit lah. Palingan seminggu ini sudah stabil kembali," katanya saat berkunjung ke Kota Batu, Jawa Timur, Selasa, 17 Juli 2018. Kemarin piala dunia , lalu Pilgub ,terus cuti bersama , kemudian apalagi besok . 😅 ⏩⏩ Follow @heart_break_kids99 | @heart_break_kids99 like| share | and coment #telurayam #hargatelurayamnaik #hargatelurnaik #musimhaji #2019GantiPresiden
Sambal bilis garing homemade Makan nasik panas2 sedap nih😋 Bawak pi tarvel pon boleh.. Skrg musim haji kan.. Nk bwak gi tanah suci ke boleh jugak.. Makan dgn lemang ketupat pon sodap😍 rm12 sahaja😘 Available COD area tasek gelugor dan kepala batas dan berdekatan Nak Walk in pon bleh Butik alkauthar pulau pinang (bertam walk) Pos ke seluruh malaysia Www.wasap.my/+60135925583/sambalbilis #sambalviral #sambalbilissedap 😋 #sqmbalbilismurah #sambalmurah #sambalketupat #aidiladha #musimhaji #sambaltravel
. #GaleriShafira Selamat datang musim umroh akhir tahun Nikmati liburan dengan perjalanan spritual ibadah yang tak terlupakan "umroh bareng keluarga" Dengan pelayanan terbaik dari shafira tour and travel 👍👍 ㅤㅤㅤ Ingin segera dapat brosur? tulis alamat email Anda dikolom komentar. ㅤㅤㅤ Untuk 500 pendaftar pertama akan mendapatkan Hadiah Spesial berupa Shafira Backpack (Ransel). *Syarat Ketentuan Berlaku ㅤㅤㅤ BOOK NOW ㅤㅤㅤ SHAFIRA SAMPANG ================ 🏢 : Jl. Jaksa Agung Suprapto No 90 Sampang - Madura ☎ : ( 0323 ) 321345 📱 : +62 821 41022255( Faris ) 📱 : +62 812 17026391 ( Lia ) 📱 : +62 838 52860353 ( Lilif ) ⏰ : 08.00 - 16.00 📆 : Senin - Sabtu ( tanggal merah tutup ) 📧 : sampangshafira@gmail.com ================================ Nikmati Umroh & Haji tak terlupakan Dijamin berangkat Harga paling hemat ================================ 🎁 Daftar dan dapatkan voucher belanjanya 🎁 =================================== ㅤㅤㅤ #shafiratours #shafiratourstravel #besttravel #ayoberhaji #umrohhajiplus #bestservice #mabrur #hajiplus #shafirahajiplus #musimhaji #jamaahhajiplusshafira #hajiplusshafira #hajiplusindonesia #greatshafira #greatumrohhajj #Ilikeshafira #shafirasampang #travelumrohmadura #hajiumrohmadura #travelumroh #travelmadura #travelumrohsampang #hajiumrohsampang #shafirasampang #shafiramagazine #shafiratours #shafiratourstravel #besttravel #ayoberumroh #musimumroh2019 #umrohakhirtahun #umrohliburan #greatshafira #greatumrohhajj #Ilikeshafira
Pastikan ada sehelai untuk ke tanah suci.. . . ❤SUIT HAJI & UMRAH❤️ . . ✔Material daripada abaya, tidak memeri, sedap, sejuk aje.. . . ✔Longgar dan selesa utk dipakai . . ✔Bf & Nursing Friendly . . ✔Pinggang seluar full getah . . ✔Inovasi terbaru..bahagian dalam seluar ada lipatan bergetah utk memudahkan pemakai . . ✔Ada 5 warna menarik . . ✔Harga termasuk pos hanya RM119..sgt murah jika dibandingkan dengan kualiti material . . 🔰Dewasa RM119 INC POSTAGE . . 📢📢 Bertindak segera sebelum saiz habis. Tekan link di BIO untuk order 😍😍😍 . . 🌹warna pada gambar mungkin 10% berbeza disebabkan effect lighting semasa photoshoot dan tetapan skrin . . 🌹 Tiada penukaran saiz dibenarkan . . #officesuit #jubahseluar #sayajualjubahseluar #nur #musimhaji #haji #umrah #mekah #madinah #ootdmalaysia #malaysiabaru #bajuraya #mmbasiclovers #marissasuit #aidijumalovers #sugarscarflovers #naelofarhijab #arianilovers #bellaammaralovers #bokittalovers #minazlovers #arianirtwlovers #raya2018 #kelate
Rindu menerpa untuk menjejak kan kaki ku di tanah suci Mu..sesungguhnya aku masih mentah dan tidak cukup ilmu ketika di sana tetapi ia tidak mematahkan semangat ku bahkan semangatku bertambah tinggi kerana dapat menunaikan impian ku sejak kecil..Ya Allah begitu kerdil ketika aku melihat kebesaran Mu di sana..Menitik airmata ini ketika pertama kali melihat kaabah yang selama ini hanya di lihat di atas kertas dan di kaca TV.. Sudah 4tahun kenangan ini berlalu..walaupun umat islam terlalu ramai tetapi ia tidak mematahkan semangatku langsung untuk melihat keindahan tanah suci mu walaupun ketika itu cuaca sejuk... Iya banyak mengajar ku tentang diri ku...kenangan yang terindah dalam hidup ku..akan kita bertemu lagi untuk menunaikan Haji bila tiba masanya nanti.... Ya Allah aku rindu solat melihat kaabah..aku rindu untuk menatapi kaabah mu ketika tawaf..Aku rindu solat di Masjid Nabawi melawat Makam Baginda Rasulullah di Raudah..Ya Allah berikan ku kesempatan untuk merasai pengalaman ini lagi.. Untuk merasai ketenangan.. #tiba2teringatmekah #umrah2015 #mekahalmukarramah #musimhaji #kenanganterindahdalamhidupku
Pastikan ada sehelai untuk ke tanah suci.. . . ❤SUIT HAJI & UMRAH❤️ . . ✔Material daripada abaya, tidak memeri, sedap, sejuk aje.. . . ✔Longgar dan selesa utk dipakai . . ✔Bf & Nursing Friendly . . ✔Pinggang seluar full getah . . ✔Inovasi terbaru..bahagian dalam seluar ada lipatan bergetah utk memudahkan pemakai . . ✔Ada 5 warna menarik . . ✔Harga termasuk pos hanya RM119..sgt murah jika dibandingkan dengan kualiti material . . 🔰Dewasa RM119 INC POSTAGE . . 📢📢 Bertindak segera sebelum saiz habis. Tekan link di BIO untuk order 😍😍😍 . . 🌹warna pada gambar mungkin 10% berbeza disebabkan effect lighting semasa photoshoot dan tetapan skrin . . 🌹 Tiada penukaran saiz dibenarkan . . #officesuit #jubahseluar #sayajualjubahseluar #nur #musimhaji #haji #umrah #mekah #madinah #ootdmalaysia #malaysiabaru #bajuraya #mmbasiclovers #marissasuit #aidijumalovers #sugarscarflovers #naelofarhijab #arianilovers #bellaammaralovers #bokittalovers #minazlovers #arianirtwlovers #raya2018 #kelate
Saya begitu bahagia melihat berita di tv banyak calon jemaah haji #lansia yang sudah belasan/puluhan tahun menabung dan Alhamdulilah bisa berangkat tahun ini. Tentu dengan suka cita dan atas ridho Allah SWT. Semoga diberikan kesehatan dan menjadi Haji yg mabrur/mabrurah aamiin... Dan terimakasih pula kepada Mereka #petugas_haji yang bekerja tanpa lelah melayani jemaah. Mereka tinggalkan keluarga dalam waktu lama untuk menyambut tamu Allah. Mereka kerja bersama dalam satu tekad terbaik. Kunci pertama adalah sehat, sehat dan sehat. Mari jaga kesehatan dri sekarang, perhatikan pola makan, pola tidur, gaya hidup dan konsumsi #britishpropolis . #infohaji #haji2018 #kemenag #kesehatan #suplemenkesehatan #jualpropolis #propolisuk #propolisterbaik #musimhaji #kabah #umroh #tipssehatalami
. #GaleriShafira Sahabat Shafira, yuk mari kita memperbanyak sholat, baca quran dan sujud. . Rasulullah shallallahu ‘alaihi wa sallam. Beliau bersabda, . عَلَيْكَ بِكَثْرَةِ السُّجُودِ لِلَّهِ فَإِنَّكَ لاَ تَسْجُدُ لِلَّهِ سَجْدَةً إِلاَّ رَفَعَكَ اللَّهُ بِهَا دَرَجَةً وَحَطَّ عَنْكَ بِهَا خَطِيئَةً . ‘Hendaklah engkau memperbanyak sujud (perbanyak shalat) kepada Allah. Karena tidaklah engkau memperbanyak sujud karena Allah melainkan Allah akan meninggikan derajatmu dan menghapuskan dosamu’. HR. Muslim . . Excellent Service For Excellent People 👍🏼 ㅤㅤㅤ Hubungi : SHAFIRA SAMPANG ================ 🏢 : Jl. Jaksa Agung Suprapto No 90 Sampang - Madura ☎ : ( 0323 ) 321345 📱 : + 62 821 41022255( Faris ) 📱 : +62 812 17026391 ( Lia ) 📱 : +62 838 52860353 ( Lilif ) ⏰ : 08.00 - 16.00 📆 : Senin - Sabtu ( tanggal merah tutup ) 📧 : sampangshafira@gmail.com ================================ Nikmati Umroh & Haji tak terlupakan Dijamin berangkat Harga paling hemat ================================ ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ #shafiratours #shafiratourstravel #besttravel #ayoberhaji #umrohhajiplus #bestservice #mabrur #hajiplus #shafirahajiplus #musimhaji #jamaahhajiplusshafira #hajiplusshafira #hajiplusindonesia #greatshafira #greatumrohhajj #Ilikeshafira #shafirasampang #travelumrohmadura #hajiumrohmadura #travelumroh #travelmadura #travelumrohsampang #hajiumrohsampang #shafirasampang
Pastikan ada sehelai untuk ke tanah suci.. . . ❤SUIT HAJI & UMRAH❤️ . . ✔Material daripada abaya, tidak memeri, sedap, sejuk aje.. . . ✔Longgar dan selesa utk dipakai . . ✔Bf & Nursing Friendly . . ✔Pinggang seluar full getah . . ✔Inovasi terbaru..bahagian dalam seluar ada lipatan bergetah utk memudahkan pemakai . . ✔Ada 5 warna menarik . . ✔Harga termasuk pos hanya RM119..sgt murah jika dibandingkan dengan kualiti material . . 🔰Dewasa RM119 INC POSTAGE . . 📢📢 Bertindak segera sebelum saiz habis. Tekan link di BIO untuk order 😍😍😍 . . 🌹warna pada gambar mungkin 10% berbeza disebabkan effect lighting semasa photoshoot dan tetapan skrin . . 🌹 Tiada penukaran saiz dibenarkan . . #officesuit #jubahseluar #sayajualjubahseluar #nur #musimhaji #haji #umrah #mekah #madinah #ootdmalaysia #malaysiabaru #bajuraya #mmbasiclovers #marissasuit #aidijumalovers #sugarscarflovers #naelofarhijab #arianilovers #bellaammaralovers #bokittalovers #minazlovers #arianirtwlovers #raya2018 #kelate
Pastikan ada sehelai untuk ke tanah suci.. . . ❤SUIT HAJI & UMRAH❤️ . . ✔Material daripada abaya, tidak memeri, sedap, sejuk aje.. . . ✔Longgar dan selesa utk dipakai . . ✔Bf & Nursing Friendly . . ✔Pinggang seluar full getah . . ✔Inovasi terbaru..bahagian dalam seluar ada lipatan bergetah utk memudahkan pemakai . . ✔Ada 5 warna menarik . . ✔Harga termasuk pos hanya RM119..sgt murah jika dibandingkan dengan kualiti material . . 🔰Dewasa RM119 INC POSTAGE . . 📢📢 Bertindak segera sebelum saiz habis. Tekan link di BIO untuk order 😍😍😍 . . 🌹warna pada gambar mungkin 10% berbeza disebabkan effect lighting semasa photoshoot dan tetapan skrin . . 🌹 Tiada penukaran saiz dibenarkan . . #officesuit #jubahseluar #sayajualjubahseluar #nur #musimhaji #haji #umrah #mekah #madinah #ootdmalaysia #malaysiabaru #bajuraya #mmbasiclovers #marissasuit #aidijumalovers #sugarscarflovers #naelofarhijab #arianilovers #bellaammaralovers #bokittalovers #minazlovers #arianirtwlovers #raya2018 #kelate
SAMBAL BURMA sebagai #DoorgiftAqiqah sempena majlis Aqiqah & Cukur Jambul untuk teman-teman dan sanak saudara kesayangan ❤️ . Nak tempah? Whatsapp Kak PhESTA atau agen-agen anda yang berhampiran 😉 . #SambalSedap #SambalMelayu #MalaysianFood #MalaysianTaste #DoorGift #Aqiqah #MajlisKahwin #SambalHitam #SambalKering #SambalBurma #SerundingDaging #SerundingIkan #SerundingAyam #PromosiAidilAdha #MusimHaji
Pastikan ada sehelai untuk ke tanah suci.. . . ❤SUIT HAJI & UMRAH❤️ . . ✔Material daripada abaya, tidak memeri, sedap, sejuk aje.. . . ✔Longgar dan selesa utk dipakai . . ✔Bf & Nursing Friendly . . ✔Pinggang seluar full getah . . ✔Inovasi terbaru..bahagian dalam seluar ada lipatan bergetah utk memudahkan pemakai . . ✔Ada 5 warna menarik . . ✔Harga termasuk pos hanya RM119..sgt murah jika dibandingkan dengan kualiti material . . 🔰Dewasa RM119 INC POSTAGE . . 📢📢 Bertindak segera sebelum saiz habis. Tekan link di BIO untuk order 😍😍😍 . . 🌹warna pada gambar mungkin 10% berbeza disebabkan effect lighting semasa photoshoot dan tetapan skrin . . 🌹 Tiada penukaran saiz dibenarkan . . #officesuit #jubahseluar #sayajualjubahseluar #nur #musimhaji #haji #umrah #mekah #madinah #ootdmalaysia #malaysiabaru #bajuraya #mmbasiclovers #marissasuit #aidijumalovers #sugarscarflovers #naelofarhijab #arianilovers #bellaammaralovers #bokittalovers #minazlovers #arianirtwlovers #raya2018 #kelate
Exclusive nih nak habaq mai kat angpa!!!Jom dapatkan secara PERCUMA dengan setiap pembelian Niqab Maria 2 Layers akan dapat box comel ni tau dak... kaih..kaih...nak bagi hadiah pun elok ni tau..😍😍 Berkenan wasap Mya😘🎀👇👇🎀😘 http://www.wasap.my/601127095535 #teameffteetah #qibtiyyahexclusive #maria2layers #musimHaji &Umrah
Pastikan ada sehelai untuk ke tanah suci.. . . ❤SUIT HAJI & UMRAH❤️ . . ✔Material daripada abaya, tidak memeri, sedap, sejuk aje.. . . ✔Longgar dan selesa utk dipakai . . ✔Bf & Nursing Friendly . . ✔Pinggang seluar full getah . . ✔Inovasi terbaru..bahagian dalam seluar ada lipatan bergetah utk memudahkan pemakai . . ✔Ada 5 warna menarik . . ✔Harga termasuk pos hanya RM119..sgt murah jika dibandingkan dengan kualiti material . . 🔰Dewasa RM119 INC POSTAGE . . 📢📢 Bertindak segera sebelum saiz habis. Tekan link di BIO untuk order 😍😍😍 . . 🌹warna pada gambar mungkin 10% berbeza disebabkan effect lighting semasa photoshoot dan tetapan skrin . . 🌹 Tiada penukaran saiz dibenarkan . . #officesuit #jubahseluar #sayajualjubahseluar #nur #musimhaji #haji #umrah #mekah #madinah #ootdmalaysia #malaysiabaru #bajuraya #mmbasiclovers #marissasuit #aidijumalovers #sugarscarflovers #naelofarhijab #arianilovers #bellaammaralovers #bokittalovers #minazlovers #arianirtwlovers #raya2018 #kelate
Sekarang musim Calon Jama'ah haji berangkat ke tanah suci.... . . Jangan lupa bawa Grece anti perspirant karena gak boleh pakai wewangian.... gak nyaman dong kalau ketika towaf bau badan.... . . Bisa juga buat bingkisan yg mau berangkat haji dan umrah..... . .pemesanan Inbox/ wa 087886188495 #musim #musimhaji #grece #naturalnusantara #guy #girl
Super Big Promo Umroh bersama PT IBS hanya Rp.18.500.000 *syarat dan ketentuan berlaku Wujudkan hajad anda tahun ini #TanpaMenungguTahun2019 Schedule-kan ibadah anda bersama IBS travel di mulai dari sekarang Free Konsultasi Umroh & Haji Plus Hubungi : 🏠 Jl. Kanginan 18 Surabaya 🏠 Jl. Terusan Sulfat No.24 Telp : 0341 4376457 / 0813 4032 1377 Customer service : Achmad Djoko 0813 3302 7725 Fifitriani 0822 3255 1553 Website : www.ibstour.com Youtube : ibs media Facebook : IBS Travel Umroh Malang Twitter : @ibstravelberkah Playtore : ibs tour #2019umrohikutibs #sahabatIBS #IBSTravelUmroh #umrohmurahmalang #umrohmalang #umrohIBS #umrohlangsungmadinah #umrohhajiplus #hajiplusIBS #barokahselamanya #jadwalumrohIBS #jadwalIBS #iloveIBS #IkhwanBerkahSejahtera #makkah #madinah #umrohlangsungjeddah #IBSTourTravel #umrohhemat #umrohamanah #umrohberkah #malangmengaji #kajianaswaja #onedayonehadits #MusimHaji #hajiplus #haji2018 #BigPromo
Siap nk courier ke Kuantan, Putrajaya & Kuala Lumpur.. Ada yg order nk bagi sanak saudara, kawan2 & bos yg nk ke tanah suci Mekah..semoga bakal2 haji berselera menjamu bersama #sambalbilisgaringayra & seterusnya dapat menunaikan ibadah dengan baik & mendapat Haji yg mabrur... Kepada yg berminat boleh contact akak 013-3807879 untuk order ye.. #musimhaji #bulanhaji #haji2018 #sambalgorengikanbilis #sambalsedap #sambaltahanlama #samballovers #sambalmelaka #travelfood #sungaiputatmelaka
Wali Kota Medan Drs. H. T. Dzulmi Eldin S, MSi didampingi Wakil Wali Kota Medan Ir. Akhyar Nasution, MSi menghadiri acara halal bihalal dan tepung tawar Calon Haji asal Kota Medan di Lapangan Merdeka Medan, Rabu (18/7). . Pada tahun ini sebanyak 2407 Calon Jemaah Haji asal Kota Medan direncanakan berangkat menuju Tanah Suci Mekkah. . . #haji #hajjah #tepungtawar #halalbihalal #musimhaji #kotamedan #medanrumahkita #mekkah #madinah #arabsaudi
Pastikan ada sehelai untuk ke tanah suci.. . . ❤SUIT HAJI & UMRAH❤️ . . ✔Material daripada abaya, tidak memeri, sedap, sejuk aje.. . . ✔Longgar dan selesa utk dipakai . . ✔Bf & Nursing Friendly . . ✔Pinggang seluar full getah . . ✔Inovasi terbaru..bahagian dalam seluar ada lipatan bergetah utk memudahkan pemakai . . ✔Ada 5 warna menarik . . ✔Harga termasuk pos hanya RM119..sgt murah jika dibandingkan dengan kualiti material . . 🔰Dewasa RM119 INC POSTAGE . . 📢📢 Bertindak segera sebelum saiz habis. Tekan link di BIO untuk order 😍😍😍 . . 🌹warna pada gambar mungkin 10% berbeza disebabkan effect lighting semasa photoshoot dan tetapan skrin . . 🌹 Tiada penukaran saiz dibenarkan . . #officesuit #jubahseluar #sayajualjubahseluar #nur #musimhaji #haji #umrah #mekah #madinah #ootdmalaysia #malaysiabaru #bajuraya #mmbasiclovers #marissasuit #aidijumalovers #sugarscarflovers #naelofarhijab #arianilovers #bellaammaralovers #bokittalovers #minazlovers #arianirtwlovers #raya2018 #kelate
Congratulation to #france in #worldcup2018 Sambal garing che nor - RM10 (150gm). Sambal udang - RM20 (250gm). Pm/wasap - 0195973486 / 0193773677. #sambalchenor #sambalgaringchenor #sambaludang #musimhaji #haji #umrah #travel #travelling #hiking #worldcup #rusia2018
Semoga dipermudahkan segala urusan mak.. Diberi kesihatan yg baik, Dan mendapat haji mabrur.. Miss u mak.. 17|07|2018 #part1 #musimhaji #myfamili #
Hadiahkan pada mak ayah yg nk ke tanah suci..mudahan mereka dikurniakan kesihatan utk beribadah dan mendapat haji yg mabrur... #afiyatditanahsuci #musimhaji #olivehousegongbadak
Musim haji kembali lagi. Beruntungnya mereka yang terpilih ke sana. . . Sebagai persediaan, apa kata bawa bersama sebotol minyak argan yang banyak manfaatnya ini. . . Untuk konsultasi dan pembelian, jangan segan-segan hubungi saya Nazura stokis byhanneas. . . 📲 019-2167000 Atau klik terus pada link di profile. #kembarasuci #musimhaji #hajj #mekah #madinah #jemaahhaji #tabunghaji #zulhijjah #rukunislam #baitullah #ihram #umrah #panggilanhaji
Super Big Promo Umroh bersama PT IBS hanya Rp.18.500.000 *syarat dan ketentuan berlaku Wujudkan hajad anda tahun ini #TanpaMenungguTahun2019 Schedule-kan ibadah anda bersama IBS travel di mulai dari sekarang Free Konsultasi Umroh & Haji Plus Hubungi : 🏠 Jl. Kanginan 18 Surabaya 🏠 Jl. Terusan Sulfat No.24 Telp : 0341 4376457 / 0813 4032 1377 Customer service : Achmad Djoko 0813 3302 7725 Fifitriani 0822 3255 1553 Website : www.ibstour.com Youtube : ibs media Facebook : IBS Travel Umroh Malang Twitter : @ibstravelberkah Playtore : ibs tour #2019umrohikutibs #sahabatIBS #IBSTravelUmroh #umrohmurahmalang #umrohmalang #umrohIBS #umrohlangsungmadinah #umrohhajiplus #hajiplusIBS #barokahselamanya #jadwalumrohIBS #jadwalIBS #iloveIBS #IkhwanBerkahSejahtera #makkah #madinah #umrohlangsungjeddah #IBSTourTravel #umrohhemat #umrohamanah #umrohberkah #malangmengaji #kajianaswaja #onedayonehadits #MusimHaji #hajiplus #haji2018 #BigPromo
Super Big Promo Umroh bersama PT IBS hanya Rp.18.500.000 *syarat dan ketentuan berlaku Wujudkan hajad anda tahun ini #TanpaMenungguTahun2019 Schedule-kan ibadah anda bersama IBS travel di mulai dari sekarang Free Konsultasi Umroh & Haji Plus Hubungi : 🏠 Jl. Kanginan 18 Surabaya 🏠 Jl. Terusan Sulfat No.24 Telp : 0341 4376457 / 0813 4032 1377 Customer service : Achmad Djoko 0813 3302 7725 Fifitriani 0822 3255 1553 Website : www.ibstour.com Youtube : ibs media Facebook : IBS Travel Umroh Malang Twitter : @ibstravelberkah Playtore : ibs tour #2019umrohikutibs #sahabatIBS #IBSTravelUmroh #umrohmurahmalang #umrohmalang #umrohIBS #umrohlangsungmadinah #umrohhajiplus #hajiplusIBS #barokahselamanya #jadwalumrohIBS #jadwalIBS #iloveIBS #IkhwanBerkahSejahtera #makkah #madinah #umrohlangsungjeddah #IBSTourTravel #umrohhemat #umrohamanah #umrohberkah #malangmengaji #kajianaswaja #onedayonehadits #MusimHaji #hajiplus #haji2018 #BigPromo
Pastikan ada sehelai untuk ke tanah suci.. . . ❤SUIT HAJI & UMRAH❤️ . . ✔Material daripada abaya, tidak memeri, sedap, sejuk aje.. . . ✔Longgar dan selesa utk dipakai . . ✔Bf & Nursing Friendly . . ✔Pinggang seluar full getah . . ✔Inovasi terbaru..bahagian dalam seluar ada lipatan bergetah utk memudahkan pemakai . . ✔Ada 5 warna menarik . . ✔Harga termasuk pos hanya RM119..sgt murah jika dibandingkan dengan kualiti material . . 🔰Dewasa RM119 INC POSTAGE . . 📢📢 Bertindak segera sebelum saiz habis. Tekan link di BIO untuk order 😍😍😍 . . 🌹warna pada gambar mungkin 10% berbeza disebabkan effect lighting semasa photoshoot dan tetapan skrin . . 🌹 Tiada penukaran saiz dibenarkan . . #officesuit #jubahseluar #sayajualjubahseluar #nur #musimhaji #haji #umrah #mekah #madinah #ootdmalaysia #malaysiabaru #bajuraya #mmbasiclovers #marissasuit #aidijumalovers #sugarscarflovers #naelofarhijab #arianilovers #bellaammaralovers #bokittalovers #minazlovers #arianirtwlovers #raya2018 #kelate
Musim Haji Telah Tiba. Kementerian Agama Republik Indonesia secara resmi telah melepas rombongan Calon Jemaah Haji Kloter Pertama di sejumlah daerah semalam. Calon Jamaah Haji Kabupaten Bintan sendiri , rencananya akan diberangkatkan ke Tanah Suci pada tanggal 7 Agustus 2018 melalui Embarkasi Kota Batam. Menghadapi musim haji, Bupati Bintan H Apri Sujadi, S.Sos meminta agar Calon Jamaah Haji Kabupaten Bintan diharapkan mampu mempersiapkan diri sedini mungkin khususnya masalah kesehatan. Karena menurutnya, kondisi badan yang sehat nantinya akan berguna untuk mengatasi panasnya cuaca terik di tanah Arab. " Calon Jamaah Haji harus mempersiapkan kondisi kesehatan sedini mungkin. Karena biasanya cuaca musim haji disana akan terik " H Apri Sujadi, S.Sos #kabupaten #KabupatenBintan #Bintangemilang #bintan #jamaahhaji #jamaahhajiindonesia #haji #musimhaji #musimhaji2018
Handsock cotton Yang ni sampai paras bawah siku je. Ada getah kat bahagian situ jadi tak risau dia turun- turun. Boleh dapatkan Di @stopaffaire ya. #stopaffaire #kedaihaji #kedaiumrah #kelengkapanhaji #musimhaji #haji2018 #stokin #jubah #blouse #purdah #jubahseluar #sungaibuloh #pakaiankanakkanak #kids #clothing #islamic
Pastikan ada sehelai untuk ke tanah suci.. . . ❤SUIT HAJI & UMRAH❤️ . . ✔Material daripada abaya, tidak memeri, sedap, sejuk aje.. . . ✔Longgar dan selesa utk dipakai . . ✔Bf & Nursing Friendly . . ✔Pinggang seluar full getah . . ✔Inovasi terbaru..bahagian dalam seluar ada lipatan bergetah utk memudahkan pemakai . . ✔Ada 5 warna menarik . . ✔Harga termasuk pos hanya RM119..sgt murah jika dibandingkan dengan kualiti material . . 🔰Dewasa RM119 INC POSTAGE . . 📢📢 Bertindak segera sebelum saiz habis. Tekan link di BIO untuk order 😍😍😍 . . 🌹warna pada gambar mungkin 10% berbeza disebabkan effect lighting semasa photoshoot dan tetapan skrin . . 🌹 Tiada penukaran saiz dibenarkan . . #officesuit #jubahseluar #sayajualjubahseluar #nur #musimhaji #haji #umrah #mekah #madinah #ootdmalaysia #malaysiabaru #bajuraya #mmbasiclovers #marissasuit #aidijumalovers #sugarscarflovers #naelofarhijab #arianilovers #bellaammaralovers #bokittalovers #minazlovers #arianirtwlovers #raya2018 #kelate
Musim Haji Telah Tiba, 300 CJH Kloter Banjarmasin Mulai Diberangkatkan ke Tanah Suci - #jejakrekam #asramahajibanjarbaru #cjh #kloteribanjarmasin #musimhaji #humaniora
Sekarang dah bermula musim orang berangkat ke Mekah untuk menunaikan rukun Islam yang ke 5. . Jadi banyak kelengkapan dan persediaan yang perlu dibawa sepanjang berada di sana. Salah satunya anda boleh bawa minyak argan @by.hanneas. Ini kerana khasiat minyak argan yang baik untuk tubuh anda sepanjang berada di sana. . Nak tahu lebih detail..boleh whatsaap 011-12272531🌸 #minyakmorocco #byhanneas #purearganoil #mekah #musimhaji #worldcup2018
Yak! Yg berangkat haji! sesuai dengan pengalaman tahun kemarin, Alhamdulillah sudah terbukti para jemaah haji yang mengkonsumsi Marine Omega selama 40 hari mengalami daya tahan tubuh yang luar biasa dan mampu menjalani hari-hari ibadah dengan lancar artinya sehat sebelum berangkat, sehat selama di tanah suci dan juga pulang ke Indonesia kembali sehat minumlah suplemen Marine Omega #panggilanhaji #musimhaji ##hajimabrur #sehatberhaji #sehatumroh #muslimsehat #hajiindonesia #suplemenhaji #suplemenumroh
Jangan sampai enggan berqurban karena takut harta berkurang. Jangan sampai enggan berqurban karena khawatir akan kurang modal usaha. Jangan sampai enggan berqurban karena khawatir tidak bisa hidupi lagi keluarga. Justru dengan berqurban harta semakin berkah, usaha semakin dimudahkan, segala kesulitan terangkat, lebih-lebih kesukaran di akhirat. Bimbinganislam.com | Follow TG, YT, IG, FB, TWITTER : Bimbingan Islam - #kurban #sapi #kambing #iduladha #haji #musimhaji
next page →