#my_genggua

637,008 posts

Loading...
MY BEAUTIFUL CUSTOMER ๐Ÿ’– . Huhuu cantikk betul kulit customer sis ni. Sis pun naik jealous taw tengok kulit dia. Flawless putih gebuโœจโœจ Dia hanya amalkan GlutaMilkSoap je uolls. Mmg selalu repeat stock dgn sisโค๏ธ . Uolls yg belum cuba sabun ajaib ni, kene cuba taw! Confirm jatuh cinta dgn GlutaMilkSoap ni. . Direct Whatsapp sis untuk order sebelum stock sis licin ok๐Ÿค“ . 010-2731099 010-2731099 010-2731099 . . P/s :: Uolls yg nak share feedback jgn malu jgn segan utk tag @ whatsapp sis ok๐Ÿ˜˜
Anda pendek? Bosan kne ejek? Xsuka pkai high heels? Bantu gitew? Katik? Jangan risau !! Awak boleh panjangkan ehem 3cm - 15cm .. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Panjangkan Tulang / Tinggikan Badan Kami ada ikhtiarnya .. . . . Ready stock ready to post ๐Ÿ“ฑwhatsapp :ย +60 11 1695 9510 #igersmalaya #my_genggua #igersmy #malaysia #malaysian #kualalumpur #kl #klcc #sabah #melaka #penang #malaysianhair #pulaupinang #johor #selangor #terengganu #kedah #kualaterengganu #pahang #negerisembilan #sepang #perlis #sarawak #kuching #bintulu #tawau #putrajaya #johorbahru #jdt #adelliaiqra
Warda Eryna Suit . Price : RM85 ( Size S - XL ) RM115 ( Size 2XL - 5XL ) . Postage : SM - Free postage SS - Add on RM10 . Material : Como heavy crepe . Size : S , M , L , XL , 2XL , 3XL , 4XL , 5XL . Measurement : Click here ๐Ÿ‘‰๐Ÿป #queraadorewardaeryna . Note : Color differs slightly from the picture Plus size pre order 3-4 days . ORDER : ๐Ÿ“ฒ whatsapp +60169425305 . #QABLOUSE #sayajual #sayajualblouse #sayajualblousemurah #blousemalaysia #blousemurah #blousemurahmalaysia #neelofa #mirafilzah #emmamaembong #uia #uitm #Igersmalaya #vscomalaysia #universitimalaya #malaysia #ikutcarakita #my_genggua #igersmy #prismamalaysia #uitmshahalam #kolejkomuniti #pokemongo #bazarpaknil #kosmetik #bajukurung #malaysia #fitmalaysia #akuyangpakaikauyangpanas
Warda Eryna Suit . Price : RM85 ( Size S - XL ) RM115 ( Size 2XL - 5XL ) . Postage : SM - Free postage SS - Add on RM10 . Material : Como heavy crepe . Size : S , M , L , XL , 2XL , 3XL , 4XL , 5XL . Note : Color differs slightly from the picture Plus size pre order 3-4 days . ORDER : ๐Ÿ“ฒ whatsapp +60169425305 . #QABLOUSE #sayajual #sayajualblouse #sayajualblousemurah #blousemalaysia #blousemurah #blousemurahmalaysia #neelofa #mirafilzah #emmamaembong #uia #uitm #Igersmalaya #vscomalaysia #universitimalaya #malaysia #ikutcarakita #my_genggua #igersmy #prismamalaysia #uitmshahalam #kolejkomuniti #pokemongo #bazarpaknil #kosmetik #bajukurung #malaysia #fitmalaysia #akuyangpakaikauyangpanas
Warda Eryna Suit . Price : RM85 ( Size S - XL ) RM115 ( Size 2XL - 5XL ) . Postage : SM - Free postage SS - Add on RM10 . Material : Como heavy crepe . Size : S , M , L , XL , 2XL , 3XL , 4XL , 5XL . Measurement : Click here ๐Ÿ‘‰๐Ÿป #queraadorewardaeryna . Note : Color differs slightly from the picture Plus size pre order 3-4 days . ORDER : ๐Ÿ“ฒ whatsapp +60169425305 . #QABLOUSE #sayajual #sayajualblouse #sayajualblousemurah #blousemalaysia #blousemurah #blousemurahmalaysia #neelofa #mirafilzah #emmamaembong #uia #uitm #Igersmalaya #vscomalaysia #universitimalaya #malaysia #ikutcarakita #my_genggua #igersmy #prismamalaysia #uitmshahalam #kolejkomuniti #pokemongo #bazarpaknil #kosmetik #bajukurung #malaysia #fitmalaysia #akuyangpakaikauyangpanas
Butterfly Style Comb (Sliver) โœ‚๏ธโœ‚๏ธlReady Stockl Dull |x tajam| . . ๐Ÿ“ฒ Screen shot and Whatsapp 0176427116 . ๐Ÿ’ฃ RM35 . ๐ŸŽƒ Used as comb,training and become champion โ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธ . . #csgomalaysia #karambit #karambitmalaysia #knivemalaysia #outdoormalaysia #silatmalaysia #sayajualonline #onlinesales #pisau #tenang #ikutcarakita #420 #lokallense #balunjekeje #my_genggua #bradergua #karambitcsgo #foldingknive #igshopmalaysia #instashopmalaysia #igersmalaysia #malaysian #malaysiaonlineshop #igmalaysia #sayajual #sayajualmurah #butterflyknive #kakihiking
"If you tell the truth, you don't have to remember anything." - Mark Twain #kolabros #kolapictures #berKOLAborasi #ikutcarakita #ipostprecious #my_genggua #wow_men #crazy2look
: Kata kata dari seorang sahabat. - Ilmu itu milik Allah. Apa yang baik itu kita cuba amalkan dan kita sampaikan kepada yang lain. - โ€Žุงู„ู„ูŽู‘ู‡ูู…ูŽู‘ ุตูŽู„ูู‘ ุนูŽู„ูŽู‰ ู…ูุญูŽู…ูŽู‘ุฏู ูˆูŽุนูŽู„ูŽู‰ ุขู„ู ู…ูุญูŽู…ูŽู‘ุฏู - #akhimumtaz
Warda Eryna Suit . Price : RM85 ( Size S - XL ) RM115 ( Size 2XL - 5XL ) . Postage : SM - Free postage SS - Add on RM10 . Material : Como heavy crepe . Size : S , M , L , XL , 2XL , 3XL , 4XL , 5XL . Measurement : Click here ๐Ÿ‘‰๐Ÿป #queraadorewardaeryna . Note : Color differs slightly from the picture Plus size pre order 3-4 days . ORDER : ๐Ÿ“ฒ whatsapp +60169425305 . #QABLOUSE #sayajual #sayajualblouse #sayajualblousemurah #blousemalaysia #blousemurah #blousemurahmalaysia #neelofa #mirafilzah #emmamaembong #uia #uitm #Igersmalaya #vscomalaysia #universitimalaya #malaysia #ikutcarakita #my_genggua #igersmy #prismamalaysia #uitmshahalam #kolejkomuniti #pokemongo #bazarpaknil #kosmetik #bajukurung #malaysia #fitmalaysia #akuyangpakaikauyangpanas
Awakkk ! Iyaa awakk yg PENDEK, Awak yg NAK TINGGI , Awak yg terseksa dalam amik barang setiap kali nak amik ! Minum HICAL powder ni confirm semua masalah awak tuu lesapp !!! Tapi bukan laa minum sekali terus lesap kan .. makan nasi pun bukan terus jadi gemuk iyaa dokk ๐Ÿ˜‰ . . @lajunaktinggi.my @lajunaktinggi.my @lajunaktinggi.my . Untuk yg bermasalah MATA MINUS & PAYUDARA KECIK pun sesuai tau .. SESUAI UNTUK LELAKI & PEREMPUAN SEAWAL 18 TAHUN Whatsapp segera jika anda nak diri anda sihat dan tinggi dgn selamat . ๐Ÿ“ฑ Whatsap : +60 11-2681 3002 . Cepat follow them now. Diorg ada buat every week give away topup tu. Gilah cuba nasib korang๐Ÿ˜. Follow now @lajunaktinggi.my . . #igersmalaya #my_genggua #vscocammalaysia #vscomy #igersganu #igersmy #igersjoho #sematnatang #igersnegeri #themalaya_ig #projek_tempatan #igfeedsmenarik_ #putihgebugebas #putihgebu #putihgebukekal #freetopup #igshopmalaysia #rivewmalaysia #kasut #heightupmalaysia #tiensmalaysia
Gonna be your favourite :)
Need the Sun To Break
Idea itu tidak boleh dipegang dan dirasai. Ia perlu dilaksanakan untuk orang menghargainya. Orang kreatif dan tidak kreatif sebenarnya sama sahaja. Hanya orang kreatif menghargai idea yang datang dan dituliskan sebelum idea itu hilang semula. OP : @princess_asikin #ikutcarakita #ilovekelantan #IgKelantan #gf_kelantan #gallerymalaya #_mygaleri #my_genggua #ig_maahad #lovephotoeffect #inspiration_photography #LensaMy #wow_havoc #wow_men #hasil_kita #snapersmalaya #IGERSEPMU #frame_sempoi #menwithclass #vsco #vscocam #hikelantan
Can you hear the stream flowing? . ๐Ÿฆ: @azwanali
Enjoy an Artistry dinner @ CAVE
NAK KULIT CANTIK CERAH GEBU KENA GUNA GLUTAMILKSOAP โœจโœจโœจ . Kenapa nak tunggu lama2 untuk mendapatkan kulit putih gebu sedangkan uolls boleh dapatkan kulit putih gebu seawal 1x penggunaan? . Xperlu telan supplement yg mahal2 sedangkan uolls mandi je dengan GlutaMilkSoap ni. Gosok2 jer dah putih. Yang penting sabun ni selamat digunakan, smua peringkat umur boleh guna, n smua jenis kulit boleh pakai๐Ÿ˜โœจ . Fuhh kesan mmg terbaek.. siapa lah x insecure kan kalau tengok member2 smua kulit putih gebu. Xkan uolls nak selamanya kulit kusam, dengan sunburn berminggu2 xnak hilang๐Ÿ˜ž . Jangan sedih2 uolls. Sis boleh bantu. GlutaMilkSoap boleh bantu solve problem uolls. Cecepat order selagi stock masih ada๐Ÿƒ๐Ÿผโ€โ™€๏ธ๐Ÿƒ๐Ÿผโ€โ™€๏ธ๐Ÿƒ๐Ÿผโ€โ™€๏ธ . 010-2731099 010-2731099 010-2731099 ๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท
Donโ€™t waste your time looking back on what youโ€™ve lost. Move on, for life isnโ€™t meant to be traveled backwards. . . . Picture by: @ahmadfittri Edit by: @_fxezz . . . #shotonphone #kualalumpur #kotabandaraya #mobilegraphy #mobilegraphymy #mobilegraphy_xv #lightroom #ikutcarakita #my_genggua #igers
17 January 2018 Rohana Jalil-Rayuanku- Aku insan yang lemah, Hanya mampu berserah, Ingin sekali bertemu, Untuk melepas rindu.
daulatย  kebawah duliย tuanย patik!
Ma queen๐Ÿ‘ฉ @official.nurdinieskitchen
ehhh hai guys ... this is my mom .. and today is her birthday ... I Love You Mom.. <3 <3 'tgok double chin dia' ______________________________________________________ #igers #igerssarawak #digitalportrait #digitalart #digitalphotography #my_ig_lah #my_genggua
Sometimes we may feel like this statue, just one man standing ๐Ÿ˜‰ #london #throwback
... Anda pendek? Bosan kne ejek? Xsuka pkai high heels? Bantut gitew? Katik? Jangan Risau!!! Anda Boleh Panjangkan ehem 3cm, 5cm.. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Panjangkan Tulang... Kami Ada ikhtiarnya... . โคตโคตโคตโคตโคตโคตโคต ๐Ÿ“žWASSAP : +6010-225 8271 ๐Ÿ“ฒWECHAT : TRUSTED_HERBAL ==========>>>>>>> #igersmalaya #my_genggua #herbalcenter #vscocammalaysia #vscomy #igersganu #igersmy #igersjoho #sematnatang #igersnegeri #themalaya_ig #projek_tempatan #igfeedsmenarik_ #putihgebugebas #putihgebu #putihgebukekal #tiensmalaysia #ubattinggi #heightup #heightupmalaysia .
Anda pendek? Bosan kne ejek? Xsuka pkai high heels? Bantu gitew? Katik? Jangan risau !! Awak boleh panjangkan ehem 3cm - 15cm .. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Panjangkan Tulang / Tinggikan Badan Kami ada ikhtiarnya .. . . . Ready stock ready to post ๐Ÿ“ฑwhatsapp :ย +60 11 1695 9510 #igersmalaya #my_genggua #igersmy #malaysia #malaysian #kualalumpur #kl #klcc #sabah #melaka #penang #malaysianhair #pulaupinang #johor #selangor #terengganu #kedah #kualaterengganu #pahang #negerisembilan #sepang #perlis #sarawak #kuching #bintulu #tawau #putrajaya #johorbahru #jdt #adelliaiqra
Was initially disappointed because it was raining and the windscreen was wet. Turns out i like my windscreens wet.
Earth without art is just โ€˜ehโ€™.
RAMAI YANG DAH TAZZABAR NAK STOCK GLUTAMILKSOAP MEREKA SAMPAI๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Ada yg nak beli 1boleh, nak beli banyak2 untuk simpan stock pun boleh. Sbb sis nk bgtaw awal2, memang kebanyakkan customer sis akan terus repeat order lagi walaupun sabun xhabis guna lagi!๐Ÿ˜ฐHaaa nampak x berhantu nya sabun sis ni๐Ÿ˜‚ . Uolls beli byk2 lagi murah & postage pun jimatt dah๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป Beli byk2 bg mak kakak abang guna sekali okeyh! GlutaMilkSoap memang sgt berkesan untuk mencerahkan muka & badan. Yang ada sunburn degil berbulan2 xnak hilang tu, sis cadangkan uolls guna sabun ajaib ni๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป . Jom order sekarang sementara ada harga promosi ni๐Ÿ”ฅ . 010-2731099 010-2731099 010-2731099 ๐Ÿšš๐Ÿšš๐Ÿšš๐Ÿšš๐Ÿšš
next page →