#my_ig_lah

153,525 posts

Loading...
Cheese cake and tiramisu #cheesecake #tiramisu #desserts #cakes #japanese
• • BERHABUK • 3 BULAN • X AKTIF • KAT • SINI... • SELAMAT • HARI • RAYA • SEMUA... • • • • • • #rakansepenjenayah
👆 👆 👆 🔥 HOT SELLING 🔥 LED BEAUTY MIRROR 💄 MAKEUP RM70 (incl. postage) . → Nak order, boleh klik WhatsApp link di bio. . → Forward kat kawan² lain yg mungkin berminat 😊 TQ AMM
Guilin Liberation Bridge. Jambatan dia cantik, malam jadi tempat lepak. Nampak mcm dalam, tapi sebenarnya kau boleh cross sungai ni jalan kaki je. Paras sungai dia smpi betis je. Orang tempatan slalu tangkap ikan pakai tangan je kat sini. Meriah sangat. . #vsco #vscomalaysia #vscogood #vscophile #vscomalaya #vscocam #picsart #ig_malaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersdaily #igersoftheday #igfeedsmenarik #my_ig_lah #themalaya_ig #thesmart_igers #igers_anakmelayu #landscape #malaysian #malaysia #1malaysiaofficial #travelphotography #longexposure #lighttrail #bridge #guilin #china #shutteredco
Selamat malam awak 💤
One more day to go and it’s weekend guys! Not that it makes any different to me though 😜
Oppurtunity like this come out once in the life time 🌿 #ppr #vscocam #my_ig_lah
ku rela pergi pagi pulang pagi hanya untuk mengais rezeki doakan saja aku pergi semoga pulang dompetku terisi Armada - Pergi pagi pulang pagi
1:RM4 3:RM10 . To order kindly Email / Whatsapp / DM . Name: Address: Contact no: Item: . POSTAGE RM4.50 Pos Express . . . . . #vsco #vscocam #vscomalaysia #bazarpaknil #sayajual #patches #my_ig_lah #ig_malaysia_ #twt_instaa #vscomalaysia #patchesmalaysia
Dua tiga kapal berlayar di samudra Ayo sahabatku kita bergembira Bermain bernyanyi bersama menikmati indahnya dunia Karena Sahabat untuk selamanya Bersama untuk selamanya Kau dan aku sahabat Untuk selamanya setia. Padi - Sahabat Selamanya
Art speaks when words are unable to describe. The Honor 10 phantom blue leaves you speechless with an stunning aurora glass design that changing colour from purple to blue. . Check out Honor 10 Phantom blue at the price of MYR1,599 available at hihonor.com/my &Shopee. @honormalaysia #honor10MY #BeautyInAI
👆 👆 👆 WIDE SHAWL Az-Zahra Series by 🧕🏻 TheHijabStore Material : Bubble Chiffon 📣 OFFER 📣 RM25 only (incl. postage) . → Nak order, boleh klik WhatsApp link di bio. . → Forward kat kawan² lain yg mungkin berminat 😊 TQ THS
“Every test in life makes us bitter or better. Every problem comes to make us or break us. The choice is ours to become victims or victorious.” (Mufti Ismail Menk) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ #eLgraphy #dslr #canonmalaysia #canonian #igersselangor #igersmalaya_ #my_genggua #instagrammersmalaya #founder_igers #my_ig_lah #igfeedsmenarik_ #promalaya #instagrammersmalaya #kitakawan_ #remajagrapher #promalaya #igerstanahair #lensamy #cunbruh #szvpics #thesmart_igers #igersmuda #founder_igers #ikutcarakita #bukan_hunting #framesempoi #physchoart #visualabuse #brotherhood_gempak #gallery_ajm #MobilegraphMy
I've watched those eyes light up with a smile ❤️
Open your eyes, look within. Are you satisfied with the life you're livin ? Me ? Feel great bout my future . I can assure that __________________________________________ + + Oppo F7 mobile + VSCO X premium + __________________________________________ #ipostprecious #createexplore #thecreatorclass #tonebox #theimaged #street_vision #streetframe #streetmobs #ikutcarakita #urbanandstreet #streetleaks #infinity_urban #lfl #my_ig_lah #dopeports #lensco #discoverportrait #vscocam_my #agameoftones #pictureoftheday #ig_killerz #mobilegraphy_xv #lightroommasters #mobilegraphymy #kedah #pursuitofportraits #thesmart_igers @instagram #vsco #igers #qoutes
Stay in college, invest in knowledge, the world will acknowledge ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #doha #qatar #qatarnationallibrary #Ikutcarakita #mobilegraphy #cunbruh #frame_sempoi #vscocam_my #igersmy #igersmalaysia #gila_shoot #gallerymalaya #wow_malaysia #wow_igers #snapersmalaya #igfeedsmenarik #ig_malaysia_ #wow_havoc #vsart_my #my_ig_lah #lovinqatar
You Only Live Once! Make sure your life a GREAT one! Thank you for visiting our profile. Give you alot of love💖💖💕💕 Join us in making your life healthier and happier! Click on the link in our profile @fiddlecouple
I'd climb every mountain And swim every ocean Just to be with you And fix what i've broken Oh. 'Couse i need you to see That you are the reason • •• ••• You are the reason - Calum Scott #ikutcarakita | #vscocam_my | #anakmudajohor | #themalaya_ig | #portraitcontest_aztmigmy | #portraitmasta2018 | #igersportrec_ | #igersjoho | #frame_sempoi | #sicktone | #streetframe | #liveshotvisual #streetactivity | #koleksi_igers | #gengvshoot | #nonstopgrapher | #officialjohor | #gallery_ajm | #igersmalaya | #igersremaja_ | #igersmalaya | #igers_anakmelayu | #igfeedsmenarik_ | #wow_havoc | #founders_igers | #my_ig_lah
. REPEAT PURCHASE PURE BOOST DPR: Kerana Kerecikan itu Merapuhi Ku . . Grab now super Best Offer One of My Favourite Running Shoe Retail Price at Outlet : RM599 Discount Price : RM419.30 After Rebate & GST : RM267.55 Anda rasa saya ada masa utk Bonk Teruk nak beli Running Shoe mahal2? . . Feel free to read my previous post via my blog: . https://alrumiejourney.wordpress.com/2018/03/31/adidas-pure-boost-dpr-running-shoe-review-expect-the-unexpected/ . . #adidasrunning #pureboostdpr #shoeporn #adidasmy #alrumielensa #teamrumie #canoneos #my_ig_lah #wow_men #photooftheday #photographer #l4l #instafit #justrunlah #instarunners #runnersofinstagram #whyirun #beinspired #tonechasermy #jpo #igreview #blogger #bloggermalaysia #shoereview #runningshoes #details #justgoshoot #sayabeli #purple
Sebab sekarang ni ramai pula yg edit gambar ala ala cinematic, so aku nak try. 🙆🏻‍♀️ . : #my_igers #my_ig_lah #moodygrams #mobilegraphymy #ikut_cara_kita #MY #shotoniphone #lr #vscocam #vsco #vscocam_my #vsco_my
Vibes
it’s a school but it’s not like a school... #🇲🇾 #mobilegraphy_xv #MY_IG_LAH #film #filmography #35mm #feica
Jika kita belum mampu menyembelih haiwan qurban tahun ini, maka sembelihlah sifat sombong dalam diri kita, yang selalu merasa benar, selalu merasa pandai, selalu merasa 'alim.. . . Jika kita belum diberi kesempatan melempar jumrah tahun ini, maka lemparlah sifat hasad, iri, dengki, amarah, dendam dalam diri kita, agar kita dapat memandang orang lain dengan pandangan kasih sayang.. . . Jika kita belum sempat melaksanakan tawaf mengelilingi ka'bah tahun ini, maka kunjungilah tetangga, saudara mara dan sahabatmu, agar terjalin tali silaturrahim yang erat antara sesama hamba Allah... . . 6 zulkaedah 1439H 19 Julai 2018
Terlalu berharap akan menyakitimu, namun itu bukan alasan untuk menyesali diri.
👆 👆 👆 ORIGINAL iPhone Lightning to USB Cable RM55 (incl. postage) . • Jangka hayat bateri dpt dtingkatkan ↑ 30% • Jangka hayat lcd dpt ditingkatkn • Mengelakkan kerosakan pada USB port • Fast charge 45 minit to fully charge • Data transfer ↔️ lebih pantas • Comes with original box 📦 . → Nak order, boleh klik WhatsApp link di bio. . → Forward kat kawan² lain yg mungkin berminat 😊 TQ RBO
Creative Ideas! 😍😍😍 🎥 By: @ 5.min.crafts
You're going to make mistakes in life. It's what you do after the mistakes that counts.
👱🏻‍♀️
วันพฤหัสบดีที่มีความสุข #bangkok
Neon lights. 🚨💎
Get up or stay in. Your choice. . 📸 by @amberchia . . . . . #renaissancejb #renhotels #businessunusual #lovetravels #thursdayvibes
next page →