#mycybersale

44,391 posts

Loading...
*❣MIRANDA❣* *Design :* Express Hijab *Material :* Milano crepe with crystal color *Awning :* Milano . *📌Size: _FREE SIZE_* 18inch dari bawah dagu 27inch dari belakang Muka 10.5-11inch . *Cara pakai :* sarung sahaja 😘 . *💰Harga :* RM59 Sehelai *📮Postage :* RM6 . *3pcs keatas less 10%* 💥3pcs for RM159 (RM53/PC) *📮Postage 3pcs :* RM9 🔥Pembelian RM200 ke atas *_FREE POSTAGE_* . HOW TO ORDER? . 1)cuba klik sini utk order / katalog :www.wasap.my/60166498950/tudungwafiymiranda . 2) WAsap lerrrr . 016-649 8950 016-649 8950 016-649 8950 . #tudungsarung #wafiylovers #tudungmiranda #tudungwafiy #wafiycloset #tudunginstantshawl #instantshawlmurah #instantshawllabuh #instantshawlterkini #tutorialshawlterkini #heavychiffonshawl #shawltutorial2017 #tudungonline #jualanmurah #salemerdeka #merdekasale #sayangimalaysiaku #inikitapunya #hanamicybersale #mycybersale2018 #mycybersale #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #tudungseroja #tudungsedondon #tudungibudananak
Cadangan minum petang hari ini 😁 The best products ever dari CHEF SANIF . . KEK KEJU MELELEH CHEF SANIF . HARGA : RM20 . PERISA : STRAWBERY/COKLAT CHEESE/LEMON/RED VELVET/KJK/VANILA/PANDAN/PANDAN PEPE/TIRAMISU/BELGIAN INDULGE/COKLAT TRIO/OREO. . . www.wasap.my/60148021233 . TEMERLOH/MENTAKAB/KERATONG/MUADZAM SHAH/JERANTUT/JENGKA/KUANTAN/MARAN/BERA . #stokishebat #kekkejumelelehteamtemerloh #kekkejumelelehchefsanif #kekkejumeleleh #kekleleh #viralohviral #kekmeleleh #meletop #temerlohpahang #mycybersale #cheesecakes #kekkeju #kekaiskrim #cheeseleleh #cheesecake #kkmchefsanif #bazarpaknilkek #temerloh #bazarpaknilcake #instaniaga #kekkejusedap #temerlohkek #temerlohjaya #mentakabpahang #stokiskekkejumeleleh #stokiskek #stokiskekkejumelelehchefsanif #kekkejuleleh #cbstemerloh
K-COLLY SWEET 17 COLLAGEN 1,500,000MG ORIGINAL . Kehebatan K-COLLY SWEET 17 COLLAGEN 1,500,000MG : ✔ Pencerahan kulit yang berkesan seawal 3 hari ✔ Membantu memulihkan kulit rosak, kusam, bermasalah ✔ Memulihkan kulit yg tidak anjal, kendur dan kering ✔ Menghilangkan kedutan kecil dan garis halus di tepi mata ✔ Mengurangkan masalah jeragat atau jerawat di muka ✔ Menghilangkan rekahan dan kedutan kulit selepas bersalin ✔ Memberikan tenaga sebenar yg cergas sepanjang hari ✔ Baik untuk ibu2 yg hamil atau menyusukan anak ✔ Mengurangkan masalah selulit, parut atau kesan kehitaman ✔ Mengurangkan kesakitan ketika haid / sengugut ✔ Menghilangkan kegelupasan di bahagian muka ✔ Memperbaiki struktur bahagian bibir yg kering dan merekah ✔ Meningkatkan imunisasi badan / cegah penyakit ✔ Mengurangkan kesan rekahan di bhgian tumit atau telapak kaki ✔ Mengecilkan pori2 kulit kesan drp kerosakan kulit ✔ Melambatkan proses penuaan sejajar dgn keanjalan kulit ✔ Sesuai untuk lelaki mahupun wanita/remaja ✔ Memberikan keyakinan diri apabila masalah kulit dapat diatasi . . .PROMOSI . .RM 95SM/RM 100SS . .FREE POSTAGE . . JOM 📲+6013-5969771 🤗 . #kcolly #originalkcolly #kcollyoriginal #igmalaysia #malaysia #onlineshop #onlineshopmalaysia #arianarose #igshop #kcollybaru #kcollysweet17 #sayajualkcolly #sayajualkcollysweet17 #sayajualkcollyoriginal #malaysiaonlineshop #visitmyig #malaysiaigshop #malaysiaon9shop #promosikcolly #borongkcolly #kcollyreadystock #kcolly # #instaboom #instaboomakedemi #mycybersale #instaboom #muamalaysia #2018 #uitm #uthm #liketolike
Ada yang suka bau manis? Mango Temptation ni one of our best sellers tau sebab bau dia manis n soft gitteww. . Soo apa tunggu lagi grab your fav fragrance now😉. Victoria's Secret Body Mist 250ml (New Packaging Original) . . Authentic ✔bau tahan lama(5 hingga 6 jam) ✔lengkap dengan coding and label bawah botol ✔ready stock . . 🎉OCTOBER PROMOTION 🎉 BODY MIST ROUND BOTTLE 1 BOTTLE RM 45 INC POSTAGE 2 BOTTLE RM 80 FREE PAPERBAG ATAU FREE POSTAGE 😍 . . WHATSSAP SIS SEKARANG!! . #sayajual #sayajualmurah #victoriasecrets #victoriasecretmalaysia #victoriasecretmurah #victoriasecretmalaysiamurah #secretcharm #sheerlove #lovespell #pureseduction #mangotemptation #vanillalace #aquakiss #amberromance #exotic #loveaddict #secretcharm #charme #coconutpassion #victoriasecretbombshell #victoriasecreroriginalmurah #victoriasecretlotion #victoriasecretbodywash #tease #night #verysexy #crush #mycybersale2018 #mycybersale
Ada yang suka bau manis? Mango Temptation ni one of our best sellers tau sebab bau dia manis n soft gitteww. . Soo apa tunggu lagi grab your fav fragrance now😉. Victoria's Secret Body Mist 250ml (New Packaging Original) . . Authentic ✔bau tahan lama(5 hingga 6 jam) ✔lengkap dengan coding and label bawah botol ✔ready stock . . 🎉OCTOBER PROMOTION 🎉 BODY MIST ROUND BOTTLE 1 BOTTLE RM 45 INC POSTAGE 2 BOTTLE RM 80 FREE PAPERBAG ATAU FREE POSTAGE 😍 . . WHATSSAP SIS SEKARANG!! . #sayajual #sayajualmurah #victoriasecrets #victoriasecretmalaysia #victoriasecretmurah #victoriasecretmalaysiamurah #secretcharm #sheerlove #lovespell #pureseduction #mangotemptation #vanillalace #aquakiss #amberromance #exotic #loveaddict #secretcharm #charme #coconutpassion #victoriasecretbombshell #victoriasecreroriginalmurah #victoriasecretlotion #victoriasecretbodywash #tease #night #verysexy #crush #mycybersale2018 #mycybersale
Ada yang suka bau manis? Mango Temptation ni one of our best sellers tau sebab bau dia manis n soft gitteww. . Soo apa tunggu lagi grab your fav fragrance now😉. Victoria's Secret Body Mist 250ml (New Packaging Original) . . Authentic ✔bau tahan lama(5 hingga 6 jam) ✔lengkap dengan coding and label bawah botol ✔ready stock . . 🎉OCTOBER PROMOTION 🎉 BODY MIST ROUND BOTTLE 1 BOTTLE RM 45 INC POSTAGE 2 BOTTLE RM 80 FREE PAPERBAG ATAU FREE POSTAGE 😍 . . WHATSSAP SIS SEKARANG!! . #sayajual #sayajualmurah #victoriasecrets #victoriasecretmalaysia #victoriasecretmurah #victoriasecretmalaysiamurah #secretcharm #sheerlove #lovespell #pureseduction #mangotemptation #vanillalace #aquakiss #amberromance #exotic #loveaddict #secretcharm #charme #coconutpassion #victoriasecretbombshell #victoriasecreroriginalmurah #victoriasecretlotion #victoriasecretbodywash #tease #night #verysexy #crush #mycybersale2018 #mycybersale
Nak cari tudung sekolah warna Coklat & Maroon? _ Tak payah susah2 pergi cari kat kedai 🙊, klik jer link wasap di bio kak yana, nanti sepantas kilat kak yana reply 🤗 _ pilih jer nak warna & size apa. Ada 21 warna yg melting sangat2 😊Lepas tue tunggu abg posmen hantar kat depan pintu 😍 Mudah & senang sangat2 🤩 _ Jangan risau, material memang berkualiti tinggi & terbaik 😍 Sekali pakai, memang dah tak cari yg lain dah 🤩
Bekalan admin dikala jem dan kat opis..Cuba share apa bekalan jajan sayang2 di office dan menghadap jem?? 🤣 . . Kesian Cheezy Cracker ni tak berteman. Agaknya bilalah hakak-hakak nak masuk meminang 0176618513. Delivery terus ke hati ❤❤❤ . **delivery hanya sekitar KL & seluruh Selangor sahaja.. . **harga tidak termasuk delivery charge.. . #fika #abph31 #mycybersale #husna #meletop #nurtv3 #nur #babyCTDK #munafik2 #comelpipimerah
I have snow on my hand, you? 😜 sesuai sangat untuk nak fefeeling princess on special day for kesayangan 😍😍😍😍 . . 📷 Elsa size 6" rm110, size 7" rm150 . Kek Comel Elsa ada lagi ni. Jika nak sunting, kita roger-roger yea. Sis tunggu sayang2 di pintu DM 💝 . 0176618513. Delivery terus ke hati ❤❤❤ . **delivery hanya sekitar KL & seluruh Selangor sahaja.. . **harga tidak termasuk delivery charge.. . #fika #abph31 #mycybersale #husna #meletop #nurtv3 #nur #babyCTDK #munafik2 #comelpipimerah
Pandan cake in the making 😋 berkawah2 alhamdulillah tq semua for endless love to the 🎂 😘😘😘😘💋 . Ehh jangan geram-geram gigit bibir tu. Jika rusuk sampai dah bergetar, boleh lah masuk meminang PandanGula Melaka. Nak pm boleh, nak dial terus nombor hati hakak pun boleh. Hik hik. 0176618513. Delivery terus ke hati ❤❤❤ . **delivery hanya sekitar KL & seluruh Selangor sahaja.. . **harga tidak termasuk delivery charge.. . #fika #abph31 #mycybersale #husna #meletop #nurtv3 #nur #babyCTDK #munafik2 #comelpipimerah
Anak Sapa suka tengok cerita cartoon ni angkat Tangan!! . . 📷Sofia the first size 6"rm110, size 7" rm150 . . Haaaa.. Kot kot nak pinang Kek Comel Sofia The First ni, nanti roger Sis Dalilah di nombor ni yea 017-6618513. Delivery terus ke hati ❤❤❤ . **delivery hanya sekitar KL & seluruh Selangor sahaja.. . **harga tidak termasuk delivery charge.. . #fika #abph31 #mycybersale #husna #meletop #nurtv3 #nur #babyCTDK #munafik2 #comelpipimerah
Tunggu turn nak tanam bunga, siram Gula Melaka, dan tabur kelapa import dari Hawaii 😜 . . Pandan Gula Melaka whole 8inch rm100 . . Kalau dah asyik termimpi-mimpi, dah boleh lah pm sis di nombor ni ya 0176618513. Delivery terus ke hati ❤❤❤ . **delivery hanya sekitar KL & seluruh Selangor sahaja.. . **harga tidak termasuk delivery charge.. . #fika #abph31 #mycybersale #husna #meletop #nurtv3 #nur #babyCTDK #munafik2 #comelpipimerah
We are back forever 💋💋 . Permintaan sayang2 team mama buat WELCOME BACK 🌹sayang2 dapat 4 kek cuma RM100 😱 . Brownies Legend 7" Congobar 7" Nutella Gunung berapi 7" FREE FREE FREE FREE FREE . DFCC NO CHEESE 7" . Kalau berkenan di hati, boleh pm tepi di nombor ni ya 0176618513. Delivery terus ke hati ❤❤❤ . **delivery hanya sekitar KL & seluruh Selangor sahaja.. . **harga tidak termasuk delivery charge.. . #fika #abph31 #mycybersale #husna #meletop #nurtv3 #nur #babyCTDK #munafik2 #comelpipimerah
ADELINE SKIRT If you are looking for a change in the way you dress, you can consider ADELINE collection! It's time to wear something different from your usual outfit! . Details: * Easy ironing, less wrinkles * Color: Powder Blue, Pink, Grey & Cocoa * FREE SIZE: Swipe to view measurements * Material : Structured Polyster (stretchable waistband) * Price: RM129 . Shop now via WhatsApp at +6013-4494898 (link in bio) 🕊️
She’s wearing ADRA NET in baby blue 😍. Customer ni add on inner diamond hanya rm10. . Whatsapp untuk tempahan. Hujung2 tahun ni mesti ramai nak buat majlis #merisik #bertunang #nikah #sanding #cukurjambul #event2 kan. . Haa joms booking harini. Bole booking dan reserve selama sebulan🤗. . Whatsapp 0182166439. Atau tekan link di bio lagi mudah😜. . . #veilpengantin #pengantin #pameranpengantin #bridetobe #veil #shawlpengantin #perkahwinan #tunang #nikah #sanding #wedding #merisik #pengantinperempuan #veilmurah #veilnet #horsehair #mycybersale #sale
She’s wearing ADRA NET in baby blue 😍. Customer ni add on inner diamond hanya rm10. . Whatsapp untuk tempahan. Hujung2 tahun ni mesti ramai nak buat majlis #merisik #bertunang #nikah #sanding #cukurjambul #event2 kan. . Haa joms booking harini. Bole booking dan reserve selama sebulan🤗. . Whatsapp 0182166439. Atau tekan link di bio lagi mudah😜. . . #veilpengantin #pengantin #pameranpengantin #bridetobe #veil #shawlpengantin #perkahwinan #tunang #nikah #sanding #wedding #merisik #pengantinperempuan #veilmurah #veilnet #horsehair #mycybersale #sale
MEMBELI SAMBIL MENDERMA💞💞💞 BAJU KURUNG MODEN 💐 👘 MATERIAL ENGLISH COTTON grade AAA 🍥 Kain tak terlalu nipis & tak terlalu tebal. 🍥 Tak panas bila dipakai dan tak kecut bila dibasuh. 🍥 Baju ada zip belakang. 🍥 Kain sisih tepi/lipat batik. 🍥 Baju ade dat & zip. RM56 + RM7(SM) / RM12(SS) RM56 + RM7(SM) / RM12(SS) www.wasap.my/+60175488594 www.wasap.my/+60175488594 #minikurung #minikurungcotton #kurungmurah #mycybersale #mycybersale2018 #kurungcantik #kurungmoden #bajukurung #kurungcantik #minikurungcantik #bajucotton #bajukebaya #minikurungcantikmalaysia #orkedcotton #orked #alrura #alruraboutique #
TORTILLA - sold out . *❣MIRANDA❣* *Design :* Express Hijab *Material :* Milano crepe with crystal color *Awning :* Milano . *📌Size: _FREE SIZE_* 18inch dari bawah dagu 27inch dari belakang Muka 10.5-11inch . *Cara pakai :* sarung sahaja 😘 . *💰Harga :* RM59 Sehelai *📮Postage :* RM6 *3pcs keatas less 10%* 💥3pcs for RM159 (RM53/PC) *📮Postage 3pcs :* RM9 🔥Pembelian RM200 ke atas *_FREE POSTAGE_* . HOW TO ORDER? . 1)cuba klik sini utk order / katalog :www.wasap.my/60166498950/tudungwafiymiranda . 2) WAsap lerrrr . 016-649 8950 016-649 8950 016-649 8950 . #tudungsarung #wafiylovers #tudungmiranda #tudungwafiy #wafiycloset #tudunginstantshawl #instantshawlmurah #instantshawllabuh #instantshawlterkini #tutorialshawlterkini #heavychiffonshawl #shawltutorial2017 #tudungonline #jualanmurah #salemerdeka #merdekasale #sayangimalaysiaku #inikitapunya #hanamicybersale #mycybersale2018 #mycybersale #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #tudungseroja #tudungsedondon #tudungibudananak
*❣MIRANDA❣* *Design :* Express Hijab *Material :* Milano crepe with crystal color *Awning :* Milano . *📌Size: _FREE SIZE_* 18inch dari bawah dagu 27inch dari belakang Muka 10.5-11inch . *Cara pakai :* sarung sahaja 😘 . *💰Harga :* RM59 Sehelai *📮Postage :* RM6 . *3pcs keatas less 10%* 💥3pcs for RM159 (RM53/PC) *📮Postage 3pcs :* RM9 🔥Pembelian RM200 ke atas *_FREE POSTAGE_* . HOW TO ORDER? . 1)cuba klik sini utk order / katalog :www.wasap.my/60166498950/tudungwafiymiranda . 2) WAsap lerrrr . 016-649 8950 016-649 8950 016-649 8950 . #tudungsarung #wafiylovers #tudungmiranda #tudungwafiy #wafiycloset #tudunginstantshawl #instantshawlmurah #instantshawllabuh #instantshawlterkini #tutorialshawlterkini #heavychiffonshawl #shawltutorial2017 #tudungonline #jualanmurah #salemerdeka #merdekasale #sayangimalaysiaku #inikitapunya #hanamicybersale #mycybersale2018 #mycybersale #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #tudungseroja #tudungsedondon #tudungibudananak
Nak seluar yg selesa, boleh grab new collection, Cora Jeans Culottes macam Hanez pakai nih. Onz ke tidakkk? 😍 - Cora Jeans; RM99 . Whatsapp to order 013-2508489 or click link di bio ✅ . . #outift #trustedseller #trustedagent #sayajual #sayajualbaju #sayajualmurah #salekawkaw #mycybersale #personalshopper #likeforlikes #hijabfashion #spcasual #casual #fashion #saree #likeforlikes #likeforfollow #follow4followback #hijabinspiration #spcasual #casualsaree #sareeblouse
Happy Monday! 🌸 New SP Casual collection, Audrina Set. Nak dapatkan one set ni boleh DM or wasap kayh! . . 🌻Audrina Set: RM109 🌻Postage add: RM10(SM) | RM13(SS) 🌻Material: Pleated Como Crepe 🌻Free Size fit until L . Kindly whatsapp to order 013-2508489 or click link di bio ✔️ . . #outift #trustedseller #trustedagent #sayajual #sayajualbaju #sayajualmurah #salekawkaw #mycybersale #personalshopper #likeforlikes #hijabfashion #spcasual #casual #fashion #saree #likeforlikes #likeforfollow #follow4followback #hijabinspiration #spcasual #casualsaree #sareeblouse
RESTOCK!!! Saiz M dan L . [MYRISH BEAUTY - 1ST EDITION) ANGGUN BERGAYA, SEPANTAS KILAT BERSIAP.. - Express hijab yang tak pernah menghampakan wafiylovers.. corak kali ni lebih awesome dari biasa - . detail ukuran: Size : M Ukuran: 18inch dari bawah dagu 27inch dari belakang Muka 10-10.5inch . SIZE : L Ukuran : 19inch dari bawah dagu 28inch dari belakang muka 10.5-11inch (+) mold custom printed . MMg tak jual kat luar lagi printed gini.. Exclusive sgt . (+) awning quality scuba anti tembam, tak perlu risau yg muka bulat semua sesuai pakai sbb senang dimuncungkan.. tak melepet..Tak perlu buat2 tiup ke atas nak bagi awning tu naik muncung cantik.. hihihihi.. (+) Ready to wear Sarung sekali sahaja.. tak perlu cermin2 dah.. tak perlu pin2 dah.. sedia terletak di bahu..tak perlu iron walaupun lepas masuk mesin basuh.. tak caya kan (+)material mosscrepe lycra Yg sejuk dan x pekak.. yg penting tak perlu dah menggosok.. pakai .. sarung terus (+)Exclusive box Box yg keras dan cantik.. sesuai utk hadiah.. n box adalah limited.. cepat2 takut x cukup nti (+) Harga berpatutan RM69pc Postage RM6 . 3pcs ke atas less 10% lagi tu.. (~) Metal Tag WafiyCloset . Apa tunggu lagi.. meh try selai.. . >>http://www.wasap.my/60166498950/MyrishB . #tudung #tudungcantik #newcollection #tudungwafiy #tudungsarung #tudunghanami #tudunginstantshawl #instantshawlmurah #instantshawllabuh #instantshawlterkini #tutorialshawlterkini #heavychiffonshawl #shawltutorial2017 #tudungonline #jualanmurah #salemerdeka #merdekasale #sayangimalaysiaku #inikitapunya #hanamicybersale #mycybersale2018 #mycybersale #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #pastel #tudungpastel #tudungcorak #tudung
harini kak yana mood nak share #ootdmalaysia 😍 _ Super duper gojes cun melecun sangat2 sis nie pakai Claudya Versatile Cardigan kan 😍 Cantik yang amat kan 🤩
Untuk hilangkan mood monday blues, sis belanja ootd by Hanez. Cuns ke tidakkk 😍 . Hadley Shirt: RM69 Clover Skirt: RM69 . Kindly whatsapp to order 013-2508489 or click link di bio . . #outift #trustedseller #trustedagent #sayajual #sayajualbaju #sayajualmurah #salekawkaw #mycybersale #personalshopper #likeforlikes #hijabfashion #spcasual #casual #fashion #saree #likeforlikes #likeforfollow #follow4followback #hijabinspiration #spcasual #casualsaree #sareeblouse
Ada yang suka bau manis? Mango Temptation ni one of our best sellers tau sebab bau dia manis n soft gitteww. . Soo apa tunggu lagi grab your fav fragrance now😉. Victoria's Secret Body Mist 250ml (New Packaging Original) . . Authentic ✔bau tahan lama(5 hingga 6 jam) ✔lengkap dengan coding and label bawah botol ✔ready stock . . 🎉OCTOBER PROMOTION 🎉 BODY MIST ROUND BOTTLE 1 BOTTLE RM 45 INC POSTAGE 2 BOTTLE RM 80 FREE PAPERBAG ATAU FREE POSTAGE 😍 . . WHATSSAP SIS SEKARANG!! . #sayajual #sayajualmurah #victoriasecrets #victoriasecretmalaysia #victoriasecretmurah #victoriasecretmalaysiamurah #secretcharm #sheerlove #lovespell #pureseduction #mangotemptation #vanillalace #aquakiss #amberromance #exotic #loveaddict #secretcharm #charme #coconutpassion #victoriasecretbombshell #victoriasecreroriginalmurah #victoriasecretlotion #victoriasecretbodywash #tease #night #verysexy #crush #mycybersale2018 #mycybersale
Ada yang suka bau manis? Mango Temptation ni one of our best sellers tau sebab bau dia manis n soft gitteww. . Soo apa tunggu lagi grab your fav fragrance now😉. Victoria's Secret Body Mist 250ml (New Packaging Original) . . Authentic ✔bau tahan lama(5 hingga 6 jam) ✔lengkap dengan coding and label bawah botol ✔ready stock . . 🎉OCTOBER PROMOTION 🎉 BODY MIST ROUND BOTTLE 1 BOTTLE RM 45 INC POSTAGE 2 BOTTLE RM 80 FREE PAPERBAG ATAU FREE POSTAGE 😍 . . WHATSSAP SIS SEKARANG!! . #sayajual #sayajualmurah #victoriasecrets #victoriasecretmalaysia #victoriasecretmurah #victoriasecretmalaysiamurah #secretcharm #sheerlove #lovespell #pureseduction #mangotemptation #vanillalace #aquakiss #amberromance #exotic #loveaddict #secretcharm #charme #coconutpassion #victoriasecretbombshell #victoriasecreroriginalmurah #victoriasecretlotion #victoriasecretbodywash #tease #night #verysexy #crush #mycybersale2018 #mycybersale
Ada yang suka bau manis? Mango Temptation ni one of our best sellers tau sebab bau dia manis n soft gitteww. . Soo apa tunggu lagi grab your fav fragrance now😉. Victoria's Secret Body Mist 250ml (New Packaging Original) . . Authentic ✔bau tahan lama(5 hingga 6 jam) ✔lengkap dengan coding and label bawah botol ✔ready stock . . 🎉OCTOBER PROMOTION 🎉 BODY MIST ROUND BOTTLE 1 BOTTLE RM 45 INC POSTAGE 2 BOTTLE RM 80 FREE PAPERBAG ATAU FREE POSTAGE 😍 . . WHATSSAP SIS SEKARANG!! . #sayajual #sayajualmurah #victoriasecrets #victoriasecretmalaysia #victoriasecretmurah #victoriasecretmalaysiamurah #secretcharm #sheerlove #lovespell #pureseduction #mangotemptation #vanillalace #aquakiss #amberromance #exotic #loveaddict #secretcharm #charme #coconutpassion #victoriasecretbombshell #victoriasecreroriginalmurah #victoriasecretlotion #victoriasecretbodywash #tease #night #verysexy #crush #mycybersale2018 #mycybersale
Like, share & tag kwn2 tau utk london special edition..! . [LONDON EDITION..!] - "TUDUNG MAKCIK BAWANG EDISI LONDON DILANCARKAN 12-15 OKT 2018...! MINAH SALEH PON PAKAI LA TUDUNG NI...PASNI GLEMER DAH UOLLS YG PAKAI TUDUNG MEMBAWANG NI...! " . Haaaa sape kate tudung sarung2 so call tudung mak cik bawang ni tak sesuai nak pakai....? Skrg trend dan keperluan tau tudung sarung ni... Mak Aji siap buat custom print lagi dgn corak2 yg nmpk lebih muda dan remaja tau... Jadi korang sesuai nak pakai utk semua majlis... . Mane yg xpernah cube dream jdore Mak Aji ni, korang wajib cube sebab setiap kali launching mmg akan sold out... Kali ni Mak Aji kuarkan dan launching design ni utk edisi LONDON plak tau.... MINAH SALEH PON PAKAI TUDUNG SARUNG LA....! . ---------- DETAIL ---------- . Material Awning : Cotton Denim Material Piping : Cotton Denim Material Body : Mosscrepe Custom Printed . --------------- DETAIL PRICE --------------- . SAIZ M NORMAL PRICE : RM59 PRE RELEASE PRICE : 2PCS RM110 (exclude postage) . SAIZ L NORMAL PRICE : RM65 PRE RELEASE PRICE : 2PCS RM120 (exclude postage) . SAIZ XL NORMAL PRICE : RM69 PRE RELEASE PRICE : 2PCS RM130 (exclude postage) . . [BORONG] ! Borong 20 helai, boleh dptkan diskaun 30%. Whatsapp segera di 016-649 8950 ya. . . HOW TO ORDER? . 1)cuba klik sini utk order / katalog :www.wasap.my/60166498950/jdorelondon . 2) WAsap lerrrr . 016-649 8950 016-649 8950 016-649 8950 . #tudungsarung #tudunghanami #tudunginstantshawl #instantshawlmurah #instantshawllabuh #instantshawlterkini #tutorialshawlterkini #heavychiffonshawl #shawltutorial2017 #tudungonline #jualanmurah #salemerdeka #merdekasale #sayangimalaysiaku #inikitapunya #hanamicybersale #mycybersale2018 #mycybersale #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #tudungseroja #tudungsedondon #tudungibudananak . . p/s : warna2 dalam gambar kemungkinan berbeza 5-10% kerana faktor pencahayaan semase photoshoot dan perbezaan skrin handphone masing2. .
Like, share & tag kwn2 tau utk london special edition..! . [LONDON EDITION..!] - "TUDUNG MAKCIK BAWANG EDISI LONDON DILANCARKAN 12-15 OKT 2018...! MINAH SALEH PON PAKAI LA TUDUNG NI...PASNI GLEMER DAH UOLLS YG PAKAI TUDUNG MEMBAWANG NI...! " . Haaaa sape kate tudung sarung2 so call tudung mak cik bawang ni tak sesuai nak pakai....? Skrg trend dan keperluan tau tudung sarung ni... Mak Aji siap buat custom print lagi dgn corak2 yg nmpk lebih muda dan remaja tau... Jadi korang sesuai nak pakai utk semua majlis... . Mane yg xpernah cube dream jdore Mak Aji ni, korang wajib cube sebab setiap kali launching mmg akan sold out... Kali ni Mak Aji kuarkan dan launching design ni utk edisi LONDON plak tau.... MINAH SALEH PON PAKAI TUDUNG SARUNG LA....! . ---------- DETAIL ---------- . Material Awning : Cotton Denim Material Piping : Cotton Denim Material Body : Mosscrepe Custom Printed . --------------- DETAIL PRICE --------------- . SAIZ M NORMAL PRICE : RM59 PRE RELEASE PRICE : 2PCS RM110 (exclude postage) . SAIZ L NORMAL PRICE : RM65 PRE RELEASE PRICE : 2PCS RM120 (exclude postage) . SAIZ XL NORMAL PRICE : RM69 PRE RELEASE PRICE : 2PCS RM130 (exclude postage) . . [BORONG] ! Borong 20 helai, boleh dptkan diskaun 30%. Whatsapp segera di 016-649 8950 ya. . . HOW TO ORDER? . 1)cuba klik sini utk order / katalog :www.wasap.my/60166498950/jdorelondon . 2) WAsap lerrrr . 016-649 8950 016-649 8950 016-649 8950 . #tudungsarung #tudunghanami #tudunginstantshawl #instantshawlmurah #instantshawllabuh #instantshawlterkini #tutorialshawlterkini #heavychiffonshawl #shawltutorial2017 #tudungonline #jualanmurah #salemerdeka #merdekasale #sayangimalaysiaku #inikitapunya #hanamicybersale #mycybersale2018 #mycybersale #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #tudungseroja #tudungsedondon #tudungibudananak . . p/s : warna2 dalam gambar kemungkinan berbeza 5-10% kerana faktor pencahayaan semase photoshoot dan perbezaan skrin handphone masing2. .
Like, share & tag kwn2 tau utk london special edition..! . [LONDON EDITION..!] - "TUDUNG MAKCIK BAWANG EDISI LONDON DILANCARKAN 12-15 OKT 2018...! MINAH SALEH PON PAKAI LA TUDUNG NI...PASNI GLEMER DAH UOLLS YG PAKAI TUDUNG MEMBAWANG NI...! " . Haaaa sape kate tudung sarung2 so call tudung mak cik bawang ni tak sesuai nak pakai....? Skrg trend dan keperluan tau tudung sarung ni... Mak Aji siap buat custom print lagi dgn corak2 yg nmpk lebih muda dan remaja tau... Jadi korang sesuai nak pakai utk semua majlis... . Mane yg xpernah cube dream jdore Mak Aji ni, korang wajib cube sebab setiap kali launching mmg akan sold out... Kali ni Mak Aji kuarkan dan launching design ni utk edisi LONDON plak tau.... MINAH SALEH PON PAKAI TUDUNG SARUNG LA....! . ---------- DETAIL ---------- . Material Awning : Cotton Denim Material Piping : Cotton Denim Material Body : Mosscrepe Custom Printed . --------------- DETAIL PRICE --------------- . SAIZ M NORMAL PRICE : RM59 PRE RELEASE PRICE : 2PCS RM110 (exclude postage) . SAIZ L NORMAL PRICE : RM65 PRE RELEASE PRICE : 2PCS RM120 (exclude postage) . SAIZ XL NORMAL PRICE : RM69 PRE RELEASE PRICE : 2PCS RM130 (exclude postage) . . [BORONG] ! Borong 20 helai, boleh dptkan diskaun 30%. Whatsapp segera di 016-649 8950 ya. . . HOW TO ORDER? . 1)cuba klik sini utk order / katalog :www.wasap.my/60166498950/jdorelondon . 2) WAsap lerrrr . 016-649 8950 016-649 8950 016-649 8950 . #tudungsarung #tudunghanami #tudunginstantshawl #instantshawlmurah #instantshawllabuh #instantshawlterkini #tutorialshawlterkini #heavychiffonshawl #shawltutorial2017 #tudungonline #jualanmurah #salemerdeka #merdekasale #sayangimalaysiaku #inikitapunya #hanamicybersale #mycybersale2018 #mycybersale #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #tudungseroja #tudungsedondon #tudungibudananak . . p/s : warna2 dalam gambar kemungkinan berbeza 5-10% kerana faktor pencahayaan semase photoshoot dan perbezaan skrin handphone masing2. .
Like, share & tag kwn2 tau utk london special edition..! . [LONDON EDITION..!] - "TUDUNG MAKCIK BAWANG EDISI LONDON DILANCARKAN 12-15 OKT 2018...! MINAH SALEH PON PAKAI LA TUDUNG NI...PASNI GLEMER DAH UOLLS YG PAKAI TUDUNG MEMBAWANG NI...! " . Haaaa sape kate tudung sarung2 so call tudung mak cik bawang ni tak sesuai nak pakai....? Skrg trend dan keperluan tau tudung sarung ni... Mak Aji siap buat custom print lagi dgn corak2 yg nmpk lebih muda dan remaja tau... Jadi korang sesuai nak pakai utk semua majlis... . Mane yg xpernah cube dream jdore Mak Aji ni, korang wajib cube sebab setiap kali launching mmg akan sold out... Kali ni Mak Aji kuarkan dan launching design ni utk edisi LONDON plak tau.... MINAH SALEH PON PAKAI TUDUNG SARUNG LA....! . ---------- DETAIL ---------- . Material Awning : Cotton Denim Material Piping : Cotton Denim Material Body : Mosscrepe Custom Printed . --------------- DETAIL PRICE --------------- . SAIZ M NORMAL PRICE : RM59 PRE RELEASE PRICE : 2PCS RM110 (exclude postage) . SAIZ L NORMAL PRICE : RM65 PRE RELEASE PRICE : 2PCS RM120 (exclude postage) . SAIZ XL NORMAL PRICE : RM69 PRE RELEASE PRICE : 2PCS RM130 (exclude postage) . . [BORONG] ! Borong 20 helai, boleh dptkan diskaun 30%. Whatsapp segera di 016-649 8950 ya. . . HOW TO ORDER? . 1)cuba klik sini utk order / katalog :www.wasap.my/60166498950/jdorelondon . 2) WAsap lerrrr . 016-649 8950 016-649 8950 016-649 8950 . #tudungsarung #tudunghanami #tudunginstantshawl #instantshawlmurah #instantshawllabuh #instantshawlterkini #tutorialshawlterkini #heavychiffonshawl #shawltutorial2017 #tudungonline #jualanmurah #salemerdeka #merdekasale #sayangimalaysiaku #inikitapunya #hanamicybersale #mycybersale2018 #mycybersale #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #tudungseroja #tudungsedondon #tudungibudananak . . p/s : warna2 dalam gambar kemungkinan berbeza 5-10% kerana faktor pencahayaan semase photoshoot dan perbezaan skrin handphone masing2. .
Like, share & tag kwn2 tau utk london special edition..! . [LONDON EDITION..!] - "TUDUNG MAKCIK BAWANG EDISI LONDON DILANCARKAN 12-15 OKT 2018...! MINAH SALEH PON PAKAI LA TUDUNG NI...PASNI GLEMER DAH UOLLS YG PAKAI TUDUNG MEMBAWANG NI...! " . Haaaa sape kate tudung sarung2 so call tudung mak cik bawang ni tak sesuai nak pakai....? Skrg trend dan keperluan tau tudung sarung ni... Mak Aji siap buat custom print lagi dgn corak2 yg nmpk lebih muda dan remaja tau... Jadi korang sesuai nak pakai utk semua majlis... . Mane yg xpernah cube dream jdore Mak Aji ni, korang wajib cube sebab setiap kali launching mmg akan sold out... Kali ni Mak Aji kuarkan dan launching design ni utk edisi LONDON plak tau.... MINAH SALEH PON PAKAI TUDUNG SARUNG LA....! . ---------- DETAIL ---------- . Material Awning : Cotton Denim Material Piping : Cotton Denim Material Body : Mosscrepe Custom Printed . --------------- DETAIL PRICE --------------- . SAIZ M NORMAL PRICE : RM59 PRE RELEASE PRICE : 2PCS RM110 (exclude postage) . SAIZ L NORMAL PRICE : RM65 PRE RELEASE PRICE : 2PCS RM120 (exclude postage) . SAIZ XL NORMAL PRICE : RM69 PRE RELEASE PRICE : 2PCS RM130 (exclude postage) . . [BORONG] ! Borong 20 helai, boleh dptkan diskaun 30%. Whatsapp segera di 016-649 8950 ya. . . HOW TO ORDER? . 1)cuba klik sini utk order / katalog :www.wasap.my/60166498950/jdorelondon . 2) WAsap lerrrr . 016-649 8950 016-649 8950 016-649 8950 . #tudungsarung #tudunghanami #tudunginstantshawl #instantshawlmurah #instantshawllabuh #instantshawlterkini #tutorialshawlterkini #heavychiffonshawl #shawltutorial2017 #tudungonline #jualanmurah #salemerdeka #merdekasale #sayangimalaysiaku #inikitapunya #hanamicybersale #mycybersale2018 #mycybersale #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #tudungseroja #tudungsedondon #tudungibudananak . . p/s : warna2 dalam gambar kemungkinan berbeza 5-10% kerana faktor pencahayaan semase photoshoot dan perbezaan skrin handphone masing2. .
Like, share & tag kwn2 tau utk london special edition..! . [LONDON EDITION..!] - "TUDUNG MAKCIK BAWANG EDISI LONDON DILANCARKAN 12-15 OKT 2018...! MINAH SALEH PON PAKAI LA TUDUNG NI...PASNI GLEMER DAH UOLLS YG PAKAI TUDUNG MEMBAWANG NI...! " . Haaaa sape kate tudung sarung2 so call tudung mak cik bawang ni tak sesuai nak pakai....? Skrg trend dan keperluan tau tudung sarung ni... Mak Aji siap buat custom print lagi dgn corak2 yg nmpk lebih muda dan remaja tau... Jadi korang sesuai nak pakai utk semua majlis... . Mane yg xpernah cube dream jdore Mak Aji ni, korang wajib cube sebab setiap kali launching mmg akan sold out... Kali ni Mak Aji kuarkan dan launching design ni utk edisi LONDON plak tau.... MINAH SALEH PON PAKAI TUDUNG SARUNG LA....! . ---------- DETAIL ---------- . Material Awning : Cotton Denim Material Piping : Cotton Denim Material Body : Mosscrepe Custom Printed . --------------- DETAIL PRICE --------------- . SAIZ M NORMAL PRICE : RM59 PRE RELEASE PRICE : 2PCS RM110 (exclude postage) . SAIZ L NORMAL PRICE : RM65 PRE RELEASE PRICE : 2PCS RM120 (exclude postage) . SAIZ XL NORMAL PRICE : RM69 PRE RELEASE PRICE : 2PCS RM130 (exclude postage) . . [BORONG] ! Borong 20 helai, boleh dptkan diskaun 30%. Whatsapp segera di 016-649 8950 ya. . . HOW TO ORDER? . 1)cuba klik sini utk order / katalog :www.wasap.my/60166498950/jdorelondon . 2) WAsap lerrrr . 016-649 8950 016-649 8950 016-649 8950 . #tudungsarung #tudunghanami #tudunginstantshawl #instantshawlmurah #instantshawllabuh #instantshawlterkini #tutorialshawlterkini #heavychiffonshawl #shawltutorial2017 #tudungonline #jualanmurah #salemerdeka #merdekasale #sayangimalaysiaku #inikitapunya #hanamicybersale #mycybersale2018 #mycybersale #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #tudungseroja #tudungsedondon #tudungibudananak . . p/s : warna2 dalam gambar kemungkinan berbeza 5-10% kerana faktor pencahayaan semase photoshoot dan perbezaan skrin handphone masing2. .
Like, share & tag kwn2 tau utk london special edition..! . [LONDON EDITION..!] - "TUDUNG MAKCIK BAWANG EDISI LONDON DILANCARKAN 12-15 OKT 2018...! MINAH SALEH PON PAKAI LA TUDUNG NI...PASNI GLEMER DAH UOLLS YG PAKAI TUDUNG MEMBAWANG NI...! " . Haaaa sape kate tudung sarung2 so call tudung mak cik bawang ni tak sesuai nak pakai....? Skrg trend dan keperluan tau tudung sarung ni... Mak Aji siap buat custom print lagi dgn corak2 yg nmpk lebih muda dan remaja tau... Jadi korang sesuai nak pakai utk semua majlis... . Mane yg xpernah cube dream jdore Mak Aji ni, korang wajib cube sebab setiap kali launching mmg akan sold out... Kali ni Mak Aji kuarkan dan launching design ni utk edisi LONDON plak tau.... MINAH SALEH PON PAKAI TUDUNG SARUNG LA....! . ---------- DETAIL ---------- . Material Awning : Cotton Denim Material Piping : Cotton Denim Material Body : Mosscrepe Custom Printed . --------------- DETAIL PRICE --------------- . SAIZ M NORMAL PRICE : RM59 PRE RELEASE PRICE : 2PCS RM110 (exclude postage) . SAIZ L NORMAL PRICE : RM65 PRE RELEASE PRICE : 2PCS RM120 (exclude postage) . SAIZ XL NORMAL PRICE : RM69 PRE RELEASE PRICE : 2PCS RM130 (exclude postage) . . [BORONG] ! Borong 20 helai, boleh dptkan diskaun 30%. Whatsapp segera di 016-649 8950 ya. . . HOW TO ORDER? . 1)cuba klik sini utk order / katalog :www.wasap.my/60166498950/jdorelondon . 2) WAsap lerrrr . 016-649 8950 016-649 8950 016-649 8950 . #tudungsarung #tudunghanami #tudunginstantshawl #instantshawlmurah #instantshawllabuh #instantshawlterkini #tutorialshawlterkini #heavychiffonshawl #shawltutorial2017 #tudungonline #jualanmurah #salemerdeka #merdekasale #sayangimalaysiaku #inikitapunya #hanamicybersale #mycybersale2018 #mycybersale #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #tudungseroja #tudungsedondon #tudungibudananak . . p/s : warna2 dalam gambar kemungkinan berbeza 5-10% kerana faktor pencahayaan semase photoshoot dan perbezaan skrin handphone masing2. .
Like, share & tag kwn2 tau utk london special edition..! . [LONDON EDITION..!] - "TUDUNG MAKCIK BAWANG EDISI LONDON DILANCARKAN 12-15 OKT 2018...! MINAH SALEH PON PAKAI LA TUDUNG NI...PASNI GLEMER DAH UOLLS YG PAKAI TUDUNG MEMBAWANG NI...! " . Haaaa sape kate tudung sarung2 so call tudung mak cik bawang ni tak sesuai nak pakai....? Skrg trend dan keperluan tau tudung sarung ni... Mak Aji siap buat custom print lagi dgn corak2 yg nmpk lebih muda dan remaja tau... Jadi korang sesuai nak pakai utk semua majlis... . Mane yg xpernah cube dream jdore Mak Aji ni, korang wajib cube sebab setiap kali launching mmg akan sold out... Kali ni Mak Aji kuarkan dan launching design ni utk edisi LONDON plak tau.... MINAH SALEH PON PAKAI TUDUNG SARUNG LA....! . ---------- DETAIL ---------- . Material Awning : Cotton Denim Material Piping : Cotton Denim Material Body : Mosscrepe Custom Printed . --------------- DETAIL PRICE --------------- . SAIZ M NORMAL PRICE : RM59 PRE RELEASE PRICE : 2PCS RM110 (exclude postage) . SAIZ L NORMAL PRICE : RM65 PRE RELEASE PRICE : 2PCS RM120 (exclude postage) . SAIZ XL NORMAL PRICE : RM69 PRE RELEASE PRICE : 2PCS RM130 (exclude postage) . . [BORONG] ! Borong 20 helai, boleh dptkan diskaun 30%. Whatsapp segera di 016-649 8950 ya. . . HOW TO ORDER? . 1)cuba klik sini utk order / katalog :www.wasap.my/60166498950/jdorelondon . 2) WAsap lerrrr . 016-649 8950 016-649 8950 016-649 8950 . #tudungsarung #tudunghanami #tudunginstantshawl #instantshawlmurah #instantshawllabuh #instantshawlterkini #tutorialshawlterkini #heavychiffonshawl #shawltutorial2017 #tudungonline #jualanmurah #salemerdeka #merdekasale #sayangimalaysiaku #inikitapunya #hanamicybersale #mycybersale2018 #mycybersale #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #tudungseroja #tudungsedondon #tudungibudananak . . p/s : warna2 dalam gambar kemungkinan berbeza 5-10% kerana faktor pencahayaan semase photoshoot dan perbezaan skrin handphone masing2. .
Like, share & tag kwn2 tau utk london special edition..! . [LONDON EDITION..!] - "TUDUNG MAKCIK BAWANG EDISI LONDON DILANCARKAN 12-15 OKT 2018...! MINAH SALEH PON PAKAI LA TUDUNG NI...PASNI GLEMER DAH UOLLS YG PAKAI TUDUNG MEMBAWANG NI...! " . Haaaa sape kate tudung sarung2 so call tudung mak cik bawang ni tak sesuai nak pakai....? Skrg trend dan keperluan tau tudung sarung ni... Mak Aji siap buat custom print lagi dgn corak2 yg nmpk lebih muda dan remaja tau... Jadi korang sesuai nak pakai utk semua majlis... . Mane yg xpernah cube dream jdore Mak Aji ni, korang wajib cube sebab setiap kali launching mmg akan sold out... Kali ni Mak Aji kuarkan dan launching design ni utk edisi LONDON plak tau.... MINAH SALEH PON PAKAI TUDUNG SARUNG LA....! . ---------- DETAIL ---------- . Material Awning : Cotton Denim Material Piping : Cotton Denim Material Body : Mosscrepe Custom Printed . --------------- DETAIL PRICE --------------- . SAIZ M NORMAL PRICE : RM59 PRE RELEASE PRICE : 2PCS RM110 (exclude postage) . SAIZ L NORMAL PRICE : RM65 PRE RELEASE PRICE : 2PCS RM120 (exclude postage) . SAIZ XL NORMAL PRICE : RM69 PRE RELEASE PRICE : 2PCS RM130 (exclude postage) . . [BORONG] ! Borong 20 helai, boleh dptkan diskaun 30%. Whatsapp segera di 016-649 8950 ya. . . HOW TO ORDER? . 1)cuba klik sini utk order / katalog :www.wasap.my/60166498950/jdorelondon . 2) WAsap lerrrr . 016-649 8950 016-649 8950 016-649 8950 . #tudungsarung #tudunghanami #tudunginstantshawl #instantshawlmurah #instantshawllabuh #instantshawlterkini #tutorialshawlterkini #heavychiffonshawl #shawltutorial2017 #tudungonline #jualanmurah #salemerdeka #merdekasale #sayangimalaysiaku #inikitapunya #hanamicybersale #mycybersale2018 #mycybersale #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #tudungseroja #tudungsedondon #tudungibudananak . . p/s : warna2 dalam gambar kemungkinan berbeza 5-10% kerana faktor pencahayaan semase photoshoot dan perbezaan skrin handphone masing2. .
LAST DAY utk EARLY BIRD Price . Dream Jdore London Edition . ---------- DETAIL ---------- . Material Awning : Cotton Denim Material Piping : Cotton Denim Material Body : Mosscrepe Custom Printed . --------------- DETAIL PRICE --------------- . SAIZ M NORMAL PRICE : RM59 . SAIZ L NORMAL PRICE : RM65 . SAIZ XL NORMAL PRICE : RM69 . . [BORONG] ! Borong 20 helai, boleh dptkan diskaun 30%. Whatsapp segera di 016-649 8950 ya. . . HOW TO ORDER? . 1)cuba klik sini utk order / katalog :www.wasap.my/60166498950/jdorelondon . 2) WAsap lerrrr . 016-649 8950 016-649 8950 016-649 8950 . #tudungsarung #tudunghanami #tudunginstantshawl #instantshawlmurah #instantshawllabuh #instantshawlterkini #tutorialshawlterkini #heavychiffonshawl #shawltutorial2017 #tudungonline #jualanmurah #salemerdeka #merdekasale #sayangimalaysiaku #inikitapunya #hanamicybersale #mycybersale2018 #mycybersale #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #tudungseroja #tudungsedondon #tudungibudananak . . p/s : warna2 dalam gambar kemungkinan berbeza 5-10% kerana faktor pencahayaan semase photoshoot dan perbezaan skrin handphone masing2. .
LAST DAY utk EARLY BIRD Price . Dream Jdore London Edition . ---------- DETAIL ---------- . Material Awning : Cotton Denim Material Piping : Cotton Denim Material Body : Mosscrepe Custom Printed . --------------- DETAIL PRICE --------------- . SAIZ M NORMAL PRICE : RM59 . SAIZ L NORMAL PRICE : RM65 . SAIZ XL NORMAL PRICE : RM69 . . [BORONG] ! Borong 20 helai, boleh dptkan diskaun 30%. Whatsapp segera di 016-649 8950 ya. . . HOW TO ORDER? . 1)cuba klik sini utk order / katalog :www.wasap.my/60166498950/jdorelondon . 2) WAsap lerrrr . 016-649 8950 016-649 8950 016-649 8950 . #tudungsarung #tudunghanami #tudunginstantshawl #instantshawlmurah #instantshawllabuh #instantshawlterkini #tutorialshawlterkini #heavychiffonshawl #shawltutorial2017 #tudungonline #jualanmurah #salemerdeka #merdekasale #sayangimalaysiaku #inikitapunya #hanamicybersale #mycybersale2018 #mycybersale #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #tudungseroja #tudungsedondon #tudungibudananak . . p/s : warna2 dalam gambar kemungkinan berbeza 5-10% kerana faktor pencahayaan semase photoshoot dan perbezaan skrin handphone masing2. .
LAST DAY utk EARLY BIRD Price . Dream Jdore London Edition . ---------- DETAIL ---------- . Material Awning : Cotton Denim Material Piping : Cotton Denim Material Body : Mosscrepe Custom Printed . --------------- DETAIL PRICE --------------- . SAIZ M NORMAL PRICE : RM59 . SAIZ L NORMAL PRICE : RM65 . SAIZ XL NORMAL PRICE : RM69 . . [BORONG] ! Borong 20 helai, boleh dptkan diskaun 30%. Whatsapp segera di 016-649 8950 ya. . . HOW TO ORDER? . 1)cuba klik sini utk order / katalog :www.wasap.my/60166498950/jdorelondon . 2) WAsap lerrrr . 016-649 8950 016-649 8950 016-649 8950 . #tudungsarung #tudunghanami #tudunginstantshawl #instantshawlmurah #instantshawllabuh #instantshawlterkini #tutorialshawlterkini #heavychiffonshawl #shawltutorial2017 #tudungonline #jualanmurah #salemerdeka #merdekasale #sayangimalaysiaku #inikitapunya #hanamicybersale #mycybersale2018 #mycybersale #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #tudungseroja #tudungsedondon #tudungibudananak . . p/s : warna2 dalam gambar kemungkinan berbeza 5-10% kerana faktor pencahayaan semase photoshoot dan perbezaan skrin handphone masing2. .
LAST DAY utk EARLY BIRD Price . Dream Jdore London Edition . ---------- DETAIL ---------- . Material Awning : Cotton Denim Material Piping : Cotton Denim Material Body : Mosscrepe Custom Printed . --------------- DETAIL PRICE --------------- . SAIZ M NORMAL PRICE : RM59 . SAIZ L NORMAL PRICE : RM65 . SAIZ XL NORMAL PRICE : RM69 . . [BORONG] ! Borong 20 helai, boleh dptkan diskaun 30%. Whatsapp segera di 016-649 8950 ya. . . HOW TO ORDER? . 1)cuba klik sini utk order / katalog :www.wasap.my/60166498950/jdorelondon . 2) WAsap lerrrr . 016-649 8950 016-649 8950 016-649 8950 . #tudungsarung #tudunghanami #tudunginstantshawl #instantshawlmurah #instantshawllabuh #instantshawlterkini #tutorialshawlterkini #heavychiffonshawl #shawltutorial2017 #tudungonline #jualanmurah #salemerdeka #merdekasale #sayangimalaysiaku #inikitapunya #hanamicybersale #mycybersale2018 #mycybersale #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #tudungseroja #tudungsedondon #tudungibudananak . . p/s : warna2 dalam gambar kemungkinan berbeza 5-10% kerana faktor pencahayaan semase photoshoot dan perbezaan skrin handphone masing2. .
LAST DAY utk EARLY BIRD Price . Dream Jdore London Edition . ---------- DETAIL ---------- . Material Awning : Cotton Denim Material Piping : Cotton Denim Material Body : Mosscrepe Custom Printed . --------------- DETAIL PRICE --------------- . SAIZ M NORMAL PRICE : RM59 . SAIZ L NORMAL PRICE : RM65 . SAIZ XL NORMAL PRICE : RM69 . . [BORONG] ! Borong 20 helai, boleh dptkan diskaun 30%. Whatsapp segera di 016-649 8950 ya. . . HOW TO ORDER? . 1)cuba klik sini utk order / katalog :www.wasap.my/60166498950/jdorelondon . 2) WAsap lerrrr . 016-649 8950 016-649 8950 016-649 8950 . #tudungsarung #tudunghanami #tudunginstantshawl #instantshawlmurah #instantshawllabuh #instantshawlterkini #tutorialshawlterkini #heavychiffonshawl #shawltutorial2017 #tudungonline #jualanmurah #salemerdeka #merdekasale #sayangimalaysiaku #inikitapunya #hanamicybersale #mycybersale2018 #mycybersale #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #tudungseroja #tudungsedondon #tudungibudananak . . p/s : warna2 dalam gambar kemungkinan berbeza 5-10% kerana faktor pencahayaan semase photoshoot dan perbezaan skrin handphone masing2. .
LAST DAY utk EARLY BIRD Price . Dream Jdore London Edition . ---------- DETAIL ---------- . Material Awning : Cotton Denim Material Piping : Cotton Denim Material Body : Mosscrepe Custom Printed . --------------- DETAIL PRICE --------------- . SAIZ M NORMAL PRICE : RM59 . SAIZ L NORMAL PRICE : RM65 . SAIZ XL NORMAL PRICE : RM69 . . [BORONG] ! Borong 20 helai, boleh dptkan diskaun 30%. Whatsapp segera di 016-649 8950 ya. . . HOW TO ORDER? . 1)cuba klik sini utk order / katalog :www.wasap.my/60166498950/jdorelondon . 2) WAsap lerrrr . 016-649 8950 016-649 8950 016-649 8950 . #tudungsarung #tudunghanami #tudunginstantshawl #instantshawlmurah #instantshawllabuh #instantshawlterkini #tutorialshawlterkini #heavychiffonshawl #shawltutorial2017 #tudungonline #jualanmurah #salemerdeka #merdekasale #sayangimalaysiaku #inikitapunya #hanamicybersale #mycybersale2018 #mycybersale #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #tudungseroja #tudungsedondon #tudungibudananak . . p/s : warna2 dalam gambar kemungkinan berbeza 5-10% kerana faktor pencahayaan semase photoshoot dan perbezaan skrin handphone masing2. .
LAST DAY utk EARLY BIRD Price . Dream Jdore London Edition . ---------- DETAIL ---------- . Material Awning : Cotton Denim Material Piping : Cotton Denim Material Body : Mosscrepe Custom Printed . --------------- DETAIL PRICE --------------- . SAIZ M NORMAL PRICE : RM59 . SAIZ L NORMAL PRICE : RM65 . SAIZ XL NORMAL PRICE : RM69 . . [BORONG] ! Borong 20 helai, boleh dptkan diskaun 30%. Whatsapp segera di 016-649 8950 ya. . . HOW TO ORDER? . 1)cuba klik sini utk order / katalog :www.wasap.my/60166498950/jdorelondon . 2) WAsap lerrrr . 016-649 8950 016-649 8950 016-649 8950 . #tudungsarung #tudunghanami #tudunginstantshawl #instantshawlmurah #instantshawllabuh #instantshawlterkini #tutorialshawlterkini #heavychiffonshawl #shawltutorial2017 #tudungonline #jualanmurah #salemerdeka #merdekasale #sayangimalaysiaku #inikitapunya #hanamicybersale #mycybersale2018 #mycybersale #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #tudungseroja #tudungsedondon #tudungibudananak . . p/s : warna2 dalam gambar kemungkinan berbeza 5-10% kerana faktor pencahayaan semase photoshoot dan perbezaan skrin handphone masing2. .
LAST DAY utk EARLY BIRD Price . Dream Jdore London Edition . ---------- DETAIL ---------- . Material Awning : Cotton Denim Material Piping : Cotton Denim Material Body : Mosscrepe Custom Printed . --------------- DETAIL PRICE --------------- . SAIZ M NORMAL PRICE : RM59 . SAIZ L NORMAL PRICE : RM65 . SAIZ XL NORMAL PRICE : RM69 . . [BORONG] ! Borong 20 helai, boleh dptkan diskaun 30%. Whatsapp segera di 016-649 8950 ya. . . HOW TO ORDER? . 1)cuba klik sini utk order / katalog :www.wasap.my/60166498950/jdorelondon . 2) WAsap lerrrr . 016-649 8950 016-649 8950 016-649 8950 . #tudungsarung #tudunghanami #tudunginstantshawl #instantshawlmurah #instantshawllabuh #instantshawlterkini #tutorialshawlterkini #heavychiffonshawl #shawltutorial2017 #tudungonline #jualanmurah #salemerdeka #merdekasale #sayangimalaysiaku #inikitapunya #hanamicybersale #mycybersale2018 #mycybersale #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #tudungseroja #tudungsedondon #tudungibudananak . . p/s : warna2 dalam gambar kemungkinan berbeza 5-10% kerana faktor pencahayaan semase photoshoot dan perbezaan skrin handphone masing2. .
LAST DAY utk EARLY BIRD Price . Dream Jdore London Edition . ---------- DETAIL ---------- . Material Awning : Cotton Denim Material Piping : Cotton Denim Material Body : Mosscrepe Custom Printed . --------------- DETAIL PRICE --------------- . SAIZ M NORMAL PRICE : RM59 . SAIZ L NORMAL PRICE : RM65 . SAIZ XL NORMAL PRICE : RM69 . . [BORONG] ! Borong 20 helai, boleh dptkan diskaun 30%. Whatsapp segera di 016-649 8950 ya. . . HOW TO ORDER? . 1)cuba klik sini utk order / katalog :www.wasap.my/60166498950/jdorelondon . 2) WAsap lerrrr . 016-649 8950 016-649 8950 016-649 8950 . #tudungsarung #tudunghanami #tudunginstantshawl #instantshawlmurah #instantshawllabuh #instantshawlterkini #tutorialshawlterkini #heavychiffonshawl #shawltutorial2017 #tudungonline #jualanmurah #salemerdeka #merdekasale #sayangimalaysiaku #inikitapunya #hanamicybersale #mycybersale2018 #mycybersale #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #tudungseroja #tudungsedondon #tudungibudananak . . p/s : warna2 dalam gambar kemungkinan berbeza 5-10% kerana faktor pencahayaan semase photoshoot dan perbezaan skrin handphone masing2. .
Like, share & tag kwn2 tau utk london special edition..! . [LONDON EDITION..!] - "TUDUNG MAKCIK BAWANG EDISI LONDON DILANCARKAN 12-15 OKT 2018...! MINAH SALEH PON PAKAI LA TUDUNG NI...PASNI GLEMER DAH UOLLS YG PAKAI TUDUNG MEMBAWANG NI...! " . Haaaa sape kate tudung sarung2 so call tudung mak cik bawang ni tak sesuai nak pakai....? Skrg trend dan keperluan tau tudung sarung ni... Mak Aji siap buat custom print lagi dgn corak2 yg nmpk lebih muda dan remaja tau... Jadi korang sesuai nak pakai utk semua majlis... . Mane yg xpernah cube dream jdore Mak Aji ni, korang wajib cube sebab setiap kali launching mmg akan sold out... Kali ni Mak Aji kuarkan dan launching design ni utk edisi LONDON plak tau.... MINAH SALEH PON PAKAI TUDUNG SARUNG LA....! . ---------- DETAIL ---------- . Material Awning : Cotton Denim Material Piping : Cotton Denim Material Body : Mosscrepe Custom Printed . --------------- DETAIL PRICE --------------- . SAIZ M NORMAL PRICE : RM59 PRE RELEASE PRICE : 2PCS RM110 (exclude postage) . SAIZ L NORMAL PRICE : RM65 PRE RELEASE PRICE : 2PCS RM120 (exclude postage) . SAIZ XL NORMAL PRICE : RM69 PRE RELEASE PRICE : 2PCS RM130 (exclude postage) . . [BORONG] ! Borong 20 helai, boleh dptkan diskaun 30%. Whatsapp segera di 016-649 8950 ya. . . HOW TO ORDER? . 1)cuba klik sini utk order / katalog :www.wasap.my/60166498950/jdorelondon . 2) WAsap lerrrr . 016-649 8950 016-649 8950 016-649 8950 . #tudungsarung #tudunghanami #tudunginstantshawl #instantshawlmurah #instantshawllabuh #instantshawlterkini #tutorialshawlterkini #heavychiffonshawl #shawltutorial2017 #tudungonline #jualanmurah #salemerdeka #merdekasale #sayangimalaysiaku #inikitapunya #hanamicybersale #mycybersale2018 #mycybersale #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #tudungseroja #tudungsedondon #tudungibudananak . . p/s : warna2 dalam gambar kemungkinan berbeza 5-10% kerana faktor pencahayaan semase photoshoot dan perbezaan skrin handphone masing2. .
Like, share & tag kwn2 tau utk london special edition..! . [LONDON EDITION..!] - "TUDUNG MAKCIK BAWANG EDISI LONDON DILANCARKAN 12-15 OKT 2018...! MINAH SALEH PON PAKAI LA TUDUNG NI...PASNI GLEMER DAH UOLLS YG PAKAI TUDUNG MEMBAWANG NI...! " . Haaaa sape kate tudung sarung2 so call tudung mak cik bawang ni tak sesuai nak pakai....? Skrg trend dan keperluan tau tudung sarung ni... Mak Aji siap buat custom print lagi dgn corak2 yg nmpk lebih muda dan remaja tau... Jadi korang sesuai nak pakai utk semua majlis... . Mane yg xpernah cube dream jdore Mak Aji ni, korang wajib cube sebab setiap kali launching mmg akan sold out... Kali ni Mak Aji kuarkan dan launching design ni utk edisi LONDON plak tau.... MINAH SALEH PON PAKAI TUDUNG SARUNG LA....! . ---------- DETAIL ---------- . Material Awning : Cotton Denim Material Piping : Cotton Denim Material Body : Mosscrepe Custom Printed . --------------- DETAIL PRICE --------------- . SAIZ M NORMAL PRICE : RM59 PRE RELEASE PRICE : 2PCS RM110 (exclude postage) . SAIZ L NORMAL PRICE : RM65 PRE RELEASE PRICE : 2PCS RM120 (exclude postage) . SAIZ XL NORMAL PRICE : RM69 PRE RELEASE PRICE : 2PCS RM130 (exclude postage) . . [BORONG] ! Borong 20 helai, boleh dptkan diskaun 30%. Whatsapp segera di 016-649 8950 ya. . . HOW TO ORDER? . 1)cuba klik sini utk order / katalog :www.wasap.my/60166498950/jdorelondon . 2) WAsap lerrrr . 016-649 8950 016-649 8950 016-649 8950 . #tudungsarung #tudunghanami #tudunginstantshawl #instantshawlmurah #instantshawllabuh #instantshawlterkini #tutorialshawlterkini #heavychiffonshawl #shawltutorial2017 #tudungonline #jualanmurah #salemerdeka #merdekasale #sayangimalaysiaku #inikitapunya #hanamicybersale #mycybersale2018 #mycybersale #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #tudungseroja #tudungsedondon #tudungibudananak . . p/s : warna2 dalam gambar kemungkinan berbeza 5-10% kerana faktor pencahayaan semase photoshoot dan perbezaan skrin handphone masing2. .
Like, share & tag kwn2 tau utk london special edition..! . [LONDON EDITION..!] - "TUDUNG MAKCIK BAWANG EDISI LONDON DILANCARKAN 12-15 OKT 2018...! MINAH SALEH PON PAKAI LA TUDUNG NI...PASNI GLEMER DAH UOLLS YG PAKAI TUDUNG MEMBAWANG NI...! " . Haaaa sape kate tudung sarung2 so call tudung mak cik bawang ni tak sesuai nak pakai....? Skrg trend dan keperluan tau tudung sarung ni... Mak Aji siap buat custom print lagi dgn corak2 yg nmpk lebih muda dan remaja tau... Jadi korang sesuai nak pakai utk semua majlis... . Mane yg xpernah cube dream jdore Mak Aji ni, korang wajib cube sebab setiap kali launching mmg akan sold out... Kali ni Mak Aji kuarkan dan launching design ni utk edisi LONDON plak tau.... MINAH SALEH PON PAKAI TUDUNG SARUNG LA....! . ---------- DETAIL ---------- . Material Awning : Cotton Denim Material Piping : Cotton Denim Material Body : Mosscrepe Custom Printed . --------------- DETAIL PRICE --------------- . SAIZ M NORMAL PRICE : RM59 PRE RELEASE PRICE : 2PCS RM110 (exclude postage) . SAIZ L NORMAL PRICE : RM65 PRE RELEASE PRICE : 2PCS RM120 (exclude postage) . SAIZ XL NORMAL PRICE : RM69 PRE RELEASE PRICE : 2PCS RM130 (exclude postage) . . [BORONG] ! Borong 20 helai, boleh dptkan diskaun 30%. Whatsapp segera di 016-649 8950 ya. . . HOW TO ORDER? . 1)cuba klik sini utk order / katalog :www.wasap.my/60166498950/jdorelondon . 2) WAsap lerrrr . 016-649 8950 016-649 8950 016-649 8950 . #tudungsarung #tudunghanami #tudunginstantshawl #instantshawlmurah #instantshawllabuh #instantshawlterkini #tutorialshawlterkini #heavychiffonshawl #shawltutorial2017 #tudungonline #jualanmurah #salemerdeka #merdekasale #sayangimalaysiaku #inikitapunya #hanamicybersale #mycybersale2018 #mycybersale #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #tudungseroja #tudungsedondon #tudungibudananak . . p/s : warna2 dalam gambar kemungkinan berbeza 5-10% kerana faktor pencahayaan semase photoshoot dan perbezaan skrin handphone masing2. .
Like, share & tag kwn2 tau utk london special edition..! . [LONDON EDITION..!] - "TUDUNG MAKCIK BAWANG EDISI LONDON DILANCARKAN 12-15 OKT 2018...! MINAH SALEH PON PAKAI LA TUDUNG NI...PASNI GLEMER DAH UOLLS YG PAKAI TUDUNG MEMBAWANG NI...! " . Haaaa sape kate tudung sarung2 so call tudung mak cik bawang ni tak sesuai nak pakai....? Skrg trend dan keperluan tau tudung sarung ni... Mak Aji siap buat custom print lagi dgn corak2 yg nmpk lebih muda dan remaja tau... Jadi korang sesuai nak pakai utk semua majlis... . Mane yg xpernah cube dream jdore Mak Aji ni, korang wajib cube sebab setiap kali launching mmg akan sold out... Kali ni Mak Aji kuarkan dan launching design ni utk edisi LONDON plak tau.... MINAH SALEH PON PAKAI TUDUNG SARUNG LA....! . ---------- DETAIL ---------- . Material Awning : Cotton Denim Material Piping : Cotton Denim Material Body : Mosscrepe Custom Printed . --------------- DETAIL PRICE --------------- . SAIZ M NORMAL PRICE : RM59 PRE RELEASE PRICE : 2PCS RM110 (exclude postage) . SAIZ L NORMAL PRICE : RM65 PRE RELEASE PRICE : 2PCS RM120 (exclude postage) . SAIZ XL NORMAL PRICE : RM69 PRE RELEASE PRICE : 2PCS RM130 (exclude postage) . . [BORONG] ! Borong 20 helai, boleh dptkan diskaun 30%. Whatsapp segera di 016-649 8950 ya. . . HOW TO ORDER? . 1)cuba klik sini utk order / katalog :www.wasap.my/60166498950/jdorelondon . 2) WAsap lerrrr . 016-649 8950 016-649 8950 016-649 8950 . #tudungsarung #tudunghanami #tudunginstantshawl #instantshawlmurah #instantshawllabuh #instantshawlterkini #tutorialshawlterkini #heavychiffonshawl #shawltutorial2017 #tudungonline #jualanmurah #salemerdeka #merdekasale #sayangimalaysiaku #inikitapunya #hanamicybersale #mycybersale2018 #mycybersale #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #tudungseroja #tudungsedondon #tudungibudananak . . p/s : warna2 dalam gambar kemungkinan berbeza 5-10% kerana faktor pencahayaan semase photoshoot dan perbezaan skrin handphone masing2. .
Like, share & tag kwn2 tau utk london special edition..! . [LONDON EDITION..!] - "TUDUNG MAKCIK BAWANG EDISI LONDON DILANCARKAN 12-15 OKT 2018...! MINAH SALEH PON PAKAI LA TUDUNG NI...PASNI GLEMER DAH UOLLS YG PAKAI TUDUNG MEMBAWANG NI...! " . Haaaa sape kate tudung sarung2 so call tudung mak cik bawang ni tak sesuai nak pakai....? Skrg trend dan keperluan tau tudung sarung ni... Mak Aji siap buat custom print lagi dgn corak2 yg nmpk lebih muda dan remaja tau... Jadi korang sesuai nak pakai utk semua majlis... . Mane yg xpernah cube dream jdore Mak Aji ni, korang wajib cube sebab setiap kali launching mmg akan sold out... Kali ni Mak Aji kuarkan dan launching design ni utk edisi LONDON plak tau.... MINAH SALEH PON PAKAI TUDUNG SARUNG LA....! . ---------- DETAIL ---------- . Material Awning : Cotton Denim Material Piping : Cotton Denim Material Body : Mosscrepe Custom Printed . --------------- DETAIL PRICE --------------- . SAIZ M NORMAL PRICE : RM59 PRE RELEASE PRICE : 2PCS RM110 (exclude postage) . SAIZ L NORMAL PRICE : RM65 PRE RELEASE PRICE : 2PCS RM120 (exclude postage) . SAIZ XL NORMAL PRICE : RM69 PRE RELEASE PRICE : 2PCS RM130 (exclude postage) . . [BORONG] ! Borong 20 helai, boleh dptkan diskaun 30%. Whatsapp segera di 016-649 8950 ya. . . HOW TO ORDER? . 1)cuba klik sini utk order / katalog :www.wasap.my/60166498950/jdorelondon . 2) WAsap lerrrr . 016-649 8950 016-649 8950 016-649 8950 . #tudungsarung #tudunghanami #tudunginstantshawl #instantshawlmurah #instantshawllabuh #instantshawlterkini #tutorialshawlterkini #heavychiffonshawl #shawltutorial2017 #tudungonline #jualanmurah #salemerdeka #merdekasale #sayangimalaysiaku #inikitapunya #hanamicybersale #mycybersale2018 #mycybersale #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #tudungseroja #tudungsedondon #tudungibudananak . . p/s : warna2 dalam gambar kemungkinan berbeza 5-10% kerana faktor pencahayaan semase photoshoot dan perbezaan skrin handphone masing2. .
Like, share & tag kwn2 tau utk london special edition..! . [LONDON EDITION..!] - "TUDUNG MAKCIK BAWANG EDISI LONDON DILANCARKAN 12-15 OKT 2018...! MINAH SALEH PON PAKAI LA TUDUNG NI...PASNI GLEMER DAH UOLLS YG PAKAI TUDUNG MEMBAWANG NI...! " . Haaaa sape kate tudung sarung2 so call tudung mak cik bawang ni tak sesuai nak pakai....? Skrg trend dan keperluan tau tudung sarung ni... Mak Aji siap buat custom print lagi dgn corak2 yg nmpk lebih muda dan remaja tau... Jadi korang sesuai nak pakai utk semua majlis... . Mane yg xpernah cube dream jdore Mak Aji ni, korang wajib cube sebab setiap kali launching mmg akan sold out... Kali ni Mak Aji kuarkan dan launching design ni utk edisi LONDON plak tau.... MINAH SALEH PON PAKAI TUDUNG SARUNG LA....! . ---------- DETAIL ---------- . Material Awning : Cotton Denim Material Piping : Cotton Denim Material Body : Mosscrepe Custom Printed . --------------- DETAIL PRICE --------------- . SAIZ M NORMAL PRICE : RM59 PRE RELEASE PRICE : 2PCS RM110 (exclude postage) . SAIZ L NORMAL PRICE : RM65 PRE RELEASE PRICE : 2PCS RM120 (exclude postage) . SAIZ XL NORMAL PRICE : RM69 PRE RELEASE PRICE : 2PCS RM130 (exclude postage) . . [BORONG] ! Borong 20 helai, boleh dptkan diskaun 30%. Whatsapp segera di 016-649 8950 ya. . . HOW TO ORDER? . 1)cuba klik sini utk order / katalog :www.wasap.my/60166498950/jdorelondon . 2) WAsap lerrrr . 016-649 8950 016-649 8950 016-649 8950 . #tudungsarung #tudunghanami #tudunginstantshawl #instantshawlmurah #instantshawllabuh #instantshawlterkini #tutorialshawlterkini #heavychiffonshawl #shawltutorial2017 #tudungonline #jualanmurah #salemerdeka #merdekasale #sayangimalaysiaku #inikitapunya #hanamicybersale #mycybersale2018 #mycybersale #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #tudungseroja #tudungsedondon #tudungibudananak . . p/s : warna2 dalam gambar kemungkinan berbeza 5-10% kerana faktor pencahayaan semase photoshoot dan perbezaan skrin handphone masing2. .
Like, share & tag kwn2 tau utk london special edition..! . [LONDON EDITION..!] - "TUDUNG MAKCIK BAWANG EDISI LONDON DILANCARKAN 12-15 OKT 2018...! MINAH SALEH PON PAKAI LA TUDUNG NI...PASNI GLEMER DAH UOLLS YG PAKAI TUDUNG MEMBAWANG NI...! " . Haaaa sape kate tudung sarung2 so call tudung mak cik bawang ni tak sesuai nak pakai....? Skrg trend dan keperluan tau tudung sarung ni... Mak Aji siap buat custom print lagi dgn corak2 yg nmpk lebih muda dan remaja tau... Jadi korang sesuai nak pakai utk semua majlis... . Mane yg xpernah cube dream jdore Mak Aji ni, korang wajib cube sebab setiap kali launching mmg akan sold out... Kali ni Mak Aji kuarkan dan launching design ni utk edisi LONDON plak tau.... MINAH SALEH PON PAKAI TUDUNG SARUNG LA....! . ---------- DETAIL ---------- . Material Awning : Cotton Denim Material Piping : Cotton Denim Material Body : Mosscrepe Custom Printed . --------------- DETAIL PRICE --------------- . SAIZ M NORMAL PRICE : RM59 PRE RELEASE PRICE : 2PCS RM110 (exclude postage) . SAIZ L NORMAL PRICE : RM65 PRE RELEASE PRICE : 2PCS RM120 (exclude postage) . SAIZ XL NORMAL PRICE : RM69 PRE RELEASE PRICE : 2PCS RM130 (exclude postage) . . [BORONG] ! Borong 20 helai, boleh dptkan diskaun 30%. Whatsapp segera di 016-649 8950 ya. . . HOW TO ORDER? . 1)cuba klik sini utk order / katalog :www.wasap.my/60166498950/jdorelondon . 2) WAsap lerrrr . 016-649 8950 016-649 8950 016-649 8950 . #tudungsarung #tudunghanami #tudunginstantshawl #instantshawlmurah #instantshawllabuh #instantshawlterkini #tutorialshawlterkini #heavychiffonshawl #shawltutorial2017 #tudungonline #jualanmurah #salemerdeka #merdekasale #sayangimalaysiaku #inikitapunya #hanamicybersale #mycybersale2018 #mycybersale #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #tudungseroja #tudungsedondon #tudungibudananak . . p/s : warna2 dalam gambar kemungkinan berbeza 5-10% kerana faktor pencahayaan semase photoshoot dan perbezaan skrin handphone masing2. .
Like, share & tag kwn2 tau utk london special edition..! . [LONDON EDITION..!] - "TUDUNG MAKCIK BAWANG EDISI LONDON DILANCARKAN 12-15 OKT 2018...! MINAH SALEH PON PAKAI LA TUDUNG NI...PASNI GLEMER DAH UOLLS YG PAKAI TUDUNG MEMBAWANG NI...! " . Haaaa sape kate tudung sarung2 so call tudung mak cik bawang ni tak sesuai nak pakai....? Skrg trend dan keperluan tau tudung sarung ni... Mak Aji siap buat custom print lagi dgn corak2 yg nmpk lebih muda dan remaja tau... Jadi korang sesuai nak pakai utk semua majlis... . Mane yg xpernah cube dream jdore Mak Aji ni, korang wajib cube sebab setiap kali launching mmg akan sold out... Kali ni Mak Aji kuarkan dan launching design ni utk edisi LONDON plak tau.... MINAH SALEH PON PAKAI TUDUNG SARUNG LA....! . ---------- DETAIL ---------- . Material Awning : Cotton Denim Material Piping : Cotton Denim Material Body : Mosscrepe Custom Printed . --------------- DETAIL PRICE --------------- . SAIZ M NORMAL PRICE : RM59 PRE RELEASE PRICE : 2PCS RM110 (exclude postage) . SAIZ L NORMAL PRICE : RM65 PRE RELEASE PRICE : 2PCS RM120 (exclude postage) . SAIZ XL NORMAL PRICE : RM69 PRE RELEASE PRICE : 2PCS RM130 (exclude postage) . . [BORONG] ! Borong 20 helai, boleh dptkan diskaun 30%. Whatsapp segera di 016-649 8950 ya. . . HOW TO ORDER? . 1)cuba klik sini utk order / katalog :www.wasap.my/60166498950/jdorelondon . 2) WAsap lerrrr . 016-649 8950 016-649 8950 016-649 8950 . #tudungsarung #tudunghanami #tudunginstantshawl #instantshawlmurah #instantshawllabuh #instantshawlterkini #tutorialshawlterkini #heavychiffonshawl #shawltutorial2017 #tudungonline #jualanmurah #salemerdeka #merdekasale #sayangimalaysiaku #inikitapunya #hanamicybersale #mycybersale2018 #mycybersale #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #tudungseroja #tudungsedondon #tudungibudananak . . p/s : warna2 dalam gambar kemungkinan berbeza 5-10% kerana faktor pencahayaan semase photoshoot dan perbezaan skrin handphone masing2. .
2 style VEIL QISHA. Muka bulat bole, muka bujur tirus pon bole 😆. . Whatsapp 0182166439. Atau tekan link di bio lagi mudah😜. . . #veilpengantin #pengantin #pameranpengantin #bridetobe #veil #shawlpengantin #perkahwinan #tunang #nikah #sanding #wedding #merisik #pengantinperempuan #veilmurah #veilnet #horsehair #mycybersale #sale
next page →