#mysweetypie

10,043 posts

Loading...
One million dollar glasses.. #babywithglasses #babygirl #LesliePatj #mysweetypie
Dastan.. Mama sudah bilang, jangan keluar rumah dulu, lihat tuh awan jadi mendung karena minder lihat kamu lebih mewarnai dunia ini..😂 . . . . 22 Januari kemarin ternyata kamu sudah 4 bulan nak, saking fokusnya bunda perhatikan tingkahmu yang pintar dan lucu, sampai lupa kamu sudah bertambah besar, tumbuh menjadi anak pintar, soleh dan berakhlak mulia ya anakku sayang, I love you to the moon and back😘 #mybaby #mysweetypie #mysugarplum #mypumpkin #happy4monthsbaby #mybabyboy #myhandsomeboy #indonesianbaby
Climb, climb, climb up to the sky 🌌 ❤️ #Love #mylove #mysweetypie
👧: "Buk..Buk..Den ain" sambil nunjuk bianglala di depannya 👩: "ooo iya..itu London Eye" or Batu-eye lebih tepatnya, pikir ibuknya 😅 Dia taunya itu London eye,,kayak yang dia liat di buku #hellolondonbook nya. Diiyain aja wis 😹 Sementara kita main ke sini dulu yah Nduk, naik KW nya si bianglala legendaris itu, sapa tau suatu saat bisa naik London eye versi ori nya 😸 aamiin.. #baby #babygirl #mybaby #lovelybabygirl #cutebaby #sweetbaby #adorablelittleangels #lovely #sweetheart #daughter #motherdaughter #motheranddaughter #happything #babysdayout #sister #sundaymorning #mysweetypie #15months #bayiasi #asi #kinan #kinanthi #lovelysong
Simple Doodle. Pinu is dancing around....it's past bedtime.... Already.... so late. I am sitting aside with my book, pencils and blankets, wasting her time of sliding her legs over me. She wants to see what Mumma is up-to and keeps moving and moving and moving around. Night time is peace and quiet, but with Pinu....the quietness has brilliant questions and concerns involved. I keep talking to her while I draw or paint. She climbs on my shoulders, my lap, what not is happening and we manage it with all the fun. Sometimes, I can't imagine portions my artwork without glimpses of her presence. Her being around itself gives me so much strength to work. This is a wonderful part of my life. These moments of togetherness.... #drawingbook #nofilter #smallwork #beingcrazy #sparkofmadness #spark #bywinnie #pinudacollection #pencilsonly #nocomplex #nofigures #onlydoodletoday #indiandoodle #meenakari #simplestforms #igsimple #waves #igartwork #igart #artonly #artworkprocess #motherdaughter #momandchild #moments #adaptivechild #mysweetypie #iloveyou
Disidak bu boss, hp dibredel.. ngeriikk.. 😝 #kekepindompet #officevisit #mybossbaby #mygirl #mysweetypie
i love you sweetheart❣️💕💞 #ourHappyPill #Mysweetypie 😘
Welcome home lil_One👶 #mysweetypie #lovelove
Feel na feel niya ang lamig❤ #mysweetypie #mylittleminion #momsloveisforever 😃😄
Ciiieee rambut baru..... 😍😍😍 #ponigempi #mysweetypie #babyaroisa
Ono kad mi 🐐 nedostaje 💕 #mysweetypie
ساي ريندو اوق 🤒❤💜💛💚💙 #myrainbow #myhappiness #mysweetypie #mylove
Driving me crazy But I'm into it,but I'm into it I'm kind of into it 🎼💛🖤 xx #winter #january #friday #goodevening #happyday #goodvibes #goodmood #friendship #friends #mysweetypie #kiwi #friendshipgoals
Who can find my sweetest baby between these colorful balls? 😄👶🏼🤪💘#mysweetypie
Waiting 4 'd lunch #mysweetypie #growsofast 💗#lunchy
Cerita pas mau bubug 🙀 👧: Buk..buk..ini oo ayek nain (Buk, ini lho mainan sama alex) 👩: Wis gag,,alex ngantuk, mau bubug! 👧: Buk..buk..ini oo ayek pipis 👩: Gag,,alex gag pipis! 👧: Buk..buk..ayek bau. Bau mbek 🐐 Bauuu (sambil nutup hidung) 👩: Ora,,alex sudah mandi, wis gag bau! Sudah, Kinan bubug, merem! 😕 👧: Muuuaaahhhh.. (Cium alex pake bunyi) 👩: 😕😕😕😕. Dan bagi yang belum tau, pangeran Alex yang dimaksud adalah si boneka dekil yang digendong Nduk itu. Dia adalah belahan jiwanya 😑 Bangun tidur mpe mau pz tidur pun, alex gag bakal jauh darinya. Nduk makan tempe mpe makan rawon skalipun, si alex jg ngicip ikut makan cz setiap kali suapan dia bakal cium si alex. Kebayang kan gimana penampakan si alex ini jadinya 😹 #baby #babygirl #mybaby #lovelybabygirl #cutebaby #sweetbaby #adorablelittleangels #lovely #sweetheart #daughter #motherdaughter #motheranddaughter #happything #mysweetypie #15months #bayiasi #asi #kinan #kinanthi #lovelysong
Mommy’s little angel 👼 #tomuchlove #mysweetypie #staffordshirebullterrier
✋🏻No chickens in here☝🏻 #butbut #playplease #cavlife #gymlife #powerlifting #gym #stronger #mysweetypie 😘
My baby singging amen song🎤🎶 #JasonNathanaelTang #14months #singing #babysinging #mysweetypie #
✋🏻No chickens in here☝🏻 #butbut #playplease #cavlife #gymlife #powerlifting #gym #stronger #mysweetypie 😘
Today my niece started her first day on high school. I'm extremely proud of her. She has grown into a beautiful strong and intelligent young lady. Wishing her a blessed future brimming with achievements. #Auntiesgirl #proudaunty #mysweetypie
Permisi,,, permisi,,, anak motor mau lewat 😁😁😁 #latepost #mysweetypie #babyaroisa
Not sure why he likes to sit behind the furniture, when there are 4 couches around to sit on, but I think it's his quiet place. #secretspot #snugglespot #timetohimself #quietplace #mysweetypie #oldsoul
MY DAUGHTER #mysweetypie 😇😇 #mybaby 😘😘
Mi AMOR, I've never felt this alive, safe, or in love like i do when im with you. #myhandsomeman #mysweetypie
👩: Nduk,,namanya siapa Nak?? 👧: Nti (Kinanthi) 👩: Ooo..Kinanthi umur berapa? 👧: Tatu (Satu tahun) 👩: Kalo besar mau jadi apa Nak?? 👧: Nces (Princess) 👩: Kenapa jadi princess? 👧: 'Antik (Cantik) 👩: Princess nya gimana Nduk???? 👧: (Angkat rok gaya princess beri hormat) Oalah Anak wedok 😹 #baby #babygirl #mybaby #lovelybabygirl #cutebaby #sweetbaby #adorablelittleangels #babysdayout #lovely #sweetheart #daughter #motherdaughter #motheranddaughter #happything #mysweetypie #14months #bayiasi #asi #doraemon #doraemonstuff #kinan #kinanthi #lovelysong
Cand mami ne prinde in pauza intre 2 reprize de "Hop,te scap!"🙈😂❤ # babySoph #mysweetypie #littleprincess 👑
Sanah helwah Nur Hana Sakeenah Mohd Rosli... Semoga Hana dan abg Fateh menjadi anak yang soleh, solehah buat umi dan abi. Alhamdulillah dah 2 tahun kakak jaga Hana Dan abg. For abg Fateh thank sebab jadi a behave brother utk Hana selalu je mngalah dgn adik yang kadang2 princess brtukar mnjadi !!! 😠... Rasa cepat je Hana Dan abg membesar.. hihihi🤭🤭 Esok dah sekolah, kakak hrp hana jgn cpt mrh dkt kwn2, hihii jgn mengamuk sbb nk tidor plk nnti.. hahahhahaa.. Abg mcm biasa la tlng jaga adik dkt sek... #latewish #latecelebrate #latepost #hanabrithday #turn3 #mycousin #mysweetypie
When Alex decorates her own cake #decoratedbyalex #mysweetypie #birthday #cake
You're my honeybunch, sugar plum Pumpy-umpy-umpkin You're my sweetie pie You're my cuppycake, gumdrop Snoogums, boogums, you're The apple of my eye And I love you so And I want you to know That I'm always be right here And I want to sing Sweet songs to you Because you are so dear. ❤️❤️❤️ #mysweetypie #honeybunny
Semoga kamu menjadi perempuan yang lemah lembut, berani dalam kebenaran dan takut akan Tuhan, anakku sayang. #mysweetypie #babyaroisa
My lovely princess celebrating her first Christmas, my best gift in 2018. U will celebrate many many Christmas in good health, long life and prosperity IJN. Love you like kilode. #myjoy #mysweetypie #mysugarpie #myworld #mymama #mystrength #
Певица на сцене, как Она сама себя называет 🙌🏻😀 "Ника певица"))) Детские танцы это всегда так мило😀😍 #babydance #babygirl #mysweetypie
Maachiiii bubbie 😘😘😘 Selalu kasih surprise tiap tahunnya 😍😍 tapi surprisenya mesti aq tahu duluan 🤣🤣 terus aq pura2 gak tau kamu kasih surprise 😋 tahun depan kasih surprisenya yang bikin jeduerrrr ya biar sekali2 aq nangis bombay 😢😭 maachi selalu jadi Mr. Right dan suami yang selalu pengertian 😍😊😘 i love you so much bubbie 🤗😘😌😚 Di tunggu ya taun depan foto b'day nya dah tambah 1 personil baru 👶🤣 Thx Jesus hidupnya nat2 asik 😇😇😇 Merry Christmas semuanya 🎄🎄🎄 . . 🎂 : @loiserotidankue . . . #birthday #birthdaygirl #mybirthday #myboo #mysweetypie #mybubbie #surprise #love #loveububbie #andreannatalia #andreannatalia 💖 #andreannataliastory #cake #hellokitty #251218 #merrychristmas #december #lovemomment #instastory #instabirthday #instalike #like4like #likeforlike #l4l
My sweetie pretty Chloe want to say merry christmas everyone 😘😘 #mydaughter ❤️ #mypretty #myprettygirl #mysweetygirl #mygirl #mybabygirl #mysweetypie #cutebabygirl #cutegirls 😘 ##chloeadriellasugito
next page →