#nabila

78,252 posts

Loading...
Nabila Razali terkejut dituduh rampas Khai Bahar daripada Wany Hasrita #daniel #Drama #fmc #khai bahar #melodi #motif viral #mstaronline #Nabila razali #rtm #santesh #siti bilang cuti #tajul #thinker studios #thunderclouds #tonton #trending #TV3 #Wany hasrita PENYANYI Nabila Razali meluahkan rasa terkejutnya apabila dituduh sebagai perampas oleh sesetengah pihak yang kurang menyenangi kemesraannya dengan beberapa selebriti lelaki. Link: http://goviralvideos.net/nabila-razali-terkejut-dituduh-rampas-khai-bahar-daripada-wany-hasrita
Nabila Razali terkejut dituduh rampas Khai Bahar daripada Wany Hasrita #daniel #Drama #fmc #khai bahar #melodi #motif viral #mstaronline #Nabila razali #rtm #santesh #siti bilang cuti #tajul #thinker studios #thunderclouds #tonton #trending #TV3 #Wany hasrita PENYANYI Nabila Razali meluahkan rasa terkejutnya apabila dituduh sebagai perampas oleh sesetengah pihak yang kurang menyenangi kemesraannya dengan beberapa selebriti lelaki. Link: http://goviralvideos.net/nabila-razali-terkejut-dituduh-rampas-khai-bahar-daripada-wany-hasrita
princeszz feels.. wearing #nabila
Happy Birthday abang Ridwan🎂🎉 semoga sehat trus,murah rezeki, makin sukses, lancar segala urusannya, semoga apa yg abang Ridwan inginkan terwujud, kurangi julitnya ke ade²nya yaa bang😂💐💓😍😘 ° ° ° #ralovaofficial #rara #jirayut #jnations #nabers #nabila #selfi #selfita #ridwan #ridwannation #krun #daa4 #daasia4 #happybirthday
Happy Birthday abang uwan🎂🎉 semoga sehat trus,murah rezeki, makin sukses, lancar segala urusannya, semoga apa yg abang uwan inginkan terwujud, kurangi julitnya ke ade²nya yaa bang😂💐💓😍😘 ° ° ° #ralovaofficial #rara #jirayut #jnations #nabers #nabila #selfi #selfita #ridwan #ridwannation #krun #daa4 #daasia4 #happybirthday
Siapa suka nabila razali follow #nabila razali
Libur tlah tiba...hore..hore..hore.. #TargetkhatamIqra # #Nabila #
#Repost @herbaljakartaadhe (@get_repost ) ・・・ • • • Rp22.000 #nabila #nabilatonic #paketnabila #nabilashampo #tonicnabila #tonickuturambut #sampokutu #obatkutu #nabilaspraytonic #shampokutumurah #pembasmikuturambut #sampokuturambut #naturgo #jualobatkutu #jualtonickutu #jualtonicnabila #naturgo . SPRAY KUTU RAMBUT NABILA TONIC NETTO 30 ML POM NA 18171000559 PRODUKSI: CV. AN NAUFA ============================== KHASIAT: ======== * Membantu mengatasi kutu rambut * Menguatkan akar rambut * Membantu mengatasi kerontakan CARA PAKAI : =========== Untuk mendapatkan hasil yang maksimal, tentunya anda harus memperhatikan cara menggunakan tumbonan dengan tepat dan benar. Simaklah cara penggunannya yang benar berikut ini : 1. Pastikan tidak ada luka di sekitar kepala. 2. Kemudian semprotkan Nabila Tonic ke rambut kepala anda secara merata TUTUPLAH kepala dengan kain atau handuk putih (supaya keliatan kutunya ) selama 30 menit, supaya kutu tidak meloncat dan kehabisan napas. Hidarkan dari mata dan mulut, anda bisa menggunakan bandana rambut untuk menghindarkan dari wajah. 3. Sisir rambut kepala anda dengan menggunakan serit rambut dari pangkal hingga ujungnya. 4. Setelah selesai serit langsung bilas dengan shampoo, jangan didiamkan berlama-lama. 5. Selama melakukan proses no 2, 3 dan 4 penderita dilarang sambil makan dan minum untuk menghindarkan terkena spray Nabila Tonic. Pengobatan cukup dilakukan 3 hari sekali, insyaAllah telor dan kutu rambutpun buablasss mati.
Saya Kenal Bellaz dri zaman purba lagi 😂 x ada lahh , kenal bellaz lama jugaa . always stalker dia kat page fb nya . Duluu sya x suka makeup , x pandai buat kening . But after follow my Lovely NABILAH@MUABELLAZ . Sungguh saya bole improve dah muka 😚 Bukan x ada mua lain yg saya suka , but mua bellaz x seperti mua lain . mua lain simple je mengajar makeup , look2 smuaa Awesome jugak mcm bellaz . tpi yg ni lain sikitt , Bellaz ni tu sbb sya suka dia , tnya2 kenapaa Bellaz ? Because Bellaz ni X memboring kan bila buat Cara Makeup, Always Support Each Other , Sangat bising orang nya , tekadang Terketawa sikit Oleh Gaya2 nya 😂😂 Lastly , she is very Perfect Mua , Strong Women , X kedekut Ilmu biarpunn ada class makeup . Tq bellaz Kongsi rezeki cara buat makeup , tq jugaa bellaz Asal live menghiburkan Kami semuaa . TQ TQ TQ 😘😘 SEMOGA SEMAKIN SUCCESS DEAR BELLAZ @muabellaz 💪💪 #muabellaz #Idola #Nabila #BellazContest #LoveIt #bellazbeauty
#Repost @adheaisekasaputraherbal (@get_repost ) ・・・ Rp22.000 #nabila #nabilatonic #paketnabila #nabilashampo #tonicnabila #tonickuturambut #sampokutu #obatkutu #nabilaspraytonic #shampokutumurah #pembasmikuturambut #sampokuturambut #naturgo #jualobatkutu #jualtonickutu #jualtonicnabila #naturgo . SPRAY KUTU RAMBUT NABILA TONIC NETTO 30 ML POM NA 18171000559 PRODUKSI: CV. AN NAUFA ============================== KHASIAT: ======== * Membantu mengatasi kutu rambut * Menguatkan akar rambut * Membantu mengatasi kerontakan CARA PAKAI : =========== Untuk mendapatkan hasil yang maksimal, tentunya anda harus memperhatikan cara menggunakan tumbonan dengan tepat dan benar. Simaklah cara penggunannya yang benar berikut ini : 1. Pastikan tidak ada luka di sekitar kepala. 2. Kemudian semprotkan Nabila Tonic ke rambut kepala anda secara merata TUTUPLAH kepala dengan kain atau handuk putih (supaya keliatan kutunya ) selama 30 menit, supaya kutu tidak meloncat dan kehabisan napas. Hidarkan dari mata dan mulut, anda bisa menggunakan bandana rambut untuk menghindarkan dari wajah. 3. Sisir rambut kepala anda dengan menggunakan serit rambut dari pangkal hingga ujungnya. 4. Setelah selesai serit langsung bilas dengan shampoo, jangan didiamkan berlama-lama. 5. Selama melakukan proses no 2, 3 dan 4 penderita dilarang sambil makan dan minum untuk menghindarkan terkena spray Nabila Tonic. Pengobatan cukup dilakukan 3 hari sekali, insyaAllah telor dan kutu rambutpun buablasss mati.
Salut mes shampooings 🏩 #jipe #nabila #burnout
J’ai l’honneur de vous présenter ma réalisation de ce week-end un Wedding Cake avec pour thème couleur le Blanc & Bordeaux. Vanille / Fraise / Chocolat. Merci d’avoir renouvelé ta confiance auprès de moi 😘 #wedding #weddingcake #blanc #white #bordeaux #red #engagement #cakedecoration #cakedesign #designer #design #france #fraise #vanille #chocolat #nabila #lesfeesdenvies
Nabila in action..👯👯👯👯👯 __//__//__//__ #Nabila #holiday #labuanbajoflores 😍🌴 #laprimahotel 💃💃💃
Baru di rayain sekarang, kemarin blm sempet.. 😁 #happybirthday #mylittleangel #nabila
Love @nabila_salon for always creating such striking + iconic looks! Really proud that they have put Pakistan 🇵🇰 on the map, in fashion, makeup, & style! Xoxo ❤️
next page →