#nakcantik

960,793 posts

Loading...
JOM SELESAIKAN SEGALA MASALAH KULIT MUKA🔥🔥🔥 . Whatsapp for order and free skin consultants Klik link in bio🔥 📲 0173142537 #serum #serumno1malaysia #serumwajah #serumajaib #serumviral #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyserumkl #nakcantik #bougasbeautyserumbangi #bbs #teambbs #bbslover #misicantik #flawlessskin
🔥 540 Microneedle CLEAR DERMAROLLER. SOALAN yg sering ditanya "JARUM NI JARUM APA" ? . . ✔️ Haaaa untuk pengetahuan semua, jarum yg digunakan pd dermaroller ini adalah jarum jenis STAINLESS STEEL yang tahan KARAT. . ✔️ Jangka hayat jarum ini mampu bertahan ke MAXIMUM 6 bulan bergantung pd penjagaan & penggunaan individu. . ✔️ Total jarum / needle yg terdapat pd dermaroller adalah "540needle" & ia mampu menjadikan proses "micro-needling treatment" merawat kulit dgn lebih CEPAT serta mampu menghasilkan collagen dengan lebih BAIK & BANYAK. . ✔️ Jarum dermaroller terdapat dlm pelbagai size spt 0.5mm , 1.0mm & 1.5mm. Permilihan size bergantung kpd MASALAH kulit yg anda alami . HOT SELLING 1.0MM. . ✔️ JANGAN lupa tentang KEBERSIHAN derma roller harus diutamakan ! . 🔥BERMINAT? -------------------------- READY STOCK 📦 Whatsapp to order +60189554597 Click LINK bio di atas ya muaahhh.. -------------------------- . . . . #dermaroller #dermarollermalaysia #dermarollermurah #dermarolleragent #dermarollertreatment #like4like #seksyen13 #seksyen7 #shahalam #microneedling #goldblossm #acnescars #sayajualmurah #sayajual #bazaarpaknil #uitmshahalam #murahmurah #paknilbazaar #jualmurah #jual #roller #treatment #nakcantik #jerawatteruk #bazarpaknil #lokalah #barangmurah #masalahkulit #follow4follow
Treatment yang hanya buat dekat rumah sahaja iaitu dermaroller lah tak perlu pergi spa bayar RM3++ something kan. Just beli dermaroller jimat duit dan masa.⁣ ⁣ 💖 PARUT BERTAHUN SUSAH NAK HILANG⁣ 💖 MENGANJALKAN SEMULA KULIT⁣ 💖 MEMUTIHKAN KULIT #rosebsm ⁣ 💖 MENINGKATKAN PENGHASILAN COLLAGEN⁣ 💖 MENGURANGKAN PENGHASILAN JERAWAT⁣ 💖 MENSELARASKAN TONA TIDAK SEKATA⁣ 💖MEMBERIKAN CONFIDENT KEPADA ANDA KEMBALI.⁣ ⁣ Siapa nak masalah dia selesai dengan cara cepat, jom cepat dapatkan Clear Dermaroller ni. Nak cuba? Hehe boleh dear tiada masalah. Sis boleh click link bio diatas ya. Jangan risau harga memang mampu milik.⁣ ⁣⁣ --------------------------⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ • Whatsapp to order +60139555211⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ • Click LINK bio di atas ya muaahhh.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ • MORE FEEDBACK 💖 @Blossm.hq 💖⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ --------------------------⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ CLEAR DERMAROLLER BERFUNGSI:⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 💎 Parut Jerawat & Parut Berlubang⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 💎 Kesan-kesan Hitam⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 💎 100% Penyerapan Products⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 💎 Pori-Pori Terbuka⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 💎 Kedutan Dimuka⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 💎 Kulit Muka Tidak Sekata⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 💎 Merawat Kulit Muka Berminyak⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ___________________________⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #dermaroller #dermarollermalaysia #dermarollermurah #dermarolleragent #dermarollertreatment #microneedling #seksyen13 #acnescars #shahalam #parutjerawat #rosellablossm #dropshipwanted #sayajualmurah #sayajual #bazaarpaknil #uitmshahalam #murahmurah #paknilbazaar #rosebsm #jualmurah #agentwanted #roller #treatment #nakcantik #jerawatteruk #bazarpaknil #lokalah #barangmurah #masalahkulit #follow4follow
DULU BERPARUT, KULIT KERING. KINI SEMUA TIADA LAGI - - Setiap kali jerawat tumbuh, bila hilang mesti tinggal parut. Kadang-kadang tak tahu nak buat macam mana banyak hitam-hitam parut kat muka. - - Apa yg susah, VITA E kan ada! Vitamin paling bagus untuk masalah parut korang tuu. Kulit pun akan makin lembap je tauu. - - VITA E ✅ Boleh makan untuk bertindak dari dalam badan ✅ Boleh sapu pada muka as face mask ✅ Boleh sapu pada bibir bagi yg mempunyai masalah bibir kering ✅ Sebotol boleh tahan sehingga 4 bulan! - - Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi : - - 📞 FARA | 017-5387063 📞 FARA | 017-5387063 📞 FARA | 017-5387063 - - ⬆ Postage SETIAP HARI kecuali AHAD ⬆ Postage WORLDWIDE ⬆ Postage hari sama sebelum 3 PM - - #shakleemurah #shakleepromosi #shakleeproduct #shakleelazat #shakleeperak #vitamine #vitamineshaklee #tahan4bulan #setjimat #cantikshakleecantik #murah #gebugebas #nakflawless #nakcantik #nakputih #hilangkanparutjerawatjerawat #hilangkulitkusam #hilangkantompokhitam #hilangkulitkering #hargaberbaloi #bersihkankulit #belumcubabelumtahu #jomcuba
Modal nak kurus baru RM40 berat hilang 20KG !!!! Org lain nak turunkan berat badan punya lah susah..modal sampai beratus-ratus..lepas jumpa SET COMBO RM40 ni hilang semua masalah..perut buncit hilang, peha & lengan mengecil serta badan jadi ringan.. . Nak cuba SET COMBO ni ?? Jom whatsapp skrg 0166376530 atau tekan link whatsapp di bio profile 👆👆👆.. . #JomKurus #MisiKurus2018 #medinadesireofficial #tehmedina #tehkurus #tehmurah #tehpelunturlemak #tehpelangsing #teatoxmalaysia #teatox #teatoxmurah #kurustanpasenaman #kurusdengancepat #kurusselamat #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurussihat #kurussebelumkahwin #slimyoudytoxtea #kakicantiqtea #agentmedinadesire #nakkurus #nakcantik #kurus #gemuk #kurussihat #kurussebelumraya
Apa fungsi Amaura Crystal? Amaura Crystal adalah sejenis supplement yang dapat membantu setiap individu untuk : - menurunkan berat badan - mengekalkan berat badan - mengempiskan perut - membersih darah dalam badan - membuang toksin2 dlm badan (flush out) - Mengatasi masalah penghadaman - Mengatasi masalah buang air besar - membuang sisa2 yg tidak diperlukan dlm badan - meningkatkan kesihatan - Menyihatkan tubuh badan - Menghilangkan jerawat - Mengurangkan jeragat - Melembutkan kulit muka & badan - Melicinkan kulit muka & badan - Melembapkan kulit muka & badan - Merawat kulit kering - Mencerahkan kulit muka & badan - Merawat kulit kusam - Memudarkan parut - Mengecilkan tona kulit.😊 . 👉🏼Telur 👉🏼Madu 👉🏼Minyak zaitun Korang boleh buat masker tau...‼️ Kalau korang Malas nak buat masker korang boleh cuba minum amaura.😊 . #amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat #naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
Apa fungsi Amaura Crystal? Amaura Crystal adalah sejenis supplement yang dapat membantu setiap individu untuk : - menurunkan berat badan - mengekalkan berat badan - mengempiskan perut - membersih darah dalam badan - membuang toksin2 dlm badan (flush out) - Mengatasi masalah penghadaman - Mengatasi masalah buang air besar - membuang sisa2 yg tidak diperlukan dlm badan - meningkatkan kesihatan - Menyihatkan tubuh badan - Menghilangkan jerawat - Mengurangkan jeragat - Melembutkan kulit muka & badan - Melicinkan kulit muka & badan - Melembapkan kulit muka & badan - Merawat kulit kering - Mencerahkan kulit muka & badan - Merawat kulit kusam - Memudarkan parut - Mengecilkan tona kulit.😊 . 👉🏼Telur 👉🏼Madu 👉🏼Minyak zaitun Korang boleh buat masker tau...‼️ Kalau korang Malas nak buat masker korang boleh cuba minum amaura.😊 . #amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat #naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
LESS IS MORE . Cara Paling Jimat untuk kulit Cantik dan sihat ⭐⭐⭐⭐⭐ Siapa kat sini yang suka bermakeup❓ . Sebenarnya bila kulit kita bermasalah, lepas tu kita letak lagi bermacam2 alat solek sehingga tebal 10 inci 😜 Lepas tu mesti akan lagi timbul macam2 masalah kan. - Yang paling ketara sekali, jerawat akan terus je datang tanpa diundang 😢 Masa ni mula la nak murung 😂 - - Vita E Complex ni sangat mudah untuk diconsume + SUPERJIMAT kerana satu set tahan EMPAT BULAN ! 😍 - Memang sangat recommended! Apa lagi yang best? Of course lah sihat dapat, cantik pun dapat 👍 - - VITA E COMPLEX (120 capsules - tahan 4 bulan) ⭐ Melindungi jantung ⭐ Memperbanyak kolestrol baik dalam badan ⭐ Mengurangkan tekanan darah ⭐ Menghalang anemia ⭐ Mengurangkan risiko sakit jantung ⭐ Meningkatkan kiraan sperma lelaki (kesuburan) ⭐ Melambatkan penuaan ⭐ Mengurangkan kedutan ⭐ Mengurangkan jerawat ⭐ Menghilangkan garis halus pada wajah ⭐ Mengurangkan parut ⭐ Mengurangkan strecthmarks ⭐ Melawan kanser ⭐ Menguatkan imun ⭐ Melambatkan tumor ⭐ Mengurangkan katarak ⭐ Mendorong daya seksual (kesuburan) ⭐ Memperbaiki salur darah & kitaran darah ⭐ Merawat pening ⭐ Merawat sakit sendi, kejang ⭐ Merawat ulser kulit - - ws asiyah sekarang untuk harga special & consultation PERCUMA❗ 📲0136573655 📲0136573655 📲0136573655 . . #kulitlicin #nakcantik #kulitputih #breakout #breakoutskin #shakleetestimoni #espmurah #espshaklee #testimoniberjaya #flawlessskin #flawless #vitamine #vitamineshakleemurah #esptestimoni #vitaminemurah #vitamincmurah #mukabersih #vitamineshaklee #vitaminmurah #shakleemurah #shakleecodampang #shakleeampang #shakleeeffect #shakleemurahhargastudent #codampang #coddamansara #uitmjasin #uitmmelaka #uitm #upm
LESS IS MORE . Cara Paling Jimat untuk kulit Cantik dan sihat ⭐⭐⭐⭐⭐ Siapa kat sini yang suka bermakeup❓ . Sebenarnya bila kulit kita bermasalah, lepas tu kita letak lagi bermacam2 alat solek sehingga tebal 10 inci 😜 Lepas tu mesti akan lagi timbul macam2 masalah kan. - Yang paling ketara sekali, jerawat akan terus je datang tanpa diundang 😢 Masa ni mula la nak murung 😂 - - Vita E Complex ni sangat mudah untuk diconsume + SUPERJIMAT kerana satu set tahan EMPAT BULAN ! 😍 - Memang sangat recommended! Apa lagi yang best? Of course lah sihat dapat, cantik pun dapat 👍 - - VITA E COMPLEX (120 capsules - tahan 4 bulan) ⭐ Melindungi jantung ⭐ Memperbanyak kolestrol baik dalam badan ⭐ Mengurangkan tekanan darah ⭐ Menghalang anemia ⭐ Mengurangkan risiko sakit jantung ⭐ Meningkatkan kiraan sperma lelaki (kesuburan) ⭐ Melambatkan penuaan ⭐ Mengurangkan kedutan ⭐ Mengurangkan jerawat ⭐ Menghilangkan garis halus pada wajah ⭐ Mengurangkan parut ⭐ Mengurangkan strecthmarks ⭐ Melawan kanser ⭐ Menguatkan imun ⭐ Melambatkan tumor ⭐ Mengurangkan katarak ⭐ Mendorong daya seksual (kesuburan) ⭐ Memperbaiki salur darah & kitaran darah ⭐ Merawat pening ⭐ Merawat sakit sendi, kejang ⭐ Merawat ulser kulit - - ws asiyah sekarang untuk harga special & consultation PERCUMA❗ 📲0136573655 📲0136573655 📲0136573655 . . #kulitlicin #nakcantik #kulitputih #breakout #breakoutskin #shakleetestimoni #espmurah #espshaklee #testimoniberjaya #flawlessskin #flawless #vitamine #vitamineshakleemurah #esptestimoni #vitaminemurah #vitamincmurah #mukabersih #vitamineshaklee #vitaminmurah #shakleemurah #shakleecodampang #shakleeampang #shakleeeffect #shakleemurahhargastudent #codampang #coddamansara #uitmjasin #uitmmelaka #uitm #upm
LESS IS MORE . Cara Paling Jimat untuk kulit Cantik dan sihat ⭐⭐⭐⭐⭐ Siapa kat sini yang suka bermakeup❓ . Sebenarnya bila kulit kita bermasalah, lepas tu kita letak lagi bermacam2 alat solek sehingga tebal 10 inci 😜 Lepas tu mesti akan lagi timbul macam2 masalah kan. - Yang paling ketara sekali, jerawat akan terus je datang tanpa diundang 😢 Masa ni mula la nak murung 😂 - - Vita E Complex ni sangat mudah untuk diconsume + SUPERJIMAT kerana satu set tahan EMPAT BULAN ! 😍 - Memang sangat recommended! Apa lagi yang best? Of course lah sihat dapat, cantik pun dapat 👍 - - VITA E COMPLEX (120 capsules - tahan 4 bulan) ⭐ Melindungi jantung ⭐ Memperbanyak kolestrol baik dalam badan ⭐ Mengurangkan tekanan darah ⭐ Menghalang anemia ⭐ Mengurangkan risiko sakit jantung ⭐ Meningkatkan kiraan sperma lelaki (kesuburan) ⭐ Melambatkan penuaan ⭐ Mengurangkan kedutan ⭐ Mengurangkan jerawat ⭐ Menghilangkan garis halus pada wajah ⭐ Mengurangkan parut ⭐ Mengurangkan strecthmarks ⭐ Melawan kanser ⭐ Menguatkan imun ⭐ Melambatkan tumor ⭐ Mengurangkan katarak ⭐ Mendorong daya seksual (kesuburan) ⭐ Memperbaiki salur darah & kitaran darah ⭐ Merawat pening ⭐ Merawat sakit sendi, kejang ⭐ Merawat ulser kulit - - ws asiyah sekarang untuk harga special & consultation PERCUMA❗ 📲0136573655 📲0136573655 📲0136573655 . . #kulitlicin #nakcantik #kulitputih #breakout #breakoutskin #shakleetestimoni #espmurah #espshaklee #testimoniberjaya #flawlessskin #flawless #vitamine #vitamineshakleemurah #esptestimoni #vitaminemurah #vitamincmurah #mukabersih #vitamineshaklee #vitaminmurah #shakleemurah #shakleecodampang #shakleeampang #shakleeeffect #shakleemurahhargastudent #codampang #coddamansara #uitmjasin #uitmmelaka #uitm #upm
Produk Ostematrix Shaklee yang khas untuk sesiapa yang ada masalah tulang dan gigi atau pun kekurangan kalsium dah kembali!! . ♥️ ibu bapa yang selalu sakit urat ♥️ ibu atau ayah ade sakit gout ♥️ ibu ayah yang sakit sendi / masalah kebas kebas ♥️ ibu hamil ♥️ ibu tengah berpantang ♥️ kekurangan kalsium -Ostematrix ni bagus taw sebab kalau kita jaga tulang dari muda mudi ni insyAllah bila dah berumur tulang kita masih lagi kuat and masalah sakit2 tubuh bila dan berumur nanti 💪🏻💪 - Ibu hamil memang sangat sesuai amek ostematrix ni sebab mereka perlukan lebih kalsium sikit sebab nanti baby akan curi sikittt hahahah~ so elok sangat kalau korang amalkan oste ni masa pregnant . Tulang baby memang akan kuat! 👍 - Ibu pantang pulak sangat bagus amalkan sebab nak elakkan MASALAH SEMBELIT! Kalau sembelit waktu pantang takut kannnn! Hahaahah dah la dengan luka lagi pastu ade sembelit weh seriauuuuu nyaaaa 😆, so untuk elak sembelit better amek oste ni taw lepas pantang sebeb boleh lembutkan najis kita and bonus boleh banyakkan susu . Antara kelebihan lain OSTEMATRIX ni adalah: 👉🏻membaiki tulang dan gigi 👉🏻memperbaiki kekejangan dan kebas-kebas 👉🏻mengandungi vitamin D untuk kesan lebih baik 👉🏻memperbaiki hiperaktiviti dan sakit gastrik 👉🏻pengalkalian tubuh 👉🏻membaiki masalah haid 👉🏻mengurangkan masalah sembelit 👉🏻membantu mencegah batu karang 👉🏻mengelakkan penyakit osteoporosis 👉🏻meringankan stress . www.wasap.my/60199426177/ostematrixshaklee #kulit #kulitcantik #kulitkusam #kenyang #soyprotein #tambahtenaga #baikikulit #jerawat #jeragat #sethamilshaklee #shakleesetiaalam #setpantangshaklee #setresdungshaklee #setkurusbajet shaklee #setcantikbajetshaklee #shakleemeru #nakcantik #nakkurus #naksihat #nakflawless #gastrik #berparut #kulittakbermaya #setcantikshaklee #soyanongmo #soyaterbaik #protein #agenshakleediperlukansegera #pakejbajetpulauperhentian
Nak kurus tanpa makan ubat ya? #nakcantik #siscuba #nakkurus #nakkempiskanperut
Nak kurus tanpa makan ubat ya? #nakcantik #siscuba #nakkurus #nakkempiskanperut
Nak kurus tanpa makan ubat ya? #nakcantik #siscuba #nakkurus #nakkempiskanperut
Nak kurus tanpa makan ubat ya? #nakcantik #siscuba #nakkurus #nakkempiskanperut
Nak kurus tanpa makan ubat ya? #nakcantik #siscuba #nakkurus #nakkempiskanperut
Nak kurus tanpa makan ubat ya? #nakcantik #siscuba #nakkurus #nakkempiskanperut
TAMBAH AIR KOSONG UNTUK KURANG RASA AIR MANIS TU 😳🤔 . Pernah tak jumpa orang yang macam ni? Tambah air kosong dalam teh tarik sebab kononnya nak bagi tawar dengan alasan tak nak minum manis?Ataupun ingatkan air berkarbonat yang ais batu dah cair tu lagi bagus di minum dan tak menggemukkan dan air akan jadi tawar..😭😭😭 . Korang... sesungguhnya teramat lah salah okay. Tambah la air banyak mana pun.. kandungan gula dalam tu tetap sama, kalorinya tak berganjak pun. Gula ni menambah toksin dalam badan. Toksin ni pulak bestfriendnya sel lemak. Kalau tak dipisahkan dua bestfriend ni, mimpi lah nak kurus cepat . Semoga anda belajar sesuatu malam ni. Tips simple nak start turun berat, jangan membazir kalori pada air manis ya. Baik gi makan nasi dari minum air manis - YOU CAN LOSE WEIGHT FROM HOME adalah satu aktiviti cabaran turun berat badan yang dijalankan 100% secara ONLINE.personal coaching,tips dan panduan,whatapps group support.boleh check bio saya utk more infomation. - #eatcleanloseweight #coachmreza . #wowbodytransformation #kalori #weightlossprogramme #fatloss #nakkurus #naksihat #nakcantik #healthydiet #positivevibes #trainlikeanangel #determination #consistency #jomkurus #weightlossfromhome #youcandoit #slimandtone #shapeandcurvy #healthylifestyle #jomkurus #getresult #jubahbesar #bazaarpaknil #sayajual #igersmalaysia #misimengecil #gemokisawesome
Nak kurus tanpa makan ubat ya? #nakcantik #siscuba #nakkurus #nakkempiskanperut
Nak kurus tanpa makan ubat ya? #nakcantik #siscuba #nakkurus #nakkempiskanperut
Nak kurus tanpa makan ubat ya? #nakcantik #siscuba #nakkurus #nakkempiskanperut
Nak kulit flawless, berseri, sihat dan awet muda?? Jom amalkan vitamic c powder sbg supplement kecantikan anda. Boleh dibancuh bersama minuman kesukaan anda, dijadikan masker dan scrub wajah. Produk satu harga dgn 3 kegunaan dan memberi manfaat kpd kulit anda. Nak order boleh dm/pm or wsap je 0137913471 #vitamicmurah #vitaminconline #vitamincpowdershazabeauty #shazabeauty #nakcantik #kulitflawless
Nak kulit flawless, berseri, sihat dan awet muda?? Jom amalkan vitamic c powder sbg supplement kecantikan anda. Boleh dibancuh bersama minuman kesukaan anda, dijadikan masker dan scrub wajah. Produk satu harga dgn 3 kegunaan dan memberi manfaat kpd kulit anda. Nak order boleh dm/pm or wsap je 0137913471 #vitamicmurah #vitaminconline #vitamincpowdershazabeauty #shazabeauty #nakcantik #kulitflawless
No worries dear! #SeleneBuatISlim 
.
[ORDER NOW!] .
DM or Whatsapp 019-4337486 untuk pertanyaan lanjut! 😍
.
Selene's feedback #testimoniselene 
.
You dah berSelene? 😉
.
Jenis yang tak boleh kontrol makan and bernafsu je dengan makanan, tak perlu risau dah! Sebab dengan berSelene je ia akan mengawal tubuh anda seperti;
• Menghilangkan rasa lapar
• Meningkatkan metabolisma
• Menghalang penyerapan yg tidak sihat & berkanji
• Membakar lebih kalori
.
APA KANDUNGAN SELENE?
.
SELENE diperbuat dri bahan2 yg 100% natural ingredients & 100% vegetarian! 😍
1. Passion Fruit Powder
2. Roselle Powder
3. Guarana Extract
4. Grape Fruit Extract
5. Citric Acid
6. Fructose
.
APA KELEBIHAN SELENE?
👑 Minum satu sachet sehari sahaja (jimat ok!!)
👑 Tak perlu pantang makan
👑 Tak perlu berlapar
👑 Tak perlu bersenam
👑 Tak perlu berdiet
👑 Tanpa kesan sampingan
👑 Bukan detox
👑 Kurang rasa lapar dngn semulajadi tanpa berdiet
👑 Membakar lemak dngn cepat, berkesan dan naikkan metabolism
👑 Mengurang kan lemak di bahagian paha, lengan, kaki,dan lemak dagu
👑 Selene tumpu kpd bahagian yg lemak mudah terkumpul, perut dan pinggang!
-
-
#newpackaging #newlook #newselene #TeamGoddessSelene #SeleneBuatISlim #testimoniselene #selenebuatislim #selenebydeaapril #nakkurus #nakcantik #nakcepatkurus #jomkurus #kurusdengansihat #kesihatansebenar #nakcepatkurus #kurusberkesan #sayanakkurus #macammananakkurus #jomkurus #jualubatkurus #naturalingredients #kurusdengansihat #kurusdengancepat #produkkurus #produkcepatkurus #sayajual #supplementkurus#kurusdalam2minggu #carakurusbadan #atasimasalahgemuk
Jom Order! RM 59.90! __________________________________________________ #nakcantik #nakkuruskanbadan #naksihat #beautiful #malaysia #sexycurve #deteasexycurve
Jom Order! RM 59.90! __________________________________________________ #nakcantik #nakkuruskanbadan #naksihat #beautiful #malaysia #sexycurve #deteasexycurve
Jom Order! RM 59.90! __________________________________________________ #nakcantik #nakkuruskanbadan #naksihat #beautiful #malaysia #sexycurve #deteasexycurve
Jom Order! RM 59.90! __________________________________________________ #nakcantik #nakkuruskanbadan #naksihat #beautiful #malaysia #sexycurve #deteasexycurve
Jom Order! RM 59.90! __________________________________________________ #nakcantik #nakkuruskanbadan #naksihat #beautiful #malaysia #sexycurve #deteasexycurve
Jom Order! RM 59.90! __________________________________________________ #nakcantik #nakkuruskanbadan #naksihat #beautiful #malaysia #sexycurve #deteasexycurve
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #botoxserum #botoxserumoriginal #arsyabeaute #serumviral #serumwajah #serummuka #jerawat #serumjeragat #serumjerawat #serumbotox #sayajualserum #sayajualserummurah #serums #fattzura #serummurah #serumpemutih #serummalaysia #serum #jeragat #serumbotoxkkm #sayajual #serumajaib #putihgebu #nakputih #nakcantik #kulitlembut #pigmentasi #parut #awetmuda #kulitkusam
Tapi kita selalu lupa untuk jaga kesihatan kita yang kita sendiri tahu, bila dah sakit nak cari apa-apa ubat pun akan masa masa yang sangat lama . Mungkin kita tak amik berat sebab kita tak kena lagi atau tidak sakit lagi. cuba free kan masa kita satu hari untuk duduk di hospital melihat bermacam gelagat orang sakit. Macam mana mereka bertarung untuk sihat, waktu tu baru kita nampak betapa pentingnya kesihatan tu . Ajarkan diri untuk cantik dalaman baru yang luar automatik cantik . Jadi mulai dari sekarang jaga diri baik-baik even sekarang kita tak sakit tapi tak salah kita mencegah sebelum kita menghidapi penyakit suatu hari nanti. . Effira makanan tambahan yang mengandungi segala makanan sunnah. Jadi anda sendiri tahu betapa khasiatnya makanan sunnah ini ♥️ . Dapatkan produk dari “Effira” Effira supplement Effira lipmint Effira foundation Hanna booster Vitamin C . Just click di bio link @effira_cintabeauty . #teameffira #effira #effiaizat #farahfakhira #supplements #effirahq #health #beauty #nakflawles #nakcantik #ikutsunnah #effirafamily #makansunnahterbaik #effirasupplement #dseffirasquad #dakwah #viral
Jom Order! RM 59.90! __________________________________________________ #nakcantik #nakkuruskanbadan #naksihat #beautiful #malaysia #sexycurve #deteasexycurve
Modal serendah Rm39 + FREE POSTAGE untuk kulit cerah,flawless,glowing dalam masa 7 hari #arabelleserum #serumviral #flawless #arabellearmy #murah #sayajual #nakcantik #flawless #putih #cerah #serum #viral #kulitcantik #giveaway #malaysia #rahsiacantik
Jom Order! RM 59.90! __________________________________________________ #nakcantik #nakkuruskanbadan #naksihat #beautiful #malaysia #sexycurve #deteasexycurve
Stock promosi very2 kritikal,Order sekarang dgn whatsapp kod "PX59" dan hantar ke 0196453294 atau click link di bio 👆 . . P/s : JOIN CONTEST GIVEAWAY Menang 1set Combo Profix+Cleanser setiap bulan! Syarat: 1)Follow @AYUBY_BEAUTYCARE 2) Spam like&Comment 3) Tag 10org kawan. Pemenang akan dipilih dan diumumkan setiap hujung bulan jam 9malam! DEAL! 😘🤘 . #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profixoriginal #profixmurah #profixvitaminmukaberlubang #wangsamaju #profixvitaminmukapecah #profixwangsamaju #profixkl #jerawat #mukaberlubang #skincare #jerawatpasir #codprofix #parut #parutjerawat #testimonial #kuruscepat #kulitputih #kulit #cantikskincare #nakcantik Www.ayubyofficial.com
Jom Order! RM 59.90! __________________________________________________ #nakcantik #nakkuruskanbadan #naksihat #beautiful #malaysia #sexycurve #deteasexycurve
🔽 🔽 NAK KULIT LICIN & BERSIH MACAM NUR KHIRIAH? 🔽 🔽 RAHSIANYA? 🔽 🔽 JUS BIDANDARA by NUR KHIRIAH 🔽 🔽 💰 RM45 💰 RM8 SM / RM12 SS ✳️ 🚙 COD GOMBAK 📬 POSTAGE SATU MALAYSIA ✳️ KLIK LINK WHATSAPP KAT PROFILE UNTUK ORDER 👆👆👆
🔽 🔽 NAK KULIT LICIN & BERSIH MACAM NUR KHIRIAH? 🔽 🔽 RAHSIANYA? 🔽 🔽 JUS BIDANDARA by NUR KHIRIAH 🔽 🔽 💰 RM45 💰 RM8 SM / RM12 SS ✳️ 🚙 COD GOMBAK 📬 POSTAGE SATU MALAYSIA ✳️ KLIK LINK WHATSAPP KAT PROFILE UNTUK ORDER 👆👆👆
🔽 🔽 NAK KULIT LICIN & BERSIH MACAM NUR KHIRIAH? 🔽 🔽 RAHSIANYA? 🔽 🔽 JUS BIDANDARA by NUR KHIRIAH 🔽 🔽 💰 RM45 💰 RM8 SM / RM12 SS ✳️ 🚙 COD GOMBAK 📬 POSTAGE SATU MALAYSIA ✳️ KLIK LINK WHATSAPP KAT PROFILE UNTUK ORDER 👆👆👆
🔽 🔽 NAK KULIT LICIN & BERSIH MACAM NUR KHIRIAH? 🔽 🔽 RAHSIANYA? 🔽 🔽 JUS BIDANDARA by NUR KHIRIAH 🔽 🔽 💰 RM45 💰 RM8 SM / RM12 SS ✳️ 🚙 COD GOMBAK 📬 POSTAGE SATU MALAYSIA ✳️ KLIK LINK WHATSAPP KAT PROFILE UNTUK ORDER 👆👆👆
🔽 🔽 NAK KULIT LICIN & BERSIH MACAM NUR KHIRIAH? 🔽 🔽 RAHSIANYA? 🔽 🔽 JUS BIDANDARA by NUR KHIRIAH 🔽 🔽 💰 RM45 💰 RM8 SM / RM12 SS ✳️ 🚙 COD GOMBAK 📬 POSTAGE SATU MALAYSIA ✳️ KLIK LINK WHATSAPP KAT PROFILE UNTUK ORDER 👆👆👆
🔽 🔽 NAK KULIT LICIN & BERSIH MACAM NUR KHIRIAH? 🔽 🔽 RAHSIANYA? 🔽 🔽 JUS BIDANDARA by NUR KHIRIAH 🔽 🔽 💰 RM45 💰 RM8 SM / RM12 SS ✳️ 🚙 COD GOMBAK 📬 POSTAGE SATU MALAYSIA ✳️ KLIK LINK WHATSAPP KAT PROFILE UNTUK ORDER 👆👆👆
KESAN BURUK MAKAN LEWAT MALAM . • Pedih ulu hati • Kurang waktu tidur • Penghadaman tidak sempurna • Obesiti . TIP: Jika ingin makan lewat malam anda disarankan pilih makanan yang ringkas dan berkhasiat seperti buah-buahan dan susu. . #HALALJAKIM #produk4dalam1 #BeTheGlamorousDrink #produkkecantikan #sayajual #produkkurusselepasbersalin #UsahawanBTGD #beautyaddict #cantikduludankiniselamanya #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #instadaily #product #like4like #instagram #instagood #beautiful #nakkurus #nakcantik #loveyourbody #goodmorning #goodvibes #fitness #motivation #goodforyou #slimming
Let’s Order! RM 59.90! __________________________________________________ #nakcantik #nakkuruskanbadan #naksihat #beautiful #malaysia #sexycurve #deteasexycurve #detox #sexy #cantiklangsing
🔽 🔽 NAK KULIT LICIN & BERSIH MACAM NUR KHIRIAH? 🔽 🔽 RAHSIANYA? 🔽 🔽 JUS BIDANDARA by NUR KHIRIAH 🔽 🔽 💰 RM45 💰 RM8 SM / RM12 SS ✳️ 🚙 COD GOMBAK 📬 POSTAGE SATU MALAYSIA ✳️ KLIK LINK WHATSAPP KAT PROFILE UNTUK ORDER 👆👆👆
Let’s Order! RM 59.90! __________________________________________________ #nakcantik #nakkuruskanbadan #naksihat #beautiful #malaysia #sexycurve #deteasexycurve #kurus #wow #langsing #langsingsihat #detox #malaysia
🔽 🔽 NAK KULIT LICIN & BERSIH MACAM NUR KHIRIAH? 🔽 🔽 RAHSIANYA? 🔽 🔽 JUS BIDANDARA by NUR KHIRIAH 🔽 🔽 💰 RM45 💰 RM8 SM / RM12 SS ✳️ 🚙 COD GOMBAK 📬 POSTAGE SATU MALAYSIA ✳️ KLIK LINK WHATSAPP KAT PROFILE UNTUK ORDER 👆👆👆
APA YG BEST SANGAT TENTANG #HANABOOSTERSERUM NI? . 🌼sesuai untuk muka yg dah rosak akibat merkuri . 🌼 Boleh pakai di muka dan seluruh badan. Baby pun boleh pakai 👶👧 . 🌼Pakai sbg moisturizer sebelum pakai makeup. . ❤ Gunakan 2 kali sehari. Waktu pagi dan sebelum tido. Bangun pagi kulit rasa tegang.. Kedut bawah mata juga makin berkurangan. Happynyaaaaaa 💃💃💃. . Berminat wasap ladymama⤵⤵⤵ www.wasap.my/60109101474 #serumvitc #vitc #diamondboss #serumhana #hanaboostervitcserum #hbvc #letscantik #hanabooster #kulitgatal #eczema #masalahkulit #jomcantik #nakcantik #hanavitc #hanaserum #hanaboosterserum #vitaminC
🔽 🔽 NAK KULIT LICIN & BERSIH MACAM NUR KHIRIAH? 🔽 🔽 RAHSIANYA? 🔽 🔽 JUS BIDANDARA by NUR KHIRIAH 🔽 🔽 💰 RM45 💰 RM8 SM / RM12 SS ✳️ 🚙 COD GOMBAK 📬 POSTAGE SATU MALAYSIA ✳️ KLIK LINK WHATSAPP KAT PROFILE UNTUK ORDER 👆👆👆
Jom Order! RM 59.90! __________________________________________________ #nakcantik #nakkuruskanbadan #naksihat #beautiful #malaysia #sexycurve #deteasexycurve #jomkurus #wow #kurus
You da berSelene? . 🍒Jenis yang tak boleh control makan and bernafsu je dengan makanan, tak perlu risau dah! Sebab dengan berSelene je ia akan mengawal tubuh anda seperti; -Menghilangkan rasa lapar -Meningkatkan metabolisma -Menghalang penyerapan yang tidak sihat & berkanji -Membakar lebih kalori . 🔑APA KANDUNGAN SELENE? . 💕SELENE diperbuat dari bahan2 yang 100% natural ingredients & 100% vegetarian! 1. Passion fruit powder 2. Roselle Powder 3. Guarana Extract 4. Grape Fruit Extract 5. Citric acid 6. Fructose . 🔑APA KELEBIHAN SELENE? -Tak perlu pantang makan -tak perlu berlapar -Tak perlu bersenam -Tak perlu berdiet -Tanpa kesan sampingan -Bukan detox -Kurang rasa lapar secara semulajadi, so tak perlu diet -Mengurangkan lemak pada bahagian paha, lengan, kaki, dan lemak dagu. - Selene tumpu pada bahagian lemak mudah terkumpul, perut dan pinggang! . 😇Boleh DM atau Whatsapp 017-3868762 untuk pertanyaan lanjut! . #TeamGoddessSelene #SeleneBuatISlim #Selenebydeaapril #nakkurus #macammananakkurus #kurusdengancepat #sayajual #carakuruskanbadan #atasimasalahgemuk #supplementkurus #produkcepatkurus #ubatkurus #jomkurus #naturalingredient #nakcantik #nakkurus
🔽 🔽 NAK KULIT LICIN & BERSIH MACAM NUR KHIRIAH? 🔽 🔽 RAHSIANYA? 🔽 🔽 JUS BIDANDARA by NUR KHIRIAH 🔽 🔽 💰 RM45 💰 RM8 SM / RM12 SS ✳️ 🚙 COD GOMBAK 📬 POSTAGE SATU MALAYSIA ✳️ KLIK LINK WHATSAPP KAT PROFILE UNTUK ORDER 👆👆👆
🔽 🔽 NAK KULIT LICIN & BERSIH MACAM NUR KHIRIAH? 🔽 🔽 RAHSIANYA? 🔽 🔽 JUS BIDANDARA by NUR KHIRIAH 🔽 🔽 💰 RM45 💰 RM8 SM / RM12 SS ✳️ 🚙 COD GOMBAK 📬 POSTAGE SATU MALAYSIA ✳️ KLIK LINK WHATSAPP KAT PROFILE UNTUK ORDER 👆👆👆
🔽 🔽 NAK KULIT LICIN & BERSIH MACAM NUR KHIRIAH? 🔽 🔽 RAHSIANYA? 🔽 🔽 JUS BIDANDARA by NUR KHIRIAH 🔽 🔽 💰 RM45 💰 RM8 SM / RM12 SS ✳️ 🚙 COD GOMBAK 📬 POSTAGE SATU MALAYSIA ✳️ KLIK LINK WHATSAPP KAT PROFILE UNTUK ORDER 👆👆👆
BEAUTIFUL dinner with my lovely sister after a WONDERFUL event!
next page →