#nakcantik

1,048,281 posts

Loading...
Hello! Now i'm official Mary Kay Independent Beauty Consultant ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ and i would like to take a moment to say Hello! If you are interested to taking care of your skin, then feel free to contact me for a complimentary appointment! #marykay #lipstick #beautyconsultant #esrs #nakcantik #eyeshadow
. . Beauty benefit of aloe vera gel . ๐Ÿ€Moisturiser for acne ๐Ÿ€Cleanses skin ๐Ÿ€Treats dandruff ๐Ÿ€Heals dry skin ๐Ÿ€Soothes in flammation . . #makeupviral #kosmetiktermurah #kedaikosmetiktermurah #beautysection #nakcantik #letcantik #meelaqueen #makeuplovers . . Whatsapp for info๐Ÿ‘‰ 0172856319
BAHAYA!! BILA MALAM ELAKKAN DARI MINUM AIR BUIH... . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Minum Buih sabun mmg la bhya๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Buih Air LALEH ni sedap woo๐Ÿ˜‹ I Xpernah skip minum tau.. You dah try?๐Ÿ’ Wasap.my/601162130079/nakkuruscantik #janda #jandameletop #jandabaik #jandakaya #jandagila #gengmakjanda #gebusgebas #gadis #gadistercantik #nakkurus #nakkuruskanbadan #nakkuruscepat #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantiknaksihat #nakkurusselamat #nakkurustapisukamakan #nakkuruscarisaya #naksehat #sayajualubatkurus #sayajualonline #jomkurus #gemok #kopi #selalubersyukur #alhamdulillah ๐Ÿ™
BAHAYA!! BILA MALAM ELAKKAN DARI MINUM AIR BUIH... . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Minum Buih sabun mmg la bhya๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Buih Air LALEH ni sedap woo๐Ÿ˜‹ I Xpernah skip minum tau.. You dah try?๐Ÿ’ Wasap.my/601162130079/nakkuruscantik #janda #jandameletop #jandabaik #jandakaya #jandagila #gengmakjanda #gebusgebas #gadis #gadistercantik #nakkurus #nakkuruskanbadan #nakkuruscepat #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantiknaksihat #nakkurusselamat #nakkurustapisukamakan #nakkuruscarisaya #naksehat #sayajualubatkurus #sayajualonline #jomkurus #gemok #kopi #selalubersyukur #alhamdulillah ๐Ÿ™
Rahsia muka sis jadi peloles? Senang aje, konsisten consume #DianzVitamin tanpa ponteng ye!!! ๐Ÿ˜‰ follow @dianzvitaminnnn . . RM50/30 biji Boleh tahan sebulan . Dm for order atau whatsapp 0166884788 ๐Ÿ˜Š . #DianzVitamin #Hisaphisapteruscantik #TipsKecantikan #MotivasiKecantikan #JadiCantik #NakCantik #Flawless #aurawhite #NakPutih #hilangjerawat #jomcantik #rahsiakulitputih #jomputih #peloles #cantikgebugebas
BAHAYA!! BILA MALAM ELAKKAN DARI MINUM AIR BUIH... . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Minum Buih sabun mmg la bhya๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Buih Air LALEH ni sedap woo๐Ÿ˜‹ I Xpernah skip minum tau.. You dah try?๐Ÿ’ Wasap.my/601162130079/nakkuruscantik #janda #jandameletop #jandabaik #jandakaya #jandagila #gengmakjanda #gebusgebas #gadis #gadistercantik #nakkurus #nakkuruskanbadan #nakkuruscepat #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantiknaksihat #nakkurusselamat #nakkurustapisukamakan #nakkuruscarisaya #naksehat #sayajualubatkurus #sayajualonline #jomkurus #gemok #kopi #selalubersyukur #alhamdulillah ๐Ÿ™
BAHAYA!! BILA MALAM ELAKKAN DARI MINUM AIR BUIH... . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Minum Buih sabun mmg la bhya๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Buih Air LALEH ni sedap woo๐Ÿ˜‹ I Xpernah skip minum tau.. You dah try?๐Ÿ’ Wasap.my/601162130079/nakkuruscantik #janda #jandameletop #jandabaik #jandakaya #jandagila #gengmakjanda #gebusgebas #gadis #gadistercantik #nakkurus #nakkuruskanbadan #nakkuruscepat #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantiknaksihat #nakkurusselamat #nakkurustapisukamakan #nakkuruscarisaya #naksehat #sayajualubatkurus #sayajualonline #jomkurus #gemok #kopi #selalubersyukur #alhamdulillah ๐Ÿ™
Untuk jaga kecantikan, bukan sekadar drpd dalam sahaja. Tapi kena jugak jaga drpd luar. Dengan kombinasi penjagaan luar dan dalam, confirm anda dicemburui ramai sebab terlalu gorgeous flawless! . 013-6377760 (Nana) 013-6377760 (Nana) 013-6377760 (Nana) . #gloweeoat #nakputihcepat #nakputih #flawless #nakcantik #kulitputih #putihgebu #shaliciousputrajaya #shalicious #shaliciousagent #sayajual #tunang #nikah #bersanding
- Pernah tak terfikir macam mana #NanoLightenerCream mampu cerahkan celahan yang gelap? Rahsianya, of course la alor vera! ๐Ÿ˜ Follow @dianzvitaminnnn . Sesuai utk lelaki & perempuan Kanak2 Ibu mengandung Ibu menyusu . Rm40 Dm for order atau klik je link dkt bio ๐Ÿ‘† . #nanolightenercream #Hisaphisapteruscantik #TipsKecantikan #MotivasiKecantikan #JadiCantik #NakCantik #Flawless #aurawhite #NakPutih #hilangjerawat #infokecantikan #naktanya #jomputih #peloles #cantikgebugebas #ketiakberdaki #hitamputih -
๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“ Apa manfaat C-SHINE WHITE STRAWBERRY SOAP ni? . 013-6377760 (Nana) 013-6377760 (Nana) 013-6377760 (Nana) . #gloweeoat #nakputihcepat #nakputih #flawless #nakcantik #kulitputih #putihgebu #shaliciousputrajaya #shalicious #shaliciousagent #sayajual #tunang #nikah #bersanding
Untuk jaga kecantikan, bukan sekadar drpd dalam sahaja. Tapi kena jugak jaga drpd luar. Dengan kombinasi penjagaan luar dan dalam, confirm anda dicemburui ramai sebab terlalu gorgeous flawless! . 013-6377760 (Nana) 013-6377760 (Nana) 013-6377760 (Nana) . #gloweeoat #nakputihcepat #nakputih #flawless #nakcantik #kulitputih #putihgebu #shaliciousputrajaya #shalicious #shaliciousagent #sayajual #tunang #nikah #bersanding
๐Ÿ”’Manfaat Krim Herbal Blend Shaklee ialah : . . .Merawat kulit gatal .Menghilangkan parut jerawat / parut chicken pox .Losyen harian untuk kulit kering .Krim urut badan lenguh .Merawat kesan luka melecur .Melembutkan kulit / tumit kasarย @ pecah. .Merawat ruam susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala .Melegakan badan / kepala ketika tidak sihat .Merawat eczema dan gatal-gatal akibat gigitan serangga .Ubat luka atau melecur .Luka pada puting bagi ibu-ibu menyusu .Menghilangkan parut .Losyen harian .Baik untuk demam ( disapu di seluruh badan dan setengah jam akan berpeluh bermakna badan sedang respons pada krim tersebut bagi mengeluarkan haba berlebihan dalam badan). .Membuang angin pada perut bagi memberi keselesaan pada perut anda .Membuang selulit sertaย  memecahkan lemak berlebihan. .Sesuai untuk pesakit autoimun seperti SLE, reumatoid arthritis (RA) dan vericose vein. .Merawat sakit gigi (sapu pada pipi) . . โ“โ“Adakah ia selamat digunakan ke atasย bayi? . . โ†ชKrim Herbal Blend Shaklee sudah berada di pasaran sejak 15 tahun dan ia terbukti selamat dan berkesan . Ia bebas paraben dan steroid, diperbuat daripada shea butter. Shaklee menggunakan African Shea Butter yang kaya dengan natural moisturizer. Shea butter selamat digunakan ke atas bayi kerana ia adalah bebas toksin dan cukup lembut untuk kulit bayi yang sensitif. . . Dm..012-5331461(nor) . . #shakleeperak #shakleeipoh #codshakleeipoh #codshakleetasek #ipohmali #vitamincmurah #ubatresdung #jerawat #kulitkusam #demam #setcantikshaklee #parut #kolagen #strechmarks #setpantangshaklee #nakcantik #nakkurus #eczema #espshaklee #ctdk #detoxs #buangtoksin #diet #parutjerawat #ruam #sakitlutut #herbalblendshaklee #ubatgatal #lotionbaby #kulitkasar
Nak sediakan healthy food tapi anda sibuk, takde masa & tak sempat?? Jom kita cuba buat meal prep healthy food ni. Senang, cepat, sedap dan pastinya berkhasiat. So takdelah kita terkejar2 nak sediakan makanan sihat untuk bekalan kita setiap hari kan. Enjoy!! . Hari ni dah 21hb November. Masih ada 9 hari lagi nak masuk bulan December 2018. Bermakna hanya ada 9 hari saja lagi untuk anda buat buat keputusan yang boleh merubah hidup anda selama2nya. . Saya mencari orang yang betul2 serius nak TURUNKAN BERAT BADAN, jadi sihat, kurus dan cantik sebelum masuknya tahun 2019 ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ. . Ada COACH, ada ILMU & ada TEAM SUPPORT ๐Ÿ‘‰ KURUS jadi MUDAH!!!.๐Ÿ˜Š . ๐Ÿ’ƒPendaftaran DECEMBER Kurus Online (Season 40) telah dibuka. Tempat adalah TERHAD!! . . ๐Ÿ’ƒMasih sempat lagi u all nak langsaikan Azam 2018 dan jadi orang yang baru menjelang 2019. . ๐Ÿ‘‰Klik je link kat bio @dee.azhar4411 . ๐Ÿ’—Coach Dee : 0192306842 #getfitnowonline #teamcoacheyfa . #nakkurus #nakcantik #sedap #makansedap #kurus #kurusonline #tipsdiet #diet #dietseimbang #makanansihat #nakkurus #nakcantik #sayasukamakan #jjcm #cepatkurus #kevinzahari #lelakikirimantuhan #antapermana #makanandiet #menudiet #tipskuruscepat #deeazhar #misikurus #azam2019 #getfitnowonline #gfno #isteribukanuntukdisewa #fattzura #zulariffin #polisevo2 #teamcoacheyfa
Hai gorgeous! Ingat tau, banyakkan minum air masak. Minimum 3 liter sekali bagi mempercepatkan proses pemutihan kulit anda! ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ . 013-6377760 (Nana) 013-6377760 (Nana) 013-6377760 (Nana) . #gloweeoat #nakputihcepat #nakputih #flawless #nakcantik #kulitputih #putihgebu #shaliciousputrajaya #shalicious #shaliciousagent #sayajual #tunang #nikah #bersanding
Siapa je yang boleh makan Shalicious ni? ๐Ÿค” . Istimewa utk mereka2 yang tengah berusaha gigih nak putih ni, yes anda berada di tempat yang betul. Shalicious ada untuk membantu menyelesaikan masalah anda ๐Ÿ˜‡ . 013-6377760 (Nana) 013-6377760 (Nana) 013-6377760 (Nana) . #gloweeoat #nakputihcepat #nakputih #flawless #nakcantik #kulitputih #putihgebu #shaliciousputrajaya #shalicious #shaliciousagent #sayajual #tunang #nikah #bersanding
Traking 21 nov 2018 sila lihat diruangan komen... . Terima kasih dan tahniah! Kepada semua pembeli kerana telah mendapatkan #wowskinserum yg original daripada kami semoga hajat anda semua akan tercapai ุงู† ุดุงุงู„ู„ู‡.. Nanti jangan lupa bagi feedback ye..๐Ÿ˜Š . Dapatkan sekarang!.. Komen "DM" atau dm @wowskinserum.malaysia atau Whatsaap kod "WOW" ke no tertera dkt bio utk pertanyaan atau order wowskin, diskaun promosi free postage+ free gift + free gst.. . #azanis #azanisscarserum #azanismurah #azanisoriginal #ubatparut #hilangkanparut #serum #serumajaib #serumvitamin #sayajualmurah #bazaarpaknil #azanisserum #serumwajah #wowskinmalaysia #bazarpaknilmurah #wowskin #wowskinserum #jerawat #ubatjerawat #parut #ubatparut #ubatparutjerawat #produkkecantikan #nakcantik #kulitcantik #kulitkusam #jeragat #nakcantik #nakkuruscepat
Alamak! Hari tunang dah dekat? Majlis nikah lagi seminggu? Tapi kulit masih kusam tak berseri! JANGAN RISAU! Shalicious ada penyelesaiannya ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ . Dengan syarat kena disiplin & minum air masak 3 liter tanpa skip sehari pun! Cepat PM Nana skrg sblm majlis awak menjelang tiba ๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ . 013-6377760 (Nana) 013-6377760 (Nana) 013-6377760 (Nana) . #gloweeoat #nakputihcepat #nakputih #flawless #nakcantik #kulitputih #putihgebu #shaliciousputrajaya #shalicious #shaliciousagent #sayajual #tunang #nikah #bersanding
๐ŸŒŸ๐ŸŒŸLIMITED EDITION GOLD SERIES๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ . Rasai sendiri penjagaan wajah dengan 'Gold Standard' _ ๐ŸŒŸ DEEP GLOWING PEELING GEL ๐ŸŒŸ _ Merupakan gel penghapus kulit mati wajah yang berasas ion emas aktif, chamomile dan aloe vera. Berwarna putih keruh, diadun dengan serbuk emas dan berbau keharuman floral segar. Sangat lembut pada kulit walaupun menghapus kulit mati separa agresif. _ Serbuk emas berfungsi menghapus sel-sel kulit mati pada permukaan wajah untuk tampak cerah, berseri dan sihat. Serbuk emas merangsang pertumbuhan lapisan kulit paling atas supaya wajah kekal muda dan cerah. _ ๐ŸŒŸ PURE GOLD 24k MASK ๐ŸŒŸ _ Masker gel tidak berwarna, diadun dengan serbuk emas 24k asli serta ekstrak protein dan tumbuhan. Sangat lembut pada sapuan, tidak melekit dan berbau haruman natural. . Masker gel emas 24k asli membantu proses detoksifikasi wajah, meningkatkan metabolisme dan kelembapan wajah, memperbaharui sel kulit dari lapisan basal kulit serta melindungi kulit dari radikal bebas. #mylaraskincare #mylaramalaysia #mylara #skincarebest #sisjualmurah #nakcantik #cantikberseri
SIKAT AJAIB RM55 SAHAJA!!! Harga market luar beratus tau..Sy jual murahยฒ je...Siapa yg berminat boleyh pm atau direct whatsapp www.wasap.my/60134361245/sy_nk_sikat Anda inginkan rambut cantik, kemas dan rapi?? Benci dengan rambut mengerbang seperti Mak Limah? Kini saya boleh bantu anda semua yang mengalami masalah tersebut dalam masa 8 saat sahaja rambut anda boleh menjadi lurusssss hanya 5 minit...MUDAH DIGUNAKAN RAMBUT JADI CANTIK LURUS DAN BERALUN LEMBUT. Tak percaya??? Cuba dulu baru tau. Produk ini sejenis alat pelurus rambut yang boleh dilaras suhunya.. Rebonding kat salon sekali dah beratus kann? ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จNak buat sendiri dekat rumah...dengan sikat ajeee..yaaa sikat macam biasa..x bahaya..ada suhu lagi. Bila kena rambut baru keluar wap panas tu...so, tak berbahaya kepada budak2. Mudah dibawa kemana-mana sahaja.. Kini nak luruskan rambut mudah jeee... Sikat-sikat dah straight bak ang... Jom order dengan saya... - Fariha๐ŸŒนSMS/WZ 013-4361245 Fariha๐ŸŒนSMS/WZ 013-4361245 Fariha๐ŸŒนSMS/WZ 013-4361245 - PLEAZE SMS/WZ UNTUK RESPONSE YANG CEPAT!!๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž #sikat #sikatpelurusrambut #pelurusrambutmalaysia #kecantikan #nakcantik #nakrambutlurus #sikatberkesanluruskanrambut #diy #hot #magichaircomb #magiccomb #belionline #sayajualmurah #saloon #shampoorambut #luruscepat #rambutpunk #rambutbersinar #haircare #haircream #pixiehair #garnier #pantene #shampoobawang #hairsalondiy #rambut #ootd #kerinting #panjang #rebonding
FOREVER ALOE CLEANSER ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ Harga RM53 (Postage๐Ÿ’ŒRM7 SM/RM10 SS) DM/Whatsapp kami di : ๐Ÿ“ฒ017-907 9990 ๐Ÿ“ฒ017-907 9990 ๐Ÿ“ฒ017-907 9990 ๐Ÿ“ฒ http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ KEBAIKAN : ๐Ÿ’ฅMembersih dgn cepat sisa make up. ๐Ÿ’ฅMembersih kotoran. ๐Ÿ’ฅMembuang minyak pd kulit muka. ๐Ÿ’ฅMembuang selยฒ kulit mati. ๐Ÿ’ฅMenghilangkan kulit kusam. #Ellsyabeauty ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ #nakcantik #aloecleansermurah #aloecleanser #aloecleansermalaysia #forevermalaysia #foreveraloecleansermurah #igkosmetikmurah #kosmetikmurahgila #forevercleanser #sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkosmetik #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkesihatan #trustedseller #jualborong #kosmetikmalaysia #igkosmetikmurah #igshopmalaysia ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ
๐Ÿ”’Manfaat Krim Herbal Blend Shaklee ialah : . . .Merawat kulit gatal .Menghilangkan parut jerawat / parut chicken pox .Losyen harian untuk kulit kering .Krim urut badan lenguh .Merawat kesan luka melecur .Melembutkan kulit / tumit kasarย @ pecah. .Merawat ruam susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala .Melegakan badan / kepala ketika tidak sihat .Merawat eczema dan gatal-gatal akibat gigitan serangga .Ubat luka atau melecur .Luka pada puting bagi ibu-ibu menyusu .Menghilangkan parut .Losyen harian .Baik untuk demam ( disapu di seluruh badan dan setengah jam akan berpeluh bermakna badan sedang respons pada krim tersebut bagi mengeluarkan haba berlebihan dalam badan). .Membuang angin pada perut bagi memberi keselesaan pada perut anda .Membuang selulit sertaย  memecahkan lemak berlebihan. .Sesuai untuk pesakit autoimun seperti SLE, reumatoid arthritis (RA) dan vericose vein. .Merawat sakit gigi (sapu pada pipi) . . โ“โ“Adakah ia selamat digunakan ke atasย bayi? . . โ†ชKrim Herbal Blend Shaklee sudah berada di pasaran sejak 15 tahun dan ia terbukti selamat dan berkesan . Ia bebas paraben dan steroid, diperbuat daripada shea butter. Shaklee menggunakan African Shea Butter yang kaya dengan natural moisturizer. Shea butter selamat digunakan ke atas bayi kerana ia adalah bebas toksin dan cukup lembut untuk kulit bayi yang sensitif. . . Sedia berkhidmat untuk kesihatan yang lebih baik. . Dm..012-5331461(nor) . . #shakleeperak #shakleeipoh #codshakleeipoh #codshakleetasek #ipohmali #vitamincmurah #ubatresdung #jerawat #kulitkusam #demam #setcantikshaklee #parut #kolagen #strechmarks #setpantangshaklee #nakcantik #nakkurus #eczema #espshaklee #ctdk #detoxs #buangtoksin #diet #parutjerawat #ruam #sakitlutut #herbalblendshaklee #ubatgatal #lotionbaby #kulitkasar
Hai semua ๐Ÿ™Œ ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Okay sis nak share โš ๏ธFungsi Demicaโš ๏ธ dengan korang. . 1.Lemak ditukarkan kepada tenaga. . 2.Cuci lemak yg terkumpul di dalam usus. . 3.Membakar lemak tepu yang terkumpul pada pinggang, perut, paha, lengan, pipi dan bawah dagu dengan berkesan. . 4.Meningkatkan metabolisme badan 2x lebih cepat, jadi proses pencernaan makanan akan berlaku dengan lebih cepat. . 5.Menghalang selera makan secara semulajadi tanpa berdiet. . 6.Kesan kehilangan berat badan atau โ€œinch lossโ€ dapat dirasai seawal satu minggu penggunaan. . Haaa so ada yg tertarik tak utk cuba?? Jom tekan link di bio atau whatsapp 018-2220648 utk lebih details ๐Ÿ˜˜ . #sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #like4likes #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #Demica #nakkurus #DemicaMelaka #DemicaMuar
Hai semua ๐Ÿ™Œ ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Okay sis nak share โš ๏ธFungsi Demicaโš ๏ธ dengan korang. . 1.Lemak ditukarkan kepada tenaga. . 2.Cuci lemak yg terkumpul di dalam usus. . 3.Membakar lemak tepu yang terkumpul pada pinggang, perut, paha, lengan, pipi dan bawah dagu dengan berkesan. . 4.Meningkatkan metabolisme badan 2x lebih cepat, jadi proses pencernaan makanan akan berlaku dengan lebih cepat. . 5.Menghalang selera makan secara semulajadi tanpa berdiet. . 6.Kesan kehilangan berat badan atau โ€œinch lossโ€ dapat dirasai seawal satu minggu penggunaan. . Haaa so ada yg tertarik tak utk cuba?? Jom tekan link di bio atau whatsapp 018-2220648 utk lebih details ๐Ÿ˜˜ . #sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #like4likes #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #Demica #nakkurus #DemicaMelaka #DemicaMuar
[SELEPAS GUNAKAN AINAA SERUM] ๐Ÿ˜ฑ Haih seramnya tengok kesan pakai produk merkuri ni. Ini la beza bila pakai produk merkuri yang berbahaya dengan produk yang menggunakan bahan semulajadi. . So guys, lepas ni kena berhati-hati pilih produk yang sesuai untuk kulit. Alhamdulillah dengan bantuan AINAA SERUM, kulit dia slowly sembuh. . Remember guys, Sebab kulit kita ni nak pakai lama tau! So becareful guys โค๏ธ . Muka dia pun dah semakin happy dan confident kann ๐Ÿ’ Dapatkan sekarang Link wasap on bio . . #nadysquad #syafiqahaina #tipssyafiqahaina #tipscantik #nakcantik #ainaaserum #serumviral #serumsyafiqahaina #nsabeautyofficial #IDahCantikYouBilaLagi #ainaaserum #ainaacleanser
Sebelum dan selepas... Gara2 ubat GEMUK GINGSENG ! Dari 35kg yg mcm TULANG dah jadi mcm nii..... Nak tengok FEEDBACK Tekan sini yeeโคตโคตโคตโคต #feedbackizzulyanaa Wtssap 0139360031 #nakgemok #pilginsenggemukzengfeiwan #ubatginseng #ubatginsenggemukterbaik #sayajual #bazaronline #jualmurah #gemuk #kurus #tambahberat #naklawa #nakcantik #gemuk #kurus #gemukkekurus #nakgemuk #nakgemok #nakgemuktaknakkurus #ubatgemuk #supplement #RepostIt_app #freereviewig #reviewig #reviewigforfreemalaysia
KANDUNGAN GLOWEE OAT๐Ÿฅ›. . Untuk pengetahuan korang susu glowee oat ni mmg kaya dgn khasiat sbb semua bahan2 yg terkandung adalah bahan semulajadi ๐Ÿƒ So, sape yg xboleh makan supplement ada collagen disarankan ambk glowee oat ni. Khas untuk kesihatan dalaman dan kulit ๐Ÿ’• . PM sis skrg! 013-6377760 (Nana) 013-6377760 (Nana) 013-6377760 (Nana) . #gloweeoat #nakputihcepat #nakputih #flawless #nakcantik #kulitputih #putihgebu #shaliciousputrajaya #shalicious #shaliciousagent #sayajual #tunang #nikah #bersanding
KANDUNGAN GLOWEE OAT๐Ÿฅ›. . Untuk pengetahuan korang susu glowee oat ni mmg kaya dgn khasiat sbb semua bahan2 yg terkandung adalah bahan semulajadi ๐Ÿƒ So, sape yg xboleh makan supplement ada collagen disarankan ambk glowee oat ni. Khas untuk kesihatan dalaman dan kulit ๐Ÿ’• . PM sis skrg! 013-6377760 (Nana) 013-6377760 (Nana) 013-6377760 (Nana) . #gloweeoat #nakputihcepat #nakputih #flawless #nakcantik #kulitputih #putihgebu #shaliciousputrajaya #shalicious #shaliciousagent #sayajual #tunang #nikah #bersanding
KANDUNGAN GLOWEE OAT๐Ÿฅ›. . Untuk pengetahuan korang susu glowee oat ni mmg kaya dgn khasiat sbb semua bahan2 yg terkandung adalah bahan semulajadi ๐Ÿƒ So, sape yg xboleh makan supplement ada collagen disarankan ambk glowee oat ni. Khas untuk kesihatan dalaman dan kulit ๐Ÿ’• . PM sis skrg! 013-6377760 (Nana) 013-6377760 (Nana) 013-6377760 (Nana) . #gloweeoat #nakputihcepat #nakputih #flawless #nakcantik #kulitputih #putihgebu #shaliciousputrajaya #shalicious #shaliciousagent #sayajual #tunang #nikah #bersanding
KANDUNGAN GLOWEE OAT๐Ÿฅ›. . Untuk pengetahuan korang susu glowee oat ni mmg kaya dgn khasiat sbb semua bahan2 yg terkandung adalah bahan semulajadi ๐Ÿƒ So, sape yg xboleh makan supplement ada collagen disarankan ambk glowee oat ni. Khas untuk kesihatan dalaman dan kulit ๐Ÿ’• . PM sis skrg! 013-6377760 (Nana) 013-6377760 (Nana) 013-6377760 (Nana) . #gloweeoat #nakputihcepat #nakputih #flawless #nakcantik #kulitputih #putihgebu #shaliciousputrajaya #shalicious #shaliciousagent #sayajual #tunang #nikah #bersanding
KANDUNGAN GLOWEE OAT๐Ÿฅ›. . Untuk pengetahuan korang susu glowee oat ni mmg kaya dgn khasiat sbb semua bahan2 yg terkandung adalah bahan semulajadi ๐Ÿƒ So, sape yg xboleh makan supplement ada collagen disarankan ambk glowee oat ni. Khas untuk kesihatan dalaman dan kulit ๐Ÿ’• . PM sis skrg! 013-6377760 (Nana) 013-6377760 (Nana) 013-6377760 (Nana) . #gloweeoat #nakputihcepat #nakputih #flawless #nakcantik #kulitputih #putihgebu #shaliciousputrajaya #shalicious #shaliciousagent #sayajual #tunang #nikah #bersanding
KANDUNGAN GLOWEE OAT๐Ÿฅ›. . Untuk pengetahuan korang susu glowee oat ni mmg kaya dgn khasiat sbb semua bahan2 yg terkandung adalah bahan semulajadi ๐Ÿƒ So, sape yg xboleh makan supplement ada collagen disarankan ambk glowee oat ni. Khas untuk kesihatan dalaman dan kulit ๐Ÿ’• . PM sis skrg! 013-6377760 (Nana) 013-6377760 (Nana) 013-6377760 (Nana) . #gloweeoat #nakputihcepat #nakputih #flawless #nakcantik #kulitputih #putihgebu #shaliciousputrajaya #shalicious #shaliciousagent #sayajual #tunang #nikah #bersanding
KANDUNGAN GLOWEE OAT๐Ÿฅ›. . Untuk pengetahuan korang susu glowee oat ni mmg kaya dgn khasiat sbb semua bahan2 yg terkandung adalah bahan semulajadi ๐Ÿƒ So, sape yg xboleh makan supplement ada collagen disarankan ambk glowee oat ni. Khas untuk kesihatan dalaman dan kulit ๐Ÿ’• . PM sis skrg! 013-6377760 (Nana) 013-6377760 (Nana) 013-6377760 (Nana) . #gloweeoat #nakputihcepat #nakputih #flawless #nakcantik #kulitputih #putihgebu #shaliciousputrajaya #shalicious #shaliciousagent #sayajual #tunang #nikah #bersanding
KANDUNGAN GLOWEE OAT๐Ÿฅ›. . Untuk pengetahuan korang susu glowee oat ni mmg kaya dgn khasiat sbb semua bahan2 yg terkandung adalah bahan semulajadi ๐Ÿƒ So, sape yg xboleh makan supplement ada collagen disarankan ambk glowee oat ni. Khas untuk kesihatan dalaman dan kulit ๐Ÿ’• . PM sis skrg! 013-6377760 (Nana) 013-6377760 (Nana) 013-6377760 (Nana) . #gloweeoat #nakputihcepat #nakputih #flawless #nakcantik #kulitputih #putihgebu #shaliciousputrajaya #shalicious #shaliciousagent #sayajual #tunang #nikah #bersanding
KANDUNGAN GLOWEE OAT๐Ÿฅ›. . Untuk pengetahuan korang susu glowee oat ni mmg kaya dgn khasiat sbb semua bahan2 yg terkandung adalah bahan semulajadi ๐Ÿƒ So, sape yg xboleh makan supplement ada collagen disarankan ambk glowee oat ni. Khas untuk kesihatan dalaman dan kulit ๐Ÿ’• . PM sis skrg! 013-6377760 (Nana) 013-6377760 (Nana) 013-6377760 (Nana) . #gloweeoat #nakputihcepat #nakputih #flawless #nakcantik #kulitputih #putihgebu #shaliciousputrajaya #shalicious #shaliciousagent #sayajual #tunang #nikah #bersanding
TERKEJUT BAJU LAMA DAH BOLEH PAKAI SEMULA๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . Ingatkan baju2 lama tu dh tak boleh nak pakai dh. Sayang je. Sbb ada yg beli ratus2. Duduk dlm almari tu terbiar je tak pakai. Lepas sebulan cuba klubna laleh,saja2 la test baju2 tu. tak sangka dh muat. Melompat sorg2 kita ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ Korang kena cuba klubna laleh tau!!! Whats app 0175804566 . . Harga SET KLUBNA N LALEH . ORDER COMBO SET = RM 88 (SM) / RM 92 (SS) . To order click this link: http://www.wasap.my/60175804566/CoffeeSlimming . Fb : Emma Zakaria Ig :ย  Klubna.laleh.malaysia Page fb :ย  Kopikurus . #kopikurusviral #teamakma #klubnalaleh #klubna #laleh #setkuruskerengga #kurusuntuksuami #kurustanpadiet #slim #kurus #nakkuruskanbadan #nakkurus #nakcantik #kurussihat #kurusselamatdansihat #jomkurus #jomdiet #detox #perutbuncit #masalahbuncit #kuruslangsing #kurussebelumkawen #kurustanpalapardansenaman
TimeWise 3-in-1 Cleansing Bar . . ๐ŸŒธSesuai untuk kulit normal, kombinasi dan berminyak ๐ŸŒธIdeal utk mereka yg suka kepada pembersih yang membawa rasa segar dan berbuih Cleansing Bar ini bertindak untuk: . . ๐Ÿ‚Membersihkan semua kotoran secara berkesan dan menjadikan kulit berasa lembut, licin dan segar. . ๐Ÿ‚Membantu menghapuskan tanda penuaan yqng ketara sambil mengembalikan penampilan kulit yang tampak lebih muda. . . Ramuannya terdiri daripada: . . ๐Ÿ€Ekstrak Camellia Oleifera . ๐Ÿ“ŒAntioksidan: Terkenal sebagai penghapus radikal bebas, ramuan ini dimasukkan dalam produk untuk membantu melindungi kulit daripada kesan radikal bebas yang dijana oleh persekitaran. . ๐Ÿ€Ekstrak Aloe Barbadensia . ๐Ÿ“ŒPelembap/Penghidrat: Membantu merapi dan melicinkan kulit dengan menambah, menarik dan mengekalkan lembapan. . ๐Ÿ“ŒAgen Penenang: Terkenal dengan ciri menenang dan menenteramkan. - Niesa- @maryk_niesa @niesamuhamad Mary Kay Beauty Consultant Malaysia Whatssapp ๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ฑ0 1 3 2 7 5 7 6 6 4 #marykayselayang #marykayuitmselayang #marykayhospital #marykayproduct #skinfoodmalaysia #skincare #skincareroutine #markayselangor #marykaykepong #nakcantik #flowlessskin
PROMOSI BEST โ—๏ธPROMOSI BESTโ—๏ธ . Umur dah masuk 40an tapi muka muda. Siapa percaya kan. Nak tampak muda selalu pakai set ni. โ˜บ๏ธ Kembali muda dengan TimeWise Repair . 1. TimeWise Revealing Radiance Facial Peel melakukan deep exfoliating, menanggalkan sel2 kulit mati dan mengurangkan garis halus dan kedutan. . 2. TimeWise Repair Lifting Serum pula menegangkan dan menganjalkan kulit. . Dan jangan lupa pakai TimeWise Repair Deep Wrinkle Filler sekali. Sangat membantu untuk mengurangkan kedutan. . Jangan biarkan kulit kita dimamah usia ya.. . ๐Ÿ’‹ With Love Beth ๐Ÿ’•๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Mary Kay Beauty Consultant For free skincare class & free facial โžก๏ธ ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡Sila Klik link bawah ni . ๐Ÿ“ฑwww.wssap.my/0173294063 . ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ’„๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ’„๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ’„๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykay #jeragat #kulitkering #kulitberminyak #skincaremalaysia #marykaysabah #serumterbaik #marykayselangor #marykaybrunei #marykaykl #marykaysarawak #marykaypahang #kulitkering #marykayterengganu #jerawat #jeragat #kulitcantik #nakflawless #skinvigoratebrush #nakcantik #kulitsihat #paknil #terlajaklaris #onlineshopping #sayajualonline #marykaylimbang #marykaytawau #marykaysandakan
Menjaga kulit anda setiap hari adalah salah satu cara termudah untuk mempunyai masa muda dan keyakinan jangka masa panjang. Bahan-bahan semulajadi kita menggabungkan lavender, lidah buaya, timun, sabun dan armata yang dapat menyembuhkan dan memulihkan kulit anda tanpa merosakkan kulit. Jika anda menyukai produk penjagaan kulit semula jadi, dapatkan AINAA SERUM dan AINAA CLEANSER kami sekarang! ๐ŸŒธ Untuk order atau sebarang pertanyaan sila whatsapp kami ๐Ÿ“ฒ+6 0178250466 Atau klik sahaja link whatsapp Www.wasap.my/60178250466 #sayajual #visitmyig #bazarpaknil #flawless #nakcantik #beauty #jerawathilang #jeragathilang #putihgebu #serum #serumuntuksemuakulit #serumsyafiqahaina #nsabeauty #nsateamyayaamoy #fattzura #nsabeautyofficial #IDahCantikYouBilaLagi #ainaaserum #ainaacleanser
Merelip relip free gift klubna laleh ni. Limited stok tau uols ๐Ÿคฉ . Siapa cepat dia dapat. . . Jom order ๐Ÿ˜Š Wtsp 0175804566 . . Harga SET KLUBNA N LALEH . ORDER COMBO SET = RM 88 (SM) / RM 92 (SS) . To order click this link: http://www.wasap.my/60175804566/CoffeeSlimming . Fb : Emma Zakaria Ig :ย  Klubna.laleh.malaysia Page fb :ย  Kopikurus . #kopikurusviral #teamakma #klubnalaleh #klubna #laleh #setkuruskerengga #kurusuntuksuami #kurustanpadiet #slim #kurus #nakkuruskanbadan #nakkurus #nakcantik #kurussihat #kurusselamatdansihat #jomkurus #jomdiet #detox #perutbuncit #masalahbuncit #kuruslangsing #kurussebelumkawen #kurustanpalapardansenaman
Hari ni dah 21hb November. Masih ada 9 hari lagi nak masuk bulan December 2018. Bermakna hanya ada 9 hari saja lagi untuk anda buat buat keputusan yang boleh merubah hidup anda selama2nya. . Saya mencari orang yang betul2 serius nak TURUNKAN BERAT BADAN, jadi sihat, kurus dan cantik sebelum masuknya tahun 2019 ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ. . Ada COACH, ada ILMU & ada TEAM SUPPORT ๐Ÿ‘‰ KURUS jadi MUDAH!!!.๐Ÿ˜Š . ๐Ÿ’ƒPendaftaran DECEMBER Kurus Online (Season 40) telah dibuka. Tempat adalah TERHAD!! . . ๐Ÿ’ƒMasih sempat lagi u all nak langsaikan Azam 2018 dan jadi orang yang baru menjelang 2019. . ๐Ÿ‘‰Klik je link kat bio @dee.azhar4411 . ๐Ÿ’—Coach Dee : 0192306842 #getfitnowonline #teamcoacheyfa . #nakkurus #nakcantik #sedap #makansedap #kurus #kurusonline #tipsdiet #diet #dietseimbang #makanansihat #nakkurus #nakcantik #sayasukamakan #jjcm #cepatkurus #kevinzahari #lelakikirimantuhan #antapermana #makanandiet #menudiet #tipskuruscepat #deeazhar #misikurus #azam2019 #getfitnowonline #gfno #isteribukanuntukdisewa #fattzura #zulariffin #polisevo2 #teamcoacheyfa
Sis nak share sikit...dlu bkan main mcm2 mkn utk tmbh berat..dulu barat sis 35KG je !! Mcm2 dah mkn susu...appeton weight gain..semua x menjadi..sekilo pun x naik..dh lah mahal ๐Ÿ˜‚ ................................................................................ alhmdllah stu hari ada org dtg sruh try gingseng nih..ok lahh kan nk ambik hati dia,kita pon mkn lahh pdhal dlm hati aku dh try mcm2, mcm lah yg ni jadi... x sngka plak 2 minggu jerr berat naik 7kg.. .................................................................................... apa lagi.. pnya lah bersemangat..trus smbung mkn ubt nihh.. dlu cba teka berat sis brapa?? Mehh sini 35kg okeyhhh...skrang nih dh jadi 50kg.. ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ Skrang nih pkai bju bru lah confident..klau x mcm btg pisang ๐Ÿ˜… ................................................................................ niat sis bkan apa... cma nak tlong org2..sbb sis dah prnah alami apa yg korang2 yg kurus rasa..apa lagi?? X cba xtahu.... Wtsap :013 9360031 Nak tengok FEEDBACK Tekan sini yeeโคตโคตโคต #feedbackizzulyanaa tambahberat #nakgemok #pilginseng zengfeiwan #ubatginseng #ubatginsenggemukterbaik #sayajual #bazaronline #jualmurah #gemuk #kurus #tambahberat #naklawa #nakcantik #gemuk #kurus #gemukkekurus #nakgemuk #nakgemok #nakgemuktaknakkurus #ubatgemuk #supplement #RepostIt_app #freereviewig #reviewig #reviewigforfreemalaysia
Akak tahu x ? VITALINE memiliki kandungan utama Antrospira sp, yang memiliki kandungan nutri yang tinggi meliputi protein ganggang biru, karbohidrat, asam lemak, vitami A, B, E serta aneka ragam mineral, klorofil dan beta carotene. Sehingga memiliki kandungan nutrisi yang tinggi, sangat baik untuk menjaga kesehatan kulit. . ๐Ÿ“ฑWechat Id : doctortiens ๐Ÿ“ฑwhatsapp: +60 14-361 9122 . . #Spirulina ย #SpirulinaMalaysia ย #SpirulinaBrunei #SpirulinaSingapore ย #SpirulinaTiens ย #PutihGebu #parut ย #jeragat ย #ParutJerawat ย #gebugebas #kulitcantik ย #nakcantik ย #kulitputih ย #kulitcerah #jerawat #kulitsihat #selangor #negerisembilan #peninggibadanmalaysia #maskerwajah #wajahputih
Kak Ramlah yg berusia 52 tahun pun berjaya hilangkan 4.2kg dalam masa tak sampai 2 minggu, apatah lagi anda yang muda belia tu. ๐Ÿ˜. . Tak kira muda atau tua, lelaki atau perempuan, tapi bila kita ada kesedaran dan kemahuan untuk berubah, maka kita akan dapat ganjaran & hasilnya yang HEBAT!! ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ . Hari ni dah 21hb November. Masih ada 9 hari lagi nak masuk bulan December 2018. Bermakna hanya ada 9 hari saja lagi untuk anda buat buat keputusan yang boleh merubah hidup anda selama2nya. . Saya mencari orang yang betul2 serius nak TURUNKAN BERAT BADAN, jadi sihat, kurus dan cantik sebelum masuknya tahun 2019 ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ. . Ada COACH, ada ILMU & ada TEAM SUPPORT ๐Ÿ‘‰ KURUS jadi MUDAH!!!.๐Ÿ˜Š . ๐Ÿ’ƒPendaftaran DECEMBER Kurus Online (Season 40) telah dibuka. Tempat adalah TERHAD!! . . ๐Ÿ’ƒMasih sempat lagi u all nak langsaikan Azam 2018 dan jadi orang yang baru menjelang 2019. . ๐Ÿ‘‰Klik je link kat bio @dee.azhar4411 . ๐Ÿ’—Coach Dee : 0192306842 #getfitnowonline #teamcoacheyfa . #nakkurus #nakcantik #sedap #makansedap #kurus #kurusonline #tipsdiet #diet #dietseimbang #makanansihat #nakkurus #nakcantik #sayasukamakan #jjcm #cepatkurus #kevinzahari #lelakikirimantuhan #antapermana #makanandiet #menudiet #tipskuruscepat #deeazhar #misikurus #azam2019 #getfitnowonline #gfno #isteribukanuntukdisewa #fattzura #zulariffin #polisevo2 #teamcoacheyfa
[SELEPAS GUNAKAN AINAA SERUM] ๐Ÿ˜ฑ Haih seramnya tengok kesan pakai produk merkuri ni. Ini la beza bila pakai produk merkuri yang berbahaya dengan produk yang menggunakan bahan semulajadi. . So guys, lepas ni kena berhati-hati pilih produk yang sesuai untuk kulit. Alhamdulillah dengan bantuan AINAA SERUM, kulit dia slowly sembuh. . Remember guys, Sebab kulit kita ni nak pakai lama tau! So becareful guys โค๏ธ . Muka dia pun dah semakin happy dan confident kann ๐Ÿ’ Dapatkan sekarang Link wasap on bio . . #nadysquad #syafiqahaina #tipssyafiqahaina #tipscantik #nakcantik #ainaaserum #serumviral #serumsyafiqahaina #nsabeautyofficial #IDahCantikYouBilaLagi #ainaaserum #ainaacleanser
Serasi sangat bila pakai Babeau skincare set + serum walaupun kulit muka ni sensitif.In love โค sebab kulit muka jadi lembut.Lagi2 jerawat memang tak naik langsunglah.Warna kulit jadi sekata je ๐Ÿ˜ . Siapa yang dah try pakai Babeau skincare + serum ni cuh angkat tangan sikit๐Ÿ™‹ dan komen apa yang besh bila pakai๐Ÿ˜‰ . #babeau #babeauofficial #kulitberminyak #kulitkusam #kulitberjerawat #kulitcerah #kulitgelap #kulitsensitif #kulitkering #kulitflawless #serumtomato #babeaucleanser #babeautoner #babeaufacemist #babeaudaycream #babeaunightcream #babeauserum #babeauskincare #nakcantik #nakflawless #mukabreakout #mukaberminyak #masalahjerawat #trustedproduct #testimonibabeau #babeaufeedback #iambabeaulovers #babeaulovers #BAbeauNerrys
PENYEGAR & TONER BABEAU Mengimbangi dan Meneutralkan Kulit dengan memastikan pH kulit sentiasa seimbang bagi membantu kesegaran kulit agar sentiasa kekal lembap.Bukan itu sahaja , ia juga berupaya melawan radikal bebas dengan kebaikan ekstrak Chamomile. . #babeau #babeauofficial #kulitberminyak #kulitkusam #kulitberjerawat #kulitcerah #kulitgelap #kulitsensitif #kulitkering #kulitflawless #serumtomato #babeaucleanser #babeautoner #babeaufacemist #babeaudaycream #babeaunightcream #babeauserum #babeauskincare #nakcantik #nakflawless #mukabreakout #mukaberminyak #masalahjerawat #trustedproduct #testimonibabeau #babeaufeedback #iambabeaulovers #babeaulovers #BAbeauNerrys
BENEFITS OF TURMERIC FOR SKIN . Reduces appearance of acne scars Treats acne (due to itโ€™s antibacterial properties) Balances out oily skin Helps even out skin tone and treats dark spots Calms red, blotchy skin with itโ€™s anti-inflammatory properties Turmeric is an antioxidant, which reduces damage to skin from sun and free radicals - - WHY OATMEAL? Oatmealย is moisturizing Can relieve dry skin by balance your skinโ€™s pH level Reduces inflammation Cleanses the skin Treats acne
Successful teeth veneer yesterday. Make your smile bright again ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„PM for further info and to book your slots. 012-3048307 #veneermalaysia #veneerkl #veneermalaysiamurah #veneerselangor #gigicantik #gigiputih #teethwhitening #nakcantik #nakputih
Calling all Girls and Guys yg nak kurus tapi belum.. : : Dah cuba diet sendiri tapi tak jadi? Tak tahan godaan makan atau keliru nak makan apa? Serius nak turun berat tapi tak tau cara? : If that is You... Jom!! : Pendaftaran Online Weight Loss Coaching + Challenge Season 40(Dis) sudah dibuka.. : : SIAP SEDIA 3HB DISEMBER MASUK GROUP COACHING VIA WHATSAPP.. : โŒ TAK PAYAH NAK PENING2 BERDIET KETAT. โŒSEKSA TAHAN MAKAN โŒTAK TAHU APA NAK MAKAN. โŒDOK BUAT SORANG2 AKHIRNYA GIVE UP. : : JOIN KAMI SETIAP PESERTA AKAN DAPAT SELAMA DALAM PROGRAM 7 MANFAAT NI!! : : : 1. PELAN PEMAKANAN UNTUK 30 HARI 2. RESIPE SIHAT DAN SEDAP 3. DISEDIAKAN MAKAN PAGI & MALAM UNTUK 21 HARI (PROGRAM NUTRITION) 4. SELAMA 21 HARI AKAN DIBERI PEMANTAUAN HARIAN, TOPIK TOPIK PENTING HARIAN YG MANA SGT PENTING UTK TURUN SECARA EFEKTIF & CARA MAINTAIN BERAT YG IDEAL 5. LINK WORKOUT 6.PERSONAL & GROUP COACHING 7. PELUANG MENANG HADIAH HAMPER NUTRISI BERNILAI PERTAMA RM1000, KEDUA RM500 & KETIGA RM250 : Ada syarat dan yuran penyertaan. : SLOT TERHAD DAN AKAN DITUTUP TAK LAMA LAGI. :KLIK LINK ๐Ÿ‘‡ : : @racheltan_my @racheltan_my @racheltan_my Coach Rachel ๐Ÿ“ฒ0167378857
Kad Kahwin dah hantar Cincin dah beli Baju nikah dah tempah Set pelamin dah siap sewa Goodies bag dah tempah Betul ke dah siap cheklist tu Kulit macam mana, takkan nk biar je mngerutu jeโ€ผ Jangan risau MAGIC SLIMWHITE kan ada Tak sampai sebulan dah nmpak kesan Tak perlu injection pun Kemam2 dah berseri๐Ÿ’ž Jom dapatkan Magic Slim White dgn pengedar sah anda skrg!!! Whatsapp ๐Ÿ“ฒ0124271408
Kad Kahwin dah hantar Cincin dah beli Baju nikah dah tempah Set pelamin dah siap sewa Goodies bag dah tempah Betul ke dah siap cheklist tu Kulit macam mana, takkan nk biar je mngerutu jeโ€ผ Jangan risau MAGIC SLIMWHITE kan ada Tak sampai sebulan dah nmpak kesan Tak perlu injection pun Kemam2 dah berseri๐Ÿ’ž Jom dapatkan Magic Slim White dgn pengedar sah anda skrg!!! Whatsapp ๐Ÿ“ฒ0124271408
Kad Kahwin dah hantar Cincin dah beli Baju nikah dah tempah Set pelamin dah siap sewa Goodies bag dah tempah Betul ke dah siap cheklist tu Kulit macam mana, takkan nk biar je mngerutu jeโ€ผ Jangan risau MAGIC SLIMWHITE kan ada Tak sampai sebulan dah nmpak kesan Tak perlu injection pun Kemam2 dah berseri๐Ÿ’ž Jom dapatkan Magic Slim White dgn pengedar sah anda skrg!!! Whatsapp ๐Ÿ“ฒ0124271408
Sanggup ke Sanggup??? ๐Ÿ˜ . Hari ni dah 21hb November. Masih ada 9 hari lagi nak masuk bulan December 2018. Bermakna hanya ada 9 hari saja lagi untuk anda buat buat keputusan yang boleh merubah hidup anda selama2nya. . Saya mencari orang yang betul2 serius nak TURUNKAN BERAT BADAN, jadi sihat, kurus dan cantik sebelum masuknya tahun 2019 ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ. . Ada COACH, ada ILMU & ada TEAM SUPPORT ๐Ÿ‘‰ KURUS jadi MUDAH!!!.๐Ÿ˜Š . ๐Ÿ’ƒPendaftaran DECEMBER Kurus Online (Season 40) telah dibuka. Tempat adalah TERHAD!! . . ๐Ÿ’ƒMasih sempat lagi u all nak langsaikan Azam 2018 dan jadi orang yang baru menjelang 2019. . ๐Ÿ‘‰Klik je link kat bio @dee.azhar4411 . ๐Ÿ’—Coach Dee : 0192306842 #getfitnowonline #teamcoacheyfa . #nakkurus #nakcantik #sedap #makansedap #kurus #kurusonline #tipsdiet #diet #dietseimbang #makanansihat #nakkurus #nakcantik #sayasukamakan #jjcm #cepatkurus #kevinzahari #lelakikirimantuhan #antapermana #makanandiet #menudiet #tipskuruscepat #deeazhar #misikurus #azam2019 #getfitnowonline #gfno #isteribukanuntukdisewa #fattzura #zulariffin #polisevo2 #teamcoacheyfa
Apa kata kita cuba resipi sihat ni untuk dinner malam ni? Senang pun senang, sedap pun sedap kan..dan yang pasti, ini makanan sihat dan berkhasiat. Nyum nyum nyum..๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ . Hari ni dah 21hb November. Masih ada 9 hari lagi nak masuk bulan December 2018. Bermakna hanya ada 9 hari saja lagi untuk anda buat buat keputusan yang boleh merubah hidup anda selama2nya. . Saya mencari orang yang betul2 serius nak TURUNKAN BERAT BADAN, jadi sihat, kurus dan cantik sebelum masuknya tahun 2019 ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ. . Ada COACH, ada ILMU & ada TEAM SUPPORT ๐Ÿ‘‰ KURUS jadi MUDAH!!!.๐Ÿ˜Š . ๐Ÿ’ƒPendaftaran DECEMBER Kurus Online (Season 40) telah dibuka. Tempat adalah TERHAD!! . . ๐Ÿ’ƒMasih sempat lagi u all nak langsaikan Azam 2018 dan jadi orang yang baru menjelang 2019. . ๐Ÿ‘‰Klik je link kat bio @dee.azhar4411 . ๐Ÿ’—Coach Dee : 0192306842 #getfitnowonline #teamcoacheyfa . #nakkurus #nakcantik #sedap #makansedap #kurus #kurusonline #tipsdiet #diet #dietseimbang #makanansihat #nakkurus #nakcantik #sayasukamakan #jjcm #cepatkurus #kevinzahari #lelakikirimantuhan #antapermana #makanandiet #menudiet #tipskuruscepat #deeazhar #misikurus #azam2019 #getfitnowonline #gfno #isteribukanuntukdisewa #fattzura #zulariffin #polisevo2 #teamcoacheyfa
Ok. Pada anda yang tengah pikir malam ni nak dinner ape, ape kata anda buat Bubur Oat Isi Ikan. . Caranya : 1. Masukkan 2-3 sudu penuh Oat (instant/rolled oat - better). 2. Masukkan setengah cawan air. 3. Masukkan hirisan 1 bawang merah & 1 bawang putih, secubit garam, lada hitam & lada sulah. 4. Masak di atas api sederhana, kacau supaya tidak melekat di periuk. 5. Gaulkan isi ikan (salmon/dowry, tongkol, kembung & ape2 ikan yg banyak isi) dgn kunyit dan grill di atas nonstick pan selama 5 minit setiap bahagian hingga masak. Angkat dan ketepikan. Boleh diletakkan di atas bubur oat yang telah siap dimasak dan sedia untuk di makan. . Serius sedap gilerrrrr okaayhh..๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ . Hari ni dah 21hb November. Masih ada 9 hari lagi nak masuk bulan December 2018. Bermakna hanya ada 9 hari saja lagi untuk anda buat buat keputusan yang boleh merubah hidup anda selama2nya. . Saya mencari orang yang betul2 serius nak TURUNKAN BERAT BADAN, jadi sihat, kurus dan cantik sebelum masuknya tahun 2019 ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ. . Ada COACH, ada ILMU & ada TEAM SUPPORT ๐Ÿ‘‰ KURUS jadi MUDAH!!!.๐Ÿ˜Š . ๐Ÿ’ƒPendaftaran DECEMBER Kurus Online (Season 40) telah dibuka. Tempat adalah TERHAD!! . . ๐Ÿ’ƒMasih sempat lagi u all nak langsaikan Azam 2018 dan jadi orang yang baru menjelang 2019. . ๐Ÿ‘‰Klik je link kat bio @dee.azhar4411 . ๐Ÿ’—Coach Dee : 0192306842 #getfitnowonline #teamcoacheyfa . #nakkurus #nakcantik #sedap #makansedap #kurus #kurusonline #tipsdiet #diet #dietseimbang #makanansihat #nakkurus #nakcantik #sayasukamakan #jjcm #cepatkurus #kevinzahari #lelakikirimantuhan #antapermana #makanandiet #menudiet #tipskuruscepat #deeazhar #misikurus #azam2019 #getfitnowonline #gfno #isteribukanuntukdisewa #fattzura #zulariffin #polisevo2 #teamcoacheyfa
next page →