#nakcantik

999,500 posts

Loading...
🌸CHARLES & KEITH🌸 Price: RM 129 Measurement: 21cm x 16cm x 8.5cm Add postage RM 10 sm Add postage RM 20 ss Pre order (14 working days) Slide gambar untuk lihat pilihan warna beg πŸ’› ===== ❎ No fussy customer ❎ No urgent order Macam mana nak order ? 1.Tolong pastikan anda baca info di ruangan highlight sebelum membuat tempahan ya 😊 2.Screenshot picture πŸ˜‰ 3.whatsapp sis rara 😘 ===== Whatsapp sis rara di 0189637907 atau klik link di bahagian profile untuk pertanyaan dan tempahan 🌸 ===== #handbagmurah #charlesandkeithmalaysia #handbagoriginal #instafamousmalaysia #malaysiaviral #sayajualbeg #begcantik #bazaarpaknil #bajukurungmurah #perfumemurah #nakcantik #slingbegmurah #handbagcantik #handbagcantikmurah #bajukurungmurah #bajuraya2018 #begraya2018 #begcantikdanmurah #begdinner #malaysiaootd #malaysiaviral #begcomelmurah #makeuptutorialmalaysia #bajukurungpeplum #charlesandkeithmurah #trustedseller #droshiphandbag #dropshipcharlesandkeith #onlineshopmalaysia #sayajualbeg #bridesmaidmalaysia
SKINCARE TRICKS πŸ˜˜πŸ˜˜β € .β € *see next postβ € .β €β €β € πŸ“²πŸ“²: 017-6200993 (nyssaa)β €β €β € insyaallahh Nyssaa guide korang sampy uollss dpt kulit yg diidamknπŸ˜˜πŸ˜˜β €β €β € .β €β €β € .β €β €β € #nsabeauty #nsaserum #nsacleanser #nsabeautyoriginal #ainaaserum #ainaacleanser #serumviral #nsabyaina #teamaira #teamairafighter #nsamalaysia #nsanyssaa #cantikdengannsa #gebugebas #babes #zonebuddyz #uitm #businessstudent #uitmdihatiku #igstorymalaysia #igstoryreview #lawakhambar #fattzura β € #BLACKPINK #nakcantik #lagisyantik #tiktokmalaysia #motifviral #MeleTOP #musicallymalysia
" IT'S MY JOB TO MAKE YOU FLAWLESS " πŸ‘±πŸ»β€β™€οΈπŸ‘±πŸ»β€β™€οΈπŸ‘±πŸ»β€β™€οΈπŸ‘±πŸ»β€β™€οΈπŸ‘±πŸ»β€β™€οΈπŸ‘±πŸ»β€β™€οΈπŸ‘±πŸ»β€β™€οΈπŸ‘±πŸ»β€β™€οΈπŸ‘±πŸ»β€β™€οΈπŸ‘±πŸ»β€β™€οΈπŸ‘±πŸ»β€β™€οΈπŸ‘±πŸ»β€β™€οΈπŸ‘±πŸ»β€β™€οΈπŸ‘±πŸ»β€β™€οΈ . . Kenapa perlu pilih Moy'j Flawscure ? πŸ€”πŸ€”πŸ€”πŸ€”πŸ€”πŸ€”πŸ€”πŸ€”πŸ€”πŸ€”πŸ€”πŸ€”πŸ€”πŸ€” 🍁 Produk ni halal & Kelulusan KKM 🍁 Membantu masalah kulit berminyak & kering 🍁 1 Warna Sesuai semua jenis kulit 🍁 Membantu masalah MISS J and parut Jerawat 🍁 Tahan lebih 12 Jam Ke atas 🍁 Mesra Wuduk . . Selain kelebihan di atas banyak lagi kelebihan moyjflawscure tauuu 😍😍😍😍😍😍😍😍 Korang tunggu apa lagi ? Nak cantik ? Nak glowing ? Kena try dulu belum cuba belum tahu tauuuuu πŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œ . . Harga termasuk Postage 🎁 1 rm65 , 2 rm125(SM) 1 rm68 , 2 rm128 (SS) Pembelian 3 ke atas akan dapat diskaun πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“ πŸ€πŸ€πŸ€Whatsapp now πŸ€πŸ€πŸ€ πŸ‚0195223172 πŸ‚ πŸ‚0195223172 πŸ‚ πŸ‚0195223172 πŸ‚ πŸ‚0195223172 πŸ‚
JOM DETOX DENGAN STEA GREEN TEA! 🍡🌿 Dengan melakukan detox ini, kita dapat membersihkan tubuh badan kita daripada racun ataupun toksin berbahaya, memperbaiki kesihatan dan metabolisma tubuh, mencegah penuaan semulajadi, menurunkan berat badan dan lain-lain lagi. 5 KEISTIMEWAAN STEA: 🍡 Mampu mengikat lemak dan membuang kelebihan lemak dari dalam tubuh. 🍡 Mampu melindungi tubuh daripada radikal bebas. 🍡 Melancarkan sistem penghadaman, sehingga melancarkan proses detox. 🍡 Meningkatkan metabolisma tubuh dan fungsi hati sehingga memudahkan proses detox. 🍡 Membantu regenerasi sel-sel kulit, sehingga mencegah penuaan semulajadi. . http://www.wasap.my/60198484660/nk_order_STEA . FOLLOW IG: @elby_lara @elby_lara @elby_lara . . #STEA 🍡 #stea #steatehhijau #steatehhijaujohor #steatehhijauskudai #steatehhijaumutiararini #steatehhijautamanu #steatehhijaugelangpatah #steatehhijaupontian #detox #tehdetox #tipslangsing #kuruslangsing #bakarlemak #viral #organik #bodysolid #bodyshape #tehhijau #japanesegreentea #puregreentea #greentea #matcha #tehhijaujepun #nakkurus #naksihat #nakcantik #naklawa #metabolismbooster #matcha #greenteaextract
JOM DETOX DENGAN STEA GREEN TEA! 🍡🌿 Dengan melakukan detox ini, kita dapat membersihkan tubuh badan kita daripada racun ataupun toksin berbahaya, memperbaiki kesihatan dan metabolisma tubuh, mencegah penuaan semulajadi, menurunkan berat badan dan lain-lain lagi. 5 KEISTIMEWAAN STEA: 🍡 Mampu mengikat lemak dan membuang kelebihan lemak dari dalam tubuh. 🍡 Mampu melindungi tubuh daripada radikal bebas. 🍡 Melancarkan sistem penghadaman, sehingga melancarkan proses detox. 🍡 Meningkatkan metabolisma tubuh dan fungsi hati sehingga memudahkan proses detox. 🍡 Membantu regenerasi sel-sel kulit, sehingga mencegah penuaan semulajadi. . http://www.wasap.my/60198484660/nk_order_STEA . FOLLOW IG: @elby_lara @elby_lara @elby_lara . . #STEA 🍡 #stea #steatehhijau #steatehhijaujohor #steatehhijauskudai #steatehhijaumutiararini #steatehhijautamanu #steatehhijaugelangpatah #steatehhijaupontian #detox #tehdetox #tipslangsing #kuruslangsing #bakarlemak #viral #organik #bodysolid #bodyshape #tehhijau #japanesegreentea #puregreentea #greentea #matcha #tehhijaujepun #nakkurus #naksihat #nakcantik #naklawa #metabolismbooster #matcha #greenteaextract
MOMENT PALING INDAH BG SEORANG WANITA BILA BERAT DAH TURUN!!!πŸ’•πŸ’•πŸ’• . . Testimoni . Biar kan testimoni yang berbicara. Berkesan ke berkesan ke..anda scroll lihat sendiri testimoni dr pengguna lolita. . Sekotak RM55 exc postage. Sekitak 10 biji program utk kurus selama 10 hari jer. Kesannya seawal 5 hari. . Kalo x menjadi xkan ler hadoo update feedback jer memanjang tiap2 hari. . Hakak2 diluar sana, jangan fobia dah kalo nak kurus. Ai faham berapa banyak dah duit korang lebur gara2 nak kurus. Beli produk ratusan ringgit. Kesan xseperti dijanjikan. Ai xnak propa panjang2. Cakap saja xguna sekupang pun kan. Jadi ai update jer feedback hari2. Mudah-mudahan terbuka hati korang nak try walaupun sekotak. πŸ˜—πŸ˜™ . . WhatsApp 017 5656053 . . #sayajual #bazarpaknil #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #bigsizemalaysia #lofattah #jomkurus #plussizehijab #plussizemalaysia #pahang
JOM DETOX DENGAN STEA GREEN TEA! 🍡🌿 Dengan melakukan detox ini, kita dapat membersihkan tubuh badan kita daripada racun ataupun toksin berbahaya, memperbaiki kesihatan dan metabolisma tubuh, mencegah penuaan semulajadi, menurunkan berat badan dan lain-lain lagi. 5 KEISTIMEWAAN STEA: 🍡 Mampu mengikat lemak dan membuang kelebihan lemak dari dalam tubuh. 🍡 Mampu melindungi tubuh daripada radikal bebas. 🍡 Melancarkan sistem penghadaman, sehingga melancarkan proses detox. 🍡 Meningkatkan metabolisma tubuh dan fungsi hati sehingga memudahkan proses detox. 🍡 Membantu regenerasi sel-sel kulit, sehingga mencegah penuaan semulajadi. . http://www.wasap.my/60198484660/nk_order_STEA . FOLLOW IG: @elby_lara @elby_lara @elby_lara . . #STEA 🍡 #stea #steatehhijau #steatehhijaujohor #steatehhijauskudai #steatehhijaumutiararini #steatehhijautamanu #steatehhijaugelangpatah #steatehhijaupontian #detox #tehdetox #tipslangsing #kuruslangsing #bakarlemak #viral #organik #bodysolid #bodyshape #tehhijau #japanesegreentea #puregreentea #greentea #matcha #tehhijaujepun #nakkurus #naksihat #nakcantik #naklawa #metabolismbooster #matcha #greenteaextract
Good morning syg² bonda semua .... breakfast apa je pagi ni? Nasi lemak, roti canai, capati? Apa² pn lepas breakfast tu jangan lupa Tau minum dulu secawan coffee kigelia mendara lentik, baru la ceria jaa Hari ni😘 . . http://bondahq.wasap.my/ http://bondahq.wasap.my/ 0169090259 - bonda HQ 0169090259 - bonda HQ . . #mendaralentik #ramuanbonda #nakcantik #malaysia #kigeliamendaralentik
Kadang takde penurunan berat tp perut dh kempis ! Tu namanya INCH LOSS πŸ’ƒ . Kan dh ckp, dgn #beauteaskinny PASTI KURUS !! πŸ‘™πŸ‘— . Whatsapp +6013 4297777 atau malas sgt nk save no?? Tekan je link kt bio, terus direct blh whatsapp πŸ’œ . #jomkurus #autokurus #bukancakapjer #nakkuruskunyahbeauteaskinny #kunyahkunyahkurus #samasamaslim #kurusbukancakapjer #kurusdalam7hari #beautea #beauteaskinny #nakkuruih #naksihat #nakslim #program10harikurus #carakuruskanbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #kurusdengancepat #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #produkkurus #cabarankurus #supplementkurus #bahagiabukanbidaan #testimonibeauteaskinny
MOMENT PALING INDAH BG SEORANG WANITA BILA BERAT DAH TURUN!!!πŸ’•πŸ’•πŸ’• . . Testimoni . Biar kan testimoni yang berbicara. Berkesan ke berkesan ke..anda scroll lihat sendiri testimoni dr pengguna lolita. . Sekotak RM55 exc postage. Sekitak 10 biji program utk kurus selama 10 hari jer. Kesannya seawal 5 hari. . Kalo x menjadi xkan ler hadoo update feedback jer memanjang tiap2 hari. . Hakak2 diluar sana, jangan fobia dah kalo nak kurus. Ai faham berapa banyak dah duit korang lebur gara2 nak kurus. Beli produk ratusan ringgit. Kesan xseperti dijanjikan. Ai xnak propa panjang2. Cakap saja xguna sekupang pun kan. Jadi ai update jer feedback hari2. Mudah-mudahan terbuka hati korang nak try walaupun sekotak. πŸ˜—πŸ˜™ . . WhatsApp 017 5656053 . . #sayajual #bazarpaknil #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #bigsizemalaysia #lofattah #jomkurus #plussizehijab #plussizemalaysia #pahang
Itu knpa kita perlu buat facial kn😁😁.... . Jom kta book facial skrg...buang segala toksikΒ² pada wajah..😊😊 . Minat nk facial meh tekan siniπŸ‘‡ . www.wasap.my/60148435326/facial . #azmobilespa #nakfacial #nakcantik #hargakasihsayang #enigmabeauty
Good morning , jangan lupa sebelum keluar rumah sebelum mekap atau selepas mekap , sembur dulu Hermosa SPF30 kat muka ya girls . . . Bukannya apa , matahari mencanak atas kepala nanti boleh la Hermosa protrct skin dari terbakar dan gelap . Boleh mengelakkan segala iritasi kulit dan pigmentasi daripada direct berlaku . . . . Ketuk pintu Bio zizz kat atas tu cepat ! . . http://www.wasap.my/60167047437 . . #hermosabybelinda #hermosabeach #hermosa 😍 #hermosasunmist #hermosaoriginal #hermosaprotection #hermosaspf30 #protectskin #jagakulit #lindungikulit #sinaranuvauvb #uva #uvb #kukitcantik #kulitrata #kulitlicin #kulit #kulitputih #kulitsehat #kulitcerah #jomsamasamacantik #jomcantiksama2 #jomcantik #nakcantikcarisaya #nakcantikcepat #nakcantik #nakcantiknaksihat #sayajualsayapakai #sayapakaisayajual #jomcantik
#MIRACLETONERSOMEBYMIMALAYSIA πŸ™Œ SOMEBYME AHA, BHA dan PHA berfungsi sebagai exfoliator yg berkesan utk menanggalkan sel kulit mati dan menjadikan kulit tampak bersih dan lebih berseri daripada sebelumnya 😍 . . #miracletonermalaysia #miracletonersomebyme #miracletoner #miracle30dayschallange #masalahkulit #masalahjerawat #masalahparut #masalahmuka #mukakusam #nakcantik #miracletonerori #miracletonerorimalaysia
Alhamdulillah ramai kejar AMAURA CRYSTAL semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah πŸ’―% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. Yg berminat boleh terus whatsapp sy okay : 01119278368 🌹 . #amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat #naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
MOMENT PALING INDAH BG SEORANG WANITA BILA BERAT DAH TURUN!!!πŸ’•πŸ’•πŸ’• . . Testimoni . Biar kan testimoni yang berbicara. Berkesan ke berkesan ke..anda scroll lihat sendiri testimoni dr pengguna lolita. . Sekotak RM55 exc postage. Sekitak 10 biji program utk kurus selama 10 hari jer. Kesannya seawal 5 hari. . Kalo x menjadi xkan ler hadoo update feedback jer memanjang tiap2 hari. . Hakak2 diluar sana, jangan fobia dah kalo nak kurus. Ai faham berapa banyak dah duit korang lebur gara2 nak kurus. Beli produk ratusan ringgit. Kesan xseperti dijanjikan. Ai xnak propa panjang2. Cakap saja xguna sekupang pun kan. Jadi ai update jer feedback hari2. Mudah-mudahan terbuka hati korang nak try walaupun sekotak. πŸ˜—πŸ˜™ . . WhatsApp 017 5656053 . . #sayajual #bazarpaknil #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #bigsizemalaysia #lofattah #jomkurus #plussizehijab #plussizemalaysia #pahang
Kaloriii... . Posting di atas, mmg contoh yang paling mudah untuk kita faham..tentang kalori.. . Dan kita kena faham, 7700 kalori hasil daripada kita makan akan menyebabkan 1kg lemak akan mula terbentuk..Sekiranya kita tidak bakar apa yang kita makan.. . Utk yg dh lebih 30kg daripada ideal weight boleh lakukan defisit kalori utk get back ur ideal weight..do it in 21 days.. . Tak tahu nak makan apa?Join programme our programme..Kita ada meal plan utk diberikan... . Jr. Coach Linda 0199840291 . #brunei #johor #pilihanmakanansihat #thepayekcafe #foodhunter #ckhaslinda #teamckrosliza #tipmotivasi #yakinkurus #sokonganahlikeluarga #fatloss #kelantan #sarawak #nakcantik #healthydiet #losingweight #kualalumpur #sihatdanbonusnyakurus #eatclean #suriafm #tipsdiet #ctdk #airasiax #selangor #adegengsenangkurus #tv3 #kedah #kakidrama #melaka #kurusdenganselamat
Hari ni uruskan baju2 yang perlu dibasuh. Almaklumla sibuk berseminar beberapa hari ni. . Walaupun cuti saya akn pastikan wajah ini disapu dgn serum. Serum Lumivie pula pagi ni. . Suka serum ni sb kesannya wowweee gitu. Bestla. Awak kalau nak cantik patut try. . #askmeanything #iambeautyconsultant #bebeautiful #nakcantik #nakflawless #loveme #kalaunakcantikdengarlahkatabeautyconsultant #freeconsultation
Adik kakak yang tengah sibuk nak menguruskan badan atau suka join group zumba tapi susah nak cari legging yang sesuai .... meh! Check out ...NEW PLUSSIZE LEGGING. πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘ ● SELESA dipakai. ● TIDAK PANAS. ● Kain jenis MEMERI. πŸ‘–πŸ‘–πŸ‘–πŸ‘–πŸ‘–πŸ‘–πŸ‘–πŸ‘–πŸ‘–πŸ‘–πŸ‘–πŸ‘–πŸ‘–πŸ‘–πŸ‘–πŸ‘–πŸ‘–πŸ‘–πŸ‘–πŸ‘–πŸ‘–πŸ‘–πŸ‘–πŸ‘–πŸ‘–πŸ‘–πŸ‘–πŸ‘–πŸ‘–πŸ‘–πŸ‘–πŸ‘– Plussize legging - Free Size Material: nylon/spandex/cotton Free size: fit max 130kg Waist: 32”-54” Hip: 36”-68” Length: 37” 😊😊😊😊😊😊 HARGA : BELI 01 helai - RM80.00 BELI 02 helai - RM140.00 Free postage - Malaysia sahaja. #trustedseller #girdle #girdlepants #korsetplussize #nakkuruscepat #bengkungperut #bengkung #ultraslim #plussizepanty #kempiskanperut #nakkurus #perutkempis #seluarplussize #majlispertunangan #korset #nakcantik #bengkungmoden #sportsbra #pakaiangym #perkahwinan #pertunangan #majliskahwin #kahwin #tunang #korsetplussize #pakaianplussize #majlisperkahwinan #pakaiandalam #leggings #plussizebra #buttliftpanty
MOMENT PALING INDAH BG SEORANG WANITA BILA BERAT DAH TURUN!!!πŸ’•πŸ’•πŸ’• . . Testimoni . Biar kan testimoni yang berbicara. Berkesan ke berkesan ke..anda scroll lihat sendiri testimoni dr pengguna lolita. . Sekotak RM55 exc postage. Sekitak 10 biji program utk kurus selama 10 hari jer. Kesannya seawal 5 hari. . Kalo x menjadi xkan ler hadoo update feedback jer memanjang tiap2 hari. . Hakak2 diluar sana, jangan fobia dah kalo nak kurus. Ai faham berapa banyak dah duit korang lebur gara2 nak kurus. Beli produk ratusan ringgit. Kesan xseperti dijanjikan. Ai xnak propa panjang2. Cakap saja xguna sekupang pun kan. Jadi ai update jer feedback hari2. Mudah-mudahan terbuka hati korang nak try walaupun sekotak. πŸ˜—πŸ˜™ . . WhatsApp 017 5656053 . . #sayajual #bazarpaknil #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #bigsizemalaysia #lofattah #jomkurus #plussizehijab #plussizemalaysia #pahang
KONGSI RAHSIA KURUS LANGSING Tak salah kalau kita berkongsi rahsia kebaikan dan khasiat STEA green tea kepada orang-orang yang ingin kurus secara sihat, selamat dan cepat. Alhamdulillah setelah mengamalkan minum #steagreentea secara teratur badan terasa lebih ringan dan lemak-lemak jahat mula pecah. Satu lagi feedback #stealovers yang anda perlu ambil kira. Jika ada mahu langsing sihat,apa tunggu lagi sebarkan kebaikan dan khasiat STEA green tea ini. Nak cuba? Nak order? . http://www.wasap.my/60198484660/nk_order_STEA . FOLLOW IG: @elby_lara @elby_lara @elby_lara . . #STEA 🍡 #stea #steatehhijau #steatehhijaujohor #steatehhijauskudai #steatehhijaumutiararini #steatehhijaugelangpatah #steatehhijaupontian #detox #tehdetox #tipslangsing #kuruslangsing #bakarlemak #viral #bodysolid #bodyshape #tehhijau #japanesegreentea #puregreentea #greentea #matcha #tehhijaujepun #nakkurus #naksihat #nakcantik #naklawa #metabolismbooster #matcha #greenteaextract
🌸CHARLES & KEITH🌸 Price: RM 119 (new price) Measurement: 19cm x 13.5cm x 7.5cm Add postage RM 10 sm Add postage RM 20 ss Pre order (14 working days) Slide gambar untuk lihat pilihan warna beg πŸ’› ===== ❎ No fussy customer ❎ No urgent order Macam mana nak order ? 1.Tolong pastikan anda baca info di ruangan highlight sebelum membuat tempahan ya 😊 2.Screenshot picture πŸ˜‰ 3.whatsapp sis rara 😘 ===== Whatsapp sis rara di 0189637907 atau klik link di bahagian profile untuk pertanyaan dan tempahan 🌸 ===== #handbagmurah #charlesandkeithmalaysia #handbagoriginal #instafamousmalaysia #malaysiaviral #sayajualbeg #begcantik #bazaarpaknil #bajukurungmurah #perfumemurah #nakcantik #slingbegmurah #handbagcantik #handbagcantikmurah #bajukurungmurah #bajuraya2018 #begraya2018 #begcantikdanmurah #begdinner #malaysiaootd #malaysiaviral #begcomelmurah #makeuptutorialmalaysia #bajukurungpeplum #charlesandkeithmurah #trustedseller #droshiphandbag #dropshipcharlesandkeith #onlineshopmalaysia #sayajualbeg #bridesmaidmalaysia
KONGSI RAHSIA KURUS LANGSING Tak salah kalau kita berkongsi rahsia kebaikan dan khasiat STEA green tea kepada orang-orang yang ingin kurus secara sihat, selamat dan cepat. Alhamdulillah setelah mengamalkan minum #steagreentea secara teratur badan terasa lebih ringan dan lemak-lemak jahat mula pecah. Satu lagi feedback #stealovers yang anda perlu ambil kira. Jika ada mahu langsing sihat,apa tunggu lagi sebarkan kebaikan dan khasiat STEA green tea ini. Nak cuba? Nak order? . http://www.wasap.my/60198484660/nk_order_STEA . FOLLOW IG: @elby_lara @elby_lara @elby_lara . . #STEA 🍡 #stea #steatehhijau #steatehhijaujohor #steatehhijauskudai #steatehhijaumutiararini #steatehhijaugelangpatah #steatehhijaupontian #detox #tehdetox #tipslangsing #kuruslangsing #bakarlemak #viral #bodysolid #bodyshape #tehhijau #japanesegreentea #puregreentea #greentea #matcha #tehhijaujepun #nakkurus #naksihat #nakcantik #naklawa #metabolismbooster #matcha #greenteaextract
KONGSI RAHSIA KURUS LANGSING Tak salah kalau kita berkongsi rahsia kebaikan dan khasiat STEA green tea kepada orang-orang yang ingin kurus secara sihat, selamat dan cepat. Alhamdulillah setelah mengamalkan minum #steagreentea secara teratur badan terasa lebih ringan dan lemak-lemak jahat mula pecah. Satu lagi feedback #stealovers yang anda perlu ambil kira. Jika ada mahu langsing sihat,apa tunggu lagi sebarkan kebaikan dan khasiat STEA green tea ini. Nak cuba? Nak order? . http://www.wasap.my/60198484660/nk_order_STEA . FOLLOW IG: @elby_lara @elby_lara @elby_lara . . #STEA 🍡 #stea #steatehhijau #steatehhijaujohor #steatehhijauskudai #steatehhijaumutiararini #steatehhijaugelangpatah #steatehhijaupontian #detox #tehdetox #tipslangsing #kuruslangsing #bakarlemak #viral #bodysolid #bodyshape #tehhijau #japanesegreentea #puregreentea #greentea #matcha #tehhijaujepun #nakkurus #naksihat #nakcantik #naklawa #metabolismbooster #matcha #greenteaextract
Assalamualaikum and happy weekend everyone ❀ ===== 🌸CHARLES & KEITH🌸 Price: RM 129 Measurement: 26cm x 18cm x 8cm Add postage RM 10 sm Add postage RM 20 ss Pre order (14 working days) Slide gambar untuk lihat pilihan warna beg πŸ’› ===== ❎ No fussy customer ❎ No urgent order Macam mana nak order ? 1.Tolong pastikan anda baca info di ruangan highlight sebelum membuat tempahan ya 😊 2.Screenshot picture πŸ˜‰ 3.whatsapp sis rara 😘 ===== Whatsapp sis rara di 0189637907 atau klik link di bahagian profile untuk pertanyaan dan tempahan 🌸 ===== #handbagmurah #charlesandkeithmalaysia #handbagoriginal #instafamousmalaysia #malaysiaviral #sayajualbeg #begcantik #bazaarpaknil #bajukurungmurah #perfumemurah #nakcantik #slingbegmurah #handbagcantik #handbagcantikmurah #bajukurungmurah #bajuraya2018 #begraya2018 #begcantikdanmurah #begdinner #malaysiaootd #malaysiaviral #begcomelmurah #makeuptutorialmalaysia #bajukurungpeplum #charlesandkeithmurah #trustedseller #droshiphandbag #dropshipcharlesandkeith #onlineshopmalaysia #sayajualbeg #bridesmaidmalaysia
Wowwww😱😱 New Packaging Set 3 in 1.. Da ada mascara.. Cepat2 Dm or Ws .. Set ni sangat berbaloi tahan 5 bulan untuk penggunaan harian tauu . 😊 . EXPRESS MAKEUP KIT πŸ’„Selfie Ready Stick Foundation with Brush πŸ’„Kiss and Blush Pigment πŸ’„Mascara FREE COD AREAπŸ“²+6014 863 9920 #AreYouSelfieReady #NoMakeupMakeupKit #NameeRoslanCosmetics #beautyandthebeast #freecodjohorbahrunsingapore #freecod #nameeroslancosmeticjb #productkecantikan #selfie #makeuptutorial #muaputrajaya #muajb #stokisputrajaya #Legacy24k #TeamNR #nakcantik #iphonex #merdeka #makeup #tiktok #mua #promosi
. TUA SEBELUM USIA: KESAN DARI SINAR UV PADA KULIT . Hello weekend! Pasti banyak aktiviti yang sudah di rancang untuk memenuhi ruang hari minggu anda. Antaranya adalah aktiviti luar seperti beriadah di tepi pantai, aktiviti ekstrem lain di taman tema dan sebagainya yang boleh menyebabkan kulit anda terdedah dengan cahaya matahari. . Sinaran matahari merupakan sumber vitamin D yang percuma yang mudah didapati. Namun begitu, jika terdedah terlalu lama dengan sinaran UV ini, kulit kita akan lebih cepat mengalami kedutan, garisan halus, pigmentasi, kusam dan tak bermaya. Dan lebih membimbangkan lagi, jika dibiarkan, kulit kita berisiko untuk mendapat kanser kulit. . Oleh sebab itu kita perlu minum air yang banyak serta memakai sun-block sebelum memulakan aktiviti anda. Selain itu, pengambilan #BeDrink secara teratur dapat mengaktifkan sel kolagen serta membantu untuk melembabkan kulit anda selepas terdedah kepada sinaran UV. . Jangan lagi berfikir panjang, terus dapatkan dan minum Be Drink untuk memudahkan aktiviti hujung minggu anda tanpa rasa was-was. . SANTAI HUJUNG MINGGU BERSAMA BE DRINK! . . #HALALJAKIM #produk4dalam1 #BeTheGlamorousDrink #produkkecantikan #sayajual #produkkurusselepasbersalin #beautyaddict #cantikduludankiniselamanya #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #instadaily #product #like4like #instagram #instagood #beautiful #nakkurus #nakcantik #loveyourbody #goodmorning #goodvibes #fitness #motivation #goodforyou #slimming
Wowwww😱😱 New Packaging Set 3 in 1.. Da ada mascara.. Cepat2 Dm or Ws .. Set ni sangat berbaloi tahan 5 bulan untuk penggunaan harian tauu . 😊 . EXPRESS MAKEUP KIT πŸ’„Selfie Ready Stick Foundation with Brush πŸ’„Kiss and Blush Pigment πŸ’„Mascara FREE COD AREAπŸ“²+6014 863 9920 #AreYouSelfieReady #NoMakeupMakeupKit #NameeRoslanCosmetics #beautyandthebeast #freecodjohorbahrunsingapore #freecod #nameeroslancosmeticjb #productkecantikan #selfie #makeuptutorial #muaputrajaya #muajb #stokisputrajaya #Legacy24k #TeamNR #nakcantik #iphonex #merdeka #makeup #tiktok #mua #promosi
Wowwww😱😱 New Packaging Set 3 in 1.. Da ada mascara.. Cepat2 Dm or Ws .. Set ni sangat berbaloi tahan 5 bulan untuk penggunaan harian tauu . 😊 . EXPRESS MAKEUP KIT πŸ’„Selfie Ready Stick Foundation with Brush πŸ’„Kiss and Blush Pigment πŸ’„Mascara FREE COD AREAπŸ“²+6014 863 9920 #AreYouSelfieReady #NoMakeupMakeupKit #NameeRoslanCosmetics #beautyandthebeast #freecodjohorbahrunsingapore #freecod #nameeroslancosmeticjb #productkecantikan #selfie #makeuptutorial #muaputrajaya #muajb #stokisputrajaya #Legacy24k #TeamNR #nakcantik #iphonex #merdeka #makeup #tiktok #mua #promosi
Ni gambar kiriman sis Anggun dari Johor 😍 memang se-anggun gambarnya juga 😍 Tenkiu sis, moga bermanfaat selalu Jamu ni utk sis okays and stay anggun always πŸ˜˜πŸ’ƒπŸ»β™₯️ . Okay nak bagitau... BATCH 31 DAH OPEN FOR ORDER 😱😍 Cepat Komen/DM/Wassap kalau nak rasa sendiri Jamu fresh sedap rasa Jus Asam Jawa ni πŸ˜‹πŸ˜πŸš—πŸ’¨πŸ’¨ . #MYHoolaHoope #Empowomen #SayaJual #Jamu #JamuSedap #SayaJualJamu #Jus #JusHerba #Organik #Tradisional #Homemade #NakKuat #NakCantik #NakJimat #NakLawa #NakSihat #AwetMuda #Temulawak #MakMakSangat #COD #PosLaju #PetalingJaya #kualalumpur #1000ml #1liter #selangor #anggun
WAWA SERUM FOUNDATION VIRAL 2018! 🀩 Foundation pertama di Malaysia yang menutup cela sambil merawat! Kandungan: 🍁 PEARL POWDER 🍁 ARGIRELINE 🍁 VITAMIN C 🍁 ARGAN OIL 🍁 MARULA OIL 🍁 BEE VENOM Now available in 3 code yang sesuai utk semua wanita asia: πŸ‘©πŸ» FAIR - cerah/putih macam wawa zainal πŸ‘©πŸΌ NATURAL - kuning langsat πŸ‘©πŸ½ MEDIUM - hitam manis/tanned Size 20ml untuk penggunaan 2-3 bulan bergantung pada kekerapan penggunaan. TIPS: Gunakan beauty blender dan dap-dap utk hasil full coverage 😍 . Dapdap terus kulit cantik & glowing! 😘 . Harga murah jer korg rm59 jer tau!!! β€’β€’β€’ Ready stock! Ready stock! Ready stock! . Nak order whtsapp terus πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» . Whatsapp 0133468515 Whatsapp 0133468515 Whatsapp 0133468515 β€’β€’β€’ . #wawaserum #wawaserumkl #wawaserumselangor #wawaserumjohor #wawaserumkuantan #wawaserumperak #wawaserumshahalam #wawaserumbywawazainal #wawaserumsarawak #serum #serummurah #nakcantik #kulitsihat #flawless #glowing #beauty #beautiful #girls #klcc #kuching #ampang #bangi #melaka #perlis #kelantan #pahang #wawaserumhq
WAWA SERUM FOUNDATION VIRAL 2018! 🀩 Foundation pertama di Malaysia yang menutup cela sambil merawat! Kandungan: 🍁 PEARL POWDER 🍁 ARGIRELINE 🍁 VITAMIN C 🍁 ARGAN OIL 🍁 MARULA OIL 🍁 BEE VENOM Now available in 3 code yang sesuai utk semua wanita asia: πŸ‘©πŸ» FAIR - cerah/putih macam wawa zainal πŸ‘©πŸΌ NATURAL - kuning langsat πŸ‘©πŸ½ MEDIUM - hitam manis/tanned Size 20ml untuk penggunaan 2-3 bulan bergantung pada kekerapan penggunaan. TIPS: Gunakan beauty blender dan dap-dap utk hasil full coverage 😍 . Dapdap terus kulit cantik & glowing! 😘 . Harga murah jer korg rm59 jer tau!!! β€’β€’β€’ Ready stock! Ready stock! Ready stock! . Nak order whtsapp terus πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» . Whatsapp 0133468515 Whatsapp 0133468515 Whatsapp 0133468515 β€’β€’β€’ . #wawaserum #wawaserumkl #wawaserumselangor #wawaserumjohor #wawaserumkuantan #wawaserumperak #wawaserumshahalam #wawaserumbywawazainal #wawaserumsarawak #serum #serummurah #nakcantik #kulitsihat #flawless #glowing #beauty #beautiful #girls #klcc #kuching #ampang #bangi #melaka #perlis #kelantan #pahang #wawaserumhq
WAWA SERUM FOUNDATION VIRAL 2018! 🀩 Foundation pertama di Malaysia yang menutup cela sambil merawat! Kandungan: 🍁 PEARL POWDER 🍁 ARGIRELINE 🍁 VITAMIN C 🍁 ARGAN OIL 🍁 MARULA OIL 🍁 BEE VENOM Now available in 3 code yang sesuai utk semua wanita asia: πŸ‘©πŸ» FAIR - cerah/putih macam wawa zainal πŸ‘©πŸΌ NATURAL - kuning langsat πŸ‘©πŸ½ MEDIUM - hitam manis/tanned Size 20ml untuk penggunaan 2-3 bulan bergantung pada kekerapan penggunaan. TIPS: Gunakan beauty blender dan dap-dap utk hasil full coverage 😍 . Dapdap terus kulit cantik & glowing! 😘 . Harga murah jer korg rm59 jer tau!!! β€’β€’β€’ Ready stock! Ready stock! Ready stock! . Nak order whtsapp terus πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» . Whatsapp 0133468515 Whatsapp 0133468515 Whatsapp 0133468515 β€’β€’β€’ . #wawaserum #wawaserumkl #wawaserumselangor #wawaserumjohor #wawaserumkuantan #wawaserumperak #wawaserumshahalam #wawaserumbywawazainal #wawaserumsarawak #serum #serummurah #nakcantik #kulitsihat #flawless #glowing #beauty #beautiful #girls #klcc #kuching #ampang #bangi #melaka #perlis #kelantan #pahang #wawaserumhq
Fazura pun suka minum teh hijau! So, jangan ketepikan kebaikan teh hijau ya.Amalkan minum teh hijau secara rutin untuk menjaga dan mengekalkan kesihatan kita. . Try lah minum STEA teh hijau yg diimport daripada Jepun ini. Khasiatnya sungguh luar biasa. Mampu menurunkan berat badan secara sihat dan selamat. . http://www.wasap.my/60198484660/nk_order_STEA . FOLLOW IG: @elby_lara @elby_lara @elby_lara . . #STEA 🍡 #stea #steatehhijau #steatehhijaujohor #steatehhijauskudai #steatehhijaumutiararini #steatehhijautamanu #steatehhijaugelangpatah #steatehhijaupontian #detox #tehdetox #tipslangsing #kuruslangsing #bakarlemak #viral #organik #bodysolid #bodyshape #tehhijau #japanesegreentea #puregreentea #greentea #matcha #tehhijaujepun #nakkurus #naksihat #nakcantik #naklawa #metabolismbooster #matcha #greenteaextract
Wowwww😱😱 New Packaging Set 3 in 1.. Da ada mascara.. Cepat2 Dm or Ws .. Set ni sangat berbaloi tahan 5 bulan untuk penggunaan harian tauu . 😊 . EXPRESS MAKEUP KIT πŸ’„Selfie Ready Stick Foundation with Brush πŸ’„Kiss and Blush Pigment πŸ’„Mascara FREE COD AREAπŸ“²+6014 863 9920 #AreYouSelfieReady #NoMakeupMakeupKit #NameeRoslanCosmetics #beautyandthebeast #freecodjohorbahrunsingapore #freecod #nameeroslancosmeticjb #productkecantikan #selfie #makeuptutorial #muaputrajaya #muajb #stokisputrajaya #Legacy24k #TeamNR #nakcantik #iphonex #merdeka #makeup #tiktok #mua #promosi
Wowwww😱😱 New Packaging Set 3 in 1.. Da ada mascara.. Cepat2 Dm or Ws .. Set ni sangat berbaloi tahan 5 bulan untuk penggunaan harian tauu . 😊 . EXPRESS MAKEUP KIT πŸ’„Selfie Ready Stick Foundation with Brush πŸ’„Kiss and Blush Pigment πŸ’„Mascara FREE COD AREAπŸ“²+6014 863 9920 #AreYouSelfieReady #NoMakeupMakeupKit #NameeRoslanCosmetics #beautyandthebeast #freecodjohorbahrunsingapore #freecod #nameeroslancosmeticjb #productkecantikan #selfie #makeuptutorial #muaputrajaya #muajb #stokisputrajaya #Legacy24k #TeamNR #nakcantik #iphonex #merdeka #makeup #tiktok #mua #promosi
Fazura pun suka minum teh hijau! So, jangan ketepikan kebaikan teh hijau ya.Amalkan minum teh hijau secara rutin untuk menjaga dan mengekalkan kesihatan kita. . Try lah minum STEA teh hijau yg diimport daripada Jepun ini. Khasiatnya sungguh luar biasa. Mampu menurunkan berat badan secara sihat dan selamat. . http://www.wasap.my/60198484660/nk_order_STEA . FOLLOW IG: @elby_lara @elby_lara @elby_lara . . #STEA 🍡 #stea #steatehhijau #steatehhijaujohor #steatehhijauskudai #steatehhijaumutiararini #steatehhijautamanu #steatehhijaugelangpatah #steatehhijaupontian #detox #tehdetox #tipslangsing #kuruslangsing #bakarlemak #viral #organik #bodysolid #bodyshape #tehhijau #japanesegreentea #puregreentea #greentea #matcha #tehhijaujepun #nakkurus #naksihat #nakcantik #naklawa #metabolismbooster #matcha #greenteaextract
Wowwww😱😱 New Packaging Set 3 in 1.. Da ada mascara.. Cepat2 Dm or Ws .. Set ni sangat berbaloi tahan 5 bulan untuk penggunaan harian tauu . 😊 . EXPRESS MAKEUP KIT πŸ’„Selfie Ready Stick Foundation with Brush πŸ’„Kiss and Blush Pigment πŸ’„Mascara FREE COD AREAπŸ“²+6014 863 9920 #AreYouSelfieReady #NoMakeupMakeupKit #NameeRoslanCosmetics #beautyandthebeast #freecodjohorbahrunsingapore #freecod #nameeroslancosmeticjb #productkecantikan #selfie #makeuptutorial #muaputrajaya #muajb #stokisputrajaya #Legacy24k #TeamNR #nakcantik #iphonex #merdeka #makeup #tiktok #mua #promosi
Fazura pun suka minum teh hijau! So, jangan ketepikan kebaikan teh hijau ya.Amalkan minum teh hijau secara rutin untuk menjaga dan mengekalkan kesihatan kita. . Try lah minum STEA teh hijau yg diimport daripada Jepun ini. Khasiatnya sungguh luar biasa. Mampu menurunkan berat badan secara sihat dan selamat. . http://www.wasap.my/60198484660/nk_order_STEA . FOLLOW IG: @elby_lara @elby_lara @elby_lara . . #STEA 🍡 #stea #steatehhijau #steatehhijaujohor #steatehhijauskudai #steatehhijaumutiararini #steatehhijautamanu #steatehhijaugelangpatah #steatehhijaupontian #detox #tehdetox #tipslangsing #kuruslangsing #bakarlemak #viral #organik #bodysolid #bodyshape #tehhijau #japanesegreentea #puregreentea #greentea #matcha #tehhijaujepun #nakkurus #naksihat #nakcantik #naklawa #metabolismbooster #matcha #greenteaextract
Kulit gelap terbakar akibat sunburn boleh jadi cerah dalam seminggu jer!!😱😱 . . Iyee....kalau uolls tak percaya uolls try sendiri.Sabun ni takde effect "skin peeling" semua tu lah.Kan bahaya tu...Mmg selamat dan natural je Serisoap ni 😍 . #sabun #serisoap #sabuntomato #kelebihanserisoap #serisoapfeedback #lakukeras #onlineshopping #jomcantik #nakcantik #kulitlicin #bebasjerawat #bebassunburn #nomorekulitkusam #parutjeragat #jomdropnerrys #nerrys
WAWA SERUM FOUNDATION VIRAL 2018! 🀩 Foundation pertama di Malaysia yang menutup cela sambil merawat! Kandungan: 🍁 PEARL POWDER 🍁 ARGIRELINE 🍁 VITAMIN C 🍁 ARGAN OIL 🍁 MARULA OIL 🍁 BEE VENOM Now available in 3 code yang sesuai utk semua wanita asia: πŸ‘©πŸ» FAIR - cerah/putih macam wawa zainal πŸ‘©πŸΌ NATURAL - kuning langsat πŸ‘©πŸ½ MEDIUM - hitam manis/tanned Size 20ml untuk penggunaan 2-3 bulan bergantung pada kekerapan penggunaan. TIPS: Gunakan beauty blender dan dap-dap utk hasil full coverage 😍 . Dapdap terus kulit cantik & glowing! 😘 . Harga murah jer korg rm59 jer tau!!! β€’β€’β€’ Ready stock! Ready stock! Ready stock! . Nak order whtsapp terus πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» . Whatsapp 0133468515 Whatsapp 0133468515 Whatsapp 0133468515 β€’β€’β€’ . #wawaserum #wawaserumkl #wawaserumselangor #wawaserumjohor #wawaserumkuantan #wawaserumperak #wawaserumshahalam #wawaserumbywawazainal #wawaserumsarawak #serum #serummurah #nakcantik #kulitsihat #flawless #glowing #beauty #beautiful #girls #klcc #kuching #ampang #bangi #melaka #perlis #kelantan #pahang #wawaserumhq
WAWA SERUM FOUNDATION VIRAL 2018! 🀩 Foundation pertama di Malaysia yang menutup cela sambil merawat! Kandungan: 🍁 PEARL POWDER 🍁 ARGIRELINE 🍁 VITAMIN C 🍁 ARGAN OIL 🍁 MARULA OIL 🍁 BEE VENOM Now available in 3 code yang sesuai utk semua wanita asia: πŸ‘©πŸ» FAIR - cerah/putih macam wawa zainal πŸ‘©πŸΌ NATURAL - kuning langsat πŸ‘©πŸ½ MEDIUM - hitam manis/tanned Size 20ml untuk penggunaan 2-3 bulan bergantung pada kekerapan penggunaan. TIPS: Gunakan beauty blender dan dap-dap utk hasil full coverage 😍 . Dapdap terus kulit cantik & glowing! 😘 . Harga murah jer korg rm59 jer tau!!! β€’β€’β€’ Ready stock! Ready stock! Ready stock! . Nak order whtsapp terus πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» . Whatsapp 0133468515 Whatsapp 0133468515 Whatsapp 0133468515 β€’β€’β€’ . #wawaserum #wawaserumkl #wawaserumselangor #wawaserumjohor #wawaserumkuantan #wawaserumperak #wawaserumshahalam #wawaserumbywawazainal #wawaserumsarawak #serum #serummurah #nakcantik #kulitsihat #flawless #glowing #beauty #beautiful #girls #klcc #kuching #ampang #bangi #melaka #perlis #kelantan #pahang #wawaserumhq
SET PUTIH MELEPAK !! FAST RESULT ! SUPER WHITENING !! RM400 FREE POST SM 4 in 1 PROMO PROMO PROMO JIMAT DAN BERBALOIIIII !!!! DAPAT FREEGIFT uolsss...huntonggg sgt ni.. #CINDELLE3000 #CINDELLEBOOSTERINJECTION #WHITENINGBOOSTER ( FREE ) #LEVEINEMASKSERUM ( FREE ) **bergantung pada stock FREEGIFT yg available πŸ’― ORIGINAL #combowhitening #putihmelepak #cindellecombo #cindellebooster #whiteninginjectionvvip #kulitputihmelepak #supercombo #boostskin #kulitputih #kulitlicin #parutjerawat #kulitkusam #flawless #cepatputih #nakcantik #nakputih #putihgebu #suntikputih #whiteninginjection #malaysia #philippines #usa #france #dubai Whatsapp +60175005707
Ramai yang masih tak tahu pentingnya pakai sunblock. Mostly ramai yang lebih mementingkan penggunaan cleanser & serum je kan. Itu juga penting tapi kita lupa kepentingan sunblock yang mana membantu melindungi kulit dari sinaran uva & uvb. So sekarang uolss da tahu kan betapa pentingnya pakai sunblock sebelum keluar rumah. Jangan lepas ni tertanya2 kenapa muka timbul jeragat & sunburn walaupun kulit da dijaga dengan rapi. Promo TruAura masih berlangsung. TruAura dapat Bantu melindungi kulit daripada sinaran uva & uvb. 2 in 1 whitening supplement & oral sunblock. Boleh terus whatsapp cikmoii untuk sebarang pertanyaan. πŸ“²0198413863 #jomcantikbersamacikmoii #sayajual #cerah #glowingbeauty #moiibeautymix #truaura #truaurabeauty #oralsunblock #serum #cantik #beautyserum #beautysecret #nakcantik #beautycodemd #serumwajah #kulitcerah #serumkecantikan #natrual #glow #kulitsihat #naturalbeauty #naturalproduct #halal #produkmalaysia #produkkecantikan #refininglaserserum #kulitcantik
WAWA SERUM FOUNDATION VIRAL 2018! 🀩 Foundation pertama di Malaysia yang menutup cela sambil merawat! Kandungan: 🍁 PEARL POWDER 🍁 ARGIRELINE 🍁 VITAMIN C 🍁 ARGAN OIL 🍁 MARULA OIL 🍁 BEE VENOM Now available in 3 code yang sesuai utk semua wanita asia: πŸ‘©πŸ» FAIR - cerah/putih macam wawa zainal πŸ‘©πŸΌ NATURAL - kuning langsat πŸ‘©πŸ½ MEDIUM - hitam manis/tanned Size 20ml untuk penggunaan 2-3 bulan bergantung pada kekerapan penggunaan. TIPS: Gunakan beauty blender dan dap-dap utk hasil full coverage 😍 . Dapdap terus kulit cantik & glowing! 😘 . Harga murah jer korg rm59 jer tau!!! β€’β€’β€’ Ready stock! Ready stock! Ready stock! . Nak order whtsapp terus πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» . Whatsapp 0133468515 Whatsapp 0133468515 Whatsapp 0133468515 β€’β€’β€’ . #wawaserum #wawaserumkl #wawaserumselangor #wawaserumjohor #wawaserumkuantan #wawaserumperak #wawaserumshahalam #wawaserumbywawazainal #wawaserumsarawak #serum #serummurah #nakcantik #kulitsihat #flawless #glowing #beauty #beautiful #girls #klcc #kuching #ampang #bangi #melaka #perlis #kelantan #pahang #wawaserumhq
Ada yg plan nak ke Kenduri hari ni? πŸ€”πŸ€” Pernah tak alami situasi camni... . 😱 Baju feveret muat TAPI tang perut pulakkk 😱 Rasa macam tak selesa serba tak kena 😱Ada yg choba-choba pegang perut tanya "Eh, ada lagi ke?" 😱 Nampak lauk sedap-sedap, tapi makan sikit je sebab nak cover perut . Semuaaa ni boleh jadi kalau kita KURANG SANGAT MELABUR atau DAH BEBERAPA HARI TAK MELABUR 😭😭 . Jadi... Amalkanlah minum Jamu setiap pagi & malam πŸ’πŸ»πŸ’πŸ» In shaa Allah dapat lancarkan segala pembuangan - Angin, air besar, air kecik dan segala air yg tak diperlukan πŸ˜…πŸ˜… Barulah rasa badan ringan, perut pun lebih kempis & semestinya kita lebih happy 😍😍 BETUL! Memang rasa konfiden terlebih tau hehe okaylah salam Ahad & selamat berhappy-happy bersama semua yg tersayang😘😍β™₯️ . Okay nak bagitau... BATCH 31 DAH OPEN FOR ORDER 😱😍 Cepat Komen/DM/Wassap kalau nak rasa sendiri Jamu fresh sedap rasa Jus Asam Jawa ni πŸ˜‹πŸ˜πŸš—πŸ’¨πŸ’¨ . #MYHoolaHoope #Empowomen #SayaJual #Jamu #JamuSedap #SayaJualJamu #Jus #JusHerba #Organik #Tradisional #Homemade #NakKuat #NakCantik #NakJimat #NakLawa #NakSihat #AwetMuda #Temulawak #MakMakSangat #COD #PosLaju #PetalingJaya #kualalumpur #1000ml #1liter #selangor #kenduri
Hey gaisss!! Harini saya nak announce our SuriKurus PROJEK KURUS SEBELUM 2019 for you all. Stay tuned!! There will be few awesome things for Coachees yg sertai coaching October-December ni 😍 You can join us and lose 10-15kg before 2019 ni. Or you can continue watching us 😁 Check IG STORY & IG POSTS saya harini k!! #teamsurikurus #coachkurusonline #herbalifemalaysia #herbalifecoachmalaysia
testimonijuicyraspberry #JR buat hal lagi. Tak habis2 nak mencairkan lemak org je kerjanya😁. Kali ni buat awek ni muka bentuk 'V' pulak. No more sado katanyaπŸ˜πŸ‘ . . info /Order #juicyraspberryoriginal WWW.WASAP.MY/+60135393112/ORDERJR WWW.WASAP.MY/+60135393112/ORDERJR #juicyraspberryjuskurus #juicyraspberryipoh #juicyraspberrywangsamaju #juicyraspberryhq #juicyraspberrymurah #juicyraspberrykualalumpur #juicyraspberryfiber #juskurus #jk1m #jomkurus #jomkurus1malaysia #juslangsing #detox #diet #tipskurus #love #lovemybody #jusdetox #jusdiet #kurusselepasbersalin #kuruscepat #nakkurus #nakcantik #flawless #fit #fitness #ubatkurus
KHASIAT MINUM TEH HIJAU DI PAGI HARI Tahu tak, secara tak langsung minum teh hijau suam pada pagi hari dapat merelakskan badan dan membuatkan kita jadi lebih bertenaga serta bersemangat. Lagipun, minum teh hijau ni dapat membantu tubuh mengawal kolesterol dan meningkatkan metabolisme badan sekaligus mengawal nafsu makan kita. Jadi, sebab itulah Sis suka minum STEA teh hijau nie. Dapat buat Sis kurus secara sihat.So, anda kena try k! Orderlah sekarang! Whatsapp #sisbunga 🌸 kalau nak kurus. . . http://www.wasap.my/60198484660/nk_order_STEA . FOLLOW IG: @elby_lara @elby_lara @elby_lara . . #STEA 🍡 #stea #steatehhijau #steatehhijaujohor #steatehhijauskudai #steatehhijaumutiararini #steatehhijaugelangpatah #steatehhijaupontian #detox #tehdetox #tipslangsing #kuruslangsing #bakarlemak #viral #organik #bodysolid #bodyshape #tehhijau #japanesegreentea #puregreentea #greentea #matcha #tehhijaujepun #nakkurus #naksihat #nakcantik #naklawa #metabolismbooster #matcha #greenteaextract
KHASIAT MINUM TEH HIJAU DI PAGI HARI Tahu tak, secara tak langsung minum teh hijau suam pada pagi hari dapat merelakskan badan dan membuatkan kita jadi lebih bertenaga serta bersemangat. Lagipun, minum teh hijau ni dapat membantu tubuh mengawal kolesterol dan meningkatkan metabolisme badan sekaligus mengawal nafsu makan kita. Jadi, sebab itulah Sis suka minum STEA teh hijau nie. Dapat buat Sis kurus secara sihat.So, anda kena try k! Orderlah sekarang! Whatsapp #sisbunga 🌸 kalau nak kurus. . . http://www.wasap.my/60198484660/nk_order_STEA . FOLLOW IG: @elby_lara @elby_lara @elby_lara . . #STEA 🍡 #stea #steatehhijau #steatehhijaujohor #steatehhijauskudai #steatehhijaumutiararini #steatehhijaugelangpatah #steatehhijaupontian #detox #tehdetox #tipslangsing #kuruslangsing #bakarlemak #viral #organik #bodysolid #bodyshape #tehhijau #japanesegreentea #puregreentea #greentea #matcha #tehhijaujepun #nakkurus #naksihat #nakcantik #naklawa #metabolismbooster #matcha #greenteaextract
.. Best supplement !!! πŸ˜™Takkan nak tgk je member lain semua pandai Jaga Body!!! Kite pun boleh seperti diaorang!!! Berbaloi ke dengan HARGAπŸ’΅ yang i bayar! 😍 walaupun ia MAHAL !!! Sbb apa? Cuba sis fikir, kalau ikutkan HARGA untuk keseluruhan untuk mencantikkan bahagian luaran dan dalaman body kite boleh cecah RIBUAN RIBU ringgit!!!πŸ’΅πŸ€€ .Tapi dengan PL anda cuma BAYARπŸ˜‹ ???????. DM nowπŸ€— untuk dapatkan harga kasih sayang😘 dan free gift yang lain dari alya. Tq support meπŸ€—. . #viral #pinklady #besarkanbreast #ketatkanmissv #tambahsusuibu #putihgebu #perapat #nakcantik #nakkurus #ramping #supplement #vitamin #viral #bisnes #malaysia #follow #wanita #payudara #faraj #farajketat #farajsegar #mengandung #pregnant Β  #hubungansuamiisteri #fitmalaysia #gadismuslimah #gadislitar #jomkurus #fitnessfirstclass #rahsiabodymantap
KHASIAT MINUM TEH HIJAU DI PAGI HARI Tahu tak, secara tak langsung minum teh hijau suam pada pagi hari dapat merelakskan badan dan membuatkan kita jadi lebih bertenaga serta bersemangat. Lagipun, minum teh hijau ni dapat membantu tubuh mengawal kolesterol dan meningkatkan metabolisme badan sekaligus mengawal nafsu makan kita. Jadi, sebab itulah Sis suka minum STEA teh hijau nie. Dapat buat Sis kurus secara sihat.So, anda kena try k! Orderlah sekarang! Whatsapp #sisbunga 🌸 kalau nak kurus. . . http://www.wasap.my/60198484660/nk_order_STEA . FOLLOW IG: @elby_lara @elby_lara @elby_lara . . #STEA 🍡 #stea #steatehhijau #steatehhijaujohor #steatehhijauskudai #steatehhijaumutiararini #steatehhijaugelangpatah #steatehhijaupontian #detox #tehdetox #tipslangsing #kuruslangsing #bakarlemak #viral #organik #bodysolid #bodyshape #tehhijau #japanesegreentea #puregreentea #greentea #matcha #tehhijaujepun #nakkurus #naksihat #nakcantik #naklawa #metabolismbooster #matcha #greenteaextract
.. Best supplement !!! πŸ˜™Takkan nak tgk je member lain semua pandai Jaga Body!!! Kite pun boleh seperti diaorang!!! Berbaloi ke dengan HARGAπŸ’΅ yang i bayar! 😍 walaupun ia MAHAL !!! Sbb apa? Cuba sis fikir, kalau ikutkan HARGA untuk keseluruhan untuk mencantikkan bahagian luaran dan dalaman body kite boleh cecah RIBUAN RIBU ringgit!!!πŸ’΅πŸ€€ .Tapi dengan PL anda cuma BAYARπŸ˜‹ ???????. DM nowπŸ€— untuk dapatkan harga kasih sayang😘 dan free gift yang lain dari alya. Tq support meπŸ€—. . #viral #pinklady #besarkanbreast #ketatkanmissv #tambahsusuibu #putihgebu #perapat #nakcantik #nakkurus #ramping #supplement #vitamin #viral #bisnes #malaysia #follow #wanita #payudara #faraj #farajketat #farajsegar #mengandung #pregnant Β  #hubungansuamiisteri #fitmalaysia #gadismuslimah #gadislitar #jomkurus #fitnessfirstclass #rahsiabodymantap
.. Best supplement !!! πŸ˜™Takkan nak tgk je member lain semua pandai Jaga Body!!! Kite pun boleh seperti diaorang!!! Berbaloi ke dengan HARGAπŸ’΅ yang i bayar! 😍 walaupun ia MAHAL !!! Sbb apa? Cuba sis fikir, kalau ikutkan HARGA untuk keseluruhan untuk mencantikkan bahagian luaran dan dalaman body kite boleh cecah RIBUAN RIBU ringgit!!!πŸ’΅πŸ€€ .Tapi dengan PL anda cuma BAYARπŸ˜‹ ???????. DM nowπŸ€— untuk dapatkan harga kasih sayang😘 dan free gift yang lain dari alya. Tq support meπŸ€—. . #viral #pinklady #besarkanbreast #ketatkanmissv #tambahsusuibu #putihgebu #perapat #nakcantik #nakkurus #ramping #supplement #vitamin #viral #bisnes #malaysia #follow #wanita #payudara #faraj #farajketat #farajsegar #mengandung #pregnant Β  #hubungansuamiisteri #fitmalaysia #gadismuslimah #gadislitar #jomkurus #fitnessfirstclass #rahsiabodymantap
.. Best supplement !!! πŸ˜™Takkan nak tgk je member lain semua pandai Jaga Body!!! Kite pun boleh seperti diaorang!!! Berbaloi ke dengan HARGAπŸ’΅ yang i bayar! 😍 walaupun ia MAHAL !!! Sbb apa? Cuba sis fikir, kalau ikutkan HARGA untuk keseluruhan untuk mencantikkan bahagian luaran dan dalaman body kite boleh cecah RIBUAN RIBU ringgit!!!πŸ’΅πŸ€€ .Tapi dengan PL anda cuma BAYARπŸ˜‹ ???????. DM nowπŸ€— untuk dapatkan harga kasih sayang😘 dan free gift yang lain dari alya. Tq support meπŸ€—. . #viral #pinklady #besarkanbreast #ketatkanmissv #tambahsusuibu #putihgebu #perapat #nakcantik #nakkurus #ramping #supplement #vitamin #viral #bisnes #malaysia #follow #wanita #payudara #faraj #farajketat #farajsegar #mengandung #pregnant Β  #hubungansuamiisteri #fitmalaysia #gadismuslimah #gadislitar #jomkurus #fitnessfirstclass #rahsiabodymantap
next page →