#nakkurus

970,245 posts

Loading...
Bagi support ramai ramai untuk adik ni jom 🙌👏👏👏 . The real struggle is fighting with yourself . if you want to do it, you do it. If you don't want to do it, don't do it . Simple 😊 . Coach Suhana +60133962118 Online Weight Loss Coach . #jomkurus #fitmom #gemokisawesome #okjomfit #turunberat5kgsebulan #onlinecoach #dietkalori #tipskurus #merdeka #negaraku #nakkurus #cintafatamorgana #officialdramasangat #janganbencicintaku #bellaammara #duckscarf #jubahbesar #senamankuruskanbadan #jommakan #lepakmamak #tipskurus #tipsdiet #ciksempurna
JERAWAT BATU DAN KEPUTIHAN HILANG. . . ALFALFA ni boleh dipanggil jamu moden. Sangat sesuai untuk awak yang nak selesaikan masalah resdung dan dalaman. Harga jangan risau, dijamin mampu milik. Apa-apa pertanyaan jangan segan-segan nak wasap Kaksue ye. . . 📲WA Kaksue : +60148171206 Atau, nak mudah terus tekan link di bio Kaksue😘 . . #esp #espshaklee #espmurah #vitcshaklee #vitc #setcantik #setcantikshaklee #shakleemurah #setkecantikan #shakleemalaysia #setkurus #diet #jomcantik #pengedarshaklee #milkbooster #nakkurus #kulitcantik #resdung #alfalfa #alfalfashaklee
Migrain adalah sakit kepala sederhana hingga parah yang terasa berdenyut dan umumnya hanya bahagian sisi kepala saja. . Antara punca maigrain adalah daripada pemakanan yang tidak sihat. Elakkan makan makanan yang mencetus migrain untuk mengurangkan sedikit masalah anda. . Turun berat lebih mudah jika dalam program. . . Turun 3-10kg sebulan? Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau klik link di bio 👆🏼 . 📲 Coach yana +60168503840 . #coachyanalin #baju #malaysiafood #tv3 #carimakan #kalori #kurus #gemuk #jomkurus #tipsdiet #nakkurus #turunlemak #weightlossfast #azamkurus2018 #caradiet #jk1m #jomkurus1malaysia #detoxtea #penangfood #workout #kempisperut #worldcup #plussize #jubahbesar #RepublicOfBig #ROB #30dayschallenge #cabaran30hari #21daystofabulousslim #teamkebaya
MOMENT PALING INDAH BG SEORANG WANITA BILA BERAT DAH TURUN!!!💕💕💕 . . Testimoni . Biar kan testimoni yang berbicara. Berkesan ke berkesan ke..anda scroll lihat sendiri testimoni dr pengguna lolita. . Sekotak RM55 exc postage. Sekitak 10 biji program utk kurus selama 10 hari jer. Kesannya seawal 5 hari. . Kalo x menjadi xkan ler hadoo update feedback jer memanjang tiap2 hari. . Hakak2 diluar sana, jangan fobia dah kalo nak kurus. Ai faham berapa banyak dah duit korang lebur gara2 nak kurus. Beli produk ratusan ringgit. Kesan xseperti dijanjikan. Ai xnak propa panjang2. Cakap saja xguna sekupang pun kan. Jadi ai update jer feedback hari2. Mudah-mudahan terbuka hati korang nak try walaupun sekotak. 😗😙 . . WhatsApp 017 5656053 . . #sayajual #bazarpaknil #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #bigsizemalaysia #lofattah #jomkurus #plussizehijab #plussizemalaysia #pahang
Nak Tanya Breakfats tadi minum tak #cocos ?🤔 Jangan menyesal tau tengok kakak-kakak & abam-abam yang minum #cocos meletopp body dorg...👙👔👚👖 Hakak-hakak jangan risau aset2 tetap terjaga🍑 Abam-abam mestila lepas ni lagi rare💪 FREE GIFT :Yes FREE POSTAGE :Yes . . POSTAGE :ISNIN-JUMAAT KECUALI CUTI UMUM Konsultansi & Monitoring sehingga uolls KURUS! #bodydream #bodydreamkanada #bodydreamcocos #bodygoals #cocos #fibermax #slimming #perutKempis #kuruscantik #kurusCepat #supplementkurus #turunberatbadan #kurustanpapantang #jomkurus #jomsihat #nakkurus #bakarlemak #cuciusus #detox #bazaarpaknil #sayajual #MisiKurusSihat #onlinebiz #igseller #igbiz #feedbackigshop #feedbackmalaysia #feedback #trustedseller
Syukur Alhamdulillah.. tumpang bahagia bila customer dapat byk manfaat dgn #LentikDara .. bukan utk kurus je uols.. bagus jgk utk pesakit darah tinggi.. 😍 Tp kalau uols naik darah, elok bawak mengucap bawak solat lah yer.. tu byk dosa sgt letew! Ekekeke! Larikkkk! 😜 . . . #LentikDara #TestimoniLentikDara #LupakanJenamaLain #LentikDaraMiza #TeamLDLadyR #LentikDaraPutrajaya #LentikDaraCyberjaya #LentikDaraBangi #LentikDaraKajang #LentikDaraPuchong #LentikDaraSerdang #LentikDaraSeriKembangan #LentikDaraGemencheh #masalahberatbadan #jomdetox #jomsihat #kencingmanis #darahtinggi #nakkurus #sihatdalaman #cantikluaran #masalahjeragat #masalahjerawat #periodtakteratur #keputihan #obesiti #putihgebu #flawlessskin #sayaminum #sayajual
Alhamdulillah ramai kejar AMAURA CRYSTAL semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. Yg berminat boleh terus whatsapp sy okay : 01119278368 🌹 . #amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat #naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
. . The great morning guys and don't forget 1 sachet coco s after breakfast CoCo S is a naturally derived and 100% science-based fat binder that allows you to burn your fats and reduce weight faster 😊😍 FREE GIFT :Yes FREE POSTAGE :Yes for peninsular POSTAGE :MONDAY TO FRIDAY EXCEPT PUBLIC HOLIDAY #bodydream #bodydreamkanada #bodydreamcocos #bodygoals #cocos #fibermax #slimming #perutKempis #kuruscantik #kurusCepat #supplementkurus #turunberatbadan #kurustanpapantang #jomkurus #jomsihat #nakkurus #bakarlemak #cuciusus #detox #bazaarpaknil #sayajual #MisiKurusSihat #onlinebiz #igseller #igbiz #feedbackigshop #feedbackmalaysia #feedback #trustedseller
Untuk yang tidak mampu bayar dengn harga PENUH dalam satu masa . Saya juga menerima bayaran ansuran yaaa 😊 . . Sebanyak RM50 - RM70 . . TIADA HAD TEMPOH ❌ . . Ikut pada kemampuan awak nak bayar sampai bila 😘😘 . . . Untuk order boleh whatsapp ke 👇🏻 •01116909067📲 . . •01116909067 📲 . . •01116909067 📲 . #pinkladybodyperfection #pinkladyeksklusif #pinkladyoriginal #pinkladyoriginalmalaysia #pinkladymalaysia #bodykerengge #bodymantap #bodyslim #kulitlicin #kulitbersih #bebasjerawat #kulitglowing #nakkurus #nakgemuk #trustedseller #raraoutlet #letsshopping #produkhalal #produkkkm #sayapakaisayajual #pinkladypackagingbaru #pinkladyfreepostage #pinkladyfreegiftbotol #testimonipinklady #feedbackpinklady #rarapinklady #teammirasakura #mirasakurateam
. . #bodydreamkanada 1 sachet #bodydream Boleh menurunkan berat badan dari 3kg to 7kg dalam masa seminggu mengikut kadar metabolisme badan seseorang..😘💋 FREE GIFT :Yes FREE POSTAGE :Yes POSTAGE :ISNIN-JUMAAT KECUALI CUTI UMUM Konsultansi & Monitoring sehingga uolls KURUS! #bodydream #bodydreamkanada #bodydreamcocos #bodygoals #cocos #fibermax #slimming #perutKempis #kuruscantik #kurusCepat #supplementkurus #turunberatbadan #kurustanpapantang #jomkurus #jomsihat #nakkurus #bakarlemak #cuciusus #detox #bazaarpaknil #sayajual #MisiKurusSihat #onlinebiz #igseller #igbiz #feedbackigshop #feedbackmalaysia #feedback #trustedseller
"2 BULAN TURUN 14KG . Fuhhh power betul adik ni berjaya hilangkan 14KG selepas konsisten consume #Demica selama 2 bulan berturut-turut 😎👏🏻. Tq so much percayakan #Demica & consume sehingga 4 box. Tahniah utk dear sebab usaha sungguh² utk kurus. . Sape nak cuba #Demica ? Sis nak bagi free coaching utk setiap pembelian #Demica . Klik link pada bio utk direct Whatsapp admin. . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
Happy coach, happy clients! Thank you for your interest and enthusiasm guys! See you again very soon! -Live Better, Live Stronger- #fitnessvalleygym #gymshahalam #gym #fitselangor #fitmalaysia #strongissexy #shahalam #hidupsihat #naksihat #nakkurus
Breakfast adalah hidangan terpenting dalam sehari untuk kita. Mari kita lihat 5 Kepentingan Breakfast: . . 1. Dapat meninggikan metabolisme dan dapat mengekalkan paras gula yang stabil untuk sepanjang hari. 2. Makan pagi dapat memberi tenaga kepada tubuh, mengekalkan anda untuk aktif dan produktif sehingga makan tengahari. 3. Breakfast yang sihat dapat mengurangkan risiko terlebih makan dan nafsu makan meluap ketika makan tengahari. 4. Breakfast juga dikaitkan dengan pengurangan insiden sakit Jantung. 5. Breakfast juga diperlukan oleh otak kita. Makan breakfast yang sihat dapat meningkatkan konsentrasi Dan productivity. Pastikan anda tidak skip breakfast! . Klik link pada bio untuk belajar lebih pasal healthy lifestyle dan program kami#youcanloseweightfromhome 🔥. . #teamnickhinhussien #lindaradzali #healthylifestyle #keranadirimuberharga . Linda - 0122908142 . #weightlossjourney #jomsihatdancantik #ibuberpantang #kurusdarirumah #mingguanwanita #dietseimbang #tipsdiet #jomkurus #nakkurus #sayanakkurus #tipskurus #nakkuruscepat #halalkanhatiyangkucuri #tipskuruscepat #sentiasabersyukur #klikpengantinmusimsalju #janganbencicintaku #eatclean #eatcleangetlean #cintatiadaganti #cintabukankristal
MOMENT PALING INDAH BG SEORANG WANITA BILA BERAT DAH TURUN!!!💕💕💕 . . Testimoni . Biar kan testimoni yang berbicara. Berkesan ke berkesan ke..anda scroll lihat sendiri testimoni dr pengguna lolita. . Sekotak RM55 exc postage. Sekitak 10 biji program utk kurus selama 10 hari jer. Kesannya seawal 5 hari. . Kalo x menjadi xkan ler hadoo update feedback jer memanjang tiap2 hari. . Hakak2 diluar sana, jangan fobia dah kalo nak kurus. Ai faham berapa banyak dah duit korang lebur gara2 nak kurus. Beli produk ratusan ringgit. Kesan xseperti dijanjikan. Ai xnak propa panjang2. Cakap saja xguna sekupang pun kan. Jadi ai update jer feedback hari2. Mudah-mudahan terbuka hati korang nak try walaupun sekotak. 😗😙 . . WhatsApp 017 5656053 . . #sayajual #bazarpaknil #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #bigsizemalaysia #lofattah #jomkurus #plussizehijab #plussizemalaysia #pahang
FAST FOOD VS MASAK DI RUMAH. . . 🔹Cara masak yg berbeza juga boleh menentukan jumlah kalori dalam makanan tersebut. . . 💢Kebanyakkan makanan di luar adalah kurang sihat, kurang khasiat dan tidak clean kerana byk makanan yg digoreng. . . 🔹Sudah tentu jika kita yg masak sendiri kita tahu bahan2 yg kita gunakan utk masak. Dan kita boleh pilih cara masak yg lebih baik daripada makanan di luar sana. . . 🔴Makanan di luar kebanyakkan adalah tinggi kalori, tinggi bahan perasa dan fast food esp byk bahan2 yg artificial dicampur sekali. . . 🔻Oleh itu, kalau anda ingin turun berat secara sihat, anda HARUS buat PILIHAN YG LEBIH BAIK. Bagi yg sibuk bekerja boleh buat meal prep awal supaya anda dpt bawa bekal sendiri dan dpt membantu utk jaga pemakanan. . . 🔹Makanan sihat x susah utk nk prepare kalau anda ada ilmu pemakanan yg betul. . Nak belajar lebih in detail? ⬇⬇⬇ . Jom klik link kt bio ig Mira utk join program KURUS FIT ONLINE COACHING ni... . Tag jugak kwn korang yg suka mkn fast food ni.... . Coach Amirah 🌸 🌸 0195471180 📲 📲 . #nakkurus #jomkurus #nakdiet #nakslim #slimandfit #kurusmalaysia #menudiet #menusihat #kempisperut #senamanmuka #senamanpipi #makansihat #eatclean #atkinsdiet #superfood #azamkurus #kurusbelumkahwin #tipskurus #online #viralonline #malaysiaviral
Printed leggings with mesh detail Material: polyester/spandex Size M: Waist 28"-38" Hip 34"-48" Length 34" L: Waist 30"-42" Hip 36"-52" Length 35" XL: Waist 32"-46" Hip 38"-56" Length 36" Harga : RM80.00 / sehelai Harga : RM150.00 / 02 helai Free postage ( Malaysia only ) #trustedseller #girdle #girdlepants #plussizepantymalaysia #bengkungperut #bengkung #kempiskanperut #nakkurus #korsetplussize #seluarplussize #bajuplussize #korset #bengkungmoden #sportsbra #pakaiangym #perkahwinan #pertunangan #majliskahwin #kahwin #tunang #plussizebra #pakaianplussize #seluardalam #pakaiandalam #leggings #buttliftpanty
Adik kakak yang tengah sibuk nak menguruskan badan atau suka join group zumba tapi susah nak cari legging yang sesuai .... meh! Check out ...NEW PLUSSIZE LEGGING. 👍👍👍👍👍👍 ● SELESA dipakai. ● TIDAK PANAS. ● Kain jenis MEMERI. 👖👖👖👖👖👖👖👖👖👖👖👖👖👖👖👖👖👖👖👖👖👖👖👖👖👖👖👖👖👖👖👖 Plussize legging - Free Size Material: nylon/spandex/cotton Free size: fit max 130kg Waist: 32”-54” Hip: 36”-68” Length: 37” 😊😊😊😊😊😊 HARGA : BELI 01 helai - RM80.00 BELI 02 helai - RM140.00 Free postage - Malaysia sahaja. #trustedseller #girdle #girdlepants #korsetplussize #nakkuruscepat #bengkungperut #bengkung #ultraslim #plussizepanty #kempiskanperut #nakkurus #perutkempis #seluarplussize #majlispertunangan #korset #nakcantik #bengkungmoden #sportsbra #pakaiangym #perkahwinan #pertunangan #majliskahwin #kahwin #tunang #korsetplussize #pakaianplussize #majlisperkahwinan #pakaiandalam #leggings #plussizebra #buttliftpanty
MOMENT PALING INDAH BG SEORANG WANITA BILA BERAT DAH TURUN!!!💕💕💕 . . Testimoni . Biar kan testimoni yang berbicara. Berkesan ke berkesan ke..anda scroll lihat sendiri testimoni dr pengguna lolita. . Sekotak RM55 exc postage. Sekitak 10 biji program utk kurus selama 10 hari jer. Kesannya seawal 5 hari. . Kalo x menjadi xkan ler hadoo update feedback jer memanjang tiap2 hari. . Hakak2 diluar sana, jangan fobia dah kalo nak kurus. Ai faham berapa banyak dah duit korang lebur gara2 nak kurus. Beli produk ratusan ringgit. Kesan xseperti dijanjikan. Ai xnak propa panjang2. Cakap saja xguna sekupang pun kan. Jadi ai update jer feedback hari2. Mudah-mudahan terbuka hati korang nak try walaupun sekotak. 😗😙 . . WhatsApp 017 5656053 . . #sayajual #bazarpaknil #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #bigsizemalaysia #lofattah #jomkurus #plussizehijab #plussizemalaysia #pahang
KONGSI RAHSIA KURUS LANGSING Tak salah kalau kita berkongsi rahsia kebaikan dan khasiat STEA green tea kepada orang-orang yang ingin kurus secara sihat, selamat dan cepat. Alhamdulillah setelah mengamalkan minum #steagreentea secara teratur badan terasa lebih ringan dan lemak-lemak jahat mula pecah. Satu lagi feedback #stealovers yang anda perlu ambil kira. Jika ada mahu langsing sihat,apa tunggu lagi sebarkan kebaikan dan khasiat STEA green tea ini. Nak cuba? Nak order? . http://www.wasap.my/60198484660/nk_order_STEA . FOLLOW IG: @elby_lara @elby_lara @elby_lara . . #STEA 🍵 #stea #steatehhijau #steatehhijaujohor #steatehhijauskudai #steatehhijaumutiararini #steatehhijaugelangpatah #steatehhijaupontian #detox #tehdetox #tipslangsing #kuruslangsing #bakarlemak #viral #bodysolid #bodyshape #tehhijau #japanesegreentea #puregreentea #greentea #matcha #tehhijaujepun #nakkurus #naksihat #nakcantik #naklawa #metabolismbooster #matcha #greenteaextract
KONGSI RAHSIA KURUS LANGSING Tak salah kalau kita berkongsi rahsia kebaikan dan khasiat STEA green tea kepada orang-orang yang ingin kurus secara sihat, selamat dan cepat. Alhamdulillah setelah mengamalkan minum #steagreentea secara teratur badan terasa lebih ringan dan lemak-lemak jahat mula pecah. Satu lagi feedback #stealovers yang anda perlu ambil kira. Jika ada mahu langsing sihat,apa tunggu lagi sebarkan kebaikan dan khasiat STEA green tea ini. Nak cuba? Nak order? . http://www.wasap.my/60198484660/nk_order_STEA . FOLLOW IG: @elby_lara @elby_lara @elby_lara . . #STEA 🍵 #stea #steatehhijau #steatehhijaujohor #steatehhijauskudai #steatehhijaumutiararini #steatehhijaugelangpatah #steatehhijaupontian #detox #tehdetox #tipslangsing #kuruslangsing #bakarlemak #viral #bodysolid #bodyshape #tehhijau #japanesegreentea #puregreentea #greentea #matcha #tehhijaujepun #nakkurus #naksihat #nakcantik #naklawa #metabolismbooster #matcha #greenteaextract
KONGSI RAHSIA KURUS LANGSING Tak salah kalau kita berkongsi rahsia kebaikan dan khasiat STEA green tea kepada orang-orang yang ingin kurus secara sihat, selamat dan cepat. Alhamdulillah setelah mengamalkan minum #steagreentea secara teratur badan terasa lebih ringan dan lemak-lemak jahat mula pecah. Satu lagi feedback #stealovers yang anda perlu ambil kira. Jika ada mahu langsing sihat,apa tunggu lagi sebarkan kebaikan dan khasiat STEA green tea ini. Nak cuba? Nak order? . http://www.wasap.my/60198484660/nk_order_STEA . FOLLOW IG: @elby_lara @elby_lara @elby_lara . . #STEA 🍵 #stea #steatehhijau #steatehhijaujohor #steatehhijauskudai #steatehhijaumutiararini #steatehhijaugelangpatah #steatehhijaupontian #detox #tehdetox #tipslangsing #kuruslangsing #bakarlemak #viral #bodysolid #bodyshape #tehhijau #japanesegreentea #puregreentea #greentea #matcha #tehhijaujepun #nakkurus #naksihat #nakcantik #naklawa #metabolismbooster #matcha #greenteaextract
#Mesolipodic 360 produk baru khas untuk #kurus , untuk buang segala lemak tepu, masalah selulit dan sebagainya 💪💪💪 #SLIMMING PRODUCT 💉 Lemak berlebihan ni bukan je menggangu penampilan seseorang tu, tapi menggangu kesihatan tubuh badan kita jugak tau uolss . Mmg berisiko tinggi utk mendapat pelbagai penyakit yg berkaitan. . 🎈 Cara menghilangkan lemak dengan cepat adalah dengan menjaga pemakanan serta bersenam👍 🎈 Jangan risau kini kita dapat membantu anda mengurangkan lemak dengan cepat iaitu dengan menggunakan kaedah suntikan💉 . TIDAK KIRA ANDA LELAKI ATAU WANITA... . JIKA ANDA MENGHADAPI MASALAH DIATAS, PRODUK INI MAMPU MEMBANTU ANDA 👇 . 🌷Mampu menyelesaikan masalah berat badan berlebihan / obesiti 🌷Menurunkan berat badan dgn berkesan 🌷Dapat menghilangkan lemak tepu , selulit mahupun stretch marks 🌷Membakar lemak secara semulajadi 🌷Menjadikan kulit lebih anjal dan lembab 🌷Kulit tidak akan kendur selepas penurunan berat badan / lemak. . . 🎈Kesan dijamin akan nampak pada hari ke 5 setelah rawatan pertama, Mesolipodic 360 ini memberikan hasil yang menakjubkan dan tanpa rasa sakit semasa suntikan dibuat sebab dalam ni mengandungi ubat bius lidocaine . . Komposisi Mesolipodic 360 (Solution A) 💉 Ultrafiltration Phosphatidylcholine 10g 💉 Soy Isoflavone Ferment 1500mg 💉 Hyaluronidase 6000UI 💉 Lidocaine 2% (Solution B) 💉 Ultrafiltration L-Carnitine 12G 💉 Triatical 900mg 💉 Artichoke 4% 💉 Pyruvate 2% 💉 Visnadine 650mg 💉 Lidocaine 2% . . 🌷Metode dan Dosage Pemakaian Mesolipodic 360 ⏩ 💉Suntikkan secara IV / IM / SC 1 set (1 ampul solution A + 1 ampul solution B) secara rutin seminggu sekali, boleh disuntikkan pada area berlemak (paha, lengan, perut). . Packing Mesolipodic 360 💉10 ampul x 5 ml (5 ampul solution A + 5 ampul solution B) . 1 box : RM290 termasuk pos SM Whatsapp +60175005707 #mesolipodic360 #mesolipo #lipo #obesity #injectionkurus #slimming #bodyslimming #bodyfit #slimminginjection #kurussebelumnikah #injectkurus #nakkurus #sayanakkurus #buanglemak #cairlemak #mesolipodicmalaysia #malaysia #brunei #sabah #sarawak #bahrain #kuwait #dubai #europe #usa #france
OK OK JE JERAWAT DAH TIADA 💔 Sebelum ni kulit macam di pasir pantai. Tapi, Selepas consume elcahco letops terus rasa kulit macam ombak rindu yang tenang jews. Eeeeeee! Bencilah sis. Customers semua nangis di tepi katil jews. Power ke tak power 😱 . Whatsapp +6011 4067 3468 / click link di bio . #elcahcoteampija #elcahcomersing #elcahcoperlis #elcahcopenang #elcahcopontian #agentperlis #arau #organik #produkterbaik #makeupmurah #nakputih #nakkurus #fitness #skincare #organicskincare #daycream #supplement #whiteningsupplements #codsimpangampat #uitmperlis #codseberangjaya #codkulim #codpenang #agentwanted #agentpenang #agentkakesah
2 BOX LOSE 6KG . DARI 58KG ➡️ 52KG . Jom baca feedback akak ni. Akak ni masih breastfeeding anak & consume #Demica tapi elokk je turun berat👏🏻. Akak ni cakap malam² pn dia tetap makan nasi & takdelah diet sangat pun. . Bf mom pun boleh consume tau, takperlu risau susu badan drop ke apa ke sbb Demica ni selamat diperbuat dari bahan semulajadi terutamanya campuran berry & vitamin C 😍👍🏻. . Ada bf mom kat sini nak kurus dengan Demica?? Klik link pada bio okay 👌🏻. . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
[STOP] KRIM NI TAK PANAS‼️‼️ Siapa yang kata ada alergik dengan rasa panas turrr... Boleh try guna #GelPuteriLentik yang sejuk sejuk manja. Lepas tu baru dia akan rasa kehangatan 💃 Nak lagi best, sebelum nyapu sampah dalam rumah tu. Sapu Puteri Lentik dulu, tengok jadi macam mana lepas tu 😜 Mommies TERPAKSA kurruuuss la lepas ni 😘 #SapuSapuSettle #AZNBodyCream #KrimSerbaguna #AgentWanted #KurusTanpaMakanUbat #NakKurus #CepatKurus
. TUA SEBELUM USIA: KESAN DARI SINAR UV PADA KULIT . Hello weekend! Pasti banyak aktiviti yang sudah di rancang untuk memenuhi ruang hari minggu anda. Antaranya adalah aktiviti luar seperti beriadah di tepi pantai, aktiviti ekstrem lain di taman tema dan sebagainya yang boleh menyebabkan kulit anda terdedah dengan cahaya matahari. . Sinaran matahari merupakan sumber vitamin D yang percuma yang mudah didapati. Namun begitu, jika terdedah terlalu lama dengan sinaran UV ini, kulit kita akan lebih cepat mengalami kedutan, garisan halus, pigmentasi, kusam dan tak bermaya. Dan lebih membimbangkan lagi, jika dibiarkan, kulit kita berisiko untuk mendapat kanser kulit. . Oleh sebab itu kita perlu minum air yang banyak serta memakai sun-block sebelum memulakan aktiviti anda. Selain itu, pengambilan #BeDrink secara teratur dapat mengaktifkan sel kolagen serta membantu untuk melembabkan kulit anda selepas terdedah kepada sinaran UV. . Jangan lagi berfikir panjang, terus dapatkan dan minum Be Drink untuk memudahkan aktiviti hujung minggu anda tanpa rasa was-was. . SANTAI HUJUNG MINGGU BERSAMA BE DRINK! . . #HALALJAKIM #produk4dalam1 #BeTheGlamorousDrink #produkkecantikan #sayajual #produkkurusselepasbersalin #beautyaddict #cantikduludankiniselamanya #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #instadaily #product #like4like #instagram #instagood #beautiful #nakkurus #nakcantik #loveyourbody #goodmorning #goodvibes #fitness #motivation #goodforyou #slimming
Snacking ketika nak kurus adalah sgt penting utk elak perut kita kosong & mengawal nafsu makan kita sewaktu lunch nanti. Antara buah buahan yg korang boleh amalkan antaranya ialah epal hijau..Terlalu banyak khasiat epal hijau yg korang perlu tahu.. Antaranya: 1. Membantu mencegah pembinaan kolesterol dalam dinding salur darah. 2. Mengurangkan risiko penyakit jantung. 3. Membantu kesihatan membran paru-paru. 4. Membantu kesihatan tulang dengan menambah bahan kimia (boron) pada mineral tulang. 5. Membantu kesihatan sistem kardiovaskular dengan mengekalkan tahap kolesterol darah. 6. Membantu mengawal dan mengekalkan berat badan. 7. Mengurangkan tekanan penyakit asma. 8. Mengurangkan risiko barah. Tag & share pd member yg nak kurus..Jgn lupa utk daftar utk musim yg terbaru..kurus dari rumah.. #teamnickhinhussien #youcanloseweightfromhome #jumkurus #jumsihat #diet #dietsihat #makansihat #ilmudiet #dietplan #fitnes #hidupsihat #airkosong #lifestyle #kurussihat #nakkurusbadan #teamnickinhussien #jomdiet #programdiet #youcandoit #nevergiveup #neverlatetobethebest #kebaya #nakkurus #atkins #lawak
Fazura pun suka minum teh hijau! So, jangan ketepikan kebaikan teh hijau ya.Amalkan minum teh hijau secara rutin untuk menjaga dan mengekalkan kesihatan kita. . Try lah minum STEA teh hijau yg diimport daripada Jepun ini. Khasiatnya sungguh luar biasa. Mampu menurunkan berat badan secara sihat dan selamat. . http://www.wasap.my/60198484660/nk_order_STEA . FOLLOW IG: @elby_lara @elby_lara @elby_lara . . #STEA 🍵 #stea #steatehhijau #steatehhijaujohor #steatehhijauskudai #steatehhijaumutiararini #steatehhijautamanu #steatehhijaugelangpatah #steatehhijaupontian #detox #tehdetox #tipslangsing #kuruslangsing #bakarlemak #viral #organik #bodysolid #bodyshape #tehhijau #japanesegreentea #puregreentea #greentea #matcha #tehhijaujepun #nakkurus #naksihat #nakcantik #naklawa #metabolismbooster #matcha #greenteaextract
Fazura pun suka minum teh hijau! So, jangan ketepikan kebaikan teh hijau ya.Amalkan minum teh hijau secara rutin untuk menjaga dan mengekalkan kesihatan kita. . Try lah minum STEA teh hijau yg diimport daripada Jepun ini. Khasiatnya sungguh luar biasa. Mampu menurunkan berat badan secara sihat dan selamat. . http://www.wasap.my/60198484660/nk_order_STEA . FOLLOW IG: @elby_lara @elby_lara @elby_lara . . #STEA 🍵 #stea #steatehhijau #steatehhijaujohor #steatehhijauskudai #steatehhijaumutiararini #steatehhijautamanu #steatehhijaugelangpatah #steatehhijaupontian #detox #tehdetox #tipslangsing #kuruslangsing #bakarlemak #viral #organik #bodysolid #bodyshape #tehhijau #japanesegreentea #puregreentea #greentea #matcha #tehhijaujepun #nakkurus #naksihat #nakcantik #naklawa #metabolismbooster #matcha #greenteaextract
Fazura pun suka minum teh hijau! So, jangan ketepikan kebaikan teh hijau ya.Amalkan minum teh hijau secara rutin untuk menjaga dan mengekalkan kesihatan kita. . Try lah minum STEA teh hijau yg diimport daripada Jepun ini. Khasiatnya sungguh luar biasa. Mampu menurunkan berat badan secara sihat dan selamat. . http://www.wasap.my/60198484660/nk_order_STEA . FOLLOW IG: @elby_lara @elby_lara @elby_lara . . #STEA 🍵 #stea #steatehhijau #steatehhijaujohor #steatehhijauskudai #steatehhijaumutiararini #steatehhijautamanu #steatehhijaugelangpatah #steatehhijaupontian #detox #tehdetox #tipslangsing #kuruslangsing #bakarlemak #viral #organik #bodysolid #bodyshape #tehhijau #japanesegreentea #puregreentea #greentea #matcha #tehhijaujepun #nakkurus #naksihat #nakcantik #naklawa #metabolismbooster #matcha #greenteaextract
Perbezaan cara masakan akan menghasilkan kalori berbeza.. The best snacking adalah telur rebus putih.. Mmg kenyang akan lebih lama. . Pilihan kurus dengan ilmu.Nak kami coach cara kurus secara online?. . Wasap 👇 http://TanyaCoachAzWa.Wasap.MY #carakurusbadan #jomsihat #nakfit #nakkurus #naksihat #tipskurus #jomkurus #resepikurus #powerfit #turunberatonline #turunberatbadan #gemokisawesome #turunberat #gengkurus #kurusbadan #tipskempiskanperut #caranakkurus #sarapan #kurusdengancepat #kempisperut #kurusonline #nakslim #jomkurusonline #menudietsehat #coachturunberat #coachazwa #teamazwa #kalorimakanan #eatclean #tipskurusonline
KURUS, FIT DAN SIHAT BERSAMA COACH AMIRAH..😍😍😍 . Program Kurus Online Pertama di Malaysia 😍🔥🔥. . . Apa yg anda akan dapat??? . ✅ Meal Plan 30 hari lengkap, 5x makan sehari. ✅ Kita makan nasi. ✅ Topik2 kurus and sihat harian. ✅ Makanan gantian untuk breakfast & dinner 30 hari. ✅ Plan senaman lengkap. ✅ Group coaching yg active. ✅ Personal coaching dengan Coach AMIRAH😍. . . Anda boleh baca and like sahaja and tgok orang lain berjaya turunkan berat badan and sihat ATAU, and ambil tindakan untuk ubah diri anda 😉. . . Kurus Fit Online Coaching Intake OKTOBER kini di buka istimewa untuk 20 slot shj.. 🔥🔥🔥 . Cepat3x klik link di bio.. . 📍Khas buat WANITA BERKERJAYA,STUDENT yg berusia 30thn dan ke atas 📍Slot adalah terhad. 📍 Ada hadiah istimewa menanti peserta 10 peserta terawal..🎁🎁🎁 . Jom tag kawan2 uolls yg nak kurus...bole ajak geng masuk group kurus sama2....😉😉 . Coach Amirah 🌸 🌸 0195471180 📲 📲 . . #coach_amirah #nakkurus #tipskurus #teamcoachturunberatbadan #coachturunberatbadan #kuruscantik #kurussihat #kuruscepat #kurustanpalapar #bajubesar #jubahbesar #saizbesar #nakkuruscepat
😱Seminggu je dah Lost 3 kg??😱 ====================== . Happy pelanggan kami. Baru seminggu je minum. Dah result banyak. 3kg turun. . Kawan-kawan tegur kurus. Nak minum Deina ni tak la liat sebab rasa dia sedap. . . 7 org terawal akan dapat EYE BAG PERCUMA untuk kurangkan gelap bawah mata anda + Special Harga Potongan RM40 😱 . #DEINASLIMAXJUICE #TestimoniDEINA #CodRawang #Rawang #KevinZahri #kurussihat #tipskurus #dietsihat #dietsimple #sayanakkurus #jomkurus #kuruscantik #kurusbadan #nakkurus #ubatkurus #kuruscepat #dietkalori #naksihat #makeupmalaysia #noradanish #neelofa #elites7 #slimmewhite
1 set combo turun 8KG! Wah banyak sangat tu! Ramai yang dah dapatkan set combo ini sebab nak singkirkan lemak lemak kan? Nak turunkan berat badan, nak kecilkan peha lengan berlemak tu. . Satu set combo harga RM40. Set combo ini akan dapat slimyou dytox dan kaki cantiq. #nakkurus #nakkuruspantas #kuruspantas #losyenkurus #sapukurus #makanankurus #kurusmalaysia #produkkurus #demica #tehkurus #kuruscepat #kecilkanpeha #kecilkanlengan #hilangkandoublechin #pinkladymalaysia #kpopmalaysia #twicemalaysia #got7malaysia #btsmalaysia #koreamalaysia #umt #umk #usm #uitm
. . Assalamualaikum & great morning lovelies 💋💋💋 . . anda ada masalah kulit kusam ? anda ada masalah kulit gelap ? anda ada masalah kulit berjerawat ?? . . jangan risau pinkladybody perfection mampu merawat & mencantikan uolss dari dalam . . . confirm meletopsss habes 😍😍 .
Team coach bukan kat group & gym jer .. happening, kat kenduri pun sama😂😆😆 . Best moment bersama #teamnickhinhussien di pattani, now kami di hatyai nak bertolak ke krabi. . #youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien Coach mila +60107926236 Coach nick +60172908763 #baju #malaysiafood #tv3 #carimakan #kalori #kurus #jomkurus #tipsdiet #nakkurus #turunlemak #herbalifenutrition #herbalifediet #weightlossfast #sayanakkurus #azamkurus2018 #caradiet #jomkurus1malaysia #coachherbalife #coachkurus #dietatkins #malaysiandiet
. . Assalamualaikum & great morning lovelies 💋💋💋 . . anda ada masalah kulit kusam ? anda ada masalah kulit gelap ? anda ada masalah kulit berjerawat ?? . . jangan risau pinkladybody perfection mampu merawat & mencantikan uolss dari dalam . . . confirm meletopsss habes 😍😍 .
testimonijuicyraspberry #JR buat hal lagi. Tak habis2 nak mencairkan lemak org je kerjanya😁. Kali ni buat awek ni muka bentuk 'V' pulak. No more sado katanya😍👍 . . info /Order #juicyraspberryoriginal WWW.WASAP.MY/+60135393112/ORDERJR WWW.WASAP.MY/+60135393112/ORDERJR #juicyraspberryjuskurus #juicyraspberryipoh #juicyraspberrywangsamaju #juicyraspberryhq #juicyraspberrymurah #juicyraspberrykualalumpur #juicyraspberryfiber #juskurus #jk1m #jomkurus #jomkurus1malaysia #juslangsing #detox #diet #tipskurus #love #lovemybody #jusdetox #jusdiet #kurusselepasbersalin #kuruscepat #nakkurus #nakcantik #flawless #fit #fitness #ubatkurus
⚘Buah manggis buah durian,⚘ ⚘Harum baunya menusuk hati⚘ ⚘Pink Lady dimakan membentuk badan⚘ ⚘Siang dan malam suami senang hati⚘ . •SUPLIMENT ALL IN 1 • jom cantik dari hujung rambut sampai hujung kaki 😍 . ADA TAK YG NAK MONTOK DAN MANTAP MACAM NI👇👇 ✔PAYUDARA DAN PUNGGUNG YG MONTOK ✔BODY MANTAP ✔PINGGANG RAMPING SEPERTI KERENGGA ✔KULIT PUTIH DAN RAMBUT KEMBALI LEBAT ✔MASALAH DALAMAN SEMUA DAPAT DIATASI PINKLADY DAPAT MEMBANTU MEMANTAPKAN PAYUDARA DAN PUNGGUNG DENGAN PANTAS😱 TAK PERCAYA..CUBA DAN RASAI SENDIRI KEHEBATAN PINKLADY... BELI SEKALI REPEAT ORDER BERKALI-KALI💋💋 SILA WHATSAPP DI👇👇👇 . •0132643246 📲 . •0132643246 📲 . •0132643246 📲 . #pinkladybodyperfection #pinkladyeksklusif #pinkladyoriginal #pinkladyoriginalmalaysia #pinkladymalaysia #bodykerengge #bodymantap #bodyslim #kulitlicin #kulitbersih #bebasjerawat #kulitglowing #nakkurus #nakgemuk #trustedseller #raraoutlet #letsshopping #produkhalal #produkkkm #sayapakaisayajual #pinkladypackagingbaru #pinkladyfreepostage #pinkladyfreegiftbotol #testimonipinklady #feedbackpinklady #rarapinklady #teammirasakura #mirasakurateam
KHASIAT MINUM TEH HIJAU DI PAGI HARI Tahu tak, secara tak langsung minum teh hijau suam pada pagi hari dapat merelakskan badan dan membuatkan kita jadi lebih bertenaga serta bersemangat. Lagipun, minum teh hijau ni dapat membantu tubuh mengawal kolesterol dan meningkatkan metabolisme badan sekaligus mengawal nafsu makan kita. Jadi, sebab itulah Sis suka minum STEA teh hijau nie. Dapat buat Sis kurus secara sihat.So, anda kena try k! Orderlah sekarang! Whatsapp #sisbunga 🌸 kalau nak kurus. . . http://www.wasap.my/60198484660/nk_order_STEA . FOLLOW IG: @elby_lara @elby_lara @elby_lara . . #STEA 🍵 #stea #steatehhijau #steatehhijaujohor #steatehhijauskudai #steatehhijaumutiararini #steatehhijaugelangpatah #steatehhijaupontian #detox #tehdetox #tipslangsing #kuruslangsing #bakarlemak #viral #organik #bodysolid #bodyshape #tehhijau #japanesegreentea #puregreentea #greentea #matcha #tehhijaujepun #nakkurus #naksihat #nakcantik #naklawa #metabolismbooster #matcha #greenteaextract
⚘Buah manggis buah durian,⚘ ⚘Harum baunya menusuk hati⚘ ⚘Pink Lady dimakan membentuk badan⚘ ⚘Siang dan malam suami senang hati⚘ . •SUPLIMENT ALL IN 1 • jom cantik dari hujung rambut sampai hujung kaki 😍 . ADA TAK YG NAK MONTOK DAN MANTAP MACAM NI👇👇 ✔PAYUDARA DAN PUNGGUNG YG MONTOK ✔BODY MANTAP ✔PINGGANG RAMPING SEPERTI KERENGGA ✔KULIT PUTIH DAN RAMBUT KEMBALI LEBAT ✔MASALAH DALAMAN SEMUA DAPAT DIATASI PINKLADY DAPAT MEMBANTU MEMANTAPKAN PAYUDARA DAN PUNGGUNG DENGAN PANTAS😱 TAK PERCAYA..CUBA DAN RASAI SENDIRI KEHEBATAN PINKLADY... BELI SEKALI REPEAT ORDER BERKALI-KALI💋💋 SILA WHATSAPP DI👇👇👇 . •0132643246 📲 . •0132643246 📲 . •0132643246 📲 . #pinkladybodyperfection #pinkladyeksklusif #pinkladyoriginal #pinkladyoriginalmalaysia #pinkladymalaysia #bodykerengge #bodymantap #bodyslim #kulitlicin #kulitbersih #bebasjerawat #kulitglowing #nakkurus #nakgemuk #trustedseller #raraoutlet #letsshopping #produkhalal #produkkkm #sayapakaisayajual #pinkladypackagingbaru #pinkladyfreepostage #pinkladyfreegiftbotol #testimonipinklady #feedbackpinklady #rarapinklady #teammirasakura #mirasakurateam
⚘Buah manggis buah durian,⚘ ⚘Harum baunya menusuk hati⚘ ⚘Pink Lady dimakan membentuk badan⚘ ⚘Siang dan malam suami senang hati⚘ . •SUPLIMENT ALL IN 1 • jom cantik dari hujung rambut sampai hujung kaki 😍 . ADA TAK YG NAK MONTOK DAN MANTAP MACAM NI👇👇 ✔PAYUDARA DAN PUNGGUNG YG MONTOK ✔BODY MANTAP ✔PINGGANG RAMPING SEPERTI KERENGGA ✔KULIT PUTIH DAN RAMBUT KEMBALI LEBAT ✔MASALAH DALAMAN SEMUA DAPAT DIATASI PINKLADY DAPAT MEMBANTU MEMANTAPKAN PAYUDARA DAN PUNGGUNG DENGAN PANTAS😱 TAK PERCAYA..CUBA DAN RASAI SENDIRI KEHEBATAN PINKLADY... BELI SEKALI REPEAT ORDER BERKALI-KALI💋💋 SILA WHATSAPP DI👇👇👇 . •0132643246 📲 . •0132643246 📲 . •0132643246 📲 . #pinkladybodyperfection #pinkladyeksklusif #pinkladyoriginal #pinkladyoriginalmalaysia #pinkladymalaysia #bodykerengge #bodymantap #bodyslim #kulitlicin #kulitbersih #bebasjerawat #kulitglowing #nakkurus #nakgemuk #trustedseller #raraoutlet #letsshopping #produkhalal #produkkkm #sayapakaisayajual #pinkladypackagingbaru #pinkladyfreepostage #pinkladyfreegiftbotol #testimonipinklady #feedbackpinklady #rarapinklady #teammirasakura #mirasakurateam
{ Bau wangi seperti Honey dew } . Sebelum ni kalau kita nak pakai slimming lotion kite takot dengan bau die. Menyengat sampai ke hidong orang sebelah. Kalau wangi takpe. Ini bau adoii menyeksa jiwa dan raga . Tapi kini dengan si GENDUT tak perlu risau bau yang tak menyenangkan tu. Si gendut memang sangat wangi dengan haruman ala ala honey dew gitu 😉 jangan sampai ade yang follow belakang sebab terasa relax dengan bau si gendut udah ler . Nak relax relax sambil kurus boleh konsisten si gendut. Tak perlu susah susah nak pikir lelemak semua. Alih alih tahu dah kurus jer. Nak tahu lebih detail meh ler mirisik risik dengan ummi. Nak fast action boleh klik link di profile ummi nanti terus menusuk ke jiwa sanubari ummi 😘 #ummiGendut #SlimmingLotion #Gendut #WomenistaBeauty #GolekGolekTerusSlim #bikingendut #tipskurus #jomkurus #nakkurus #kurussebelumraya #jomkurus1malaysia #ubatkurus #carakurus #produkkurus #sayanakkuruscepat #sayanakkurus #juskurus #kurusdenganselamat #kurusselepasraya #bodyslim #bodyslimherbal #promosiolshop #tawaran #melakau #malaysia 🇲🇾 #fattzura #neelofa #johorbahru #nakmontok #mantap
⚘Buah manggis buah durian,⚘ ⚘Harum baunya menusuk hati⚘ ⚘Pink Lady dimakan membentuk badan⚘ ⚘Siang dan malam suami senang hati⚘ . •SUPLIMENT ALL IN 1 • jom cantik dari hujung rambut sampai hujung kaki 😍 . ADA TAK YG NAK MONTOK DAN MANTAP MACAM NI👇👇 ✔PAYUDARA DAN PUNGGUNG YG MONTOK ✔BODY MANTAP ✔PINGGANG RAMPING SEPERTI KERENGGA ✔KULIT PUTIH DAN RAMBUT KEMBALI LEBAT ✔MASALAH DALAMAN SEMUA DAPAT DIATASI PINKLADY DAPAT MEMBANTU MEMANTAPKAN PAYUDARA DAN PUNGGUNG DENGAN PANTAS😱 TAK PERCAYA..CUBA DAN RASAI SENDIRI KEHEBATAN PINKLADY... BELI SEKALI REPEAT ORDER BERKALI-KALI💋💋 SILA WHATSAPP DI👇👇👇 . •0132643246 📲 . •0132643246 📲 . •0132643246 📲 . #pinkladybodyperfection #pinkladyeksklusif #pinkladyoriginal #pinkladyoriginalmalaysia #pinkladymalaysia #bodykerengge #bodymantap #bodyslim #kulitlicin #kulitbersih #bebasjerawat #kulitglowing #nakkurus #nakgemuk #trustedseller #raraoutlet #letsshopping #produkhalal #produkkkm #sayapakaisayajual #pinkladypackagingbaru #pinkladyfreepostage #pinkladyfreegiftbotol #testimonipinklady #feedbackpinklady #rarapinklady #teammirasakura #mirasakurateam
⚘Buah manggis buah durian,⚘ ⚘Harum baunya menusuk hati⚘ ⚘Pink Lady dimakan membentuk badan⚘ ⚘Siang dan malam suami senang hati⚘ . •SUPLIMENT ALL IN 1 • jom cantik dari hujung rambut sampai hujung kaki 😍 . ADA TAK YG NAK MONTOK DAN MANTAP MACAM NI👇👇 ✔PAYUDARA DAN PUNGGUNG YG MONTOK ✔BODY MANTAP ✔PINGGANG RAMPING SEPERTI KERENGGA ✔KULIT PUTIH DAN RAMBUT KEMBALI LEBAT ✔MASALAH DALAMAN SEMUA DAPAT DIATASI PINKLADY DAPAT MEMBANTU MEMANTAPKAN PAYUDARA DAN PUNGGUNG DENGAN PANTAS😱 TAK PERCAYA..CUBA DAN RASAI SENDIRI KEHEBATAN PINKLADY... BELI SEKALI REPEAT ORDER BERKALI-KALI💋💋 SILA WHATSAPP DI👇👇👇 . •0132643246 📲 . •0132643246 📲 . •0132643246 📲 . #pinkladybodyperfection #pinkladyeksklusif #pinkladyoriginal #pinkladyoriginalmalaysia #pinkladymalaysia #bodykerengge #bodymantap #bodyslim #kulitlicin #kulitbersih #bebasjerawat #kulitglowing #nakkurus #nakgemuk #trustedseller #raraoutlet #letsshopping #produkhalal #produkkkm #sayapakaisayajual #pinkladypackagingbaru #pinkladyfreepostage #pinkladyfreegiftbotol #testimonipinklady #feedbackpinklady #rarapinklady #teammirasakura #mirasakurateam
⚘Buah manggis buah durian,⚘ ⚘Harum baunya menusuk hati⚘ ⚘Pink Lady dimakan membentuk badan⚘ ⚘Siang dan malam suami senang hati⚘ . •SUPLIMENT ALL IN 1 • jom cantik dari hujung rambut sampai hujung kaki 😍 . ADA TAK YG NAK MONTOK DAN MANTAP MACAM NI👇👇 ✔PAYUDARA DAN PUNGGUNG YG MONTOK ✔BODY MANTAP ✔PINGGANG RAMPING SEPERTI KERENGGA ✔KULIT PUTIH DAN RAMBUT KEMBALI LEBAT ✔MASALAH DALAMAN SEMUA DAPAT DIATASI PINKLADY DAPAT MEMBANTU MEMANTAPKAN PAYUDARA DAN PUNGGUNG DENGAN PANTAS😱 TAK PERCAYA..CUBA DAN RASAI SENDIRI KEHEBATAN PINKLADY... BELI SEKALI REPEAT ORDER BERKALI-KALI💋💋 SILA WHATSAPP DI👇👇👇 . •0132643246 📲 . •0132643246 📲 . •0132643246 📲 . #pinkladybodyperfection #pinkladyeksklusif #pinkladyoriginal #pinkladyoriginalmalaysia #pinkladymalaysia #bodykerengge #bodymantap #bodyslim #kulitlicin #kulitbersih #bebasjerawat #kulitglowing #nakkurus #nakgemuk #trustedseller #raraoutlet #letsshopping #produkhalal #produkkkm #sayapakaisayajual #pinkladypackagingbaru #pinkladyfreepostage #pinkladyfreegiftbotol #testimonipinklady #feedbackpinklady #rarapinklady #teammirasakura #mirasakurateam
KHASIAT MINUM TEH HIJAU DI PAGI HARI Tahu tak, secara tak langsung minum teh hijau suam pada pagi hari dapat merelakskan badan dan membuatkan kita jadi lebih bertenaga serta bersemangat. Lagipun, minum teh hijau ni dapat membantu tubuh mengawal kolesterol dan meningkatkan metabolisme badan sekaligus mengawal nafsu makan kita. Jadi, sebab itulah Sis suka minum STEA teh hijau nie. Dapat buat Sis kurus secara sihat.So, anda kena try k! Orderlah sekarang! Whatsapp #sisbunga 🌸 kalau nak kurus. . . http://www.wasap.my/60198484660/nk_order_STEA . FOLLOW IG: @elby_lara @elby_lara @elby_lara . . #STEA 🍵 #stea #steatehhijau #steatehhijaujohor #steatehhijauskudai #steatehhijaumutiararini #steatehhijaugelangpatah #steatehhijaupontian #detox #tehdetox #tipslangsing #kuruslangsing #bakarlemak #viral #organik #bodysolid #bodyshape #tehhijau #japanesegreentea #puregreentea #greentea #matcha #tehhijaujepun #nakkurus #naksihat #nakcantik #naklawa #metabolismbooster #matcha #greenteaextract
⚘Buah manggis buah durian,⚘ ⚘Harum baunya menusuk hati⚘ ⚘Pink Lady dimakan membentuk badan⚘ ⚘Siang dan malam suami senang hati⚘ . •SUPLIMENT ALL IN 1 • jom cantik dari hujung rambut sampai hujung kaki 😍 . ADA TAK YG NAK MONTOK DAN MANTAP MACAM NI👇👇 ✔PAYUDARA DAN PUNGGUNG YG MONTOK ✔BODY MANTAP ✔PINGGANG RAMPING SEPERTI KERENGGA ✔KULIT PUTIH DAN RAMBUT KEMBALI LEBAT ✔MASALAH DALAMAN SEMUA DAPAT DIATASI PINKLADY DAPAT MEMBANTU MEMANTAPKAN PAYUDARA DAN PUNGGUNG DENGAN PANTAS😱 TAK PERCAYA..CUBA DAN RASAI SENDIRI KEHEBATAN PINKLADY... BELI SEKALI REPEAT ORDER BERKALI-KALI💋💋 SILA WHATSAPP DI👇👇👇 . •0132643246 📲 . •0132643246 📲 . •0132643246 📲 . #pinkladybodyperfection #pinkladyeksklusif #pinkladyoriginal #pinkladyoriginalmalaysia #pinkladymalaysia #bodykerengge #bodymantap #bodyslim #kulitlicin #kulitbersih #bebasjerawat #kulitglowing #nakkurus #nakgemuk #trustedseller #raraoutlet #letsshopping #produkhalal #produkkkm #sayapakaisayajual #pinkladypackagingbaru #pinkladyfreepostage #pinkladyfreegiftbotol #testimonipinklady #feedbackpinklady #rarapinklady #teammirasakura #mirasakurateam
.. Best supplement !!! 😙Takkan nak tgk je member lain semua pandai Jaga Body!!! Kite pun boleh seperti diaorang!!! Berbaloi ke dengan HARGA💵 yang i bayar! 😍 walaupun ia MAHAL !!! Sbb apa? Cuba sis fikir, kalau ikutkan HARGA untuk keseluruhan untuk mencantikkan bahagian luaran dan dalaman body kite boleh cecah RIBUAN RIBU ringgit!!!💵🤤 .Tapi dengan PL anda cuma BAYAR😋 ???????. DM now🤗 untuk dapatkan harga kasih sayang😘 dan free gift yang lain dari alya. Tq support me🤗. . #viral #pinklady #besarkanbreast #ketatkanmissv #tambahsusuibu #putihgebu #perapat #nakcantik #nakkurus #ramping #supplement #vitamin #viral #bisnes #malaysia #follow #wanita #payudara #faraj #farajketat #farajsegar #mengandung #pregnant   #hubungansuamiisteri #fitmalaysia #gadismuslimah #gadislitar #jomkurus #fitnessfirstclass #rahsiabodymantap
⚘Buah manggis buah durian,⚘ ⚘Harum baunya menusuk hati⚘ ⚘Pink Lady dimakan membentuk badan⚘ ⚘Siang dan malam suami senang hati⚘ . •SUPLIMENT ALL IN 1 • jom cantik dari hujung rambut sampai hujung kaki 😍 . ADA TAK YG NAK MONTOK DAN MANTAP MACAM NI👇👇 ✔PAYUDARA DAN PUNGGUNG YG MONTOK ✔BODY MANTAP ✔PINGGANG RAMPING SEPERTI KERENGGA ✔KULIT PUTIH DAN RAMBUT KEMBALI LEBAT ✔MASALAH DALAMAN SEMUA DAPAT DIATASI PINKLADY DAPAT MEMBANTU MEMANTAPKAN PAYUDARA DAN PUNGGUNG DENGAN PANTAS😱 TAK PERCAYA..CUBA DAN RASAI SENDIRI KEHEBATAN PINKLADY... BELI SEKALI REPEAT ORDER BERKALI-KALI💋💋 SILA WHATSAPP DI👇👇👇 . •0132643246 📲 . •0132643246 📲 . •0132643246 📲 . #pinkladybodyperfection #pinkladyeksklusif #pinkladyoriginal #pinkladyoriginalmalaysia #pinkladymalaysia #bodykerengge #bodymantap #bodyslim #kulitlicin #kulitbersih #bebasjerawat #kulitglowing #nakkurus #nakgemuk #trustedseller #raraoutlet #letsshopping #produkhalal #produkkkm #sayapakaisayajual #pinkladypackagingbaru #pinkladyfreepostage #pinkladyfreegiftbotol #testimonipinklady #feedbackpinklady #rarapinklady #teammirasakura #mirasakurateam
⚘Buah manggis buah durian,⚘ ⚘Harum baunya menusuk hati⚘ ⚘Pink Lady dimakan membentuk badan⚘ ⚘Siang dan malam suami senang hati⚘ . •SUPLIMENT ALL IN 1 • jom cantik dari hujung rambut sampai hujung kaki 😍 . ADA TAK YG NAK MONTOK DAN MANTAP MACAM NI👇👇 ✔PAYUDARA DAN PUNGGUNG YG MONTOK ✔BODY MANTAP ✔PINGGANG RAMPING SEPERTI KERENGGA ✔KULIT PUTIH DAN RAMBUT KEMBALI LEBAT ✔MASALAH DALAMAN SEMUA DAPAT DIATASI PINKLADY DAPAT MEMBANTU MEMANTAPKAN PAYUDARA DAN PUNGGUNG DENGAN PANTAS😱 TAK PERCAYA..CUBA DAN RASAI SENDIRI KEHEBATAN PINKLADY... BELI SEKALI REPEAT ORDER BERKALI-KALI💋💋 SILA WHATSAPP DI👇👇👇 . •0132643246 📲 . •0132643246 📲 . •0132643246 📲 . #pinkladybodyperfection #pinkladyeksklusif #pinkladyoriginal #pinkladyoriginalmalaysia #pinkladymalaysia #bodykerengge #bodymantap #bodyslim #kulitlicin #kulitbersih #bebasjerawat #kulitglowing #nakkurus #nakgemuk #trustedseller #raraoutlet #letsshopping #produkhalal #produkkkm #sayapakaisayajual #pinkladypackagingbaru #pinkladyfreepostage #pinkladyfreegiftbotol #testimonipinklady #feedbackpinklady #rarapinklady #teammirasakura #mirasakurateam
⚘Buah manggis buah durian,⚘ ⚘Harum baunya menusuk hati⚘ ⚘Pink Lady dimakan membentuk badan⚘ ⚘Siang dan malam suami senang hati⚘ . •SUPLIMENT ALL IN 1 • jom cantik dari hujung rambut sampai hujung kaki 😍 . ADA TAK YG NAK MONTOK DAN MANTAP MACAM NI👇👇 ✔PAYUDARA DAN PUNGGUNG YG MONTOK ✔BODY MANTAP ✔PINGGANG RAMPING SEPERTI KERENGGA ✔KULIT PUTIH DAN RAMBUT KEMBALI LEBAT ✔MASALAH DALAMAN SEMUA DAPAT DIATASI PINKLADY DAPAT MEMBANTU MEMANTAPKAN PAYUDARA DAN PUNGGUNG DENGAN PANTAS😱 TAK PERCAYA..CUBA DAN RASAI SENDIRI KEHEBATAN PINKLADY... BELI SEKALI REPEAT ORDER BERKALI-KALI💋💋 SILA WHATSAPP DI👇👇👇 . •0132643246 📲 . •0132643246 📲 . •0132643246 📲 . #pinkladybodyperfection #pinkladyeksklusif #pinkladyoriginal #pinkladyoriginalmalaysia #pinkladymalaysia #bodykerengge #bodymantap #bodyslim #kulitlicin #kulitbersih #bebasjerawat #kulitglowing #nakkurus #nakgemuk #trustedseller #raraoutlet #letsshopping #produkhalal #produkkkm #sayapakaisayajual #pinkladypackagingbaru #pinkladyfreepostage #pinkladyfreegiftbotol #testimonipinklady #feedbackpinklady #rarapinklady #teammirasakura #mirasakurateam
⚘Buah manggis buah durian,⚘ ⚘Harum baunya menusuk hati⚘ ⚘Pink Lady dimakan membentuk badan⚘ ⚘Siang dan malam suami senang hati⚘ . •SUPLIMENT ALL IN 1 • jom cantik dari hujung rambut sampai hujung kaki 😍 . ADA TAK YG NAK MONTOK DAN MANTAP MACAM NI👇👇 ✔PAYUDARA DAN PUNGGUNG YG MONTOK ✔BODY MANTAP ✔PINGGANG RAMPING SEPERTI KERENGGA ✔KULIT PUTIH DAN RAMBUT KEMBALI LEBAT ✔MASALAH DALAMAN SEMUA DAPAT DIATASI PINKLADY DAPAT MEMBANTU MEMANTAPKAN PAYUDARA DAN PUNGGUNG DENGAN PANTAS😱 TAK PERCAYA..CUBA DAN RASAI SENDIRI KEHEBATAN PINKLADY... BELI SEKALI REPEAT ORDER BERKALI-KALI💋💋 SILA WHATSAPP DI👇👇👇 . •0132643246 📲 . •0132643246 📲 . •0132643246 📲 . #pinkladybodyperfection #pinkladyeksklusif #pinkladyoriginal #pinkladyoriginalmalaysia #pinkladymalaysia #bodykerengge #bodymantap #bodyslim #kulitlicin #kulitbersih #bebasjerawat #kulitglowing #nakkurus #nakgemuk #trustedseller #raraoutlet #letsshopping #produkhalal #produkkkm #sayapakaisayajual #pinkladypackagingbaru #pinkladyfreepostage #pinkladyfreegiftbotol #testimonipinklady #feedbackpinklady #rarapinklady #teammirasakura #mirasakurateam
⚘Buah manggis buah durian,⚘ ⚘Harum baunya menusuk hati⚘ ⚘Pink Lady dimakan membentuk badan⚘ ⚘Siang dan malam suami senang hati⚘ . •SUPLIMENT ALL IN 1 • jom cantik dari hujung rambut sampai hujung kaki 😍 . ADA TAK YG NAK MONTOK DAN MANTAP MACAM NI👇👇 ✔PAYUDARA DAN PUNGGUNG YG MONTOK ✔BODY MANTAP ✔PINGGANG RAMPING SEPERTI KERENGGA ✔KULIT PUTIH DAN RAMBUT KEMBALI LEBAT ✔MASALAH DALAMAN SEMUA DAPAT DIATASI PINKLADY DAPAT MEMBANTU MEMANTAPKAN PAYUDARA DAN PUNGGUNG DENGAN PANTAS😱 TAK PERCAYA..CUBA DAN RASAI SENDIRI KEHEBATAN PINKLADY... BELI SEKALI REPEAT ORDER BERKALI-KALI💋💋 SILA WHATSAPP DI👇👇👇 . •0132643246 📲 . •0132643246 📲 . •0132643246 📲 . #pinkladybodyperfection #pinkladyeksklusif #pinkladyoriginal #pinkladyoriginalmalaysia #pinkladymalaysia #bodykerengge #bodymantap #bodyslim #kulitlicin #kulitbersih #bebasjerawat #kulitglowing #nakkurus #nakgemuk #trustedseller #raraoutlet #letsshopping #produkhalal #produkkkm #sayapakaisayajual #pinkladypackagingbaru #pinkladyfreepostage #pinkladyfreegiftbotol #testimonipinklady #feedbackpinklady #rarapinklady #teammirasakura #mirasakurateam
⚘Buah manggis buah durian,⚘ ⚘Harum baunya menusuk hati⚘ ⚘Pink Lady dimakan membentuk badan⚘ ⚘Siang dan malam suami senang hati⚘ . •SUPLIMENT ALL IN 1 • jom cantik dari hujung rambut sampai hujung kaki 😍 . ADA TAK YG NAK MONTOK DAN MANTAP MACAM NI👇👇 ✔PAYUDARA DAN PUNGGUNG YG MONTOK ✔BODY MANTAP ✔PINGGANG RAMPING SEPERTI KERENGGA ✔KULIT PUTIH DAN RAMBUT KEMBALI LEBAT ✔MASALAH DALAMAN SEMUA DAPAT DIATASI PINKLADY DAPAT MEMBANTU MEMANTAPKAN PAYUDARA DAN PUNGGUNG DENGAN PANTAS😱 TAK PERCAYA..CUBA DAN RASAI SENDIRI KEHEBATAN PINKLADY... BELI SEKALI REPEAT ORDER BERKALI-KALI💋💋 SILA WHATSAPP DI👇👇👇 . •0132643246 📲 . •0132643246 📲 . •0132643246 📲 . #pinkladybodyperfection #pinkladyeksklusif #pinkladyoriginal #pinkladyoriginalmalaysia #pinkladymalaysia #bodykerengge #bodymantap #bodyslim #kulitlicin #kulitbersih #bebasjerawat #kulitglowing #nakkurus #nakgemuk #trustedseller #raraoutlet #letsshopping #produkhalal #produkkkm #sayapakaisayajual #pinkladypackagingbaru #pinkladyfreepostage #pinkladyfreegiftbotol #testimonipinklady #feedbackpinklady #rarapinklady #teammirasakura #mirasakurateam
⚘Buah manggis buah durian,⚘ ⚘Harum baunya menusuk hati⚘ ⚘Pink Lady dimakan membentuk badan⚘ ⚘Siang dan malam suami senang hati⚘ . •SUPLIMENT ALL IN 1 • jom cantik dari hujung rambut sampai hujung kaki 😍 . ADA TAK YG NAK MONTOK DAN MANTAP MACAM NI👇👇 ✔PAYUDARA DAN PUNGGUNG YG MONTOK ✔BODY MANTAP ✔PINGGANG RAMPING SEPERTI KERENGGA ✔KULIT PUTIH DAN RAMBUT KEMBALI LEBAT ✔MASALAH DALAMAN SEMUA DAPAT DIATASI PINKLADY DAPAT MEMBANTU MEMANTAPKAN PAYUDARA DAN PUNGGUNG DENGAN PANTAS😱 TAK PERCAYA..CUBA DAN RASAI SENDIRI KEHEBATAN PINKLADY... BELI SEKALI REPEAT ORDER BERKALI-KALI💋💋 SILA WHATSAPP DI👇👇👇 . •0132643246 📲 . •0132643246 📲 . •0132643246 📲 . #pinkladybodyperfection #pinkladyeksklusif #pinkladyoriginal #pinkladyoriginalmalaysia #pinkladymalaysia #bodykerengge #bodymantap #bodyslim #kulitlicin #kulitbersih #bebasjerawat #kulitglowing #nakkurus #nakgemuk #trustedseller #raraoutlet #letsshopping #produkhalal #produkkkm #sayapakaisayajual #pinkladypackagingbaru #pinkladyfreepostage #pinkladyfreegiftbotol #testimonipinklady #feedbackpinklady #rarapinklady #teammirasakura #mirasakurateam
⚘Buah manggis buah durian,⚘ ⚘Harum baunya menusuk hati⚘ ⚘Pink Lady dimakan membentuk badan⚘ ⚘Siang dan malam suami senang hati⚘ . •SUPLIMENT ALL IN 1 • jom cantik dari hujung rambut sampai hujung kaki 😍 . ADA TAK YG NAK MONTOK DAN MANTAP MACAM NI👇👇 ✔PAYUDARA DAN PUNGGUNG YG MONTOK ✔BODY MANTAP ✔PINGGANG RAMPING SEPERTI KERENGGA ✔KULIT PUTIH DAN RAMBUT KEMBALI LEBAT ✔MASALAH DALAMAN SEMUA DAPAT DIATASI PINKLADY DAPAT MEMBANTU MEMANTAPKAN PAYUDARA DAN PUNGGUNG DENGAN PANTAS😱 TAK PERCAYA..CUBA DAN RASAI SENDIRI KEHEBATAN PINKLADY... BELI SEKALI REPEAT ORDER BERKALI-KALI💋💋 SILA WHATSAPP DI👇👇👇 . •0132643246 📲 . •0132643246 📲 . •0132643246 📲 . #pinkladybodyperfection #pinkladyeksklusif #pinkladyoriginal #pinkladyoriginalmalaysia #pinkladymalaysia #bodykerengge #bodymantap #bodyslim #kulitlicin #kulitbersih #bebasjerawat #kulitglowing #nakkurus #nakgemuk #trustedseller #raraoutlet #letsshopping #produkhalal #produkkkm #sayapakaisayajual #pinkladypackagingbaru #pinkladyfreepostage #pinkladyfreegiftbotol #testimonipinklady #feedbackpinklady #rarapinklady #teammirasakura #mirasakurateam
⚘Buah manggis buah durian,⚘ ⚘Harum baunya menusuk hati⚘ ⚘Pink Lady dimakan membentuk badan⚘ ⚘Siang dan malam suami senang hati⚘ . •SUPLIMENT ALL IN 1 • jom cantik dari hujung rambut sampai hujung kaki 😍 . ADA TAK YG NAK MONTOK DAN MANTAP MACAM NI👇👇 ✔PAYUDARA DAN PUNGGUNG YG MONTOK ✔BODY MANTAP ✔PINGGANG RAMPING SEPERTI KERENGGA ✔KULIT PUTIH DAN RAMBUT KEMBALI LEBAT ✔MASALAH DALAMAN SEMUA DAPAT DIATASI PINKLADY DAPAT MEMBANTU MEMANTAPKAN PAYUDARA DAN PUNGGUNG DENGAN PANTAS😱 TAK PERCAYA..CUBA DAN RASAI SENDIRI KEHEBATAN PINKLADY... BELI SEKALI REPEAT ORDER BERKALI-KALI💋💋 SILA WHATSAPP DI👇👇👇 . •0132643246 📲 . •0132643246 📲 . •0132643246 📲 . #pinkladybodyperfection #pinkladyeksklusif #pinkladyoriginal #pinkladyoriginalmalaysia #pinkladymalaysia #bodykerengge #bodymantap #bodyslim #kulitlicin #kulitbersih #bebasjerawat #kulitglowing #nakkurus #nakgemuk #trustedseller #raraoutlet #letsshopping #produkhalal #produkkkm #sayapakaisayajual #pinkladypackagingbaru #pinkladyfreepostage #pinkladyfreegiftbotol #testimonipinklady #feedbackpinklady #rarapinklady #teammirasakura #mirasakurateam
⚘Buah manggis buah durian,⚘ ⚘Harum baunya menusuk hati⚘ ⚘Pink Lady dimakan membentuk badan⚘ ⚘Siang dan malam suami senang hati⚘ . •SUPLIMENT ALL IN 1 • jom cantik dari hujung rambut sampai hujung kaki 😍 . ADA TAK YG NAK MONTOK DAN MANTAP MACAM NI👇👇 ✔PAYUDARA DAN PUNGGUNG YG MONTOK ✔BODY MANTAP ✔PINGGANG RAMPING SEPERTI KERENGGA ✔KULIT PUTIH DAN RAMBUT KEMBALI LEBAT ✔MASALAH DALAMAN SEMUA DAPAT DIATASI PINKLADY DAPAT MEMBANTU MEMANTAPKAN PAYUDARA DAN PUNGGUNG DENGAN PANTAS😱 TAK PERCAYA..CUBA DAN RASAI SENDIRI KEHEBATAN PINKLADY... BELI SEKALI REPEAT ORDER BERKALI-KALI💋💋 SILA WHATSAPP DI👇👇👇 . •0132643246 📲 . •0132643246 📲 . •0132643246 📲 . #pinkladybodyperfection #pinkladyeksklusif #pinkladyoriginal #pinkladyoriginalmalaysia #pinkladymalaysia #bodykerengge #bodymantap #bodyslim #kulitlicin #kulitbersih #bebasjerawat #kulitglowing #nakkurus #nakgemuk #trustedseller #raraoutlet #letsshopping #produkhalal #produkkkm #sayapakaisayajual #pinkladypackagingbaru #pinkladyfreepostage #pinkladyfreegiftbotol #testimonipinklady #feedbackpinklady #rarapinklady #teammirasakura #mirasakurateam
Ok... Satu lagi transformasi diri saya... . Gmbr kiri, sebelum join program... . Gmbr kanan, lps 4 bln join program... . MasyaAllah... Tabarakallah.. Alhamdulillah... . Pipi saya dh tak tembam mcm dulu... 😅 . Klik pada link di BIO IG untuk info lanjut tentang program... . #teamrafiqrazali #teamnickhinhussien #youcanloseweightfromhome . Coach fizah 📲 0166916056 . #fizah_my #healthylifestyle #healthymeal #healthydiet #leanmuscle #eatclean #jomkurus #tv3 #onlineshopping #mealplan #onlinecoaching #healthybreakfast #makansihat #nakkurus #lowerbodyexercise #sayanakkurus #janganbencicintaku #persediaankahwin #viral #viralmalaysia #jjcm #makansedap #plussizefashion #bakalpengantin #azamtahunbaru
next page →