#nalain

3,351 posts

Loading...
Mashaikh and aulama taaj...latest with nalain paak ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ At adilqadri.com #nalain #nalainshareef #nalainpaak #nalainsharif #islamictopi #islamiccaps #mashaikh #peeromurshid #murshid_pak #sufism #sufi #sunni #qadriyya #qadri #chisti
The Nalayns Tasbih Misbaha 99... By AL IMAN . Ready Stock! Colour : Green + Gold . #sollualannabiy #thenalaynscollections #byaliman #nalainsharif #nalayn #nalain #maulid #tasbih #blessedsandal #sholawat #capal
Muharram, the month of Allah. Nalain Wall Plaques available to order now. #Nalain #Muharram #Gifts #WallArt #MuhammedSAW #Calligraphy #Hadith
Muharram, the month of Allah. Nalain Wall Plaques available to order now. #Nalain #Muharram #Gifts #WallArt #MuhammedSAW #Calligraphy #Hadith
New nalain paak design at adilqadri.com limited stock #nalainepaak #nalain #nalainshareef #blessedsandal
The Nalayns Tasbih Misbaha 99..by AL IMAN . Ready Stock! Colour : Aqua Green . #sollualannabiy #thenalaynscollections #byaliman #nalainsharif #nalayn #nalain #maulid #tasbih #blessedsandal #sholawat #selawat
Beautiful Nal'ayn Badges Availableโœ”๏ธ Worldwide Shipping ๐ŸŒ DM For Prices & Enquiries ๐Ÿ“ฉ #beautiful #nalayn #nalain #nalainshareef #nalaynshareef #badges #islamicbadges #beautifulbadges #unique #islamicgoods #islamicgifts #islamicattire #blessings #barakah #barakahent
Beautiful 100 Bead Nalain Tasbihโ€™s Availableโœ”๏ธ Worldwide Shipping ๐ŸŒ DM For Prices & Enquiries ๐Ÿ“ฉ #beautiful #nalayn #nalain #nalainshareef #nalaynshareef #badges #islamicbadges #beautifulbadges #unique #islamicgoods #islamicgifts #islamicattire #blessings #barakah #barakahent
Beautiful Nal'ayn Badges Availableโœ”๏ธ Worldwide Shipping ๐ŸŒ DM For Prices & Enquiries ๐Ÿ“ฉ #beautiful #nalayn #nalain #nalainshareef #nalaynshareef #badges #islamicbadges #beautifulbadges #unique #islamicgoods #islamicgifts #islamicattire #blessings #barakah #barakahent
โญโญ QUICK CONTEST SPESIAL TAHUN BARU โญโญ . Assalamualaikum para perindu kekasih Allah ๐Ÿ’• . Menyambut tahun baru islam 1440H, admin mau bagi pin terompah gratiss untuk kalian semuaa ๐Ÿ˜˜๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ . MAU ?? MAU ?? HAYUK IKUTAN KONTESNYA !!! Caranya mudahh sekali . โœ๏ธ berhubung sudah masuk tahun yang baru, tulis harapan kalian untuk @theblessedsandal.plm , agar menjadi lebih baik kedepannya . ๐Ÿ“‹ sertakan pin sholawat warna apa yang kamu suka . ๐Ÿ“Ž jangan lupa tag 5 teman kalian buat join kontesnya tulis jawaban di komentar yaa... kontes di tutup malam ini jam 21.00 WIB admin akan pilih 3 pemenang beruntung yg akan mendapatkan masing2 1 pin sholawat ๐Ÿ˜˜ #pinterompah #aksesoristerompah #terompah #ganciterompah #gelangterompah #pecintarasulullah #pincapal #capal #nalain #jualpinterompah #majelisrasulullah #peciterompah #thecapal #pecintahabaib #replikaterompah #terompahrasulullah #terompahnabi #ganci #ganciniqob #gancidarkah #gantungankunciniqob #niqobis #aksesorisniqob #gelangniqob #niqabsquad #pinniqab #darkah #gelangdarkah #pindarkah
Rigid Na'lain Taj Kufis with Prophet Muhammad's Sandal Emblem in Green and White http://ow.ly/smmN30lJNTp #nalain #prophetmuhammad #nabi #mawlid #thekufi #kufihats #muslimhats #sandalkufi #prophetssandal #islamic #muhammad #Maulidunabi #salawat #islam #muslim
The Nalayns Tasbih/Misbaha.. By AL IMAN . Specially requested by our beloved customer . #sollualannabiy #thenalaynscollections #byaliman #nalainsharif #nalayn #nalain #maulid #tasbih #blessedsandal #sholawat #capal
The Nalayns Tasbih / Misbaha... by AL IMAN . Ready Stock! Colour : Cotton Candy Na'al Black / Transparent . #sollualannabiy #thenalaynscollections #byaliman #nalainsharif #nalayn #nalain #maulid #tasbih #blessedsandal #sholawat #capal
White Rigid Na'lain Shareef (Prophet's Sandal Emblem) Design Embroidered Kufis www.TheKufi.com #TheKufi #kufihats #kufis #peci #topi #nalain #PrayerCap #MuslimFashion #Islamic #Muslim #MuslimHats #Islam #taj #ProphetMuhammad #mawlid
Nalain shawls available now good quality pashmina #musaafirclothing #nalain #nalayn #sufi #islamshop
It's hard to put into (other) words what "nalain" means. I have trouble explaining it even in Tagalog. We say the phrase when we notice someone taking offense, feeling disgusted or dismayed, or having a change of attitude towards something done to him/her. It's hard to distinguish, and probably better felt. #retracingsteph #thewikaproject
SubhanAllah New Design #nalain #shareef #blue
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅTestimoni Pouch Bag Noble Edition The Capal๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . . Admin dah kata dah.. Design pouch bag ni mmg simple, Warna Navy Black yang eksklusif, Mudah di bawa kemana2, Boleh muat macam2, Kebanyakan golongan lelaki yang banyak ambil design ni.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ . . @assofwah_souk @assofwah_souk @assofwah_souk . . . #testimonipouchbag #customerthecapal #pouchbag #thecapal #pintudung #brooch #capalnabi #habib #ulamak #rasullullah #thecapal #mawlid #maulid #nalain #nalayn #naal #pincapal #pincapalnabi #qasidah #majlisrasullullah #hijabpin #selawat #sunnah #majlisagama #islam
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅPouch Bag Noble Edition yang terhangat di pasaran๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . . Design simple, Warna Navy Black yang eksklusif, Mudah di bawa kemana2, Boleh Muat macam2, Kebanyakan golongan lelaki yang banyak ambil design ni. Citarasa masing2 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ . . Tapii, macam mana nak order? Boleh klik link wasap di link bio @assofwah_souk untuk order โค . . . Cepatยฒ order.. Stok terhad tinggal 30 bag sahaja!! Sape cepat dia dapat . . . #pouchbag #thecapal pintudung #brooch #capalnabi #habib #ulamak #rasullullah #thecapal #mawlid #maulid #nalain #nalayn #naal #pincapal #pincapalnabi #qasidah #majlisrasullullah #hijabpin #selawat #sunnah #majlisagama #islam
ATTARIYA SCARF PIN *** PRODUCT LAUNCH *** ใ€‹ใ€‹ใ€‹WORLD FIRST ใ€Šใ€Šใ€Š ATTARIYA SCARF PIN NOW AVAILABLE FOR PRE-ORDER Colour Combinations will be announced soon. Ready for pre-orders. Please call or email. Delivery arriving for Rabi ul Awal shareef. http://bit.ly/2JdTpfO #attari ย #madanichannel ย #dawateislami #attaria ย #attariya ย #nalaynshareef ย #nalayn #nalain ย #naksh ย #nalainpaak ย #nalainbadge #nalaynbadge ย #nalainpin ย #nalaynpin #endlessblessings ย #sacredsandal #blessedsandal ย #nalainsharief #nalaynsharief ย #islam ย #muslim ย #muslimah #eidgift ย #eidmilaad ย #milaadpaak #nalaynshareef .co.uk DM or email info@nalaynshareef.co.uk For comments and information
#eid_al_adha #mubarak In remembrance of the most kind hearted, generous, beautiful being ๏ทบ ever to bless these lands. ๏ทบ May Allah swt bless our beloved Muhammad ๏ทบ, his ๏ทบ family, his ๏ทบ companions & all those who follow him ๏ทบ ๏ทบโ€Ž Ameen ya Rabb ๏ทบ ๏ทบ ๏ทบ May Allah ๏ทป bless the beautiful artist @geometryofthesoul for this magnificent depiction of the #blessedsandal Please like & share. โ€จ#islamicgeometry #newhome #blessthishome #burdah #madinah #propheticsandal #hajj #eid2018 #teammawlid #aswj #underitsprotection #blessedsandal #nalain #nalayn #nalainpaak #nalainshareef #lasercut #stainlesssteel #lasercutsteel #islamicgeometry #islamicdesign
EID MUBARAK EVERYONE Special EID OFFER. http://bit.ly/2JdTpfO #attari ย #madanichannel ย #dawateislami #attaria ย #attariya ย #nalaynshareef ย #nalayn #nalain ย #naksh ย #nalainpaak ย #nalainbadge #nalaynbadge ย #nalainpin ย #nalaynpin #endlessblessings ย #sacredsandal #blessedsandal ย #nalainsharief #nalaynsharief ย #islam ย #muslim ย #muslimah #eidgift ย #eidmilaad ย #milaadpaak #nalaynshareef .co.uk DM or email info@nalaynshareef.co.uk For comments and information.
Ready lagi nih ๐Ÿ˜ udah tau kan khasiat gelang kaukah dan faedah terompah ๐Ÿ“ฟ๐Ÿ“ฟ kalo kita gabungin masyaAllah banget jadinya untuk ukhti2 cantik kita juga sediain yg bandulnya niqab loh ๐Ÿ’ธharganya hanya 20k saja mari order sebelum kehabisan lagi ๐Ÿ˜‚ #pinterompah #aksesoristerompah #terompah #ganciterompah #gelangterompah #pecintarasulullah #pincapal #capal #nalain #jualpinterompah #majelisrasulullah #gelangkaukahmurah #thecapal #pecintahabaib #replikaterompah #terompahrasulullah #terompahnabi #ganci #ganciniqob #gancidarkah #gantungankunciniqob #gelangkaukah #aksesorisniqob #gelangniqob #niqabsquad #pinniqab #darkah #gelangdarkah #pindarkah
Kids bracelet promo sehingga raya haji ini. ๐Ÿ˜ƒ 1 pcs - Rm 15 2 pcs - Rm 25 3 pcs - Rm 45 Free 1! Boleh pilih na'al atau charm. Dapatkan sekarang. Stock terhad tau ๐Ÿ™† Ws ๐Ÿ‘‰๐Ÿ“ฒ +60178828769 #bracelet #braceletnaal #braceletmurah #braceletcantik #sayajual #sollualannabiy #thenalaynscollections #byaliman #nalainsharif #nalayn #nalain #maulid #tasbih #blessedsandal #sholawat #capal
Bracelet promo sehingga raya haji ini. ๐Ÿ˜ƒ 1 pcs - Rm 15 2 pcs - Rm 25 3 pcs - Rm 45 Free 1! Boleh pilih na'al atau charm. Dapatkan sekarang. Stock terhad tau ๐Ÿ™† Ws ๐Ÿ‘‰๐Ÿ“ฒ +60178828769 #bracelet #braceletnaal #braceletmurah #braceletcantik #sayajual #sollualannabiy #thenalaynscollections #byaliman #nalainsharif #nalayn #nalain #maulid #tasbih #blessedsandal #sholawat #capal
Bracelet promo sehingga raya haji ini. ๐Ÿ˜ƒ 1 pcs - Rm 15 2 pcs - Rm 25 3 pcs - Rm 45 Free 1! Boleh pilih na'al atau charm. Dapatkan sekarang. Stock terhad tau ๐Ÿ™† Ws ๐Ÿ‘‰๐Ÿ“ฒ +60178828769 #bracelet #braceletnaal #braceletmurah #braceletcantik #sayajual #sollualannabiy #thenalaynscollections #byaliman #nalainsharif #nalayn #nalain #maulid #tasbih #blessedsandal #sholawat #capal
Bracelet promo sehingga raya haji ini. ๐Ÿ˜ƒ 1 pcs - Rm 15 2 pcs - Rm 25 3 pcs - Rm 45 Free 1! Boleh pilih na'al atau charm. Dapatkan sekarang. Stock terhad tau ๐Ÿ™† Ws ๐Ÿ‘‰๐Ÿ“ฒ +60178828769 #bracelet #braceletnaal #braceletmurah #braceletcantik #sayajual #sollualannabiy #thenalaynscollections #byaliman #nalainsharif #nalayn #nalain #maulid #tasbih #blessedsandal #sholawat #capal
Bracelet promo sehingga raya haji ini. ๐Ÿ˜ƒ 1 pcs - Rm 15 2 pcs - Rm 25 3 pcs - Rm 45 Free 1! Boleh pilih na'al atau charm. Dapatkan sekarang. Stock terhad tau ๐Ÿ™† Ws ๐Ÿ‘‰๐Ÿ“ฒ +60178828769 #bracelet #braceletnaal #braceletmurah #braceletcantik #sayajual #sollualannabiy #thenalaynscollections #byaliman #nalainsharif #nalayn #nalain #maulid #tasbih #blessedsandal #sholawat #capal
Bracelet promo sehingga raya haji ini. ๐Ÿ˜ƒ 1 pcs - Rm 15 2 pcs - Rm 25 3 pcs - Rm 45 Free 1! Boleh pilih na'al atau charm. Dapatkan sekarang. Stock terhad tau ๐Ÿ™† Ws ๐Ÿ‘‰๐Ÿ“ฒ +60178828769 #bracelet #braceletnaal #braceletmurah #braceletcantik #sayajual #sollualannabiy #thenalaynscollections #byaliman #nalainsharif #nalayn #nalain #maulid #tasbih #blessedsandal #sholawat #capal
Bracelet promo sehingga raya haji ini. ๐Ÿ˜ƒ 1 pcs - Rm 15 2 pcs - Rm 25 3 pcs - Rm 45 Free 1! Boleh pilih na'al atau charm. Dapatkan sekarang. Stock terhad tau ๐Ÿ™† Ws ๐Ÿ‘‰๐Ÿ“ฒ +60178828769 #bracelet #braceletnaal #braceletmurah #braceletcantik #sayajual #sollualannabiy #thenalaynscollections #byaliman #nalainsharif #nalayn #nalain #maulid #tasbih #blessedsandal #sholawat #capal
Bracelet promo sehingga raya haji ini. ๐Ÿ˜ƒ 1 pcs - Rm 15 2 pcs - Rm 25 3 pcs - Rm 45 Free 1! Boleh pilih na'al atau charm. Dapatkan sekarang. Stock terhad tau ๐Ÿ™† Ws ๐Ÿ‘‰๐Ÿ“ฒ +60178828769 #bracelet #braceletnaal #braceletmurah #braceletcantik #sayajual #sollualannabiy #thenalaynscollections #byaliman #nalainsharif #nalayn #nalain #maulid #tasbih #blessedsandal #sholawat #capal
Bracelet promo sehingga raya haji ini. ๐Ÿ˜ƒ 1 pcs - Rm 15 2 pcs - Rm 25 3 pcs - Rm 45 Free 1! Boleh pilih na'al atau charm. Dapatkan sekarang. Stock terhad tau ๐Ÿ™† Ws ๐Ÿ‘‰๐Ÿ“ฒ +60178828769 #bracelet #braceletnaal #braceletmurah #braceletcantik #sayajual #sollualannabiy #thenalaynscollections #byaliman #nalainsharif #nalayn #nalain #maulid #tasbih #blessedsandal #sholawat #capal
Bracelet promo sehingga raya haji ini. ๐Ÿ˜ƒ 1 pcs - Rm 15 2 pcs - Rm 25 3 pcs - Rm 45 Free 1! Boleh pilih na'al atau charm. Dapatkan sekarang. Stock terhad tau ๐Ÿ™† Ws ๐Ÿ‘‰๐Ÿ“ฒ +60178828769 #bracelet #braceletnaal #braceletmurah #braceletcantik #sayajual #sollualannabiy #thenalaynscollections #byaliman #nalainsharif #nalayn #nalain #maulid #tasbih #blessedsandal #sholawat #capal
Assalamualaikum dan selamat pagi The Capal Lovers semua..Dah selawat pagi ini?๐Ÿ’ฅ๐Ÿ˜˜๐Ÿค— . . . ---------------------------------------------------------------- Yang belum dapatkan barangan THE CAPAL boleh tekan link wassap di bahagian bio kami atau contact ejen2 sah kami di ig @thecapal ..jom dapatkannya sementara stok masih adaa!!๐Ÿ˜š๐Ÿค—๐Ÿ˜˜
Bracelet promo sehingga raya haji ini. ๐Ÿ˜ƒ 1 pcs - Rm 15 2 pcs - Rm 25 3 pcs - Rm 45 Free 1! Boleh pilih na'al atau charm. Dapatkan sekarang. Stock terhad tau ๐Ÿ™† Ws ๐Ÿ‘‰๐Ÿ“ฒ +60178828769 #bracelet #braceletnaal #braceletmurah #braceletcantik #sayajual #sollualannabiy #thenalaynscollections #byaliman #nalainsharif #nalayn #nalain #maulid #tasbih #blessedsandal #sholawat #capal
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅT.E.S.T.I.M.O.N.I. ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . . . Alhamdulillah TQ Dear๐Ÿ˜˜ . . . -The capal lovers๐Ÿ’•- ---------------------------------------------------------------- Yang belum dapatkan barangan THE CAPAL boleh tekan link wassap di bahagian bio kami atau contact ejen2 sah kami di ig @thecapal ..jom dapatkannya sementara stok masih adaa!!๐Ÿ˜š๐Ÿค—๐Ÿ˜˜
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅTote Bag AURELIA๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ . . . Siapa yang dah ada? Haa Tepokk๐Ÿ‘๐Ÿ˜ . . . ---------------------------------------------------------------- Yang belum dapatkan barangan THE CAPAL boleh tekan link wassap di bahagian bio kami atau contact ejen2 sah kami di ig @thecapal ..jom dapatkannya sementara stok masih adaa!!๐Ÿ˜š๐Ÿค—๐Ÿ˜˜
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅTote bag AURELIA yang paling laju habis dalam sejarah penjualan The Capalโ€ผ๏ธ๐Ÿ˜ฑ.. . . . Setakat ni tote bag Aurelia pegang rekod paling laju habis dalam banyak2 barang yg kami jual.. baru open order dan belum sempat habis sales..xsampai seminggu barang dah hampir habis licin... Masha ALLAH Alhamdulillah atas sokongan anda semua๐Ÿ˜˜๐Ÿ’ž . . . ---------------------------------------------------------------- Yang belum dapatkan barangan THE CAPAL boleh tekan link wassap di bahagian bio kami atau contact ejen2 sah kami di ig @thecapal ..jom dapatkannya sementara stok masih adaa!!๐Ÿ˜š๐Ÿค—๐Ÿ˜˜
Beautiful Crystallized Nalayn Badge with Gems ๐Ÿ’Ž Available Nowโœ”๏ธ Worldwide Shipping ๐ŸŒ DM For Prices & Enquiries ๐Ÿ“ฉ #beautiful #nalaynbadge #nalain #nalayn #crystallized #crystals #gems #islamicgift #islamicgoods
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅT.E.S.T.I.M.O.N.I. ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . . . Alhamdulillah TQ Dear๐Ÿ˜˜ . . . -The capal lovers๐Ÿ’•- ---------------------------------------------------------------- Yang belum dapatkan barangan THE CAPAL boleh tekan link wassap di bahagian bio kami atau contact ejen2 sah kami di ig @thecapal ..jom dapatkannya sementara stok masih adaa!!๐Ÿ˜š๐Ÿค—๐Ÿ˜˜
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅLapel pin AURELIA..MashaALLAH๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ . . . ---------------------------------------------------------------- Yang belum dapatkan barangan THE CAPAL boleh tekan link wassap di bahagian bio kami atau contact ejen2 sah kami di ig @thecapal ..jom dapatkannya sementara stok masih adaa!!๐Ÿ˜š๐Ÿค—๐Ÿ˜˜
Assalamualaikum dan salam pagi isnin untuk semua The Capal Lovers semua๐Ÿ˜˜ . . . Mesti ramai yang lemau nak keje dan sekolah harini kan? hihi๐Ÿ˜‚ Bertabah lah keep smiling dan banyakkan berfikir tentang perkara2 positif... In Shaa Allah ok๐Ÿ˜‰ Badan kita diri kita minda kita segalanya akan ikut apa yang kita fikir.. kalau fikir malas, lemau maka lemau la jadinya.. kalau nak jadi org yang berjaya dunia akhirat banyakkan fikir perkara2 yang positif lakukan perkara2 yang positif banyakkan ibadat In shaa ALLAH berjaya Aminn..๐Ÿค—๐Ÿ’ž . . . ---------------------------------------------------------------- Yang belum dapatkan barangan THE CAPAL boleh tekan link wassap di bahagian bio kami atau contact ejen2 sah kami di ig @thecapal ..jom dapatkannya sementara stok masih adaa!!๐Ÿ˜š๐Ÿค—๐Ÿ˜˜
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅT.E.S.T.I.M.O.N.I. ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . . . Alhamdulillah TQ Dear๐Ÿ˜˜ . . . -The capal lovers๐Ÿ’•- ---------------------------------------------------------------- Yang belum dapatkan barangan THE CAPAL boleh tekan link wassap di bahagian bio kami atau contact ejen2 sah kami di ig @thecapal ..jom dapatkannya sementara stok masih adaa!!๐Ÿ˜š๐Ÿค—๐Ÿ˜˜
๐Ÿ˜๐Ÿค—MashaALLAH..Comelnyaa dia๐Ÿ’ž . . . ---------------------------------------------------------------- Yang belum dapatkan barangan THE CAPAL boleh tekan link wassap di bahagian bio kami atau contact ejen2 sah kami di ig @thecapal ..jom dapatkannya sementara stok masih adaa!!๐Ÿ˜š๐Ÿค—๐Ÿ˜˜
Assalamualaikum dan selamat pagi semua The Capal Lovers๐Ÿ˜˜ . . . ๐Ÿ”ฅProduk terhangat sepanjang zaman kami jenis press pin, untuk design yang baru ni boleh kata mmg mendapat top sales kami untuk order kali ni, Alhamdulillah๐Ÿค—๐Ÿ”ฅ Terima kasih ya the capal lovers semua๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ . . . ---------------------------------------------------------------- Yang belum dapatkan barangan THE CAPAL boleh tekan link wassap di bahagian bio kami atau contact ejen2 sah kami di ig @thecapal ..jom dapatkannya sementara stok masih adaa!!๐Ÿ˜š๐Ÿค—๐Ÿ˜˜
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅT.E.S.T.I.M.O.N.I. ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . . . Alhamdulillah TQ Dear๐Ÿ˜˜ memang kalau boleh satu set sedondon gituu๐Ÿ˜๐Ÿ’ž . . . -The capal lovers๐Ÿ’•- ---------------------------------------------------------------- Yang belum dapatkan barangan THE CAPAL boleh tekan link wassap di bahagian bio kami atau contact ejen2 sah kami di ig @thecapal ..jom dapatkannya sementara stok masih adaa!!๐Ÿ˜š๐Ÿค—๐Ÿ˜˜
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅPouch bag Noble edition yang sentiasa mendapat tempat di hati customer2 kami especially golongan muslimin.. nampak simple tapi smart tapi eksklusif tapiii...wah banyaknya tapi๐Ÿ˜… yang penting mengingatkan mereka untuk berselawat atas junjungan kita Rasulullah S.A.W. ๐Ÿ˜ . . . Alhamdulillah.. apa kata anda?๐Ÿค— . . . ---------------------------------------------------------------- Yang belum dapatkan barangan THE CAPAL boleh tekan link wassap di bahagian bio kami atau contact ejen2 sah kami di ig @thecapal ..jom dapatkannya sementara stok masih adaa!!๐Ÿ˜š๐Ÿค—๐Ÿ˜˜
Assalamualaikum dan selamat pagi semua The Capal Lovers๐Ÿ˜˜ . . . MashaAllah cantik kan pouch bag design Aurelia yang baru ni๐Ÿ˜ bergetar rusuk kalau namanya perempuan tengok design ni bukan awak yang memakai yang melihatnya pun xboleh tahann๐Ÿ˜‰๐Ÿ™ˆ . . . ---------------------------------------------------------------- Yang belum dapatkan barangan THE CAPAL boleh tekan link wassap di bahagian bio kami atau contact ejen2 sah kami di ig @thecapal ..jom dapatkannya sementara stok masih adaa!!๐Ÿ˜š๐Ÿค—๐Ÿ˜˜
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅT.E.S.T.I.M.O.N.I. ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . . Alhamdulillah TQ Dear.. In Shaa ALLAH boleh jadi ejen๐Ÿ˜Š๐Ÿค— . . -The capal lovers๐Ÿ’•- . . . . . ---------------------------------------------------------------- Yang belum dapatkan barangan THE CAPAL boleh tekan link wassap di bahagian bio kami..jom dapatkannya sementara stok masih adaa!!๐Ÿ˜š๐Ÿค—๐Ÿ˜˜
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅMashaAllah cantiknya๐Ÿ˜๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . . . ---------------------------------------------------------------- Yang belum dapatkan barangan THE CAPAL boleh tekan link wassap di bahagian bio kami..jom dapatkannya sementara stok masih adaa!!๐Ÿ˜š๐Ÿค—๐Ÿ˜˜
Salam Jumaat buat semua The Capal Lovers๐Ÿ˜˜ . . . Alhamdulillah Tq the capal lovers atas order2 awak semua. . admin dengan staf xmenang tangan nak setelkan semua๐Ÿ˜…..maaf atas kekurangan dan terima kasih sekali lagi untuk the capal lovers semua ya๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜Š๐Ÿค— . . . Design baru yang limited edition mcm drawstring bag ni xsah kalau xde dalam simpanan buat para Collector The Capal๐Ÿ™ˆ ---------------------------------------------------------------- Yang belum dapatkan barangan THE CAPAL boleh tekan link wassap di bahagian bio kami..jom dapatkannya sementara stok masih adaa!!๐Ÿ˜š๐Ÿค—๐Ÿ˜˜
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅT.E.S.T.I.M.O.N.I. ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ Alhamdulillah TQ Dear๐Ÿ˜˜ -The capal lovers๐Ÿ’•- ---------------------------------------------------------------- Yang belum dapatkan barangan THE CAPAL boleh tekan link wassap di bahagian bio kami..jom dapatkannya sementara stok masih adaa!!๐Ÿ˜š๐Ÿค—๐Ÿ˜˜
Dah jom balik kerja! ๐Ÿ˜‰๐Ÿ”ฅ ---------------------------------------------------------------- Yang belum dapatkan barangan THE CAPAL boleh tekan link wassap di bahagian bio kami..jom dapatkannya sementara stok masih adaa!!๐Ÿ˜š๐Ÿค—๐Ÿ˜˜
Silahkan di pilih untuk motif pin nya ๐Ÿ˜Š order langsung klik link di bio yaa ๐Ÿ˜‰ Bahan : Resin Stainless Uk : 3cm price : 22pcs/pcs Shollualan nabi ! #pinterompah #aksesoristerompah #terompah #ganciterompah #gelangterompah #pecintarasulullah #pincapal #capal #nalain #jualpinterompah #majelisrasulullah #peciterompah #thecapal #pecintahabaib #replikaterompah #terompahrasulullah #terompahnabi
Silahkan di pilih untuk motif pin nya ๐Ÿ˜Š order langsung klik link di bio yaa ๐Ÿ˜‰ Bahan : Resin Stainless Uk : 3cm price : 22pcs/pcs Shollualan nabi ! #pinterompah #aksesoristerompah #terompah #ganciterompah #gelangterompah #pecintarasulullah #pincapal #capal #nalain #jualpinterompah #majelisrasulullah #peciterompah #thecapal #pecintahabaib #replikaterompah #terompahrasulullah #terompahnabi
Silahkan di pilih untuk motif pin nya ๐Ÿ˜Š order langsung klik link di bio yaa ๐Ÿ˜‰ Bahan : Resin Stainless Uk : 3cm price : 22pcs/pcs Shollualan nabi ! #pinterompah #aksesoristerompah #terompah #ganciterompah #gelangterompah #pecintarasulullah #pincapal #capal #nalain #jualpinterompah #majelisrasulullah #peciterompah #thecapal #pecintahabaib #replikaterompah #terompahrasulullah #terompahnabi
Silahkan di pilih untuk motif pin nya ๐Ÿ˜Š order langsung klik link di bio yaa ๐Ÿ˜‰ Bahan : Resin Stainless Uk : 3cm price : 22pcs/pcs Shollualan nabi ! #pinterompah #aksesoristerompah #terompah #ganciterompah #gelangterompah #pecintarasulullah #pincapal #capal #nalain #jualpinterompah #majelisrasulullah #peciterompah #thecapal #pecintahabaib #replikaterompah #terompahrasulullah #terompahnabi
Silahkan di pilih untuk motif pin nya ๐Ÿ˜Š order langsung klik link di bio yaa ๐Ÿ˜‰ Bahan : Resin Stainless Uk : 3cm price : 22pcs/pcs Shollualan nabi ! #pinterompah #aksesoristerompah #terompah #ganciterompah #gelangterompah #pecintarasulullah #pincapal #capal #nalain #jualpinterompah #majelisrasulullah #peciterompah #thecapal #pecintahabaib #replikaterompah #terompahrasulullah #terompahnabi
Silahkan di pilih untuk motif pin nya ๐Ÿ˜Š order langsung klik link di bio yaa ๐Ÿ˜‰ Bahan : Resin Stainless Uk : 3cm price : 22pcs/pcs Shollualan nabi ! #pinterompah #aksesoristerompah #terompah #ganciterompah #gelangterompah #pecintarasulullah #pincapal #capal #nalain #jualpinterompah #majelisrasulullah #peciterompah #thecapal #pecintahabaib #replikaterompah #terompahrasulullah #terompahnabi
next page →