#nalain

3,510 posts

Loading...
๐Ÿ”ธPusatkan perhatianmu kepada masalah hati dan batinmu. Wujudkan ucapanmu dengan perbuatanmu, wujudkan perbuatanmu dengan niat dan ke ikhlasanmu dengan mensucikan dan memperbaiki keadaan lubuk hatimu. Karena hati adalah asal dan pusat segala sesuatu๐Ÿ”ธ . -Al Imam Al Habib Abdullah bin Alwi Al-Haddad RA- #pinterompah #aksesoristerompah #terompah #ganciterompah #gelangterompah #pecintarasulullah #pincapal #capal #nalain #jualpinterompah #majelisrasulullah #savepalestine #thecapal #pecintahabaib #replikaterompah #terompahrasulullah #terompahnabi #ganci #ganciniqob #gancidarkah #gantungankunciniqob #niqobis #aksesorisniqob #gelangniqob #niqabsquad #pinniqab #darkah #gelangdarkah #pindarkah
Excited to share the latest addition to my #etsy shop: Dark Blue Nalain Kufi, Prayer Hat Takke, Men Kufi #kufi #hat #kufihat #modesty #modest #modestclothing #nalain #cap #skullcap #fez #ottoman #topi #muslimhat #muslim #jumma #jumuah #islam #muslimclothing #prayer #salah
. Video 1: Bagaimana bentuk capal Nabi SAW? - Habib Muhammad Assaggaf. Tekan IG TV untuk tengok full video
Lilac salah satu motif terbarunya floral edition best seller juga nih , pokoknya floral edition best seller semuaa ๐Ÿ˜‚ bagi temen2 yang baru gabung nihh pin capal kita materialnya stainless lapis resin ukuran 3cm dengan harga yg murah pake banget cuma 10ribu rupiah saja ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ bisa koleksi banyak2 hihi mari di order mumpung stock lagi ready banyak ๐Ÿค“๐Ÿ˜œ #pinterompah #aksesoristerompah #terompah #ganciterompah #gelangterompah #pecintarasulullah #pincapal #capal #nalain #jualpinterompah #majelisrasulullah #savepalestine #thecapal #pecintahabaib #replikaterompah #terompahrasulullah #terompahnabi #ganci #ganciniqob #gancidarkah #gantungankunciniqob #niqobis #aksesorisniqob #gelangniqob #niqabsquad #pinniqab #darkah #gelangdarkah #pindarkah
๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ NEW CONTEST ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ โค๏ธ Hadiahnya pin capal pilihan anda. . . ๐Ÿ“ŒSOALAN CONTEST๐Ÿ“Œ Namakan design terbaru ini. Pastikan satu perkataan sahaja. . . Sila jawab di ruangan comment Instagram @thecapal dan jangan spam. . . Tag sekali kawan-kawan yang pandai kasi nama ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Alhamdulillah terima kasih kepada semua yang mengundi design semalam. Gambar ini resultnya. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜ . . Jadi kami akan proses untuk penghasilan pin dan beg untuk pin design no 1 ini dahulu. Hanya satu design sahaja yang akan dikeluarkan pada kali ini. Setiap bulan kita akan keluarkan design baru. InshaAllah. . . . Dijangka pre-order akan dibuka pada akhir bulan 7. Dan readystock pada awal bulan 8. ุฅู† ุดุงุก ุงู„ู„ู‡ ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜
BEAUTIFUL COPIES OF THE BLESSED NALAINS OF THE HOLY PROPHET SALLALLAHUALEHIWASALAM - AVAILABLE IN SINGLE AND PAIRS - DM ME FOR INFO AND PRICE ๐Ÿ“จ #nalainpaak #nalain #mawlid #sunnah #muhammad #sandals #sufi #naat #shifa #islam #yarasoolallah๏ทบ #milad #zikr
Jom undi.. visit ig @thecapal untuk mengundi design baru pilihan anda. Jom cepat lagi berapa minit je lagi. Tamat pukul 12 tengah malam โ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธ
I was asked to create a customised frame of a statement of Imam Malik - โ€œI learned knowledge for my own sakeโ€. Swipe through the images to see how Dr. Mohamed Ghilan has displayed this one in his library!
- Yemeni Shawl ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ช - Now Available โœ… - New Stock ๐Ÿ“ฆ - Place Your Order Now Via DM or Email ๐Ÿ“ฉ - Worldwide Shipping ๐ŸŒ #yemenishawl #shawl #yemenshawl #nalainpaak #nalainshawl #nalain #nalainshareef #islamicgifts #islam #shawls #islamicshawls #islamicfashion #barakah #blessings #islamwear islamicclothing
- Yemeni Shawl ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ช - Now Available โœ… - New Stock ๐Ÿ“ฆ - Place Your Order Now Via DM or Email ๐Ÿ“ฉ - Worldwide Shipping ๐ŸŒ #yemenishawl #shawl #yemenshawl #nalainpaak #nalainshawl #nalain #nalainshareef #islamicgifts #islam #shawls #islamicshawls #islamicfashion #barakah #blessings #islamwear islamicclothing
- Yemeni Shawl ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ช - Now Available โœ… - New Stock ๐Ÿ“ฆ - Place Your Order Now Via DM or Email ๐Ÿ“ฉ - Worldwide Shipping ๐ŸŒ #yemenishawl #shawl #yemenshawl #nalainpaak #nalainshawl #nalain #nalainshareef #islamicgifts #islam #shawls #islamicshawls #islamicfashion #barakah #blessings #islamwear islamicclothing
BEAUTIFUL NALAIN BADGE 2.5 INCH IN LENGTH - MIXED COLOURS AND ELEGANT - ๐Ÿ“จ DM FOR PRICE X #muhammad #badge #nalain #nalainpaak #stones #diamonds #sparkle #islam #sufi #love #madina
Ya Ali Nalain Paak Manufactring of SufiCapCenter #nalain #nalainpaak #nalainshareef #ali #yaali #yaalimadad #barkati #broch
SOLD ALHAMDULILLAH - BLESSED NALAIN PAAK #nalain #sandals #love #badge #holy #muhammad #pakistan #sold
NALAIN PAAK - BEAUTIFUL NALAIN BADGE 3 INCH IN LENGTH - DM FOR PRICE ๐Ÿ“ฉ #nalain #islam #quran #sunnah #muhammad #diamonds #pretty #sparkle #sufi #milaad #milad #mawlid
'Allah does not wait for our praise, Muhammad is not needy of our tributes. Allah is enough to aid Muhammad, Muhammad is enough to glorify Allah. If wishing to make a request that is heeded, make it through a pledge of loyalty Oh Allah, from you we ask the love of Your Messenger, and through him we desire a connection to You.' .. ameen ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—~~~~ร—ร—ร—ร—ร—โˆšโˆšโˆšโˆšร—ร—ร—ร—โ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—~~~~~โ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ข #prayer #nalain #nalainshareef #dua #prayer #hajj #spritualprotection #praise #forgiveness #allah #jesus #kaba #god #muhammad #mustafa #ali #sunni #pakistan #kashmir #india #england #uk #oldham #brierfield #luton
๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰QUICK CONTEST Hadiahnya refresher vanilla seperti dalam gambar. . . ๐Ÿ“Œ๐Ÿ“Œ๐Ÿ“ŒSOALAN CONTEST; . Apakah Keutamaan & Kelebihan yang diberikan oleh Allah kepada ummat Nabi Muhammad ๏ทบ berbanding ummat-ummat terdahulu?
๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰QUICK CONTEST โญโญHADIAHNYA REFRESHER LAVENDER (macam dalam gambar) . . ๐Ÿ“Œ๐Ÿ“Œ๐Ÿ“ŒJAWAB SOALAN CONTEST: Apakah keutamaan & keistimewaan hari jumaat? . . . Sila jawab di bawah. Jawapan ada banyak, jadi admin akan pilih mana-mana yang bertuah ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
โญโญโญQUICK CONTEST Assalamualaikum, siapa nak โคFREE Refresher haruman Lavender untuk kereta macam dalam gambar? ๐Ÿ˜ . . . โญโญโญCARA NAK MENANG: 1. Repost gambar ini. (Akaun unprivate) 2. Tulis di ruangan komen bawah ini kenapa anda nak FREE REFRESHER THE CAPAL? . . . . ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅTAMAT 6 PETANG INI. . โคโคโคSenang je kan? Cubalah..๐Ÿ˜‹ . . . . ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
MASHAALLAH, ramai betul peminat beg Spectrum. โญโญโญSPECTRUM 67% โญโญRAINBOW 33% . . Ramai ke nak beg Spectrum ni? Admin nak buat sikit je. Kasi limited edition. Esklusif โญRamai2 pakai beg sama x Best juga kan?.๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹
๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰TAHNIAH!! Assalamualaikum. ๐Ÿ˜‰ Tahniah kepada semua pemenang. Sila reply DM admin untuk tuntut hadiah. . . ๐Ÿ“ŒPemenang contest sunnah yang ramai orang tinggalkan pada hari jumaat (Golden Black) ๐ŸŽ‰@faris.yusri98 . . ๐Ÿ“ŒPemenang contest sunnah yang anda buat pagi tadi (Golden White) ๐ŸŽ‰@seharumlavendar . . ๐Ÿ“ŒPemenang contest dimanakah majlis ilmu yang selalu anda pergi setiap secara konsisten (Golden White & Golden Black) ๐ŸŽ‰@_staisyahhh
Assalamualaikum, ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜ Ada yang DM admin tanya beg design pastel tak keluar ke??? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ . . Admin pun tak tahu nak keluarkan yang mana satu. ๐Ÿ˜ญ . . Anda pilih beg design yang mana dan kenapa anda pilih beg itu? . . โคRainbow atau โคSpectrum? . . Jawab di ruangan komen bawah ini. ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
โญโญโญQUICK CONTEST ๐ŸŽ‰MASYAALLAH..SERI KEPUTUSANNYA...Tak sangka boleh seri..Jadi hadiah contest ini adalah pin golden white dan golden black...2 pin terus!!!๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜. ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ . . ๐Ÿ“Œ๐Ÿ“Œ๐Ÿ“ŒSOALAN CONTEST Dimanakah majlis ilmu yang selalu anda pergi setiap minggu secara konsisten? ๐Ÿ˜ . . Jawapan ada banyak maka kami akan pilihan mana-mana yang bertuah. ๐Ÿ˜ŽSila jawab di bawah: ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
โญโญโญQUICK CONTEST ๐ŸŽ‰Semalam dah vote dan Golden White menang jadi Hadiahnya pin capal Golden White. ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ . . ๐Ÿ“Œ๐Ÿ“Œ๐Ÿ“ŒSOALAN CONTEST Sunnah apa yang ada telah buat pagi tadi? ๐Ÿ˜ . . Jawapan ada banyak maka kami akan pilihan mana-mana yang bertuah. ๐Ÿ˜ŽSila jawab di bawah: ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
Assalamualaikum, ๐Ÿ˜Š Tahniah kepada pemenang-pemenang. Admin tengah fikir nak buat contest apa lagi. ๐Ÿ˜ต๐Ÿ˜ต๐Ÿ˜ต asyik sama ja boring la pula. ๐Ÿ˜ญ . . 1. Pemenang Contest Repost Gambar: ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ @_cik.a_ . . 2. Pemenang teka pin: Jawapan: Gold ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰@syarifahnornazrah . . 3. Pemenang teka jumlah parcel: Jawapan: 26parcel. ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰@aufa_dzakirah
โญโญโญAssalamualaikum,๐Ÿ˜Š Ada lagi ke yang nak beg Borealis ni? ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ . . . Slide tepi untuk tgk gambar2 pemilik beg cantik ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Kami hanya buat 300 beg sahaja dan 250 beg sudah ada pemiliknya. ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅTinggal kurang 50pcs ๐Ÿ˜ฑ . . . Kalau ada yang nak boleh komen di bawah. Nanti ejen kami DM. Tinggal sikit sahaja baki haritu. Habis stok dah tak buat dah.โญโญโญini penting.. . . Satu beg Rm60 sahaja. Semua yang dah dapat beg ni sangat puas hati dengan kualiti kain dan printingnya. โคโคโค . . ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅLIMITED EDITION ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . . p/s: hardsell sgt admin ni. ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ maklum la brg dah nak habis. ๐Ÿ˜
โญโญโญLAST WEEK PRE-ORDER PIN DESIGN PASTEL Assalamualaikum ๐Ÿ˜Š, Siapa nak PRE-ORDER pin design pastel mcm dalam gambar boleh contact ejen admin di bawah ni: ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป . . . . . ๐Ÿ“ŒMalaysia: @farzana.hisham @ross_sunnah @my.sarahazizan @geroboknsaf @zhazhazl_agent_thecapal @amoilabuhh @thecapal.agent @ehehhfadhil @thecapal_by_nur @einnbalqis.co @shakira_alyaa @cik_skuter @hanasakurashop03 @hakimah_salahudin @_cikflowerr @pincapal_seremban @agent_ipoh_thecapal @pincapal_hargamurah @alyfyfah . . ๐Ÿ“ŒBrunei: @safaamedina
Assalamualaikum, ๐Ÿ˜Š Ada yang nak kumpul koleksi pin terbaru design pastel ni? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Waktu pre-order dah nak tamat. Lambat melepas. ๐Ÿคฃ . . . ๐Ÿ“ŒMalaysia: @farzana.hisham @ross_sunnah @my.sarahazizan @geroboknsaf @zhazhazl_agent_thecapal @amoilabuhh @thecapal.agent @ehehhfadhil @thecapal_by_nur @einnbalqis.co @shakira_alyaa @cik_skuter @hanasakurashop03 @hakimah_salahudin @_cikflowerr @pincapal_seremban @agent_ipoh_thecapal @pincapal_hargamurah @alyfyfah . . ๐Ÿ“ŒBrunei: @safaamedina
๐Ÿ”ฅLAST WALLPAPER GIVEAWAY! . โญโญโญ FREE WALLPAPER RAINBOW . . Assalamualaikum, ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Semalam ramai yang DM admin minta keluarkan Wallpaper Rainbow pula. ๐Ÿ˜ . . ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅHarini ramai org busy sebab dah start kerja/kelas. Macam biasa admin keluarkan sekali je. Siapa lambat tak dapat.๐Ÿ˜ฑ Tolong inform kat kawan2 dalam group anda. โค . . Jadi harini admin buat free wallpaper Rainbow pukul 6 petang. Admin bagitau awal-awal. ๐Ÿ˜ . . Set alarm anda siap2...takut lupa. Lambat tak dapat sama macam semalam.. โฐ๐Ÿ•˜๐Ÿ›Ž . .
๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญSORRY YANG LAMBAT . . Admin terpaksa delete link download selepas pukul 12 tgh malam seperti yang dijanjikan. ๐Ÿ˜… . . ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅAdmin bagitahu awal-awal esok akan ada FREE Wallpaper untuk design lain pula. . . . Kali ini jangan terlepas lagi. Bagitahu kawan2 siap2 okay. ๐Ÿ˜˜ . . Esok nak wallpaper design apa pula? ๐Ÿ˜œ Komen di bawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
โญโญโญPASTEL RAINBOW DESIGN TERBARU! Pre-Order sedang berlangsung untuk design terbaru pin pastel. . . PRE-ORDER HANYA SEMINGGU SAHAJA.๐Ÿ”ฅ . . Macam mana nak order? ๐Ÿ˜ Boleh order daripada ejen-ejen thecapal ini: . . ๐Ÿ“ŒMalaysia: @farzana.hisham @ross_sunnah @my.sarahazizan @geroboknsaf @zhazhazl_agent_thecapal @amoilabuhh @thecapal.agent @ehehhfadhil @thecapal_by_nur @einnbalqis.co @shakira_alyaa @cik_skuter @hanasakurashop03 @hakimah_salahudin @_cikflowerr @pincapal_seremban . . ๐Ÿ“ŒBrunei: @safaamedina . . ๐Ÿ”ฅANDA NAK JADI EJEN KAMI? . ๐Ÿ”ฅAda modal Rm300? ๐Ÿ”ฅWhatsapp bhg pengambilan ejen kami di +60133238101 . . . . . ๐Ÿ˜Ž
โญโญโญPASTEL SPECTRUM DESIGN TERBARU! Pre-Order sedang berlangsung untuk design terbaru pin pastel. . . PRE-ORDER HANYA SEMINGGU SAHAJA.๐Ÿ”ฅ . . Macam mana nak order? ๐Ÿ˜ Boleh order daripada ejen-ejen thecapal ini: . . ๐Ÿ“ŒMalaysia: @farzana.hisham @ross_sunnah @my.sarahazizan @geroboknsaf @zhazhazl_agent_thecapal @amoilabuhh @thecapal.agent @ehehhfadhil @thecapal_by_nur @einnbalqis.co @shakira_alyaa @cik_skuter @hanasakurashop03 @hakimah_salahudin @_cikflowerr @pincapal_seremban . . ๐Ÿ“ŒBrunei: @safaamedina . . ๐Ÿ”ฅANDA NAK JADI EJEN KAMI? . ๐Ÿ”ฅAda modal Rm300? ๐Ÿ”ฅWhatsapp bhg pengambilan ejen kami di +60133238101 . . . . . ๐Ÿ˜Ž
โญโญโญPASTEL JADE DESIGN TERBARU! Pre-Order sedang berlangsung untuk design terbaru pin pastel. . . PRE-ORDER HANYA SEMINGGU SAHAJA.๐Ÿ”ฅ . . Macam mana nak order? ๐Ÿ˜ Boleh order daripada ejen-ejen thecapal ini: . . ๐Ÿ“ŒMalaysia: @farzana.hisham @ross_sunnah @my.sarahazizan @geroboknsaf @zhazhazl_agent_thecapal @amoilabuhh @thecapal.agent @ehehhfadhil @thecapal_by_nur @einnbalqis.co @shakira_alyaa @cik_skuter @hanasakurashop03 @hakimah_salahudin @_cikflowerr @pincapal_seremban . . ๐Ÿ“ŒBrunei: @safaamedina . . ๐Ÿ”ฅANDA NAK JADI EJEN KAMI? . ๐Ÿ”ฅAda modal Rm300? ๐Ÿ”ฅWhatsapp bhg pengambilan ejen kami di +60133238101 . . . . . ๐Ÿ˜Ž
โญโญโญCONTEST DESIGN PASTEL Assalamualaikum, Seperti yg admin janjikan. ๐Ÿ˜„Cuba teka berapa banyak pin capal design pastel dalam gambar? Design pastel sahaja tau! ๐Ÿ˜Ž . . Seorang boleh jawab sekali sahaja. Tipu dosa. Jawab lebih sekali admin reject. ๐Ÿ˜œ Hadiah pin capal pastel terbaru. ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ . . Hint: pandangan mata boleh tertipu. ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜… . . Siapa jawab betul dulu dia menang. ๐Ÿ˜ Like gambar dan tulis jawapan di ruangan komen dibawah. ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
โญโญโญPastel Edition: Rainbow. . . Design Rainbow paling ramai peminat. ๐Ÿ˜ Siapa nak FREE design Pastel ni? . . Tunggu malam ni punya contest. Sila Turn On Post Notification. Admin akan pos waktu random. Siapa cepat jawab contest dia menang. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ . . Anda join? ๐Ÿ˜‰
โญโญโญDESIGN PASTEL: SPECTRUM . . "Assalamualaikum, bila admin nak buat contest untuk design pastel pula?"๐Ÿ˜ญ . . InshaAllah malam nanti admin buat contest. ๐Ÿ˜˜ . . Ramai ke nak join contest malam ni? Tengok sikit. ๐Ÿ™Œ๐Ÿป
โญโญโญPastel Edition: Jade Admin minat gila warna ni. Lembut je warna hijaunya. Terqoise2 skit. Ini baru tengok kat gambar. Kalau tgk depan mata memang jatuh hati. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Siapa suka pin JADE juga? ๐Ÿ™Œ๐Ÿป Kita geng. ๐Ÿ˜˜
โญโญโญTERBARU!!! . โญโญโญPIN CAPAL PASTEL EDITION . . DESIGN TERBARU! Pre-Order sedang berlangsung untuk design terbaru pin pastel. . . . Macam mana nak order? ๐Ÿ˜ Boleh order daripada ejen-ejen thecapal ini: . . ๐Ÿ“ŒMalaysia: @farzana.hisham @ross_sunnah @my.sarahazizan @geroboknsaf @zhazhazl_agent_thecapal @amoilabuhh @thecapal.agent @ehehhfadhil @thecapal_by_nur @einnbalqis.co @shakira_alyaa @cik_skuter @hanasakurashop03 @hakimah_salahudin @_cikflowerr @pincapal_seremban . . ๐Ÿ“ŒBrunei: @safaamedina . . ๐Ÿ˜Ž
โญSOALAN: Dah selawat hari ini?
โญโญโญNAK, LEPAS BAU REFRESHER HABIS MACAM MANA? . . . Itulah soalan mencabar kak timah kat admin waktu makan kenduri kawen tadi. . . . Admin jawab, "Jadi penanda buku kitab Allah Hakikat & Syariat" . . Mak Timah jawab, "Okay bonda nak tiga-tiga perisa" . . ๐Ÿ˜‹
โญโญโญJANGAN LUPA Sambil duduk dalam kereta itu boleh berselawat. ๐Ÿ˜ . . Ambil Refresher The Capal gantung je kat cermin tu. Kalau terlupa selawat, nanti teringat. ๐Ÿ˜˜ . . ๐Ÿš—๐Ÿ’จNak letak di kereta ayah? . ๐Ÿš—๐Ÿ’จNak letak di kereta emak? . ๐Ÿš—๐Ÿ’จNak letak di kereta sendiri? . . . Siapa nak dapatkan refresher The Capal mcm dalam gambar? . . Boleh komen di bawah. Nanti ejen admin DM. ๐Ÿ˜˜ Siapa cepat dia dapat. ๐Ÿ˜
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅAda yang masih berminat nak dapatkan Refresher macam dalam gambar sebelum admin tutup order? . . Perisa Lavender paling popular tapi admin suka bau Green Apple. ๐Ÿ˜œ . . Anda bagaimana?
๐Ÿ˜ Semoga anda semua sentiasa ingat untuk berselawat. Amin... . . ๐Ÿ“ŒGambar: ๐ŸRefresher Green Apple.
โญโญโญPERBANYAKKAN SELAWAT PADA HARI JUMAAT Jangan biarkan waktu anda berlalu tanpa berselawat. โค ุงู„ู„ู‡ู… ุตู„ ุนู„ู‰ ุณูŠุฏู†ุง ู…ุญู…ุฏ ูˆุนู„ู‰ ุขู„ู‡ ูˆุตุญุจู‡ ูˆุณู„ู…
โญโญโญPEMENANG CONTEST DESIGN โญโญโญSPECIAL CONTEST (baca bawah) . . Assalamualaikum. ๐Ÿ˜‰ Akhirnya penantian 3 design terbaru @thecapal terjawab. ๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰ . . Tahniah kepada 3 pemenang. ๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ No 1 : @amerashahira_ No 2 : Hamba Allah No 3 : Hamba Allah . . . . . โญโญSPECIAL CONTESTโญโญ . . Hadiahnya pin capal ketiga-tiga design terbaru ini. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ WOW! . . . Admin nak 3 orang pemenang. ๐Ÿ†๐Ÿ†๐Ÿ† . . Okayyy apa contestnya admin? Tak sabar nak menang ni. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . โญCONTESTโญ SILA BERIKAN NAMA UNTUK SETIAP DESIGN TERBARU INI. . . . 1. Berikan nama untuk setiap design bertepatan dengan tema iaitu Pastel di ruangan komen di bawah ini. . . . 2. Pastikan hanya menggunakan 1 patah perkataan sahaja. . . โญโญโญCONTEST TAMAT 12 TENGAH MALAM INI . ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป Tuliskan jawapan anda di bawah ini. ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
โญโญโญTAHNIAH KEPADA SEMUA PEMENANG . . Assalamualaikum, ๐Ÿ˜Š Admin tak sangka ramai pula yang join malam tadi. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜… . . Terima kasih semua yang join contest @thecapal. Nanti admin buat lagi. ๐Ÿ˜˜ . . ๐Ÿ”ฅANDA GERAM? . ๐Ÿ”ฅASYIK TAK MENANG? . ๐Ÿ”ฅTAPI NAK REFRESHER TU? . ๐Ÿ”ฅNAK KASI HADIAH PADA IBU? . ๐Ÿ”ฅNAK LETAK DALAM KERETA AYAH? . . . Okayy, anda beli je drp ejen admin di bawah confirm dapat.๐Ÿ˜ InshaAllah. . . Tapi kena cepat sebab Refresher ini limited edition takut habis dah. ๐Ÿ˜… Satu Rm15 sahaja. โค . . . . Ejen-ejen The Capal Refresher: โคSelangor: @thecapalklang โคKL: @amoilabuhh . โคKL: @pincapal_hargamurah . โคKL: @zhazhazl_agent_thecapal โคPerak: @agentthecapal . โคKedah: @hakeem_daniel . โคSarawak: @alyfyfah . โคTerengganu: @farzana.hisham . โคTerengganu: @hakimah_salahudin โคBrunei: @safaamedina โคThailand: @anissofiah_0115 . . . . . . Tahniah kepada pemenang-pemenang: ๐Ÿ“ŒPemenang Repost: 1. @haura_insiyyahh . . ๐Ÿ“ŒPemenang tulis "Nak" 1. @amalina_suadmaji 2. @syaa.kina 3. @mohdzamir231002 4. @mafham20 5. @aslamekmal . . . .
โญโญโญPEWANGI KERETA โญโญโญTHE CAPAL REFRESHER . . ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅMASUK KERETA JE INGAT NAK SELAWAT . . MashaAllah.๐Ÿ˜ The Capal Refresher direka khas untuk kereta anda dengan mesej diatasnya "Dah Selawat Hari Ini?". Gantung sahaja. ๐Ÿ˜Š . . ๐Ÿ˜˜Ianya juga berbau harum dengan 3 pilihan haruman: ๐Ÿ“Œ1. Lavender ๐Ÿ“Œ2. Green Apple ๐Ÿ“Œ3. Vanilla . . ๐Ÿ˜ŠSemoga ia menjadi asbab untuk anda teringat untuk berselawat dalam kereta. Berminat? Harganya satu RM15. ๐ŸŒŸ Komen "NAK" untuk kami hantarkan detail. . . Sila DM ejen kami di bawah untuk pembelian: . . โคSelangor: @thecapalklang โคKL: @amoilabuhh . โคKL: @pincapal_hargamurah . โคKL: @zhazhazl_ โคPerak: @agentthecapal . โคKedah: @hakeem_daniel . โคSarawak: @alyfyfah . โคTerengganu: @farzana.hisham . โคTerengganu: @hakimah_salahudin โคBrunei: @safaamedina โคThailand: @anissofiah_0115 . . .
๐ŸŽ‰TAHNIAH KEPADA PEMENANG THE CAPAL REFRESHER!! ๐Ÿ˜ . . โญโญโญNEXT CONTEST, JOIN CEPAT. . ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป . . ๐Ÿ“Œ1. Promote @thecapal dengan menggunakan gambar di atas ini. . . ๐Ÿ“Œ2. Ikut kreativiti anda dan jangan lupa hashtag #thecapalcontest . . ๐Ÿ“Œ3. Lepas siap, komen di bawah "DONE" nanti admin akan check. Pastikan akaun anda unprivate. . . . . ๐Ÿ˜˜Try lagi... Belum cuba belum tahu. ๐Ÿ˜ Tahniah pemenang-pemenang sebelum ini: ๐Ÿ“ŒGambar Syeikh Abu Zaki ๐ŸŽ‰1. @zurain_akhir . . ๐Ÿ“ŒGambar Syeikh Abdullah & Abuya Ahmad Al-Maliki ๐ŸŽ‰1. @azlyna_awang ๐ŸŽ‰2. @amran.rustam ๐ŸŽ‰3. @amirahhdyh . . .
โญโญโญโญ Gambar Abuya Ahmad Bin Muhammad Bin Alwi Al-Maliki dan Sheikh Abdullah Jahaf bersama The Capal Refresher. . . Admin nak kasi free lagi 3 orang.๐Ÿ˜ Jawab soalan di ruangan komen di bawah: . . ๐Ÿ“Œ๐Ÿ“Œ๐Ÿ“ŒSOALAN: Apakah permasalahan yang anda hadapi yang dapat diselesaikan dengan adanya The Capal Refresher? Ceritakan di ruangan komen. ๐Ÿ˜Š
๐Ÿ˜Š Assalamualaikum, ALHAMDULILLAH, Ustaz iqbal pun support @thecapal Refresher. . . ๐Ÿ“ŒThe Capal Refresher ini pewangi yang berbentuk logo capal Rasulullah ๏ทบ. . . ๐Ÿ“ŒSemoga ianya menjadi asbab untuk kita sentiasa mengingati Rasulullah ๏ทบ apabila memandangnya. . . ๐Ÿ“Œ Ianya boleh diletakkan di dalam kereta dan ruangan kecil untuk sentiasa berbau harum. MASHAALLAH๐Ÿ˜Š . . ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅSiapa yang nak dapatkan The Capal Refresher? Komen di bawah. ๐Ÿ˜๐Ÿ‘‡๐Ÿป
โญโญโญTHE CAPAL REFRESHER DAH SAMPAI TARIM. SIAPA NAK FREE THE CAPAL REFRESHER LAGI? ๐Ÿ˜ . . ๐ŸŽ‰Admin nak kasi FREE lagi ni... . ๐ŸŽ‰Tahniah kepada 3 pemenang contest sebelum ni: ๐Ÿ“Œ1.@mila.m_sahad ๐Ÿ“Œ2.@kymhshrm_ ๐Ÿ“Œ3.@andinabihah . . ๐ŸŽ‰Okay, Admin nak kasi FREE lagi... Anda nak FREE juga?๐Ÿ˜˜ . .Disebabkan ramai sangat join sebelum ni, jadi admin akan susahkan sikit contest supaya yang betul-betul nak sahaja dapat menang. ๐Ÿ˜Š baca cara menang di bawah: . . ๐Ÿ“Œ1. Repost gambar ini. . . ๐Ÿ“Œ2. Di caption anda lengkapkan ayat ini, "Anda patut dapatkan The Capal Refresher kerana... " . . ๐Ÿ“Œ3. Tag @thecapal & hashtag #thecapalcontest . . ๐Ÿ“Œ4. Selepas siap, Komen "DONE" di ruangan komen di bawah. Nanti admin check. . . . ๐Ÿ”ฅp/s: Tamat 12 tengah malam ini.
โญโญโญSIAPA NAK FREE THE CAPAL REFRESHER LAGI? ๐Ÿ˜ . . ๐ŸŽ‰Admin nak kasi FREE lagi ni... . ๐ŸŽ‰Tahniah kepada 3 pemenang: ๐Ÿ“Œ@a.esyah ๐Ÿ“Œ@nratikah_jamil ๐Ÿ“Œ@bintu_ahsan . . ๐ŸŽ‰Okay, Admin nak kasi FREE lagi... Anda nak FREE juga?๐Ÿ˜˜ Okay, jawab soalan admin di bawah. . . . โญโญโญSOALAN: Kenapa anda nak The Capal Refresher? . . . Berikan jawapan anda di ruangan komen bawah ini. ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
โญโญโญQUICK CONTEST Cuba teka apakah produk terbaru @thecapal ini? . . 3 orang pemenang! Like & Komen jawapan di bawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
" ๐Ÿ˜ MashaAllah. Cantiknya beg! Kualiti terbaik.. Tak sabar nak guna beg pergi Majlis Ilmu...hehe๐Ÿ˜„.. Akak beli ya.. Semoga dimurahkan rezeki @thecapal โค" . . Alhamdulillah. ๐Ÿ˜˜
๐Ÿ˜Š Assalamualaikum, PRE-ORDER beg Borealis dibuka hari ini. . . ๐Ÿ”ฅ Tarikh Tutup Pre-Order: 2/12/2017 . . โญ APA YANG BEST BEG BOREALIS INI? . 1. Jenis kain high quality polycotton. . 2. Ada zip tahan lasak. . 3. Saiz beg besar 15inci x 15inci. . 4. Tahan lasak & berkualiti. . 5. Boleh dibasuh tanpa warna pudar. . . . . Harga beg: Rm60 Poslaju Semenanjung: Rm10 Poslaju Sabah/Srwk: Rm15 . . Beg akan di pos paling awal 2 minggu selepas tarikh tutup Pre-Order. . . . Berminat? Sila order daripada ejen kami di bawah:
โ™ฅAPA YANG BEST BEG BOREALIS?: 1. Jenis kain high quality polycotton. 2. Ada zip tahan lasak. 3. Saiz beg besar 15inci x 15inci. 4. Tahan lasak & berkualiti. 5. Boleh dibasuh tanpa warna pudar. . . . โ™ฅCantik tak? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Komen sikit di bawah. . ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
next page →