#nalainsharif

294 posts

Loading...
Alhamdulillah.. Syukran to our customer from Abu Dhabi .. For repeating order! πŸ˜ŠπŸ€— . #sollualannabiy #thenalaynscollections #byaliman #nalainsharif #nalayn #nalain #maulid #tasbih #blessedsandal #sholawat #capalrasulullah #capal #bracelet #abudhabi #uae
Eid e milad special nalain paak shawl.. Contact to grab it +916359489511 Photo - Adil Bhai The Ceo & Founder of Fastest Growing Islamic Website Adilqadri.com #adilqadri #nalainsharif #nalainpaak #nalainshareef #nalain #qadri #attari #sunnidawateislami #sunni #raza #razavi
Nalain paak shawl for eid e milad.. Grab it fast limited stock Whatspp +916359489511 #nalain #nalainpaak #nalainshareef #nalainsharif #nalainmubarak
Assalamualaikum wbt! Cantik tak combination ni πŸ˜‰β˜οΈβ˜οΈβ˜οΈ? . The Nalayns Zipper Pouch in Silver Na'al.. RM25.00 . The Nalayns Tasbih Blink-Blink in White Diamond RM35.00 . The Nalayns Al Haddad Keychain in Green RM15.00 .. . Siapa nak SPECIAL PRICE? DM kami segera!! Stock terhad! Code : SILVERDUST Kena mention code ni ye... Untuk dapat kan harga istimewa! πŸ˜‰ . Harga istimewa tamat pada pukul 12 malam ni! Jom grab lekaih πŸ€— #sollualannabiy #thenalaynscollections #byaliman #nalainsharif #nalayn #nalain #maulid #tasbih #blessedsandal #sholawat #capalrasulullah #capal #bracelet #totebegnaal #pouchnaal #totebag #terompahnabi #mtdm #MajlisTaklimDarulMurtadza
Assalamualaikum wbt! Cantik tak combination ni πŸ˜‰β˜οΈβ˜οΈβ˜οΈ? . The Nalayns Zipper Pouch in Silver Na'al.. RM25.00 . The Nalayns Tasbih Blink-Blink in White Diamond RM35.00 . The Nalayns Al Haddad Keychain in Green RM15.00 .. . Siapa nak SPECIAL PRICE? DM kami segera!! Stock terhad! Code : SILVERDUST Kena mention code ni ye... Untuk dapat kan harga istimewa! πŸ˜‰ . Harga istimewa tamat pada pukul 12 malam ni! Jom grab lekaih πŸ€— #sollualannabiy #thenalaynscollections #byaliman #nalainsharif #nalayn #nalain #maulid #tasbih #blessedsandal #sholawat #capalrasulullah #capal #bracelet #totebegnaal #pouchnaal #totebag #terompahnabi #mtdm #MajlisTaklimDarulMurtadza
SOLD OUT!! . Assalamualaikum wbt! Cantik tak combination ni πŸ˜‰β˜οΈβ˜οΈβ˜οΈ? . The Nalayns Zipper Pouch in Purple Na'al.. RM25.00 & . The Nalayns Tasbih Blink2 in Purple Swarovski RM35.00 .. & . The Nalayns Al Haddad Keychain in Black RM15.00 .. . Siapa nak SPECIAL PRICE? DM kami segera!! Stock terhad! Code : PURPLEGLITTER Kena mention code ni ye... Utk dpt kan harga istimewa! πŸ˜‰ Promo sampai 12 tgh mlm esok (11/11) . #sollualannabiy #thenalaynscollections #byaliman #nalainsharif #nalayn #nalain #maulid #tasbih #blessedsandal #sholawat #capalrasulullah #capal #bracelet #totebegnaal #pouchnaal #totebag #terompahnabi #mtdm #MajlisTaklimDarulMurtadza
Assalamualaikum wbt! Cantik tak combination ni πŸ˜‰β˜οΈβ˜οΈβ˜οΈ? . The Nalayns Zipper Pouch in Silver Na'al.. RM25.00 & . The Nalayns Tasbih Blink2 in White Diamond RM35.00 .. & . The Nalayns Al Haddad Keychain in Green RM15.00 .. . Siapa nak SPECIAL PRICE? DM kami segera!! Stock terhad! Code : SILVERDUST Kena mention code ni ye... Utk dpt kan harga istimewa! πŸ˜‰ Promo sampai 12 tgh mlm esok (11/11) . #sollualannabiy #thenalaynscollections #byaliman #nalainsharif #nalayn #nalain #maulid #tasbih #blessedsandal #sholawat #capalrasulullah #capal #bracelet #totebegnaal #pouchnaal #totebag #terompahnabi #mtdm #MajlisTaklimDarulMurtadza
Assalamualaikum wbt! - Kami ada 2 kali Promotion! Untuk Zipper Pouch & Bracelet! - PROMO SET 2 : πŸ”₯1 Zipper Pouch pilihan anda ! πŸ”₯1 Bracelet pilihan anda ! (Termasuk name Bracelet!) - FREE POSTAGE TAU! 😱 - Zipper Pouch & Bracelet ni boleh letak nama. - Yang dah nak habis sekolah tu , boleh hadiah untuk kawan jadi kenang-kenangan. πŸ˜‰ - 🎁 Boleh jadi untuk birthday present, untuk bff dan macam-macam lah 😁 - πŸ”₯Stock Zipper Pouch ni limited tau! Kena cepattt. Tunggu apa lagi? Jom order cepat! - Dm atau click link ws di bio πŸ˜‰ #sollualannabiy #thenalaynscollections #byaliman #nalainsharif #nalayn #nalain #maulid #tasbih #blessedsandal #sholawat #capalrasulullah #capal #bracelet #totebegnaal #pouchnaal #totebag #terompahnabi #mtdm #MajlisTaklimDarulMurtadza
Assalamualaikum wbt! - Kami ada 2 kali Promotion! Untuk Zipper Pouch & Bracelet! - PROMO SET 2 : πŸ”₯1 Zipper Pouch pilihan anda ! πŸ”₯1 Bracelet pilihan anda ! (Termasuk name Bracelet!) - FREE POSTAGE TAU! 😱 - Zipper Pouch & Bracelet ni boleh letak nama. - Yang dah nak habis sekolah tu , boleh hadiah untuk kawan jadi kenang-kenangan. πŸ˜‰ - 🎁 Boleh jadi untuk birthday present, untuk bff dan macam-macam lah 😁 - πŸ”₯Stock Zipper Pouch ni limited tau! Kena cepattt. Tunggu apa lagi? Jom order cepat! - Dm atau click link ws di bio πŸ˜‰ #sollualannabiy #thenalaynscollections #byaliman #nalainsharif #nalayn #nalain #maulid #tasbih #blessedsandal #sholawat #capalrasulullah #capal #bracelet #totebegnaal #pouchnaal #totebag #terompahnabi #mtdm #MajlisTaklimDarulMurtadza
Assalamualaikum wbt! - Kami ada 2 kali Promotion! Untuk Zipper Pouch & Bracelet! - PROMO SET 2 : πŸ”₯1 Zipper Pouch pilihan anda ! πŸ”₯1 Bracelet pilihan anda ! (Termasuk name Bracelet!) - FREE POSTAGE TAU! 😱 - Zipper Pouch & Bracelet ni boleh letak nama. - Yang dah nak habis sekolah tu , boleh hadiah untuk kawan jadi kenang-kenangan. πŸ˜‰ - 🎁 Boleh jadi untuk birthday present, untuk bff dan macam-macam lah 😁 - πŸ”₯Stock Zipper Pouch ni limited tau! Kena cepattt. Tunggu apa lagi? Jom order cepat! - Dm atau click link ws di bio πŸ˜‰ #sollualannabiy #thenalaynscollections #byaliman #nalainsharif #nalayn #nalain #maulid #tasbih #blessedsandal #sholawat #capalrasulullah #capal #bracelet #totebegnaal #pouchnaal #totebag #terompahnabi #mtdm #MajlisTaklimDarulMurtadza
Ahlan wa sahlan Ya Shahru Mahabbahh.. Shahru Nabawi.. πŸ’š . Bulan RabiulAwwal.. Bulan Cinta Rasul.. πŸ’š Jom kita perbanyakkan selawat & salam buat Baginda Rasul dlm bulan yg mulia ini ! Sollu Ala Muhammad! Allahumma Solli Alaih πŸ’š . #sollualannabiy #thenalaynscollections #byaliman #nalainsharif #nalayn #nalain #maulid #tasbih #blessedsandal #sholawat #capalrasulullah #capal #bracelet #totebegnaal #pouchnaal #totebag #terompahnabi #mtdm #MajlisTaklimDarulMurtadza #tasbih
Assalamualaikum wbt . Ahlan wa sahlan Ya Shahru Mahabahh πŸ’š.. Shahru Nabawi πŸ’š . Bersempena Bulan kelahiran Baginda Rasulullah SAW.. Kami nak adakan jualan PROMO RABIULNABAWI. . Promo yang pertama kami mulakan dengan Keychain Na'al Al-Haddad - PROMO KEYCHAIN 1 PC - RM15.00 2PCS - RM25.00 3PCS - RM30.00! - Nak lagi jimat? Kongsi lah beli dengan kawan-kawan.. Stock terhad πŸ˜‰ . Semoga dengan melihat Na'al membawa kita mengingati kepada pemiliknya.. Baginda Rasulullah SAW.. & Jom kita lebihkan berselawat dalam bulan mulia ni.. Sollu Alan Nabiy! Allahumma Solli Alaih! πŸ’š - Click link ws di bio for oder πŸ€— #solluallannabiy #thenalaynscollections #byaliman #promo #bracelet #capal #bracelet #totebegnaal #pouchnaal #totebag #terompahnabi #mtdm #MajlisTaklimDarulMurtadza #tasbih #maulid #keychain #nalayn #nalainsharif #blessedsandal #sholawat #capalrasulullah #Rasulullah #bagindarasulullah #selawat #selawatribu2
Assalamualaikum wbt . Ahlan wa sahlan Ya Shahru Mahabahh πŸ’š.. Shahru Nabawi πŸ’š . Bersempena Bulan kelahiran Baginda Rasulullah SAW.. Kami nak adakan jualan 'PROMO RABIULNABAWI '.. . Promo yg pertama kami mulakan dgn : Keychain Na'al AlHaddad PROMO KEYCHAIN 1 PC - RM15.00 2PCS - RM25.00 3PCS - RM30.00! Nak jimat? Kongsi lah beli dgn kawan2.. Stock terhad πŸ˜‰ . Semoga dgn melihat Na'al membawa kita mengingati kpd pemiliknya.. Baginda Rasulullah SAW.. & Jom kita lebihkan berselawat dalam bulan mulia ni.. Sollu Alan Nabiy! Allahumma Solli Alaih! πŸ’š #solluallannabiy #thenalaynscollections #byaliman #promo #bracelet #capal #bracelet #totebegnaal #pouchnaal #totebag #terompahnabi #mtdm #MajlisTaklimDarulMurtadza #tasbih #maulid #keychain #nalayn #nalainsharif #blessedsandal #sholawat #capalrasulullah #Rasulullah #bagindarasulullah #selawat #selawatribu2
Assalamualaikum wbt . Ahlan wa sahlan Ya Shahru Mahabahh πŸ’š.. Shahru Nabawi πŸ’š . Bersempena Bulan kelahiran Baginda Rasulullah SAW.. Kami nak adakan jualan 'PROMO RABIULNABAWI '.. . Promo yg pertama kami mulakan dgn : Keychain Na'al AlHaddad PROMO KEYCHAIN 1 PC - RM15.00 2PCS - RM25.00 3PCS - RM30.00! Nak jimat? Kongsi lah beli dgn kawan2.. Stock terhad πŸ˜‰ . Semoga dgn melihat Na'al membawa kita mengingati kpd pemiliknya.. Baginda Rasulullah SAW.. & Jom kita lebihkan berselawat dalam bulan mulia ni.. Sollu Alan Nabiy! Allahumma Solli Alaih! πŸ’š #solluallannabiy #thenalaynscollections #byaliman #promo #bracelet #capal #bracelet #totebegnaal #pouchnaal #totebag #terompahnabi #mtdm #MajlisTaklimDarulMurtadza #tasbih #maulid #keychain #nalayn #nalainsharif #blessedsandal #sholawat #capalrasulullah #Rasulullah #bagindarasulullah #selawat #selawatribu2
Assalamualaikum wbt . Ahlan wa sahlan Ya Shahru Mahabahh πŸ’š.. Shahru Nabawi πŸ’š . Bersempena Bulan kelahiran Baginda Rasulullah SAW.. Kami nak adakan jualan 'PROMO RABIULNABAWI '.. . Promo yg pertama kami mulakan dgn : Keychain Na'al AlHaddad PROMO KEYCHAIN 1 PC - RM15.00 2PCS - RM25.00 3PCS - RM30.00! Nak jimat? Kongsi lah beli dgn kawan2.. Stock terhad πŸ˜‰ . Semoga dgn melihat Na'al membawa kita mengingati kpd pemiliknya.. Baginda Rasulullah SAW.. & Jom kita lebihkan berselawat dalam bulan mulia ni.. Sollu Alan Nabiy! Allahumma Solli Alaih! πŸ’š #solluallannabiy #thenalaynscollections #byaliman #promo #bracelet #capal #bracelet #totebegnaal #pouchnaal #totebag #terompahnabi #mtdm #MajlisTaklimDarulMurtadza #tasbih #maulid #keychain #nalayn #nalainsharif #blessedsandal #sholawat #capalrasulullah #Rasulullah #bagindarasulullah #selawat #selawatribu2
Assalamualaikum wbt! - Kami ada 2 kali Promotion! Untuk Zipper Pouch & Bracelet! - PROMO SET 2 : πŸ”₯1 Zipper Pouch pilihan anda ! πŸ”₯1 Bracelet pilihan anda ! (Termasuk name Bracelet!) - FREE POSTAGE TAU! 😱 - Zipper Pouch & Bracelet ni boleh letak nama. - Yang dah nak habis sekolah tu , boleh hadiah untuk kawan jadi kenang-kenangan. πŸ˜‰ - 🎁 Boleh jadi untuk birthday present, untuk bff dan macam-macam lah 😁 - πŸ”₯Stock Zipper Pouch ni limited tau! Kena cepattt. Tunggu apa lagi? Jom order cepat! - Dm atau click link ws di bio πŸ˜‰ #sollualannabiy #thenalaynscollections #byaliman #nalainsharif #nalayn #nalain #maulid #tasbih #blessedsandal #sholawat #capalrasulullah #capal #bracelet #totebegnaal #pouchnaal #totebag #terompahnabi #mtdm #MajlisTaklimDarulMurtadza
Assalamualaikum wbt! - Kami ada 2 kali Promotion! Untuk Zipper Pouch & Bracelet! - PROMO SET 2 : πŸ”₯1 Zipper Pouch pilihan anda ! πŸ”₯1 Bracelet pilihan anda ! (Termasuk name Bracelet!) - FREE POSTAGE TAU! 😱 - Zipper Pouch & Bracelet ni boleh letak nama. - Yang dah nak habis sekolah tu , boleh hadiah untuk kawan jadi kenang-kenangan. πŸ˜‰ - 🎁 Boleh jadi untuk birthday present, untuk bff dan macam-macam lah 😁 - πŸ”₯Stock Zipper Pouch ni limited tau! Kena cepattt. Tunggu apa lagi? Jom order cepat! - Dm atau click link ws di bio for oder πŸ˜‰ #sollualannabiy #thenalaynscollections #byaliman #nalainsharif #nalayn #nalain #maulid #tasbih #blessedsandal #sholawat #capalrasulullah #capal #bracelet #totebegnaal #pouchnaal #totebag #terompahnabi #mtdm #MajlisTaklimDarulMurtadza
Assalamualaikum wbt! . Kami ada 2nd Promotion! Utk Zipper Pouch & Bracelet.. . PROMO SET 2 : πŸ”₯1 Zipper Pouch pilihan anda ! πŸ”₯& 1 Bracelet pilihan anda ! . (including name Bracelet!) . FREE POSTAGE TAU! 😱 . . Zipper Pouch & Bracelet ni boleh letak nama ... Yg dah nak habis sekolah tu , boleh hadiah utk kawan jadi kenanganΒ² πŸ˜‰.. 🎁 Boleh jadi utk birthday present, utk BFF.. & Mcm2 lah... πŸ”₯Stock Zipper Pouch ni limited ye! Kena cepattt... Tunggu apa lagi? Jom order cepat ! . . Nak tgk contoh2 gmbr Zipper Pouch? Jom follow IG : @souq_aliman . Ohh ye! Utk Sabah & Sarawak add Rm2 ye 😘 Promo ni berlangsung utk 1 minggu! 4/11 hingga 11/11! . #sollualannabiy #thenalaynscollections #byaliman #nalainsharif #nalayn #nalain #maulid #tasbih #blessedsandal #sholawat #capalrasulullah #capal #bracelet #totebegnaal #pouchnaal #totebag #terompahnabi #mtdm #MajlisTaklimDarulMurtadza
Assalamualaikum wbt! . Kami ada 2nd Promotion! Utk Zipper Pouch & Bracelet.. . PROMO SET 2 : πŸ”₯1 Zipper Pouch pilihan anda ! πŸ”₯& 1 Bracelet pilihan anda ! . (including name Bracelet!) . FREE POSTAGE TAU! 😱 . . Zipper Pouch & Bracelet ni boleh letak nama ... Yg dah nak habis sekolah tu , boleh hadiah utk kawan jadi kenanganΒ² πŸ˜‰.. 🎁 Boleh jadi utk birthday present, utk BFF.. & Mcm2 lah... πŸ”₯Stock Zipper Pouch ni limited ye! Kena cepattt... Tunggu apa lagi? Jom order cepat ! . . Nak tgk contoh2 gmbr Zipper Pouch? Jom follow IG : @souq_aliman . Ohh ye! Utk Sabah & Sarawak add Rm2 ye 😘 Promo ni berlangsung utk 1 minggu! 4/11 hingga 11/11! . #sollualannabiy #thenalaynscollections #byaliman #nalainsharif #nalayn #nalain #maulid #tasbih #blessedsandal #sholawat #capalrasulullah #capal #bracelet #totebegnaal #pouchnaal #totebag #terompahnabi #mtdm #MajlisTaklimDarulMurtadza
Assalamualaikum wbt! . Kami ada 2nd Promotion! Utk Zipper Pouch & Bracelet.. . PROMO SET 2 : πŸ”₯1 Zipper Pouch pilihan anda ! πŸ”₯& 1 Bracelet pilihan anda ! . (including name Bracelet!) . FREE POSTAGE TAU! 😱 . . Zipper Pouch & Bracelet ni boleh letak nama ... Yg dah nak habis sekolah tu , boleh hadiah utk kawan jadi kenanganΒ² πŸ˜‰.. 🎁 Boleh jadi utk birthday present, utk BFF.. & Mcm2 lah... πŸ”₯Stock Zipper Pouch ni limited ye! Kena cepattt... Tunggu apa lagi? Jom order cepat ! . . Nak tgk contoh2 gmbr Zipper Pouch? Jom follow IG : @souq_aliman . Ohh ye! Utk Sabah & Sarawak add Rm2 ye 😘 Promo ni berlangsung utk 1 minggu! 4/11 hingga 11/11! . #sollualannabiy #thenalaynscollections #byaliman #nalainsharif #nalayn #nalain #maulid #tasbih #blessedsandal #sholawat #capalrasulullah #capal #bracelet #totebegnaal #pouchnaal #totebag #terompahnabi #mtdm #MajlisTaklimDarulMurtadza
Assalamualaikum wbt! - Kami ada 2 kali Promotion! Untuk Zipper Pouch & Bracelet! - PROMO SET 2 : πŸ”₯1 Zipper Pouch pilihan anda ! πŸ”₯1 Bracelet pilihan anda ! (Termasuk name Bracelet!) - FREE POSTAGE TAU! 😱 - Zipper Pouch & Bracelet ni boleh letak nama. - Yang dah nak habis sekolah tu , boleh hadiah untuk kawan jadi kenang-kenangan. πŸ˜‰ - 🎁 Boleh jadi untuk birthday present, untuk bff dan macam-macam lah 😁 - πŸ”₯Stock Zipper Pouch ni limited tau! Kena cepattt. Tunggu apa lagi? Jom order cepat! - Ohh ya! Untuk Sabah & Sarawak add RM2 ye 😘 #sollualannabiy #thenalaynscollections #byaliman #nalainsharif #nalayn #nalain #maulid #tasbih #blessedsandal #sholawat #capalrasulullah #capal #bracelet #totebegnaal #pouchnaal #totebag #terompahnabi #mtdm #MajlisTaklimDarulMurtadza
Assalamualaikum wbt! - Kami ada 2 kali Promotion! Untuk Zipper Pouch & Bracelet! - PROMO SET 2 : πŸ”₯1 Zipper Pouch pilihan anda ! πŸ”₯1 Bracelet pilihan anda ! (Termasuk name Bracelet!) - FREE POSTAGE TAU! 😱 - Zipper Pouch & Bracelet ni boleh letak nama. - Yang dah nak habis sekolah tu , boleh hadiah untuk kawan jadi kenang-kenangan. πŸ˜‰ - 🎁 Boleh jadi untuk birthday present, untuk bff dan macam-macam lah 😁 - πŸ”₯Stock Zipper Pouch ni limited tau! Kena cepattt. Tunggu apa lagi? Jom order cepat! - Ohh ya! Untuk Sabah & Sarawak add RM2 ye 😘 #sollualannabiy #thenalaynscollections #byaliman #nalainsharif #nalayn #nalain #maulid #tasbih #blessedsandal #sholawat #capalrasulullah #capal #bracelet #totebegnaal #pouchnaal #totebag #terompahnabi #mtdm #MajlisTaklimDarulMurtadza
Assalamualaikum wbt! - Kami ada 2 kali Promotion! Untuk Zipper Pouch & Bracelet! - PROMO SET 2 : πŸ”₯1 Zipper Pouch pilihan anda ! πŸ”₯1 Bracelet pilihan anda ! (Termasuk name Bracelet!) - FREE POSTAGE TAU! 😱 - Zipper Pouch & Bracelet ni boleh letak nama. - Yang dah nak habis sekolah tu , boleh hadiah untuk kawan jadi kenang-kenangan. πŸ˜‰ - 🎁 Boleh jadi untuk birthday present, untuk bff dan macam-macam lah 😁 - πŸ”₯Stock Zipper Pouch ni limited tau! Kena cepattt. Tunggu apa lagi? Jom order cepat! - Ohh ya! Untuk Sabah & Sarawak add RM2 ye 😘 #sollualannabiy #thenalaynscollections #byaliman #nalainsharif #nalayn #nalain #maulid #tasbih #blessedsandal #sholawat #capalrasulullah #capal #bracelet #totebegnaal #pouchnaal #totebag #terompahnabi #mtdm #MajlisTaklimDarulMurtadza
Assalamualaikum wbt! . Kami ada 2nd Promotion! Utk Zipper Pouch & Bracelet.. . PROMO SET 2 : πŸ”₯1 Zipper Pouch pilihan anda ! πŸ”₯& 1 Bracelet pilihan anda ! . (including name Bracelet!) . FREE POSTAGE TAU! 😱 . . Zipper Pouch & Bracelet ni boleh letak nama ... Yg dah nak habis sekolah tu , boleh hadiah utk kawan jadi kenanganΒ² πŸ˜‰.. 🎁 Boleh jadi utk birthday present, utk BFF.. & Mcm2 lah... πŸ”₯Stock Zipper Pouch ni limited ye! Kena cepattt... Tunggu apa lagi? Jom order cepat ! . . Nak tgk contoh2 gmbr Zipper Pouch? Jom follow IG : @souq_aliman . Ohh ye! Utk Sabah & Sarawak add Rm2 ye 😘 Promo ni berlangsung utk 1 minggu! 4/11 hingga 11/11! . #sollualannabiy #thenalaynscollections #byaliman #nalainsharif #nalayn #nalain #maulid #tasbih #blessedsandal #sholawat #capalrasulullah #capal #bracelet #totebegnaal #pouchnaal #totebag #terompahnabi #mtdm #MajlisTaklimDarulMurtadza
Assalamualaikum wbt! . Kami ada 2nd Promotion! Utk Zipper Pouch & Bracelet.. . PROMO SET 2 : πŸ”₯1 Zipper Pouch pilihan anda ! πŸ”₯& 1 Bracelet pilihan anda ! . (including name Bracelet!) . FREE POSTAGE TAU! 😱 . . Zipper Pouch & Bracelet ni boleh letak nama ... Yg dah nak habis sekolah tu , boleh hadiah utk kawan jadi kenanganΒ² πŸ˜‰.. 🎁 Boleh jadi utk birthday present, utk BFF.. & Mcm2 lah... πŸ”₯Stock Zipper Pouch ni limited ye! Kena cepattt... Tunggu apa lagi? Jom order cepat ! . . Nak tgk contoh2 gmbr Zipper Pouch? Jom follow IG : @souq_aliman . Ohh ye! Utk Sabah & Sarawak add Rm2 ye 😘 Promo ni berlangsung utk 1 minggu! 4/11 hingga 11/11! . #sollualannabiy #thenalaynscollections #byaliman #nalainsharif #nalayn #nalain #maulid #tasbih #blessedsandal #sholawat #capalrasulullah #capal #bracelet #totebegnaal #pouchnaal #totebag #terompahnabi #mtdm #MajlisTaklimDarulMurtadza
Assalamualaikum wbt! . Kami ada 2nd Promotion! Utk Zipper Pouch & Bracelet.. . PROMO SET 2 : πŸ”₯1 Zipper Pouch pilihan anda ! πŸ”₯& 1 Bracelet pilihan anda ! . (including name Bracelet!) . FREE POSTAGE TAU! 😱 . . Zipper Pouch & Bracelet ni boleh letak nama ... Yg dah nak habis sekolah tu , boleh hadiah utk kawan jadi kenanganΒ² πŸ˜‰.. 🎁 Boleh jadi utk birthday present, utk BFF.. & Mcm2 lah... πŸ”₯Stock Zipper Pouch ni limited ye! Kena cepattt... Tunggu apa lagi? Jom order cepat ! . . Nak tgk contoh2 gmbr Zipper Pouch? Jom follow IG : @souq_aliman . Ohh ye! Utk Sabah & Sarawak add Rm2 ye 😘 Promo ni berlangsung utk 1 minggu! 4/11 hingga 11/11! . #sollualannabiy #thenalaynscollections #byaliman #nalainsharif #nalayn #nalain #maulid #tasbih #blessedsandal #sholawat #capalrasulullah #capal #bracelet #totebegnaal #pouchnaal #totebag #terompahnabi #mtdm #MajlisTaklimDarulMurtadza
Assalamualaikum wbt! - Kami ada 2 kali Promotion! Untuk Zipper Pouch & Bracelet! - PROMO SET 2 : πŸ”₯1 Zipper Pouch pilihan anda ! πŸ”₯1 Bracelet pilihan anda ! (Termasuk name Bracelet!) - FREE POSTAGE TAU! 😱 - Zipper Pouch & Bracelet ni boleh letak nama. - Yang dah nak habis sekolah tu , boleh hadiah untuk kawan jadi kenang-kenangan. πŸ˜‰ - 🎁 Boleh jadi untuk birthday present, untuk bff dan macam-macam lah 😁 - πŸ”₯Stock Zipper Pouch ni limited tau! Kena cepattt. Tunggu apa lagi? Jom order cepat! - Ohh ya! Untuk Sabah & Sarawak add RM2 ye 😘 #sollualannabiy #thenalaynscollections #byaliman #nalainsharif #nalayn #nalain #maulid #tasbih #blessedsandal #sholawat #capalrasulullah #capal #bracelet #totebegnaal #pouchnaal #totebag #terompahnabi #mtdm #MajlisTaklimDarulMurtadza
Assalamualaikum wbt! - Kami ada 2 kali Promotion! Untuk Zipper Pouch & Bracelet! - PROMO SET 2 : πŸ”₯1 Zipper Pouch pilihan anda ! πŸ”₯1 Bracelet pilihan anda ! (Termasuk name Bracelet!) - FREE POSTAGE TAU! 😱 - Zipper Pouch & Bracelet ni boleh letak nama. - Yang dah nak habis sekolah tu , boleh hadiah untuk kawan jadi kenang-kenangan. πŸ˜‰ - 🎁 Boleh jadi untuk birthday present, untuk bff dan macam-macam lah 😁 - πŸ”₯Stock Zipper Pouch ni limited tau! Kena cepattt. Tunggu apa lagi? Jom order cepat! - Ohh ya! Untuk Sabah & Sarawak add RM2 ye 😘 #sollualannabiy #thenalaynscollections #byaliman #nalainsharif #nalayn #nalain #maulid #tasbih #blessedsandal #sholawat #capalrasulullah #capal #bracelet #totebegnaal #pouchnaal #totebag #terompahnabi #mtdm #MajlisTaklimDarulMurtadza
Assalamualaikum wbt! . Kami ada 2nd Promotion! Utk Zipper Pouch & Bracelet.. . PROMO SET 2 : πŸ”₯1 Zipper Pouch pilihan anda ! πŸ”₯& 1 Bracelet pilihan anda ! . (including name Bracelet!) . FREE POSTAGE TAU! 😱 . . Zipper Pouch & Bracelet ni boleh letak nama ... Yg dah nak habis sekolah tu , boleh hadiah utk kawan jadi kenanganΒ² πŸ˜‰.. 🎁 Boleh jadi utk birthday present, utk BFF.. & Mcm2 lah... πŸ”₯Stock Zipper Pouch ni limited ye! Kena cepattt... Tunggu apa lagi? Jom order cepat ! . . Nak tgk contoh2 gmbr Zipper Pouch? Jom follow IG : @souq_aliman . Ohh ye! Utk Sabah & Sarawak add Rm2 ye 😘 Promo ni berlangsung utk 1 minggu! 4/11 hingga 11/11! . #sollualannabiy #thenalaynscollections #byaliman #nalainsharif #nalayn #nalain #maulid #tasbih #blessedsandal #sholawat #capalrasulullah #capal #bracelet #totebegnaal #pouchnaal #totebag #terompahnabi #mtdm #MajlisTaklimDarulMurtadza
Assalamualaikum wbt! . Kami ada 2nd Promotion! Utk Zipper Pouch & Bracelet.. . PROMO SET 2 : πŸ”₯1 Zipper Pouch pilihan anda ! πŸ”₯& 1 Bracelet pilihan anda ! (including name Bracelet!) . FREE POSTAGE TAU! 😱 . Zipper Pouch & Bracelet ni boleh letak nama ... Yg dah nak habis sekolah tu , boleh hadiah utk kawan jadi kenanganΒ² πŸ˜‰.. 🎁 Boleh jadi utk birthday present, utk BFF.. & Mcm2 lah 😁 . πŸ”₯Stock Zipper Pouch ni limited tau! Kena cepattt... Tunggu apa lagi? Jom order cepat ! . Nak tgk contoh2 gmbr Zipper Pouch? Jom follow IG : @souq_aliman . Ohh ye! Utk Sabah & Sarawak add Rm2 ye 😘 Promo ni berlangsung utk 1 minggu! 4/11 hingga 11/11! #sollualannabiy #thenalaynscollections #byaliman #nalainsharif #nalayn #nalain #maulid #tasbih #blessedsandal #sholawat #capalrasulullah #capal #bracelet #totebegnaal #pouchnaal #totebag #terompahnabi #mtdm #MajlisTaklimDarulMurtadza
Assalamualaikum wbt! . Kami ada 2nd Promotion! Utk Zipper Pouch & Bracelet.. . PROMO SET 2 : πŸ”₯1 Zipper Pouch pilihan anda ! πŸ”₯& 1 Bracelet pilihan anda ! (including name Bracelet!) . FREE POSTAGE TAU! 😱 . Zipper Pouch & Bracelet ni boleh letak nama ... Yg dah nak habis sekolah tu , boleh hadiah utk kawan jadi kenanganΒ² πŸ˜‰.. 🎁 Boleh jadi utk birthday present, utk BFF.. & Mcm2 lah 😁 . πŸ”₯Stock Zipper Pouch ni limited tau! Kena cepattt... Tunggu apa lagi? Jom order cepat ! . Nak tgk contoh2 gmbr Zipper Pouch? Jom follow IG : @souq_aliman . Ohh ye! Utk Sabah & Sarawak add Rm2 ye 😘 Promo ni berlangsung utk 1 minggu! 4/11 hingga 11/11! #sollualannabiy #thenalaynscollections #byaliman #nalainsharif #nalayn #nalain #maulid #tasbih #blessedsandal #sholawat #capalrasulullah #capal #bracelet #totebegnaal #pouchnaal #totebag #terompahnabi #mtdm #MajlisTaklimDarulMurtadza
πŸ’šImdad-e-kun Ya Sayyidi Akhtar RazaπŸ’š Woh Akhtar Raza ilm ki kehkasha Haan woh Akhtar Raza ilm ki kehkasha Naazishein ahle Sunnat pe laakhon Salaam! #maslakealahazratzindabad #tajushshariah #bareillysharif #nalainpaak #nalainsharif
πŸ”₯Best Selling Bracelet πŸ”₯ . Ummi & Baby 😍 Jazakillahu khyer our dear customer 😘 . Name Bracelet in Black Gold Dust . #sollualannabiy #thenalaynscollections #byaliman #nalainsharif #nalayn #nalain #maulid #tasbih #blessedsandal #sholawat #capalrasulullah #capal #bracelet #totebegnaal #pouchnaal #totebag #terompahnabi
πŸ”₯Best Selling Bracelet πŸ”₯ . Jazakillahu khyer to our beloved customer for repeating order 😘 . #sollualannabiy #thenalaynscollections #byaliman #nalainsharif #nalayn #nalain #maulid #tasbih #blessedsandal #sholawat #capalrasulullah #capal #bracelet #gelang #terompahnabi #maulid #habibalizaenalabidin #mtdm
Out of stock❌!! Alhamdulillah..our latest Collection!! Na'al Tasbih/Misbaha Kokka..by AL IMAN . Material : Original Kokka Wood Design: Crystal Design Colour : Dark Brown Size : 5mm . Interested..? Kindly DM/whatsapp the above link.. πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘† . #sollualannabiy #thenalaynscollections #byaliman #nalainsharif #nalayn #nalain #tasbih #blessedsandal #terompahrasulullah #maulid
Black only available ❗❗ Alhamdulillah...our latest Collection Na'al Tasbih/Misbaha Kokka..by AL IMAN . Material : Original Kokka wood Design : Round Colour : Brown & Black Size : 5mm Price : RM 80 . #sollualannabiy #thenalaynscollections #byaliman #nalainsharif #nalayn #nalain #maulid #tasbih #naal #blessedsandal #sholawat #selawat #misbaha #tasbeehnaal #tasbeehnalayns #kokkaTasbeeh
Out of stock❌!! Alhamdulillah our latest Collection Na'al Tasbih/Misbaha Kokka by AL IMAN . Material: Original Kokka wood Design : Diamond Colour : Brown & Black Size : 7mm . Interested..?? Kindly DM/whatsapp the above link..πŸ‘†πŸ‘† . #sollualannabiy #thenalaynscollections #byaliman #nalayn #nalainsharif #nalain #tasbih #naal #blessedsandal #maulid #kokkaTasbeeh
next page →